Armstrong metalloft

Aluminiumsloft Armstrong er en speciel type loftsloft. Vi er vant til hvide mineralfiberplader, der pryder kontorer og offentlige steder, men metal har mange fordele, som et blødt panel ikke har.

Fordelene ved metalloftet

Disse fordele er:

 • fugt modstand og varmebestandighed. Armstrong metalophængede loftsplader ruster ikke, må ikke koges af varm damp og absorberer ikke fugt, så de kan sættes i bad, saunaer, svømmebassiner og lignende rum;
 • Sådanne fliser rengøres fuldstændigt af husholdningskemikalier og absorberer ikke fedt og sod (og derfor hygiejnisk). Derfor vil de være i vejen i restaurationsvirksomheder, i medicinske institutioner og simpelthen i køkkenerne i vores lejligheder;
 • slagfasthed. Panelet af aluminium vil ikke bøje eller knække fra et slag med en babybold, mopphåndtag osv.

Aluminiumsloftet beholder dog alle fordelene ved mineraluldslofter: de skjuler ledninger, varme- og køleanordninger, de er nemme at fjerne og udskifte, de giver dig mulighed for at gøre belysningen så varieret som du vil.

Og prisen på Armstrong metallofter er ikke meget mere end de mineralske, som gør det muligt for dem at forblive i budgettet. Her er blot et par eksempler fra vores rige katalog:

 • matte aluminiumskassetter af mærket Albes 0,32 mm tykt til prisen på kun 129 rubler per stykke;
 • den samme kassette Albes-kassette, men perforeret (for at forhindre dampkondensation);
 • allerede blankt kassette fra Albes farve Mettalk.

Vi vil med glæde hjælpe dig med valg og levering af dette smukke dekorative materiale. Ring til os!

Armstrong type metalplade - Hvid

beskrivelse

Vi anbefaler et falsk loft!

 1. Metal loft
 2. Armstrong hvidt metalpladeplade til hængende loft
 3. Det bruges til medicinske institutioner, kontorer, indkøbscentre, skoler
 4. Pladerne er fugtbestandige og opfylder kravene til brandsikkerhed
 5. Real Hit Sales
 6. Pladens størrelse 60 x 60 cm
 7. For store ordrer andre priser

Du kan bestille lige nu ved at sende en forespørgsel til e-mail: [email protected]

Eller ring nummeret: +7 (499) 390-69-72

Armstrong Metallofter (AMC - Armstrong Metal Loft)

Armstrong metallofter.

Metalplade af ORCAL-serien er et godt alternativ til mineralfiberpaneler. Fremstillingen af ​​metalplader er baseret på de bedste kvaliteter af det anvendte materiale - metal. At give yderligere egenskaber og egenskaber, der er nødvendige for at skabe et loftsloft, modtog en bred vifte af loftfliser med en bred vifte. Metalpaneler (kassetter) anvendes både i skabelsen af ​​standardloftrum og i skabelsen af ​​specielle loft.

Funktioner af metalplader (kassetter).

Metalpaneler til hævede lofter er fremstillet af galvaniseret elektrolytisk stål, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor en række påvirkninger under drift.

Det vigtigste kendetegn er fugtighedsbestandighed. Paneler kan ikke ændres, når de udsættes for fugt og er modstandsdygtige overfor temperatur ekstremer.

Holdbarhed - loftpaneler ændrer ikke deres kvaliteter med lang drift.

Muligheden for at vaske - til metalplader, kan du tage vare på ved hjælp af vask, mens overfladen forbliver uændret.

Adgang til interceilrummet - metalpaneler takket være deres designfunktioner - paneler med "flip window" -funktion - gør adgangen til takkommunikation nem.

Muligheden for demontering - design af metalpladeplader (kassetter) er lavet med forventning om behovet for at demontere og udskifte individuelle loftpaneler.

De forskellige typer metalpladeflader - glat, perforeret, mesh, med en åben celle (Celio) gør det muligt at skabe både standard og originale loftoverflader.

Akustisk fleece bruges til at opnå den krævede akustiske ydeevne i metalpaneler.

Anvendelsesområdet for metallofter.

På grund af dets egenskaber kan metallofter anvendes i kontorer, indkøbscentre, inden for transportområdet. For medicinske institutioner er metalplader tilgængelige med Bioguard belægning.

Fordele og ulemper ved metalloftet Armstrong

På trods af de mange moderne finishmaterialer er alle typer af løsninger til konstruktion af loftsflader populære Armstrong-metallofter. Loftet Armstrong er præget af et sæt fordele, høje operationelle, tekniske parametre.

Hvad er Armstrong lofter?

Suspenderede lofter Armstrong - et design af forbindelserne med langsgående og tværgående profiler. Metal falsk loft lavet af galvaniseret, rustfrit stål eller aluminium.

Pladens profil er T-formet, som ved konstruktion af loftsystemet gør det muligt at oprette et gitter, der passer ind i væggrammens celler, der rammer loftoverfladen omkring omkredsen. Styrken af ​​strukturen er givet ved låse i enderne af profilen. Profilen kan være sort, hvid, spejl.

Armstronglofter passer harmonisk ind i den indvendige stil af boliger, forretninger, indkøbs- og sportsanlæg. Installation indebærer fastsættelse af gitterstrukturen på basisoverfladen ved hjælp af specielle suspensioner. Loftets loft består af modulære elementer - plade, skinne, panel. Støtterammen er monteret på forsiden af ​​loftet bag den ydre hud.

Armstrong loftkonstruktion

Typer, typer af lofter Armstrong

Panel, fliser modulært loft er lavet af tynde matte, spejl metalplader, mineralfiber. Pladen kan have perforering, et spejl, metaloverflade, polymercoating. Perforering forbedrer loftets ventilationskvalitet. Armstronglofter ud over metal har en polymer, gips, træ, glascoating, som giver dig mulighed for at vælge et design til ethvert design.

Afhængigt af de dele, moduler, Armstrong loft konstruktion er:

 1. Rack. Lærredet består af smalle skinner, bjælker forbundet med en stringer, som er grundlaget for konstruktionen, fastgjort til loftet. Elementer og detaljer af loftsystemet er knyttet til det. Installer dekorative elementer på sladderbjælker.
 2. Masken. False lofter har et originalt moderne design. Celler varierer i diameter. Monteret på en metalprofil.
 3. Panel. Det har et enkelt fastgørelsessystem. Et metalpanel er fastgjort til bærehjulet, hvilket er det understøttende konstruktionselement. Flisen varierer i fakturaen, størrelsen, farven.
 4. Kassette. Den består af kassetter af forskellige farver, størrelser. Grundlaget for designet er en bærende ramme fremstillet af metal, hvorpå andre elementer er installeret. Du kan installere et fladt eller volumetrisk kassetteplade.
Ramme layout

En populær mulighed for tilrettelæggelse af loftrummet i store metriske lagre, detailhandel, administrative lokaler er flisebelagt og panelophæng strukturer Armstrong. Panellofter er fortrinsvis installeret i lokaler uden for boligen.

Flisebelægning skjuler mangler i basen, ingeniørkommunikation, klimaanlæg og varmesystemer, videoovervågning og alarmer.

Flisen varierer i størrelse, tekstur og faktura, sker stanset og glat, med tegning eller uden. Fliserne kan have en størrelse på 600 * 600, 600 * 1200. For at skabe et design er det nok at købe flere paneler med perforeringer, og installere dem i placeringen af ​​skjulte lamper.

Racklofter, i modsætning til andre analoger, har den laveste pris pr. Kvadratmeter. Ud fra et æstetisk synspunkt er det praktisk anvendelige net, kassettepladekonstruktioner bedre egnet til at arrangere bundloftet i boligområder.

Det er vigtigt! Hvis du foretrækker en slattekonstruktion, skal du huske på, at sådanne systemer indebærer at sænke loftet med fem til syv centimeter.

Kassettdesignet er installeret i rum med høj luftfugtighed i kontorer. Kassetten er lavet af solide, bløde mineralfibre med tilsætning af cellulose, hvilket giver materialet ekstra styrke. Fremragende parametre er kendetegnet ved en kassette af aluminiumlegeringer, galvaniseret stål.

Kassettepanelet er valgt i overensstemmelse med tekstur, farve under porcelænstensil, flise. Kassetten til loftkonstruktionen kan perforeres og males i forskellige farver. Loftet ser oprindeligt ud, bestående af kassetter af forskellig størrelse og konfiguration.

Installationen af ​​sådanne strukturer kan gøres selv af begyndere. Efter tilberedning af basisfladen fastgøres rammen på profilen til kassetten. Til rammen anvendes en bærer T-profil, som er fastgjort til loftet med suspensioner. Kassetten indsættes i rammen.

Perforerede loftslofter bruges til at designe loftoverfladen i rum med høj luftfugtighed. Perforering på fliser kan have en anden diameter. Perforeret flise har lydisolerende kvaliteter, giver luftcirkulation.

En række designs giver dig mulighed for at vælge loftet for indretningen.

Suspenderet lofter Armstrong

Metal loft strukturer, afhængigt af de anvendte materialer, operationelle, praktiske parametre er klassificeret i klasser:

 1. "Økonomi". Budget version af loftet design. Pladen er lavet af tynde polymer, ubrændbare materialer, perforeret. Perforering er nødvendig for at opretholde mikroklimaet, det normale niveau af ventilation. Bruges til beklædning af loftoverflade i lokaler uden for boligen.
 2. Fugtbestandigt. Panelet er lavet af fugtighedsbestandige materialer, hvilket gør det muligt at montere loftkonstruktioner i svømmebassiner, badeværelser. Flisen har vandafvisende egenskaber, og derfor ophobes ikke kondensat på overfladen.
 3. Acoustic. Loftkonstruktionen har fremragende akustiske, lydisolerende egenskaber. Akustiske lofter installeres i lokaler, hvor der kræves god lydisolering.
 4. Hygiejnisk. Flisen er dækket af specielle beskyttelsesforbindelser, der forhindrer udviklingen af ​​patogen flora. Anvendes til foring af madblokke, design af loftoverfladen på hospitaler, lægecentre.

Installationsomkostningerne, levetidenes varighed, praktiske egenskaber afhænger af klassen, parametre for de anvendte materialer.

Fordele, ulemper ved Armstronglofter

Loftsophængte konstruktioner har mange fordele, blandt hvilke der er:

 • overkommelig pris;
 • nem installation
 • høj teknisk, kvalitetsparametre;
 • lang operationel ressource
 • lydisoleringsparametre;
 • let pleje
 • attraktivt æstetisk design.

Til fremstilling af hævede lofter anvendes højkvalitets, miljøvenligt materiale. Latex, cellulose, stivelse tilsættes til fiberen. Som en del af en billig flise meget stivelse består et dyrt panel af latex, hvilket øger materialets fugtighedsbestandighed.

Suspended strukturer skabe en smuk loftsoverflade. De integrerer simpelthen kommunikationssystemer, indlejrer belysningselementer. Systemet er let, hvilket reducerer belastningen på overlapningen. Materialet til fremstilling af paneler og rammen er ikke brandfarlig, brandhæmmende.

Valg af komponenter opfylder forbrugernes forskellige behov. Flise, panelet har et andet design, der giver dig mulighed for at vælge loftkonstruktion til interiør, indretning.

Det er vigtigt! Komponenter af designet vil blive lavet til ordre, den nødvendige størrelse, form.

Armstronglofter er ikke uden fejl. Installering af designet indebærer et fald i rummets højde med 7-10 cm. Mineralfiberfliser er ikke modstandsdygtige over for mekanisk belastning.

I rum med ustabilt mikroklima, temperaturregulering, taber panelet, fliserne deres oprindelige udseende. Pladen mister sin farve, bliver gul. Installer fliserne på rammen pænt og overholder den etablerede teknologi.

Hvordan er installationen af ​​hævede lofter Armstrong, se træningsvideoklippet.

Orkale Armstrong Metal Kassetter

En af de mest populære løsninger i spørgsmålet om hurtig indretning af loftet er orkalkalcassetter. Panelernes højpræstationsegenskaber, fremstillet af Armstrong, er allerede blevet værdsat af mange ejendomsejere.

Suspenderet lofter Armstrong Orcal

En vigtig fordel ved moderne design er:

 • tilgængelighed af alle elementer og fikseringer, der er nødvendige for montering af Orkalloftet
 • evnen til at få en perfekt flad overflade uden flade og defekter;
 • multifunktionalitet rettet mod en effektiv og integreret løsning af rumakustik;
 • Orkale metalkassetter giver brandbeskyttelse af understøttende strukturer;
 • Overfladen er kendetegnet ved høj æstetiske egenskaber, den er perfekt kombineret med moderne belysningsenheder;
 • Bygningerne er let demonteret, så ejeren kan til enhver tid foretage reparationer til loftet, ingeniørnetværk, bærende elementer i bygningen.

Montering af metalkassetter Orcal udføres på en speciel ramme, der er fastgjort til loftet; Derefter lægges der færdige modulære dele, der danner loftets overflade. Ved at installere et gennemtænkt konstruktivt system, vil du i fremtiden spare dig for behovet for yderligere vedligeholdelse. Metal kassetter er en fantastisk løsning til dem, der er vant til at forvalte deres penge klogt, købe Orcal Armstrong til den bedste pris i regionen.

Nedhængt loft Armstrong Orcal (orc) baseret på strukturelle karakteristika er opdelt: - størrelse: 600x600, 300h600, 1200x600, 1200h300, 400h1500, 400h1800, 400h2000, 400h2100, 400h2400, 400h2500, 400h2700, 400h3000; - perforering: glat (ren), perf. Rg 2516, mikroperf. Rd 1522, Extra Microperf. Rg 0701; - på liner perf. paneler: uden liner, med akustisk fleece, med en tynd pude, med B15; - på kant: bord, Tegular 2, Tegular 8, Tegular 11 F, Tegul 16, MicroLook 8, MicroLook 16, Axal Vector, RH 200, Q-Clip F med afskærmning, R-klip uden afskærmning, R-Clip F med kamfer ; - på farvning: antibakteriel hvid maling (bioguard), almindelig maling (hvid, metallisk, sort), pulverlakering - enhver RAL. Ikke alle Orcal Armstrong loftsmodeller præsenteres på vores hjemmeside. En komplet liste over artikler findes i tabellen.

Armstrong Cassette lofter

Armstrong type kassette lofter er monteret af aluminium og stål galvaniseret paneler med dimensioner på 600 x 600 mm. i rammen af ​​ophængningssystemet - ideel til installation i våde og støvede værelser, fordi overfladen af ​​pladen er glat ved forurening, er det nemt at rengøre og tørre støv af.

 • Installation af sådanne tager lidt tid, selv for store rum - fra ca. 50 til 100 m2 om dagen.
 • Nem fjernelse af kassetter og nem adgang til loftet i tilfælde af udskiftning af lamper og tekniske konstruktioner.
 • Produkterne er fuldt certificerede, nemme at vedligeholde og æstetisk glædeligt på loftet!

Armstrong Metal Loftplade - Matte Hvid

beskrivelse

Metal loft - meget pålidelig aluminium plade

 • Hvis du har en ordre på 100 m2, så vil vi tilbyde en speciel pris.
 • Armstrong metallofter til hængende loft er lavet af aluminium.
 • Fordelen ved hævede lofter: Praktisk og nem at installere, holdbar,
 • Det er vigtigt! Læs om metalpladen Armstrong

har god korrosionsbestandighed, fugtmodstand, lysmodstand og

opfylder kravene til brandsikkerhed. Aluminium Metallofter Armstrong

gælder i kontorlokaler, indkøbscentre, skoler,

hospitaler og produktionsfaciliteter.

Du kan og bør være bekendt med, hvad Armstrong fixtures er.
Hvis du er interesseret i at lære at lave installationen af ​​loftet Armstrong
Det er nyttigt at se videoen på youtube Armstrong Metal

Vi anbefaler også at se lofterne:

Original Armstrong plader

Sorter efter pris

 • 1 af 2
 • >>

Armstrong-loftfliserne er fremstillet under streng kontrol, med god grund, at de alle har CE-mærkning - overholdelse af europæiske standarder.

Armstrong hængende loftfliser er lavet af mineralfiber af højeste kvalitet, fri for fremmedlegemer, ensartet i tykkelse og helt sikkert for helbred.

Armstrong plader har flere priskategorier:

- Økonomi linje: Armstrong Bajkal, Retail og Oasis.

- Gennemsnitlig prisklasse: Almindelig, Dune, Puria, Optima, Perla.

- Designlofter: Baldakin, Metal, Madera.

Armstrong-serien omfatter specialophængte plader: til medicin, våde rum og værelser, hvor der stilles ekstraordinære brandsikkerhedskrav. Derudover giver Armstrong garanti for deres plader, hvilket bekræfter deres absolutte kvalitet. Du kan sammenligne priserne på Armstrong komfurer fra forskellige producenter her.

Metal Ceiling Systems

Ovenstående: MicroLook 8 mesh system og hjørneformning til Axiom perimeter design

26 resultater

Metal baffler

Metal Clip-In

Metal clips-in med akustisk fleece

Metal Clip-In Premium OP19

Metal Clip-In Premium B15

Metal Clip-In Bioguard

Metal Clip-In Bioguard med akustisk fleece

Metal Clip-In Bioguard Premium B15

TrioGuard Coated Metal Clip-In Paneler

Metal Clip-In TrioGuard med akustisk fleece

Metal indlæg

Metal Lay-In med akustisk fleece

Armstrongs sortiment af metalloftsystemer omfatter både systemer til enkel og omkostningseffektiv installation samt løsninger, der er helt tilpasset de specifikke designbehov, som installeres med hjælp fra specialdesignteams.

DET MEST WIDE ASSESSMENT OF METAL AND WALL DECISIONS IN INDUSTRY

Find ud af mere

BESKRIVELSE

 • Industrins bredeste udvalg af standardhæmmede loftfliser, lameller, gitter-, væg- og metalmetalsystemer og flydende løsninger, herunder skærme og loftfragmenter og meget mere
 • Komplette løsninger til lofter: fliser, strimler, ophængte systemer og løsninger til perimeter dekoration
 • Standard loftfragmenter og brugerdefinerede flydende loftløsninger
 • Sortiment af akustiske løsninger til lydabsorption og dæmpning
 • Skræddersyede metalvægsløsninger fås i forskellige størrelser og modeller med forskellige mønstre og typer af belægning for at sikre en perfekt kombination med loftet

DESIGN FEATURES

Et bredt udvalg af standard-, specialfremstillede og dekorative belægningsmuligheder er tilgængelige for alle Armstrong metal loft systemer. For information om yderligere tilpassede løsninger, bedes du kontakte vores dedikerede takløsningsteam.

Hvid (Global White)

Armstrong tilpassede løsninger kan males i enhver farve fra palæerne RAL og NCS.

SÆRLIGE BEHANDLINGSTYPER

Armstrong tilbyder en bred vifte af specielle typer af belægninger, der kan anvendes til vores metalloftsystemer.

Bioguard belægning forhindrer akkumulering af bakterier, skimmel og meldug og forhindrer udviklingen af ​​mikroorganismer på fliseoverfladen. Ideel til sundhedsfaciliteter og rene værelser

Trioguard ™ forureningsbelægning beskytter loftet mod snavsakkumulering og tarnishing for at opretholde dets oprindelige udseende i lang tid. Tilgængelig til alle metalkonstruktioner og perforerede løsninger med akustiske egenskaber.

TYPER PERFORATION

Perforeringstyperne udviklet hos Armstrong er designet til at opfylde projektets akustiske og designmæssige krav.

AKUSTIK

Nonwoven acoustic fleece er en omkostningseffektiv løsning til opfyldelse af generelle lydabsorptionskrav. Fleece er monteret på bagsiden af ​​metalpladen, hvilket hjælper med at forhindre pletter på det, hvilket undertiden sker, når der anvendes løsninger, der ikke er tætte til overfladen.

PREMIUM B15 OPLØSNINGER

Premium B15-løsninger er udviklet for at give en bred vifte af lydabsorptionsegenskaber og en høj grad af lyddæmpning. Disse fabriksakustiske løsninger består af en uvævet akustisk fleece og 15 mm mineralfiberfyldstof.

PREMIUM OP19 OPLØSNINGER

Premium OP19-løsninger giver en høj grad af lydabsorption på grund af den specialudviklede filament af Armstrong med lav densitet. Takket være brugen af ​​Premium OP19 fyldstof kan høj lydabsorption opnås op til klasse A.

LØSNINGER

CEILING SYSTEMS FOR CORRIDORS

 • Rektangulære paneler, der fastgøres til sidevægge
 • Paneler kan til enhver tid demonteres til teknisk arbejde i plenumrum.

FLOATING CEILING SYSTEMS

 • Giver forbedret indendørs komfort og fremragende lydabsorption og refleksion.
 • Fås i forskellige former, farver og mønstre lavet af forskellige materialer.
 • Attraktive lineære design giver dig mulighed for at understrege stilen af ​​interiører med moderne strukturelle elementer.
 • Velegnet til åbent plan rum som lobbyer, transportfaciliteter, lufthavne og kontorer.

SQUARE TILES OG REKTANGULÆRE PANELER OG STRIPS

 • Monteret på et standard gitter system med en bredde på 24 mm med en clearance på 6 mm
 • Særlige typer akustiske belægninger og maling er tilgængelige.
 • Design fleksibilitet kombineret med akustisk ydeevne
 • Fås i forskellige former, størrelser og farver.

NET METAL SYSTEMER

 • Tilladt at give interiøret en moderne og urbane karakter.
 • Velegnet til haller, kontorer, transportinfrastruktur og udstillingscentre
 • Designet til rene værelser, sportshaller, hvor brug af slagfaste konstruktioner er påkrævet, for bygninger i seismisk farlige områder og mange andre anvendelser.

LØSNINGER TIL REGULERING AF DEN INDRE KLIMA FOR VÆRELSER

CoolZone. Giver en reduktion i omkostningerne ved afkøling og opretholdelse af en behagelig temperatur i værelser designet til at leve, arbejde, studere og underholde

Hvidt perforeret kassetteplade

Salg af metal- og aluminiumkassettlofter til alle typer lokaler, engros og detailhandel.
Levering af varer til enhver passende dag for køberen. Ordrer accepteres uden fridage. Betalingsmetoder nogen.

Beregn nøjagtigt antal og omkostninger til lofter og besvar dine spørgsmål for at hjælpe dig, vores specialister via telefon eller ved hjælp af feedback-formularen.

For handelsorganisationer og engros købere de bedste priser, ring!