Armstrong perforerede lofter

De perforerede Armstronglofter er organisk kombineret med et stramt kontordesign. De er velegnet til udsmykning af handelshaller, skoleklasser og auditorier, haller og værelser på hoteller og andre værelser. Mineralplader med mikroperforering afspejler lys godt, er modstandsdygtige over for fugt, brandsikker og har lydisolerende egenskaber. Perforering er i stand til at give et klassisk hvidt loftszest og samtidig skabe et behageligt miljø for arbejde, studere og bare blive på dette sted.

Bestil perforerede Armstronglofter i vores online butik. Beregn antal komponenter, og den endelige pris vil hjælpe dig med vores eksperter. Vi har et system med rabatter for store ordrer, samt levering i Moskva og dens forstæder på et passende tidspunkt for dig. Afhentning og levering til regionerne i Rusland er også muligt. Samarbejde med os er komfortabelt og nemt. Kontakt os nu!

Hvidt perforeret kassetteplade

Salg af metal- og aluminiumkassettlofter til alle typer lokaler, engros og detailhandel.
Levering af varer til enhver passende dag for køberen. Ordrer accepteres uden fridage. Betalingsmetoder nogen.

Beregn nøjagtigt antal og omkostninger til lofter og besvar dine spørgsmål for at hjælpe dig, vores specialister via telefon eller ved hjælp af feedback-formularen.

For handelsorganisationer og engros købere de bedste priser, ring!

Fordele og træk ved perforerede Armstrong lofter

Lofter bestående af firkantede plader suspenderet på en speciel ramme er kendt for næsten alle. De er meget brugt til kontorer, butikker og endda lejligheder. Lederen blandt alle virksomheder, der producerer sådanne belægninger, er Armstrong. Blandt alle typer af belægninger, der tilbydes af Armstrong, skelnes der et perforeret ophængt loft. Han har mange unikke fordele, som vil blive diskuteret nedenfor.

Hvorfor har jeg brug for perforering

Tilstedeværelsen af ​​mange huller i pladerne, hvorfra overfladen af ​​belægningen er samlet, tillader luft at cirkulere mere frit. Dette vil gøre atmosfæren i rummet mere sund og vejrtrækning bliver meget lettere. Derudover har hullerne et andet formål - de kan dæmpe trænger ind i rummet og lyden kommer ud af det.

Der er en hel serie af sådanne plader, der kaldes "akustiske". Fra navnet er det klart, at deres hovedformål er at forbedre den akustiske situation i lokalerne. Et hundrede procent af disse lofter fra støjen vil ikke spare, men reducere dets niveau betydeligt, og det er ikke dårligt.

Tilgængelige muligheder

Hovedelementet i dette design - udvendige dekorative elementer, som er monteret på rammen. De danner en næsten kontinuerlig overflade, og det er at se på det. Derfor har producenten leveret flere muligheder for materialer og størrelser for brugte komponenter.

Hovedstørrelsen er 60x60 centimeter, men om ønsket kan du finde detaljer om andre dimensioner. Mere alvorlige forskelle er i materialet og farverne. Belægningens elementer kan være lavet af metal eller mineralfiber, som radikalt ændrer deres egenskaber.

Perforerede metaldele er ideelle til våde værelser eller endda til indretning af lofter på terrasser. Farve skalaen i dette tilfælde vil være bred nok, men den traditionelle hvidmetal perforeret plade er mest populær for Armstrong lofter. Denne farve er kendt for alle, og det har desuden evnen til at reflektere lys godt, hvilket forbedrer belysningen af ​​rummet.

Hvis mineralfiber blev brugt som materiale, så er denne mulighed mere almindelig i boliger eller kontorer. Ligeledes ligner en lignende finish i korridorerne. Farver til rådighed for køberen, der er færre. Der er en speciel serie af malede elementer, der giver lidt mindre end ti nuancer.

Fordelene ved løsningen

Ud over det faktum, at Armstrong-perforeret loft giver bedre luftcirkulation og lydabsorption, har denne efterbehandlingsmulighed andre fordele:

 • Alt installationsarbejde er nemt at gøre selv.
 • Installation kræver ikke kompliceret og dyrt værktøj.
 • Installation tager meget lidt tid.
 • Der er et valg mellem metaldele af belægningen og lavet af mineralfiber.
 • Helt en bred vifte af farver, hvis du vælger et metalperforeret armstrongloft på en bestemt serie.
 • Miljøvenlighed
 • Evnen til hurtigt at udskifte et af belægningens elementer uden at adskille loftet
 • Overkommelig pris

Hvordan går et sådant loft

Som nævnt er en af ​​fordelene ved sådanne efterbehandlingsløsninger nem installation. Alt kan gøres for hånd uden hjælp fra udenforstående. Det er nok at have et lille sæt af almindelige værktøjer og nogle færdigheder i håndtering af dem. Generelt er processen som følger:

 • Skitserer de steder, hvor hullerne skal bores til rammesikringer
 • Boring og installation af lejedele
 • Går til hovedrammen
 • Dele af belægningen er fastgjort til den samlede konstruktion.
 • Lamperne er tilsluttet og installeret på deres steder

Mere detaljeret beskrives installationsprocessen i de relevante artikler, der fokuserer på selvmontering af et lignende design.

Armstrong Metallofter (AMC - Armstrong Metal Loft)

Armstrong metallofter.

Metalplade af ORCAL-serien er et godt alternativ til mineralfiberpaneler. Fremstillingen af ​​metalplader er baseret på de bedste kvaliteter af det anvendte materiale - metal. At give yderligere egenskaber og egenskaber, der er nødvendige for at skabe et loftsloft, modtog en bred vifte af loftfliser med en bred vifte. Metalpaneler (kassetter) anvendes både i skabelsen af ​​standardloftrum og i skabelsen af ​​specielle loft.

Funktioner af metalplader (kassetter).

Metalpaneler til hævede lofter er fremstillet af galvaniseret elektrolytisk stål, hvilket gør dem modstandsdygtige overfor en række påvirkninger under drift.

Det vigtigste kendetegn er fugtighedsbestandighed. Paneler kan ikke ændres, når de udsættes for fugt og er modstandsdygtige overfor temperatur ekstremer.

Holdbarhed - loftpaneler ændrer ikke deres kvaliteter med lang drift.

Muligheden for at vaske - til metalplader, kan du tage vare på ved hjælp af vask, mens overfladen forbliver uændret.

Adgang til interceilrummet - metalpaneler takket være deres designfunktioner - paneler med "flip window" -funktion - gør adgangen til takkommunikation nem.

Muligheden for demontering - design af metalpladeplader (kassetter) er lavet med forventning om behovet for at demontere og udskifte individuelle loftpaneler.

De forskellige typer metalpladeflader - glat, perforeret, mesh, med en åben celle (Celio) gør det muligt at skabe både standard og originale loftoverflader.

Akustisk fleece bruges til at opnå den krævede akustiske ydeevne i metalpaneler.

Anvendelsesområdet for metallofter.

På grund af dets egenskaber kan metallofter anvendes i kontorer, indkøbscentre, inden for transportområdet. For medicinske institutioner er metalplader tilgængelige med Bioguard belægning.

Fordele og ulemper ved metalloftet Armstrong

På trods af de mange moderne finishmaterialer er alle typer af løsninger til konstruktion af loftsflader populære Armstrong-metallofter. Loftet Armstrong er præget af et sæt fordele, høje operationelle, tekniske parametre.

Hvad er Armstrong lofter?

Suspenderede lofter Armstrong - et design af forbindelserne med langsgående og tværgående profiler. Metal falsk loft lavet af galvaniseret, rustfrit stål eller aluminium.

Pladens profil er T-formet, som ved konstruktion af loftsystemet gør det muligt at oprette et gitter, der passer ind i væggrammens celler, der rammer loftoverfladen omkring omkredsen. Styrken af ​​strukturen er givet ved låse i enderne af profilen. Profilen kan være sort, hvid, spejl.

Armstronglofter passer harmonisk ind i den indvendige stil af boliger, forretninger, indkøbs- og sportsanlæg. Installation indebærer fastsættelse af gitterstrukturen på basisoverfladen ved hjælp af specielle suspensioner. Loftets loft består af modulære elementer - plade, skinne, panel. Støtterammen er monteret på forsiden af ​​loftet bag den ydre hud.

Armstrong loftkonstruktion

Typer, typer af lofter Armstrong

Panel, fliser modulært loft er lavet af tynde matte, spejl metalplader, mineralfiber. Pladen kan have perforering, et spejl, metaloverflade, polymercoating. Perforering forbedrer loftets ventilationskvalitet. Armstronglofter ud over metal har en polymer, gips, træ, glascoating, som giver dig mulighed for at vælge et design til ethvert design.

Afhængigt af de dele, moduler, Armstrong loft konstruktion er:

 1. Rack. Lærredet består af smalle skinner, bjælker forbundet med en stringer, som er grundlaget for konstruktionen, fastgjort til loftet. Elementer og detaljer af loftsystemet er knyttet til det. Installer dekorative elementer på sladderbjælker.
 2. Masken. False lofter har et originalt moderne design. Celler varierer i diameter. Monteret på en metalprofil.
 3. Panel. Det har et enkelt fastgørelsessystem. Et metalpanel er fastgjort til bærehjulet, hvilket er det understøttende konstruktionselement. Flisen varierer i fakturaen, størrelsen, farven.
 4. Kassette. Den består af kassetter af forskellige farver, størrelser. Grundlaget for designet er en bærende ramme fremstillet af metal, hvorpå andre elementer er installeret. Du kan installere et fladt eller volumetrisk kassetteplade.
Ramme layout

En populær mulighed for tilrettelæggelse af loftrummet i store metriske lagre, detailhandel, administrative lokaler er flisebelagt og panelophæng strukturer Armstrong. Panellofter er fortrinsvis installeret i lokaler uden for boligen.

Flisebelægning skjuler mangler i basen, ingeniørkommunikation, klimaanlæg og varmesystemer, videoovervågning og alarmer.

Flisen varierer i størrelse, tekstur og faktura, sker stanset og glat, med tegning eller uden. Fliserne kan have en størrelse på 600 * 600, 600 * 1200. For at skabe et design er det nok at købe flere paneler med perforeringer, og installere dem i placeringen af ​​skjulte lamper.

Racklofter, i modsætning til andre analoger, har den laveste pris pr. Kvadratmeter. Ud fra et æstetisk synspunkt er det praktisk anvendelige net, kassettepladekonstruktioner bedre egnet til at arrangere bundloftet i boligområder.

Det er vigtigt! Hvis du foretrækker en slattekonstruktion, skal du huske på, at sådanne systemer indebærer at sænke loftet med fem til syv centimeter.

Kassettdesignet er installeret i rum med høj luftfugtighed i kontorer. Kassetten er lavet af solide, bløde mineralfibre med tilsætning af cellulose, hvilket giver materialet ekstra styrke. Fremragende parametre er kendetegnet ved en kassette af aluminiumlegeringer, galvaniseret stål.

Kassettepanelet er valgt i overensstemmelse med tekstur, farve under porcelænstensil, flise. Kassetten til loftkonstruktionen kan perforeres og males i forskellige farver. Loftet ser oprindeligt ud, bestående af kassetter af forskellig størrelse og konfiguration.

Installationen af ​​sådanne strukturer kan gøres selv af begyndere. Efter tilberedning af basisfladen fastgøres rammen på profilen til kassetten. Til rammen anvendes en bærer T-profil, som er fastgjort til loftet med suspensioner. Kassetten indsættes i rammen.

Perforerede loftslofter bruges til at designe loftoverfladen i rum med høj luftfugtighed. Perforering på fliser kan have en anden diameter. Perforeret flise har lydisolerende kvaliteter, giver luftcirkulation.

En række designs giver dig mulighed for at vælge loftet for indretningen.

Suspenderet lofter Armstrong

Metal loft strukturer, afhængigt af de anvendte materialer, operationelle, praktiske parametre er klassificeret i klasser:

 1. "Økonomi". Budget version af loftet design. Pladen er lavet af tynde polymer, ubrændbare materialer, perforeret. Perforering er nødvendig for at opretholde mikroklimaet, det normale niveau af ventilation. Bruges til beklædning af loftoverflade i lokaler uden for boligen.
 2. Fugtbestandigt. Panelet er lavet af fugtighedsbestandige materialer, hvilket gør det muligt at montere loftkonstruktioner i svømmebassiner, badeværelser. Flisen har vandafvisende egenskaber, og derfor ophobes ikke kondensat på overfladen.
 3. Acoustic. Loftkonstruktionen har fremragende akustiske, lydisolerende egenskaber. Akustiske lofter installeres i lokaler, hvor der kræves god lydisolering.
 4. Hygiejnisk. Flisen er dækket af specielle beskyttelsesforbindelser, der forhindrer udviklingen af ​​patogen flora. Anvendes til foring af madblokke, design af loftoverfladen på hospitaler, lægecentre.

Installationsomkostningerne, levetidenes varighed, praktiske egenskaber afhænger af klassen, parametre for de anvendte materialer.

Fordele, ulemper ved Armstronglofter

Loftsophængte konstruktioner har mange fordele, blandt hvilke der er:

 • overkommelig pris;
 • nem installation
 • høj teknisk, kvalitetsparametre;
 • lang operationel ressource
 • lydisoleringsparametre;
 • let pleje
 • attraktivt æstetisk design.

Til fremstilling af hævede lofter anvendes højkvalitets, miljøvenligt materiale. Latex, cellulose, stivelse tilsættes til fiberen. Som en del af en billig flise meget stivelse består et dyrt panel af latex, hvilket øger materialets fugtighedsbestandighed.

Suspended strukturer skabe en smuk loftsoverflade. De integrerer simpelthen kommunikationssystemer, indlejrer belysningselementer. Systemet er let, hvilket reducerer belastningen på overlapningen. Materialet til fremstilling af paneler og rammen er ikke brandfarlig, brandhæmmende.

Valg af komponenter opfylder forbrugernes forskellige behov. Flise, panelet har et andet design, der giver dig mulighed for at vælge loftkonstruktion til interiør, indretning.

Det er vigtigt! Komponenter af designet vil blive lavet til ordre, den nødvendige størrelse, form.

Armstronglofter er ikke uden fejl. Installering af designet indebærer et fald i rummets højde med 7-10 cm. Mineralfiberfliser er ikke modstandsdygtige over for mekanisk belastning.

I rum med ustabilt mikroklima, temperaturregulering, taber panelet, fliserne deres oprindelige udseende. Pladen mister sin farve, bliver gul. Installer fliserne på rammen pænt og overholder den etablerede teknologi.

Hvordan er installationen af ​​hævede lofter Armstrong, se træningsvideoklippet.

Armstrong perforeret metalplade til loft Armstrong - Hvid

beskrivelse

Metallofter er lavet af perforeret aluminium.

Fordelen ved aluminium lofter: bekvem og nem at installere, holdbare,

har god korrosionsbestandighed, fugtmodstand, lysmodstand og opfylder kravene til brandsikkerhed.

Aluminiumslofter anvendes i kontorer, indkøbs- og underholdningskomplekser,

skoler, hospitaler og produktionsfaciliteter.

Metal Ceiling Systems

Ovenstående: MicroLook 8 mesh system og hjørneformning til Axiom perimeter design

26 resultater

Metal baffler

Metal Clip-In

Metal clips-in med akustisk fleece

Metal Clip-In Premium OP19

Metal Clip-In Premium B15

Metal Clip-In Bioguard

Metal Clip-In Bioguard med akustisk fleece

Metal Clip-In Bioguard Premium B15

TrioGuard Coated Metal Clip-In Paneler

Metal Clip-In TrioGuard med akustisk fleece

Metal indlæg

Metal Lay-In med akustisk fleece

Armstrongs sortiment af metalloftsystemer omfatter både systemer til enkel og omkostningseffektiv installation samt løsninger, der er helt tilpasset de specifikke designbehov, som installeres med hjælp fra specialdesignteams.

DET MEST WIDE ASSESSMENT OF METAL AND WALL DECISIONS IN INDUSTRY

Find ud af mere

BESKRIVELSE

 • Industrins bredeste udvalg af standardhæmmede loftfliser, lameller, gitter-, væg- og metalmetalsystemer og flydende løsninger, herunder skærme og loftfragmenter og meget mere
 • Komplette løsninger til lofter: fliser, strimler, ophængte systemer og løsninger til perimeter dekoration
 • Standard loftfragmenter og brugerdefinerede flydende loftløsninger
 • Sortiment af akustiske løsninger til lydabsorption og dæmpning
 • Skræddersyede metalvægsløsninger fås i forskellige størrelser og modeller med forskellige mønstre og typer af belægning for at sikre en perfekt kombination med loftet

DESIGN FEATURES

Et bredt udvalg af standard-, specialfremstillede og dekorative belægningsmuligheder er tilgængelige for alle Armstrong metal loft systemer. For information om yderligere tilpassede løsninger, bedes du kontakte vores dedikerede takløsningsteam.

Hvid (Global White)

Armstrong tilpassede løsninger kan males i enhver farve fra palæerne RAL og NCS.

SÆRLIGE BEHANDLINGSTYPER

Armstrong tilbyder en bred vifte af specielle typer af belægninger, der kan anvendes til vores metalloftsystemer.

Bioguard belægning forhindrer akkumulering af bakterier, skimmel og meldug og forhindrer udviklingen af ​​mikroorganismer på fliseoverfladen. Ideel til sundhedsfaciliteter og rene værelser

Trioguard ™ forureningsbelægning beskytter loftet mod snavsakkumulering og tarnishing for at opretholde dets oprindelige udseende i lang tid. Tilgængelig til alle metalkonstruktioner og perforerede løsninger med akustiske egenskaber.

TYPER PERFORATION

Perforeringstyperne udviklet hos Armstrong er designet til at opfylde projektets akustiske og designmæssige krav.

AKUSTIK

Nonwoven acoustic fleece er en omkostningseffektiv løsning til opfyldelse af generelle lydabsorptionskrav. Fleece er monteret på bagsiden af ​​metalpladen, hvilket hjælper med at forhindre pletter på det, hvilket undertiden sker, når der anvendes løsninger, der ikke er tætte til overfladen.

PREMIUM B15 OPLØSNINGER

Premium B15-løsninger er udviklet for at give en bred vifte af lydabsorptionsegenskaber og en høj grad af lyddæmpning. Disse fabriksakustiske løsninger består af en uvævet akustisk fleece og 15 mm mineralfiberfyldstof.

PREMIUM OP19 OPLØSNINGER

Premium OP19-løsninger giver en høj grad af lydabsorption på grund af den specialudviklede filament af Armstrong med lav densitet. Takket være brugen af ​​Premium OP19 fyldstof kan høj lydabsorption opnås op til klasse A.

LØSNINGER

CEILING SYSTEMS FOR CORRIDORS

 • Rektangulære paneler, der fastgøres til sidevægge
 • Paneler kan til enhver tid demonteres til teknisk arbejde i plenumrum.

FLOATING CEILING SYSTEMS

 • Giver forbedret indendørs komfort og fremragende lydabsorption og refleksion.
 • Fås i forskellige former, farver og mønstre lavet af forskellige materialer.
 • Attraktive lineære design giver dig mulighed for at understrege stilen af ​​interiører med moderne strukturelle elementer.
 • Velegnet til åbent plan rum som lobbyer, transportfaciliteter, lufthavne og kontorer.

SQUARE TILES OG REKTANGULÆRE PANELER OG STRIPS

 • Monteret på et standard gitter system med en bredde på 24 mm med en clearance på 6 mm
 • Særlige typer akustiske belægninger og maling er tilgængelige.
 • Design fleksibilitet kombineret med akustisk ydeevne
 • Fås i forskellige former, størrelser og farver.

NET METAL SYSTEMER

 • Tilladt at give interiøret en moderne og urbane karakter.
 • Velegnet til haller, kontorer, transportinfrastruktur og udstillingscentre
 • Designet til rene værelser, sportshaller, hvor brug af slagfaste konstruktioner er påkrævet, for bygninger i seismisk farlige områder og mange andre anvendelser.

LØSNINGER TIL REGULERING AF DEN INDRE KLIMA FOR VÆRELSER

CoolZone. Giver en reduktion i omkostningerne ved afkøling og opretholdelse af en behagelig temperatur i værelser designet til at leve, arbejde, studere og underholde

Metalkassette, hvid med perforering

Den perforerede metalkassette fra Albes-mærket til hævede lofter som Armstrong består af aluminium, er ikke bange for vand og ild, hygiejnisk og miljøvenligt materiale, let at vedligeholde!

Den perforerede kassette er designet specielt til rummet med det tvungne behov for at levere højkvalitativ ventilation uden at miste det yderste æstetiske udseende. De passer let ind i suspensionens åbning på det rigtige sted og ser kort over resten af ​​metalkassetterne. Du kan også helt dække sådanne kassetter helt ny type loft.

Denne type metalplader er efterspurgt efter restauranter, cafeer, indkøbscentre, kontorer, hoteller mv.

Farverne på de perforerede kassetter er forskellige, ring til os for en høring!

Kassetteplade aluminium AP600A6 perforeret hvid

fordele:

 • Kassettelofter kombinerer enkelhed med form og funktionalitet. Designfunktioner giver dig mulighed for harmonisk at indlejre kassettloft, selv i nærværelse af riller, fremspring eller uregelmæssigt formet loft.
 • Forskellige typer perforering og et særligt akustisk substrat øger lydabsorptionskoefficienten og skaber et gunstigt akustisk miljø i rummet.
 • Kassettelofter er lavet af aluminium og galvaniseret stål, hvilket udvider anvendelsesområdet væsentligt, især i lokaler med høje krav til fugt og brandsikkerhed.

Kassettelofter er lavet til to typer ophængningssystemer:

 • Til åbent suspension system (T-24, T-15) med TEGULAR, BOARD, VECTOR og LINE kanter.
 • Til skjult ophængningssystem (stringer VT-600).

Farveindstillinger:

En bred vifte af farver giver dig mulighed for at skabe unikke indvendige løsninger, hvilket er særligt vigtigt nu. Valg af farve på forsiden af ​​panelet udføres på det internationale farvekort RAL.

 • Standardfarver: hvid mat, hvidglans, metallisk sølv, metallisk matte, krom, guld, super krom, superguld, lys beige, superkrom luksus.
 • Yderligere farver: lysegrå, sort, blå, hindbær, rouge, kobber, træstruktur.
 • På forespørgsel: Pulverlakering i henhold til RAL pulverlakering.

Virksomheden Avangard - Rusland tilbyder dig kassettelofter af produktion Albes (Tyskland, Rusland, Kina). Produkter fra firmaet Albes har længe etableret sig som et pålideligt materiale af høj kvalitet. Kassettelofter Albes AP600A6 perforeret kan bruges i boliger og lokaler (kontorer, butikker, indkøbskomplekser, hospitaler og andre).

Kassettelofter Albes AP600A6 perforeret er lavet på moderne udstyr ved hjælp af materialer af høj kvalitet. Resultatet er et produkt med fremragende tekniske egenskaber. Alle Albes produkter gennemgår en grundig kvalitetskontrol, som giver dig mulighed for at være sikker på at Albes cassettelofter vil vare længe. Vi har store lagervolumener af Albes AP600A6 stanset - altid på lager!

Perforeret loft: typer, installation af spændinger, skinne, Armstrong-type strukturer og metal kassette belægninger

Fra tid til anden keder vi os om udseendet af vores loft, og vi begynder at tænke på at reparere eller ændre design. Materialerne til dekoration ændres trods alt så hurtigt, og nye løsninger kommer frem.

False lofter med perforering kan være en ganske interessant løsning til dit hjem eller lejlighed.

Den største fordel ved sådanne lofter er, at du kan bruge en række belysningssystemer, herunder de skjulte - hvor loftet ser ud til at være tændt indefra. Og med kombinationen af ​​skjulte lamper sammen med hovedlysene opnås en fantastisk effekt, der kan ramme selv den mest glødende modstander af ny teknologi.

Der er flere typer perforerede lofter. Om dem, og hvordan man selv samler, vil vi diskutere i denne artikel.

Start af arbejdet

Uanset hvilket loft du vælger, uanset om det er almindeligt plast eller perforeret, skal du begynde at arbejde på det med målinger og markeringer:

 • Før arbejdet påbegyndes, er det ønskeligt at frigøre rummet fra de ting, de vil forstyrre og begrænse adgangen til loftet. Hvis du ikke kan gøre det, skal du blot glide alt ind i rummet og dække det med plastikfolie for at beskytte det mod støv.
 • Langs loftets omkreds trækker du en linje på det fremtidige loft. Få mennesker kan prale med et perfekt fladt loft, så gør al markeringen ved hjælp af et niveau.
 • Ved mærkning er det nødvendigt at tage hensyn til rummets fremtidige belysning og på forhånd at købe lamper. Mange belysningsenheder kræver ekstra plads til installation (se. Indbyggede LED-loftslys: muligheder og installationsmetoder).

Typer af "loft i hullet"

Perforeret hængende loft

Det er et strækloft fra den strakte film ind i hullet. Hullerne kan ikke kun have forskellige størrelser, men også placeringen

Monteringsmetode

 • Langs den markerede linje bor bor huller til dowels, i en afstand på ikke mere end 10 centimeter fra hinanden.
 • I hullerne lavet til hammer chopikov konstruktion dowels.
 • Læg monteringsprofilen for filmen til den specielle lim på væggen langs linjen med dowels.

Tip: Profilen til glat docking skal slagtes i en vinkel på 45 grader

 • Når limen er tørret, er det nødvendigt at skrue skruerne ind i de forberedte huller for pålidelig fastgørelse af profilen.
 • Stoffet er gemt i profilen med en speciel tynd spatel, der starter fra midten af ​​rummet. Først og fremmest skal det fastsættes i bredde og længde, så hjørnene er fri til at hænge. Du behøver ikke at fylde hele kanten af ​​stoffet i profilen, den overskydende ende skal hænge ned.
 • Nu sidder midten på begge sider gradvist op i stoffet og bevæger sig mod hjørnet. Et sådant loft skal overholde ekstra forsigtighed under installationen, og kontrol for fravær af folder (se Værktøj til hævede lofter).
 • Det endelige trin består i at udglatte de folder og bølger dannet med en bygnings hårtørrer. For at gøre dette, varme filmen på det rigtige sted i en cirkulær bevægelse, indtil fejlene er elimineret. Hårtørrer holder ikke tættere end 20 centimeter fra stoffet.

Tip: over et sådant loft kan du strække en ekstra en - et gennemskinneligt strækloft. Med sin hjælp, med den skjulte belysning opnås en meget smuk effekt af diffust lys.

Rackloft med perforering

Denne type loft består af to dele - en aluminiumsramme (se Aluminiumslofter til badeværelset: funktioner og installation) og perforerede metalplader.

Monteringsmetode

 • Langs murens omkreds er markørets hjørne fastgjort med dykker i trin på 50 centimeter. Det skal fastgøres mindst 13 centimeter fra niveauet af hovedloftet.
 • Suspension ankre er fastgjort til loftet, afstanden mellem dem bør ikke være mere end 120 cm.
 • Traverser krog på plumb linjer, især til dette formål, de forudse monteringspunkter
 • Bærerdækket er fastgjort til tværarmene.
 • Dæk skal justeres ved hjælp af højde med suspensioner for at undgå forvrængninger, fordi det perforerede loft kan miste sit pæne udseende.
 • Reiki er fastgjort af de eksisterende snap rister.

Armstrong Loft

Først og fremmest er Armstrongs loftsappel, at du på et hvilket som helst tidspunkt kan komme til loftet på loftet for at servicere kommunikation uden at beskadige strukturen. Da det består af paneler, er det muligt at skabe forskellige kombinationer, lave farve- og designbeslutninger.

Når du køber paneler, tag et par ekstra. De kan opbevares i mellemrummet mellem lofterne, og om nødvendigt kan det skadede panel nemt udskiftes. Efter flere år er det svært at finde den nøjagtig samme kassette.

Loftmontering

Et sådant perforeret hæftet loft er ret nemt at lave, og det kræver ikke specielle konstruktionskompetencer:

 • Langs murens omkreds er fastgjort med dykker eller skruer (afhængigt af bunden) af rammen.
 • Fastgør suspensioner på ankre med en afstand på cirka en meter mellem dem.
 • Suspensionerne er monterede loftsstyringer i en afstand af 1200 mm fra hinanden.
 • Det sidste trin i forberedelsen af ​​rammen er installationen af ​​forbindelseselementer med et trin på 600 mm og reguleringen af ​​loftet med suspensioner i et plan.
 • Panelerne er monteret meget simpelt, de skal indsættes i loftrummet, og efter justering skal de lægges på rammens kant.

Armstrong loftmontering

Metal Cassette Loft

Metal perforeret loft er en temmelig moderne og høj kvalitet type loft dekoration. Slidstyrken af ​​dette materiale gør det muligt at anvende det i næsten alle forhold. Designet tillader heller ikke at blive skuffet over de begrænsede sorter, farver og former for paneler. Installation af et sådant loft er ekstremt enkelt, panelerne er fastgjort på en Armstrong-ramme, som vil spare penge ved at gøre installationen selv.

Perforerede lofter, for al deres skønhed, har også fremragende lydabsorberende egenskaber. De kan være en fantastisk løsning og gøre din familie og venner glade.