Armstrong hævet loft beregning

Hvis du læser disse linjer, så er dit valg til loftindretning Armstrong-type loftsloft. Det giver ingen mening at nævne en enorm liste over fordele ved denne løsning, bare tilbyde vores beskedne hjælp i form af en gratis online-regnemaskine til beregning af Armstrong-loftet.

Armstrong ramme, montage og plader beregning

Denne regnemaskine giver dig mulighed for hurtigt at beregne antallet af følgende elementer:

 • dekorative paneler (plader);
 • vejledninger, som rammen skal gøres til
 • hjørne profiler;
 • suspensioner

dvs. Du vil have alle de nødvendige data til rådighed, som vil være nok til at gå til bygningens supermarked. Selvfølgelig vil du selv kunne estimere alt, men hvorfor, når der er en pålidelig og tidsprøvet online-regnemaskine til beregning af Armstrong-loftet?!

Nyttige anbefalinger til arbejdet

Vær ikke bange for at ændre vægprofilens geometri: Hvis du har brug for at sætte det i hjørnerne, kan du altid lave et snit og bøje - for at udføre de samme funktioner som med ethvert hjørne.

Det sker sjældent, at hele loftet er opdelt i firkanter af samme størrelse. Mange producenter i denne henseende rådede at trimme dekorative plader på en sådan måde, at den forbliver omtrent halvdelen af ​​bredden. Men med den rette færdighed er det bedre at ændre pladernes størrelse. Dette vil undgå betydelige overgange og endda gøre forskellen i størrelsen næsten umærkelig.

Hvis det så skete, at jeg var nødt til at trimme panelerne, skulle den skårne række placeres langs væggen modsat døren.

Perimeterprofilen kan fastgøres til væggen i trin på 0,3 til 0,6 m. Det afhænger af belastningen fra rammen, belysningsarmaturerne og pladerne selv.

Bearbejdningsprofiler af relativt korte vægge bør forsøges placeret parallelt. Denne fremgangsmåde skyldes reduktionen af ​​antallet af leddsprofiler, som generelt har en positiv effekt på rammens styrke.

Armstrong Calculator

Lommeregner giver dig mulighed for at beregne den omtrentlige pris. Find ud af de endelige omkostninger pr. Telefon fra vores ledere.

Ved hjælp af Armstrong-kalkulatoren kan du beregne det omtrentlige antal komponenter til et nedhængt loft og omkostninger. For at finde ud af det nøjagtige antal hjørner, skal du indtaste rummets omkreds; hvis du kun indtaster området, vil antallet af hjørner være omtrentlige.

Du kan kontakte vores firma, loftsakademiet, for en præcis beregning af alle Armstrong-loftkomponenter. For at gøre dette skal du have dimensioner af lokalerne på grundlag af hvilke lederen vil udarbejde et layout af guiderne.

Du kan sende ansøgningen til beregning af komponenter til adressen [email protected]

Armstrong Type Ceiling Calculator

Det er bedre at overlade den korrekte beregning af Armstrong-systemet til ikke-middelmådige loftinstallationsarbejdere for at minimere fejl i beregningerne. Da måling skal tage højde for alle nuancer og egenskaber i rummet som kolonner, bjælker, skillevægge, nicher i væggene og meget mere.

Hvis du beslutter dig for at foretage målingerne selv, så er du specielt opmærksom på omkredsmåling, tage højde for alle nuancer af dine vægge. Når du bestiller Armstrong-systemet, skal du tilføje fra 5% til 10% af materialet for at undgå manglende greb på nogen af ​​komponenterne, hvis omkostninger ved levering kan betydeligt overstige omkostningerne til komponenterne selv og så let at bruge.

Hvis du tvivler på dine evner og viden, er vi altid klar til at tilbyde dig vores service til måling og installation af alle de loftsystemer, vi har til salg. Vi har flere bygge- og installationshold (beboere i Moskva, Moskva og medborgere i Den Russiske Føderation). Du kan bestille (finde ud af prisen) loftsystemet, levering og installation via feedback formularen.

Blive advaret! Online-regnemaskinen giver ikke 100% af det korrekte resultat af beregningen af ​​komponenter, måske ikke en stor fejl!

Beregning af Armstrong-type hængende loft med en pladestørrelse på 600x600mm og 1200x600mm

Armstrong falsk loft beregning formel

S - værelse område
P - rummets omkreds

Armstrong loft beregning - regnemaskine

Armstrong Loft Calculator

Online-regnemaskinen beregner det omtrentlige antal komponenter af Armstrong-type hæftet loft baseret på gennemsnitlige forbrugskoefficienter.

For mere nøjagtige beregninger anbefaler vi at bruge vores service:

eller kontakt specialisterne for at tage højde for alle de individuelle karakteristika ved indretningen af ​​rummet (kolonner, bjælker, skillevægge mv.).

Armstrong loft calculator script til websted

Hvis du vil installere denne Armstrong online loft calculator på din hjemmeside - kopier koden herunder og indsæt den på det rigtige sted på siden.

Beregning af materialer på loftet Amstrong

Hvis du beslutter dig for at oprette et loft på Armstrong-pladerne, skal du på forhånd beregne antallet af komponenter og de flisebelagte enheder. Dette vil spare materielle ressourcer på overskuddet og kvalitativt udføre arbejdet i en vis periode. Dette materiale er meget populært i de seneste år, og alt sammen fordi en sådan finish er kendetegnet ved installationens hastighed, et bredt udvalg af farver, evnen til at male pladerne ind til videre brug. Samt Armstrong-loftet har en høj kategori af brandsikkerhed, god varme- og lydisolering.

Brug en online-regnemaskine til at beregne hængende loftmaterialer

For at gøre dette kan du bruge et effektivt program, der inden for få sekunder vil producere et klar (med minimale afvigelser) resultat. Hvad skal der gøres? Indtast først loftets størrelse i m 2 i tabelcellen, og vælg type loftplade fra de færdige indstillinger. For det andet skal du klikke på beregningsknappen (eller nulstil, hvis du skal rette dataene), og modtag straks et svar, som vil bestå af mange parametre til beregning af de nødvendige installationsmaterialer og antallet af fliser ifølge de angivne data.

Regnemaskinen er meget nem at bruge, tilgængelig for enhver bruger på ethvert tidspunkt af dagen. De opnåede data kan afrundes i retning af et større antal for at tage højde for alle mulige mangler ved installationen af ​​produktet.

Hvordan man laver en manuel beregning af loftet Amstrong

Vil du sørge for og kontrollere resultaterne manuelt. Dette vil være en ret besværlig proces, der involverer følgende faser af arbejdet:

 • Måling af loftet og oprettelse på papir af et passende skala gitter med celle størrelser på 600 til 600 mm.
 • Betegnelsesvejledninger, placér på arkets hjørner for monteringsplader.
 • Nu måles hvert element af rammen og multipliceres med skalaen. Det viser sig at længden af ​​ophængningselementet er separat.
 • Antallet af plader svarer til antallet af celler på papir.

For dem, der ikke er bekendt med tegningen i skala, kan du anvende en anden formel, der kan bidrage til beregningen af ​​det nedhængte loft.
S-området af rummet, P-perimeter.

o Plad 600 med 600 mm - 2, 78 / S

o Transportør 3,7 m - 0, 23 / S

o Styreskinne 1,2 m og 0,6 m - 1,4 / S

o Hjørne 3,0 m - P / 3

o Suspension - 0,7 / S.

Har du ændret dit sind endnu? Brug regnemaskinen
Armstrong suspenderet loftsberegning er hurtig og helt fri, sådan et bord vil hjælpe hver bruger til at lave foreløbige beregninger flere gange, ændre den nødvendige indikator for loftområdet og typen af ​​flise.

For at undgå unøjagtigheder skal du vide, at hvis designet bliver tungere, f.eks. Med indbyggede lys, skal antallet af suspensioner øges i henhold til antallet af forventede materialer. Og hvis der er fremskrivninger eller andre uregelmæssigheder i lokalet, så skal de tages i betragtning ved bestemmelsen af ​​rummets omkreds. Disse funktioner hjælper dig med at præcist oprette en beregning af Armstrong-hæftet loft online.

Beregning af hævede lofter - en regnemaskine

Vælg lofttyperne, angiv området og omkredsen af ​​lokalerne og beregne antallet af komponenter.
Hvis du har problemer eller spørgsmål, ring! Ledere vil hjælpe dig med at beregne og rådgive.

Vælg den type loft, der skal beregnes

Kære kolleger, tillykke med den kommende dag hos bygherren! Vi ønsker dig professionel succes og trivsel!

I forbindelse med fejringen fredag ​​10.08.2018 arbejder kontoret og lageret i reduceret tilstand! Forsendelse af alle varer vil ske om morgenen til kl. 12.00.

Efter gentagne prisstigninger for næsten alle typer loftprodukter i første halvdel af 2018 er prisreduktionen for paneler af økonomisklasse et frisk pust. Nu er Baikal tilgængelig til en pris på 205 rubler per kvadratmeter, priserne på andre paneler er også reduceret - Retail, Oasis. For detaljer, se vores katalog, samt send en forespørgsel via e-mail.

Vi præsenterer kinesiske lofter med Angar paneler 600x600x6 mm. Teksturerne på disse paneler ligner Baikal, men tykkelsen er meget mindre - 6 mm. Disse lofter hører til økonomisegmentet.

Armstrong Calculator

Armstrong Calculator

RESULTAT BEREGNINGER

Tak for ordren, operatøren vil kontakte dig.

Armstrong Loft er en moderne suspenderet struktur, herunder et rammesystem og beklædningspaneler. Rammen består af metalprofiler af forskellige typer og former. Til beklædningen af ​​loftet tilbydes flere paneler: Baikal, Detail, Oasis, Plain, Dune, etc. For at beregne forbruget af loftmaterialer og antallet af Armstrong-armaturer med en lommeregner, skal du:

 1. Bestem omkredsen og området af rummet.
 2. Vælg den ønskede type af modstående plade.
 3. Angiv opsætningen af ​​suspensionen
 4. Indtast dataene i kalkulatorfelterne.
 5. Tryk på "calculate" knappen.

Introduceret online-regnemaskine til beregning af loftet vil Armstrong beregne antallet af følgende elementer:

 • fliser;
 • suspensioner;
 • hjørne profil;
 • ramme guider;
 • armaturer (nummeret kan variere afhængigt af ønsket - standard loftudstyr tilbydes)

Beregningen af ​​komponenterne i loftet Armstrong online på området og omkredsen af ​​rummet vil medvirke til at spare penge og tid - du ved præcis, hvor meget du skal købe de nødvendige materialer.

Med os kan du få gratis råd om valg af loft og ophængningssystem. Vi tilbyder rimelige priser for højkvalitets og certificerede varer. Med en stor ordre tilbydes gratis levering over hele Den Russiske Føderations område.

Armstrong falsk loft calculator

Hvis man vælger et hængende loft som et designkontor eller andre lokaler, står hver især over for et problem, men hvordan man tæller antallet af nødvendige komponenter, eller hvordan man beregner det hængende loft Armstrong?

Armstrong loft beregning, som du ved, er udført af en standard formel. For nemheds skyld har vi lavet et værktøj til beregning af Armstrong hæftet loft online.

For at beregne materialer til et hængende loft på vores hjemmeside, skal du vide længden og bredden af ​​loftet, hvor det er planlagt at placere Armstrong.

Vores beregnede loftsberegner beregner ikke kun mængden af ​​materialer, der skal bruges, men beregner også den samlede pris for hele loftet. For at gøre dette skal du i de rigtige felter vælge alle komponenter i det hængende loft: pladen, ophængningssystemet og suspensionens længde, resten, vores kalkulator i det hængende loft vil gøre for dig.

Ved at kende antallet af armaturer vil den beregnede loftsregnemaskine tage dem i betragtning ved beregning af det krævede antal plader.

For at beregne loftet Armstrong brug vores regnemaskine - det er praktisk!

Instruktioner til loftsberegningsenheden

 • Indtast længden og bredden af ​​dit værelse, hvor du planlægger at installere loftet. Bemærk, at brøkværdier skal indtastes gennem et punkt og ikke komma.
 • Vælg den ønskede plade til et hæftet loft. Du kan gøre dig bekendt med teksturen på pladerne til loftet, deres egenskaber og priser i Armstrong loftkatalog. Pladerne beregnes med en 10% margin
 • Vælg et ophængningssystem.
 • Hvis du har brug for armaturer, skal du markere feltet og vælge type armaturer. Du kan se lamperne her.
 • Vælg længden af ​​ophængningen - det vil sige i hvilken højde fra loftet vil du sænke loftet. Alle suspensioner er justerbare, deres maksimale længde er angivet i titlen.
 • Klik på beregningsknappen, og du vil se et bord med priser for hver komponent i loftet og den endelige pris for dit volumen.

  Hvordan man selvstændigt beregner loftet Armstrong

  Armstrong hævede lofter

  Du besluttede at bygge et loft på Armstrong-tallerkener, men du ved ikke, hvordan du præcist beregner antallet af nødvendige komponenter og pladerne selv? Du kan bruge regnemaskinerne, som du finder på hjemmesiderne for producenter af dette loftfinisheringsmateriale. Og du kan undvære dem. Faktum er, at beregninger af Armstrongs hæmmede lofter afhænger af teknologien i deres konstruktion og konstruktion. Desuden udføres uafhængigt, de viser sig at være mere præcise end dem, der opnås ved hjælp af online regnemaskiner.

  Hvordan er Armstrong-loftet

  Foretag straks en reservation om, at dette er et ophængningssystem bestående af en ramme og beklædningsplader.

  Rammen er lavet af metalprofiler af forskellige konfigurationer. Disse kan være:

  • Perimeter hjørner.
  • T-formede profiler.
  • Kors og langsgående profiler.
  • Justerbare bøjler designet til montering af rammen på overfladen af ​​bundloftet.

  Hjørner er fastgjort omkring rummets omkreds til væggene med dykker og skruer. Guideender er fastgjort til hjørner og bøjler. Afstanden mellem de tilstødende guider - 1200 millimeter. Mellem dem er disse profiler fastgjort med tværstykker, hvor afstanden er mellem 600 millimeter. Det vil sige, at der i toppen skal være en metalgrill med celler på 600 * 1200 millimeter.

  På den lange side er hver celle igen delt i halvdelen, hvilket vil kræve langsgående profiler. I sidste ende viser det sig rammen med celler 600 * 600 millimeter. Dette er størrelsen på Armstrong-paneler.

  Advarsel! Amerikansk standard 610 * 610 millimeter. Derfor skal rammen strengt laves for dem. På det russiske marked er dette materiale en sjældenhed.

  Og endnu en ting at overveje, når du beregner Armstrong-loftet. Hvis en profil ikke passer til længden eller bredden af ​​rummet, skal den trimmes. Hvis rummets dimensioner er store, og længden af ​​et element vil være utilstrækkelig, så bliver det nødt til at stige. Så - de afskårne materialer under beregningen skal betragtes som en hel enhed.

  Facing plader

  Der er to typer beklædningsplader:

  1. Dem, der investerer i rammen indefra.
  2. De der snap ud.

  Men deres erhvervelse afhænger helt af den anvendte type ramme. Det er grunden til valget, der er præcis kassen, ikke pladen. Vær opmærksom på dette.

  Hvad tilbyder producenterne i dag som loftsbeklædning?

  • Gipsplader.
  • Fra spejlet.
  • Farvede ruder.
  • Af metal (stål eller aluminium).
  • Mineral- og mineralfiberplader.

  Og valget af materiale påvirker ikke antallet af paneler, der anvendes på nogen måde. Men prisen vil påvirke - det er helt sikkert.

  Beregning af mængden af ​​materialer

  Armstrong-loftet gør det selv

  Beregningen af ​​Armstrong-lofter skal begynde med målinger. For at gøre dette skal du bestemme omkredsen af ​​rummet, dets område, hvis der er fremskrivninger eller nicher, så deres dimensioner også. Normalt er det nok at beregne loftet ved hjælp af en lommeregner. Men det sker ofte, at dette ikke tager højde for usynlige elementer. For eksempel kanaler og ventilationsgitter eller belysning. Derfor, ved at bruge en lommeregner, vil beregningen være omtrentlig. Rådet - hold det for hånd.

  Hvor skal man starte? Det er nødvendigt at overføre loftoverfladen til papir til målestok. Derefter kan du opdele området i firkanter med en cellestørrelse på 600 * 600 millimeter. Gitteret opnået på papir er dit Armstrong-loft - hvis beregning allerede kan gøres så simpelt som muligt. Omkredsen er hjørnerne. Markér straks guiderne, som normalt hænger på tværs af rummet. Det betyder, at de tværgående profiler vil blive lagt langs lokalerne.

  Mål hvert ramelement og multiplicer de opnåede indikatorer efter skala. Her har du længden af ​​hvert ophængningselement separat. Den kvantitative indikator opnås ved at dividere længden af ​​alle profiler med længden af ​​et standardelement. Hvis det ikke er et helt tal, skal du rulle det op. Tæl nu cellerne - dette vil være antallet af plader.

  En lille udgravning. Ikke alle os vil eller er i stand til at skalere. Mange bare doven. Derfor skal du tage højde for følgende formler, hvormed du kan beregne antallet af nødvendige elementer i Armstrongloftet:

  • Antallet af beklædningselementer er 2,78 * S, hvor "S" er loftområdet.
  • Rails - 0.23 * S.
  • Tværgående og langsgående elementer af batten - 1.4 * S.
  • Hjørner på væggene - P / 3, hvor "P" er omkredsen af ​​rummet.
  • Suspension - 0,7 * S.

  Vær opmærksom! Hvis den suspenderede struktur bliver tungere, for eksempel er de indbyggede lamper installeret, eller strukturen er isoleret, er det nødvendigt at øge antallet af suspensioner.

  Sammendrag af emnet

  Selvfølgelig er en regnemaskine god, og vigtigst af alt, hurtigt. Men hvis du planlægger at spare penge uden at kaste penge for at købe ekstra materiale, så er vores råd at tage en blyant og en lommeregner i dine hænder, lav et diagram på papir og tæl alt. Sådanne beregninger vil være mere præcise.