Hvidt perforeret kassetteplade

Salg af metal- og aluminiumkassettlofter til alle typer lokaler, engros og detailhandel.
Levering af varer til enhver passende dag for køberen. Ordrer accepteres uden fridage. Betalingsmetoder nogen.

Beregn nøjagtigt antal og omkostninger til lofter og besvar dine spørgsmål for at hjælpe dig, vores specialister via telefon eller ved hjælp af feedback-formularen.

For handelsorganisationer og engros købere de bedste priser, ring!

Armstrong perforerede lofter

De perforerede Armstronglofter er organisk kombineret med et stramt kontordesign. De er velegnet til udsmykning af handelshaller, skoleklasser og auditorier, haller og værelser på hoteller og andre værelser. Mineralplader med mikroperforering afspejler lys godt, er modstandsdygtige over for fugt, brandsikker og har lydisolerende egenskaber. Perforering er i stand til at give et klassisk hvidt loftszest og samtidig skabe et behageligt miljø for arbejde, studere og bare blive på dette sted.

Bestil perforerede Armstronglofter i vores online butik. Beregn antal komponenter, og den endelige pris vil hjælpe dig med vores eksperter. Vi har et system med rabatter for store ordrer, samt levering i Moskva og dens forstæder på et passende tidspunkt for dig. Afhentning og levering til regionerne i Rusland er også muligt. Samarbejde med os er komfortabelt og nemt. Kontakt os nu!

Perforerede kassettelofter

Cassette perforeret loft kombinerer originalt design, forbedret akustik, støjisolering, mindre stress på bygningens strømstruktur. Modulerne er anbragt i en kasse, der er fastgjort til gulvpladen, bestående af profiler. Hver enkelt demonteres let uden brug af værktøj, hvilket letter adgangen til de opererede ingeniørsystemer, der er skjult bag loftet.

Prisen steget med et kassetteperforeret loft i forhold til blinde elementer skyldes brugen af ​​specialudstyr i produktionsprocessen. For at lave en perforering anvendes stansslag med højstyrke tips. Modulerne er malet efter stansning. Omvendt kasseres bagsiden af ​​lydisoleret materiale. Strukturerne slukker således luften, konstruktionen, stødstøjen og øger komforten i driften.

Funktioner perforerede loftkassetter

For designers bekvemmelighed producerer producenter plader med forskellige typer perforeringer:

 • direkte orden - placeringen af ​​hullerne i tilstødende rækker uden forskydning
 • skakordre - offset huller i de nærliggende rækker med halvdelen
 • solid stansning - hullerne er jævnt fordelt over hele elementets plan
 • central stansning - en perforeret kontur af en vis størrelse er skabt i midten af ​​modulet

Således modtager perforerede kassette lofter en tilstrækkelig perception af æstetik, både ved anvendelse af elementer med samme perforering, og når de kombineres på loftplanet. Kassette-metallofter er lavet af aluminiumplade (0,5 - 0,35 mm), stål, beskyttet af en zinkcoating. Derfor er det vigtigste anvendelsesområde for produktet lokaler med komplekse driftsforhold, muligheden for mekanisk skade på elementerne.

Ved at abonnere på nyhedsbrevet får du oplysninger om kampagner, rabatter på varer og specialtilbud. Efter abonnementet vil vi sende dig vejledningen "Wizards of Deception, eller hvordan man genkender samvittighedsløse bygherrer."

* Obligatoriske felter

Fordele og træk ved perforerede Armstrong lofter

Lofter bestående af firkantede plader suspenderet på en speciel ramme er kendt for næsten alle. De er meget brugt til kontorer, butikker og endda lejligheder. Lederen blandt alle virksomheder, der producerer sådanne belægninger, er Armstrong. Blandt alle typer af belægninger, der tilbydes af Armstrong, skelnes der et perforeret ophængt loft. Han har mange unikke fordele, som vil blive diskuteret nedenfor.

Hvorfor har jeg brug for perforering

Tilstedeværelsen af ​​mange huller i pladerne, hvorfra overfladen af ​​belægningen er samlet, tillader luft at cirkulere mere frit. Dette vil gøre atmosfæren i rummet mere sund og vejrtrækning bliver meget lettere. Derudover har hullerne et andet formål - de kan dæmpe trænger ind i rummet og lyden kommer ud af det.

Der er en hel serie af sådanne plader, der kaldes "akustiske". Fra navnet er det klart, at deres hovedformål er at forbedre den akustiske situation i lokalerne. Et hundrede procent af disse lofter fra støjen vil ikke spare, men reducere dets niveau betydeligt, og det er ikke dårligt.

Tilgængelige muligheder

Hovedelementet i dette design - udvendige dekorative elementer, som er monteret på rammen. De danner en næsten kontinuerlig overflade, og det er at se på det. Derfor har producenten leveret flere muligheder for materialer og størrelser for brugte komponenter.

Hovedstørrelsen er 60x60 centimeter, men om ønsket kan du finde detaljer om andre dimensioner. Mere alvorlige forskelle er i materialet og farverne. Belægningens elementer kan være lavet af metal eller mineralfiber, som radikalt ændrer deres egenskaber.

Perforerede metaldele er ideelle til våde værelser eller endda til indretning af lofter på terrasser. Farve skalaen i dette tilfælde vil være bred nok, men den traditionelle hvidmetal perforeret plade er mest populær for Armstrong lofter. Denne farve er kendt for alle, og det har desuden evnen til at reflektere lys godt, hvilket forbedrer belysningen af ​​rummet.

Hvis mineralfiber blev brugt som materiale, så er denne mulighed mere almindelig i boliger eller kontorer. Ligeledes ligner en lignende finish i korridorerne. Farver til rådighed for køberen, der er færre. Der er en speciel serie af malede elementer, der giver lidt mindre end ti nuancer.

Fordelene ved løsningen

Ud over det faktum, at Armstrong-perforeret loft giver bedre luftcirkulation og lydabsorption, har denne efterbehandlingsmulighed andre fordele:

 • Alt installationsarbejde er nemt at gøre selv.
 • Installation kræver ikke kompliceret og dyrt værktøj.
 • Installation tager meget lidt tid.
 • Der er et valg mellem metaldele af belægningen og lavet af mineralfiber.
 • Helt en bred vifte af farver, hvis du vælger et metalperforeret armstrongloft på en bestemt serie.
 • Miljøvenlighed
 • Evnen til hurtigt at udskifte et af belægningens elementer uden at adskille loftet
 • Overkommelig pris

Hvordan går et sådant loft

Som nævnt er en af ​​fordelene ved sådanne efterbehandlingsløsninger nem installation. Alt kan gøres for hånd uden hjælp fra udenforstående. Det er nok at have et lille sæt af almindelige værktøjer og nogle færdigheder i håndtering af dem. Generelt er processen som følger:

 • Skitserer de steder, hvor hullerne skal bores til rammesikringer
 • Boring og installation af lejedele
 • Går til hovedrammen
 • Dele af belægningen er fastgjort til den samlede konstruktion.
 • Lamperne er tilsluttet og installeret på deres steder

Mere detaljeret beskrives installationsprocessen i de relevante artikler, der fokuserer på selvmontering af et lignende design.

Kassetteplade aluminium AP600A6 perforeret hvid

fordele:

 • Kassettelofter kombinerer enkelhed med form og funktionalitet. Designfunktioner giver dig mulighed for harmonisk at indlejre kassettloft, selv i nærværelse af riller, fremspring eller uregelmæssigt formet loft.
 • Forskellige typer perforering og et særligt akustisk substrat øger lydabsorptionskoefficienten og skaber et gunstigt akustisk miljø i rummet.
 • Kassettelofter er lavet af aluminium og galvaniseret stål, hvilket udvider anvendelsesområdet væsentligt, især i lokaler med høje krav til fugt og brandsikkerhed.

Kassettelofter er lavet til to typer ophængningssystemer:

 • Til åbent suspension system (T-24, T-15) med TEGULAR, BOARD, VECTOR og LINE kanter.
 • Til skjult ophængningssystem (stringer VT-600).

Farveindstillinger:

En bred vifte af farver giver dig mulighed for at skabe unikke indvendige løsninger, hvilket er særligt vigtigt nu. Valg af farve på forsiden af ​​panelet udføres på det internationale farvekort RAL.

 • Standardfarver: hvid mat, hvidglans, metallisk sølv, metallisk matte, krom, guld, super krom, superguld, lys beige, superkrom luksus.
 • Yderligere farver: lysegrå, sort, blå, hindbær, rouge, kobber, træstruktur.
 • På forespørgsel: Pulverlakering i henhold til RAL pulverlakering.

Virksomheden Avangard - Rusland tilbyder dig kassettelofter af produktion Albes (Tyskland, Rusland, Kina). Produkter fra firmaet Albes har længe etableret sig som et pålideligt materiale af høj kvalitet. Kassettelofter Albes AP600A6 perforeret kan bruges i boliger og lokaler (kontorer, butikker, indkøbskomplekser, hospitaler og andre).

Kassettelofter Albes AP600A6 perforeret er lavet på moderne udstyr ved hjælp af materialer af høj kvalitet. Resultatet er et produkt med fremragende tekniske egenskaber. Alle Albes produkter gennemgår en grundig kvalitetskontrol, som giver dig mulighed for at være sikker på at Albes cassettelofter vil vare længe. Vi har store lagervolumener af Albes AP600A6 stanset - altid på lager!

Armstrong perforeret metalplade til loft Armstrong - Hvid

beskrivelse

Metallofter er lavet af perforeret aluminium.

Fordelen ved aluminium lofter: bekvem og nem at installere, holdbare,

har god korrosionsbestandighed, fugtmodstand, lysmodstand og opfylder kravene til brandsikkerhed.

Aluminiumslofter anvendes i kontorer, indkøbs- og underholdningskomplekser,

skoler, hospitaler og produktionsfaciliteter.

Armstrong Ceiling Suspended Systems

Sorter efter pris

 • 1 af 2
 • >>

Armstrong ophængt loftramme

Den vigtigste del af det hængende loft er rammen. Det er ham der er ansvarlig for sikkerheden og pålideligheden af ​​hele strukturen.

En stor fordel ved rammen af ​​det hængende loft er enkelheden ved montering og brugervenlighed af brugte komponenter. På grund af at vægten af ​​ophængningssystemet til loftet er lille - det kan endda bruges i bygninger med et meget stort område, som udstillinger, indkøbsområder, museer.

Ramme med hængende loft Armstrong er monteret fra profiler, hjørne og bøjler.

Suspenderede loftsprofiler Armstrong

Armstrong loftsprofiler er T-formede lameller lavet af lette materialer: aluminium eller galvaniseret stål. For at forbinde loftsprofilerne med hinanden i deres ender, laves specielle låse.

Der er flere ordninger til samling af Armstrong-hæmmede loftsprofiler, men den, der er vist i figuren, bruges oftest.

Montering af loftrammen Armstrong begynder med montering af hjørneprofilen, undertiden hedder det hjørnet til loftet.

Derefter udføres monteringen af ​​hjælpelinjer: Hovedbæreafsnittet med en længde på 3,7 m og tværgående profiler til et nedhængt loft på 1,2 m og 0,6 m. Armstrong loftmonterede bæreprofiler er monteret på suspensioner. Armstrong loftsafstand mellem suspensioner skal være mindst 120cm.

Suspensionens længde for et ophængt loft kan være anderledes afhængigt af hvor langt loftet skal sænkes. Det afhænger som regel af mængden af ​​kabel- og ventilationsinfrastruktur, såvel som på nem installation af pladerne. Suspensionens minimale længde er 0,5 m. Om nødvendigt kan den reduceres til den ønskede størrelse.

Ved forøgelse af belastningen på loftet, f.eks. Ved montering af armaturer, anbefales det at tilføje yderligere suspensioner for sikkerheden.

Resultatet er en ramme med dimensionerne af firkantede celler 60 cm ved 60 cm, som er meget nemme at installere armstrong loftfliser.

Beregning af komponenter Armstrong loft.

Beregning af komponenter til installation af et hængende loft Armstrong du kan udføre på siden "Regnemaskiner" på vores hjemmeside.

Også ved at kende området og omkredsen af ​​rummet kan du beregne antallet af komponenter selv ved at gange området med de tilsvarende koefficienter.

For transportørprofil: 0,24 * S

Til tværsnit 1,2m: 1,4 * S

Til tværsnitsprofilen 0,6m: 1,4 * S

Til suspensioner: 0,7 * S

Til hjørneprofil: 0,66 * P.

Bemærk, at disse formler er egnede til beregning af komponenter til lofter i et rektangulært rum.

Hvis rummet har ikke-standardparametre, har fremspring eller korridorer, for at eliminere manglen på hjørnet og andre materialer til det hængende loft, anbefales det at opdele rummet i rektangler og beregne antallet af komponenter separat for hver af dem.

Hvis du har svært ved at beregne komponenter til Armstrong-loftet, skal du fortælle vores ledere parametrene i dit værelse eller sende os et diagram, og vi beregner det krævede antal profiler, bøjler og hjørner til loftet.

Du kan købe det nødvendige antal komponenter til et nedhængt loft i vores firma, der sælger byggematerialer.

Orkale Armstrong Metal Kassetter

En af de mest populære løsninger i spørgsmålet om hurtig indretning af loftet er orkalkalcassetter. Panelernes højpræstationsegenskaber, fremstillet af Armstrong, er allerede blevet værdsat af mange ejendomsejere.

Suspenderet lofter Armstrong Orcal

En vigtig fordel ved moderne design er:

 • tilgængelighed af alle elementer og fikseringer, der er nødvendige for montering af Orkalloftet
 • evnen til at få en perfekt flad overflade uden flade og defekter;
 • multifunktionalitet rettet mod en effektiv og integreret løsning af rumakustik;
 • Orkale metalkassetter giver brandbeskyttelse af understøttende strukturer;
 • Overfladen er kendetegnet ved høj æstetiske egenskaber, den er perfekt kombineret med moderne belysningsenheder;
 • Bygningerne er let demonteret, så ejeren kan til enhver tid foretage reparationer til loftet, ingeniørnetværk, bærende elementer i bygningen.

Montering af metalkassetter Orcal udføres på en speciel ramme, der er fastgjort til loftet; Derefter lægges der færdige modulære dele, der danner loftets overflade. Ved at installere et gennemtænkt konstruktivt system, vil du i fremtiden spare dig for behovet for yderligere vedligeholdelse. Metal kassetter er en fantastisk løsning til dem, der er vant til at forvalte deres penge klogt, købe Orcal Armstrong til den bedste pris i regionen.

Nedhængt loft Armstrong Orcal (orc) baseret på strukturelle karakteristika er opdelt: - størrelse: 600x600, 300h600, 1200x600, 1200h300, 400h1500, 400h1800, 400h2000, 400h2100, 400h2400, 400h2500, 400h2700, 400h3000; - perforering: glat (ren), perf. Rg 2516, mikroperf. Rd 1522, Extra Microperf. Rg 0701; - på liner perf. paneler: uden liner, med akustisk fleece, med en tynd pude, med B15; - på kant: bord, Tegular 2, Tegular 8, Tegular 11 F, Tegul 16, MicroLook 8, MicroLook 16, Axal Vector, RH 200, Q-Clip F med afskærmning, R-klip uden afskærmning, R-Clip F med kamfer ; - på farvning: antibakteriel hvid maling (bioguard), almindelig maling (hvid, metallisk, sort), pulverlakering - enhver RAL. Ikke alle Orcal Armstrong loftsmodeller præsenteres på vores hjemmeside. En komplet liste over artikler findes i tabellen.

Perforeret loft: typer, installation af spændinger, skinne, Armstrong-type strukturer og metal kassette belægninger

Fra tid til anden keder vi os om udseendet af vores loft, og vi begynder at tænke på at reparere eller ændre design. Materialerne til dekoration ændres trods alt så hurtigt, og nye løsninger kommer frem.

False lofter med perforering kan være en ganske interessant løsning til dit hjem eller lejlighed.

Den største fordel ved sådanne lofter er, at du kan bruge en række belysningssystemer, herunder de skjulte - hvor loftet ser ud til at være tændt indefra. Og med kombinationen af ​​skjulte lamper sammen med hovedlysene opnås en fantastisk effekt, der kan ramme selv den mest glødende modstander af ny teknologi.

Der er flere typer perforerede lofter. Om dem, og hvordan man selv samler, vil vi diskutere i denne artikel.

Start af arbejdet

Uanset hvilket loft du vælger, uanset om det er almindeligt plast eller perforeret, skal du begynde at arbejde på det med målinger og markeringer:

 • Før arbejdet påbegyndes, er det ønskeligt at frigøre rummet fra de ting, de vil forstyrre og begrænse adgangen til loftet. Hvis du ikke kan gøre det, skal du blot glide alt ind i rummet og dække det med plastikfolie for at beskytte det mod støv.
 • Langs loftets omkreds trækker du en linje på det fremtidige loft. Få mennesker kan prale med et perfekt fladt loft, så gør al markeringen ved hjælp af et niveau.
 • Ved mærkning er det nødvendigt at tage hensyn til rummets fremtidige belysning og på forhånd at købe lamper. Mange belysningsenheder kræver ekstra plads til installation (se. Indbyggede LED-loftslys: muligheder og installationsmetoder).

Typer af "loft i hullet"

Perforeret hængende loft

Det er et strækloft fra den strakte film ind i hullet. Hullerne kan ikke kun have forskellige størrelser, men også placeringen

Monteringsmetode

 • Langs den markerede linje bor bor huller til dowels, i en afstand på ikke mere end 10 centimeter fra hinanden.
 • I hullerne lavet til hammer chopikov konstruktion dowels.
 • Læg monteringsprofilen for filmen til den specielle lim på væggen langs linjen med dowels.

Tip: Profilen til glat docking skal slagtes i en vinkel på 45 grader

 • Når limen er tørret, er det nødvendigt at skrue skruerne ind i de forberedte huller for pålidelig fastgørelse af profilen.
 • Stoffet er gemt i profilen med en speciel tynd spatel, der starter fra midten af ​​rummet. Først og fremmest skal det fastsættes i bredde og længde, så hjørnene er fri til at hænge. Du behøver ikke at fylde hele kanten af ​​stoffet i profilen, den overskydende ende skal hænge ned.
 • Nu sidder midten på begge sider gradvist op i stoffet og bevæger sig mod hjørnet. Et sådant loft skal overholde ekstra forsigtighed under installationen, og kontrol for fravær af folder (se Værktøj til hævede lofter).
 • Det endelige trin består i at udglatte de folder og bølger dannet med en bygnings hårtørrer. For at gøre dette, varme filmen på det rigtige sted i en cirkulær bevægelse, indtil fejlene er elimineret. Hårtørrer holder ikke tættere end 20 centimeter fra stoffet.

Tip: over et sådant loft kan du strække en ekstra en - et gennemskinneligt strækloft. Med sin hjælp, med den skjulte belysning opnås en meget smuk effekt af diffust lys.

Rackloft med perforering

Denne type loft består af to dele - en aluminiumsramme (se Aluminiumslofter til badeværelset: funktioner og installation) og perforerede metalplader.

Monteringsmetode

 • Langs murens omkreds er markørets hjørne fastgjort med dykker i trin på 50 centimeter. Det skal fastgøres mindst 13 centimeter fra niveauet af hovedloftet.
 • Suspension ankre er fastgjort til loftet, afstanden mellem dem bør ikke være mere end 120 cm.
 • Traverser krog på plumb linjer, især til dette formål, de forudse monteringspunkter
 • Bærerdækket er fastgjort til tværarmene.
 • Dæk skal justeres ved hjælp af højde med suspensioner for at undgå forvrængninger, fordi det perforerede loft kan miste sit pæne udseende.
 • Reiki er fastgjort af de eksisterende snap rister.

Armstrong Loft

Først og fremmest er Armstrongs loftsappel, at du på et hvilket som helst tidspunkt kan komme til loftet på loftet for at servicere kommunikation uden at beskadige strukturen. Da det består af paneler, er det muligt at skabe forskellige kombinationer, lave farve- og designbeslutninger.

Når du køber paneler, tag et par ekstra. De kan opbevares i mellemrummet mellem lofterne, og om nødvendigt kan det skadede panel nemt udskiftes. Efter flere år er det svært at finde den nøjagtig samme kassette.

Loftmontering

Et sådant perforeret hæftet loft er ret nemt at lave, og det kræver ikke specielle konstruktionskompetencer:

 • Langs murens omkreds er fastgjort med dykker eller skruer (afhængigt af bunden) af rammen.
 • Fastgør suspensioner på ankre med en afstand på cirka en meter mellem dem.
 • Suspensionerne er monterede loftsstyringer i en afstand af 1200 mm fra hinanden.
 • Det sidste trin i forberedelsen af ​​rammen er installationen af ​​forbindelseselementer med et trin på 600 mm og reguleringen af ​​loftet med suspensioner i et plan.
 • Panelerne er monteret meget simpelt, de skal indsættes i loftrummet, og efter justering skal de lægges på rammens kant.

Armstrong loftmontering

Metal Cassette Loft

Metal perforeret loft er en temmelig moderne og høj kvalitet type loft dekoration. Slidstyrken af ​​dette materiale gør det muligt at anvende det i næsten alle forhold. Designet tillader heller ikke at blive skuffet over de begrænsede sorter, farver og former for paneler. Installation af et sådant loft er ekstremt enkelt, panelerne er fastgjort på en Armstrong-ramme, som vil spare penge ved at gøre installationen selv.

Perforerede lofter, for al deres skønhed, har også fremragende lydabsorberende egenskaber. De kan være en fantastisk løsning og gøre din familie og venner glade.

Perforeret loftsæt

Perforerede metal loft kassetter, helt hygiejnisk materiale, der er let at passe, dannelsen af ​​plak eller forurening kan nemt fjerne det med en fugtig tryapki.Perforirovannaya kassette kan installeres som en grundlæggende for hele overfladen af ​​loftet, kan også kombineres med andre typer af plader, indstilling ventilationskassetter på steder med akut behov eller brug af dem til at skabe et individuelt design til rummet!

Pakken indeholder: Perforeret kassette, ophængningssystem t-24, endevinkellager, suspensioner.

Antallet af materialer beregnes efter din rumstørrelse!

For at beregne pris og bestilling, ring til os!