Armstrong loftfliser

Nedhængt loft er et af de mest populære, billige og praktiske designmuligheder for kontor-, industri- og andre lokaler. Den glatte overflade opdelt i små firkanter giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at dekorere ethvert rum, skjule uregelmæssigheder, revner og andre mangler i loftet.

I dag er der mange virksomheder på byggematerialemarkedet, der producerer loftsbeklædning af forskellige funktionelle formål. En af de mest succesrige og eftertragtede er Armstrong. Armstrong loftsflise er en økonomisk, smuk og moderne løsning til ethvert kontor.

Særlige egenskaber

Hvordan er loftflisen anderledes end andre belægninger? Den første og meget vigtige fordel er, at det præfabrikerede ophængte system giver dig mulighed for smukt at dekorere selv et meget ujævnt loft for at skjule revner, chips og andre fejl.

Fordelene ved Armstrong fliser omfatter:

 • Installationshastighed (flisen er simpelthen lagt på ophængningssystemet, den kan til enhver tid fjernes og udskiftes med en ny om nødvendigt);
 • lysstyrke (1 m2 fliser vejer fra 2,7 til 8 kg afhængigt af materialet);
 • lav pris (sammenlignet med andre materialer, såsom jernbane eller hængende loft);
 • let vedligeholdelse (mineralfiberfliser kræver ikke særlig pleje, efter nogle år kan det males med vandbaseret maling eller blot erstattes med en ny);
 • ekstra lydisolering;
 • en bred vifte af plader med forskellige teksturer og rige farver;
 • brandsikkerhed;
 • muligheden for at bruge nogen lamper.

Blandt ulemperne indgår:

 • reducer loftets højde med ca. 8-10 cm;
 • lav fugtighedsbestandighedskoefficient (gælder ikke for specielle typer af plade);
 • skrøbelighed og skrøbelighed.

karakteristika

Armstrongs mest populære og billige loftfliser er lavet af mineralfiber (specielt forarbejdet stenuld). Særlige tilsætningsstoffer giver mulighed for at opnå fliser med forskellige operationelle og fysisk-mekaniske egenskaber.

Plader fås med tre forskellige typer kanter:

 1. Bestyrelse (plade med glat kant, universelt egnet til forskellige typer af ophængningssystem);
 2. Tegular (plade med et trin, der anvendes til et ophængningssystem med en hyldebredde på 24 mm);
 3. Microlook (plade med et trin, kompatibel med et ophængningssystem, hvor bredden på hylden er 15 mm).

Den producerede flise har standarddimensioner på 600 * 600 mm eller 600 * 1200 mm, tykkelse - 8-25 mm, vægt 2,7-8 kg pr. 1 m². m.

Varianter af materialer

Mineralfiber er en meget populær, men ikke det eneste materiale til at skabe Armstrong-loftfliser.

Samlinger af dette mærke omfatter en plade af følgende materialer:

 1. Gipsplader. Dette materiale er perfekt til efterbehandling af husholdningsrum og bryggerier med stort volumen. Flisen er ret demokratisk til prisen. Anbefales ikke til brug i rum med høj luftfugtighed.
 2. Mineraluld. De vigtigste fordele ved pladen af ​​dette materiale er en høj lydisolering og varmeisoleringsevne. På grund af dette er pladen ofte brugt i koncertsale eller studier.
 3. Aluminium. Let, praktisk metalflise er ikke bange for vand overhovedet, så det er perfekt til overfor badeværelser eller værelser med høj luftfugtighed. Aluminiumsfliserne har høj holdbarhed, holdbarhed, æstetisk appel. Af minerne - den relativt høje pris sammenlignet med modparter fra andre materialer.
 4. Glas. Fremragende materiale til udførelsen af ​​de mest modige og originale design ideer. Glasloftet kan være frostet eller blank, solid eller brudt i små stykker af en mosaik, monofonisk eller flerfarvet. Glasfliser ser godt ud ikke kun i stuen, soveværelset eller køkkenet, men også i underholdningscentre, biografer, natklubber.
 5. Plast. PVC fliser er et billigt, praktisk og smukt materiale til udsmykning af loftet. Fordelene ved materialet indbefatter modstand mod fugt og udseendet af mug. Ulemper: høj brandfare og frigivelse af skadelige stoffer under forbrænding. Derfor anbefales det at installere sådanne fliser hovedsageligt i private lokaler.
 6. Lamineret krydsfiner. Fremragende mulighed for våde værelser. Fordele ved materiale: lethed, praktisk, holdbarhed. Dette materiale er let malet, loftet kan opdateres så ofte som du ønsker. Materialet er miljøvenligt og sikkert for andre.
 7. Affaldspapir. Brugt trykpapir er perfekt til opbygning af lyd- og varmeisoleringsplader til boliger, offentlige og industrielle lokaler.
 8. Wood. Fremragende varmeisolering og æstetisk appel er de vigtigste fordele ved et træloft. Forbehandling med specielle midler mod udseende af svamp og skimmel gør det muligt at bruge en sådan komfur selv i værelser med høj luftfugtighed (bade, saunaer).

dimensioner

Armstrong loftsfliser er tilgængelige i to hovedstørrelser: 600x600 og 600x1200 mm. Den første mulighed er meget mere populær på grund af den kendsgerning, at den rektangulære flise adskiller sig fra kvadratet med markant større brølhed.

Disse er velkendte figurer, som faktisk adskiller sig fra de faktiske (610x610 og 610x1219 mm). Tykkelsen af ​​fliserne kan variere afhængigt af materialet og dets funktionelle formål fra 8 til 25 mm.

For at bestemme den krævede mængde plade til udsmykningen af ​​loftsbeklædningen er det nødvendigt at opdele sit areal ved arealet af en plade og tilføje en lille margen til affald og skæring.

Populære modeller

Armstrong Company tilbyder et bredt og varieret udvalg af plader til boliger og industrielle lokaler. Pladen kan have forskellige størrelser, afvige i fremstillingsmateriale, egenskaber, farve, tekstur.

Armstrong Loft: Tekniske Specifikationer

Ved etableret tradition bliver navnet på det firma, der først importerede produkter til Rusland, fælles for alle produkter med lignende egenskaber. Denne artikel fokuserer på Armstronglofter, der forener mange producenter fra Europa, Asien og Amerika.

Armstrong Classic Loft med indbyggede lys

De tekniske egenskaber ved Armstrongs loft indebærer installation af mineralfiberplader (moduler) i ophængningssystemet skabt i underloftrummet fra:

 1. metalprofiler;
 2. wire bøjler.

Og forfaderen til denne metode til udsmykning af lofter var firmaet Armstrong, som tilbød en sådan teknologi, der senere blev ekstremt populær. Derefter styrede andre virksomheder fra forskellige lande i verden også produktionen af ​​dette produkt.

I dag tilbyder det russiske marked for byggematerialer mange sorter af denne type ophængningssystemer, der hedder det samme for at gøre det lettere for forbrugerne:

 1. Armstronglofter;
 2. Loft systemer som Armstrong.

Typer og former for lofter

Armstrong var det første firma, der brugte forskellige materialer til fremstilling af moduler. Sammensætningen af ​​loftdesign Armstrong kan være alt afhængigt af kundernes ønsker.

Sammensætningen består oftest af:

 1. mineralfiber;
 2. polycarbonat;
 3. basalt fiber;
 4. stål;
 5. et træ;
 6. aluminium og andre.

Armstrongs loftssystems tekstur er også forskelligt og kan være:

 1. med præget
 2. med perforering;
 3. forenet af et fælles geometrisk mønster;
 4. med tilsætning af dekorative elementer.

Armstrong perforerede loftmoduler i hvid og sort

En sådan bred vifte og rige farver giver unikke muligheder for at skabe eksklusivt interiør og unikke lofter.

Armstrong taksystem størrelse kan også være som helst:

 1. fra 1,5 m2 (størrelse er ideel til en korridor og bryggers);
 2. og op til 1000 m2 (størrelse er ideel til handelsrum, venter områder i lufthavnen eller togstationen).

Armstrong system i indkøbscenteret

Ved hjælp af dette loftindretningssystem kan du oprette:

 1. glatte overflader;
 2. tredimensionale strukturer;
 3. farvepaneler;
 4. kompositioner på flere niveauer

i boligområder eller offentlige lokaler, i kontor- og industrifaciliteter. Disse kan være strukturer med et skjult eller synligt fjedringssystem, såvel som med indbyggede ventilationskanaler, belysningsudstyr, lyd- og videoudstyr mv.

moduler

Kernen i Armstrong loftsystemer består af mineralfiberplader kaldet moduler.

De fås i to størrelser:

 1. 600x600mm (firkanter);
 2. 600x1200mm (rektangler).

Armstrong loft tegning med moduler 600x600mm

Til reference: Pladens tykkelse varierer fra 8 til 25 mm, og vægten på 1 m2 af loftet ligger inden for 2,5-8,0 kg / m2. Denne variation skyldes brugen af ​​forskellige materialer - brugen af ​​træ- eller metalmoduler gør strukturen tungere, mens modulerne af mineral- og basaltfibre tværtimod gør det nemmere.

Moduler er også almindeligt præget af formen af ​​kanterne.

I dag er der 3 typer på det russiske marked:

 1. Board - moduler med glatte kanter, designet til montering på monteringstrimlerne (flush);
 2. Tegular - moduler med et bredt trin under et niveau 24 mm bredt;
 3. MicroLook - moduler med et smalt trin til ophængningssystemer 15 mm brede.

Tekniske egenskaber ved Armstrong-loftet med en anden form af modulernes kanter

Suspension system

For at sikre, at modulerne er forsvarligt fastgjort over hovedet, er ophængningssystemet, der er monteret i underrummet, designet.

Den er lavet af metalelementer og består af:

 1. Carrier profil;
 2. Kryds profil;
 3. Hjørne profil;
 4. Justerbare trådbøjler.

Kombinerer profiler til et enkelt design ved hjælp af tekniske slots

Til reference: Profiler på forsiden er belagt med en polymer belægning, hvis farve kan matches med den generelle stil af rumindretning. Den mest almindelige er hvid matfarve.

Beregning af materialer

Efter at have besluttet at designe loftrummet ved hjælp af Armstrong-systemet, skal du bestemme mængden af ​​forbrugsstoffer.

Og til dette formål vil Armstrongs loftkonstruktion være påkrævet, da den på en så klar måde vil være umiddelbart synlig:

 1. Tegning fremtidige loft;
 2. Profil vedhæftede punkter.

Trådfastgøringsprofiler til loftet

For det første markeres en vandret linje på væggene, hvorigennem en støtteprofil vil blive installeret, og så lægges en række parallelle lige linjer på loftet, der tjener som landemærker til fastsættelse af tværgående profiler.

Profilerne har selv teknologiske slots og riller, så de kan slås sammen i en enkelt struktur. Og højden af ​​systemet bestemmes af tilstedeværelsen af ​​armaturer og kanalarbejde, som også bør overvejes, når markeringerne påføres.

Derudover er det let at beregne det krævede antal suspensioner ved hjælp af markeringen. Fabrikanter anbefaler at fastgøre dem i trin på højst 450 mm. Formen af ​​fastgørelsesorganerne har ofte en krog eller et øje, hvor det er nemt at fastgøre gimbalen.

Fordele ved Armstrong hæftet loft

Denne type loft har de højeste kvalitetsstandarder, som er bekræftet af et certifikat til Armstrong loftdesign, udstedt til kunder af installatøren. Både modulerne og suspensionselementerne i strømkassen opfylder alle kravene fra miljøforkæmpere.

Armstrong loft certifikat af russisk fremstilling

Den nuværende GOST R 53298-2009 beskriver kravene til ophængte loftsstrukturer.

Og i henhold til normerne for SNiP 21.01.97 tilhører Armstrong-type lofter lofter med lavfarekonstruktioner, og deres anvendelse er tilladt i lokaler med ethvert formål, hvor:

 1. temperaturregulering ikke lavere end + 12 grader Celsius;
 2. luftfugtigheden overstiger ikke 70%

Armstrong-loftsfunktioner giver dig mulighed for at bruge det i områder, hvor luftfugtigheden er 100%. Til sådanne genstande er moduler fremstillet af vandtætte og ikke-hygroskopiske materialer, og suspensionssystemet er desuden bearbejdet med polymer og indefra for at modstå korrosion.

Konklusioner: Armstrong-systemer blev udstillet for et par årtier siden og blev ekstremt populære på det russiske marked. På grund af dens forbrugskvaliteter har denne type loftindretning opnået anerkendelse.

Det anvendes med succes i bolig- og offentlige bygninger, hvor der er massemøder af mennesker og i produktionsforretninger.

Arrangement af Armstrong-type lofter

Populariteten af ​​Armstrong-type-lofter er på grund af deres vellykkede konstruktion, hvilket giver mindre arbejdskraft til installationsprocessen i forhold til træ, batten, gipsplader og andre typer lofter, såvel som uforlignelig bekvemmelighed til videre drift - enhver fejlfunktion i tekniske kommunikation kan kun løses hæve det krævede antal paneler. Den samme producent har arbejdet på en bred vifte af produkter med særlige egenskaber.

Forskellige typer af plader og kassetter til loftet Armstrong

Dimensionerne af pladerne til Armstrong type kassettloft er bundet til en størrelse på 600 x 600 og for at være præcise, 595 x 595 mm og 1190 x 595 mm for ikke-standardiserede designløsninger.

Produktionen af ​​plader (kassetter) er baseret på råmaterialer fra uorganiske stoffer - ler, mineraluld, bindemidler (herunder stivelse).

Men Armstrong-loftfliser kan også laves af andre materialer, afhængigt af de egenskaber, der skal opnås som følge heraf. Og ejendommene kan være forskellige, afhængigt af kravene til afslutning af lofter i projektet eller kundens krav. Alt dette dikterer tilstedeværelsen af ​​forskellige typer plader og kassetter til Armstrong, for eksempel:

 • Armstrong plader eksisterer med forskellige mønstre og trøje teksturer;
 • med forskellige farve skalaer patroner;
 • plader med høj akustisk (lydisolering) egenskaber;
 • plader med høje ildfaste egenskaber (med en brandmodstand på op til 2 timer og derover);
 • plader med høje fugtighedsbestandige egenskaber (op til 100% fugtighed);
 • metal legering kassetter;
 • perforerede metalkassetter og specialgaller til ventilationssystemer;

Raster lys til Armstrong

Til den hurtigste installation under standardstørrelsen blev der skabt specielle rasterlamper med forskellige typer diffusorer og reflektorer.

VIGTIGT

Ved hjælp af kombinationer af placeringen af ​​rasterarmaturer og specialpaneler, kan du oprette visse design- og arkitektoniske løsninger til interiører.

Generelt er forskellige typer armaturer og den resulterende belysning, når de anvendes i Armstronglofter, genstand for en særskilt artikel. Kort omtale, at diffusoren i form af gitter passerer mere lys end frostet eller halvmattet glas. Men på glasset kan du anvende et mønster med fotoudskrivning.

Kassetter med dekorative indlæg

Kassetterne er også tilgængelige i ventilation med specielle kunstneriske og dekorative indlæg og forskellige andre ekstra funktionaliteter.

Om profiler

Armstrong loftsplader og specialkassetter er stablet på en "T" -formet profil, som igen er opdelt i bærer - T15 og T24, tværgående - T15 og T24 og en vinklet vægprofil 19 x 24, produceret, samt plader af forskellige egenskaber, farver afhængigt af kundens behov. Profiler er lavet af tyndvægget metal, som efterfølgende er dækket af specielle sammensætninger.

Afslutningsvis kan du endnu engang understrege, at valget af typen Armstrong-takkunder skal gøres i strengt afhængighed af rummets funktionelle formål. Når alt kommer til alt bliver de mulige muligheder for dette valg hver dag mere og mere.

Typer, omkostninger til paneler og størrelser af Armstrong loftfliser

Nedhængt loft - en hurtig mulighed for at placere planen. Enkelt design, ingen grund til at basere grunden, rimelig pris - ikke en komplet liste over de fordele, som loftet fliser Armstrong. Det ser trimmen pænt ud, selv kvadrater er vedligeholdelighed. Hvilke andre træk ved udseende, typer og former for frigivelse - lad os tale om dette mere detaljeret.

Fordele og ulemper

Den væsentligste kendetegnende faktor er konstruktionens hastighed. Armstrong-hængende loftfliser kræver ikke, at loftet skal færdigbehandles, og bag systemet kan du skjule alle ledninger, rørledninger og andre kommunikationselementer.

Fordelene ved fliser omfatter:

 • Installationseffektivitet: fliserne holder simpelthen inden for laths, om nødvendigt erstattes det også med en ny;
 • letvægt: 1 m2 vejer 2,7-8 kg, det hele afhænger af typen af ​​foring;
 • rimelige omkostninger i sammenligning med andre færdigvarer
 • manglende omhu: du kan male med vandbaseret maling eller erstatte elementerne helt;
 • god lydisolering;
 • bredt tekstur og farve sortiment;
 • tilgængelighed af installation af ethvert belysningssystem
 • brandsikkerhed.

Hvad angår minusserne har Armstrong få af dem ved loftet:

 • sænkning af loftets højde med 8-10 cm;
 • dårlig fugtmodstand, men ikke med valg af særlige typer varer;
 • skrøbelighed, skørhed med fysisk indvirkning.

Det er ikke nok minusser, alle er blokeret af prisen på en indretning.

Nøglefunktioner

Den krævede type loftplader er lavet på basis af mineralfiber. Råvarer er fremstillet af stenuld, som har gennemgået særlig behandling. Tilsætninger i form af polymere additiver og andre fyldstoffer beriger det endelige materiale med forskellige fysisk-mekaniske og operationelle egenskaber.

Der er tre typer kanter af det færdige produkt:

 1. Board. Disse er kvadrater med en udjævnet kant, der passer til eventuelle ophængte loftsstrukturer.
 2. Tegular. Edge med en trængt kant. Anvendes i systemer med en hyldebredde på 24 mm.
 3. Mikrolook. Kant med trækramme til loftophængede systemer med en hyldebredde på 15 mm.

Størrelser af plader

Armstrong standard loftfliser størrelser kan være 600x600 mm, 600x1200 mm. Loftflise 600x600 Armstrong 8-25 mm, vægt 2,7-8 kg pr 1 m2. Parametrene af tykkelse og vægt afhænger af typen af ​​materiale af elementer, funktionelle formål. Afvigelser i størrelser er tilladt: 610x610 mm, 610x1219 mm. Firkantede plader anses for mere populære, rektangler er skrøbelige.

For at bestemme mængden af ​​materiale, der er nødvendigt for at vende mod loftet, er rummets rum (loftplanet) opdelt af indikatoren for arealet af en flise. Når du køber, bør du overveje lageret til trimning, brud på elementer (+ 5-10%). Emballagen består af 20-24 stykker fliser, mængden afhænger af produkttype.

Varianter af materialer

Mineralfiber er billigt, men ikke det eneste råmateriale, hvorfra Armstrong-lofterne er lavet, typerne af plader er forskellige:

 1. Gipsplader. Materialet er velegnet til møderum med normale eller lave fugtighedsniveauer. Materialet er ikke fugttæt, så det anbefales ikke at bruge det i badeværelser eller køkkener.
 2. Mineraluld. Fordelene ved produkter i varme- og lydisoleringsegenskaber. Sådanne Armstrong loftpaneler er monteret i koncertsale, teatre og andre rum, hvor der er behov for en akustisk effekt.
 3. Aluminium. Sterke og praktiske plader, modstandsdygtig over for vand, ild. Kan monteres i værelser med et hvilket som helst niveau af fugtighed. De høje omkostninger betaler sig med en lang levetid, fraværet af korrosion og bevarelsen af ​​æstetisk appel.
 4. Glas. Den oprindelige mulighed for indretning. På grund af dets holdbarhed, kan modstandsdygtighed mod kemiske, temperatur-, fugtighedsvirkninger, glas anvendes overalt. Materialets skrøbelighed dikterer imidlertid dets omfang. Armstrong-type glasloft kan skelnes mellem mat, glans, solid, fragmenteret, mosaik og andre.
 5. PVC plader. Billig, praktisk materiale, der er egnet til dekoration i lokaler af enhver, herunder industrielle formål. Plast er et vandtæt, brandhæmmende produkt, der tolererer temperatursvingninger godt og er ikke udsat for rotting, korrosion. Men der er en minus: med en stærk varmeplade kan smelte og frigive skadelige forbindelser i luften.
 6. Fra lamineret krydsfiner. Meget god mulighed for værelser med høj luftfugtighed. Økologisk renhed af produkter suppleres med letvægten af ​​panelerne, anvendelighed og en mellemlang levetid. Lamineret beskyttelsesfilm beskytter fragmenter mod støv, beskadigelse, mens de forbliver lette og nemme at montere / demontere.
 7. Papir. Et af de mest krævede materialer til tørre rum, hvor der kræves høj lydisolering. Trykpapir absorberer støj godt, udsender ikke og overfører ikke varme, absorberer overskydende fugt og frigiver vanddamp, hvis luften i rummet er for tør. Budget prislappen - et ekstra plus.
 8. Wood. Helt dyrt materiale med høje praktiske egenskaber: varmeisolering, støjisolering. Lamellernes æstetiske appel er også en fordel. Derudover behandles pladerne i produktionsprocessen med antiseptiske og antifungale forbindelser, der øger modstanden mod fugt, varmluft og damp, så trækvadre kan monteres i bad, sauna og andre rum med udsving i temperatur og fugtighed.

Armstrong Populære Loftsplader

Ud over materialet er lamellerne forskellige i farve, tekstur. De mest populære er de følgende modeller:

 1. Baikal. Du kan lære af det karakteristiske mønster: sorte prikker er spredt over det hvide felt i en kaotisk rækkefølge. Ofte brugt i kontorer.
 2. Oasis. Hvid plade med en grov overflade. Det ser smukt ud, men ikke egnet til støvede værelser.
 3. Tatra. Mønsteret ligner det af Baikalfliserne, men med høje niveauer af støjisolering. Fås med Edge Board, Tegular.
 4. Prima. Pris på fliser fra $ 0,2-0,5. Omkostningerne skyldes forbedret ydeevne:
 • universalitet - det er kombineret med alle typer af en kant;
 • modstand mod mekanisk skade
 • lang levetid
 • høj akustisk ydeevne;
 • fugt modstand;
 • 6 muligheder for frontoverfladen.

Produktprogrammet fortsætter med den specielle Armstrong-pladeserie:

 • akustisk (Ultima, Optima) - for at reducere støjvirkninger;
 • hygiejnisk (Biogard) med en glat overflade og antibakteriel belægning, vist til medicinske institutioner, fødevaregenstande;
 • fugtresistent (Newton);
 • designer (Grafis) - for at oprette oprindelige lofter.

Farve løsninger

Mange kunder er overraskede over at høre, at Armstrong loftsfliser ikke kun er tilgængelige i hvidt, men også i en anden farve. Hvid er favorit af kontorer, hvor det er nødvendigt at skabe plads, visuelt forøge lofter og fylde værelser med lys. Imidlertid tilbyder virksomheden en bred vifte af farvestoffer: fra creme og guld til mørkebrunt.

PVC fliser er lavet i pastelfarver, aluminiumsplader er forkromede, poleret til en spejl finish. En klar plus del i muligheden for at kombinere forskellige elementer: PVC og træ, aluminium og glas. Takpanelerne tillader også anvendelse af fotoudskrivning, mosaikdisplay. Farveløsninger i dette tilfælde vælges til smag af køberen.

Interiører fliser på badeværelset

I betragtning af mulighederne for lamelllayout er det vigtigt at bemærke: Armstrong-lofter er kombineret med alle belysningsarmaturer. Producenten tog sig af oprettelsen og produktionen af ​​specielle gitterstrukturer til indbyggede lamper.

Facing lofterne i badeværelset, bør du vælge produkter med høj fugtighedsbestandig ydeevne, i dette tilfælde vil flisen vare lang tid. Originale hængesystemer med glaspaneler, fotoudskrivning, designerberegninger. Spejlede aluminiumsfliser øger visuelt rummet, og indbyggede lys giver en god lyseffekt.

Armstrong hævet loft: tekniske specifikationer

Armstrong hængende loft kommer i en række forskellige stilarter, teksturer og farver. De tekniske parametre for et sådant loft bestemmes af egenskaberne af dets strukturelle komponenter, hvis standardliste omfatter et metalstativsystem monteret på væggene og loftbøjlerne, dekorative plader eller paneler og efterbehandlingstrimler til ledd af plader med strimler og vægge.

Armstrong hævet loft: tekniske specifikationer

Armstrong hævet loft brugbarhed

Det hængende loft tilhører modulsystemet, når loftpladerne er udskiftelige moduler, hvilket gør det nemt at udskifte dem i en monteret metalramme. I dette tilfælde er alle fejlene i den sande overflade skjult, og det ophængte loft i sig selv kræver normalt ikke maling eller nogen form for pleje. Takket være det modulære system er det muligt at montere armaturer samt strukturelle elementer i brandsluknings- og alarmsystemer i separate moduler i stedet for loftfliser. Samtidig er det stadig muligt at designe rummet ved hjælp af en kombination af forskellige plader.

Ventilations- og vandledninger, elektriske ledninger, kabler og andre tekniske kommunikation er let anbragt i mellemrummet, hvilket gør sådanne lofter særligt populære i kontorlokaler.

Enheden hævet loft Armstrong

Karakteristik af plader og paneler Armstrong

Mange typer Armstrong-loftfliser ud over standardegenskaber, såsom vaskeevne og typiske akustiske og brandsikre parametre, har særlige egenskaber, der forbedrer rummets sikkerhed og komfort.

 1. Modstandsdygtig over for mugg og bakterier. Plader forstærket med det specielle patenterede BioBlock-system har en antimikrobiel belægning, som hæmmer væksten af ​​skimmelsvampe, en ubehagelig lugt og multiplikationen af ​​bakterier.
 2. Lydisolering. Et hængende loft kan bidrage til at reducere indendørs støj ved at absorbere op til 50-70% af lyde, der når pladens overflade. Det vil også reducere støj fra andre værelser og eliminere ekko effekten. Denne ejendom kan f.eks. Bruges til udrustning af spillelokaler og videokamerum.
 3. Sagging beskyttelse. Armstrongs suspensionssystem og plader er designet til at modstå hævning i omgivelser med høj luftfugtighed. Et sådant loft er i stand til at modstå op til 70-95% fugt, forudsat at der ikke er nogen direkte kontakt mellem pladen og vand. Hvis der er lækage af rør, er det nemt at udskifte det skadede panel med en ny.
 4. Refleksion af lys. Et højreflekterende loft, som f.eks. Bygger på en metallisk belægning, vil øge belysningen af ​​rummet, hvilket gør rummet mere lys og reducerer behovet for at installere yderligere lyskilder. Lysrefleksionen af ​​nogle typer Armstrong-plader når 70-90%.
 5. Brandsikkerhed Armstronglofter med FireGuard-systemet er specielt designet til at give forbedret modstand mod skader på understøtningsstrukturen.
 6. Luftrensning. Loftsplader med Brightex-systemet fjerner 50% formaldehyd fra luften i 10 år, samtidig reducerer støj og øger niveauet af belysning i rummet.
 7. Sikkerhed. Alle dekorative og akustiske Armstronglofter opfylder de krav, der bruges til at kontrollere udledningen af ​​flygtige organiske forbindelser i luften, og er hypoallergeniske.
 8. Brugervenlighed. Det ophængte loft giver til enhver tid adgang til rør, luftkanaler, ledninger og andre hjælpeprogrammer, som adskiller det fra stræk- og gipspladelofter.
 9. Termisk isolering. Den isolerende effekt af et ophængt loft vil medvirke til at reducere omkostningerne ved opvarmning og køling af et rum. Installation af ekstra isolering i loftrummet er tilladt.

Specifikationer falsk loft Armstrong Baikal

Armstrong ophængte loftsplader er lavet af lette materialer af høj kvalitet. Fås i paneler af fem typer materialer.

 1. Mineralfiberpaneler indeholder mineralfilt og cellulosefibre. Sammensætningen omfatter også stivelse, perlit (en form for naturglas) og ler.
 2. Metalplader er lavet af rustfrit stål eller aluminium. Messing, krom eller kobberbelægning påføres aluminiumpaneler.
 3. Polyvinylchlorid (PVC) paneler er modstandsdygtig overfor mugg og bakterier og er lavet af højpræparat polymerharpikser.
 4. Laminerede træfiberpaneler er kendetegnet ved høj fugtighedsbestandighed. De er lavet af biprodukter fra træforarbejdning.
 5. Glasfiberplader er lavet af miljøvenligt kompositmateriale og har høj styrke.

Armstrong dekorative plader giver dig mulighed for at skabe det nødvendige loftsdesign.

 1. TinLook mønstrede plader giver et vintage look.
 2. Glatte og teksturerede HomeStyle fliser opfrisker interiøret.
 3. Træplader er WoodHaven laminatbrædder med fyrretræ, ahorn, æble, kirsebær, bambus og askefarver.
 4. Metallaire metalplader fås i farverne stål, messing, kobber og krom stål.
 5. Til kajakloftet anvendes EasyElegance-paneler med en dækningsdybde på 1,8 eller 6,3 cm.

Dekorative plader Armstrong

Armstrong loftsplader fås i flere firkantede eller rektangulære størrelser. Plader af lille størrelse tillader fastgørelse til cement direkte til den eksisterende pladeplade. Panel-lameller har en speciel form af leddene, maskerer ophængningssystemet. Store plader er ideelle til kommerciel brug.

I gennemsnit giver en kvadratmeter PVC- eller mineralfiberplade en belastning på 2,5-3,5 kg. Metalplader kan veje op til 8 kg pr. Kvadratmeter.

Tabel. Størrelser og materialer af Armstrong plader af forskellige serier.

Armstrong plade størrelse

Armstrong plade størrelse Armstrong loft er den mest almindelige type blandt hævede lofter. Plader til det er lavet blødt - mineralsk og organisk, og hårdt - fra metal og glas.

Mulige størrelser af en plade Armstrong:

 • Bredde: 600 (mm).
 • Længde: 600 (mm), 1200 (mm).
 • Tykkelse: 8 (mm), 12 (mm), 15 (mm), 24 (mm), 25 (mm).
 • Vægt pr. M2: 2,5 (kg), 2,7 (kg), 3,5 (kg), 7,5 (kg), 8 (kg).

Armstrong-plader er kendt for deres fugtighedsbestandighed (70% - 95%), lydabsorption (koefficient 0,2 - 0,5), støjreduktion (op til 35 dB), evne til at reflektere lys (op til 90%) og brandmodstand (ikke brandfarlig).

Vigtigt: For at kunne montere Armstrong-loftet korrekt, er der monteret en suspension til bæreprofiler med en tonehøjde på 1200 (mm). I dette tilfælde skal ophængningsenhederne være placeret højst 450 mm fra væggene.

Armstrong loftfliser specifikationer og typer

Den bedste løsning til at oprette et loft i et kontor, butik, skole eller andre store lokaler er Armstrong-loftet. Populariteten af ​​disse mineralplader i dag skyldes deres fremragende tekniske egenskaber, som vil blive diskuteret i denne artikel.

Kort beskrivelse

Dette modulære loft har en række positive egenskaber. Blandt dem er følgende tekniske:

 • brandhæmmende egenskaber;
 • i stand til at modstå virkningerne af fugt
 • den lille vægt af panelerne adskiller sig i god fleksibilitet;
 • god lydisolering egenskaber;
 • Takket være et vellykket design kan lamper og lamper i forskellige størrelser samt ventilationsgitter installeres i loftet.
 • kræver ikke ekstra maling eller anden form for finish
 • evnen til at zone rummet
 • fremragende varmeisoleringsegenskaber, hvilket reducerer omkostningerne ved opvarmning af lokalet;
 • mulighed for montering på et stort område uden brug af specielle understøtninger eller skillevægge.

Fordele ved Armstrong loftsplader med hensyn til operationelle og økonomiske egenskaber:

 • nem demontering og montering på grund af panelernes bekvemme størrelse;
 • nem installation, hvilket gør det muligt at placere sig under ventilationssystemets plader, VVS og elektricitet;
 • Miljøvenlighed af alle anvendte materialer
 • evnen til at skjule alle uregelmæssigheder og andre fejl i loftet
 • små fysiske omkostninger til at passe ham
 • høj lysreflektans;
 • en bred vifte af paneler, forskellig i farve, tekstur og belægning;
 • plader af høj kvalitet, der har en lang holdbarhed;
 • lav pris.

På trods af den brede vifte af fordele har Armstronglofterne nogle ulemper, som bør være kendt, før de køber et sådant system. Overvej de negative egenskaber ved disse paneler:

 • På steder med hyppige udsving i temperatur eller luftfugtighed kan farven på loftpanelerne ændre sig;
 • manglende evne til at modstå stød og andre mekaniske belastninger;
 • kan ikke holde vand i tilfælde af oversvømmelse af værelset fra øverste etage eller tag, selvom de er fugtighedsbestandige.

anvendelsesområde

På grund af tilstedeværelsen af ​​alle ovennævnte fordele kan de overvejede loftspaneler installeres:

 • på hospitaler (hygiejniske eller funktionelle modeller);
 • fitnesscentre, klubber, biografer (akustiske);
 • pools, badeværelser (fugtsikker);
 • kontorer, skoler, butikker (økonomiklassepaneler) og mange andre værelser.

Desuden kan de installeres i enhver del af et landhus eller lejlighed (endda et børnerum), fordi det materiale, hvor Armstrong-loftet er lavet, er helt sikkert for menneskers sundhed. Når du planlægger at gøre dit hjem helt unikt, bør du bruge designpanelpaneler.

Panelegenskaber

materiale

Pladerne er lavet af mineralfibre, der består af to hovedkomponenter:

Derudover skelnes perlit, gips, stivelse, latex, affaldspapir, som tidligere behandles, som tilsætningsstoffer. Et særligt sted her tilhører latex. Dens mængde påvirker Armstrongs evne til at modstå fugt (de må monteres i rum med fugtighed op til 99%).

For at give panelerne et passende attraktivt udseende, er de overdækket udenfor med et specielt dekorationsmiddel.

Mineralfiber kan bestå af to typer:

 • hårdt - det bliver så ved at tilføje cellulosepaneler til hovedkomponenterne. Lofter af sådant materiale bliver mere modstandsdygtige over for stød;
 • blød.

Farver og teksturer

Standard for dette loft er hvidt. Men afhængigt af indretningens indretning og køberens ønsker kan du købe plader af guld, sort, skinnende, grå og andre nuancer.

Fakturaer er:

 • glatte overflader (mest populære);
 • perforeret;
 • præget;
 • gitter;
 • ru;
 • dekorative.

Ved at bruge paneler med flere forskellige teksturer i ét rum til at dekorere loftet eller kombinere farverne med hinanden, vil du altid være i stand til at gøre rummet unikt og ikke ligner andre.

Kanttyper

Praktisk installation af loftpaneler er tilvejebragt af tilstedeværelsen af ​​specielle kanter. De er af tre typer:

 • Microlook - ikke meget bredt trin, som gør det muligt at installere sådanne mineralplader i ophængte systemer, hvis bredde ikke overstiger 15 mm;
 • Tegular - Træd med en bredere kant end den foregående model. Monteret i systemer op til 24 mm brede;
 • Board - disse plader har en glat kant og er velegnet til systemer, hvis bredde er 24 mm.

Dimensionerne af pladerne kan være 60x60 cm eller 60x120 cm.

Vægt varierer fra 2,7 til 8 kg pr. 1 m 2.

Tykkelse - fra 8 mm til 25 mm.

Andre tekniske egenskaber ved Armstrong loftpaneler:

 • brandmodstand - antændes ikke;
 • støjreduktion er op til 35 dB;
 • støjreduktion op til 0,65;
 • fugtbestandighed op til 99%;
 • lysrefleksion op til 85%;
 • profil type: synligt eller skjult system;

I dette tilfælde er slottemodellerne:

 • messing (har høj styrke);
 • fuldt stemplet.

Monteringsteknologi

For kompetent udførelse af alt arbejde vil de nødvendige operationer være konsekvent som følger:

 • installation af al kommunikation, som vil blive placeret under panelerne.
 • Ved hjælp af et laserniveau udføres en vandret markering af overfladen.
 • Ved hjælp af skruer med dowels langs de udførte linjer fastgøres hjørneprofilerne i en afstand på mindst 15 cm fra loftet.
 • måle længden af ​​loftet med et målebånd og bestemme dens center (for det symmetriske arrangement af alle paneler).
 • I forhold til den opnåede indikator trækkes linjer i en afstand på 120 cm fra hinanden på hele området af basen.
 • Suspensionerne er monteret på dem (de er skruet i dykkerne), afstanden mellem dem er 90 cm.
 • efter at alle suspensioner er sat på dem, sætter transportprofilen.
 • Brug sommerfugle på suspensioner, kontroller den korrekte placering af hele strukturen.
 • installation af tværprofiler.
 • På de steder, hvor lamperne er placeret, skal du installere nogle få suspensioner.
 • installation af ventilationspaneler og lamper.
 • Armstrong loftpanel installation.

Hele sæt loftpaneler Armstrong kan købes til en pris fra 190 rubler. for 1 m 2.

Efter at have overvejet alle de tekniske egenskaber ved Armstrong-loftspaneler, kan det konkluderes, at et sådant system ville være en glimrende løsning for at skabe en virkelig smuk, praktisk og sikker for sundhedstak.

En praktisk installation af Armstrong loftfliser vises i videoen:

Typer, omkostninger til paneler og størrelser af Armstrong loftfliser

False lofter er meget populære for deres tiltrækningskraft, enkelhed og hastighed på installationen, rimelig pris. Armstrong loftfliser bruges som udsmykning i offentlige og boligområder. Oftere er sådanne loftkonstruktioner udstyret i kontorer, indkøbs- og underholdningscentre, børnehaver, skoler og hospitaler. Loftsplader monteres let i rammens celler og om nødvendigt også hurtigt demonteret. Der er mange producenter af loftfliser. De mest efterspurgte Armstrong loftfliser.

Produktspecifikationer

Armstrong loftsplader er lavet af stenuld - en mineralfiber, der behandles på en særlig måde. Sammensætningen omfatter forskellige additiver, der giver panelerne visse tekniske og operationelle egenskaber, der påvirker anvendelsesområdet.

Armstrong loftfliser har tre typer kanter:

 • Tegular er en ende med et specielt trin, der er nødvendigt til lægning på hængende profiler med en hyldebredde på 2,4 cm;
 • Kanten af ​​kanten glat, uden fremspring og trin, anses for universel og egnet til forskellige typer af ophængte strukturer;
 • Enden af ​​Microlook har også et trin, men det er designet til profiler med en 1,5 cm hylde.

Fordele og ulemper ved Armstrong plader

Armstrong loft type har følgende fordele:

 1. Hastighed og nem installation og demontering. Panelerne er simpelthen placeret på rammen af ​​understøtningsprofilerne og kan ikke fastgøres til dem, så hvis det er nødvendigt, kan du reparere eller inspicere kommunikationen gemt bag loftet, fjerne et element.
 2. Panelerne er meget lette (2,7-8 kg / m²), så hele loftkonstruktionen vejer ikke ned overlappningen. Den nøjagtige vægt afhænger af materialet.
 3. Prisen på Armstrong loftssystemer i forhold til andre hævede lofter er lille. Så starter prisen på en plade fra dollaren.
 4. Produkterne behøver ikke særlig pleje. Om nødvendigt kan de males med vandemulsion. Slidte paneler er nemme at udskifte med nye genstande.
 5. Belægningen giver yderligere lydisolering af rummet.
 6. Der er et stort sortiment af fliser med forskellig farve og tekstur, så det er nemt at vælge et produkt, der passer til stil og farve på rummet.
 7. Til fremstilling af lofter anvendes ildfaste materialer, så designet opfylder kravene til brandsikkerhed.
 8. I loftsystemerne kan du installere alle belysningsenheder - raster, indlejret punkt, monteret.
 • hele loftkonstruktionen vil reducere højden af ​​rummet med mindst 80-100 mm;
 • Standard mineraluldplader er ikke vandtætte, og efter oversvømmelse bliver materialet derfor ubrugeligt på grund af hævelse og dækket af pletter og pletter;
 • Materialet modstår ikke betydelige mekaniske belastninger og er ret skrøbelig.

Størrelser og sorter

Hvis vi taler om Armstrong-loftet, er flisens størrelse standard - der er rektangulære produkter med en størrelse på 61x121.9 cm og firkantede elementer med dimensioner på 61x61 cm. Tykkelsen afhænger af materialet og kan være fra 8 til 25 mm. Vægten af ​​et produkt varierer mellem 2,7-8 kg / m² og afhænger af det materiale, hvorfra produktet fremstilles.

Loftflise 600x600 Armstrong er mest populært, fordi rektangulære produkter er mere skrøbelige på grund af deres øgede størrelse.

Det er vigtigt! For at beregne det nødvendige antal firkantede plader til at indrette loftet i rummet, skal du dele rummet i et område med en plade (0,36 m²), det resulterende nummer afrundes.

Paneler sælges i originalemballage. Normalt i en pakke er 8-11 stykker. Afhængigt af materialerne til fremstilling af paneler er der følgende typer plader til Armstronglofter:

 1. Produkter fremstillet af gipsplader bruges til at afslutte loftoverfladen i husholdningsbrug (vaskerum og husstandsrum). De er velegnede til store værelser, fordi de er billige. Disse produkter anvendes dog ikke på steder med høj luftfugtighed.
 2. Mineraluldspaneler er præget af høje termiske og lydisolerende egenskaber. Derfor bruges sådanne produkter ofte til at afslutte lofterne for koncertsale, hoteller, biblioteker og underholdningscentre.
 3. Aluminiumsfliser er ret lette, praktiske og fugtbestandige, fordi de bruges til installation i svømmebassiner, badeværelser og toiletter. Disse produkter kendetegnes af deres skønhed, holdbarhed og imponerende levetid. Men ulempen er materialets høje pris.
 4. Glasfliser giver dig mulighed for at realisere de forskellige ideer fra designere. De er glatte, matte, hvide, farver, mosaik, flerfarvede og solide farver. Disse produkter er velegnede til montering i lofter i både stuer og underholdningscentre, hoteller, biografer, kontorer, detailhandel og andre offentlige institutioner.
 5. Plastplader er en mulighed for en billig, let og praktisk loftfinish. Fordelene ved disse belægninger indbefatter materialets fugtighedsmodstand og dets modstandsdygtighed over for skimmelskader. Ulempen er, at plastprodukter understøtter forbrænding og udsender giftige stoffer under en brand. Derfor anbefales plastfliser at blive installeret i private lokaler og anvendes ikke på evakueringsruter.
 6. Plader af lamineret krydsfiner er velegnede til steder med høj luftfugtighed. Produkterne varierer i holdbarhed, praktisk og lille vægt. Paneler kan males og males mange gange, hvilket giver dig mulighed for at opdatere loftsbeklædningen efter behov. Krydsfiner er miljøvenlige og udsender ikke giftige stoffer.
 7. Paneler af presset og behandlet pulp har gode lyd- og varmeisoleringsegenskaber. Celluloseborde er velegnet til offentlige, beboelses- og industrilokaler.
 8. Træplader kendetegnes ved æstetisk appel og forbedrede varmeisoleringsegenskaber. Hvis produkterne behandles med speciel antiseptisk imprægnering, kan de bruges på steder med høj luftfugtighed, fordi de ikke er modtagelige for skimmel og råd.

Også på salg er specielle Armstrong belægningsserier:

 • Akustiske plader har stor støjabsorption og bruges i hoteller, filmkonsoller, biblioteker og andre steder, hvor det er vigtigt at reducere støjniveauet. De akustiske paneler af denne producent hedder Sabia, Optima og Ultima.
 • Hygiejniske plader har en speciel antibakteriel belægning og fugtisoleret overflade. Materialet kan vaskes med antiseptiske opløsninger, og dets overflade er ikke modtagelig for ødelæggelse ved rot og støbeform. Disse paneler anvendes i medicinske institutioner og fødevareindustrien virksomheder. De hedder Mylar og Biogard.
 • Fugtbestandige belægninger Keramaguard og Newton anbefales til brug på steder med høj luftfugtighed.
 • Designpaneler Grafi har en usædvanlig tekstur og farve, giver dig mulighed for at skabe i det indre af de originale og eksklusive loftsbeklædning.

Farvning og populære modeller

De mest populære er de hvide plader, som traditionelt anvendes i kontorer, uddannelses- og medicinske institutioner. De er velegnede til interiør i forskellige stilarter og giver dig mulighed for visuelt at udvide rummets rum.

Men udover de hvide paneler producerer Armstrongs firma produkter af forskellige farver. Så er træplader lavet i flere nuancer af naturligt træ, og plastfliserne har farver fra pastelpalet til rige åbne nuancer.

Aluminiumcoating er krom, guld, sølv og spejl. De er med succes kombineret med de samme produkter med en mat, hvid eller farveoverflade. Plader af en lys mættet skygge vil ideelt set henvende sig til interiører i moderne stil. Hvis et loft er installeret bag et sådant loft, bliver det en yderligere belysningskilde.

De mest populære Armstrong-paneler er:

 • I industri- og kontorlokaler anvendes Baikal-plader oftest. Panelet med en monokromatisk hvid belægning og små ormhuller ser strengt og præsentabelt ud.
 • Oaseplader har en hvid, hård overflade og er også velegnet til offentlige rum og kontorer.
 • Produkter med navnet Tatra er ens i tekstur til Baikaloverfladen, men har forbedrede støjisoleringsegenskaber. Disse plader er tilgængelige med en flad og trang kant.
 • Panelerne fra Prima serien er tilgængelige i seks forskellige overfladetekster. De er med succes kombineret med forskellige lejeprofiler, modstandsdygtig over for mekaniske skader og en imponerende levetid. Produkter fra denne serie er fugtbestandig og god lydabsorption.

Fotofliser kan påføres fliserne. Disse paneler vil være en ægte udsmykning af loftet. De er normalt placeret i den centrale del af rummet, og almindelige monokrome paneler er monteret rundt om rummet.