Armstrong hævet loft beregning

Hvis du læser disse linjer, så er dit valg til loftindretning Armstrong-type loftsloft. Det giver ingen mening at nævne en enorm liste over fordele ved denne løsning, bare tilbyde vores beskedne hjælp i form af en gratis online-regnemaskine til beregning af Armstrong-loftet.

Armstrong ramme, montage og plader beregning

Denne regnemaskine giver dig mulighed for hurtigt at beregne antallet af følgende elementer:

 • dekorative paneler (plader);
 • vejledninger, som rammen skal gøres til
 • hjørne profiler;
 • suspensioner

dvs. Du vil have alle de nødvendige data til rådighed, som vil være nok til at gå til bygningens supermarked. Selvfølgelig vil du selv kunne estimere alt, men hvorfor, når der er en pålidelig og tidsprøvet online-regnemaskine til beregning af Armstrong-loftet?!

Nyttige anbefalinger til arbejdet

Vær ikke bange for at ændre vægprofilens geometri: Hvis du har brug for at sætte det i hjørnerne, kan du altid lave et snit og bøje - for at udføre de samme funktioner som med ethvert hjørne.

Det sker sjældent, at hele loftet er opdelt i firkanter af samme størrelse. Mange producenter i denne henseende rådede at trimme dekorative plader på en sådan måde, at den forbliver omtrent halvdelen af ​​bredden. Men med den rette færdighed er det bedre at ændre pladernes størrelse. Dette vil undgå betydelige overgange og endda gøre forskellen i størrelsen næsten umærkelig.

Hvis det så skete, at jeg var nødt til at trimme panelerne, skulle den skårne række placeres langs væggen modsat døren.

Perimeterprofilen kan fastgøres til væggen i trin på 0,3 til 0,6 m. Det afhænger af belastningen fra rammen, belysningsarmaturerne og pladerne selv.

Bearbejdningsprofiler af relativt korte vægge bør forsøges placeret parallelt. Denne fremgangsmåde skyldes reduktionen af ​​antallet af leddsprofiler, som generelt har en positiv effekt på rammens styrke.

Armstrong Type Ceiling Calculator

Det er bedre at overlade den korrekte beregning af Armstrong-systemet til ikke-middelmådige loftinstallationsarbejdere for at minimere fejl i beregningerne. Da måling skal tage højde for alle nuancer og egenskaber i rummet som kolonner, bjælker, skillevægge, nicher i væggene og meget mere.

Hvis du beslutter dig for at foretage målingerne selv, så er du specielt opmærksom på omkredsmåling, tage højde for alle nuancer af dine vægge. Når du bestiller Armstrong-systemet, skal du tilføje fra 5% til 10% af materialet for at undgå manglende greb på nogen af ​​komponenterne, hvis omkostninger ved levering kan betydeligt overstige omkostningerne til komponenterne selv og så let at bruge.

Hvis du tvivler på dine evner og viden, er vi altid klar til at tilbyde dig vores service til måling og installation af alle de loftsystemer, vi har til salg. Vi har flere bygge- og installationshold (beboere i Moskva, Moskva og medborgere i Den Russiske Føderation). Du kan bestille (finde ud af prisen) loftsystemet, levering og installation via feedback formularen.

Blive advaret! Online-regnemaskinen giver ikke 100% af det korrekte resultat af beregningen af ​​komponenter, måske ikke en stor fejl!

Beregning af Armstrong-type hængende loft med en pladestørrelse på 600x600mm og 1200x600mm

Armstrong falsk loft beregning formel

S - værelse område
P - rummets omkreds

Armstrong Calculator

Lommeregner giver dig mulighed for at beregne den omtrentlige pris. Find ud af de endelige omkostninger pr. Telefon fra vores ledere.

Ved hjælp af Armstrong-kalkulatoren kan du beregne det omtrentlige antal komponenter til et nedhængt loft og omkostninger. For at finde ud af det nøjagtige antal hjørner, skal du indtaste rummets omkreds; hvis du kun indtaster området, vil antallet af hjørner være omtrentlige.

Du kan kontakte vores firma, loftsakademiet, for en præcis beregning af alle Armstrong-loftkomponenter. For at gøre dette skal du have dimensioner af lokalerne på grundlag af hvilke lederen vil udarbejde et layout af guiderne.

Du kan sende ansøgningen til beregning af komponenter til adressen [email protected]

Armstrong loft beregning - regnemaskine

Armstrong Loft Calculator

Online-regnemaskinen beregner det omtrentlige antal komponenter af Armstrong-type hæftet loft baseret på gennemsnitlige forbrugskoefficienter.

For mere nøjagtige beregninger anbefaler vi at bruge vores service:

eller kontakt specialisterne for at tage højde for alle de individuelle karakteristika ved indretningen af ​​rummet (kolonner, bjælker, skillevægge mv.).

Armstrong loft calculator script til websted

Hvis du vil installere denne Armstrong online loft calculator på din hjemmeside - kopier koden herunder og indsæt den på det rigtige sted på siden.

Armstrong Calculator

Armstrong Calculator

RESULTAT BEREGNINGER

Tak for ordren, operatøren vil kontakte dig.

Beregning af loftet Armstrong er nødvendigt for at købe materiale, komponenter og armaturer i den krævede mængde - vores regnemaskine giver dig mulighed for at beregne omkostningerne ved at installere loftet i nogle få sekunder.

Armstrong falskloftberegner hjælper dig med at få data til køb af producentens plader: Baikal, Dune, Scala, Oasis og andre.

For at finde ud af forbruget af byggematerialer skal du:

 1. Mål omkredsen af ​​rummet og området.
 2. Indtast dataene i formularen på webstedet.
 3. Vælg indstillingen af ​​den monterede plade og ophæng.
 4. Tryk på "calculate" knappen.

Online-regnemaskinen vil automatisk udfylde bordet med resultaterne af beregningerne - du vil finde ud af antallet af fliser, suspensioner, profiler, guider, lamper. Nøjagtig beregning vil undgå unødige udgifter på indkøbsfasen.

Vores eksperter hjælper dig med at vælge Armstrong-loftet, lave en beregning af materialekonsumtion og også rentabelt at købe produkterne fra mærket i Moskva.

Beregning af hævede lofter - en regnemaskine

Vælg lofttyperne, angiv området og omkredsen af ​​lokalerne og beregne antallet af komponenter.
Hvis du har problemer eller spørgsmål, ring! Ledere vil hjælpe dig med at beregne og rådgive.

Vælg den type loft, der skal beregnes

Kære kolleger, tillykke med den kommende dag hos bygherren! Vi ønsker dig professionel succes og trivsel!

I forbindelse med fejringen fredag ​​10.08.2018 arbejder kontoret og lageret i reduceret tilstand! Forsendelse af alle varer vil ske om morgenen til kl. 12.00.

Efter gentagne prisstigninger for næsten alle typer loftprodukter i første halvdel af 2018 er prisreduktionen for paneler af økonomisklasse et frisk pust. Nu er Baikal tilgængelig til en pris på 205 rubler per kvadratmeter, priserne på andre paneler er også reduceret - Retail, Oasis. For detaljer, se vores katalog, samt send en forespørgsel via e-mail.

Vi præsenterer kinesiske lofter med Angar paneler 600x600x6 mm. Teksturerne på disse paneler ligner Baikal, men tykkelsen er meget mindre - 6 mm. Disse lofter hører til økonomisegmentet.

Armstrong loft beregning

Armstrong-hængende loft er en forholdsvis billig og enkel løsning, der ikke kræver store arbejdsomkostninger eller særlige værktøjer til installation. På grund af designfunktionerne tillader Armstrong installation af et hvilket som helst antal lamper (og ikke nødvendigvis under installationen), udskiftning af slidte plader og andet nødvendigt arbejde. Giver god lydisolering, ser stilfuld og solid ud. Man bør huske på, at Armstrong er et ophængningssystem, der sænker loftet med ca. 25 cm fra den første. Derfor er valget af denne mulighed kun tilladt for værelser med relativt høje lofter. Desuden tåler Armstrong-pladerne ikke helt at blive våde og bliver straks ubrugelige, derfor er muligheden for lækage af hovedloftet overlejret brugen af ​​dette system.

False lofter Armstrong

Armstrong loft enhed

Systemet som helhed er en metallisk beklædning suspenderet fra loftpladen med justerbare kroge. Kassernes celler er fyldt med plader eller lamper, og deres placering kan kombineres og ændres til enhver tid.

Kassen består af flere typer profil.

 1. Væghjørne. Fastgjort til væggen omkring omkredsen af ​​rummet, tjener som bærer og dekorativt element.
 2. Hovedvejledningen. Den er afhængig af væghjørnet og bøjlerne, har en længde på 370 cm, er normalt installeret på tværs af rummet og påtager hovedbelastningen.
 3. Krydsguide. De er to typer, 120 cm og 60 cm lange. De der er længere, er installeret mellem hovedguiderne og korte - mellem dem, det vil sige lange tværgående.

Således opnås et gitter med celler i form af kvadrater med en side på 60 cm. Alle forbindelser er lavet ved hjælp af låse, med hvilke profilen er udstyret på forhånd.

Anordning af falske lofter Armstrong

Kroge er fastgjort til loftet med dykker og skruer over fastgørelsespunkterne til hovedskinnerne. Dekorative paneler eller lamper indsættes i den resulterende ramme indefra.

Armstrong lofts kant typer

Monteringsprocessen er at installere et væghjørne rundt om rummets omkreds i den ønskede højde, montering af hovedstyrene, mens der fastgøres kroge over dem. Mellem hovedguiderne opretholdes et mellemrum på 120 cm til installation af lange tværstænger, hvor afstanden er 60 cm. Installationen udføres gradvist, og installationen af ​​hver efterfølgende hovedstyring følges straks ved at forbinde tværstængerne. Efter at kassen er fuldt monteret, installeres lamper og dekorative paneler.

Etaper af installation af et ophængt loft Armstrong

Valget af materiale Armstrong loft. Plader af økonomiklasse OASIS

Standardstørrelser

Som allerede nævnt er den mest anvendte firkantcelle 60 x 60 cm. Der er dog andre muligheder for fyldning med firkantede dekorative paneler 120 x 60 cm. Denne mulighed opnås med undtagelse af 60 cm tværgående styringer. Denne metode anvendes sjældent, så da styrken i dette tilfælde falder, og det dekorative panel, der optager fugt fra atmosfæren, kan begynde at sænke under sin egen vægt.

Armstrong hævet loft: tekniske specifikationer

Materialet til dekorative paneler er oftest rockuld, som for alle sine positive kvaliteter reagerer dårligt på øget luftfugtighed. Problemet kan løses ved at bruge paneler lavet af andre materialer (MDF, glas, spejle mv.), Der er lidt påvirket af fugt. Du kan bruge et kombineret system, der indeholder både firkantede og rektangulære celler med forskellige dekorative paneler. Æstetisk er denne metode meget attraktiv og giver dig mulighed for at finde en masse muligheder.

Tilladelige belastninger til rammelementer til Armstronglofter

Sådan beregnes det krævede antal elementer

Den nemmeste måde at beregne længden af ​​væghjørnet på. For at gøre dette opsummeres hele længden af ​​væggene på elementets fastgørelsessted, hele omkredsen, herunder bjælker, fremspringende dele af væggene, nicher mv. Vi deler den resulterende mængde ved standardlængden af ​​hjørnet - normalt 3 m - og rund det op for at få hele nummeret. Det vil sige, hvis omkredsen af ​​rummet er 40 m, så vil antallet af hjørner være 40: 3 = 13.3333... Afrunding, vi får 14 hjørner.

For at beregne antallet af grundlæggende og tværgående styringselementer skal du tegne en tegning, som viser placeringen af ​​loftelementerne.

Armstrong loft design

Ofte viser det sig, at loftet ikke tillader brugen af ​​et helt tal af celler, der er overskud. Ideelt set skal alle elementer arrangeres omkring loftet, så de mindre celler fordeles jævnt rundt om hele omkredsen. I praksis viser det sig ofte, at balancen er for lille til at opdele den i to dele, og du skal bare placere de trimmede paneler på den ene side af rummet.

Loftet på diagrammet skal opdeles i firkanter 60 med 60 cm (i skala). Antallet af kvadrater, herunder ufuldstændige dele, er antallet af dekorative paneler og lamper.

På samme ordning tæller vi antallet af hovedguider. Normalt er de placeret på tværs af rummet, vinkelret på den lange væg. Den første række er ideelt set 60 cm fra den tilstødende væg, den næste - ved 120 cm fra den første mv. I praksis er længden af ​​rummet næsten ikke opdelt i det krævede antal segmenter, så de forsøger at placere elementerne symmetrisk, eller hvis balancen er for lille fra den side, der er mindre iøjnefaldende.

Beregning af mængden af ​​materialer

Hvis bredden af ​​rummet er større end hovedlederens standardlængde (dvs. 3,7 m), så sammenføjes de langs længden ved hjælp af låse, og overskuddet afskæres med metal saks. I dette tilfælde øges antallet af grundlæggende guider så mange gange, som mange elementer skal tilsluttes. For eksempel med en rumbredde på 5,8 m skal du forbinde to hovedledere. Hvis længden af ​​rummet er 10 m, så skal du bruge 9 rækker af grundlæggende guider eller 18 standardelementer.

Derefter skal du tælle de tværgående guider, først længere og derefter kort, hvis det er relevant.

Det er vigtigt! Enhver vare, der kræver trimning i længden tælles som en helhed.

Andre beregningsmetoder

Hvis du ikke kan lave en tegning eller forstyrre en eller anden grund, kan du tælle antallet af elementer på en anden ret simpel måde. For det første beregnes loftet. Derefter multipliceres det med en bestemt koefficient, og den resulterende værdi afrundes til et helt tal. Hvert element i suspension systemet bruger sin egen koefficient.

Formlen til beregning af arealet af et rektangulært loft

Et eksempel på beregning af loftets areal i rummet med uregelmæssig form

Tabel. Odds for forskellige elementer af Armstrong sele.

Armstrong falsk loft calculator

Hvis man vælger et hængende loft som et designkontor eller andre lokaler, står hver især over for et problem, men hvordan man tæller antallet af nødvendige komponenter, eller hvordan man beregner det hængende loft Armstrong?

Armstrong loft beregning, som du ved, er udført af en standard formel. For nemheds skyld har vi lavet et værktøj til beregning af Armstrong hæftet loft online.

For at beregne materialer til et hængende loft på vores hjemmeside, skal du vide længden og bredden af ​​loftet, hvor det er planlagt at placere Armstrong.

Vores beregnede loftsberegner beregner ikke kun mængden af ​​materialer, der skal bruges, men beregner også den samlede pris for hele loftet. For at gøre dette skal du i de rigtige felter vælge alle komponenter i det hængende loft: pladen, ophængningssystemet og suspensionens længde, resten, vores kalkulator i det hængende loft vil gøre for dig.

Ved at kende antallet af armaturer vil den beregnede loftsregnemaskine tage dem i betragtning ved beregning af det krævede antal plader.

For at beregne loftet Armstrong brug vores regnemaskine - det er praktisk!

Instruktioner til loftsberegningsenheden

 • Indtast længden og bredden af ​​dit værelse, hvor du planlægger at installere loftet. Bemærk, at brøkværdier skal indtastes gennem et punkt og ikke komma.
 • Vælg den ønskede plade til et hæftet loft. Du kan gøre dig bekendt med teksturen på pladerne til loftet, deres egenskaber og priser i Armstrong loftkatalog. Pladerne beregnes med en 10% margin
 • Vælg et ophængningssystem.
 • Hvis du har brug for armaturer, skal du markere feltet og vælge type armaturer. Du kan se lamperne her.
 • Vælg længden af ​​ophængningen - det vil sige i hvilken højde fra loftet vil du sænke loftet. Alle suspensioner er justerbare, deres maksimale længde er angivet i titlen.
 • Klik på beregningsknappen, og du vil se et bord med priser for hver komponent i loftet og den endelige pris for dit volumen.

  Beregning af loftet Armstrong: Sådan beregnes pladerne og komponenterne

  Armstrong-lofter i de seneste år er meget populære ikke kun i Rusland, men i hele verden på grund af dens mange fordele. Sådanne lofter er nemme at installere uden lang tidskrævende. Men samtidig har de et flot klassisk design kombineret med næsten ethvert interiør. En af de vigtigste kvalitetsegenskaber ved Armstronglofter er deres omkostninger. Tak, hovedsagelig til den lave pris, blev disse suspenderede systemer efterspurgt til reparation, både arbejdslokaler og huse.

  Armstrong loft design

  En væsentlig fordel ved arrangementet af sådanne lofter er let adgang til dem, der ligger bag kommunikationsophænget (f.eks. Klimaanlæg og ventilationssystemer, elektriske ledninger). Armstrong loft installation består af en lysmetal ramme, som er en kasse med firkantede celler, hvor metal kassetter, spejlet paneler, træ lamineret plader og andre er lagt. Armstrong modulære lofter, på grund af deres alsidighed, er let monteret i værelser af forskellige strukturer.

  Beregning af mængden af ​​materialer

  Armstrong hævet loft beregning

  Disse loftsystemer i de senere år har været en af ​​de mest ønskelige muligheder for reparationer. For at kunne fortsætte med nogen reparation er det først og fremmest nødvendigt at beregne mængden af ​​nødvendige materialer og tilbehør. Beregningen af ​​komponenter og materialer til strukturer som Armstrong-ophængningssystemer er ikke for kompliceret.

  Inden reparation af et loftbelægning skal du tydeligt beregne mængden af ​​materialer, der er brug for. Deres beregning er ikke for kompliceret. Den vigtigste ting at præsentere er det ønskede resultat. Det er således muligt at forestille sig, hvor mange plader der kræves, hvor meget der skal købes forskellige komponenter, herunder tilbehør og et transportsystem. Hvis alt er nøjagtigt beregnet, vil det være muligt at undgå unødvendige udgifter til unødvendige materialer. For at gøre dette kan du anvende specielle programmer, men du kan beregne alt hjemme eller på kontoret på en regnemaskine. Til dette formål vil det først og fremmest være nødvendigt at omhyggeligt studere og forstå designplanen.

  Tabel 1. Beregningen af ​​materialet til loftet Armstrong

  Følgende er en liste over indbyrdes lofter:

  • Hovedvejledningen. Normalt er længden 3,7 m.
  • To tværgående lameller. Længden af ​​en er 1,2 m og den anden er 0,6 m.
  • Perimeter område, længde 3 m.
  • Suspension for at justere loftets højde i området 10-50 cm. - Mineralplader. Deres størrelser kan være 600x600 mm, og tykkelsen er normalt 8-15 mm.

  Men normalt afhænger komponenternes dimensioner af området for de reparerede lokaler.

  Et eksempel på beregning af loftets areal i rummet med uregelmæssig form

  I denne henseende er standardversionen til beregning af Armstrong-suspensionskomponenterne angivet nedenfor:

  • hovedguide. Dens standardlængde er 3,7 m - 0,84 m.
  • To tværgående lameller. Den ene har en længde på 1,2 m. - 1,68; og den anden - 0,6 m - 0,84 meter.
  • suspension for at justere loftets højde - en halv meter. Disse data anbefales til brug ved reparation af kvadratrum, da omkredsen er sammenlignelig med området. Men når du beregner, skal du tage data med en margen.

  Og for en mere økonomisk beregning skal du bruge følgende data:

  • Hovedvejens længde tager 3,7 m - 0,8 m
  • Længderne af de tværgående lameller - 1,2 m. - 1,6 m; og 0,6 m - 0,8 m; Og suspensionen beregnes - 0,6 m pr. Stk. I dette tilfælde forbliver bestanden lav.

  Denne metode anbefales normalt i tilfælde, hvor installationen er udført af de håndværkere, der har erfaring i montering af Armstrong-ophængningssystemer. I sådanne tilfælde anbefales perimeterhjørnet at købe, set i rummets omkreds. Det er nødvendigt at indregne alle de nicher og kolonner, der er i projektet, med en margen på 5%.