Armstrong loft monteringsdetaljer

Armstrongs flisebelagt loft er det mest populære ophængningssystem. Han er værdsat i kontorer og i private lejligheder for hans mange fordele, men han har også sine ulemper. Desuden vil alle detaljer om installation af et Armstrong-loft blive diskuteret og tips og anbefalinger om brugen af ​​denne belægning vil blive givet.

Systemfunktioner

Det præcise navn på denne type belægning er et flisecellet falskloft. I vores land hedder det traditionelt Armstrong med navnet American Manufacturing Company. Det var dette firma, der for mere end 150 år siden begyndte at producere naturlige fiberplader blandt en række andre byggematerialer. Lignende plader i dag bruges til montering af Armstrong lofter. Selv om anordningen og teknologien til installation af sådanne ophængningssystemer er ændret noget, men navnet forbliver som et husstandsnavn.

Armstrong fliser til loftet er rammesystemer af metalprofiler, bøjler, der er fastgjort til en betonbase og mineralplader, der er direkte belagt. Materiale til dem er fremstillet af mineraluld med tilsætning af polymerer, stivelse, latex og cellulose. Farven på pladerne er overvejende hvid, men dekorative belægninger kan have andre farver. Rammens dele er lavet af lette metaller: aluminium og rustfrit stål.

Massen af ​​en mineralplade kan være fra 1 til 3 kg, belastningen pr. 1 kvadratmeter. m. opnået fra 2,7 til 8 kg. Produkterne er overvejende hvidfarvede, de er ret skrøbelige, udsættes for fugt og høje temperaturer, så de opbevares i en pålidelig fugtsikker emballage. Sådanne plader skæres med en almindelig maleri kniv. Der er mere holdbare muligheder, lavet på basis af latex og plast, disse kræver et mere solidt værktøj til behandling.

Fordelene ved Armstrong type loftsbeklædning er som følger:

 • letheden af ​​hele strukturen og nem installation;
 • evnen til at skjule alle uregelmæssigheder og fejl i loftet
 • Sikkerhed og miljøvenlighed af materialet
 • Muligheden for let udskiftning af plader med defekter;
 • god støjbeskyttelse.

Suspended lofter efter installation form hulrum, som normalt skjuler elektriske kabler og anden kommunikation. Hvis reparation eller installation af nye ledninger er påkrævet, er det let at komme tæt ved det ved at fjerne flere plader, så bliver de simpelthen sat på plads.

Loft af denne type har deres ulemper:

 • da de installeres i en afstand fra loftet, tager de højden fra rummet, og det anbefales ikke at installere Armstrong-systemet i for lave rum;
 • Mineralplader er ret skrøbelige, de er bange for vand, så i værelser med høj luftfugtighed er det bedre at ikke montere dem;
 • Armstronglofter er følsomme for temperatur ekstremer.

Normalt baseret på disse ulemper, vælges visse steder, hvor Armstrong lofter er installeret. Lederne her er kontorer, institutioner, korridorer i forskellige bygninger. Men ofte ejerne af lejligheder i reparation i sig selv sådan dækning, oftest i gangene. I lokaler, hvor der kan være høj luftfugtighed, f.eks. I køkkener, er problemet også let at løse. Særlige typer Armstrong-belægninger sættes: hygiejnisk med beskyttelse mod damp, fedtstop og funktionel, fugtbestandig.

Hvordan beregnes mængden af ​​materialer?

For at beregne mængden af ​​materialer til at installere Armstrong-lofter, skal du generelt vide, hvilke dele de er samlet fra.

Til installation har du brug for standardprodukter med dimensioner:

 • mineralplade - dimensioner 600x600 mm - dette er europæisk standard, der er også en amerikansk version på 610x610 mm, men det forekommer næsten ikke her;
 • hjørneprofiler på væggene - længde 3 m;
 • hovedguider - længde 3,7 m;
 • tværgående styringer 1,2 m;
 • tværgående styringer 0,6 m;
 • højdejusterbare bøjler til fastgørelse til loftet.

Dernæst beregner vi rummet og dets omkreds. Det er værd at bemærke, at vi skal tage hensyn til mulige overlapninger, kolonner og andre interne overbygninger.

Baseret på området (S) og omkredsen (P) beregnes antallet af nødvendige elementer med formlerne:

 • mineralplade - 2,78xS;
 • hjørneprofiler på væggene - P / 3;
 • hovedguider - 0,23xS;
 • tværgående styringer - 1.4xS;
 • Antallet af suspensioner er 0,7xS.

Beregn antallet af materialer til montering af lofter på området og omkredsen af ​​rummet kan være og på talrige borde og online-regnemaskiner tilgængelige på hjemmesider for byggemner.

I disse beregninger er antallet af hele dele afrundet. Men du skal forstå, at kun med et visuelt billede kan du forestille dig, hvordan det faktisk er mere bekvemt og smukkere at skære plader og profiler i rummet. For eksempel har 1 m2 brug for ca. 2,78 stykker af standard Armstrong boards, afrundet. Men det er klart, at de i praksis vil blive afskåret med maksimale besparelser for at bruge så lidt som muligt trimning. Derfor er det bedst at beregne materialernes normer ved hjælp af tegningen med gitteret i den fremtidige ramme.

Yderligere elementer

Som ekstra elementer til rammen af ​​Armstronglofter anvendes fastgørelsesenheder, hvorpå ophængninger er fastgjort til betonggulvet. For dem kan en konventionel skrue med en dowel eller en hylse tages. Endnu en ekstra komponent er lamperne. Til et sådant design kan de være standard, med dimensioner på 600x600 mm og simpelthen indsat i rammen i stedet for den sædvanlige plade. Antallet af belysningsenheder og hyppigheden af ​​deres indføring afhænger af designet og det ønskede niveau af belysning i rummet.

Yderligere komponenter til Armstronglofter kan være dekorative plader med mønstre eller firkanter med cirkulære udskæringer i midten for forsænket spotlights.

Forberedende arbejde

Næste punkt på Armstrong-loftsinstallationsdiagrammet er overfladebehandling. Denne type finish fjerner visuelt alle fejl i det gamle loft, men det er ikke beskyttet mod mekanisk skade. Derfor er det først og fremmest nødvendigt at fjerne den gamle belægning - gips eller hvidvask, der kan skrælle og falde på mineralpladerne. Hvis det eksisterende materiale holdes tæt til loftet, kan du ikke fjerne det.

Hvis loftet overlapper, er det nødvendigt at vandtætte det, da Armstrong loftplader er bange for fugt. Selvom de er funktionelle og fugtsikre, vil dette ikke spare det fremtidige loft mod store lækager. Som vandtætningsmateriale kan du bruge bitumen, vandtæt polymergips eller latexmastik. Den første mulighed er billigere, de sidste to, men dyrere, men mere effektive og ufarlige for boligområder. Eksisterende sømme, revner og sprækker skal repareres med alabaster eller gips.

Armstrongs loftkonstruktionsteknologi gør det muligt at placere rammen 15-25 cm fra gulvpladen. Det betyder, at termisk isolering kan placeres i ledig plads. For at gøre dette skal du bruge en række isolerende materialer: skum, mineraluld, polystyrenskum. De kan fastgøres til det gamle loft på en klæbebase, skruer eller bruge en ramme lavet af en stiv metalprofil, træplader. Også på dette tidspunkt er de nødvendige elektriske ledninger lagt.

Herefter indeholder Armstrongs installationsanvisninger markering. En linje er tegnet langs væggene, hvorpå hjørneprofilerne af den fremtidige struktur vil blive rettet. Mærkning kan foretages ved hjælp af en laser eller et normalt niveau fra den laveste vinkel i rummet. På loftet er markerede monteringspunkter evropodvesov. Det vil også være nyttigt at tegne alle de linjer, langs hvilke tværgående og langsgående guider løber. Derefter kan du starte installationen.

montering

Armstrong gør-det-selv installation er meget let, 10-15 kvadratmeter. m dækning kan indstilles om 1 dag.

For forsamlingen skal du bruge følgende værktøjer:

 • laser eller boble niveau;
 • målebånd;
 • boremaskine eller hammerboremaskine med betonbor
 • Phillips skruetrækker eller skruetrækker;
 • saks til metal eller mølle til skæring af profiler;
 • skruer eller ankerbolte.

Elementer af sådanne lofter er gode, fordi de er universelle, detaljerne i ethvert firma er identiske og er en designer af guider og justerbare suspensioner med de samme fixeringer. Alle profiler, bortset fra hjørnet til væggene, behøver ikke selvskærende skruer eller skruer, de er forbundet via deres eget fastgørelsessystem. For at montere dem behøver du derfor ikke ekstra værktøjer og materialer.

Installationen begynder med fastgørelsen af ​​hjørneskinnerne omkring omkredsen. Det er nødvendigt at fastsætte dem med hylder ned, så den øverste kant går præcis langs den tidligere markerede linje. Selvskærende skruer med dykker eller ankerbolte anvendes, en stigning på 50 cm. I hjørnerne på profilernes led er de lidt skåret og bøjet.

Så er det nødvendigt at skrue fastgørelsesenhederne ind i det gamle loft og hænge alle metalophængene på dem ved de øverste hængsler. Layout af fastgørelseselementer skal være sådan, at den maksimale afstand mellem dem ikke overstiger 1,2 m og fra en hvilken som helst væg - 0,6 m. På steder hvor tungere elementer er anbragt: lamper, ventilatorer, split systemer, bør yderligere suspensioner fastsættes til nogle forskudt fra stedet for den fremtidige enhed.

Derefter er det nødvendigt at samle de vigtigste guider, der er fastgjort til hængerne i suspensionerne i specielle huller og hængt på hylderne på hjørneprofilerne langs omkredsen. Hvis længden af ​​en guide ikke er nok til rummet, så kan du øge den fra to identiske. Som stik skal du bruge en lås på enden af ​​skinnen. Efter indsamling af alle profilerne justeres de vandret med en sommerfuglklemme på hver bøjle.

Derefter skal du samle de langsgående og tværgående lameller. Alle har standardmonterede skruer, der er gevindskårne i slidserne på siden af ​​guiderne. Efter fuldstændig installation af rammen kontrolleres dens horisontale niveau igen for pålidelighed.

Før du installerer mineralpladerne, skal du først installere lys og andre indbyggede elementer. Dette gør det lettere at strække de nødvendige ledninger og ventilationsslanger gennem de frie celler. Når alle elektriske apparater er på plads og tilsluttet, skal du fortsætte med at fastgøre pladerne selv.

Døve mineralplader indsættes i cellen diagonalt, løfter og drejer for at lægge dem omhyggeligt på profilerne. Det skal ikke være for meget pres på dem fra bunden, de skal passe uden indsats.

Under den efterfølgende reparation, installation af nye lamper, ventilatorer, lukning af kabler eller dekorative paneler, er de lette plader simpelthen let fjernet fra cellerne, og efter arbejde er de også placeret i deres plads.

Tips og tricks

Det er værd at huske på, at forskellige muligheder for efterbehandling materialer kan bruges til forskellige institutioner. Til underholdning er skoler, klubber, biografer at hente Armstrong akustiske lofter med høj lydisolering. Og for kantiner, caféer og restauranter er hygiejneplader specielt fremstillet af farvet fedt og et par materialer. Fugtbestandige elementer med latexindhold installeret i pools, badeværelser, vaskerier.

En særskilt type Armstronglofter er dekorative plader. Normalt har de ikke nogle nyttige fysiske egenskaber som beskrevet ovenfor, men udfører en æstetisk funktion. Nogle af dem er en glimrende mulighed for design kunst. Der er mineralplader med præget på overfladen tredimensionelt mønster, med forskellige teksturer, der afspejler lyset glans eller mat, under tekstur af forskellige træarter. Så når du reparerer, kan du vise fantasi.

Afhængig af den højde, som Armstrong loftsrammen sænkes, er det nødvendigt at vælge den korrekte euro-suspension. Forskellige virksomheder tilbyder flere muligheder: Standard justerbar fra 120 til 150 mm, forkortet fra 75 mm og forlænget til 500 mm. Hvis du kun behøver fint finish glat loft uden dråber, så en temmelig kort version. Og hvis det for eksempel er nødvendigt at skjule ventilationsrørene under det nedhængte loft, så er det bedre at erhverve lange armaturer, der kan sænke rammen til et tilstrækkeligt niveau.

I store rum er de vigtigste tværgående styringer let udvidet ved hjælp af låse i enderne. Det er også nemt at skære dem til den ønskede længde. Som ramme til omkredsen kan du anvende egnede profiler af vinkelmetal.

For at simplificere den efterfølgende samling er det bedst at oprette en ordning med perimeter, bærer, tværgående og langsgående profiler, lægning af kommunikation, placeringen af ​​ventilation, lamper og blinde plader, hoved- og ekstra fastgørelsesanordninger. Forskellige elementer angiver forskellige farver. Som følge heraf kan du fra billedet straks nemt beregne forbruget af alle materialer og rækkefølgen af ​​deres installation.

Ved udskiftning og reparation af Armstronglofter er reglerne for demontering som følger: Først fjernes blinde plader, så de afbrydes fra strømforsyningen, og lamper og andre indbyggede apparater fjernes. Derefter er det nødvendigt at fjerne langsgående og tværgående profiler og endelig lejestyrene. Derefter fjernes suspensioner med kroge og hjørneprofiler.

Bredden af ​​metalprofilerne i Armstrong-loftsrammer kan være 1,5 eller 2,4 cm. For at sikre, at mineralpladerne kan monteres korrekt på dem, er det nødvendigt at vælge typen af ​​deres kanter korrekt.

I øjeblikket er der 3 typer:

 1. Stykker med en kant som Board er universelle og pålideligt falder på enhver profil.
 2. Tegulvariationer med en trangkant kan kun fastgøres til guider 2,4 cm brede.
 3. Microlook stepped plader ligger på 1,5 cm tynde profiler.

Armstrong-loftfliserne har en standardstørrelse på 600x600 mm, og der er tidligere produceret 1200x600 sorter, men de har ikke bevist sig med hensyn til sikkerhed og muligheden for at belægge sammenbrud, så de bruges ikke nu. I USA anvendes standarden for plader på 610x610 mm, det findes sjældent i Europa, men det er stadig værd at undersøge mærkning med dimensioner ved køb, for ikke at få den amerikanske version, der ikke passer til metalfastgørelsessystemet.

Armstrong loftsinstallationsværksted er præsenteret i næste video.

Armstronglofter: installationsteknologi og nyttige anbefalinger

Armstrong-lofter har længe vist sig at være lette, pålidelige og bekvemme at montere et loftssystem. De gemmer med succes alle kommunikationer, der er placeret under den eksisterende overlapning, samtidig med at de giver nem adgang til dem.

Armstrong-type lofter kan nemt installeres med spotlights, forsænket lysarmaturer, rasterlys og ventilationsgitter. Brugte loftspaneler eller kassetter er fremstillet af ekstruderede mineralmaterialer eller let ekstruderet aluminium.

Lejlighedsvis installerer Armstrong lofter specielle transparente (matte eller trykte) kassetter og belyser dem derefter. Basalt eller mineralisolering i form af måtter anvendes til isolering og lydisolering. Du kan også installere HP-varmepaneler med dimensioner på 600 x 600 mm eller 600 x 1200 mm i det hængende lofts celler på det påkrævede sted (f.eks. I stuen over spisebordet).

Armstrong Loft har følgende fordele:

 • Letvægtsophængt konstruktion, der ikke udøver en tung belastning på gulvet
 • Meget enkel teknologi til montering af rammen og installation af loftpaneler
 • Giver nem adgang til underloftrummet
 • Installationsarbejdet udføres efter at væggen og gulvet er færdige.

Kit af materialer

Armstrong ophængt loft består af profiler, bøjler og dekorative loftfliser. Loftsplader af mineralske materialer har følgende egenskaber:

 • Fugtbestandighed - 90%
 • Lydisolering - 34 dB
 • Lysreflektion - 83%

Nedenfor er en liste over materialer:

 • Væg hjørne profil 19 x 24 mm (længde - 3,7 m)
 • Lejerprofil T-15 eller T-24 (længde 3,7 m)
 • Tværgående profil T-15 eller T-24 (600 mm eller 1200 mm)
 • Universal suspension (strikkrog og strikknål, forbundet med en flad fjeder)
 • Mineralplader 600 x 600 mm eller 600 x 1200 mm (tykkelse 12 mm)

Nummeret i profilens navn angiver bredden af ​​hylderne, og brevet - formularen. Suspensionrammen er fastgjort til loftet og vægge ved hjælp af dykker og selvskærende skruer 6 x 40 mm.

Installationsteknik

Vigtigt at vide! Før du installerer Armstrong-lofter, anbefales det at installere alle loftkomponenter, f.eks. Belysningskabler, ventilation og andre. Når rammen er monteret, vil det være problematisk at gøre det.

Vigtigt at vide! Montering af et hængende loft Armstrong lavet mindst 12 cm fra det eksisterende loft. Dette rum er nødvendigt til installation af lamper og installation af loftpaneler.

Denne operation udføres for at bestemme det hængende lofts vandrette plan, bredden af ​​yderpladerne. Det udføres ved hjælp af laser eller vandstand. Den har følgende rækkefølge:

 1. Bestemmelse af det laveste punkt for en eksisterende overlapning
 2. Indstilling af det fremtidige loftniveau markering fra bunden
 3. Mærkning langs væggets omkreds (mærkning af vandret plan)
 4. Lige linjemarkering

Arbejdet med opmærkning skal ske sammen. Mærkerne er forbundet med en maleri tråd. For at gøre dette, er den ene ende af tråden påført det første mærke, og det andet til det andet mærke.

Tråden trækkes ned med 5-10 cm og frigives. Farvestoffet vil efterlade en ret linje på væggen. På loftet er akserne af lejeprofilerne også markeret.

Før mærkning af loftet beregnes akslerne på en sådan måde, at kun de yderste modsatte rækker af loftplader skæres. Hele plader skal ligge mellem første og sidste række.

Vigtigt at vide! For at reducere belastningen på væghjørneprofilen er det nødvendigt at placere de ekstreme bæreprofiler i en afstand på højst 600 mm.

Axerne i loftet markerer fastgørelsespunkterne for universelle suspensioner. Dette gøres i trin på 1-1,2 m. Hvis en varmer er planlagt til at blive brugt, er hængerne fastgjort til loftet med specielle ankre. Det er også nødvendigt at reducere installationstrinnet med universelle suspensioner (0,5 - 0,6 m).

Metal ramme installation

På den markerede linje på væggene producerer skruerne hjørnevægsprofil. Den er fastgjort med dykker og skruer. For at gøre dette skal du bore huller eller bore huller med en pitch på 35-45 cm og hammere i dem.

Hjørnet har en malet side til gulvet og er fastgjort til væggen langs linjen med skruer i dowel. Gør det et bor med et kryds hoved. Om nødvendigt omgå de udragende dele af rummet (pilasters eller spor).

For denne profil er skåret og sammenføjet i en vinkel på 45 grader i hjørnerne. På mærker på akser af lejerprofiler udføres montering af universelle suspensioner. Gør det med dykker og skruer eller ankerskruer. Til fastgørelse til loftet på suspensionen er der en talke med en løkke.

Til suspensionerne hænges kroge med T-profiler. Til dette har de specielle indskæringer. I enderne af profilen er der nemme låse, der giver dig mulighed for at forlænge profilen, hvis det er nødvendigt.

Mellem bæreprofilerne er installationen af ​​tværgående, korte T-profiler. Til montering på tværprofilen er fremspring tilvejebragt, som er indsat i indsnittet på bæreprofilen op til stop.

Kanterne af de tværgående profiler i de sidste rækker skal ligge på vægkanten. For at gøre dette, skæres et ekstremt fremspring. Resultatet skal være en gitterlignende konstruktion med celler 600 x 600 mm eller 600 x 1200 mm (afhængigt af dit valg).

Efter installation af rammen er den nivelleret og justerer suspensionens højde. Niveauet af vandret position mellem profilerne kontrolleres med den korte regel på 1,5 m.

Installation og tilslutning af belysningsenheder

Hvis du bruger et raster fluorescerende lys på 600 x 600 mm eller en Armstrong LED-loftslampe, installeres de i rammens celler, der ligger på hylderne af bærer og tværgående profiler. I tilfælde af at spotlights er installeret i Armstrongs lofter, skæres et hul i loftet med en kniv, og belysningsenheden sættes i den. Hertil kommer, at lampens fjedre er fortrykt.

Det er vigtigt at huske! Frigør fjederen skal være glat, ellers kan pladen falde sammen.

Ved installation af plader er det nødvendigt at observere retningen af ​​mønsteret angivet på bagsiden. Når belysningen er installeret, er de tomme celler i rammen fyldt med loftspaneler. Rækker af plader nær væggene skæres med en skarp kniv.

Armstrong loftinstallation: beregning, montering, montering

Mobilophængt loft (Armstrong type loft) eller simpelthen Armstrong-loft er den mest almindelige form for lofter. Armstrong gør-det-selv-installation af det hængende loft er barnets leg i forhold til at installere andre typer lofter, og Armstrong bryder alle optegnelser med hensyn til billighed. Men intet er perfekt. Armstrong-loftet har begge ubestridelige fordele og betydelige ulemper.

Hvad er godt og hvad er dårlig armstrong

Armstrong-loftet, ud over at lette installationen og lave omkostninger, giver også fremragende lyd- og varmeisolering. Mellemrummet er omfattende, det er bekvemt at rumme lamper og kommunikation. Adgang til og reparation af loftet er let og kræver ikke værktøj.

Armstrongloftet er dog ikke meget holdbart og beskytter faktisk ikke mod lækage ovenfra, og hvis pladerne er fibrøse, forringes det også permanent fra fugt. Armstrong, krøllet i form af konfiguration, kan ikke opnås, og loftets diagonale design nullerer al sin enkelhed og lave omkostninger: Kun højtbetalt mester vil påtage sig sådan arbejde, og det vil kræve meget tid.

Armstrongloftet "spiser væk" mindst 250 mm i højden, så det er meget sjældent at finde det i bylejligheder. Ikke desto mindre anvendes Armstrong-loftet ikke kun i kontorer og supermarkeder, som det var beregnet af dets skabere, men også i restauranter, underholdningscentre mv. Men i sådanne tilfælde er Armstrong ikke længere en økonomisk, men en design beslutning (se figur ovenfor).

Hvordan Armstrong arbejder

Armstrong type loft enhed er tydeligt fra figuren. Betegnelser på det:

Armstrong loft enhed

 1. Loftplade
 2. Kryds profil 600 mm lang.
 3. Lejeprofilen er 3700 mm lang.
 4. 1200 mm langsgående profil.
 5. Suspension, hvor 5a - krog; 5b - bar.
 6. Perimeter (væg) profil med en længde på 3000 mm.
 7. Fastgørende knude i bundloftet.
 8. Fragment af loftpladen.

Forklaringer til figuren:

Dimensionerne af loftpladerne er 600x600 og 1200x600 mm. Sidstnævnte er næsten helt ude af brug - loftet på dem er ikke stærkt nok.

Pladerne er lavet af bløde, mineralske og organiske, og hårdmetal og glas, spejl og mønstrede. Hårde plader er tunge, så profiler og suspensioner kræver særligt forstærkede derfor dyrt. Mineralbløde plader bruges også næsten ikke: Som en del af dem - skadelig mineraluld. Organiske plader er lavet af genbrug af affaldspapir og er ufarlige. Bløde plader skæres nemt med en kraftkniv, de faste kræver specialværktøj til behandling; glas - diamant.

Profiler - metalmalet eller metalplast, med huller til suspensionen. Hyldebredde - 15 eller 24 mm. Væg - L-formet med en lem eller bare et hjørne; andet - T-formet. Længdeprofiler er forbundet med forårslåse eller foldede overskæg. Alle profiler kan skæres til størrelsen på siden modsat lås.

Suspensionen består af et par 6 mm metalstænger, fladt og med en krog, der er forbundet med en arkkrum fjeder med huller - en "sommerfugl". Ved at klemme på sommerfuglen kan stængerne flyttes ved at justere suspensionens højde, og når de løses, fastgøres dem tæt. Den øvre del af den forstærkede ophængs flade stang er profileret til sikker fastgørelse i fastgørelsesenheden.

Fastgørende knude - Den sædvanlige ekspansionsboltskærm under selvlukkende skrue eller et metalgreb. Sidstnævnte bruges til forstærket suspension eller med en glat jævn stang. Sådanne suspensioner er ikke kun nødvendige for hårde lofter, men også for steder med koncentreret belastning: lamper, ventilationsgitter mv.

Armstrong-loftfiksering er fuldstændig reversibel og sammenklappelig: En lige stang er kørt ind eller skruet fast i en fastgørelsesenhed uden at adskille suspensionen, en profil sættes på en krog og klemmer sommerfuglen, juster højden med en strakt strakt snor. For at få adgang til loftrummet løftes en af ​​pladerne og skiftes til siden. Luk åbningen i omvendt rækkefølge.

Om hjemmelavede plader

Af en eller anden grund fremstilles træplader (træmasse, laminat, MDF) til armstrong, men forgæves. Dette loft ser godt ud. Armstrong træplader kan skære på egen hånd fra brædder 600 mm brede eller smalere. I sidstnævnte tilfælde er hver firkant samlet i en celle på almindelige dowels, og overskydende bredde er jævnt afskåret fra begge sider. Hvis rammen skal tage den billigste "tin" under bløde plader, skal hver langsgående stang understøttes med en yderligere suspension i midten.

Armstrong Loftudstyr

Armstrong har en bred vifte af 600x600 mm udstyr til lofter: raster- og loftlamper, ventilationsgitter, indendørs enheder til klimaanlæg mv. De cirkulære åbninger til spotlights i bløde plader skæres simpelthen med en monteringskniv; Du kan også klippe og formede huller. Til hårde plader har du selvfølgelig brug for et specielt værktøj.

Armstrong Fabriksplader

Armstrong beregning

Armstrong loft monteret på resultaterne af beregningen. Formålet med beregningerne er to gange: Harmonisk ind i loftet ind i indretningen og bestem materialernes forbrug. Beregningen af ​​omkredsen er enkel: målt på væggene og afrundet til et flertal på 3 m. Til ligning i hjørnerne kan vægprofilen skæres og bøjes som ethvert andet hjørne.

Hvad angår gitteret anbefaler producenterne ikke at skære pladerne mere end halvdelen, dvs. op til mindre end 300 mm - flere celler vises, hvilket kræver ekstra arbejde og materialer. Overdriven trimning påvirker dog ikke loftets styrke, og materialerne er billige, og derfor skærer de ofte pladerne og reducerer gradvist deres bredde til væggene. Dette gør loftet ikke så stramt.

Eksempel nr. 1: Rummets bredde er 4,2 m = 7x0,6 m. Vi skærer yderpunkterne til pladens vægge i 400 og 200 mm.

Generelle anbefalinger til placering af skårplader er som følger:

 1. Længden af ​​rumsskåret række refererer længst fra indgangsvæggen.
 2. Bredden på trimmen suppleres med en solid størrelse, resultatet er divideret med 2, og et par plader skæres i en sådan størrelse spredes til væggene.

Eksempel nr. 2: rumbredde - 2,7 m = 4x0,6 + 0,3 m. Vi går over bredden af ​​de tre serie faste plader 0,6x3 = 1,8 m. Residuet 0,6 + 0,3 = 0,9 m divideres med 2. Rækker af plader på 45 cm vil støde op til de lange vægge. Antallet af rammeceller vil ikke stige.

Forbruget af materialer til rum med konventionel konfiguration er som følger:

Til firkantede værelser eller med et 3/4 aspect ratio:

 • Lejerprofilen er 3700 mm - 0,80 m / kvm. m loft.
 • Den langsgående profil på 1200 mm - 1,60 m / kvm. m loft.
 • Tværsnittet på 600 mm - 0,80 m / kvm. m loft.
 • Perimeterprofilen på 3000 mm - 0,5 m / kvm. m loft.
 • Suspension - 0,6 stk / kvm. m loft.

For værelser med et aspektforhold på 2/3 til 1/2, øges forbrugsraten noget:

 • Lejeprofilen på 3700 mm - 0,84 m / kvm. m loft.
 • Den langsgående profil på 1200 mm - 1,68 m / kvm. m loft.
 • Den tværgående profil på 600 mm - 0,87 m / kvm. m loft.
 • Perimeterprofilen på 3000 mm - 0,5 m / kvm. m loft.
 • Suspension - 0,7 stk / sq. m loft.

Under alle omstændigheder afrundes de opnåede værdier til nærmeste store heltalværdier af stykker af en standardlængdeprofil eller suspension. Omkredsen er fastgjort til væggene med en hældning på 0,6 m for bløde plader uden ekstra belastning eller 0,3 m til et hårdt eller lastet loft. Spotlights og plastventilationsgaller betragtes ikke som en ekstra belastning.

Disse standarder gælder for lokaler fra 9-10 til 100-120 kvadratmeter. For andre rumværdier eller for rum med kompleks konfiguration laves Armstrong-loftberegninger på en online-regnemaskine, i et CAD-system (computerstøttet design) eller i henhold til en skala, der er tegnet på en skala, se figuren i næste afsnit. De vigtigste regelbærende profiler skal placeres parallelt med de korte vægge, hvilket styrker strukturen (færre samlinger, der bærer profiler) og sparer materiale.

Suspension enheder

Armstrong-loftsinstallationsreglerne giver mulighed for suspension af støtteprofiler med en tonehøjde på 1,2 m. Suspension enheder skal ikke være længere end 450 mm fra væggene. Den sidste betingelse er ikke altid muligt at modstå. I dette tilfælde er suspensionsrørene langs længden af ​​rummet arrangeret med et skifte frem og tilbage, således at suspensionens knudepunkter forskydes.

Armstrong loft design

Koncentrerede belastninger understøttes af yderligere suspensioner placeret diagonalt fra nærmeste hoved. Meget tunge linjer (for eksempel den interne enhed i et split-system eller en lysdynamisk installation) forstærkes ved hjørnerne og er om muligt placeret tæt på væggen.

Bemærk: Suspensionskrogen tillader ikke, at en ekstra enhed placeres i cellen, derfor skal yderligere suspensioner bæres lidt til den ene side.

Ved markering af huller på loftet til fastgørelsesanordninger af suspensioner er der ikke behov for særlig nøjagtighed: En let tilbøjelighed til suspensionen kompenseres let ved at justere dens højde. Et eksempel på et designskema for Armstrongloftet er vist i figuren.

Montering af loftrammen

Armstrong loftinstallation begynder med installationen af ​​omkredsen. SNiP'er anbefales at bruge et laser eller boblingsniveau på mindst 1 m lang til at slå ud i omkredsen, men i praksis modvirkes ofte omkredsens højde fra bagsiden: gulvniveauet kontrolleres (bobblers gør det ofte uden det og de giver noget i hjørnerne) og de tre af dem slog af konturen med en ledning. Hurtig, enkel og vred.

Armstrong loftmonteringsordning (stigning - ved klik)

Dernæst skæres til vægprofilens størrelse og fastgøres til mursten og betonvægge med skruer i dowels. Hvis væggene er dækket med træ, vil der ikke være nogen særlig vægt i loftet, og rasterarmaturer er ikke mere end 1 i 5 kvadratmeter. m, kan omkredsen fastgøres med negle: hovedbelastningen bæres af suspensioner. Det anbefales kraftigt ikke at lave pottage på bøjlerne: Tag propylenglynger eller læg metalbøjler i stedet for dowels.

Efter markering med huller i loftet er lejeprofilerne skåret i størrelse, forbundet med gulvet i strimler af den ønskede længde og lagt i omkredsen. Derefter flyttes de fra hinanden langs længden, suspensionerne er installeret, og hver bærestang justeres langs den langsgående strakte snor.

Næste trin er installationen af ​​langsgående og tværgående links. To monteringsordninger anvendes hovedsageligt: ​​parallel og cross, se fig; langsgående links fremhævet i grønt. Med hensyn til materialeforbrug er de ækvivalente. Krydsordningen er noget mere arbejdskrævende, men stærkere, derfor bruges den til steder, hvor kommunikationen vil blive lagt eller til yderligere opvarmede lofter. Selvfølgelig, inden montering af rammen er ufuldstændige profiler skåret i størrelse.

Armstrong loftmontering

Sådan monteres armstrongloft? Meget simpelt: indholdet af cellerne den ene efter den anden stiger, bøjer, indsættes i interceilrummet og passer fint ind i cellen. Hvis det er skråt, kan du ikke trykke ovenfra for at justere! Det er nødvendigt at forsigtigt skubbe bunden i hjørnerne.

Først og fremmest lægges koncentrerede belastninger, og der kommer kommunikation til dem. Derefter - plader med forudinstallerede spotlights; ledninger er straks forbundet til armaturerne.

Installationen er afsluttet med døvplader. Den sidste plade skal ligge på den nederste overflade af de udstrakte palmer i begge hænder. Vi får, vi dubber, vi frigiver; hvis du står op skråt - tryk nederste hjørne med fingeren. Det er alt, Armstrong er klar!

Video tutorial om monteringsteknologi

Men du kan stadig i lejligheden!

Armstrong-loftet kan installeres selv i Khrusjtsjov-lofterne 2,5 m, hvis du nægter... fjederstifter. I dette tilfælde kan loftet presses til 120 eller endda 80 mm.

Hvordan vil det hænge? Fastgørelsesenhederne vil være hjørner af galvaniseret eller tin med to huller på selvlukkende skruer, og suspensionerne vil være bundter på 4-6 omdrejninger på 0,6-0,8 mm kobbertråd, forlænget i længden. Længden af ​​en sådan suspension skal være lidt større end højden af ​​mellemrummet, og i det normale nåles selerne ved at dreje metalpenet gennem midten af ​​selen.

Ledningen er forskåret i stykker af den ønskede længde, dens løbende ende indsættes skiftevis i hullerne i profilen og fastgørelsesenheden i bøjning på dem. Enderne af ledningen er snoet. Med nogle færdigheder kræver installation af en sådan suspension af tid ikke mere end regelmæssigt.

Video: Implementering af lejlighedsversionen af ​​spejlet Armstrong

konklusion

Armstronglofter er langt fra udmattede deres strukturelle og æstetiske ressource. Nye strukturelle elementer vises, pladematerialets materiale forbedres. Hvis der er behov for et hængende loft i en lejlighed primært til lyd- og varmeisolering, skal Armstrong-versionen betragtes som først; muligvis med hjemmelavede træbaserede paneler. Og for garagerne er opvarmede balkoner og Armstrong-udhusene uerstattelige.

Armstrong Installation

Armstrong loft type refererer til hævede lofter. Pladcellens struktur giver nem installation og nem udskiftning af elementer, giver dig mulighed for at skjule kommunikation og ledninger, og giver også rummet et stramt og diskret udseende.

Armstrong hævet loft

Fordele og ulemper ved Armstrong lofter

Armstrongs rækkevidde er ret bred: den bruges til afslutning af lofter på offentlige steder og kontorer, sports- og kulturcentre, caféer og butikker. De passer også godt ind i udformningen af ​​lejligheder.

Falsk loft Armstrong fra familien Trulok

Fordele ved Armstronglofter:

 • lav pris;
 • god lyd og varmeisolering;
 • et stort udvalg af pladematerialer giver dig mulighed for at skabe ethvert design;
 • ingen forudgående forberedelse af loftet er påkrævet
 • Enkel installation, der ikke kræver involvering af specialister;
 • evnen til at skjule kommunikations- og ventilationssystemer, for at give nem adgang til deres inspektion og reparation;
 • enkel installation af indbyggede lys;
 • demontering og genanvendelse er mulig (loftssystemet er fuldt sammenklappeligt).

Armstrongloft med naturlige træplader

Ulemperne ved dette design er, at det:

 • sænker lofthøjden med mindst 20 cm, så det er ikke altid egnet til udsmykning af lejligheder;
 • ikke egnet til ikke-standardværelser
 • Beskytter ikke mod lækage;
 • bange for fugt, organiske plader gennemblødes og deformeres.

På grund af den enorme liste over fordele er Armstrongloftens popularitet ikke faldende, på trods af de nye teknologier af suspenderede og nedhængte lofter. Armstrong loft simpelthen nok til at installere egne hænder i en lejlighed eller kontor.

Armstrongloftet "spiser væk" mindst 250 mm i højden, så det er meget sjældent at finde det i bylejligheder.

Armstrong loftkonstruktion

Armstronglofter er en ramme af metalplader i form af celler 60x60 cm, hvor hårde eller bløde plader af passende størrelse lægges.

Armstrong er en ramme af metalplader i form af celler, på hvilke plader er lagt

Hårde plader kan være fremstillet af følgende materialer:

 • faste eller perforerede metalplader;

Loftsplader til et falskt loft af tyndt måle stål 0,45 mm belagt med polyester

Armstrongloft med spejlindsatser

Bløde plader er lavet af mineralske eller organiske naturlige materialer. I de senere år har mineralpladerne som en del af kampen om miljømæssig renhed næsten ophørt med at bruge - de indeholder mineraluld, hvor små partikler har en dårlig virkning på åndedrætssystemet.

Armstrong loftsflise farver

Armstrong økologiske bløde plader til lofter bruges ganske ofte, består af genanvendte celluloseholdige råmaterialer og er helt sikre, har en lav vægt og skæres let under installationen.

Armstrong loftfliser

Takets konstruktion samt de rammelementer, der bruges til det, er vist i illustrationen.

Komplet loft Armstrong

 1. Loftplade størrelse 60x60 cm
 2. Transversal T-formet profil, længde - 0,6 m.
 3. Bearing T-profil, længde - 3,7 m. De er placeret parallelt med rummets korte væg, om nødvendigt øget ved hjælp af standardfastgørelser eller savnet overskydende.
 4. Longitudinal T-formet profil, længde - 1,2 m. Fastgjort til bæreren med et trin på 0,6 m.
 5. Loftsophæng med en krog (5a) og en stang (5b). Suspensionstangen fastgøres til loftet ved hjælp af dykker eller ankre og krogen til støtteprofilen. Ved fastspænding (5) justerer de suspensionens højde og sikrer rammens vandrette niveau.
 6. Væg L-formet profil, længde - 3 m. Den er fastgjort omkring omkredsen af ​​rummet med et niveau.
 7. Anker eller dowel til montering af suspensionen i loftet.
 8. Trimmet loftplade, der passer til størrelsen på rummet.

Suspension system elementer

Profilen til rammen kan være metallisk, pulverlakeret eller metalplast. Den almindelige hyldebredde er 15 eller 24 mm, den første bruges til lyskonstruktioner lavet af organiske plader, den anden - til spejl, glas og metallofter med et stort antal indlejrede elementer. Til særligt tunge strukturer anvendes også forstærkede bøjler. Rammen er monteret ved hjælp af standardophæng. Det kræver minimal passform og er hurtigt og nemt monteret som designer.

Vær opmærksom! Armstrong loftfliser kan fremstilles uafhængigt af træpaneler eller MDF. Et sådant design af plader vil give originalitet til rummet.

Beregning af materialer

For at beregne materialerne skal du kende størrelsen på rummet - længden og bredden. De beregner det krævede antal fliser og profiler. Beregningen omfatter flere faser.

Formlen til beregning af arealet af et rektangulært loft

 1. Bestem det ønskede antal fliser. For at gøre dette skal du beregne rummets rum og multiplicere længden af ​​bredden i meter. Det opnåede resultat er opdelt i området af en enkelt flise; for en standardstørrelse på 60x60 cm er det S = 0,36 m. Rund resultatet til et helt tal.

Eksempel: For et værelse på 3,5 x 5 m er rummets rum Sc = 3,5 x 5 = 17,5 m. Antallet af fliser er NP = 17,5 / 0,36 = 48,6. Efter afrunding opnås 49 stykker.

 1. Beregn antallet af vægprofiler. For at gøre dette skal du bestemme rummets omkreds, tilføje længden af ​​alle dens vægge og opdele den ved standardlængden af ​​hjørneprofilen på 3,0 m.

Eksempel: Rummets omkreds er Pк = 3,5 + 5 + 3,5 + 5 = 17 m. Antal vægprofiler er Npr = 17/3 = 5,66 stk. Efter afrunding opnås 6 stykker.

 1. Find antallet af transportørprofiler. De er normalt placeret langs den korte væg i en afstand på 0,6 m fra væggen og 1,2 m mellem profilerne. Antallet af profiler i træk findes som følger: Opdel bredden af ​​rummet ved standard profillængde, svarende til 3,7 meter, og rund resultatet til et større heltal. Antallet af rækker bestemmes ved at dividere længden af ​​rummet ved at installere bæreprofiler på 1,2 meter, afrundet til en større helhed. Antallet af profiler i træk multipliceres med antallet af rækker.

Eksempel: For eksempelrummet i rækken vil der være en profil, da rummets bredde er mindre end standardprofillængden. Antallet af rækker er 5 / 1.2 = 4,16 rækker efter afrunding - 5. Total - 5 bæreprofiler.

 1. Antal langsgående profiler findes som følger: Rummets længde er delt med profillængden på 1,2 m og afrundet op; Rummets bredde er opdelt i et installationstrin på 0,6 m og afrundet. Resultaterne multipliceres.

Eksempel: Antallet af rækker af langsgående profiler er 5 / 1,2 = 4,16, efter afrunding viser det sig 5. Antallet af profiler i rækken 3,5 / 0,6 = 5,8 efter afrunding er 5. I alt 5x5 = nødvendigt 25 stk.

Suspensionssystemets længde- og tværgående profiler

 1. Antallet af tværgående profiler findes som følger: Rummets længde er opdelt i et installationstrin på 1,2 m, afrundet ned; Rummets bredde er divideret med profillængden på 0,6 m og afrundet op.

Eksempel: Antallet af profilrækker er 5 / 1,2 = 4,16, efter afrunding - 4; Antallet af profiler i rækken er 3,5 / 0,6 = 5,8, efter afrunding - 6. I alt 4x6 = 24 stykker af tværprofilen.

 1. Antallet af suspensioner beregnes som følger: Rummets længde og bredde er opdelt i et installationstrin på 1,2 m, afrunding af begge resultater i en større retning og multiplicering af resultaterne.

Eksempel: 5 / 1,2 = 4,16, efter afrunding - 5; 3,5 / 1,2 = 2,9, efter afrunding - 3; 5x3 = 15.

Et eksempel på beregning af loftets areal i rummet med uregelmæssig form

For at gøre det lettere at beregne, kan du bruge tabel 1, det er nok at finde et rum af en passende størrelse i det og bestemme det nødvendige antal loftelementer.

Tabel 1. Beregningen af ​​materialet til loftet Armstrong.

Montering af loftet "Armstrong"

Suspenderede lofter "Armstrong" er en bekvem og funktionel løsning til værelser, hvis højde når 3 m og derover. Ofte anvendes sådan cellulær dekoration på offentlige steder: skoler, kontorer, medicinske faciliteter og fitnesscentre. I sjældne tilfælde er en sådan tilgang til loftets arrangement muligt i private hjem.

Det unikke af Armstrongs hæmmede loft ligger i, at det er meget nemt at installere det selv. Selvom dette er gjort for første gang. Påminder børnenes designer, samles dets rammer nemt, og plader indsættes med succes i de dannede celler. Lad os se nærmere på alle hovedkomponenterne i dette universelle undre loft.

Enhed og tilbehør

Så hoveddelen af ​​konstruktionen er en metalramme, der er fastgjort til loftet og vægge i rummet. Denne boks har følgende komponenter:

 • Væg (hjørne) profil, nogle gange også kaldet perimeter på grund af at den er monteret direkte på væggen omkring omkredsen af ​​det fremtidige loft. Ofte er det en L-formet profil.
 • Lejerprofil - metalskinne, monteret parallelt med vægprofilen, har en længde så tæt som muligt på længden af ​​rummet. De fungerer som guider for hele strukturen.
 • Den tværgående T-formede profil virker som et stik til parallelle understøtningsskinner, hvorved Armstrong-celler dannes til montering af loftfliser.
 • Suspensioner er to metalstænger forbundet med en sommerfuglfjeder. En stang har tendens opad, slutter i en stram sløjfe, fastgjort til monteringsnoden. Den anden - rushes ned, ender med en krog, klæber til bærebjælken. Takket være foråret kan du justere længden af ​​suspensionerne: Ved komprimering kan stængerne flyttes fra hinanden og forskydes så vidt det er nødvendigt; frigør "sommerfuglen", du vil fastsætte krogen godt nok. Fabrikanterne annoncerer tilstedeværelsen af ​​tre varianter af denne komponent: Standard justerbar fra 120 mm til 150 mm, forkortet - fra 75 mm og forlænget - op til 500 mm. I grund og grund, når der installeres et hængende loft, anvendes en standard type euro suspension.
 • Fastgørelsesknappen er en sædvanlig dowel, i enden af ​​hvilken der er en krog. I en sådan rolle kan der være en skrue eller en metalbøjle afhængig af materialet i dette loft og den planlagte belastning på selve knuden.
 • Plader er direkte funktionelle del af Armstrong-loftet. Tidligere brugt belægning i to størrelser - 120cm x 60cm og 60cm x 60cm. I dag er den tidligere historie, og firkantede plader bruges til at designe lofterne.

Mere detaljeret ville det være ønskeligt at stoppe på et dække. Så der er seks typer "Armstrong":

 • Økonomisk. Den billigste type komfur, som er meget let at absorbere fugt, selvom rummet bare høj luftfugtighed. På grund af dette kan de hurtigt miste deres form eller bøje sig over.
 • Luksus - "Prima". Mere holdbar end den tidligere form, fugttæt, har øget lydisolering.
 • Vandtæt "Armstrong" taler for sig selv. Du kan ikke være bange for selv oversvømmelse fra naboerne på toppen. Pladen er ikke deformeret og bliver ikke tungere under vægten af ​​fugt.
 • Akustisk - giver maksimal lydisolering. Ofte bruges i støjende områder: shopping og spilrum.
 • Hygiejnisk type loftplade, designet til brug i områder med høje hygiejnekrav: catering, medicinske faciliteter.
 • Design "Armstrong" er ikke meget almindeligt, men selv i sjældne tilfælde forbliver det meget populært. Spejl, glas, træplader og tallerkener med tegning 3D tegninger - den fremragende beslutning for værelser med originalt design.

Taler om de materialer, som pladerne til det hængende loft er lavet af, skal der nævnes metal, plast, mineralfibre (mineraluld), polycarbonat, træ, stål og aluminium.

Inden du fortsætter med køb af materialer og installation af loftet, er det nødvendigt at tage højde for flere vigtige egenskaber ved internettet, at foretage alle nødvendige beregninger og målinger og udvikle en planordning for installation af rammen

dimensioner

Størrelsen på standard Armstrong loftplade er 60 x 60 cm. Pladens tykkelse kan være fra 0,8 cm til 2,5 cm, hvilket påvirker valget af et lærred. Da det falske loft i det mindste sænkes med 10-15 centimeter, så skal denne parameter omhyggeligt undersøges og sammenligne dermed højden af ​​rummet. Vægten af ​​loftet fliser er beregnet på grundlag af en kvadratmeter materiale. I gennemsnit varierer denne tal fra 2,5 til 8 kg.

Med hensyn til sådanne individuelle egenskaber som fugtmodstand og lydisolering er de helt unikke for hver enkelt model. Det er værd at bemærke, at dette på ingen måde påvirker de grundlæggende dimensioner af pladen. At kende de grundlæggende parametre for Armstrong loftfliser, kan man gå videre til beregningen af ​​mængden af ​​materiale til køb.

Materiale beregning

Der er et helt system til beregning af mængden af ​​materiale, der er nødvendigt for at dække loftet. For eksempel, som det kan ses fra bordet, varierer forbrugstallene for plader og komponenter afhængigt af rummets rum.

Hele efterfølgende beregning foretages ved at erstatte de nødvendige værdier i formlen:

 • For at beregne antallet af plader, der er nødvendige for at dække hele overfladen af ​​loftet, skal du formere området af rummet med en konstant (konstant værdi) - 2,78.
 • Hjørneprofiler beregnes ved at gange rummets omkreds med 3.
 • Bæreplader eller guider købes i en mængde svarende til arealet af rummet multipliceret med 0,23.
 • Antallet af tværgående profiler, der skal købes, svarer til produktets andel af rummet med 1,4.
 • Suspensioner skal købes 0,7 stk. Pr. 1 m2.

Desuden kan de nødvendige forbrugsstoffer til opstilling af et falsk loft tælles med hjælp fra forskellige online-regnemaskiner.

Ved køb af plader til loftet "Armstrong" må du ikke glemme de ekstra pladser. Professionelle rådgiver om at erhverve 10-15% mere end beregnet, for at undgå ubehagelige situationer med mangel, mekaniske skader og andre ting under installationen. Takket være en rimelig lagerplads kan du til enhver tid erstatte en celle med en anden uden at skulle søge efter et egnet lærred, ringe til mesteren og så videre.

Ved at installere et hængende loft "Armstrong" på egen hånd skal man også være opmærksom på tilgængeligheden af ​​de nødvendige midler til en behagelig og maksimal præcis proces.

Nødvendige værktøjer

Der er en opfattelse, at installationen af ​​Armstrongloftet ikke tager mere end 1 dagslysdag (med plads til op til 15 pladser). Og denne opfattelse tager ikke fejl, hvis du har alle de nødvendige værktøjer til rådighed for at gøre processen med at installere pladerne så nemme, komfortable og præcise som muligt. Så skal du:

 • bygning niveau;
 • målebånd;
 • bor eller slag, hvis det er installeret i et betonrum. Hvis loftet er planlagt til at blive installeret i en træramme, så kan alle profiler fastgøres med almindelige negle. Ved arbejde med gipsplader anvendes brugt skruer;
 • Phillips skruetrækker eller skruetrækker;
 • saks til metal;
 • skruer, dowels, skruer, anker bolte og andre småblade, som oftest findes i arsenalen af ​​enhver hjemme håndværkere.

Det mest behagelige positive øjeblik i installationen af ​​Armstrongloftet er, at alle deres komponenter er universelle. Det vil sige, eventuelle detaljer, hvis de er i dit hjem, passer dem perfekt.

Installation og efterbehandling af egne hænder

Installation af ethvert loft begynder med en tegning. Når du har trukket din fremtidige Armstrong på papir, kan du markere dig direkte på loftet. Først og fremmest skal du bestemme, hvor langt fra den sidste din suspenderede struktur vil blive placeret. Denne indikator påvirkes af en hovedfaktor: Tilstedeværelsen af ​​yderligere elementer i det falske loft. Disse kan være lamper, fans, split systemer eller endda bare ledninger, der ikke fungerede, ville ikke, og fungerede ikke for at være skjult i væggene.

Vi begynder at markere loftet. Ved hjælp af niveauet laver vi markeringer i hjørnerne af rummet i den krævede højde. Derefter forbindes disse mærker med et spor eller infrarødt niveau med lige linjer. Professionelle anbefaler også at måle afstanden fra gulvet i rummet til indsnittene. Således bestemmes det laveste punkt, hvormed det nedhængte loft falder. Nu er alt på plads for at samle armstrongrammen korrekt.

Når markeringen er klar begynder vi at montere omkredsen eller vinkelprofilen. Hovedprocessen ved denne proces er fastgørelse på en sådan måde, at en hylde dannes. Og profilens øvre kant faldt lige på den tegnet strimmel. De nødvendige fastgørelsesanordninger er installeret i en afstand på 40-50 cm fra hinanden. Alle vinkler skæres i 45 graders vinkel.

Yderligere anvisninger foreslår installation af suspensioner. For at gøre dette skal du lave huller med en perforator i det gamle loft, hvor fastgørelsesenhederne er indsat. Afstanden mellem dowel-kroge bør ikke overstige 1,2 m, og fra hver væg skal de bevæge sig 60 cm. Også belastningen på loftets ramme skal tages i betragtning. Jo større det er jo tættere ankerhooks skal være til hinanden, hvorpå du straks skal hænge bøjlerne. "Butterfly" justerer længden af ​​delen. Det er vigtigt at sikre, at deres ender er flush med perimeterprofilen.

I det omtrentlige kort over opsætningen af ​​suspensioner kan du se på hvilken afstand og i hvilken mængde de skal placeres. Her er de grønne kryds de vigtigste fastgørelsesenhed, og de beige er valgfri, som installeres efter behov.

Det næste trin er layoutet af de understøttende profiler eller guider, som skal placeres parallelt med hjørneskinnen på den ene side af rummet. Mange fagfolk anbefaler at samle celler til pladerne i begyndelsen, men undertiden tillader kollektionsteknologien ikke dette. Nu skal du nøjagtigt fastgøre skinnerne på ophængene.

Korsprofiler skal monteres på bæreren i trin på 60 cm for at danne en firkantet celle for fremtiden. Du kan installere dem ikke helt glat, men under diagonalen.

Det skal huskes, at det kun er muligt for fagfolk at montere et falsk loft på en sådan ikke-standardformular. Det teknologiske træk ved Armstrongloftet tillader ikke altid installation på en særlig måde.