Armstrong loft beregning - regnemaskine

Hvis du læser disse linjer, så er dit valg til loftindretning Armstrong-type loftsloft. Det giver ingen mening at nævne en enorm liste over fordele ved denne løsning, bare tilbyde vores beskedne hjælp i form af en gratis online-regnemaskine til beregning af Armstrong-loftet.

Armstrong ramme, montage og plader beregning

Denne regnemaskine giver dig mulighed for hurtigt at beregne antallet af følgende elementer:

 • dekorative paneler (plader);
 • vejledninger, som rammen skal gøres til
 • hjørne profiler;
 • suspensioner

dvs. Du vil have alle de nødvendige data til rådighed, som vil være nok til at gå til bygningens supermarked. Selvfølgelig vil du selv kunne estimere alt, men hvorfor, når der er en pålidelig og tidsprøvet online-regnemaskine til beregning af Armstrong-loftet?!

Nyttige anbefalinger til arbejdet

Vær ikke bange for at ændre vægprofilens geometri: Hvis du har brug for at sætte det i hjørnerne, kan du altid lave et snit og bøje - for at udføre de samme funktioner som med ethvert hjørne.

Det sker sjældent, at hele loftet er opdelt i firkanter af samme størrelse. Mange producenter i denne henseende rådede at trimme dekorative plader på en sådan måde, at den forbliver omtrent halvdelen af ​​bredden. Men med den rette færdighed er det bedre at ændre pladernes størrelse. Dette vil undgå betydelige overgange og endda gøre forskellen i størrelsen næsten umærkelig.

Hvis det så skete, at jeg var nødt til at trimme panelerne, skulle den skårne række placeres langs væggen modsat døren.

Perimeterprofilen kan fastgøres til væggen i trin på 0,3 til 0,6 m. Det afhænger af belastningen fra rammen, belysningsarmaturerne og pladerne selv.

Bearbejdningsprofiler af relativt korte vægge bør forsøges placeret parallelt. Denne fremgangsmåde skyldes reduktionen af ​​antallet af leddsprofiler, som generelt har en positiv effekt på rammens styrke.

Hvordan man selvstændigt beregner loftet Armstrong

Armstrong hævede lofter

Du besluttede at bygge et loft på Armstrong-tallerkener, men du ved ikke, hvordan du præcist beregner antallet af nødvendige komponenter og pladerne selv? Du kan bruge regnemaskinerne, som du finder på hjemmesiderne for producenter af dette loftfinisheringsmateriale. Og du kan undvære dem. Faktum er, at beregninger af Armstrongs hæmmede lofter afhænger af teknologien i deres konstruktion og konstruktion. Desuden udføres uafhængigt, de viser sig at være mere præcise end dem, der opnås ved hjælp af online regnemaskiner.

Hvordan er Armstrong-loftet

Foretag straks en reservation om, at dette er et ophængningssystem bestående af en ramme og beklædningsplader.

Rammen er lavet af metalprofiler af forskellige konfigurationer. Disse kan være:

 • Perimeter hjørner.
 • T-formede profiler.
 • Kors og langsgående profiler.
 • Justerbare bøjler designet til montering af rammen på overfladen af ​​bundloftet.

Hjørner er fastgjort omkring rummets omkreds til væggene med dykker og skruer. Guideender er fastgjort til hjørner og bøjler. Afstanden mellem de tilstødende guider - 1200 millimeter. Mellem dem er disse profiler fastgjort med tværstykker, hvor afstanden er mellem 600 millimeter. Det vil sige, at der i toppen skal være en metalgrill med celler på 600 * 1200 millimeter.

På den lange side er hver celle igen delt i halvdelen, hvilket vil kræve langsgående profiler. I sidste ende viser det sig rammen med celler 600 * 600 millimeter. Dette er størrelsen på Armstrong-paneler.

Advarsel! Amerikansk standard 610 * 610 millimeter. Derfor skal rammen strengt laves for dem. På det russiske marked er dette materiale en sjældenhed.

Og endnu en ting at overveje, når du beregner Armstrong-loftet. Hvis en profil ikke passer til længden eller bredden af ​​rummet, skal den trimmes. Hvis rummets dimensioner er store, og længden af ​​et element vil være utilstrækkelig, så bliver det nødt til at stige. Så - de afskårne materialer under beregningen skal betragtes som en hel enhed.

Facing plader

Der er to typer beklædningsplader:

 1. Dem, der investerer i rammen indefra.
 2. De der snap ud.

Men deres erhvervelse afhænger helt af den anvendte type ramme. Det er grunden til valget, der er præcis kassen, ikke pladen. Vær opmærksom på dette.

Hvad tilbyder producenterne i dag som loftsbeklædning?

 • Gipsplader.
 • Fra spejlet.
 • Farvede ruder.
 • Af metal (stål eller aluminium).
 • Mineral- og mineralfiberplader.

Og valget af materiale påvirker ikke antallet af paneler, der anvendes på nogen måde. Men prisen vil påvirke - det er helt sikkert.

Beregning af mængden af ​​materialer

Armstrong-loftet gør det selv

Beregningen af ​​Armstrong-lofter skal begynde med målinger. For at gøre dette skal du bestemme omkredsen af ​​rummet, dets område, hvis der er fremskrivninger eller nicher, så deres dimensioner også. Normalt er det nok at beregne loftet ved hjælp af en lommeregner. Men det sker ofte, at dette ikke tager højde for usynlige elementer. For eksempel kanaler og ventilationsgitter eller belysning. Derfor, ved at bruge en lommeregner, vil beregningen være omtrentlig. Rådet - hold det for hånd.

Hvor skal man starte? Det er nødvendigt at overføre loftoverfladen til papir til målestok. Derefter kan du opdele området i firkanter med en cellestørrelse på 600 * 600 millimeter. Gitteret opnået på papir er dit Armstrong-loft - hvis beregning allerede kan gøres så simpelt som muligt. Omkredsen er hjørnerne. Markér straks guiderne, som normalt hænger på tværs af rummet. Det betyder, at de tværgående profiler vil blive lagt langs lokalerne.

Mål hvert ramelement og multiplicer de opnåede indikatorer efter skala. Her har du længden af ​​hvert ophængningselement separat. Den kvantitative indikator opnås ved at dividere længden af ​​alle profiler med længden af ​​et standardelement. Hvis det ikke er et helt tal, skal du rulle det op. Tæl nu cellerne - dette vil være antallet af plader.

En lille udgravning. Ikke alle os vil eller er i stand til at skalere. Mange bare doven. Derfor skal du tage højde for følgende formler, hvormed du kan beregne antallet af nødvendige elementer i Armstrongloftet:

 • Antallet af beklædningselementer er 2,78 * S, hvor "S" er loftområdet.
 • Rails - 0.23 * S.
 • Tværgående og langsgående elementer af batten - 1.4 * S.
 • Hjørner på væggene - P / 3, hvor "P" er omkredsen af ​​rummet.
 • Suspension - 0,7 * S.

Vær opmærksom! Hvis den suspenderede struktur bliver tungere, for eksempel er de indbyggede lamper installeret, eller strukturen er isoleret, er det nødvendigt at øge antallet af suspensioner.

Sammendrag af emnet

Selvfølgelig er en regnemaskine god, og vigtigst af alt, hurtigt. Men hvis du planlægger at spare penge uden at kaste penge for at købe ekstra materiale, så er vores råd at tage en blyant og en lommeregner i dine hænder, lav et diagram på papir og tæl alt. Sådanne beregninger vil være mere præcise.

Armstrong Calculator

Lommeregner giver dig mulighed for at beregne den omtrentlige pris. Find ud af de endelige omkostninger pr. Telefon fra vores ledere.

Ved hjælp af Armstrong-kalkulatoren kan du beregne det omtrentlige antal komponenter til et nedhængt loft og omkostninger. For at finde ud af det nøjagtige antal hjørner, skal du indtaste rummets omkreds; hvis du kun indtaster området, vil antallet af hjørner være omtrentlige.

Du kan kontakte vores firma, loftsakademiet, for en præcis beregning af alle Armstrong-loftkomponenter. For at gøre dette skal du have dimensioner af lokalerne på grundlag af hvilke lederen vil udarbejde et layout af guiderne.

Du kan sende ansøgningen til beregning af komponenter til adressen [email protected]

Armstrong Type Ceiling Calculator

Det er bedre at overlade den korrekte beregning af Armstrong-systemet til ikke-middelmådige loftinstallationsarbejdere for at minimere fejl i beregningerne. Da måling skal tage højde for alle nuancer og egenskaber i rummet som kolonner, bjælker, skillevægge, nicher i væggene og meget mere.

Hvis du beslutter dig for at foretage målingerne selv, så er du specielt opmærksom på omkredsmåling, tage højde for alle nuancer af dine vægge. Når du bestiller Armstrong-systemet, skal du tilføje fra 5% til 10% af materialet for at undgå manglende greb på nogen af ​​komponenterne, hvis omkostninger ved levering kan betydeligt overstige omkostningerne til komponenterne selv og så let at bruge.

Hvis du tvivler på dine evner og viden, er vi altid klar til at tilbyde dig vores service til måling og installation af alle de loftsystemer, vi har til salg. Vi har flere bygge- og installationshold (beboere i Moskva, Moskva og medborgere i Den Russiske Føderation). Du kan bestille (finde ud af prisen) loftsystemet, levering og installation via feedback formularen.

Blive advaret! Online-regnemaskinen giver ikke 100% af det korrekte resultat af beregningen af ​​komponenter, måske ikke en stor fejl!

Beregning af Armstrong-type hængende loft med en pladestørrelse på 600x600mm og 1200x600mm

Armstrong falsk loft beregning formel

S - værelse område
P - rummets omkreds

Suspended ceiling beregning Armstrong algoritme

Til selvinstallation af det hængende loft Armstrong skal du købe profiler til rammen og fliserne, men for ikke at begå fejl i deres antal skal du kunne beregne komponenter. Dette vil gøre det muligt at spare penge uden at købe ekstra dele og ikke at ty til hjælp fra specialister.

Fordele ved et falsk loft Armstrong

Hvis du hurtigt og billigt skal installere loftet i værelser med et højt nok loft, så er en god mulighed det Armstrong-suspenderede type system. Dette design er meget populært blandt almindelige forbrugere til design af boliger og bryggerier og til færdiggørelse af loftoverfladen i offentlige bygninger. Det har trods alt mange fordele. Ud over det moderne udseende er sådanne suspenderede strukturer praktiske og nemme at anvende.

Blandt de vigtigste fordele bør nævnes følgende:

 • muligheden for fri adgang til ventilationssystemer og belysningsarmaturer;
 • skjule uregelmæssigheder, små revner og andre fejl i hovedloftet;
 • hastighed på installation og demontering, evnen til at udskifte, om nødvendigt, enkelte dele uden at fjerne hele loftet;
 • en høj procentdel af refleksionsfliser, som sparer strøm
 • gode lydabsorberende egenskaber;
 • miljømæssig renlighed og sikkerhed.

Da det nedhængte loft Arstrong har stor efterspørgsel på byggemarkedet, kan du købe tilbehør, der letter deres installation (f.eks. Ventilationsgitter og indbygget belysning osv.)

Men som ofte sker, er dette byggemateriale ikke uden fejl:

 • manglende evne til at bruge i værelser med høj luftfugtighed. Under disse forhold forringes udseendet af pladerne hurtigt: farven kan ofte ændre sig. I dette tilfælde er det bedre at give fortrinsstilling til rack- eller kassettelofter;
 • skrøbelighed. De kan let blive beskadiget af skarpe slag, selv fra et skud af en regelmæssig champagnekork. Derfor er det bedre at købe plader i store mængder i tilfælde af en uventet situation.

Muligheden for nemt at udskifte individuelle dele af loftet fjerner lidt disse ulemper i drift.

Typer af Armstrong Suspension Systems

Der er flere sorter af sådanne strukturer, der varierer i design, størrelse, tekniske egenskaber og dermed pris.

Blandt de mest almindelige er:

 • økonomiklasse lofter (Baikal og Oasis). De har stor efterspørgsel på byggemarkedet på grund af den lave pris, høj kvalitet og det flotte design;
 • funktionelle lofter (Prima). De har ekstra beskyttelse mod fugt. Så selv om luftfugtigheden er 95%, ændrer sådanne plader i henhold til producenten ikke deres form;
 • akustiske lofter (Ultima). De har fremragende lydabsorberende egenskaber;
 • hygiejniske lofter (BioGuard). De er belagt på toppen med en speciel sammensætning, som beskytter dem mod virkningerne af varm damp og klæbning af fedt;
 • designer lofter designet til speciel udsmykning af loftoverfladen.

Alle arter har en lignende enhed, som du har brug for at vide for at beregne det krævede beløb.

Suspenderede lofter

De vigtigste dele af sådanne strukturer:

 • suspension ramme;
 • vendt fliser.

Suspended frame

Den består af:

 • T-formede metalprofiler af metal med en længde på 3,7 m;
 • tværgående profiler med en længde på 1,2 m;
 • langsgående profiler med en længde på 0,6 m;
 • metal perimeter hjørner med en længde på 3,0 m;
 • justerbare ophængninger til fastgørelse af batten til de bærende gulve.

Langs rummets omkreds på væggene ved hjælp af dykker og skruer montere hjørnerne. I dem anbringer enderne parallelle med hinanden indføringsvejsprofiler, der hænger til loftoverfladen på ankerbøjler med en pitch på 1200 mm. Mellem styrene fastgøres ved hjælp af tværgående profiler med en hældning på 600 mm.

Som et resultat af disse enkle operationer dannes en maskeramme i det beskrevne tilfælde med størrelsen af ​​hver celle 1200x600 mm, og efter installation af de langsgående profiler dannes firkantede celler 600x600 mm. Disse er standardstørrelserne af Armstrong-flader.

Det skal bemærkes, at der findes andre modeller af plader med en størrelse på 610x610 m i henhold til amerikanske standarder. Derfor skal du, når du køber, undersøge etiketten omhyggeligt og være opmærksom på pladernes størrelse.

Facing plader

De kan indbygges i rammen indefra eller udenfor. Det afhænger af typen af ​​kasser.

Som foring anvendes oftest:

 • mineraluld;
 • mineral fiber plade;
 • gipsplader;
 • metal (stål eller aluminium) plade;
 • spejlplade;
 • akryl glasplade.

Slutprisen på det færdige loft afhænger af hvilket materiale der vælges.

Beregning af komponenter til hængende loft Armstrong

Det er værd at overveje at længden og tykkelsen vil fokusere yderligere på den krævede mængde materialer til ophængningssystemet.

Der er to måder at beregne materialer til Armstrong-hæftet loft: Brug online-kalkulatoren hjemme eller i en hardwarebutik og selvstændigt.

Den nemmeste måde er at gøre det selv ved at kende rummets omkreds og rum for at kende de omtrentlige omkostninger ved byggemateriale.

Dette kan nemt gøres i henhold til nedenstående tabel:

Armstrong falsk loft calculator

Hvis man vælger et hængende loft som et designkontor eller andre lokaler, står hver især over for et problem, men hvordan man tæller antallet af nødvendige komponenter, eller hvordan man beregner det hængende loft Armstrong?

Armstrong loft beregning, som du ved, er udført af en standard formel. For nemheds skyld har vi lavet et værktøj til beregning af Armstrong hæftet loft online.

For at beregne materialer til et hængende loft på vores hjemmeside, skal du vide længden og bredden af ​​loftet, hvor det er planlagt at placere Armstrong.

Vores beregnede loftsberegner beregner ikke kun mængden af ​​materialer, der skal bruges, men beregner også den samlede pris for hele loftet. For at gøre dette skal du i de rigtige felter vælge alle komponenter i det hængende loft: pladen, ophængningssystemet og suspensionens længde, resten, vores kalkulator i det hængende loft vil gøre for dig.

Ved at kende antallet af armaturer vil den beregnede loftsregnemaskine tage dem i betragtning ved beregning af det krævede antal plader.

For at beregne loftet Armstrong brug vores regnemaskine - det er praktisk!

Instruktioner til loftsberegningsenheden

 • Indtast længden og bredden af ​​dit værelse, hvor du planlægger at installere loftet. Bemærk, at brøkværdier skal indtastes gennem et punkt og ikke komma.
 • Vælg den ønskede plade til et hæftet loft. Du kan gøre dig bekendt med teksturen på pladerne til loftet, deres egenskaber og priser i Armstrong loftkatalog. Pladerne beregnes med en 10% margin
 • Vælg et ophængningssystem.
 • Hvis du har brug for armaturer, skal du markere feltet og vælge type armaturer. Du kan se lamperne her.
 • Vælg længden af ​​ophængningen - det vil sige i hvilken højde fra loftet vil du sænke loftet. Alle suspensioner er justerbare, deres maksimale længde er angivet i titlen.
 • Klik på beregningsknappen, og du vil se et bord med priser for hver komponent i loftet og den endelige pris for dit volumen.

  Armstrong loft beregning ved hjælp af online regnemaskine og uafhængigt

  Til installation af loftet er Armstrong forpligtet til at købe komponenter til rammen og beklædningspladerne. For ikke at forveksle med deres mængde skal du vide, hvordan du beregner forbruget af materiale på Armstrongloftet korrekt. Dette vil ikke overpay for overskydende og samtidig købe nok materiale.

  Til bekvemmelighed for dem, der vil installere et sådant loft, findes der på hjemmesiden for leverandører og byggefirmaer en særlig online Armstrong loftsregner. Du kan bruge denne regnemaskine, og du kan selv foretage mere præcise beregninger. For at gøre dette skal du kende enheden af ​​disse ophængningssystemer.

  Armstrong hævet loft

  Armstronglofter

  Denne suspension system blev udviklet af et amerikansk firma specialiseret i produktion af fliser materialer. Armstronglofterne opnåede hurtigt verdensomspændende popularitet på grund af deres konstruktive, tekniske og operationelle egenskaber samt gode eksterne data.

  Deres fordele omfatter nem montering, brugervenlighed og fremragende varme- og lydisoleringsegenskaber. Og selvfølgelig evnen til at give værelserne noget farve design.

  Suspended frame

  For at beregne Armstrong-loftet skal du vide, hvordan monteringen af ​​rammen.

  Hovedelementerne er:

  • Metal T-formede styrprofiler med en længde på 3,7 m.
  • Korsprofiler med en længde på 1,2 m.
  • Lengdeprofiler med en længde på 0,6 m.
  • Metal perimeter hjørner med en længde på 3,0 m.
  • Justerbare ophængninger til fastgørelse af rammen til understøttende lofter.

  På omkredsen af ​​rummet på væggene med dowels og skruer fast hjørne. Vejledende profiler, der er suspenderet fra loftet til ankerbøjler, indsættes i det med enderne parallelle med hinanden. Afstanden mellem dem opretholdes 1200 mm.

  Installation af en T-formet profil i væghjørnet

  Mellem styrene er fastgjort med tværgående profiler med et trin mellem dem på 600 mm. Som resultat opnås en maskeramme, hvor hver celles størrelse er 1200x600 mm. Disse celler er opdelt i halv langs langsiden ved langsgående profiler, der danner firkantede celler på 600x600 mm over hele området. Dette er størrelsen af ​​de modstående fliser Armstrong European standard.

  Til reference. Der er også modstående plader Armstrong af den amerikanske standard i størrelsen 610 x 610 cm, krævende installation af en ramme med de tilsvarende celler. Men i dag er de praktisk taget ikke brugt.

  Rammontering

  Advarsel! Suspensioner til loftet er kun knyttet til guideprofiler. Afstanden mellem suspensionerne er mindst 1,2 m, mellem suspensionen og væggen - 0,6 m.

  Hvis rummets bredde er mere end 3,7 m, øges styreprofilen ved hjælp af låseforbindelser i enderne. Hvis mindre - skæres til den ønskede længde. Bestemmelse af forbruget af materialer til Armstrongloftet, trimmede profiler skal betragtes som helhed.

  foring

  Facingpladerne afhænger af rammens type, enten indsættes i det fra indersiden eller snapper på plads på ydersiden.

  Som beklædning kan bruges:

  • Mineraluldsplader.
  • Mineralfiberplader.
  • Gipsplader.
  • Metal (stål eller aluminium) plader.
  • Spejlplader.
  • Akrylglasplader.

  Armstrong hævet loft ved brug af glasplader

  Valget af beklædningsmateriale vil påvirke de endelige omkostninger ved reparation af loftet, men ikke på antallet af plader, da de alle har en standardstørrelse på 600x600 mm.

  Sådan beregnes mængden af ​​materialer

  Beregning ved hjælp af en regnemaskine

  Armstrong loftsberegningsberegner giver dig mulighed for at bestemme det krævede forbrug af materialer meget hurtigt uden at fordybe dig i princippet om enheden.

  For at gøre dette skal du have følgende data:

  • Loftareal i kvadratmeter.
  • Omkredsen af ​​loftet i meter.

  Rådet. Hvis der er fremspring, nicher, kolonner i rummet, så skal de også tages i betragtning ved bestemmelse af omkredsen, når man overvejer forbrug af materiale.

  De opnåede data er meget omtrentlige. For eksempel tager de ikke hensyn til lamper og ventilationsgitter, som er indsat i rammens celler i stedet for modstående plader. Derfor vil det være meget mere pålideligt at udføre en manuel beregning.

  Uafhængig beregning

  For nøjagtigt at beregne antallet af alle elementer i rammen og fliserne skal du tegne et diagram over installationen af ​​loftet i målestok. Dette vil være nemt, hvis du har omhyggeligt studeret beskrivelsen af ​​dens konstruktion, der er angivet ovenfor.

  Rammontering

  I eksempelskema A og B foreslået ovenfor er dette henholdsvis bredden og længden af ​​loftet.

  En farvet linie angiver elementets elementer:

  • Brown - perimeter væg hjørne.
  • Rød - guide profil 3700 mm.
  • Blå - 1200 mm tværgående profil.
  • Grøn - langsgående profil på 600 mm.

  Fastgørelse af guideprofiler med suspensioner er angivet med sorte prikker.

  At kende dimensionerne af A og B, vil være let for dig at beregne det krævede antal af alle elementer i strukturen. Og antallet af modtagne celler svarer til antallet af fliser.

  Hvis du er for doven til at tegne et diagram, så er der en formel til beregning af Armstrongloftet for hvert element:

  • Antallet af loftfliser beregnes ved hjælp af formlen Sх2,78.
  • Antallet af guide profiler - S00,23.
  • Antallet af tværgående (1,2 m) og langsgående (0,6 m) profiler er Sх1.4.
  • Antallet af perimeter hjørner - P / 3.
  • Antallet af suspensioner er S x0,7.

  Det er vigtigt! Hvis lydisolerede materialer skal lægges over pladerne, eller hvis lamper og andet udstyr, der øger vægten af ​​konstruktionen, er monteret i loftet, bør antallet af suspensioner også øges.

  Ved montering af massive armaturer anvendes selvfastgørelse til loftet

  konklusion

  Armstrong lofter regnemaskine er meget praktisk, når beregninger skal foretages hurtigt. Men hvis du vil spare penge og ikke få ekstra materiale, er det bedre at tage en simpel blyant og en simpel regnemaskine for at foretage mere præcise beregninger.

  Beregning af hævede lofter - en regnemaskine

  Vælg lofttyperne, angiv området og omkredsen af ​​lokalerne og beregne antallet af komponenter.
  Hvis du har problemer eller spørgsmål, ring! Ledere vil hjælpe dig med at beregne og rådgive.

  Vælg den type loft, der skal beregnes

  Kære kolleger, tillykke med den kommende dag hos bygherren! Vi ønsker dig professionel succes og trivsel!

  I forbindelse med fejringen fredag ​​10.08.2018 arbejder kontoret og lageret i reduceret tilstand! Forsendelse af alle varer vil ske om morgenen til kl. 12.00.

  Efter gentagne prisstigninger for næsten alle typer loftprodukter i første halvdel af 2018 er prisreduktionen for paneler af økonomisklasse et frisk pust. Nu er Baikal tilgængelig til en pris på 205 rubler per kvadratmeter, priserne på andre paneler er også reduceret - Retail, Oasis. For detaljer, se vores katalog, samt send en forespørgsel via e-mail.

  Vi præsenterer kinesiske lofter med Angar paneler 600x600x6 mm. Teksturerne på disse paneler ligner Baikal, men tykkelsen er meget mindre - 6 mm. Disse lofter hører til økonomisegmentet.