Armstrong loftfliser

Nedhængt loft er et af de mest populære, billige og praktiske designmuligheder for kontor-, industri- og andre lokaler. Den glatte overflade opdelt i små firkanter giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at dekorere ethvert rum, skjule uregelmæssigheder, revner og andre mangler i loftet.

I dag er der mange virksomheder på byggematerialemarkedet, der producerer loftsbeklædning af forskellige funktionelle formål. En af de mest succesrige og eftertragtede er Armstrong. Armstrong loftsflise er en økonomisk, smuk og moderne løsning til ethvert kontor.

Særlige egenskaber

Hvordan er loftflisen anderledes end andre belægninger? Den første og meget vigtige fordel er, at det præfabrikerede ophængte system giver dig mulighed for smukt at dekorere selv et meget ujævnt loft for at skjule revner, chips og andre fejl.

Fordelene ved Armstrong fliser omfatter:

 • Installationshastighed (flisen er simpelthen lagt på ophængningssystemet, den kan til enhver tid fjernes og udskiftes med en ny om nødvendigt);
 • lysstyrke (1 m2 fliser vejer fra 2,7 til 8 kg afhængigt af materialet);
 • lav pris (sammenlignet med andre materialer, såsom jernbane eller hængende loft);
 • let vedligeholdelse (mineralfiberfliser kræver ikke særlig pleje, efter nogle år kan det males med vandbaseret maling eller blot erstattes med en ny);
 • ekstra lydisolering;
 • en bred vifte af plader med forskellige teksturer og rige farver;
 • brandsikkerhed;
 • muligheden for at bruge nogen lamper.

Blandt ulemperne indgår:

 • reducer loftets højde med ca. 8-10 cm;
 • lav fugtighedsbestandighedskoefficient (gælder ikke for specielle typer af plade);
 • skrøbelighed og skrøbelighed.

karakteristika

Armstrongs mest populære og billige loftfliser er lavet af mineralfiber (specielt forarbejdet stenuld). Særlige tilsætningsstoffer giver mulighed for at opnå fliser med forskellige operationelle og fysisk-mekaniske egenskaber.

Plader fås med tre forskellige typer kanter:

 1. Bestyrelse (plade med glat kant, universelt egnet til forskellige typer af ophængningssystem);
 2. Tegular (plade med et trin, der anvendes til et ophængningssystem med en hyldebredde på 24 mm);
 3. Microlook (plade med et trin, kompatibel med et ophængningssystem, hvor bredden på hylden er 15 mm).

Den producerede flise har standarddimensioner på 600 * 600 mm eller 600 * 1200 mm, tykkelse - 8-25 mm, vægt 2,7-8 kg pr. 1 m². m.

Varianter af materialer

Mineralfiber er en meget populær, men ikke det eneste materiale til at skabe Armstrong-loftfliser.

Samlinger af dette mærke omfatter en plade af følgende materialer:

 1. Gipsplader. Dette materiale er perfekt til efterbehandling af husholdningsrum og bryggerier med stort volumen. Flisen er ret demokratisk til prisen. Anbefales ikke til brug i rum med høj luftfugtighed.
 2. Mineraluld. De vigtigste fordele ved pladen af ​​dette materiale er en høj lydisolering og varmeisoleringsevne. På grund af dette er pladen ofte brugt i koncertsale eller studier.
 3. Aluminium. Let, praktisk metalflise er ikke bange for vand overhovedet, så det er perfekt til overfor badeværelser eller værelser med høj luftfugtighed. Aluminiumsfliserne har høj holdbarhed, holdbarhed, æstetisk appel. Af minerne - den relativt høje pris sammenlignet med modparter fra andre materialer.
 4. Glas. Fremragende materiale til udførelsen af ​​de mest modige og originale design ideer. Glasloftet kan være frostet eller blank, solid eller brudt i små stykker af en mosaik, monofonisk eller flerfarvet. Glasfliser ser godt ud ikke kun i stuen, soveværelset eller køkkenet, men også i underholdningscentre, biografer, natklubber.
 5. Plast. PVC fliser er et billigt, praktisk og smukt materiale til udsmykning af loftet. Fordelene ved materialet indbefatter modstand mod fugt og udseendet af mug. Ulemper: høj brandfare og frigivelse af skadelige stoffer under forbrænding. Derfor anbefales det at installere sådanne fliser hovedsageligt i private lokaler.
 6. Lamineret krydsfiner. Fremragende mulighed for våde værelser. Fordele ved materiale: lethed, praktisk, holdbarhed. Dette materiale er let malet, loftet kan opdateres så ofte som du ønsker. Materialet er miljøvenligt og sikkert for andre.
 7. Affaldspapir. Brugt trykpapir er perfekt til opbygning af lyd- og varmeisoleringsplader til boliger, offentlige og industrielle lokaler.
 8. Wood. Fremragende varmeisolering og æstetisk appel er de vigtigste fordele ved et træloft. Forbehandling med specielle midler mod udseende af svamp og skimmel gør det muligt at bruge en sådan komfur selv i værelser med høj luftfugtighed (bade, saunaer).

dimensioner

Armstrong loftsfliser er tilgængelige i to hovedstørrelser: 600x600 og 600x1200 mm. Den første mulighed er meget mere populær på grund af den kendsgerning, at den rektangulære flise adskiller sig fra kvadratet med markant større brølhed.

Disse er velkendte figurer, som faktisk adskiller sig fra de faktiske (610x610 og 610x1219 mm). Tykkelsen af ​​fliserne kan variere afhængigt af materialet og dets funktionelle formål fra 8 til 25 mm.

For at bestemme den krævede mængde plade til udsmykningen af ​​loftsbeklædningen er det nødvendigt at opdele sit areal ved arealet af en plade og tilføje en lille margen til affald og skæring.

Populære modeller

Armstrong Company tilbyder et bredt og varieret udvalg af plader til boliger og industrielle lokaler. Pladen kan have forskellige størrelser, afvige i fremstillingsmateriale, egenskaber, farve, tekstur.

Armstrong loftfliser: design og installationsfunktioner

Suspenderede lofter er i øjeblikket den mest almindelige loftfinish. Med denne løsning kan du hurtigt og billigt indrette loftet på ethvert værelse og endda skjule kommunikation, hvilket er både nyttigt og behageligt. Armstrong loftflise, den mest populære i dag, kunne alle se det i enhver stat eller handelsinstitution.

Funktioner ved beregning

Opbevarede fliser strengt opretstående i et rum med normalt fugtighedsniveau. For at beregne det krævede antal fliser skal du først og fremmest vide deres størrelser.

Armstrong fliser har en typisk størrelse: 610x610 mm eller 610x1219 mm. Det er også nødvendigt at beregne loftets areal. Ved at dele det efter produktområdet får du den nødvendige mængde. Men det er bedre at øge det resulterende antal med et par stykker, så der er en bestand. Det næste trin er at tælle antallet af guider. For at gøre dette skal loftarealet multipliceres med en særlig faktor, afhængigt af længden af ​​guiden, og divider det resulterende nummer med profillængden.

Det sidste trin er at beregne den nødvendige mængde vægkant. Dens standardlængde er 3050 mm. Ved dette nummer fordeles loftets omkreds og får antallet af krævede kanter. Det er selvfølgelig også nødvendigt at tage hensyn til materialematerialet.

Typer af plader ophængt loft "Armstrong"

Det er ingen hemmelighed, at eventuelle monterede strukturer kan variere i design. Armstrong hævede lofttegler er ingen undtagelse. For dem kan man skelne mellem følgende forskelle:

 1. En farve, som kan vælges i ethvert nuanceområde, fra hvid til sort.
 2. Graden af ​​lyd og varmeisolering, som afhænger af fliserens materiale.
 3. Tekstur - blank, mat eller perforeret overflade.
 4. Modstandsdygtighed over for ild, hvilket indikerer materialets evne til at modstå høje temperaturer og brænding.
 5. Niveauet af fugtbestandighed, hvilket afspejler flisernes evne til at modstå fugtighedens virkninger.

Vi bør også nævne de materialer, der anvendes til fremstilling af fliser. De vælges afhængigt af rummets funktionelle formål. Udvalget af materialer er ret stort:

 1. Gipsplader fliser. Gipsplader er ideelle til at afslutte loftet på korridorer og bryggerier eller store varehuse. Fordelen ved dette materiale er dets tilgængelighed og omkostningsbesparelser på grund af lave omkostninger, samt muligheden for at producere en belægning af enhver størrelse. På trods af fordelene er ulemperne stadig til stede: Gipsvæggen er meget ustabil til fugt, hvilket begrænser brugen af ​​det til tørre rum med opvarmning.
 2. Mineraluldsflise. For koncertsale, studiorum og laboratorier foretrækker de at bruge Armstrong fliser lavet af mineraluld. Sådanne fliser modstår fugt og brænder godt. Det har også god lyd- og varmeisolering, men samtidig har den en betydelig tykkelse på 200-250 mm.
 3. Aluminium til fremstilling af fliser. Loftfliser lavet af aluminium berettiger de høje omkostninger ved deres anvendelighed. Metal korroderer ikke og reagerer ikke på næsten alle eksterne faktorer. Samtidig er det meget holdbart og miljøvenligt. Denne flise vaskes godt på alle måder, fra opløsningsmiddel til benzin. Aluminium er velegnet til lofter i badeværelset, køkkenet samt i barer eller restauranter.
 4. Glaslofter. Med et stort antal designidéer anvendes glas i vid udstrækning. Det kan være monokrom eller flerfarvet, hvilket skaber en mosaik effekt, og overfladestrukturen kan være mat eller blank. Den oprindelige løsning er at udskrive billeder på glasset. Dette loft ser meget godt ud i køkkenet eller stuen samt i underholdningscentre. Ved hjælp af forskellige lyseffekter kan du skabe enhver atmosfære.
 5. Fliser af plast. En anden billig måde at udstyre et værelse med et hængende loft er Armstrong flisebelagt paneler lavet af plast. Dette materiale påvirkes ikke af nogen fugt eller skimmel. Den eneste ulempe er ustabiliteten ved brand og frigivelse af skadelige stoffer under forbrændingen. Af denne grund skal du installere plastfliser hovedsageligt i private lokaler.
 6. Lamineret krydsfiner. Plader af lamineret krydsfiner er ret lys, hvilket reducerer belastningen på rammen af ​​bygningen. Et sådant loft kan males med enhver farve, du har brug for. Hvis luftfugtigheden i rummet er høj, er installationen af ​​sådanne fliser bedst egnet, da krydsfiner er modstandsdygtig over for fugt. Armstrong laminerede plader er miljøvenlige, hvilket gør det muligt for dem at blive brugt i værelser med børn og beboelsesbygninger.
 7. Fliser fra affaldspapir. Armstrongfliser er lavet af affaldspapir, da dette er en meget overkommelig løsning. God lyd- og varmeisolering, miljøvenlighed og sikkerhed i komprimeret papir gør det muligt at revne lofter både i kontorlokaler og i bygninger af skoler og hospitaler.

Installationsanbefalinger

Når du installerer et hængende loft fra Armstrong-fliserne, er der flere vigtige faktorer at overveje:

 1. Fugtigheden skal være under 95%, og hvis loftet allerede er monteret direkte på sidste etage under taget, kræves der et lag af vandtætning.
 2. Belastningen fra isoleringen må ikke overstige 3 kg / m2.
 3. Den optimale indendørs temperatur er 20 ° C.
 4. Bredden af ​​de ekstreme fliser skal være den samme for at opretholde symmetri.

Standardstørrelserne og et stort antal versioner tjente til en bred fordeling af Armstrong fliser. De bruges hovedsagelig i kontorlokaler, da de ophængte lofter kan demonteres til enhver tid for at ændre individuelle paneler eller tilføje lys. Også sådanne lofter er uden tvivl i deres pleje. Det vigtigste er at undgå slibemidler og pulverrensemidler, hvilket gør det muligt for taket at glæde dig i lang tid.

Typer, omkostninger til paneler og størrelser af Armstrong loftfliser

Nedhængt loft - en hurtig mulighed for at placere planen. Enkelt design, ingen grund til at basere grunden, rimelig pris - ikke en komplet liste over de fordele, som loftet fliser Armstrong. Det ser trimmen pænt ud, selv kvadrater er vedligeholdelighed. Hvilke andre træk ved udseende, typer og former for frigivelse - lad os tale om dette mere detaljeret.

Fordele og ulemper

Den væsentligste kendetegnende faktor er konstruktionens hastighed. Armstrong-hængende loftfliser kræver ikke, at loftet skal færdigbehandles, og bag systemet kan du skjule alle ledninger, rørledninger og andre kommunikationselementer.

Fordelene ved fliser omfatter:

 • Installationseffektivitet: fliserne holder simpelthen inden for laths, om nødvendigt erstattes det også med en ny;
 • letvægt: 1 m2 vejer 2,7-8 kg, det hele afhænger af typen af ​​foring;
 • rimelige omkostninger i sammenligning med andre færdigvarer
 • manglende omhu: du kan male med vandbaseret maling eller erstatte elementerne helt;
 • god lydisolering;
 • bredt tekstur og farve sortiment;
 • tilgængelighed af installation af ethvert belysningssystem
 • brandsikkerhed.

Hvad angår minusserne har Armstrong få af dem ved loftet:

 • sænkning af loftets højde med 8-10 cm;
 • dårlig fugtmodstand, men ikke med valg af særlige typer varer;
 • skrøbelighed, skørhed med fysisk indvirkning.

Det er ikke nok minusser, alle er blokeret af prisen på en indretning.

Nøglefunktioner

Den krævede type loftplader er lavet på basis af mineralfiber. Råvarer er fremstillet af stenuld, som har gennemgået særlig behandling. Tilsætninger i form af polymere additiver og andre fyldstoffer beriger det endelige materiale med forskellige fysisk-mekaniske og operationelle egenskaber.

Der er tre typer kanter af det færdige produkt:

 1. Board. Disse er kvadrater med en udjævnet kant, der passer til eventuelle ophængte loftsstrukturer.
 2. Tegular. Edge med en trængt kant. Anvendes i systemer med en hyldebredde på 24 mm.
 3. Mikrolook. Kant med trækramme til loftophængede systemer med en hyldebredde på 15 mm.

Størrelser af plader

Armstrong standard loftfliser størrelser kan være 600x600 mm, 600x1200 mm. Loftflise 600x600 Armstrong 8-25 mm, vægt 2,7-8 kg pr 1 m2. Parametrene af tykkelse og vægt afhænger af typen af ​​materiale af elementer, funktionelle formål. Afvigelser i størrelser er tilladt: 610x610 mm, 610x1219 mm. Firkantede plader anses for mere populære, rektangler er skrøbelige.

For at bestemme mængden af ​​materiale, der er nødvendigt for at vende mod loftet, er rummets rum (loftplanet) opdelt af indikatoren for arealet af en flise. Når du køber, bør du overveje lageret til trimning, brud på elementer (+ 5-10%). Emballagen består af 20-24 stykker fliser, mængden afhænger af produkttype.

Varianter af materialer

Mineralfiber er billigt, men ikke det eneste råmateriale, hvorfra Armstrong-lofterne er lavet, typerne af plader er forskellige:

 1. Gipsplader. Materialet er velegnet til møderum med normale eller lave fugtighedsniveauer. Materialet er ikke fugttæt, så det anbefales ikke at bruge det i badeværelser eller køkkener.
 2. Mineraluld. Fordelene ved produkter i varme- og lydisoleringsegenskaber. Sådanne Armstrong loftpaneler er monteret i koncertsale, teatre og andre rum, hvor der er behov for en akustisk effekt.
 3. Aluminium. Sterke og praktiske plader, modstandsdygtig over for vand, ild. Kan monteres i værelser med et hvilket som helst niveau af fugtighed. De høje omkostninger betaler sig med en lang levetid, fraværet af korrosion og bevarelsen af ​​æstetisk appel.
 4. Glas. Den oprindelige mulighed for indretning. På grund af dets holdbarhed, kan modstandsdygtighed mod kemiske, temperatur-, fugtighedsvirkninger, glas anvendes overalt. Materialets skrøbelighed dikterer imidlertid dets omfang. Armstrong-type glasloft kan skelnes mellem mat, glans, solid, fragmenteret, mosaik og andre.
 5. PVC plader. Billig, praktisk materiale, der er egnet til dekoration i lokaler af enhver, herunder industrielle formål. Plast er et vandtæt, brandhæmmende produkt, der tolererer temperatursvingninger godt og er ikke udsat for rotting, korrosion. Men der er en minus: med en stærk varmeplade kan smelte og frigive skadelige forbindelser i luften.
 6. Fra lamineret krydsfiner. Meget god mulighed for værelser med høj luftfugtighed. Økologisk renhed af produkter suppleres med letvægten af ​​panelerne, anvendelighed og en mellemlang levetid. Lamineret beskyttelsesfilm beskytter fragmenter mod støv, beskadigelse, mens de forbliver lette og nemme at montere / demontere.
 7. Papir. Et af de mest krævede materialer til tørre rum, hvor der kræves høj lydisolering. Trykpapir absorberer støj godt, udsender ikke og overfører ikke varme, absorberer overskydende fugt og frigiver vanddamp, hvis luften i rummet er for tør. Budget prislappen - et ekstra plus.
 8. Wood. Helt dyrt materiale med høje praktiske egenskaber: varmeisolering, støjisolering. Lamellernes æstetiske appel er også en fordel. Derudover behandles pladerne i produktionsprocessen med antiseptiske og antifungale forbindelser, der øger modstanden mod fugt, varmluft og damp, så trækvadre kan monteres i bad, sauna og andre rum med udsving i temperatur og fugtighed.

Armstrong Populære Loftsplader

Ud over materialet er lamellerne forskellige i farve, tekstur. De mest populære er de følgende modeller:

 1. Baikal. Du kan lære af det karakteristiske mønster: sorte prikker er spredt over det hvide felt i en kaotisk rækkefølge. Ofte brugt i kontorer.
 2. Oasis. Hvid plade med en grov overflade. Det ser smukt ud, men ikke egnet til støvede værelser.
 3. Tatra. Mønsteret ligner det af Baikalfliserne, men med høje niveauer af støjisolering. Fås med Edge Board, Tegular.
 4. Prima. Pris på fliser fra $ 0,2-0,5. Omkostningerne skyldes forbedret ydeevne:
 • universalitet - det er kombineret med alle typer af en kant;
 • modstand mod mekanisk skade
 • lang levetid
 • høj akustisk ydeevne;
 • fugt modstand;
 • 6 muligheder for frontoverfladen.

Produktprogrammet fortsætter med den specielle Armstrong-pladeserie:

 • akustisk (Ultima, Optima) - for at reducere støjvirkninger;
 • hygiejnisk (Biogard) med en glat overflade og antibakteriel belægning, vist til medicinske institutioner, fødevaregenstande;
 • fugtresistent (Newton);
 • designer (Grafis) - for at oprette oprindelige lofter.

Farve løsninger

Mange kunder er overraskede over at høre, at Armstrong loftsfliser ikke kun er tilgængelige i hvidt, men også i en anden farve. Hvid er favorit af kontorer, hvor det er nødvendigt at skabe plads, visuelt forøge lofter og fylde værelser med lys. Imidlertid tilbyder virksomheden en bred vifte af farvestoffer: fra creme og guld til mørkebrunt.

PVC fliser er lavet i pastelfarver, aluminiumsplader er forkromede, poleret til en spejl finish. En klar plus del i muligheden for at kombinere forskellige elementer: PVC og træ, aluminium og glas. Takpanelerne tillader også anvendelse af fotoudskrivning, mosaikdisplay. Farveløsninger i dette tilfælde vælges til smag af køberen.

Interiører fliser på badeværelset

I betragtning af mulighederne for lamelllayout er det vigtigt at bemærke: Armstrong-lofter er kombineret med alle belysningsarmaturer. Producenten tog sig af oprettelsen og produktionen af ​​specielle gitterstrukturer til indbyggede lamper.

Facing lofterne i badeværelset, bør du vælge produkter med høj fugtighedsbestandig ydeevne, i dette tilfælde vil flisen vare lang tid. Originale hængesystemer med glaspaneler, fotoudskrivning, designerberegninger. Spejlede aluminiumsfliser øger visuelt rummet, og indbyggede lys giver en god lyseffekt.

Armstrongloft: typer og størrelser af plader

Et pænt og smukt loft gør hele lokalet tiltalende. I denne henseende, når man reparerer det, er han, der lægger særlig vægt på - loftet skal ikke kun harmonisk passe ind i det omkringliggende rum, men også vare lang tid. Afslutningen af ​​lofter er dog normalt forbundet med visse vanskeligheder - du skal håndtere revner og ubehagelige sømme, niveauforskelle, virkningerne af lækager og iøjnefaldende kommunikation.

Hvis du har mindst noget fra denne liste, og du skal rette loftet hurtigt, anbefaler vi at tænke på at vælge en Armstrong-suspenderet struktur.

Hvad er det?

Moderne producenter af lofter af denne type stiller målet som "amerikansk design innovation", men det er bestemt ikke tilfældet. Fliserne-cellulære strukturer er blevet brugt meget i Sovjetunionen og Europa siden omkring midten af ​​60'erne af det sidste århundrede. Sandt i industrielle lokaler, og ikke i private huse eller lejligheder.

Moderne teknologi har gjort det muligt at producere loftfliser fra materialer, der er egnede til alle lokaler i overensstemmelse med alle kendetegn - fra et lille køkken til afslutning af et kontor eller skolerum. Derfor kan vi i dag med sikkerhed sige, at finishen af ​​Armstrong-typen tilhører måske den mest universelle gulvfinish.

Designet ser ud som et system af profiler, der danner kvadratiske eller rektangulære celler. Cellerne er plader og lamper, og profilerne selv er fastgjort til loftbaseret med suspensioner. Suspension system vil med succes skjule uregelmæssigheder, ledninger eller ventilation, beskytte mod støj (i dette tilfælde er plader med særlige egenskaber valgt), vil gøre det muligt at varme rummet.

Installation af sådanne strukturer udføres hurtigt og kræver ikke særlig forberedende arbejde. Profiler og plader er relativt billige (selvfølgelig, hvis vi ikke taler om eksklusiv designudvikling). Før vi begynder reparationsarbejder, anbefaler vi dog at konsultere en specialist, som vil hjælpe dig med at vurdere loftet baseret på følgende kriterier: om det vil modstå den ekstra belastning og hvilken; om det er nødvendigt at fjerne gamle gips og reparere revner Hvilke byggematerialer er overlappninger lavet af. De færdige materialer, der vælges af dig, afhænger af dette, såvel som den relevante vægt af profilen, størrelsen på dowels og så videre.

Produktionen af ​​loftpaneler i de seneste år udvikler sig særligt hurtigt. En bred vifte af innovative materialer og deres unikke egenskaber, en overflod af farvevariationer og teksturer, evnen til at fremhæve loftet indefra - alt dette giver dig mulighed for at vælge den indstilling, der bedst supplerer interiøret og passer dig.

Suspended fliser design har mange fordele, vi snakker om dem lidt senere. Den største fordel, som du skal nævne - loftets "fuldstændighed". Dette betyder, at du vil præsentere loftets konstruktion allerede inden installationen, og efter arbejdet er der ikke behov for yderligere montage eller farvetone.

værdighed

Overvej de vigtigste fordele ved Armstrongs suspenderede strukturer:

 • Rummets størrelse er ligegyldigt - Armstrong kan installeres i både små og meget store rum.
 • Loftsfliser er meget lette for det meste, hvorved unødig belastning på strømningsbasis undgås.
 • Kun Armstrong vil bedst skjule alvorlige fejl i lofter.
 • Armstrong er uundværlig, hvor det er nødvendigt at skjule kommunikation - det vil med succes "dække" forskellige kabler, ledninger og udstødning. Hvis kommunikationen skal repareres, er det desuden tilstrækkeligt, at du fjerner det nødvendige antal fliser uden at forstyrre hele loftkonstruktionen.
 • Skader på et trimelement vil ikke medføre, at hele konstruktionen skal demonteres - det er nemt at udskifte loftpladen.
 • Montering og montering af Armstrongloftet kræver ikke nogen speciel viden og evner hos nogen hjemmehåndværkere. Der kræves heller ikke specielle værktøjer - det sædvanlige byggemateriale vil gøre.
 • Materialerne til fremstilling af loftsfliser er meget forskellige. Du kan nemt finde det bedste forhold i form af pris / kvalitet.
 • Teksturerne og farverne på efterbehandlingspanelerne er meget forskellige, og udvælgelsen af ​​overflader, der passer til indretningsstilen, er ikke svært.
 • I rummet mellem hovedloftet og hængende kan du lægge isolering og kombinere smukke overflader og isolering - ideel til værelser på landehuse.
 • Om nødvendigt kan du vælge paneler med gode lydisoleringskvaliteter - derfor er Armstrong ofte monteret i klubber og optagestudier.
 • De fleste moderne finishpaneler er velegnede til installation i rum med høj luftfugtighed.
 • Moderne efterbehandling materialer ikke tiltrækker støv og om nødvendigt er nemme at rengøre og vaske.
 • Alle efterbehandlingskanaler er specielt certificerede og sikre for mennesker. De udsender ikke nogen skadelige stoffer, og den ubetydelige lugtkarakteristik af en ny plast forsvinder inden for en eller to dage.
 • Efterbehandling paneler er ikke modtagelige for temperaturændringer, ikke sammenbrud og ændrer ikke farve under påvirkning af ultraviolet stråling.

Der er klynger og nogle ulemper:

 • Armstrong-finish er ikke egnet til alle stilarter af interiør. For f.eks. Klassisk interiør er det bedre at vælge et enkelt matte strækloft.
 • I hjemmet kan det se "rustikke". For at undgå dette skal du bruge de originale teksturer af panelerne og en spektakulær belysning.

Jo billigere loftflise, jo mindre er dets levetid. Også billige muligheder er normalt ikke fugttætte.

 • Desværre kan loftsfliser af lav kvalitet ændre farve, når de udsættes for sollys eller begynder at smuldre ud fra udsættelse for varme eller kulde.
 • Loftet kan beskadiges af et uheldigt slag eller ridser (børns pistoler og slingshots, legetøjshelikoptere og fly, en uhensigtsmæssig champagnekork eller et uhyggeligt smidt objekt).
 • Suspended konstruktion vil uundgåeligt "spise" 15-25 centimeter rumhøjde.
 • Desværre vil konstruktionen ikke give mulighed for at udføre nogle krøllede figurer - kun lige linjer eller diagonaler.

Tekniske specifikationer

Ceiling suspended structures anvendes over hele verden, så du kan altid bede sælgeren om overensstemmelsescertifikater med generelt accepterede standarder.

Standardspecifikationer for en Armstrong sele omfatter:

 • Størrelsen på en flise er fra 600 kvadratmeter. mm, der er også til salg fliser på 1200 x 600 mm.
 • Flisetykkelsen ligger mellem 0,8 og 2,5 centimeter.
 • Vægten af ​​en kvadratmeter konstruktion afhænger af vægten af ​​efterbehandling materialer og kan variere fra 2,5 kg til 8.
 • Afhængigt af egenskaberne ved finishmaterialet varierer fugtmodstanden i loftet fra 70 til 100%.
 • Armstrongs design gennemgår speciel certificering (du kan stille de relevante dokumenter fra sælgeren eller producenten) og har en høj grad af miljøvenlighed, så disse lofter er helt sikre for mennesker. Disse strukturer er godkendt til installation i børns pædagogiske og medicinske institutioner, hvilket angiver deres høje kvalitet.
 • Refleksivitet er op til 90%, dvs. alle Armstronglofter har god lysrefleksion.
 • Lydabsorptionskoefficienterne afhænger af pladens materialer og varierer fra 0,2 til 0,5.
 • Armstrong har en lav grad af brandbarhed. Dette er et brandhæmmende loft, da de fleste af de materialer, som pladerne er fremstillet af, er ubrændbare. På grund af mangfoldigheden af ​​materialer kan brandegenskaberne også være forskellige og bestemmes af en indikator kaldet "brandmodstands grænsen" (det er den tid, materialet står op til ilden).
 • Ifølge GOST er Armstrong-systemer design af en lavfareklasse og kan anvendes i lokaler med forskellige formål.
 • Hvis loftspladerne udsættes for yderligere behandling med specielle forbindelser (dette gøres indefra), så kan de modstå korrosion og fugt i lang tid. Loftplader med tre kanter: "Microlook", "Tegular", "Board" er til salg, da strimlerne i ophængningssystemet kan have forskellige bredder og forskellige former (lige lige kanter eller kanter af "trin").

De væsentligste forskelle i hævede lofter er forskelle i materialet i finishpladerne. Fabrikantens certifikater skal angive deres vigtigste tekniske egenskaber. I dag på salg kan du finde flere typer design som Armstrong.

 • Taket i økonomiklassen indebærer billige og enkle materialer - mineral-organiske plader, der er ret tynde og skrøbelige, bruges som loftsmål. Deres produktion bruger ikke vandtæt materiale, så enhver lækage eller for høj fugt vil beskadige finishen. Men økonomiklassedesignerne har deres fordele, såsom en bred vifte af sortiment, en bred palette af farver og selve vægten af ​​pladerne selv.
 • De særlige egenskaber ved fugtisolerede loftsplader gør det muligt at anvende et kassetteloft i svømmebassiner, badeværelser og saunaer, på loggier og uopvarmede verandaer.
 • Farve- og gitterpaneler, muligheder med unikke ornamenter og belysning - designprojektet giver mulighed for at realisere dine vildeste drømme. Sandt nok vil omkostningerne ved dette design være lidt højere end standardversionen af ​​Armstrong.

Armstrong plade størrelse

Armstrong plade størrelse Armstrong loft er den mest almindelige type blandt hævede lofter. Plader til det er lavet blødt - mineralsk og organisk, og hårdt - fra metal og glas.

Mulige størrelser af en plade Armstrong:

 • Bredde: 600 (mm).
 • Længde: 600 (mm), 1200 (mm).
 • Tykkelse: 8 (mm), 12 (mm), 15 (mm), 24 (mm), 25 (mm).
 • Vægt pr. M2: 2,5 (kg), 2,7 (kg), 3,5 (kg), 7,5 (kg), 8 (kg).

Armstrong-plader er kendt for deres fugtighedsbestandighed (70% - 95%), lydabsorption (koefficient 0,2 - 0,5), støjreduktion (op til 35 dB), evne til at reflektere lys (op til 90%) og brandmodstand (ikke brandfarlig).

Vigtigt: For at kunne montere Armstrong-loftet korrekt, er der monteret en suspension til bæreprofiler med en tonehøjde på 1200 (mm). I dette tilfælde skal ophængningsenhederne være placeret højst 450 mm fra væggene.

Typer, omkostninger til paneler og størrelser af Armstrong loftfliser

False lofter er meget populære for deres tiltrækningskraft, enkelhed og hastighed på installationen, rimelig pris. Armstrong loftfliser bruges som udsmykning i offentlige og boligområder. Oftere er sådanne loftkonstruktioner udstyret i kontorer, indkøbs- og underholdningscentre, børnehaver, skoler og hospitaler. Loftsplader monteres let i rammens celler og om nødvendigt også hurtigt demonteret. Der er mange producenter af loftfliser. De mest efterspurgte Armstrong loftfliser.

Produktspecifikationer

Armstrong loftsplader er lavet af stenuld - en mineralfiber, der behandles på en særlig måde. Sammensætningen omfatter forskellige additiver, der giver panelerne visse tekniske og operationelle egenskaber, der påvirker anvendelsesområdet.

Armstrong loftfliser har tre typer kanter:

 • Tegular er en ende med et specielt trin, der er nødvendigt til lægning på hængende profiler med en hyldebredde på 2,4 cm;
 • Kanten af ​​kanten glat, uden fremspring og trin, anses for universel og egnet til forskellige typer af ophængte strukturer;
 • Enden af ​​Microlook har også et trin, men det er designet til profiler med en 1,5 cm hylde.

Fordele og ulemper ved Armstrong plader

Armstrong loft type har følgende fordele:

 1. Hastighed og nem installation og demontering. Panelerne er simpelthen placeret på rammen af ​​understøtningsprofilerne og kan ikke fastgøres til dem, så hvis det er nødvendigt, kan du reparere eller inspicere kommunikationen gemt bag loftet, fjerne et element.
 2. Panelerne er meget lette (2,7-8 kg / m²), så hele loftkonstruktionen vejer ikke ned overlappningen. Den nøjagtige vægt afhænger af materialet.
 3. Prisen på Armstrong loftssystemer i forhold til andre hævede lofter er lille. Så starter prisen på en plade fra dollaren.
 4. Produkterne behøver ikke særlig pleje. Om nødvendigt kan de males med vandemulsion. Slidte paneler er nemme at udskifte med nye genstande.
 5. Belægningen giver yderligere lydisolering af rummet.
 6. Der er et stort sortiment af fliser med forskellig farve og tekstur, så det er nemt at vælge et produkt, der passer til stil og farve på rummet.
 7. Til fremstilling af lofter anvendes ildfaste materialer, så designet opfylder kravene til brandsikkerhed.
 8. I loftsystemerne kan du installere alle belysningsenheder - raster, indlejret punkt, monteret.
 • hele loftkonstruktionen vil reducere højden af ​​rummet med mindst 80-100 mm;
 • Standard mineraluldplader er ikke vandtætte, og efter oversvømmelse bliver materialet derfor ubrugeligt på grund af hævelse og dækket af pletter og pletter;
 • Materialet modstår ikke betydelige mekaniske belastninger og er ret skrøbelig.

Størrelser og sorter

Hvis vi taler om Armstrong-loftet, er flisens størrelse standard - der er rektangulære produkter med en størrelse på 61x121.9 cm og firkantede elementer med dimensioner på 61x61 cm. Tykkelsen afhænger af materialet og kan være fra 8 til 25 mm. Vægten af ​​et produkt varierer mellem 2,7-8 kg / m² og afhænger af det materiale, hvorfra produktet fremstilles.

Loftflise 600x600 Armstrong er mest populært, fordi rektangulære produkter er mere skrøbelige på grund af deres øgede størrelse.

Det er vigtigt! For at beregne det nødvendige antal firkantede plader til at indrette loftet i rummet, skal du dele rummet i et område med en plade (0,36 m²), det resulterende nummer afrundes.

Paneler sælges i originalemballage. Normalt i en pakke er 8-11 stykker. Afhængigt af materialerne til fremstilling af paneler er der følgende typer plader til Armstronglofter:

 1. Produkter fremstillet af gipsplader bruges til at afslutte loftoverfladen i husholdningsbrug (vaskerum og husstandsrum). De er velegnede til store værelser, fordi de er billige. Disse produkter anvendes dog ikke på steder med høj luftfugtighed.
 2. Mineraluldspaneler er præget af høje termiske og lydisolerende egenskaber. Derfor bruges sådanne produkter ofte til at afslutte lofterne for koncertsale, hoteller, biblioteker og underholdningscentre.
 3. Aluminiumsfliser er ret lette, praktiske og fugtbestandige, fordi de bruges til installation i svømmebassiner, badeværelser og toiletter. Disse produkter kendetegnes af deres skønhed, holdbarhed og imponerende levetid. Men ulempen er materialets høje pris.
 4. Glasfliser giver dig mulighed for at realisere de forskellige ideer fra designere. De er glatte, matte, hvide, farver, mosaik, flerfarvede og solide farver. Disse produkter er velegnede til montering i lofter i både stuer og underholdningscentre, hoteller, biografer, kontorer, detailhandel og andre offentlige institutioner.
 5. Plastplader er en mulighed for en billig, let og praktisk loftfinish. Fordelene ved disse belægninger indbefatter materialets fugtighedsmodstand og dets modstandsdygtighed over for skimmelskader. Ulempen er, at plastprodukter understøtter forbrænding og udsender giftige stoffer under en brand. Derfor anbefales plastfliser at blive installeret i private lokaler og anvendes ikke på evakueringsruter.
 6. Plader af lamineret krydsfiner er velegnede til steder med høj luftfugtighed. Produkterne varierer i holdbarhed, praktisk og lille vægt. Paneler kan males og males mange gange, hvilket giver dig mulighed for at opdatere loftsbeklædningen efter behov. Krydsfiner er miljøvenlige og udsender ikke giftige stoffer.
 7. Paneler af presset og behandlet pulp har gode lyd- og varmeisoleringsegenskaber. Celluloseborde er velegnet til offentlige, beboelses- og industrilokaler.
 8. Træplader kendetegnes ved æstetisk appel og forbedrede varmeisoleringsegenskaber. Hvis produkterne behandles med speciel antiseptisk imprægnering, kan de bruges på steder med høj luftfugtighed, fordi de ikke er modtagelige for skimmel og råd.

Også på salg er specielle Armstrong belægningsserier:

 • Akustiske plader har stor støjabsorption og bruges i hoteller, filmkonsoller, biblioteker og andre steder, hvor det er vigtigt at reducere støjniveauet. De akustiske paneler af denne producent hedder Sabia, Optima og Ultima.
 • Hygiejniske plader har en speciel antibakteriel belægning og fugtisoleret overflade. Materialet kan vaskes med antiseptiske opløsninger, og dets overflade er ikke modtagelig for ødelæggelse ved rot og støbeform. Disse paneler anvendes i medicinske institutioner og fødevareindustrien virksomheder. De hedder Mylar og Biogard.
 • Fugtbestandige belægninger Keramaguard og Newton anbefales til brug på steder med høj luftfugtighed.
 • Designpaneler Grafi har en usædvanlig tekstur og farve, giver dig mulighed for at skabe i det indre af de originale og eksklusive loftsbeklædning.

Farvning og populære modeller

De mest populære er de hvide plader, som traditionelt anvendes i kontorer, uddannelses- og medicinske institutioner. De er velegnede til interiør i forskellige stilarter og giver dig mulighed for visuelt at udvide rummets rum.

Men udover de hvide paneler producerer Armstrongs firma produkter af forskellige farver. Så er træplader lavet i flere nuancer af naturligt træ, og plastfliserne har farver fra pastelpalet til rige åbne nuancer.

Aluminiumcoating er krom, guld, sølv og spejl. De er med succes kombineret med de samme produkter med en mat, hvid eller farveoverflade. Plader af en lys mættet skygge vil ideelt set henvende sig til interiører i moderne stil. Hvis et loft er installeret bag et sådant loft, bliver det en yderligere belysningskilde.

De mest populære Armstrong-paneler er:

 • I industri- og kontorlokaler anvendes Baikal-plader oftest. Panelet med en monokromatisk hvid belægning og små ormhuller ser strengt og præsentabelt ud.
 • Oaseplader har en hvid, hård overflade og er også velegnet til offentlige rum og kontorer.
 • Produkter med navnet Tatra er ens i tekstur til Baikaloverfladen, men har forbedrede støjisoleringsegenskaber. Disse plader er tilgængelige med en flad og trang kant.
 • Panelerne fra Prima serien er tilgængelige i seks forskellige overfladetekster. De er med succes kombineret med forskellige lejeprofiler, modstandsdygtig over for mekaniske skader og en imponerende levetid. Produkter fra denne serie er fugtbestandig og god lydabsorption.

Fotofliser kan påføres fliserne. Disse paneler vil være en ægte udsmykning af loftet. De er normalt placeret i den centrale del af rummet, og almindelige monokrome paneler er monteret rundt om rummet.

Armstrong loftflise størrelse

Armstrong loftfliser: design og installationsfunktioner

Suspenderede lofter er i øjeblikket den mest almindelige loftfinish. Med denne løsning kan du hurtigt og billigt indrette loftet på ethvert værelse og endda skjule kommunikation, hvilket er både nyttigt og behageligt. Armstrong loftflise, den mest populære i dag, kunne alle se det i enhver stat eller handelsinstitution.

Funktioner ved beregning

Opbevarede fliser strengt opretstående i et rum med normalt fugtighedsniveau. For at beregne det krævede antal fliser skal du først og fremmest vide deres størrelser.

Armstrong fliser har en typisk størrelse: 610x610 mm eller 610x1219 mm. Det er også nødvendigt at beregne loftets areal. Ved at dele det efter produktområdet får du den nødvendige mængde. Men det er bedre at øge det resulterende antal med et par stykker, så der er en bestand. Det næste trin er at tælle antallet af guider. For at gøre dette skal loftarealet multipliceres med en særlig faktor, afhængigt af længden af ​​guiden, og divider det resulterende nummer med profillængden.

Det sidste trin er at beregne den nødvendige mængde vægkant. Dens standardlængde er 3050 mm. Ved dette nummer fordeles loftets omkreds og får antallet af krævede kanter. Det er selvfølgelig også nødvendigt at tage hensyn til materialematerialet.

Typer af plader ophængt loft "Armstrong"

Armstrong ophængt loftflise design

Det er ingen hemmelighed, at eventuelle monterede strukturer kan variere i design. Armstrong hævede lofttegler er ingen undtagelse. For dem kan man skelne mellem følgende forskelle:

 1. En farve, som kan vælges i ethvert nuanceområde, fra hvid til sort.
 2. Graden af ​​lyd og varmeisolering, som afhænger af fliserens materiale.
 3. Tekstur - blank, mat eller perforeret overflade.
 4. Modstandsdygtighed over for ild, hvilket indikerer materialets evne til at modstå høje temperaturer og brænding.
 5. Niveauet af fugtbestandighed, hvilket afspejler flisernes evne til at modstå fugtighedens virkninger.

Vi bør også nævne de materialer, der anvendes til fremstilling af fliser. De vælges afhængigt af rummets funktionelle formål. Udvalget af materialer er ret stort:

 1. Gipsplader fliser. Gipsplader er ideelle til at afslutte loftet på korridorer og bryggerier eller store varehuse. Fordelen ved dette materiale er dets tilgængelighed og omkostningsbesparelser på grund af lave omkostninger, samt muligheden for at producere en belægning af enhver størrelse. På trods af fordelene er ulemperne stadig til stede: Gipsvæggen er meget ustabil til fugt, hvilket begrænser brugen af ​​det til tørre rum med opvarmning.
 2. Mineraluldsflise. For koncertsale, studiorum og laboratorier foretrækker de at bruge Armstrong fliser lavet af mineraluld. Sådanne fliser modstår fugt og brænder godt. Det har også god lyd og varmeisolering. men samtidig har en betydelig tykkelse på 200-250 mm.
 3. Aluminium til fremstilling af fliser. Loftfliser lavet af aluminium berettiger de høje omkostninger ved deres anvendelighed. Metal korroderer ikke og reagerer ikke på næsten alle eksterne faktorer. Samtidig er det meget holdbart og miljøvenligt. Denne flise vaskes godt på alle måder, fra opløsningsmiddel til benzin. Aluminium er velegnet til lofter i badeværelset, køkkenet samt i barer eller restauranter.
 4. Glaslofter. Med et stort antal designidéer anvendes glas i vid udstrækning. Det kan være monokrom eller flerfarvet, hvilket skaber en mosaik effekt, og overfladestrukturen kan være mat eller blank. Den oprindelige løsning er at udskrive billeder på glasset. Dette loft ser meget godt ud i køkkenet eller stuen samt i underholdningscentre. Ved hjælp af forskellige lyseffekter kan du skabe enhver atmosfære.
 5. Fliser af plast. En anden billig måde at udstyre et værelse med et hængende loft er Armstrong flisebelagt paneler lavet af plast. Dette materiale påvirkes ikke af nogen fugt eller skimmel. Den eneste ulempe er ustabiliteten ved brand og frigivelse af skadelige stoffer under forbrændingen. Af denne grund skal du installere plastfliser hovedsageligt i private lokaler.
 6. Lamineret krydsfiner. Plader af lamineret krydsfiner er ret lys, hvilket reducerer belastningen på rammen af ​​bygningen. Et sådant loft kan males med enhver farve, du har brug for. Hvis luftfugtigheden i rummet er høj, er installationen af ​​sådanne fliser bedst egnet, da krydsfiner er modstandsdygtig over for fugt. Armstrong laminerede plader er miljøvenlige, hvilket gør det muligt for dem at blive brugt i værelser med børn og beboelsesbygninger.
 7. Fliser fra affaldspapir. Armstrongfliser er lavet af affaldspapir, da dette er en meget overkommelig løsning. God lyd- og varmeisolering, miljøvenlighed og sikkerhed i komprimeret papir gør det muligt at revne lofter både i kontorlokaler og i bygninger af skoler og hospitaler.

Installationsanbefalinger

Armstrong loftfliser installation

Når du installerer et hængende loft fra Armstrong-fliserne, er der flere vigtige faktorer at overveje:

 1. Fugtigheden skal være under 95%, og hvis loftet allerede er monteret direkte på sidste etage under taget, kræves der et lag af vandtætning.
 2. Belastningen fra isoleringen må ikke overstige 3 kg / m2.
 3. Den optimale indendørs temperatur er 20 ° C.
 4. Bredden af ​​de ekstreme fliser skal være den samme for at opretholde symmetri.

Standardstørrelserne og et stort antal versioner tjente til en bred fordeling af Armstrong fliser. De bruges hovedsagelig i kontorlokaler, da de ophængte lofter kan demonteres til enhver tid for at ændre individuelle paneler eller tilføje lys. Også sådanne lofter er uden tvivl i deres pleje. Det vigtigste er at undgå slibemidler og pulverrensemidler, hvilket gør det muligt for taket at glæde dig i lang tid.

Armstrong loftfliser - lav pris med høj kvalitet

Armstrong loftfliser

Hidtil er loftslofter blevet en af ​​de mest almindelige muligheder for at afslutte loftoverfladen.

Sådanne designs er nemme at installere, giver dig mulighed for at implementere selv de mest usædvanlige ideer om indretning.

Lamper og kommunikation er meget bekvemt placeret i det store underloftrum.

Armstrong loftsfliser er en unik løsning til enhver form for lokaler. Det er kendetegnet ved dets praktiske, lethed ved vedligeholdelse, attraktivt udseende, perfekt til hurtige og billige reparationer.

Armstrong flise muligheder og funktioner

Armstrong flise muligheder

Loftpladens dimensioner er 61x61 cm eller 61x121.9 cm. Den anden bruges mindre og mindre af den grund, at loftet på dem ikke har høj styrke.

For at bestemme det ønskede antal fliser, divider hele loftet med arealet af en flise. Det er tilrådeligt at købe et par mere.

For at beregne antallet af guider multipliceres området med loftoverfladen med en faktor, divider resultatet med profillængden.

Værdien af ​​koefficienten bestemmes afhængigt af styrets længde. Du kan finde ud af mængden af ​​vægkant ved at dividere loftets perimeter med standard kantlængde. Dens størrelse er 305 cm.

Armstrong loftflise forskel faktorer

 • Farvepaletten indeholder mange nuancer.
 • Texture. Overfladen er varieret: spejl, matte, perforeret og glans.
 • Graden af ​​modstand mod fugt, om flisen er i stand til at modstå virkningerne af fugt.
 • Lydisolering og termisk ledningsevne, som er direkte afhængig af materialet.
 • Antændelighed, hvormed man kan bedømme, hvordan materialet reagerer på forhøjede temperaturer.

Materialer anvendt i produktionen

I løbet af valget af typen af ​​plader skal styres primært af formålet med rummet. Armstrong loftfliser er tilgængelige i en bred vifte af materialer og forskellige typer af design:

Flisen fra aluminium adskiller sig praktisk. Materialet er ikke modtageligt for korrosion, holdbart, miljøvenligt. Overfladen har en reflekterende evne. Denne flise er meget uhøjtidelig at vedligeholde, det er godt rengjort med et hvilket som helst vaskemiddel. Aluminium anbefales til montering af lofter i badeværelser, køkkener, restauranter.

Aluminium Armstrong Loft

Glasloft giver store muligheder for at realisere designideer. Loftoverfladen er monokromatisk eller forskellige farver, overfladestrukturen er blank eller mat.

Armstrong Glass Ceiling

En ekstraordinær løsning er at udskrive. Ved hjælp af forskellige belysningsarmaturer kan du opnå en unik atmosfære. Dette loft er perfekt til køkken, stue, samt underholdning og indkøbscentre.

Armstrongloft med fotoudskrivning

Gipsplader er gode til efterbehandling af store områder, såsom lagerhuse, lagerhuse. Fordelene ved dette materiale indbefatter selvfølgelig dets tilgængelighed, lave omkostninger, samt muligheden for at producere belægninger af enhver størrelse.

Der er dog en væsentlig ulempe: gipsvæggen er ustabil til fugt, derfor kan den kun bruges i tørre rum med opvarmning.

Armstrong Gipsvæg Loft

Armstrongs flisebelægninger af plast er en anden mulighed for at udstyre et værelse med et lofts loft billigt. Dette materiale påvirkes ikke af fugt og råtning. Den eneste minus er brandbarhed og dannelse af stoffer, der er skadelige for mennesker i tilfælde af brand.

Armstrong plastloft

Kassetten af ​​naturligt træ er præget af fremragende varmeisolering. Under fremstillingen behandles materialet med støbeform og rotormidler og lakeret. Sådanne lofter er velegnede til brug selv i en sauna eller et bad.

Armstrong naturlige træ loft

At lave trykte papirplader er meget overkommelig. Materialet har god varmeisolering, miljøvenlighed og sikkerhed. Det kan uden tvivl bruges til beklædning i kontorer, børnehaver og skoler.

Til fliser lavet af lamineret krydsfiner er lysstyrke karakteristisk, hvilket reducerer trykket på rammen. Den rige farve skala giver mulighed for at vælge en passende farve til ethvert værelse.

Armstrong lamineret krydsfiner loft

Stenplankens stenplade indeholder et bindemiddel, der sikrer holdbarhed og styrke. Det tolererer temperaturudsving godt, giver varmeisolering og har også gode lydabsorberende egenskaber. Materialet er modstandsdygtigt mod fugt og ild.

Armstrong stenuldsloft

Armstrong loftfliser skal opbevares udelukkende i opretstående stilling.

konklusion

Armstrong type lofter er et glimrende valg til enhver form for lokaler. De er kendetegnet ved deres lave omkostninger og praktiske egenskaber. Fliserne er nemme at installere, selv uden særlige færdigheder. På grund af flisernes standardstørrelse og de forskellige teksturer kan en række materialer anvendes i konstruktionen.

Til sidst bliver udseendet af et sådant loft kun bedre. Brugen af ​​disse loftsystemer gør det muligt at improvisere med en række farver. Det høje niveau af miljøsikkerhed, æstetik, nem installation og forbedrede lydisoleringsegenskaber gør dette byggemateriale efterspurgt og konkurrencedygtigt.

Armstrong Loft: Tile Størrelse og 5 Karakteristiske Forskelle

Armstronglofter er gode til kontorer, uddannelsesinstitutioner og butikker. Nedhængte loftsstrukturer er den mest almindelige loftsstruktur. Med sin hjælp er det muligt at hurtigt og fuldstændigt billigt arrangere loftet i absolut ethvert rum. Den mest interessante og populære løsning anses for at være Armstrong loftsophæng. For at beregne det nødvendige antal fliser til installation, skal du være sikker på at kende deres størrelser. Ved beregning er det nødvendigt at bestemme antallet af plader, guider, fastgørelseselementer. For at beregne det nødvendige antal fliser, skal du kende loftet og derefter opdele det med størrelsen på en plade. Således er det krævede antal plader. Ved køb af materialer, der kræves til arrangeringen af ​​Armstrong-loftet, er det nødvendigt at tage hensyn til deres bestand.

Sådan vælges en plade til loftet Armstrong

Til udførelse af lofterne er pladerne meget udbredt til Armstrong-ophængt loftkonstruktion, hvilket hjælper med at give rummet et mere perfekt og æstetisk udseende.

Dette er ret praktisk, høj kvalitet og pålideligt produkt, der hjælper med at skjule:

 • Belysningssystemer;
 • Ventilationskanaler;
 • Brandslukningssystemer.

Armstrong sorte loftfliser passer godt i højteknologisk interiør

Suspended ceiling structures Armstrong er et specifikt system, der omfatter profiler og mineralplader. Som profiler anvendes en metalskinne, som er monteret rundt om loftets omkreds og til den, så er specialplader af mineraluld med standarddimensioner fastgjort. På grund af dette design er det helt muligt at montere almindelige modulære lamper i loftet.

Det er vigtigt! Nedhængt loft Armstrong er ideel til at udføre loftet på kontoret, for i det ledige rum over pladerne er det muligt at lægge ikke kun ledningerne, men også opbygningen af ​​computernetværk.

Armstrong smukke lofter: typer af plader

Armstrong ophængte loftkonstruktioner er i stor efterspørgsel, fordi de hjælper med at give rummet et smukt og sofistikeret udseende.

Armstrong loftsmonteret struktur har særpræg, nemlig:

 • skygge;
 • Graden af ​​varme og lydisolering;
 • Fugtbestandighed;
 • Texture;
 • Brandsikkerhed.

Der er en bred vifte af Armstrong-hængende loftdesigner, der varierer i den type materiale, der bruges til at gøre det.

Blandt fordelene ved Armstronglofterne bør man bemærke muligheden for at installere belysningsarmaturer i plader

Du kan nemlig vælge sådanne plader:

 • gips;
 • glas;
 • plast;
 • aluminium;
 • Fra mineraluld;
 • Fra lamineret krydsfiner.

Gipsplader loftsophæng konstruktioner er egnede til at afslutte loftet i korridoren. Den store fordel ved dette materiale betragtes som en god pris, såvel som evnen til at udføre et design af absolut enhver størrelse. På trods af alle fordele kan gips kun anvendes i tørre rum, fordi det er temmelig ustabilt ved forhold med høj luftfugtighed.

Glaslofter ser godt ud i absolut ethvert rum, uanset dets formål. De hjælper med at give rummet en unik stil og raffinement. Med denne type loft er det muligt at skabe en fantastisk, unik atmosfære i huset. Lofter af plast - den bedste og mest økonomiske måde at arrangere loftrummet på. Dette materiale er kendetegnet ved høj kvalitet, og det påvirkes ikke af fugt eller skimmel.

Armstrong Stilfuldt Falsk Loft med Heavy Filling Plader

Armstrong hævet loft er i stor efterspørgsel.

Armstrongloft med tunge fyldplader er en glimrende mulighed for store virksomheder, fordi de har gode æstetiske og operationelle kvaliteter

 • God pris;
 • Hastighed og nem installation;
 • Muligheden for at bruge underloftrummet til lægning af kommunikation.

Armstrong fugtbestandige lofter med kraftige fyldplader fås i det bredeste udvalg. Den mest interessante og populære mulighed er Baikal-komfuret, som har et solidt og pålideligt metalfastgørelsessystem. Dette design er kendetegnet ved bekvem, nem installation, udsøgt udseende.

Suspended ceiling strukturer giver hurtig adgang til underloft plads næsten øjeblikkeligt. For at gøre dette, bare nok til at hæve fliserne på det rigtige sted. Derudover kan du i et sådant loft meget hurtigt installere belysningsarmaturer af absolut hvilken som helst type. Det er bedst at installere lysstofrør i den hængende Armstrong-loftsstruktur, da det er muligt at få den bedste kvalitetsbelysning.

Sådan udfører du Armstrong-loftet: plade-serien

Armstrong-hængende loftkonstruktioner er efterspurgt blandt kunderne og er højt værdsat for deres fremragende kvaliteter. Der er flere forskellige typer af lignende designs. Afhængig af typen af ​​konstruktion ændres dens tykkelse og andre egenskaber.

I mangel af erfaring med at installere lofter, bør du søge hjælp fra fagfolk, der vil installere dem hurtigt og effektivt.

Armstrong loftsplader er opdelt i forskellige serier, nemlig som:

I økonomiserien produceres Armstrong loftsplader, der har en god pris og fremragende præstation. Pladerne i denne serie har nogle begrænsninger på applikationen, så du bør ikke montere dem i værelser med høj fugtighed.

Armstrong-serien af ​​loftsplader har fremragende egenskaber, således at:

 • Det har flere forskellige overfladetyper;
 • Kombineret med de mest populære typer kanter;
 • Modstandsdygtigt mod høj luftfugtighed;
 • De har fremragende akustiske egenskaber;
 • Modstandsdygtig over for skader
 • Holdbar.

Ud over den standard Armstrong-hængende loftsdesignserie er der også specielle muligheder designet til at løse forskellige problemer.

Armstrong-loftet kan gøres mere fremtrædende ved at bruge specielle indsatser, som er monteret mellem pladerne

Især kan vi skelne mellem sådanne serier som:

Den akustiske serie er kendetegnet ved, at den absorberer forskellige slags støj og skaber en behagelig atmosfære i absolut ethvert rum. Den hygiejniske serie er kendetegnet ved, at den har en særlig bakteriel belægning, høj fugtmodstand og fremragende udseende. Den fugtbestandige serie er designet til brug i værelser med høj luftfugtighed.

Det er vigtigt! Til installation af fugtbestandige strukturer skal der påføres korrosionsbestandige profiler.

På grund af den fremragende kvalitet og nem installation er det meget hurtigt og nemt at udskifte en beskadiget flise, som du nemt kan gøre selv.

Armstrong hævet loft: fliser dimensioner (video)

Nedhængte lofter Armstrong er præget af fremragende kvalitet, god pris, nem installation og fremragende dekorative udsigter, så de er meget efterspurgte.