Spejlede lofter

► Phobos Plus har produceret og sælget spejllofter i Moskva i over 20 år. Det eneste komplette udvalg af spejlet lofter i Rusland og lave priser! Vores lofter finder deres anvendelse i forskellige rum - fra stuen til badeværelset, samt i design af butikker, caféer, restauranter, kontorer, udstillings- og samlingslokaler, gør dine ideer til virkelighed!

Pris: fra 2500 gnid / m2, inklusive ophængningssystem

Eksempler på vores arbejde

Konstruktion og typer

Spejltakets hovedmateriale er poleret glas af M1 mærket, 4 mm tykt, hvorpå et spejlbelægning og flere beskyttende lag påføres. Formen af ​​spejlpladen er normalt firkantet, og størrelserne varierer fra 295x295mm til 595x595mm afhængigt af rummets design, dets dimensioner, typen af ​​spejlet loft og typen af ​​ophængningssystem. Sidstnævnte kan opdeles i to kategorier: skjulte eller åbne (synlige) ophængningssystemer. Vores firma tilbyder dig to typer af ophængte spejllofter med skjult suspenderet - det er møbler og facetlofter. Med åben ophængt loft - Armstrong type lofter.

Mirror lofter møbler er kendetegnet ved brugen af ​​dekorative fittings 10 mm brede, der dækker sømmen mellem fliserne og de tværgående elementer i crosshairs. Tilbehørs farve - kromguld. Størrelsen af ​​fliserne er 315x315mm eller 395x395mm, selv om målene er mulige på forespørgsel. Til belysning anvendes lokalerne spotlights eller lysekroner. Spejl loft med dekorative tilbehør er den mest populære af alle andre typer spejlet lofter på grund af den unikke ratio "pris kvalitet".

På grund af det smalle (10 mm) volumenlayout er det meget elegantere end et Armstrong-spejlede loft, et sammenfoldeligt design og en attraktiv pris. Takket være disse kvaliteter er møblerede spejle lofter mest populære i boliger og offentlige bygninger, hvor der ikke er behov for konstant adgang til loftet i rummet - i indretningen af ​​lejligheder, landehuse, restauranter, natklubber og mange andre.

Spejl lofter med fatsety - den mest elegante og attraktive type spejlet lofter. Karakteriseret ved brug af spejlfliser med skrånende polerede kanter-fatsety, en bredde på 10-30mm. Fliserne er fastgjort til et skjult fjedringssystem ved anvendelse af et specielt silikoneforseglingsmiddel på "joint-butt" -princippet uden mellemliggende indsatser (der er ingen synlige elementer i suspensionstrukturen).

Dette giver dig mulighed for at opnå gensidig refleksion af lys fra de afskårne kanter, hvilket giver spillet et brydning af lysstråler, der fylder rummet med et fantastisk lysstykke, tilføjer lydstyrke, højtidelighed og attraktivitet. Standard størrelser af fliser er 300x300mm eller 400x400mm (andre kan bestilles). Værelsesbelysning - forsænket lys eller lysekrone. Dette loft tilhører klassen af ​​ikke-separerbare. Facetlofter kan bruges i de mest præsentative områder af ethvert funktionelt formål.

I Armstrong-spejlede lofter anbringes et T-formet ophængningssystem, hvor fliserne er anbragt ovenfra (indefra). Denne type spejlet lofter er kendetegnet ved nem montering (det kan installeres manuelt), lav pris, enkel adgang til loftloftet. Et sådant loft er ideelt til værelser, hvor der kræves konstant vedligeholdelse af ventilationssystemer, aircondition og sikkerhed. Belysning - raster eller spotlights.

Det er også værd at bemærke, at denne type spejlet lofter er modulopbygget. Takket være funktionaliteten af ​​T-type ophængningssystem kan spejlede fliser kombineres med gennemskinnelige områder og indvendig belysning (matplader). Armstrong-spejlet loft finder oftest sin anvendelse i almindelige lokaler - kontorer, fælles korridorer, udstillingshaller, restauranter, caféer mv.

Størrelser og farve

Valg af form, størrelse og farve på spejlpladerne afhænger først og fremmest af selve rummet. Vores firma tilbyder et bredt udvalg af spejlede lofter og størrelser af plader. Vores egen produktion gør det muligt på kortest mulig tid at fremstille spejlpaneler af enhver størrelse og form "til ordre". En sådan række modeller gør det muligt at skabe dit eget unikke, eksklusive interiør.

Spejlede lofter

Pris: fra 2000 rubler / m2, inklusive suspension system.

PROMSTEKLO Company fremstiller og sælger spejllofter på Den Russiske Føderations territorium siden 2008. En fuld produktionscyklus til forarbejdning og dekoration af et spejl (skæring, stødbehandling - europæisk kant, skråning, hulleboring, udskæring, kunst- og farveblæsning, UV-udskrivning) gør det muligt at gennemføre designere af de mest dristige ideer.

Vores lofter finder deres anvendelse i alle typer lokaler - fra stuen til badeværelset, samt i design af butikker, caféer, restauranter, kontorer, udstillings- og samlingslokaler.

Hurtig overgang:

Konstruktion og typer

Spejlede lofter på den konstruktive beslutning er opdelt i tre grupper:

1. Spejlhængt loft på Armstrong-systemet.

2. Spejlhængt loft med dekorative beslag (krom, guld).

3. Spejlfacetpanel.

Spejlloftets hovedmateriale er et 4 mm tykt spejl, hvorpå en beskyttende splinterfilm påføres på bagsiden. Spjældets form er normalt firkantet, og dimensionerne spænder fra 295x295 mm til 595x595 mm, afhængigt af rummets design, dets dimensioner, typen af ​​spejlet loft og typen af ​​ophængningssystem.

> Spejl falsk loft på Armstrong system

I Armstrong-spejlede lofter anbringes et T-formet ophængningssystem, hvor fliserne er anbragt ovenfra (indefra). Denne type spejlet lofter er kendetegnet ved nem montering (det kan installeres manuelt), lav pris, enkel adgang til loftloftet.

Et sådant loft er ideelt til værelser, hvor der kræves konstant vedligeholdelse af ventilationssystemer, aircondition og sikkerhed.

Belysning - raster eller spotlights.

Det er også værd at bemærke, at denne type spejlet lofter er modulopbygget. Takket være funktionaliteten af ​​T-type ophængningssystem kan spejlede fliser kombineres med gennemskinnelige områder og indvendig belysning (matplader). Armstrong-spejlet loft finder oftest sin anvendelse i almindelige lokaler - kontorer, fælles korridorer, udstillingshaller, restauranter, caféer mv.

> Spejlhængt loft med dekorative beslag (krom, guld)

Spejlhængt loft med dekorative tilbehør er færdigt med dekorative tilbehør 10 mm brede, der dækker sømmen mellem fliserne. Tilbehørets farve er kromguld. Dimensionerne af fliserne er 315x315 mm eller 395x395 mm, selv om målene er mulige på forespørgsel.

Til belysning anvendes lokalerne spotlights eller lysekroner. Et sådant loft er den mest populære af alle andre typer spejlet lofter på grund af det unikke forhold "priskvalitet".

På grund af det smalle (10 mm) volumenlayout er det meget elegantere end et Armstrong-spejlede loft, et sammenfoldeligt design og en attraktiv pris. På grund af disse kvaliteter er møbler spejlet lofter mest populære i beboelses- og offentlige bygninger, hvor der ikke kræves konstant adgang til loftet i rummet - i indretning af lejligheder, landehuse, restauranter, natklubber og mange andre.

> Facadepanel med loftspejl

Spejlfacetpaneler, dette er den mest elegante og attraktive type spejlet lofter.

Den er færdig med en spejlflise med faset poleret kant-facet, 5-25 mm bredt.

Fliserne limes til det forberedte (udjævede) lejemål ved hjælp af et specielt silikoneforseglingsmiddel i henhold til "butt-butt" -princippet uden mellemliggende indsatser (der er ingen suspenderede strukturelementer).

Dette giver dig mulighed for at opnå gensidig refleksion af lys fra de afskårne kanter, hvilket giver spillet et brydning af lysstråler, der fylder rummet med et fantastisk lysstykke, tilføjer lydstyrke, højtidelighed og attraktivitet. De mest anvendte fliser størrelser er 300x300 mm eller 400x400 mm (andre er mulige at bestille). Belysningslokale - lysekrone.

Dette loft tilhører klassen af ​​ikke-separerbare. Facetlofter kan bruges i de mest præsentative områder af ethvert funktionelt formål.

> Mål og farve

Valg af form, størrelse og farve på spejlpladerne afhænger først og fremmest af selve rummet. Vores firma tilbyder to farver i spejlet (sølv og bronze), og tilstedeværelsen af ​​vores egen produktion gør det muligt på kortest mulig tid at lave spejlfliser af enhver størrelse og form "til ordre". En sådan række modeller gør det muligt at skabe dit eget unikke, eksklusive interiør.

Primær farver af spejle:

> Tile størrelse:

Den mest optimale til visuel opfattelse i boliger og kontorrum følgende flisestørrelser:

• 31,5x31,5 cm eller 39,5x39,5 cm til et hængende system med dekorative beslag;

• 30x30 cm, 40x40 eller 60x60 cm til spejlede facetterede lofter;

• 29,5x29,5 cm eller 59,5x59,5 cm til Armstrong type suspension system.

PROMSTEKLO tilbyder at udnytte vores unikke tilbud!

Takket være vores egen produktion er det muligt at fremstille fliser af ikke-standardstørrelse, hvilket gør det muligt at undgå "trimning" af standardfliser omkring omkredsen af ​​et rum. Således får du et helt individuelt spejlloft, lavet til bestilling i henhold til dine størrelser til prisen på standardstørrelser.

> Decor

Udover spejlets to farver har PROMSTEKLO en fuld cyklus med at dekorere spejlet:

1. Kunst sandblæsning - Anvendelse af matting på den ydre eller indre overflade af spejlet i enhver kontur tegning. Sandblæsningskatalog (åben)

2. Kunstnerisk farvet sandblæsning - Påføring af matting på indersiden af ​​spejlet af enhver kontur tegning med den efterfølgende maleri. Sandblæsningskatalog (åben)

3. Kunstnerisk lysende sandblæsning - Anvendelse af matting på indersiden af ​​spejlet af enhver kontur tegning efterfulgt af anvendelsen af ​​luminescerende (glødende i mørke) maling. Sandblæsningskatalog (åben)

4. UV-udskrivning - anvender et fuldfarvet gennemsigtigt eller døvkonturmønster på spejlets ydre overflade. Katalog over farvede glas tegninger (åben)

Alt dette giver ubegrænset mulighed for at gennemføre de mest dristige ideer i indretning.

Kunstnerisk farveblæsning

Tegning en matting på en indvendig overflade af et spejl med tegning af stjernehimlen med det efterfølgende maleri i blå farve.

Kunst sandblæsning

Tegning af et mat mønster på spejlets indre overflade med fjernelse af amalgamlaget.

UV-udskrivning

Tegning en fuldfarvet gennemskinnelig eller døv kontur tegning på spejlets yderside.

Forstå al ​​denne mangfoldighed vil hjælpe vores specialister. Vi vil introducere dig til de nyeste designteknikker og løsninger, lave en skitse og besvare alle dine spørgsmål.

> Glaslofter

Afsluttet arbejde

> anmeldelser

Du kan læse flere anmeldelser om os via linkene i vores VKontakte-gruppe.

Vi byder dig velkommen til din tilbagemelding! Forlad feedback på vores arbejde her.

Omkostninger til

> Installationsomkostninger:

> Design eksempler

Klik på billedet for at forstørre

Ligesom loftet på billedet? Send os en forespørgsel og angiv billednummeret:

For hvert enkelt tilfælde forsøger vi at anvende en individuel tilgang til design og udvikling af monteringssystemet og selve loftets indretning.

Vi leverer det mest komplette udvalg af tjenester til fremstilling og installation af spejlede lofter, vores designere vil skabe ægte kunstværker, der forårsager tegninger, du har valgt på glasloftet og vil foretage målinger.

Online ansøgning

> Arbejdsordre

Ansøgning fra dig med omtrentlige dimensioner eller designprojekt
Høring med en designer
Detaljeret kommercielt tilbud
Prisforhandling
Betalingsordre
Målinger, prøve matchning
Design, koordinering af projektet
produktion
montering

Målinger og installation

Måleren forlader med glasprøver og tilbehørskatalog

Omkostningerne ved at kalde en måler:

> Installationsomkostninger

Omkostningerne ved installation bestemmes individuelt efter en teknisk inspektion, afhængigt af kompleksiteten af ​​designet og starter fra 1.000,00 rubler per m2.

Vi vil rådgive dig om eventuelle tekniske problemer og beregne den nøjagtige pris for spejlloftet. Kontakt os på en bekvem måde - via telefon i åbningstider eller via e-mail angivet i afsnittet "Kontakter" eller ved at sende en online ansøgning.

Vil du spare på installationen?

Selv fra komponenter af høj kvalitet er det muligt at samle et dårligt og uegnet design, hvis der opstår fejl under installationen. Vi på alle stadier af arbejdet udført af højt kvalificerede specialister. De egentlige specialists arbejde koster helt sikkert mere end de ufuldstændige arbejders arbejde.

Et professionelt værktøj er nødvendigt for en vellykket perfekt installation, fordi nøjagtigheden både på måle- og markeringsstadiet og under samlingen af ​​glaskonstruktioner skal være i højden. Vi bruger moderne teknologiske værktøjer - laserniveauer, laserplottere af fly, elektroniske protractorer, laserafstandsfindere osv.

Vi er af den opfattelse, at besparelse ved installation kun er tilladt ved rationalisering af brugen af ​​værktøjet og driftsmåden. De resterende metoder fører uundgåeligt til et fald i kvalitet og en stigning i kritiske risici.

Forsendelse og betaling

Forsendelsesomkostninger

• Chelyabinsk - 1000 rubler (med egen transport);

• Miass - 1000 rubler (med egen transport);

• Chebarkul - 1.500 rubler (med egen transport);

• Zlatoust - 1.500 rubler (med egen transport);

• I Chelyabinsk-regionen - 15 rubler / km fra Miass (egen transport);

• Ekaterinburg - 1000 rubler (med egen transport);

• Tyumen - i henhold til transportselskabets satser

• Kazan - i henhold til transportselskabets satser

• Surgut - i henhold til transportselskabets satser

• Khanty-Mansiysk - ifølge transportselskabernes satser

• Nefteyugansk - ifølge transportselskabernes takster

• Moskva - ifølge transportselskabernes takster

• Novosibirsk - ifølge transportselskabernes satser.

Levering udføres i hele Rusland og videre.

Fri høring af en designingeniør

Høringen af ​​en kvalificeret specialist hjælper dig i tilfælde af:

 • • hvis du ikke ved, hvordan du vælger den rigtige type spejl eller spejlflisens størrelse
 • • hvis du har et komplekst eller ikke-standarddesign af loftet
 • • hvis du skal foretage en nøjagtig beregning af omkostningerne
 • • Hvis du har andre spørgsmål om spejlet lofter.

Efter at have modtaget ansøgningen, vil vi kontakte dig i åbningstiden via telefon.

samarbejde

Vi tilbyder samarbejde til:

Du kan lære detaljerede oplysninger om vilkårene for samarbejde med vores firma ved at kontakte os via telefonnumre eller e-mail angivet på webstedet i afsnittet "Kontakter".

Spejlede lofter

En integreret del af et smukt og tankevækkende interiør er loftet. Hvis du ønsker at skabe en atmosfære af udsøgt luksus, magi og komfort indendørs, så er den ideelle løsning et ophængt spejlloft. Spejloverfladen kan omdanne interiøret og visuelt udvide rummets grænser, hvilket skaber effekten af ​​afstand eller intet loft.

 • +7 (495) 666-29-52
 • +7 (800) 555-79-05

Refleksion på loftet er altid forbundet med chik og luksus. Ved hjælp af reflekterende overflader kan du gøre rummet visuelt højere, end det virkelig er. Et sådant loft uden begrænsninger er egnet til enhver konfiguration af rummet.

Firkantet bronzeflise med facet

Størrelse: 295x295 mm
Extras. størrelser: under ordren

Rektangulær bronze flise med facet

Størrelse: 295x595 mm
Extras. størrelser: under ordren

Firkantet bronzeflise med facet

Størrelse: 595x595 mm
Extras. størrelser: under ordren

Firkantet guldflise med facet

Størrelse: 295x295 mm
Extras. størrelser: under ordren

Rektangulær gylden flise med facet

Størrelse: 295x595 mm
Extras. størrelser: under ordren

Firkantet guldflise med facet

Størrelse: 595x595 mm
Extras. størrelser: under ordren

Når over hovedet spejl loft, nedenunder det ser ud til at han mangler. Det afspejler interiøret, men fordelen ligger ikke kun i dette. Takket være rummets reflekterende overflader bliver belysningen næsten skyggefuld. Lyset, der reflekteres i loftet, belyser genstande fra forskellige sider og skaber interessante effekter.

Lofter med reflekterende paneler - en favorit modtagelse designere respektable interiør. Natklubber, kasinoer, barer og restauranter, diskoteker, hoteller - i alle disse institutioner er de i stand til at skabe en særlig atmosfære.

Et kassette- eller rackophængssystem er bedst til installation. Det resulterende rum mellem loftet og det falske loft giver dig mulighed for at skjule det i nogen ledninger, rør, ventilationskanaler.

TMT-koncernens specialister udfører installation af spejllofter af enhver type. De mest populære af dem er præsenteret nedenfor.

Sådan installeres et spejl loft Armstrong

Ejere af moderne og ikke helt nye lejligheder forsøger på nogen måde at øge arealet af deres ikke meget rummelige penates.

På kurset er teknikker og metoder til at øge kvadratmeter på grund af altaner og loggier, gange og køkkener, der er forbundet med lokaliteterne gennem nedrivning af væggene.

Imidlertid kan ikke alle vægge nedrives uden at kompromittere integriteten af ​​husets struktur. I sådanne tilfælde udnytter designerne metoder til visuel forøgelse af beboelsesrummet. Disse er teknikker til at fremhæve lys og skygge, flerfarvet farvning, ruminddeling ved hjælp af alkove og podier, multi-level systems overhead og brugen af ​​glatte og spejlflader.

En af de bedste metoder til at øge rummet visuelt er at bruge spejle til at dekorere vægge, lofter og døre.

Sådanne designløsninger kan ses på offentlige steder - restauranter, hoteller, lounger. Men vi tror, ​​det er ikke en grund til at nægte denne type dekoration i lejligheden.

Forestil dig, hvor stor det ville se Armstrong spejlloft på badeværelset eller i din stue, for eksempel.

Nedenfor ønsker vi at bringe trin for trin opmærksom på at installere en af ​​lofttyperne.

Armstrong Mirror Suspension System

Før vi fortsætter med den direkte installation af Armstrong-hængende loft, lad os se nærmere på systemet, fordi arbejdet vil gå hurtigere, hvis du kender formålet med en bestemt del af det fremtidige loft.

Armstrong loft tilbehør

Armstrong spejlloft indeholder følgende kitdele:

 1. Væghjørne, L-formet profil - fastgjort til væggen omkring omkredsen af ​​rummet, er en støtte til den ophængte del af konstruktionen.
 2. Den vigtigste T-formede skinne er en støtteprofil, der er ophængt fra loftet.
 3. Transversal T-formet skinne - monteret over hovedprofilerne.
 4. Universal glidende suspension - med hjælp er guiderne fastgjort til basen.
 5. Lofter - kan være lavet af forskellige materialer. I vores tilfælde er disse spejlet paneler til loftet.
 6. Armstrong forsænket eller raster fixtures er monteret på enhver del af systemet, der er praktisk for dig.

Trin 1, Armstrong suspenderet lofts komponent beregning

Bevæbnet med viden om enheden af ​​det planlagte loft, lav beregninger. Du skal vide præcis, hvilket område af overlap der skal lukke Armstrong-loftsspejlet.

Ved at lave nogle enkle målinger af længden og bredden af ​​værelset, der skal repareres, skal du løse en simpel ligning, hvor bredden (B) multipliceres med længden (L). Resultatet er det ønskede loftareal Armstrong. Til denne indikator skal du sørge for at tilføje 10% til uforudsete behov. Disse omfatter følgende: ikke der skåret af; brød (i forhold til spejlet).

Beregn komponenterne i rammen af ​​det ophængte loft producerer som følger:

 1. Hovedguiderne er hængt parallelt med hinanden i en afstand af 600;
 2. Kryds guider - afhængig af størrelsen af ​​loftpladen, 600 eller 1200;
 3. Væghjørne - Bх2 + Lх2 = Påkrævet mængde i meter;
 4. Universal suspensioner, i betragtning af den store vægt af spejlfliserne, hver 600 for alle guider.

Efter at have beregnet antallet af komponenter, er du velkommen til at gå til butikken.

Trin 2, der markerer loftpladen

Først beslutte i hvilken højde Armstrong spejltaket vil være. For standardophæng er denne afstand ikke mere end 500 fra loftet, men ikke mindre end 120.

Den mindste afstand fra det eksisterende loft er designet til evnen til hurtigt at demontere fliser uden at adskille rammen under drift for at få adgang til kommunikation.

Lav etiketter i den ønskede afstand på flere steder, kontroller dem med et laser- eller rackkonstruktionsniveau, og træk derefter en solid linje, og dette vil være den bedste mulighed. Lav denne linje ved hjælp af en chockline (drysset med farvet kridt).

Begynd nu at markere placeringen af ​​de universelle suspensioner. Som nævnt ovenfor skal de fastsættes i trin på 600 mm på grund af spejlens ret store vægt.

Det er nødvendigt at fordele Armstrongs loftspaneler, så panelerne er af samme bredde nær de modsatte vægge.

Den følgende formel er egnet til dette: L af pladepladen er opdelt i L-paneler. Derefter tilsættes L-panelet til resten af ​​divisionen og divideres med 2. Størrelsen af ​​de ydre paneler opnås. Nå, for eksempel:

 • B værelser - 2745; L paneler - 600; Vi får 2745: 600 = 4.575.
 • Vi tilføjer til panelets tusinddel L: 575 + 600 = 1175, og denne indikator er delt med 2.
 • 1175: 2 = 587,5. Dette er længden af ​​de ekstreme paneler nær de modsatte vægge.

Det er på denne digitale indikator, at den første vejledning skal fjernes fra væggen. Lav mærker på denne fjernelse på flere steder og slå af linjen af ​​chokline.

Den næste vejledning skal være i en afstand på 600 fra den foregående og så videre.

Der er huller i hovedguiderne til fastgørelse af tværsnittet, beregner afstanden fra væggen ved hjælp af samme formel som ovenfor, afskåret overskuddet.

Trin 3, Ramme montering

Lav kontinuerlige teknologiske huller langs løbende linjer på loftet, med et trin på 600 og fastgør suspensionerne i dem. Desuden bør ekstreme suspensioner ikke fjernes fra væggen yderligere end 600. På de planlagte steder for installation af elektriske belysningsanordninger til Armstrong styrkes konstruktionen ved at installere yderligere suspensioner.

Langs rummets omkreds, der fokuserer på en solid linje, fastgør væghjørnet med monterings trin på 800-900.

Boring af teknologiske huller kan udføres direkte gennem hjørnetallet for ikke at efterfølgende tilpasse hullerne separat. Brug en boremaskine til en perforator med en diameter på 6 og de tilsvarende dowel-negle.

Fix universelle profiler på universelle bøjler. I færd med udstationering skal du kontrollere installationen i et vandret plan i forhold til væghjørnet. Brug til dette formål det samme niveau med et åndniveau eller en laser enhed. Juster højden ved hjælp af universelle suspensioner.

Mellem de vigtigste profiler skal du montere de tværgående styringer. Afstanden mellem dem afhænger af størrelsen af ​​loftet 600 eller 1200.

Trin 4, installation af raster inventar

Når rammen er samlet og justeret i et enkelt plan, er det afbrydelsen af ​​installationen af ​​elektriske belysningsanordninger. Raster indbyggede armaturer har dimensioner på 595x595, de er installeret, såvel som fliserne i de celler, der er oprettet under installationen af ​​rammen.

Den eneste operation, der kræver særlig opmærksomhed, er at tilslutte enheden til lysnettet. Brug en speciel enhed til tilslutning af terminalstrimlen.

Ved hjælp af en sådan enhed beskytter du dig selv mod at opvarme ledningerne, og Gud forbyder selvfølgelig sin ild.

Trin 5, Montering af spejlpladefliser

Spejl Armstrongloft kan bestå af spejle af forskellig art. For eksempel på almindeligt glas vil spejlets farve være en, og på en mørkere vil den have en helt anden glød. Også spejlpladefliserne kan have et mønster på overfladen, lavet med diamantværktøjer. Efter at have anvendt forskellige typer af spejlfliser, får du et individuelt uforligneligt loft.

Indsæt flisen i cellerne, idet du overholder forsigtighedsreglerne. Brug kludhandsker og sikkerhedsbriller. I tilfælde af uforsigtig håndtering kan spejlet gå i stykker, og beskyttelseshandsker og beskyttelsesbriller hjælper dig med at undgå nedskæringer.

Hvis jeg med faste spejle håber alt er klart, så vil dele af loftet nær væggene kræve, at du fjerner overdreven længde fra flisen.

Spejlrefleksloft Armstrong er meget nemt at skære glasskærer. Men igen, vi beder dig om at tage forholdsregler - ikke forsømme beskyttelsen af ​​hænder, øjne og hele kroppen som helhed.

Læg Armstrong loftsplader på en flad overflade, f.eks. Et bord. Markér skærelinjen eller læg et spejl med den tilsigtede linje langs bordets kant. Kør et glasskærer på overfladen, let pressende. Skarp bevægelse, i en pause, adskille et unødvendigt stykke glas.

Hvis overskuddet er meget smalt - tryk på linjen på bagsiden af ​​glasset efter skæring. En revne skal vises på den. Fortsæt, indtil den ses langs hele længden, og hold det aftagelige stykke. Installer skærpladerne i de relevante celler.

Suspended mirrored ceiling Armstrong vil glæde dig med sin storhed i mange år, og i tilfælde af at du bliver træt - kan spejlglans udskiftes med enklere paneler. Og meget hurtigt.

Spejlede lofter

Spejlet kassettelofter er en solid og slidstærkt loftfinish og en glimrende mulighed for at skabe et unikt, rigt og spektakulært design af rummet. De kan installeres både i boliger og i offentlige lokaler, som for eksempel udstillingscentre, restauranter, klubber, saloner. Og de kan kombineres med frostede glaspaneler og glasmosaik.

 • Tykkelsen af ​​suspensionens systemstyringer er 1,5 cm (T-15) og 2,4 cm (T-24);
 • Pladernes størrelse er 295 mm. * 295 mm. og 595 mm. * 595 mm. (Cellerne i rammen er 30 cm. * 30 cm. Og 60 cm. * 60 cm.);
 • Under spotlights er der færdige paneler med fabrikshuller på 26-30-40-50-60-70-75-84-95 mm.

Kataloget indeholder omkostningerne til komponenter til 1 stk. og til pladsen. Den fulde pris på loftet vil bestå af prisen på panelerne, ophængningssystemet og om nødvendigt belysningen.

Armstrong spejl loft, bronze farve

Armstrong spejlede loft, bronzefarve er en original måde at understrege udformningen af ​​dit værelse eller rum er ikke sædvanlig for de fleste russere trimlofter, spejl dekorative plader. På loftet ser de æstetisk glædeligt ud, tiltrækker udsigten og fortjener beundring!

En sådan loftfinish er efterspurgt blandt mellem- og overklassekøbere til boliger og offentlige lokaler. I huset bruges de til køkkenbad, stue, stue og offentligt til restauranter, saunaer, underholdningskomplekser og handelslokaler.

Spejlplader leveres i forskellige størrelser (295-295 mm., 595-595 mm.). Med eller uden facet er der også forbehandlede plader med hul til lamper på 60,70, 70,84,95 mm.

UDEN FACETTE

MED FACETTE

Facetskrå kant langs spidspladens kanter øger volumen.

 • Land Rusland
 • Materialetykkelse - 4 mm
 • Vægten af ​​spejlplader: størrelse 595х595 - 3.600 kg. Størrelse 295х295 - 0,900 kg.
 • åbninger til lamper i pladen: 60, 70, 75, 84 og 96 mm
 • Brugerdefinerede huller er lavet til ordre: fra 100 til 200 mm i 10 mm trin
 • Spejlplader kan skæres med en glasskærer
 • Garanti i 10 år.

Armstrong spejlede lofter er monteret på et suspenderet system kaldet "Armstrong", der består af endeprofiler, suspensioner og styrprofiler af forskellige bredder og længder. Køb fra os Armstrong spejlloftet får du det komplette system, samlet til dine dimensioner.

Farver i guider til spejlet lofter:

HVID CHROME ALUMINIUM GOLD

TIL BEREGNING AF PRISEN OG BESTEMMELSEN KALDER OSS!

Spejllofter i det indre - billeder, fordele og ulemper

Traditionelt Armstrong spejlet loft er et valg til et opholdsstue eller offentligt rum, mindre ofte er bygningen monteret i et badeværelse, hall, soveværelse eller toilet. Armstrong-type knive vælges af flere grunde, hvoraf den ene er den succesfulde kombination af kvalitet og pris hos en indenlandsk producent. Med hensyn til den ikke-standardiserede spejloverflade forsøger designerne at løse flere problemer på én gang og først og fremmest - for at gøre rummet mere rummeligt, voluminøst og i nogen grad endda "luftigt".

Om fordelene ved spejlflader

Når der bruges rammebelægning, spejle paneler til loftet tale om en særlig slags ophængningssystemer. Armstrong er en af ​​dem. Dens design består af profiler, samlet i en solid ramme og paneler i rollen som modstående materiale.

Formen og den lige farve på spejlfladerne til dekoration kan variere. Disse kan enten være klassiske kvadrater eller rektangler eller endda lameller. Farven på den usædvanlige spejlplating er:

Alt dette betyder, at Armstrong spejl ikke behøver at have en klassisk transparent spejloverflade. Valgmuligheder her er ikke kun mulige, men nødvendige. Jo mere fantasi du får, desto mere interessant bliver resultatet. Så for eksempel kan paneler eller fliser til dekoration have en bølgeplade, gravering, mønstre kombineret med matte paneler. En bestemt rolle vil blive spillet ved valget af belysning, der øger dybdeffekten.

De vigtigste fordele ved spejlloftet kan primært tilskrives dens modstand mod temperaturchok. I betragtning af at den klassiske spejlflise, der ikke er korrosionsbestemt, oftest anvendes, er det muligt at montere strukturen i rum med høj luftfugtighed, herunder badeværelser og toiletter uden risiko for tab af udseende og materiel funktionalitet.

En vigtig nuance er spejlsystemernes økologiske kompatibilitet. Gør oftere af aluminium med en blank overflade, stofferne forårsager ikke allergier, de er helt sikre.

Det er muligt at bruge et spejl i et stykke stof eller et loft med spejlindsatser i næsten ethvert rum. Lige hensigtsmæssigt vil det være i hallen, i gangen og i børnehaven, hvis målet er indstillet sammen med enheden af ​​det oprindelige indre, for visuelt at ændre rummets proportioner til det bedre. Tøj med en blank overflade virkelig visuelt udvide rummet, "hæve" lofterne, især hvis du tænker på kompetent belysning.

Den konkrete fordel - omfanget af pleje. Bag de spejlete lofter i gangen, i køkkenet og endda på badeværelset er det ikke svært at følge. Til rengøring er der et stort udvalg af vaskemidler på markedet, der forsigtigt kan påvirke forureningen uden risiko for overfladeskader.

Ligesom ethvert andet ophængt system vil et spejlvendt loft ikke kræve speciel base forberedelse. Vedhæft rammen kan være på bunden med den gamle finish uden behov for justering. Desuden er det tilladt at lægge elektriske ledninger og anden ingeniørkommunikation i den niche, der dannes mellem rammen og overfladen af ​​den nye konstruktion.

Uanset hvor der er planlagt installation af loftet - i badeværelset, i gangen eller i toilettet, er det nemt at gøre arbejdet alene. Det vigtigste er:

 • Følg anbefalinger fra eksperter i forbindelse med mærkning;
 • overholde kravene til udvælgelse og brug af fastgørelsesanordninger
 • foretage korrekte beregninger.

Hvis det ønskes, i stedet for at være nem at installere, men stadig kræver en vis mængde tid og kræfter til at konstruere rammen på ophængningssystemet, i værelser med et behageligt mikroklima og et fladt loft, kan du bruge specielle klistermærker til dekoration.

Selvklæbende spejl klistermærker på loftet er simpelthen fastgjort til basen uden en mellemliggende niche enhed, ekstra tier og skjult belysning. Denne mulighed er den nemmeste og mest overkommelige for alle til implementering af et spejlet loft, selv om det er underordnet designkomponenten og levetiden for de klassiske versioner af loftslofter med spejlet lameller eller fliser.

Ulempen ved spejlet lofter - hvad skal man se efter

For det første skal du forstå, at det spejlede loft med al dets alsidighed ikke altid harmonisk passer ind i et eksisterende design. Desuden forårsager installationen af ​​strukturen i nogle områder en tvivlsom reaktion. For eksempel vil et spejl på loftet med et solidt lærred i et soveværelse ikke altid være passende, mens design med spejlindsatser eller kombinationer på baggrund af spejle viser sig at være en ganske interessant løsning.

For det andet vil spejlflader, selv i de enkleste versioner, være dyre, på trods af at modstanden mod mekaniske skader i de fleste af efterbehandlingsmulighederne med denne effekt er under gennemsnittet. Ved planlægningen af ​​installationen af ​​et forholdsvis skrøbeligt loft i stuen, hvor gæsterne oftest samles, og familiens støjende fester finder sted, skal man være parat til at overholde visse regler for driften.

Armstrong spejlhængte lofter i interiøret

Moderne interiør udmærker sig ved ikke-trivielle designbevægelser, hvoraf den ene er brugen af ​​spejlet lofter. Denne originale måde at dekorere loftrummet er ved at vinde popularitet i et hurtigt tempo, fordi giver dig mulighed for at løse flere problemer samtidigt:

 • loftet kræver ikke justering
 • skaber effekten af ​​et større rum
 • giver rummet raffineret elegance og stil.

Designerens mening

Armstrong er et alsidigt kompaniemateriale til sådanne moderne interiørdetaljer som glasindsatser med intern belysning, farvede plader eller satin. Tegning af et grafisk billede på et spejlvendt loft forbedrer dets æstetiske fordele, det ligner et kunstværk, hvis sammensætning består af et fantastisk ornament, som er fancifully kombineret med farvede glaspræparater eller individuelle lamper.

Værelset, hvor toppen er trimmet med spejlpaneler, ser meget mere rummelig ud, fordi lysreflektansændringer. Han løftes visuelt og skaber effekten af ​​anden etage - dette ses på billedet.

For at øge indtryk af uendelighed anbefales en kortfattet overordnet dekoration. Med fokus på et så usædvanligt loft skaber designeren et specielt rum, hvor elegance af dekoration opnås gennem overflow af reflekteret lys. Lyseffekter skabt af både traditionelle lysekroner og lamper samt specielt monterede belysningssystemer, giver Armstrong et endnu mere bizarre udseende (foto). Samtidig løses den praktiske side af sagen på den bedste måde: de ledninger og enheder, der er nødvendige til belysningssystemer, placeres let i rummet mellem loftet og den monterede suspension.

Denne suspension eliminerer også helt behovet for at udjævne loftrummet, hvilket er meget dyrt.

Således løser installationen af ​​en suspenderet Armstrong samtidig flere problemer samtidig, det gemmer ikke kun alle manglerne i loftindretningen, men skaber også et usædvanligt design af rummet. I mangel af synlige fejl i loftet kan spejlfladen limes selv uden at bruge en speciel ramme. Men hvis dette ikke er muligt, fortryde ikke nogle få centimeter af rummets højde, som går tabt under installationen af ​​rammen, vil den visuelle effekt overstige alle forventninger (foto).

fordele

Armstrongs ubestridelige fordel er lethed. Loftsplader kan rengøres med glasrensere eller renseklud med en blød klud. Installeret i et rum med høj luftfugtighed, er det også meget nemt at rengøre.
I dag er Armstrong et tegn på ikke kun eliteinteriors. På grund af fornuftig pris, fremragende kvalitet og lethed, bliver dette produkt hurtigt på markedet for efterbehandling materialer. På markedet for byggematerialer kan du finde:

 • ophængte systemer til spejlet lofter
 • fra standard til eksklusiv;
 • bred vifte af materialer;
 • Forskellige dekorative elementer - ornamenter, lys og facetter.

Prisen på spejlet loftet af dine drømme vil kun afhænge af dine ønsker og præferencer. Selv efter et årti vil Armstrong glæde dig, fordi det ikke ændres over tid. Når du først er blevet "højdepunktet" af dit indre, vil det for altid være en afspejling af den raffinerede smag (foto).

Anbefalinger: Det er bedre at bruge fagfolk i alle faser af arbejdet, fra at tage målinger og forberede skitser til at installere loftet. Der er en masse subtiliteter, der kun er kendt for specialister, der har samlet stor erfaring i installationen af ​​suspenderet Armstrong. Først da kan vi garantere den perfekte installation af de mest komplekse strukturer.

Spejlede lofter

Konstruktion og typer

Sørg for brug af T-formet ophængningssystem. Sætet indeholder strøm- og tværgående profiler, væghjørner samt justerbare suspensioner. Effektprofilen er forbundet med den tværgående en i samme plan på grund af låseforbindelsen, som giver en pålidelig ledning. Fastgørelsen til loftet sker takket være justerbare suspensioner, som sænker ophængningssystemet til det krævede niveau. Cellestørrelsen er 30 og 60 cm. Dekorative fliser er simpelthen indlejret i den T-formede profil, takket være, at dette hængende loftdesign anses for at være let at installere. Denne type ophængningssystem er mindre elegant og smuk end møblerne, men dens utvivlsomme fordele er let demontering, hvilket betyder, at ingen tekniske systemer kan placeres bagved det og derfor praktisk adgang til dem, samt evnen til at skabe oplyste zoner, og dette er et meget vellykket designbevægelse. når man opretter et kombineret loft. Armstrong-type spejlet lofter er meget udbredt i offentlige bygninger, uddannelsesinstitutioner, klasseværelser, kontorer og andre offentlige rum.

Installationen af ​​et sådant loft kan laves på basis af to varianter af rammesystemet. Ved anvendelse af et standard Armstrong-type suspension system (se ovenfor) med indsættelse af plader i en T-formet ramme 24 eller 15 mm bred eller ved limning af fliser på et specielt oprettet rammesystem (baseret på Kniga Tigi profilen). I det første tilfælde er rammen synlig, i det andet tilfælde er der en skjult ramme. Ved indsættelse af fliser i det T-formede system mister Armstrong stort set den største fordel ved spejlet loft med facet - gensidig refleksion og afspilning af polerede ansigter ved leddene af fliserne, en del af facetsfladerne lukkes af ophængningssystemet. Skarpt reduceret loft. Derfor er det skjulte ophængningssystem den mest succesfulde. Det gør det muligt for en at opnå gensidig refleksion af lys fra de skråkantede kanter, hvilket giver et spil af brydning af lysstråler, og et sådant loft ser ud til at være sikkert endnu mere elegant og attraktivt. Spejl loft med fatsety den mest attraktive og elegante af hele linjen af ​​spejlet lofter, som besluttede dets brug i de dyreste og stilfulde interiører. Et karakteristisk træk ved denne type loft tilhører klassen af ​​ikke-adskillelig. Hoveddimensionerne af spejlplader er 30 og 40 cm, ikke-standardformater er mulige.

Det spejlede loft kan være den måde, du vil se det, og selv efter mange år vil det ikke miste dets relevans, ideelt tilpasning til ethvert interiør, og forbliver den fashionable detalje.

Armstrongloft: typer og størrelser af plader

Et pænt og smukt loft gør hele lokalet tiltalende. I denne henseende, når man reparerer det, er han, der lægger særlig vægt på - loftet skal ikke kun harmonisk passe ind i det omkringliggende rum, men også vare lang tid. Afslutningen af ​​lofter er dog normalt forbundet med visse vanskeligheder - du skal håndtere revner og ubehagelige sømme, niveauforskelle, virkningerne af lækager og iøjnefaldende kommunikation.

Hvis du har mindst noget fra denne liste, og du skal rette loftet hurtigt, anbefaler vi at tænke på at vælge en Armstrong-suspenderet struktur.

Hvad er det?

Moderne producenter af lofter af denne type stiller målet som "amerikansk design innovation", men det er bestemt ikke tilfældet. Fliserne-cellulære strukturer er blevet brugt meget i Sovjetunionen og Europa siden omkring midten af ​​60'erne af det sidste århundrede. Sandt i industrielle lokaler, og ikke i private huse eller lejligheder.

Moderne teknologi har gjort det muligt at producere loftfliser fra materialer, der er egnede til alle lokaler i overensstemmelse med alle kendetegn - fra et lille køkken til afslutning af et kontor eller skolerum. Derfor kan vi i dag med sikkerhed sige, at finishen af ​​Armstrong-typen tilhører måske den mest universelle gulvfinish.

Designet ser ud som et system af profiler, der danner kvadratiske eller rektangulære celler. Cellerne er plader og lamper, og profilerne selv er fastgjort til loftbaseret med suspensioner. Suspension system vil med succes skjule uregelmæssigheder, ledninger eller ventilation, beskytte mod støj (i dette tilfælde er plader med særlige egenskaber valgt), vil gøre det muligt at varme rummet.

Installation af sådanne strukturer udføres hurtigt og kræver ikke særlig forberedende arbejde. Profiler og plader er relativt billige (selvfølgelig, hvis vi ikke taler om eksklusiv designudvikling). Før vi begynder reparationsarbejder, anbefaler vi dog at konsultere en specialist, som vil hjælpe dig med at vurdere loftet baseret på følgende kriterier: om det vil modstå den ekstra belastning og hvilken; om det er nødvendigt at fjerne gamle gips og reparere revner Hvilke byggematerialer er overlappninger lavet af. De færdige materialer, der vælges af dig, afhænger af dette, såvel som den relevante vægt af profilen, størrelsen på dowels og så videre.

Produktionen af ​​loftpaneler i de seneste år udvikler sig særligt hurtigt. En bred vifte af innovative materialer og deres unikke egenskaber, en overflod af farvevariationer og teksturer, evnen til at fremhæve loftet indefra - alt dette giver dig mulighed for at vælge den indstilling, der bedst supplerer interiøret og passer dig.

Suspended fliser design har mange fordele, vi snakker om dem lidt senere. Den største fordel, som du skal nævne - loftets "fuldstændighed". Dette betyder, at du vil præsentere loftets konstruktion allerede inden installationen, og efter arbejdet er der ikke behov for yderligere montage eller farvetone.

værdighed

Overvej de vigtigste fordele ved Armstrongs suspenderede strukturer:

 • Rummets størrelse er ligegyldigt - Armstrong kan installeres i både små og meget store rum.
 • Loftsfliser er meget lette for det meste, hvorved unødig belastning på strømningsbasis undgås.
 • Kun Armstrong vil bedst skjule alvorlige fejl i lofter.
 • Armstrong er uundværlig, hvor det er nødvendigt at skjule kommunikation - det vil med succes "dække" forskellige kabler, ledninger og udstødning. Hvis kommunikationen skal repareres, er det desuden tilstrækkeligt, at du fjerner det nødvendige antal fliser uden at forstyrre hele loftkonstruktionen.
 • Skader på et trimelement vil ikke medføre, at hele konstruktionen skal demonteres - det er nemt at udskifte loftpladen.
 • Montering og montering af Armstrongloftet kræver ikke nogen speciel viden og evner hos nogen hjemmehåndværkere. Der kræves heller ikke specielle værktøjer - det sædvanlige byggemateriale vil gøre.
 • Materialerne til fremstilling af loftsfliser er meget forskellige. Du kan nemt finde det bedste forhold i form af pris / kvalitet.
 • Teksturerne og farverne på efterbehandlingspanelerne er meget forskellige, og udvælgelsen af ​​overflader, der passer til indretningsstilen, er ikke svært.
 • I rummet mellem hovedloftet og hængende kan du lægge isolering og kombinere smukke overflader og isolering - ideel til værelser på landehuse.
 • Om nødvendigt kan du vælge paneler med gode lydisoleringskvaliteter - derfor er Armstrong ofte monteret i klubber og optagestudier.
 • De fleste moderne finishpaneler er velegnede til installation i rum med høj luftfugtighed.
 • Moderne efterbehandling materialer ikke tiltrækker støv og om nødvendigt er nemme at rengøre og vaske.
 • Alle efterbehandlingskanaler er specielt certificerede og sikre for mennesker. De udsender ikke nogen skadelige stoffer, og den ubetydelige lugtkarakteristik af en ny plast forsvinder inden for en eller to dage.
 • Efterbehandling paneler er ikke modtagelige for temperaturændringer, ikke sammenbrud og ændrer ikke farve under påvirkning af ultraviolet stråling.

Der er klynger og nogle ulemper:

 • Armstrong-finish er ikke egnet til alle stilarter af interiør. For f.eks. Klassisk interiør er det bedre at vælge et enkelt matte strækloft.
 • I hjemmet kan det se "rustikke". For at undgå dette skal du bruge de originale teksturer af panelerne og en spektakulær belysning.

Jo billigere loftflise, jo mindre er dets levetid. Også billige muligheder er normalt ikke fugttætte.

 • Desværre kan loftsfliser af lav kvalitet ændre farve, når de udsættes for sollys eller begynder at smuldre ud fra udsættelse for varme eller kulde.
 • Loftet kan beskadiges af et uheldigt slag eller ridser (børns pistoler og slingshots, legetøjshelikoptere og fly, en uhensigtsmæssig champagnekork eller et uhyggeligt smidt objekt).
 • Suspended konstruktion vil uundgåeligt "spise" 15-25 centimeter rumhøjde.
 • Desværre vil konstruktionen ikke give mulighed for at udføre nogle krøllede figurer - kun lige linjer eller diagonaler.

Tekniske specifikationer

Ceiling suspended structures anvendes over hele verden, så du kan altid bede sælgeren om overensstemmelsescertifikater med generelt accepterede standarder.

Standardspecifikationer for en Armstrong sele omfatter:

 • Størrelsen på en flise er fra 600 kvadratmeter. mm, der er også til salg fliser på 1200 x 600 mm.
 • Flisetykkelsen ligger mellem 0,8 og 2,5 centimeter.
 • Vægten af ​​en kvadratmeter konstruktion afhænger af vægten af ​​efterbehandling materialer og kan variere fra 2,5 kg til 8.
 • Afhængigt af egenskaberne ved finishmaterialet varierer fugtmodstanden i loftet fra 70 til 100%.
 • Armstrongs design gennemgår speciel certificering (du kan stille de relevante dokumenter fra sælgeren eller producenten) og har en høj grad af miljøvenlighed, så disse lofter er helt sikre for mennesker. Disse strukturer er godkendt til installation i børns pædagogiske og medicinske institutioner, hvilket angiver deres høje kvalitet.
 • Refleksivitet er op til 90%, dvs. alle Armstronglofter har god lysrefleksion.
 • Lydabsorptionskoefficienterne afhænger af pladens materialer og varierer fra 0,2 til 0,5.
 • Armstrong har en lav grad af brandbarhed. Dette er et brandhæmmende loft, da de fleste af de materialer, som pladerne er fremstillet af, er ubrændbare. På grund af mangfoldigheden af ​​materialer kan brandegenskaberne også være forskellige og bestemmes af en indikator kaldet "brandmodstands grænsen" (det er den tid, materialet står op til ilden).
 • Ifølge GOST er Armstrong-systemer design af en lavfareklasse og kan anvendes i lokaler med forskellige formål.
 • Hvis loftspladerne udsættes for yderligere behandling med specielle forbindelser (dette gøres indefra), så kan de modstå korrosion og fugt i lang tid. Loftplader med tre kanter: "Microlook", "Tegular", "Board" er til salg, da strimlerne i ophængningssystemet kan have forskellige bredder og forskellige former (lige lige kanter eller kanter af "trin").

De væsentligste forskelle i hævede lofter er forskelle i materialet i finishpladerne. Fabrikantens certifikater skal angive deres vigtigste tekniske egenskaber. I dag på salg kan du finde flere typer design som Armstrong.

 • Taket i økonomiklassen indebærer billige og enkle materialer - mineral-organiske plader, der er ret tynde og skrøbelige, bruges som loftsmål. Deres produktion bruger ikke vandtæt materiale, så enhver lækage eller for høj fugt vil beskadige finishen. Men økonomiklassedesignerne har deres fordele, såsom en bred vifte af sortiment, en bred palette af farver og selve vægten af ​​pladerne selv.
 • De særlige egenskaber ved fugtisolerede loftsplader gør det muligt at anvende et kassetteloft i svømmebassiner, badeværelser og saunaer, på loggier og uopvarmede verandaer.
 • Farve- og gitterpaneler, muligheder med unikke ornamenter og belysning - designprojektet giver mulighed for at realisere dine vildeste drømme. Sandt nok vil omkostningerne ved dette design være lidt højere end standardversionen af ​​Armstrong.