Suspenderede lofter

Denne art kan indsamles i rekordtid. Installationsprocessen består af mekanisk fastgørelse af lejeelementerne og installation af mineralfyldningsplader. Sådanne lofter findes ofte i forskellige institutioner, da de anses for at være rentable og pålidelige. De er ikke bange for bygningens udvikling og endda jordskælv, som uundgåeligt fører til krakning af konventionelle og gipsplader.

 • +7 (495) 666-29-52
 • +7 (800) 555-79-05

Hovedloftet er repræsenteret af miljøvenlige og lette mineralplader. Dette materiale er ikke kun godt udseende, men har også nyttige akustiske egenskaber. Armstrong plader er i stand til at sprede og absorbere lyd.

Størrelse: 600x600x12 mm
Edge Type: Board
Suspensionssystem: T-15 / T-24

Størrelse: 600x1200x19 mm
Kanttype: MicroLook
Suspensionssystem: T-15

Størrelse: 600x600x8 mm
Edge Type: Board
Suspensionssystem: T-24

Størrelse: 600x600x12 mm (600x600x14)
Edge Type: Board
Suspensionssystem: T-24

Størrelse: 600x600x15 mm (600x600x12 mm)
Edge Type: Board
Suspensionssystem: T-24 / T-15

Størrelse: 600x600x12 mm
Edge Type: Board
Suspensionssystem: T-24

Værdi for pengene er en af ​​de mest rentable på markedet, hvilket viser den enorme efterspørgsel efter denne type produkt. Imidlertid kan designet af sådanne lofter være forskellige og originale.

Bag Armstrong-loftet kan du skjule elektriske ledninger og forskellige kabler, der kan udskiftes eller tilføjes til enhver tid. For at gøre dette behøver du bare midlertidigt at fjerne et par loftfliser.

Fabrikanten tilbyder et valg af en række plader med forskellige typer tekstur. Der er flade og buede plader. Sidstnævnte mulighed giver dig mulighed for at skabe originale krøllede loftoverflader.

Standardinstallationsproceduren består af montering af understøtningsrammen og indlægningen af ​​påfyldningspladerne. I forbindelse med montering af loftet er der også installeret belysning. Afhængigt af objektets areal tager installationen fra 1 til 4 dage. Inden for Moskva tager leveringen op til 2 dage.

Armstrong batten loft

Populariteten af ​​suspenderede lofter på grund af praktisk, skønhed og holdbarhed af materialet. Hver klient bekymrer sig ofte om loftsprisen. Til lave priser er vi især værdsat af grossister, da prissætning er direkte afhængig af mængden af ​​materiale, der anvendes.

Vores fordele:

 • Ceilline samarbejder kun med de mest beviste og største fabrikanter af hævede lofter.
 • Vi har altid de mest populære stillinger i Armis, Grilyato, lameller, metalkassetter.
 • Lavpris i Moskva - du vil blive glædeligt overrasket. På trods af den høje konkurrence har vi formået at skille sig ud mod lave priser takket være et veletableret direkte forhandler samarbejde med producenter af loft systemer.
 • Udover salget er vi engageret i installation af lofter. Vi har masters med mange års erfaring.
 • I netbutikken Ceilline finder du ikke blot lofter, men også alle de nødvendige komponenter: suspensioner, vinkler, fjedre, profiler.

Lofter ARMSTRONG

Armstrong-hæmmede lofter kan variere i størrelse, farve, tekstur og formål. Loftsplader på 600x600 mm eller 1200x600 mm er anbragt på en metalramme. Designet er lavet på en sådan måde, at du altid har adgang til kommunikation og elektriske ledninger, du skal bare fjerne en eller flere loftfliser.

Der er mange lofter: Brandsikker, fugttæt, med høj støjisolering, farve. På Armstrong-siden finder du en mere detaljeret beskrivelse og alle de oplysninger, du har brug for.

Lofter Grilyato

Loftet på Grilyato ligner et gitter lærred bestående af celler. På grund af sin strenge minimalistiske design vil grilyato passe ethvert rum, selv med ikke-standardiserede designløsninger. Griliato er indrettet hovedsageligt med lofter i offentlige og forretningsmæssige lokaler: restauranter, kontorer, butikker, varehuse, bilforhandlere, butikker, indkøbscentre.

Pris pr. M2 grilyato afhænger af farve og størrelse af cellen. Jo større cellen er, desto mindre materiale bruges til fremstilling af strukturen og følgelig jo billigere loftet. Hvis cellen er lille - 50x50 mm eller 40x40 mm, vil konstruktionen blive dyrere, da materialet bliver brugt dobbelt så meget som en 100x100 mm celle. På Ceilline hjemmeside kan du vælge og købe Grilyato.

Armstronglofter

 • matteret
 • blank
 • klud
 • satin
 • SLR
 • flere niveauer
 • baggrundsbelyst
 • sømløs
 • buet
 • skyhøje
 • Med fotoudskrivning
 • "Starry Sky"
 • farvet
 • økonomi
 • Premium
 • metal
 • aluminium
 • SLR
 • Loft fra MDF
 • Gipsplankloft
 • Polyuretanloft
 • træ

Første gang jeg gik et sted uden anbefalinger, bor jeg i det næste hus (Maryina Grove), jeg blev glædeligt overrasket: Jeg ringede til stationen og bestilte målingen, næste dag kom jeg til en aftale, næste dag lavede de et nedhængt loft. Professionalisme gager, ledere og installatører i højden. Tak! Jeg anbefaler det til alle.

Vi bestilte et grilyato-loft til et privat tandkontor i virksomheden, takket være Vitaly-teamet, gjorde det hurtigt og uden besvær!

Vi bestilte installationen af ​​hævede lofter på dette firma, gutterne klare hurtigt med arbejdet. Alt hurtigt og effektivt uden at pålægge ekstra ydelser. Tak!

Vi installerede stræklofter i salen i begyndelsen af ​​måneden. Takket være Andrey gjorde han sit job meget godt.

Fik en lejlighed i New Moscow med en forfærdelig reparation. Ikke et glat loft, med bølger og revner, som wonder-builders tapet sidder fast, som kun understregede problemet. Derfor besluttede reparationen at starte fra loftet. Kontakt virksomheden. Som et resultat, lavede vi på det kortest mulige tidspunkt et smukt fladt loft og lydisolering fra støjende naboer. Prisen er værd at kvaliteten af ​​arbejdet. Vi er glade og anbefaler til dig!

Gutterne arbejder hurtigt og effektivt. Monteret gipsplankloft i stuen. Særlig tak til Brigadier Andrew, der foreslog den oprindelige løsning for at fremhæve det nye loft.

Hun vendte sig til virksomheden for at erstatte de hævede lofter i lejligheden, resultatet var en meget god kvalitet af lofterne, installationen blev udført hurtigt og uden "overraskelser". Brigadier Sergey viste sig at være professionel, han organiserede hurtige og koordinerede arbejde af mesterne.

Bestilte lofter i stuen. Resultatet er tilfredsstillende. Masters kender deres ting.

Stretchloft fra andre firmaer var nødvendigt at omdirigere. På internettet var der ingen tid til at grave. Fundet dette firma ringede. Og på en eller anden måde blev de hurtigt tilsluttet og enige om. Jeg havde brug for den laveste budgetmulighed. Efterspurgte, indikeret, kom til en fællesnævner. Loftgipsvæg med lys, med lamper Ikke værre end spændingen ser ud. Meget tilfreds med resultatet

Gjorde reparationer på kontoret. Til installation af lofter tiltrukket specialister i selskabets billedhistorie. Alt blev gjort klart og effektivt. Vi udstedte en ordre på hjemmesiden, på samme dag blev vi enige om at forlade specialisten til beregningerne, næste dag indgik vi en aftale. Arbejdet blev afsluttet til tiden. Jeg vil gerne bemærke det høje faglige niveau af virksomhedens herrer, der er ingen klager over kvaliteten. Vi vil anbefale til vores partnere.

Gør reparationer i lejligheden for nye lofter, jeg vendte mig til dette firma, fordi jeg så disse herres arbejde fra naboerne. Vores hus er flisebelagt, loftet er ujævnt og ikke højt på grund af leddene på pladerne, så vi ønskede ikke kun at niveauere det, men også ikke tabe højden. Det blev besluttet at installere et to-niveau strækloft i stuen. Vi diskuterede med designeren af ​​firmaet stil, farve og belysningsløsning for visuelt at gøre loftet højere. Prisen var i princippet acceptabel, og jeg var tilfreds. Næste dag er mesteren allerede begyndt at arbejde. Specialister arbejdede hurtigt. Installeret LED-stripe på grænsen af ​​loftet, det ser meget imponerende ud. Jeg er tilfreds med slutresultatet. Strækloft skjuler ikke kun støv, men på grund af den glatte indsats i midten af ​​rummet, synes loftet at være højere.

Appelleret til dette firma med en anmodning om at lave en stjernehimmel i børnehaven. Fyrene alle målte og ankom den næste dag. De gjorde alt kvalitativt og ikke dyrt. Himmelen er som en gave, børnene er meget glade.

Gjorde reparationer i børnehaven. Alle kunne ikke beslutte, hvad vi ville have. Kontakt virksomheden. Manager Sergey tilbød en interessant løsning, og den næste dag kom de til os og lavede målinger, de sagde den omtrentlige pris og tid til arbejde. Vi er alle arrangeret. Ifølge den underskrevne aftale kom tre fyre til os og begyndte at arbejde. Selvfølgelig gjorde de det langsomt, men med høj kvalitet. Alt det affald, der blev dannet under reparationen, fjernede fyre for sig selv. Og opfyldte fristen. Nu beundrer vi skønheden i børnehaven. Vi tænker snart at opdatere badeværelset, lad os vende her.

Tak jer for et godt stykke arbejde! Loft og belysningslamper

Godt færdige fyre og sande fagfolk. Ærligt havde ikke engang forventet, at alt vil blive gjort så hurtigt og effektivt. Separat var jeg tilfreds med tjenesten og den hyggelige og vigtigste menneskelige holdning til kunderne. Jeg anbefaler alle!

Guys er fagfolk på deres område. Han selv arbejdede 15 år på dette område. Alt blev gjort til tiden og strengt ved teknologi. Jeg ryster min hånd! Godt gjort! Hold det op!

Bestilt et ophængt loft i stuen. Separat tak til designer Diana. Du er bare et geni! Hver dag ser vi med din mand til dit arbejde og beundrer! Kæmpe menneskelig tak.

Jeg takker ledelsen af ​​virksomheden og de arbejdstagere, der lavede lofterne i vores sommerhus. Alt blev gjort klart og i overensstemmelse med projektets udformning, men det sker som regel på nogen måde... Enhver, der nogensinde har lavet reparationer, vil forstå, hvad jeg mener. Jeg er ikke fan af at skrive anmeldelser, men i dette tilfælde forblev kun positive følelser fra samarbejdet med dette firma! Generelt, hvis du har brug for lofter, skal du kontakte disse fyre uden at tænke selv. Bliv tilfreds!

Armstrong-hængende loft er en konstruktion af aluminiumskinner og en flise fastgjort på den: mineralfiberkassetter. Fastgørelse udføres til overlapning med euro suspension.

Hvor Armstronglofter anvendes

Kassettdesignet er værdsat for sin enkle installation, det ledige rum over loftet til lægning af kommunikation, simpel reparation af belysningsudstyr og evnen til at udskifte et beskadiget element. Alle disse faktorer gør Armstrong-systemet til loftet for første valg til kontorer, uddannelses- og administrative institutioner, handelshaller, caféer og så videre.

Armstrong loft typer

Når du vælger et rammeophæng, skal du være opmærksom på designfunktionerne for harmonisk at supplere stilen på dit værelse og egenskaberne af mineralplader, som kan være:

 • vandtæt, egnet til svømmebassiner og andre steder med høj luftfugtighed, hvis tilladte værdier kan nå 95%;
 • lydisolerede, akustiske, de er uundværlige i kontorbygninger, til kreative og sportslige sektioner;
 • hygiejnisk, som har en speciel belægning, der forhindrer loftet i at klæbe fedt, damp og bakterier, hvilket er vigtigt for mad og lægehjælp.

For at skabe en stram forretningsmæssig atmosfære vælger man oftest det klassiske hvide loft Armstrong, hvor prisen pr. 1 m2 er den mest demokratiske. Samtidig er designere af "Image Story" klar til at tilbyde eksklusive designmuligheder ved hjælp af mosaikker, spejlfliser, fotoprint og mønstre.

Parametre og egenskaber

Standard kassettstørrelsen er 60x60 cm, 120x60 cm plader kan også bruges. Tykkelsen varierer fra 0,8 til 2,5 cm, og deres vægt er fra 3 til 8 kg pr 1 m2. Armstrong loftinstallation kan laves i lokaler af enhver form og størrelse på en valgt højde, hvilket gør det muligt at justere mængden af ​​plads til forsyninger og alarmer. Fordelene ved systemet omfatter også:

 • evnen til at skjule alle fejl i loftet i form af uregelmæssigheder og utilsigtet udseende
 • hurtig og nem installation på grund af simpel design og professionalisme i Image Story-teamet;
 • praktisk og billig reparation, som er forbundet med udskiftning af kun beskadigede fliser uden at det berører resten og med nem adgang til elektrisk ledningsføring, ventilation og anden kommunikation;
 • høj reflektivitet (83%) vil spare på yderligere belysningsenheder og skabe et præsentabelt interiør;
 • lydisoleringsegenskaber (0,55 NRC, lyddæmpning - 34 dB) uden brug af ekstra materialer og strukturer, hvilket er vigtigt for kontorbygninger;
 • termisk ledningsevne (0,056 W / m * ºі) fliser vil spare på opvarmning område, og den lille vægt af samlingen gør materialet uundværligt til store rum;
 • Sikkerhed og miljøvenlighed af mineralplader, holdbarhed, modstandsdygtighed over for ydre påvirkninger (ikke-brændbart materiale) og nem omhu for at opretholde renlighed;
 • evnen til at skabe et klassisk kontorinteriør med en minimumspris og et luksuriøst premium design med eksklusive fliser og mosaikker.

Loftmontering

Hvis du beslutter dig for at købe et Armstrong-hængende loft, skal du vælge velkendte eksperter, mestere i dit håndværk, så det valgte design vil tjene dig i mange år og behage øjet med upåklageligt udseende. Ellers risikerer du at få effekten af ​​uforsigtig billig reparation på grund af ujævn vejledning og ukorrekt fastsatte plader, hvilket negativt påvirker kundens loyalitet.

 1. Designeren fra "Image Story" hjælper dig med at vælge den type flise, afhængigt af rummets egenskaber og den indvendige stil.
 2. Ifølge måleren beregner vi det nøjagtige antal fliser, guider og komponenter i systemet.
 3. Før Brigadens ankomst skal bringes til loftet og om muligt rette alle nødvendige kommunikationer.
 4. I betragtning af den valgte højde af loftet markerer installatørerne laserniveauet og indstiller vægvinklen.
 5. Derefter er guiderprofiler installeret og på dem med en hældning på højst 1,2 m fastgørelse i form af suspensioner til Armstrongloftet, bestående af en bar og en krog.
 6. Langs- og tværgående profiler, henholdsvis 1,2 og 0,6 m lange, vil skabe et gitter af celler af den krævede størrelse til indsættelse af fliser.
 7. Under installationen er armaturerne også installeret: klassiske eller rasterformede celler.

Omkostninger til

Prisen på 1m2 hævet loft Armstrong afhænger kun af den valgte type flise (økonomi eller præmie) og gulvplads samt type installation - klassisk eller diagonal. Antallet af hjørner og funktionelle åbninger til rør og armaturer påvirker direkte monteringsfunktionerne. Ved at kende loftets omkreds kan vi nemt beregne antallet af fliser, der bærer, langsgående og tværgående skinner, suspensioner og andre komponenter ved hjælp af Armstrong loftsberegningsberegner. Omkostningerne afhænger også af typer armaturer, ventilationsgitter og dekorative elementer - vi indleder individuelt løsningen af ​​problemer i hvert enkelt tilfælde.

Vi gør alt for at bevare de ledende stillinger i installationen af ​​lofter i Moskva, vi værdsætter vores ry og tillid hos vores kunder. Derfor tilbyder vi den bedste service og upåklagelig kvalitet af materialer og installation:

 1. Montering af loftet er muligt den næste dag efter behandling.
 2. Arbejd kun under kontrakten i strengt etablerede tidsrammer.
 3. Personlig leder i alle faser af samarbejdet.
 4. Visuel rapport på skærmen på din gadget, online udsendelse fra objektet.
 5. Garanti op til 25 år.

Ring til os på +7 (495) 132-40-40 eller send en anmodning om høring på hjemmesiden, betro reparationen til fagfolk og tag din virksomhed til et nyt niveau i dag!

Webstedet er kun til orienteringsformål og er ikke et offentligt tilbud.

Du anerkender, at du har læst disse brugsbetingelser (herefter vilkårene) og forstår de rettigheder og forpligtelser, der beskrives i dem. Din brug af webstedet betyder, at du accepterer vilkårene. Oplysningerne offentliggjort på webstedet er af generel art og er kun til orientering. På trods af at vi nøje overvåger indholdet på webstedet, kan vi ikke garantere, at de angivne oplysninger ikke indeholder unøjagtigheder eller ikke vil blive forældet. Derfor, hvis du finder fejl på webstedet, bedes du informere os om det.

1.1. Materialerne, der er indsendt på dette websted, leveres af lofterne Cheap Company (herefter selskabet) udelukkende til orienteringsformål. Alle data på hjemmesiden præsenteres "som det er" med mulige fejl, uden nogen udtrykkelige eller underforståede garantier. Oplysningerne på selskabets hjemmeside er fuldstændig korrekte, hvis der er en skriftlig bekræftelse fra selskabet.

1.2. Selskabet forbeholder sig ret til at foretage forbedringer og / eller foretage ændringer af produkter, tjenester eller andre data på webstedet uden forudgående varsel. Selskabet har ret til at informere om ændringerne ved at placere en tilsvarende meddelelse på hjemmesiden og / eller ved at sende en besked via e-mail samt ved brug af andre kommunikationsværktøjer. Klienten anses for at have accepteret ændringerne på tidspunktet for modtagelse af oplysninger om dem fra enhver kilde.

1.3. Selskabet og dets leverandører er ikke ansvarlige for eventuelle tab som følge af brugen eller manglende evne til at bruge de oplysninger, der er indsendt på hjemmesiden.

1.4. Siden vil kun fungere på de hardware- og softwareplatforme, der er angivet i dokumentationen.

1.5. Selskabet har ret til at afbryde forfremmelser, der gennemføres på det (herefter benævnt "Promotion"), for at holde op med at levere tjenester via webstedet og forbeholder sig også ret til at afbryde støtte til enhver hardware- eller softwareplatform til enhver tid og uden forudgående varsel.

1.6. Hvis du ikke accepterer nogen af ​​betingelserne i dette dokument, kan du nægte at bruge dette websted.

2.1. Materialerne på selskabets hjemmeside er beskyttet af ophavsret og beskyttet af Den Russiske Føderations lovgivning om ophavsret og beslægtede rettigheder. Enhver brug af disse materialer (kopiering, gengivelse, ændring, offentliggørelse i enhver form, overførsel og andre mulige muligheder) uden for Webstedet er kun mulig med skriftlig tilladelse fra selskabet.

2.2. Webstedet indeholder information, tekster, fotografier, designværker, grafik, billeder, lyd- og videooptagelser samt andre materialer og værker, herunder intellektuel ejendomsret, som tilhører selskabet. Alle varemærker (logoer, domænenavne, materialer, der beskriver virksomhedens tjenester eller indeholder i deres navn udtrykket "lofter billige", der er en del af informationen på webstedet) er selskabets ejendom.

2.3. Enhver ændring og kommerciel brug af Selskabets varemærker eller deres derivater er strengt forbudt. Undtagelser er kun mulige med selskabets skriftlige tilladelse.

2.4. Alle andre produkt- og firmanavne, der er anført på webstedet, kan være varemærker tilhørende deres respektive ejere og må ikke anvendes uden deres samtykke.

2.5. Webstedets indhold må kun bruges til ikke-kommercielle formål.

2.6. Webstedet indeholder også materialer fra offentlige kilder eller leveret til tredjemand, herunder materialer og værker, der er beskyttet af ophavsret, registrerede varemærker og servicemærker, samt andre genstande af intellektuel ejendomsret, der ejes af de respektive ejere. Materialerne, herunder alle oplysninger, der er indsendt på webstedet, er beregnet til visning til personlige eller interne forretningsformål. Enhver anden brug af Materialerne eller Webstedet er strengt forbudt, herunder: genudgivelse, distribution, oversættelse, uautoriserede ændringer, sletning, kanalisering til offentligheden, offentlig præstation, forældremyndighed, omskrivning, mailing, reproduktion, omfordeling eller eventuelle reproduktion uden forudgående skriftlig tilladelse fra selskabet. Tredjeparter er forbudt at anvende Site Materials til kommercielle formål, herunder: til markedsføring, kommerciel distribution via fax, pr. Post, via e-mail eller via handelsagenter / repræsentanter eller elektroniske formidlere.

2.7. Enhver autoriseret brug af hjemmesiden omfatter ikke brugen af ​​hjemmesiden og materialerne til ulovlige formål. Det er også forbudt at udsende til webstedet eller via webstedet noget materiale uden selskabets tilladelse. Det er forbudt at beskadige, forstyrre eller på anden måde krænke tredjeparters rettigheder ved brug af dette websted eller materiale der er opført på det.

2.8. Hvis du er opmærksom på en reel eller potentiel krænkelse af intellektuelle ejendomsrettigheder, bedes du informere os om det på nedenstående adresse.

2.9. I overensstemmelse med disse vilkår giver Selskabet dig et begrænset, personligt, ikke-kommercielt, ikke-eksklusivt, ikke-licenseret, ikke-overførbart og gratis licens til at få adgang til webstedet og dets tjenester. Du anerkender, at alle rettigheder, der ikke er angivet i dette dokument, forbliver hos selskabet. Alle rettigheder til hjemmesiden tilhører firmaet. Disse Vilkår overfører dig ikke sådanne rettigheder.

2.10. Du forpligter dig til ikke at fjerne, ikke at skjule, ikke at ændre eller gøre umærkelige mærker på ejendomsrettigheder tilhørende Selskabet.

2.11. Ved at uploade oplysninger til webstedet giver du selskabet en verdensomspændende, ikke-eksklusiv, uigenkaldelig, gratis, overførbar, underlicensabel ret til at bruge og distribuere oplysninger helt eller delvist, i ethvert format og på nogen måde, for eksempel ændre, gengive, udsende, tilpasse, offentliggøre osv.. Hvis du ikke har ret til at give ovennævnte ret, skal du afstå fra at indsende oplysninger til webstedet.

2.12. Du giver hermed din tilladelse til at modtage oplysninger om de kampagner, der holdes, og selskabets tilbud ved at modtage sms og / eller e-mail-beskeder til dine kontaktoplysninger.

3.1. Du accepterer at følge almindeligt accepterede adfærdskodekser på internettet. Følgende handlinger er forbudt: Upload, offentliggøre, transmittere, ellers formidle offentligheden enhver information, der truer, diskuterer eller fornærmer andre brugere eller tredjeparter (fysisk og juridisk), er vulgær, uanstændigt, bedragerisk, krænker privatlivets fred herunder, men ikke begrænset til, tilvejebringelse og / eller distribution af personoplysninger fra tredjepart samt krænkelse af brevhemmeligheden (kommunikation) krænker mindreåriges rettigheder og / eller fremmer skade på alle former; indeholder links til pornografiske fotografier, lyd- og videoklip af seksuel art, herunder dem, der deltager i mindreårige og / eller annoncerer deres køb eller distribution er vulgært eller uanstændigt, indeholder uanstændigt sprog; indeholder trusler, diskreditter, fornærmelser, afværger borgernes, tjenestemænds og organisationers ære og værdighed eller forretningsmæssige omdømme; indeholder henvisninger til voldsscener eller umenneskelig behandling af dyr og / eller en beskrivelse af sådanne scener; indeholder en beskrivelse af midlerne og metoderne til selvmord, ethvert incitament til at begå det; indeholder henvisninger til resultaterne af intellektuel aktivitet og midler til individualisering af tredjeparter i mangel af deres rettighedshaveres respektive samtykke til deres brug eller krænkelse af reglerne for fri udnyttelse af værker eller andre genstande, der er fastlagt ved gældende lovgivning fremmer og / eller fremmer tilskyndelse til racistisk, religiøst, etnisk had, uoverensstemmelse, fjendtlighed og / eller diskrimination på race-, etnisk, seksuel, religiøs, social baggrund, fremmer fascisme eller ideologi om race eller national overlegenhed, fremmer og / eller bidrager til krænkelse af minoritetsrettigheder indeholder ekstremistiske materialer; fremmer kriminel aktivitet og / eller indeholder anbefalinger, vejledninger eller retningslinjer for kriminalitet indeholder oplysninger om begrænset adgang, herunder, men ikke begrænset til, stats-, bank- og forretningshemmeligheder indeholder upassende reklame og / eller ulovlig politisk reklame, tiltrækker at deltage i distributionen heraf indeholder reklame eller beskriver attraktiviteten ved brug af narkotiske stoffer, information om distribution af lægemidler, opskrifter til fremstilling og brugsvejledning er bedragerisk, tilskynder til eller fremmer brugen af ​​spam og relaterede tekniske værktøjer og tjenester til masseforsendelse, salg eller adgang til databaser med e-mailadresser og kontakter, implementering af markedsføring på flere niveauer (netværk) og involvering i ordninger for internetindtjening og e-mail -Business; indeholder links til vira, trojanere og anden ondsindet software samt oplysninger og retningslinjer for deres brug samt instruktioner til gennemførelse af handlinger, der er designet til at indsamle oplysninger om brugere, krænke deres rettigheder og interesser og / eller forstyrre normal drift af projekter, tjenester og information tredjepartssystemer; indeholder serienummer (registreringsnumre) til software og databaser og programmer til deres generation, logins, adgangskoder og andre midler til opnåelse af uautoriseret adgang til internetressourcer, hvor adgang er begrænset Det er også forbudt at registrere mere end en brugerkonto, registrere en brugerkonto på vegne af en person, som du ikke er (en falsk konto) eller registrere en konto for en gruppe af personer eller organisationer. vildlede brugerne om deres identitet ved hjælp af en anden persons konto, bevidst forvrænger ideen om sig selv, deres alder eller deres forhold til andre personer eller organisationer placere kommerciel reklame, kommercielle tilbud, kampagnematerialer, kædebeskeder (meddelelser, der kræver overførsel til en eller flere brugere), pyramideordninger eller opkald til at deltage i dem, eventuelle andre påtrængende oplysninger Indsæt hjemmeadresser, telefonnumre, e-mailadresser, pasoplysninger og andre personlige oplysninger fra andre brugere eller tredjeparter uden deres personlige samtykke til sådanne handlinger. beskrive eller fremme kriminel aktivitet, instrukser eller retningslinjer for kriminalitet på nogen måde, herunder ved hacking, forsøge at få adgang til andres konto mod viljen til den person, den tilhører indsende oplysninger, der krænker brugernes eller tredjeparters eksklusive rettigheder til intellektuel ejendomsret Det er forbudt at duplikere meddelelser, "smiler", såvel som at udvikle sig i de kommende trådemner, der ikke er relateret til emnerne under drøftelse; misbrug slang, ignorere reglerne i det moderne russiske sprog; misbruger brugen af ​​store bogstaver, anbringer andre oplysninger, der krænker andre rettigheder og interesser hos borgere og juridiske enheder eller kravene i lovgivningen i Den Russiske Føderation, og som ifølge Selskabets mening er uønskede, ikke opfylder målsætningerne om oprettelse af webstedet, krænker brugernes interesser eller af andre grunde er uønsket til udstationering på webstedet.

3.2. Du anerkender, at du er personligt ansvarlig for eventuelle kommentarer, beskeder eller andre oplysninger, som du uploader eller på anden måde offentliggør (offentliggør) på eller via webstedet.

3.3. Ved at sende din kommentar, besked eller andre oplysninger i en hvilken som helst del af Websitet, må du ikke downloade eller på anden måde offentliggøre (offentliggøre på webstedet) indholdet af andre websteder, databaser og andre genstande med eksklusive rettigheder uden udtrykkelig tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten til sådan handlinger.

3.4. Virksomheden har ret til at fjerne eller redigere upassende meddelelser. Selskabet meddeler herved, at kommentarerne og / eller meddelelserne på hjemmesiden afspejler deres forfatteres synspunkt og ikke af selskabet (undtagen for meddelelser udgivet af dets repræsentanter). Indholdet af kommentarer og / eller udsagn på webstedet er udtalelsen fra de personer, der skrev dem, og må ikke falde sammen med virksomhedens mening.

3.5. Webstedet er åbent for den offentlige informationsressource. Ved at bruge webstedet accepterer du ikke at indsende oplysninger, der overtræder almindeligt accepterede adfærdskrav og lovgivningen i Den Russiske Føderation. Når du forsøger at sende sådanne meddelelser, har firmaet ret til at afbryde forbindelsen fra webstedet.

4.1. Virksomheden garanterer, at det computersystem, der anvendes til driften af ​​hjemmesiden, overholdes med generelt accepterede sikkerhedsstandarder.

4.2. Webstedet leveres på "som det er" grundlag. Alle risici forbundet med webstedets kvalitet og ydeevne bæres af dig. Selskabet erklærer, at der ikke er nogen garanti, udtrykkeligt eller underforstået med hensyn til Webstedet, samt enhver anden information og dokumentation, der leveres til dette websted. Derudover giver selskabet ingen garantier vedrørende de resultater, der kan opnås via webstedet.

4.3. Hele risikoen forbundet med brug og drift af hjemmesiden falder på dig. Selskabet, dets handelspartnere, medarbejdere, agenter mv. Vil under ingen omstændigheder være ansvarlig for tilfældige, særlige eller indirekte skader (herunder især skader på grund af tab af kommercielt overskud, produktionsnedetid, tab af kommercielle oplysninger eller anden monetær tab) i forbindelse med brugen eller manglende evne til at bruge hjemmesiden.

4.4. Virksomheden er ikke ansvarlig for unøjagtige eller forkerte oplysninger modtaget fra brugerne, for det udstyr og den software, der anvendes på webstedet, samt for tekniske problemer, der måtte opstå, herunder på grund af computerens nedbrydning som følge af brugen af ​​webstedet.

4.5. Et link til ethvert andet websted, produkt, service, deling, enhver information af kommerciel eller ikke-kommerciel karakter, der er indsendt på webstedet, er ikke en godkendelse eller anbefaling af disse produkter (tjenester) af selskabet.

4.6. Virksomheden er ikke ansvarlig for nogen opførsel af brugere eller tredjeparter, der bruger eller surfer på webstedet.

4.7. Hvis der inden for rammerne af kampagnen tildeles priser, anerkender du følgende: Selskabet er ikke ansvarlig for skattebetalinger i forbindelse med din accept af prisen. Ansvaret for økonomisk rådgivning i denne sag ligger hos dig. Præmierne udveksles ikke, kan ikke overføres til andre personer og kan ikke returneres, medmindre andet udtrykkeligt er angivet i kampagnens betingelser. I tilfælde af at selskabet på tidspunktet for udstedelsen af ​​en bestemt præmie ikke er til rådighed (afsluttet), har ret til at erstatte det med en anden af ​​samme værdi. Virksomheden er ikke ansvarlig for efterfølgende ændringer i prisen af ​​prisen. I tilfælde af at vinderen i løbet af den periode, der er angivet i kampagnens betingelser, ikke har taget sin pris, har selskabet ret til at vælge metoden til at erstatte en sådan vinder.

4.8. Selskabet er ikke ansvarlig for fejl, udeladelser, afbrydelser, sletninger, fejl, forsinkelse i behandling eller overførsel af data, fejl i kommunikationslinjer, tyveri, ødelæggelse eller uautoriseret adgang til brugermaterialer, der er indsendt på webstedet eller på et andet sted.

4.9. Virksomheden er ikke ansvarlig for tekniske fejl eller andre problemer i ethvert telefonnetværk eller -tjenester, edb-systemer, servere eller udbydere, computer- eller telefonudstyr, software, fejl i e-mail-tjenester eller scripts af tekniske årsager.

4.10. Selskabet forbeholder sig ret til efter eget skøn og uden nogen forpligtelse til at rette eller afhjælpe enhver fejl eller unøjagtighed i enhver tekst. Virksomheden opdaterer om nødvendigt de oplysninger, der findes på webstedet, men er ikke ansvarlig for eventuelle unøjagtigheder i denne henseende.

5.1. Virksomheden respekterer fortroligheden af ​​brugerens personlige oplysninger og beskytter den som foreskrevet i lovgivningen i Den Russiske Føderation.

5.2. Selskabet forbyder hermed brug af oplysninger i oplysningerne om tredjeparter på hjemmesiden til markedsføring, kommerciel distribution via fax, post, e-mail eller andre tilgængelige midler eller via handelsagenter / repræsentanter eller elektroniske formidlere, fuld eller delvis genoptryk Site materialer (selv med reference og tilskrivning).

5.3. Når du abonnerer, modtager du salgsfremmende tilbud fra firmaet eller tredjepart tiltrukket af virksomheden.

5.4. Brugerens personoplysninger overføres til behandling til sådanne tredjeparter.

6.1. Hvis dette websted af en eller anden grund ikke kan fungere som planlagt, f.eks. På grund af force majeure, teknisk funktionsfejl, uautoriseret interferens, bedrageri eller andre årsager, der er uden for selskabets kontrol, der påvirker administrationen eller sikkerheden af ​​webstedet forbeholder Selskabet sig ret til at lukke webstedet, ændre eller suspendere sit arbejde.

6.2. Webstedet eller dets tjenester kan være delvis eller fuldstændigt utilgængelige på grund af vedligeholdelse eller andet arbejde.

7.1. Disse Vilkår er underlagt og fortolket i overensstemmelse med lovgivningen i Den Russiske Føderation.

7.2. Hvis en eller flere af reglerne i disse vilkår er af en eller anden grund ugyldig eller uhåndhævelig, påvirker dette ikke gyldigheden eller anvendeligheden af ​​de øvrige regler.

7.3. Du forpligter dig til at beskytte Selskabets datterselskaber, leverandører, licensgivere, ledere og medarbejdere mod eventuelle skader, ansvar og omkostninger (herunder retsomkostninger) relateret til krav vedrørende din overtrædelse af disse Vilkår, lovgivning eller tredjeparts rettigheder.

7.4. For svar på dine spørgsmål kan du kontakte firmaets adresse.

Typer af hævede lofter

Suspenderede lofter kan ikke kun løse problemerne med funktionalitet til forretnings- eller kontorlokaler. Nogle er også fremragende designløsninger, der gør det muligt at omdanne et boligareal eller et kunstobjekt.

Typer af hævede lofter

Suspenderede lofter er klassificeret efter deres design og materialer, der anvendes til installation.

Som regel er der syv forskellige typer af svækkede lofter:

 • gipsplader lofter;
 • Armstronglofter;
 • lofter Grilyato;
 • klyngelofter
 • lim lofter
 • stræklofter
 • slattedlofter.

Hver af dem er karakteristisk for visse typer lokaler. I dette tilfælde kan klassificeringen udføres af andre grunde. Suspended lofter er single og multi-level, plan og curvilinear. Hvis du vil skille ud og give loftet et ikke-standardmæssigt udseende, så vil det ideelle valg være et kombineret hæftet loft, som kan kombinere forskellige typer af strukturer, flere niveauer, interessante installationsordninger og placeringen af ​​belysningsarmaturer. Selvfølgelig vil originalitet og stil altid koste mere end standardløsninger. Derfor vil lofterne i det kombinerede system kræve større finansielle investeringer.

Multi-niveau hævet loft

Lad os undersøge alle typer af lofter. Hvilke fordele giver de, og hvilke ulemper de gemmer sig?

Gipsvæg - Variabilitet og alsidighed

Gipsplanklofter - den nemmeste løsning i form af køb af materialer og implementering af originale ideer. Designet af metalprofilen og gipspladerne (gipsplader) kan give overfladen nogen form. Derfor er sådanne lofter elsket af designere: Du kan oprette unikke installationer - multi-level, curvilinear, med et interessant belysningssystem (valget af armaturer til gipslofter på markedet er meget stort).

Gipsplankophæng

Vær opmærksom! I mangel af færdigheder er det uønsket at engagere sig i installationen af ​​loftet til GCR alene. For det første vil en 15-pund ark og to personer være svært at løfte. For det andet er gipsvæg et sprotmateriale og kræver omhyggelig installation.

Enheden er et loftspladetag på et niveau

Ordningen med et to-niveau loftsloft

Hvis du tror at gips er kun egnet til tørre værelser - soveværelser, stuer, kontorer - så fejler du. Der er flere typer af dette materiale, der tillader at anvende det under forskellige forhold.

 1. GKL - standard gipsplader.
 2. GKLV - fugtbestandig gipsvæg. Velegnet til værelser hvor der er vanddamp (vaskeri, køkken).
 3. GKLO - brandsikre gipsplader. Bruges til udsmykning af lokaler med øget brandrisiko.
 4. GKLVO - gipsvæg speciel imprægnering, der gør det muligt at beskytte mod fugt og ild.

Størrelser af gipsplader

Med al den alsidighed af de suspenderede gipsplader lofter har sine fordele og ulemper; fordele omfatter:

 • bredt anvendelsesområde - fra hjemmet til værelser med særlige forhold
 • rum for fantasi - du kan gøre dit loft så vanskeligt som du kan lide med hensyn til design;
 • evnen til at zone værelser på bekostning af multi-level systemer;
 • en bred vifte af indbyggede belysningsarmaturer til gipspladerlofter;
 • relativt lave omkostninger ved materialer og tilbehør.

GKL-lofterne har imidlertid negative sider.

 1. Arbejdskrævende og lang installation. Det kan tage flere dage at oprette en kompleks struktur.
 2. Efter gips er der stadig meget fint støv - grundig rengøring vil være påkrævet.
 3. Støj - at leve og arbejde selv i lokalet ved siden af ​​hvor installationen af ​​gipspladens lofter går, er meget ubehageligt.

Gipsvægsløsning

Hvordan man laver et loft på gipsplader?

Det er relativt nemt at lave et klassisk gipstak på et niveau. Det kræver deltagelse af mindst to personer og minimal viden om byggeteknologi. Mere detaljeret beskrives installationsprocessen i denne artikel.

Armstrong - hurtig og billig

Armaturer af flisebelagt type Armstrong er blevet den mest populære type belægning i boligområder på grund af den lave omkostninger og nem installation.

Armstrong er en metalramme fremstillet af T-formet profil og mineralpressede plader af rektangulær form. Samtidig er profilen ikke helt skjult under loftet og fungerer som et designelement.

Armstrong loft design

Pladerne er lavet af mineralfiber (knust og forarbejdet stenuld) med tilsætningsstoffer - stivelse, latex, gips og cellulose. I de dyrere versioner er latex overvejende i sammensætningen, stivelse - i budgetplader. En standardplade er en firkant med en side på 60 cm og en tykkelse på 1 til 2,5 cm. Der er også rektangulære plader Armstrong 120 * 60 cm.

Armstronglofter kommer i flere sorter.

 1. Oasis og Baikal - de billigste og mest populære lofter. Hvide eller grå plader med en lille tekstur i form af riller.

Falsk loft Armstrong OASIS

Falsk loft Armstrong Bajkal

Typer af lofter Armstrong Bioguard

Falsk loft Armstrong Ultima +

Der er også designversioner af alle disse typer, hvor pladerne har perforeret eller trykt mønster.

Armstrong perforeret hængende loft

Fordelene ved Armstrong-loftet omfatter:

 • lav pris;
 • høj hastighed på installation og næsten fuldstændig fravær af støv i den;
 • mesh system og standardiserede dimensioner af pladerne, hvilket gør det nemt at ændre dem om nødvendigt;
 • evnen til at skjule al kommunikation under loftet - fra ventilationssystemer til computernetværkskabler.

Plate Ultima dB Armstrong

Men Armstrong har også nok ulemper.

 1. Lofter udsættes for mekanisk skade. Nogle gange er det nok at blæse korken fra champagne til pladen krakket.
 2. Frygt for oversvømmelserne. Selv fugtbestandige Prima-plader tåler ikke direkte kontakt med vand.
 3. Armstrongs er meget modtagelige for udsving i fugt og temperatur - de falmer, bliver endnu mere skrøbelige og kan endda smuldre.

Ikke desto mindre er mangler næsten ikke taget i betragtning af Armstrongs købere på grund af den lave pris. Vi anbefaler også at læse artiklen om installationen af ​​Armstrong.

Grilyato - sofistikeret kombineret med funktionalitet

Grilyato er en gitterkonstruktion, der bruges til at arrangere lofter i store områder. Normalt bruges den i restauranter, udstillingshaller, indkøbscentre - hvor man samtidig skal overholde alle brandsikkerhedsstandarder, sikre problemfri adgang til kommunikationssystemer og opnå et interessant design.

Falskt loft af Grilyato

Nedhængt loft Grilyato er et gitter af aluminium. Evnen til at vælge forskellige farver og belægninger giver plads til designbeslutninger. Grilyato er praktisk, fordi den kan kombineres med andre typer af lofter - for eksempel gipsplader - og skaber dermed flere niveauer af forskellige former.

Tabel. De vigtigste modeller af lofter Grilyato.

Det er vigtigt! Designernes kærlighed til lofterne i Grilyato skyldes også muligheden for at installere loftlamper. Dette hjælper med at opnå den oprindelige visuelle effekt, spillet af skygger eller omvendt omgivende lys. Disse faktorer udvider i høj grad anvendelsesområdet for Grilyato.

Den største ulempe ved Grilyato er dens "gennemskinnelige" cellulære system - gennem ventilationsrør, ledninger og kabler kan ses.

Denne minus er dog mere end dækket af fordelene ved designet, herunder:

 • meget hurtig og nem installation uden overdreven støv og snavs;
 • fugt modstand;
 • Fremragende ventilation af tagloftet
 • relativ billighed;
 • skaber effekten af ​​"monolit" - loftdesignet ligner en enkelt helhed;
 • udskiftning af dele
 • en bred vifte af farver og belægninger: mat og blank, perle og krom;

Elementer af loftet Grilyato

Detaljeret monteringsskema af Grilyato med en celle fra 75x75 mm og mere

Montering af loftet Grilyato

Kassettelofter - holdbarhed og anvendelighed

Kassette-type lofter er næsten det samme som Armstronglofterne. I princippet er Armstrong en slags klyngelofter, isoleret i en separat klasse på grund af dens popularitet.

Kassettehæmmede lofter

Kassettsystemet er designet til at forenkle installationsprocessen så meget som muligt. Derfor kan den endda indsamles alene og uden relevant erfaring. Loftet, som en designer, er samlet fra individuelle modulære elementer - kassetter. De er kvadrater med en side på 60 cm (mindre ofte - 120 eller 30 cm), lavet af aluminium eller galvaniseret stål. Kassetter kan være af enhver farve, spejlvendt, uigennemsigtig, metalliseret, med polymercoating.

Kassette loft installationsskema

Kassettelofter er af to typer - skjult og åbent. I det første tilfælde dækker modulerne helt støtterammen. Korsformede led af fire kassetter lukkes ofte med et diamantformet dekorativt element. I åbne lofter udstikker profilen udenfor (som i Armstrong).

Aluminiums kassette design

Hovedargumentet til fordel for valget af klyngeophæng er deres holdbarhed og styrke. Derfor lukker de ofte loftrummet i boliger, sportshuse.

Men foruden slidstyrke er der andre fordele:

 • nem installation;
 • udskiftelighed af kassetter - du kan installere moduler i stedet for de tidligere, og dermed ændre designen af ​​rummet;
 • høj modstand mod fugt og ild;
 • let pleje
 • stort levetid
 • fri adgang til kommunikation på grund af aftagelige paneler.

Ulempen ved moderne cassette lofter er en - den høje pris. I øvrigt kan de være tre til fire gange højere i pris end Grilyatos lofter eller være ti gange dyrere end Armstrong.

Kassettelofter: typer og installation

Kassettloft er en speciel type loftplade, hvoraf nogle er firkantede plader. Interessant nok, når de monterer kassetten, er de som regel ikke knyttet til profilerne - de passer bare til dem og holder på bekostning af deres egen vægt... Læs mere.

Video - Installation af et CESAL-kassetteloft på toilettet

Limlofter - vi redder ved hjælp af klassikere

De ophængte lofter omfatter paneler, der holder fast i limen. De er kendt for alle i lang tid - limlofter er blevet brugt i vores land i mange årtier.

Loft, dækket af skumfliser

Dette er et budget og en enkel måde at afslutte loftet på - en flise af skum eller polystyren er fastgjort til bundloftet med et specielt klæbemiddel.

Der er flere typer loftfliser, der adskiller sig i fremstillingsmetode.

 1. Stemplet - det billigste dekorative materiale. Tykkelse af en skumflise fra 8 til 15 mm. Det kan være præget (konveks mønster) og glat. Det tolererer maleri.
 2. Ekstruderet - En tynd flise af polystyren kun 3-4 mm tykt. Som regel er en sådan flise lamineret, det viser tydeligt et mønster eller en tekstur (til metal, træ, sten osv.). Det har høje fugtbestandige egenskaber, som gør det muligt at bruge det i køkkener og badeværelser.
 3. Injektion - skabt ved sintring af polystyrenskum ved høje temperaturer. Den glatte overflade, selve flisen har en tykkelse på 6-8 mm.

Lim loftsystemer - en klassisk version. De giver ikke plads til designideer, og med dagens udvalg af materialer og teknologiske løsninger ser det ud til at være relativt falmet.

Design muligheder for skumpladefliser

Men alligevel elsket af mange for en række dyder, blandt hvilke er:

 • lave omkostninger;
 • enkelhed og ren installation
 • nem konstruktion;
 • evnen til at opretholde loftets "præsentation" ved at male.

Indstillinger for klæbende loftsfliser

For at lære mere om limningsprocessen, læs vores artikel om typer og installation af sømløse fliser på loftet.

Stræklofter - æstetikken i hjemmet komfort

Stræk loft i vores dag - den mest populære måde at afslutte loftet i boligområder. Og for en anden 8-10 år siden var strækningstaket en nyhed og kostet mange penge, nu takket være den teknologiske udvikling er det blevet mere tilgængeligt.

Smukke og praktiske stræklofter - det rigtige valg af moderne mand

Stretch loft - en PVC film (polyvinylchlorid) eller stof, strakt på en metal profil, som er monteret rundt omkredsen af ​​rummet. Installationen udføres ved hjælp af en varmepistol, der opvarmer materialet og gør det elastisk.

Stræk loft enhed skema

Stræklofter kommer i flere sorter:

 • blank;
 • mat;
 • satin;
 • perlemor;
 • metallisk;
 • med et billede
 • med 3D-udskrivning;
 • Perforeret.

Vær opmærksom! Professionelle firmaer, der beskæftiger sig med lofter, sendt til installationen af ​​to personer. Hvis dine lofter er installeret af et større antal arbejdstagere - står du overfor amatører.

Interessante stræklofter

Nu strækker lofter ofte kombineret med andre typer loftkonstruktioner - gipsplader, grilyato eller kassetter. På grund af trykning på film, skærmudskrivning og stansning giver strækloftet mulighed for at skabe fantastiske interiørløsninger. Derudover har det i de senere år været muligt at montere et strækloft på skrå og lige lodrette overflader.

Perforeret hængende loft

Men den vigtigste funktion, for hvilken strakte lofter er altid blevet værdsat, var og forbliver den ideelle ligejhed.

Men glem ikke de andre positive kvaliteter af dette design:

 • hurtig og ren installation (et rum på 16 kvm "lukker" om to til tre timer, herunder forberedelse);
 • minimal pleje
 • høj ekstern æstetik
 • Forskellige materialer, farver, teksturer;
 • mulighed for kombination med andre typer lofter, oprettelse af strukturer på flere niveauer;
 • holdbarhed - garantien for en klud begynder fra 10 år
 • Sikkerhed - når oversvømmet, kan strækloftet modstå flere titus liter vand, det brænder ikke og udsender ikke toksiner;
 • varme og støjisolering.

Trin af installation af strækloftet

Måder at montere strækloftet

Men der er også ulemper ved spændingsstrukturer:

 • strækloft i lærred er let at beskadige både under installation og under drift;
 • et lille udvalg af belysningsmuligheder;
 • cost-stretch loft er ikke den mest budgetmæssige mulighed;
 • hvis kommunikationen er skjult under loftet, vil adgang til dem være meget vanskeligt;
 • frygt for lave og høje temperaturer, deres pludselige ændringer.

Hvad er stræklofter?

I denne artikel kan alle finde alt, hvad du behøver at vide om typer af lofter! Vi anbefaler også, at du gør dig fortrolig med trinvise instruktioner for at installere et strækloft med dine egne hænder.

Video - Installation af strækloft

Rack designs - streng stil til store områder

Afhængigt loftplade type - en alsidig og ikke for dyr mulighed for offentlige rum. De bruges ofte i markeder og stationer, meter, stationer og lufthavne.

Rack suspenderet aluminium lofter

Bunden af ​​loftet er aluminium eller PVC lameller. Når det er monteret, ligner loftet en klapplade eller sidesideoverflade.

Lofter fremstillet af PVC-skinner (populært kaldet clapboard eller paneler) bruges ofte til boligområder - takket være deres fugtighedsbestandighed, er sådanne strukturer perfekte til badeværelser, badeværelser, saunaer. Længdenes standardlængde er 3 meter.

Rack loftslayout med indsatser

Fastgørelse skinnerne til dækket

Fordelene er:

 • nem installation;
 • et stort udvalg af farver og mønstre - efterligning af metal, træ, marmor;
 • lav pris;
 • let udskiftning og adgang til interceiling rummet.

PVC lofter

Aluminiumspladestrukturer anvendes allerede i lokaler uden for boligen. Bredden af ​​skinnen varierer fra 5 til 20 cm, og standardlængden er tre eller fire meter. Til afslutning af store arealager bestiller de som regel regelplader fra 6 meter lange og højere direkte på fabrikken.

Panelernes design er varieret. Ofte anvendes en metallisk belægning - i guld, kobber eller krom. Farver fra RAL-bordet er også tilgængelige. Ja, og overfladen af ​​skinnerne behøver ikke at være glatte - der er perforerede prægede indstillinger.

Rack loftsplader i forskellige farver

Blandt aluminiumsloftlofter er to typer præget.

 1. Tyske rektangulære lameller, normalt med perforeringer (1,5 mm huller i diameter). Bruges hovedsageligt skjult installation, hvor loftet er glat og fladt. Prøve forretningsstil for kontorlokaler, kontorer.

Tysk rack loft design

Rackloft A84A med åbne led af italiensk design, Albes

Fordelene ved slattedlofter omfatter:

 • Letvægtsdesign - skaber ikke en ekstra belastning på lejerne (vigtigt for store offentlige rum);
 • god ventilation af loftet;
 • korrosionsbestandighed;
 • holdbarhed og styrken af ​​systemet
 • miljøvenlighed og antibakterielle - på skråtakene danner ikke skimmelsvamp og svampe;
 • besparelsesstil egnet til de fleste ikke-boligbyggeri.

Af minuserne er følgende:

 • ikke den laveste pris. Den gennemsnitlige omkostning for et aluminiumslattedak med installation er 1500-1700 rubler pr. Kvadratmeter;
 • demontering kompliceres af designfunktionerne - for at få adgang til kommunikation, og skjulte loftsskinner skal adskille en stor del af belægningen;
 • Designet er dårligt velegnet til værelser med lave lofter, da det tager op til 10-15 cm i højden.

Falsk loft i badeværelset rack

Rackloft er en letvægtsophæng, som er monteret fra kun 4-5 typer af dele. Installationsprocessen er ikke en stor ting. For at være sikker på dette skal du læse artiklen om installation af et loftloft på badeværelset.