Ventilationsgitter til loft Armstrong

Armstrong loftventilationsgitter er et uundværligt element i et loftsystem. Kræves af to grunde:

 • eliminerer kondens og mikroorganismer. Falsk loft dækker ventilationskanalerne. Gitteret er skabt for at tillade luft at cirkulere mellem hovedloftet og rummet;
 • giver dig mulighed for æstetisk at maskere ventilen. Hvis du ikke ønsker et "hul" i din hængende struktur, skal du bruge et gitter.

Ventilationsgitter

Gitterets hovedfunktion er organiseringen af ​​en effektiv udstødnings- eller lufttilførsel, som leveres af ventilations-, klimaanlæg eller varmesystemer.

Armstrong loftventilationsgitter har standard ydre dimensioner (595x595 mm), hvilket gør det muligt at montere produkter i ethvert loft med 600x600mm moduler. Fordelene ved ventilationsgitter til lofter:

 • nem installation
 • fugt modstand;
 • funktionalitet;
 • attraktivt design.

© 2010-2016 Online butik byggematerialer "Stroyfiks" Moskva

Ventilationsgitter til Armstrong loft: installation, materiale, former

Ethvert rum har brug for et ventilationssystem, fordi det er dette system, der giver dig mulighed for at rense luften og gøre en persons ophold mere komfortabelt og sikkert. Heldigvis gør Armstrongs loftsysteminstallationsfunktion og dets varianter det muligt at skjule al unødvendig kommunikation fra øjnene. " Som et anker vælger vi "installationsfunktioner.

Hvilken tilstand skal opfyldes til installation af ventilationsgitter Armstrong?

For at få ventilation i Armtrong skal du udskifte flere plader med ventilationsgitter.

Som et resultat vil rummet begynde at trække vejret, og det optimale fugtighedsniveau etableres i det.

Men selvfølgelig skal luften fra det gå et sted. Der bør være en obligatorisk tilstedeværelse af ventilationskanaler, hvis tværsnit tillader udstrømning af luft fra rummet. Luftudveksling kan leveres både naturligt og kunstigt - ved hjælp af udstødningsmekanismer.

Dette er hovedreglen ved installation af ventilationsgitter til Armstrong - tilstedeværelsen af ​​det mest skilt ventilationssystem.

Materialer bruges til at lave grillen til Armstrong

Ventilationsgitter er lavet af forskellige materialer, som især omfatter:

 • stål - oftest anvendes de i varehuse og i produktionsbutikker, fordi de æstetiske egenskaber ved gitterene fremstillet af dette materiale efterlader meget at ønske. Men de beskytter værelset perfekt mod indtrængen i det gennem ventilationssystemet for uautoriserede personer.
 • Aluminium - i modsætning til stål er de ikke udsat for korrosion og har et meget mere æstetisk udseende. Derudover er sådanne gitter for hårde for gnavere, hvilket gør dem til et fremragende valg for lager.
 • plastik - sammenlign gunstigt med en attraktiv pris. De kan males i enhver ønsket farve, som gør det muligt for dem at passe ind i ethvert rum. Samtidig er overfladen resistent over for skader, og selv i tilfælde af mindre ridser forbliver de diskret.

Selvfølgelig kan de laves af glas og træ, men det gøres normalt ved specialbestilling.

Hvad er formen af ​​ventilationsgitter?

De gitter, der anvendes i Armstrong-type loftsystemer, kan have forskellige former. Overvej de vigtigste former for typen af ​​forbindelse til ventilationskanalerne.

 • runde - ideel i tilfælde hvor luftudveksling bringes direkte til overfladen af ​​loftet. Standard diameter for dem: 100, 150 og 200 mm. Fastgør på bekostning af hakket benstænger af galvaniseret stål.
 • rektangulære - er både overhead og mortise. I det første tilfælde skal de fastgøres med skruer, som derefter er dækket af en dekorativ ramme. I andet tilfælde - med stålstiver. Størrelser varierer fra 10x15 til 50x100 cm.
 • kvadratisk monteret, såvel som rektangulært, men en anden mulighed er muligt: ​​lægning i et kassetteloft af standardstørrelser. Deres størrelse svarer til cellerne i Armstrong-systemet: 595x595 mm.

Den specifikke type gitter er udvalgt til behovene, rummets design, såvel som ved brug af hævede lofter med fotoudskrivning eller andre designerfliser.

Til naturlig ventilation er det ikke altid nødvendigt at tilslutte (fastgør) til luftkanalsystemet. Nogle gange er der monteret rister for at kombinere rumfanget i rummet og loftet over loftet.

Under alle omstændigheder kan du vælge en bestemt type loftgitter Armstrong afhængigt af rummets specifikke design, ventilationssystemet og typen af ​​profil i den. Men det er værd at bemærke, at for delsystemet af hver enkelt type Armstrong er egnet til sin type ventilationsgitter.

Loftsgitter 600x600 til Armstronglofter.

Moderne indretning gør ikke uden installation af teknologiske ophængningssystemer. Loftene er udstyret med forskellige ekstra elementer, der tillader installation af belysnings-, styrings- og ventilationssystemer. Loftventilationsgaller 600x600 - Et af elementerne i ventilationssystemet, som sikrer korrekt fordeling af luftmasserne i rummet.

Loftgitter 600x600

Loftsprodukter udfører funktionen af ​​forsyningsindretningen, som giver retningsmæssig levering af frisk luft til rummets arbejdsområde. Gitteret fordeler jævnligt luftstrømmen inden for det fri rum, og med den installerede flowventil styres mængden af ​​indgående luft. Standardgitterstørrelsen er 600x600 mm. Dimensionerne af produktet svarer til størrelsen af ​​Armstrong-hæftet loftscelle, derfor har ejere af dette loftsystem problemer med installationen af ​​ventilationsgitteret.

Fordelene ved vores 600x600 net:

 1. Produkterne er lavet af højkvalitets korrosionsbestandigt aluminium. Materialet giver dig mulighed for at producere lette og holdbare produkter, der passer perfekt ind i moderne interiør.
 2. Udformningen af ​​gitterene foldes. Gitteret består af en aluminiumsramme og et centralt aftageligt blad med persienner. En sådan konstruktiv løsning gør det muligt at forenkle og fremskynde installationsprocessen betydeligt.
 3. Kvalitet metalgitterplade 600x600, afhængig af modellen, har blinds, der kan lede luftstrømmen i forskellige retninger. For eksempel giver 2PR gitteret tosidet distribution, 3PR-modellen - tresidet, 4PR - firesidet.
 4. For at forbedre de dekorative egenskaber af produktet er malet med pulverlakering af enhver farve fra RAL-bordet på kundens anmodning.
 5. Gitterets lave vægt skaber ikke en betydelig belastning i loftet, hvilket sikrer sikker drift af hele ophængningssystemet og det installerede udstyr.
 6. Ventilationsgitteret har lang levetid, giver et højt brandniveau og er modstandsdygtigt over for fugt.

Vores produkter har kombineret høj kvalitet, moderne design, overkommelig pris. Armstrong loftsgitter er optaget i en bred vifte, som giver dig mulighed for at vælge det rigtige produkt til designfunktionerne i rummet og ophængningssystemet. Vores produkter er nemme at installere uden at skulle afmontere den ophængte struktur.

Funktioner af loftprodukter

Høj modstandsdygtighed mod fugt og korrosion gør vores produkter velegnede til installation i rum med høj luftfugtighed, f.eks. I svømmebassiner, saunaer, badeværelser. Produktets designfunktioner giver mulighed for god ventilation af lokalerne under alle driftsforhold.

Aluminiums- og loftgitterne i den klassiske version har en hvid farve, som ligner standardfarven på Armstrong loftsystem. Ved fremstilling af produkter til bestilling er det muligt at male produkter i enhver farve ved pulversprøjtning, hvilket sikrer ensartet fordeling af maling over overfladen, hvilket gør udseendet perfekt. Vores grille har et attraktivt udseende i hele deres liv.

Funktioner og analoger af ventilationsgitteret "Sota" Armstrong

Armstrong loft systemer har en betydelig fordel i forhold til mange typer af finish, hvilket resulterer i evnen til at udskifte en af ​​dæksektionerne med et andet modul, for eksempel at installere Honeycomb loftgitter, der er specielt designet til Armstronglofter og har standard dimensioner på 600x600 millimeter.

beskrivelse

Standardpaneler af denne type er et firkantet modul, som med standarddimensioner til sådanne lofter nemt kan monteres i stedet for et af dæksektionerne. Gitteret selv er lavet af plast, har en gitterstruktur med en cellestørrelse på 15x15 millimeter. Der er ingen grund til at reparere modulerne - de passer simpelthen på samme suspension system som belægningsfragmenterne.

Formålet med disse gittersektioner er at tilvejebringe fri luftcirkulation. De kan bruges som den ydre del af kanalsystemet eller blot være et dekorativt element, som visuelt "bryder ned" et noget monotont loftsstof. Derudover giver brugen af ​​sådanne paneler dig mulighed for ikke at bekymre sig om, at der i loftsloftet ikke er tilstrækkelig luftcirkulation - gennem sådanne celler vil den bevæge sig frit.

Sådanne paneler anvendes både i industri- og kontorlokaler og er næsten en integreret del af et velplanlagt design, der pryder dit loft.

analoger

Løsningen kaldet "Sota" er ikke den eneste. Der er mange analoger af disse cellulære paneler på markedet, som også kaldes nøjagtigt til forening. Analoger kan dog have forskelle og i nogle tilfælde meget signifikante. For eksempel - et metaljusterbart loftventilationsgitter med samme dimensioner - 600x600 millimeter, men med langt mere seriøs funktionalitet.

Takket være den indbyggede reguleringsventil fungerer denne enhed ikke kun som en ekstern dekorativ del til ventilationskanalerne, men har også en anden funktion. En sådan del kan regulere mængden af ​​luft, der kommer ind i rummet eller regulere dets strømningshastighed, når den er installeret i udstødningsanlægget.

Sådanne indsatser kan have en anden funktion - at styre fordelingen af ​​luftmasser i rummet. Derved har diffusoren en specielt designet plade. Afhængigt af modellen kan strømmen styres i to, tre eller fire retninger. Eksternt er disse moduler ikke for ligner det originale produkt, men mere seriøs funktionalitet tillader dig at ignorere denne nyanse.

Hvis du har brug for en metalgrill, men visuelt ikke forskellig fra originalen, kan du vælge den samme type model, men lavet af aluminium. Dens omkostninger vil være lidt højere, da metalprodukter er dyrere at fremstille, men for resten er der praktisk talt ingen forskelle.

Der er andre ikke-originale modeller lavet af plastik. Ligesom alle andre lignende enheder, er de monteret i stedet for en af ​​fragmenterne af loftsbeklædningen. Men i modsætning til de originale produkter med et sådant navn kan de være tykkere og afvige i omkostninger, både op og ned.

Installationsfunktioner

Hvis plastdiffusorer installeres helt simpelt - du skal bare lægge dem i stedet for en af ​​pladerne, der udgør loftet, så med metalmodeller er situationen noget anderledes. Simple aluminiumsoptioner monteres på samme måde som plastik, hvis de ikke har tilbehør som en reguleringsventil.

Hvis loftventilationsgitteret er lavet af metal og er forsynet med en diffusor eller reguleringsventil, der fordeler luftmasserne, så vil de kræve en mere seriøs vedhæftning, selv med dimensioner, der udgør standard 600x600 millimeter. Sådanne konstruktioner er fastgjort ved hjælp af fjederklammer eller på selvlukkende skruer - afhængigt af strukturens modifikation og vægt.

Ventilationsgitter til loft APL 595x595 mm

Om produktet

karakteristika

beskrivelse

Vi anbefaler også

Ved at abonnere på nyhedsbrevet får du oplysninger om kampagner, rabatter på varer og specialtilbud. Efter abonnementet vil vi sende dig vejledningen "Wizards of Deception, eller hvordan man genkender samvittighedsløse bygherrer."

* Obligatoriske felter

"Op til 10 000 ₽"
Den samlede mængde af ordren overstiger ikke 9.999 rubler. *

"Fra 10 000 ₽"
Den samlede mængde af ordren er større end eller lig med 10.000 rubler, men overstiger ikke 39.999 rubler.

"Fra 40 000 ₽"
Den samlede mængde af ordren er større end eller lig med 40.000 rubler.

Omkostningerne ved ordren til bestemmelse af priskategori beregnes ud fra kolonnen "op til 10.000 rubler". Efter at have nået næste tærskel, beregnes priserne på varer, der allerede er flyttet til kurven, automatisk.

Bemærk venligst, at leveringsomkostningerne ikke er inkluderet i ordrenes pris ved fastsættelsen af ​​priskategori.

Ventilationsgitter på Armstrong-loftet

Ingen søgekriterier fundet.

  • rektangulære
  • omgang
  • cylindrisk
  • hjørne
  • trekantede
  • skik

  Ingen søgekriterier fundet.

   • metal
   • plast
   • aluminium
   • stål
   • Rustfrit stål
   • bronze
   • messing
   • Messing

   Ingen søgekriterier fundet.

    • tremmer
    • Enkelt række
    • Med luftstrømningsventil
    • Med quick release lameller
    • Dobbelt række
    • Med regnbeskyttelse
    • Med justerbare persienner

    Ingen søgekriterier fundet.

    Armstrong loftsgitter

    Loftventilationsgaller AIRO-CLIMATE kaldes også diffusorer og aemostater og installeres i kanaler, der er placeret i lofterne.

    Anemostater bruges i bolig- eller kontorbygninger, indkøbscentre samt i industrielle lokaler. De er nemme at installere i Armstrong-type loftsystemer, som er så almindelige i kontorbygninger.

    Efter type er de opdelt i udstødning, indtag og indløbsudstødning.

    Vi fremstiller loftsventilationsgitter af diffusortype fremstillet af aluminium eller stål og pulverlakeret for at sikre deres holdbarhed. Det er muligt at fremstille en loftudstødningsdiffusor med en ikke-standardstørrelse af enhver form og farve samt et komplet sæt af ventiler til luftstrøm på kundens anmodning.

    Du kan købe AIRO-CLIMATE-gitter til hængende loft til en overkommelig pris. En foreløbig beregning af omkostningerne ved gitteret kan foretages på vores hjemmeside. For at gøre dette skal du indtaste dimensionerne (f.eks. 600x600 mm), vælg model (mobil, loft osv.) Og farven på ventilationsgitteret. Ventilgitterne til et hængende loft har en minimumsstørrelse på 150 mm.

    Ordren kan udføres uafhængigt på hjemmesiden eller ved at ringe til os. Ledere vil besvare alle dine spørgsmål vedrørende udvælgelse og drift af AIRO-CLIMATE ventilationsgitter.

    Installering af ventilation i badeværelset med loftsarm Armstrong eller rack

    På badeværelset med høj luftfugtighed og konstant temperaturændringer Armstrongloft med ventilation er en nødvendig betingelse. I specialiserede lokaler med begrænset adgang til direkte luftstrøm er ventilation nødvendig for at reducere kondensatniveauet og forhindre udseende af mikroorganismer som følge af overlapning af naturlige ventilationskanaler.

    Gitteret vil bidrage til at etablere processen med luftcirkulation mellem hovedloftet og den suspenderede struktur. Derudover vil det være et æstetisk element til at maskere ventilen.

    Typer af net til Armstrong-systemer: grundlæggende materialer

    Ventilationsgaller til ophængningssystemer, herunder Armstrong-typen, kan fremstilles af forskellige typer materialer. Ofte er det:

    Stålgitter er mere hensigtsmæssigt at anvende i offentlige badeværelser, herunder i lager og industrilokaler, hvor den æstetiske komponent ikke er afgørende faktor. Sådanne net ser ikke den bedste måde ud, men de overholder fuldt ud den funktionalitet, der er tildelt dem.

    Aluminiumgitter er en dyrere mulighed på grund af øget korrosionsbestandighed. Visuelt er de attraktive, desuden er de ikke udsatte for skade ved kontakt med gnavere.

    Plastprodukter er primært tiltrukket af prisen og de forskellige nuancer. Gitterene vil harmonisk passe ind i designet af ethvert badeværelse, afprøve mekanisk skade og fugt.

    Alternative muligheder - specialfremstillede grilles af naturligt træ eller glas til at supplere eksklusiv forfatters interiør.

    Parametre og former for ventilationsgitter

    Bruges til Armstrong-strømme, kan ventilationsgitteret have nogen form. Oftest har produkterne form:

    Rundgaller bruges, hvis luftudveksling bringes til overfladen af ​​loftet. Deres standarddiameter er fra 100 til 200 mm. Elementer er fastgjort ved hjælp af specielle ben-afstandsstykker af galvaniseret stål.

    Rektangulære kendetegnes ved installationsmetoden. De er mortise og overhead. I det første tilfælde er de fastgjort med stålstiver med dimensioner i området fra 10 × 15 til 50 × 100 cm. I det andet tilfælde anvendes skruer, der er maskeret af en dekorativ kant.

    Kvadratiske net er monteret analogt med rektangulære. Det er muligt at installere standardgitter i et kassetteloft med celler på 595 × 595 mm.

    En passende udgave af gitteret er valgt under hensyntagen til indretningens egenskaber og dekoration i badeværelset. For at opnå naturlig ventilation er det ikke altid nødvendigt at forbinde til luftkanalsystemet. I nogle tilfælde samles gitterene for at kombinere luftmængden i rummet og loftloftet.

    Sådan installeres gitter i Armstrong-systemet

    Det er ikke svært at montere ventilation i ophængssystemer. For at gøre dette, i zoner af konvektionsstrøm indsæt paneler af den valgte form. Hvis ventilationssystemet fungerer inden for det normale område, er dette tilstrækkeligt til en mærkbar forbedring af indeklimaet.

    For at øge ventilationsniveauet i lukkede badeværelser er det muligt at installere en udstødningsventilator med en bølgepanel, der udføres i retning af ventilationsakslen. For at gøre dette skal du udføre markeringen i den påtænkte installationsplacering, fjern ventilatordækslet, markér fastgørelsespunkterne på loftet.

    Det næste trin er installationen af ​​et hul til stikkontakten og fastgørelseselementerne, installation af enheden i loftet. Der sættes en korrugeret slange på ventilatorens dyse med udgangen fra sin del i ventilationsakslen. Dette er alt - ventilationen i badeværelset er klar.

    Rackloft - funktioner i ventilationsanordningen

    Det er nødvendigt, at ventilationen i slattedækket i badeværelset ikke kun er planlagt, men også afsluttet. Den nemmeste mulighed er at installere perforerede paneler til den naturlige bevægelse af luftstrømmen. Ofte er konstruktionen af ​​slattedele udstyret med sådanne paneler. Derfor er det den nemmeste og mest arbejdsmæssige mulighed.

    Det er ikke vanskeligt at montere panelerne, for de bestemmer fastgørelsesstedene og fastgør dem analogt med lamellerne på hoveddækslet.

    Gitteret passer perfekt, da dets geometriske dimensioner er identiske med strimlernes parametre til afslutning af rammen.

    Generelt er det ikke svært at lave en ventilationsanordning i et badeværelse med hængende systemer lavet af laths eller kassetter på grund af muligheden for at demontere separate dele af strukturer med udskiftning af ventilationselementer. Med tyggegangslofter er det vanskeligere at tage hensyn til behovet for at bevare belægningenes integritet.

    vigtigste

    Velkommen!

    Velkommen til vores butikskatalog!

    Den nuværende tid vi lever uden at tænke på det vigtigste i vores ikke fredelige liv, om komfort og stabilitet. Stabilitet er op til dig. Og komfort omfatter sundhedshed af tanker og sjæle.
    Fire Air Water og Earth er alt, hvad menneskeheden har brug for. Disse elementer giver os liv.
    Og i et af disse elementer arbejder vores firma LLC Formic-Trade. Virksomheden optrådte på markedet i 2001. De første fem forme blev lavet til fremstilling af plastgitter. Det indenlandske ventilationsmarked i Rusland var på det tidspunkt repræsenteret af et lille antal virksomheder med et meget fattigt sortiment. Efter en vellykket start besluttede virksomheden at udvide sortimentet af klimaanlæg og ventilationssystemer. I 2002-2005 blev der fremstillet ca. 30 nye plastprodukter. Vi købte flere halvstive og fleksible kanaler, hvilket gjorde det muligt for os yderligere at styrke selskabets position på markedet. I 2008 Under varemærket "Formic" begyndte produktionen af ​​industrielle varmegardiner, husholdnings- og industriklapper
    Yatorov på fabrikken "NEDFON". I den nærmeste fremtid vil virksomhedens produktprogram udvides med et stort antal ventilationsudstyr fra Bahcivan Elektrik Motor San, Tyrkiet.
    For øjeblikket er det formelle varemærke meget populært ikke kun blandt russiske borgere, men også blandt CIS-borgere, handelsorganisationer, installatører mv.
    Ofte når vi bygger et hus eller renoverer en lejlighed, forsøger vi at spare. Hvad er helt naturligt, på grund af manglende midler, mangel på erfaring eller simpelthen uvillighed til at være opmærksom på engineering. For en person spiller den primære rolle af øjets opfattelse, i dette tilfælde kan det være en dekoration, kompetent under
    voldelige designbeslutninger, og konstruere en lejlighed eller et hus tilbage i baggrunden.
    I den forbindelse er det meget ofte nødvendigt at afmontere det arbejde, der allerede er gennemført på efterbehandling og reparation, hvilket medfører
    høje omkostninger, og det er dine penge igen!
    Engineering er enheder, enheder og andet ekstraudstyr, der skal være skjult for øjnene! Den kan placeres i væggene, i gulvet, på loftet i kælderen, men det kan kun gøres så behageligt som muligt først i den indledende fase af opførelse eller reparation uden at bruge yderligere store investeringer.
    Alle de ovennævnte markerede elementer er nær og uden en af ​​dem er livet umuligt. Vand er livets kilde på jorden, i vores tilfælde er vand et nøgleelement til funktionen af ​​ingeniørarbejde i et hus, såvel som FIRE, som er en kilde til termisk energi. Jorden er jord.
    LUFT - ingen levende ting kan leve uden ilt, og den menneskelige hjerne kan kun leve 12-15 minutter uden den.
    Et stort problem med store byer, såsom Moskva, er manglen på ilt i bolig-, kontor- og industriområder. Som følge heraf er der ilt i blodet, derfor er der konstante belastninger, neuroser og hovedpine, der bidrager til udviklingen af ​​sygdomme i kroppen. Forstyrret naturlig balance. Dette opfordrer os til konstant at købe smertestillende midler, værktøjer, der bidrager til at undertrykke stress på kemisk niveau. Hvis du tæller penge brugt på narkotika, viser det sig et anstændigt beløb!
    Det er værd at tænke, måske er det lettere for os at bruge pengene i frisk luft!?
    I Japan, et land med avanceret teknologi, har det været praktiseret i mere end 10-15 år at introducere røgelse i indløbsventilationssystemet (citron, rose, elang-elang, pakker osv.), Dette forbedrer den menneskelige tilstand afhængigt af situationen: det øger effektiviteten og koncentrationen - under drift, fremmer hurtig søvn - når du sover, og så videre.
    Vores ingeniører vil hjælpe dig med at udarbejde et PROJEKT, for at gøre BEREGNINGEN, i henhold til de tilsvarende statsstandarder og SNiP'er. At vælge det ønskede ventilationsudstyr og et automatiseret air exchange-styringssystem under hensyntagen til alle ønsker og muligheder.
    Installatører vil udføre højkvalitetsinstallation af klimaanlæg, ventilation og idriftsættelse af anlægget. I den aktive af opfyldte ordrer: Garage kompleks for 259 m / m i Reutov, saunaer i Podolsk, restauranter og cafeer i forskellige distrikter i Moskva og Moskva regionen, samt lejligheder og hytter.
    Installation udføres af medarbejdere, der har fået teknisk uddannelse med stor erfaring på dette område. I installatørernes arsenal er der et professionelt værktøj, der giver dig mulighed for at udføre højkvalitets arbejde så hurtigt som muligt uden at forstyrre udseendet, hvor det er muligt.
    Vores ledere kan tilbyde dig et kommercielt tilbud på alle systemer til ventilation, røgfjernelse, klimaanlæg. Det hele afhænger af dine midler. Vores firma er klar til at tilbyde dig ikke kun et sortiment af økonomiklasse, men også produkter af eliteproduktion, dette er hovedsagelig Europa, USA, levetiden for dette udstyr, uden at udskifte hovedkomponenterne og samlingerne, når 25 år.

    Luftkanaler er fleksible, prisen vil behageligt overraske, installation af luftkanaler på det mest professionelle niveau

    Fleksible og halvstive luftkanaler, ventilationsgitter, kanalvarmere, termisk gardiner, hygiejneluge og meget mere er produceret og solgt af firmaet Formic-Trade. Hele listen over produkter kan ses i den relevante sektion af vores hjemmeside. Vores fleksible luftkanaler er komponenter til ventilations- og klimaanlæg, som vi også producerer, leverer og installerer.

    Luftkanaler er fleksible, prisen for dem er den mest optimale. Det siges, at denne type luftkanaler for første gang optrådte i det amerikanske militær under anden verdenskrig. Ingeniører udviklede dem til ventilationssystemer, der blev brugt i flåde- og luftstyrkerne. De huskede kun opfindelsen i anden halvdel af det tyvende århundrede under udviklingen af ​​klimakontrolindustrien. I ventilationssystemer og klimaanlæg anvendes fleksible luftkanaler (prisen ikke bidder) i det mindste metal.

    Isolerede fleksible rør, der bruges i ventilations- og luftkonditioneringssystemer til at reducere støj fra ventilatorer og andre kilder i det perifere afsnit af den centrale systemer, lydisolering og varmeisolering i systemer af ventilation og luft behandling for at forhindre tab af varme og kulde. Der anvendes også varmeisolerede luftkanaler, hvor det er nødvendigt at forhindre dannelse af kondensat i ventilationssystemer.

    Luftkanaler bølgede af aluminiumsfolie anvendes i vid udstrækning ved forbindelsespunkterne til luftfordelere eller til vandhaner til forsyningssystemer og udsugningsventilation. Selvfølgelig er dette udstyr til ventilation meget dyrt, men designet til en lang levetid, foruden er den meget pålidelig. Aluminiumbølgede kanaler viste sig ikke så længe siden, de giver mulighed for at sikre høj tætning af forbindelser.

    Aluminiumluftkanaler er lavet af aluminiumfolie. Deres design er spiralbølget. Indekset for foliedykkelse er 80, 90, 110 mikrometer. Det maksimale tryk, ved hvilket halvstive kanaler kan anvendes, er 2000 Pa, og temperaturen er + 250 ° C. Vores aluminiumluftkanaler når de strækkes, når en længde på 3 meter, når de komprimeres, når de 0,7 meter. Halv-stive luftkanaler kendetegnes af deres enkelhed og nem installation.

    Installation af luftkanaler af forskellige typer og design er lavet af vores firma. Vores højt kvalificerede specialister vil udføre høj kvalitet på installation af klimaanlæg, ventilation og idriftsættelse til anlægget. Vi gennemførte en vellykket installation af luftkanaler og systemer i garagen komplekset (Reutov), ​​i saunaer (Podolsk), i restauranter og cafeer i forskellige dele af Moskva og Moskva, i lejligheder og hytter.

    Luftkanaler, hvilken pris der kan ses på vores hjemmeside. I dag er fleksible luftkanaler i hele verden brugt på næsten alle områder inden for industri, byggeri, transport, handel, energi. Takket være moderne teknologi, nye materialer, er det muligt at fremstille fleksible "ærmer" til at levere luft, til transport af væsker og faste stoffer i forskellige temperaturer. Vi tilbyder luftkanaler, hvor priserne er mindre udenlandske producenter.

    Loftet ventilationsgitter af forskellige modeller tilbydes af vores virksomhed.

    Loftgitter af høj kvalitet passer ind i ethvert interiør og skaber et behageligt klima der.
    Formic-Trade har i mange år solgt sine produkter på det indenlandske ventilationsmarked i Rusland. Vi fremstiller og installerer luftkanaler, loftventilationsgitter og kanalvarmere samt andre produkter til at opretholde luftudveksling på ethvert objekt.
    Flere detaljer.

    Ventilationsgitter til Armstrong (loftsystemer) er en god løsning til en overkommelig pris.
    I næsten et årti erfaring har vi samlet stor viden om fremstilling og salg af forskellige typer ventilationsprodukter. I dag tilbyder vi en temmelig bred vifte af produkter, f.eks. Et ventilationsgitter til Armstrong (designet specielt til loftsystemer), en metalgrill og meget mere.
    Flere detaljer.

    Plastventilationsgitteret giver dig mulighed for korrekt at justere luften i rummet
    Hidtil er problemet med normal regulering af luft i boliger og erhvervslokaler ret akut. For at løse dette problem anvendes forskellige luftdistributionsanordninger.

    Plastventilationsgitteret, der tilbydes af os, er en glimrende mulighed for at skabe et behageligt mikroklima af enhver bygning og kontor.
    Flere detaljer.

    Metalventilationsgitter af forskellige modeller er præsenteret i vores produktkatalog
    Vores firma tilbyder dig metalventilationsgitter af forskellige former. Disse holdbare luftfordelingsanordninger holder dig i mange år. En række modeller giver dig mulighed for at vælge den rigtige mulighed for dit værelse.
    Flere detaljer.

    Højkvalitets aksialventilator fra en pålidelig producent tilbydes af vores firma.
    I dag indser flere og flere mennesker, at sundhed er det vigtigste og mest skrøbelige i menneskelivet. Det giver styrke til arbejde, kreativitet, livet selv. Manglen på ren luft er et af problemerne i vores tid. Vi tilbyder aksial ventilator og luftudveksler, samt andre ventilationsanordninger.
    Flere detaljer.

    Den radiale blæser fra materialer af høj kvalitet vil tjene dig i lang tid.
    Vi leverer et stort udvalg af produkter til normal luftfordeling i ethvert rum. I dag er den radiale ventilator et af de mest holdbare og pålidelige produkter til at opretholde luftudveksling.
    Flere detaljer.

    Galvaniserede luftkanaler af forskellige typer til en overkommelig pris, som vores firma tilbyder
    Omfattende erfaring inden for fremstilling og salg af ventilationsprodukter gør det muligt at argumentere for, at uden komponenter af høj kvalitet vil der ikke være nogen luftfordelingsanordning i lang tid. Derfor tilbyder vi dig galvaniserede luftkanaler af forskellige typer.
    Flere detaljer.

    Reversibel ventilator eller plastventilator - du kan købe dette og meget mere fra os.
    Vores katalog indeholder husholdnings fans, såsom en reversibel blæser og en plastventilator. Her kan du finde dette produkt af forskellige modeller og former.
    Flere detaljer.

    Husholdningsventilator af forskellige modeller fås i vores katalog i et stort sortiment.
    I vores sortiment - husholdning fan af forskellige typer. Når du vælger en luftfordelingsanordning til dit hjem eller kontor, skal du styres af hvilket rum ventilatoren er beregnet til. Det skal også have passende støjegenskaber - jo bedre produktet er, desto mere lydløst virker enheden.
    Flere detaljer.

    Ventilationsloftgaller: materialer og anvendelser

    Emnet i vores artikel er loftgitter. Hvorfor har de brug for det? Hvordan skal luftstrømmen styres? Hvilke materialer er de lavet af, og hvordan samles de? Lad os prøve at finde ud af det.

    Vores mål er at finde ud af, hvilken slags loftventilationsgitter er.

    Hvorfor er der brug for ventilationsgitter i loftet?

    I både industri- og boligområder har ventilation de vigtigste funktioner:

    • Fjerner forurenet luft med lavt iltindhold og erstatter det med frisk udendørs luft.
    • Reducerer luftfugtigheden i rummet. Udåndet luft indeholder vanddamp vand fordamper overfladen af ​​menneskekroppen, fødevaren i præparatet, det vaskede gulv og massen af ​​andre genstande.

    I tilfælde af utilstrækkelig ventilation kondenserer fugt på overfladen med den laveste temperatur. Konsekvenserne er svamp og skimmel, smuldrende gulve og vægge, faldende gips og rådne bjælker.

    Ventilation i tilfælde af stærk gas eller røg kan være tilstrømning og udstødning; dog hyppigere brugt i gennemførelsen af ​​gennemførelsen af ​​udstødningsventilation.

    Sådan flytter luften i dette tilfælde.

    Samtidig tager det luften i den øverste del af rummet.

    Hvorfor? Fordi den opvarmede luft har tendens til at toppen; fordampning fra ovnen, udåndet luft har en højere temperatur i forhold til atmosfæren i rummet.
    Afhængige lofter af forskellige typer overlapper ofte ventilationskanalerne. For et effektivt arbejde med ventilation i loftoverfladen er der brug for et mellemrum, hvorigennem luften kommer ind i rummet mellem loftet og loftet (se. Loftventilator med armatur er et alternativ til klimaanlæg).

    Det er for falske lofter, at der normalt er brug for plastventilationsgaller. Det dækker ventilationshullet i loftet, hvilket giver et anstændigt overfladeudseende.

    Bemærk: Derudover er ventilationsgaller ofte designet til at begrænse adgangen til gnagere og insekter fra ventilationskanalerne. Selvfølgelig er det i dette tilfælde vigtigt, at resten af ​​loftoverfladen ikke har huller eller huller.

    Til beskyttelse mod insekter anvendes ventilationsgitter med maske.

    PVC ventilationsgitter Sota (Apla) til Armstrong loft 600x600x8mm (celle 15x15mm)

    Ventilationsgitter Honeycomb 600x600 mm til Armstrong-loft.

    Skriv en anmeldelse

    Karakteristika: Strøm - 36W; Størrelse - 595x595x27mm; Lysstyrke (lm), belysning - 3200 lm (3200 lm); Farvetemperatur - 6500K (Koldt lys);.

    Karakteristika: Strøm - 36W; Størrelse - 595x595x27mm; Lysstyrke (lm), belysning - 3200 lm (3200 lm); Farvetemperatur - 4500K (Neutral denne verden).

    Karakteristika: Størrelse - 595x595x10mm; Strøm - 40W; Lysstyrke (lm), belysning - 3300 lm (3300 lm); Farvetemperatur - 6500K (Koldt lys); Farvegengivelsesindeks - 80 C.

    Karakteristika: Størrelse - 595x595x10mm; Strøm - 40W; Lysstyrke (lm), belysning - 3300 lm (3300 lm); Farvetemperatur - 4500K (Neural White Light); Farvegengivelsesindeks.