Armstrong hævet loft: fordele og ulemper

Armstrong-lofter er alsidige, velegnede til både kontorer og butikker samt til boliger. Dette loft ser smukt ud, monteret hurtigt, er relativt billigt. Jeg vil gerne sige med det samme, at producenterne ofte siger, at Armstrong er et nyt designord, men det er ikke sådan.

Kassette (plade-cellulære) lofter blev meget udbredt i Sovjetunionen, men ikke i boliger, men i industrielle lokaler. Under sådanne lofter kan du med fordel skjule enhver kommunikation - ledningsføring, ventilation.

Overvej i detaljer armstrongloftets egenskaber.

Særlige egenskaber

Armstrong hævede lofter kan opdeles i fem hovedklasser. For at forstå, hvilke materialer du vil beskæftige dig med, spørg sælgeren om et fabrikatcertifikat. Det skal indeholde alle de tekniske egenskaber ved loftet fliser.

Sådanne overtræk er opdelt i følgende typer:

 • Economy klasse. Som plader anvendes mineral-organiske plader, som ikke har sådanne fordele som fugtresistens eller varmeisolering. Sandt nok koster de lidt. De fleste modeller i økonomiklasse har et stort farveområde og ser pæne og smukke ud. Det vigtigste er ikke at bruge dem i fugtige værelser.
 • Loft klasse "Prima". Fremragende tekniske egenskaber - fugtmodstand, holdbarhed, holdbarhed kombineret med en række farver og reliefs. Sådanne plader er fremstillet af metal, plast, akryl og andre holdbare materialer. For lignende produkter giver producenterne en garanti på mindst 10 år.
 • Acoustic. Sådanne lofter med pladetykkelse op til 22 mm er nødvendige, hvor der er behov for støjreduktion. Disse er pålidelige stærke lofter med lang levetid.
 • Hygiejnisk. Lavet af specielle fugtighedsbestandige materialer med antibakterielle egenskaber.
 • En særlig kategori er designerlofter. Kan være meget anderledes og fra materialer med en række forskellige teksturer.

Armstrong-loftfliserne er også forskellige i deres monteringsmetoder: Den klassiske måde er, når pladen er indsat fra indersiden ind i rammen og den moderne udgave, når pladerne er monteret udefra (de snapper ind i rammen med et lille tryk).

Fordele og ulemper

Armstrongloftet har mange fordele:

 • Et stort udvalg af paneler til hævede lofter giver dig mulighed for at vælge den passende farve, tekstur, tykkelse og størrelse for ethvert værelse.
 • denne finish er perfekt til et stort rum;
 • Loftet vil klare sig godt med isoleringen af ​​rummet, da lysisolering kan lægges i mellemrummet mellem hovedloftet og loftet
 • Fugtmodstanden i loftet afhænger af kvaliteten af ​​fliserne. De fleste Prima klasse lofter er ikke bange for fugtighed;
 • hvis dit loft ikke er perfekt og har revner, sømme, højdefald og andre fejl, så er Armstrong trim en glimrende løsning på problemet;
 • ledninger, ventilation og anden kommunikation er nemmest at gemme i et Armstrong-loftdesign;
 • installation af et ophængt loft kan gøres af dig selv;
 • hvis en af ​​fliserne viser sig at være beskadiget, vil du selv kunne erstatte elementet;
 • Efterbehandling materialer, der anvendes i designet af Armstrong loftet, i langt størstedelen er nemme at rengøre og endda vaske;
 • flisebelagte paneler er miljøvenlige og sikre for mennesker. Hverken plastik eller mineralplader udsender skadelige stoffer, lugter ikke og ødelægges ikke af varme eller sollys;
 • designet udøver ikke overdreven pres på loftet;
 • Armstrongloftet har gode lydisoleringsegenskaber.

Selvfølgelig har denne finish nogle ulemper:

 • stilen er ikke altid egnet til udsmykning af en lejlighed eller et privat hus, da det ser ud til "kontor";
 • brugen af ​​billige materialer vil føre til, at panelerne ikke varer længe. De er let ridset eller beskadiget af enhver utilsigtet virkning;
 • loftet design vil uundgåeligt "spise" en del af højden af ​​rummet.

enhed

Loftet er et ophængningssystem bestående af en ramme, ophængningssystem og fliser. Rammen er lavet af lyslegeringer, den samlede vægt afhænger af rummets rum (jo større område er jo tungere strukturen), men generelt er belastningen på gulvet meget lille.

Designet kan monteres på næsten ethvert loft.

En stor rolle er spillet af højden af ​​rummet.

Husk, at Armstrongloftet vil "spise" mindst 15 centimeter højt. Designere anbefaler at bruge lofter i værelser med en højde på mindst 2,5 m. Hvis i et lille lavt værelse er de en nødvendighed (skjul ledninger eller ventilation), så husk at overveje at bruge spejlede paneler. Spejlpaneler øger visuelt højden af ​​rummet.

De tekniske egenskaber ved suspension ramme elementer er som følger:

 • Lejerprofiler af typen T15 og T24, længde i henhold til GOST 3.6 meter;
 • tværgående profiler af typen T15 og T24, længde i henhold til GOST 0,6 og 1,2 meter;
 • væg hjørne profil 19 24.

Suspension system består af:

 1. Fjederbelastede eger (strenge) til understøtning af profiler, hvorved du kan justere rammens højde. Standard strikkepinde (strenge) af to slags - strikkepinde med øjen i slutningen og striknåle med krog i enden.
 2. sommerfuglfjeder med 4 huller.

Efter installation af rammen og ophængningssystemet kan du montere den vigtigste del - pladen (finish). Tallerkener kan være af forskellige størrelser, men de mest almindelige er standard kvadratiske 1m.

mount

Loftet består af et sæt elementer (profiler og paneler), der er let at forbinde med hinanden. Derfor er størrelsen ikke så vigtigt for et sådant loft, vanskeligheder kan kun opstå med ikke-lineære former for lokalerne. Korrekt fastgørelse af aluminium eller galvaniserede profiler til vægge og lofter er en garanti for hele strukturens holdbarhed. Der er ikke noget kompliceret her, men det er værd at bo på nogle detaljer.

Det sæt af værktøjer, du måtte have brug for, er lille: tænger, perforationsbor, metalskær, dowels og en hammer. Profillængden overstiger normalt ikke 4 meter. Forresten, hvis du har brug for profiler af mindre (eller større) længde, så kan du næsten altid bestille dem fra sælgeren eller producenten. I dette tilfælde behøver du ikke at skære rundt med skæring eller opbygning.

Det er vigtigt at forstå, at forskellige materialer i bundloftet dikterer for os og valget af forskellige dele fastgørere.

Så, stenflader eller silikatblokke kræver brug af dykker mindst 50 mm. 40 mm dykker med en diameter på 6 mm er egnede til beton eller mursten. Det er enklere med trægulve - Suspensionrammen til et sådant loft kan også fastgøres ved hjælp af skruer.

Fastgørelse af pladerne er ikke svært, selv for en novice master. Før installationen anbefales det at kontrollere alle vinklerne mellem guiderne (de skal være nøjagtigt 90 grader). Derefter installeres panelerne og fører dem ind i hullets "kant". Dernæst giver vi panelerne en vandret position og sænker dem forsigtigt til profilen.

Bemærk venligst, at hvis kanten af ​​pladerne er synlige, indikerer dette fejl ved installation af rammen. Desværre sker det ofte, at pladerne skal skæres.

Installation af sådanne plader skal ske i den sidste fase af arbejdet, når alle de andre allerede er i kassetter. Sørg for, at vægkanten er glat, og brug evt. Loftsplinten. Det vil give fuldstændighed og nøjagtighed af hele strukturen.

Rammeindretning og montage

Oftest er installationen foretaget af firmaer, der sælger loftlofter, da de omfatter denne service på bekostning af hele strukturen. Ikke desto mindre tager mange hjemmeherrer installationen af ​​Armstrong-loftet med egne hænder.

Vi tilbyder dig trinvise instruktioner til installation af et hæftet loft, som hjælper dig med nemt at beherske teknikken til forberedelse og hurtigt samle strukturen:

 • Før installationen af ​​loftet påbegyndes, er det nødvendigt at afslutte alt arbejdet med lægning af kommunikation.
 • Start installationen med markering, definere startpunktet. For at gøre dette skal du fra den nederste vinkel ned mærke afstanden svarende til suspensionens højde. Minimumindrykket er 15 cm. Det hele afhænger af størrelsen og antallet af kommunikation, der vil blive gemt inde i den ophængte struktur.
 • Nu skal du installere en L-formet profil med en sektion på 24X19 langs væggenes omkreds. For at gøre dette gør vi markeringen ved hjælp af en piskekabel. Det er nemt at gøre det selv - du skal smøre ledningen med et specielt farvelement (du kan bruge almindelig grafit), vedhæfte det til markerne i hjørnerne og "slå af". Nu kan vi se niveauet for vores nye loft.
 • Startprofilen (hjørne) er fastgjort til væggen med dowels, som skal vælges afhængigt af det materiale, hvor de er installeret - beton, mursten, træ eller sten. Afstanden mellem dowels er normalt 500 mm. I hjørnerne trimmer vi profilen med en hacksav.
 • Det næste skridt er at bestemme midten af ​​rummet. Den nemmeste måde er at strække tovene fra modsatte hjørner. Krydset vil være midt i rummet.
 • Fra midten ligger vi 1,2 meter i hver retning - bæreprofiler vil blive installeret på disse steder.
 • Fastgørelse af støtteprofiler af sektion T24 eller T15 til loftet udføres ved hjælp af suspensioner. Længden af ​​støtteprofilerne er standard - 3,6 meter, men hvis denne længde ikke er nok, kan profilerne tilsluttes ved hjælp af specielle låse.
 • Efter at bæreprofilerne er fikset, begynder vi at installere den tværgående. Til dette er der specielle slots i støtteprofilerne, hvor du skal indsætte de tværgående. Forresten kan de enten være korte (0,6 m) eller lange (1,2 m).

Ramme strukturen i form af celler med celler er klar, du kan installere flisen. Teknologien til installation af fliser som helhed er enkel og er beskrevet ovenfor, funktioner er kun tilgængelige for installationsplanen af ​​lofter af lofter af lukket type. Til sådanne lofter anvendes specielle profiler (med et hul i profilens nederste hylde).

Kanterne på panelerne indsættes i det, indtil et karakteristisk klik. Plader kan flyttes langs profiler.

Hvis du skal installere lamper i et loft, skal du bestemme behovet for at installere lamper af den pågældende type (roterende eller fast), deres strøm og generelle stil på rummet. Hvis du beslutter dig for at bruge drejelamper, anbefales alle ledninger og belysningsanordninger selv at blive "monteret" før du installerer pladerne. Men i dag er der et stort udvalg af indlejrede belysningsenheder - de erstatter et vist antal paneler. Installation af færdige indbyggede armaturer er simpel og generelt ligner installation af fliselag.

Beregning af materialer

Begynd ved at beregne længden af ​​væghjørnet. Vi folder alle længder af væggene, hvor hjørnet bliver fastgjort. Glem ikke at tilføje på de projekterende dele og nicher. Beløbet skal divideres med længden af ​​et hjørne. For eksempel, hvis rummets omkreds er 25 m, og længden af ​​en profil er 3 meter, så er antallet af hjørner vi har brug for, lig med 8.33333... Nummeret er afrundet. Resultatet - vi har brug for 9 hjørner.

Stor hjælp i beregningerne har tegningsguider (hoved og tværgående) - du kan se elementernes direkte arrangement.

Det er godt, hvis suspensionsrammen indeholder et helt tal af celler, men det sker sjældent. Nogle gange bruger designere et "trick" med komponenter af forskellige størrelser, for eksempel at have store identiske paneler i midten af ​​et værelse og små paneler omkring væggene. Men hvis du selv er involveret i ophængningen af ​​strukturen, skal du blot arrangere de trimmet elementer i en eller begge ender af rummet.

For at kunne træffe en beslutning om hvor du vil have "ufuldstændige" celler, skal du opdele loftområdet i firkanter lige på diagrammet. Standardceller - 60 kvadratmeter. se. Tæl antallet af kvadrater du fik, herunder "ufuldstændige celler." Træk antallet af paneler i stedet for, hvor armaturerne vil blive installeret.

Nu kan du beregne antallet af guider, der vil være placeret på tværs af rummet, fra væggen. Hvis du ser at længden af ​​rummet ikke er opdelt i et lige antal guider, og du har et lille stykke tilbage, så skal du prøve at placere "ufuldstændige celler" på den side, hvor de ikke bliver tydelige.

Hvis der arbejdes med en tegning, er det vanskeligt, at en enkel formel hjælper. Det er nødvendigt at beregne loftets areal (multiplicér længden ved bredden).

For hvert element i loftet skal vi have en individuel koefficient.

Koefficienten for fliser er 2,78. Til hovedprofilen - 0,23 og for kryds-1.4. Suspensionsforhold - 0,7. Så hvis området i rummet er 30 meter, så skal fliserne 84 stykker, mens tykkelsen af ​​dens rolle ikke afspilles.

Ifølge størrelsen af ​​hele loftet tæller antallet af lamper. Standard - en pr. 5 kvadratmeter.

Indkvarteringsmuligheder

Armstrong loftkonstruktion er universel og velegnet til placering i offentlige bygninger og i private hjem og lejligheder.

Kontorer og indkøbscentre med store arealer, hospitaler og skoler - Armstrong-loftet vil tjene trofast i disse lokaler i mange år. Placering af plader er normalt standard - de er alle de samme og veksler kun med belysningselementer. Nogle gange kan du finde en skak eller lineær kombination af matte og spejlflader.

Armstrong loft - en usædvanlig løsning af et moderne interiør (100 billeder)

Armstrongloft - den mest almindelige form for lofter. Tilstrækkeligt billigt og nemt at montere vandt mange.

Overvej fordele og ulemper ved at bruge et hængende loft Armstrong.

Fordele:

 • Loftet, takket være sin ophængte konstruktion, giver nem adgang til ventilationssystemet og belysningsarmaturerne.
 • Det vil skjule uregelmæssigheder og eventuelle andre fejl i loftet, hvilket gør rammerne smukke og perfekte.
 • Nem montering og demontering.
 • God lydisolering. Gør ideel til installation på kontorer.
 • Suppleret med en række tilbehør.
 • Miljøvenlig. Pladerne er lavet af naturmateriale.

ulemper:

 • Bange for oversvømmelserne. Den største og største ulempe ved dette loft er ikke absolut beskyttelse mod lækage ovenfra.
 • Tåler ikke fugt og hyppige temperaturændringer som alle mineralplader.
 • Skrøbelighed. En lille skade på dette loft kan skyldes en kork, når du åbner champagne.

Armstrong loftmodeller

Alle mulige modeller af Armstrong-loftsbilleder kan findes på internettet, men for nu skal vi overveje det mest almindelige:

Økonomisk. Betydeligt i efterspørgslen, fordi de tiltrækker med deres pris. Opdelt i 2 typer: Baikal og Oasis. Hvis du vil have et godt design og kvalitet til den laveste pris.

1. Funktionel. Udstyret med særlig fugtbeskyttelse. Opretholde en fugtighed på 95%.

2. Akustisk (Ultima). Allerede ved navnet bliver det klart, at loftet har god lydisolering.

3. Hygiejnisk. Beskyt mod varm damp og fedt, og undgå dannelse af et bakterielag.

4. Designer lofter. På grund af det enkelte design giver originalitet og eksklusivitet til interiøret.

Armstrong loftfliser funktion

Pladen er lavet af mineralfiber med tilsætning af latex, stivelse, gips, cellulose.

En stor mængde stivelse tilsættes til pladerne af en lav priskategori, og latex tilsættes dyre. Ved at tilføje det sidste produkt har ovnen god fugtighedsbestandighed. Opbevaring af det færdige produkt tillades ved en fugtighed på mindre end 90% ved en temperatur på 15-30 grader.

Armstrong loft beregning

For en fuld beregning af loftet Armstrong tage omkredsen og runde op til et flertal på 3.

Hvis vi taler om gitteret, anbefales det ikke at skære mineralpladerne med mere end 50%

Bredden af ​​trimmen kompletterer hele størrelsen, divider derefter resultatet med 2 og bærer det trimmet par på væggene.

Langs længden placeres den skårne række mod den modsatte væg fra indgangen.

Bredden af ​​de 3 rækker af faste plader 0, 6 * 3 = 1, 8 Resten af ​​1, 2 m divideret med 2. Det viser sig, at de lange vægge vil støde op til rækker af plader på 60 cm.

Rammontering

1. Først skal du lave en kvalitativ mærkning af loftet ved hjælp af et niveau eller en laser.

2. Fortsæt til installationen af ​​Armstrong-loftsrammen ved hjælp af profiler.

3. Lav og fastgør en L-formet profil til væggen med dowels i trin på 40 cm. Profilen skal fastgøres til en "hylde"

4. Fortsæt til installationen af ​​suspensioner, der holder lamellerne.

5. Monter suspensionen i en afstand på 0, 6 m fra væggen efterfulgt af 1, 2 m.

6. For at overlappe profilen er fastgjort med ankerbolte.

7. Efter installationen skal du justere længden af ​​suspensionerne.

8. Fastgør transportskinnerne til suspensionerne, og sørg for, at de hviler på profilhjørnet.

9. Korsskinner foret vinkelret på lejet med hensyn til trin 0, 6

10. For at færdiggøre installationen skal du forbinde krydsskinnerne med dimensioner på 1,2 m med 0,6 m.

11. Rammen er klar. Det viste sig cellestørrelse 60 til 60 cm.

Lægning af loftfliser

 • Armstrong loftinstallation begynder med lægning af plader fra midten.
 • Læg pladerne igen og glem ikke at forlade rummet under lamperne. Hvis pladerne mod væggen ikke passer, skal du klippe dem.
 • Armstrong loft klar til brug.

Armstrong-hængende loft er den ideelle løsning, hvis du har brug for et originalt og samtidig praktisk loft.

Typer af loftfliser Armstrong

I udsmykningen af ​​forskellige lokaler i den kommercielle plan og ofte - i boliger og lejligheder brugte loftsystemer, kaldet Armstrong. Dette design har mange fordele, hvoraf den ene er muligheden for at vælge muligheden for dækning. Takket være dens universelle dimensioner er det muligt at installere alle eksisterende typer af plader i næsten ethvert loft i Armstrong-typen.

Kategori "Økonomi"

Denne samling af dekorative dele er designet til at blive installeret i standard rammer og har en minimal pris. Men lave omkostninger giver ikke den bedste ydeevne. Vandbestandigheden af ​​sådanne belægninger er lav og på steder med høj luftfugtighed anbefales det ikke at bruge dem. Denne klasse omfatter belægninger med følgende navne:

 • "Baikal" - hvide paneler med en overflade, hvor der er et karakteristisk mønster i form af "ormhuller". De har kun en kant valg - bestyrelsen og er den billigste af alle plade samlinger.
 • "Oasis" - elementer med en ru yderside. Tilgængelig i hvid er forbindelsen også en - bestyrelsen.
 • "Oasis Plus" - adskiller sig fra den simple version ved tilstedeværelsen af ​​perforeringer på overfladen af ​​elementerne. Bedre modstår uønsket støj.
 • "Tatra" - en speciel version af panelerne med forbedret støjisoleringsevne. Overfladen er dækket af et mærkeligt mønster i form af små revner. Hem to - Board og Tugular.
 • "Norma" er et specielt panel med en perforeret overflade, der muliggør bedre undertrykkelse af uønsket støj.

"Prima"

Dette er en dyrere samling. Imidlertid adskiller det sig ikke for meget fra sine billigere modparter. De vigtigste forskelle i detaljerne i denne kategori er forbedret ydeevne. Sådanne fliser, der er monteret i et loft af Armstrong-typen, har følgende parametre:

 • Øget fugtresistens, der giver mulighed for at montere en lignende belægning i rum med fugtighed på 95%.
 • Tre muligheder for mulige kanter.
 • Forbedret støjreduktion.
 • Højere styrke sammenlignet med billige serier.
 • Seks forskellige muligheder på ydersiden.
 • Bredere farveskala.

Særlige modeller

Elementer, der er udviklet til at løse specifikke problemer, falder ind under denne kategori. For eksempel forbedret lydisolering eller øget styrke. Der er følgende muligheder for særlige belægninger:

 • Acoustic. Disse er produkter beregnet til installation i lokaler, hvor støjniveauet skal sænkes ret stærkt. Sådanne plader er særligt populære i kontorer, hvor der er brug for et ekstremt samlet arbejdsmiljø.
 • Hygiejniske samlinger "Bioguard" og "Mylar". Disse dele blev designet til installation i fødevareindustrien og til installation på hospitaler. Bakterier udvikler sig ikke på overfladen af ​​sådanne dekorative elementer.
 • Vandtæt. De, som navnet antyder, anvendes på steder med højt fugtindhold. Detaljer i denne kategori falder under navnet Keramaguard og Newton.
 • Design muligheder. Dette er en speciel kategori med en enestående konstruktion af komponenternes yderside og en temmelig høj pris. Bruges til at skabe unikke loftsstrukturer.

kanter

Et af de vigtige elementer i ethvert system af en sådan plan er kanten af ​​delene. Forskellige typer af plader, der er monteret i Armstronglofter, kan have en anden form af denne del af pladen, og dette bestemmer, hvordan strukturens udvendige plan vil se efter installationen. Der er tre hovedmuligheder:

 • Tegular (Tegular)
 • Board (bestyrelsen)
 • Mikroluk (Microlook)

Figuren nedenfor viser, hvad deres væsentligste forskel er - forskellige typer ledd kan bruges til at opnå forskellige teksturer og mønstre på flyet.

Armstrong Loft - Specifikationer og funktioner

Hvis du hurtigt og billigt skal montere loftet i et rum med et ret højt loft, så er en god mulighed et suspenderet type system. Især bekvemt er Armstrong cellulære loft, som er populært i dag, hvis tekniske egenskaber vil blive diskuteret i dette materiale.

Og hvad er det - Armstrong-loftet?

Hans navn er smukt og lovende. Det er allerede blevet et husstandsnavn, hvilket ofte betyder enhver ophængt loftsstruktur med mineralplader. Dette er imidlertid en helt separat type af loftet. Lad os tale, for en start om dens fordele og ulemper.

Fordele og ulemper ved disse lofter

Positive aspekter:

 • Dette mineralophængte loft giver mulighed for altid at have fri adgang til ventilationssystemet, samt til forskellige sensorer og belysningsenheder.
 • Det suspenderede system vil pålideligt skjule alle uregelmæssigheder, snavs og andre fejl på bundloftet.
 • Hurtig installation og demontering, nem vedligeholdelse af loftet - det er to væsentlige fordele.
 • Høj lysreflektion af pladerne tillader i nogen grad at spare på elektricitet.
 • God optagelse af ekstern støj gør et sådant design til en god mulighed for kontoret.
 • Et stort antal tilbehør fremstillet specielt til disse lofter gør installationen endnu nemmere. Du kan især købe ventilationsgitter og indbyggede belysningselementer.
 • Glem ikke, at pladens naturlige materiale er sikkert og miljøvenligt.

Men Armstronglofterne er ikke uden fejl:

 • Hovedproblemet er, at de ikke kan lide oversvømmelser fra naboer ovenfra. Når alt kommer til alt, selvom ovnen er fugtighedsbestandig, har den ikke vandbestandighed. Derfor, hvis du ikke er sikker på dine naboer eller som rør, er det bedre at opgive loftet. Tag et stativ eller en kassette.
 • Hvor temperatur eller luftfugtighed ofte ændres, forringes mineralpladerne hurtigt. Deres farve ændres - for eksempel fra hvid bliver det gulligt.
 • Disse plader er ret skrøbelige. De kan ikke lide skarpe slag, der bliver beskadiget selv fra et skud af en champagnekork. Derfor bør du altid holde på lager to eller tre plader. Det er trods alt meget enkelt at erstatte dem.

Typer af hængende lofter Armstrong:

# 1. Den økonomiske klasse af lofter (typer - Baikal og Oasis) er meget efterspurgt. Det er trods alt minimumsprisen og den maksimale bekvemmelighed. Sådanne plader er billige, men har høj kvalitet og anstændigt design.

# 2. Funktionelle lofter (Prima type) har ekstra beskyttelse mod fugt. Således ændrer disse plader ikke deres form selv ved en fugtighed på halvfemsfems procent.

# 3. Akustiske lofter (Ultima type) er beskyttet mod ekstern støj.

# 4. Hygiejniske lofter (BioGuard type) er dækket på toppen med en speciel sammensætning, som beskytter dem mod virkningerne af varm damp og fastgørelse af fedt. Derudover tillader denne belægning ikke bakterier at formere sig.

# 5. Designlofter har et originalt udseende. De er vant til at give en særlig stil til noget rum.

Specifikationer for Armstrong hængende loft

Generelt består et sådant loft af et ophængningssystem lavet af specielle metalprofiler og mineralplader, som er monteret på et ophængningssystem. I begyndelsen vil vi tale om egenskaberne ved pladerne, der anvendes til Armstronglofter.

Plader til et falsk loft Armstrong

Grundlaget for pladerne til Armstrongloftet er mineralfiber (også stenuld, ellers genbrugt). Latex-, stivelses-, gips- og celluloseadditiver (fremstillet af genbrugspapir) tilsættes til denne fiber. Teknologien, udviklet til mindste detalje, giver mulighed for at opnå kvalitetsmateriale med et minimum af omkostninger til energi og råmaterialer. Billigere tallerkener har mere stivelse i deres sammensætning, og dyrere har mere latex. Dette additiv giver materialet fremragende fugtresistens.

Færdige plader lægges med plader af pap, stablet op og forseglet i polyethylen ved anvendelse af vakuum. Materialet modtager således beskyttelse mod naturkatastrofer og mekanisk skade. I stakken kan være fra otte til toogtyve stykker. I sidstnævnte tilfælde er pakken nok til 7,92 kvadratmeter af loftet. Opbevarede og brugte plader skal være under visse forhold: Fugtighed er ikke tilladt over 90 procent, og temperaturgrænsen er endnu mindre - fra 15 til 30 grader.

For at gøre installationen mere bekvem, er Armstrong mineralplader lavet med tre typer kanter:

 • Microlook-kantede plader har en ikke meget bred trangkant. De bruges i ophængte strukturer med en bredde på 1,5 centimeter.
 • Tegularkantede plader har også en trangkant, men bredere. Anvendes i ophængningssystemer med en bredde på 2,4 centimeter.
 • Kanten kantbrædder er alsidige - deres kanter er flad, hvorfor disse brædder passer til begge typer af ophængte strukturer.

Hvad angår de resterende egenskaber ved mineralpladerne Armstrong, er de som følger:

 • Bredde - 60 centimeter;
 • længde - 60 eller 120 centimeter;
 • tykkelse - varierer fra 0,8 til 2,5 centimeter;
 • vægt - fra 2,7 til 8 kg pr. kvadratmeter.

Hvad er et suspensionssystem

Populariteten af ​​brugen af ​​lofter lavet af mineralplader skyldes flere faktorer. Især denne nemme installation og lave omkostninger. De tekniske karakteristika ved Armstrongs hæmmede loft spiller også en rolle.

Der er stort set to hovedtyper af sådanne systemer: modulære og kontinuerlige. Ofte brugt den første type, som består af en ramme og moduler - paneler, bånd, skinner. Rammen er normalt gemt under headliner. Men der er muligheder, når dette ikke er nødvendigt, og så er dets udragende elementer synlige. I modsætning til et hemmedloft tager ophængningssystemet mere plads. Men under det kan du skjule enhver ingeniørkommunikation.

For øvrig skal installationen af ​​dette loft begynde med kommunikationsforløbet (ellers vil det være svært at gøre dette senere). Ved siden af ​​loftet er bundrammen fastgjort fra tværgående og langsgående profiler. Afstanden mellem de enkelte profiler er 60 centimeter (dette er størrelsen af ​​Armstrong mineralplader). Forresten er installationen af ​​rammen meget lig den montering af understøtningsstrukturen lavet af gipsplader. Den sidste fase af arbejdet - installation af plader, ventilationsgitter og lamper. Hun vil ikke arbejde - loftets samling svarer til barnets designers samling.

På den æstetiske komponent

Måske favorit af alle farver bruges til loftet, kan du kalde hvid. Men i dag kan du finde både farver og mønstrede plader Armstrong. Og sorte lofter bruges ofte i biografhaller. Forskellige plader og tekstur. Ud over de mest almindeligt anvendte glatte lofter er der perforeret og præget. Der er også åbne gitterceller, der ser meget interessante ud. Desuden er de i stand til visuelt at skjule hele ophængningssystemet.

Denne sort giver dig mulighed for at arrangere loftet til din smag. Du kan variere antallet af niveauer. Dette giver dig mulighed for at få meget interessante effekter på kontor, lejlighed eller offentligt rum. Brug de indbyggede belysningselementer til at få smukke tredimensionale designs. I dette tilfælde er suspensionsne skjult eller tilbage i syne.

Hvor er Armstronglofter brugt

Forskellige driftskrav gælder også for forskellige typer lokaler. Dette skal tages i betragtning ved valg af et loft. Og der er en sådan mulighed - som nævnt tidligere, produceres så mange som fire typer Armstrong-mineralplader, der hver især er tilpasset specifikke forhold.

# 1. Universel økonomi-klasse loftet skiller sig ikke ud med nogen funktioner, derfor er den velegnet til normale driftsforhold. Dette kan f.eks. Være industribygninger, hotellounger, skoler og børnehaver.

# 2. Loftet er funktionelt, der er skabt af fugtsikre plader (som indeholder meget latex), der er nødvendigt, hvor fugtigheden er meget høj. For eksempel kan det være en butik, cafe eller restaurant, swimmingpool, badeværelse i en boligbyggeri, sauna, vaskeri. Sådanne lofter kan også installeres i våde værksteder af industrielle virksomheder, og hvor der er direkte adgang til gaden (i korridorerne, haller).

# 3. Akustisk loft er nødvendigt, hvor det er nødvendigt at dæmpe kraftige lyde. Det kan især være en biografhal, et kontor eller en natklub. Sådanne Armstrong-loftkarakteristika er også velegnede til et hotel eller en støjende produktionsanlæg.

# 4. Loft hygiejne opfundet specifikt til medicinske og mad faciliteter. Overholder alle hygiejnestandarder og hygiejneforhold, pryder sådanne produkter hospitaler med polyklinikker samt butikker af fødevarevirksomheder.

# 5. Designloft skinner ikke med tekniske egenskaber, men med form og farve. Det er nødvendigt, hvor du har brug for en eksklusiv og unik. Det kan f.eks. Være en butikshal, en hotelhal, et kontor eller en restaurant. Du kan lave et usædvanligt offentligt rum, og du kan forkæle din egen lejlighed med et designerloft.

Typer af hævede lofter

Suspenderede lofter kan ikke kun løse problemerne med funktionalitet til forretnings- eller kontorlokaler. Nogle er også fremragende designløsninger, der gør det muligt at omdanne et boligareal eller et kunstobjekt.

Typer af hævede lofter

Suspenderede lofter er klassificeret efter deres design og materialer, der anvendes til installation.

Som regel er der syv forskellige typer af svækkede lofter:

 • gipsplader lofter;
 • Armstronglofter;
 • lofter Grilyato;
 • klyngelofter
 • lim lofter
 • stræklofter
 • slattedlofter.

Hver af dem er karakteristisk for visse typer lokaler. I dette tilfælde kan klassificeringen udføres af andre grunde. Suspended lofter er single og multi-level, plan og curvilinear. Hvis du vil skille ud og give loftet et ikke-standardmæssigt udseende, så vil det ideelle valg være et kombineret hæftet loft, som kan kombinere forskellige typer af strukturer, flere niveauer, interessante installationsordninger og placeringen af ​​belysningsarmaturer. Selvfølgelig vil originalitet og stil altid koste mere end standardløsninger. Derfor vil lofterne i det kombinerede system kræve større finansielle investeringer.

Multi-niveau hævet loft

Lad os undersøge alle typer af lofter. Hvilke fordele giver de, og hvilke ulemper de gemmer sig?

Gipsvæg - Variabilitet og alsidighed

Gipsplanklofter - den nemmeste løsning i form af køb af materialer og implementering af originale ideer. Designet af metalprofilen og gipspladerne (gipsplader) kan give overfladen nogen form. Derfor er sådanne lofter elsket af designere: Du kan oprette unikke installationer - multi-level, curvilinear, med et interessant belysningssystem (valget af armaturer til gipslofter på markedet er meget stort).

Gipsplankophæng

Vær opmærksom! I mangel af færdigheder er det uønsket at engagere sig i installationen af ​​loftet til GCR alene. For det første vil en 15-pund ark og to personer være svært at løfte. For det andet er gipsvæg et sprotmateriale og kræver omhyggelig installation.

Enheden er et loftspladetag på et niveau

Ordningen med et to-niveau loftsloft

Hvis du tror at gips er kun egnet til tørre værelser - soveværelser, stuer, kontorer - så fejler du. Der er flere typer af dette materiale, der tillader at anvende det under forskellige forhold.

 1. GKL - standard gipsplader.
 2. GKLV - fugtbestandig gipsvæg. Velegnet til værelser hvor der er vanddamp (vaskeri, køkken).
 3. GKLO - brandsikre gipsplader. Bruges til udsmykning af lokaler med øget brandrisiko.
 4. GKLVO - gipsvæg speciel imprægnering, der gør det muligt at beskytte mod fugt og ild.

Størrelser af gipsplader

Med al den alsidighed af de suspenderede gipsplader lofter har sine fordele og ulemper; fordele omfatter:

 • bredt anvendelsesområde - fra hjemmet til værelser med særlige forhold
 • rum for fantasi - du kan gøre dit loft så vanskeligt som du kan lide med hensyn til design;
 • evnen til at zone værelser på bekostning af multi-level systemer;
 • en bred vifte af indbyggede belysningsarmaturer til gipspladerlofter;
 • relativt lave omkostninger ved materialer og tilbehør.

GKL-lofterne har imidlertid negative sider.

 1. Arbejdskrævende og lang installation. Det kan tage flere dage at oprette en kompleks struktur.
 2. Efter gips er der stadig meget fint støv - grundig rengøring vil være påkrævet.
 3. Støj - at leve og arbejde selv i lokalet ved siden af ​​hvor installationen af ​​gipspladens lofter går, er meget ubehageligt.

Gipsvægsløsning

Hvordan man laver et loft på gipsplader?

Det er relativt nemt at lave et klassisk gipstak på et niveau. Det kræver deltagelse af mindst to personer og minimal viden om byggeteknologi. Mere detaljeret beskrives installationsprocessen i denne artikel.

Armstrong - hurtig og billig

Armaturer af flisebelagt type Armstrong er blevet den mest populære type belægning i boligområder på grund af den lave omkostninger og nem installation.

Armstrong er en metalramme fremstillet af T-formet profil og mineralpressede plader af rektangulær form. Samtidig er profilen ikke helt skjult under loftet og fungerer som et designelement.

Armstrong loft design

Pladerne er lavet af mineralfiber (knust og forarbejdet stenuld) med tilsætningsstoffer - stivelse, latex, gips og cellulose. I de dyrere versioner er latex overvejende i sammensætningen, stivelse - i budgetplader. En standardplade er en firkant med en side på 60 cm og en tykkelse på 1 til 2,5 cm. Der er også rektangulære plader Armstrong 120 * 60 cm.

Armstronglofter kommer i flere sorter.

 1. Oasis og Baikal - de billigste og mest populære lofter. Hvide eller grå plader med en lille tekstur i form af riller.

Falsk loft Armstrong OASIS

Falsk loft Armstrong Bajkal

Typer af lofter Armstrong Bioguard

Falsk loft Armstrong Ultima +

Der er også designversioner af alle disse typer, hvor pladerne har perforeret eller trykt mønster.

Armstrong perforeret hængende loft

Fordelene ved Armstrong-loftet omfatter:

 • lav pris;
 • høj hastighed på installation og næsten fuldstændig fravær af støv i den;
 • mesh system og standardiserede dimensioner af pladerne, hvilket gør det nemt at ændre dem om nødvendigt;
 • evnen til at skjule al kommunikation under loftet - fra ventilationssystemer til computernetværkskabler.

Plate Ultima dB Armstrong

Men Armstrong har også nok ulemper.

 1. Lofter udsættes for mekanisk skade. Nogle gange er det nok at blæse korken fra champagne til pladen krakket.
 2. Frygt for oversvømmelserne. Selv fugtbestandige Prima-plader tåler ikke direkte kontakt med vand.
 3. Armstrongs er meget modtagelige for udsving i fugt og temperatur - de falmer, bliver endnu mere skrøbelige og kan endda smuldre.

Ikke desto mindre er mangler næsten ikke taget i betragtning af Armstrongs købere på grund af den lave pris. Vi anbefaler også at læse artiklen om installationen af ​​Armstrong.

Grilyato - sofistikeret kombineret med funktionalitet

Grilyato er en gitterkonstruktion, der bruges til at arrangere lofter i store områder. Normalt bruges den i restauranter, udstillingshaller, indkøbscentre - hvor man samtidig skal overholde alle brandsikkerhedsstandarder, sikre problemfri adgang til kommunikationssystemer og opnå et interessant design.

Falskt loft af Grilyato

Nedhængt loft Grilyato er et gitter af aluminium. Evnen til at vælge forskellige farver og belægninger giver plads til designbeslutninger. Grilyato er praktisk, fordi den kan kombineres med andre typer af lofter - for eksempel gipsplader - og skaber dermed flere niveauer af forskellige former.

Tabel. De vigtigste modeller af lofter Grilyato.

Det er vigtigt! Designernes kærlighed til lofterne i Grilyato skyldes også muligheden for at installere loftlamper. Dette hjælper med at opnå den oprindelige visuelle effekt, spillet af skygger eller omvendt omgivende lys. Disse faktorer udvider i høj grad anvendelsesområdet for Grilyato.

Den største ulempe ved Grilyato er dens "gennemskinnelige" cellulære system - gennem ventilationsrør, ledninger og kabler kan ses.

Denne minus er dog mere end dækket af fordelene ved designet, herunder:

 • meget hurtig og nem installation uden overdreven støv og snavs;
 • fugt modstand;
 • Fremragende ventilation af tagloftet
 • relativ billighed;
 • skaber effekten af ​​"monolit" - loftdesignet ligner en enkelt helhed;
 • udskiftning af dele
 • en bred vifte af farver og belægninger: mat og blank, perle og krom;

Elementer af loftet Grilyato

Detaljeret monteringsskema af Grilyato med en celle fra 75x75 mm og mere

Montering af loftet Grilyato

Kassettelofter - holdbarhed og anvendelighed

Kassette-type lofter er næsten det samme som Armstronglofterne. I princippet er Armstrong en slags klyngelofter, isoleret i en separat klasse på grund af dens popularitet.

Kassettehæmmede lofter

Kassettsystemet er designet til at forenkle installationsprocessen så meget som muligt. Derfor kan den endda indsamles alene og uden relevant erfaring. Loftet, som en designer, er samlet fra individuelle modulære elementer - kassetter. De er kvadrater med en side på 60 cm (mindre ofte - 120 eller 30 cm), lavet af aluminium eller galvaniseret stål. Kassetter kan være af enhver farve, spejlvendt, uigennemsigtig, metalliseret, med polymercoating.

Kassette loft installationsskema

Kassettelofter er af to typer - skjult og åbent. I det første tilfælde dækker modulerne helt støtterammen. Korsformede led af fire kassetter lukkes ofte med et diamantformet dekorativt element. I åbne lofter udstikker profilen udenfor (som i Armstrong).

Aluminiums kassette design

Hovedargumentet til fordel for valget af klyngeophæng er deres holdbarhed og styrke. Derfor lukker de ofte loftrummet i boliger, sportshuse.

Men foruden slidstyrke er der andre fordele:

 • nem installation;
 • udskiftelighed af kassetter - du kan installere moduler i stedet for de tidligere, og dermed ændre designen af ​​rummet;
 • høj modstand mod fugt og ild;
 • let pleje
 • stort levetid
 • fri adgang til kommunikation på grund af aftagelige paneler.

Ulempen ved moderne cassette lofter er en - den høje pris. I øvrigt kan de være tre til fire gange højere i pris end Grilyatos lofter eller være ti gange dyrere end Armstrong.

Kassettelofter: typer og installation

Kassettloft er en speciel type loftplade, hvoraf nogle er firkantede plader. Interessant nok, når de monterer kassetten, er de som regel ikke knyttet til profilerne - de passer bare til dem og holder på bekostning af deres egen vægt... Læs mere.

Video - Installation af et CESAL-kassetteloft på toilettet

Limlofter - vi redder ved hjælp af klassikere

De ophængte lofter omfatter paneler, der holder fast i limen. De er kendt for alle i lang tid - limlofter er blevet brugt i vores land i mange årtier.

Loft, dækket af skumfliser

Dette er et budget og en enkel måde at afslutte loftet på - en flise af skum eller polystyren er fastgjort til bundloftet med et specielt klæbemiddel.

Der er flere typer loftfliser, der adskiller sig i fremstillingsmetode.

 1. Stemplet - det billigste dekorative materiale. Tykkelse af en skumflise fra 8 til 15 mm. Det kan være præget (konveks mønster) og glat. Det tolererer maleri.
 2. Ekstruderet - En tynd flise af polystyren kun 3-4 mm tykt. Som regel er en sådan flise lamineret, det viser tydeligt et mønster eller en tekstur (til metal, træ, sten osv.). Det har høje fugtbestandige egenskaber, som gør det muligt at bruge det i køkkener og badeværelser.
 3. Injektion - skabt ved sintring af polystyrenskum ved høje temperaturer. Den glatte overflade, selve flisen har en tykkelse på 6-8 mm.

Lim loftsystemer - en klassisk version. De giver ikke plads til designideer, og med dagens udvalg af materialer og teknologiske løsninger ser det ud til at være relativt falmet.

Design muligheder for skumpladefliser

Men alligevel elsket af mange for en række dyder, blandt hvilke er:

 • lave omkostninger;
 • enkelhed og ren installation
 • nem konstruktion;
 • evnen til at opretholde loftets "præsentation" ved at male.

Indstillinger for klæbende loftsfliser

For at lære mere om limningsprocessen, læs vores artikel om typer og installation af sømløse fliser på loftet.

Stræklofter - æstetikken i hjemmet komfort

Stræk loft i vores dag - den mest populære måde at afslutte loftet i boligområder. Og for en anden 8-10 år siden var strækningstaket en nyhed og kostet mange penge, nu takket være den teknologiske udvikling er det blevet mere tilgængeligt.

Smukke og praktiske stræklofter - det rigtige valg af moderne mand

Stretch loft - en PVC film (polyvinylchlorid) eller stof, strakt på en metal profil, som er monteret rundt omkredsen af ​​rummet. Installationen udføres ved hjælp af en varmepistol, der opvarmer materialet og gør det elastisk.

Stræk loft enhed skema

Stræklofter kommer i flere sorter:

 • blank;
 • mat;
 • satin;
 • perlemor;
 • metallisk;
 • med et billede
 • med 3D-udskrivning;
 • Perforeret.

Vær opmærksom! Professionelle firmaer, der beskæftiger sig med lofter, sendt til installationen af ​​to personer. Hvis dine lofter er installeret af et større antal arbejdstagere - står du overfor amatører.

Interessante stræklofter

Nu strækker lofter ofte kombineret med andre typer loftkonstruktioner - gipsplader, grilyato eller kassetter. På grund af trykning på film, skærmudskrivning og stansning giver strækloftet mulighed for at skabe fantastiske interiørløsninger. Derudover har det i de senere år været muligt at montere et strækloft på skrå og lige lodrette overflader.

Perforeret hængende loft

Men den vigtigste funktion, for hvilken strakte lofter er altid blevet værdsat, var og forbliver den ideelle ligejhed.

Men glem ikke de andre positive kvaliteter af dette design:

 • hurtig og ren installation (et rum på 16 kvm "lukker" om to til tre timer, herunder forberedelse);
 • minimal pleje
 • høj ekstern æstetik
 • Forskellige materialer, farver, teksturer;
 • mulighed for kombination med andre typer lofter, oprettelse af strukturer på flere niveauer;
 • holdbarhed - garantien for en klud begynder fra 10 år
 • Sikkerhed - når oversvømmet, kan strækloftet modstå flere titus liter vand, det brænder ikke og udsender ikke toksiner;
 • varme og støjisolering.

Trin af installation af strækloftet

Måder at montere strækloftet

Men der er også ulemper ved spændingsstrukturer:

 • strækloft i lærred er let at beskadige både under installation og under drift;
 • et lille udvalg af belysningsmuligheder;
 • cost-stretch loft er ikke den mest budgetmæssige mulighed;
 • hvis kommunikationen er skjult under loftet, vil adgang til dem være meget vanskeligt;
 • frygt for lave og høje temperaturer, deres pludselige ændringer.

Hvad er stræklofter?

I denne artikel kan alle finde alt, hvad du behøver at vide om typer af lofter! Vi anbefaler også, at du gør dig fortrolig med trinvise instruktioner for at installere et strækloft med dine egne hænder.

Video - Installation af strækloft

Rack designs - streng stil til store områder

Afhængigt loftplade type - en alsidig og ikke for dyr mulighed for offentlige rum. De bruges ofte i markeder og stationer, meter, stationer og lufthavne.

Rack suspenderet aluminium lofter

Bunden af ​​loftet er aluminium eller PVC lameller. Når det er monteret, ligner loftet en klapplade eller sidesideoverflade.

Lofter fremstillet af PVC-skinner (populært kaldet clapboard eller paneler) bruges ofte til boligområder - takket være deres fugtighedsbestandighed, er sådanne strukturer perfekte til badeværelser, badeværelser, saunaer. Længdenes standardlængde er 3 meter.

Rack loftslayout med indsatser

Fastgørelse skinnerne til dækket

Fordelene er:

 • nem installation;
 • et stort udvalg af farver og mønstre - efterligning af metal, træ, marmor;
 • lav pris;
 • let udskiftning og adgang til interceiling rummet.

PVC lofter

Aluminiumspladestrukturer anvendes allerede i lokaler uden for boligen. Bredden af ​​skinnen varierer fra 5 til 20 cm, og standardlængden er tre eller fire meter. Til afslutning af store arealager bestiller de som regel regelplader fra 6 meter lange og højere direkte på fabrikken.

Panelernes design er varieret. Ofte anvendes en metallisk belægning - i guld, kobber eller krom. Farver fra RAL-bordet er også tilgængelige. Ja, og overfladen af ​​skinnerne behøver ikke at være glatte - der er perforerede prægede indstillinger.

Rack loftsplader i forskellige farver

Blandt aluminiumsloftlofter er to typer præget.

 1. Tyske rektangulære lameller, normalt med perforeringer (1,5 mm huller i diameter). Bruges hovedsageligt skjult installation, hvor loftet er glat og fladt. Prøve forretningsstil for kontorlokaler, kontorer.

Tysk rack loft design

Rackloft A84A med åbne led af italiensk design, Albes

Fordelene ved slattedlofter omfatter:

 • Letvægtsdesign - skaber ikke en ekstra belastning på lejerne (vigtigt for store offentlige rum);
 • god ventilation af loftet;
 • korrosionsbestandighed;
 • holdbarhed og styrken af ​​systemet
 • miljøvenlighed og antibakterielle - på skråtakene danner ikke skimmelsvamp og svampe;
 • besparelsesstil egnet til de fleste ikke-boligbyggeri.

Af minuserne er følgende:

 • ikke den laveste pris. Den gennemsnitlige omkostning for et aluminiumslattedak med installation er 1500-1700 rubler pr. Kvadratmeter;
 • demontering kompliceres af designfunktionerne - for at få adgang til kommunikation, og skjulte loftsskinner skal adskille en stor del af belægningen;
 • Designet er dårligt velegnet til værelser med lave lofter, da det tager op til 10-15 cm i højden.

Falsk loft i badeværelset rack

Rackloft er en letvægtsophæng, som er monteret fra kun 4-5 typer af dele. Installationsprocessen er ikke en stor ting. For at være sikker på dette skal du læse artiklen om installation af et loftloft på badeværelset.