Art Deco Stretch lofter

Mere end 7 år på markedet og en individuel tilgang til kundernes ønsker.

PROFESSIONEL BENÆRING

Vores firma bringer sammen højt kvalificeret personale, avanceret teknologi og lave priser, hvilket giver os mulighed for at levere en service, som konkurrenter kun kan drømme om.

Forlad en anmodning nu!

Og få rabat

Fyld ud formularen, og vi vil kontakte dig i den nærmeste fremtid

Vore tjenester

Vores højt kvalificerede specialister vil på kort tid realisere dine mest modige designideer. En stor række af teksturer og materialer vil hjælpe dem i dette.

blank

Glatte lofter er præget af en spejlglans og reflekterende overflade, hvilket bidrager til en visuel forøgelse i området.

MATT

Uigennemsigtige stræklofter er de uundgåelige klassikere, som fejlagtigt passer ind i indretningen af ​​ethvert rum.

satin

Sateen stræklofter er karakteriseret ved en diskret glød og lyse farver, der med succes kan bruges til at danne en varm atmosfære i huset.

OM OS

Art Deco-medarbejdere er højtuddannede specialister, der kan sætte dine ideer i gang med at starte med et telefonopkald og slutte med høj kvalitet og rettidig arbejde.

Mere end 7 år på markedet

Vi er altid klar til at tilpasse sig vores klient, hvis det ikke truer kvaliteten af ​​arbejdet.

FANTASTISKE MATERIALER

På grund af vores egen produktion og arbejde uden formidlere giver vi de mest optimale priser.

HIGH QUALITY STANDARD

Når du adresserer os, sparer du tid og penge og bliver omgivet af specialister.

Forlad en anmodning nu og få rabat!

Hvorfor skal du vælge os

Vores specialisters høje professionalisme og produktets upåklagelige kvalitet gør det muligt for os at realisere de mest dristige designideer, og på grund af det fulde sortiment af materiale og produktionskapacitet vil vi gøre det på kortest mulig tid.

Art Deco Stretch lofter

Stræklofter med vores hjælp billige er ikke kun en måde at tiltrække opmærksomhed på, det er en realitet. Vi bestiller materialer direkte fra fabrikken, så du behøver ikke betale mellemmænd.

Du kan finde ud af de omtrentlige omkostninger ved at installere stræklofter på hjemmesiden, for det har vi givet en enkel og bekvem lommeregner. Indtast de grundlæggende parametre, og han vil beregne prisen, hvor du kan købe materialer, samt omkostningerne ved installationstjenester. Den nøjagtige pris på det arbejde, du lærer hos vores ledere, og du kan være sikker på: vi undervurderer ikke omkostningerne og navngiver urealistiske beløb, som derefter ændres. Prisen, hvor du har mulighed for at købe nedlagte lofter i firmaet DECO, samt at bestille deres installation, kaldes straks og ændres ikke længere. Vi snyder ikke vores kunder.

I vores firma kan du bestille lofter af enhver type og størrelse. En række forskellige farver og teksturer gør det muligt at diversificere interiøret som du ønsker. Med eksempler på ordrer, vi har udført i Moskva og Moskva, samt anmeldelser af taknemmelige kunder, kan du finde på vores hjemmeside.

Hvordan vi installerer stræklofter

Arbejdet begynder med, at måleren kommer til dig (du kan tilmelde dig en måling ved hjælp af formularen på hjemmesiden). Bemærk: Opkaldet til måleren på DECO er helt gratis.

En erfaren specialist måler dine lokaler, hvorefter vi fortsætter med at producere strukturer, som vil blive installeret. Vores virksomhed bruger i sit arbejde kun højkvalitetsmaterialer, fittings og fittings fremstillet i Europa. I gennemsnit tager produktionen 2 dage, vi leverer de færdige lofter til dig gratis. Præcis på aftalt tidspunkt, vil vores installatører komme til dig, de vil hurtigt og effektivt udføre installationen. Installationsarbejdet er helt sikkert, da vi bruger pålidelige kompositgasflasker.

Det vil tage lidt tid, og i dit værelse vil der være smukke, funktionelle stræklofter, modstandsdygtige over for slid!

Hovedtræk ved art deco lofter

Art Deco er en klassisk designstil, der dukkede op i begyndelsen af ​​det 20. århundrede i Paris. Til denne tendens i design var en karakteristisk funktion brugen af ​​materialer fra kategorien meget dyr, hvilket giver mulighed for at skabe et luksuriøst og smukt miljø. En vigtig rolle i udsmykningen af ​​værelser i Art Deco-stilen har et loft, som normalt er dekoreret med forskellige ornamenter og dyre finishmaterialer.

Basic stil par

Denne type design er ejendommelig for brugen af ​​et omfattende udvalg af farver, når gulvene færdiggøres. Fra lyse toner anvendes: beige, hvide, bløde guld og sølv nuancer og elfenben. Hvis vi taler om mørke nøgler, råder de sorte, grå og mørkebrune versioner.

Bulkløsninger er den bedste mulighed for monokromatisk farvning, og konstruktioner på flere niveauer er velegnede til brug af flere farver eller nuancer. Det er værd at være opmærksom på valget af materiale, hvorfra belægningen vil blive samlet - deres forskellige typer kan fuldstændigt omdanne den oprettede sammensætning.

En vigtig rolle i designet vil spille en række mønstre og ornamenter på loftet strukturer. En meget populær version af mønsteret blev billeder af grene af træer eller planter. Mere moderne motiver består af geometriske mønstre i form af trekanter, kvadrater eller lige linjer.

Materialer af dekoration er normalt træ, læder, både naturlige og kunstige, samt forskellige metalprodukter, der tjener som dekorative elementer. Som en ekstra indretning overlapper, kan du bruge forskellige krystaller, som giver masser af plads til fantasi, når du vælger taklamper - modeller der bruger Swarovski krystaller passer perfekt.

optioner

Loftet på et så lyst design kan enten være en glat overflade eller en multi-level struktur. Tilstedeværelsen af ​​mange niveauer er blevet et af de kendetegnende karakteristika ved denne type design. Derfor vil multi-level sammensætninger af gipsvæg eller stretch stof være en glimrende del af et sådant interiør.

Hvis du bruger en løsning med flere niveauer, kan du bruge en meget populær teknik blandt designere: arrangere hovedplanerne i ét farveskema og gøre de vertikale dele af sammensætningen til en anden farve. Den samme teknik kan bruges med ornamenter: Lav hovedplanet monofonisk, og dekorér kompositionens kant eller vertikale overflader med forskellige mønstre.

Glatte lofter med et enkelt plan kan også blive en del af et sådant interiør, men i dette tilfælde skal man regne ud, hvordan man kan trimme den resulterende overflade - tekstur og farve er af stor betydning. Stræklofter med ruskindens tekstur, malet i en af ​​de naturlige nuancer eller helt guld, samt sølvfly, blev en meget populær mulighed for en sådan finish.

dækning

Det bedste af de moderne efterbehandling materialer til denne type indretning vil være et stretch stof. Dette design kan udføres på flere niveauer, dekorere med forskellige ornamenter ved hjælp af fotoudskrivning og samtidig vælge farve og tekstur af lærredet. Desuden er dette design præget af tilstedeværelsen af ​​glatte og reflekterende overflader, som kan skabes ved hjælp af stretch PVC belægning.

Gipsvæg er også en god pasform til at skabe sådanne lofter. Det vil gøre et godt design med både et og flere niveauer. I betragtning af at sådanne kompositioner kan oprettes med egne hænder, vil du have et bredt område for kreativitet og fantasi.

eksempler

Ikke en enkelt historie kan erstatte det, du har set personligt eller i fotografier, og derfor er der nogle billeder af hvordan et art deco-loft kan se ud. Tegningerne erstatter ikke personlige indtryk, men de hjælper dig med at forstå, hvordan et sådant loft ser ud i ægte interiør.

Volumenet på dette design giver dig mulighed for at bruge en enkelt farve uden at fratage hele designet af en bestemt charme.

Den moderne vision af denne type indretning er den geometriske farve af det strakte lærred. Dette design passer perfekt ind i det moderne interiør.

Grænser, malet i en farve, der er forskellig fra hovedbelægningen, giver en følelse af lydstyrke og perfekt dekorere designet.

Chic element i interiøret: loftet i art deco stil

Art Deco kaldes ofte stilen til Hollywood-stjerner. Dens karakteristiske træk er prangende luksus, dristige former, underlagt strenge geometriske mønstre, farvernes rigdom og rigdom, uforlignelige chik og den generøse brug af etniske mønstre og fancy ornamenter. Sjældne og dyrebare skove, aluminium, elfenben, krokodille læder, skinnende metaller og moderne materialer med en blank overflade bruges til at skabe en art deco stil indstilling. Loftet i art deco-stil er dekoreret med stucco og maleri, abstraktioner, store geometriske figurer. Udvalget af nuancer varierer fra lyse til mørke farver og endda sorte, og de mest dristige designere supplerer paletten med guld- og spejlflader.

Art Deco Farvetoner

I art deco-stilen af ​​lyse farver, hvide, mælk, elfenben, beige, delikat guld og delikat sølv dominerer. De bruges normalt som loftets vigtigste baggrund.

Blandt de mørke nuancer er sorte, grå og mørkebrune toner særprægede i retningen. De kan spille en stor rolle i designet eller alternativt med lyse striber, geometriske former og dekorative grænser.

Bright gamma er kun til stede i dekoration og dekorative elementer. Grøn, orange, blå, burgunder, rød og gul toner vises i små mængder og fungerer som en accent, der effektivt understreger det overordnede elegante farvekoncept.

Ornamenter og dekorative genstande

Zigzag former oprindeligt kontrasteret med en klar og glat overflade af loftet, hvilket giver dynamik og impuls til interiøret.
Egyptisk halvcirkel, der symboliserer solen, der stiger over horisonten - dette tryk findes ofte i interiøret i art deco-stilen. Det repræsenterer en spektakulær lys baggrund, hvor rød-orange og gylden-gule stråler afviger i alle retninger. Ornamentet er forskellige pompøse og rige farver. Velegnet til rummelige stuer, regelformede spisestuer, hjemmebiblioteker og business klasserum. Ser elegant og luksuriøst ud i statusklubber, dyre restauranter og elegante kunstgallerier.

Multilevel - en af ​​de mest berømte stil chips. Typisk for at skabe en sådan effekt, strække lofter er bestilt i forskellige nuancer, og kantsten er placeret ved krydsninger af vægge og lofter. Dette hjælper med at understrege et klart geometrisk rum og giver den overordnede situation en finish.

Variationen af ​​farver: Lys og mørke nuancer, der erstatter hinanden, mest i overensstemmelse med loftets design i art deco-stilen. Strimlerne kan være forskellige i bredde og variere i farvemætning. Kontrastopløsningen i sort / hvid er meget populær.

Kurvaturer: Art Deco retningen er ikke kendetegnet ved glatte, men skarpe krumninger, der symboliserer udtryk og lidenskab. Sådanne elementer kan være til stede både i store former og i små dekorative elementer og mønstre.

Art deco lofter ser godt ud i de brede og rummelige stuer, møbleret med moderne fashionable møbler. Normalt udarbejder de boligområder af velhavende mennesker, der ønsker at omdanne en lejlighed til en elegant salon. I sådanne værelser føler gæsterne sig godt, atmosfæren er befordrende for hosting af sociale arrangementer og fester for middelklassen og business eliten.

Til spisestuer er et art deco-loft også hensigtsmæssigt, men kun som en del af en generel indretning designet i samme stil og tilsvarende farveskema. I køkkenet ser et sådant loft smukke ud i kombination med en metalbjælke og reflektorlamper.

Dekorere værelser med art deco lofter, det er bedre at vælge rolige farvekombinationer, ikke at blive båret væk med for skarpe mønstre og store geometriske figurer. Først og fremmest er dette sted beregnet til afslapning, og når man ser på et kontrastfuldt mønster inden man går i seng, er det usandsynligt, at du kan slappe af og hurtigt falde i søvn.

Art Deco er en spektakulær men kompleks stil, så for at gøre værelset ser harmonisk og elegant ud, kontakt professionelle designere. Dette vil undgå de karakteristiske fejl og bidrage til at skabe et solidt og smukt interiør.

Funktionerne i strækloftet i art deco-stil

Forbindelsen mellem moderne og klassiske stilarter bliver stadig mere populær. Meget ofte kan du finde forskellige designmuligheder, som f.eks. Barok eller imperium, hvor nye materialer anvendes eller små, men der er sket vellykkede ændringer. Takket være denne blanding og syntese er der kommet en moderne art deco interiørdesign stil. Han var i stand til at kombinere unikheden af ​​den nye æra og elementer i det syttende og attende århundrede.

Stræklofter i art deco-stil

Stræklofter vil se godt ud her. De er direkte oprettet til brug i dette design option design. I dag er stræklofterne repræsenteret på byggematerialemarkedet med en ret bred vifte. De kan være stof og film. Sidstnævnte er igen opdelt i en blank og matt version. Stræklofter har store fordele i forhold til andre typer finish. De kan skabe varme- og lydisolering, helt demonteret, ikke svært at vedligeholde. Film er nok til at tørre med rent vand, og rensning er velegnet til stof. Stræklofter har et stort antal farver, de kan bruge fotoudskrivningsteknikker.

Art Deco dekorerer levende rum, såsom stuer, badeværelser, køkkener og soveværelser samt caféer, restauranter, hoteller mv. Under sin eksistens har denne design stil udviklet en række iboende træk. For det første kan det primære farveområde her være både ret lys og mørkt. Beige, orange, hvid, creme nuancer vil se godt ud, og burgunder, mørke lilla, mørkebrune versioner vil også se originale.

En masse kunst bruges i art deco. Det kan spores i alt, fra elementerne i møbler (håndtag, dekorative ornamenter) og slutter med tegninger af en abstrakt udsigt over væggene og loftet. Guld- eller kobberfigurer, dækker af tunge og ædle stoffer, såsom fløjl, malerier og spejle på væggene, bruges ofte som tilbehør. Tæpperne kan være dyrehud, som tiger, giraf, zebra, hvilket gør denne stil lidt som afrikanske motiver til indretning.

Streklofter i art deco-stil kan præsenteres som en mat eller blank valgmulighed. De bliver perfekt kombineret med indretningens grundlæggende design. Hvad angår farveintervallet, kan du i dette tilfælde bruge de forskellige versioner. Det hele afhænger af de grundlæggende farver i rummet, ekstra tilbehør. Hvis du vil bruge billedudskrivningsteknikken på stræklofter, passer den perfekt. Her vil forskellige former for abstrakte mønstre og ornamenter i guldmaling se godt ud. Især smuk et sådant billede vil se på en sort baggrund, som er meget velegnet til en café eller en dyr restaurant.

Art Deco belysning spiller en vigtig rolle. Det skal ikke være meget lyst, lidt dæmpet. Til dette formål, lamper af moderne stil, lavet af metal. Med hensyn til den indbyggede belysning i hævede lofter passer den i dette tilfælde perfekt. En anden integreret attribut af stil er krystal lysekroner. De er et middel til belysning, og skaber samtidig en fantastisk æstetisk effekt.

Stræklofter i art deco ser fantastiske ud i form af strukturer på flere niveauer. Det hjælper med at kombinere flere typer malerier, for at kombinere farver og dermed skabe fantastiske originale muligheder. Meget ofte bruges en blank film på første niveau og mat på den anden, eller et lærred med malerier og mønstre på den første skade, og på den anden - dens almindelige version.

Generelt antager art deco forekomsten af ​​temmelig moderne typer møbler af den korrekte form. Det kan være sofaer med læder polstring, træ stole og borde. Alt dette vil blive kombineret med den moderne type teknologi i køkkenet eller i stuen. På væggene i denne sag kan der være forskellige typer mønstre og udskrifter, eller de kan være monotone.

For at opsummere

Art Deco-stil er en helt ny, men samtidig en unik designmulighed for værelset. Denne stil kan kombinere uforenelige ting, kombinere luksus og komfort i oldtiden og funktionaliteten i vores tid.

Stræklofter her kan være både matte og blanke. De vigtigste farver, der passer til denne stil: beige, brun, lilla, burgunder, sort, fløde. Perfekt i dette tilfælde vil ligne et to eller tre niveauer strækloft, forskellige typer fotoprint og forsænket belysning.

Denne mulighed for indretning vil gøre din lejlighed mere elegant og usædvanlig, og brugen af ​​stræklofter garanterer holdbarhed, originalitet og finish af høj kvalitet. Denne type loft giver mulighed for ikke at opsamle støv og snavs, beskytter mod for høj fugtighed, gør værelset bare behageligt og utroligt smukt.

Stretchlofter i stil med Art Decor

Det har længe ikke været nogen nyhed om, at et moderne interiør ikke kan undvære så vigtig detalje som et ophængt loft. Alle ved, at de er smukke og praktiske. Men få mennesker ved, hvad dette design er.

Den mest oplagte af alle funktionerne i strækloftet er selvfølgelig dekorativt. Det giver dig ikke kun mulighed for at færdiggøre billedet af rummet, som blev designet af designeren, men gør det også muligt at understrege individuelle zoner eller fokusere på noget specifikt. Den dekorative funktion kan have en anden betydning for indretningen af ​​rummet, nemlig at skjule ujævne overflader. Desuden er designet af det ophængte loft i sig selv meget lettere end designet af gipsplader, der udfører samme funktion.

Farvepalet og materialer

Vi bør også tale om farve løsninger og materialer, hvorfra lofter lofter er lavet. Der er to typer materialer, der anvendes til fremstilling: et specialiseret stof og PVC film. Funktionelt adskiller de sig lidt indbyrdes. Begge materialer tolererer ikke ultra-lave temperaturer, hvilket i øvrigt ikke er kritisk i opvarmede rum. Hvad angår farvediversitet, er valget så stort, at det er værd at blive styret kun af dine ønsker i denne sag. Derudover er det muligt at bestille ikke kun et monokromt loft, men en udskrift af ethvert billede, du kan lide. Et sådant designbevægelse vil uden tvivl gøre interiøret unikt!

Art Deco i et moderne interiør

Art Deco var populær i begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Nu er han tilbage i mode, men med nye ideer og forbehold. Lovers af denne tendens kan ikke uden glitter og pastell nuancer. Det er derfor, at ved indretningen af ​​et art deco-rum vil hævede lofter uden tvivl blive uforanderlige. Strenge geometriske linjer og tilbageholdenhed af toner vil se godt ud med et blankt stretchloft i art deco-stil.

Udvælgelse af fagfolk

Selvfølgelig, når du beslutter dig for at reparere, vil jeg gerne have resultatet godt. Det er derfor, at de fleste forbrugere vender sig til de mest kendte firmaer. Og det er den rigtige beslutning. Da kun en tilfreds kunde vil anbefale virksomheden til sine venner og bekendte. Sådan er virksomhedens Art Decor-lofter, som er kendt for alle, der er interesseret i dette emne. Hvis du ikke har hørt om det fra venner, så læser du sikkert på internettet. Professionelle fagfolk giver ikke kun hurtige svar på dine spørgsmål, men hjælper også med valg af materiale.

Stretch lofter kunst indretning er berømt langt ud over den territoriale placering af virksomheden.

Og vigtigst af alt, sammen med udførelsen af ​​drømmen om et hyggeligt hjem, får du også service af høj kvalitet til installation og vedligeholdelse af loftet af art deco og ikke kun.

Hvis du beslutter dig for at stole på installationen og valg af fagfolk, kan du kontakte os for at få råd og bestille ordre på telefon +7 (495) 777-3827

Kunst hus stræk lofter

Moderne indretning er præget af helt forskellige, udadvendt modstridende tendenser: på den ene side ved at nærme sig det naturlige miljø, herunder forskellige naturlige.

Hvidt to-niveau strækloft

For længe siden antog en lejlighedskonstruktion et standardmaleri af loftet i hvidt. Ingen specielle forbedringer enten i almindelige lejligheder eller i dyre luksusboliger. Hvide lofter jaget på.

Stræklofter i Orenburg fra Art Deco: fordele og priser

Stræklofter -
utvivlsomt ramt blandt
Produkter til efterbehandling

Stræklofter i Orenburg - dette er en form for loftsbeklædning, der giver dig mulighed for visuelt at udvide og dekorere rummet, samt give det originalitet. I dag nyder den en utrolig efterspørgsel fra forbrugere og udviklere på grund af sin enkelhed, et betydeligt levetid og elegance. Du kan købe et strækloft hos ArtDeko Production Company.

Stræklofter i Orenburg fra "Art Deco"

ArtDeco tilbyder høj kvalitet og overkommelige stræklofter i Orenburg. Vi sælger varer i dette segment i lang tid - i denne periode lykkedes det os at vokse markant og diversificere vores sortiment. ArtDeko-produktionslinjen er udstyret med moderne udstyr fra Zemat-mærket, som gør det muligt at holde produktkvaliteten på et konstant højt niveau.

"ArtDeco" tilbyder installation af lofter af enhver konfiguration og størrelse. Vores specialister på kort tid vil gennemføre installationen af ​​lærredet i overensstemmelse med dine ønsker og krav.

Den store variation af fittings og farver i lofter, der præsenteres i ArtDeco-kataloget, giver dig mulighed for at vælge præcis, hvad der vil se ud i forbindelse med et specifikt interiør og svare til alle personlige præferencer. Derudover har vi udført fotoudskrivning på loftet. Takket være dette kan du altid sætte dit yndlingsfoto, billede osv. På måden.

En af de største og væsentlige fordele ved stræklofter kan betragtes som enkelheden ved deres installation. For at udføre arbejdet behøver du ikke at ty til hjælp af komplekst teknisk udstyr eller en stor mængde arbejde.

Derudover kan lofter i Orenburg monteres på ethvert trin i reparationsarbejdet. Installationsprocessen selv sker uden støv og snavs, så du behøver ikke at lave møbler, dække andre indvendige elementer med film, og i slutningen rengøre lejligheden fra snavs.

Strækloft i Orenburg vil ikke kun forskønne dit hjem, men også et rent alternativ til andre loftsbeklædning. Ved hjælp af denne type finish kan du jævnligt opdatere dit interiør.

Stræklofter i Orenburg PVC

Polyvinylchlorid er nok det ideelle materiale til fremstilling af stræklofter. Vores firma samarbejder med producenter af polyvinylchlorid, som har deres egne forskningscentre. På deres grundlag kigger kemiske teknologer ikke kun om råmaterialernes kvalitet, men forbedrer også den.

Hvert år stopper flere og flere købere deres valg på stræklofter. Årsagen til dette er følgende fordele ved denne type overtræk:

Evne til at arbejde med buede overflader.

Enkel implementering af lofter på flere niveauer.

Tilstedeværelsen af ​​et hulrum for kommunikationselementer.

Tilrettelæggelsen af ​​spotbelysning.

En mulighed for at udføre installation af gardiner og andet tilbehør.

Moderne stræklofter er således et glimrende alternativ til forældede efterbehandling materialer - de er ikke ringere end dem i deres pålidelighed, holdbarhed og æstetik.

Du kan modtage mere detaljerede oplysninger om vores produkter eller foretage en ordre via telefon eller på kontoret. Adresse og nummer opført på vores hjemmeside. Vi vil altid møde dig og hjælpe dig med at vælge den mest passende mulighed for din lejlighed. "ArtDeco" - de bedste stræklofter i Orenburg kun her!

For at bestille eller ringe måleren til webstedet, ring til vores leder eller send en forespørgsel via feedback formularen. Du kan også altid komme til vores kontor. "Art Deco" - kvalitet og overkommelige stræklofter i Orenburg.

Ved hjælp af regnemaskinen på stedet er det nemt at finde ud af de omtrentlige foreløbige omkostninger ved vores produkter og tjenester.

Bestil et strækloft ved at ringe til de angivne telefoner, og du vil være tilfreds med resultatet!

Kunstnerisk lofts katalog Cerutti ST (del 2)

Shabby Chic: S2 Series: Orchids

S-serien: Blomster og blade

S-serien: Blomster og blade

Serie Z: Sommerfugle

Sofito serie: blomster

Sofito serie: blomster

Serie Z: Sommerfugle / Etnisk stil

Serie K: Vand / Serie D: Dyr i Afrika

Sofito serien: vandverdenen

Sofito serie: vand / dyreliv

Sofito Serie: Animal Kingdom

Sofito serie: kort

Serie C: Oceanien

Serie C: Oceanien / Serie P: Naturens mønstre

Art Deco: Serie E: Italienske haver

Serie E: Italienske haver

E Serie: Italienske haver / L Serie: Skove

E Serie: Italienske haver / N Serie: Vitamin Cocktail

Sofito serie: lækker

Sofito-serie: velsmagende / farvet glas

Q serie: Meadows / R Series: Vandfald

Sofito serie: natur

Sofito serie: natur

Kan du lide billedet? Vi har en gratis design visualisering!

Glem ikke at angive filnummer og kategori *

* Det vil være helt fantastisk, hvis du beskriver stilen, den grundlæggende farveskala og formålet med rummet (børnehave, soveværelse osv.)
Ved at klikke på indsend handlingsknappen accepterer du vores privatlivspolitik.

Directory Navigation

 1. Klassisk stil
  • Engle og cupider
  • vægmalerier
  • ornamenter
  • Classic Plots
  • Sofito: indretning
  • Sofito: akvarel indretning
 2. Glamour stil
  • skyer
  • Skyer: Ny samling
  • Sofito: skyer
  • Sofito: vintage
  • Sofito: eftermontering
 3. Eksklusiv fra designlaboratoriet Sofito
  • Børns tema
  • Vægrejse
  • Falske lofter
  • Miscellanea
 1. Shabby Chic Style
  • orkideer
  • sommerfugle
  • Blomster og blade
  • Sofito: blomster
 2. Etnisk stil
  • vand
  • Sofito: vandverdenen
  • Naturens mønstre
  • Oceanien
  • Dyr af Afrika
  • Sofito: dyreverden
  • Sofito: vandverdenen
  • Sofito: kort
 3. Art-Deco stil
  • Vitamin Cocktail
  • Sofito: velsmagende
  • Sofito: Glasmosaik
  • enge
  • skov
  • Italienske haver
  • vandfald
  • Sofito: natur
 1. Fantasy stil
  • Falske vinduer
 2. Hi-tech stil
  • Planet jorden
  • skyskrabere
  • galakse
  • Sofito: plads
  • Sofito: stjernetegn
  • Sofito: byer
  • Sofito: tekstur
 3. konstruktionisme
  • Abstraktion og minimalisme
  • Abstraktion og neoplasti
  • Sofito: abstraktion
 4. Orientalsk stil
  • Japan

Stilistiske kort over dette afsnit

På grænsen til klassisk ligger art deco og glamour den dejlige stil af Chebbi-chic. Effekten af ​​gnidning bringer den tættere på vintage, og elementerne i luksus - til klassikerne. Kun blide pastellfarver anvendes: hvidlig hvid, lidt mindre creme, lys lilla, lyseblå, elfenben, lyserød, lyserød-lavendel, cremet, linned.

Alt ser lidt falmet fra tid til anden, falmede. Og selvfølgelig overalt roser, engle, vignetter, hvor som helst uden dem.

Den etniske stil er en delvis kopiering, gengivelse i indretningen og indretningen af ​​boligkvarteret i et andet land.

Ofte i stil med etnisk brug elementer af en fjern oprindelige kultur, for eksempel - afrikanske stammer, amerikanske indianer, polynesiske folk. Naturmaterialer, vævede teksturer, lyse masker, vægmalerier og figurer - en lille mængde autentiske detaljer og intet forbliver af traditionelt design.

Art Deco og hans jugendstilbror er favoritter i designverdenen. Indretningen af ​​Art Deco kan samtidig kombinere orientalske eller indianske motiver, de karakteristiske detaljer i fortiden med nye former. Denne stil betragtes som et symbol på raffineret luksus.

Rigtighed og asymmetri, geometriske udskrifter og udsmykkede mønstre, klassiske skulpturer og billeder af fantastiske skabninger - selv modsætninger finder i det en harmonisk fusion.

"Kunstindretning" - højkvalitets loftslofter

Det færdige marked i dag er rig på forskellige sortiment. Nogle gange, en person, der ikke arbejder i byggebranchen eller design, er det svært at vælge noget specifikt. Gamle væglofter opdateres med forskellige materialer.

Blandt de mange typer materiale skiller spændingsstof ud. Det viste sig i praksis sin pålidelighed og holdbarhed.

ART Decor sælger lofter af europæisk kvalitet til relativt reducerede priser. Selskabet har solgt og produceret efterbehandling materialer i omkring seks år. Art Decor har sin egen produktion i overensstemmelse med internationale standarder.

Advarsel! Virksomheden er klar til at underskrive en forhandleraftale med virksomheder, der beskæftiger sig med installation af lofter. For spørgsmål, kontakt venligst (067) 564-48-67

Virksomheden har sit eget uddannede professionelle team involveret i installation af lofter. Uden at det berører holdets kvalitet, monteres loftet på kortest mulig tid. Med "Art Decor" kan enhver forbruger nemt opfylde deres design ideer. Eksperter giver en garanti (tre år) for deres arbejde.

Selskabets centrale kontor er placeret på:

 • Dnipropetrovsk, Ukraine
 • Str. Paniches, 3b.

Brancher er åbne i store byer.

Omkostningerne ved virksomhedens lofter

Virksomheden "Art Decor" sælger spænderstof og komponenter til engrospriser.

Til sammenligning giver vi priser for nogle typer lærred:

Stræklofter i indretning - ubegrænset fantasi

Stræklofter har en vigtig fordel. De passer nemt ind i ethvert design. De ser harmonisk ud med forskellige efterbehandling materialer og design beslutninger. En række forskellige teksturer og farver samt muligheden for at anvende fotoudskrivning og oprettelsen af ​​komplekse multi-level designs gør det nemt at vælge den rigtige mulighed for ethvert værelse og stil. Bare se på billederne på vores hjemmeside, der vil sørge for dette.

Stretch lærred i forskellige stilarter

Ved valg af farver og teksturer skal der tages højde for design stilen i lokalet:

· Classicisme. En mat hvid lærred ville være passende, selv om du kan vælge en beige, creme eller elfenben farve. Ingen dikkedarer og plads nok, og pseudo-stucco nær lysekronen midt i rummet og baguetterne vil bidrage til at understrege stilen.

· Moderne. Hvide og matte overflader vil være et glimrende valg, selvom sort også er velegnet. Det er bedre at installere en en-tier struktur uden overskydende. Hvis du vil have en multi-tieret struktur, skal simple former være til stede.

· Hi-tech. Det vil se spektakulært ud og mat og glans. Det anbefales at give fortrinsret til multi-level systemer med regelmæssige geometriske former. De understreger den unikke karakter af den moderne designbevægelse.

· Imperium. Kunstig guld stuck vil hjælpe med at understrege rigdom af den kejserlige stil. Farve kan være monofonisk eller med tegning tegning af det tilsvarende emne.

· Vanguard Kun lyse farver og usædvanlige beslutninger, fed og dristige handlinger. Det er ikke nødvendigt at installere et hvidt strækloft, billige kan installeres og malerier af lyse og mættede farver.

· Fusion. Originale farver eller usædvanlig fotoudskrivning vil bidrage til at skabe harmoni. Der skal lægges særlig vægt på at fremhæve.

kyo. Hun er i stand til at arbejde vidundere. Spændklud - den bedste løsning.

· Art Deco. Der bør lægges vægt på kontrast mellem lys og mørk, lys og hvid. Den ideelle løsning ville være multi-level designs. Hvis valget stoppes på en enkeltfilm, er det værd at vælge suturteknologi og kombinationen af ​​to eller flere webs. Ser stor glans.

· Minimalisme. Almindelig mat eller blank film, hvis farve kombineres med andre elementer i interiøret. Ingen yderligere elementer og dekorative detaljer.

· Land. Installation af lofter af denne type er perfekt kombineret med etnisk stil i ethvert land. Moderne løsning er fantastisk med

Det kombinerer med træbjælker og antikke genstande. En række farver og teksturer forenkler gennemførelsen af ​​planer.

· Loft Vinyl kan supplere den moderne by stil. For at give rummet den nødvendige type, kan du anvende fotoudskrivning i form af kommunikation, betonbjælker, gulve.

Praktiske og holdbare lærred kan bruges i andre stilarter. Hvis du ønsker det, kan du rådføre dig med vores designere og endda overlade dem til udvikling af design. Oprindelse, harmoni og behagelig atmosfære vil blive ydet. Korrekt kombination af teksturer, omhyggeligt udvalg af former og dekorative ornamenter, farvekompatibilitet er kun de vigtigste principper for udviklingen af ​​et komplekst design.

Praktisk ved denne type dekoration er, at den passer til ethvert værelse - et børnelokale eller soveværelse, et køkken eller et badeværelse, en stue eller en gang. Det vil være hensigtsmæssigt at se i private lokaler - kontorer, konferencelokaler, receptionslokaler, restauranter, caféer og så videre.

Hvor kan man bestille stræklofter?

Hvis du har brug for stretchlofter, er prisen på materialer og tjenester i vores firma tilgængelig for hver kunde. Du kan bestille en klud fra de europæiske producenter af høj kvalitet fra os. En bred vifte af tilbud begrænser ikke dit valg.

Vi anvender erfarne håndværkere, der vil installere effektivt, hurtigt, uden unødvendige affald og støv. De er i stand til at gennemføre et projekt af enhver kompleksitet og give interiøret et unikt og attraktivt udseende.

Vi installerer lofter i Moskva og Moskva. Du kan angive vilkårene for produktion af lofter, samarbejdsvilkår og andre vigtige nuancer hos vores telefonleder. Værdsætter æstetik, lethed, holdbarhed og andre fordele ved moderne efterbehandling materialer. For at give interiøret et unikt tryk er det ikke svært - kontakt vores firma og vælg det lærred du kan lide. Høring af vores eksperter hjælper dig med at træffe det rigtige valg.