Kunstdesign af stræklofter - skaber i ethvert rum et unikt design

Stræklofter er næsten perfekte inden for efterbehandling. Ideelt glat overflade, forskellige belysnings- og belysningsmuligheder, oprettelsen af ​​strukturer på flere niveauer - alt dette ændrede radikalt ideen om de fleste mennesker om slutresultatet af konstruktion og reparation.

Men på trods af dette gik designerne videre og foreslog en ny måde at dekorere på uden de effektive, elastiske lærred. For at give rummet unikke, unikke, elegante og charme, blev forbrugeren tilbudt en ny måde at skabe en virkelig fantastisk skønhed på overfladisk design af loftslofter.

Det betyder, at dette koncept, fremstillingsmetoder og anvendelser af en sådan belægning vil blive diskuteret i denne artikel.

Konceptet kunstdesign i det indre

Kunstdesign er en separat retning i kunsten. Det har en ikke-standard karakter og er kendetegnet ved sin særlige elegance og charme. Dens resultat er billeder på lodrette og vandrette overflader. Disse malerier er præget af høj definition, dybde og naturlighed.

Det er vigtigt at vide: Stretch kunstlofter er en måde at designe en separat del af et værelse med høj kunstnerisk nøjagtighed. Billedet på lærredet udføres med en vis grad af fantasi fra forfatteren for at understrege det indre af rummet og gøre opmærksom på det.

Der er flere måder at omdanne en almindelig polyvinylchloridfilm til et kunstværk, der hedder kunststilet. Lad os overveje hver især mere detaljeret.

Varianter og træk af kunstlofter

Hvor kunst begynder, forsvinder kanoner, forbud og restriktioner. Som i almindelig maleri, grafik og skulptur, er der mange retninger, fra klassisk til abstrakt, og stræk kunst-lofter kan udføres i forskellige farver, volumen og lys.

I dag er der flere områder, hvor designere bevæger sig mod perfektion. Dette er skabelsen af ​​billedet på lærredet, hvilket giver det en usædvanlig form og brugen af ​​belysningsanordninger til dekorative dekorationer af det hængende loft.

Brug af dekoration

Tegning af billeder af forskelligt indhold på PVC-film er den mest populære måde at dekorere loftoverfladen på.

Følgende objekter kan bruges som billeder:

 • havets og oceanernes vandoverflade;
 • naturlige landskaber i forskellige landskaber;
 • blomster eller buketter
 • fisk, hvaler, delfiner og hajer;
 • himlen med sol og skyer
 • sommerfugle og skyhøje fugle;
 • bibelske scener;
 • rumvariationer med Melkevejen, planeterne og stjerneskibe;
 • kroner af træer med frugter eller i blomst;
 • stjernetegn tegn;
 • geometriske eller abstrakte former;
 • portrætter.

Dette er kun en kort liste over, hvad der kan anvendes med høj præcision og kunstneri til overfladen, der skal dekoreres.

OBS: Kildematerialet til strækloft kunstdesign findes i mange virtuelle kataloger eller oprette det selv. Familiefoto kan behandles i fotoeditoren, scannes og overføres til lærredet.

Reproduktioner sættes på en klud på jet-bredformatprinteren. Dens størrelse tillader behandling af 320 cm eller 500 cm brede baner. Fordelene ved fotoprint er indlysende. Disse omfatter:

 • høj farve nøjagtighed og billed klarhed;
 • muligheden for at bruge computergrafik til behandling og forbedring af materialet
 • brugen af ​​resistent over for vand og rengøringsmidler, miljøvenlige maling;
 • høj hastighed ydeevne, hvilket er mange gange højere end manuel maleri;
 • brug af matte, calico og lak teksturer i filmen.

Som regel, før den endelige reproduktion har kunden mulighed for at se en skitse - et billede trykt på skalaen på et stykke film. Det bedste materiale til kunsttryk er satinfilm. Det skaber ikke blænding, diffunderer reflekteret lys godt og fungerer som en fremragende base for maling.

Volumen lofter i kunst stil

Tredimensionale former af multifarvet materiale kan ryste nogen. Med hjælp fra designers fantasi og designernes dygtighed kan du skabe helt enhver form, der er tænkelig.

Så over hovedet kan du, ikke visuelt, men ret realistisk oprette sådanne former:

 • blomster kommer ud af flyet;
 • havbølger;
 • fancy buer og kupler;
 • frosne dråber;
 • tragter og depression;
 • hængende grene af træer;
 • abstrakte geometriske former.

Når man ser på billedet af stræk kunstlofter i en volumetrisk version, tror man simpelthen ikke på, at sådanne utrolige designs kan skabes med menneskelige hænder. Tredimensionelle figurer er som regel lavet efter at have tegnet dem et mønster på typografisk udstyr. En sådan sammensætning ser endnu mere realistisk ud og er en kilde til stolthed og en kilde til moral tilfredshed.

Ud over den oplagte skønhed udfører volumetriske produkter en række praktiske funktioner:

 • maskering af vand, varmeledninger og luftkanaler i ventilationssystemet;
 • skjulning af krumning af vægge og gulvplader uden reparation;
 • placering af elektriske ledninger og belysningsenheder
 • sænke for højt høje lofter.

Lige så vigtigt at skabe en spektakulær udsigt over tredimensionelle strukturer er et korrekt installeret lys. Følgende afsnit vil blive brugt til denne proces.

Kunst loftbelysning

Selvfølgelig kunne sådanne originale designs som kunstneriske lofter ikke efterlades uden opmærksomhed fra specialister i lys. Udvælgelse af de nødvendige fragmenter og skygger af visse detaljer blev en separat retning inden for dekoration.

Bemærk: Specifikke belysningsenheder er oprettet specielt til installation i PVC-filmstrukturer.

Faktum er, at PVC-materiale har visse begrænsninger:

 1. Lærredet bør ikke opvarmes over + 65º C. På grund af dette bliver det blødt og sårbart.
 2. Intet kan fastgøres på overfladen af ​​materialet, enten ovenfra eller under. Dette fører til dens deformation.
 3. Fra langvarig udsættelse for varme blæser filmen, taber dens elasticitet og bliver dækket af revner.
 4. Glansig tekstur afspejler godt hele interiøret, herunder den øverste del af belysningsenheden.

Ovennævnte træk involverer brug af low-power lamper eller deres placering væk fra lærredet.

For udstyr til kunstneriske konstruktioner, selv og volumetriske, anvendes sådanne typer lamper:

 1. Lysekroner. Tilknyttet denne enhed er ikke kun foreninger og minder om belysning, men også ret praktiske anbefalinger til at skabe en grundlæggende type belysning. I de lave værelser anvendes produkter af en bestemt type - vandrette lysekroner. Deres dæksler er spredt i forskellige retninger og er tæt på lærredet. Loftslamper har lav varmeledningsevne og er forsynet med energibesparende lamper med lav effekt.
 2. Steder. Unikke produkter, der kombinerer på en base flere lamper med justerbar stråleretning. De er gode, fordi de kan installeres på lodrette og vandrette overflader. Efterbehandling sølv, guld, andre farver gør det muligt at installere dem i ethvert design.
 3. Spotlights. Disse enheder kan udstyres med alle typer lyspærer. De mest populære er LED. De producerer en jævn, flimmerfri stråle og forbruger en lille mængde energi. Strukturelle funktioner giver dig mulighed for at placere dem indenfor eller uden for lærredet.
 4. LED tape. Ved hjælp af disse lysende striber af lys kan du oprette et design, der grænser op til magi. Dette kan være lyn mod en blå nattehimmel baggrund, glatte overgange af loftet ind i væggene eller dekorative belysning af individuelle langsgående eller krøllede sektioner af strukturen.

Hver af typerne af belysning i sig selv er i stand til kvalitativt at belyse spændingssystemet. Men deres kombination bringer virkelig fantastiske resultater. Moderne teknologier gør det muligt at slippe af med eksterne kontakter og overføre kontrol af lyset til en enkelt ekstern fjernbetjening. Dette gør det muligt at justere lysets intensitet og skifte dets tilstande afhængigt af de nye behov.

Til sidst har kunstlofterne ikke kun et højt niveau af skønhed og komfort. De er en mellemliggende finish i lejlighedsindehaverens livsstil, hvilket symboliserer opnåelsen af ​​en vis rigdom og position i samfundet.

Stræklofter

+7 (495) 66-44-815

Kunstlofter i indretning

I indretningen er stræklofterne perfekt for dig: en perfekt flad overflade, muligheden for multi-level strukturer, en række muligheder for belysning og belysning. Designerne stoppede dog ikke ved færdige løsninger og skabte en ny måde at dekorere de allerede smukke og spektakulære stræklofter. Designere har foreslået en helt ny måde at give rummets elegance, unikhed, speciel charme og originalitet - kunstdesign af strækloftet.

Hvad er kunstdesign

I dag er kunstdesign en selvstændig retning inden for kunst, som ikke er standard i naturen, præget af en særlig charme og elegance. Resultatet af kunstdesign er forskellige mønstre på vandrette og lodrette overflader. Sådanne billeder er præget af høj definition, naturlighed og dybde.
Streklofter i kunststil udgør en helt ny måde at designe et værelse med høj kunstnerisk nøjagtighed. Tegningen på lærredet svarer fuldt ud til forfatterens fantasi for at understrege og gøre opmærksom på indretningen af ​​rummet.

Kunstneriske loft kunst variationer

Det er kendt, at hvor kunst eksisterer, er der ingen kanoner, restriktioner og forbud. Som i traditionel grafik, skulptur eller maleri, er der forskellige kunstneriske tendenser, så stræk kunstlofter kan laves i en bred vifte af muligheder for volumen, lys og farve.

Til dato er der flere områder i skabelsen af ​​kunst-lofter: brugen af ​​dekorative belysningsenheder, tegning af billeder på lærred, hvilket giver lærredet en usædvanlig form mv.

Anvendelsen af ​​forskellige billeder på PVC-film er den mest almindelige mulighed for at dekorere stretchstoffer. Som et billede kan være:

 • naturlige landskaber;
 • forskellige dyr og fugle
 • vand overflade af floder og oceaner;
 • religiøse emner;
 • stjernetegn tegn;
 • portrætter;
 • abstrakte eller geometriske former mv.

Dette er blot en kort liste over de mest populære billeder, der anvendes med høj kunstnerisk og præcision på spændende lærred. Tegningen til den fremtidige stretch lærred kan tænkes op alene eller bruge færdige løsninger, der tilbydes i mange kunstdesign online kataloger.

Reproduktion på stræk lærred udføres på en inkjet bredformat printer. Dette udstyr giver dig mulighed for at sætte et billede på lærredet, hvis bredde er 320 cm eller 500 cm.

 • høj klarhed og præcis farvegengivelse
 • brugen af ​​sikker, resistent med vaskemiddel og vandmaling;
 • muligheden for at ansøge om forbedring og behandling af det originale billede af computergrafik
 • tegne et mønster på filmlaken, calico og mat tekstur.

Af særlig opmærksomhed er det faktum, at kunden kan se på en skitse - en trykt i mindre skala på et stykke film, inden der påføres et reproduktion på et lærred. Satin film til anvendelse af kunst tegning anses for det bedste materiale.

Volumen stræklofter i kunst stil

Tredimensionale figurer af farvet materiale med deres skønhed og originalitet kan ryste nogen! Designernes fantasi og designernes dygtighed giver dig mulighed for at skabe enhver form, der er tænkelig.

På loftet kan du oprette ikke visuelt, men faktisk sådanne former som:

 • havbølger;
 • depressioner og tragt
 • blomster udstikker fra loftet;
 • geometriske eller abstrakte former;
 • hængende trægrene.

Oprettelsen af ​​tredimensionale former udføres efter at have tegnet trykudstyret på dem. Et sådant billede vil se mere realistisk ud og blive en ægte stolthed i det skabte interiør.

Ud over den æstetiske funktion udfører og udfører volumetriske stræklofter:

 • skjul krumning af gulvplader og vægge;
 • forklare varme- og vandrør, ventilationskanaler, elektriske ledninger;
 • tillade at sænke det for højt loft.

Fremhævende kunst-loft

Af stor betydning for at skabe en spektakulær udsigt over det volumetriske strækloft er den korrekt valgte og installerede belysning. På dekorationsområdet var en separat retning skyggen af ​​visse elementer og fokuseret på de nødvendige fragmenter på strækloftet med hjælp af lys. Specielt til ophængte lofter er der udviklet specifikke belysningsanordninger, som nemt kan købes hos enhver lysbutik.

Deres udvikling skyldtes, at PVC-film til et strækloft har visse begrænsninger:

 • kan ikke udsættes for høje temperaturer, fra +65 og derover;
 • intet kan løses, fordi etol vil forårsage deformation af lærredet;
 • Med langvarig udsættelse for varme mister filmen sin elasticitet, bliver dækket af revner og begynder at falme.

Disse funktioner i PVC-film giver mulighed for at bruge ekstremt laveffektbelysningsanordninger eller deres placering på kort afstand.

For at fremhæve kunstlofterne brug følgende armaturer:

Pletterne, som er universelle produkter, der på samme grundlag kombinerer flere lamper med justerbar stråleretning. Fordelen ved pletter er, at de let kan installeres på både lodrette og vandrette overflader.

LED spotlights, der giver en flimmerfri, lige bjælke. På grund af dets designfunktioner kan LED-spotlights installeres både udenfor og inde i loftet.

Lysekroner. I dag tilbyder producenterne et stort udvalg af lysekroner designet specielt til spændingsstrukturer.

LED stripe, så du kan skabe magisk interiør.

Kunstdesign stretch lofter

Optag navigation

Kunstdesign stretch lofter

Kunder vælger i stigende grad et individuelt design til indretningen af ​​rummet, styres af den indvendige mode og stræber efter at realisere de mest usædvanlige løsninger. Og for dette ideelle kunstdesign stræklofter.

Hvad er fordelene ved kunstdesign på stretchdæk?

Takket være kunstdesignet er de ophængte lofter omdannet - nu er det ikke bare en perfekt flad overflade, men også en original og unik indretning af rummet. Et hvilket som helst arkitektonisk og designkoncept kan udformes på et stræklærred ved hjælp af fotoprintteknologi, fordi ethvert billede af høj kvalitet fra familiefotografier til berømte landskaber vil være egnet til tegning.

Det er vigtigt, at fotoudskrivningen kan anvendes på et tekstureret lærred. Og dette yderligere udvider designmulighederne for en sådan finish.

Så de vigtigste fordele ved kunstdesign stræklofter er:

 • individuelt design - der er ingen begrænsninger på emnet og farverne;
 • høj billedkvalitet
 • Sikker, lys, holdbar og UV-resistent maling;
 • økologisk belægning;
 • muligheden for at vælge motivet for ethvert rum - fra den kreative klub og det blide planteskole;
 • bag strækloftet vil alle "ekstra" ingeniørkommunikation helt skjule - fra elektriske ledninger til ventilationsrør;
 • evnen til visuelt at ændre rummets dimensioner, hvilket øger loftets højde ved at skabe et volumetrisk "projektion";
 • Værelset kan gøres lettere eller tværtimod mørkere;
 • billeder med komplekse farveovergange er ganske i stand til at skabe en 3D-effekt;
 • holdbarhed - spændingsvævet holder sin form godt og taber ikke lysstyrken.

Af den måde er kunstdesignet af stræklofter ikke kun fotoprint, men også anvendelsen af ​​kunstnerisk maleri. Nogle teksturer af strakt lærred er ideelle til "farve" lysbestandige farvestoffer. Til håndmalingen er kun et stræklærred af stoftype egnet, det vil sige tekstil med polymerimprægnering.

Hvilke motiver vælger der for kunstdesign strækloft?

Strækloftets kunstdesign er altid noget unikt, noget, der ikke er beregnet til alle, men kun for sande kunstkunstnere. Valg af kunstdesign, du foretrækker altid en individuel tilgang, en særlig atmosfære i huset. Sådanne kunstneriske beslutninger beundres, de giver afslapning eller tværtimod dynamik. De mest almindelige typer af kunstdesign strækloft er:

 1. Brug af fotoudskrivning eller kunstmaleri. Motiverne i billederne kan være meget forskellige - fra klassiske dekorative malerier og fresker til ikke-standardiske abstraktioner, fra billeder af himlen eller havdybderne til smukke tegneseriefigurer, fra blomsterpræparater til dybden af ​​rummet.
 2. Installation af designerbelysning. Belysning er planlagt på en sådan måde at fremhæve alle rummets funktioner, for at understrege dens usædvanlige karakter. Som regel styres elementerne i en sådan baggrundsbelysning af fjernbetjeningen og kan ændre intensiteten af ​​belysningen og endda farveskalaen.
 3. Volumetriske mønstre - flere niveauer eller volumetriske, i form af telte, dråber, buer. De er passende i de rum, hvor du skal skabe effekten af ​​"kammer", nyde glansen og luksusen. Dette kunstdesign strækloft ser godt ud!

Stræklofter Art Design (39 billeder): kunstneriske, tredimensionale strukturer, designerbelysning og kombination af teknikker

Det er ret vanskeligt at definere et sådant koncept som Art Design, da det er nødvendigt at dække bogstaveligt talt alle områder af kunst og menneskelig eksistens generelt. Kort sagt, dette er ikke beregnet til massereplikation af forfatterens objekt.

Ligegyldigt hvad - et billede, et stykke tøj, et møbel. Skabt af en kreativ person, er han resultatet af hans selvudtryk.

Loftet i stil med kunstdesign

Typer af kunstlofter

Når det kommer til kunstindretning, bliver det klart, at det er skabt ved hjælp af unikke forfatters ideer og fund, ikke-standardiserede løsninger, derfor er det originalt. Det samme kan siges om kunstdesign: de har helt sikkert en slags zest. Noget der afspejler håb og behov hos mennesker, der har besluttet at udtrykke dem gennem ikke-standardiseret kunstnerisk udsmykning af deres hjem.

Vi hører ofte, at et kunstloft er et loft dekoreret med kunstnerisk maleri, usædvanligt ornament, fotoudskrivning eller ethvert andet billede. Faktisk er dette kun en af ​​mulighederne for at omdanne et almindeligt loft til et kunstobjekt.

Faktisk kan dette gøres på mange forskellige måder. Men lad os først fortælle dig mere om denne populære metode (læs også om kunsttryk på stræklofter).

Kunstdesign af stræklofter

Da vi taler om hævede lofter, er det klart, at ethvert billede bliver anvendt på dem ved hjælp af storformatudskrivning og ikke ved hjælp af malinger og børster.

Til reference. Teoretisk kan du anvende en tegning for hånd på stoffets sømløse stræklofter med akrylbaserede maling.

Men moderne teknologier giver mulighed for at undvære unødvendige problemer - eventuelle sort-hvide og farvetegninger eller fotografier overføres til lærredet, samtidig med at der opretholdes klare linjer og originale farver.

Kunsttryk på strækloftet

Næsten alle virksomheder, der installerer stræklofter, har sine egne billedkataloger. Men hvis du har brug for et rigtigt mesterværk, kan du lave en tegning selv eller bringe en professionel kunstner til det. Som en mulighed - kan du behandle ethvert foto fra familiefilivet eller fotografere dit yndlingslandskab.

Advarsel! Selvfølgelig kræver enhver "egen" kilde yderligere computerbehandling, hvilket påvirker de endelige omkostninger ved det færdige loft. Men i stedet får du et ægte eksklusivt kunstdesign - stræklofter i dit hjem bliver virkelig unikke.

Denne metode er ikke så udbredt i vores land. De fleste af os bor i lejligheder med trange værelser og lave lofter, som ikke tåler skabelsen af ​​komplekse former. Og den eneste måde at give loftet et originalt udseende er et kunsttryk på stræklofter (læs også om strækloftet Starry Sky).

Volumetriske stræklofter

Ikke så længe siden fik designere en ny mulighed for selvudtalelse og imødekomme deres kunders behov. Disse er nye teknologier, der giver mulighed for at skabe tredimensionelle former for stræklofter. Desuden handler det ikke om traditionelle konstruktioner på flere niveauer, som i dag ikke vil overraske nogen, men om virkelig unikke former.

Eksklusivt volumetrisk loft

Døm efter dig selv, stalaktitter af bizar form eller kæmpe dråber dekoreret med lyse lamper kan vokse ud af loftet. Det kan danne en tragt, der tager dig til den kosmiske afstand eller blomstrer en dekorativ blomst. Hvis du vil have fred og ro, vil det bølgeagtige loft tage dig til havet.

Sådanne lofter løser ikke kun en æstetisk opgave, men giver dig også mulighed for intelligent at dække alle slags defekter i hovedloftet, installere elektriske ledninger under dem, læg ventilationskanaler og andre kommunikationsformål.

Designer loftbelysning

Stretchloft kan blive et rigtigt kunstobjekt, hvis du opretter usædvanlige løsninger med belysning og basisbelysning. Forskellige kombinationer af lysekroner, hængende og indbyggede lamper, LED'er kan gøre endda et enkelt enkelt niveau loft i et spektakulært element af indretning.

Lysdesign strækloft

Med fremkomsten af ​​spotlights af forskellige former og størrelser og LED-strimler, som kan ændre farve i henhold til et givet program, eller ved at holde styr på konsollen, er lyset blevet en fuldgyldig deltager i at dekorere lokalerne.

Skjulte lamper ser særligt imponerende ud, når lyskilden selv ikke er synlig, men en dæmpet glød hælder fra loftet.

Lyn på loftet ser meget naturligt ud på loftet ser meget naturligt ud

Kombinerer designteknikker

Alle ovennævnte måder at skabe kunstlofter på kan kombineres med hinanden i forskellige kombinationer.

 • For eksempel kan tredimensionelle volumetriske stræklofter suppleres med fotoudskrivning, hvilket øger den ønskede effekt.
 • Et andet levende eksempel - strækker lofter med effekten af ​​den stjerneklar himmel. Hvis man nærmede sig hans skabelse kreativt og tvinger de kosmiske lysstyrker til at lyse op og gå ud, bevæge sig i kredsløb eller eksplodere, er glæden af ​​alle, der vidner om dette skuespil, sikret.
 • Mange originale ideer giver dig mulighed for at realisere lysledende paneler, der kan kombineres med hævede lofter.
 • Endelig ser en teknik som overgangen af ​​et strækloft til vægge, som sletter grænserne mellem forskellige planer, meget imponerende.

Det er svært at afgøre, hvor væggen slutter og loftet begynder.

konklusion

Du kunne være overbevist om, at stræklofter, som elementer af kunstindretning, kan være meget forskellige. Man har kun at vise fantasi, og du kan nemt komme op med noget usædvanligt træk, der vil gøre en standard stue til en rumstation eller en blomstrende glade. Og moderne teknologier hjælper dig med at realisere dine planer (se Stræklofter - fordele og ulemper, funktioner ved installation og indbygget belysning).

Bestil installationen af ​​stræklofter "nøglefærdige" - det bedste tilbud til beboere i Moskva og regionen fra producenten!

Stræklofter har en lav omkostning på grund af vores egen produktion af lærred samt et mærkevareværk af materialer til stof og PVC-lærred fra Europa og Kina, som vi sælger engros- og detailhandel. Vi har åbne og gennemsigtige priser for forhandlere og private kunder.

"Ceiling Design" garanterer høj kvalitet og den kortest mulige tid til at gennemføre en ordre! Vi arbejder hurtigt, uden støv og snavs i overensstemmelse med alle standarder for hygiejnisk certificering, uden affald, støv og snavs! Installation er mulig næste dag!

Flerlags stof stretch lofter Cerutti Soffitti Tesi

Monobutik "Ceiling Art" giver skønhed mere end 15 år

Repræsentative kontor CeruttiST AG (Schweiz)

Miljøvenlige widescreen loftsbeklædning fra det schweiziske tekstilhus CeruttiST AG kan tiltrække opmærksomhed: det er slidstærkt, slidstærkt, moderigtigt og stilfuldt materiale. Det er designet til din elskendes sikkerhed: installation uden opvarmning og gas, miljøvenlige og ikke-giftige komponenter.

 • Europæisk certificering af materialesikkerhed AgBB og DIBt i henhold til alle EU-regler (GoldLabel-klassen er guldstandarden);
 • Den højeste franske miljømærke A + (frigivelse af flygtige stoffer i luften);
 • Brand- og hygiejnecertifikater fra Den Russiske Føderation, ISO: 9001, USGBC (US Green Building Council);
 • Installation af "stretch of canvas" uden gasflasker;
 • Et af de ældste mærker i Rusland siden 2002.

Komfort og hjemmevarme er en undvigende magi, som alle føler. Guiden er den der skaber det, og vi hjælper dig med dette. Vi vælger det perfekte design, tekstur, farve, indretningsteknik; det vil være præcis det loft, som dit hjem har brug for. Med hensyn til kvaliteten bliver det pletfri, så vi inviterer dig dristigt til at evaluere på visuelle oplevelser, hvor perfekt og dit nye loft vil slidte. Se selv »

Stræklofter Art Design (39 billeder): kunstneriske, tredimensionale strukturer, designerbelysning og kombination af teknikker

Det er ret vanskeligt at definere et sådant koncept som Art Design, da det er nødvendigt at dække bogstaveligt talt alle områder af kunst og menneskelig eksistens generelt. Kort sagt, dette er ikke beregnet til massereplikation af forfatterens objekt.

Ligegyldigt hvad - et billede, et stykke tøj, et møbel. Skabt af en kreativ person, er han resultatet af hans selvudtryk.

Loftet i stil med kunstdesign

Typer af kunstlofter

Når det kommer til kunstindretning, bliver det klart, at det er skabt ved hjælp af unikke forfatters ideer og fund, ikke-standardiserede løsninger, derfor er det originalt. Det samme kan siges om kunstdesign: de har helt sikkert en slags zest. Noget der afspejler håb og behov hos mennesker, der har besluttet at udtrykke dem gennem ikke-standardiseret kunstnerisk udsmykning af deres hjem.

Vi hører ofte, at et kunstloft er et loft dekoreret med kunstnerisk maleri, usædvanligt ornament, fotoudskrivning eller ethvert andet billede. Faktisk er dette kun en af ​​mulighederne for at omdanne et almindeligt loft til et kunstobjekt.

Faktisk kan dette gøres på mange forskellige måder. Men lad os først fortælle dig mere om denne populære metode (læs også om kunsttryk på stræklofter).

Kunstdesign af stræklofter

Da vi taler om hævede lofter, er det klart, at ethvert billede bliver anvendt på dem ved hjælp af storformatudskrivning og ikke ved hjælp af malinger og børster.

Til reference. Teoretisk kan du anvende en tegning for hånd på stoffets sømløse stræklofter med akrylbaserede maling.

Men moderne teknologier giver mulighed for at undvære unødvendige problemer - eventuelle sort-hvide og farvetegninger eller fotografier overføres til lærredet, samtidig med at der opretholdes klare linjer og originale farver.

Kunsttryk på strækloftet

Næsten alle virksomheder, der installerer stræklofter, har sine egne billedkataloger. Men hvis du har brug for et rigtigt mesterværk, kan du lave en tegning selv eller bringe en professionel kunstner til det. Som en mulighed - kan du behandle ethvert foto fra familiefilivet eller fotografere dit yndlingslandskab.

Advarsel! Selvfølgelig kræver enhver "egen" kilde yderligere computerbehandling, hvilket påvirker de endelige omkostninger ved det færdige loft. Men i stedet får du et ægte eksklusivt kunstdesign - stræklofter i dit hjem bliver virkelig unikke.

Denne metode er ikke så udbredt i vores land. De fleste af os bor i lejligheder med trange værelser og lave lofter, som ikke tåler skabelsen af ​​komplekse former. Og den eneste måde at give loftet et originalt udseende er et kunsttryk på stræklofter (læs også om strækloftet Starry Sky).

Volumetriske stræklofter

Ikke så længe siden fik designere en ny mulighed for selvudtalelse og imødekomme deres kunders behov. Disse er nye teknologier, der giver mulighed for at skabe tredimensionelle former for stræklofter. Desuden handler det ikke om traditionelle konstruktioner på flere niveauer, som i dag ikke vil overraske nogen, men om virkelig unikke former.

Eksklusivt volumetrisk loft

Døm efter dig selv, stalaktitter af bizar form eller kæmpe dråber dekoreret med lyse lamper kan vokse ud af loftet. Det kan danne en tragt, der tager dig til den kosmiske afstand eller blomstrer en dekorativ blomst. Hvis du vil have fred og ro, vil det bølgeagtige loft tage dig til havet.

Sådanne lofter løser ikke kun en æstetisk opgave, men giver dig også mulighed for intelligent at dække alle slags defekter i hovedloftet, installere elektriske ledninger under dem, læg ventilationskanaler og andre kommunikationsformål.

Designer loftbelysning

Stretchloft kan blive et rigtigt kunstobjekt, hvis du opretter usædvanlige løsninger med belysning og basisbelysning. Forskellige kombinationer af lysekroner, hængende og indbyggede lamper, LED'er kan gøre endda et enkelt enkelt niveau loft i et spektakulært element af indretning.

Lysdesign strækloft

Med fremkomsten af ​​spotlights af forskellige former og størrelser og LED-strimler, som kan ændre farve i henhold til et givet program, eller ved at holde styr på konsollen, er lyset blevet en fuldgyldig deltager i at dekorere lokalerne.

Skjulte lamper ser særligt imponerende ud, når lyskilden selv ikke er synlig, men en dæmpet glød hælder fra loftet.

Lyn på loftet ser meget naturligt ud på loftet ser meget naturligt ud

Kombinerer designteknikker

Alle ovennævnte måder at skabe kunstlofter på kan kombineres med hinanden i forskellige kombinationer.

 • For eksempel kan tredimensionelle volumetriske stræklofter suppleres med fotoudskrivning, hvilket øger den ønskede effekt.
 • Et andet levende eksempel - strækker lofter med effekten af ​​den stjerneklar himmel. Hvis man nærmede sig hans skabelse kreativt og tvinger de kosmiske lysstyrker til at lyse op og gå ud, bevæge sig i kredsløb eller eksplodere, er glæden af ​​alle, der vidner om dette skuespil, sikret.
 • Mange originale ideer giver dig mulighed for at realisere lysledende paneler, der kan kombineres med hævede lofter.
 • Endelig ser en teknik som overgangen af ​​et strækloft til vægge, som sletter grænserne mellem forskellige planer, meget imponerende.

Det er svært at afgøre, hvor væggen slutter og loftet begynder.

konklusion

Du kunne være overbevist om, at stræklofter, som elementer af kunstindretning, kan være meget forskellige. Man har kun at vise fantasi, og du kan nemt komme op med noget usædvanligt træk, der vil gøre en standard stue til en rumstation eller en blomstrende glade. Og moderne teknologier hjælper dig med at realisere dine planer (se Stræklofter - fordele og ulemper, funktioner ved installation og indbygget belysning).

STRETCHLØSNINGER

- med en garanti på 20 år!

- mere end 250 teksturfarver

- fra 475 rubler pr. 1 m2

- Premium klasse materialer

Ved bestilling i dag - som gave:

- 1 års service!

(Du sparer fra 7500 gnid!)

>> Ring til måleren GRATIS! <<

BEREGNING AF KOSTNADEN TIL INSTALLATION AF STØJET:

Etageareal (m2):

Antal hjørner (pc'er):

Antal lysekroner (pc'er):

Antal lamper (stk):

VÆRDI AF STRÆKTE TÆNGER:

MATT-lofter

 • Opret ikke blænding og reflekter ikke lys
 • Gå ikke glip af vandet
 • kan modstå op til 100 liter. på 1 m2
 • Installeret ved opvarmning

Glansede lofter

 • Glat overflade med glitter
 • Visuelt udvider plads på grund af refleksion
 • Gå ikke glip af vandet
 • Modstå op til 100 liter. på 1 m2

MULTILEVEL CEILINGS

 • Skjul grundloft defekter
 • Tillad at skjule bjælker og kommunikationssystemer
 • Visuelt opdele rummet i zoner
 • Aluminium, holdbar konstruktion
 • Brugerdefineret design

SATINLØSNINGER

 • Synligt set som satinstof.
 • Lys højdepunkter skaber et unikt lysstykke.
 • Gå ikke glip af vandet
 • Modstå op til 100 liter. på 1 m 2

FABRIKLØSNINGER

 • 100% polyester, som bruges til skræddersyning
 • Stramt og slidstærkt materiale
 • Lugtfri, antibakteriel
 • Installeret uden udsættelse for varm luft.

FOTO UDSKRIVNING PÅ BEGRÆNSNING

 • Tillader dig at give rummet en unik stil og fremhæve indretningens indretning.
 • Evnen til at skildre på stræk loft fotos, indretning, mønstre, landskaber, tegninger og billeder
 • I kombination med LED-baggrundsbelysning har de en unik, mindeværdig effekt.

Dampe lofter

 • "Flydende" lofter - en af ​​de seneste tendenser. Loftet er visuelt adskilt fra væggene, rummet er fyldt med blødt diffust lys.
 • Det skaber en atmosfære af komfort og raffineret stil.
 • Modstå oversvømmelser

STARRY SKY

 • Den originale og effektive måde at afslutte loftet på. Teknologien giver mulighed for at gennemføre forskellige projekter på temaet nattehimmel og rum: efterligne konstellationer, skabe effekten af ​​glimt af "stjerner", skildrer galakser
 • 7 forskellige fremstillingsmetoder
 • Dynamisk lys og videoeffekter

FORDELE AF STRETCHE BELØB:

Ideelt ens spænding

lofter skjule alle fejlene

Kondenserer ikke fugt.

Ikke underlagt svampeinfektioner

For at holde loftet rent nok, er det vådt rengøring.

Montering af loftet tager fra 2 til 5 timer og er muligt på ethvert trin i reparationen.

Garantiperiode for driften

BESKYTTELSE MOD FLOWS

Modstå op til 100 liter vand

Genoprettet efter dræning af vand

BESTIL VÆLGENDE INSTALLATION I FORBINDELSE!

- GØR EN FORBETALING FRA 70%

- OG FÅ YDERLIGERE

- På alle gulve i orden!

+ 1 års tjeneste

SPARER fra 7500 RUB!

PLANLØSNINGER INSTALLATIONER?

TYPISKE LØSNINGER:

Areal: 12 m2, lysekrone 1 stk.

Installationstid: 3 timer.

Areal: 12 m2, lysekrone - 1 stk. lamper - 8 stk.

Installationstid: 4,5 timer.

Areal: 17 m2, lysekrone - 1 stk.

Installeringstid: 3,5 timer.

HVORFOR 95% KUNDER BESTEMMER

BELØFTER UNDER VI?

UNIQUE INSTALLATIONS SYSTEM

Oversvømmelsesbeskyttelse

Gunstige forhold, reparation og vedligeholdelse

Afgang i byen og regionen

Kontanter og kontantløse betalinger

Ved installation af minimum støv og støj

Farver og teksturer

Års garanti på materiale

Forsigtig installation af lofter, uden støv!

Brug et professionelt værktøj med støvposer!

Kig på hvordan man ser stramt op:

Vælg den rigtige palette selv.

Vil vi kalde dig

OG HJÆLP DU OPFØLGER OPTIMAL COLOR SOLUTION?

Vi vil hjælpe dig med at vælge den bedste farveopløsning

En harmonisk kombination af interiør, farve og tekstur - det er det, der kan give din lejlighed en unik stil, der vil koste dig energi hver dag. Vi vælger for dig, hvad der passer perfekt til dig.

Vinder af den all-russiske konkurrence inden for indretning af boliger og offentlige bygninger INTERIA AWARDS i 2016!

CREATE YOUR UNIQUE STYLE

Send os dine fotos

eller vælg et billede

fra vores katalog

Fyld i formularen, og vi vil modtage dig et link til at downloade en fil

Grand-catalog.pdf - 28 mb

FOTOGALLERI AF UDFØRTE ARBEJDER

Til de mest krævende kunder!

- De bedste komponenter fra pålidelige og velkendte leverandører fra Europa og Rusland!

I vores firma har hver specialist mange års erfaring, du bliver hørt om alle spørgsmål, vil fortælle alle de tekniske funktioner, du vil kunne se og røre over 300 forskellige teksturer fra forskellige producenter og vælge det passende loft til dig og i en kvalitetspræsentation ser du vores tidligere værker og lære alt om stretch lofter.

"Grand Design" - disse stræklofter!
Installation og installation af stræklofter, Moskva

Køb stræklofter / bestilling installation

Moderne "Harpoon" fastgørelsessystem (tillader om nødvendigt at udføre gentagen demontering og geninstallation af lofter uden skade og udskiftning!).

 • Multi-level systemer. (på en aluminiumsrammefabrik lavet)
 • Fotoudskrivning (ingen sømme)!
 • Den stjerneklare himmel-eksklusiv (fiber, Swarovski krystal, egen udvikling).
 • Væg og loft fiberoptiske paneler med lyseffekter.
 • Designer tjenester (gratis).
 • Afløb og reparation af lofter fra 09:00 til 22:00 (døgnet rundt - for vores kunder).

Kun europæiske producenter af højkvalitetsfilm!

Vi, "sælger ikke" kinesiske lofter på 150 rubler per kvadratmeter. meter.

Egen produktionsbase. Direkte levering af materialer.

 • Frister - 1 - 5 dage. (afhænger af kompleksitet og volumen)
 • Priserne diskuteres individuelt.
 • Personlig konsulent til at fuldføre arbejdet på objektet.
 • Sikker sammensatte gasflasker! (eksploder ikke!)
 • Professionelt værktøj med integrerede støvsamlere!
 • Kun aluminium monteringsprofil (baguette)!
 • Den mindste ordre værdi på 10.000 rubler.


Licens!
Garanti - fra 15 år.

Holdet - kun slaver!

Vi garanterer kvalitetsservice!

Stræklofter i Moskva

Vi er producenter - de stoler på os!

Anmod om design af loftet i kombination med dit interiør, få råd, ring en måler, en specialist eller underskrive en aftale om installation af stræklofter - ring + 7-495-215-56-09 eller send en anmodning ved hjælp af feedback formularen.

Hvad er et strækloft?

Strækloft - Dette er et produkt af høj kvalitet, der er lavet ved hjælp af højkvalitetsfilmmateriale, baseret på vinyl, hvis tykkelse normalt varierer fra 0,15 til 0,25 millimeter afhængigt af behovet.

Overfladen af ​​et sådant loft over enhver anden måde at afslutte loftet på er at kunne trimme loftet for enhver ændring og absolut ethvert udseende uden at tage højde for niveauet af uregelmæssigheder og deformationer. Denne mulighed for efterbehandling kan betragtes som en glimrende løsning, hvis der er behov for at skabe et godt loftbelægning, uanset niveauet af deformation.

Stretchlofter - et materiale, der med rette kan kaldes en nyhed af det tyvende århundrede, så det har en meget stor popularitet, fordi dette materiale som tidligere nævnt tidligere kan klare loftdeformationer på et højt niveau.

Hvilket udseende kan strække lofter?

Enhver kunden ønsker:

 • klud,
 • fra PVC,
 • ART,
 • flerniveau,
 • MATT STRETCHLØSNINGER,
 • blankt,
 • med ART IMAGE,
 • STARRY SKY.

Stræklofter i Moskva og Moskva

Stræklofter i Moskva og Moskva-regionen fra firmaet «Potolki-design». Du vil kun være i den sorte, hvis du bestiller installationen af ​​hævede lofter med os. De har en række fordele i forhold til andre lofter: holdbarhed - du kan sikkert glemme i 10-12 år om lofter - de bliver ikke gule, ikke falmer, er ikke fugtige, de vaskes nemt ved almindelige midler. Installation af PVC lofter lavet uden støv og snavs, tager i et værelse i gennemsnit tager 2-3 timer. Vores lofter er miljøvenlige og har alle de nødvendige certifikater. Vi er producenter og direkte leverandører af råvarer, vores produktions- og salgskontor ligger i Moskva. Du kan direkte bestille sømløse stof eller pvc stræklofter på vores kontor eller ring måleren til dit hus for at indgå en aftale og tage målinger.

Måleren præsenterer lofter teksturer: glans (lak), matte, satin, materiale prøver, farve katalog og færdigdesignet stræk loft løsninger til din lejlighed, hus, sommerhus, stue, børnehave, bad, køkken, soveværelse, restaurant, studio, pool, fitness, børnehave, skole, gym, spa salon, frisør, kontor, kontor. Vi har en regelmæssig indretningsarkitekt - han kan samle tekstur, farve, form, overgange, fotoprint strækloft med indretningen af ​​din lejlighed eller værelse. Vi er for vores kunders skønhed og gode humør. Også i Moskva, i vores produktion, udfører vi en udflugt gennemgang af, hvordan stræklofterne er lavet, vi udfører forskellige tests med dig, og hvis du ønsker det, kan du straks vælge loftets materiale og bestille dem på stedet. Hver måned producerer vi mere end 10.000 m2 lofter - omkring 300 etværelses lejligheder. De stoler på os.

At købe stræklofter i Moskva - Pris og kvalitet vil behageligt overraske dig.

Potolki-designfirmaet anvender kun højkvalitets originale fastgørere, der anvender moderne teknologier til installation af stræklofter. Vi tog højde for erfaringerne fra europæiske kolleger fra Frankrig, Tyskland, Belgien og Schweiz.

Vi er altid klar til dialog med dig, kære kunde, så vi accepterer kommentarer og forslag til forbedring af kvaliteten af ​​vores produkter og tjenester. Alt installationsarbejde og materialer er garanteret. Vi har et rabat system - forskellige kampagner, kuponer, gavekort, besparelser mv.

Du kan købe stræklofter i Moskva på vores kontor eller på stedet installation for kontanter og ikke-kontante betalinger, acceptere kreditkort til betaling af Visa, MasterCard, Maestro. Du kan også forudberegne og bestil installationen af ​​hævede lofter via telefon eller feedback formular.

Forsink ikke i morgen hvad du kan gøre i dag!