Flerlags stof stretch lofter Cerutti Soffitti Tesi

Stræklofter er næsten perfekte inden for efterbehandling. Ideelt glat overflade, forskellige belysnings- og belysningsmuligheder, oprettelsen af ​​strukturer på flere niveauer - alt dette ændrede radikalt ideen om de fleste mennesker om slutresultatet af konstruktion og reparation.

Men på trods af dette gik designerne videre og foreslog en ny måde at dekorere på uden de effektive, elastiske lærred. For at give rummet unikke, unikke, elegante og charme, blev forbrugeren tilbudt en ny måde at skabe en virkelig fantastisk skønhed på overfladisk design af loftslofter.

Det betyder, at dette koncept, fremstillingsmetoder og anvendelser af en sådan belægning vil blive diskuteret i denne artikel.

Konceptet kunstdesign i det indre

Kunstdesign er en separat retning i kunsten. Det har en ikke-standard karakter og er kendetegnet ved sin særlige elegance og charme. Dens resultat er billeder på lodrette og vandrette overflader. Disse malerier er præget af høj definition, dybde og naturlighed.

Det er vigtigt at vide: Stretch kunstlofter er en måde at designe en separat del af et værelse med høj kunstnerisk nøjagtighed. Billedet på lærredet udføres med en vis grad af fantasi fra forfatteren for at understrege det indre af rummet og gøre opmærksom på det.

Der er flere måder at omdanne en almindelig polyvinylchloridfilm til et kunstværk, der hedder kunststilet. Lad os overveje hver især mere detaljeret.

Varianter og træk af kunstlofter

Hvor kunst begynder, forsvinder kanoner, forbud og restriktioner. Som i almindelig maleri, grafik og skulptur, er der mange retninger, fra klassisk til abstrakt, og stræk kunst-lofter kan udføres i forskellige farver, volumen og lys.

I dag er der flere områder, hvor designere bevæger sig mod perfektion. Dette er skabelsen af ​​billedet på lærredet, hvilket giver det en usædvanlig form og brugen af ​​belysningsanordninger til dekorative dekorationer af det hængende loft.

Brug af dekoration

Tegning af billeder af forskelligt indhold på PVC-film er den mest populære måde at dekorere loftoverfladen på.

Følgende objekter kan bruges som billeder:

 • havets og oceanernes vandoverflade;
 • naturlige landskaber i forskellige landskaber;
 • blomster eller buketter
 • fisk, hvaler, delfiner og hajer;
 • himlen med sol og skyer
 • sommerfugle og skyhøje fugle;
 • bibelske scener;
 • rumvariationer med Melkevejen, planeterne og stjerneskibe;
 • kroner af træer med frugter eller i blomst;
 • stjernetegn tegn;
 • geometriske eller abstrakte former;
 • portrætter.

Dette er kun en kort liste over, hvad der kan anvendes med høj præcision og kunstneri til overfladen, der skal dekoreres.

OBS: Kildematerialet til strækloft kunstdesign findes i mange virtuelle kataloger eller oprette det selv. Familiefoto kan behandles i fotoeditoren, scannes og overføres til lærredet.

Reproduktioner sættes på en klud på jet-bredformatprinteren. Dens størrelse tillader behandling af 320 cm eller 500 cm brede baner. Fordelene ved fotoprint er indlysende. Disse omfatter:

 • høj farve nøjagtighed og billed klarhed;
 • muligheden for at bruge computergrafik til behandling og forbedring af materialet
 • brugen af ​​resistent over for vand og rengøringsmidler, miljøvenlige maling;
 • høj hastighed ydeevne, hvilket er mange gange højere end manuel maleri;
 • brug af matte, calico og lak teksturer i filmen.

Som regel, før den endelige reproduktion har kunden mulighed for at se en skitse - et billede trykt på skalaen på et stykke film. Det bedste materiale til kunsttryk er satinfilm. Det skaber ikke blænding, diffunderer reflekteret lys godt og fungerer som en fremragende base for maling.

Volumen lofter i kunst stil

Tredimensionale former af multifarvet materiale kan ryste nogen. Med hjælp fra designers fantasi og designernes dygtighed kan du skabe helt enhver form, der er tænkelig.

Så over hovedet kan du, ikke visuelt, men ret realistisk oprette sådanne former:

 • blomster kommer ud af flyet;
 • havbølger;
 • fancy buer og kupler;
 • frosne dråber;
 • tragter og depression;
 • hængende grene af træer;
 • abstrakte geometriske former.

Når man ser på billedet af stræk kunstlofter i en volumetrisk version, tror man simpelthen ikke på, at sådanne utrolige designs kan skabes med menneskelige hænder. Tredimensionelle figurer er som regel lavet efter at have tegnet dem et mønster på typografisk udstyr. En sådan sammensætning ser endnu mere realistisk ud og er en kilde til stolthed og en kilde til moral tilfredshed.

Ud over den oplagte skønhed udfører volumetriske produkter en række praktiske funktioner:

 • maskering af vand, varmeledninger og luftkanaler i ventilationssystemet;
 • skjulning af krumning af vægge og gulvplader uden reparation;
 • placering af elektriske ledninger og belysningsenheder
 • sænke for højt høje lofter.

Lige så vigtigt at skabe en spektakulær udsigt over tredimensionelle strukturer er et korrekt installeret lys. Følgende afsnit vil blive brugt til denne proces.

Kunst loftbelysning

Selvfølgelig kunne sådanne originale designs som kunstneriske lofter ikke efterlades uden opmærksomhed fra specialister i lys. Udvælgelse af de nødvendige fragmenter og skygger af visse detaljer blev en separat retning inden for dekoration.

Bemærk: Specifikke belysningsenheder er oprettet specielt til installation i PVC-filmstrukturer.

Faktum er, at PVC-materiale har visse begrænsninger:

 1. Lærredet bør ikke opvarmes over + 65º C. På grund af dette bliver det blødt og sårbart.
 2. Intet kan fastgøres på overfladen af ​​materialet, enten ovenfra eller under. Dette fører til dens deformation.
 3. Fra langvarig udsættelse for varme blæser filmen, taber dens elasticitet og bliver dækket af revner.
 4. Glansig tekstur afspejler godt hele interiøret, herunder den øverste del af belysningsenheden.

Ovennævnte træk involverer brug af low-power lamper eller deres placering væk fra lærredet.

For udstyr til kunstneriske konstruktioner, selv og volumetriske, anvendes sådanne typer lamper:

 1. Lysekroner. Tilknyttet denne enhed er ikke kun foreninger og minder om belysning, men også ret praktiske anbefalinger til at skabe en grundlæggende type belysning. I de lave værelser anvendes produkter af en bestemt type - vandrette lysekroner. Deres dæksler er spredt i forskellige retninger og er tæt på lærredet. Loftslamper har lav varmeledningsevne og er forsynet med energibesparende lamper med lav effekt.
 2. Steder. Unikke produkter, der kombinerer på en base flere lamper med justerbar stråleretning. De er gode, fordi de kan installeres på lodrette og vandrette overflader. Efterbehandling sølv, guld, andre farver gør det muligt at installere dem i ethvert design.
 3. Spotlights. Disse enheder kan udstyres med alle typer lyspærer. De mest populære er LED. De producerer en jævn, flimmerfri stråle og forbruger en lille mængde energi. Strukturelle funktioner giver dig mulighed for at placere dem indenfor eller uden for lærredet.
 4. LED tape. Ved hjælp af disse lysende striber af lys kan du oprette et design, der grænser op til magi. Dette kan være lyn mod en blå nattehimmel baggrund, glatte overgange af loftet ind i væggene eller dekorative belysning af individuelle langsgående eller krøllede sektioner af strukturen.

Hver af typerne af belysning i sig selv er i stand til kvalitativt at belyse spændingssystemet. Men deres kombination bringer virkelig fantastiske resultater. Moderne teknologier gør det muligt at slippe af med eksterne kontakter og overføre kontrol af lyset til en enkelt ekstern fjernbetjening. Dette gør det muligt at justere lysets intensitet og skifte dets tilstande afhængigt af de nye behov.

Til sidst har kunstlofterne ikke kun et højt niveau af skønhed og komfort. De er en mellemliggende finish i lejlighedsindehaverens livsstil, hvilket symboliserer opnåelsen af ​​en vis rigdom og position i samfundet.

Stræklofter

+7 (495) 66-44-815

Kunstlofter i indretning

I indretningen er stræklofterne perfekt for dig: en perfekt flad overflade, muligheden for multi-level strukturer, en række muligheder for belysning og belysning. Designerne stoppede dog ikke ved færdige løsninger og skabte en ny måde at dekorere de allerede smukke og spektakulære stræklofter. Designere har foreslået en helt ny måde at give rummets elegance, unikhed, speciel charme og originalitet - kunstdesign af strækloftet.

Hvad er kunstdesign

I dag er kunstdesign en selvstændig retning inden for kunst, som ikke er standard i naturen, præget af en særlig charme og elegance. Resultatet af kunstdesign er forskellige mønstre på vandrette og lodrette overflader. Sådanne billeder er præget af høj definition, naturlighed og dybde.
Streklofter i kunststil udgør en helt ny måde at designe et værelse med høj kunstnerisk nøjagtighed. Tegningen på lærredet svarer fuldt ud til forfatterens fantasi for at understrege og gøre opmærksom på indretningen af ​​rummet.

Kunstneriske loft kunst variationer

Det er kendt, at hvor kunst eksisterer, er der ingen kanoner, restriktioner og forbud. Som i traditionel grafik, skulptur eller maleri, er der forskellige kunstneriske tendenser, så stræk kunstlofter kan laves i en bred vifte af muligheder for volumen, lys og farve.

Til dato er der flere områder i skabelsen af ​​kunst-lofter: brugen af ​​dekorative belysningsenheder, tegning af billeder på lærred, hvilket giver lærredet en usædvanlig form mv.

Anvendelsen af ​​forskellige billeder på PVC-film er den mest almindelige mulighed for at dekorere stretchstoffer. Som et billede kan være:

 • naturlige landskaber;
 • forskellige dyr og fugle
 • vand overflade af floder og oceaner;
 • religiøse emner;
 • stjernetegn tegn;
 • portrætter;
 • abstrakte eller geometriske former mv.

Dette er blot en kort liste over de mest populære billeder, der anvendes med høj kunstnerisk og præcision på spændende lærred. Tegningen til den fremtidige stretch lærred kan tænkes op alene eller bruge færdige løsninger, der tilbydes i mange kunstdesign online kataloger.

Reproduktion på stræk lærred udføres på en inkjet bredformat printer. Dette udstyr giver dig mulighed for at sætte et billede på lærredet, hvis bredde er 320 cm eller 500 cm.

 • høj klarhed og præcis farvegengivelse
 • brugen af ​​sikker, resistent med vaskemiddel og vandmaling;
 • muligheden for at ansøge om forbedring og behandling af det originale billede af computergrafik
 • tegne et mønster på filmlaken, calico og mat tekstur.

Af særlig opmærksomhed er det faktum, at kunden kan se på en skitse - en trykt i mindre skala på et stykke film, inden der påføres et reproduktion på et lærred. Satin film til anvendelse af kunst tegning anses for det bedste materiale.

Volumen stræklofter i kunst stil

Tredimensionale figurer af farvet materiale med deres skønhed og originalitet kan ryste nogen! Designernes fantasi og designernes dygtighed giver dig mulighed for at skabe enhver form, der er tænkelig.

På loftet kan du oprette ikke visuelt, men faktisk sådanne former som:

 • havbølger;
 • depressioner og tragt
 • blomster udstikker fra loftet;
 • geometriske eller abstrakte former;
 • hængende trægrene.

Oprettelsen af ​​tredimensionale former udføres efter at have tegnet trykudstyret på dem. Et sådant billede vil se mere realistisk ud og blive en ægte stolthed i det skabte interiør.

Ud over den æstetiske funktion udfører og udfører volumetriske stræklofter:

 • skjul krumning af gulvplader og vægge;
 • forklare varme- og vandrør, ventilationskanaler, elektriske ledninger;
 • tillade at sænke det for højt loft.

Fremhævende kunst-loft

Af stor betydning for at skabe en spektakulær udsigt over det volumetriske strækloft er den korrekt valgte og installerede belysning. På dekorationsområdet var en separat retning skyggen af ​​visse elementer og fokuseret på de nødvendige fragmenter på strækloftet med hjælp af lys. Specielt til ophængte lofter er der udviklet specifikke belysningsanordninger, som nemt kan købes hos enhver lysbutik.

Deres udvikling skyldtes, at PVC-film til et strækloft har visse begrænsninger:

 • kan ikke udsættes for høje temperaturer, fra +65 og derover;
 • intet kan løses, fordi etol vil forårsage deformation af lærredet;
 • Med langvarig udsættelse for varme mister filmen sin elasticitet, bliver dækket af revner og begynder at falme.

Disse funktioner i PVC-film giver mulighed for at bruge ekstremt laveffektbelysningsanordninger eller deres placering på kort afstand.

For at fremhæve kunstlofterne brug følgende armaturer:

Pletterne, som er universelle produkter, der på samme grundlag kombinerer flere lamper med justerbar stråleretning. Fordelen ved pletter er, at de let kan installeres på både lodrette og vandrette overflader.

LED spotlights, der giver en flimmerfri, lige bjælke. På grund af dets designfunktioner kan LED-spotlights installeres både udenfor og inde i loftet.

Lysekroner. I dag tilbyder producenterne et stort udvalg af lysekroner designet specielt til spændingsstrukturer.

LED stripe, så du kan skabe magisk interiør.

Stræklofter Art Design (39 billeder): kunstneriske, tredimensionale strukturer, designerbelysning og kombination af teknikker

Det er ret vanskeligt at definere et sådant koncept som Art Design, da det er nødvendigt at dække bogstaveligt talt alle områder af kunst og menneskelig eksistens generelt. Kort sagt, dette er ikke beregnet til massereplikation af forfatterens objekt.

Ligegyldigt hvad - et billede, et stykke tøj, et møbel. Skabt af en kreativ person, er han resultatet af hans selvudtryk.

Loftet i stil med kunstdesign

Typer af kunstlofter

Når det kommer til kunstindretning, bliver det klart, at det er skabt ved hjælp af unikke forfatters ideer og fund, ikke-standardiserede løsninger, derfor er det originalt. Det samme kan siges om kunstdesign: de har helt sikkert en slags zest. Noget der afspejler håb og behov hos mennesker, der har besluttet at udtrykke dem gennem ikke-standardiseret kunstnerisk udsmykning af deres hjem.

Vi hører ofte, at et kunstloft er et loft dekoreret med kunstnerisk maleri, usædvanligt ornament, fotoudskrivning eller ethvert andet billede. Faktisk er dette kun en af ​​mulighederne for at omdanne et almindeligt loft til et kunstobjekt.

Faktisk kan dette gøres på mange forskellige måder. Men lad os først fortælle dig mere om denne populære metode (læs også om kunsttryk på stræklofter).

Kunstdesign af stræklofter

Da vi taler om hævede lofter, er det klart, at ethvert billede bliver anvendt på dem ved hjælp af storformatudskrivning og ikke ved hjælp af malinger og børster.

Til reference. Teoretisk kan du anvende en tegning for hånd på stoffets sømløse stræklofter med akrylbaserede maling.

Men moderne teknologier giver mulighed for at undvære unødvendige problemer - eventuelle sort-hvide og farvetegninger eller fotografier overføres til lærredet, samtidig med at der opretholdes klare linjer og originale farver.

Kunsttryk på strækloftet

Næsten alle virksomheder, der installerer stræklofter, har sine egne billedkataloger. Men hvis du har brug for et rigtigt mesterværk, kan du lave en tegning selv eller bringe en professionel kunstner til det. Som en mulighed - kan du behandle ethvert foto fra familiefilivet eller fotografere dit yndlingslandskab.

Advarsel! Selvfølgelig kræver enhver "egen" kilde yderligere computerbehandling, hvilket påvirker de endelige omkostninger ved det færdige loft. Men i stedet får du et ægte eksklusivt kunstdesign - stræklofter i dit hjem bliver virkelig unikke.

Denne metode er ikke så udbredt i vores land. De fleste af os bor i lejligheder med trange værelser og lave lofter, som ikke tåler skabelsen af ​​komplekse former. Og den eneste måde at give loftet et originalt udseende er et kunsttryk på stræklofter (læs også om strækloftet Starry Sky).

Volumetriske stræklofter

Ikke så længe siden fik designere en ny mulighed for selvudtalelse og imødekomme deres kunders behov. Disse er nye teknologier, der giver mulighed for at skabe tredimensionelle former for stræklofter. Desuden handler det ikke om traditionelle konstruktioner på flere niveauer, som i dag ikke vil overraske nogen, men om virkelig unikke former.

Eksklusivt volumetrisk loft

Døm efter dig selv, stalaktitter af bizar form eller kæmpe dråber dekoreret med lyse lamper kan vokse ud af loftet. Det kan danne en tragt, der tager dig til den kosmiske afstand eller blomstrer en dekorativ blomst. Hvis du vil have fred og ro, vil det bølgeagtige loft tage dig til havet.

Sådanne lofter løser ikke kun en æstetisk opgave, men giver dig også mulighed for intelligent at dække alle slags defekter i hovedloftet, installere elektriske ledninger under dem, læg ventilationskanaler og andre kommunikationsformål.

Designer loftbelysning

Stretchloft kan blive et rigtigt kunstobjekt, hvis du opretter usædvanlige løsninger med belysning og basisbelysning. Forskellige kombinationer af lysekroner, hængende og indbyggede lamper, LED'er kan gøre endda et enkelt enkelt niveau loft i et spektakulært element af indretning.

Lysdesign strækloft

Med fremkomsten af ​​spotlights af forskellige former og størrelser og LED-strimler, som kan ændre farve i henhold til et givet program, eller ved at holde styr på konsollen, er lyset blevet en fuldgyldig deltager i at dekorere lokalerne.

Skjulte lamper ser særligt imponerende ud, når lyskilden selv ikke er synlig, men en dæmpet glød hælder fra loftet.

Lyn på loftet ser meget naturligt ud på loftet ser meget naturligt ud

Kombinerer designteknikker

Alle ovennævnte måder at skabe kunstlofter på kan kombineres med hinanden i forskellige kombinationer.

 • For eksempel kan tredimensionelle volumetriske stræklofter suppleres med fotoudskrivning, hvilket øger den ønskede effekt.
 • Et andet levende eksempel - strækker lofter med effekten af ​​den stjerneklar himmel. Hvis man nærmede sig hans skabelse kreativt og tvinger de kosmiske lysstyrker til at lyse op og gå ud, bevæge sig i kredsløb eller eksplodere, er glæden af ​​alle, der vidner om dette skuespil, sikret.
 • Mange originale ideer giver dig mulighed for at realisere lysledende paneler, der kan kombineres med hævede lofter.
 • Endelig ser en teknik som overgangen af ​​et strækloft til vægge, som sletter grænserne mellem forskellige planer, meget imponerende.

Det er svært at afgøre, hvor væggen slutter og loftet begynder.

konklusion

Du kunne være overbevist om, at stræklofter, som elementer af kunstindretning, kan være meget forskellige. Man har kun at vise fantasi, og du kan nemt komme op med noget usædvanligt træk, der vil gøre en standard stue til en rumstation eller en blomstrende glade. Og moderne teknologier hjælper dig med at realisere dine planer (se Stræklofter - fordele og ulemper, funktioner ved installation og indbygget belysning).

Kunstdesign stretch lofter

Optag navigation

Kunstdesign stretch lofter

Kunder vælger i stigende grad et individuelt design til indretningen af ​​rummet, styres af den indvendige mode og stræber efter at realisere de mest usædvanlige løsninger. Og for dette ideelle kunstdesign stræklofter.

Hvad er fordelene ved kunstdesign på stretchdæk?

Takket være kunstdesignet er de ophængte lofter omdannet - nu er det ikke bare en perfekt flad overflade, men også en original og unik indretning af rummet. Et hvilket som helst arkitektonisk og designkoncept kan udformes på et stræklærred ved hjælp af fotoprintteknologi, fordi ethvert billede af høj kvalitet fra familiefotografier til berømte landskaber vil være egnet til tegning.

Det er vigtigt, at fotoudskrivningen kan anvendes på et tekstureret lærred. Og dette yderligere udvider designmulighederne for en sådan finish.

Så de vigtigste fordele ved kunstdesign stræklofter er:

 • individuelt design - der er ingen begrænsninger på emnet og farverne;
 • høj billedkvalitet
 • Sikker, lys, holdbar og UV-resistent maling;
 • økologisk belægning;
 • muligheden for at vælge motivet for ethvert rum - fra den kreative klub og det blide planteskole;
 • bag strækloftet vil alle "ekstra" ingeniørkommunikation helt skjule - fra elektriske ledninger til ventilationsrør;
 • evnen til visuelt at ændre rummets dimensioner, hvilket øger loftets højde ved at skabe et volumetrisk "projektion";
 • Værelset kan gøres lettere eller tværtimod mørkere;
 • billeder med komplekse farveovergange er ganske i stand til at skabe en 3D-effekt;
 • holdbarhed - spændingsvævet holder sin form godt og taber ikke lysstyrken.

Af den måde er kunstdesignet af stræklofter ikke kun fotoprint, men også anvendelsen af ​​kunstnerisk maleri. Nogle teksturer af strakt lærred er ideelle til "farve" lysbestandige farvestoffer. Til håndmalingen er kun et stræklærred af stoftype egnet, det vil sige tekstil med polymerimprægnering.

Hvilke motiver vælger der for kunstdesign strækloft?

Strækloftets kunstdesign er altid noget unikt, noget, der ikke er beregnet til alle, men kun for sande kunstkunstnere. Valg af kunstdesign, du foretrækker altid en individuel tilgang, en særlig atmosfære i huset. Sådanne kunstneriske beslutninger beundres, de giver afslapning eller tværtimod dynamik. De mest almindelige typer af kunstdesign strækloft er:

 1. Brug af fotoudskrivning eller kunstmaleri. Motiverne i billederne kan være meget forskellige - fra klassiske dekorative malerier og fresker til ikke-standardiske abstraktioner, fra billeder af himlen eller havdybderne til smukke tegneseriefigurer, fra blomsterpræparater til dybden af ​​rummet.
 2. Installation af designerbelysning. Belysning er planlagt på en sådan måde at fremhæve alle rummets funktioner, for at understrege dens usædvanlige karakter. Som regel styres elementerne i en sådan baggrundsbelysning af fjernbetjeningen og kan ændre intensiteten af ​​belysningen og endda farveskalaen.
 3. Volumetriske mønstre - flere niveauer eller volumetriske, i form af telte, dråber, buer. De er passende i de rum, hvor du skal skabe effekten af ​​"kammer", nyde glansen og luksusen. Dette kunstdesign strækloft ser godt ud!

Stræklofter Saros Design Moscow

SAROS DESIGN er 20 års historie med stræklofter. Kombinationen af ​​perfekt stil, teknologi og kvalitetskontrol i den mindste detalje. Hvert minut, 24 timer om dagen, producerer vi 1 m 2 strækloft til vores kunder og partnere. Hver dag installerer vi og vores partnere 1400 m 2 stræklofter i hele Rusland. Arbejde med os, det er rentabelt og pålideligt.

Vi ved, hvordan man laver noget loft unikt og eksklusivt ved hjælp af en stor mængde af en billedbank, herunder forfatterværker lavet til at bestille Saros Design.

At købe stræklofter fra producenten SAROS DESIGN Moscow - det betyder at udnytte erfaringerne med 25 års bæredygtig forretning i Rusland, samt at få tilpassede priser, som folk kan lide.

Hver dag installerer vi og vores partnere mere end 2000 m 2 lofter i hele Rusland.

Vi forstår, hvordan du bruger teknologien korrekt til at gøre smuk, pålidelig, høj kvalitet og sikker, og vi ved alt om loftslofter.

Stræklofter PVC Saros Design 25 år på det russiske marked

I sin moderne form blev stræklofter kendt i Europa i 60'erne og 70'erne sammen med udviklingen af ​​pvc-film, som blev stærk nok til at modstå spændingerne på specielle strukturer. Først blev forskellige systemer brugt til at reparere filmen, og eksperimenter blev udført med dem. Der opstod ting, der blev standard senere, for eksempel et harpoon fastgørelsessystem. Denne teknologi er imidlertid blevet optimal efter detektering af effekten af ​​varmekrympning: nettet er fastgjort i opvarmet og udvidet tilstand, og efter afkøling udgør den en ideel overflade.

I Rusland optrådte PVC-lofter i midten af ​​90'erne. Saros Design specialister var blandt de første til at opdage en ny type loftteknologi til det russiske marked.

Kundebehovene voksede: For det første handlede det om at afslutte små boliger og kontorlokaler, så blev stræklofter brugt i store indkøbs- og sportshuse. I begyndelsen var filmens farvespektrum relativt lille, men det blev nok til at udføre nogen designprojekter. Alt dette blev gradvis muligt: ​​kundernes behov voksede - virksomhedens oplevelse voksede.

Erfaring og resultater fra SAROS DESIGN kan bedømmes her - i vores omfattende portefølje eller se billeder af stræklofter, er alle disse vores egne projekter.

INTERNATIONAL COMPANY SAROS DESIGN

Det europæiske marked for hævede lofter er også ændret og udviklet.
Forfædre af moderne teknologi kan betragtes som fransk. Det var fra dem, at denne teknologi fik en komplet form. Derfor er ofte synonymt med "stretch" "franske" lofter.
SAROS DESIGN i første omgang også først brugt den franske fabrikants praksis. Gradvist udpegede firmaet det bedste af de tilgængelige tekniske komponenter og supplerede denne erfaring med sin egen erfaring.
I løbet af arbejdet blev konstant kvalitetskontrol anvendt og udviklet: både inden for film, installation og komponenter og inden for ledelse.
Kvalitetsstyringssystemet i SAROS DESIGN er certificeret i overensstemmelse med ISO 9001: 2008.
Virksomhedens centrale internationale kontor ligger i Stuttgart, Tyskland. Og rækken af ​​europæiske filialer er ret repræsentativ.
Nu, ved at vælge SAROS DESIGN lofter, kan man selvfølgelig få europæiske designs, perfekt oplevelse, tysk kvalitet og fuld russisk tilpasning.

Sikre materialer til lofter

Saros Design kontrollerer sikkerheden i alle faser og niveauer af arbejdet.

For det første kvaliteten af ​​materialer. Vi arbejder med film, der er blevet testet på internationalt og nationalt russisk niveau.
Ved installation af lofter bruger SAROS DESIGN højkvalitets PVC-film fra de bedste producenter: CTN, SEF (Frankrig), Renolit SE (Tyskland), Alkor Draka (Holland).
Vi anbefaler også den dokumenterede PVC-film, sit eget mærke "SAROS DESIGN", produceret i fabrikker i Kina.
Stræklofter fra firmaet Saros Design er helt sikre for sundhed og er velegnede til installation i de mest krævende rum, f.eks. I børnenes værelser.

For det andet: sikker installation. Ved arbejde med PVC-film anvendes gasvarmevåben. Alle installatører Saros Design - højt kvalificeret, erfaren, uddannet og nøje overholdt sikkerhed.

MAXIMUM SPECTRUM AF FAKTA OG BLOMMER, SOM ER PRÆSENTERET PÅ MARKEDET

Saros Design tilbyder maksimale muligheder, et komplet udvalg af teksturer til lofter. De er alle præsenteret i vores katalog af film. Her finder du ikke bare standard i sine reflekterende egenskaber og overfladetyper: matte, glatte, satinstrukturer, men også eksklusive teksturer: gennemskinnelig, ruskind, marmoreret, læder og så videre.

Ved design, specielt ruminddeling, kan forskellige farver kombineres for bedre effekt, vi kender teknologien til farvepiger.

Farvepaletten har mere end 150 farver, der hele tiden opbevares på lager i SAROS DESIGN-pakhuse.

Og endelig, hvis det ikke er nok for designudtryk, så har SAROS DESIGN alt for at supplere billedet: mere end et dusin fotoprintkataloger med tusindvis af billeder og de mest moderne printere og plottere til UV-teknologi.

ENKEL VISUALISERING AF DIN BELØB

På vores hjemmeside er der en bekvem service til at vælge farve og form af loftet: en online designer. Han giver mulighed for at estimere, hvordan loftet i værelset ligner din vil se ud.
Du kan endda sende numrene på de valgte teksturer, når du bestiller loftet.
Men det kan betragtes som det første og foreløbige stadium i valget af loftet.

Nu er Saros Design en unik service!
Vores designere, efter en foreløbig diskussion, kan få dig til at visualisere dit værelse ifølge et billede.

For enkle teksturer og former for det fremtidige loft kan du bestemme hvilken type afspejling af loftmaterialet.
Og for en kombination af farver, lav den nøjagtige beslutning om deres sammensætning.

Visualisering af dit stretchloft: ægte stil og design fra SAROS DESIGN.

Design projekt

Hvis du vil have det oprindelige loft, men der er ingen specifikke tanker endnu, kan det være på tide at kontakte vores designere. Stræklofter brød ind i det moderne liv og ødelagde den etablerede reparationsplan: før loftet gjorde i starten, men nu kan det gøres i sidste instans. Dette gør det muligt for designere at gøre sig bekendt med rummets stil og design og foreslå et passende designprojekt.

Et designprojekt består normalt af følgende dele: layout, bindende til indretningens stil, farve og layout på materialerne.

Vores designere udvikler eksklusive ideer til alle lokaler. Alle ønsker fra kunden tages i betragtning og aftales. Som et resultat tager rummet et kig på, der vil glæde dit syn i mange år.

I de lange år af sit arbejde har LUSAR akkumuleret en mangfoldig praktisk erfaring. Dette giver os mulighed for at gætte og undertiden behageligt overraskelse med dristige beslutninger fra de mest krævende kunder. Kontakt vores firma, og vi garanterer, at dine gæster entusiastisk vil diskutere mere end et års loft, lavet i henhold til vores design.

Stræklofter Art Design: typer og anbefalinger

Kunstdesign er et specielt kunstområde, der ikke er beregnet til massecirkulation og er kendetegnet ved forfatterskabets særlige charme. Et sådant unikt design af overfladen over hovedet hedder loftbelagt kunstdesign. Denne artikel giver maksimalt nyttige oplysninger om, hvordan du opretter en brugerdefineret overfladedekoration med dine egne hænder og gør et almindeligt loft til et kunstobjekt.

Et kunstloft er en måde at dekorere en overliggende overflade med karakteristiske egenskaber: en ikke-standardiseret tilgang, brugen af ​​unikke ideer, originalitet. Måden at dreje loftet ind i et kunstobjekt kan være en - fra usædvanlige ornamenter og kunstmalerier til anvendelse af forfatterens billeder og billedudskrivning.

Det samme gælder for tekniske midler - uanset hvordan et unikt ornament anvendes: manuelt eller ved hjælp af storformatudskrivning. Det vigtigste er at skabe et rigtigt mesterværk i form af en tegning for hånden, en professionel kunstners arbejde eller et foto af det landskab, du kan lide, og overfør det til lærredet på en sådan måde, at de oprindelige farver og tydeligheden af ​​linjerne bevares.

Typer af kunstlofter: designer tips

Klassificeringen af ​​en samling af unikke ideer til at skabe en unik overfladefinish over hovedet er meget betinget, da enhver forfatters design bliver et almindeligt design til en eksklusiv. I moderne design er tre typer af kunstlofter populære:

Kunstnerisk design

Et karakteristisk træk ved kunstlofterne - oprettelsen af ​​et unikt mesterværk består i at anvende forfatterens billeder til strækloftet: manuelt (på stofklæder) eller ved trykning.

For at skabe et kunstloft er det nok at vise fantasi og skabe en forfatters skitse eller vende sig til professionelle kunstnere og drage fordel af moderne teknologi - overfør fotos og farvetegninger ved hjælp af en bredformat printer. Særlige kendetegn ved moderne teknologier er billeder af høj kvalitet med bevarelse af originale nuancer og klarhed af linjer.

Processen med at skabe billeder involverer computerbehandling af "kildekoden" - det originale billede eller foto af familielisten. Derfor er det umuligt at undvære hjælp fra specialister til at skabe et kunst kunstloft, men hvis du opretter en skitse med dine egne hænder, vil loftet være helt unikt, og omkostningerne ved at implementere ideen vil være overkommelige. Denne type kunstloft er ikke kun det mest populære design til overfladen, men i nogle tilfælde (lave lofter, trange rum) er den eneste mulige måde at opgive typiske løsninger og skabe loftet til din smag.

Volumen kunst lofter

Volumetriske kunstlofter er unikke tredimensionelle former for stræklofter: gigantiske dråber af "stalaktitter", dekoreret med lyse lys, mystiske tragter, der fører dem ind i rumafstande eller bølgeformede vandløb, der løber ind i havafstanden. Konventionelle multi-level designs hører ikke til loftdesignets kunst - kun ikke-standardiserede løsninger, der skaber en speciel atmosfære i værelserne: ro, fred, glæde, glæde og så videre.

Volumetriske kunstlofter er en "2 i 1" løsning: smuk og praktisk. En fancy blomst, der blomstrer på lærredet, vil for eksempel give ægte glæde af husstanden, og færdigmaterialets installationsteknologi giver mulighed for at dekorere manglerne på basisfladen og tekniske kommunikation i loftrummet (ventilationssystem, klimaanlæg, brandslukning og elektriske ledninger).

Designer Lighting

Usædvanlige løsninger med grundlæggende belysning eller belysning - en af ​​de mest populære metoder til at skabe et unikt loftdesign. Løsninger kan være mange - brug en kombination af indbyggede og vedhæng lamper, lysekroner eller svetoidov. Skjulte lys ser smukke og spektakulære ud, når lyskilden ikke er synlig, og i rummet skabes strømme af dæmpet stråling, der kommer fra strømmen.

Det vigtigste er at skabe et spektakulært element af indretning og sikre nem betjening: styring fra konsollen, ændring af farver i henhold til programmet mv. En lige så populær teknik er kombinationen af ​​forskellige typer lofter - "stjerneklar himmel": kunstnerisk loft + designerbelysning.

Derudover er en populær løsning enheden PVC-stof og lysledende paneler samt "overgang" af loftet til væggene, som visuelt sletter linjen mellem de to strukturer. Kreative ideer, dristige fantasier, et ekstraordinært designkoncept og forfatterens koncept - en garanti for at loftets design bliver unik, og interiøret vil dekorere en af ​​de mest fashionable muligheder for at dekorere overfladen over hovedkonstruktionen!

"Grand Design" - disse stræklofter!
Installation og installation af stræklofter, Moskva

Køb stræklofter / bestilling installation

Moderne "Harpoon" fastgørelsessystem (tillader om nødvendigt at udføre gentagen demontering og geninstallation af lofter uden skade og udskiftning!).

 • Multi-level systemer. (på en aluminiumsrammefabrik lavet)
 • Fotoudskrivning (ingen sømme)!
 • Den stjerneklare himmel-eksklusiv (fiber, Swarovski krystal, egen udvikling).
 • Væg og loft fiberoptiske paneler med lyseffekter.
 • Designer tjenester (gratis).
 • Afløb og reparation af lofter fra 09:00 til 22:00 (døgnet rundt - for vores kunder).

Kun europæiske producenter af højkvalitetsfilm!

Vi, "sælger ikke" kinesiske lofter på 150 rubler per kvadratmeter. meter.

Egen produktionsbase. Direkte levering af materialer.

 • Frister - 1 - 5 dage. (afhænger af kompleksitet og volumen)
 • Priserne diskuteres individuelt.
 • Personlig konsulent til at fuldføre arbejdet på objektet.
 • Sikker sammensatte gasflasker! (eksploder ikke!)
 • Professionelt værktøj med integrerede støvsamlere!
 • Kun aluminium monteringsprofil (baguette)!
 • Den mindste ordre værdi på 10.000 rubler.


Licens!
Garanti - fra 15 år.

Holdet - kun slaver!

Vi garanterer kvalitetsservice!

Stræklofter i indretning - ubegrænset fantasi

Stræklofter har en vigtig fordel. De passer nemt ind i ethvert design. De ser harmonisk ud med forskellige efterbehandling materialer og design beslutninger. En række forskellige teksturer og farver samt muligheden for at anvende fotoudskrivning og oprettelsen af ​​komplekse multi-level designs gør det nemt at vælge den rigtige mulighed for ethvert værelse og stil. Bare se på billederne på vores hjemmeside, der vil sørge for dette.

Stretch lærred i forskellige stilarter

Ved valg af farver og teksturer skal der tages højde for design stilen i lokalet:

· Classicisme. En mat hvid lærred ville være passende, selv om du kan vælge en beige, creme eller elfenben farve. Ingen dikkedarer og plads nok, og pseudo-stucco nær lysekronen midt i rummet og baguetterne vil bidrage til at understrege stilen.

· Moderne. Hvide og matte overflader vil være et glimrende valg, selvom sort også er velegnet. Det er bedre at installere en en-tier struktur uden overskydende. Hvis du vil have en multi-tieret struktur, skal simple former være til stede.

· Hi-tech. Det vil se spektakulært ud og mat og glans. Det anbefales at give fortrinsret til multi-level systemer med regelmæssige geometriske former. De understreger den unikke karakter af den moderne designbevægelse.

· Imperium. Kunstig guld stuck vil hjælpe med at understrege rigdom af den kejserlige stil. Farve kan være monofonisk eller med tegning tegning af det tilsvarende emne.

· Vanguard Kun lyse farver og usædvanlige beslutninger, fed og dristige handlinger. Det er ikke nødvendigt at installere et hvidt strækloft, billige kan installeres og malerier af lyse og mættede farver.

· Fusion. Originale farver eller usædvanlig fotoudskrivning vil bidrage til at skabe harmoni. Der skal lægges særlig vægt på at fremhæve.

kyo. Hun er i stand til at arbejde vidundere. Spændklud - den bedste løsning.

· Art Deco. Der bør lægges vægt på kontrast mellem lys og mørk, lys og hvid. Den ideelle løsning ville være multi-level designs. Hvis valget stoppes på en enkeltfilm, er det værd at vælge suturteknologi og kombinationen af ​​to eller flere webs. Ser stor glans.

· Minimalisme. Almindelig mat eller blank film, hvis farve kombineres med andre elementer i interiøret. Ingen yderligere elementer og dekorative detaljer.

· Land. Installation af lofter af denne type er perfekt kombineret med etnisk stil i ethvert land. Moderne løsning er fantastisk med

Det kombinerer med træbjælker og antikke genstande. En række farver og teksturer forenkler gennemførelsen af ​​planer.

· Loft Vinyl kan supplere den moderne by stil. For at give rummet den nødvendige type, kan du anvende fotoudskrivning i form af kommunikation, betonbjælker, gulve.

Praktiske og holdbare lærred kan bruges i andre stilarter. Hvis du ønsker det, kan du rådføre dig med vores designere og endda overlade dem til udvikling af design. Oprindelse, harmoni og behagelig atmosfære vil blive ydet. Korrekt kombination af teksturer, omhyggeligt udvalg af former og dekorative ornamenter, farvekompatibilitet er kun de vigtigste principper for udviklingen af ​​et komplekst design.

Praktisk ved denne type dekoration er, at den passer til ethvert værelse - et børnelokale eller soveværelse, et køkken eller et badeværelse, en stue eller en gang. Det vil være hensigtsmæssigt at se i private lokaler - kontorer, konferencelokaler, receptionslokaler, restauranter, caféer og så videre.

Hvor kan man bestille stræklofter?

Hvis du har brug for stretchlofter, er prisen på materialer og tjenester i vores firma tilgængelig for hver kunde. Du kan bestille en klud fra de europæiske producenter af høj kvalitet fra os. En bred vifte af tilbud begrænser ikke dit valg.

Vi anvender erfarne håndværkere, der vil installere effektivt, hurtigt, uden unødvendige affald og støv. De er i stand til at gennemføre et projekt af enhver kompleksitet og give interiøret et unikt og attraktivt udseende.

Vi installerer lofter i Moskva og Moskva. Du kan angive vilkårene for produktion af lofter, samarbejdsvilkår og andre vigtige nuancer hos vores telefonleder. Værdsætter æstetik, lethed, holdbarhed og andre fordele ved moderne efterbehandling materialer. For at give interiøret et unikt tryk er det ikke svært - kontakt vores firma og vælg det lærred du kan lide. Høring af vores eksperter hjælper dig med at træffe det rigtige valg.