Nyt: Cherutti udskårne lofter ved hjælp af Merletto teknologi

Vinduet med åbent luft, farver og skygger, volumen og gennemsigtighed - alle fordelene ved den ædle blonder (i Merletto-oversættelsen) overføres til en sømløs overflade, fremhævet og klar til at overraske selv de mest sofistikerede kendetegnende for moderne design.

 • Loftet består af to lærrede;
 • Indvendig belysning tjener som hjælpelys;
 • Brugen af ​​dynamiske styreenheder er mulig;
 • Moderigtigt design modtagelse.

Teknologiske funktioner

Helt fantastisk udsigt over loftet opnås med en kombination af hjælpeteknologier - Dell'Arte fotoprint, Aurora gennemsigtigt lærred, farvede diodebånd.

Den klassiske udgave af det udskårne loft indebærer brugen af ​​to lærreder, der er fastgjort i en afstand af flere centimeter fra hinanden.

Til den forreste lærred er den klassiske version af Cerutti ST-stoffer af den valgte farve brugt, et blonde mønster skæres i lærredet efter laseren i henhold til det valgte skema, har skåret i skåret et glat og elegant udseende uden nogen loddemærkning. Til det indre stof anvendes Aurora gennemsigtigt stof, bag en lyskilde er monteret.

Loftet kræver ikke vedligeholdelse, fordi stoffet er ikke revet, sår ikke og spredes ikke ud i nedskæringsstedene. Det anbefales ikke at placere perforeringen nærmere 15 cm fra væggene, så monteringsprofilerne ikke er synlige.

Højteknologisk interiør mode: mønstre, katalog openwork mønstre

Cerutti Merletto er en avanceret teknologi til udskåret loft, fordi giver dig mulighed for at skære komplekse mønstre. Stoffet vil ikke spredes over tid, fryns vil ikke ses ved kanterne, det færdige loft vil ikke kræve forsigtig ventilation. Det er på tide at vælge motivene til det fremtidige loftblonde. For at få et bedre kig på det mønster du kan lide og dets nummer, skal du blot klikke på billedet.

Stræklofter med perforering: Eksempler i interiøret

Spændklud har længe været måske det mest populære materiale til afslutning af lofter. Designere værdsatte de mange farver og designs, der er til rådighed. Og mere og mere bliver der søgt nye måder at designe for at gøre interiøret i rummet endnu mere originalt.

Et af disse designinnovationer er perforerede lofter, der ser fantastisk ud på billedet. Det lader til, at dette er et futuristisk materiale fra en fjern fremtid, og ikke kun en strækbelægning.

Produktionsteknologi

Vinyl anvendes som en base, hvor formede huller i forskellige former skæres ved hjælp af den specielle Apply teknologi. Så anvendes en hel film på den. Denne teknik gør det muligt at opnå effekten af ​​perforering, som i interiøret ser meget usædvanlig og original.

Kombinationen af ​​perforeret film med et enkelt skåret ark hjælper med at opnå volumen.

Du bør ikke tro, at kun huller eller geometriske former kan leveres med denne metode: Moderne teknologier giver dig mulighed for at skabe åbent mønstre i loftet, indviklede design og lige tegninger.

Den største fordel ved sådanne strukturer er en meget original visuel effekt, som hjælper med at diversificere design af værelser og sikre et smukt, usædvanligt loft.

Installationsfunktioner

Forskellen i perforeret lærred fra konventionelle stræklofter er allerede tydeligt i installationsfasen. Først skal du tage højde for, at du har brug for en speciel 3D-sokkel, som på grund af sin lysstyrke ikke bærer meget belastning på skillevægge og vægge. Derudover vil installationen med en sådan plint være meget nemmere og hurtigere.

I profilen skabt af soklen skal du installere et komplet stretch stof. Hvis du vil installere et ventilationssystem, er det nødvendigt at installere det på dette tidspunkt - over en kontinuerlig belægning.

Derefter er det nødvendigt at udføre belysningen - du kan bruge små spotlights eller LED strips. Dette vil medvirke til at skabe en 3D-effekt, der gør lærredet mere originalt og smukkere.

Efter installation af armaturer er det nødvendigt at fiksere filmen med en udskæring. I princippet kan arbejdet betragtes som afsluttet. Husk dog, at en simpel ved første øjekast har en række nuancer, derfor er det bedre at overlade det til fagfolk.

Fordele og ulemper ved stræklofter med perforering

Det kan forekomme, at det perforerede lærred - det er bare et ophængt loft med huller. Dette er dog ikke tilfældet. For at forstå forskellen skal du omhyggeligt undersøge dens fordele og ulemper.

Lad os starte med fordelene:

 • Først og fremmest er det nødvendigt at bemærke de øgede ventilationsegenskaber. Takket være hullerne passerer luften frit gennem belægningen, hvilket gør det muligt at bruge et sådant lærred selv i værelser med høj luftfugtighed.
 • Egenskaberne af filmen tillader det ikke at absorbere lugte, hvilket i høj grad letter vedligeholdelsen af ​​loftet.
 • Materialet i mange år bevarer sit udseende, falmer ikke og smitter ikke.
 • Denne type loft er perfekt kombineret med andre belægninger, så du kan skabe nye originale designløsninger.

Der er dog også ulemper, der skal overvejes, når man stopper valget på et perforeret lærred. Omhu for sådanne lofter er ret kompliceret - støv ophobes mellem gulve, som skal fjernes regelmæssigt. Ja, og deres pris er meget højere end holistiske modparter - dog er et usædvanligt udseende helt berettiget.

Det skal også bemærkes, at lofterne vil optage mindst 25 centimeter af rummets højde, så de ikke passer ind i et lille rum.

Belysningsfunktioner

Hvis almindelige suspenderede lysekroner virker kedelige for dig, vil du sætte pris på mulighederne ved det perforerede loft. Takket være hullerne, der er forskellige i form og diameter, skabes et usædvanligt smukt lysspil, som ikke kun kan påvirke opfattelsen af ​​interiøret.

At belyse det perforerede lærred ved hjælp af:

 • Spotlights, der giver dig mulighed for at justere lysstrålens hældning.
 • Et lysdynamisk system bruges også i belysning, hvilket gør det muligt at simulere solnedgange og solopgange, lysreflektioner og meget mere.
 • Indvendige lamper er populære for perforerede lofter, som hjælper med at zone et værelse og giver blødt lys i forskellige nuancer.
 • Ved hjælp af diodebånd skabes originale belysningsmønstre, som tjener som en ekstra dekoration af rummet.
 • Brug af spotlights hjælper med at skabe en stjerneskibs-himmel effekt på grund af perforeringen mere voluminøs end på konventionelle stræklofter.
 • Anvendelsen af ​​optisk fiber ser også oprindelige ud: Multilevel lysstrenger hjælper med at give usædvanlig dynamisk belysning.
 • For at øge effekten bruges også sidelys med LED-strimler, hvilket hjælper med at give rummets rumfang.

Design eksempler

Stræklofter med perforeringer selv ser ret usædvanligt ud. Hvis du tilføjer en lille fantasi, kan du opnå en helt fantastisk effekt.

Den perforerede lærred med det trykte billede ser meget smukt ud. Billedet kan være anderledes - fra abstraktion til havbølger eller smukke landskaber. Det vigtigste i denne sag er at tage højde for egenskaberne af belysningen - forkert valgte lysstråler kan dræbe hele billedet.

For at skabe et større volumen i dette tilfælde er det bedre at bruge latex 3D-udskrivning - det giver dig mulighed for at oprette et lyst og realistisk lærred, som ikke bliver ubemærket af dine gæster.

Det lyse baggrundsbelyste design, for eksempel blomster eller sommerfugle, ser smukt ud på et hvidt eller beige lærred. Et sådant loft kan være passende selv i et klassisk interiør.

Dyrere mulighed - åbning af perforering. Tynde udskårne linjer skaber en brise, der synes at flyde i luften. Styrke denne effekt vil hjælpe sidelysene ved hjælp af LED-strimler.

Til interiøret lavet i højteknologisk stil passer abstrakte mønstre - pletter og slagtilfælde. I dette tilfælde ser udvælgelsen af ​​kontrasterende farver, som fremhæver originalitet af designteknikken, sig godt ud.

Spektakulær modtagelse: lyse perforering på en sort blank baggrund. Dette design ser meget usædvanligt ud. Men det er næppe egnet til soveværelset - det er bedre at bruge det i stuen eller på kontoret.

For perforerede lofter i børnehaven er det bedre at vælge lyse mønstre. Hvis du ønsker det, kan du bestille udviklingen af ​​dit eget billede, og ikke vælge layoutet i kataloget - men bemærk at prisen i dette tilfælde vil være meget dyrere.

Det er ikke nødvendigt at bruge perforeringsbelysningen. Det er helt muligt, at en almindelig vedhængskroner vil være nok til at belyse et lille rum. I så fald ser hullerne ud som en interessant designteknik og tilføjer lys og plads til rummet.

På den anden side er funktionerne i lyset af den oplyste perforering en unik mulighed for at gøre værelset original uden at gøre en stor indsats. Legetøj og skygge på gulvet, der skyldes flimmer af LED-lys gennem slots i loftet, ser meget smukt ud.

Hvis du vil bruge fiber, skal du være opmærksom på, at det ser bedre ut på en blank sort baggrund. Yderligere refleksion fra overfladen vil gøre rummet fantastisk og fyldt med mystiske moduleringer.

Det er ikke nødvendigt at anvende perforering på hele overfladen af ​​loftet. Du kan bruge en drywall-boks til at dekorere et eller to områder på overfladen på denne måde. Denne teknik ser meget usædvanlig ud. Belysningsbokse med perforerede indlæg hjælper ikke kun til zonering, men tilføjer også originalitet til rummet.

Prøv at bruge kontrasterende farver i basislaget og perforerede indsatser - resultatet vil behageligt overraske dig.

I dette tilfælde ser lignende nuancer mindre effektive ud. Men brugen af ​​lignende i tone pastel design kan tilføre luft til et lille rum.

En anden interessant variant af loftdesignet er en spiral med huller, der stiger til det ydre punkt. Den mystiske geometriske form ser meget usædvanlig ud og spektakulær, især hvis du vil bruge det faldende lys - lysere i midten og falme til kanterne.

Men bemærk at et sådant design i et lille rum ikke ser så imponerende ud som i en stor.

Det klassiske design af perforerede lofter - den stjerneklare himmel og havbunden. Den mystiske flimring af stjerner eller gnister i vandkolonnen ved hjælp af huller opnås relativt let, og det ser utroligt smukt ud. Husk dog, at den bedste baggrund for sådan perforering vil være fotoudskrivning, så prøv at vælge en indstilling, der passer til dit interiør.

Fin perforering ser også smuk ud - mange små snit vil give effekten af ​​lys gennembrud. Det ser ud til at loftet ser ud til at være tændt indefra. Denne teknik er velegnet til både soveværelser og andre værelser. Men husk at hængende lamper ikke fungerer godt med det, så du skal passe på væg- eller gulvlyskilder.

Det ser interessant figur perforering - for eksempel vil musikere sætte pris på noterne, akvaristerne - fiskens konturer og så videre. Vælg huller, der passer til dine hobbyer. Et sådant loft bliver et sandt udtryk for din individualitet.

Vær ikke bange for dristige beslutninger - perforeret loft kan passe ind i ethvert interiør, hvis du viser en lille fantasi.

Stræklofter med installation i Moskva og regionen

• Matt hvid PVC (Tyskland)

• Lamper Ecola - 8 stk

• Loft i gangen - gratis!

• Matt hvid PVC (Tyskland)

• Lamper Ecola - 8 stk

• Loft i gangen - gratis!

• Matt hvid PVC (Tyskland)

• Lamper Ecola - 8 stk

• Loft i gangen - gratis!

• Matt hvid PVC (Tyskland)

• Lamper Ecola - 8 stk

• Loft i gangen - gratis!

Bestil et ophængt loft
indtil 13. oktober og modtag som gave
smukke tyske sokkler.

Smukke stræklofter

Strækloft - holdbart design. Derfor er det yderst vigtigt at vælge den rigtige farve og materiale. Der er flere typer af loftslofter, der vil gøre pladsen i rummet stilfuldt, moderne og harmonisk.

Smukke stræklofter

Billeder af et smukt strækloft

Volumetrisk loft lavet af blank stretchstof

Flydende lofter

Disse strukturer fik deres navn på grund af indtryk af lyshed og nul tyngdekraften af ​​overfladen. Den er forsynet med perimeter LED belysning. Takket være det fremhæves kanterne af spændende lærred og den visuelle effekt af adskillelsen af ​​loftet fra væggene fremgår.

Flydende lofter

Profilfastgørelsesordning for flydende loft

Installation af LED-strimmel på loftets omkreds

Flydende lofter kan være enkelt- eller flerniveau. Overflader er normalt lige og flade. Men uden de krøllede fremskrivninger er de smukke og spektakulære. For enheden af ​​sådanne lofter bruger primært monokrome film eller med et abstrakt mønster. Spektakulær og præsentabel lærred med fotoudskrivning.

Det svævende strækloft med fotoudskrivning

Soaring suspenderet loft

De svævende vandløb kan ikke kun være en streng geometrisk form, men også krøllet. Denne funktion giver dig mulighed for at gennemføre mange originale ideer i design af rummet.

Den svævende loftanordning har sine egne egenskaber både i rammeskemaet og i materialevalg.

 1. Til montage af rammen er der brug for en speciel aluminiumsprofil, hvis reflekterende overflade giver mulighed for at skabe en lys halo på rummets vægge.

Profil for flydende loft med belysning

Fotos svævende stræklofter

Et eksempel på et svævende strækloft

Loft "sejl"

Kategorien af ​​svævende lofter omfatter loftssejl. Dette er en af ​​de mest usædvanlige måder at designe værelser på. Til indretningen af ​​sådanne stræklofter ved anvendelse af PVC-film med optagelse af glasfiber. Dette materiale er gennemskinneligt, hvilket gør det muligt at oprette ved hjælp af belysning en række farve- og lyseffekter.

Udformningen af ​​spændingsstrukturer "sejl" blev udviklet af Zak Haid, der designede Serpaintan-galleriet i London i denne stil. Dette originale og spektakulære design kan beundres om dagen og om aftenen. Med skumringen begynder lysene, hvilket giver loftet en særlig charme.

Strekkaksejl i Londons galleri Serpentine Sackler Gallery

Stretch lofter "Starry Sky"

Lofter, der efterligner stjernerhimmelen, er relevante for boligområder og offentlige rum. Denne type design bruges aktivt til at skabe en kommunikativ atmosfære i barer og kasinoer.

Stretch lofter "Starry Sky" - faldet af en komet på baggrund af en flimrende galakse

Stretch lofter "Starry Sky"

Moderne belysning giver dig mulighed for at oprette og spille forskellige scenarier af nattehimlen: bevægelse af stjerner og planeter, kometsfald og meteorer. Til belysning bruge halogen og fluorescerende lamper, LED'er.

Stretch loft "Starry Sky" med planeter

Stretch loft "Stjernehimmel"

Stræklofter med optiske fibre er mest effektive. Spidserne på disse tråde er fremhævet, hvilket skaber effekten af ​​nattestjernen. Anvendelsen af ​​specialudstyr giver flimmer med en forudbestemt frekvens.

Arbejdet i strækloftet "Starry Sky"

Stræklofter af denne type kan være både single og multi-tiered. I designen af ​​lokalerne anvendes ofte modtagelse af en kombination af malerier og belysningselementer. For eksempel er en "stjerneklar himmel" bygget over rekreativt område, og resten af ​​loftrummet er dækket af en multi-level struktur.

To-tæts stretch loft med billedet af en stjerneklar himmel

Starry Sky på loftet

Stretch loft "Stjernehimmel"

Det menes at loftet "Starry Sky" kun kan udføres af eksperter. Men det er det ikke. Der er flere måder til rådighed for alle, der ønsker at skabe en imponerende atmosfære i deres hjem. Flere detaljerede oplysninger i denne artikel.

Stræklofter

Moderne stræklofter kan have meget forskellige tekstur: ruskind, metallisk, med prægede mønstre, marmoreret. Overfladen af ​​den første mimikerer fint finbrunt hud. Sådanne lofter skaber en atmosfære af respektabilitet og er relevante for kontor og offentlige rum.

Stretchloft med præget overflade

Tekstureret strækloft under ruskind

Metalliske plader skaber illusionen om at dække overfladen med guld eller sølv. Faktisk er dette en tynd PVC-film, i hvilken produktion der anvendes specielle pigmenter og specialteknologi. Stålfarvede lofter er ofte monteret i højteknologiske værelser. Filmer af guld nuancer bruges i zonering teknikker, da når man laver hele området af loftet, skaber de effekten af ​​dens tyngde.

Stræklofter metalliske

Marmerede film efterligner denne natursten så præcist, at det er svært for en uinformeret person at skelne fra hinanden. Sådanne lofter anvendes ofte i design af gallerier, haller til festligheder og officielle receptioner.

Marmor stretch loft

Tekstur af marmor stræk loft

Dekorative stræklofter, der efterligner den daglige overskyede himmel, undervands- eller planteverdenen, er verdensplanen relevant for boligområder. I takt med baggrundsbelysning skaber sådanne overflader en særlig atmosfære givet af filmmønsteret.

Stretch loft "Skyet himmel"

Strukturpanelkonstruktioner giver et bredt anvendelsesområde til forsøg med installation af forskellige belysningsenheder. Belysning spiller en vigtig rolle i den generelle opfattelse af rum- og rumflader. Den samme film ved anvendelse af forskellige belysningsteknikker vil se anderledes ud. Derfor tænker smukke stræklofter i hver eneste enhed i enheden.

Video - Installation af et strækloft med et billede af himlen

Multi-level stretch lofter

Ved hjælp af metalprofiler kan du oprette design af forskellige konfigurationer. Dette er et vanskeligt job, der ikke kun kræver færdigheder i håndtering af materialer og værktøjer, men også talent hos en designer. Men du kan lære alt: Et billede af smukke stræklofter hjælper dig med at vælge det bedste design, trinvise instruktioner vil fortælle dig om alle monteringsdetaljer.

Multi-niveau hævet loft

Multi-level stretch lofter

Multi-niveau lofter er i stand til at dekorere ethvert værelse. Disse designs er relevante for stuer, køkkener, spisestuer, kontorer, biografhaller. Bag disse suspenderede strukturer kan du ikke blot skjule uregelmæssigheder og fejl i basisfladen, men også forskellige tekniske netværk.

Multi-level stretch lofter

De mest spektakulære multi-level stretchlofter med buede elementer. Lampe monteret på deres kanter skaber lysets lys, der skaber en højtidelig atmosfære og respektabilitet. Til installation af sådanne lofter passer til enhver klud: stof og PVC. Valget af farver og teksturer afhænger af stilbeslutningen på det indre af rummet.

Multi-niveau lofter vil tjene som et fremragende supplement til interiøret.

Det originale udseende har flere niveauer med et trinvist arrangement af tiers og lamper. Niveauer er oftest organiseret i form af cirkler placeret i en vis afstand fra hinanden. Men ikke mindre spektakulært design, som er en multi-level nesting af forskellige geometriske former.

Svært multilevel strækloft

To-niveau loftsloft med lys

Det to-niveau stretchloft med belysning er en dekorativ konstruktion lavet af metal- og plastprofiler, fastgjort til hovedloftet for at skjule uregelmæssigheder og brolagt kommunikation. I denne artikel finder du instruktioner til installation af et sådant loft.

Reflekterende lofter

Spektakulær design teknik - dekorere loftet med reflekterende film. Sådanne lofter hedder "spejl". De har evnen til visuelt at øge højden af ​​rummet, så de er meget udbredt i design af badeværelser og gange.

Spejl stretch lofter

Spejlophæng i loftet

Takets reflekterende evne øger intensiteten af ​​kunstig og naturlig belysning. Af denne grund bliver rummets rum mere behageligt og indbydende. Spejlede lofter er et glimrende valg for værelser, hvor der ikke er nok sollys.

Spejl stretch loft

Spejl loft i køkkenet

Stræklofter med fotoudskrivning

Moderne modeller af stræklofter er smukke og imponerende. Ved hjælp af fotoudskrivning på filmen kan det anvendes på ethvert billede.

Strekak med fotoudskrivning

Med japanske UV-printere kan en utrolig realistisk 3D-effekt opnås. Sådanne lofter er ikke billige, men overordentlig smukke.

ZD stretch loft tragt

3D-lofteksempel

Fotoudskrivning er acceptabel for film med overflade - glat eller struktureret. Men lærredet må være sømløst. Ellers er billedforvrængning i sømområdet mulig. Fotoudskrivning påføres ved hjælp af opløsningsmiddelfarve, der ikke falmer og giver dig mulighed for at bruge moderne rengøringsprodukter i pleje af loftet.

3D loft med fotoprint på badeværelset

Smukt strækloft kan laves personligt. For at gøre dette skal du have færdigheder til at arbejde med pensler og maling, samt have kunstnerisk smag. Håndmalet loft - en vanskelig proces, men fascinerende. Med denne metode kan du oprette unikke lofter, som du kan beundre i mange år.

Stretchloft under maleri

Kunstmaleri. Art stretch stof lofter foto

Loft dekoration

Loft indretning er et vigtigt aspekt af indretningen, hvilket gør værelset hyggeligt og attraktivt. Der er flere effektive muligheder for at dekorere et loftsbelægning, som kan findes her. Trinvise instruktioner inkluderet.

Tabel. Sammenligning af omkostningerne ved nedhængte lofter i byerne i Den Russiske Føderation.

Stræklofter med perforering i interiøret

Original, stilfuldt, imponerende! Disse komplimenter fortjener perforerede stræklofter. Det nye tilbud på markedet for efterbehandling materialer vil inspirere husejere og kreative designere.

Skift rumfang og dybde

At se billeder på internettet er hypnotiserende. Perforerede stræklofter giver en så stor effekt, at billeder overfører seeren til en anden dimension. I virkeligheden er indtryk af succesfulde designbeslutninger endnu stærkere.

Non-standard stretch loft tiltrækker opmærksomhed. Men for ikke at udilsigtet skabe et stilistisk kaos er det tilrådeligt at overlade udviklingen af ​​et designprojekt til en erfaren specialist. Designeren skal være bekendt med potentialet i den perforerede film for dygtigt at bruge sine fordele.

Visuelle effekter opnås ved:

 • forskellige farver og teksturer af filmen;
 • refleksioner af lys fra en blank overflade;
 • baggrundsbelyste eksperimenter
 • skabe en realistisk "stjerneklar himmel";
 • fascinerende 3D-effekt;
 • kombinationer af perforering og fotoudskrivning;
 • brug af multi-tiered gipsvæg konstruktioner.

Som det fremgår af noteringen, kan openwork stræklofter inspirere ikke kun kunden, men også den kreative designer til at skabe et mesterværk. Ved udformningen lægges der vægt på den indbyggede belysning. Det er det lette spil, der giver værelserne en magisk atmosfære.

LED-belysning går som regel mellem to niveauer af loftet og passerer rundt om rummet. Lyset kommer ind i rummet gennem hullerne i loftet, brydes og reflekteres i den glatte overflade. Afhængig af ideen er belysningen smidigt spredt eller koncentreret i et bestemt område og understreger dets betydning. Visuelle effekter hjælper visuelt med at ændre lydstyrken og dybden af ​​rummet.

Imponerende se volumetriske lofter med effekten af ​​3D, som er skabt ved perforering, belysning og tegning af billedet. Populært design i form af en kuppel, buer og en kegle. Når designe skal designeren have brug for et specielt program: En computer hjælper med at oprette en tredimensionel overflademodel og beregne tegningens parametre med matematisk præcision.

Stræklofter med perforering passer ind i lokalerne i højteknologisk stil. Det er kendetegnet ved brug af højteknologi, strenge geometriske former, brugen af ​​plast og reflekterende overflader.

Hvordan fremstilles kunsthuller?

Katalogkatalogerne og eksempler på færdige værker vil hjælpe med at orientere sig i en række tilbud til kunden. Hvis ingen af ​​projekterne er egnede, udvikles en individuel skitse på kundens anmodning. Huller kan have en anden form og størrelse, men kompleksiteten af ​​mønsteret bestemmes kun af kundens økonomiske muligheder.

Perforering af strækloftet er lavet af en laserstråle på automatiseret udstyr. Menneskelig deltagelse minimeres, sandsynligheden for ægteskab gennem uagtsomhed er minimal.

Teknologien til perforering af filmovertræk er forholdsvis ny, derfor er der få virksomheder, der producerer perforerede lofter. De er koncentreret i store byer. Venter på en ordre tager normalt fra en til to uger.

Funktioner ved installation af openwork film

En anden dag vil det tage mesteren at montere stræklofter med perforeringer: billedet i interiøret afslører ikke kompleksiteten og hemmelighederne ved installationen. For at opnå en bedre visuel effekt er et helt lærred af tæt eller kontrastfarve strækket under åbent lag.

At strække en perforeret film kræver yderligere færdigheder. Installation komplicerer:

 • huller tæt på væggen;
 • komplekse geometriske mønstre;
 • behovet for at lukke metalprofiler, skruer og strukturelle elementer, der er synlige gennem hullerne.

Jo mere komplekst det design, kunden vælger, jo mere færdighed vil være nødvendig, når du installerer nettet. For at fjerne hullernes forvridning bør du jævnt opvarme og strække filmen. Fejl vil koste mesteren dybt: tynde lintels sagker forræderisk, streng geometri er brudt, cirkler bliver til ovaler og så videre.

Selvfølgelig vil ethvert seriøst firma rette fejlen på egen regning, men hvorfor unødvendige nerver og spild af tid? Når du vælger en kunstner, skal du være opmærksom på oplevelsen af ​​at installere perforerede lofter af PVC-film. Nyhed var hurtig at føje til katalogerne fra mange virksomheder, men kun et par klare at akkumulere dyrebar oplevelse.

Efter installation i lejligheden er der et minimum af skrald, men ikke at undvære det helt. Hvis profilen ikke er monteret på gipsvæg, men på en mursten eller betonvæg, gør dig klar til at bekæmpe det fine byggestøv.

Fordele og ulemper ved perforerede stræklofter

Fordelene og ulemperne ved perforerede klæder adskiller sig lidt fra egenskaberne ved konventionel spænding. Filmen er et praktisk efterbehandling materiale: det rotter ikke, brænder ikke, absorberer ikke lugt og er hypoallergen. Kunstneriske "huller" er ikke bange for befugtning af naboer, da der under det perforerede lag er sat et solid lærred.

PVC deformeres fra høje temperaturer, sprækker i kulden, er beskadiget af skarpe genstande og begrænser adgangen til loftet. Disse generelle bestemmelser er uændrede for ethvert strækloft, men samtidig har stræklofter med perforeringer nogle egenskaber.

Vi har allerede fortalt om de store muligheder inden for design. Men desværre komplicerer komplekse former PVC-folien af ​​nogle af de sædvanlige fordele.

 • Individuel bestilling øger ventetiden. Det er umuligt at installere et perforeret loft på dagen for klagen: Det vil tage mindst en uge at udarbejde skissen og behandlingen af ​​ordren.
 • For alt det gode du skal betale. Udgifterne til dekorativt strækloft med perforering er ikke tilgængelige for familier med lav indkomst. Omkostningerne øger komplekse lysordninger og nicher af gips.
 • Muligheden for demontering og reparation er begrænset. Jo dybere lærredet er, jo større er risikoen for at lave en fejl, når du geninstallerer og strækker det geometrisk korrekte mønster.
 • Den komplekse omsorg. At tørre den åbne overflade af loftet er let, men støv vil ophobes mellem lagene. Kaotisk placeret huller er utilstrækkelige til rengøring.
 • Ikke egnet til klassisk interiør. Perforerede lofter ser spektakulære ud, men i form af stil er deres brug begrænset. Ideelt set passer de ind i hi-tech interiør.
 • Spis plads. Da de perforerede stræklofter er monteret i to lag, reduceres rummets højde med 10-15 centimeter. Ved brug af store huller anbefaler producenterne at gøre afstanden mellem niveauerne op til 10 centimeter. Visuelt kan loftet virke højt på grund af den blanke belægning og lyseffekter, men i virkeligheden bliver den lavere.

Men du vil ikke gå for en stilfuld interiør, når du har midlerne og ønsket om at gøre dit hjem hyggeligt og unikt.

Openwork (udskårne) stræklofter til hallen

Installation af et strækloft i dit hus eller lejlighed løser et stort udvalg af forskellige opgaver. Sådanne efterbehandlingsmaterialer skjuler eventuelle fejl i hovedloftet (og der er ingen grund til at bruge penge på foreløbig tilpasning af basisfladen). Samtidig åbner PVC- og stoflofterne i forskellige farver endeløse muligheder for specialister inden for design. Det enorme valg af nuancer af stræklofter suppleres af mulighederne for at anvende fotoudskrivning eller kunstnerisk maleri, hvilket garanterer at produktet bliver mere originalt og unikt. Nyhed inden for stræklofter - brugen af ​​perforeringer. Perforeret, openwork eller udskårne stræklofter garanteres at skabe et eksklusivt interiør, som vil være et ægte beundringssted for alle dine gæster.

Orient i et stort udvalg af tilbud til køberen vil hjælpe store kataloger med mønstre og eksempler på færdige produkter. Hvis de projekter, der præsenteres i kataloget, ikke passer til dig, kan du altid udvikle en eksklusiv skitse ved hjælp af en professionel designer. Perforering kan være af forskellige former og størrelser, og tegningenes kompleksitet bestemmes kun af køberens kreative ideer og økonomiske muligheder. Perforering på strækloftet udføres ved hjælp af en laserstråle (automatiseret udstyr), og den menneskelige faktor er minimal her, så der er ingen tvivl om fabriksægteskab. Teknologien, der anvendes til strækfilmlofter, er forholdsvis ny, så der er ikke så mange virksomheder, der leverer åbent loft til hallen. I grund og grund leverer de tjenester i Moskva og i regionen såvel som i andre større byer.

Du kan købe et designerstrækloft til hallen til de gunstigste priser ved at kontakte Stroy Service, som tilbyder service til sine kunder til produktion og installation af stræklofter. I vores firma finder du et utroligt udvalg af efterbehandling materialer og uendelige muligheder for at skabe originale design projekter. Alle produkter er kendetegnet ved kvalitetscertifikater og overholder fuldt ud alle russiske og europæiske standarder.

Priser fra 290 rub / m2 med installation

* prisen er angivet under hensyntagen til "rabat på lærred 60%"

Nøglefunktioner i åbent arbejde (udskårne) stræklofter til hallen

Udskårne stræklofter - et flerniveau design, hvis øverste lag er lavet med huller i forskellige former og størrelser. Hullerne på lærredens strækloft kan arrangeres på kaotisk vis eller reproduceres i et bestemt mønster.

Klæder, forskellige i farve og tekstur (matte, glatte, satin eller tekstureret), funktioner i fordelingen af ​​perforering, korrekt placering af belysningsenheder (både ekstern og indbygget) giver dig mulighed for at oprette originale tredimensionale billeder. Åbningslofter garanteres at passe ind i hallens indretning, lavet i ethvert design og stil, fra klassisk til højteknologisk.

Fordelene ved at installere openwork (udskårne) stræklofter i hallen

Hullerne i lærredens strækloft er måske den eneste forskel mellem disse produkter, fra de traditionelle glatte overflader. På grund af de unikke designfunktioner er der imidlertid store fordele for købere og designere, herunder:

 • Evnen til at skabe originale visuelle effekter.
 • Evnen til at kombinere med andre typer lofter på grund af spillet i teksturer og farver af lag installeret under LED-baggrundsbelysningen.
 • Evnen til visuelt at udvide rummet i rummet.
 • Forbedring af kvaliteten af ​​ventilationen.
 • Forbedring af lydisoleringsegenskaberne i rummet.

Hvis du vil installere et åbent strækloft i hallen, skal du forstå, at det er næsten umuligt at installere sådanne produkter selv, derfor skal du kun involvere fagfolk, der har de rigtige værktøjer og udstyr til at udføre sådanne arbejde.

Farveskemaet af åbent arbejde (udskårne) stræklofter til hallen

Kunstnerisk perforering er en fremragende chance for at skabe eksperimenter med farve og placere lyse accenter i hallens indre. For korrekt valg af produktets farve er det nødvendigt at søge hjælp fra professionelle designere af firmaet "Stroy Service", fordi loftsfarven skal harmonisk kombineres med andre efterbehandlingsmaterialer og indretningselementer i interiøret.

Derfor er det bedre at vælge neutrale nuancer som grundlag for et åbent arbejdsstykloft.

Det er også muligt at anvende lysere baser, der tidligere har fortynnet dem med et par toner. Hvad angår brugen af ​​dine yndlings accenter, er det bedst at placere dem over loftet.

Følgende ændringer vil være hensigtsmæssige for hallens design:

Det vigtigste er, at den valgte skygge for malerierne passer perfekt ind i det grundlæggende koncept i rummet.

Foto openwork (udskårne) stræklofter i salerne

Prisen på openwork (udskårne) stræklofter til hallen

Openwork stretch loftet er en original og eksklusiv design beslutning, derfor vil sådanne færdigvarer have en høj pris, i modsætning til standard single-level matte, glans eller satin stretch lofter. Men vende sig til virksomheden "Stroy Service", er du garanteret at finde de laveste priser for efterbehandling materialer, som vil give dig mulighed for at spare penge.

Prisen for åbent arbejdssted til hallen beregnes for hver enkelt kunde individuelt under hensyntagen til mange forskellige faktorer, herunder:

 • Området og omkredsen af ​​loftet
 • Tekstur og stof fabrikant;
 • Antal belysningsenheder, type belysning (både hoved- og baggrundsbelysning);
 • Antallet af hjørner i rummet (hvis der er mere end 4, så vil installationen koste mere);
 • Perforeringskompleksitet;
 • Behovet for at anvende antimykotisk imprægnering og installation af støjisoleringspaneler;
 • Tegning af en fotoudskrivning eller kunstliste;
 • Montering af loftsplanker og rørbeklædning.

I virksomheden "Stroy Service" holdes der løbende kampagner og specialtilbud, der giver dig mulighed for at købe et ophængt loft på de gunstigste betingelser. For alle kunder tilbyder vi registrering af et rentefrit lån.

Perforeret strækloft (22 billeder)

Stræklofter som en metode til færdiggørelse af loftsgrundlag er blevet brugt i lang tid, men denne teknologi forbedres konstant, og listen over materialer, der anvendes til produktion af skaller, udvides. De første typer af stræklofter var monokromatiske vævede materialer, der bruges til at simulere en perfekt flad overflade af loftbasserne. Et eksempel er den grove calico, som efter befugtning med en klæbemiddelopløsning blev spændt mellem væggene, og derefter blev den strakt efter tørring malet med en airbrush.

Lige senere begyndte stræklofterne at blive produceret på en industriel måde - i form af færdige produkter af en vis størrelse med eksisterende elementer af kunstnerisk design, ikke en flad, men en volumetrisk profil, ved hjælp af nye måder at forbedre den æstetiske komponent af dette færdiggørende materiale på.

Overvej en af ​​de sorter af dekorative skeder monteret under loftet for at gøre en meget kunstnerisk overflade af en overflade, der ikke kræver særligt komplicerede plejeporforerede stræklofter.

Enhed og typer af stræklofter med perforering

En af måder at dekorere spændeskaller på i deres produktion er perforering - hvilket gør huller i materialet, systematiseret i en bestemt rækkefølge, nogle gange - betonelementer i indretningen grupperet i billeder.

Streklofter med perforering - et spektakulært efterbehandling materiale. Denne metode til at dekorere et stof eller en film er lavet på værktøjsmaskiner med programmeret styring, hvor det ønskede design er lagt, dets orientering og forhold til rummets dimensioner. Det er brugen af ​​dyrt udstyr, på trods af den tilsyneladende enkelhed at lave paneler, der forårsager omkostningerne til perforerede skaller at være højere i forhold til faste film. Men prisen på stræklofter afhænger også af fremstillingsmaterialet, kompleksiteten af ​​den kunstneriske ydeevne, antallet af niveauer i designet og selvfølgelig størrelsen af ​​lærredet.

Sættet af spændingsperforerede paneler omfatter to skaller (niveauer) og en understøtende ramme monteret på vægge med et loft omkring rummets omkreds. Det første baggrundsniveau er lavet solidt, uden huller, enkelt eller flerfarvet. Den anden - det ydre lag har en dekorativ perforering, monotont eller kunstnerisk.

Rammens design kan bestå af en, der er fælles for to skaller, to eller to separate rækker af fastgørelsesdele. Den fælles profil for to tier har to rækker fastgørelser parallelt med hinanden for at fylde lærduerne i dem.

Der er tre ordninger til fastgørelse af skallerne til rammen: harpun, ved hjælp af perler og klip.

Afhængigt af designet og det valgte belysningssystem skal stræklofter med perforeringer desuden udfyldes med forskellige teknologiske og dekorative tilbehør under hensyntagen til lampernes størrelse og konfiguration, deres antal og placering, antallet af klædninger osv.

Holey lofter kan klassificeres i henhold til følgende hovedparametre:

 • Antallet af niveauer - to og flere niveauer;
 • produktionsmateriale - PVC film og stof med polymer imprægnering;
 • overfladetekstur - blank, mat, satin, stof;
 • gennemsigtighed grad - gennemsigtig og kombineret.

Fordele og ulemper ved perforerede skaller

Den største fordel ved stræklofter med perforering er selvfølgelig deres æstetik. Mulighederne for kunstnerisk brug af kombinationer af film på to niveauer, der er forskellige i farve og tekstur, under hensyntagen til brugen af ​​forskellige perforeringer og kombinationer af belysning, er uendelige. Derfor lister vi resten, ikke iøjnefaldende, fordele ved åbne lofter:

 • mulighed for montering i rum med høj luftfugtighed - materialet for ydelse af begge niveauer er fugtbestandigt;
 • Staticitet - perforerede lofter reagerer ikke på luftens bevægelse i rummet (udkast, åbning / lukning af døre), da luftrummet mellem niveauerne kommunikerer med rummets rumfang;
 • sikkerhed - fraværet af skadelige emissioner i luften og manglende evne til at absorbere toksiner
 • lokalisering af det interne niveau af virkningerne af lækager ovenfra;
 • holdbarhed af materialet og farve design - kvalitetsprodukter bevarer deres fysiske og kunstneriske egenskaber i flere år;
 • Installationsarbejder er korte og ledsages ikke af betydelig forurening af boligen;
 • muligheden for at producere stedet reparationer.

Der er perforerede lofter og mangler:

 • krav til rumhøjde
 • øgede krav til ventilation i rummet - for at undgå stagnation af luft og dannelse af mug mellem skallerne;
 • vanskeligheden ved at fjerne støv fra den perforerede overflade;
 • den indre skal, som er en membran, forbedrer lyden af ​​en chok natur fra overetagen;
 • Materialets lave varmebestandighed.

Installation af perforerede stræklofter

Installation af et perforeret loft som en selvstændig operation kræver ikke meget tid, fagfolk vil udføre det om et par timer. Men i de fleste tilfælde har niveauerne loftslamperne, huse, der som ledninger skal fastgøres på loftets understøtningsbase. Derudover kan selve basen også være forberedt eller træffe foranstaltninger for at neutralisere nogle af ulemperne ved åbent loft. Vi taler om det mulige behov for at styrke den gamle loftsbeklædning eller muligheden for at udføre nogle former for bundbeskyttelse, men dette er ikke kategorisk - i nogle tilfælde kan installationen af ​​openwork-stræklofter udføres uden at forberede basen, hvilket måske ikke har brug for det.

Grundforberedelse

Alle peelingmaterialer fjernes fra loftet, da disse fragmenter efter et fald, selvom de ikke beskadiger baggrundsniveauet, vil være synlige på skallen. Derefter bliver basen primet, og efter at primeren tørrer ud, udglattes den ud - fyld hullerne med en cementbaseret udjævningsforbindelse og gnid dem.

Hvis rummet på gulvet ovenfor har VVS-installationer eller VVS, er det tilrådeligt at vandtætte loftoverfladen indefra - med en dyb penetrationsforbindelse eller baseret på bitumen.

Installation af armaturer og elektriske ledninger udføres kun på tør basis i overensstemmelse med en præfabrikeret mærkning, der tager højde for hullernes placering.

Ved installation af belysningsperforerede lofter anvendes flere versioner:

 • almindelige lysekroner eller lamper;
 • projektører;
 • LED stripe;
 • optisk fiber;
 • system "stjernehimmel".

En ide om disse belysningsmuligheder opnås bedst ved visuel inspektion, fordi virkningen produceres på dekorative Strækloftperforering afhænger i vid udstrækning af forbrugernes præferencer.

Ved udformningen af ​​belysningsarmaturer er placeringen af ​​lyskilder mellem skallerne udbredt; i denne situation kan almindelige lamper og LED-strimler bruges som belysningsarmaturer. Med henvisning til konfigurationen af ​​de valgte armaturer købes komponenter - monteringsplader, krympe termiske ringe, termisk kvadrater.

Det er vigtigt! Effekten af ​​almindelige glødelamper bør ikke overstige 60 watt, halogenelementer anvendes ikke mere end 35 watt.

Sekvensen af ​​handlinger ved montering af et perforeret strækloft

På loftbunden udføres ved hjælp af et målebånd en linjal og en markør en nøjagtig markering af armaturernes placering og ledningsledningen, hvorefter den elektriske ledning trækkes og fastgøres. Hvis spotlights er valgt til belysning, er de fastgjort til basen på fleksible strimler og tilsluttet ledningerne.

Derefter på væggene under loftet omkring omkredsen af ​​rummet ved hjælp af et laserniveau eller en gennemsigtig slange med vand udføres en vandret startlinie, idet man fra loftets bund afgår i det mindste lampens højde.

Det er vigtigt! For at undgå elektrisk stød er det nødvendigt at notere de eksisterende elektriske ledninger, hvad angår placeringen af ​​krydsekasserne, og tage hensyn til dette ved boring af hullerne til rammen - i husene i den gamle bygning blev ledninger monteret på væggene i en afstand på 7-15 cm fra lofterne.

Langs denne linje udføres ved hjælp af snipe og selvdrejende skruer installationen af ​​en rammeprofilprofil, idet fastgørelseshøjden på 15-20 cm fastholdes.

Hvis materiale af en klud - PVC film, Lufttemperaturen i rummet skal hæves til en værdi på ca. 50 grader, samtidig med at det opvarmede loftets opvarmning opvarmes. For at gøre dette udfoldes skallen og fastgøres med specielle pinde til de øverste punkter i hjørnerne af rummet. Det er bekvemt at udføre opvarmning af luften og lærredet med en varmepistol - ved at producere fra en sikker afstand ensartet opvarmning af foringsrøret strakt i hjørnerne samtidig med at luftens temperatur øges i rummet.

Beredskabet til materialet til installation bestemmes ved berøring, men dette kræver en vis erfaring i denne type arbejde.

Efter den nødvendige opvarmning er skallen fyldt med specielle spatler i hjørnerne i rammeprofilen.

En gummitætning med krogformet tværsnit, kaldet en harpun, limes langs banens omkreds. Denne harpun er indsat i monteringssporet og skubbes videre med en spatel - indtil et karakteristisk klik, hvilket betyder at de har nået sædet.

I slutningen af ​​fyldningen af ​​hjørnerne under loftet vil der være et lærred med kanter, der slynger i midten. Det laveste punkt af sagen er hævet og gemt i rammen med en spatel, og derefter gør det samme med den modsatte side. En sådan parvis tilslutning af modsat placerede sager med opretholdelse af den krævede temperatur af materialet udføres, indtil strækloftet genopfyldes langs hele omkredsen.

Derefter stoppes den opvarmede luft i rummet, og filmen får lov at afkøle. Efter fuldstændig afkøling glattes stoffet til en perfekt ensartethed.

Hvis materialet i strækloftet er et stof med polymerimprægnering, Monteringsalgoritmen er anderledes. Skallen, der er mindre elastisk end PVC-folien, fyldes i rammen ved stuetemperatur ved anvendelse af den ovenfor beskrevne fremgangsmåde, hvorefter den opvarmes jævnt med en varmepistol, under hvilken stoffet er retet og dækket.

Den næste fase - at frembringe belysningsenheder. En armatur er fældet gennem den strakte film og på lærredet med blyant markerer den sin kontur med centrum, på hvilken et tætningsklemme af den passende diameter limes. Så når limen under ringen tørrer, skæres filmen langs sin indre kontur ud, og armaturets forreste del trækkes ind i det dannede hul.

Det er vigtigt! Hvis der er planlagt installation af LED-striber rundt om loftets omkreds, skal afstanden fra de ekstreme perforeringshuller til væggen ikke være mindre end 30 cm, ellers vil belysningselementerne være synlige i spalten.

Den tekniske gennemførelse af installationen af ​​perforerede stræklofter er enkel, men det er nødvendigt at navigere korrekt i hver situation på grund af forskellene i skallets materiale, rummets dimensioner, belysningssystemer mv. Derfor, hvis oplevelsen af ​​at installere sådan beklædning mangler, er det bedre at udføre det sammen med en professionel eller helt overdrage installationen af ​​lærredet til specialister ved at færdiggøre grundforberedelsen selv.

Daglige pleje- og vedligeholdelsesregler strækker færdig med perforering

Dens æstetik og holdbarhed afhænger af pleje af spændingsforingen. Holde den perforerede film ren og dens baggrund har sine egne egenskaber, som også afhænger af materialet af ydeevnen og tekstur af overfladen af ​​lærredet. Ukorrekt rengøring vil føre til ujævn kromaticitet af overfladen, som straks vil påvirke æstetikken i den dekorative skal.

Vi lægger op til de generelle regler for rengøring af åbne lofter:

 • organiske opløsningsmidler kan ikke anvendes - organisk adfærd i dette tilfælde er uforudsigelig indtil ødelæggelsen af ​​skallen;
 • Det er uønsket at anvende produkter, som indeholder slibemidler, især i områder med et mønster;
 • skaller kan ikke skrabes - selv ringer på hænder under rengøring kan beskadige dekorationen;
 • rengøring af kluden er kun lavet med bløde stoffer og børster med en blød bunke;
 • af vaske- og rengøringsmidler, anbefales de af fabrikanten anbefalede (flydende sæbe og en spray til vask af vinduer er også velegnede);
 • Brug af støvsuger skal være forsigtig, uden at trykke på filmen.

Almindelig rengøring af det perforerede strækloft i boliger er lavet i gennemsnit hver sjette måned i køkkenet på grund af de særlige forhold i rumoperationen, oftere.

Det er vigtigt! At installere et strækloft over en kogeplade, der ikke er udstyret med en hætte, er i det mindste uønsket - selv om kravene til den tilladte afstand til varmekilden overholdes, kan skalen falde.

Moderne stræklofter gøres sømløse, det vil sige de er fremstillet af rullet materiale 5 m bredt. Installation af lærred af et lille område bør undgås, men med sømme - det tyder på, at filmen blev frigivet for længe siden, da bredden af ​​rullerne ikke oversteg to meter og holde leddene af materialet, der er umærkelige med tiden, vil være vanskelige på grund af ophobning af støv i dem.

konklusion

Perforerede stræklofter - et moderne efterbehandlingsmateriale, hvad angår æstetik, der er bedre end mange typer beklædning. Men installationen af ​​disse lærred kræver ikke kun en betydelig lofthøjde, men også professionelle professionalisme, ligesom alle meget kunstneriske overflader. Derfor anbefales det ikke at anvende en uafhængig anordning af openwork lofter i mangel af praktiske færdigheder til at udføre denne type arbejde. Korrigering af installationsfejl forlader ofte spor på skallen.

Stræklofter (150 billeder)

Stræklofter er meget populære på grund af dets mange fordele: lang levetid, nem installation, vandmodstand, nem vedligeholdelse. De er meget æstetiske. For at bekræfte dette, skal du bare se på strækloftfotoet.

Typer af stræklofter

Omkostningerne ved lofter afhænger af det materiale, de er lavet af. Dette er enten PVC eller specielt stof. PVC-produkter er opdelt i tre kategorier:

 • Glossy. Forskelligt i et usædvanligt udseende, vandtæthed, sikkerhed, plasticitet, modstandsdygtighed overfor en mug og svampe;
 • Matt. Mere som et loft med hvidvask. Velegnet til indretning med klassisk stil. Forskellig i modstand mod fugt, tæthed, demokratiske omkostninger, en række modeller;
 • Satin. Har en let glans.
 • Stoffets lofter er holdbare, modstandsdygtige over for lave temperaturer, skader. Samtidig er de vanskelige at rengøre, med installationen er der ingen mulighed for at udføre en konstruktion på flere niveauer.

stilarter

Du kan se et billede af stilarter af stræklofter med forskellige variationer lidt lavere, og vi tilbyder mere end 150 muligheder for billedlofter. Også skelne mellem følgende stilarter af lofter:

 • Højteknologisk (blankt PVC-loft, malet under metal);
 • Classic (satinlofter);
 • Moderne (frostet loft uden unødvendige detaljer);
 • Fusion (kreative muligheder med et ikke-standardmønster og farver);
 • Etnisk (lofter brun, sandfarve);
 • Minimalisme (monofonisk loft, i farve, der passer til det overordnede indretning).

Du kan også vælge stræklofter med et foto. Fotoudskrivningen gør det muligt at anvende tegninger til et dække.

Lofter kan installeres:

 1. I soveværelset. Det ser godt ud blid tone: bagt mælk, fersken, lys turkis. Du bør ikke afhente lyse modeller, da de vil forstyrre søvn;
 2. I stuen ser produkter på flere niveauer godt ud. Farver kan være meget forskellige, afhængigt af indretningen af ​​stuen;
 3. I køkkenet. Du bør ikke vælge hvid farve her, fordi al forurening er tydeligt synlig på den. Velegnet produkter beige nuancer.

Strækbelysning

Ved installation af lofter er det vigtigt at overveje belysning. Belysning vil hjælpe med at udføre zonering, visuelt udvide rummet.

Til belysning kan anvendes ledede strimler, forsænket lys. Udsigtet kiggede vendte lamper rundt omkretsen.

Installation og vedligeholdelse

Loftet er monteret, efter at alle større reparationer er afsluttet. Tidligere kan du ikke installere det, fordi det vil være alt støv og snavs. I tilfælde af at reparationer stadig er i gang, anbefales det at midlertidigt demontere PVC-loftet og dække alt sammen med en film, hvis det er en stofvare.

Loftet skal rengøres fra tid til anden med en tør klud. Den polske vil hjælpe med at genskabe tidligere glans. Når stoffet loftsrensning er lavet meget sjældent, kun med mærkbare pletter. For at gøre dette skal du bruge en svag sæbeopløsning.