Stræklofter (120 billeder)

Afslutning af loftet - en af ​​de vigtigste opgaver i forbindelse med reparation. Ideelt set skal det se helt glat ud og bevare dets oprindelige udseende så længe som muligt. Disse kriterier er fuldt ud opfyldt af en stretch pvc film, imponerende med en række forskellige teksturer og farver. Oplysninger om dette materiale samt et stort antal fotos med eksempler på dets anvendelse findes i denne artikel.

Hvad er det? Typer af lofter

Spændstrukturen er et solidt lærred, strækket under et konventionelt loft og sikret rundt omkretsen med en speciel profil lavet af aluminium eller plast. De mest almindelige typer af stoffer, der anvendes som hovedbelægningen, er PVC-film eller syntetiske tekstiler (polyesterimprægneret med polyurethan). Afhængigt af deres tekstur er der matte, glatte, satin-, stof- og stræklofter med fotoudskrivning.

Matt strække loftet

Et sådant loft skelnes af en perfekt flad overflade, der ligner malet gips. Fordelen ved dette design er fraværet af blænding og refraktion af lys samt den fuldstændige usynlighed af sømene, der dannes under lodning af klæder. Høj æstetiske kvaliteter gør matte stræklofter uundværlige for at skabe et elegant klassisk interiør.

Glans (spejl) strækloft

Glossy strækloft - det bedste valg, hvis du vil visuelt hæve rummets højde og gøre den lettere. Uanset farven svarer en sådan film til en klar vandoverflade, hvor hver foton af lys reflekteres, både dagslys og kunstig.

Sateen strække loftet

Denne mulighed kan kaldes et kompromis mellem matte og blanke strækloft. Dens hovedtræk er en blød perle glans, der giver rummet en blid glød af perler eller silke. Fraværet af skarpe skygger giver dig mulighed for at bruge satinbelægninger til at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære til afslapning.

Stretch stof loft

Tekstilloftet er monteret uden forvarmning og har oftest ingen sømme: Valsens bredde kan være fra 3 til 5 meter, og det er nok for ikke for store værelser. I modsætning til PVC-film er tekstiler modstandsdygtige over for lave temperaturer, så det kan bruges i uopvarmede værelser og hytter.

Strekak med fotoudskrivning

Loftet med fotoudskrivning er en fantastisk mulighed for at fremhæve ethvert designidee ved at placere et højkvalitetsbillede på loftet. Det kan være himlen, blomster, fugle, sommerfugle, landskab, verdenskort, skyskrabere, børnebilleder eller abstraktioner. Det er vigtigt at kombinere et smukt loft med resten af ​​interiøret smukt, uden at overbelaste pladsen med store detaljer.

Fordele og ulemper ved stræklofter

I moderne interiørdesign anvendes stræklofter meget oftere end nogen anden form for belægninger. Årsagen til dette er deres uovertruffen æstetiske kvaliteter, relativ let installation, holdbarhed og alsidighed.

værdighed

- Takket være den absolutte fugtighedsbestandighed er PVC-film ideel til køkken og badeværelse. I tilfælde af nødsituation kan hun endog holde en temmelig stor mængde vand, hvis en vandpibe pludselig bryder fra naboerne ovenfor.

- Ofte strækker lofter kombineret med gipsvæg, hvilket skaber interessante strukturer på flere niveauer.

- En anden fordel ved denne dekoration er evnen til nemt at skjule mindre uregelmæssigheder i basen, og med dem - skjul ledningerne og nogle belysningselementer.

mangler

- Folk der foretrækker helt naturligt, kan ikke lide det syntetiske pvc lærred. Selv om det betragtes som harmløst, er ingen immuniseret ved at købe produkter af lav kvalitet, som kan indeholde giftige urenheder eller farvestoffer.

- På grund af vandtætheden i stræklofterne er dampbyttet forstyrret, så rummet ikke ånder for behageligt, du bliver nødt til at flygte oftere og tænde klimaanlægget.

- Den temperatur, som det er tilladt at betjene pvc-folien på, må ikke falde under + 5 ° C og stige over + 50 ° C.

- Hvert halve år skal blanke stræklofter vaskes, da pletter fra stænk og dråber bliver synlige, f.eks. På badeværelset eller i køkkenet.

Stretch loft design - foto

Når du planlægger at tilføje stræklofter til dit interiør, er det et stykke tid at se på de færdige indstillinger, der er implementeret i forskellige værelser: stue, køkken, soveværelse, børnehave, badeværelse, gang og korridor.

Det præsenterede udvalg af billeder hjælper med at visualisere det fremtidige design af lofter, samt præsentere nye interessante ideer om deres design.

Strekak i hallen (stue)

Komplekse multi-tiered lofter, originale fotoprint og smukke belysning med brug af luksuriøse lamper vil hjælpe med at gøre stuen spektakulære og uforglemmelige.

Hue strække loft til stuen, er det ønskeligt at matche tonen i det overordnede design. I de rummelige haller bliver store strukturer og rige farver en smuk accent, men i små er det bedre at begrænse sig til en elegant gipsplankramme omkring omkredsen, en lys blank (satin) film eller et klart himmelmønster.

Stræklofter med installation i Moskva og regionen

• Matt hvid PVC (Tyskland)

• Lamper Ecola - 8 stk

• Loft i gangen - gratis!

• Matt hvid PVC (Tyskland)

• Lamper Ecola - 8 stk

• Loft i gangen - gratis!

• Matt hvid PVC (Tyskland)

• Lamper Ecola - 8 stk

• Loft i gangen - gratis!

• Matt hvid PVC (Tyskland)

• Lamper Ecola - 8 stk

• Loft i gangen - gratis!

Bestil et ophængt loft
indtil 14. oktober og modtag som gave
smukke tyske sokkler.

Nyt: Cherutti udskårne lofter ved hjælp af Merletto teknologi

Vinduet med åbent luft, farver og skygger, volumen og gennemsigtighed - alle fordelene ved den ædle blonder (i Merletto-oversættelsen) overføres til en sømløs overflade, fremhævet og klar til at overraske selv de mest sofistikerede kendetegnende for moderne design.

 • Loftet består af to lærrede;
 • Indvendig belysning tjener som hjælpelys;
 • Brugen af ​​dynamiske styreenheder er mulig;
 • Moderigtigt design modtagelse.

Teknologiske funktioner

Helt fantastisk udsigt over loftet opnås med en kombination af hjælpeteknologier - Dell'Arte fotoprint, Aurora gennemsigtigt lærred, farvede diodebånd.

Den klassiske udgave af det udskårne loft indebærer brugen af ​​to lærreder, der er fastgjort i en afstand af flere centimeter fra hinanden.

Til den forreste lærred er den klassiske version af Cerutti ST-stoffer af den valgte farve brugt, et blonde mønster skæres i lærredet efter laseren i henhold til det valgte skema, har skåret i skåret et glat og elegant udseende uden nogen loddemærkning. Til det indre stof anvendes Aurora gennemsigtigt stof, bag en lyskilde er monteret.

Loftet kræver ikke vedligeholdelse, fordi stoffet er ikke revet, sår ikke og spredes ikke ud i nedskæringsstedene. Det anbefales ikke at placere perforeringen nærmere 15 cm fra væggene, så monteringsprofilerne ikke er synlige.

Højteknologisk interiør mode: mønstre, katalog openwork mønstre

Cerutti Merletto er en avanceret teknologi til udskåret loft, fordi giver dig mulighed for at skære komplekse mønstre. Stoffet vil ikke spredes over tid, fryns vil ikke ses ved kanterne, det færdige loft vil ikke kræve forsigtig ventilation. Det er på tide at vælge motivene til det fremtidige loftblonde. For at få et bedre kig på det mønster du kan lide og dets nummer, skal du blot klikke på billedet.

Stræklofter med perforering: Eksempler i interiøret

Spændklud har længe været måske det mest populære materiale til afslutning af lofter. Designere værdsatte de mange farver og designs, der er til rådighed. Og mere og mere bliver der søgt nye måder at designe for at gøre interiøret i rummet endnu mere originalt.

Et af disse designinnovationer er perforerede lofter, der ser fantastisk ud på billedet. Det lader til, at dette er et futuristisk materiale fra en fjern fremtid, og ikke kun en strækbelægning.

Produktionsteknologi

Vinyl anvendes som en base, hvor formede huller i forskellige former skæres ved hjælp af den specielle Apply teknologi. Så anvendes en hel film på den. Denne teknik gør det muligt at opnå effekten af ​​perforering, som i interiøret ser meget usædvanlig og original.

Kombinationen af ​​perforeret film med et enkelt skåret ark hjælper med at opnå volumen.

Du bør ikke tro, at kun huller eller geometriske former kan leveres med denne metode: Moderne teknologier giver dig mulighed for at skabe åbent mønstre i loftet, indviklede design og lige tegninger.

Den største fordel ved sådanne strukturer er en meget original visuel effekt, som hjælper med at diversificere design af værelser og sikre et smukt, usædvanligt loft.

Installationsfunktioner

Forskellen i perforeret lærred fra konventionelle stræklofter er allerede tydeligt i installationsfasen. Først skal du tage højde for, at du har brug for en speciel 3D-sokkel, som på grund af sin lysstyrke ikke bærer meget belastning på skillevægge og vægge. Derudover vil installationen med en sådan plint være meget nemmere og hurtigere.

I profilen skabt af soklen skal du installere et komplet stretch stof. Hvis du vil installere et ventilationssystem, er det nødvendigt at installere det på dette tidspunkt - over en kontinuerlig belægning.

Derefter er det nødvendigt at udføre belysningen - du kan bruge små spotlights eller LED strips. Dette vil medvirke til at skabe en 3D-effekt, der gør lærredet mere originalt og smukkere.

Efter installation af armaturer er det nødvendigt at fiksere filmen med en udskæring. I princippet kan arbejdet betragtes som afsluttet. Husk dog, at en simpel ved første øjekast har en række nuancer, derfor er det bedre at overlade det til fagfolk.

Fordele og ulemper ved stræklofter med perforering

Det kan forekomme, at det perforerede lærred - det er bare et ophængt loft med huller. Dette er dog ikke tilfældet. For at forstå forskellen skal du omhyggeligt undersøge dens fordele og ulemper.

Lad os starte med fordelene:

 • Først og fremmest er det nødvendigt at bemærke de øgede ventilationsegenskaber. Takket være hullerne passerer luften frit gennem belægningen, hvilket gør det muligt at bruge et sådant lærred selv i værelser med høj luftfugtighed.
 • Egenskaberne af filmen tillader det ikke at absorbere lugte, hvilket i høj grad letter vedligeholdelsen af ​​loftet.
 • Materialet i mange år bevarer sit udseende, falmer ikke og smitter ikke.
 • Denne type loft er perfekt kombineret med andre belægninger, så du kan skabe nye originale designløsninger.

Der er dog også ulemper, der skal overvejes, når man stopper valget på et perforeret lærred. Omhu for sådanne lofter er ret kompliceret - støv ophobes mellem gulve, som skal fjernes regelmæssigt. Ja, og deres pris er meget højere end holistiske modparter - dog er et usædvanligt udseende helt berettiget.

Det skal også bemærkes, at lofterne vil optage mindst 25 centimeter af rummets højde, så de ikke passer ind i et lille rum.

Belysningsfunktioner

Hvis almindelige suspenderede lysekroner virker kedelige for dig, vil du sætte pris på mulighederne ved det perforerede loft. Takket være hullerne, der er forskellige i form og diameter, skabes et usædvanligt smukt lysspil, som ikke kun kan påvirke opfattelsen af ​​interiøret.

At belyse det perforerede lærred ved hjælp af:

 • Spotlights, der giver dig mulighed for at justere lysstrålens hældning.
 • Et lysdynamisk system bruges også i belysning, hvilket gør det muligt at simulere solnedgange og solopgange, lysreflektioner og meget mere.
 • Indvendige lamper er populære for perforerede lofter, som hjælper med at zone et værelse og giver blødt lys i forskellige nuancer.
 • Ved hjælp af diodebånd skabes originale belysningsmønstre, som tjener som en ekstra dekoration af rummet.
 • Brug af spotlights hjælper med at skabe en stjerneskibs-himmel effekt på grund af perforeringen mere voluminøs end på konventionelle stræklofter.
 • Anvendelsen af ​​optisk fiber ser også oprindelige ud: Multilevel lysstrenger hjælper med at give usædvanlig dynamisk belysning.
 • For at øge effekten bruges også sidelys med LED-strimler, hvilket hjælper med at give rummets rumfang.

Design eksempler

Stræklofter med perforeringer selv ser ret usædvanligt ud. Hvis du tilføjer en lille fantasi, kan du opnå en helt fantastisk effekt.

Den perforerede lærred med det trykte billede ser meget smukt ud. Billedet kan være anderledes - fra abstraktion til havbølger eller smukke landskaber. Det vigtigste i denne sag er at tage højde for egenskaberne af belysningen - forkert valgte lysstråler kan dræbe hele billedet.

For at skabe et større volumen i dette tilfælde er det bedre at bruge latex 3D-udskrivning - det giver dig mulighed for at oprette et lyst og realistisk lærred, som ikke bliver ubemærket af dine gæster.

Det lyse baggrundsbelyste design, for eksempel blomster eller sommerfugle, ser smukt ud på et hvidt eller beige lærred. Et sådant loft kan være passende selv i et klassisk interiør.

Dyrere mulighed - åbning af perforering. Tynde udskårne linjer skaber en brise, der synes at flyde i luften. Styrke denne effekt vil hjælpe sidelysene ved hjælp af LED-strimler.

Til interiøret lavet i højteknologisk stil passer abstrakte mønstre - pletter og slagtilfælde. I dette tilfælde ser udvælgelsen af ​​kontrasterende farver, som fremhæver originalitet af designteknikken, sig godt ud.

Spektakulær modtagelse: lyse perforering på en sort blank baggrund. Dette design ser meget usædvanligt ud. Men det er næppe egnet til soveværelset - det er bedre at bruge det i stuen eller på kontoret.

For perforerede lofter i børnehaven er det bedre at vælge lyse mønstre. Hvis du ønsker det, kan du bestille udviklingen af ​​dit eget billede, og ikke vælge layoutet i kataloget - men bemærk at prisen i dette tilfælde vil være meget dyrere.

Det er ikke nødvendigt at bruge perforeringsbelysningen. Det er helt muligt, at en almindelig vedhængskroner vil være nok til at belyse et lille rum. I så fald ser hullerne ud som en interessant designteknik og tilføjer lys og plads til rummet.

På den anden side er funktionerne i lyset af den oplyste perforering en unik mulighed for at gøre værelset original uden at gøre en stor indsats. Legetøj og skygge på gulvet, der skyldes flimmer af LED-lys gennem slots i loftet, ser meget smukt ud.

Hvis du vil bruge fiber, skal du være opmærksom på, at det ser bedre ut på en blank sort baggrund. Yderligere refleksion fra overfladen vil gøre rummet fantastisk og fyldt med mystiske moduleringer.

Det er ikke nødvendigt at anvende perforering på hele overfladen af ​​loftet. Du kan bruge en drywall-boks til at dekorere et eller to områder på overfladen på denne måde. Denne teknik ser meget usædvanlig ud. Belysningsbokse med perforerede indlæg hjælper ikke kun til zonering, men tilføjer også originalitet til rummet.

Prøv at bruge kontrasterende farver i basislaget og perforerede indsatser - resultatet vil behageligt overraske dig.

I dette tilfælde ser lignende nuancer mindre effektive ud. Men brugen af ​​lignende i tone pastel design kan tilføre luft til et lille rum.

En anden interessant variant af loftdesignet er en spiral med huller, der stiger til det ydre punkt. Den mystiske geometriske form ser meget usædvanlig ud og spektakulær, især hvis du vil bruge det faldende lys - lysere i midten og falme til kanterne.

Men bemærk at et sådant design i et lille rum ikke ser så imponerende ud som i en stor.

Det klassiske design af perforerede lofter - den stjerneklare himmel og havbunden. Den mystiske flimring af stjerner eller gnister i vandkolonnen ved hjælp af huller opnås relativt let, og det ser utroligt smukt ud. Husk dog, at den bedste baggrund for sådan perforering vil være fotoudskrivning, så prøv at vælge en indstilling, der passer til dit interiør.

Fin perforering ser også smuk ud - mange små snit vil give effekten af ​​lys gennembrud. Det ser ud til at loftet ser ud til at være tændt indefra. Denne teknik er velegnet til både soveværelser og andre værelser. Men husk at hængende lamper ikke fungerer godt med det, så du skal passe på væg- eller gulvlyskilder.

Det ser interessant figur perforering - for eksempel vil musikere sætte pris på noterne, akvaristerne - fiskens konturer og så videre. Vælg huller, der passer til dine hobbyer. Et sådant loft bliver et sandt udtryk for din individualitet.

Vær ikke bange for dristige beslutninger - perforeret loft kan passe ind i ethvert interiør, hvis du viser en lille fantasi.

Smukke stræklofter

Strækloft - holdbart design. Derfor er det yderst vigtigt at vælge den rigtige farve og materiale. Der er flere typer af loftslofter, der vil gøre pladsen i rummet stilfuldt, moderne og harmonisk.

Smukke stræklofter

Billeder af et smukt strækloft

Volumetrisk loft lavet af blank stretchstof

Flydende lofter

Disse strukturer fik deres navn på grund af indtryk af lyshed og nul tyngdekraften af ​​overfladen. Den er forsynet med perimeter LED belysning. Takket være det fremhæves kanterne af spændende lærred og den visuelle effekt af adskillelsen af ​​loftet fra væggene fremgår.

Flydende lofter

Profilfastgørelsesordning for flydende loft

Installation af LED-strimmel på loftets omkreds

Flydende lofter kan være enkelt- eller flerniveau. Overflader er normalt lige og flade. Men uden de krøllede fremskrivninger er de smukke og spektakulære. For enheden af ​​sådanne lofter bruger primært monokrome film eller med et abstrakt mønster. Spektakulær og præsentabel lærred med fotoudskrivning.

Det svævende strækloft med fotoudskrivning

Soaring suspenderet loft

De svævende vandløb kan ikke kun være en streng geometrisk form, men også krøllet. Denne funktion giver dig mulighed for at gennemføre mange originale ideer i design af rummet.

Den svævende loftanordning har sine egne egenskaber både i rammeskemaet og i materialevalg.

 1. Til montage af rammen er der brug for en speciel aluminiumsprofil, hvis reflekterende overflade giver mulighed for at skabe en lys halo på rummets vægge.

Profil for flydende loft med belysning

Fotos svævende stræklofter

Et eksempel på et svævende strækloft

Loft "sejl"

Kategorien af ​​svævende lofter omfatter loftssejl. Dette er en af ​​de mest usædvanlige måder at designe værelser på. Til indretningen af ​​sådanne stræklofter ved anvendelse af PVC-film med optagelse af glasfiber. Dette materiale er gennemskinneligt, hvilket gør det muligt at oprette ved hjælp af belysning en række farve- og lyseffekter.

Udformningen af ​​spændingsstrukturer "sejl" blev udviklet af Zak Haid, der designede Serpaintan-galleriet i London i denne stil. Dette originale og spektakulære design kan beundres om dagen og om aftenen. Med skumringen begynder lysene, hvilket giver loftet en særlig charme.

Strekkaksejl i Londons galleri Serpentine Sackler Gallery

Stretch lofter "Starry Sky"

Lofter, der efterligner stjernerhimmelen, er relevante for boligområder og offentlige rum. Denne type design bruges aktivt til at skabe en kommunikativ atmosfære i barer og kasinoer.

Stretch lofter "Starry Sky" - faldet af en komet på baggrund af en flimrende galakse

Stretch lofter "Starry Sky"

Moderne belysning giver dig mulighed for at oprette og spille forskellige scenarier af nattehimlen: bevægelse af stjerner og planeter, kometsfald og meteorer. Til belysning bruge halogen og fluorescerende lamper, LED'er.

Stretch loft "Starry Sky" med planeter

Stretch loft "Stjernehimmel"

Stræklofter med optiske fibre er mest effektive. Spidserne på disse tråde er fremhævet, hvilket skaber effekten af ​​nattestjernen. Anvendelsen af ​​specialudstyr giver flimmer med en forudbestemt frekvens.

Arbejdet i strækloftet "Starry Sky"

Stræklofter af denne type kan være både single og multi-tiered. I designen af ​​lokalerne anvendes ofte modtagelse af en kombination af malerier og belysningselementer. For eksempel er en "stjerneklar himmel" bygget over rekreativt område, og resten af ​​loftrummet er dækket af en multi-level struktur.

To-tæts stretch loft med billedet af en stjerneklar himmel

Starry Sky på loftet

Stretch loft "Stjernehimmel"

Det menes at loftet "Starry Sky" kun kan udføres af eksperter. Men det er det ikke. Der er flere måder til rådighed for alle, der ønsker at skabe en imponerende atmosfære i deres hjem. Flere detaljerede oplysninger i denne artikel.

Stræklofter

Moderne stræklofter kan have meget forskellige tekstur: ruskind, metallisk, med prægede mønstre, marmoreret. Overfladen af ​​den første mimikerer fint finbrunt hud. Sådanne lofter skaber en atmosfære af respektabilitet og er relevante for kontor og offentlige rum.

Stretchloft med præget overflade

Tekstureret strækloft under ruskind

Metalliske plader skaber illusionen om at dække overfladen med guld eller sølv. Faktisk er dette en tynd PVC-film, i hvilken produktion der anvendes specielle pigmenter og specialteknologi. Stålfarvede lofter er ofte monteret i højteknologiske værelser. Filmer af guld nuancer bruges i zonering teknikker, da når man laver hele området af loftet, skaber de effekten af ​​dens tyngde.

Stræklofter metalliske

Marmerede film efterligner denne natursten så præcist, at det er svært for en uinformeret person at skelne fra hinanden. Sådanne lofter anvendes ofte i design af gallerier, haller til festligheder og officielle receptioner.

Marmor stretch loft

Tekstur af marmor stræk loft

Dekorative stræklofter, der efterligner den daglige overskyede himmel, undervands- eller planteverdenen, er verdensplanen relevant for boligområder. I takt med baggrundsbelysning skaber sådanne overflader en særlig atmosfære givet af filmmønsteret.

Stretch loft "Skyet himmel"

Strukturpanelkonstruktioner giver et bredt anvendelsesområde til forsøg med installation af forskellige belysningsenheder. Belysning spiller en vigtig rolle i den generelle opfattelse af rum- og rumflader. Den samme film ved anvendelse af forskellige belysningsteknikker vil se anderledes ud. Derfor tænker smukke stræklofter i hver eneste enhed i enheden.

Video - Installation af et strækloft med et billede af himlen

Multi-level stretch lofter

Ved hjælp af metalprofiler kan du oprette design af forskellige konfigurationer. Dette er et vanskeligt job, der ikke kun kræver færdigheder i håndtering af materialer og værktøjer, men også talent hos en designer. Men du kan lære alt: Et billede af smukke stræklofter hjælper dig med at vælge det bedste design, trinvise instruktioner vil fortælle dig om alle monteringsdetaljer.

Multi-niveau hævet loft

Multi-level stretch lofter

Multi-niveau lofter er i stand til at dekorere ethvert værelse. Disse designs er relevante for stuer, køkkener, spisestuer, kontorer, biografhaller. Bag disse suspenderede strukturer kan du ikke blot skjule uregelmæssigheder og fejl i basisfladen, men også forskellige tekniske netværk.

Multi-level stretch lofter

De mest spektakulære multi-level stretchlofter med buede elementer. Lampe monteret på deres kanter skaber lysets lys, der skaber en højtidelig atmosfære og respektabilitet. Til installation af sådanne lofter passer til enhver klud: stof og PVC. Valget af farver og teksturer afhænger af stilbeslutningen på det indre af rummet.

Multi-niveau lofter vil tjene som et fremragende supplement til interiøret.

Det originale udseende har flere niveauer med et trinvist arrangement af tiers og lamper. Niveauer er oftest organiseret i form af cirkler placeret i en vis afstand fra hinanden. Men ikke mindre spektakulært design, som er en multi-level nesting af forskellige geometriske former.

Svært multilevel strækloft

To-niveau loftsloft med lys

Det to-niveau stretchloft med belysning er en dekorativ konstruktion lavet af metal- og plastprofiler, fastgjort til hovedloftet for at skjule uregelmæssigheder og brolagt kommunikation. I denne artikel finder du instruktioner til installation af et sådant loft.

Reflekterende lofter

Spektakulær design teknik - dekorere loftet med reflekterende film. Sådanne lofter hedder "spejl". De har evnen til visuelt at øge højden af ​​rummet, så de er meget udbredt i design af badeværelser og gange.

Spejl stretch lofter

Spejlophæng i loftet

Takets reflekterende evne øger intensiteten af ​​kunstig og naturlig belysning. Af denne grund bliver rummets rum mere behageligt og indbydende. Spejlede lofter er et glimrende valg for værelser, hvor der ikke er nok sollys.

Spejl stretch loft

Spejl loft i køkkenet

Stræklofter med fotoudskrivning

Moderne modeller af stræklofter er smukke og imponerende. Ved hjælp af fotoudskrivning på filmen kan det anvendes på ethvert billede.

Strekak med fotoudskrivning

Med japanske UV-printere kan en utrolig realistisk 3D-effekt opnås. Sådanne lofter er ikke billige, men overordentlig smukke.

ZD stretch loft tragt

3D-lofteksempel

Fotoudskrivning er acceptabel for film med overflade - glat eller struktureret. Men lærredet må være sømløst. Ellers er billedforvrængning i sømområdet mulig. Fotoudskrivning påføres ved hjælp af opløsningsmiddelfarve, der ikke falmer og giver dig mulighed for at bruge moderne rengøringsprodukter i pleje af loftet.

3D loft med fotoprint på badeværelset

Smukt strækloft kan laves personligt. For at gøre dette skal du have færdigheder til at arbejde med pensler og maling, samt have kunstnerisk smag. Håndmalet loft - en vanskelig proces, men fascinerende. Med denne metode kan du oprette unikke lofter, som du kan beundre i mange år.

Stretchloft under maleri

Kunstmaleri. Art stretch stof lofter foto

Loft dekoration

Loft indretning er et vigtigt aspekt af indretningen, hvilket gør værelset hyggeligt og attraktivt. Der er flere effektive muligheder for at dekorere et loftsbelægning, som kan findes her. Trinvise instruktioner inkluderet.

Tabel. Sammenligning af omkostningerne ved nedhængte lofter i byerne i Den Russiske Føderation.

Stræklofter (150 billeder)

Stræklofter er meget populære på grund af dets mange fordele: lang levetid, nem installation, vandmodstand, nem vedligeholdelse. De er meget æstetiske. For at bekræfte dette, skal du bare se på strækloftfotoet.

Typer af stræklofter

Omkostningerne ved lofter afhænger af det materiale, de er lavet af. Dette er enten PVC eller specielt stof. PVC-produkter er opdelt i tre kategorier:

 • Glossy. Forskelligt i et usædvanligt udseende, vandtæthed, sikkerhed, plasticitet, modstandsdygtighed overfor en mug og svampe;
 • Matt. Mere som et loft med hvidvask. Velegnet til indretning med klassisk stil. Forskellig i modstand mod fugt, tæthed, demokratiske omkostninger, en række modeller;
 • Satin. Har en let glans.
 • Stoffets lofter er holdbare, modstandsdygtige over for lave temperaturer, skader. Samtidig er de vanskelige at rengøre, med installationen er der ingen mulighed for at udføre en konstruktion på flere niveauer.

stilarter

Du kan se et billede af stilarter af stræklofter med forskellige variationer lidt lavere, og vi tilbyder mere end 150 muligheder for billedlofter. Også skelne mellem følgende stilarter af lofter:

 • Højteknologisk (blankt PVC-loft, malet under metal);
 • Classic (satinlofter);
 • Moderne (frostet loft uden unødvendige detaljer);
 • Fusion (kreative muligheder med et ikke-standardmønster og farver);
 • Etnisk (lofter brun, sandfarve);
 • Minimalisme (monofonisk loft, i farve, der passer til det overordnede indretning).

Du kan også vælge stræklofter med et foto. Fotoudskrivningen gør det muligt at anvende tegninger til et dække.

Lofter kan installeres:

 1. I soveværelset. Det ser godt ud blid tone: bagt mælk, fersken, lys turkis. Du bør ikke afhente lyse modeller, da de vil forstyrre søvn;
 2. I stuen ser produkter på flere niveauer godt ud. Farver kan være meget forskellige, afhængigt af indretningen af ​​stuen;
 3. I køkkenet. Du bør ikke vælge hvid farve her, fordi al forurening er tydeligt synlig på den. Velegnet produkter beige nuancer.

Strækbelysning

Ved installation af lofter er det vigtigt at overveje belysning. Belysning vil hjælpe med at udføre zonering, visuelt udvide rummet.

Til belysning kan anvendes ledede strimler, forsænket lys. Udsigtet kiggede vendte lamper rundt omkretsen.

Installation og vedligeholdelse

Loftet er monteret, efter at alle større reparationer er afsluttet. Tidligere kan du ikke installere det, fordi det vil være alt støv og snavs. I tilfælde af at reparationer stadig er i gang, anbefales det at midlertidigt demontere PVC-loftet og dække alt sammen med en film, hvis det er en stofvare.

Loftet skal rengøres fra tid til anden med en tør klud. Den polske vil hjælpe med at genskabe tidligere glans. Når stoffet loftsrensning er lavet meget sjældent, kun med mærkbare pletter. For at gøre dette skal du bruge en svag sæbeopløsning.

Perforeret strækloft (22 billeder)

Stræklofter som en metode til færdiggørelse af loftsgrundlag er blevet brugt i lang tid, men denne teknologi forbedres konstant, og listen over materialer, der anvendes til produktion af skaller, udvides. De første typer af stræklofter var monokromatiske vævede materialer, der bruges til at simulere en perfekt flad overflade af loftbasserne. Et eksempel er den grove calico, som efter befugtning med en klæbemiddelopløsning blev spændt mellem væggene, og derefter blev den strakt efter tørring malet med en airbrush.

Lige senere begyndte stræklofterne at blive produceret på en industriel måde - i form af færdige produkter af en vis størrelse med eksisterende elementer af kunstnerisk design, ikke en flad, men en volumetrisk profil, ved hjælp af nye måder at forbedre den æstetiske komponent af dette færdiggørende materiale på.

Overvej en af ​​de sorter af dekorative skeder monteret under loftet for at gøre en meget kunstnerisk overflade af en overflade, der ikke kræver særligt komplicerede plejeporforerede stræklofter.

Enhed og typer af stræklofter med perforering

En af måder at dekorere spændeskaller på i deres produktion er perforering - hvilket gør huller i materialet, systematiseret i en bestemt rækkefølge, nogle gange - betonelementer i indretningen grupperet i billeder.

Streklofter med perforering - et spektakulært efterbehandling materiale. Denne metode til at dekorere et stof eller en film er lavet på værktøjsmaskiner med programmeret styring, hvor det ønskede design er lagt, dets orientering og forhold til rummets dimensioner. Det er brugen af ​​dyrt udstyr, på trods af den tilsyneladende enkelhed at lave paneler, der forårsager omkostningerne til perforerede skaller at være højere i forhold til faste film. Men prisen på stræklofter afhænger også af fremstillingsmaterialet, kompleksiteten af ​​den kunstneriske ydeevne, antallet af niveauer i designet og selvfølgelig størrelsen af ​​lærredet.

Sættet af spændingsperforerede paneler omfatter to skaller (niveauer) og en understøtende ramme monteret på vægge med et loft omkring rummets omkreds. Det første baggrundsniveau er lavet solidt, uden huller, enkelt eller flerfarvet. Den anden - det ydre lag har en dekorativ perforering, monotont eller kunstnerisk.

Rammens design kan bestå af en, der er fælles for to skaller, to eller to separate rækker af fastgørelsesdele. Den fælles profil for to tier har to rækker fastgørelser parallelt med hinanden for at fylde lærduerne i dem.

Der er tre ordninger til fastgørelse af skallerne til rammen: harpun, ved hjælp af perler og klip.

Afhængigt af designet og det valgte belysningssystem skal stræklofter med perforeringer desuden udfyldes med forskellige teknologiske og dekorative tilbehør under hensyntagen til lampernes størrelse og konfiguration, deres antal og placering, antallet af klædninger osv.

Holey lofter kan klassificeres i henhold til følgende hovedparametre:

 • Antallet af niveauer - to og flere niveauer;
 • produktionsmateriale - PVC film og stof med polymer imprægnering;
 • overfladetekstur - blank, mat, satin, stof;
 • gennemsigtighed grad - gennemsigtig og kombineret.

Fordele og ulemper ved perforerede skaller

Den største fordel ved stræklofter med perforering er selvfølgelig deres æstetik. Mulighederne for kunstnerisk brug af kombinationer af film på to niveauer, der er forskellige i farve og tekstur, under hensyntagen til brugen af ​​forskellige perforeringer og kombinationer af belysning, er uendelige. Derfor lister vi resten, ikke iøjnefaldende, fordele ved åbne lofter:

 • mulighed for montering i rum med høj luftfugtighed - materialet for ydelse af begge niveauer er fugtbestandigt;
 • Staticitet - perforerede lofter reagerer ikke på luftens bevægelse i rummet (udkast, åbning / lukning af døre), da luftrummet mellem niveauerne kommunikerer med rummets rumfang;
 • sikkerhed - fraværet af skadelige emissioner i luften og manglende evne til at absorbere toksiner
 • lokalisering af det interne niveau af virkningerne af lækager ovenfra;
 • holdbarhed af materialet og farve design - kvalitetsprodukter bevarer deres fysiske og kunstneriske egenskaber i flere år;
 • Installationsarbejder er korte og ledsages ikke af betydelig forurening af boligen;
 • muligheden for at producere stedet reparationer.

Der er perforerede lofter og mangler:

 • krav til rumhøjde
 • øgede krav til ventilation i rummet - for at undgå stagnation af luft og dannelse af mug mellem skallerne;
 • vanskeligheden ved at fjerne støv fra den perforerede overflade;
 • den indre skal, som er en membran, forbedrer lyden af ​​en chok natur fra overetagen;
 • Materialets lave varmebestandighed.

Installation af perforerede stræklofter

Installation af et perforeret loft som en selvstændig operation kræver ikke meget tid, fagfolk vil udføre det om et par timer. Men i de fleste tilfælde har niveauerne loftslamperne, huse, der som ledninger skal fastgøres på loftets understøtningsbase. Derudover kan selve basen også være forberedt eller træffe foranstaltninger for at neutralisere nogle af ulemperne ved åbent loft. Vi taler om det mulige behov for at styrke den gamle loftsbeklædning eller muligheden for at udføre nogle former for bundbeskyttelse, men dette er ikke kategorisk - i nogle tilfælde kan installationen af ​​openwork-stræklofter udføres uden at forberede basen, hvilket måske ikke har brug for det.

Grundforberedelse

Alle peelingmaterialer fjernes fra loftet, da disse fragmenter efter et fald, selvom de ikke beskadiger baggrundsniveauet, vil være synlige på skallen. Derefter bliver basen primet, og efter at primeren tørrer ud, udglattes den ud - fyld hullerne med en cementbaseret udjævningsforbindelse og gnid dem.

Hvis rummet på gulvet ovenfor har VVS-installationer eller VVS, er det tilrådeligt at vandtætte loftoverfladen indefra - med en dyb penetrationsforbindelse eller baseret på bitumen.

Installation af armaturer og elektriske ledninger udføres kun på tør basis i overensstemmelse med en præfabrikeret mærkning, der tager højde for hullernes placering.

Ved installation af belysningsperforerede lofter anvendes flere versioner:

 • almindelige lysekroner eller lamper;
 • projektører;
 • LED stripe;
 • optisk fiber;
 • system "stjernehimmel".

En ide om disse belysningsmuligheder opnås bedst ved visuel inspektion, fordi virkningen produceres på dekorative Strækloftperforering afhænger i vid udstrækning af forbrugernes præferencer.

Ved udformningen af ​​belysningsarmaturer er placeringen af ​​lyskilder mellem skallerne udbredt; i denne situation kan almindelige lamper og LED-strimler bruges som belysningsarmaturer. Med henvisning til konfigurationen af ​​de valgte armaturer købes komponenter - monteringsplader, krympe termiske ringe, termisk kvadrater.

Det er vigtigt! Effekten af ​​almindelige glødelamper bør ikke overstige 60 watt, halogenelementer anvendes ikke mere end 35 watt.

Sekvensen af ​​handlinger ved montering af et perforeret strækloft

På loftbunden udføres ved hjælp af et målebånd en linjal og en markør en nøjagtig markering af armaturernes placering og ledningsledningen, hvorefter den elektriske ledning trækkes og fastgøres. Hvis spotlights er valgt til belysning, er de fastgjort til basen på fleksible strimler og tilsluttet ledningerne.

Derefter på væggene under loftet omkring omkredsen af ​​rummet ved hjælp af et laserniveau eller en gennemsigtig slange med vand udføres en vandret startlinie, idet man fra loftets bund afgår i det mindste lampens højde.

Det er vigtigt! For at undgå elektrisk stød er det nødvendigt at notere de eksisterende elektriske ledninger, hvad angår placeringen af ​​krydsekasserne, og tage hensyn til dette ved boring af hullerne til rammen - i husene i den gamle bygning blev ledninger monteret på væggene i en afstand på 7-15 cm fra lofterne.

Langs denne linje udføres ved hjælp af snipe og selvdrejende skruer installationen af ​​en rammeprofilprofil, idet fastgørelseshøjden på 15-20 cm fastholdes.

Hvis materiale af en klud - PVC film, Lufttemperaturen i rummet skal hæves til en værdi på ca. 50 grader, samtidig med at det opvarmede loftets opvarmning opvarmes. For at gøre dette udfoldes skallen og fastgøres med specielle pinde til de øverste punkter i hjørnerne af rummet. Det er bekvemt at udføre opvarmning af luften og lærredet med en varmepistol - ved at producere fra en sikker afstand ensartet opvarmning af foringsrøret strakt i hjørnerne samtidig med at luftens temperatur øges i rummet.

Beredskabet til materialet til installation bestemmes ved berøring, men dette kræver en vis erfaring i denne type arbejde.

Efter den nødvendige opvarmning er skallen fyldt med specielle spatler i hjørnerne i rammeprofilen.

En gummitætning med krogformet tværsnit, kaldet en harpun, limes langs banens omkreds. Denne harpun er indsat i monteringssporet og skubbes videre med en spatel - indtil et karakteristisk klik, hvilket betyder at de har nået sædet.

I slutningen af ​​fyldningen af ​​hjørnerne under loftet vil der være et lærred med kanter, der slynger i midten. Det laveste punkt af sagen er hævet og gemt i rammen med en spatel, og derefter gør det samme med den modsatte side. En sådan parvis tilslutning af modsat placerede sager med opretholdelse af den krævede temperatur af materialet udføres, indtil strækloftet genopfyldes langs hele omkredsen.

Derefter stoppes den opvarmede luft i rummet, og filmen får lov at afkøle. Efter fuldstændig afkøling glattes stoffet til en perfekt ensartethed.

Hvis materialet i strækloftet er et stof med polymerimprægnering, Monteringsalgoritmen er anderledes. Skallen, der er mindre elastisk end PVC-folien, fyldes i rammen ved stuetemperatur ved anvendelse af den ovenfor beskrevne fremgangsmåde, hvorefter den opvarmes jævnt med en varmepistol, under hvilken stoffet er retet og dækket.

Den næste fase - at frembringe belysningsenheder. En armatur er fældet gennem den strakte film og på lærredet med blyant markerer den sin kontur med centrum, på hvilken et tætningsklemme af den passende diameter limes. Så når limen under ringen tørrer, skæres filmen langs sin indre kontur ud, og armaturets forreste del trækkes ind i det dannede hul.

Det er vigtigt! Hvis der er planlagt installation af LED-striber rundt om loftets omkreds, skal afstanden fra de ekstreme perforeringshuller til væggen ikke være mindre end 30 cm, ellers vil belysningselementerne være synlige i spalten.

Den tekniske gennemførelse af installationen af ​​perforerede stræklofter er enkel, men det er nødvendigt at navigere korrekt i hver situation på grund af forskellene i skallets materiale, rummets dimensioner, belysningssystemer mv. Derfor, hvis oplevelsen af ​​at installere sådan beklædning mangler, er det bedre at udføre det sammen med en professionel eller helt overdrage installationen af ​​lærredet til specialister ved at færdiggøre grundforberedelsen selv.

Daglige pleje- og vedligeholdelsesregler strækker færdig med perforering

Dens æstetik og holdbarhed afhænger af pleje af spændingsforingen. Holde den perforerede film ren og dens baggrund har sine egne egenskaber, som også afhænger af materialet af ydeevnen og tekstur af overfladen af ​​lærredet. Ukorrekt rengøring vil føre til ujævn kromaticitet af overfladen, som straks vil påvirke æstetikken i den dekorative skal.

Vi lægger op til de generelle regler for rengøring af åbne lofter:

 • organiske opløsningsmidler kan ikke anvendes - organisk adfærd i dette tilfælde er uforudsigelig indtil ødelæggelsen af ​​skallen;
 • Det er uønsket at anvende produkter, som indeholder slibemidler, især i områder med et mønster;
 • skaller kan ikke skrabes - selv ringer på hænder under rengøring kan beskadige dekorationen;
 • rengøring af kluden er kun lavet med bløde stoffer og børster med en blød bunke;
 • af vaske- og rengøringsmidler, anbefales de af fabrikanten anbefalede (flydende sæbe og en spray til vask af vinduer er også velegnede);
 • Brug af støvsuger skal være forsigtig, uden at trykke på filmen.

Almindelig rengøring af det perforerede strækloft i boliger er lavet i gennemsnit hver sjette måned i køkkenet på grund af de særlige forhold i rumoperationen, oftere.

Det er vigtigt! At installere et strækloft over en kogeplade, der ikke er udstyret med en hætte, er i det mindste uønsket - selv om kravene til den tilladte afstand til varmekilden overholdes, kan skalen falde.

Moderne stræklofter gøres sømløse, det vil sige de er fremstillet af rullet materiale 5 m bredt. Installation af lærred af et lille område bør undgås, men med sømme - det tyder på, at filmen blev frigivet for længe siden, da bredden af ​​rullerne ikke oversteg to meter og holde leddene af materialet, der er umærkelige med tiden, vil være vanskelige på grund af ophobning af støv i dem.

konklusion

Perforerede stræklofter - et moderne efterbehandlingsmateriale, hvad angår æstetik, der er bedre end mange typer beklædning. Men installationen af ​​disse lærred kræver ikke kun en betydelig lofthøjde, men også professionelle professionalisme, ligesom alle meget kunstneriske overflader. Derfor anbefales det ikke at anvende en uafhængig anordning af openwork lofter i mangel af praktiske færdigheder til at udføre denne type arbejde. Korrigering af installationsfejl forlader ofte spor på skallen.

Suspenderede lofter

Falsk loft med åbent arbejde.

Et sådant loft skaber effekten af ​​"solstråler" på gulv og vægge på loftet - lyset fra punktlamperne brydes i figur, der passerer gennem de udskårne huller.

Vi laver dekorative udskårne loftpaneler fra MDF, malet med emalje, PVC, polystyren, krydsfiner, herunder ifølge et individuelt projekt fra kunden.

Vores kapaciteter giver et stort udvalg af farver og teksturer af de producerede paneler. Derfor kan de færdigmonterede loftspaneler bruges i enhver stil i interiøret, herunder ved hjælp af LED-baggrundsbelysning.

Falsk loft med åbent arbejde.

Et sådant loft skaber effekten af ​​"solstråler" på gulv og vægge på loftet - lyset fra punktlamperne brydes i figur, der passerer gennem de udskårne huller.

Vi laver dekorative udskårne loftpaneler fra MDF, malet med emalje, PVC, polystyren, krydsfiner, herunder ifølge et individuelt projekt fra kunden.

Vores kapaciteter giver et stort udvalg af farver og teksturer af de producerede paneler. Derfor kan de færdigmonterede loftspaneler bruges i enhver stil i interiøret, herunder ved hjælp af LED-baggrundsbelysning.

Katalogfotoprintmønstre til lofter.

Når du vælger stræklofter med billedudskrivning, skal du være opmærksom på lærredet med billeder af mønstre, som vil være en god tilføjelse til dit interiør. Kataloget med billeder med fotoprintmønstre er så forskelligt, at for alle vil der være en mulighed, der matcher sine krav og indretning. På vores hjemmeside finder du 81 billeder af mønstre, der adskiller sig i stil og design. Her finder du:

 • Mønstre påført hele lærredets bredde og lavet i form af separate fragmenter;
 • Blomster arrangementer;
 • Rammer og ornamenter;
 • Etniske motiver;
 • Billeder i form af elegante monogrammer og blonder.

Stræklofter med mønstre er diskret, de passer perfekt ind i ethvert interiør og tilføjer til atmosfæren et strejf af charme og raffinement.

Unge romantiske personer vil lide fotoprint med billedet af blomstersammensætninger eller yndefulde monogrammer og snørebånd. Sådanne mønstre er gode til soveværelset, at skulle hvile og give positive følelser.

Folk, der foretrækker tilbageholdenhed og klassisk stil i designen af ​​deres lejlighed, vil elske billederne af mønstre i form af ornamenter og strenge rammer. Loftet med sådanne mønstre vil være en god tilføjelse til stuen, studeren eller gangen.

Det er bedre at dekorere et planteskole med en fotoudskrivning med lyse og fængsomme billeder. Børn vil gerne se mønstre i form af blomster og sommerfugle på loftet eller væggen på deres værelse. Sådanne billeder beroliger barnet, opretter en kreativ proces og giver ham et godt humør.

Designet af lejligheden, lavet i stil med minimalisme, vil fortyndes fotoprint med mønstre langs hele bredden af ​​lærredet. Disse kan være monogrammer, snørebånd eller etniske motiver. Loft med sådanne mønstre vil ikke krænke den overordnede stil af interiøret, men kun tilføje luksus og nåde til det.

Billeder med mønstre vil være en lysende accent af dit indre, et godt alternativ til en række kunstneriske dekorative elementer. Dit værelse kan blive et ægte kunstværk, overraskende andre og glædeligt sine ejere i mange år.

Blanke stræklofter: foto, design, typer, farvevalg, gennemse værelser

Stretch glossy lofter med sikkerhed ind i det moderne design af boliger og kontorlokaler. Et sådant praktisk design gør lokalet æstetisk attraktivt og løser problemer med lyd- og varmeisolering.

Til dekoration af loftet i soveværelset passer neutrale og lyse nuancer (som i billedet). På baggrund af lys interiør kan du oprette forskellige stilarter ved at ændre farve på tekstiler.

Fordele og ulemper

Før du går efter valget af strækloft, skal du undersøge fordele og ulemper ved dette færdiggørelsesmateriale.

fordele:

 • Skjuler fejl i hovedloftet (uregelmæssigheder, defekter og ledninger);
 • Løvets levetid i mere end 10 år;
 • Let at pleje og uhøjtidelig;
 • Skjuler det brusede hvidvaskemiddel;
 • Akkumuler ikke elektricitet;
 • Attraktivt glat udseende;
 • De er ikke bange for høj luftfugtighed, derfor er de velegnede til installation i køkkenet, i badeværelset;
 • Bidrage til bevarelse af varme i rummet;
 • Det skjuler ikke meget plads (den minimale afstand på 2 cm fra loftet til lærredet).

ulemper:

 • De høje omkostninger ved komplekse strukturer;
 • At lave en individuel webstørrelse er tidskrævende;
 • Lampe indbygget i lærredet skal have en køleskab.

Typer af lofter på designet

Alle lofter er monteret på væggene med en speciel profil monteret på væggene. Lærredet indsættes i det og fastgøres med harpoon eller non-harpoon metoder.

Enkelt niveau

Glatte enkeltstrækningslofter kræver mindst materialetid, tid og penge. De tjener i lang tid, let at vedligeholde, præsenteres i et bredt udvalg af designs og farver. Fotoprint ser godt ud på dem. Kombinationen af ​​farver i indretningen fordeler rummet i funktionelle områder.

flere niveauer

Glatte planker på flere niveauer er fastgjort til gipspladekonstruktionen, som giver dig mulighed for at lave flere niveauer. De er godt skjult kommunikation, du kan give god belysning på arbejdsområdet, og de smukt dekorere indretningen smukt. Det andet niveau kan være en simpel geometrisk form (halvcirkel, cirkel, "P", rektangel, ellipse).

Glatte stretchlofter med belysning og et rektangel eller ellipse i midten, gør det smalle rum visuelt bredere, cirklen er højere, og bogstavet "P" og en halvcirkel markeringszone. Blankt strækloft i et rum med komplekse og kuperede former, der er velegnet til børnepasningens design.

På billedet efterligner et to-niveau loft på en gipspladskonstruktion en klar himmel og supplerer det overordnede design af børnehaven.

Multi-level blanke stræklofter gemmer alle fejl i hovedloftet, kombineret fra kombinerede farver og former. Oftest stopper valget på to niveauer.

Med tegning

Glansfarvet lærred med et mønster kan vælges individuelt. Det kan være et billede eller et eventyr tegn, et mønster, en gengivelse af et billede. Et sådant loft skal harmonisk kombineres med rummets overordnede design.

belysning

Belysning spiller en vigtig rolle for at skabe en behagelig atmosfære og produktivt arbejde. Når man vælger en lysekrone, skal man huske på, at strømmen ikke skal være mere end 50 kW, bør lysekronens design ikke blive meget varmt, taklyset bør ikke rettes mod lærredet. De skarpe detaljer i lysarmaturen kan rive loftet. Det er bedre at være opmærksom på spotlights, hængende lysekroner til central belysning, LED belysning.

Farvevalg

Farvede blanke stræklofter anses for at være de mest populære, da de understreger indendørs. Det kan være både lyse og klassiske pastellfarver.

 • Hvidt blankt strækloft skaber en følelse af renhed og rummelighed. Velegnet til små værelser og værelser uden godt dagslys. Hvid kan tages som den vigtigste, som vil blive fortyndet med en anden nuance eller kombination på andet niveau.

På billedet synes stuen at være endnu lettere på grund af lysets refleksion fra lysekronerne fra det hvide lærreds glatte overflade. I dette tilfælde er loftet baggrunden, ikke accentet.

 • Sorte nuancer kan bruges i de rummelige lyse værelser og kontoret. Det er bedre at begrænse en lille blank indsats på baggrund af et rødt eller hvidt loft.

På billedet skaber den glatte overflade dybden og effekten af ​​et højt rum. Sort og hvidt design ser stilfuldt ud og fremhæver rummet.

På billedet blev accent sorte væg og sofa visuelle accenter og understøtter valget af farven på det blanke lærred.

 • Beige tone vil skabe et neutralt udseende og passer til enhver stil. Alt afhænger af tekstiler og interiørindretning.

På billedet giver den beige strækloftets komplekse form det levende design individuelt.

 • Gråt blanke strækloft i lys nuancer vil være godt kombineret med hvide vægge, murværk og trægulv. Grå vil være i harmoni med lyserød og hvid i interiøret.
 • Brun blankt stretch loft kaffe farve vil øge komforten til din stue. Det passer til en klassisk stil og moderne interiør. Universalfarve, som beige. Det kan kombineres med hvide og sandtoner for at skabe zoner.
 • Rød kan se ud på plads i en lejlighed med små værelser, og røde glatte indlæg på en hvid baggrund vil skabe en klar accent i stuen i minimalistisk stil. Deep red velour nuancer vil kun være passende i brede stuer med store vinduer.

På billedet tiltrækker det to-niveau røde loft opmærksomhed og er samtidig usynlig, som minimalistisk stil kræver.

 • Blå nuancer forbundet med skyer og havet. Velegnet til et tema soveværelse, barn dreng, middelhavsstil køkken og badeværelse.
 • Grøn farve slapper af og giver fred. Dette er en god løsning til loftet på soveværelset og hallen. Bright greens vil føje en følelse af sommer og energi sammen med gule gardiner og et tæppe.

Grøn lindrer og fremmer afslapning. På billedet ser det grønne blanke loft og accentvæg harmonisk ud i rummet til hvile.

Stue

Det blanke strækloft i stuen kan laves i enhver farve, da det gør det muligt for rummet selv, dets størrelse og den overordnede stil. Det er bedst at vælge et to-tier-design, der giver dig mulighed for at kombinere to farver (både tæt på skygge og kontrast) og opdele stuen i et modtagelsesområde og et skrivebordsområde.

køkken

Det blanke strækloft i køkkenet vil zone rummet og belyse arbejdsfladen. Det kan ikke være bange for at bruge til køkkenets design, da det ikke er bange for fugt og damp, tiltrækker ikke snavs til sig selv. Derudover er det nemt at tage sig af ham (hvis der er stænk eller fedtpletter, så er det nok at tørre dem med en klud og vaskemiddel uden en stærk angreb).

soveværelse

Blankt loftsloft i soveværelset kan være af enhver form. Dette er et rum, hvor du kan vise fantasi i designet, men hvis strækloftet er ret luksuriøst og tiltrækker opmærksomhed, skal du begrænse dig til at bruge andet tilbehør. Velegnet som et enkelt-niveau og to-tier design med indbygget belysning, som vil give romantik.

På billedet er soveværelset i klassisk stil suppleret med et blankt sort enkelt loft, der lægges vægt på indretning og tekstiler.

planteskole

Det blanke stretchloft i børnehaven giver barnet plads til fantasi. Dette kan være et fotoprint, en kombination af to farver eller et stjerneklar himmelloft. Uanset hvilket design der vælges, skal man huske på, at farverne ikke bør overbelaste barnet, og at efterhånden som de bliver ældre, kan billederne irritere ham.

På billedet ser barnets dreng stilfuld i blå. Stretch-ellipse ekko accentvæggen og tekstilerne.

På billedet tilføjer en simpel hvid lærred lys til børnehaven og harmoniserer med barnets teenager generelt.

Entré

I gangen er det bedre at bruge et enkelt niveau design med punktbelysning. Til smalle korridorer passer hvid i kombination med beige vægge. Hvis gangen er mellemstore i størrelse, kan du lave et to-niveau konkavt strækloft med en kontrastfuld blank indsats.

badeværelse

Blankt strækloft i badeværelset gøres oftest i hvid, blå eller to-niveau, hvor begge farver kombineres. Han er ikke bange for fugt, så det kan bruges til at designe badeværelset.

På billedet giver et blankt loft på et niveau, blænding og sin snødevne farve interiøret en ekstraordinær lethed og en følelse af renhed og lys.

Billedet viser et blankt rødt strækloft med halogenpletter monteret rundt om omkredsen.

Fotogalleri

Billederne nedenfor viser eksempler på brugen af ​​blanke stræklofter i værelser med forskellige funktionelle formål.