At lave designelementer af loftfliser

Victoria Zhorova
At lave designelementer af loftfliser

For nylig blev jeg meget interesseret i produktion af elementer af en gruppe af loftfliser, der dækker dem med en blanding af gouache med hvid lim.

Denne oplevelse var nyttig for mig ved registrering af en musikhal til festlige arrangementer.

I min mesterklasse vil jeg fortælle dig produktionsteknologien.

- loftfliser (ikke-skum);

- maling pensel;

- maling blanding krukke med lim;

- flise klæbemiddel

Til at begynde med vælger jeg en tegning (farve), der passer mig.

Jeg forstørrer billedet til den ønskede størrelse. Jeg bruger metoden til tegning i cellen, der er kendt for mig siden barndommen.

Så oversætter jeg tegningen på flisen, idet der tages hensyn til de elementer, der kommer ud, hvilket skaber en slags flerlag.

Når alle elementerne er overført til flisen, skar jeg dem ud ved hjælp af en kontorkniv.

Jeg blander den rigtige maling med PVA lim i forholdet 1: 1 (om nødvendigt tilsæt noget vand). Det burde vise sig konsistensen af ​​flydende creme. Farve alle elementer.

Efter fuldstændig tørring samler jeg dem indbyrdes ved hjælp af fliserlim.

Disse elementer tjente mig fremragende design inden 1. september. Højde viste sig omkring 150 cm.

"Russisk birk". Mester klasse gør håndværk til gruppe rum design Jeg vil dele med dig mit håndværk til at dekorere gruppe rum. Til det arbejde vi har brug for: tråde af gul, grøn,.

Master klasse om at lave "Sun" fra skum loftet fliser Master klasse om at gøre solen fra skum loftfliser. Jeg præsenterer dig en mesterklasse om at gøre solen fra skum.

"Kite" fra loftet fliser - master klasse "Kite" fra loftet fliser. Master klasse. God dag, kære kolleger! Det er vinter og uden for vinduet minus otteogtyve,.

Master klasse. Gør nytårsdekorationer fra sneflakens loftflise I afventning af nytår fortsætter vi med at opfinde dekorationer til huset. Forbered dig på arbejde: loftfliser, papirvarer kniv, enkel.

Workshop om produktion af efterår blade fra loftet fliser. Fallende blade, faldende blade, gule blade flyver. Gul ahorn, gul bøg, Gul cirkel i solens himmel. Gul gård, gult hus. Hele jorden er gul rundt omkring.

Juledekoration fra loftfliserne til nytårsfliser er et glimrende materiale til kreativitet. Det er let at skære, det kan males og limes perfekt. Vurdering af kvalitet og evner.

At lave børnehavegrupper ved hjælp af loftsfliser i en børnehavegruppe skal konstant opdatere det rumlige udviklingsmiljø. Jeg har brugt loftsfliser i lang tid i mit arbejde.

Håndværk fra loftfliser. For nylig var jeg meget fascineret af fremstilling af håndværk fra loftfliser. Dette er et tyndt, let materiale, der er meget velegnet til kreativitet.

Gør en gruppe af loftfliser. Restaurering af birketræer i et naturligt hjørne. Vi engang indrettede vores gruppe med loftfliser. Tiden er gået, det er en skam at fjerne dem.

Icicles fra loftet fliser. Master klasse På tærsklen til det nye år står kreative lærere altid over for udsmykning af grupper, haller og andre værelser til en ferie. Nyt.

DIY Produktmodellering Design ALLE LUFTBILLEDER Polyfoam

Hej, kære indbyggere i landets herrer! Jeg vil gerne dele med dig min lille mesterklasse på produkt af kiste fra loftet. Meget tilbage efter reparationen, lå der længe og her.

Min favoritbror lavede sådan en træ blank til mig (17 cm lang, 10 cm. Bredde og højde ikke mindre end 10 cm. Loftflise 50 * 50 og disse dimensioner af et emne er lige hvad du har brug for, så der ikke er dobbelt søm). Skåret i en linje med 2 stribe højde 5,5 cm.

Skins vores striber (jeg har hud nummer 100). Fliserne giver meget godt ind til behandling af sandpapir. Desuden passerer vi ved en rullestang, at der ikke var nogen zalom

Vi pakker den første strimmel på emnet og fixer den med tape. Vi limer den anden strimmel (her limede jeg til PVA snedkeren, der var ingen polymerlim ved hånden. God og på PVA viste sig). Derefter laver vi en bundskabelon på pap (senere) vi skitserer det på flisen og skærer det ud.

Limet i bunden blev maskeringsbåndet forstærket med en sideoverflade og klistret over med pap. Indvendigt hælder jeg i gips (4 tons skov for 40g vand), gør det lidt tungere (så lys som fjer) og samtidig er bunden nivelleret.

Vi forbereder dækningen. Vi skitserer vores blanke på flisen og tilføjer langs kanten af ​​3 mm. Vi laver 2 stk. Vi limer og indsætter derefter over 0,5 mm pap fra 2 sider. mere, så er det lettere at justere endefladen med et kit. Lim indersiden af ​​låget. Vi malet, vi kittede, vi maler mv.

Indvendigt lim vi emnet med ikke-vævet tapet i bumserne - meget bekvemt (skjuler små fejl). Sæt derefter bunden, sømmen, bunden med en kitt, lim, maling. Jeg har en konstruktion akryl VGT til udendørs. og indvendig arbejde, vaskbar er meget god.

Og jeg vendte den på banken (tak igen Irochka for ideen)

Nå, det gik videre, gik. Tæppe. Gipsmedaljoner, stencil baggrund og porcelæn

Koldt porcelæn, straziki. På låget gipsstøbegods

Baggrundsudskrivning, blonder af akrylforseglingsmiddel på en silikonemåtte

Olieret med ikke-vævet tapet, Circuits-hol.farfor

Gipsforing, koldt porcelæn

Dæk tættere på. Jeg købte metal hjørner, lavede forme af silikoneforsegling, og der er ingen problemer - jeg gør så meget som jeg vil have fra porcelænporselein (hvad slags besparelser)

Wow. Skønhed. Virker super.

Tak, jeg er glad for at du kunne lide mit arbejde!

Meget smukt arbejde!

Værkerne er smukke. Lavet med smag og følelse af proportioner.

Wow, du er en sorceress fra flisen!

Tak! Jeg lærer stadig magi, og jeg kan godt lide at lære!

Held og lykke i dit arbejde og i alle dine bestræbelser.

Klasse! Awesomely smukke!

Tanya, tak. Jeg er glad for at du kan lide det!

Øjet rive ikke

Og hvad er "blonder akrylforseglingsmiddel på en silicone mat"? Meget interesseret!

Natalia, tak! Jeg skrev ud på internettet i Ali-Express (gratis levering) silikone-ismåtter, savnede tæppet med akrylforseglingsmiddel. Efter 4 timer tørrede jeg med acetone og tog den færdige gummi blonde ud.

Natalia, tak! Jeg skrev ud på internettet i Ali-Express (gratis levering) silikone-ismåtter, savnede tæppet med akrylforseglingsmiddel. Efter 4 timer tørrede jeg med acetone og tog den færdige gummi blonde ud.

God ide! Og hvorfor tørre med acetone?

Utroligt smukke ting viste sig! Bare mesterværker!

Lyuba, jeg er chokeret over mængden af ​​skønhed, du har skabt, alle æsker er interessante, en række ideer, former og teksturer. Sandt nok er min brændende favorit med blonder BOMB. Jeg er meget glad for, at jeg er lidt involveret i dette, skubbet din tanke og du fik inspiration, gav arbejdet til dine hænder og fantasier. Great!

Er Luba virkelig alle æskerne fra loftblankerne? Nå er det generelt smukt

klog, der kom op, bravo

Ja, Olga, alt dette er et loftflise. Jeg nød virkelig at arbejde med hende. Hvad mere at sige. Pit på fiktion er vanskelig, med vores pensioner skal opfinde

En dejlig udstilling af kister! Tak for skønheden og fornøjelsen!

Meget flot! Og tak for ikke at gå forbi!

Og det er alt fra loftet fliser. Ja, du er en sorcerer!

Awesome håndværk. Jeg er meget glad for dit arbejde, Love BRAVO.

Nå så meget ros. og ros, som du ved, fremdriftsmotor! Mange tak.

Jeg er chokeret. Og jeg kastede stykkerne. Holdt lang tid.

Jeg har allerede akkumuleret så meget af alle mulige ting (velsignelsen er hvor man skal sætte den), og kaste væk halvdelen ville være nødvendigt, og det er en skam, og pludselig vil det komme til nytte.

Super! Meget smukt arbejde!

Shedevrialno! Gud, hvor meget skønhed kan laves fra loftet fliser! SUPER!

Chic arbejde, fascinerende.

Skønhed! Bravo til mesteren!

Fremragende arbejde, tak for en god ide med loftfliser.

Bare BOMB)) Meget flot og ryddeligt!

Smukke kasser! Og MK er stor, virkelig, for besværlig for mig.

Vidunderlige tæpper! Mange interessante ting lært af din historie, tak!

Dette er noget utroligt. Men. Det er ikke nok at have materiale, vi har også brug for gyldne hænder. selv om alt er beskrevet i detaljer,

Det kan jeg højst sandsynligt ikke. Under alle omstændigheder tak for den interessante, fantastiske MK. Alt er super.

Meget smukke kurve! Ideen om loftfliser interesseret!

Lyuba, arbejdet er bare fantastisk. Og for mesterklassen, en særlig tak, interessant ide.

God eftermiddag, Lyuba! Beundret af dine smykkeskrin!

Jeg har en vis erfaring med pap - bølgepap og bogbind. Bruges en gang loftet fliser som grundlag for håndværk fra dej. Nu fik jeg rester og tænkte: er det værd at prøve. Jeg besluttede at bøje det lidt, og det forekommer mig, at flisen vil bryde, hvis den er bøjet så meget på bunden. Har du nogensinde haft det her sket? Her er en pap til denne fugtighed, og flisen behandles ikke på nogen måde?

Og en anden ting: For en 6-hjørnes boks skal du skære skærelinjen i en vinkel, så de docker uden et hul. Hvordan har du gjort det?

Ja, på baggrund af din oplevelse er mulighederne interessante! Nu lim kasketter lavet af MDF, men så allerede træt af rektangulære former.

Tak på forhånd for dit svar.

Hej Natalia! Tak for din venlige tilbagemelding om mit arbejde. Når vi slår en flise, behandler jeg ikke noget, kun en hud og en god rullestift. Selv på en liter krukke viste det sig at være såret uden nogen rynker (som jeg var bange for). I 6-8 kulkasketter skæres et ansigt ud af 2 dele, hvoraf den ene er (indvendig) 1,5 mm kortere på begge sider. Derefter udjævnes mellemrummet med en kitt. Du har mange muligheder, jeg færdiggør kisten med en ny ide, ganske interessant --- ved hjælp af spoler af mad, madfolie mv. Jeg sender det næste uge

Håndværk fra loftfliser: legetøj, kort og dekorationer

Fra loftet fliser kan du lave en masse interessante ting.

I dag er der et stort udvalg af byggematerialer, hvoraf de resterende oftest vi smider væk. Efter reparationen er der mange stykker skrot, der kan bruges til forskellige souvenirs og gøre nyttige ting i huset.

I de fleste mennesker er der en kreativ berøring, og især hvis du har børn, kan du lave en endeløs række interessante håndværk med dem.

Polyfoam som materiale til kunsthåndværk

Resterne af loftpladerne af skumplastik - et glimrende materiale til kreativitet. Det er let skåret med en kniv eller en saks, holdbar, tolererer meget godt farve, perfekt limet. Derfor, såvel som fra simpelt polyfoam, kan loftflise håndværkene nemt og enkelt gøres med dine egne hænder (se Skumplastikplader - Professionelt loft trimning med egne hænder).

Selvfølgelig kan du fra husholdningsskummet, som normalt er foret med husholdningsapparater, gøre mere voluminøse ting (se Skumfliser på loftet, typer og installationsanvisninger). Fordi det er tykkere. I disse tilfælde kan du endda skære en kugle eller et æg med et skarpt blad. Mere flad flise giver ikke mindre mulighed for kreativitet. Sammen med dig, lad os huske din barndom, og tænk bare på hvad der kan gøres fra resterne af almindelige loftfliser.

Håndværk fra skumplader gør det selv

Den enkleste håndværk, der kan laves af loftfliser, er vedhæng eller juletræsdekorationer.

Juledekorationer

Sådanne juledekorationer er ret enkle at lave.

Du vil have det sjovt og nyttigt at bruge tid sammen med dine børn, hvis du er involveret i at lave denne slags smykker.

 1. Ved hjælp af en kontorkniv eller simpelthen saks, er tallene skåret ud i overensstemmelse med skitsen tidligere trukket på flisen. Disse kan være hjerter, klokker, blomster, stjerner eller snefnug.
 2. Tag ikke straks op for komplekse mønstre, for en gang kan det være forenklede former. Hvis børnene er små, skal du hjælpe dem med at skære hovedpersonerne selv ud.
 3. Nu kan du ved hjælp af PVA-lim holde dig med tegninger af farvet papir, glitter, rhinestones eller perler. Du kan tegne på tegningerne tegninger.

Vær opmærksom! Husk at malingen ikke skal indeholde acetone eller andre aktive stoffer, da skummet smelter fra dem. Det er bedst at bruge gouache, tempera, felt-tip penne eller kunst olie maling. Det er dog værd at bemærke, at oliemaling tørrer længe nok. Blyanter vil ikke fungere, da de kun vil skubbe gennem materialet, men ikke tegne.

Festlige, især nytårsdekorationer - vedhæng er lavet til din smag, så er der en sløjfe til hver. For eksempel, forenklede figurer af julemanden og snejomiden, snefnug og meget mere. De er derefter malet og efter tørring hængt på juletræet eller lavet en krans.

En anden ting du kan gøre fra loftet fliser - bulk juletræ til det nye år.

 1. For at gøre dette skal du tage ca. 10 stykker skum (mere), og hver cirkel er tegnet. Desuden er den første runde den største, og alle efterfølgende er mindre end hver forrige. Og så - til det mindste. Den største vil være den nederste del og den mindste - toppen.
 2. Nu udskæres fedter på hver cirkel rundt i konturen. Disse vil være grene med nåle af det fremtidige juletræ.
 3. Dernæst tager vi en ret stiv wire, den ene ende er indsat i et forberedt stykke på forhånd - et stativ, der bøjer spidsen fra bunden.
 4. Krus med fedter skal males grønt, og efter tørring stræber vi dem på en trådramme (juletræets kommende stamme). Vi starter fra bunden, det vil sige fra den største cirkel. Og så videre i orden, til toppen.

Sildben klar. Det er kun at dekorere det efter din smag og lyst.

Postkort og valentiner

Valentine flise loft.

Gratulationskort eller valentiner - her er en anden type håndlavet håndværk.

 1. Valentines skåret ud i form af hjerter, så malet til din smag.
 2. De gnistre, der anvendes på dem, vil se meget originale ud. Dette gøres meget simpelt. Det færdige hjerte efter tørring af maling på de rigtige steder er smurt med transparent lim. Bedst af alt er PVA eller papirvarer lim. Derefter, indtil det er tørt, sprinkles disse steder med fin glitter. Meget godt til dette formål passer gnistre til manicure, som sælges i butikkerne.

Postkort bedre at gøre i form af bøger. For at gøre dette skal du klippe to identiske halvdele af skum og derefter fastgøres langs den ene kant med limet papirstrimmel. Nu kan kortet åbne og lukke.

Undervisningslegetøj

Hus af skumfliser.

Bogstaver og tal - nyttigt til udviklingen af ​​dit barnhåndværk, som du kan gøre med ham fra loftfliserne. Du kan skære hele alfabetet, som for øvrigt vil være for barnet, hvis han lærer at læse og tælle. Du kan skære bogstaver til lykønskninger, for eksempel en god fødselsdag til et familiemedlem og hænge denne sætning på væggen. Det vil være en behagelig og original overraskelse.

Mere komplekse håndværk - voluminøse pyramider, huse, biler og meget mere.

Individuelle dele skæres (vægge, tag) og limes sammen allerede i færdigvaren. Til en bil skæres kropsdele og hjul ud, så limes de sammen på samme måde.

Vær opmærksom! Det er bedst at bruge tyk PVA lim til sådanne formål, da malingen på papirvarer limen efter at den er tørret, kan være ujævn.

Således kan du bygge en hel by. For at gøre dette skal du tage et stort tykt ark karton, så hold dig til hvert hegn, hus, bil og andre detaljer.

Håndværk

Smeltet relief fra loftfliser.

De slotte håndværk lavet af skumrester ser meget originale ud.

 1. Til dette er der taget en flise, der tegnes en tegning. Desuden kan du trække direkte på det (det kan gøres med en filtpen eller en heliumpen).
 2. Hvis du ikke har selvtillid som kunstner, kan du overføre den færdige tegning til basen. Til denne egnede metode til "pushing through". Det er - den færdige tegning, overlejret på skummet, cirkuleret med en blyant. Og allerede på flisen gentager du det.
 3. Derefter ved hjælp af en skarp papirvarer kniv skåret igennem, trækker ud alt unødvendigt.
 4. Efter arbejdet kan du klæbe bagsiden af ​​bålet med farvet papir.
 5. Hvis du vil hænge et billede på væggen, skal du holde en loop på bagsiden. Og du kan lave håndværk på stativet. For at gøre dette skal du klippe benet og klæbe det med et stykke papir fra bagsiden.

Som vi forstod, er dette kun en lille del af ideerne fra dem, der kan realiseres selv af dem, der ikke er stærke i kreativ aktivitet (se Polystyrenloftfliser - vælg den rigtige mulighed). Faktisk kan håndværk fra loftet fliser i massen af ​​muligheder, gøre alle. Det vigtigste er lyst og fantasi. Så vil du bruge tid til gavn for dig selv og dine kære.

Sommerfugle på væggen med egne hænder

Mange mennesker vil dekorere rummet eller renovere deres hjem til ferien, så det er mere hyggeligt og smukt.

Normalt, når det kommer til at dekorere, betyder det en masse penge. Det samme kan siges om boliger, hvilket kræver en masse tid og penge at opgradere.

Men hvis du nærmer dig dette problem kreativt, kan du dekorere ethvert værelse uden høje omkostninger.

Du kan dekorere væggene med malerier eller paneler lavet med egne hænder, og du kan dekorere en eller flere vægge med enkle papirfugle.

På vores hjemmeside finder du også:

Efter at have skabt en sådan udsmykning, vil du blive overrasket over, hvor smukt vægindretningen ser ud, hvilket giver indtryk af, at mange lyse, sjældne sommerfugle kryber på din væg for at hvile.

Du kan også oprette en hvirvelvind af sommerfugle, der ser ud til at svæve i luften, flapping deres vinger i en synkroniseret dans.

Sådan et ulige job vil utvivlsomt være glædeligt for øjet. Og sommerfugle kan ikke kun være papir - de kan males på væggen, som også vil se meget attraktivt ud, især hvis du bruger lysende maling.

Papir sommerfugle på væggen. Mulighed 1.

- farvet papir eller klæbende film

- lyse magasin sider

- Scotch tape eller PVA lim

- pen eller spidspen pen

1. Forbered en eller flere skabeloner af pap.

2. Brug skabeloner til at begynde at lave sommerfugle - cirkulere stencilen på farvet papir eller selvklæbende film (som simpelthen skal limes til væggen).

* Antalet og størrelsen af ​​sommerfugle du vælger.

3. Hvis du bruger en selvklæbende film, så er du næsten færdig - du skal bare fjerne papirlaget, så sommerfuglkroppen bliver klæbrig. Nu skal du bare holde sommerfuglene på væggen, som du vil.

Hvis du brugte farvet papir, kan du vedhæfte sommerfuglene til væggen med stifter, lim eller almindeligt eller dobbeltsidet tape.

Butterfly væg indretning. Mulighed 2.

- farvet papir (helst tosidet)

1. Tegn en sommerfugl på farvet papir og skær det. Brug denne blank som en skabelon til andre sommerfugle. Du kan også lave flere skabeloner af forskellig størrelse.

2. Påfør skabeloner på farvet papir, cirkuler dem og skar nyt sommerfugle ud. At skære flere sommerfugle på en gang, simpelthen stakke flere ark, fold dem i halvt, tegne en halv af sommerfuglen og skære det ud - når du udfolder, vil du have flere sommerfugle på en gang.

3. Når du har lavet den rigtige mængde sommerfugle, læg dem først på gulvet for at finde ud af, hvordan de vil være placeret på væggen.

4. Start klæbende dobbeltsidet tape til hver sommerfugl, og start derefter stikkende sommerfugle i henhold til det skema, du tænkte på på forhånd.

* Sommerfugle kan sidde fast ved væggen, og du kan svinge lidt vingerne for at skabe effekten som om sommerfugle flirter.

Papir sommerfugle på væggen gør det selv. Mulighed 3.

- farvet papir eller origami papir

1. Fold flere ark farvet papir i en stak og fold dem i halvdelen og endnu en gang i halvdelen for at lave mange sommerfugle, når du skærer.

2. Tegn en sommerfugl på et stykke pap og skær det.

3. Brug en pap-sommerfugl til at tegne en sommerfugl på det øverste ark af stakken, der omgiver kartonskabelonen.

4. For at lime papirfugle på væggen skal du bruge dobbeltsidet tape.

Glødende sommerfugle på væggen med stencils

For en sådan sommerfugl har du brug for en lys mur og et stærkt lys i nærheden - f.eks. En bordlampe.

- stencils til sommerfugle

- fosformaling (i dette eksempel bruges 3 farver - gul, grøn og blå)

- svampe og børster eller svampebørster (en for hver maling)

1. Lav nogle stencils til sommerfugle. Det er ønskeligt, at hver maling har sin egen stencil (eller flere stencils).

2. Brug limstrimler til væggen i den ønskede rækkefølge.

3. Forbered en svamp, skær den i flere dele og fastgør hver del til børsternees håndtag. Du kan købe en svampebørste, og så vil du savne denne vare.

4. Forbered malinger på paletten, men bland dem ikke. Begynd at anvende maling på stencils limet til væggen. Det er bedst at male i svagt lys for bedre at se, hvordan malingen falder.

5. Vent på, at malingen tørrer (et par timer). Du kan sætte en blå maling omkring vingerne med en almindelig børste for at skabe illusion af sommerfuglbevægelsen. Fjern stencils og sluk lyset - du vil se, hvordan magisk fladrende sommerfugle på din væg.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Hvem som barn gjorde ikke papirarbejde med glæde, især hvis dine forældre var med dig?

Klipp ud snefnug, foldede cockerels og skibe - en speciel chic. Så vidste de ikke, at dette værk kaldes origami. Det ser ud til at alt er tydeligt i titlen: loftet fliser - Lepi ovenpå. Og nej!

Materialet, hvorfra flisen er lavet, er skåret; bryder jævnt, hvis det er let trimmet Malede - det vil sige godt behandles. Sprang fantasi - og væk! Men mennesket er et socialt væsen, og kan ikke men dele sin viden og færdigheder med andre.

Og disse andre bærer yderligere information. Her er vi ved hjælp af en tematisk video: "Hvad kan der gøres fra loftet", vi vil gerne dele interessante ideer med dig.

Sammensætningen af ​​fliser, egnet til håndværk

Hvem efter reparation indsamlede ikke resterne af fliser, bundplader, deres stykker og trimning, lim? Og det er en skam at smide det væk - og pludselig vil det komme til nytte, men det kan pludselig aldrig komme. Måske vil vores instruktioner give dig et nyt kig på det materiale, der er blevet udarbejdet, og dine børn vil nyde kommunikationen og det kreative arbejde med dig på tærsklen til nytår.

Vi tilbyder for klarhed et par billeder, der præsenterer håndværk, lavet for hånd:

Det er nødvendigt, at børns håndværk hænger på juletræet på det mest fremtrædende sted, for det vigtigste er ikke legetøjsprisen, men betydningen af ​​fællesproduktion.

 • Loftet fra polyfoam er perfekt skåret med en kniv, en saks, den er malet og fastgjort sammen;
 • Polyfoam husholdningsemballage giver dig mulighed for at få voluminøse håndværk og forskellige gizmos;
 • Kombiner fliser af forskellig tykkelse i deres håndværk.

Gør forskellige håndværk

Lad os starte med simple håndværk, som i matematik - fra simpelt til komplekst.

Juletræ vedhæng

Nytår kommer, vi forbereder juletræ vedhæng eller legetøj:

 • Cirkel omridset af et hjerte, en klokke, en tulipan, en stjerne eller en snefnug med en blyant og med en papirkniv eller brug bare en saks til at skære dine skitser ud
 • De skal være ret enkle. Tænk på at fastsætte håndværk. Som en mulighed limes sløjfernes sløjfer til legetøjet med lim, eller huller vil blive fremstillet i håndværk og trådene vil blive strakt i dem;
 • Hjælp små børn til at klippe billeder. Udfør ikke komplekse tal for ikke at afskrække lysten hverken i dine egne børn eller i børn;
 • Loftflise, hvorfra blankerne er tilberedt, lad ham ligge i forventning;
 • Fra simpelt farvet papir, forskellige folier fra slik, glitter, rhinestones, perler, vil vi lave en hel masse dekorationer til vores tegninger.
 • Vi vedhæfter og dekorerer håndværk fra flise med PVA lim: stiklinger fra farvet papir, glitter, rhinestones, perler;
 • Du kan sidde og male alt. Gouache, tempera, felt-tip penne eller kunst olie maling er mest foretrukne. Hvis der er tid til dem at tørre, vil oliemalingerne tørre i lang tid;
 • Blyanter, selv de blødeste, må ikke male, men skubbe materialeemner, det er ikke ønskeligt at male dem;
 • På juletræet er det naturligvis bedre at forberede figurerne til julemanden, snejomiden og snefnug. De distribueres enten ad gangen på forskellige steder, eller der laves kranser fra dem.

Forsigtig: For at undgå smeltning af skummet må malingsammensætningen ikke indeholde acetone eller andre aktive stoffer.

Bulk juletræ

Lydstyrket juletræ fra loftet er en original ide, og det er ret nemt at forberede:

 • Du behøver kun 10 stykker eller mere skum, og en cirkel er tegnet på hver enkelt. Princippet om dukker - fra en stor cirkel til en lille. Den store cirkel er basen, den lille er toppen og inde er en pyramide af cirkler af forskellige omkreds;
 • Vi skærer tænder på hver kontur af cirklen, efterligner grene med nåle;
 • En ret stiv wire eller en tynd metalstang er taget på juletræets stang, en bagt elektrode kan bruges, og den ene ende indsættes i stativet;
 • Krusene er malet i grønt og spændt på stangen nedenfor.

Valentine kort

Forsøgte ikke at lave dine egne kort Valentinsdag, og overraske dine kære? Det hele starter en gang for første gang - så vi vil forsøge at eksperimentere.

 • Valentinen er skåret i form af hjerter, der er villet malet, underlag er lavet af papir, glitter, folie, dekoreret, smurt med transparent lim. Glitter til manicure hældes på disse kunstneriske pletter af lim, bånd og sommerfugle limes;
 • Du kan lave et postkort i form af en bog. På den går to identiske plader af polyfoam kvadratisk eller rektangulær, fastgør kanterne med en papirstrimmel limet på begge halvdele;
 • Brev og tal for at lære at læse og tælle små børn skæres fra loftet
 • Forskellige dele til at samle pædagogiske legetøj og bygge hele byer med biler, træer, blomster;
 • Forskellige stykker sidder fast på et stort ark karton, og der er skabt et billede af byen, en sump med pest og frøer, billeder af Vasnetsov genskabes, der bliver lavet advarsler om farerne på vejene.

Volumetriske malerier

Trykte malerier fra rester af skumplader kan sammenlignes med træskæring - og det er aerobatics. En skarp kontorkniv fjerner alt unødvendigt og efterlader en tegning, der tidligere er malet med en filtpenne på en flise eller presset med en skarp blyant fra papir;

Bagsiden er enten forseglet med farvet papir, og designet på et øje er hængt på væggen, eller der er forberedt en stativ eller et ben.

OBS: Mure af skoler, gymnasier, lyceums er dekoreret med sådanne håndværk.

Modeller af huse

Du kan gøre huse af forskellig størrelse og kompleksitet fra resterne af skumplader med dine egne hænder. Separat gøre alle detaljer i huset: vægge, tag, døre, vinduer og meget mere.

 • Skåret ud af fliser indenlandske emner, møbler og husholdningsapparater.
 • Brug af kludskraber, efterligning af gardiner, polstring af møbler og andre boligtekstiler er lavet.
 • Alle dele er malet og limet med transparent lim. Processen er ret tidskrævende, men meget spændende.

Du kan oprette kopier af arkitekturmonumenter eller bare smukke bygninger. Prisen på råvarer er ubetydelig, og resultatet er imponerende.

Flyvende modeller

Mange eksemplariske popper, der ikke alene elsker at starte fly selv, men også forbereder flyvende modeller sammen med deres børn og nyder deres fly, gør håndværk fra skumplast.

De er mere pålidelige end en drage, og det er meget mere interessant at se dem flyve. Glider fra loftet er meget let, manøvrerbar, velkontrolleret, holder luftstrømmen og flyver i lang tid.

For at gøre det skal du forberede:

 • Almindelig, uden relief mønster fliser;
 • PVA lim;
 • Reiki 4x4 af fyrretræ;
 • Knapper, tøjklemmer;
 • Pins eller nåle;
 • Skabeloner, penne, markører;
 • Kontor kniv, lille hud på baren, plasticine.

Ansvarligt arbejde kræver en videnskabelig tilgang. Det er nødvendigt at tegne og lave glideskabeloner:

 • En udskrift af tegningen er limet på pap, en skabelon påføres flisen, knapperne, knapperne, stabilisatoren og kølen skal fastgøres og skæres rundt;
 • Fjern skabeloner, derefter en medicinsk skalpel eller brevpapirkniv, der tillader 1-2 mm, skåret arbejdsemnet ud;

Forsigtig: Rør ikke på arbejdsstykkets linjer, husk om godtgørelserne.

 • Vi fortsætter til behandling af emner efter at have noteret grænselinierne;
 • Bar med sandpapir, fremadrettet baglæns bevægelse, stabilisatorer og vinge fastgjort til profilen;
 • Forsøg ikke at forkæle delen, forarbejdning fører glatte bevægelser. Profilen kan gives og opvarmes jern, men dette kræver færdigheder;
 • Få detaljerne i den ønskede formular? Fortsæt med limning af PVA lim.

Forsigtig: Brug ikke limmoment, hvilket vil gøre flyet til et amorft stof, som grød.

 • Rack 18-25 centimeter på begge sider er smurt med lim og læg i 5 minutter for at opsuge træet;
 • Stabilisatoren og vingen er belagt med lim i midterlinjen, fastgørelsen sker med tøjspinde, kølen er fastgjort til vingen med samme mellemlinie;
 • 5-8 timer designet tørrer, afregner og du kan begynde at oprette modellen;
 • Glider er lanceret fra en hånd, og dens flyvende egenskaber er visuelt bestemt;

Tip: Din svævefly går stærkt op - læg et stykke ler på din næse. Dyk - plasticine skulptur på halen eller bøj stabilisatoren lidt, hvilket vil balancere designet.

Nu ved du, hvad der ellers udover beklædningen, loftfliser passer til. Selvfølgelig er det kun en lille del af det, du kan tænke på og gøre. Prøv at tilbyde dine børn at komme med håndværk selv, og deres fantasier og ønsker vil overraske dig.

Dig selv mester

Populære publikationer

Seneste kommentarer

Beskåret relief af skumpladefliser

Beskåret relief af skumpladefliser

Til håndværk kræves et minimum af omkostninger og værktøjer:
- skitsepapir

Sådan gør du:
1. Lav en skitse af arbejdet. Det bør være meget kortfattet og tankevækkende uden unødvendige små detaljer. Det er tilrådeligt at gøre det i tone for at gøre det klart, hvilken del der skal skæres ud senere, og hvilken del at forlade i forgrunden

2. Vi pålægger en skræddersyet skitse på skumfliserne, fastgør kanterne, så tegningen ikke bevæger sig eller forvrænges. Vi oversætter tegningen ved at trykke.

Det er ønskeligt at lægge glas på bordet for ikke at beskadige bordets overflade, og knivbladet gør det lettere at glide på glasset.

3. Vi begynder at skære fra store områder og gradvist flytte til detaljerne.

4. Når hele forsiden er klar, skal du forberede ryggen. Det er nødvendigt at beslutte, hvilken baggrund reliefen vil være. Du kan eksperimentere ved at erstatte farvede baggrunde og vælge den mest succesfulde. Det endelige resultat af arbejdet afhænger af det. Det samme arbejde vil se anderledes ud og ses fra farvekombinationen.

5. Hvis der vælges en farvet baggrund, skal hele baggrundspladen males i den valgte farve. Akrylmaling, der let påføres skumoverfladen, passer bedst til dette.

6. Næste og sidste etape vil være installationsarbejdet. For at gøre dette skal du forberede små "ben" til at binde fronten og baggrunden. Skær i skumkvadrer ca. 2x2 centimeter i størrelse. Vi fastgør 2 firkanter til hinanden, vi får et "ben". Sådanne "ben" har brug for 4 stykker, og muligvis mere, hvis den forreste baggrund vil falde. Du kan binde med dobbeltsidet tape eller enhver lim, der ikke korroderer skummet.

8. Nu er det nødvendigt at klæbe forgrunden og bagsiden sammen mellem sandwichmetoden.
Hvis der vælges et flertallet plot, limer vi også lagene mellem hinanden med "benene" mellem hvert efterfølgende lag.

Ligesom vores hjemmeside? Tilmeld dig eller abonner (meddelelser om nye emner vil blive sendt til mailen) på vores kanal i MirTesen!

Håndværk fra loftet fliser gør det selv

Skumpladefliser - et materiale, hvorfra det er nemt at lave håndværk med børn. Arbejdet kræver brug af enkle værktøjer, der giver dig mulighed for at lave håndværk selv begyndere guider. Ja, og selve materialet er let at købe på ethvert butiksmateriale eller bruge flisen, der ikke var nyttigt under reparationen. Læs mere >>>

Skumpladefliser - et materiale, hvorfra det er nemt at lave håndværk med børn. Arbejdet kræver brug af enkle værktøjer, der giver dig mulighed for at lave håndværk selv begyndere guider. Ja, og selve materialet er let at købe på ethvert butiksmateriale eller bruge flisen, der ikke var nyttigt under reparationen.

Materialegenskaber

Pladefliser lavet af polystyren er bøjelige, letvægtsmateriale, hvorfra det er behageligt at skabe. Den kan frit skæres med saks eller en brevpapirkniv, lim de nødvendige dele til arbejdet, maling, dekorere med ekstra materialer. Men du skal huske nogle af nuancerne i at arbejde med fliser.

 • Gouache og felt-tip penne er velegnede til farvning af fliser.
 • Farvede blyanter maler skummet ikke lykkes - det er for blødt.
 • Til limning anvendte dele PVA eller dobbeltsidet tape.
 • Det er umuligt at anvende acetonbaserede klæbemidler, fordi de vil beskadige fliserne.
 • Ikke lamineret flise vil være velegnet til arbejde.
 • Høstede dele af loftfliserne kan være lidt bøjede, hvilket giver dem den nødvendige form, men det er umuligt at bøje for meget, så flisen ikke går i stykker.

Varianter af håndværk

Fra fliserne kan du lave både flade og voluminøse håndværk:

 • postkort;
 • bogstaver og tal;
 • dekorationer til juletræet;
 • modeller af huse og forskellige udstyr (fly, tanke, biler osv.);
 • figurer af dyr og fugle
 • også gøre flerlags produkter;
 • og så videre

ydeevne teknik

Udførelsesprocessen involverer normalt anvendelse af elementerne af produktet på flisen, skæring, limning (om nødvendigt) og udsmykning af håndværket.

I de detaljerede fotos i vores workshops vil du se, hvordan du kan lave håndværk fra loftet og derefter forestille disse ideer, gør det selv eller med dine børn.

Hvilke håndværk kan laves fra resterne af loftfliser?

Efter reparationer i huset forbliver der normalt mange rester fra belægningsmaterialerne. Mange mennesker tænker på, hvor de kan bruges med fordel. Rester af tapet bruges til at indsætte over møbler, indvendige genstande eller til at lave et omslag til hjemmebagte bærbare computere. Og hvad kan der laves af loftplader lavet af skum? Nogle bruger dem som grundlag for håndværk med egne hænder.

Indstilling loftsflise håndværk

De enkleste versioner af produkter, der kan laves af skumpladefliser, er juletræsdekorationer eller vedhæng. Børn vil elske at tilbringe tid sammen med dig for at lave sådanne dekorationer. De gøres meget enkle:

 • På skumrester maler du de ønskede former: hjerter, stjerner, snefnug, små mennesker osv.
 • skære dem med kontorsaks;
 • Individuelle figurer er dekoreret eller indsat på dem ved hjælp af PVA lim tegninger, de syer dekorelementer.

I sammensætningen af ​​den maling, der anvendes til registrering af produkter fra skum, bør der ikke indbefattes acetone og andre aktive stoffer, der kan smelte skummet. Det er bedre at male håndværk fra loftet fliser med gouache, felt-tip penne eller olie maling.

Du kan lave et volumen juletræ til nytår, malerier om forskellige emner, huse, biler osv.

Billeder af loftfliser kan have forskellige størrelser og udføre mange funktioner, såsom postkort. De kan dekoreres i form af Valentine. For at gøre dette skal du skarpe pæne hjerter fra en flise og tegne dem med glitter, perler, dekorere det, lav de tilsvarende påskrifter med feltpidser. Du kan lave kort i form af en bog: skåret ud to identiske dele fra skum og tilslut dem med en limet bånd af dekorativt papir.

Hvis du kan tegne godt, skal du oprette et mesterværk, male et landskab, et stille liv eller noget andet på din smag på den skårne flise. Så kan du hænge billeder på væggen og vise dem til familie og venner.

En anden mulighed er at hænge billeder af dine kære på skumgrunden og dekorere det med regn, glitter, små legetøj eller ornamenter. Alt afhænger af din fantasi, i dette tilfælde er der mulighed for at vise det i det fulde omfang.

Sådan skæres en svævefly fra et loftflise

Det mest populære produkt fremstillet af skummaterialer, som er meget populært hos børn, er en glider lavet af loftfliser. Det gøres ret let, du skal bruge følgende materialer:

 • loftflise uden mønster;
 • PVA lim;
 • træskinne, bedre fyrdel 4x4 mm og en længde på 1922 cm;
 • knapper;
 • stifter;
 • tøjklemmer;
 • skabeloner;
 • markører, markører, kuglepenne;
 • kniv til kontor;
 • hud til slibning;
 • modellervoks.

Først skal du skære skabelonen. Tegninger af forskellige svævefly finder du på internettet og vælger en model til din smag. Udskrevne og skårne elementer skal limes til papen, så skal de fastgøres til fliserne, fastgøres med knapper eller stifter og skæres rundt. Derefter skæres de ud med en brevpapirkniv med et tillæg på 12 mm.

Nu behandles emnerne med sandpapir for at give glathed og glathed til overfladen af ​​vingen og stabilisatorerne af bevægelsen frem og tilbage. Slibedele skal være glatte og forsigtige for ikke at ødelægge dem.

Næste trin er limning af alle elementerne. Skinnen er belagt med hvid lim på den ene side og den anden og efterladt til at bløde. På vingen og stabilisatoren markerer midten og belæg den med lim på bunden i mellemlinjen. Derefter fikseres alle detaljer med tøjspinde, kæden er fastgjort med stifter til vingen i mellemlinjen.

Efter 68 timer kan du fjerne monteringen og justere svæveflyet. For at sætte det op, kør modellen fra dine hænder og se, hvordan det flyver. Hvis svæveflyvningen er stærkt stigende, skal du gøre din næse tungere ved at klæbe et stykke ler til det. Hvis modellen dykker skarpt, skal halen være tungere, og ler skal limes til den eller bøj stabilisatoren nedad.

Så hvis du beslutter dig for at dekorere dit loft med skumplader, husk fra resterne af materialet, at du kan oprette nyttige produkter eller lave legetøj til dine børn.

Artikel "Wonders of the ceiling tiles"

Handogina Svetlana Gennadievna

Børnehave №2 "Teremok" byområde Vlasik Moskva-regionen.

MIRACLES OF TURNING EN FLYGTE TILE.

Da jeg så et foto på stedet for "landets herrer", hvor alle slags efterårsblade af enkle loftsplader hang fra loftet, men jeg havde et imponerende og originalt udseende, havde jeg en ide at forsøge at dekorere musikhalen med attributter lavet af dette materiale, men ifølge mine egne skitser og skabeloner til tema ferie og underholdning.

Trods det faktum, at der er et stort udvalg af materialer, hvorfra du farverigt og farverigt kan dekorere værelserne på en ny måde, besluttede jeg at indføre i min undervisningsaktivitet den ikke så udbredte måde at designe en musikhal og grupperum på med det foreslåede materiale, dvs.. loftfliser. Det er let i vægt, smidig i design (let at male); produkter fra den kan hænges overalt, hvilket resulterer i smukke mobiltelefoner; Vedhæft til enhver væg til dekorationsformål.

Disse udsmykninger skæres ud af den ældste og mest kendte, men allerede lidt glemte metode af "WYTYNANKA" - skåret ud fra det ukrainske ord "vitinati". Dette er en af ​​de typer af dekorative og anvendte kunst, der er baseret på at lave åbent mønstre og papirpynt. På denne måde blev gamle fliser og malerier udført.

I dag kan sådanne produkter bruges til enhver tematisk ferie. Derudover bruges attributter til danse, dekorationer til matinees, forskellige forestillinger og temaunderholdning.

Så, for eksempel ved hjælp af "vytnanka" -metoden, kan det gøres til efterårsferien: farverige blade og slippe dem på tynde tråde kan hænges fra loftet. Bladene vil hænge og bevæge sig med hvert åndedrag, hvilket skaber en følelse af bladfald. For at skabe en efterårstemat, passer farverige regndråber, som kan klistres over med tape, hvilket får dem til at skinne (foto №1). Ud over sammensætningen er det lykkedes at flyve kraner fremstillet i denne teknik perfekt.

På vinterferie ser alle slags snefnug oprindelige ud fra loftet (foto №2). De kan dekorere ikke kun musikhalen, gruppen, samt stedet i vinterperioden. Og for at snefnugene kan skinne, kan de være lidt farvede med farvede glasmaling.

Til forårsmatinerne vælges en mere blid udsmykning af hallen. Blomster, sommerfugle, fugle, klokker lavet af det foreslåede materiale ser vidunderligt her. De ser godt ud både i en malet form og bare i hvid, og passer til ethvert emne for matinee i forårssæsonen (fotos nr. 3, 4, 5, 6).

Udskårne produkter fra loftfliserne kan males i regnbuens forskellige farver med almindelig gouache, men efterhånden bliver gouache smuldret, så det skal blandes med lim eller belagt med lak på toppen. Farvede glasmaler er også velegnede til farvning af loftfliser, og som en mulighed, men på en meget bekvem måde (siden du kan lave alle mulige nuancer) er gouache blandet med vandbaseret maling (til maleri tapet til maling) eller vandbaseret maling med en anden farve farver, der modtager lyse, mættede farver og deres nuancer.

Det er så effektivt og på en original måde, at du kan dekorere en musikhal, grupperum og lige så meget på en simpel, men interessant måde med minimal tid, indsats og penge, hvilket kun viser en lille fantasi og kreativitet.

LiveInternetLiveInternet

-Søg efter dagbog

-Abonner via e-mail

-kategorier

 • Mine værker og billeder (66)
 • HUS OG FAMILIE (782)
 • Børn er vores lykke (57)
 • Til børn, håndværk med børn (180)
 • boligøkonomi (263)
 • rejser (156)
 • feng shui, psykologi, esoterisk (114)
 • Alt om skønhed og sundhed (749)
 • til vægttab, kost (79)
 • sundhed, traditionel medicin (300)
 • ansigts skønhed opskrifter (173)
 • hårpleje (74)
 • hånd- og fodpleje (85)
 • HOME - håndlavet (2509)
 • lampeskærme, sengelamper, lamper (125)
 • Vaser, blomsterpotter, kurve (240)
 • kranse (182)
 • indretning (296)
 • pap møbler (30)
 • DIY Møbler (152)
 • Miniaturer (20)
 • mosaik (66)
 • paneler, rammer, spejle (252)
 • håndværk, indretning (554)
 • dækker, gardiner, tæpper (379)
 • reparation, efterbehandling af lokaler (54)
 • CANDLES med egne hænder. Dekoration (56)
 • Topiary DIY (132)
 • Blomsterhandler (104)
 • Mode og stil (303)
 • TIL BAG OG GARDEN håndlavet (371)
 • Træ møbler og bygninger (79)
 • indendørs, haveplanter (90)
 • Have figurer og skulpturer (62)
 • konstruktion i landet (50)
 • Håndlavet til have og sommerhus (97)
 • HANDMADE fra simple materialer (1166)
 • HANDMADE AF CARDBOARD (227)
 • fra affaldsmateriale (260)
 • fra grene, snags, birkebark (90)
 • vinkurve (16)
 • fra sten og sten (28)
 • kaffebønner (75)
 • majs blad, talash (10)
 • af pærer (16)
 • lyn (27)
 • fra spisepinde, honning. spatler (41)
 • fra fødevarer (56)
 • fra plastflasker (110)
 • fra naturlige materialer (102)
 • af knapper (28)
 • fra muslingeskaller og koraller (21)
 • græskar og solsikkefrø (17)
 • kegler og egern (44)
 • fra æggebakker (32)
 • nødder, knogler og pistacienødder (18)
 • HANDMADE FRA PAPIR (1021)
 • bølgepapir, servietter (86)
 • kasser, kurve, paneler (218)
 • kaffefiltre (17)
 • musik, bogsider (112)
 • Origami, Kusudama, Quilling (177)
 • papier mache (108)
 • Pape Art (8)
 • scrapbooking, pergamono (110)
 • Papirblomstrer (285)
 • Bølgepapir og crepepapir blomster (119)
 • VINTAGE (611)
 • vintage billeder, udskrifter (54)
 • Vintage håndlavede (318)
 • burlap, jute, twine (261)
 • print på møbler, puder (58)
 • Shabby chic (49)
 • EMBROIDERIER (699)
 • beadwork, sequins (10)
 • satinsting broderi (64)
 • børnebroderi (65)
 • Tæppe broderi (50)
 • tværsømmønster (405)
 • bånd broderi (77)
 • volumen broderi (22)
 • plastik lærred (20)
 • Udstyr til broderi (41)
 • STRÆDNING (2710)
 • skåle, kurve, poser (75)
 • strikning til børn (215)
 • strikning til mænd (45)
 • strikning fra pakker (21)
 • strikning. legetøj (217)
 • strikkede ting, håndværk (208)
 • strikkede ornamenter, tilbehør (121)
 • jakker, cardigans, veste (260)
 • magasiner, strikning bøger (45)
 • hæklede tæpper, ottomaner (126)
 • bluser, pullovere, trøjer (229)
 • strømper, tøfler, strikkede sko (77)
 • kjoler, tunika, frakker (140)
 • Tæpper, puder, sengetæpper (189)
 • servietter, glasholdere (144)
 • Bordduge, hæklede gardiner (45)
 • tasker, tegnebøger, kosmetiske poser (175)
 • toppe, sarafaner, badetøj (112)
 • mønstre, teknik, værktøj (175)
 • mørbrad, kombineret (44)
 • hækle og strikke blomster (143)
 • Hatte, sjaler, tørklæder, sjove (202)
 • nederdele, shorts, bukser (44)
 • DECOUPAGE (515)
 • dressing (323)
 • decoupage på stof (34)
 • bulk decoupage (39)
 • prikkemaleri (12)
 • stencils, mønstre, billeder (152)
 • æg crackling (27)
 • Legetøj, håndklæder håndlavede (1023)
 • Legetøj i teknikken VALANYE (38)
 • legetøj, filt artikler (158)
 • kaffe legetøj, håndværk (71)
 • nylondukker fra sokker (107)
 • tekstil dukker, fliser (182)
 • bløde tekstil legetøj (282)
 • Jullegetøj (36)
 • Håndværk, legetøj til børn (206)
 • Kokning opskrifter (1504)
 • kyllingeskåle (48)
 • fiskeretter (40)
 • i langsom komfur og mikrobølgeovn (29)
 • konserver og syltetøj (36)
 • søde kager (185)
 • Georgisk, kaukasisk køkken (124)
 • stegt (41)
 • forretter, hovedretter (122)
 • courgette, aubergine (60)
 • udskæring (31)
 • slik, cookies, desserter (93)
 • madlavning (147)
 • Kødretter (35)
 • drikkevarer (51)
 • patties, pasties, pandekager (54)
 • pizza, tærter, khachapuri (139)
 • Salater opskrifter med fotos (148)
 • pickles, præparater til vinteren (104)
 • supper, flydende retter (39)
 • kager (104)
 • frugtkager (51)
 • dekoration af kager, salater (79)
 • MALERING (711)
 • gips ler (58)
 • marcipan, mastik (143)
 • plast, polymer ler (300)
 • saltet dej (190)
 • koldt porcelæn (210)
 • MASTER CLASS / Tutorial (5223)
 • NEWSPAPER WEAVING (712)
 • Vævning fra aviser. MK (643)
 • vævning aviser. ideer (72)
 • FERIE, håndværk og gaver (1936)
 • Buketter og gaver fra slik (70)
 • gave dekoration papir (90)
 • usædvanlige gaver (73)
 • Nytår, jul (852)
 • Håndlavede lykønskningskort (37)
 • Påske (412)
 • Gaver til elskere (166)
 • Gaver til kvinder (89)
 • Gaver til mænd (20)
 • Bryllup (147)
 • Halloween - Halloween (91)
 • Håndarbejde. TEKNOLOGIER (1652)
 • Tilbehør, håndlavede smykker (467)
 • forskellige teknikker (15)
 • filtning (28)
 • emne dekoration (382)
 • indretning, dekoration af sko (19)
 • dekorative flasker (84)
 • læder (60)
 • kinusayga, lappeteppe uden nåle (33)
 • bøger, håndarbejde magasiner (83)
 • SOAP gør det selv. Dekoration (22)
 • tegning (30)
 • maleri på stof (29)
 • maleriobjekter (119)
 • capron blomster (22)
 • blomster fra bånd, blomster af stof (480)
 • Teknikker: WEAVING (286)
 • perlebroderi. dekorationer (94)
 • Tapestry, Izonit, Tenerife (26)
 • macrame, tatting (71)
 • perle blomster og træer (84)
 • UTILITY (218)
 • indtjening på internettet (48)
 • billeder til dagbogen (27)
 • Lyre (80)
 • nyttige programmer, links (91)
 • WordPress-websted (3)
 • SEWING (1637)
 • Denim Idéer (111)
 • Nålepuder (76)
 • T-shirts (55)
 • kurve, små plader, vaser (98)
 • sko, tøfler (79)
 • Tøjændring (187)
 • puder, pudebetræk, ottomaner (174)
 • sy værktøjer (76)
 • patchwork, quiltning (331)
 • poser, tegnebøger, kosmetiske poser (304)
 • syning til børn (188)
 • syning til dyr (23)
 • syning. nederdele (22)
 • sy selv (495)
 • Dette er interessant (951)
 • biler (22)
 • for sjælen, bønnen (7)
 • Online Shopping (275)
 • smukke billeder, billeder, malerier (56)
 • utroligt, men fakta (7)
 • nyttige tjenester, websteder (440)
 • sjove tricks (68)
 • I. Diverse (92)
 • videoer, musikvideoer, film (78)
 • Sange til sjælen (30)
 • Wishes and Gels (7)

-Regelmæssige læsere

-statistik

Fladrende sommerfugle i det indre. Stencils til vægge og loft

Ved hjælp af stencils på væggene eller i loftet kan du tegne fladrende sommerfugle. Ifølge filosofien om feng shui betragtes sommerfugle som et symbol på lethed i relationer, et symbol på glæde og oprigtig kærlighed. Kinesiske eksperter hævder, at tilstedeværelsen af ​​sommerfugle i det indre er et must for et godt familieliv, især med hensyn til det vigtigste rum - soveværelset. Ved hjælp af sommerfugle vil du kunne intensivere romantikken i huset, genopfriske seksuelle forhold og opfylde de mest hemmelige ønsker

I denne version er sommerfugle placeret i soveværelset på loftet omkring lysekronen. De er tegnet ved hjælp af stencils med akrylmaling. Når du har lagt sommerfugle i soveværelset, kan du, når du er alene, justere dit personlige liv, genoplive lidenskabens flamme i nærværelse af et blomstrende forhold.

I det indre, på vægge eller loft er sommerfugle placeret i par eller små flokke. Alt skal se så naturligt som muligt, som om de selv flutterede ind i soveværelset gennem en dør eller gennem et vindue, hvorefter de begyndte at cirkle rundt om sengen og under loftet. Når du åbner dine øjne om morgenen, vil glædelig fladrende sommerfugle møde din opvågnen uanset vejret uden for vinduet. Og om natten falder du i søvn i din komfortable seng, vil du blive overvældet af behagelige følelser og følelser.

Der er en vigtig advarsel om fejlen fra mange mennesker. De tror, ​​at ved at vedhæfte en sommerfugl til et gardin eller tyl, kan du give det lys og dermed forbedre effekten. Men husk, tule og gardin er placeret nær vinduet, og dine sommerfugle kan bare flyve væk i det og tage din lykke og trivsel med dig. Et panel med sommerfugle tørret i Sydvest-Østens sektorer er også upraktisk at placere.

Sommerfuglen symboliserer sjælens opstandelse, genfødsel og udødelighed. Det kan omdannes, forvandles, forvandles fra en almindelig larve til en smuk himmelsk væsen, der kommer ind i verden i en helt ny del. Stencils bruges til at tegne billeder på loftet eller vægge i huset (ikke alle kan tegne), stencils kan købes i online butikker, men du bør ikke købe noget, du nemt kan gøre med dine egne hænder. Det er nok at have en printer derhjemme, en sommerfugl er trykt og pænt skåret, fastgjort til hø eller loft med tape og alt), det er kun at vælge farven på akrylmaling i overensstemmelse med dit nyhedsfarve.