Bagetnye taggrunde til gardiner

Det er muligt at købe baguette gardinskinner til gardiner i Moskva i Decolux online butik med levering i Rusland. Vi sender det bedste sortiment af bedste baguetter til gardiner af naturligt træ eller dekorativt polystyren fra førende russiske og europæiske producenter af transportvirksomheder.

Loftsbelægninger til gardiner (med lister til lister) mister ikke popularitet og kan anvendes i enhver stil af interiør - fra minimalisme til luksuriøs ædel stil. 1, 2 og 3-rækkede plastdæk eller aluminiumsprofiler med svævefly ("løbere") kan bruges som linjer til hængende gardiner i baguetteafskærmninger. Ifølge fastgørelsesmetoden er der et baguette-loftskærm og væglister.

Brug af baguette tagskærme til gardiner i interiøret

Stilfuld baguette cornice til gardiner - det endelige tryk i design af vinduesåbninger. Dette er ikke kun et design til fastgørelsesgardiner, men et originalt tilbehør, der fremhæver skønhedens skønhed og sætter tonen til hele interiøret. Deres sortiment på markedet er forskelligt og gør det muligt for hver enkelt sag at finde en model, der passer til design, konstruktion og pris.

Hvad er baguetter til gardiner

Baguette til gardiner på tagskægget og er højdepunktet der giver den indvendige individualitet, understreger sin stil, kombinerer forskellige elementer til en enkelt sammensætning. Gå til butikken for ham, du skal forstå, at han kun adskiller sig fra lignende produkter i nærværelse af en dekorativ strimmel, der gemmer hele den "tekniske" del.

Eaves med en baguette strimmel er meget populære og kan passe ind i enhver indretning - fra minimalisme til en luksuriøs ædel stil.

Ved hjælp af et dekorativt taggrænse kan du løse en række opgaver:

 • visuelt justere vinduesåbningens proportioner og hæve loftet
 • skjule små konstruktioner og arkitektoniske fejl;
 • skjul fester og fejl, der gøres ved at sy gardiner under planken;
 • æstetisk glædeligt at kombinere multi-lag gardiner i en komplet sammensætning;
 • Baguetter er ikke kun rektangulære, men også konkave til udsmykning af karmevinduer, eller beregnet til bestilling.
Forstøbt støbning i karet vinduet

Takket være baguetten til gardiner er det ubemærket at montere tagskægget, det ser ud til at være en fortsættelse af loftet, som ser meget æstetisk ud. Praktisk design giver dig mulighed for at bruge dem til gardiner af enhver model og layering, arrangement af vinduesåbninger med ekstraordinær konfiguration.

Passende kan størrelsen af ​​baguetter vælges efter ønske. For eksempel at gøre det til en fremadrettet accent detalje eller et lille, ikke alt for mærkbart, med et mål i tankerne er at skjule en ikke for attraktiv cornice.

Forskellige typer af baguetter til gardiner

Som nævnt er den eneste forskel mellem sådanne cornices og de andre tilstedeværelsen af ​​en dekorativ strimmel, som skaber en vis design effekt i kombination med gardiner. Hun kan dække ethvert design. Så i store baguette lister til gardiner er bedst opdelt i to typer:

 1. planker uden taggrunde
 2. lameller med gardinstænger.

I det første tilfælde sælges dekorationsstrimlen separat og vælges under den eksisterende mount. Dette er praktisk, fordi det ikke er begrænset til valget af dets design. I det andet tilfælde går indretningen sammen med fastgørelsessystemet, og ved køb er det nødvendigt at tage hensyn til ikke kun korrespondancen mellem baguettes design og indretningstilstanden, men også hvordan mønsterets design passer til bestemte gardiner.

1, 2 og 3-rækkede plastdæk eller aluminiumsprofiler med svævefly - løbere kan bruges som linjer til hængende gardiner i baguetteafskærmninger.

De vigtigste indikatorer, der er orienteret, når du vælger baguetter til gardiner - materialet til fremstilling og overensstemmelse med design af rummet. Overvej dem mere detaljeret.

Hvilke materialer gør baguetter på tagskægget

Omkostningerne og udseendet af tagskæggene afhænger primært af materialet i dets fremstilling. På denne baggrund udmærker sig følgende typer baguetter:

 • polyurethan;
 • skum;
 • plast;
 • træ;
 • metal;
 • Gips.

Alle ovennævnte materialer kan med succes bruges til fremstilling af æstetisk attraktiv høj kvalitet gardinbane.

Baguetteafskærmninger fra polyurethan

Polyurethan er et højteknologisk, fleksibelt, letvægts polymermateriale, der i vid udstrækning anvendes i konstruktion og indretning. Fra polyurethan modtager fleksible, slidstærk, slidstærk produkter. Ved støbning kan de få nogen form. Især støbes forskellige lister (bas-reliefs, loftlister) og baguetter under lister fra den. Hertil kommer, at polyurethanmodeller ofte fremstiller huller til installation af kabel eller belysning.

Fleksible plastloftlister

Modeller af skum og plast - den næstmest populære. Alle former for ornamenter ser også godt ud på dem, de bruges oftest sammen med stræklofter og sælges ofte med en speciel loftsspor. Men i kvalitet er de væsentligt ringere end polyurethan - plast bliver gul, og skummet smelter under drift. Den største fordel ved lamellerne af disse materialer - lave omkostninger.

Udadtil ser alle tre slags baguetter sig om det samme. Derudover har fabrikanterne lært at male dem i forskellige farver, herunder dem der efterligner metal og træ. Slats til gardiner kan være polstret med stof, dekoreret med farvede keramiske eller glasindsatser.

Stilfulde og lakoniske træstøbningsklodser

Varianter af naturligt træ ser dyre og ædle ud. Dette er et rigtigt fund for klassiske interiører. Om nødvendigt kan træet males i enhver farve, belagt med guld, kunstigt ældet eller efterladt i sin naturlige tilstand og lakeret. Et andet plus af træ er økologisk renlighed, så det er helt naturligt, at dets omkostninger er højere end materialer skabt kunstigt. Metal cornice med læderbeklædning

Metalstrimler er hovedsageligt lavet af letvægts aluminiumlegering eller tynde plader af rustfrit stål. De er meget stærke, holdbare. I massesalg er det typisk typiske modeller med en jævn eller jaget overflade. Men i specialiserede værksteder kan du bestille et luksuriøst og unikt smedet produkt på et enkelt projekt.

Gips muligheder er lavet for hånd, specialfremstillede. Den originale baguetteplade lavet af gips, skiller sig ud for sin ekstraordinære dekorativitet, men kræver omhyggelig behandling og periodisk restaurering. Gipsplankernes høje omkostninger og skrøbelighed begrænser deres brug i boligområder. De er primært erhvervet til at dekorere vinduer i kunstgallerier, museer, teatre og lignende kulturinstitutioner.

Når du vælger en dekorativ cornice, skal du altid tage hensyn til ikke kun dine egne præferencer og prisen på produktet, men også typen af ​​vægge i rummet og gardinens materiale - jo tyngre stof, desto stærkere skal gardinet være.

Design tips til brug af eaves baguettes i interiører

Gardiner med frodige festoons, frilly draperier er dårligt kombineret med baguetter. Den bedste mulighed - klassiske gardiner og tyll uden ekstra folder. Men der er undtagelser, som i billedet ovenfor.

Universal løsning - loft baguette i loftets farve. Denne teknik giver rummet et visuelt rumfang, især i tilfælde hvor lofterne er hvide eller lyse pastelfarver.

Originale udseende modeller med et mønster, der duplikerer mønsteret på tekstiltilbehør eller tapet, der bruges i rummet.

Til lakonisk interiør (minimalisme, techno, high-tech, loft) er det bedste valg lige metalstænger uden yderligere dekorationer. Stærk, slidstærkt design af enkel rektangulær form lavet af letmetal understreger den sofistikerede og ekstravagante karakter af disse stilarter.

Klassiske stilarter indebærer brug af dyre materialer, så det mest hensigtsmæssige her vil være træværk, med efterligning af ædle træ- eller metalversioner med patina, belagt med guld eller bronze.

For nylig er budgetsamlinger af blødt træ-gardinplader dekoreret med polyvinylchloridfilm, der efterligner den oprindelige tekstur af ædle træ, blevet populære.

Et luksuriøst aristokratisk udseende vil tilføre rummet en baguette af ædle træ dekoreret med indviklede udskæringer eller et udførligt smedet produkt lavet til ordre.

En bred vifte af plastplader gør det lettere at bruge dem i interiøret af enhver stil. De kræver ikke særlig pleje, de forbløffer med formularer, farvepalet og evnen til at efterligne teksturer af naturlige materialer.

Konstruktioner af budgentræ, finer eller MDF er ideelt til moderne økologiske interiører såvel som forskellige landdistrikter (Provence, Land, Rustik, Chebbi-Chic).

For den "moderne" stil er præget af varme farver. Det ser harmonisk ud træ eller plast, efterligner træplanker af mørke farver.

Hvis du vælger en træpose, skal du være opmærksom på, at resten af ​​træindretningen skal svare til farve og tekstur.

Baguette Cornices

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farvebøg. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er valnød. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Wenge farve. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Kirsebærfarve. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farve eg. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Kirsebærfarve. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er valnød. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farvebøg. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er valnød. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Wenge farve. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Mokka farve. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farve malachit. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er guld. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farve ceder. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er sort. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er grå. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er sort. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er grå. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er grå. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Man-fre 10:00 til 21:00
Lør-søn fra kl. 10.00 til 18.00

Baguetter til gardiner

På trods af at traditionelle gardinstænger nu bruges ganske sjældent på grund af fremkomsten af ​​nye, mere attraktive arter, er slat-cornice et hyppigt valg. Baguetter gør det godt med den dekorative funktion, og har også en række fordele.

Hvad er det?

Baguette er en dekorativ strimmel, der dækker loftet og loftet. Loft baguetter kommer i forskellige stilarter, former, farver, størrelser. De adskiller sig i fastgørelsesmetode og de materialer, de er fremstillet af. Et stort udvalg af forskellige variationer lavede baguetter et af de foretrukne designelementer.

Ud over den dekorative rolle bærer baguetter en funktionel belastning. En af deres funktioner er at skjule fejl og uregelmæssigheder på væg og loft. De skjuler effektivt sådanne fejl, mens du tager opmærksomheden væk.

Normalt bruges baguette strimler, når det er nødvendigt at trække opmærksomheden på toppen af ​​gardinerne. Der kan være flere grunde til dette, idet de vigtigste er følgende.

 • Den øverste del af gardinerne er indrammet af lambrequins, broderi eller andre lyse vigtige elementer;
 • For at aflede opmærksomheden fra eventuelle fejl i det indre, skal du lægge stor vægt på ikke-tilstødende dele.

Baguetter vælges ikke kun for den overordnede stil af interiøret, men også til gardiner. Dette spørgsmål er særligt relevant i tilfælde, hvor den eklektiske retning er valgt som hoveddysistik. Da pickup under stilen af ​​baguetten ikke går, styres de af gardinernes udseende.

Baguetter kan lukke ikke kun tagene til klassiske gardiner, men også til modeller med løftemekanisme, for eksempel rulleskodder.

Loft baguetter produceret til en meget overkommelig pris. På lige fod med dem er der også meget dyre modeller lavet til ordre.

værdighed

Sammenlignet med en almindelig cornice har baguette-version flere fordele. For det første er monteringen mellem loftet og baguetten diskret. Normalt monterer en professionel konstruktionen strukturen, så det ser ud til at være en fortsættelse af loftet, hvilket giver rummet et majestætisk udseende.

For det andet varierer baguettes størrelse efter dit ønske. Han kan kraftigt komme frem og fokusere aktivt på vinduesåbningen og kan kun udleveres lidt og skjule den ubehagelige cornice. Højden varierer også: det er muligt at lukke folderne på gardinet dannet med tape.

En række farver, mønstre og materialer er fantastiske. Det handler kun om imiterende belægninger. Marmor, træ, selv smedning - alle de dele der bruges i indretningen kan gentages, og baguetten selv vil ikke veje meget eller være dyrt.

Prisen på baguette strimler er ganske attraktiv. Ofte er brugen af ​​baguette cornice meget billigere end udstyrs niche for at skjule cornice.

Baguetter tilføje visuelt højde til loftet, hvilket er vigtigt for små værelser. For at gøre designet ikke ser massivt ud, skal du være klogt at vælge sin størrelse og udsmykning.

Baguette cornices er velegnede til dekoration af vinduer af kompleks form, for eksempel buglister. På sådanne vinduer ser de passende og harmoniske ud, samtidig med at de understreger rammens usædvanlige karakter eller omvendt visuelt balancerer det.

Sådanne lameller installeres ofte som en alkove over sengen. En sådan løsning er mere egnet til soveværelser af klassiske stilarter, men det ser meget imponerende ud.

Nogle gange kan kun støbeformen monteres i et rum med lofter (f.eks. Hvis du skal installere for lange beslag til traditionelle hjørner).

arter

Baguetter er kendetegnet ved den type, materiale, metode til fastgørelse af taggrunde, gardiner og antallet af rækker.

I udseende:

 • Dekorative - separate strimler uden taggrunde;
 • Fastgørelse - lath sammen med tagene.

Af materiale:

Ved montering af tagene:

 • Vægmonteret. Vægudgaven er fastgjort på væggen ved hjælp af specielle fastgørelser af åbne eller lukkede typer;
 • Loft. Loftet cornice er fastgjort til loftet. Til stræklofter skal loftbelægningen som hovedregel behandles i planlægningsfasen af ​​installationen.

Ved metoden til fastgørelse af gardinerne:

 • Rod. Under baguetten er en klassisk rund cornice;
 • String. Den moderne version, der er et stålkabel, strækkes mellem de to klemmer;
 • Rail. Klassiske U-formede profiler, hvor kroge er bygget, "kører" i profilen som på skinner.

Med antallet af rækker:

 • Enkelt række;
 • Multi-række (normalt 2 eller 3 rækker).

Ud over ornamenterne er der elementer, der kan dekoreres baguette lister. Den mest populære af disse er diademen - et udskårne konvekse ornament i midten af ​​baguetten.

At vælge en baguette, skal du sørge for at fokusere på typer af design. Vi må ikke glemme det materiale, hvorfra det er lavet.

Materialer til produktion

Den mest populære mulighed for fremstilling af dekorative baguetter i dag anerkendt polyurethan. Dette fleksible og slidstærke materiale åbner masser af plads til at arbejde med forskellige former for baguetter. Det er let, og i polyurethan-baguetter er der ofte lavet specielle huller til montering af elektriske mekanismer, såsom belysning. Også til fremstilling af dekorative strimler anvendes gips og skum.

Wooden baguettes ser pompøse og majestætiske ud. De er næppe velegnede til indretning i moderne stil, men for traditionelle koloniale og klassiske interiør er træmodeller bare en gave. Det skal huskes, at træprodukter ikke kan installeres i et rum med svingninger i fugtighed, da træet måske begynder at rådne. Træ modeller er ret dyre og tunge, så de er monteret hovedsagelig på væggen.

Varianter af metal er et bredt udvalg af forskellige taggrunde. Metal stang, snor eller aluminium profil - alle disse jern modeller. Ud over de klassiske typiske modeller af bred produktion kan du bestille eksklusive smedet strukturer, der udføres under et bestemt rum for hånd. Deres omkostninger er ret høje.

Plast bruges overalt til at efterligne forskellige ædle materialer. Dens lave omkostninger, høj styrke og evne til at genskabe forskellige teksturer og ornamenter gjorde det til et af de mest efterspurgte moderne materialer. Ofte er det plastikkonstruktionen, der er fastgjort til stræklofterne, så du kan straks købe dem med en speciel rille.

Måder at fastgøre gardiner

Til dato er en af ​​de mest almindelige en to-træk dæk cornice. Når du vælger en lignende løsning, kan planken enten være dekorativ eller leveres straks med dækket. Rail fastgørelse af tyll og gardin er en klassiker til både traditionelle stilarter og moderne.

I de senere år er snorede hjørner blevet udbredt, så gardinerne kan monteres på ringe, magneter, klip og løkker. Denne type fastgørelse er velegnet til lysgardiner, fordi den ikke kan bære meget vægt. Stang gardin stænger er ret kompakte, så en lille bar til deres design er helt muligt at gøre.

Stænger på et niveau med dæk anvendes til fastgørelse af tunge portier. Skjulte rørformede gardinstænger er normalt lavet af plast til større økonomi. Begge monteringsmuligheder er mulige: på væggen og i loftet. Komplet med baguette er sådanne designs ikke kun pålidelige, men også smukke.

Vær opmærksom på, at til fastgørelse på samme tid bruger voilevovy gardiner og tætte portieres dæk tagger. Multi-row sucker strukturer er ikke let at gemme under baguette, og de strengede taggrene er ikke i stand til at modstå vægten af ​​tunge gardiner. Det er bedst at vælge takmonteringer, men til stræklofter, hvis der er plads nok mellem vinduesåbning og loft, anvendes væggardinstænger.

Farvevalg

Baguettes farve afhænger af indretningens overordnede design, såvel som stilens stil og design af gardinerne.

Følg disse retningslinjer for at vælge den bedste mulighed:

 • En win-win design option baguette er valget af farven på loftet. Denne metode giver dig mulighed for visuelt at øge højden af ​​rummet, især hvis loftet er lavet i lyse farver.
 • At vælge imiteringsmaterialer, være opmærksom på kvaliteten af ​​det udførte arbejde. Dårlig falsk kan ødelægge hele udseendet af rummet.
 • Hvis du beslutter dig for at hænge en træmodel af baguetten, skal du være opmærksom på den generelle indretning og designelementer. Det træ, hvorfra baguetten er lavet, skal være af samme race som den, der allerede er brugt.
 • Udover monokrome modeller af lameller kan du vælge med et billede. Ser smukt ud, når mønsteret på baguetten kopierer dem, der allerede er brugt i interiøret, for eksempel på tekstiler.
 • Hvis du vælger en to-farve baguette, skal du forblive i de mest harmoniske kombinationer. Hvis du ikke stoler på din kunstneriske forstand, stop ved at kombinere hvid med andre nuancer: hvid med sort, hvid med fersken og så videre.
 • Stærkt dekoreret konsoller ser upassende ud i minimalistisk interiør, men denne regel kan omgåes, hvis basen er ren hvid og baguetten suppleres med udskårne mønstre.

Hvordan installeres?

For at gøre installationen af ​​baguette cornice, følg de samme regler som for fastsættelse af den sædvanlige traditionelle cornice.

Hvis du vil hænge en dekorativ stang, skal du bruge følgende instruktioner:

 • Først skal du vedhæfte baguetten til det sted, hvor planen fastgør foringen, og kontroller for tilstedeværelsen af ​​store revner. Hvis der er synlige huller mellem væggen og planken, skal væggene udjævnes og installeres først, når kittet tørrer ud. Hvis der ikke er revner eller de næppe er mærkbare, kan du forlade alt som det er - overfladen er velegnet til montering.
 • Hvis du planlægger at hænge hjørnet baguette, skal du klippe stangen af ​​den ønskede længde i en 45 graders vinkel for den fremtidige hjørne dock. Den mest hensigtsmæssige måde for sådanne savsmuld er at bruge en stak. Til direkte fastgørelse, trim baren over.
 • Rengør savsmulden med sandpapir, medium eller lav slidstyrke.
 • Påfør lim forsigtigt langs hele længden af ​​baguetten og ind i udskæringsstedet, tryk det på fastgørelsesstedet. Fastgør konstruktionen med scotch tape for at forhindre, at baguetten "glider" ned under sin egen vægt.
 • Fjern enhver løs lim rundt på planken med din finger eller en fnugfri klud. Vent, indtil strukturen er helt tør.
 • Putty på små sprækker, hvis nogen. Lad tørre helt.
 • Behandle baguettes overflade med sandpapir.
 • Farve baguette.

Sådan monteres og installeres en baguette med egne hænder, se følgende video.

Bagetnye taggrunde til gardiner

Et smukt og harmonisk interiør består af småblade. Hvis du vil skabe et attraktivt miljø, skal du være ansvarlig i valget af alle detaljer. I dag taler vi om tagene. Der er flere sorter af disse funktionelle elementer, men en af ​​de smukkeste og mest elegante er baguette-modeller.

Hvad er det, og hvorfor er det nødvendigt?

Baguette cornices er en meget interessant og elegant dekorative teknik, som bruges til design af vinduesåbninger. På nuværende tidspunkt er indramningstrimler meget populære, for med deres hjælp kan du effektivt komplimentere interiøret eller gøre vinduet lyst accent.

Oversat fra fransk, "baguette" er oversat som "bar". Disse varer er beklædt med tekstiler, gips, metal, træ osv. På indersiden af ​​en baguette er der oftest en bar med guide detaljer, flere strenge og en profil.

design

Rammelister kan have forskellige mønstre og flere fremspring.

 • Til modeller med en rund cornice er baren bag på baguetten.
 • Hvis vi taler om en strengede taggrunde, så ligger kablerne bag baguette baren.
 • I profildækslodser udfører baguetten funktionen af ​​en camouflagedel for en strukturprofil.

Tværbjælken tagbøjler er single-row, double-row og triple-row. Produkter med tre rækker vil være ideelle i tilfælde, hvis gardinens sammensætning indeholder forskellige dekorative elementer eller lambrequin. Enkeltside gardinstænger er designet til montering af et enkelt vævet gardinstof. Det vil ikke være muligt at lave en interessant og volumetrisk sammensætning af den, som for eksempel i tilfælde af to- eller tre-rad-varianter.

I træfremspring er der ofte præcis to-rækkede strukturer. Dette skyldes, at flere rækker vil gøre stangen for bred og ubelejligt at bruge.

Der er flere sorter af baguette lister.

 • Loft. Sådanne rammesuspensioner er fastgjort til loftet. Eksternt skaber disse strukturer en smuk effekt af en jævn overgang af væggen til loftet. Sådanne typer af design til gardiner kan visuelt ændre indretningen af ​​rummet. For eksempel, hvis du tilføjer dem med luksuriøse lange gardiner, vil rummet virke mere rummeligt, og lofterne - højt.
 • Vægmonteret. Disse lister er fastgjort til væggene i en vis afstand fra gulvet. Der er valgmuligheder, der er installeret tæt på væggen. Anvendelsen af ​​sådanne sorter er berettiget, hvis der er et suspenderet eller hængslet loft på værelset.

Funktionerne adskiller montering og dekorative baguette cornices.

 • Fastgørelsesmodeller kommer oftest komplet med loftslofter.
 • Dekorative typer af cornices er separate enheder af interiøret, der udfører funktionen af ​​en lys accent eller spektakulære dekoration.

stilarter

Elegante modeller med baguette stropper ser attraktive ud i mange ensembler. Disse dele er lavet i forskellige stilarter.

 • Til en traditionel indstilling i klassisk stil passer baguette-modeller perfekt. Home interior designers anbefaler at vælge naturlige træprodukter til sådanne ensembler. De kan dekoreres med smukke udskårne detaljer eller forgyldte indviklede mønstre.
 • Sådanne attraktive detaljer vil se organisk og i et trendy provencalsk interiør. Det er værd at overveje, at stilen i den franske Provence giver tilstedeværelse i rummet af ting lavet af naturlige og miljøvenlige materialer. Eaves i en lignende vene varierer attraktivt og æstetisk design, samt rolige og subtile toner.
 • I det luksuriøse interiør af barok eller renæssance kan du bruge gardinstænger med baguette kunst og dekorative lameller. De kan fremstilles af både naturlige og syntetiske materialer. De er ofte til stede med udsøgte ornamenter eller prægede indviklede interweaving mønstre.
 • For mere moderne ensembler er det tilrådeligt at vælge metal gardin stænger. Det anbefales ikke at vælge baguette lister fra naturligt træ til sådanne interiører.

materialer

Chic baguette cornices er lavet af en række forskellige materialer. Moderne producenter tilbyder et udvalg af købere modeller af forskellig pris og design.

Traditionelt og miljøvenligt er naturlige træplader. Disse prøver er dyre, men ser virkelig luksuriøse ud og tjener i meget lang tid. Modeller af naturligt træ kan forvandle interiøret i ethvert rum. Især organisk kombineres de med klassiske eller rustikke ensembler.

Sådanne produkter er som regel fremstillet af eg, bøg, billig birk, fyr eller alder.

Hvis du vælger at dekorere interiøret med en sådan detalje, skal du vide, at det vil kræve særlig pleje. Naturligt træ skal behandles med særlige imprægneringer.

De vil beskytte materialet mod udtørring, fading, revner og træparasitter. Hvis du er ligeglad med træplankerne, vil de miste deres præsentation: De vil knække og blive blege.

Træ modeller i dag er meget populære ikke kun på grund af den høje kvalitet og fremragende præstationsegenskaber, men også på grund af deres smukke design. Ganske ofte er der taggrunde dekoreret med indviklede udskæringer eller ornamenter.

Hvis du vil dekorere indretningen af ​​rummet med en interessant detaljer, så skal du få en stucco cornice med et mønster. Skulpturets udsmykning af støbegodsene er en modetrend de seneste år. Lignende elementer kan bruges til at dekorere private huse og lejligheder. En sådan udsmykning vil aldrig være kedelig og vil altid tiltrække opmærksomhed for sig selv.

Listerne er dekoreret med luksuriøse billedmaleri eller smuk relief. Hovedelementet ved sådanne modeller er, at de kan males i enhver farve og ændre udseendet af tagskæggene alene.

De stærkeste og mest holdbare metalstrimler er. Sædvanligvis købes sådanne tagskiver til køkkenindretning. Når du vælger sådanne dele, er det nødvendigt at være opmærksom på tilfældigheden af ​​farver af tilbehør og interiørartikler. Som regel er der i metalprodukter ikke mere end to guider. Dette skyldes, at de er mere åndbare og derfor mere holdbare.

Denne kendsgerning er især vigtig, når det kommer til køkkenets design. Metalafskærmninger tjener så længe som muligt. De modstår selv de største belastninger. På sådanne modeller kan du hænge tykke og tunge gardiner uden frygt for at blive bøjet.

Sådanne sorter af cornices ser særligt harmonisk ud i interiøret, lavet i moderne stilarter. Dette kan være en lakonisk moderne diskret minimalisme, high-tech eller loft. For sådanne ensembler anbefales det at vælge produkter, hvor der ikke er unødvendige dekorative elementer, lyse mønsterindsatser og andre lignende detaljer.

Den billigste er indramning lister lavet af plast. Eksperter anbefaler at vælge modeller fra miljøvenligt og sikkert materiale. I øjeblikket findes plastprofiler i forskellige farver. Desuden kan sådanne detaljer på et hvilket som helst tidspunkt males i den skygge, du kan lide.

Plastprodukter kan modelleres efter eget ønske. De er fleksible, så de får ofte en rund, oval eller rektangulær form. Sådanne elementer er særligt relevante, når det gælder design af værelser med ikke-standard layout.

Farver og design

Ved hjælp af velvalgte baguette cornices, kan du tilføje specielle chic til det indre af rummet. I butikkerne kan man i dag finde tagbøger med baguette strimler af forskellige farver.

De mest populære modeller er klassiske nuancer. For eksempel vil hvide, brune, beige eller grå versioner se organisk ud i mange ensembler.

Men hvis vi taler om et interiør lavet i mørke farver, anbefales det ikke at supplere det med tagger af for mørke farver. De risikerer at slå sammen med udsmykningen og gå vild på den generelle baggrund.

Farverne på cornice bør vælges i overensstemmelse med gardinens skygge. Det skal overlappe med mindst en farve af gardinstof. Disharmonious tandems kan ødelægge udseendet af selv meget dyre og luksuriøse modeller. Hvis cornice er suppleret med indlæg eller andre dekorative elementer, så er det generelle koncept ønskeligt at modstå i en stil.

Gammeldags varer og modeller med sølv og gyldne detaljer er dyre og luksuriøse. Lignende modeller kan dekorere fancy interiører.

Indramning gardin stænger kan have forskellige finish.

De smukkeste og mest populære modeller er med:

 • stuk;
 • tekstil trim;
 • luksuriøse indlæg;
 • forgyldt;
 • indsatser fra forskellige metaller, keramik og glas.

Ideer til vinduesdekoration i indretningen

Et luksuriøst loftkornet med en baguetteplade vil se spektakulært ud langs en af ​​væggene i soveværelset over de to vinduer. Dekorer det med creme gardiner med blomsterprint og binde dem tættere på bunden. Ved siden af ​​vinduerne er der en dobbeltseng med et træfodtræ og et mønstret hovedgavl, træborde og to klassiske stole med pastellbetræk og mørk kant på armlæn og ryglæn. Væggene i et sådant soveværelse skal være færdige med lette gips, og på gulvet lå et lysebrunt laminat og beige tæppe.

Hvide baguette taggrunde med mønstre kan dekoreres vindue i spisepladsen. Anbring et luksuriøst lysbord med en blank overflade og mønstre svarende til et baguette mønster foran en vinduesåbning. Arrangere langs bordet elegante hvide stole med let buede ryg og bløde sæder. Hæng i dette værelse gennemskinnelig tule og gardiner af gylden nuance. Dekorer væggene med hvid gips og gulvet - med et mørkt brunt gulvbræt.

Et luksuriøst loftkornet med en stor og mønstret sort baguette vil se spektakulært sammen med tykke fløjlgardiner af sort og gylden nuance. Denne detalje skal dekorere indersiden af ​​stuen med grå vægge og et blankt mælkefarvet gulv. Placer et sæt lysaske sofa og stole med mønstrede ben og armlæn, suppleret med gyldne detaljer foran vinduet. Resultatet skal være et aristokratisk og kunstnerisk ensemble.

I sådanne interiører vil der også se spektakulære tre-rækkers og to-rækkede hjørner. Ved hjælp af sådanne elementer vil det vise sig at udgøre meget interessante elegante kompositioner fra gardiner.

I et luksuriøst værelse med pejs, samt hvide vægge og lysebrune gulve, vil der være træramme gardin stænger med lange side detaljer. De kan suppleres med hvide tyll og kaffegardiner. Læg en bourgogne sofa med mønstrede linjer foran pejsen, to mørke lilla lænestole med høje ryg og et par ottomaner med møblerne. Mellem disse indvendige emner skal du placere et mørkt træbord. Lav et let tæppe på gulvet.

Du kan dekorere vinduet i et lille køkken med en hvid støbt tagskinne. Komplet det med creme lys gardiner. En sådan detalje vil ligge organisk mod en hvid væg. Et lyst køkkenaggregat og et lyst rødt køleskab kan sættes på baggrund af en accentvæg dekoreret med dekorative mursten. Gulvet bør trimmes med grå fliser med geometriske lyskilder.

Rammer til loftet cornice (8 billeder)

Det indre af rummet er vigtigt at give originalen og vigtigst et komplet udseende. For at gøre dette skal du smukt arrangere vinduepladsen. Baguette til loftet cornice er bare nødvendigt for stoffets sammensætning at have et smukt færdigt udseende. Denne indretningsdetalje hjælper med at skabe en bestemt stil i rummet. De laver baguetter af forskellige modeller, som gør det muligt for ejere at skabe et raffineret interiør. I denne artikel vil vi fortælle alt om træklister til gardiner.

Hvad er baguettes

Moderne taghuller repræsenterer et bestemt system af suspensioner af gardiner, der er dækket af en dekorativ strimmel. Dette giver dig mulighed for at dekorere, og klassisk og trendy interiør.

Hvad er baguette cornices

Ud over det materiale, hvorfra dekorative strimler fremstilles, klassificeres de efter en række andre indikatorer, nemlig:

 • Type struktur. Baguetter kan have en anden overflade - glat spejl, præget, granulært, konveks og konkav. En sådan sort gør det muligt at tilfredsstille de æstetiske behov hos en række mennesker. Dette materiale kan også bruges til at dekorere buer, ovenlysvinduer, karosserier.
 • Monteringsmetode. Rammefliser er loft og væg. For den første type er projektionsstørrelsen vigtig - den skal være større end vindueskarmets bredde, ellers vil gardinerne blive refraheret af vindueskarmens fremspring. I vægmodeller er det vigtigt at beregne suspensionens højde korrekt - jo tættere på loftet, desto større er rummets højde visuelt øget.
 • Status. Dekorative lameller er opdelt i simple og elite. Den første har ofte en glat overflade, simpel ikke fyldig indretning. Den anden er dekoreret med udskæringer, indlæg, forgyldning og andre elementer. Med hjælp af ekstra tilbehør tager gardinstængerne et virkelig luksuriøst udseende.
 • Udseende. Det moderne marked tilbyder modeller af forskellige typer: monokromatisk, polychrom, farvet, efterligner forskellige naturlige materialer - sten, træ, marmor. Alt dette suppleres ved vilje med udskæring, stucco og andre lækkerier.
 • Materialet til fremstilling. Baguetter til loftkorn er lavet af spånplader, plastik, polyurethan, aluminium. Hvert materiale har sine egne fordele.

Plastophængssystemer er interessante, fordi de er fleksible og har en større længde. De kan dekorere karnapperne samt store åbninger.

Polyurethan. Sådanne modeller er nemme at installere og vedligeholde. Med hensyn til styrke er de ikke mindre end aluminiumstrukturer. Men det er værd at overveje, at disse modeller er usikre i tilfælde af brand, da giftige stoffer frigives under smoldering. Over tid bliver de også gule.

Gips. Disse modeller er spektakulære og ikke billige, da de ofte laves for hånd. Ulemperne omfatter skrøbelighed, fordi de i sjældne tilfælde anvendes i boligområder. Dybest set pryder de haller af museer, kunstgallerier og andre kulturelle steder. Der baguette har en rent dekorativ anvendelse, hvorfra risikoen for skade er meget lavere end i lejligheder, hvor gardinerne bevæger sig dagligt.

Det er nødvendigt at samle et dekorativt lath for tagskægget i henhold til rummets generelle stil og også i betragtning af egen smag.

fordele

Baguette cornices har mange fordele, takket være, at de har fået så bred popularitet. Flere detaljer:

 • Eaves sikkert holde de flerlags gardiner opsamlet fra forskellige typer stof. For eksempel er stræk gardin stænger ikke i stand til dette.
 • Takket være skinnebanerne bevæger gardinerne sig uden at sætte sig fast inde.
 • Præsentabel udseende. Den korrekte valgte bredde af lamellerne vil skjule de ufuldkomne kanter af gardiner, kroge og andre mangler.
 • Suspended systemer kommer i forskellige former, så du nemt kan arrangere selv en ikke-standard store åbning.
 • Tillad at justere rummet. Afhængigt af placeringen og typen af ​​baguette kan du visuelt øge eller formindske rummet. Volumetrisk loftkornet vil forøge pladsen, og den samme vægindstilling vil falde. Jo tættere til loftet, du placerer, suspenderet system, rummet vil virke højere.

Der er en designløsning og ulemper:

 • Denne indretning er ikke acceptabel for alle stilarter. For eksempel er det i stil med minimalisme eller højteknologi acceptabelt at bruge kun meget enkle lameller, fastholdt form og farve. Bedst af alt for sådanne interiører passer stålstang eller streng. I landlige og rustikke stilarter er også ikke relevante baguetter.

Når du vælger en ramme til dine vinduer, skal du omhyggeligt gennemgå de eksisterende designløsninger, så du kan finde noget af dit eget.

installation

Til installation af baguette cornice behøver ikke hjælp fra eksperter. Dette er et simpelt spørgsmål, det vigtigste er at gøre en klar markering. For at gøre dette skal du bestemme den ønskede højde af gardinerne og længden af ​​selve hullet. Hvis du stoppede i loftet, er det vigtigt at arrangere tagskægget, så gardinerne ikke rører ved vindueskarmets kant, ellers vil det skabe en brydning af stoffet, og der bliver ikke mere skønhed.

Nøglepunkter for installation:

 • Fjern tagskæggene fra emballagen, aftør støv og kontroller udstyret omhyggeligt. Overvej at langt fra alle ophængningssystemer kan du nemt tilføje kroge uden at adskille strukturen, fordi deres nummer er bedre at kontrollere, før du installerer systemet. Ingen problemer kroge er kun tilføjet til profilen (jernbane) systemer. Kort sagt, så du ikke behøver at afmontere det nyinstallerede system, er det bedre at kontrollere alt før installationen.
 • Først og fremmest etablere en ramme af taggrene. For at gøre dette skal du gøre markeringen ved hjælp af bygningens niveau, bore huller på de markerede steder og fastsætte beslag.
 • Fastgørelsesanordninger twist, øger styrken af ​​adhæsion af bygningen blanding eller træ lim. For fastgørelsesanordninger skal du bruge skruer eller ankerbolte - hvis du planlægger at hænge i tunge flerlags stof.
 • Etablere taggrunde, der tidligere har indsamlet alt system. Når du har fastgjort det på overfladen, skal du kontrollere krogenes fremskridt - hvis de ikke er kile, kontrollerer de også styrken af ​​installationen og trykker ned på konstruktionen med indsats. Hvis alt er godt, så hæng gardinerne og draper dem efter eget valg.

Som du kan se, er støberammen til loftet cornice simpelthen monteret og kræver ikke nogen særlig viden eller besværlige værktøjer. Alt du behøver er nøjagtighed, opmærksomhed. Fra de værktøjer, du har brug for: en skruetrækker eller bare en skruetrækker, bor og konstruktion. Fastgørelsesskruer kommer som regel komplet med en cornice, hvis du har brug for en stærkere fixering til tunge gardiner, køb ankerbolte.

Typer af baguetter til taggrunde og deres design

Baguette til tagskægget har erstattet de åbne gardiner af rustfrit stål, langt væk. Indretning i overensstemmelse med kravene i moderne designtendenser baseret på den største opmærksomhed på enhver lille ting. Model loft baguette til gardiner er en god design løsning til udsmykning af stuen.

Typer af design vindue åbninger cornices

Vægkornet i moderne design tyder på, at der findes en dekorativ strimmel. Store modeller kan variere i tekstur eller farve. Til deres fremstilling ved hjælp af billige eller dyre materialer.

Generelt er der følgende typer baguette:

 • separat dekorative strimmel;
 • baguette cornice;
 • loft;
 • tekstil moduler.

Modellen af ​​en cornice med en baguette plade er ikke præsenteret på markedet i en sådan sort som sorter af en separat dekorative stribe eller baguette. Designet, der består af 2 dele, giver dig dog mulighed for at dekorere loftet til din egen smag. Populariteten af ​​støbegodsene skyldes dens alsidighed, da modulet passer til enhver form for loft.

Hvis der er et hængende lærred på værelset, skal der leveres en særlig niche til gardiner. Det er for hende og loft baguettes er valgt. De giver dig mulighed for at lukke niche-baguetten rundt om rummet.

Før du hænger tekstilmodulet, skal du tænke på, hvordan du ændrer formen på vinduesåbningen. Universal i brug baguetter til gardiner er produceret særskilt fra taggrene. Valget af dette modul er praktisk på grund af de mange modeller på markedet. Det giver dig mulighed for nøjagtigt at kombinere indretningens elementer med stilen på rummet.

Brug af baguette i interiøret

Hvis du vil ændre interiøret, kan udskiftning af sådanne baguetter til gardiner ske uden at købe en ny cornice. Hovedgennemførelsen af ​​strimlen til gardiner er forbundet med lukningen af ​​tagbøjler, kroge og beslag, som tjener til indretning af baggrundslyset. Fremhævning af gardinerne indebærer et dæmpet lys, der spredes over lærredet, så du kan skabe en intim indstilling. Efter at have dekoreret børnenes værelse med gardiner med lys, kan du lade lyset stå om natten.

Indretning kan gøres ved hjælp af simple gardiner, men der er ingen ekstra dekorative beklædning her. Baguette cornices har yderligere funktioner, der gør disse dekorative elementer universelle:

 1. Detaljer giver dig mulighed for at skjule fejlene i væggene nær vinduesåbningerne.
 2. Portieres er hængt på kroge, og deres bevægelse sker langs skjulte guider.
 3. Tilstedeværelsen af ​​et dekorativt beklædningsgenstand giver dig mulighed for at maskere de fejl, der tillades ved udformningen af ​​vinduesåbninger.
 4. Baguette cornices kan perfekt passe ind i nogle stil beslutninger i udsmykningen, som giver værdi til disse elementer af indretning.
 5. Evnen til at ændre længden af ​​cornice. Samtidig giver tilstedeværelsen af ​​en baguette bar dig mulighed for at gøre værelset helt behageligt.

Modifikationer af sådanne elementer, der præsenteres på markedet i en bred vifte, kan være lavet af metal, træ eller plast. Dette giver dig mulighed for at vælge muligheder for alle lokaler. Højt i stuerne tyder på brugen af ​​brede modeller af baguette lister. Til design af små værelser anvendes smalle elementer. Området af stuen på samme tid øges visuelt. Længden af ​​standard baguette til gardiner kan være 3 m.

Ved valg af mønster og relief skal man tage højde for nøjagtigheden af ​​sammenføjning af elementer med hinanden. De bruges ikke blot til at lukke vinduesåbningen, men også til de vægge, der danner den. Tagene er placeret således, at når gardinerne åbnes, fjernes vinduerne helt fra åbningen og placeres på væggens planer. Eaves ledges på siderne kan maskeres med lameller svarende til en baguette. Ved enden af ​​elementet kan der tilvejebringes et halvcirkelformet, ovalt eller rektangulært fremspring.

Materialer til støbegods

Dyre interiører laves ofte ved hjælp af naturligt træ. Væg- og loftkroge af det har en høj pris, og den nødvendige nuance er givet til dem ved hjælp af plet. Træfarven på disse dekorative elementer kan være naturlig.

For at dække de naturlige elementer i indretningen bruges ofte lak. Disse miljøvenlige produkter kræver periodisk vedligeholdelse samt restaurering. Vægelementer kan laves af eg, bøg, nåletræer.

Baguette plade er lavet af krydsfiner, finer, MDF, hvis anvendelse er gavnlig. Disse elementer adskiller sig i deres kvalitetskarakteristika fra naturlige dele, men deres udseende ligner dem. Overfladen af ​​de færdige elementer er allerede blevet forarbejdet, så der kræves ingen yderligere farvning.

Plast er det mest acceptable materiale, der passer perfekt sammen med gardiner. Plast væg lister er billige. De er holdbare. I udseende kan plast være designet til ethvert af de materialer, der findes i naturen.

Kompleksiteten ved fremstillingen af ​​gipskornstrimler fortæller deres sjældne anvendelse til indretning af interiører. De er ret vanskelige at montere på tagskægget, fordi de har stor vægt. Ikke den bedste løsning ville være at bruge disse elementer på samme tid med tunge gardiner.

Baguette cornice bruges til gardiner kan bestå af metal. Ofte er det aluminium. Farveringen af ​​metaloverfladen sker ved anvendelse af pulversammensætningen ved høje temperaturer.

Til indramning af vinduesåbninger blev der brugt stive lamrequiner af klud oftere. Deres vedhæftning udføres med klæbebånd til tagskægget, som gør det muligt at lukke hele den struktur, som gardinerne skal hænge på. De består af tapede lag af stof med rige kunstneriske tegninger. Anvendelsen af ​​stive stofmoduler til indramning af rektangulære vinduesåbninger kan indebære skabelse af buede eller andre fantasy muligheder.

Korrektion af rumfejl

Hvis gardinestængerne til gardinerne vælges korrekt, vil dette tillade at ændre funktionerne i rummets rum. Hvis rummet har lave lofter, kan du stoppe valget på tagskægget, forstærket til loftet. Dette værelse bliver visuelt højere. For visuelt at udvide et snævert vindue kan du bruge en aflang version af taggrene.

Til brede vinduer vælges cornices strengt efter størrelse. Dette tilføjer 15-35 cm på hver side. Hvis vinduesåbningen i rummet har en buet eller usædvanlig form, så er en profil cornice egnet til den. Det er en del af interiøret, lavet af et bestemt materiale. Delen skal have en passende størrelse og farve.

En positiv effekt kan opnås ved valg af trægardinskinner til gardiner, såfremt parket, døre og møbler er ens i deres nuancer. Modeller af træ bruges til soveværelser, stuer, spisestuer, som skal opbevares i en simpel stil. Ved valg af produkter, der har en rund form, skal der lægges særlig vægt på de enkelte dele, herunder tips, ringe, beslag.

Brugerdefinerede taghætter til gardiner har et godt udseende. Denne enhed til fastgørelse af gardiner er et unikt element i indretningen. Det er i stand til at gøre interiøret elegant og koncist.

Brugen af ​​forskellige dekorative elementer, nemlig - klemmer, holdere, kroge, giver dig mulighed for at skabe meget smukke resultater. Det uimodståelige udseende af de unikke, buede spidser på de smedede kroge er præget af en særlig adel og rigdom. En række forskellige plastmodeller med stjerner, dyr, hjerter, frugter, tegneseriefigurer giver dig mulighed for at supplere børneværelset.

Eaves baguettes til interiør i en anden stil

Modeller kan opdeles i elite og enkle. Sidstnævnte er placeret under lofterne for almindelige boliger. De har et mere beskedent udseende, da udskårne ornamenter er til stede i dem i en mindste mængde. Til fremstilling af luksus modeller brugte værdifulde træ. De skelnes af en rig udskåret dekoration og indlæg. Ofte er de dækket med guldblad, samt en belægning af sølv eller bronze. De købes til luksuslejligheder til en ret høj pris.

Ved at vælge plastloftlister kan interiøret dekoreres med efterligning af bronze, træ, marmor, sølv, guld, granit mv. Den fleksible polystyren loftstøbning er både holdbar og langvarig. Til farvningsfastgørelser anvendte latexforbindelser.

Vægskærme til et indretning af antik stil bør efterligne en storslået støbning. Elfenben planker kan repræsentere geometriske former eller naturlige motiver. Individuelle elementer er undertiden malet i farven af ​​kobber eller guldfolie.

Brugen af ​​dyre materialer i et klassisk indretning indebærer brugen af ​​et højt loftkornet. Baguette i en så luksuriøs indstilling fortsætter storheden af ​​denne stilistiske retning. Planker kan indeholde elementer af stucco, efterligne marmor, granit, forskellige klipper. At skabe stofelementer af indretningen, der anvendes dyre silke eller læder.

Naturlig træpose, fremstillet i varme farver, eliminerer fuldstændig tilstedeværelsen af ​​strukturerede overflader. Lille tegning skal være diskret. For eksempel kan det være en celle.

Hvis der er en landstil i rummet, skal baguetten vælges af naturlige materialer. Anvendelsen af ​​taggrunde og lameller lavet af metal eller plast er ikke hensigtsmæssigt her. De er bedst egnet til højteknologisk stil. Til denne designretning er dekorative elementer til gardiner af glas eller polyurethan ideelle. Farverne kan være hvide, beige, skinnende, grå, sølv.

Moderne dekoration af vinduer med baguetter til gardiner er ikke kun et rentabelt køb, men også komfort i et hus. Et stort udvalg af modeller og farver forenkler udvælgelsen af ​​det mest passende element af indretning.