Hvordan vælger en stew for et strækloft?

Stretch loft giver dig mulighed for at skabe en perfekt flad overflade. Det vil se godt ud i indretningen, skjule alle fejl i gulvpladerne og uregelmæssigheder som følge af forskellen i strukturer. Men det er umuligt at strække loftet uden en baguette - strimler, der giver dig mulighed for at strække lærredet på strækloftet, presse sine kanter mod væggene og forsegle det.

Baguette - ikke mindre vigtig del af strækloftets design end selve lærredet. Det er netop på sin kvalitet, at den ideelle fladhed af overfladen, fraværet af sagging i tilfælde af nødsituationer, afhænger muligheden for at rense loftet uden at forårsage skade.

Hvad er det for?

På gulvet ovenfor kan der opstå en ulykke, og vand fra naboens lejlighed vil sprænge på loftet. Loftet kan holde vand, fordi det behandles med forskellige løsninger. Men i dette tilfælde kan det deformeres, og alle skønheden i spændingsstrukturerne bliver forkælet.

Når du installerer kvalitetsskinner, vil nettet ikke hænge, ​​selvom det oversvømmes ovenfra. Derfor er valget af baguette - en meget ansvarlig virksomhed.

Virksomheder fremstiller ofte design komplet med stof til lofter. Derfor kan du altid vælge komponenterne i strækloftet fra samme fabrikant, så begge dele af designet passer perfekt til hinanden.

Fremstil et stort antal profiler baguette til hævede lofter. Afhængigt af kundens ønsker kan du vælge en eller anden mulighed, der passer til et bestemt design.

Ifølge monteringsstedet er der loft, væg og universal baguetter. Reiki kan placeres på loftet eller på væggen. Valget af et bestemt sted afhænger af baguetten selv og det indre af det rum, hvor loftet er spændt. Der er også en universal baguette, der passer til placering overalt. Det bruges ofte til at designe nøjagtigt buede vægge i rummet.

Der er specielle typer af baguette: separat, kantet og fleksibelt. De bruges til komplekse lofter, hvor enkle lameller er uundværlige.

Separat baguette bruges i store rum med et areal på mere end 60 kvadratmeter. Der kan lærredet sag, hvis det er holistisk. Derfor er der i midten af ​​rummet en separat baguette fastgjort i loftet, i konstruktionen, hvor der er to mekanismer, der retter stoffet. Således i et stort rum er strækloftet skabt af flere lærrede, men det ser ideelt ud som en helhed.

Corner baguette fastgjort samtidig til væg og loft. I sine to låsespor er stoffet fastgjort på forskellige måder. Et lærred er monteret vandret, det andet - lodret. Vanskeligheder opstår, når der opstår en usædvanlig flerniveaukonstruktion af loftet, og to dåser fastgøres samtidigt i en baguette. Også i hjørnet kan baguette fastgøres og et lærred skiftevis på forskellige niveauer, hvilket får en buet geometrisk overflade af loftet.

Den fleksible baguette er oprindeligt skabt af materialer, der kan bøjes. Derudover er der klip på det, der tillader at bøje det uden problemer i overensstemmelse med enhver form. Anvendelsen af ​​fleksible skinner udvider brugen af ​​stræklofter. Selv i et lille rektangulært rum kan du oprette et to-niveau loft, hvor et af niveauerne kan have en bølgeagtig eller buet form. Dette giver mulighed for implementering af designeksperimenter i interiøret.

Ifølge materialet er der aluminium og PVC-baguetter.

Aluminium kontur baguette er meget holdbar. Den kan monteres overalt. Der er lameller specielt lavet til lofter eller vægge, der er universelle konstruktioner egnet til enhver placering. Men sådan en profil er vanskelig at installere, fordi før installation er det nødvendigt at lave huller i det.

Aluminiumsplader falder ikke på krumme vægge, så om nødvendigt stræk lærredet på et buet rums udformning, skal aluminiums baguette skæres i separate stykker, hvorfra kurvekonturen spredes. Det er ret tungt og dyrt.

PVC-baguette er fleksibel og lettere i vægt.

Det er nemt at bruge på buede overflader. Det er billigt, men kan bøje under belastning. På listen over baguetter af denne type er der synlige og usynlige muligheder, som også giver dig mulighed for at vælge design efter eget valg.

Afhængigt af, hvordan lærredet er fastgjort til baguetten, er der fire typer skinner:

I baguette-snoren fastgør loftet lerret med en ledning. Denne mount er meget slidstærkt og giver dig mulighed for ikke at sænke loftet, selv under moderate belastninger.

I kile-baguetten er stoffet fastgjort med kiler, som gør det muligt at oprette strukturer på flere niveauer. Sådanne muligheder kan med fordel anvendes i indretning.

I fastgørelsen baguette er fastgørelsesanordningerne tøjspidserne, som meget fast klemmer banen.

Når du bruger dem, kan du være sikker på, at stoffet ikke glider ud af foden. Og cam baguette har slammende mekanismer på profilen.

Du kan vælge en kludfri baguette, som ser meget stilfuld ud. Det skaber indtryk af et "flydende loft" og er et godt opdelingselement.

dimensioner

Der er mange baguetteprofiler til stræklofter. Afhængigt af designfunktionerne er baguetten kendetegnet ved sine tal. Hvert nummer har sin egen rackkonfiguration og flere andre underarter.

Den fulde liste omfatter følgende sorter:

 • Profil nr. 1 giver dig mulighed for at fastsætte belægningen til vertikale strukturer. Det ligner et hjørne og har en synlig del. Standard profillængde er 3 meter, fastgørelse er påkrævet efter 10 cm.
 • Profil nr. 2 tillader også stoffet at blive fastgjort til vertikale strukturer. Den har form af en lodret langstrakt profil. Der er synlige og usynlige muligheder. Standardlængden er 2,5 m, fastgørelsen er op til 15 cm. Usynlige indstillinger har fire sorter, der afviger af designfunktionerne og strålevægten.
 • Profil nummer 3 giver dig mulighed for at vedhæfte et lærred til vandrette overflader. Synlig profil ligner et hjørne. Der er et mellemrum mellem den synlige del og væggen, som kan dækkes med maskebånd. Standardlængde - 2,5 m, kræves fastgørelse op til 30 cm.
 • Profil nummer 4 er universelt. Med det kan du vedhæfte et strækloft til både lodrette og vandrette overflader. Det er ret stift, derfor kræver det en bredere vedhæftning - op til 50 cm. Standardlængden er 2,5 m, der er et mellemrum mellem den synlige del og væggen, som skal dækkes med maskebånd.
 • Profil nummer 5 gør det muligt at fastgøre lærredet til væggen. Profilkonstruktionen strækkes i lodret retning. Standardlængden er 2,5 m. Profilen er ret stiv, men kræver fastgørelse op til 20 cm og har et mellemrum mellem den synlige del og væggen, som skal dækkes med maskebånd.
 • Profil nummer 6 er lavet i form af bogstavet "T", bruges til sammenføjning af to dåser og har to fikseringsspor. Der er et hul, der skal dækkes med maskeringstape. Længde - 2,5 m.
 • Profil nr. 18, der er lavet i form af en ensartet trekant, bruges til at forbinde individuelle lærred i loftet og har to riller til fastgørelse af stoffet. Spalten skal lukkes med maskeringsbånd. Længde - 2,5 m.
 • Profil nr. 9 er kraftigt udvidet lodret. Det bruges til at installere to niveauer lofter, så profilen har to riller til stoffet på forskellige niveauer. Længde - 2,5 m.
 • Profil nr. 8 RV / RN og profil nr. 16 RV / RN er kasseformede fleksible lameller, der anvendes til buede strukturer. De kan bøjes udad (med mærket RN) eller indad (med mærket RV). Længde - 1 m, der er også visse maksimalt tilladte bøjningsradius.
 • Profilnummer 8 N har udseende af en boks. Dette er en fleksibel profil, der bruges til at skabe buede stræklofter. Skinnen har en næse for nem bøjning. Længde - 2,5 m.
 • Profil nr. 16 N har et æskelignende udseende med felter og tjener til krøllede spændingsstrukturer. Længde - 2 m.
 • Profil nr. 19 ligner bogstavet "G" og tjener til at binde stoffet til væggene. Højden og bredden af ​​dette produkt måles ekstremt præcist.

design

Tidligere blev stræklofter brugt oftest, da det var nødvendigt at skjule et utilsigtet design. Men med udvidelsen af ​​rækkevidde af stræklofter begyndte de at blive brugt som indretning til realisering af designideer. Nu kan du eksperimentere med belægningenes farve. Streklofter kan opretholdes i enhver rækkevidde - fra den traditionelle hvide farve til lysrød eller endog sort. Takket være dette farve ensemble er der skabt en meget usædvanlig type interiør.

Der er et bredt udvalg af dekorative elementer under loftet lameller, så du kan skabe et interiør i forskellige stilarter. Der er også et rigt udvalg af loftstrukturer. Spændingen af ​​lærredet selv kan ikke være flad, men kompleks i form. Tilføjelsen af ​​en cornice med baggrundsbelysning giver dig mulighed for at vælge stilen på rummet og skabe en fantastisk atmosfære.

Stretch loftsplader kan være synlige eller usynlige. Usynligt design, når du installerer skjult bag lærredens strækloft. Usynlige lameller skaber et perfekt lige loft, der dækker væggene.

Synlige strukturer er ikke helt skjulte bag lærredet. Web fastgørelsessystemet har også en dekorativ del, der dækker strukturelle lameller. Den er monteret separat under den baguette, der holder lærredet, har et æstetisk tiltalende look og ligner en smuk cornice.

Perforeret baguette til stræklofter

På grund af tilstedeværelsen af ​​huller beliggende i en afstand af 10 cm fra hinanden, er den perforerede baguette sikkert fastgjort til væggen og holder spændingsarkene i store størrelser.

Produktbeskrivelse

Stræklofter i dag fører selvfølgelig blandt alle muligheder for at afslutte loftoverfladen. Æstetiske, glatte og holdbare spændingspaneler monteres hurtigt og giver mulighed for lang tid at lukke problemet med reparation af loftet. Derudover gør en bred vifte af spændingsfilm det muligt at vælge et loft, der passer perfekt ind i ethvert interiør og opfylder kravene fra de mest krævende kunder. Men for at strækloftet kan fungere i lang tid og opfylde alle de angivne funktioner, er det yderst vigtigt at vælge gode komponenter. Så baguetten til stræklofter bør holde hele spændingssystemet uden at deformere på samme tid, derfor afhænger pålideligheden af ​​hele loftkonstruktionen af ​​dens kvalitet.

Virksomheden "Artfolio" tilbyder sine kunder en bred vifte af komponenter i sin egen produktion. Alle produkter er fremstillet på moderne udstyr, og kvalitetskontrollen sikrer i hvert trin fuld overensstemmelse med fremstillede produkter med godkendte industristandarder og internationale standarder. Blandt de mange råvarer er baguetter (profiler) - loft, opdeling, væg - i konstant efterspørgsel. Lad os dvæle mere om den perforerede vægpose, designet til at fastgøre strækloftet til alle lodrette overflader, herunder vægge.

Funktioner perforeret baguette til stræklofter

Perforeret vægprofil produceret af virksomheden "Artfolio" har en række ubestridelige fordele, der forklarer sin høje popularitet på markedet for efterbehandling materialer:

 • Baguette er lavet af et tæt og fleksibelt polyvinylchlorid, som bevarer dets egenskaber i hele driftstiden;
 • Profilen gentager uregelmæssighederne på væggen og gør dem usynlige;
 • Baguette giver fastgørelse af den højeste styrke, hvor strækloftet kan modstå en belastning på mere end 20 kg pr. Kvadratmeter;
 • Profilen gør det muligt at fastgøre loftsfilmen på en sådan måde, at montering og demontering af spændingsmaterialet udføres nemt og hurtigt;
 • Baguette PVC er designet til genbrug, hvilket gør det muligt at reparere loftet, udskifte filmen eller dræne vandet, hvis der er lækage fra naboerne ovenfor;
 • På grund af tilstedeværelsen af ​​huller beliggende i en afstand af 10 cm fra hinanden, er den perforerede baguette sikkert fastgjort til væggen og holder spændingsarkene i store størrelser.

Vi vil sikre levering af de købte komponenter til pålidelige transportselskaber eller sende varerne direkte til vores lager. Vores produktionsfaciliteter giver dig mulighed for at opfylde en stor ordre og levere de nødvendige produkter i næsten ethvert volumen. Alle spørgsmål vedrørende køb af perforerede profiler og andre komponenter, der kræves til installation af strækloftet, kan du spørge lederen af ​​virksomheden "Artfolio" ved at ringe til telefonnummeret på webstedet.

profiler til montering af enkeltniveau stræklofter

Til fastsættelse af enkeltgrænser med lofter kræves der en profil (baguette) af loft eller vægmontering.

Profilen under strækloftet er et understøttende strukturelement af strækloftet. Alle typer profiler til fastsættelse af stræklofter kan opdeles i to hovedtyper: Synlig efter monteringsprofil og usynlig profil. Ved montering - på vægprofilen, loftsprofilen og universal. Usynlig vægmonteringsprofil (vægprofil) er den mest populære type profil for stræklofter, som har forskellige versioner afhængigt af formålet. Usynlig profil er lavet af PVC eller aluminium. Oftest til installation af lofter brugt PVC profil (plastprofil til lofter lofter). Dimensionerne af plastprofilen (højde 2,5 cm) gør det muligt at minimere hovedtæthedets højdeforløb. Det er plastprofilen (i modsætning til aluminiumprofilen), der gentager uregelmæssighederne på væggene bedre, og det passer i hjørnerne.

Saros Design producerer flere typer PVC-profil til hævede lofter - usynlig profil nr. 2b, nr. 2d og nr. 2g. Vi gør opmærksom på den usynlige profil № 2G (kræver ikke maskeringstape) - denne profil har ingen analoger på det russiske marked.

Aluminiumsprofiler til stræklofter (væg, loft, universal) har større stivhed i forhold til plastprofilen, så de kan fastgøres med et stort trin. Dette hjælper især med at løse problemet med at fastgøre profilen på vanskelige boreoverflader (for eksempel keramisk granit). Imidlertid gentager aluminiumprofiler dårligt uregelmæssighederne på væggene og er ikke bekvemme ved montering af buede sektioner. Vi anbefaler at bruge aluminiumsprofiler i tilfælde, hvor det nedhængte loft er installeret ud for varmekilder (f.eks. Tæt på pejsen).

Hvis du ikke ved, hvilken profil til strækloftet der er bedre at bruge, er vi altid klar til at give detaljeret teknisk rådgivning.

Monteringsprofil til strækloft

Profilmontering er et af de vigtigste trin i installationen siden Det er et understøtningselement til strækloftet. Kvaliteten og holdbarheden af ​​hele strukturen afhænger af korrekt installation af profilen.

Markering af installationswebprofilen

Den nemmeste måde at markere placeringen af ​​profilen på er at bruge et laserniveau (niveau). Brugen af ​​et sådant værktøj fremskynder mærkningsprocessen og gør det muligt for en person at udføre denne operation.

På grund af det faktum, at der ikke er nogen ideelt fladt loft, er det nødvendigt at bestemme det laveste punkt i loftet. For at gøre dette skal du indstille og justere laserstrålen så tæt som muligt på det eksisterende loft. I nærvær af kommunikationer, der skal være skjult strækloft - så tæt som muligt på disse meddelelser.

For nemheds skyld anbefales laserstrålens linje at overføres til væggen ved hjælp af en patch eller en blyant. På buede sektioner kan du bruge en fleksibel linjal. Således får du linjen i profilens øvre kant.
Til fastgørelse af en plastikpose er det nødvendigt at bore huller i intervaller på 7 til 15 cm, så der er stor sandsynlighed for at beskadige de skjulte ledninger eller rør. Vi anbefaler at markere placeringen af ​​den mulige placering af kommunikationen.
Ifølge SNiP skal alle elektriske ledninger og rør indlejret i væggen lægges lodret. Hvis opførelsen og reparationen af ​​lokalerne blev udført i overensstemmelse med gældende regler og regler, kan du sikkert fokusere på placeringen af ​​kontakter, stikkontakter og så videre. Det er nødvendigt at tegne lodrette linjer i loftet og markere disse steder, trække sig tilbage fra lodret 3 cm til højre og venstre - det er umuligt at bore på dette sted! Hvis en multi-rosett er installeret, skal du holde lodret fra sine kanter og trække sig tilbage 3 cm til venstre og højre.

Sådan monteres en profil for et strækloft

 • Før du begynder at bore, skal du være sikker på, at der ikke er skjulte ledninger eller anden kommunikation på stedet for fremtidige huller! Hvis du er i tvivl om placeringen af ​​skjulte kommunikationer, skal du bruge den skjulte ledningsdetektor.
 • Boring af huller i væggen - den mest støvede arbejdsplads. En puncher med et støvudsugningssystem vil gøre denne proces meget renere.

For at fastgøre plastprofil nr. 2 bores hullerne i overensstemmelse med den tidligere anvendte mærkning (5 mm under linjen). Boretrinnet kan måles ca. Dybden af ​​boringen og den anvendte type dowels afhænger af vægmaterialet. Over det borede hul er det nødvendigt at markere og installere dowel.

Vi anbefaler at bruge dykker med en diameter på 4-5 mm til hovedvægge. Ved hjælp af øvelser med Ø 4-5 mm kan du reducere bore tiden på væggen med 15-20% sammenlignet med Ø 6-8 mm.

Der er 2 vigtigste måder at fastgøre en aluminiumsprofil på.

1 måde: foreløbig boring af en profil og videre overførsel af denne mærkning på en væg. Ved at anvende profilen til væggen markeres fremtidige borepunkter gennem hullerne. For denne metode foreslår Saros Design at anvende perforerede aluminiumsprofiler.

2 veje: Efter at profilen er fastgjort til væggen på en skrue i midten eller 2 skruer på kanterne, bores væggen direkte gennem profilen.

Denne metode har flere ulemper. I første fase har du brug for to personer. Derudover er det yderst vanskeligt at deltage i profiler med hinanden og komme ind i et hjørne. Til støvfjernelse i dette tilfælde er det kun tilladt at bruge en støvsuger siden Støvudsugeren til perforatoren er ikke effektiv i dette tilfælde.

Installationen af ​​profilen skal begynde i hjørnerne af rummet. Det indre hjørne er dannet som følger: På et passende sted af pisken er bagvæggen lavet, profilen er bøjet mere end 90 grader.


ADVARSEL! Sagerne til dannelse af hjørnerne er lavet uden at påvirke profilens forreste hylde og bøjlens hylde.

Det profilerede hjørne af profilen påføres på hjørnet af rummet og fastgøres med en tappeskrue på det nærmeste bekvemme sted, over hvilket det tidligere indstillede mærke er anbragt. Linjen skal være på profilens øverste kant. Følgende skruer skrues i overensstemmelse med mærkerne.

Yderligere, hvis længden af ​​rummet tillader, er en hel pisk af profilen installeret ende-til-ende.

For at få pæne led af profilen, er det nødvendigt at undersøge det omhyggeligt: ​​enderne skal have en glat, glat snit. I ét rum er det ønskeligt at bruge en profil fra en batch.

Når du installerer det næste afsnit af profilen, er det nødvendigt at måle afstanden fra slutningen af ​​den installerede profil til det næste hjørne af rummet. Træk 9 mm (profiltykkelse) fra den målte afstand. Den resulterende størrelse måles på en ny pisk, gør profilens bagvæg langs mærket og danner den næste vinkel.

For at danne det ydre hjørne af rummet er det nødvendigt at vedhæfte en profil til dette hjørne (profilens ende skal slutte sig til det tidligere etablerede segment) og markere afskæringspositionen direkte på profilen. Propyl rygprofil skal udføres fra etiketten i retning af fremtidig bøjning. Klippets længde skal være 1-1,5 cm fra mærket.

Ifølge denne ordning er profilen monteret langs hele rummets omkreds.

Bøjede sektioner med bøjningsradius på mere end 1 meter monteres på samme måde som lige linjesegmenter. I det tilfælde, hvor radius er mindre end 1 meter på profilen, udføres hele længden af ​​den krøllede sektion med et trin på 15-20 mm.

Profilens ender skal forbindes til hinanden i stedet for arbejdskanten (bøjningshylde). Krydsningen af ​​de to piske skal styrkes med plastik. Til dette formål kan du bruge skummet PVC eller trimme profilen, lim dem med superlim.

Vi anbefaler at færdiggøre boringen og installationen af ​​profilen for at kontrollere lyset i rummet, afbryderne og deres drift.

Profiler, stødstop og baguetter til stræklofter

Leveres i pakker på 50 meter, paklængde 2,5 m.

Z-formet plastikbump giver dig mulighed for at skabe en overgang fra niveau til niveau af kompleksitet, sikrer vinkelretheden af ​​lærredens bøjning fra niveau til niveau og geometriens glathed.

PVC profil separator

Dækprofil (til stofstræklofter) væg, loft "tøjskive" til sømløse lofter bruges til installation af stofstræklofter.

Loftprofilen bruges, hvis det er umuligt at lave en vægprofil, det vil sige disse er steder uden væg, garderobeskabe uden pantpanel, omløbsvinduer, omgå forskellige kommunikationer

Hvis du beslutter dig for at lave reparationer i din lejlighed eller hus, og et vigtigt element er et nedhængt loft, så kom du til det rigtige sted. Virksomheden Profilplast-NN tilbyder dig et stort udvalg af komponenter til stræklofter af egen produktion.

Et populært element er baguetten. Vi har to typer af disse produkter: væg (designet til harpunmontering og kompatibel med både harpun og indlæg) og loft, som ofte bruges i tilfælde, hvor du ikke kan bruge en PVC-vægprofil.

Derudover kan vi bestille "Clothespin" PVC profil, der anvendes til installation af stofstræklofter. Populær er også profilen "separator", som er fastgjort til væggene.

Også i vores katalog finder du en PVC z-formet chipper. Takket være ham kan du gøre overgangen fra niveau til niveau af enhver kompleksitet.
Ud over standard design og elementer har du mulighed for at bestille i vores virksomhedsoplysninger om individuelle størrelser, konfigurationer og lige farver.

Alle varer er certificeret. Vi garanterer en lang levetid for alle komponenter. Du kan købe varer i bulk og bestille praktisk levering til et hvilket som helst sted i Rusland.

Skjult fra opmærksomhed: studere baguette til hævede lofter

Hvorfor baguette til stræklofter gør mig så ekstraordinær forening? Det er meget enkelt. Der er i filmen "DMB" en meget mousserende dialog om gopheren, som ikke er synlig, men samtidig er det. På samme måde er der i det ovennævnte loft overfor alles øjne en smuk PVC- eller tekstildug, og formålet med den ufattelige filet forbliver ikke afsløret.

Og det er meget uretfærdigt, for i modsætning til konventionelle lofter, hvor sokkel hovedsagelig kun spiller en dekorativ funktion, er det takket være ham, at hele gulvet holdes sammen. Så jeg vil rette op på sådan en arrogant ignorering af dette strukturelle element og fortælle om dens typer, formål og installationsfunktioner.

Fotofileter i udformningen af ​​strækloftet i sektionen

Enhed og formål

Kort sagt er strækloftet et lærred, strækket og fastgjort under hovedbetonloftfladen ved hjælp af en ramme med specielle baguetter. Derfor underskriver fileterne, for hvis vi for eksempel tegner paralleller med kunst, så beundrer alle her maleriet selv og ikke dets indramning.

Men det er kun fra et visuelt synspunkt, men hvis vi begynder at tale om praktisk og holdbarhed, så begynder basispladerne allerede i et helt nyt lys, da de faktisk er den støttende del af hele strukturen.

Ordning der demonstrerer principperne for installationsteknologi stræklofter ved hjælp af plet

Diagrammet viser, at baguetten til stræklofter består af følgende dele:

 • Direkte profilen selv, som kaldes baguette. Det er en slags bolig, hvor alle andre monteringselementer er forbundet;

Speciel filet til fastgørelse af PVC eller tekstilstof

 • Anker. En plastiklåsforsegling, der omslutter kanten af ​​det spændte lærred og allerede er fastgjort i baguettens hulrum;
 • Dekorativ strimmel. Men dette fragment tjener som en klassisk loftsplint, maskerer og udsmykker forbindelsen mellem loftet og væggen.

Sorter i overensstemmelse med materialet til fremstilling

Først og fremmest vil jeg tale om de materialer, hvorfra de pågældende produkter er lavet. Og der er kun to af dem:

aluminium

Aluminiums baguette til installation af strækloft

I begyndelsen begyndte det at bruge metalprøver, og til dato har nogle herrer præference for dem på grund af de høje styrkeegenskaber.

Aluminiumsrammen vil utvivlsomt kunne klare store belastninger og garantere pålideligheden af ​​at fastgøre PVC eller tekstilstof, men samtidig har det nogle negative kvaliteter:

 1. Nok høj pris. Aluminiumprodukter adskiller sig ikke billigt, og de bliver nødt til at gå til ekstra affald ved installation af et strækloft
 2. Manglende fleksibilitet. Krumme vægge bliver nødt til at lide, da metalfilet ikke gentager deres bøjninger og efterlader mærkbare huller;
 3. Kompleksiteten af ​​installationen arbejder med deres hænder.

Der er to hovedfaktorer, der forårsager ulejlighed:

 • Relativt store vægtprodukter. Lange metalplader er ikke lette at manøvrere, mens de står på en trinladder;

Jeg anbefaler at installere metalfileten sammen. Alene vil du ikke blot blive tortureret for at "kæmpe" med en tung profil, men også du kan ikke være i stand til at sætte det lige.

Installation af aluminiums baguette udført af to

 • Behovet for forboring. Det er ikke sikkert at montere en skrue og skrue den ind med en skruetrækker, da aluminium er meget slidstærk, som jeg allerede har nævnt ovenfor. Så det bliver først nødvendigt at bore huller i det, hvilket selvfølgelig øger opgavets kompleksitet;

Boring af metalfilet

Alle disse ulemper medførte brugen af ​​materialet, som er aggressivt indbefattet generelt på alle byggepladser og i vores liv. Vi taler om plastik.

plast

Plast loft baguette til stretch lofter

PVC-produkter er ikke kun omkring os hjemme og på arbejdspladsen. De har en række fremragende kvaliteter.

Hvad angår fileterne, skal der noteres sådanne funktioner:

 1. Cheapness. Polyvinylchlorid er meget mindre end noget metal, hvilket vil påvirke dit familiebudget positivt.

Bare overdriv det ikke i økonomiske spørgsmål. Da plastmodeller allerede er billige, bruger i det mindste penge på et kvalitetsprodukt fra et pålideligt mærke. Hvis du køber en helt "billig" sokkel, så kan den simpelthen ikke modstå spændingen på det installerede web. Som et resultat, enten flytte væk fra væggen, skabe et stort hul, eller helt rive væk

 1. Fleksibilitet. Plastposer til stræklofter under installationen passer nemmere til væggen, bøjer om nødvendigt og gentager alle dets mulige bøjninger, derfor er der ikke sprækker

PVC sokkel følger konturerne af en buet væg

 1. Elementarnayainstruktsiyamontazha. Det hele kommer faktisk til at sætte fileter på væggen på det rigtige sted og fastsætte det med selvlukkende skruer. Samtidig mangler alle de vanskeligheder, som jeg har nævnt i forbindelse med metalprøver, fordi plastik er let og let trænger gennem selvdrejende skruer;

Pristavil og skruet, hvad kunne det være lettere?

Generelt kan vi derfor sige, at plastikbagetter er fri for aluminium. Selvfølgelig er de dårligere i styrke, men også en, der er tilstrækkelig nok til at holde en PVC eller tekstil i en strakt tilstand.

Varianter i overensstemmelse med designfunktionerne

Her kan du også observere en række forskelle, så du kan vælge de mest optimale varianter af baguetter til bestemte situationer.

Med hensyn til strukturelle egenskaber er fileter til hævede lofter:

 • Wall. De er meget ens i deres konfiguration til de vejledende profiler, der anvendes i installationen af ​​gipsplader loftsstrukturer. De er fastgjort med dykker og skruer til væggene i en afstand af mindst fem centimeter fra hovedloftet, og så sidder kanterne af banen med ankre ind i dem;

Vægmonterede prøver

 • Loft. Der er tilfælde, hvor væggene er for rystede til installation af en spændingsstruktur, og så hjælper de fileter af denne type, der er fastgjort direkte til hovedloftet. Brug af dem er lidt vanskeligere, men udover den beskrevne fordel tillader de også lærredet at blive placeret kun to centimeter fra loftoverfladen;

Men disse "fyre" er fastgjort direkte på hovedloftet

 • Universal. Disse fileter kan fastgøres til væggene såvel som til loftet. Men sådanne manipulationer er kun mulige på grund af tilstedeværelsen af ​​yderligere "vinger", som også øger omkostningerne ved produkter. Derfor er det bedre, ikke desto mindre, at simpelthen tænke på forhånd, hvordan man laver lærredene og køber loft- eller wall baguettes;

Universal sokkel til fastgørelse af PVC lærred

 • Adskillelse. Det vil være nødvendigt i tilfælde hvor arbejdet udføres i et stort rum, hvor der er fare for at lægge lærredet under vægten. Det er med deres hjælp, at flere stykker er forbundet, hvilket forresten selv kan være af forskellige farver og danne et bestemt mønster. Fastgørelse af sådanne fileter sker til loftbunden eller indlejrede elementer.

Eksempel på separation baguette til strækloft

Store tilbud

Så hvilken slags filet til stræklofter findes på hylderne i specialbutikker?

Jeg vil give dig nogle specifikke eksempler:

 • PVC loft baguette:

profiler

Profil KRAAB 3.0, gapløs system, 2 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Profil for lofter uden maskebånd

Profil "kontur" PF 5642, flydende linjer, 2 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Profil for konturbelysning med udvidet rille.

Aluminiums vægprofil 2,5m Standard

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Profil til montering af loftet med et harpunsystem

Profilvæg aluminium harponsystem perforeret letvægts (2,5m)

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Perforeringstrin: 5 cm

Profilvæg aluminium harpoon tung (2,5m)

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

H-formet tung profil

Profilvæg aluminium harpoon tung med huller (2,5 m)

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

H-formet tung perforeret profil

Profil loft aluminium harpun system 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Aluminiums loftsprofil for harpun.

Aluminiumprofil 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg, loft

Universal profil til installation.

PVC profil væg harpun system 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

PVC vægprofil for harpunsystem

PVC profil væg harpun system perforeret 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: Væg

PVC Profil "Tøj Peg" væg Descor, Clipso 2,6m

Udnævnelse: Til stoflofter

Fastgørelsestype: væg

PVC vægprofil til stoflofter

PVC-profil "Clothes Peg" væg med huller Descor, Clipso 2,6m

Formål: Klipsystem

Fastgørelsestype: Væg

PVC Profil "Tøj Peg" loft Descor, Clipso 2,6m

Udnævnelse: Til stoflofter

Fastgørelsestype: loft

PVC-profil "klædespids" loft til stof.

Profil "PVC" Clothespin "loft med huller Descor, Clipso 2,6m

Udnævnelse: Til stoflofter

Fastgørelsestype: loft

PVC-profil "klædespids" loft til stof.

Aluminium profil shtapikovy standard 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

Aluminiums vægprofilstandard til.

Aluminium shtapik lette profil 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

Aluminium vægprofil letvægt til.

Profil shtapikovy U-formet perforeret 2 m

Formål: Shtapikovaya / Wedge system

Fastgørelsestype: Væg

Profil shtapikovy aluminium h-formet 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

H-formet aluminiums vægprofil til.

Shtapikovy profil h-formet perforeret 2m

Formål: Shtapikovaya / Wedge system

Fastgørelsestype: Væg

Profil shtapikovy PVC 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

PVC vægprofil til kilesystem

PVC hvid perle 1m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

PVC-perle til fastgørelse af banen c.

PVC-kilefiksering til separation baguette 2,6 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgør kile til opdelingsprofil

Profil dividende skrå 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Profil adskiller sig tilbøjelig til installation.

Aluminiumdelingsprofil 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Separationsprofil til montering af lofter.

Profil dividende "vinkel" aluminium 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg, loft

Profil dividende vinkel for.

PVC profil kile dividere 2,6m

Formål: kilesystem

Fastgørelsestype: loft

PVC kile profil

PVC sokkel til en ahornseparation baguette hvid 2,6 m

Fastgørelsessystem: Shtapikovaya system

Profil forbinder aluminium vertikal SP2 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Tilslutningsprofil til loftinstallation.

Profil for niveauovergang med belysning NP-5 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Aluminiums vægprofil for trin.

Profil for niveauovergang med baggrundsbelysning KP-2 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Aluminium stelprofil med lys

Stretch ceiling profiler i online butik

Vores online butik tilbyder en bred vifte af profiler til stræklofter. Her finder du alle former for baguetter til fremstilling af væv og filmrammer, enkelt- og flerniveau systemer.

Online bestilling er en mulighed for hurtigt, komfortabelt og billigt at købe en baguette til stretchlofter engros og detailhandel. Vi tilbyder kun produkter af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Profil sortiment

Vores online butik sælger aluminium- og PVC-profiler til spændingsstrukturer.

PVC profil til hængende lofter

Polyvinylchlorid-baguetter er fleksible, så de er uundværlige ved montering af lofter på buede overflader. Tæt adhærer ujævne vægge, PVC-profiler skjuler deres defekter.

Installeringsteknologien i Clipo og Descor luksustofter er baseret på brug af PVC-pin-baguetter. Fastgørelsesklips baguettes holder stoffet sikkert. Deres brug reducerer installationstiden og gør det muligt at aflevere maskeringstape.

Vi tilbyder PVC-kile- og kilefordelingsprofiler, kiler, bundplader og vvs-stifter, tøjnåle (lofter og væg) baguetter, perforerede og forstærkede harpunprofiler, stødstop og også glasperler.

Aluminiumprofil til lofter

Metal baguetter er holdbare og pålidelige, holdbare og lette, derfor giver de høj kvalitet og holdbare lofter. Derfor er det aluminiumsprofiler, der er designet til at skabe originale lofter i design og multi-tierede strukturer af forskellige former med eller uden belysning.

I vores butik finder du aluminium harpun-baguetter til svævende lofter, der giver dig mulighed for at skabe en særdeles spektakulær LED-baggrundsbelysning og gør det nemt at udskifte ledbåndet, der er monteret i slidserne under plastik gennemsigtige indlæg.

Multi-level konstruktioner er samlet som designer takket være elementer som loft og væg harpoon profiler til klapløs overgang, gearkasser til KP til belysning, loft stopper med et tværsnit i form af bogstaverne Z og Y.

Samlinger og overgange i komplekse lofter er skabt ved brug af harpun vinkel og universal, opdeling og tilslutning, skrå og lodret baguetter, og en aluminium band-bandage sikrer pålidelig fiksering.

For elskere af indenlandsk teknologi tilbyder vi hæftemetal baguetter (standard, perforeret og letvægts). Blandt de nye produkter i intervallet er Anvend applikationer (0; 0,5 og 40) til udskårne lofter. Og for en skjult hængsel gardiner og lambrequins, vi har et metal loft cornice.

At købe en baguette til stræklofter

Samarbejde med os er rentabel og praktisk. Efter at have valgt synlige eller skjulte, harpoon eller bezgarpunnye, PVC eller aluminium baguetter i vores katalog, kan du betale dem på nogen måde bekvemt for dig:

 • hvis du er i Moskva - i kontanter på vores kontor eller efter levering af kurer;
 • Nonresident-brugere kan bruge Yandex.Money-systemet eller via Alfa-Bank.

Vi udfører levering af profiler og andre komponenter i Moskva og til transportselskabet (med en ikke-hjemmehørende ordre) fra 8-00 til 21-00. Ved bestilling af mere end 30 tusinde rubler er leverancen GRATIS.

Effektivitet og ansvar for godets integritet - garanteret! I Moskva leverer vi ved vores egen transport (uden at løfte varer til gulvet). For levering af varer i Rusland samarbejder vi med mange leveringstjenester: "Business Lines", "PEK", "Baikal Service", "ZheldorAlyans", "SeverKim", "ZhelDorEkspeditsiya" "Elite Trans" osv.

Baguette til stræklofter

Du bør ikke forveksle en baguette til stræklofter med almindelige stifter, vi laver ofte en sådan fejltagelse. De bruges til konventionelle lofter og gipsvægskonstruktioner, mens en baguette faktisk er en ramme til stræklærred. Desuden rammer rammen ikke bare loftet som et billede, men som et fikseringselement til kluden.

På billedet af fastgørelsessystemet af hævede lofter og baguetter, der anvendes til dette

Typer af baguetter afhængigt af typen af ​​skruer

Baguette til stræklofter - det er en plast eller aluminiumsprofil, som er sikkert fastspændingspanel. Profilen kan fastgøres til væggen eller til loftet. Som du allerede ved, er der flere måder at fastgøre spændingsdugen på:

 • harpoon fastgørelsesanordninger;
 • cam forbindelse
 • shtapikovy mekanisme af fixture.

For hver type strækloft anvendes en bestemt type fiksering, og også til baguetter. Lad os overveje hver især mere detaljeret.

Sekvensen af ​​montering baguette og stretch loft

Baguette til stræklofter med harpoon fastgørelsesanordninger

Dette design af baguetter adskiller sig i sådanne egenskaber:

 1. Baguette med harpoon fastgørelsesanordninger kan være lavet af både aluminium og plast. På grund af sin fleksibilitet kan det gentage de glatte konturer af væggene. Men der må ikke være store forskelle på loftet, da lærredet er monteret i baguetteinstallationens plan.
 2. Til fastgørelse i sådan baguette skal kluden leveres med en speciel lodning - en harpun. Harpoon lodning har en lille plasticitet, som det let kan komprimeres og glider ind i baguetten. Der retter hun sig rettet og fastgør lærredet i profilen.
 1. Hvis det er nødvendigt, fra baguetten med harpoon fastgørelseselementer, kan du nemt frigøre lærredet. For at gøre dette presses den elastiske del af harpunen med en spatel, og lærredet forsynes forsigtigt fra rillen.
 2. Den eneste ulempe ved harpoon fastgørelsespose baguette er umuligheden af ​​dens uafhængige brug. Dette skyldes behovet for at udføre lodning (harpun) rundt om kludets omkreds, og dette kan kun gøres på fabrikken.
 3. Baguette til stræklofter med harpoon mount - den mest pålidelige og hyppigt anvendte profiltype til fastgørelse af PVC-stof.

Harpoon monteringsprincip

Plastic baguette til stræklofter

Baguette med kile fastgørelseselementer

Kile eller hæfteklammer, der passer bedst til selvmontering af lærredet. Baguette til stræklofter med en kile mekanisme til fastspænding af nettet har følgende særpræg:

 1. Wedge fasteners er velegnet til montering af stofplader. Til fiksering foldes kanten af ​​kluden halvt og indsættes i baguettesporet. Derefter indsættes en kil i spalten mellem stoffets folder, som sikkert fastgør lærredet i baguetten. De fremspringende rester af kluden er klipet. Derefter installeres en dekorativ strimmel på baguetten, som desuden presser kilen.

Wedge fastgøringsmekanisme

 1. Installationen af ​​en sådan aluminiums baguette gør det muligt at fremskynde installationen af ​​spændingssystemet, fordi der ikke er behov for at udføre lodning på kanten af ​​kluden.
 2. Baguette til stræklofter med kilefastgørere er ideel til selvinstallation af flere årsager. For det første kræver det ikke præcis opskæring af stoffet på fabrikken (det gøres hjemme med et lille tillæg til installation). For det andet giver en baguette med en kile mount dig mulighed for at indsætte og fjerne kluden op til sin perfekte stretch så mange gange som du vil.
 3. Baguette til stræklofter med kilefastgørelser giver dig mulighed for at genbruge et panel uden risiko for at ødelægge det.

Baguette til kamlofter

Denne lukning er den nemmeste. Dens kendetegn er:

 1. Profilen med cam fastgørelsen er designet som en plade med to kameraer, hvoraf den ene er bevægelig og den anden er stift fast. I det øjeblik du lægger kluden mellem kamrene presser det bevægelige element endnu mere imod den stationære og pålideligt klæber kluden i baguetten.
 2. Et sådant fastgørelsessystem har en ulempe - dårlig fastgørelse af kluden, så disse profiler anvendes bedst i små rum, hvor strækloftet ikke er mere end 20 firkanter.

OBS: Ved brug af en profil med cam fastgørere er det værd at bruge en ekstra fiksering af kluden. Til dette formål kan du bruge overhead lysekroner med en konsol i loftet sinus.

Hvis du vil bruge cam-baguetten i et rum med et stort område, så er det bedre at desuden bruge delingsprofiler for at beskytte kluden mod sagging. De vil beskytte materialet mod rynke.

Vægprofil til montering af spændingsark

Baguette klassifikation

Baguette til hævede lofter kan opdeles ikke kun af den type låsekobling, der anvendes i den, men også af andre funktioner. Klassifikationsbagetter, størrelser og anvendelsesmuligheder er vist i nedenstående tabel.

Grundlaget for design af høj kvalitet - baguette til lofter

Baguette giver en pålidelig fixering af PVC-film i rammen. Spændingsstrukturer har meget forskellige former, der er praktisk taget ingen begrænsninger på deres konfigurationer. Det sværeste at installere stræklofter er at fastgøre kanterne af ultra-tynd PVC-film i rammen. Og der er flere måder at montere den på.

Typer af baguetter til stræklofter: typer af produkter

Vi taler om sådanne fastgørelsesprodukter som hæftning, kil, kamera og harpun.

Funktioner af baguette typer:

 • Harpun profil. I dette tilfælde er fastgørelsen bedre på grund af en særlig plastkant, som er svejset rundt om filmens omkreds. Denne baguette er lavet i lang tid, det er dyrt.
 • Cam profil. Den består af to langsgående plastfjedre, der ligner kameraer i snit, de passerer filmen indbyrdes, men de tillader det ikke at komme tilbage.
 • Shtapikovy profil. Denne mount giver dig mulighed for at rette lærredet på grund af at perlen hviler mod væggen af ​​produktet. Denne baguette giver dig mulighed for hurtigt at installere strukturen.
 • Wedge baguette. Det er nødvendigt at skære produkter uden forudgående målinger.

Ofte opdager de en perforeret baguette, som det er lettere at arbejde med, og mindre ofte opstår sådanne situationer som "baguetten blev udsolgt", "indsættelsen er vanskelig" osv.

Perforeret baguette betragtes som den mest alsidige og nemme at bruge.

Og det er selvfølgelig ikke alle typer profiler. Typer af fastgørelseselementer er endnu mere forskelligartede.

Baguette størrelser til stræklofter: standard

Størrelser af baguetter er forskellige, hver har sin egen funktionalitet.

Størrelser af baguetter:

 • Profilen er synlig nr. 1. Den er monteret for at fastgøre strækloftet til væggen og andre lodrette overflader. Mounten vil følge et trin på 80-10 cm. Bredden på den synlige del af øjet er 26 mm.
 • Synligt profilnummer 2. Fastgørelsesinterval - 10-15. Materialet i denne profil er plastik.
 • Profilen er synlig nr. 3. Fastgørelsesintervallet er 20-30 cm. Materialet i denne profil er aluminium.
 • Universal profil nr. 4. Installation er mulig både til lodrette og vandrette planer. Fastgørelsesinterval - 50 cm. Aluminiumprofil.
 • Profil væg nummer 5. Hårdt, ikke gentage mindre defekter af væggen. Fastgørelsesinterval - 15-20 cm. Aluminiumprofil.
 • Opdelingsprofil nr. 6. Nødvendig for at danne krydset mellem to dåser. Aluminiumprofil. Længde - 2,5 løbende meter

I dag kan du nemt afhente en baguette af næsten enhver størrelse.

Anvendes også: Opdelingsprofil nr. 18 (for store områder), hjørneprofil nr. 8N, konstruktionsprofil nr. 16N.

Maskeringstape til baguette

Camouflagebånd til denne type loft er den mest populære måde at eliminere kløften mellem fastgørelseselementer og væggen.

Der er mange typer maskeringsbåndstubber, så loftet er uklart, enten T-formede stik eller L-formede stik eller svampeformede dekorative stik anvendes.

Båndet bruges til at maskere hullerne mellem armaturet baguette og væggen

Til registrering af strækloftet anvendes:

 • Matte bånd, kombineret med mat lærred;
 • Glatte lysreflektorer, som skaber et usædvanligt legespil;
 • Prægede bånd giver underholdning og volumen baguette;
 • Farvede bånd gør det muligt at harmonisere loftet mest harmonisk.

Installation af båndet kræver ikke særlige færdigheder, du kan gøre alt korrekt og uafhængigt.

Montering af baguette til strækloft: aluminiums baguette

Aluminiums baguette bruges kun til direkte tilslutning.

Når du installerer aluminiums baguette, kan du ikke gøre det uden en boring og stansning

Vedhæft det til følgende:

 • Prøv på en baguette, skær den ønskede størrelse;
 • Bor et hul, trin - 20 cm;
 • Sæt en baguette på væggen, anbring et niveau, marker installationspunkterne på væggen;
 • Fjern baguette, lav huller med et slag;
 • Installer baguette med dowels.

Fastgørelsen af ​​en aluminiumspose skal foretages i hele dele, da dockingen af ​​loftet aluminiums baguette indebærer en meget kompliceret.

Installation af loftet baguette (video)

Sådan limes baguetten til strækloftet

Faktisk kan den limes som til strækloftet (kun det er nødvendigt at fixere det på væggen), men klæbemidlet skal påføres enten på den del af baguetten, der støder op til væggen eller til væggen. En af to ting.

Det er ikke svært at holde en baguette på væggen:

 • Påfør klæbemiddelblandingen på baguettesiden eller på væggen, tryk let mod væg og loft. Gør det omkring omkredsen.
 • Klip strimler af tykt papir, eller tag rester af tapet (simpel, ikke brug for stoftype), hold mellem baguette og loft. Loftet skal beskyttes mod at arbejde med baguetten.
 • Næste skal du sætte leddene på den sædvanlige måde. Er det lidt mere følsomt med sandpapir.
 • Efter fyldning ledninger progruntuyu baguette, efter tørring kan primeren males.

Derefter undergraves forsigtigt papiret fra baguetten. De resterende malingstrømme kan fjernes ved lidt slibning efter tørring.

At lim en baguette til strækloftet vil ikke være svært selv for en nybegynder i denne forretning.

Limning af en baguette på et gidrochny-loft kan udføres alene, men sammen kan det gøre fastgørelsestrinnet nemmere.

Baguette til flydende lofter: fleksibel profil

Installationen af ​​et sådant loft har sine egne egenskaber - en speciel aluminiumsprofil er installeret med et hul på ca. 10-20 mm mellem loftet og væggen, langs omkredsen, hvoraf der dannes en glødende halo. Dette er aluminiumsføreren af ​​PVC-loftet på harpunsystemet.

Harpoonens fleksible profil er svejset til kanten af ​​filmen, den kommer ind i harpun-baguetten, hvor den klæber til tænderne på sporets vægge. Så kluden holder meget stærkt.

Denne profil er markeret med loft eller vægmontering, det afhænger af de specielle hylder. I væggen er hyljen lodret, og i loftet er det 90 grader vendt.

Harpunsystem vil være en fremragende løsning til et flydende strækloft

Hvis vi taler om interiør mode, design af lofter, mister kassen ikke sin popularitet (for at skabe den, henvises til gipsvæggen), ser designen i kassen mere imponerende ud. Det viser sig et system med to niveauer lofter.

Baguette til stræklofter (video)

Installation, fastgørelseselementer, klistermærker, maleri - disse trin ledsager processen med at skabe højkvalitetsstrækloft, hvis vi taler om et så vigtigt element som en baguette.