Med og uden indsats - typer baguette til "flydende" stræklofter

"Ny stil af lofter" tilbyder en baguette til svævende stræklofter - den nyeste teknologi, der skaber en lysende halo rundt om loftets omkreds. For at skabe effekten har du brug for en særlig fleksibel baguette, hvor der er en rille til at lægge LED-båndet.

Profil uden indsæt

Den profil, som LED-strimlen er lagt i, er lavet af aluminium. Ud over baguette består svævende lofter af:
• Ugjennomsigtig linned (stof eller PVC).
• Elektrisk kommunikation.
• Gennemsigtig indsats.
• Fastgørelsesanordninger.

Alle ovenstående materialer sælges til forhandlere til super lave priser. Profilen uden indsats anbefales at bruges i lokaler, hvor den øgede luftfugtighed kan overholdes. Systemet har en rille til båndet. Belys baggrundsbelysningen - så er båndet let at demontere. Modelens egenart er, at lærredet lukker båndet og tjener som dets "loft". Intet behov for yderligere lysdiffusor. En sådan baguette til stigende lofter er halvdelen af ​​prisen for en indsætsmodel. ulemper:
• Båndet skinner ikke ned, men på væggen, lyset bliver dæmpet, mindre lyst;
• LED'erne er placeret bag lærredet, så hvis der er en funktionsfejl i belysningen, skal du demontere den.

Profil med indsæt

Baguette til svævende stræklofter, med en indsats, monteret på væggene som en almindelig profil. Den eneste forskel er, at du kan montere båndet - LED, RGB eller monokrom. Inkluderet er en gennemskinnelig indsats belagt med et translucidlag - således at LED'ernes punkter bliver mere opfattende. Indsnittet hopper over 90% af lyset, hvilket skaber en unik "flydende" effekt. Fordele ved denne model:
• Lyset peger ned, det er lysere end ved brug af baguetter uden indsætning.
• Båndet er placeret udenfor nettet - i tilfælde af funktionsfejl kan den nemt afmonteres uden at fjerne nettet.

ulemper:
• To gange som dyrt baguette uden indsætning.
• LED-punkterne er lidt synlige.
• Har brug for ekstra isolering mellem dioderne og profilen - for at undgå kortslutning.

"Ny stil af lofter" giver dig et tilbud - vil du blive vores officielle repræsentant, starte din virksomhed og få et stabilt overskud? Klik derefter på knappen "Bliv forhandler", og følg med!

Profil for svævende stræklofter

I dag vinder en ny teknologi af suspenderede lofter stadig mere og mere popularitet. Skønheden og et mysterium med det spredte lys, der skaber en ny teknologi, udsmykker næsten alle rum. Ideen er som følger: En lysende halo er skabt omkring omkredsen af ​​hovedloftet med en højde på 10 til 25 cm fra bunden, hvilket giver hele loftkonstruktionen en følelse af at flyde i luften. Virkningen af ​​skyhøjde er skabt af det resulterende hul på ca. 2 cm mellem væggen og loftet, og folk i rummet føler, at loftet flyder mellem væggene. Det er derfor i navnet "bygherre-kunde" et navn dukkede op.

Aluminiumprofil til svævende loft

Fordele ved at skyde lofter profil

På trods af at det høje loft på en række konventionelle stræklofter ligger hemmeligheden i profilens specielle konstruktion eller baguette. Det har et specielt design og er i stand til at bøje i forskellige retninger, idet der tages akutvinklede og radiusformer. Desuden er den monterede baguette designet på en sådan måde, at LED-båndet, der er placeret i det, er lukket med en lysdiffusor eller med et filmark, der udskifter dækslet, hvilket giver designet et smukt og færdigt udseende. Det er netop på grund af baguettens specielle, tankevækkende design, at man nemt sikrer, at der nemt, enkelt og hurtigt installeres stræklofter af enhver grad af kompleksitet.

Profiltyper

Da lofterne er enkle og komplekse, anvendes profilen afhængigt af loftets type. Ved installation af enkle eller enkeltniveau skyde lofter bruger installatører en simpel fleksibel aluminium monteringsprofil. På enheden af ​​komplekse lofter på to niveauer eller på flere niveauer anvendes en særlig aluminiums baguette. Brugen af ​​en to-niveau baguette gør det muligt at danne ekstraordinære krøllede konturer, der giver en 3D-effekt og danner et rum i en mere interessant og original form. Baguetten er fastgjort til væggen, eller når der er plads til flere niveauer, til bunden af ​​profilen.

Den moderne industri producerer to typer profiler - en baguette uden en kasket og en baguette med en indsatsdæksel. I det første tilfælde snor båndet med LED'er i en speciel rille. Canvas false ceiling lukker båndet under, hvilket giver designet et komplet look. I det andet tilfælde fremstilles baguetten med en speciel lysdisplayindsats. Efter at LED-strimlen er fastgjort til stikkontakten, er stikkene fastgjort, hvilket justerer lysfløjen på de enkelte lamper og også maskeres fastgørelsen af ​​baguetten til loftet og danner det komplette udseende af designet. Lyset fra LED-strimlen i en sådan baguette bliver lysere, da den er rettet ned mod gulvet.

Profilen med indsatsen er mere praktisk, da det giver dig mulighed for at ændre brudte lamper eller båndfragmenter, mens du bruger en profil uden stik, skal du fjerne filmarket.

Anvendelsesområder

På trods af at flydende loft kan skjule alle uregelmæssighederne i hovedloftet, er anvendelsesområdet endnu begrænset. Hvis loftets form, materiale og udseende ikke betyder noget, så er der særlige krav til væggene. Væggene skal ikke kun være glatte, men med en perfekt færdig overflade, er det bedst, hvis de er færdige med gipsplader. Faktum er, at profilen ligger på væggen, og uregelmæssighederne og krumningen af ​​væggene efter installationen af ​​det svævende loft vil kun blive understreget af belysningen placeret langs omkredsen.

Installation af baguetter trin for trin

Trods den tilsyneladende enkelhed i arbejdet med montering og installation af profilen er det umuligt at undvære den beregnede nøjagtighed og nøjagtighed. For at udføre arbejdet korrekt skal du følge handlingssekvensen.

Først skal du markere væggen. Sørg for at kontrollere sit fly med et niveau. Baguetten skal læne sig mod loftet, så dets øverste plan falder sammen med den markerede linje på væggen og gennem baguetten for at lave huller i væggen med en boring, sæt døerne i og skru i skruerne.

Når du har vedhæftet baguetten, skal du sørge for at kontrollere styrke ved at trække profilen mod dig. Hvis der er en tilbageslag, skal den elimineres ved hjælp af yderligere fastgørelsesdele. Hvis du har brug for at bøje profilen og lægge den i hjørnerne af rummet, skal kværn klippe den i halv og bøje til den ønskede vinkel. Ved installation af fladtækkede lofter er det nødvendigt at bøje sig, før du får de vinkler, der er markeret på tegningen, afhængigt af kompleksiteten af ​​loftet. Hvis der dannes folder på profilen, skal de udjævnes med en hammer, og kanten af ​​baguettesnitten skal behandles med sandpapir og en fil.

Efter slutningen af ​​armaturet baguette kan du fortsætte med at lægge LED-båndet og låse det ind i rillen rundt om loftets omkreds. Fastgørelse i profilen af ​​det flydende lærred udføres af den såkaldte harpunmetode, som har fået sit navn fra formen af ​​fælgen rundt om filmens kant. Bemærk at denne metode kræver præcis beregning af loftets overfladeareal.

For at bestemme de nøjagtige dimensioner skal du overføre placeringen på baguettes væg i en passende skala til tegningen og beregne området mellem dem. Størrelsen af ​​den bestilte film skal være 6 - 7% mindre end den beregnede.

Uden mislykket skal lærredet indeholde en markant basisvinkel. Det er fra denne vinkel på filmbanen, at installationen af ​​strækloftet skal begynde.

Før du installerer stikket eller den direkte webspænding, skal du sørge for at forbinde og kontrollere LED-strimlens funktion og derefter installere stikkene. Den omtrentlige profilfastgørelsesprofil med stikkontakt er vist i figuren.

Floating suspended ceiling - det oprindelige design koncept

De, der gerne omgiver sig med unikke ting og stræber efter at skabe unikke interiører, bør være opmærksomme på det nye originale produkt - flydende lofter. Dette er en utrolig smuk loftsdækning, der ser ud som om den er suspenderet i luften (ikke i kontakt med væggene). En sådan interessant visuel effekt opnås ved at installere en LED-baggrundsbelysning på loftets omkreds.

Denne vanskelige designbevægelse giver dig mulighed for at skjule leddene i den hængslede loftsstruktur med vægge. På grund af dette, når man ser på loftet med baggrundsbelysningen tændt, har personen det indtryk, at designet flyder bogstaveligt i luften.

Baggrundsbelysningen kan tændes / slukkes afhængigt af humør og situation. Når lysene er slukket, tager rummet et afslappet, traditionelt udseende. Med baggrundsbelysningen tændt bliver atmosfæren i rummet mere romantisk, mystisk og festlig.

For hvilke værelser skal suspenderes loft

Brug af denne innovative finish giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet. Især godt løser dette problem kombinationen af ​​belysning med et blankt lærred. I løbet af dagen vil reflektionen af ​​lys i en perfekt glat og skinnende overflade skabe en følelse af stort rum. Om natten, når lysene tændes, vil effekten af ​​et flydende loft gøre rummet mere rummeligt.

Denne designmulighed er meget velegnet til børns værelser. Det er meget nemmere at overtale et barn om aftenen til at gå i seng, når det svævende loft er tændt i sit værelse. Forældrenes anmeldelser bekræfter dette: Et behageligt lys, der forsvinder forsigtigt fra loftet, fjerner babyerne fra frygt for mørke; børn vil gerne gå i seng og falde i søvn let.

Billeder fra internettet til gennemgang og designvalg

Stræklofter med indflydelse er allerede installeret i mange klubber, barer, restauranter i St. Petersborg. De understreger interiørets stil og skaber en særlig atmosfære i underholdningsinstitutioner. Forholdsvis lave priser og en bred vifte af designmuligheder skelner mellem sådanne og andre dyre typer af dekorative loftsbeklædning.

Det svævende loft - priserne på værker og komponenter

Vi tilbyder at bekendtgøre priserne og listen over nødvendige værker til implementering af systemet, der strækker strækloftet med en speciel profil.

Flere grunde til at bestille højt loft

Fejlen er lavet af dem, der anser flydende lofter for dyrt: Priserne for dem er ikke meget højere end for almindelige spændingsstrukturer. Faktum er, at der anvendes lignende materialer til deres fremstilling: stof eller PVC-klud, profil til fastgørelse af lærredet.

Speciel profil til højhøjde loft: №1. med indsæt, №2. åbent

Ud over standard sæt, bør du købe en gennemskinnelig indsats og LED baggrundsbelysning, hvis omkostninger er lave. På trods af at installation kræver færdigheder og færdigheder fra de udøvende kunstnere, udfører erfarne håndværkere installationen hurtigt uden at bruge bestemt dyrt udstyr.

Stræklofter med indvendig belysning

Stretch loft med LED lys

Stretch lofter stjernehimmel

Fleksibel loftsprofil for at skabe en "flydende" illusion

Stigende lofter er en innovativ efterbehandlingsteknologi, der har åbnet nye muligheder for realisering af indretningsdesign ideer. Den usædvanlige effekt er tilvejebragt af en lysende halo omkring strukturens omkreds, hvilket skaber illusionen af ​​dets stigende. Dette resultat opnås ved at bruge en speciel fleksibel profil monteret med et mellemrum mellem væg og loft og har en rille til installation af en lyskilde - normalt en LED-strimmel i en vis vinkel.

Egenskaber og fordele ved teknologi

Brugen af ​​fleksibel profil giver mange muligheder for implementering af dristige designløsninger. Med det kan du skabe en række krøllede designs, forholdsvis billigt og hurtigt "opdatere" loftet med nye elementer eller ændre sit design drastisk uden at fjerne den gamle spændingsstruktur.

Innovativt loft design gør det muligt at realisere en række design ideer:

Kombinerer LED strip RGB med stretch lærred af forskellige teksturer og nuancer uden at forvrænge lysets farve;

Udskiftning af baggrundslys er lavet uden at afmontere strukturen, da båndet er monteret uden for loftet;

Mulighed for montering på buede sektioner;

Den gennemskinnelige indsats, der indgår i sættet, diffunderer lyset, skjuler de enkelte lysdioder, er praktisk at installere.

Fordele ved at bruge et flydende loft:

Pålidelig og let konstruktion på grund af brugen af ​​en fleksibel aluminiumsprofil;

Hurtig installation uden dannelse af affald og støv;

En bred vifte af lærred til at skabe design;

Muligheden for at bruge fjernbetjeningen til / fra baggrundsbelysningen, ændre dens intensitet og farve;

Rimelig pris i sammenligning med gipsplader.

Udformningen af ​​det kraftige strækloft

Denne type loft består af de vigtigste (obligatoriske, uanset metoden til dekoration) og hjælpeelementer:

Film eller stof klud (helst uigennemsigtige versioner);

Fleksibel profil til montering af spændt stof og montering af baggrundsbelysning;

Gennemsigtig camouflageindsats;

LED stripe eller andre armaturer;

Ekstraelementer kan være meget forskellige afhængigt af det valgte design.

De vigtigste krav til en fleksibel profil - pålideligheden af ​​fastgørelse og spænding af stoffet, samt æstetisk appel.

Design funktioner i fleksibel profil

Takket være en speciel aluminiumsprofil, der er monteret med et hul på 10-20 mm mellem væggen og loftkonstruktionen, er der skabt en lysende halo omkring sin omkreds. Dimensionerne af dette element 28/8 mm - den maksimale højde til bæreloftet - 30 mm. Det er faktisk en aluminiumskinne af PVC-lofter harpun system.

Dette system fik sit navn på grund af den karakteristiske konfiguration, der ligner fiskeredskaber. Den fleksible "harpun" -profil, svejset til kanten af ​​filmen, indsættes i harpunbonuetten, hvor den går i indgreb med tænderne på rillens vægge. Dette sikrer en pålidelig opbevaring af den spændte bane.

En sådan profil er lavet med et loft eller vægmontering, hvilket afhænger af placeringen af ​​en speciel hylde på den. I vægelementet er det lodret, og i loftsversionen drejes det 90 grader. Ceiling mount, som regel vælger at få det mindste indryk fra loftet. Hvis det er nødvendigt at docke to webs, anvendes et harpoon docking element, der består af to profiler forbundet med en fælles væg.

Yderligere funktioner i fleksibel profilapplikation

Belysningen installeres uafhængigt af nettet, hvilket gør det muligt at udskifte uden at afmontere hele strukturen. Lyskilden på profilen er monteret i en vis vinkel, på grund af hvilken lysstrålerne er bløde og godt spredte, så der ikke skabes skarpe skygger. Til organisering af baggrundslyset, som kan være flerfarvet eller ensartet, skal du bruge LED-stripe eller spotlights. Takket være belysningen opstår der en illusion af tomhed, der skaber en følelse af vægtløshed, manglende forbindelse mellem væg og loft. Sættet indeholder en gennemskinnelig indsats med et specielt translucidisk lag, der transmitterer lys med 90%.

Dette design giver dig mulighed for at legemliggøre en række forskellige former, perfekte geometriske former og tematiske elementer i design af interiører. Profilen kan bøjes, hvilket giver den næsten enhver konfiguration, hvilket gør rummets geometri strømlinet. Ceiling version af designet giver dig mulighed for at installere det, både omkring rummets omkreds og på en væg eller i en hvilken som helst vilkårlig zone i rummet.

Fordelen med designet er, at der dækker lyskilderne lærredet faktisk udfører loftets funktion uden at kræve yderligere tilbehør. Et sådant loft arrangement i sig selv sikrer ensartet lysdispersion, samtidig med at man får et færdigt udseende.

Krumme profiler gør det muligt at skabe en effekt, der ikke er "levitation", men netop illusionen om at svæve lærredet i luftstrømme. Stretched på en sådan konstruktion film eller stof som om "soars" og "bekymringer."

Profiler kan købes færdigfremstillede, buede i henhold til standardmønstre, ved at vælge loftets konfiguration fra kataloget. En anden mulighed er at bestille dem i henhold til et individuelt projekt for at skabe et helt unikt design på deres grundlag.

Installation af flydende lofter

Forudførte målinger og skitser af loftets design. Efter at have besluttet udseendet af design, udvælgelse og erhvervelse af materialer, kan du starte byggearbejdet direkte.

Sekvensen for installation af et loft på et niveau med belysning omkring rummets omkreds:

Forberedende fase. Rengøring af bundloftet fra delamineret gips. Behandling med antiseptiske opløsninger af områder med mugg, hvis nogen. Placering af ledninger under de designede lamper.

Monteringsramme. Markering af profilens placering for strækstof: Flyt væk fra bundfladen den nødvendige afstand og lav mærker på væggene (helst ved hjælp af et laserniveau). Fastgør omkring perimeteren til væggene ved hjælp af skruer og dowels af en speciel profil. Pladsen er 8-15 cm, afhængigt af den fleksible profil, der anvendes og typen af ​​panel.

Installation af belysning. Tilslut og kontroller spotlyset eller tilslut en LED-stripe til profilen.

Montering af den flydende svævende lærred ifølge den valgte fastgørelsesmetode. Til installation af PVC-klæder kræver brug af en varmepistol.

Installation i hulrummet med LED-tape gennemskinnelig maskeringsindsats.

Det høje loft er højdepunktet på ethvert interiør, og det kan installeres i ethvert rum - fra stuen til badeværelset. Originale og lette dele på den fleksible profil kan placeres i enhver højde og derved skabe en 3 D effekt. Dette design ser ikke kun interessant ud, men også eksklusivt.

Profil for "soaring" lofter

Flydende lofter - en populær type af lofter til lofter, så du kan opdage de specielle muligheder for designløsninger i interiører. Den unikke effekt opnås takket være baggrundsbelysningen, der befinder sig omkring omkredsen af ​​rummet, skaber dette følelsen af ​​flydende loft. For at opnå dette resultat er det muligt at anvende en speciel profil af fleksibel type monteret i mellemrummet mellem hovedloftet og væggene. Det har en speciel rille til montering af LED stripen, som er placeret i en særlig vinkel. Dernæst vil vi undersøge i detaljer denne teknologi, hvilke typer profil der anvendes til at opnå effekten af ​​et flydende loft.

Hovedtræk i det svævende loft

Effekten af ​​det flydende loft opnås gennem disse elementer:

 • PVC film;
 • Fastgørelseselementer;
 • Fleksibel profil til montering af PVC-film og LED-baggrundsbelysning;
 • Camouflage indsæt gennemsigtigt;
 • LED stripe;

Profilvisninger for flydende loftkonstruktion

Særlig profil

Profilen til det flydende loft er en særlig aluminiums baguette med en rille, hvor LED-båndet er monteret. Til montering af konstruktionen af ​​det flydende loft anvendes to typer profiler:

 • Profil for det flydende loft uden indsætstik;
 • Baguette til det svævende loft med en indsats.

Overvej to typer separat.

Profil uden plugin

Denne profil har en rille, hvor LED-strimlen er monteret. Båndet holder sig ikke fast, men klikker på plads.

Denne baguette har sine fordele og ulemper. Det skal være mere fortrolig med hver profil, inden loftet installeres.

Et træk ved denne profil er, at strækloftfilmen dækker LED-strimlen, bliver en slags båndkappe og behøver ikke en ekstra enhed til ensartet spredning af lyskilden. Stikket er ikke nødvendigt her, da monteringssystemet ser godt ud, selv uden baggrundslyset. Der er også nogle fordele ved at bruge denne type profil. Såsom:

 • Omkostninger (det er to gange billigere end en profil med en kasket;
 • Punkter fra det indbyggede LED-bånd er umærkelige nedenunder.

Men der er også ulemper:

 • LED stripen skinner på væggen, ikke ned, så lyset er dæmpet og mindre lyst;
 • På grund af det faktum, at LED-strimlen er placeret bag filmen, skal den i tilfælde af funktionsfejl også fjernes.

Profil system med specialiseret indsats

Denne profil, beregnet til flydende loft, er monteret på væggen på samme måde som en standard vægprofil. Den eneste forskel er, at du kan vedhæfte en LED stripe til den. En gennemskinnelig indsats med et specielt translucidumlag er fastgjort til det. Takket være ham er LED-strimlens lyspunkter umærkelige og passerer ca. 90% af lyset, hvilket skaber effekten af ​​et flydende loft.

Det har også sine fordele og ulemper, som skal sorteres ud.

Fordelene ved at installere denne profil er som følger:

 • Lyset fra LED-strimlen er nedad, på grund af hvilket det er lysere;
 • LED-stripen er placeret uden for loftet, og i tilfælde af funktionsfejl er det let at demontere
 • LED belysning er praktisk at installere.

ulemper:

 • Omkostninger (koster dobbelt så meget som en profil uden et stik);
 • For at LED-båndet ikke skal lukke, er der brug for ekstra isolering mellem profilen og dioderne.

Soaring suspenderet loft

Montering af det svævende loft

Baguette design og montering detaljer

Ved første etape er målingen lavet, et designskitse af loftet er oprettet, så udseendet af strukturen og materialerne er valgt. Fortsæt derefter til installationsarbejdet. Selve processen består af flere trin. Det bør være mere detaljeret at overveje dem.

Forberedende fase

O omfatter:

 • Rengøring af hovedloftet fra det gamle eksfolierede gips.
 • Elektriske ledninger til belysning.

Monteringskonstruktion

Arbejds rækkefølge:

 • Afgang fra loftet i den ønskede afstand for at producere markeringer på væggene.
 • Ved hjælp af klumper og skruer skal installationen af ​​profiler og realkreditlån installeres til belysning.

Vtyazhka af kluden

Til installation af PVC-film anvendes varmepistol. Med hjælpen opvarmes rummet og lærredet til den ønskede temperatur. Dernæst, sammen med LED stripen er monteret gennemskinnelig indsats.

Interessant interiør med skyhøje loft

Flydende lofter vil være en højdepunkt i interiøret. Med deres hjælp kan du skabe en følelse af komfort og luksus i dit interiør.

Hvordan vælger du en profil til svævende lofter

Profilen til skrånende lofter er en speciel aluminiums baguette med en rille til montering af LED-båndet. I øjeblikket er der i Rusland to typer baguette til flydende lofter:

 • Profil for svævende lofter uden indsatser, stik
 • Profil til skyde lofter med indsats

Lad os undersøge begge disse typer i detaljer.

Profil for flydende lofter uden indsatser

Profil til svævende lofter uden indsatser, stik er en aluminiums-baguette med en rille til installation af LED-bånd. Båndet limes ikke, men snaps ind i rillen, så det kan demonteres om nødvendigt uden problemer.

Fordelen med denne profil er, at lærredstrækket, der dækker LED-båndet, er i det væsentlige et loft og kræver ikke ekstra udstyr og giver ensartet lysspredning, og udseendet gør det komplet. Indsæt er ikke nødvendig, profilen ser godt ud og uden at baggrundslyset tændes.

Fordele ved en profil til flydende lofter uden indsatser:

 • bruges uden indsættelse - mindre unødvendige bevægelser
 • billigere end en profil med en indsats i 1,5-2 gange, afhængigt af regionen
 • Ingen synlige punkter fra LED stripen

Profilfejl for flydende lofter uden indlæg:

 • LED stripe skinner på væggen, men ikke ned - dim lys
 • LED stripen ligger bag lærredet, og hvis der sker noget med det, skal du fjerne lærredet
 • Hvis du ved installationen skruer skruerne fast, der fastgør profilen til væggen - så er det meget svært at indsætte LED-strimlen

Profil til skyde lofter med indsats

Denne baguette til svævende stræklofter er monteret på væggen på samme måde som en standardvæg. Forskellen er, at den kan fastgøres til en hvilken som helst LED-strimmel - monokrom eller RGB. Inkluderet med denne baguette er en gennemskinnelig indsats, som har et specielt translucidisk lag, som de lyse punkter ikke er meget synlige på, transmitterer indsatsen 90% af lyset. På grund af dette skabes effekten af ​​det høje loft.

Profilfordele for flydende lofter med en hætte:

 • LED-båndet skinner henholdsvis - et lysere lys
 • LED-båndet ligger uden for lærredet, og hvis der sker noget - bare fjern indsætningsdækslet
 • Praktisk at montere ledbåndet

Profilfejl for flydende lofter med en hætte:

 • bruges med insert-stub - ekstra bevægelser
 • dyrere end en profil uden indsættelse i 1,5-2 gange afhængigt af regionen
 • lidt synligt punkt fra LED stripen
 • Sommetider kræves der ekstra isolering mellem profilen og LED-båndet, så båndet ikke "kort"

Installationsprofilprofil for svævende lofter med indsætningsdæksel:

Profil for soaring loft - pris

Baguette til svævende lofter kan købes som regel i samme installationsorganisation, der tilbyder installation af svævende lofter. Priserne varierer meget afhængigt af regionen.

Gennemsnitlige priser for baguette:

Profil uden indsats - fra 130 til 170 rubler. pr. meter profil.

Længden af ​​aluminiumsprofilen til det flydende loft er 2 meter.

Profil med indsats - fra 230 til 270 rubler. pr. meter profil (med indsats).

Længden af ​​aluminiumsprofilen til det flydende loft er 2 meter.

Mange organisationer tilbyder rabatter på profilen afhængigt af lydstyrken.

Valg af profil til det flydende strækloft, den subtilitet af monteringsstrukturer

Flydende lofter - den nyeste finishteknologi, der åbner op for specialfunktioner inden for interiørdesign. Den unikke effekt stammer fra den lysende halo, som er placeret omkring rummets omkreds, hvilket skaber følelsen af ​​flydende loft. For at opnå dette resultat anvendes en specialiseret fleksibel baguette, som er monteret med afstanden mellem loftet og væggen. Den er udstyret med en rille til montering af LED-båndet, som er placeret i en bestemt vinkel. Lad os se nærmere på denne teknologi, hvilke typer profil der bruges til at gøre loftet soar. Billederne hjælper os med dette.

Konstruktionsegenskaber

Anvendelsen af ​​en sådan profil giver mange muligheder for implementering af dristige designløsninger til udformning af strækpanel og belysning. Billeder viser klart dette. Ved hjælp af en profil udføres krøllede strukturer, som hjælper med at ombytte billigt og hurtigt det indre af et værelse uden at afmontere den gamle spændingsoverflade.

Fordelene ved denne metode til lysdesign:

 • Kombinationen af ​​LED-strimler med forskelligt tekstureret design og nuancer af stretch lærred uden at ændre farvebelysningen;
 • udskiftning af belysningsindretningen sker uden at demontere selve loftssystemet, da båndet er monteret uden for spændingsdækslets film;
 • evnen til at udføre installationsarbejde på ujævne områder af loftoverfladen;
 • Den gennemskinnelige indsats, der følger med i sættet sikrer spredningen af ​​lysflowen og skjuler de enkelte lysdioder, det er let at installere.
Det høje loft er en stilfuld løsning.

Fordele ved design i det høje loft

 • På grund af installationen af ​​en fleksibel aluminiumsprofil er konstruktionen pålidelig, holdbar og på samme tid lys;
 • hurtig installation uden dannelse af byggepladser og støv;
 • et stort udvalg af klæder til montering af strukturen;
 • Det er muligt at justere farveintensiteten, når du tænder og slukker med fjernbetjeningen.
 • moderat prisfastsættelse sammenlignet med modparter fra gipsvægge.

Subtiliteter og strukturelle træk ved det kraftige strækloft

De vigtigste og ekstra elementer gør loftet soar:

 • stof eller film stretch stof;
 • fastgørelseselementer;
 • fleksible profiler til montering af spændingsfilm og baggrundsbelysning;
 • gennemskinnelig camouflageindsats;
 • LED stripe eller andre belysningsenheder;
 • Yderligere anvendte elementer er forskellige. Det afhænger af hvilket design strækloftet er valgt.

Typer af profiler til konstruktion af strukturer

Profilen til svævende lofter er en specialiseret aluminiums baguette med en rille, hvor du installerer båndet med lysdioder. I Rusland findes der to typer baguette, takket være designet "soars":

 • Baguette til svævende lofter uden indsætstik;
 • profil for at skabe en svæveffekt på indsatsen.

Lad os se på hver af dem særskilt.

Det er vigtigt! Valget af profil afhænger af formålet med rummet. Den første mulighed er mere praktisk at bruge i værelser med høj luftfugtighed.

Profil system uden special indsættelse

Denne type loftelement uden indsatsdæksel har en rille, hvor LED-strimlen er installeret. Baggrundsbelysningen holder ikke fast, men klikker på plads, og det gør det nemt at demontere.

En sådan profil har både fordele og ulemper. Vær opmærksom på dem før installationen.

Baguette med indsat film for at skabe en svævende effekt

Den særlige egenskab ved denne profil er, at strækloftfilmen dækker båndet med lysdioder, bliver loftet for det og behøver ikke yderligere enheder til ensartet spredning af lyskilden. Indsæt er ikke nødvendig, da profilsystemet ser godt ud og uden det medfølgende lys. Der er flere fordele ved at bruge denne type profil. Blandt dem er:

 • Det er to gange billigere end en baguette med en indsats;
 • Prikker fra indlejret LED-strimmel er usynlige nedenunder.

Sammen med fordelene er der også ulemper:

 • båndet med dioder skinner på væggen, ikke ned, så lyset bliver dæmpet og mindre lyst;
 • da LED-strimlen er placeret bag filmen, skal den i tilfælde af funktionsfejl også fjernes.

Profil system med specialiseret indsats

Denne baguette, designet til flydende lofter, er monteret på væggen på samme måde som en standard vægtype. Den eneste forskel er, at den kan monteres i LED-strimmel, monokrom eller RGB. En translucent indsats dækket med et specialiseret translucidum lag er inkluderet i sættet med en sådan baguette. Takket være ham er de lyse punkter usynlige og passerer omkring 90% af lyset, hvilket skaber effekten af ​​at skyde.

Han har også fordele og ulemper, som skal forstås grundigt før et valg. Lad os overveje dem.

Fordelene ved at bruge denne type profilsystem er som følger:

 • Lyset fra LED stripen er rettet nedad, så det er lysere end i det første tilfælde;
 • LED stripe er placeret uden for loftet og i tilfælde af funktionsfejl er det let at demontere
 • Det er bekvemt at montere et bånd.

Ulemper ved at bruge denne type profil:

 • koster dobbelt så meget som uden en specialindsats
 • lidt synlige punkter fra LED stripen;
 • således at båndet ikke lukker, kræves der yderligere isolering mellem profilen selv og dioderne.
Smukt og originalt design af loftet

Strukturelle træk ved den fleksible typeprofil

Takket være specialiserede aluminiumsprofiler, der er monteret mellem væggen og loftkonstruktionen med et hul på 1-2 centimeter, skabes en lysende halo. Dimensionerne på dette element er 28/8 mm, den maksimale højde til hovedloftet overstiger ikke 3 cm. Dette er en PVC-loftguide, et harponsystem lavet af aluminium. Billedet viser designfunktionerne.

Harpoon fastener er så navngivet på grund af ligheden med dette fiskeredskab. Harpunen er omdannet til en baguette og fastgjort ved hjælp af tænder på sporets vægge, hvilket bidrager til den fremragende opbevaring af den spændte klud.

Dette profil system tilbydes på markedet med loft og vægmontering. Vedhæftningstypen afhænger af placeringen af ​​den specialiserede hylde på den: i vægmonteringen er den lodret, og i loftet er den drejet 90 grader. Loftplade er valgt, så afstanden til loftet var minimal. Til fælles af to baner anvendes specialiserede harpunelementer, som er forbundet med en fælles væg (skillelinjer).

Yderligere profil brug muligheder

Baggrundsbelysningen er monteret uanset det valgte lærred. Dette giver dig mulighed for at udskifte den defekte belysning uden at afmontere hele strukturen. Lysarmaturet selv er monteret i en vinkel, og lyskilden er forsigtigt diffunderet.

Til belysning design anvendes spotlights flerfarvet eller monokromatisk plan, LED strip. Takket være denne belysning er der en illusion af tomhed, en følelse af vægtløshed og fraværet af en materiel forbindelse mellem loftet og væggene, det vil sige, at loftet dækker at flyde i luften. Talrige fotos på internettet viser et sådant resultat.

Med dette design skabes en række geometriske former, tematiske elementer. Profilbøjninger i enhver konfiguration, der hjælper med at skabe et unikt interiør. Profilen er installeret langs hele rummets omkreds eller langs en væg, i enhver vilkårligt valgt zone eller rum.

Fordelen ved sådanne mønstre er, at lysindretningen er dækket af en film som tidligere nævnt, når der anvendes en profil med en indsats, der spiller rollen som en plafond, korrekt diffunderer lys og giver fuldstændiggørelse til interiøret.

Det er vigtigt! Den krøllede profil bidrager til den stigende effekt af komplekse loftstrukturer. Du kan købe færdige baguetter, der er buede i henhold til typiske mønstrede mønstre eller gøre dem selv efter dit personlige projekt.

Montering af det høje loft

Indledningsvis foretages der målinger, udformes skitser af det fremtidige loft, så udvælgelsen af ​​strukturen og materialet er valgt. Start derefter installationen. Processen involverer flere trin for at montere spændingsfilmen på loftet. Lad os se på hver af dem.

Forberedende fase

Det omfatter:

 • Rengøring af bunden af ​​loftet på det gamle og eksfolierede gips.
 • Overfladebehandling med antiseptisk opløsning.
 • Ledninger til belysning under loftet.

Rammeinstallation

Arbejdsfaser:

 • Afgå fra loftet i den ønskede afstand og udfør markeringer på væggene under filmstrækningsloftet.
 • Ved hjælp af dykker og skruer skal du vedhæfte en specialiseret baguette. I dette tilfælde er monteringstrinnet 8-15 centimeter. Det afhænger af den anvendte profil, hvilken type lærred der vælges.
 • Installer belysningen og tilslut den, og kontroller resultatet af installationen af ​​belysning.

Montering af selve lærredet

At installere PVC-folien ved hjælp af en varmepistol for at opvarme rummet til den ønskede temperatur. I spalten med LED-båndet indstilles gennemskinnelig indsatsmaskeringstype.

Skønheden og nåden af ​​det skyhøje loft

Det svævende loft vil være et højdepunkt i interiøret. Det er muligt at oprette det selv, det vigtigste er at vælge profilsystemet korrekt og følge anbefalingerne for installationen af ​​filmen. Float-loftet gør den specielle belysning skabt af LED-bånd.

Profiler til hængende lofter med stigende linjer og omkostningerne ved arbejde

Spændingsservietter er længe blevet en af ​​de mest populære lining muligheder. På grund af materialets anvendelighed og holdbarhed har ejerne mulighed for at arrangere komplekse krøllede strukturer samt skabe forskellige visuelle effekter. Lad os se, hvilke flydende linjer til hævede lofter er, hvorfor de er nødvendige, og hvordan man gør arbejdet med egne hænder.

Hvad er flydende linjer til hævede lofter

Dekorativ modtagelse er mulig ved brug af specielle profiler og belysningsenheder. Profiler til svævende lofter er lavet af aluminium og udstyret med en speciel indsats, hvor LED-strimlen er monteret. Sporet kan være med eller uden en hætte.

Profiler uden hætter betragtes som praktiske og praktiske. LED'erne i et sådant design indsættes ved at snappe ind i rillen. Et sådant system hjælper med at ændre båndet så mange gange som nødvendigt, uden at ty til at afmontere tjenester fra specialister.

Det er vigtigt! Designernes særegenhed er, at profilen for svævende lofter er et element i spredningen af ​​lysstrålen, en slags loft. Ensartet fordeling af strålen giver en flydende loftseffekt.

Hvad er svævende loftet

Forskellen er den sædvanlige spændingsstruktur med den "vægtløse" ved brug af en særlig baguette til svævende stræklofter. Elementerne er udstyret med specielle huller til montering af LED'er, spotlights. Men materialet er taget almindeligt: ​​PVC film, vævet stof.

Resultatet er et udsøgt design, der har slørede grænser, hvilket skaber effekten af ​​vægtløshed. Skjulte profiler, belyset af en stråle, har visuelt ikke støtte på vægpaneler. Ejeren kan sætte lysene omkring omkredsen, lokalt eller en væg. De multi-niveau flydende lofter lofter dekoreret med fotoudskrivning ser meget flot ud.

Teknologi montering skrå loft med lys

Arrangement af konstruktion adskiller sig lidt fra den sædvanlige stretchfilm, lærred. Det vigtigste - at købe den rigtige skydeprofil for hævede lofter. Systemet er monteret rundt om rummets hele omkreds, hvis det er nødvendigt, skabes formede dele (multi-tiered, stepped, curvilinear).

Det næste trin er stofspænding. PVC film strækkes med forvarmning, materialet - uden opvarmning. En uerfaren mester vil lave mange fejl under arbejdet, derfor er det bedst at overlade sagen til fagfolk. Eksperter vil ikke kun udføre installationen af ​​profilen, lærredet, men også installere LED stripen. Hvis du vil have unikhed og bekvemmelighed, kan du forbinde belysningen med fjernbetjeningen og justere lyset efter dine behov.

Tip! Søvende lofter med LED'er i forskellige nuancer ser meget godt ud. For eksempel er fotoudskrivning med billedet af den stjerneklar himmel suppleret med blå lys og blomstermønstre - rødt, grønt. Via fjernbetjeningen kan du skifte tonede belysningsløsninger og skabe en unik atmosfære i rummet.

Værktøj og materialer til arbejde

For at afslutte loftet skal mesteren have følgende sæt:

 • klud stof eller PVC film;
 • fittings til materialet;
 • loftsprofiler;
 • LED stripe;
 • maskerende gennemsigtigt bånd;
 • varmepistol (hvis filmen er strakt);
 • niveau;
 • saks til skæring af profiler;
 • markør;
 • konstruktion ledning;
 • Pallen til tankstation af materiale i en baguette.

Brug en holdbar og stabil trinladder, personlige værnemidler. Når du strækker PVC-folien, er det nødvendigt at bruge trådhandsker, ellers vil fingeraftryk forblive på lærredet.

Vælge en profil til et flydende loft

Fås i flere typer baguetter. Eksperter tilbyder følgende muligheder for profiler afhængigt af ejerens ideer:

 1. For at jævnt fordele lysstrålen langs væggen skal du anvende profilvæggen KP 4003. Det er bedst at kombinere med gennemskinnelige klæder. Ulejligheden er, at profilsporet derefter overlapper med tape, for at ændre LED-strimlen bliver du nødt til at adskille hele panelet.
 2. Hvis du tager profilen KP 2301, kan du ændre båndet uden at afmontere nettet. Det suppleres også af et gennemskinneligt bånd, der transmitterer op til 90% af lysstrålen. Høj klarhed af lys-, farvegengivelse er især fordelagtig, når der arrangeres flerfarvede armaturer.
 3. Hvis du vil kombinere to lærrede med forskellig struktur, med tekstureret eller farveforskelle, skal du tage KP 4075-profilen. Dette forbindelseselement hjælper med at arrangere det høje loft med dine egne hænder. Fleksible systemer vil være nyttige til at skabe krøllede strukturer, det kan monteres både på loftet og på træet. Når der opstilles lofter på flere niveauer, er lysene monteret i en niche i midten af ​​profilen og derefter dækket af en indsats. Duken er fastgjort på begge sider af båndet, hvilket er meget bekvemt.
 4. PL 75 er en overgangsprofil, der kun anvendes i stræklofter på flere niveauer. Den høje profil er suppleret med riller, hvor båndet smækker ind, filmen er monteret på harpunerne, båndet og fastgørelseszoner lukkes med en diffuserende fane.

Tip! Der er KP-2, NP-5 profiler til salg. De er vist til indretning af stræklofter på flere niveauer, men der er forskel - der er ingen spatel, hvilket betyder, at lystransmissionen er meget bedre end ved brug af profilen til ubåden 75.

Valg af profiler til gennemskinnelige film - tag KP 4003-modellen, uigennemsigtige stoffer eller film - KP 2301. I begge tilfælde er der spredt lys, der forsigtigt blur grænserne.

Muligheden for at oplyse loftet

Efter at have behandlet designfunktionerne er det tid til at gå videre til detaljerne. Hvad er højdepunktet? Oftest monterede bånd LED'er, komplet med en switch, fjernbetjening. Men det er tilladt at tage spotlights. Lampene vælges under hensyntagen til maksimal opvarmning til +40 C. Hvis mere - stoffet smelter, tørrer ud og går revner.

Baggrundsbelysning monterings muligheder:

 • udvælgelse af loftets hele omkreds
 • enkelt side / væg belysning;
 • udvælgelse af krøllede mønstre, trin, nicher;
 • placering i midten eller skabelsen af ​​krøllede mønstre;
 • Lokalt udvalg af et mønsteret lærred, for eksempel baggrundsbelysning af et fotoprint mønster.

Det hele afhænger af ejerens fantasi, mesterens erfaring og økonomiske muligheder.

Trinvise instruktioner til installation af et flydende strækloft

Arbejdet begynder med forberedelsen af ​​lokalerne. Det er nødvendigt at tage alle møbler ud for at maksimalt få adgang til loft og vægge.

Algoritmen virker, hvordan man laver et loft med belysning:

 1. At bestemme designfunktioner og nuancer af lofter. Beregn og køb den rigtige mængde materialer, forbrugsstoffer.
 2. Hvis bundens indretning er stærk, behøver du ikke at fjerne den. Men når du kaster gips, maling, tapet - alt dette fjernes, rengøres basen. Det er vigtigt at forsegle hullerne, sømene, revnerne. Hvis det er nødvendigt, læg lyd og varmeisolering.
 3. Når du er færdig med at rense loftet, skal du gøre markeringerne. Find den laveste vinkel i rummet, sæt højden af ​​strækloftarrangementet til side - note. Lav en lignende procedure i alle hjørner, brug derefter en bygningskabel til at afvise en flad linje - dette er grænsen til fastgørelse af profiler. For at niveauere flyet skal du bruge laserniveauet.

Det er vigtigt! Udrustning krumme strukturer, nicher, andre elementer, er det nødvendigt at tage projektet som grundlag. Ellers strækkes lærredet ujævnt.

 1. Placer styrene langs linjen, fastgør skruerne, 10-15 cm stigning.
 2. Nu loftprofilerne. Fastgør dem til bunden, men du kan forankre træet, og på det smider allerede profiler. Træ er nødvendigt, hvis lofterne er lavet af gipsplader, krydsfiner - sådan er en konstruktion på flere niveauer eller en niche, en hylde holdes mere fast. Trin af fixture på 8-15 cm.

Tip! Til curvilinear figur viste sig at være glat, skæres profilen langs kanterne og bøjer derefter ved snitpunkterne.

 1. Læg LED-strimlen i sporet, klik den og kontroller forbindelsen. Efter at have testet baggrundsbelysningssystemet for at spænde lærredet.
 2. Før filmens spænding opvarmer rummet op til +50.. + 60 ° C. Installationen udføres på harpunerne, som skal placeres i slidserne og snappes. Temperaturtilstand for at holde indtil slutningen af ​​installationen virker. Start fra hjørner placeret på modsatte sider. Derefter forsynes harpunerne forsigtigt og flyttes til midten.

Tip! For at strække strækningen hurtigt og effektivt spredes lærredet på gulvet og suspenderes derefter på midlertidige strækmærker og fastgøres.

 1. Stofmaterialer opvarmes ikke, installationen starter fra midten af ​​den længste væg. Installationsteknik: Med en spatel med runde kanter, træk stoffet omhyggeligt ind i profilklipset. Flyt fra midten til hjørnerne, gå gennem hele omkredsen, så hjørnerne genopfyldes sidst. Skær overskydende materiale med en saks og dækk det fælles område med en splat.

Det er alt arbejdet. Det er fortsat at lægge et maskebånd til at sprede lys. Og så dække det tekniske mellemrum mellem væggen og loftets fleksible indsats, ledning. For at gøre det mere klart, se på installationen af ​​det svævende strækloft, videoen fra fagfolk løser alle problemer.

Omkostningerne ved installation af svævende lofter

For at få et kvalitetsresultat af dine ideer er det bedre at overlade arbejdet til herrene. Når man lærer om prisen på flydende lofter, er det nødvendigt at straks bestemme designfunktionerne, typen af ​​materiale, belysningen og anvendelsesområdet. For eksempel i køkkenet er det mere rationelt at strække PVC-folien, og i børnehaven er stofklæder mere passende - de er allergivenlige. Alle nuancer påvirker arbejdsomkostningerne, der starter fra $ 28-33 pr. M2.

Ekspertrådgivning om udvælgelse og installation

Erfarne herrer anbefaler slet ikke at starte et job for en nybegynder. Udover væsentlig skade og spild af penge modtager ejeren noget. Men hvis du har evnen til at arbejde med profilen, egnede værktøjer og materialer, tager alt arbejde ikke mere end 2-3 dage.

De mest almindelige fejl:

 1. Ugyldig belysningsenhed. Det er nødvendigt at beregne i forvejen antallet af pærer, typen af ​​lysdioder, behovet for at tilslutte en timer, fjernbetjeningen og slukke. Det er enklere og mere bekvemt at tage en almindelig enhed uden ekstra funktioner: det koster mindre, det varer længere.
 2. Der er ingen foreløbig ordning, arbejdsplan. Hvis man ved at trække et enkelt lærred stadig er i stand til at komme ved "ved øjet", kræver oprettelsen af ​​flerniveaustrukturer, krøllede former og nicher nødvendigvis en nøjagtig skematisk plan, der angiver elementernes længde og bredde.

Du kan installere baggrundslyset separat fra lærredet. En sådan uafhængighed gør det muligt hurtigt at skifte lysdioder, hvis de er trætte eller brændte. Det monokrome RGB-bånd, der bruges, er en nyhed med op til 90% farvegengivelse. Inkluderet straks solgt indsats med et reflekterende lag, der hjælper med at sprede lysstrålen og giver den perfekte effekt af det svævende loft - hvilket er det ultimative mål for værten.

Funktioner baguetter til flydende lofter

Vi tilbyder i online-butikken en bred vifte af aluminium- og plastprofiler til alle typer spændingsrammer. Blandt vores tilbud findes forskellige typer specielle profiler til montering af flydende strukturer.

Funktioner baguetter til flydende lofter

I vores katalog er der tre forskellige typer af profiler, som giver dig mulighed for at oprette loftsystemer med illusionen om at skyde. Dette overlapper med et specielt skjult lys rettet mod væggene. Et bredt bånd af glød, som adskiller loftet fra resten af ​​rummet, skaber indtryk af, at det hænger lige i luften, ikke fastgjort på nogen måde.

Alle baguetter til flydende lofter er fremstillet af slidstærk, solid aluminiumlegering, med en længde på 250 cm, designet til harpongvægmontering. I hver af dem er der en rille til enkel fastgørelse af det ledede tape, så det kan fjernes for udskiftning.

Baguette til svævende stræklofter KP 2301 med gennemskinnelig stænk

Denne type produkt sælges med en speciel lysoverførende indsats. Til dato er prisen på profilen - 135 rubler / m. (337,5 rubler per stykke), og prisen på en dekorative hue er 90 rubler.

Baguettehøjden er 45 mm, takkonstruktionen fra bundpladen falder nøjagtigt i denne afstand. Silikoneindsatsen har en bredde på 30 mm, den transmitterer op til 90% af lyset af det ledede tape, hvilket giver et lyst bredt lysbånd op til 20 cm.

Derudover lukker hætten afstanden og beskytter den mod støv, hvilket giver loftet et færdigt smukt udseende. Sprøjten kan let demonteres og indsættes på plads. Det er velegnet til brug på buede lofter.

Kataloget på siden med KP 2301-baguetten viser et visuelt hyphae diagram, der viser, hvordan installationen af ​​denne type flydende systemer udføres. Vinylmembranen med en harpun er monteret i en harpunspor.

Båndet med LED'er snaps i sin rille tæt på væggen og er lukket med en dekorativ hætte. Du kan bruge LED-strimlen af ​​koldt, varmt lys og farve RGB.

Når du bruger en lysdæmper og fjernbetjening, kan du skifte lysets farvespektrum og justere lysstyrken. Splash forvrider ikke lysets farve. Udskiftning af båndet, når LED'erne brænder ud, er meget enkle.

Hætten er trukket ud, båndet er udskiftet med en ny, og hætten vender tilbage til sin plads. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at fjerne spændingsarket. Denne type baguette er designet til fremstilling af flydende strukturer med uigennemsigtige lærrede.

Baguette til svævende stræklofter KP 2429

Profilens højde KP 2429 er også 45 mm, og prisen er 125 rubler / m. (312, 5 rubler pr. Aktie). Forskellen på denne type baguette er, at en diffusionsindsats ikke er nødvendig. Profilen i tværsnit ligner en buet krog.

Den øverste del af profilen er fastgjort til væggen, i midten er der en rille til baggrundsbelysningen, og på den anden side er spændingsarket monteret og skjuler fastgørelsen af ​​LED-båndet. Baggrundsbelysningen er let fast i sin plads og fjernes også, hvis den skal udskiftes.

Det lukker ikke nogen vandhaner. Baguette KP 2429 kan filmes og installeres i form af krumme rammer.

Baguette til svævende stræklofter KP 4003

Disse profiler anvendes til flydende systemer med overvejende translucide vinylmembraner (gennemsigtigt som frostet glas), men du kan også bruge en almindelig frostfilm. Sporet til fastgørelse af LED-båndet er placeret under stedet for fastgørelsen af ​​folien, således at det udskifter ledbåndet, vil det være nødvendigt at adskille spændingsarket.

Har heller ikke brug for en dekorative hue. Baguettens højde er 60 mm, og prisen er 220 rubler / m. (550 rubler per stykke). Når du installerer baguetten tæt knyttet til væggen, sættes den ind i ledbåndet og strækker derefter filmen.

Når strømmen er tændt, passerer lyset gennem lærredet og spredes, skaber illusionen af ​​skyhøje. Denne loftsløsning er ideel til soveværelser. Baggrundsbelysningen er blød, så den kan bruges som et ekstra eller primært lys.

Køb en baguette til soaring stræklofter

På vores hjemmeside kan du bestille profiler til stigende strukturer i detail og engros til konkurrencedygtige priser. Vi accepterer betaling på en bekvem måde for dig:

 • i kontanter, når de købes på kontoret eller leveres af kurer i Moskva;
 • på den nuværende konto. Baguettes levering til udenlandske kunder udføres ved hjælp af det valgte transportselskab.

Ud over baguetter kan du købe hele sættet af svæveanlæg fra os:

 • vinylmembraner til skæring eller skæring i størrelse og med en harpun svejst omkring omkredsen (fremstillet i Tyskland og Kina i en bred vifte, over 200 typer). Alle teksturer og farver er altid på lager;
 • ledede strimler i fem meter spoler med koldt og varmt lys samt multi-farve (RGB);
 • fittings, konturer, forbrugsstoffer, værktøjer;
 • belysningsudstyr;
 • kontrol controllere (tryk og knap).