Shaper

Kunstnere står ofte over for et problem - hvordan man arrangerer deres arbejde i en ramme uden høje omkostninger. Er der et alternativ til fabrikken plastic baguette? Det viser sig - der er! I denne artikel vil jeg tale om en opskrift, der er baseret på den traditionelle produktionsteknologi baguette, men lidt modificeret af kunstnerens moderne forhold og muligheder.

1. Som i den klassiske teknologi vil grundlaget for den fremtidige baguette være en rake lavet af træ. Men det bliver ikke længere profileret, men fladt. Disse lameller kan købes på ethvert butiksmateriale, og deres omkostninger vil være flere gange lavere. For ikke at skære en rille til en underramme af et fremtidigt billede i en baguette, kan en almindelig perle eller skinne med en sektion på 10x10 mm fyldes på hovedskinnen. Det er bedre at feste det ikke på pinde, men på skruer, som vist på illustrationen.

2. For at skabe en dekorativ profil kan du bruge støbning af et ornament fra en speciel gipsblanding. Men i modsætning til den klassiske teknologi, hvor en del af reliefen er planet i en træbase af en baguette, vil vores lettelse blive kastet helt. Vores hovedrake er trods alt fladt. Efter, når den støbte indretning er fuldstændigt hærdet og tør, skal den limes sammen med en opløsning af almindelig madgelatine. Dimensionering udføres bedst tre gange. Dette er nødvendigt, så det fremtidige malingslag ikke siver ind i gipset og fastholder sig fast til det. Derefter skal den støbte og tapede profil indsættes på en træbase. Til dette er konventionel lim til loftfliser (for eksempel "Titan") bedst egnet.

Nu om sammensætningen af ​​denne specielle gipsblanding. Faktisk er det levkas. Men vores blanding vil afvige fra klassiske levkas. Det adskiller sig også fra mastikken, der bruges i de gamle masters traditionelle teknologi. Vores blanding vil blive tilpasset moderne kunstneres muligheder og række byggematerialer i butikkerne. Så blandingen til støbning af en dekorativ profil består af gips, papirfibre og gelatineopløsning. Hvis det ønskes, kan støbningen stadig forstærkes for større styrke. Men før du blander disse ingredienser, skal du fjerne fibrene fra papiret. At male eller rive papir derhjemme er problematisk. Derfor kan du bruge strimler af almindeligt toiletpapir. Derefter skal de gennemblødes i en opløsning af gelatine. Efter hævelse skal den resulterende pulp blandes i lang tid. Det skal være ensartet (så vidt muligt). Derefter tilsættes der med konstant blanding tørgips til denne masse. Vores usædvanlige blanding skal have en konsistens af alkydmaling. Tykkelse er umuligt - løsningen oversvømmer ikke alle detaljer i formularen. Tynd - for dårligt - lettelsen vil ikke være stærk nok. Før hældningen af ​​blandingen skal formularen smøres med motorolie eller paraffin. På den måde forhindrer vi form og færdig produkt i at stikke sammen.

3. Dressing baguette. Dette er den mest interessante fase, når produktet køber et færdigt udseende af en solid baguette. Her kan du gå på to måder - male eller efterbehandling med folie. I mere detaljer om maleri og dekoration af baguetten skrev jeg her.

Afslutningsvis vil jeg sige, at denne metode til selvproduktion af en ramme til et billede er bestemt billigere. Men det kræver en masse arbejde, udholdenhed og tid. Ikke alle kunstnere beslutter sig for en sådan "feat". Derfor, dem, der vil prøve, skal du tildele tid nok til dette. Jeg vil også tilføje, at dit arbejde vil blive belønnet, og du vil blive glædeligt overrasket over, hvordan du kan lave dine egne hænder, fra skrotmaterialer, en smuk baguette. Baguette, ikke ringere end deres udseende fabrik analoger italiensk baguette.

Hvordan laver man en baguette med en gipsformstøbning?

For et spejl eller billede skal du lave en baguette med mønstret stuck. Fretwork er normalt lavet af gips eller plast. I så fald overveje muligheden for at lave et mønster af gips.

Til gennemførelse af workflow er det nødvendigt at udstyre arbejdspladsen korrekt. For det første er det en flad overflade - et bord. Pas på ikke at beskytte bordet mod forurening, dvs. dække det med en olieklæde eller et papir.

LÆS PÅ EMNE:
Master klasse gør en simpel baguette til spejlet

Nødvendige materialer:

 • Skulpturelle (eller bygnings) gips;
 • Gips gips;
 • spatel;
 • stak;
 • Kontor kniv;
 • Bred børste;
 • Smal stiv børste;
 • hersker;
 • Måle kop;
 • silicone;
 • Silikone pistol;
 • Frigivelsesmiddel
 • Værktøj til slibning og polering;
 • Mixer til gips.

For at lave stucco - først og fremmest skal du lave en silikone mug. Den næste fase er i en færdig form, smurt med frigivelsesmiddel, en gipsopløsning hældes, som tørres til fuldstændig hærdning. Så er det nødvendigt at præcisere størrelsen, om nødvendigt, og juster derefter efter dimensionerne af træblanker (substrat). Lim nu detaljerne: Stykke og substrat. Og det er ikke alt. Kontroller omhyggeligt produktet, der skal jordes et andet sted, måske kan nogle fejl afhjælpes med gips eller en anden kitt.

Næste: Den resulterende gips-træ-baguette skal være dekoreret. Der er mange muligheder. Disse er lakeret og malet og forgyldt, pænt limede dele: træ og gips. For nogle håndværkere er proceduren for fremstilling af stuccoforme det modsatte: For det første limes de polerede, ubelagte elementer sammen, hvorefter hele produktets form er malet og raffineret.

Sådan laver du en silikoneform til gipsstøbning

Antag at du har et mønster af mønstrede bundplader. Du kan købe det på byggemarkedet. Det kan være fra gips eller fra skum, det betyder ikke noget. Vi er hovedformularen.

Trin 1. Fra krydsfiner eller spånplader laver vi en boks lige i længde og bredde plus 1-2 centimeter af den anvendte soklens prøve. Højden af ​​kassen bør være følgende: Når du lægger bundkortet i den, så der er 1-2 cm tilbage til overkanten.

Trin 2. Så videre. For at alle detaljer nemt skal fjernes fra boksen i sluttrinnet, skal du anvende et frigivelsesmiddel, der kan købes i en butik i afdelingen med et produkt til håndværk. Pensel (eller spray) med dette fedt inde i kassen. Sæt derefter prøveplinten (forsiden nedad) i kassen. Det smøres også med separationsvæske.

Trin 3. Næste, som vist på billede 1, skal du fylde silikongapet rundt om soklen, der ligger i kassen og på toppen af ​​soklen. Spatelen skal forsøge at gnide silikonebrønden, så der ikke er hulrum og bobler.

Trin 4. Plad forsigtigt toppen af ​​silikoneformen, du kan lægge gummi strimler ovenpå, dække kanterne omkring omkredsen med pap og dække den med det sidste lag (ca. 3 mm) silikone.

Trin 5. Tør - om en dag. Vi adskiller alle detaljer.

Vi har en stor silikone skimmelsvamp, som du kan lave så mange som du kan lide gipsmønstret bundplader - kopier af vores prøveborde. Det samme princip kan bruges til at lave former for forskellige andre kreative ideer - til håndværk fremstillet af epoxyharpiks, til dekorative sæber, til gipsbeslag og rosetter, skulpturer.

Sådan laver du stucco fra gips ved hjælp af silikone skimmelsvamp

Brug igen den mønstrede mønstrede nederdel. Vi skal gøre nøjagtig det samme fra gips.

 1. Vi laver en løsning fra skulptureret gips i forhold: 10 dele gips til 7 dele vand. Tilføj nogle PVA lim. Alle blandes med en mixer indtil konsistensen af ​​cremefløde.
 2. Den næste fase - en silicone form blev placeret på en flad overflade (foto 2). Smør også indersiden af ​​formen med et frigivelsesmiddel som i den foregående beskrivelse. Fyld hurtigt udgravningsformularen med det første lag af gipsmørtel.
 3. Derefter for større styrke lagt et lag af filt eller gasbind. Så - igen et lag af gips. Igen et lag af filt, og igen en gips. Det øverste gipslag med en let kur equate med en spatel.
 4. Lad tørre helt ved stuetemperatur i ca. 12-16 timer, helst en dag. Flyt derefter forsigtigt og adskilt det nylavede gipsmønstret bundkort. Vi laver så mange (stykker) bundkort som vi har brug for.
 5. Mønstret sok er inspiceret, fejl opdages. Ved hjælp af en fin børste eliminerede stakken, kittet, kniven, slibeværktøjet ulemperne.

Arbejde med gips skal du vide, at det sætter, taber fluiditet, elasticitet meget hurtigt - på kun 2-4 minutter. Derfor skal vi arbejde hurtigt!

LÆS PÅ EMNE:
Sådan laver du en baguette med dine egne hænder på et spejl af enkle materialer

Montering af stuck til træets underlag

Stokstik på træbakke (foto 3) skal være tidligst end i 2-4 dage. De overflader, der skal tilsluttes, bør smøres med et lag af PVA lim. Hold i 1-2 minutter og sæt sammen. Fjern overskydende lim og læg en belastning ovenpå. Efter tørring er alt igen inspiceret, puttied, poleret. Hvis delene er ret vægtige, skal fiksering udføres ikke kun med lim, men også med selvlukkende skruer. Det sidste stadium er lakering, maleri.

gips baguette

Dette er en simpel teknik, der giver dig mulighed for at lave en gipspose af enhver profil.

Du skal bruge glas med en glat kant, gips og et stykke sten. tid 1-2 timer. vanskeligheder 1

Vi tegner en skøn profil på et stykke tin, selv fra en dåseburk og skærer den først med saks - groft, så undergraver vi det med nålefiler - tyndt.

lim til båndet af krydsfiner med den eksisterende snor og lim krydsfiner i krydsskåret på baren.

Vi fastgør strimlerne af krydsfiner som glidepuder til stangen ved at fastgøre den på glasset, så vores armatur bevæger sig langs kanten af ​​glasset kun i den retning, vi har brug for.

Vi blander gips (gips er ønskeligt til god kvalitet - G-16) og hæld en lang pølse af det inden for rækkevidde af vores "vogn". Vi strækker passformen langs kanten af ​​glasset flere gange og tilføjer gipset til de rigtige steder, indtil gipset kommer op. På profilen vil der opsamles frysepuds - det skal brydes af, ellers vil det forstyrre.

Advarsel! - vores vogn skal bevæge sig strengt langs ruten! På dette tidspunkt er det nødvendigt at følge dens presning til kanten af ​​glasset og profilen til selve glasset.

Fra det første parti er det usandsynligt at have en færdig baguette. Før det næste parti fjernes alle rester af den foregående kast fra slagmarken.

Det sidste pass er lavet helt tyndt gips, for større nøjagtighed af produktet.

Udført! Du kan bruge en tynd neglefil til at skære de stykker, vi har brug for, og lave en ramme til indretningen. Hvis du vil lave en rigtig ramme, skal du støbe gipset på en eksisterende base, krydsfiner eller slatted.

Skins, primed, maling selv ved hvordan! :)

Jeg tror ikke, at der bliver spørgsmål, men hvis du stadig har nogen, så kontakt venligst

Frame paspa Skulpturrammer af højstyrke gips Farfo Plaster

Jeg har længe ønsket at lave rammer til mine billeder.
Jeg er glad for kunstnerisk kreativitet. Jeg besluttede at købe en baguette og kaste den ud af gips.
Trafik hvid gips smuldret, til min beklagelse, at male det ikke var praktisk, og rammer ved tilfælde af skødesløs brug ridset, og selv på dem alle udskilt stykker.
For nylig lærte jeg, at der er højstyrke materialer. Plast ønskede ikke at bruge, men plastik, der er plastik. Jeg ville have noget grønt. Her i "jord mestre" lært af duktilt støbejern Farfo, den samme gips, lovede kun der vil ikke smuldre og beskidt og generelt holdbar. Bestilt og her er resultatet. Jeg er mere end tilfreds med dem. Prisen er ikke stor, fordelene ved hvilke opfinderne af dette mirakel talte om, er tilgængelige til støbning, det er bekvemt at male, mens ikke en enkelt ramme ridset og revnet. Det vejer omkring 800 gram.

Plukket op farveindstillingerne for billedet

På bagsiden satte hun igennem metalruller i gang med støbning og fortykning, således at arbejdet kunne hænges. Så kan du stadig lave et ark papir og rette arbejdet på rammen.

Her er en sådan ramme! Jeg vil prøve igen! :) i planerne, påskeæg og kasser, fordi Jeg forsøgte at få dem ud af gips :)

Video lektioner online gratis uden registrering

Nav-visningssøgning

navigation

søgning

Sådan laver du en radial baguette af gips

Meget ofte skaber indviklede buede gipsplader lofter, med deres yderligere efterbehandling er der et behov for selvstændigt at producere en loftspose til den ønskede radius. Hvordan korrekt og i hvilken rækkefølge at lave en radius baguette vil vise denne video lektion i detaljer.

Gipsformning

Før påbegyndelse af lister fremstilling nødvendige for at forberede et arbejdsbord med en enkel straight-mekanisme, sender derefter den ønskede form af stencilarket metalplade, hvorpå baguette uddrives. Efter at have studeret træningsvideoen, vil du være i stand til selvstændigt at fremstille en gipslovesuite af enhver radius.

Flere lektioner om dette emne.

Derefter påføres en elastisk polyethylenfilm oven på konsistensgipset og glattes med palmerne og skaber den ønskede tekstur. I denne form skal du forlade overfladen i 24 timer indtil den er helt tør. Efter fjernelse af filmen rengøres overfladen med en spatel og børste. Efter færdiggørelsen er overfladen malet med dekorativt azurblå.

Når du har set videoinstruktionen, lærer du, hvordan du opretter en dekorativ månenoverflade med dine egne hænder.

*** Sådan laver du en baguette og støbegips med dine egne hænder ***

============================= MASTER T.V. ===========================
Glem ikke at abonnere på kanalen!: Brreporter.com/block-UCyMm0.
Jeg er i VK: vk.com/id285777335
BLI MED QUIZGROUP PARTNER PROGRAM: join.quizgroup.com/?ref=162356
Søgeord (Reparation færdig genopbygning byggeri renovering kosmetisk eftersyn en som en bedre højre hånd gjort masterclass hemmeligheder end video fotoprojekter arbejde ved hjælp af multi-lejlighed lejlighed privat huse kontorer villaer villa hjem bad bad sommerhus hytter objekt objekt loggia køkken stue soveværelse hall badeværelse toilet balkon indgang hall korridor garage tag tag væg hjørner ydre indvendige loft gulv gulv fundament forlængelse kælder loftsrum gable gable kælder hegn mursten mursten En opløsning af gips cement gips pudsning demontering VVS VVS Elektrisk kit klæbende fremstilling Gips Installation Lægning maleri caulking Installation hjemmelavet vibrationsbord til fortovet flise produktion befordres frem put sætte tilpasse stick fix lim med kurver vinduer døre kedel isolering imprægnering dampspærre forrude gulve varm træ slips gipsplader gipsvæg sokkel plastikplader plast belyst hængende to tiery multilevel stretch beacons baguette Casting formede dele skulptur sten Hilti Bosch Makita Interskol professionelt værktøj Hitaci Gipsvæg installation. Sheetrock, Sheetrock, Sheetrock, Sheetrock,,,,,,,, Laminatgulve

Israpil Karatayev 2 måneder siden

hvor du kan købe sådanne former for baguette cornices patsale tak

Alexander Bondarenko 6 måneder siden

Hvad er prisen på produktet?

Taylahbai Ismagulov Anos atrás

Hvordan kan jeg kontakte dig?

Andrey Skara Anos atrás

chik, godt færdig, 1. Og fortæl mig, hvad er vægten af ​​et sådant design? Det er nødvendigt at ramme 120 * 80 cm, prislisterne for baguette - plads. Jeg kiggede på din video - det ser ud til at være smuk, en ramme til et billede er nødvendigt. interesseret i vægt.

Ted tedi anos tilrás

bruges til at lave baguetter også.

Samsung Galaxy Anos atrás

super. men lad dig ikke betale, hvorfor din gips så længe blev skilt i en spand, hvorfra du scoop det op og ikke tag det.

Samsung Galaxy Anos atrás

super. men lad dig ikke betale, hvorfor din gips så længe blev skilt i en spand, hvorfra du scoop det op og ikke tag det.

Samsung Galaxy Anos atrás

super. men lad dig ikke betale, hvorfor din gips så længe blev skilt i en spand, hvorfra du scoop det op og ikke tag det.

asik1985 Agnaev Anos atrás

cool) Jeg vil gerne gøre det samme

Yerzhan Kozhanov Anos atrás

hvordan man smeder bordet?

Vitaly Tikhonov Byggeri Efterbehandling og Reparation Anos atrás

Sergey Solovyov 2 år siden

efter hvilken tid begyndte du at tage fat i kastet?

Vitaly Tikhonov Construction Finishing and Repair 2 år siden

Få minutter, og det er svært

runfik 2 år siden

sig sådan skørt kan sættes på gulvet?

Vitaly Tikhonov Construction Finishing and Repair 2 år siden

Du kan kun sætte alt sammen med dem. Pas på at behandle det samme gips, det er et skrøbeligt materiale.

Beslan Tamov 2 år siden

beez83 asd 2 år siden

Arbejde og så lidt. Du kender dig selv okay.

SPON SPON 2 år siden

du har supermagter

Vitaly Tikhonov Construction Finishing and Repair 2 år siden

+SPON SPON Tak!

Vladimir Vladimirov 2 år siden

arthur yan 2 år siden

Hej, og dette er dig som udskåret på maskinen

narimantagiev 3 dage siden

hvis du finder ud af, fortæl mig også

saida sagde 2 år siden

Danata Great 3 år siden

hvilken gips har du brugt? Noget andet der?

Vitaly Tikhonov Byggeri Efterbehandling og Reparation 3 år siden

+Pavel Pavlov Brugt almindeligt bygningsgips fra firmaet Volma, tilføjede ikke noget undtagen vand.

Vitaly Tikhonov Byggeri Efterbehandling og Reparation 3 år siden

Baguette til et billede af et gips gør det selv

 • Er 4. april 2017 veröffentlicht
 • I denne video tutorial vil vi afsløre alle hemmelighederne og fortælle dig, hvordan du laver en baguette fra gips derhjemme med dine egne hænder. Denne nyttige information vil være interessant for folk, der beskæftiger sig med håndarbejde, stucco, håndlavede ideer (håndlavede), såvel som dem, der gerne vil prøve kreativitet med gips. Vi ønsker dig held og lykke!
 • Gypsalebastrynarudelekoelektvorestvie håndlavet baguetteramkartina hælde gips med sine håndstykker af gipsplating figuresgipsovy baguetselai

KOMMENTARER • 22

Ti minutter senere hærder stivelsen med silikone, og du kan ikke fortynde den med noget. kastet i skraldespanden. Dette er et problem. Stivelse suger saften fra silikone. Gips er intet at tørre. Om en halv time er det gratis at tage alt ud.

FEJLFINDING I SLUTET.

Hej, fortæl mig om maling, er det en akryl vandemulsionsmaling, der bruges til at male vægge, lofter eller noget andet?

Aleksey Razlada er ikke, det er vandbårne almindelige akrylmalinger, du kan købe det hos enhver kunstbutik.

Vis hvordan du laver rammen og det endelige design !! Meget interessant. Tak på forhånd

et billede med en hånd og en fod kaster en horror film på den - det er stadig nødvendigt at have en næse og ører

Denne type "blonde smartere" !!))))) Udelny video))

Hvor meget skal tørre form. Tak

Nadia Kluger 3-5 dage

Rammen fra en gips er meget skrøbelig.

Det er tværtimod nødvendigt at lade gipset hærde, tørre billet i ca. 24 timer under en varm ekstraktionsanordning, så det er godt og smidigt savet med enhver neglefil, for eksempel metal, puslespil

læg sandpapiret på en glat blok og ikke på dine fingre og læg hjørnerne

Som følge heraf viste hjørnerne sig at blive skåret skråt og uforsigtigt, og dette forkælet hele indtrykket, viste sig uforsigtigt, selvom du gør det selv, og det er simpelthen skammeligt, hvis der til salg korrigeres en sådan fejl i et stykke af samme masse, der er lagt i skåret og tørret efter tørring

Tipet er nyttigt, men håndtaget og benet ser skræmmende ud!

endsige forstå disse feminine ideer om skønhed.

HVAD SKULLE IKKE HÅRE DIG OG DERES KVINDERHANDLINGER, Mit RÅD UDTRYKKER AFSLUTNINGEN NOSIK FRA TUBEEN MED SEALET)))

Fjern CAPen med en flask og vil være hurtig

Fastgør et stykke sandpapir og skind på en jævn stang - klippet bliver helt jævnt. Og så i hænderne på at holde et sandpapirfly vil det ikke fungere.

Loft baguetter - typer og måder at installere

Vægene med gulv og loft er sjældent ideelle, så de kræver et dekorativt design i form af en baguette. Det er især vigtigt at vælge loftgardinstængerne, da de i modsætning til gulvet er synlige fra ethvert hjørne af rummet.

Glem ikke baguetterne på loftet for gardiner, som ikke skal skille sig ud fra den generelle stil.

Baguette loftrammer niche til gardiner

Valget og installationen af ​​loftbagetter afhænger af deres formål, loftets materiale, indretningens stil, rummets dimensioner og mange andre faktorer. Ikke det sidste af disse er prisen på produkter.

I denne artikel hjælper vi dig med at forstå, hvilken slags baguetter til loftet, og hvordan man klæber dem til overfladen.

Typer af baguette

Baguetter kan være dekorative og fastsættelse. Sidstnævnte bruges til fastsættelse af lofter til vægge eller lofter. Men i denne artikel vil vi kun dømme i detaljer om forskellen mellem dekorative baguetter på loftet til gardiner.

Fremstillingsmateriale

I dag er der alle slags baguetter, og denne sort er god: fordi det giver dig mulighed for at vælge, hvad der passer bedst til dit interiør.

De mest populære typer af baguetter fra følgende materialer:

 • Plast (polyvinylchlorid). Baguetter til stræklofter og specielle sokkler til lofter lavet af plastpaneler er fremstillet af det. Sidstnævnte tjener ikke kun til indramning af det hængende lofts overflade, men også til dets installation. Faktum er, at plastikposuetten er en speciel profil ind i rillen, hvor kanten af ​​panelet er indsat. Det er normalt hvidt i farver, men mange producenter producerer baguetter for at matche panelerne.
 • Polyfoam og ekspanderet polystyren. Baguetter lavet af skumplast er de billigste, men det betyder ikke, at de ser ud efter prisen. De kan dekorere ethvert loft - pudset og malet, klistret over med tapet, suspenderet gipsplader. Den er let monteret og malet i den ønskede farve.

Skumplint

 • Polyurethan. Dette er det mest populære materiale til fremstilling af baguette til loftet. Det er meget holdbart og fleksibelt, hvilket gør det muligt at afslutte buede overflader. Og det er meget let, hvilket er vigtigt, hvis du lim en baguette kun til væggen, som det er tilfældet med hævede lofter.

Til reference. Polyurethan baguetter er bedst egnet til skjulte baglygter. Selv specielle baguetter er produceret med en bredere nedre overflade og en rille til at lægge et kabel eller en LED stripe.

Polyurethan baguette med lys

 • Træ. Klassiske træbaseboards er stadig meget populære, især blandt beundrere af naturlige materialer. Men det er ikke altid hensigtsmæssigt at se i kombination med moderne materialer til loftet. Men hvis loftet er dekoreret med træforing, plast eller MDF paneler "under træet", er den bedste indretning ikke fundet.

Det vil også være passende i værelser med trævægspaneler, møbler, døre og vinduesklokke af naturligt træ, der understreger deres skønhed perfekt. Imidlertid kan træposuetter males, gemmer træets struktur og bringe den i ekstern korrespondance med udsmykningen af ​​væggene og loftet. Men i dette tilfælde er det meget nemmere og billigere at installere skumindretningen.

 • Gips. I dag ved ikke alle, hvad et ægte loft baguette er. Selvom dette materiale var en af ​​de første, hvor de begyndte at producere dekorative elementer til indretningsdesign. Hun findes i museer og gamle herregårde. Hvis det ønskes, kan gipsplinter, stikkontakter og andre dekorationer bruges i dag, men det handler mere om prestige og status.

Gips er et tungt og sprødt materiale, der er fremstillet af det kræver særlig håndtering, de er ret vanskelige at samle. Mens polyurethan baguetter udad ikke adskiller sig fra gips, men mere praktisk og ikke mindre holdbar.

Loftstik og andet gipsindretning

Størrelser og farve

Materialet er ikke den eneste parameter, hvorved baguetten vælges til lofter. Dens eksterne data er også vigtige: farve, bredde, relief. Og hvis relief er et spørgsmål om smag og overensstemmelse med andre indvendige detaljer, så har farve og bredde direkte indflydelse på opfattelsen af ​​rummet.

Den brede baguette er valgt i værelser i et stort område og med højt til loftet. Visuelt vil han bringe loftet lidt nærmere, hvilket giver rummet mere komfort og privatliv. Derudover vil den smalle bundplade i høj højde være svært at se, og selve rummet med sådan indretning vil virke for formel og kold.

Men i et lille rum med en lille højde i loftet bliver det bedre at se ud som en smal baguette, som visuelt fjerner loftet fra dig.

I typiske lejligheder er det bedre at klæbe en smal baguette.

Farven er også meget vigtig. Det er valgt afhængigt af om du vil henlede opmærksomheden på loftet eller ej. I det første tilfælde hentes baguetten på loftet eller males i væggenes eller loftets farve.

Rådet. Til loftet syntes højere, skal bordpladen være den samme farve med den.

Hvis du har brug for en kontrast og klare grafiske linjer, vil baguetter, hvis farve ikke falder sammen med farven på de afgrænsede overflader, hjælpe med at skabe dem.

En bred hvid baseboard udsmykker helt almindelige vægge og loft

Men i dette tilfælde skal du bruge de kombinerede nuancer.

Installation af baguetter

Installationen af ​​en baguette i loftet afhænger af sin type: nogle produkter kan kun fastgøres på kitt eller alabaster, andre skal limes, og andre kan sættes på negle eller selvlukkende skruer.

Installation af baguetter lavet af skum eller polyurethan

Baguetter af disse materialer kan monteres på lim, silikoneforsegling eller efterbehandlingstætning.

Valget afhænger af dit ønske og færdiggørelsesfasen, hvor installationen finder sted.

 • Før du limer baguetter på loftet, skal du vurdere vægternes fladhed. Den mindste krumning af dem vil medføre, at kløften mellem væggen og baguetten eller baguetten selv vil gentage væggenes form. For at undgå dette er det bedre at installere soklen, inden du færdiggør væggene - male eller indsætte. For at gøre dette skal du bruge et kit, som vil fylde alle revner.

Overskydende kittet fjernet med en spatel

 • Hvis væggene allerede er færdige, limes baguetterne til loftet med lim som Titan, Moment Mounting eller flydende negle.

Installation af gipsbagetter

Installation af baguetter til loftet udføres på kitt eller alabaster. Med samme løsning er også leddene i hjørnerne og på lige sektioner samt hullerne mellem tagene og væggen forseglet.

Rådet. Massive og tunge gips baguetter kan falde sammen under deres egen vægt. Derfor er det ønskeligt at fastgøre dem med hvide stålskruer efter limning.

Montering af træsukker

Hvis du vælger træprodukter, kan du enten limke baguetten til lofterne eller rette den med negle eller skruer. Men i sidstnævnte tilfælde vil der være huller på bundpladerne, der skal være kittede.

Før du går i bundpladen, skal du bore et hul og lave en udsparing til skruen

Når der anvendes skruer i vinklen mellem væggen og loftet, er der installeret små trekantede trælån, hvortil baguetter fastgøres senere.

Sådan bagager du baguetter i de indre og ydre hjørner, kan du lære ved at se et træningsvideoklip samt at studere de relevante materialer på vores hjemmeside.

konklusion

Før du bestemmer hvilken baguette du vil bruge til at dekorere loftet, skal du omhyggeligt studere sine funktioner og typer. Lad det ikke være den mest fremragende del af interiøret og ikke det sværeste stadium af efterbehandling, men også at engagere dig i ændring, hvis du ikke kan lide resultatet - ikke den mest behagelige oplevelse.

Baguette til et billede af et gips gør det selv

beskrivelse

Indsendt af Mix of Ideas 1 år siden
Søg bland ideer

I denne video tutorial vil vi afsløre alle hemmelighederne og fortælle dig, hvordan du laver en baguette fra gips derhjemme med dine egne hænder. Denne nyttige information vil være interessant for folk, der beskæftiger sig med håndarbejde, stucco, håndlavede ideer (håndlavede), såvel som dem, der gerne vil prøve kreativitet med gips. Vi ønsker dig held og lykke!

Beslægtede videoer

Vase Casting Mold | Vase af gips og blade | Gips og folievas

Jeg vil vise dig, hvordan jeg lavede en støbeform til støbning af vaser fra gips. Samt at lave en meget interessant vas af gips og blade, og en vase af gips og folie. Vaser viste sig meget smuk, som om fra et træ. Men de kan males som du vil, alt er efter eget valg. Til fremstilling af sådanne former og vaser har du brug for: • Plastrør med en diameter på 11 cm og 7,5 cm (dimensioner kan være forskellige); • Skumplast; • Silikoneforseglingsmiddel; • Kniv, metalfil; • Plasticin; Isoleringstape; • Gips; • Blade og folie; • Akryl maling og lak; • Sko polish. Nu ved du hvordan man laver en vase. Ja, en gipsvaske kan gøres vandfast, hvilket jeg vil gøre i den næste video. Se, hvad vi ellers gjorde vase: Vase fra affaldsmateriale: https://youtu.be/TeJyiJJdbwI Vase fra en glasflaske: https://youtu.be/aLdxtexlKkI Hvordan man laver en skål i 5 minutter: https://youtu.be / 0Ydtp-HlBrM Vase lavet af pap og rør: https://youtu.be/4SR0kT9Gk1k

18 GRAVIGE VARER, DER SKAL FORPLIGTES

8 måneder siden

Vi er i sociale netværk: Facebook: http://facebook.com/delai.club/ Abonner på AdMe: http://goo.gl/DgUonf ------------------ -------------------------------------------------- -------------------- Flere seje artikler og videoer på http://adme.ru/ Musik: 1. Crying In My Beer af Audionautix er licenseret under en Creative Commons Attribution licens (https://creativecommons.org/licenses/.) Kunstner: http://audionautix.com/ 2. Creative Commons Navngivelseslicens (https://creativecommons.org/licenses/).) Kunstner: http://audionautix.com/ 3. Hvad er licenseret under en Creative Commons Attribution-licens (https://creativecommons.org/licenses/.) Kunstner: http://audionautix.com/ 4. Crushin af Audionautix er licenseret under en Creative Commons Attribution-licens (https://creativecommons.org/licenses/.) Kunstner: http://audionautix.com/

Hvordan laver man elegant ramme til spejlet

Vil du lave en smuk ramme til et spejl? Vil du lave en ramme til et spejl med dine egne hænder? Vi takker studieformat for at give en mesterklasse om at skabe en ramme med egne hænder til spejl. Desuden er det også en smuk boligindretning.

En smuk, meget simpel teknik til dekoration af alle overflader.

9 måneder siden

Meget let, hurtigt, smukt dekorere overfladen med de mest enkle materialer. Alt er altid hjemme. Mail for kommunikation [email protected]

Gilding i guld. Gilding af rammer. Gilding af rammer til spejle. Gilding af rammer til billeder.

Støbegods fra alabastergips. Raadet for Marina Zhukova. WEBINAR PASSAGE - PÅ LINE COFFERENCE!

DIY / MK / Master Klasse / Gør-det-selv maleri i blandet teknik. "Lovers"

11 måneder siden

Stencil fra tyll til dekorative gips! Smuk indretning fra improviserede midler!

7 måneder siden

Vores nye produktudviklingsleder, Bovtruk Roman Nikolaevich, beskæftiger sig med materialer på spørgsmål 0504417561.

Gør støber til støbning af dekorative fliser af gips

Den mest enkle måde at skabe en ramme for et billede

I dag vil jeg fortælle og vise dig, hvor nemt det er at lave en ramme til et billede.

Sådan repareres billedet i en baguette | sima-land.ru

Køb en baguette: https://www.sima-land.ru/interer/kartiny/ramy-i-baget/baget-dlya-zerkal-i-kartin/?utm_source=ytutm_medium=postutm_campaign=16_03_13 ======= ============ Ifølge vores instruktioner kan du nemt lave et billede i en baguette ved hjælp af tilgængelige værktøjer. ==================== Vi er i sociale netværk: https://facebook.com/simaland https://vk.com/sima_land https://instagram.com/ sima_land / http://ok.ru/simaland https://twitter.com/sima_land

hvordan og hvad man skal lave i hjemmet træpasta (træmasse)

7 måneder siden

Pellets. Super! I bygningen så pellets 25 kg for 250 rubler! De også, for sikker fit!

Gipsformning, Bas-relief, fræsning, tekstureret gips. (bas-relief, skulptur)

Master klasse fra Alexander! Skildrer den smukke by Venedig

Ramme til et foto lavet af pap med egne hænder. Håndværk lavet af pap

I dag vil vi lave en ramme til foto fra pap med egne hænder. Dette er et simpelt kartonfartøj, der kan laves hurtigt og uden store omkostninger. Fotorammen er en nyttig og samtidig interessant arbejde, der kan gøres selv med børn. For at lave en papramme skal du have: 1. Bølgepap; 2. Hot smelt; 3. PVA lim; 4. Servietter; 5. Akryl maling og lak. Se video mesterklassen, hvordan man laver en ramme til et billede med egne hænder fra pap, gentag og nyd resultatet! Se hvad vi lavet af pap med deres hænder: Armaturet med hænderne ud af pap: https://youtu.be/BbXjapOLMp0 vase lavet af pap: https://youtu.be/TiD5rybE6_U Taske lavet af pap: https://youtu.be/ EeAWsGOI0SY rack lavet af pap med sine egne hænder: https://youtu.be/xn3NS3MwKvg kiste fra æsken: https://youtu.be/uMAMAiVBR7o ============ [INFO] ===== ======= Besøg vores hjemmeside: http://mastersergeich.ru/ ✅ Gruppe i Odnoklassniki: https://ok.ru/mastersergeich ✅ Jeg er i Odnoklassniki: https://ok.ru/profile/572328870361 ✅ gruppe i VK: https://vk.com/club119289260 ✅ i VC: https://vk.com/id303696702 Tilmeld dig vores kanal mester Sergeitch: http://www.youtube.com/channel/UCTsJtoNaZBYQhbIxS0-XEkQ ? sub_conf irmation = 1

chic antik marmor lavet af kaffefiltre

10 måneder siden

Smukt! Den ubeskrivelige effekt af naturlig marmor, og foring af teksturpastaen med kaffe supplerer denne skønhed. Og det er meget flot, at det kan gøres om aftenen med egne hænder.

Sådan laver du en ramme til et billede af loftplinten

7 måneder siden

Lavet en ramme til et billede af loftplinten. Rammen viste sig smuk. Rammen kan laves ret hurtigt og holde sig til sit lærred med et billede. For at gøre rammen skal du bruge: • Skumpladeplint; • Kontorkniv, markør, linjal, målebånd. • Hot lim; • Putty; • Akryl maling. Se video værkstedet og lær hvordan du laver en ramme. ============ [INFORMATION] ============ Besøg vores hjemmeside: http://mastersergeich.ru/ ✅ Odnoklassniki gruppe: https: // ok.dk / mastersergeich ✅ jeg Odnoklassniki: https://ok.ru/profile/572328870361 ✅ gruppe i VK: https://vk.com/club119289260 ✅ i VC: https://vk.com/id303696702 Følg vores kanal Master Sergeyitch: http://www.youtube.com/channel/UCTsJtoNaZBYQhbIxS0-XEkQ?sub_confirmation=1

Bedøvelse gips DIY

Kilde: https://www.youtube.com/watch?v=9eYlVPdu4c8t=17s Oversættelse: Julia Yasnova Min blog: http://myravei.com/

Form til gips lister. DIY håndværk

Håndværk med egne hænder http://diy-diy.ru/ Skabeloner og tegninger. En form for gips lister med dine egne hænder. Ikke vanskeligt at fremstille. I denne video tutorial vil vi overveje et eksempel på en formular til et tidligere lavet gips hjørne.

Master klasse Gilding og aldring af baguette * Usædvanlig indretning med egne hænder *

Master klasse Gilding og aldring af baguette / støbning. Plottet viser, hvordan man gradvist laver kunstpose til interiøret med egne hænder. Det bliver fortalt, hvordan man laver forgyldning, og alder derefter baguetten med bitumenfarv. Efter at have studeret denne trin-for-trin mesterklasse, kan du lave en usædvanlig indretning med dine egne hænder. Forfatterens websted: http://bykovskaya.com/ Del videoen med venner: http://youtu.be/pyQ2kHQWdVE Gruppe i kontakt: http://vk.com/club36252175 Gruppe i Instagram: https: //www.instagram. com / yliya_bykovskaya Group i facebook: https://www.facebook.com/bykovskayasc. Gruppe på Google: https://plus.google.com/+BykovskayaAr. Kan du lide det? Sæt som. Kommenter videoen, du har brug for feedback. Og glem ikke at SUBSCRIBE til KANALEN: http://www.youtube.com/channel/UCJs6z. Sekvens: Trin 1: Forsæt baguetten (polyurethanformning) med speciel imprægnering. At tørre Trin 2: Dæk baguetten (polyuretanformning) med akryl guldmaling. At tørre Trin 3: Påfør den forgyldte baguette bitumen lak til aldring. Trin 4: Fjern overskydende lak med hvid ånd, der afslører baguettes tekstur. At tørre Grunden blev optaget af telekonferencen i UTS Novosibirsk i programmet "Big building"

Danner en blanding af sand + flydende glas

Støbning i jordforme er en af ​​de gamle metoder, som ikke har mistet sin mening selv nu. Processen med at opnå støbning på denne måde er, at en model, som er en kopi af forfatterens original (eller mønster), er lavet af støbning af jorden (en blanding af ler og sand), og der laves en støbeform, der hældes med smeltet metal. Når den færdige støbning fjernes fra støbeformen, ødelægges den, og for hver efterfølgende støbning fremstilles formen igen, dvs. hver form tjener kun én gang. ******************** Jeg hilser dig på min kanal FOLK CRAFT, hvor du lærer at lave hjemmelavede produkter, lær hvad kunstnerisk støbning er, se mange forskellige skulpturer, figurer og forskellige håndværk fra metal og ikke kun. Det vigtigste er, at alt dette kan gøres hjemme og med egne hænder! Er du glad i håndarbejde, hjemmelavede produkter, eller har du bare intet at gøre? Så har du den kanal du har brug for her, du kan finde en masse hjemmelavede produkter, håndværk, der er lavet med dine egne hænder, og det vigtigste er, at alle er lavet af improviserede midler og til minimale omkostninger! Jeg vil også vise alle elskere af numismatik en samling af mønter og metoder til rengøring af dem, du vil se mange forskellige skulpturer, figurer, samt forskellige samlinger af figurer og soldater. ************************************************** ********** Hovedkanal: http://www.youtube.com/channel/UCTTI19iRbNKfpAlAdSe8o7w Gruppe Kontakt: http://vk.com/spirituality_art (Åndelig begyndelse af kunst)

sfærisk spejl

Hvordan laver man en usædvanlig ramme til selve det sfæriske spejl? Alt er nemt og enkelt, når du ved hvordan! Se, lær, gentag!