30 billedideer med baguette i interiøret

Hvordan til at dekorere din lejlighed? Et sådant spørgsmål opstår i enhver persons sind. Du kan ændre tapet, skifte møbler, tilføje nyt tilbehør. Få et strejf af friskhed til den irriterende indvendige dåse og nye baguette. Nej, dette er ikke et bageriprodukt. Bare rolig. Det handler om den dekorative baguette.

Baguette hedder en lille strimmel, der ligner en sokkel. Det er beregnet til maskering af sømme, led mellem loft og væg. Baguette - en bred strimmel af metal, plast eller træ, som er dekoreret med forskellige mønstre. For at visualisere, hvad en baguette er, husk ethvert interiør i en klassisk stil, udsmykkede ramme af et billede - alt dette kaldes en baguette.

Materialer til fremstilling af baguetter

Lav loftstifter med et dekorativt mønster fra den store liste over materialer. De mest populære er baguetter fra:

 • aluminium;
 • Polyvinylchlorid;
 • styrofoam;
 • polyurethan;
 • træ;
 • Gips.

Loftposuette lavet af plastik (polyvinylchlorid) anvendes til fastsættelse af stræklofter. Det ligner en profilstik med udsparinger til fastgørelsesdele. Sådanne baguetter har normalt hvid farve, men kan laves under træ eller marmor.

PVC-baguette monteres ofte, når der monteres et strækloft.

Den mest enkle og økonomiske løsning ville være en baguette af polystyrenskum. De har et flot udseende og er velegnede til ethvert loft. Indramning af polyurethan design er efterspurgt blandt ejere af ikke-standardiserede lofter.

På grund af sin fleksibilitet og elasticitet kan den fastgøres til enhver overflade. Den lille vægt af produkterne giver dig mulighed for at spare på limen, fordi bundpladen kun er fastgjort på den ene side. Disse baguetter er meget bekvemme i arrangementet af stræklofter eller belysning af cornice.

Der er valgmuligheder baguettes med specielle riller på baggrundsbelysningen.

Klassiske udskårne træplinter forbliver altid i trend. Baguetter af denne art kombineres perfekt med alle moderne materialer. En fremragende og billig løsning ville være en efterligning af en træoverflade "under træet".

Wooden baguettes er ofte lavet med hånden.

Gipsemballager anses for at være blandt de første materialer til indretning af lofter og vægge. I dag anvendes baguette-designs til indretning af interiøret i klassiske og tilstødende stilarter for at understrege vigtigheden af ​​rummet. Gips er meget skrøbelig og er bange for fugt, så det er svært at arbejde med det.

Det er svært at arbejde med en ape, derfor er kun mestere i deres arbejde engageret i at lave en sådan baguette.

Aluminiums baguette bruges til strækloft, det er let og fleksibelt, hvilket gør det muligt at gentage alle konturer.

Typer af baguette designs

Du kan lave en smuk ramme til ethvert møbel, der har en flad rektangulær eller firkantet form. Følgende baguetter er særligt populære:

 • væg;
 • loft;
 • Polstring;
 • Til gardiner;

Forskellen på væg dekorative element fra loftet kun i antallet af overflader til limning. Loftsplint limet side og topplan, og væggen er kun fastgjort på bagsiden. Vægplinten kan limes vandret eller lodret.

Baguette er i stand til at fordoble ethvert værelse og dække manglerne i dekoration.

Formålet med loftet baguette er en forklædning af grimme led mellem væggen og loftet. Med en wall baguette kan du lave et spejl, skjule et grimt hjørne, endda lave et eksklusivt tv.

Wall baguettes

De er designet til at adskille og dekorere væggene. De er nemme at klæbe, hvis du ønsker det, kan du endda male. Wall baguettes kan danne dekorative nicher. Du kan installere en vægmonteret baguette i en hvilken som helst position og vælg nogen elementer i rummet, du skal bare vise fantasi.

Med indretningen i stil med franske og engelske konger er det svært at undvære en sådan bred og udskåret sokkel.

Loft baguette

Den mest almindelige type baguette. Udfører de samme funktioner som skørtpladen. Baguette er designet til at dække leddene mellem loftet og væggen samt til at dekorere lokalerne.

Ud over dekorative formål udfører baguetter funktionen af ​​fastgørelseselementer. Disse baguetter hjælper med at holde stræklofter. De er synlige og usynlige.

Fastgørelse spænding klud til baguette.

For værelser med højt til loftet skal du vælge baguetter af betydelig bredde for at reducere rummet.

Baguette til tapet

Sådanne dekorative elementer skal bruges til at adskille væggene. Det er bedst at klæbe baguette strimler på væggene, og så begynde at klæbe tapetet.

Curtain baguette

Sådanne møbler udfører to funktioner: Hold gardinerne og udfør en dekorativ funktion. Rammer kan være single-row, double-row og three-row.

Antallet af rækker afhænger af vinduerne med designmuligheder. Med en tre-trins tværstang sender lambrequins til første række, gardiner til anden række og tyll til tredje række.

Hvordan man vælger limen og holder baguetten korrekt

Montering af baguette til loftet kan være af flere typer:

 • negle;
 • Selvdrejende skruer;
 • pudset;
 • alabast;
 • Ler;
 • Silikoneforseglingsmiddel.

Før installationen er det værd at kontrollere vægtenes ensartethed. Selv en lille bøjning eller ujævnhed kan forårsage revner i baguetten. For at undgå sådanne problemer skal soklen limes inden de endelige færdiggørelser (male væggene eller indsætte tapetet). Hvis væggene er ujævne, så skal du pre-pierce dem.

Efter montering kan baguetten males.

Loft baguette fastgjort, afhængigt af det valgte materiale. Til gips-baguette som fastgørelsesmiddel, brug kittet, men for yderligere styrkelse er det værd at bruge negle. Wooden baguettes er fastgjort med negle og skum - med lim.

Videoinstruktioner til installation af baguetter

Baguette Cost

Prisen på en sådan baguette (baget) med et mønster afhænger af materialet og på fabrikanten. Omkostningerne ved indenlandske baguette vil være meget mindre end indenlandske. Omtrentlig pris for en meter baguette:

 • aluminium wall baguette under harpunet - 18,5-30 rubler;
 • træ baguette - 200-300 rubler
 • plastvæg "klædepinde" - 30-35 rubler;
 • plast loft "klædepinde" - 40 rubler.

Afhængigt af mængden kan prisen variere.

Baguetter til vægge

Moderne designere eksperimenterer ofte med elementer af indretning og bruger dem i de mest usædvanlige manifestationer. Så den klassiske loft baguette, som normalt tegner kanterne af tapet, bruges nu til vægdekoration. Profiler bruges som en ramme eller til at skelne mellem to typer tapet. De ser meget originale ud og bringer ferske noter til selv det mest beskedne og lavtliggende interiør.

lineup

Alle dekorative baguetter til vægge kan opdeles i flere typer:

Det mest praktiske i arbejdet betragtes som en træprofil. Det knækker ikke ved fastgørelsen, forbedrer udformningen af ​​lejligheder og understreger den aristokratiske smag af ejerne. Plastic baguettes til stsenchityutsya budget option, men dette gør dem ikke mindre populære. De har normalt en bred palette af nuancer, og reliefen er mere kompleks og flerfacetteret. Hvad angår aluminiums baguetter, er de ideelle til moderne interiør. Metalliske glansrammer kombinerer perfekt med kromelementer og den kølige glans af et plasma-tv.

Dekorativ baguette til vægge i det indre

Så i hvilke tilfælde vil dette element være passende? Der er flere universelle muligheder:

 1. Valg af en bestemt zone på væggen. Dette kan være det sted, hvor uret hænger eller flere billeder i strenge rammer. Baguette vil gøre opmærksom på hvad der er i den centrale del og lidt genoplive rummets design.
 2. Nicher. Hvis du vil tiltrække opmærksomhed på en niche i væggen, så trim kanterne med en kontrastfuld baguette. Du kan også ramme interiøret og tilføje al denne baggrundsbelysning. Ser romantisk og lidt mystisk ud.
 3. Kombinerer tapet. For at glatte grænsen mellem de to typer tapet på leddene, kan du lim rammen. På grund af denne overgang vil være mindre mærkbar, og designet selv mere harmonisk.
 4. Indramning af spejlet. Det mest almindelige spejl uden ramme vil være lyst og attraktivt med en loftspose. Indsæt det omkring omkredsen omkring produktet, og dit interiør vil omgående omdanne.

Når du bruger baguetter til tapet på væggen, anbefales det også at være opmærksom på dens tekstur og farve. Hvis du rammer et billede, lamper eller et spejl, er det bedre at bruge klassiske paneler uden bøjninger og udskårne detaljer. Mere elegante modeller med efterligning af stuck eller mættet farve vil være velegnet til tapetindretning.

Baguette i indretning

indhold

Det vigtigste ved oprettelsen af ​​et ophavsretligt rum er harmoni. Hvert dekorativt og funktionelt element i interiøret skal se økologisk ud i det samlede billede, så rummet er et enkelt koncept. Det er sådan et interiør, der helt sikkert kan betragtes som et ideelt forfatterværk. For at gøre dette skal du blot vælge sådanne komponenter i rummet, der vil have nogle fælles funktioner. Og for at opnå en sådan harmoni er det nødvendigt baguette.

Dekorativ baguette i indretning

Dekorativ baguette kan ikke kaldes bare en ramme til et fladt billede. Det er trods alt sammenhængen mellem billedet og designet af hele interiøret. Tidligere har kunstnere selv lavet baguetter til deres værker. I dag er det engageret i professionelle indramning workshops.

Baguetteprofilen kan variere i farve, stil, materiale og tekstur. Du bør tage højde for dette, når du vælger en dekorativ baguette.
Baguette kan også dekoreres med ornamenter eller udskæringer.

Eksperter hjælper dig med at finde ud af, hvilken dekorativ baguette du har brug for. De rådgiver også hvordan man laver baguetten perfekt ind i rumdesignet.

Mange mener, at baguetten kun kan tjene til fremstilling af rammer til maleri. Men det er også et fremragende dekorativt materiale, der anvendes til udsmykning af boliger og i fremstilling af møbler. Den dekorative baguette kan regnes. Det kan også være en simpel rektangulær skinne.

Loft baguette

Baguette til loftet bruges normalt til samlingen mellem loftet og væggene. At montere det er ret simpelt. For at gøre dette skal du bruge monteringsklæbemidlet, som påføres baguettens to led og fladen. Det er nødvendigt at lim en sådan baguette efter loftet er fuldt forberedt på de malede vægge.

Produceret loft baguette af gips eller polyurethan. Sidstnævnte er nu den mest populære, som et billigt og holdbart materiale, der kan gives enhver størrelse og form.

Baguette til loftet af polyurethan kan være lige, halvcirkelformet, bred, smal, medium eller ved hjælp af geometriske former eller blomsterelementer. Ved hjælp af en sådan baguette i interiøret vil revner ikke ses i hjørnerne af rummet over tid.

Loftet baguette bruges ikke kun, når der skabes samlinger mellem væggen og loftet. Den er også limet i en afstand af 20 cm fra loftet, hvis indretningsdesign stil gør det muligt. Denne installationsmetode bruges normalt til montering af speciel belysning, som er designet til at fremhæve loftet.

Valg af en baguette

Et af de vigtige dekorationselementer i ethvert interiør er en baguette til loftet. Dens brug i indretning gør det muligt at understrege individualitet i rummet, sofistikeret, denne eller den slags stil. Før du sender til køb, er det nødvendigt at bestemme formålet med baguetten.

I dag er byggemarkedet blevet udvidet, og du kan købe ikke kun trælister til loftet, men også plastik. Og at vælge en baguette, der passer til indretningen af ​​rummet, ikke et problem. En række mønstre og farver giver dig mulighed for at købe baguetter under den antikke stil af moderne, moderne eller endda højteknologiske.

Valget af baguette afhænger stort set af rummets størrelse og form. En stor rolle er også spillet af det materiale, hvorfra det er lavet.

Det er bedre ikke at stoppe valget på baguetter fra polyfoam. Det vil smuldre under forarbejdning. Bedre kvalitet er indrammet polystyren skum strimler.

Hvis du vælger en baguette, skal du være opmærksom på den ønskede skygge. Der er dekorative cornices lavet af polystyren, som efterligner træ godt. Og der er enkle hvide strimler, som derefter plasteres og males.

Inden du vælger en passende baguette, skal du læse producentens anbefalinger for at lægge denne vare. Ved installation af materialet anvendes sædvanligvis flydende negle, lim eller specielle kittetyper.

Hvis der efter klæbning mellem baguetten og væggen er dannet huller, skal de fyldes (efter tørring). Med sådanne uregelmæssigheder bøjes baguetten i hvert fald umuligt. Dette vil være meget mærkbart senere.

Det er vigtigt at kombinere rigtigt i interiørdesign stil, måling og fantasi. Så vil du ikke fortryde tid, indsats og penge.

Wall baguette - typer, omfang og installation

Baguette - et element af indretning og kun et element af indretning. Han spiller rollen som understreger eller fremhæver enten et særskilt element, for eksempel et dørkar eller et helt rum, for eksempel et værelse eller en hel lejlighed.

Der er to hovedtricks:

 • rammevalg;
 • Valg lukket sløjfe.

Foto træ dekoration element.

Denne vejledning vil fortælle dig om tricks, typer af baguetter og hvordan de er rettet.

Typer, omfang

Indvendige dekorative detaljer har flere fundamentale forskelle, som ikke kun omfatter et andet omfang, men også en prisbestanddel og fastgørelsesmetoder.

En vigtig division er den type materiale, hvorfra baguetten er lavet:

 • metalprodukter (hovedsagelig aluminium);
 • træ baguettes;
 • plastanaloger;
 • gipsprodukter.

Ved placering:

Den samme teknik kan udstedes træbue.

For information! Der er en designteknik, der giver dig mulighed for at bestemme tykkelsen af ​​produktet til forskellige rum. Hvis lofterne i værelserne er høje, er dekorationen lavet med brede lameller, hvis lofterne er standard, mindre end 3 m, så anvendes en smal baguette. En wall baguette bruges til udformning af døråbninger, en bred er valgt, og som uafhængige elementer kan f.eks. Rammer - smalt materiale anvendes.

Træ på væggene

Det er meget logisk at antage, at trægrænsen bruges i de værelser, der oprindeligt var dekoreret med træplank eller træpaneler. Derudover er brugen af ​​træ tilladt i mange klassiske versioner af stilarter eller deres kombinationer.

Her kan du også lave en division med vægt på pris:

 • billige produkter fremstillet af fyr eller gran;
 • gennemsnit for prisen - birk, cedertræ eller lærk;
 • VIP dekorative elementer: mahogni, kirsebær, eg, valnød - deres pris vil være høj for mange.

Valget af træ som basismateriale skyldes meget mange faktorer, der forlader denne baguette ret bred niche.

 • Materialet er miljøvenligt, forårsager ikke allergier og kan anvendes i alle lokaler;
 • et stort antal farve- og teksturløsninger af naturlig oprindelse. Ved påføring af lak og plet på en billig fyrbase kan du reproducere næsten enhver slags træ;
 • Relativ let teknologi til fastgørelse af produkter til enhver overflade: træ, sten eller beton.

Rammer skabe stil.

Sammen med positive kvaliteter har dekorative baguetter til trævægge en række ulemper:

 • På vægge med ekstraordinær geometri er fiksering af træfileter ret problematisk. Det er nødvendigt, enten specielt blødgøring af træ eller adskillelse af lamellen i fragmenter, hvilket vil forværre udseendet af hele ensemblet;
 • Pris korridoren for træ vil være højere end for plast. PVC-baguetter er billigere, og de løser helt det første problem;
 • træ er underkastet rådner, krakning og andre deformationsprocesser, især hvis brættet blev brugt til produktion af naturlig fugt.

Naturligvis har andre materialer ikke disse ulemper. Imidlertid er træ altid et varmt materiale, og det er en trævægs baguette, der giver hjemmet komfort og varme.

Fastgørelse til forskellige materialer

Fastgørelse af materialet til træet er ikke vanskeligt, selvom fastsættelse til andre grunde ikke er meget vanskeligere.

Hele processen sker som sådan:

 • lamellerne samles langs hele omkredsen, overskydende materiale skæres af med en regelmæssig hacksav med en klud på træ, minisirkelsav eller stiksav;
 • Kulstofkonstruktioner er det nemmeste og mest kvalitative at danne med en mini cirkelsav, kaldet en drage;

Fastgør træet til væggen.

Tip! Hvis du ikke har en cirkelsag, er dette ikke så stort problem. Skæring ved 45 grader er ret simpelt. På detaljerne tegnes en firkant med en side svarende til baguettens bredde.

På firkanten er diagonalen tegnet således, at den øverste del er ved at skære det ydre forbindelsessted, og den nederste del er den indre. Wall baguette ret let savet med en hacksaw og rengøres med Emery papir.

 • Baguette på væggen til en træbase er fastgjort med konventionelle skruer. I dette tilfælde indsættes hylshullerne 1 mm ind i delens krop;
 • Hul under skruen er forseglet med en speciel kitt på træ. Efter tørring opstår slibning af lameller og fyldninger. Produkter med sæler er lakeret.
 • lidt hårdere er at fastgøre en træsukker til en betonbase eller mursten. I dette tilfælde, i væggen er det nødvendigt at forberede hullerne til dowels.

Skær i en vinkel.

Til dine oplysninger! Produkterne selv er ikke fyldt med ekstra funktioner; yderligere elementer, såsom ure, malerier mv. Er ikke fastgjort til dem, så for at fastgøre en baguette til væggene er der nok små dowels med en minimumslængde. Fastgørelsestrin 50-60 cm.

Detaljerne med mindre længde er fastgjort på to selvdrejende skruer. En reduktion i monteringshøjden er tilladt, hvis væggen har en halvcirkelform eller anden kompleks geometri, som en træplade kan klare.

Sammenlign, anvend

Aluminium vil klare loftet.

Træ er ikke det eneste materiale, som markedet tilbyder som dekorative elementer til vægge og lofter. I bogstavelig forstand indånder plastik og PVC i træets bagside. Til sammenligning vender vi hen til bordet:

 • Meget lys;
 • let fastgjort med lim på væggen eller til loftet med egne hænder;
 • vægten af ​​en pakke baguette eller loft vil være minimal;
 • Produkter kan males, især polystyren skum.
 • Plastprodukter er ikke miljøvenlige;
 • brænde godt;
 • den anvendes sammen med lim, som har toksicitet;
 • Under installationen, i tilfælde af klemning på delene, dannes der buler, som ikke fjernes, en ny del skæres ud.
 • Naturligt holdbart materiale;
 • det kan bruges ikke kun til silkebriller, tagskærme, men også til stræklofter;
 • materiale brænder ikke;
 • fiksering af produktet er det samme som træmodstanden.
 • I mangel af dekorative bånd med efterligning af andre naturlige materialer har aluminiumprodukter et ret kedeligt udseende;
 • Aluminium kan anvendes til et meget begrænset udvalg af stilarter og stilarter;
 • Prisklassen af ​​produkter er sammenlignelig med et træ, hvilket efterlader nogle sten langt bagud.
 • Rimelig holdbar og miljøvenlig;
 • giver dig mulighed for at genskabe ikke kun den krævede størrelse, men også dekorative mønstre på selve produkterne;
 • i pris korridoren vil være billigere end træ.
 • Materialet er skrøbeligt, når det brydes af fragmenterne, kræver hele delen udskiftning;
 • forfatterens værker er dyre;
 • baguetter er bange for fugt.

Tip! Det er nok at feste hjørnetakstrukturen kun med den ene side til loftet eller til væggen, og ikke to.

Generelle regler for valg

På trods af det store udvalg af produkter efter materialer og pris er der generelle regler for valg af baguetter:

 1. Vi nævnte tykkelsen i begyndelsen. Derudover vil jeg gerne fokusere din opmærksomhed på følgende punkt: Der er en bred loftsplint, som har en speciel rynke og en fortykning af vægdelen for stærkere fiksering.

Alle disse designfunktioner foreslår et specielt lyskabel, som giver yderligere belysning til loftet. Den er monteret i en afstand fra loftet. I værelser med små lofter vil denne baguette og lys se lidt nalyapisto.

 1. Prægede sokler. Dette er ikke længere en skrig af mode, men kun et smykke til mange, der er kommet til smag. Udvælgelsen af ​​produkter forudsætter en korrespondance mellem formularerne på lokalerne, de genstande der er placeret der og den relief, der er trykt på baguetterne.

Vi tilbyder en neutral form.

Vores hjælp! Hvis alt, fra tæpper og efterbehandling med møbler, er firkantet i form, så skal du ikke lim eller fixe baguetter med runde prægede former.

 1. Der er et par mere visuelle tricks til at udvide og øge boliger. Hvis du køber plastpose og male dem i loftets farve, bliver loftet visuelt højere. Spejlvæg eller en del af det, omgivet af træposuetter, kan visuelt udvide rummet.

Nogle gange bliver visuelle effekter mere udtalte, hvis skørtpladen fremhæves i en kontrastfarve, men glem ikke lovens harmoni. Alle baseboards skal være i harmoni med væggene og loftet.

Baguette til tapet: hvordan man klæber korrekt

Installation af skørtplader oven på tapetet har sine fordele og ulemper: lære mere om dem

Vi besluttede at limke baguetten på tapetet, men ved ikke hvordan man gør det rigtigt? Jeg vil tale om, hvordan man gør installationen med egne hænder og hvad der kræves for dette. Derudover vil du lære om fordelene og ulemperne ved at lime en baguette oven på tapetet.

Argumenter for og imod baguetter på tapet

Hvis loftsplinten er korrekt installeret over tapetet, ser resultatet godt ud.

 • Baguette giver ekstra styrke til leddene på tapetet. Det ser ud til, at ved krydset af væggene og loftet har efterbehandlingen en ekstra belastning. Men hvis installationen er udført korrekt, fastgør den limede baguette leddene på tapestrimlerne på det mest problematiske sted - øverst, hvor lærredet begynder at bevæge sig væk fra basen over tid.
 • Tapetlim er ikke designet til ekstra belastning. Baguetter installeres ved loft og vægge, og det er på dette sted, at limen, der holder tapetet, tørrer ud over tid, og derfor kan belægningen bevæge sig væk fra basen med baguetten.
 • Gabet mellem tapet og baguetter virker ikke at lukke. Hvis væggen ikke er tilstrækkelig glat, vil der være huller mellem det og selv baguetter. Ved normal installation er hullerne fyldt med fugemasse, der efterfølgende er malet. Når monteret på tapet, vil tætningsmidlet være synligt.

Så er det muligt at lim en baguette på en væg til tapet? Du kan, men hvis du beslutter dig for at installere loftrør på toppen af ​​den eksisterende finish, overvej følgende krav:

 • Vælg korrekt loftsplint og lim. For tunge sokkler og utilstrækkeligt stærk klæbemiddelsammensætning giver ikke en pålidelig forbindelse med tapet.
 • Installationen udføres på ikke-faktura tapet. Teksturerede belægninger har et mindre område af klæbning med lim sammenlignet med glatte overflader. Derfor vil installationen på belægningen uden en udtalt lindring være bedre og mere pålidelig.
 • Gab i leddene fyldt med fugemasse, kun hvis finishen er lys. Hvis der er huller mellem væggen og loftsplinten, kan de fyldes med fugemasse, som normalt er hvid. På lette belægninger vil hvidt tætningsmiddel være mindre mærkbart, mens det på mørkt tapet vil skille sig ud meget.

Baguetter - hvad de er og hvad de skal vælge

En sokkels vigtigste karakteristiske egenskab er en bredde. Som regel jo større rumpladsen, jo bredere baseboard bruges.

Baguette i interiøret

indhold

Baguette - en rem til indramning af malerier, fotografier, spejle. Den bruges også som dekoration til væg og loft. Denne indretningsartikel kan være enkelt eller bestå af flere elementer, som gør det muligt at anvende forskellige typer af ornamenter.

Under konstruktion (afhængigt af brugsformålet) er baguetter opdelt i dekorative og fastgørende. Lad os dvæle på brugen af ​​dekorative baguetter i interiører.

Selv i oldtiden i templer, paladser og hjem for velhavende mennesker blev mosaik tegninger på væggene og lofterne indrammet med en dekorativ baguette. I dag er brugen af ​​baguette i det indre af en lejlighed eller et hus ikke en luksus. Designere bruger ofte det til at dekorere indvendige elementer og give rummet individualitet. Baguetter er lavet af forskellige materialer. Det kan være:

Fra baguettekvaliteten og det materiale, den er fremstillet af, afhænger prisen heraf. Med sådan en overflod er fantasifluget lige ubegrænset. Lad os overveje flere måder, hvordan du organisk kan bruge en dekorativ baguette i interiøret.

Spejl dekoration

Ofte kan du finde spejle i en baguette. I det indre af ethvert hjem er den nemmeste måde at dekorere. Som du kan se på billedet, er spejlens størrelse anderledes, der er tusindvis af variationer, så denne slags indretning er overkommelig for alle. For at give interiøret en blank og høj pris bruger de massive rammer lavet af dyre træ, dækket med baguette med guldblad.

Making spejle plastic baguette mest tilgængelige. Hidtil er deres farver meget brede, hvilket giver dig mulighed for at vælge farve og tekstur under det lyseste interiør. Spejle i aluminiums baguette findes oftest i badeværelset.

For nylig er baguette dekoration af malerier, graveringer, gobeliner, fotografier i popularitet. Denne proces svarer til dekoration af spejle. De materialer, der fremstiller en baguette til en lignende indretning, anvendes næsten det samme.

Loft dekoration

Et særligt sted er besat af brugen af ​​loftet baguette i interiøret. I dag findes en baguette i stedet for en sokkel i interiøret nok. Også dette indretningselement erstattede de klassiske loftlister og lameller.

Den mest anvendte loftspose fremstillet af polyurethan. Sådant materiale af forskellig bredde udstedes og har en anden lettelse. Du kan male det i enhver farve. Det er meget bekvemt i installationen, fastgøres på silikone lim eller alabaster.

Gipsemballager, når de laver loftet, anvendes mindre hyppigt. De er mere skrøbelige, dyre, tunge. Men de har deres egne fordele - sammensætninger af gipsbagetter ser rigere og mere massive ud.

Den dyreste er en baguette lavet af naturligt træ. Det bruges til udformning af trælofter. Han blev meget populær i landhuse, da de forsøger at bruge kun naturlige materialer i deres udsmykning.

Vægindretning

På lige fod med loftet er meget udbredt og baguetter til væg. De udsmykker lejligheder og huse med højt til loftet. For eksempel at dele væggen eller fremhæve bestemte områder i værelser med et stort område. Materialer til wall baguettes kan være forskellige.

Hvordan man bruger baguetten i indretningen?

Tror du stadig, at baguetten i indretningen kun tjener til at ramme billederne på væggene? Vi vil bevise at baguettes muligheder er meget bredere.

oprindelse

Oprindelig kaldet træskåret planke, beregnet til fremstilling af rammer og cornices. Gradvist er konceptets anvendelsesområde blevet bredere, nu lister, baseboards, fileter, plader bruges som dekorative baguette, de organiserer rummet, placerer accenter, producerer design af vægge, lofter, åbninger og nicher.

Baguette Typer

Takket være moderne teknologier i produktionen er mulighederne for at bruge baguette ekspanderende. Nu er polyuretanstøbning vanskeligt at skelne fra barokgipsformstøbning, den uvirkelige glans af aluminiumsprofilen kaster tanker om rumskibe, lette plastplanker efterligner rigt forgyldte rammer.

Lav strimler af træ, plastik, aluminium. Hvert materiale har funktioner, der bør overvejes, når man planlægger design af lofter og vægge.

Wooden baguette er en traditionel og klar løsning. Der er stadig ikke noget bedre materiale til indramning af billeder. Især hvis rammerne er lavet for hånd og opbevarer mesterens positive energi. For masseproduktion er det desværre et komplekst, lunefuldt materiale i forarbejdning og opbevaring. Selvom dens anvendelse er berettiget i interiøret i stil med land og Provence.

Gipsemballager passer perfekt ind i interiøret i klassisk stil eller luksuriøs barok. De lægger vægt på respektabilitet og soliditet i hjemmet. Det er svært at arbejde med gips, det er skrøbeligt, tungt, bange for fugt. Derfor foretrækker forbrugerne i stigende grad at bruge indretningen af ​​polyurethan og plastik.

Polyuretanlister er let nok, fleksible og holdbare. Derfor er de ud over vægge og lofter brugt i udformningen af ​​buede strukturer. På grund af deres lave vægt kan de kun limes fra den ene kant, f.eks. Til væggen, når de stiller stræklofter og belyser tagene. Producenter løser løbende nye samlinger, udvider sortimentet og forsøger at overholde modetrends.

Plastic baguetter i interiøret bruges til arrangering af stræklofter og gipsplader. Yderst repræsenterer de sokklerne med riller til låsene, oftest hvide. Det findes i salget af dekorative baguette, der efterligner mønsteret af træ eller marmor. At have færdigheder til at arbejde med maling, kan du selv anvende et mønster eller malingstænger.

Aluminiumprofil anvendes i enheden af ​​stræklofter. Slibene let bøjes, følg konturerne af et buet design. Mulighederne for at bruge aluminium er ret varierede. For eksempel i den højteknologiske stil er metallisk glans en værdig ramme til en plakat, et spejl, et fotografi.

Forsigtig: Baguetter lavet af skum er billige og nemme at bruge. Men smig ikke dig selv med deres smukke udseende, fordi materialet bruges til at smuldre, arbejdet vil se billigt og sjusket ud.

Sammenfattende bemærker vi: Den mest naturlige baguette - lavet af træ og gips, den mest holdbare - lavet af aluminium, den billigste - af skum.

Loft dekoration

Loftet baguette har en dobbelt opgave: På den ene side maskerer sømmen mellem væggen og loftet, på den anden side refererer det til indretningens elementer, udsmykker værelset. Det er nemt at installere det. Til installation brug en speciel lim, der påføres baguetten og klistes over væggenes overflade. Til brug for forbrugere fremstilles vinkelmodeller, så du ikke behøver at tænke på, hvordan du kan klippe hjørnet korrekt.

En moderne løsning: loftsplinten med en fortykket nedre del og en speciel rille er limet i en afstand på 20 cm fra loftet. På toppen af ​​væggenes omkreds placeres LED-båndet. Det skaber en interessant effekt af belysning af loftet.

Væg design

I designet af væggene i baguetten er mangesidige og forskelligartede. Han tildeler et bestemt sted på væggen og tiltrækker publikum. For eksempel, en collage af familiebilleder eller antikke gøgur.

I et andet tilfælde vil zoning af rummet glatte grænserne mellem de forskellige tapet på billedet. Krydset bliver usynligt, og rummet er mere harmonisk.

Du kan installere en kontrastfuld baguette omkring nichens omkreds. Et sådant design vil gøre opmærksom på objektet. For at gøre nichen mystisk og romantisk udseende, rammes dens inderside, tilføj belysning, tilføj et lysgardin til sammensætningen.

Billeder og plakater på væggene vil ikke overraske nogen. Designerne gik videre, billederne blev fjernet, de forlod kun indramningen. Her er det fremhævet: Baguette i interiøret fungerer som en ramme. Det er ofte lavet af dyre raffinerede materialer. Afhængigt af stilen på rummet fungerer baguetter af træ, polyurethan, gips eller aluminium som ramme på væggen.

Tip! To-tre rammer af A3-størrelse, der ligger i en afstand på 15-20 cm fra hinanden, vil harmonisk se på væggen.

Indramning af små genstande

Spejle, malerier, trykkerier, plakater, gobeliner, fotografier... Alt bliver genstand for opmærksomhed fra designer. Korrekt brug gør disse elementer til en højdepunkt i interiøret. Dekorativ baguette giver dem en ny lyd, der passer organisk ind i rummet.

Tip: Selv et simpelt rektangulært spejl bliver moderne og attraktivt i en ny ramme fra en baguette. Klip strimlerne af den ønskede længde, lim dem rundt om omkredsen. Interiøret vil glitre med nye farver!

Det endelige tryk i designet

Endelig nogle flere anbefalinger fra designere.

 • En smal loft baguette vil visuelt øge højden af ​​væggene, gøre loftet højere, lodrette tynde linjer vil øge sværhedsgraden til rummet, og vandrette dem vil tilføje dynamik. De brede muligheder er velegnede til store rum, de vil "vægt ned" et lille rum, visuelt vil det virke trange.
 • Ønsker du at vælge en baguette med en relief - være styret af den overordnede stil af det indre, farve, teksturerede løsninger. Husk at hvid farve er universel, den harmonerer med alle nuancer. Hvis du mener, at designet skal have en anden farve, skal du eksperimentere og male baguetten inden du starter arbejdet.
 • Kompetent kombinere i interiør design stil, måle, fantasi. Derefter behøver du ikke at fortryde tid, indsats og penge. Resultatet vil tilfredsstille dig i mange år.

Baguetter på væggene i interiøret med et billede

Når det kommer til baguetter, vises kunstgallerier straks foran øjnene for flertallet af publikum. Dette er selvfølgelig korrekt, men i dag har dette element fundet en helt ny anvendelse.

Designere er meget involveret i udsmykningen af ​​lokalerne. Baguette i interiøret - det er prestigefyldt og moderigtigt. De dekorerer ikke kun væggene, men også loftet. Tilstedeværelsen af ​​sådanne overflader forårsager ægte glæde. Ønsket om at få noget lignende i dit eget hjem opstår allerede i forbindelse med at se billeder af baguetter i interiøret. Så hvorfor ikke gøre drømmen til virkelighed, fordi den ikke er så dyr som det kan virke? Interesseret? Så lad os bekendtgøre baguetter nærmere.

oprindelse

En gang baguetter kaldte den skårne skovl af træ, som udelukkende gik til fremstilling af billedrammer. Gradvist udvides anvendelsesområdet for sin ansøgning, og i dag omfatter dette koncept:

Ved hjælp af disse typer baguetter i indretningen organiserer de rummet, udsmykker væggene og lofterne, gør åbningerne i almindelighed anbragte accenter.

Døråbning dekoration baguette

Udvalget af moderne lister er ret forskelligartet. Alene i udseende, de er næsten identiske med baguetter af svundne dage, med den gave, de nogle gange er lavet af rene syntetiske stoffer. Andre er forbundet med rumteknologi ved deres metalliske glans. Se på billedet af baguetter i det indre: Du finder ikke to identiske løsninger. På fremstilling af lameller i dag er et træ, skum, gips og ikke kun. Hvert materiale er godt på sin egen måde, men stadig ved, at dets ledende egenskaber ikke vil være overflødige. Dette vil hjælpe med at vælge en baguette af netop den kvalitet i det indre, der passer ind i den generelle stil og vil ikke ødelægge indtryk af reparation om et par måneder. Så lad os blive bekendt.

Baguette i interiøret

Wooden baguettes

Træ betragtes som et materiale, der er i stand til at bære unik komfort og særlig hygge i atmosfæren. Ofte producerer loftfileter fra det. Men baguetter af træ i det indre er ansvarlige ikke kun for dekoration, men også for at skabe et helbredende mikroklima. Den sidste opgave håndteres perfekt af produkter fremstillet af gran og fyr. Baguetter af dem er gode i alle henseender, herunder prisen. Dog er de ikke tilladt i luksuslejligheder. Her har du brug for noget mere elegant, der hæver interiørets prestige til transcendentale højder. Sammenlign hvordan baguetterne i interiøret, lavet af blødt træ og valnød eller kirsebær ser på billedet. Forskellen vil være ret mærkbar. Hvad skal man sige om friser af mahogni og lignende materialer!

Wooden baguettes vil give speciel komfort

Men tilbage til de originale specifikationer. De positive kvaliteter af træsuetter kan overvejes: deres miljøvenlighed, nem installation, muligheden for at implementere forskellige designideer.

Blandt ulemperne er det værd at bemærke den lave plasticitet, såvel som tendensen til at rotte og deformere baguetter i interiører med høj luftfugtighed.

Wooden baguette er ikke egnet til våde værelser

Gipsfileter

Produkter har ikke ulemperne ved træstrukturer. I dag bruges de ofte til at designe rige interiører, hvor du skal implementere de mest komplekse designudviklinger. Ofte har gipsfrieset udseende af meget kunstnerisk stuck, og er derfor i stand til at gøre rammerne elegante og dyre. Ligner et foto på en gipsbagus i indretningen.

Gipspose i interiøret

Fordelen ved at arbejde med gips er evnen til at kaste de fileter af enhver dekorativ kompleksitet.

Blandt manglerne skal det bemærkes, at sådanne baguetter er tunge og skrøbelige. Dette tvinger de professionelle bygherrer til at samle indretningen.

Plastlister

Denne kvalitet baguette i interiøret supplerer ofte gipsplankloftkonstruktionerne og rammer rammerne. Eksternt - dette er remmen med låsespor. Dybest set fremstilles produktet i hvidt. Dette er praktisk, fordi det giver dig mulighed for at tilpasse finishen til enhver indvendig palette. Til salg kan du også finde dekorative versioner af lister, efterligne tekstur af træ og marmor.

Plast loft baguette

Plastmodeller er lette, billige, æstetiske. På sidstnævnte viser tydeligt billeder af baguetter i interiøret. Derudover er listerne homogene strukturer, ikke bange for ultraviolet stråling, ikke tilbøjelige til at falme, må ikke rådne. De er nemme at skære, bare passer og klar til at tjene i århundreder.

Plastpose har en lang levetid.

Aluminum Baguetter

Lysmetalstrukturer anvendes til udsmykning af moderne interiører. En sådan baguette er særligt relevant inden for hi-tech, pop art, avant-garde, hvor der er behov for at fordybe krumme former. I aluminium-baguetten i det indre "kjole" ikke kun lofter eller vægge: de er dekoreret med spejle, plakater, fotografier.

Aluminiums baguette passer ideelt til et moderne interiør

Skumlister

Produktet har en misundelsesværdig popularitet på grund af dens lave omkostninger og gode dekorative kvaliteter, men ikke smigre dig selv. Skum baguette - en midlertidig løsning, da materialet har tendens til at smuldre. Indretningen mister sin attraktivitet og forkæler udseendet af resten af ​​situationen.

Skumlister kan smuldre over tid.

Polyuretanfileter

Meget populært materiale. I modsætning til gips og træ er polyurethan lys, men det forhindrer det ikke i at blive slidstærkt, og baguetten fremstillet af polyurethan, der har optrådt i interiøret, vil vare i mange år. Målet er ikke bange for eksponering for fugt og tør luft, og for arbejdet med at samle det kræver ingen specifikke færdigheder. Da cornicesne er bemærkelsesværdige for deres fantastiske fleksibilitet, kan de let monteres på lofterne af den mest komplicerede konstruktion eller monteres fra dem indviklede former på vægflader. Hvordan vil sammensætningen af ​​polyurethan baguette på væggene i interiøret se på billedet.

Polyuretanfileter vil vare i mange år

Friser fra sådant materiale er fremragende i maleri, så de vil ikke være vanskelige at tilpasse sig situationen. Forbrugerne vil sætte pris på de mange forskellige produkter. Der er modeller til moderne og classicisme, imperium og rokoko.

Polyuretanfrieser kan males i enhver farve

Loft dekoration

"Baguetter i indretningen kan være involveret i at organisere belysningen"

Baguette i interiøret, der anvendes i loftets design, bærer en dobbelt belastning. Hans opgaver omfatter:

1. Forkæle væggen og loftoverfladen.

2. Dekorer rummet.

Baguette loft dekoration

At montere indretningen er enkel. Detaljer lagt på limen. Sammensætningen behandles og den del og overfladen, til hvilken den vil blive fikset. Hvis du ikke vil trimme hjørnerne, kan du købe hjørne modeller af lister.

Installation af loftet baguette

Baguetter i interiøret kan være involveret i tilrettelæggelsen af ​​belysning. Sådan loftsplinten adskiller sig i en fortykkelse i den nederste del og på en måde, der skal monteres. Det fastgøres ikke tæt på overfladen, men afviger fra det 20 centimeter. Tidligere løber LED-strimmel langs lofterens omkreds. Se på billedet af baguetter i interiøret, hvor interessant det ser ud.

Belyset loftsplint

Væg design

I udsmykningen af ​​disse overflader manifesterer baguette al sin mangfoldighed og mangfoldighed. Hans opgaver er også tvetydige. Han skal da henlede opmærksomheden på et bestemt område, for eksempel et fotogalleri, og derefter blive et element i rumzonering. I sidstnævnte tilfælde maskerer man samlingen ved krydset af den diversificerede udsmykning af sektorerne, hvilket gør interiøret mere harmonisk.

Baguette væg indretning

Hvis du nøje ser på fotoet af baguetter på væggene i indretningen, så vil din originalitet af nicheindretning ikke undslippe din opmærksomhed. Denne enkle måde klarer at fremhæve den arkitektoniske integration og præsentere den i en mystisk og romantisk form. Ud over lister i niche-tilføjelsesbelysningen. Afslutningen vil være udseendet af et elegant gardin af letvægtsmateriale.

Baguette niche trim

Det er svært at overraske nogen med opfyldelsen af ​​situationen med malerier og forskellige indhold med plakater. Derfor skal du i rummets design gå videre og ikke fokusere på standarddekorerne. Lad kun baguetter være fra dem i interiøret. Som en ramme af væggene kan de laves af ethvert materiale i overensstemmelse med stilen af ​​den samlede løsning.

Baguetter kan fremstilles vægkomposition, samle tre eller flere rammer af A3 format og sikre dem i en lille afstand i en geometrisk eller kaotisk rækkefølge. Som ramme kan du tage hele væggen. Denne teknik bruges ofte i klassiske miljøer. Mulige muligheder for at bruge baguetter på væggene i indretningen bliver bedt om af et foto.

Baguette væg sammensætning

Indramning af dekorelementer

Alt der skal gøre interiøret levende og attraktivt, har brug for en designforbedring. Kun engravings hængende på væggene, spejle, gobeliner - kan ikke formidle ideen om deres udseende i miljøet, og vil blive betragtet af udlændinge på væggene. Men det er nødvendigt at ramme dem med en dekorativ baguette, og de vil mirakuløst transformere. Tilbehør finder en ny lyd og passer ind i rummet uden problemer.

Billeder i en baguette vil give interiøret et færdigt udseende.

Se eksempler på at bruge baguetter i det indre på billedet og forsøg at udføre et simpelt eksperiment. Tag et almindeligt og rent rektangulært spejl og lav en ramme til det, simpelthen ved at skære og indsætte baguette strimler til overfladen af ​​den passende størrelse. Læg det igen på plads og vurder resultatet. Du vil bemærke, hvordan det omkringliggende rum ændres.

Spejl indrammet med baguette

Et par designtips til brug af baguetter i interiøret

"Samlede baguetter i det indre af små værelser ser latterligt ud, og de mærkbart vejer rummet ned og præsenterer det endnu tættere"

Behovet for korrektion af indendørs rum opstår ofte. Vidste du, at lister kan tiltrækkes til at løse dette problem? Smalle loftmodeller vil gøre rummet højere. Baguette, fyret på væggene lodret, vil gøre situationen mere streng og officiel. I den vandrette installation tilføjer han rumdynamik til atmosfæren.

Lodrette baguetter tilføjer dynamik til interiøret.

Store fileter skal dekorere de rummelige værelser. Dimensionelle baguetter i det indre af små værelser ser latterligt ud, og de mærkbart svækker rummet og gør det endnu tættere.

Hvor ofte ser vi billeder af interiører med baguetter på væggene i præget design! For at afhente noget, der ligner din situation, styres af den indvendige dekorations farve, struktur og stil. Det skal bemærkes, at de hvide lister er universelle. De kan tilføjes til indretningen med enhver baggrund. Hvis der er et ønske om at bruge farvede baguetter i indretningen, skal du derefter, før du vedhæfter dem, lave prøveversion. Mal et lille stykke af planken i den valgte nuance, fastgør den til overfladen og se hvad der sker.

Farve baguette i interiøret

Når du tilføjer baguetter til interiøret, skal du observere foranstaltningen, tage hensyn til det indrettede rums design stil, analysere den rastløse fantasi, og så er der ingen grund til at fortryde indsatsen og pengene. Den resulterende effekt vil være i stand til at behage øjet i mange år.

Baguette i et stilfuldt interiør: skabe et harmonisk rum

I dag betragtes baguetten som den vigtigste nuance af en indretning. Det oprindelige design af elementet vil være let at passe ind i det overordnede interiørkoncept og kan endda blive en accentdetalj i designrummet. Komplet overholdelse af ideen om en designidee vil hjælpe ham med at fungere som et økologisk supplement. Det vil sige baguettes farvestoffer, dets teksturformat, skal være i overensstemmelse med den stilistiske beslutning i rummet.

Se på billedet af baguetter i interiøret. Hvor subtilt lægger de vægt på, at en stil tilhører en eller anden retning. Du vil aldrig forveksle land med barok eller moderne med klassikerne. Desuden kan du i en sådan udsmykning ramme ikke kun malerier, men også:

Original design af bogreoler baguette

Og det er ikke hele listen over ideer til brug. Hvordan kan du stadig bruge baguetter på væggene i det indre, se på billedet, men for nu vil vi forsøge at overveje illustrative eksempler på indretningen af ​​værelserne løst i de mest populære stilarter.

klassisk

Stilen er elegant og viser sin rigdom levende. For at blive en organisk bestanddel af et sådant interiør skal en baguette i det mindste være en værdig udførelsesform for glemt luksus. Den ideelle løsning kan betragtes som en træbaguette belagt med stucco og malet med guld eller mælkemaling overflade.

Baguette til soveværelset i klassisk stil

barok

Baguette i barokens indre - et symbolsk element, der understreger rigdom og position i samfundets ejer af huset. Da stilen er en slags symbiose af den klassiske tendens og modernitet i sine bedste manifestationer, herunder kompleksitet og forværring af små detaljer, skal de baguetter, der vises i det, være slående i deres høje omkostninger, luksus og skønhed. Det er under kraften af ​​produkter fra dyrebare skove. Hvordan skal der ligne baguetter på væggene i barokens indre, se på billedet.

Baguette i det indre af barokken fremhæver luksusen af ​​situationen

Moderne avantgarde

Værelset, dekoreret i avant-garde retning af design, puffy. Det skiller sig ud for beslutternes dristighed, modet af deres indsendelse. Alt der vises i indstillingen er en skrigende protest mod traditionerne, og en baguette bliver hovedelementet i ødelæggelsen af ​​de sædvanlige stereotyper.

Bright baguette passer perfekt ind i det moderne interiør

Den orientalske model af rammen i et lyst saftigt farveskema med dekorative sorte eller guldprægning passer perfekt ind i situationen. Kig på billedet af baguetter i det indre af kitsch og papirkurven. At være enkel fladt, de tager lysstyrken af ​​farver. Indretningen kan fremstå i en skarlagen og rig grøn tone eller en farvet cocktail med effekten af ​​spildt maling, der tiltrækker strangenheden ved at blande gul med cornflower-blue og violet.

Minimalistisk konsistens

Harmonisere plads, stramning, vil være en grafisk baguette. Rammens laconisme, enkelhedens form og den maksimale lysstyrke vil gøre det muligt at forfine de spejle, der er til stede i indretningen, moderne kunstværker, grafiske tegninger, moderne billeder i dag i retrospiritus og samtidig ikke krænke det grundlæggende stilistiske koncept.

Laconic baguette harmonerer minimalistisk rum

Usædvanlige ideer om at bruge baguette i interiøret

Den menneskelige fantasi er utrættelig, og den konstante søgning efter nye løsninger giver nogle gange uventede resultater. I forhold til baguetter er der også mange interessante udviklinger. For eksempel er en sådan designteknik i dag ved at blive populær som baguetteindretning af dør- og vinduesåbninger. Det viste sig at være et glimrende alternativ til huset og harmonisk harmoniserer med vinduesdækslet. Hvordan ser baguetten i denne rolle i det indre, se på billedet.

Baguette vinduesåbninger

En anden ikke-trivial brug af materialet - akvariernes design. Efterligning af træstøbninger fremhæver positivt dekorativiteten af ​​hjemmedammen og bringer endnu tættere på skønnernes overvejelser til naturen.

Baguette understreger dekorative akvarium

Bare ser dejligt dupliceret af en anden linje af loftet baguette. Modtagelse er utrolig effektiv, men den kan kun bruges i lejligheder med højt til loftet.

Hvordan er det gjort? Se billeder af baguetter på væggene i interiøret. 5-10 centimeter trækkes tilbage fra loftet og en ekstra tynd, jævn lysstribe lister lanceres rundt om rummet. Diskret sammensætning ser elegant og tilføjer adel til interiøret uden at gå ud over den koncise begrænsning.

Duplicate baguette til værelser med højt loft

konklusion

Ser man på billedet af baguetter i indretningen, kan man ubevidst forstå, at et virkelig storslået værktøj er blevet givet i vores hænder, korrekt håndtering, som man kan forestille sit hus i det mest fordelagtige og attraktive lys.