Hvordan man limer baguetter korrekt til loftet

Begrebet kvalitetsreparationer ændres med lynhastighed med fødsel af friske designelementer og ideer. I den seneste tid blev toppen af ​​håndværket betragtet som pænt indpasset tapet i kombination med den korrekte kantning, som er en flerfarvet papirstrimmel og undertiden en almindelig tape.

Den moderne udsmykning af lejligheden kan ikke forestilles uden indramning. En sand og harmonisk kombination af en to-plan konstruktion er trods alt et løfte om et rums skønhed og komfort. Lad os dvæle i detaljer om, hvordan man limer baguetter, så finishen ser ud som eksemplarisk.

Egenskaber og funktioner baguetter

Anvendelsen af ​​sådanne dekorative elementer omfatter en række væsentlige fordele:

 • Fremragende maskering af små defekter i loftet og væggene, som dråbe, ruhed og ujævnheder;
 • dekoration af krydset af to overflader;
 • Enkel installation, der ikke kræver professionelle færdigheder;
 • lethed og fleksibilitet af materialet
 • stort udvalg af design;
 • spare penge til en rimelig pris.

Tip! Før du vælger baguetter i loftet, skal det bemærkes, at de kan fremstilles af forskellige materialer, være af forskellig tekstur, bredde, have en glat eller mønstret overflade. Disse kvaliteter påvirker ikke kun deres omkostninger, men også formålet, forskellene i anvendelse til en række interiører.

Baguette, også kaldet støbning, loftsplint eller frise, lavet af materialer:

I de fleste tilfælde anvendes polyurethan og skumbagetter. Plaststøbning anvendes kun under lofter, træ - sammen med samme lofter.

Vi vælger den rigtige lim

Hver fagmand for installation af en frise bruger klæbemiddelsammensætningen, som er testet personligt i arbejdet. Sådanne midler kan være:

Polymersammensætningen er karakteriseret ved svag klæbrighed. For at fastgøre støbeformen med en sådan lim skal den holdes i den ønskede position i temmelig lang tid, og det er ikke ret let at sikre for en to meter.

At installere frisen på silikone og akryllim temmelig hurtigt og komfortabelt. Fabrikanter pakker dem i rør til en pistol. Midler anvendes let, og dens udladningsdiameter styres af diameteren af ​​udløbsåbningen ved spidsen.

Fremgangsmåden til limning af baguetten med silikone og akrylforbindelser er normalt angivet i instruktionerne til materialet. Den negative side af sådanne midler kan kaldes deres høje pris.

Den mest omkostningseffektive måde at holde baguetter på egen hånd på er en traditionel færdigbehandlingstætning eller en gipsvægsforbindelse, hvis den anvendes til efterbehandling. En sådan blanding er pålidelig, det tager mindre tid for dets størkning, så efter en halv time er det allerede muligt at male loftet og baguetterne.

Der er dog også ulemper ved at anvende kitt som lim:

 • ulejligheden ved at påføre et tyndt lag af blandingen med en spatel på støbeformen;
 • I slutningen af ​​limning af overskydende kittet eller gipsplastlim, skal du grundigt fjerne den fugtede børste. Ellers vil stykkerne af den synlige, tørre blanding ødelægge billedet.

Hvordan man limer baguetter til loftet

Der er to muligheder for fastsættelse af loftlister:

 • på overfladen af ​​tapetet;
 • før vægpapir.

Baguetter er som regel rent hvide; i betragtning af dette, for ikke at forurene produkterne, skal du grundigt skylle hænderne med sæbe, inden du påbegynder arbejdet.

Tip! For at begynde at montere baguetten kan du vælge et hvilket som helst hjørne af rummet

Du bør vide nogle funktioner i arbejdet på klistermærket taglister:

 1. Der skal lægges stor vægt på rengøring af væg og loft fra spor af klæbemiddelsammensætning. Acryl- og silikonebaserede produkter kan fjernes med en gummispatel og en fugtig klud. Overskydende kittet anbefales at fjerne en lille våd børste.
 2. Kræver påfyldning lim alle revnerne omkring støbeformen. Også skal håndtere og hjørne leddene. Stol ikke på, at disse slots vil forkæle, når du male eller limer tapet. Dette sker ikke. Og limen fanget på væggen og loftet skal fjernes forsigtigt.
 3. Ofte når limen størkner i leddene, afslutter slutningen af ​​baguetten, og der opnås et trin. For at beskytte mod denne effekt skal to tilstødende ender fastgøres i den ønskede position ved syning af nåle eller stifter. Når limen hærder, skal du fjerne nåle og dække hullerne med klæbemiddelblanding.
 4. På baguettes påføres flere lag maling. For det første udføres priming, så du kan maske de plasterede leddene. Derefter sætter lagene en dekorativ rolle, samtidig med at male og et loft.
 5. Overskydende lim langs bordpladen skal skæres med en skarp spatel.

Baguette klistermærke på tapet

Den offentlige fortjeneste ved denne metode er, at der ikke er behov for at passe tapetet under baguetten. Frieze lukker alle fejlene på overkanten af ​​finishen.

Fremgangsmåde:

 1. Trim enderne med stusomom.
 2. Påfør et tyndt lag lim på de limede overflader af soklen.
 3. Fastgør planken til væggen og hold den i overensstemmelse med notatet til limen.
 4. Fjern overskydende materiale med en svamp eller klud.
 5. Butt huller skal forsegles med hvidt tætningsmiddel.
 6. Til måling af baguette anbringes akryl eller vandemulsionsmaling.

Tip! For at farve pladen skal du ikke plette tapetet, lægge maskeringsbånd langs baguetten, og efter tørring af malingen skal du fjerne beskyttelsen.

Sådan fastgøres en baguette, inden du laver tapet

Dette er en professionel metode, der udføres i følgende rækkefølge:

 1. Udfør forberedelsen af ​​væggene og loftet. For at slippe af med ujævnheder, uregelmæssigheder med sandpapir, fjern byggestøv fra overfladen, så pels med primerblanding.
 2. At skære enderne af soklen ved hjælp af stuslom.
 3. Fastgør baguetten til kittet eller gipsplastlimmen.
 4. Fyld alle huller med kitt, fjern overskydende med en ren klud.
 5. Vent, indtil kittet hærder.
 6. Prime overfladerne.
 7. Mal loftet og baguetterne.
 8. Stick tapet. Top overlap på basispladen skåret jævnt med en skarp kniv og sætter en bred spatel.

Fordelen ved denne metode kan kaldes lethed ved fastgørelsesfejl af limning og muligheden for at male baguetten på plads uden frygt for farvning af tapetet.

Funktioner ved montering af baguetten i hjørnerne

Det er nødvendigt at justere den sidste bjælke med en udskåret vinkel for at forhindre materielle skader, når der opdages en fejl med en vinkel.

Hvis et rum har lige vinkler (90 grader), så skal vinklerne mellem de to vægge og mellem loftet og væggen være lige. I dette tilfælde er det muligt at klippe hjørner korrekt ved hjælp af et ark.

Først skal du skære hjørner ved hjælp af dåsen. Derefter bringes deres ender i den fornødne størrelse med en skarp kniv. Fordel gabet i begge segmenter jævnt for at forhindre effekten af ​​et trin.

Proceduren for brug af tømrermash:

 1. Hvis der ikke er nogen erfaring med lignende arbejde, anbefaler vi at øve på små stykker af frisen.
 2. Sæt baren i kassen, da det vil være på loftet.
 3. Tryk på bunden af ​​frisen tæt på siden af ​​støbt stykke.

Hvis der ikke er noget løs, kan du trimme på denne måde:

 1. Fastgør frisen til hjørnet på venstre side.
 2. På loftet fra hjørnet tegner du et stykke blyant (10-15 cm) langs basispladen.
 3. Gør det samme på højre side af hjørnet.
 4. Hvor linjerne skærer, er der et afskæringspunkt.
 5. Til venstre og højre markerer krydset af segmenterne.
 6. Fra mærket til den modsatte side af venstre og højre frise skal du klippe nøjagtigt med en konstruktionsklinge i en vinkel på 45 grader.
 7. Kontroller rigtigheden af ​​opskæring, og sæt forarbejdede friser til hjørnet.

Som du har set, er der intet svært i stikkende baguetter. Styret af vores råd, har du med succes gjort dette arbejde.

Kan jeg limke baguetter på tapet? Hvordan limes baguetter på tapet?

På den allerede tilgængelige tapet!

Du kan limke baguetter på tapet, du har endda brug for det, fordi hvis du først limer baguetter og derefter tapet bliver det ikke meget smukt. For at bryde til limmen skal du bruge nogle materialer og værktøjer. Fra starten skal du bestemme det materiale, som du vil limke baguetten på. Her er valget ikke godt: du kan bruge et kit (men det er ikke så godt, og du kan lim det på kittet kun på væggen uden tapet), eller du kan tage superlim, men det er bedst at bruge et tætningsmiddel, det holder godt og er behageligt at bruge. Forbered også alle nødvendige værktøjer:

ur (til skæring af hjørnet)

pistol (til fugemasse)

Når alt er klar, fortsætter vi med at holde fast, tage en baguette, klippe et hjørne, se om vi anvender fugemasse, tætningsmiddel påføres to plan, hvor baguetten kommer i kontakt med væggen og med loftet. Vi trykker og holder baguetten i et par sekunder, og fjern derefter det resterende fugemasse. Baguetter limer normalt hele stykker fra begyndelsen og derefter afhenter små, men de kan også limes i en cirkel.

Generelt er det muligt, men jeg anbefaler ikke.

I starten af ​​baguetten er limet, så tapetet og kun denne mulighed anses for korrekt.

Baggrunde er limet ark af ark fra top til bund og limet tapet fra en baguette, slet ikke noget problem.

Baguettens materiale er anderledes, limen er brugt, er forskellig, men når man f.eks. Arbejder med Dragon Plastic Polymer Terminals, er der en teknologi, hvoraf en af ​​punkterne lyder som følger:

"Sæt lim på baguetten, presset til overfladen, fjernet fra overfladen, ventede og presset igen."

Arbejder med denne lim på denne teknologi, vil du undergrave alt tapet.

Sommetider sættes baguetten på et kit, alle tapeter bliver i det.

Nogle gange er der mellemrum mellem væggen og baguetten, som kan lappes med samme kittet; i tilfælde af en baguette på tapet forbliver hullerne synlige.

Selvom du korrekt skærer en baguettes hjørner i en sag, er der stadig en chance for, at der vil være huller, der kan gemmes for eksempel med hvidt tætningsmiddel, hvis tapetet allerede er på væggen, så vil der derfor være spor af fugemasse på tapetet.

Meget ofte er baguetten, efter installationen (installationen) malet,

Generelt er den rigtige teknologi i starten af ​​baguetten, så tapetet, alt andet ikke de rigtige handlinger, men det er muligt, det vil sige, at baguetten vil holde fast og endda holde fast, men kvaliteten af ​​det udførte arbejde vil være lavt på grund af brud på teknologien.

Hvis dette allerede er sket, råder jeg dig til at klæbe på et hvidt fugemasse.

Tætningsmiddel påføres på baguetten på "sålen", der støder op til både loftet og væggen.

Hjørnerne skæres af med en ruskind.

Hvis tapetet er papir, er det dårligt, hvis andre, så fjernes det overskydende tætningsmiddel straks med en lidt fugtig klud.

Teknologien er i princippet den samme som ved limning af en baguette til tapet, bortset fra det faktum, at det er bedre ikke at bruge polymerlim (se ovenfor).

Baggrund på baguetten kan limes, men ikke ønskeligt. Jeg fortæller dig hvorfor det er uønsket - når du limer en baguette men tapet, lægger du en vis lim på den, denne lim kan delvis blødgøre tapetet, eller endda uden blødgøring, lige under sin egen vægt kan komme ud med et ark tapet. Men valget er altid i dine hænder (alt i alt i loftet baguette er der to overflader, på hvilke lim er påført, måske vil loftsiden holde fast). Nu er der en baguette med en rille, hvor der er indsat et ark tapet under klistning, og der kan ikke ses nogen led eller ujævnt skåret kanter af tapetarket. Alligevel er det rigtigt at først lime baguetten, male loftet og den snuppede baguette, og kun derefter tage op i vægpapiret.

Baguette er limet til tapetet, men først og fremmest skal du sørge for, at tapetet er limet, hvis det ikke er fast, så er der mulighed for at skære tapetet hver 10 centimeter i en cirkel for at nå væggen og på disse steder inden limning af baguetten i 15-20 minutter, spred den med samme lim hvem skal lime baguetten

Sådanne punkter vil hjælpe med at fixe baguetten til væggen omgå tapetet, men resten vil blive limet til tapetet, hvilket vil gøre det muligt for baguetten at lægge sig ned til tapetet stærkere og undgå revner.

Hvis baguetten er limet til væggen, og så tapetet er limet, så viser det sig, at tapetet ikke vil kunne gemme sig under baguetten, og udsigten bliver ikke særlig god.

I princippet er det muligt at lime baguetter på baggrunde, men i fremtiden kan du støde på en række problemer. Først og fremmest kan vægten af ​​tapet simpelthen falde af. For det andet, når der er et ønske eller behov for at klæbe tapetet igen, skal baguetter fjernes og derfor limes igen.

Men stadig hvis tapetet allerede er på væggene, er der intet valg. Hvad er den bedste lim? Nogle bruger en kit, men jeg anbefaler ikke det - farvning af alt tapet.

Det er bedst at tage den sædvanlige universelle transparente lim ("Moment", "Dragon" osv.). Blyant (med et lille tryk) måler stedet på væggen, hvor baguetterne skal limes. Det er bedre at påføre klæbemidlet på væggen og på baguetterne selv. Til dette er det mere bekvemt at bruge en lille børste. Efter at have fuldført proceduren, vent 1 minut for at fastgøre baguetten på det rigtige sted, hold den nede i 20 sekunder. Det var ønskeligt, at assistenten var nær, så han kunne fjerne den overskydende lim på dette tidspunkt.

For større tillid til pålideligheden er det muligt at skære de dele af tapet til baguetter med en kontorkniv og fjerne dem for at sikre større kontakt med væggen:

Men lad en lille margen, så kanten af ​​tapetet kan gå under baguetten - det vil se bedre ud

30 billedideer med baguette i interiøret

Hvordan til at dekorere din lejlighed? Et sådant spørgsmål opstår i enhver persons sind. Du kan ændre tapet, skifte møbler, tilføje nyt tilbehør. Få et strejf af friskhed til den irriterende indvendige dåse og nye baguette. Nej, dette er ikke et bageriprodukt. Bare rolig. Det handler om den dekorative baguette.

Baguette hedder en lille strimmel, der ligner en sokkel. Det er beregnet til maskering af sømme, led mellem loft og væg. Baguette - en bred strimmel af metal, plast eller træ, som er dekoreret med forskellige mønstre. For at visualisere, hvad en baguette er, husk ethvert interiør i en klassisk stil, udsmykkede ramme af et billede - alt dette kaldes en baguette.

Materialer til fremstilling af baguetter

Lav loftstifter med et dekorativt mønster fra den store liste over materialer. De mest populære er baguetter fra:

 • aluminium;
 • Polyvinylchlorid;
 • styrofoam;
 • polyurethan;
 • træ;
 • Gips.

Loftposuette lavet af plastik (polyvinylchlorid) anvendes til fastsættelse af stræklofter. Det ligner en profilstik med udsparinger til fastgørelsesdele. Sådanne baguetter har normalt hvid farve, men kan laves under træ eller marmor.

PVC-baguette monteres ofte, når der monteres et strækloft.

Den mest enkle og økonomiske løsning ville være en baguette af polystyrenskum. De har et flot udseende og er velegnede til ethvert loft. Indramning af polyurethan design er efterspurgt blandt ejere af ikke-standardiserede lofter.

På grund af sin fleksibilitet og elasticitet kan den fastgøres til enhver overflade. Den lille vægt af produkterne giver dig mulighed for at spare på limen, fordi bundpladen kun er fastgjort på den ene side. Disse baguetter er meget bekvemme i arrangementet af stræklofter eller belysning af cornice.

Der er valgmuligheder baguettes med specielle riller på baggrundsbelysningen.

Klassiske udskårne træplinter forbliver altid i trend. Baguetter af denne art kombineres perfekt med alle moderne materialer. En fremragende og billig løsning ville være en efterligning af en træoverflade "under træet".

Wooden baguettes er ofte lavet med hånden.

Gipsemballager anses for at være blandt de første materialer til indretning af lofter og vægge. I dag anvendes baguette-designs til indretning af interiøret i klassiske og tilstødende stilarter for at understrege vigtigheden af ​​rummet. Gips er meget skrøbelig og er bange for fugt, så det er svært at arbejde med det.

Det er svært at arbejde med en ape, derfor er kun mestere i deres arbejde engageret i at lave en sådan baguette.

Aluminiums baguette bruges til strækloft, det er let og fleksibelt, hvilket gør det muligt at gentage alle konturer.

Typer af baguette designs

Du kan lave en smuk ramme til ethvert møbel, der har en flad rektangulær eller firkantet form. Følgende baguetter er særligt populære:

 • væg;
 • loft;
 • Polstring;
 • Til gardiner;

Forskellen på væg dekorative element fra loftet kun i antallet af overflader til limning. Loftsplint limet side og topplan, og væggen er kun fastgjort på bagsiden. Vægplinten kan limes vandret eller lodret.

Baguette er i stand til at fordoble ethvert værelse og dække manglerne i dekoration.

Formålet med loftet baguette er en forklædning af grimme led mellem væggen og loftet. Med en wall baguette kan du lave et spejl, skjule et grimt hjørne, endda lave et eksklusivt tv.

Wall baguettes

De er designet til at adskille og dekorere væggene. De er nemme at klæbe, hvis du ønsker det, kan du endda male. Wall baguettes kan danne dekorative nicher. Du kan installere en vægmonteret baguette i en hvilken som helst position og vælg nogen elementer i rummet, du skal bare vise fantasi.

Med indretningen i stil med franske og engelske konger er det svært at undvære en sådan bred og udskåret sokkel.

Loft baguette

Den mest almindelige type baguette. Udfører de samme funktioner som skørtpladen. Baguette er designet til at dække leddene mellem loftet og væggen samt til at dekorere lokalerne.

Ud over dekorative formål udfører baguetter funktionen af ​​fastgørelseselementer. Disse baguetter hjælper med at holde stræklofter. De er synlige og usynlige.

Fastgørelse spænding klud til baguette.

For værelser med højt til loftet skal du vælge baguetter af betydelig bredde for at reducere rummet.

Baguette til tapet

Sådanne dekorative elementer skal bruges til at adskille væggene. Det er bedst at klæbe baguette strimler på væggene, og så begynde at klæbe tapetet.

Curtain baguette

Sådanne møbler udfører to funktioner: Hold gardinerne og udfør en dekorativ funktion. Rammer kan være single-row, double-row og three-row.

Antallet af rækker afhænger af vinduerne med designmuligheder. Med en tre-trins tværstang sender lambrequins til første række, gardiner til anden række og tyll til tredje række.

Hvordan man vælger limen og holder baguetten korrekt

Montering af baguette til loftet kan være af flere typer:

 • negle;
 • Selvdrejende skruer;
 • pudset;
 • alabast;
 • Ler;
 • Silikoneforseglingsmiddel.

Før installationen er det værd at kontrollere vægtenes ensartethed. Selv en lille bøjning eller ujævnhed kan forårsage revner i baguetten. For at undgå sådanne problemer skal soklen limes inden de endelige færdiggørelser (male væggene eller indsætte tapetet). Hvis væggene er ujævne, så skal du pre-pierce dem.

Efter montering kan baguetten males.

Loft baguette fastgjort, afhængigt af det valgte materiale. Til gips-baguette som fastgørelsesmiddel, brug kittet, men for yderligere styrkelse er det værd at bruge negle. Wooden baguettes er fastgjort med negle og skum - med lim.

Videoinstruktioner til installation af baguetter

Baguette Cost

Prisen på en sådan baguette (baget) med et mønster afhænger af materialet og på fabrikanten. Omkostningerne ved indenlandske baguette vil være meget mindre end indenlandske. Omtrentlig pris for en meter baguette:

 • aluminium wall baguette under harpunet - 18,5-30 rubler;
 • træ baguette - 200-300 rubler
 • plastvæg "klædepinde" - 30-35 rubler;
 • plast loft "klædepinde" - 40 rubler.

Afhængigt af mængden kan prisen variere.

Wall lister: 40+ interiør dekoration tricks

Der er mange design teknikker og tricks, som du kan ændre den visuelle opfattelse af rummet. De fleste metoder involverer et dygtigt, passende arrangement af dekorative elementer. Større popularitet øger brugen af ​​lister. Ved hjælp af disse dekorative elementer er det muligt at opnå en betydelig ændring i rummet i stuen, hallen, kontorlokalet.

Støbemøbler i det indre har været brugt i lang tid, for eksempel ved design af paladsale i den pompøse rococostil. Moderne designere anvender dem for at få et komplet look af rummet, når de opretter klassisk, neoklassisk interiør. Dette element er meget udbredt i design af vinduer, vægge, loftoverflader. Udover den æstetiske funktion kan den beskytte overflader mod skader og skjule eksisterende vægfejl.

arter

Støbningen er en tredimensionel reliefplank, som er monteret på væggenes overflade, loftet, rundt om døren, vinduesåbning. Elementet har en længdebegrænsning (2 m), men kan have forskellig bredde, form, indhold.

Materialeproduktion kan være forskellige, sådanne typer bruges hyppigere:

Dekorative elementer af disse materialer er holdbare, nemme at installere og vedligeholde. Sjældne tilfælde kræver brug af overfladeelementer af træ, natursten, gips. Dette materiale er meget dyrere, vanskeligere at arbejde, kræver omhyggelig vedligeholdelse. Paneler lavet af sten eller træ anvendes massivt i genoprettelsen af ​​historisk vigtige genstande, samtidig med at ægtheden bevares så meget som muligt.

Når man bruger lister fra naturlige materialer i private hjem, skal lejlighederne tage højde for kompleksiteten af ​​pleje. Materialer er meget lunefuldt, kræver visse forhold i det omgivende rum. For eksempel mister træoverlejringer deres form, farve og andre æstetiske kvaliteter med høj luftfugtighed. Hidtil uset popularitet opnås ved hjælp af farvebetræk og skær med lyse toner. De bør bruges mere omhyggeligt, det er meget nemt at krydse linjen og interiøret får et latterligt udseende.

Konceptet støbning omfatter: stucco, baseboards, rammer, strimler, profilerede paneler. I et afsnit kan de have et fladt udseende, udskåret eller konveks. Kan udstyres med mange små dekorative dekorative dele. Selv loftrammer, der giver en jævn overgang fra væggen, kan betragtes som en støbning. Farvede lister bruges til at fremhæve de enkelte detaljer i indretningen, opdeling af plads med forskellige teksturer.

Ofte er støbeformen simpelthen monteret på en specialiseret lim eller skruer, der er maskeret med kitt. Fastgørelsesskruer bruges, når støbeformen er lavet af tungt materiale eller fastgøres på andre måder, er umuligt. Valget af støbning afhænger af indretningens overordnede stil og indretning. Indretningens stil kan enten være klassisk eller tæt på moderne eller urbane.

Støbegods - en simpel, overkommelig, original måde at styre rummet på, samtidig med at der skabes en autentisk atmosfære.

Vægindretning

Væglister kan bruges i mange tilfælde. Dette er en fantastisk mulighed for den visuelle ekspansion, forøgelsen i rummet eller dets adskillelse. Det moderne interiør kan omfatte mange teksturer og kombinere væggenes dekoration med tapet af forskellige farver, en kombination af tapet og maling i nogle områder. Det er til adskillelsen og den glatte overgang fra den ene zone til den anden, at denne type indretning anvendes.

Tapetlister kan tjene ikke kun som en separator, de kan også skjule fejl, fejl af mislykkede reparationer og ujævne vægge. Succesfuldt og godt placeret indretning er i stand til at strække ud i rummet, udjævning af uregelmæssighederne. Støbning anvendes sjældent i en enkelt sag, ofte er det en hel sammensætning af rammer eller harmonisk sammenvævede lameller. Hvis rummet tillader det, kan listerne placeres symmetrisk på visse dele af væggen, det ser godt ud og dyrt.

Ved at bruge dette indretning værktøj, kan du visuelt strække et værelse, denne teknik bruges i værelser med lave lofter. For at gøre dette indsættes elementerne lodret ind i det sted, hvor der er en forbindelse af tapet med et andet mønster, farve, tekstur. Dette vil understrege resten af ​​indretningen, som ligger ved siden af ​​krydset og føje til følelsen af ​​højt til loftet i rummet.

Listerne kan bruges i ethvert rum: hall, børnehave, soveværelse, køkken eller spisestue. Pastel og smalle lister er mere egnede til soveværelset, mens i børnehaven kan du lege med tekstur og relief og skabe en fabelagtig indstilling. Ved konstruktion af væggene er det vigtigt ikke at overbelaste interiøret. Rummets færdige udseende bør være kortfattet og diskret.

Med den uhyggelige brug af lagt dekoration på væggene - det er let at forkæle og forvride rummet. Du skal også forstå, at når du sammensætter en sammensætning fra rammer eller gentagende motiver, skal de være ens i størrelse og placeret i samme afstand fra loftet, gulvet eller vinduet.

Lister på væggene ser dyre og pompøse ud, det skal tages i betragtning ved design af værelser med et lille område, fordi det ikke anbefales at overbelaste dem med et stort antal indretninger og hjælpeelementer. I dette tilfælde ville idealen være en kombination af forskellige teksturer af vægindretning, adskillelse af tapet ved støbningen. Dette vil fylde rummet med ekstra volumen.

Når de kombineres i panelets design i kombination med maling på væggene eller tapetet, kan støbeformen understrege adskillelsen og beskytte forskellige materialer godt. Du kan anvende det og ellers - glat og gøre en smidig overgang, du kan lave en næsten umærkelig overgang.

Fra støbeformen kan der laves visse gentagne sektioner. Denne teknik er relevant i værelser med højt til loftet og lyse vægge. Til en vis grad er den traditionelle brug af støbning på væggene dannelsen af ​​rektangulære rum fra den. Bøjede lister kan bruges til at danne buer og efterligne en vinduesåbning. Denne teknik er egnet til soveværelser eller stuer i renæssancen eller neoklassisk stil.

Dette element er meget udbredt i udsmykningen af ​​børnenes værelse. Det kommer ud en god ramme til fotorammer, spejle, bogreoler. Baggrunde med polstret lameller i soveværelset er imponerende, mod de lette vægge kan du lave flere sektioner, der afviger i farver, tekstur og rammer dem med subtile restrained lameller. Det er tilladt at placere stucco elementer, anden volumetrisk indretning i midten af ​​sammensætningen.

Ved registrering af vægge anvendes støbning af enhver art, bredde, farve skala. Det anbefales at forberede i forvejen layout og størrelse. Du kan markere væggene i blyant eller kridt.

Indramning af vinduer og døre

I moderne lejligheder er vinduerne ikke altid store og store. Du kan tilføje en følelse af ledig plads og visuelt forstørre vinduesområdet ved at støbe. For et lavt og smalt vindue er perfekt koncis og bred finish. På store vinduer kan du bruge støbning med mange dekorative indlæg og stuccoelementer.

Rummet omkring vinduesåbningen er dannet med lameller, bundplader, det kan være et symmetrisk arrangement eller understregning af et bestemt område af vinduet. Når du indrammer vinduet med en støbning, anbefales det ikke at bruge lyse farver, for at kombinere forskellige typer af lameller, profiler, dette vil lukke rummet rundt og tiltrække ekstra opmærksomhed mod vinduet. På panoramavinduerne ser lister med stucco lister flotte ud, de kan virkelig skabe indtryk af at være i et gammelt slot i det sydlige Frankrig. Indretningen omkring vinduesåbningen skal være i harmoni eller præcis matcher rammens farve på vinduet. Ofte brugt den teknik, hvor formningen på vinduerne gentager mønsteret, motivet, reliefen af ​​døråbningsrammen.

Ofte i det indvendige støbegods anvendes der som dørbeklædning. Dette er en fantastisk måde at opdele et rum, der kun har døråbning eller bue. I dette tilfælde anvender overhead elementer i forskellige farver for større vægt på forskellige dele af rummet. Denne indretning kan både øge døråbningen og om nødvendigt gøre en jævn overgang.

Dette er nødvendigt i tilfælde, hvor du skal skjule døråbningen. Desuden anvendes dekorative strimler af holdbart materiale ofte som en beskyttende mekanisme i en separat del af rummet. Dette kan være sandt i mangel af en dørlås, når dørhåndtaget slår på tapetet.

Loft eller gulvstifter beskytter vægge mod mekaniske skader af møbeldele. Når du lægger en dobbeltstrimmelstøbning under loftet, kan du markant hæve loftets højde og tilføje ledig plads til rummet. En plank skal gå langs den yderste linje af væggen nær loftet, den anden skal placeres 10-20 cm nedenfor.

Hvis du ønsker at øge loftets højde visuelt, skal støbningen limes strengt parallelt med loftets vinkel. Med et bredere øvre band skabes der en følelse af et buet loft.

Ukonventionel brug af støbning

Ud over ovenstående metoder kan lister anvendes ikke helt i traditionel forstand. Fra dette materiale opnåede mærkelige hylder til bøger eller andre bagateller. Til disse formål anvendes en bred, konveks strimmel af lille længde. Det kan være enkeltkopier, det kan være en sammensætning, for eksempel i hjørnet af et rum. Denne løsning ser æstetisk ud, sparer plads. Efter eksemplet på bogreoler kan du udstyre steder til billeder, små blomstervaser og et sted til nøgler.

Støbning ramme skjulte pengeskabe eller apparater. Plasma-tv, der kan skille sig stærkt ud mod den indre stil, kan omdanne et par vandrette specialprofiler. Der var en tendens i dekoration molding møbler sæt, ende dele af senge, ryggen af ​​stole. Bruges hovedsageligt støbning af ædle træ, i det mindste - plastik, skum med imiteret træ.

En separat type støbning - metal, efterligning sølv, forgyldning, bronze. Lad os indrømme at bruge i dyre, majestætiske interiører. Effektivt ser pejse, store spejle og kolonner med indretning med brede, udskårne guldstænger ud i disse værelser.

Valget af farve, tekstur, materialeformning - en proces, der kræver ekspertrådgivning, et team af designere. Med fuld tillid til deres egne evner kan du forsøge at gøre det selv.

Vigtige punkter at overveje, når der søges om støbning:

 • gulvplads
 • væg dekoration materiale;
 • Tilstedeværelsen af ​​andre dekorative elementer;
 • kendskab til visuelle hjælpemidler (foto, video) på arbejde med støbning;
 • plads til fri montering / demontering af lamellerne.

Du kan lave et billede af interiøret, efter at det har markeret placeringen af ​​de dekorative elementer. Denne teknik hjælper med at spare tid, foretage præcise beregninger af mængden af ​​materiale, der kræves.

Ved beregning af det nødvendige materiale er det værd at overveje en lille bestand. Større lager er værd at gøre, når du bruger lister af skrøbeligt, letvægtsmateriale. Installationsprocessen involverer mulige chips, revner, brud. Anvendelse af overheadpanelets lyse skygge er at vælge materialer, der kan vaskes. De fleste af dem er specielt imprægneret med en specifik løsning, der afviser støv, absorberer ikke fremmede lugt.

I dygtige hænder kan støbeformen være et subtilt værktøj til forbedring af rummet i rummet, dets adskillelse og forøgelse af området. Støbning kan med succes anvendes i beboelsesejendomme, lejligheder, kontorer, kommercielle bygninger. Hovedregelen er at vide, hvornår man skal stoppe. Et par mislykkede strimler kan gøre et raffineret interiør til et latterligt vinkeltal. Med en vellykket kombination af støbning, dekorative vægelementer, er rummet forvandlet, det bliver let og luftigt. Ideer til inspiration kan hentes fra blanke magasiner, designerpublikationer, se billeder af færdige interiører. Et løfte om smukt design er en gennemtænkt plan for placering af dekorative elementer.

Baguette til tapet. Gøre loftet fælles. Vægmontering

Baguetter bruges meget bredt og er velegnet til at dekorere pladserne i loftet og væggene samt til at skabe paneler. Baggrunde i en baguette på væggen kan blive det vigtigste højdepunkt i interiøret, hvis deres tekstur og design er godt kombineret med hovedoverfladen. I denne gennemgang vil vi beskrive, hvordan du korrekt organiserer arbejdsgangen, så elementerne holdes fast og ser attraktive ud i en lang periode.

På billedet: er enige om, at uden en baguette vil de områder, der er dækket med tapet, ikke se så imponerende ud.

Hvad du skal arbejde

Før du begynder at designe, skal du opbevare alt påkrævet, listen kan være anderledes, men de grundlæggende elementer er generelt de samme:

Det er vigtigt! Da en moderne baguette er lavet af udvidet polystyren, kan det variere i kvalitet, når man vælger opmærksom på strukturen, skal den være finkornet og meget tæt, således at ingen partikler falder fra den.

Baguette til tapet kan have et meget flot udseende, der giver dig mulighed for at omdanne rummet med dine egne hænder med minimal tid og penge

Workflow Beskrivelse

Vi vil tale om to muligheder for arbejde, det første, når baguetten er monteret på væggen og loftet, og den anden, når indramningen til panelerne er lavet af disse elementer på væggen.

Loft dekoration

Med hensyn til denne mulighed er installationsmanualen som følger:

 • Først og fremmest skal du rengøre overfladerne, det er bedst at klæbe tapetet i forvejen. For det første er arbejdsprocessen lettere, og for det andet behøver du ikke at lave toppen perfekt, da baguetten stadig lukker mindst et par centimeter plads.
 • Dernæst skal du tage omhyggelige målinger for at skære elementerne korrekt, ellers er resultatet af arbejdet ikke meget attraktivt. Det er bedst at måle ikke mere end to elementer ad gangen for at sikre, at de matcher. Efter deres fastgørelse er der taget to dele mv. Så du vil gå videre fra den aktuelle situation, hvilket er meget mere bekvemt end at skære materialet til hele rummet og efter at have registreret uoverensstemmelser;
 • Skæring med stousla hjælper ikke med vanskeligheder, det eneste der skal huskes, når man vælger denne enhed er, at tanden på hacksaven skal være så lille som muligt, hvilket vil sikre den bedste renhed af skæring;

Kontroller skæringsfeltet for at se, hvor godt elementerne passer sammen.

 • Med hensyn til limning er det nødvendigt at anvende sammensætningen enten på elementerne selv eller på væggen, baseret på, hvad sammensætningsproducenten anbefaler. Sørg for at smøre hjørnesamlingerne, da disse steder bør fastgøres så tæt som muligt, skal nogle kompositioner efterlades, og nogle er limet med det samme. Denne nuance bør også være opmærksom på, når du arbejder;

Det er vigtigt! Da baguetten oftest er fremstillet af udvidet polystyren, så hvis du trykker på det med fingrene, kan der være huller på overfladen, der vil ødelægge udseendet, for at undgå dette skal du trykke på elementerne med kanten af ​​håndfladen.

 • Efter fastsættelse bliver det overskydende lim straks aftørret, og sømene kan smøres med akrylbaseret fugemasse, det er godt malet og poleret, og spørgsmålet om, hvordan man limer baguetter til loftet og tapetet, kan betragtes som lukket.

Du skal også fortælle, hvordan du limer tapetet på baguetterne, da nogle gange er der situationer, hvor elementerne allerede er rettet. Alt er simpelt: Når du klæber, tag materialet med en margin for at gå til elementet. Efter omhyggelig udjævning afskæres overskydende del ved leddet med en byggekniv på træet.

Fast og pålideligt lim baguetten på tapetet vil hjælpe flydende negle

Vægmontering

Hvis du beslutter dig for at lave et panel, så er arbejdet på mange måder ligner ovenstående, vil vi fortælle dig om de vigtigste forskelle:

 • Først og fremmest bør du markere strukturen på væggen omhyggeligt, selvfølgelig er den ideelle løsning at fixe baguetter inden tapetet, men hvis belægningen er holdbar, kan du lime til den, produktets vægt er lille, hvilket gør det muligt at bekymre sig om pålidelighed
 • Men det er muligt at vælge ikke kun individuelle områder, en af ​​mulighederne for at lave en baguette tapet er en løsning ved hjælp af to typer belægning, oftest er det en mørk bund og en lys top.

En anden interessant måde at bruge baguette på

konklusion

Baguetter er universelle løsninger, nemme at bruge og attraktive i udseende. Videoen i denne artikel hjælper med at forstå processen endnu bedre, så du kan klare dig selv. Hvis du har spørgsmål, så spørg dem i kommentarerne nedenfor.

Hvordan man bruger baguetten i indretningen?

Tror du stadig, at baguetten i indretningen kun tjener til at ramme billederne på væggene? Vi vil bevise at baguettes muligheder er meget bredere.

oprindelse

Oprindelig kaldet træskåret planke, beregnet til fremstilling af rammer og cornices. Gradvist er konceptets anvendelsesområde blevet bredere, nu lister, baseboards, fileter, plader bruges som dekorative baguette, de organiserer rummet, placerer accenter, producerer design af vægge, lofter, åbninger og nicher.

Baguette Typer

Takket være moderne teknologier i produktionen er mulighederne for at bruge baguette ekspanderende. Nu er polyuretanstøbning vanskeligt at skelne fra barokgipsformstøbning, den uvirkelige glans af aluminiumsprofilen kaster tanker om rumskibe, lette plastplanker efterligner rigt forgyldte rammer.

Lav strimler af træ, plastik, aluminium. Hvert materiale har funktioner, der bør overvejes, når man planlægger design af lofter og vægge.

Wooden baguette er en traditionel og klar løsning. Der er stadig ikke noget bedre materiale til indramning af billeder. Især hvis rammerne er lavet for hånd og opbevarer mesterens positive energi. For masseproduktion er det desværre et komplekst, lunefuldt materiale i forarbejdning og opbevaring. Selvom dens anvendelse er berettiget i interiøret i stil med land og Provence.

Gipsemballager passer perfekt ind i interiøret i klassisk stil eller luksuriøs barok. De lægger vægt på respektabilitet og soliditet i hjemmet. Det er svært at arbejde med gips, det er skrøbeligt, tungt, bange for fugt. Derfor foretrækker forbrugerne i stigende grad at bruge indretningen af ​​polyurethan og plastik.

Polyuretanlister er let nok, fleksible og holdbare. Derfor er de ud over vægge og lofter brugt i udformningen af ​​buede strukturer. På grund af deres lave vægt kan de kun limes fra den ene kant, f.eks. Til væggen, når de stiller stræklofter og belyser tagene. Producenter løser løbende nye samlinger, udvider sortimentet og forsøger at overholde modetrends.

Plastic baguetter i interiøret bruges til arrangering af stræklofter og gipsplader. Yderst repræsenterer de sokklerne med riller til låsene, oftest hvide. Det findes i salget af dekorative baguette, der efterligner mønsteret af træ eller marmor. At have færdigheder til at arbejde med maling, kan du selv anvende et mønster eller malingstænger.

Aluminiumprofil anvendes i enheden af ​​stræklofter. Slibene let bøjes, følg konturerne af et buet design. Mulighederne for at bruge aluminium er ret varierede. For eksempel i den højteknologiske stil er metallisk glans en værdig ramme til en plakat, et spejl, et fotografi.

Forsigtig: Baguetter lavet af skum er billige og nemme at bruge. Men smig ikke dig selv med deres smukke udseende, fordi materialet bruges til at smuldre, arbejdet vil se billigt og sjusket ud.

Sammenfattende bemærker vi: Den mest naturlige baguette - lavet af træ og gips, den mest holdbare - lavet af aluminium, den billigste - af skum.

Loft dekoration

Loftet baguette har en dobbelt opgave: På den ene side maskerer sømmen mellem væggen og loftet, på den anden side refererer det til indretningens elementer, udsmykker værelset. Det er nemt at installere det. Til installation brug en speciel lim, der påføres baguetten og klistes over væggenes overflade. Til brug for forbrugere fremstilles vinkelmodeller, så du ikke behøver at tænke på, hvordan du kan klippe hjørnet korrekt.

En moderne løsning: loftsplinten med en fortykket nedre del og en speciel rille er limet i en afstand på 20 cm fra loftet. På toppen af ​​væggenes omkreds placeres LED-båndet. Det skaber en interessant effekt af belysning af loftet.

Væg design

I designet af væggene i baguetten er mangesidige og forskelligartede. Han tildeler et bestemt sted på væggen og tiltrækker publikum. For eksempel, en collage af familiebilleder eller antikke gøgur.

I et andet tilfælde vil zoning af rummet glatte grænserne mellem de forskellige tapet på billedet. Krydset bliver usynligt, og rummet er mere harmonisk.

Du kan installere en kontrastfuld baguette omkring nichens omkreds. Et sådant design vil gøre opmærksom på objektet. For at gøre nichen mystisk og romantisk udseende, rammes dens inderside, tilføj belysning, tilføj et lysgardin til sammensætningen.

Billeder og plakater på væggene vil ikke overraske nogen. Designerne gik videre, billederne blev fjernet, de forlod kun indramningen. Her er det fremhævet: Baguette i interiøret fungerer som en ramme. Det er ofte lavet af dyre raffinerede materialer. Afhængigt af stilen på rummet fungerer baguetter af træ, polyurethan, gips eller aluminium som ramme på væggen.

Tip! To-tre rammer af A3-størrelse, der ligger i en afstand på 15-20 cm fra hinanden, vil harmonisk se på væggen.

Indramning af små genstande

Spejle, malerier, trykkerier, plakater, gobeliner, fotografier... Alt bliver genstand for opmærksomhed fra designer. Korrekt brug gør disse elementer til en højdepunkt i interiøret. Dekorativ baguette giver dem en ny lyd, der passer organisk ind i rummet.

Tip: Selv et simpelt rektangulært spejl bliver moderne og attraktivt i en ny ramme fra en baguette. Klip strimlerne af den ønskede længde, lim dem rundt om omkredsen. Interiøret vil glitre med nye farver!

Det endelige tryk i designet

Endelig nogle flere anbefalinger fra designere.

 • En smal loft baguette vil visuelt øge højden af ​​væggene, gøre loftet højere, lodrette tynde linjer vil øge sværhedsgraden til rummet, og vandrette dem vil tilføje dynamik. De brede muligheder er velegnede til store rum, de vil "vægt ned" et lille rum, visuelt vil det virke trange.
 • Ønsker du at vælge en baguette med en relief - være styret af den overordnede stil af det indre, farve, teksturerede løsninger. Husk at hvid farve er universel, den harmonerer med alle nuancer. Hvis du mener, at designet skal have en anden farve, skal du eksperimentere og male baguetten inden du starter arbejdet.
 • Kompetent kombinere i interiør design stil, måle, fantasi. Derefter behøver du ikke at fortryde tid, indsats og penge. Resultatet vil tilfredsstille dig i mange år.

Baguette til tapet: hvordan man klæber korrekt

Installation af skørtplader oven på tapetet har sine fordele og ulemper: lære mere om dem

Vi besluttede at limke baguetten på tapetet, men ved ikke hvordan man gør det rigtigt? Jeg vil tale om, hvordan man gør installationen med egne hænder og hvad der kræves for dette. Derudover vil du lære om fordelene og ulemperne ved at lime en baguette oven på tapetet.

Argumenter for og imod baguetter på tapet

Hvis loftsplinten er korrekt installeret over tapetet, ser resultatet godt ud.

 • Baguette giver ekstra styrke til leddene på tapetet. Det ser ud til, at ved krydset af væggene og loftet har efterbehandlingen en ekstra belastning. Men hvis installationen er udført korrekt, fastgør den limede baguette leddene på tapestrimlerne på det mest problematiske sted - øverst, hvor lærredet begynder at bevæge sig væk fra basen over tid.
 • Tapetlim er ikke designet til ekstra belastning. Baguetter installeres ved loft og vægge, og det er på dette sted, at limen, der holder tapetet, tørrer ud over tid, og derfor kan belægningen bevæge sig væk fra basen med baguetten.
 • Gabet mellem tapet og baguetter virker ikke at lukke. Hvis væggen ikke er tilstrækkelig glat, vil der være huller mellem det og selv baguetter. Ved normal installation er hullerne fyldt med fugemasse, der efterfølgende er malet. Når monteret på tapet, vil tætningsmidlet være synligt.

Så er det muligt at lim en baguette på en væg til tapet? Du kan, men hvis du beslutter dig for at installere loftrør på toppen af ​​den eksisterende finish, overvej følgende krav:

 • Vælg korrekt loftsplint og lim. For tunge sokkler og utilstrækkeligt stærk klæbemiddelsammensætning giver ikke en pålidelig forbindelse med tapet.
 • Installationen udføres på ikke-faktura tapet. Teksturerede belægninger har et mindre område af klæbning med lim sammenlignet med glatte overflader. Derfor vil installationen på belægningen uden en udtalt lindring være bedre og mere pålidelig.
 • Gab i leddene fyldt med fugemasse, kun hvis finishen er lys. Hvis der er huller mellem væggen og loftsplinten, kan de fyldes med fugemasse, som normalt er hvid. På lette belægninger vil hvidt tætningsmiddel være mindre mærkbart, mens det på mørkt tapet vil skille sig ud meget.

Baguetter - hvad de er og hvad de skal vælge

En sokkels vigtigste karakteristiske egenskab er en bredde. Som regel jo større rumpladsen, jo bredere baseboard bruges.

Baguetter på væggene i interiøret med et billede

Når det kommer til baguetter, vises kunstgallerier straks foran øjnene for flertallet af publikum. Dette er selvfølgelig korrekt, men i dag har dette element fundet en helt ny anvendelse.

Designere er meget involveret i udsmykningen af ​​lokalerne. Baguette i interiøret - det er prestigefyldt og moderigtigt. De dekorerer ikke kun væggene, men også loftet. Tilstedeværelsen af ​​sådanne overflader forårsager ægte glæde. Ønsket om at få noget lignende i dit eget hjem opstår allerede i forbindelse med at se billeder af baguetter i interiøret. Så hvorfor ikke gøre drømmen til virkelighed, fordi den ikke er så dyr som det kan virke? Interesseret? Så lad os bekendtgøre baguetter nærmere.

oprindelse

En gang baguetter kaldte den skårne skovl af træ, som udelukkende gik til fremstilling af billedrammer. Gradvist udvides anvendelsesområdet for sin ansøgning, og i dag omfatter dette koncept:

Ved hjælp af disse typer baguetter i indretningen organiserer de rummet, udsmykker væggene og lofterne, gør åbningerne i almindelighed anbragte accenter.

Døråbning dekoration baguette

Udvalget af moderne lister er ret forskelligartet. Alene i udseende, de er næsten identiske med baguetter af svundne dage, med den gave, de nogle gange er lavet af rene syntetiske stoffer. Andre er forbundet med rumteknologi ved deres metalliske glans. Se på billedet af baguetter i det indre: Du finder ikke to identiske løsninger. På fremstilling af lameller i dag er et træ, skum, gips og ikke kun. Hvert materiale er godt på sin egen måde, men stadig ved, at dets ledende egenskaber ikke vil være overflødige. Dette vil hjælpe med at vælge en baguette af netop den kvalitet i det indre, der passer ind i den generelle stil og vil ikke ødelægge indtryk af reparation om et par måneder. Så lad os blive bekendt.

Baguette i interiøret

Wooden baguettes

Træ betragtes som et materiale, der er i stand til at bære unik komfort og særlig hygge i atmosfæren. Ofte producerer loftfileter fra det. Men baguetter af træ i det indre er ansvarlige ikke kun for dekoration, men også for at skabe et helbredende mikroklima. Den sidste opgave håndteres perfekt af produkter fremstillet af gran og fyr. Baguetter af dem er gode i alle henseender, herunder prisen. Dog er de ikke tilladt i luksuslejligheder. Her har du brug for noget mere elegant, der hæver interiørets prestige til transcendentale højder. Sammenlign hvordan baguetterne i interiøret, lavet af blødt træ og valnød eller kirsebær ser på billedet. Forskellen vil være ret mærkbar. Hvad skal man sige om friser af mahogni og lignende materialer!

Wooden baguettes vil give speciel komfort

Men tilbage til de originale specifikationer. De positive kvaliteter af træsuetter kan overvejes: deres miljøvenlighed, nem installation, muligheden for at implementere forskellige designideer.

Blandt ulemperne er det værd at bemærke den lave plasticitet, såvel som tendensen til at rotte og deformere baguetter i interiører med høj luftfugtighed.

Wooden baguette er ikke egnet til våde værelser

Gipsfileter

Produkter har ikke ulemperne ved træstrukturer. I dag bruges de ofte til at designe rige interiører, hvor du skal implementere de mest komplekse designudviklinger. Ofte har gipsfrieset udseende af meget kunstnerisk stuck, og er derfor i stand til at gøre rammerne elegante og dyre. Ligner et foto på en gipsbagus i indretningen.

Gipspose i interiøret

Fordelen ved at arbejde med gips er evnen til at kaste de fileter af enhver dekorativ kompleksitet.

Blandt manglerne skal det bemærkes, at sådanne baguetter er tunge og skrøbelige. Dette tvinger de professionelle bygherrer til at samle indretningen.

Plastlister

Denne kvalitet baguette i interiøret supplerer ofte gipsplankloftkonstruktionerne og rammer rammerne. Eksternt - dette er remmen med låsespor. Dybest set fremstilles produktet i hvidt. Dette er praktisk, fordi det giver dig mulighed for at tilpasse finishen til enhver indvendig palette. Til salg kan du også finde dekorative versioner af lister, efterligne tekstur af træ og marmor.

Plast loft baguette

Plastmodeller er lette, billige, æstetiske. På sidstnævnte viser tydeligt billeder af baguetter i interiøret. Derudover er listerne homogene strukturer, ikke bange for ultraviolet stråling, ikke tilbøjelige til at falme, må ikke rådne. De er nemme at skære, bare passer og klar til at tjene i århundreder.

Plastpose har en lang levetid.

Aluminum Baguetter

Lysmetalstrukturer anvendes til udsmykning af moderne interiører. En sådan baguette er særligt relevant inden for hi-tech, pop art, avant-garde, hvor der er behov for at fordybe krumme former. I aluminium-baguetten i det indre "kjole" ikke kun lofter eller vægge: de er dekoreret med spejle, plakater, fotografier.

Aluminiums baguette passer ideelt til et moderne interiør

Skumlister

Produktet har en misundelsesværdig popularitet på grund af dens lave omkostninger og gode dekorative kvaliteter, men ikke smigre dig selv. Skum baguette - en midlertidig løsning, da materialet har tendens til at smuldre. Indretningen mister sin attraktivitet og forkæler udseendet af resten af ​​situationen.

Skumlister kan smuldre over tid.

Polyuretanfileter

Meget populært materiale. I modsætning til gips og træ er polyurethan lys, men det forhindrer det ikke i at blive slidstærkt, og baguetten fremstillet af polyurethan, der har optrådt i interiøret, vil vare i mange år. Målet er ikke bange for eksponering for fugt og tør luft, og for arbejdet med at samle det kræver ingen specifikke færdigheder. Da cornicesne er bemærkelsesværdige for deres fantastiske fleksibilitet, kan de let monteres på lofterne af den mest komplicerede konstruktion eller monteres fra dem indviklede former på vægflader. Hvordan vil sammensætningen af ​​polyurethan baguette på væggene i interiøret se på billedet.

Polyuretanfileter vil vare i mange år

Friser fra sådant materiale er fremragende i maleri, så de vil ikke være vanskelige at tilpasse sig situationen. Forbrugerne vil sætte pris på de mange forskellige produkter. Der er modeller til moderne og classicisme, imperium og rokoko.

Polyuretanfrieser kan males i enhver farve

Loft dekoration

"Baguetter i indretningen kan være involveret i at organisere belysningen"

Baguette i interiøret, der anvendes i loftets design, bærer en dobbelt belastning. Hans opgaver omfatter:

1. Forkæle væggen og loftoverfladen.

2. Dekorer rummet.

Baguette loft dekoration

At montere indretningen er enkel. Detaljer lagt på limen. Sammensætningen behandles og den del og overfladen, til hvilken den vil blive fikset. Hvis du ikke vil trimme hjørnerne, kan du købe hjørne modeller af lister.

Installation af loftet baguette

Baguetter i interiøret kan være involveret i tilrettelæggelsen af ​​belysning. Sådan loftsplinten adskiller sig i en fortykkelse i den nederste del og på en måde, der skal monteres. Det fastgøres ikke tæt på overfladen, men afviger fra det 20 centimeter. Tidligere løber LED-strimmel langs lofterens omkreds. Se på billedet af baguetter i interiøret, hvor interessant det ser ud.

Belyset loftsplint

Væg design

I udsmykningen af ​​disse overflader manifesterer baguette al sin mangfoldighed og mangfoldighed. Hans opgaver er også tvetydige. Han skal da henlede opmærksomheden på et bestemt område, for eksempel et fotogalleri, og derefter blive et element i rumzonering. I sidstnævnte tilfælde maskerer man samlingen ved krydset af den diversificerede udsmykning af sektorerne, hvilket gør interiøret mere harmonisk.

Baguette væg indretning

Hvis du nøje ser på fotoet af baguetter på væggene i indretningen, så vil din originalitet af nicheindretning ikke undslippe din opmærksomhed. Denne enkle måde klarer at fremhæve den arkitektoniske integration og præsentere den i en mystisk og romantisk form. Ud over lister i niche-tilføjelsesbelysningen. Afslutningen vil være udseendet af et elegant gardin af letvægtsmateriale.

Baguette niche trim

Det er svært at overraske nogen med opfyldelsen af ​​situationen med malerier og forskellige indhold med plakater. Derfor skal du i rummets design gå videre og ikke fokusere på standarddekorerne. Lad kun baguetter være fra dem i interiøret. Som en ramme af væggene kan de laves af ethvert materiale i overensstemmelse med stilen af ​​den samlede løsning.

Baguetter kan fremstilles vægkomposition, samle tre eller flere rammer af A3 format og sikre dem i en lille afstand i en geometrisk eller kaotisk rækkefølge. Som ramme kan du tage hele væggen. Denne teknik bruges ofte i klassiske miljøer. Mulige muligheder for at bruge baguetter på væggene i indretningen bliver bedt om af et foto.

Baguette væg sammensætning

Indramning af dekorelementer

Alt der skal gøre interiøret levende og attraktivt, har brug for en designforbedring. Kun engravings hængende på væggene, spejle, gobeliner - kan ikke formidle ideen om deres udseende i miljøet, og vil blive betragtet af udlændinge på væggene. Men det er nødvendigt at ramme dem med en dekorativ baguette, og de vil mirakuløst transformere. Tilbehør finder en ny lyd og passer ind i rummet uden problemer.

Billeder i en baguette vil give interiøret et færdigt udseende.

Se eksempler på at bruge baguetter i det indre på billedet og forsøg at udføre et simpelt eksperiment. Tag et almindeligt og rent rektangulært spejl og lav en ramme til det, simpelthen ved at skære og indsætte baguette strimler til overfladen af ​​den passende størrelse. Læg det igen på plads og vurder resultatet. Du vil bemærke, hvordan det omkringliggende rum ændres.

Spejl indrammet med baguette

Et par designtips til brug af baguetter i interiøret

"Samlede baguetter i det indre af små værelser ser latterligt ud, og de mærkbart vejer rummet ned og præsenterer det endnu tættere"

Behovet for korrektion af indendørs rum opstår ofte. Vidste du, at lister kan tiltrækkes til at løse dette problem? Smalle loftmodeller vil gøre rummet højere. Baguette, fyret på væggene lodret, vil gøre situationen mere streng og officiel. I den vandrette installation tilføjer han rumdynamik til atmosfæren.

Lodrette baguetter tilføjer dynamik til interiøret.

Store fileter skal dekorere de rummelige værelser. Dimensionelle baguetter i det indre af små værelser ser latterligt ud, og de mærkbart svækker rummet og gør det endnu tættere.

Hvor ofte ser vi billeder af interiører med baguetter på væggene i præget design! For at afhente noget, der ligner din situation, styres af den indvendige dekorations farve, struktur og stil. Det skal bemærkes, at de hvide lister er universelle. De kan tilføjes til indretningen med enhver baggrund. Hvis der er et ønske om at bruge farvede baguetter i indretningen, skal du derefter, før du vedhæfter dem, lave prøveversion. Mal et lille stykke af planken i den valgte nuance, fastgør den til overfladen og se hvad der sker.

Farve baguette i interiøret

Når du tilføjer baguetter til interiøret, skal du observere foranstaltningen, tage hensyn til det indrettede rums design stil, analysere den rastløse fantasi, og så er der ingen grund til at fortryde indsatsen og pengene. Den resulterende effekt vil være i stand til at behage øjet i mange år.

Baguette i et stilfuldt interiør: skabe et harmonisk rum

I dag betragtes baguetten som den vigtigste nuance af en indretning. Det oprindelige design af elementet vil være let at passe ind i det overordnede interiørkoncept og kan endda blive en accentdetalj i designrummet. Komplet overholdelse af ideen om en designidee vil hjælpe ham med at fungere som et økologisk supplement. Det vil sige baguettes farvestoffer, dets teksturformat, skal være i overensstemmelse med den stilistiske beslutning i rummet.

Se på billedet af baguetter i interiøret. Hvor subtilt lægger de vægt på, at en stil tilhører en eller anden retning. Du vil aldrig forveksle land med barok eller moderne med klassikerne. Desuden kan du i en sådan udsmykning ramme ikke kun malerier, men også:

Original design af bogreoler baguette

Og det er ikke hele listen over ideer til brug. Hvordan kan du stadig bruge baguetter på væggene i det indre, se på billedet, men for nu vil vi forsøge at overveje illustrative eksempler på indretningen af ​​værelserne løst i de mest populære stilarter.

klassisk

Stilen er elegant og viser sin rigdom levende. For at blive en organisk bestanddel af et sådant interiør skal en baguette i det mindste være en værdig udførelsesform for glemt luksus. Den ideelle løsning kan betragtes som en træbaguette belagt med stucco og malet med guld eller mælkemaling overflade.

Baguette til soveværelset i klassisk stil

barok

Baguette i barokens indre - et symbolsk element, der understreger rigdom og position i samfundets ejer af huset. Da stilen er en slags symbiose af den klassiske tendens og modernitet i sine bedste manifestationer, herunder kompleksitet og forværring af små detaljer, skal de baguetter, der vises i det, være slående i deres høje omkostninger, luksus og skønhed. Det er under kraften af ​​produkter fra dyrebare skove. Hvordan skal der ligne baguetter på væggene i barokens indre, se på billedet.

Baguette i det indre af barokken fremhæver luksusen af ​​situationen

Moderne avantgarde

Værelset, dekoreret i avant-garde retning af design, puffy. Det skiller sig ud for beslutternes dristighed, modet af deres indsendelse. Alt der vises i indstillingen er en skrigende protest mod traditionerne, og en baguette bliver hovedelementet i ødelæggelsen af ​​de sædvanlige stereotyper.

Bright baguette passer perfekt ind i det moderne interiør

Den orientalske model af rammen i et lyst saftigt farveskema med dekorative sorte eller guldprægning passer perfekt ind i situationen. Kig på billedet af baguetter i det indre af kitsch og papirkurven. At være enkel fladt, de tager lysstyrken af ​​farver. Indretningen kan fremstå i en skarlagen og rig grøn tone eller en farvet cocktail med effekten af ​​spildt maling, der tiltrækker strangenheden ved at blande gul med cornflower-blue og violet.

Minimalistisk konsistens

Harmonisere plads, stramning, vil være en grafisk baguette. Rammens laconisme, enkelhedens form og den maksimale lysstyrke vil gøre det muligt at forfine de spejle, der er til stede i indretningen, moderne kunstværker, grafiske tegninger, moderne billeder i dag i retrospiritus og samtidig ikke krænke det grundlæggende stilistiske koncept.

Laconic baguette harmonerer minimalistisk rum

Usædvanlige ideer om at bruge baguette i interiøret

Den menneskelige fantasi er utrættelig, og den konstante søgning efter nye løsninger giver nogle gange uventede resultater. I forhold til baguetter er der også mange interessante udviklinger. For eksempel er en sådan designteknik i dag ved at blive populær som baguetteindretning af dør- og vinduesåbninger. Det viste sig at være et glimrende alternativ til huset og harmonisk harmoniserer med vinduesdækslet. Hvordan ser baguetten i denne rolle i det indre, se på billedet.

Baguette vinduesåbninger

En anden ikke-trivial brug af materialet - akvariernes design. Efterligning af træstøbninger fremhæver positivt dekorativiteten af ​​hjemmedammen og bringer endnu tættere på skønnernes overvejelser til naturen.

Baguette understreger dekorative akvarium

Bare ser dejligt dupliceret af en anden linje af loftet baguette. Modtagelse er utrolig effektiv, men den kan kun bruges i lejligheder med højt til loftet.

Hvordan er det gjort? Se billeder af baguetter på væggene i interiøret. 5-10 centimeter trækkes tilbage fra loftet og en ekstra tynd, jævn lysstribe lister lanceres rundt om rummet. Diskret sammensætning ser elegant og tilføjer adel til interiøret uden at gå ud over den koncise begrænsning.

Duplicate baguette til værelser med højt loft

konklusion

Ser man på billedet af baguetter i indretningen, kan man ubevidst forstå, at et virkelig storslået værktøj er blevet givet i vores hænder, korrekt håndtering, som man kan forestille sit hus i det mest fordelagtige og attraktive lys.