Udvælgelse og montering af loftsplinten under håndens lys

Plintloftet med belysning bringer en originalitet og en eksklusiv til et interiør i lejligheden. Du kan dekorere dit eget hjem på denne måde med dine egne hænder. Du skal dog vide, hvordan du vælger den rigtige filet og en passende lyskilde til den.

Installationen af ​​en sådan baguette udføres også i henhold til visse teknologier og er noget anderledes end installationen af ​​en konventionel loftsfilet. På hvordan man korrekt monterer baguetten og meget let, læs mere i artiklen.

Glødende bordplade i det indre af lejligheden

Baggrundsbelysning i fileten kan give lys som en farve eller flere. Begge disse muligheder ser ret æstetisk glædeligt og original. I dette tilfælde kan den udstrålede flux også have forskellige intensiteter. Valget af farve og lysstyrke i baggrundsbelysningen afhænger udelukkende af lejlighedenes designfunktioner.

Denne indretning kan bruges til loftet, dekoreret med næsten ethvert materiale. Imidlertid ser den mest smukt lignende designopløsning i kombination med gipsplader og stræklofter. Meget ofte suppleres en sådan baguette med en sådan indretning som en gulvbelægning med belysning.

Loft LED sokkel kan meget godt kombineres med udendørs

Sådan installeres en baguette under baggrundslyset

Først og fremmest skal du selv købe loftsplinten selv og lyskilden. Til dato er der produceret flere sorter.

Loftplade med lys. Foto baguetter af forskellige former

Valg af fileter og lys

Ofte bruges et skum eller polyurethan baguette til baggrundslyset. Sidstnævnte mulighed er at foretrække, da den opvarmes, udsender den ikke giftige stoffer og er fleksibel.

Polyurethan sokkel udsender ikke farlige stoffer, selv når de opvarmes

Fluorescerende, neon- og halogenudstyr kan bruges som lyskilde. Men den mest populære mulighed er LED-soklen med baggrundsbelysning. Faktum er, at det ikke opvarmes og giver et lys, der er ensartet og behageligt for øjnene.

Lysdioder kan give en lysflow af enhver farve

Sådan monteres en baguette til skjult belysning

Installering af filet udføres i flere faser:

 1. Overfladen af ​​væggen i umiddelbar nærhed af loftet renses for snavs og omhyggeligt udjævnes.
 2. Længere langs væggen er der tegnet en vejledende linje. Det er nødvendigt at tegne det således, at den øverste kant af lamellerne efter installation ikke når loftets overflade med ca. 10 cm.

Afstanden fra loftet til baguettes øvre kant skal være mindst 5 cm. I dette tilfælde vil lyset gå frit ud.

 1. I det næste trin fortsætter de til limning af bordpladen for skjult belysning. Polystyren til fastgørelse på limen beregnet til polyfoam, polyurethan - på flydende negle. Enderne af lamellerne i hjørnerne skæres i en vinkel på 45gr.
 2. Derefter putty fuger polyurethan sokkel og placere den passer til væggen nedenfor. Om nødvendigt er baguette til skjult belysning primet og malet.
Tip: For at trimme enderne af lamellerne i nøjagtig den rigtige vinkel, brug et specielt værktøj - en tønder.

For at trimme kanterne af lamellerne i en vinkel på 45gr skal du bruge en muskus

LED Ceiling Skirting: Sådan installeres båndet

Båndet er installeret meget enkelt. På sin sømfulde side er der en film, der skal fjernes, hvorved klæbemidlet åbnes. Desuden presses båndet tæt på væggen.

Standardtape sælges i babyer fem meter. Selvfølgelig skal installationsprocessen dække de enkelte elementer. Tilslut dem ved at lodde ledningerne (med hensyn til polaritet).

Elementer forbinder ved lodning ledninger

LED-elementerne skæres kun i henhold til de mærker, som fabrikanten har angivet dem.

Montering af loftsplint med belysning. LED-strimmel skæres udelukkende på specielt markerede tags.

Når hele rummets omkreds er dækket af tape, kan du tilslutte den til strømforsyningen. Dette gøres også ved lodningskabler eller ved hjælp af specielle stik. Enheden selv er forbundet med husholdningsnetværket ved hjælp af klemmer.

Vigtigt: På enhedens udgang er der to stik - L + og N-. Fasen skal forbindes til L +, nul - til N-. Strøm vil derefter blive leveret via en standardkontakt.

Ofte er strømforsyningen lille (hvis der ikke er for mange tilsluttede bånd), og det er ikke svært at gemme det bag baguetten selv.

Lysdioderne for strømforsyning har ofte en lille størrelse.

LED-belysningsplinten er ofte flerfarvet. I dette tilfælde installeres en RGB-controller mellem båndet og blokken. Det anbefales også at gemme sig bag baguetten.

Som du kan se, er det helt muligt at montere et loftplade med belysning selv. Men i tilfælde af at du ikke er særlig sikker på dine egne evner, er det bedre at holde en baguette med egne hænder og at installere båndet til en specialist.

Hvordan laver man en loftsplint med lys? (8 foto)

Indvendige efterbehandlingsarbejder er i øjeblikket et sæt originale teknologier, der hver især er designet til at skabe en bestemt type design. Ikke omgået tekniske fremskridt og lofter. Takket være fremkomsten af ​​nye efterbehandlingsmaterialer blev det ikke kun muligt at forbedre kvaliteten af ​​overfladebehandlingens overfladebehandling, men også flere muligheder for at skabe originale strukturer og systemer. Et eksempel på en sådan teknisk innovation inden for loftdesign stålloft med belysning.

Ideen om at oplyse loftoverflader ved hjælp af yderligere lyskilder er ikke ny. Teknologier tillader i dag ikke at engagere sig i udstyr af komplekse strukturer i loftdelen. Alt er meget nemmere og billigere. Ved hjælp af lysdioder, andre belysningskilder og loftsfileter af et specielt design, kan du få et glimrende resultat ved at give et almindeligt værelse ekstra æstetik og kunstnerisk betydning.

Belyset sokkel - idé og teknisk gennemførelse

I de sidste 20-30 år har vi set et billede, når der inden for området design er en afvigelse fra de traditionelle metoder til afslutning af lofter. Den sædvanlige centrale placering af kilder til kunstig belysning udskiftes efterhånden med et andet belysningsprincip - dekorativt. Fremragende med denne ide gør det muligt at håndtere bundkortet til belysning, som er installeret på lofterne i enhver konfiguration. Denne type loftdesign udvider aktivitetsområdet betydeligt, mens du udfører indendørs dekoration.

Loftplinten med belysning i denne plan er et rigtigt fund. I dette tilfælde bliver forbrugsstoffer monteret i den øverste del af rummet ud over de vigtigste teknologiske belastninger og indretninger en kilde til yderligere belysning. Glem ikke, at belysningen, der udføres på denne måde, ændrer rummets udseende radikalt. Desuden er omkostningerne ved at gennemføre en sådan teknisk løsning ikke stor, og processen er kompleks i forhold til installationen af ​​konventionelle loftslister.

Som det viste sig, kan dette problem løses på en helt anden måde. Enkel, billig og vigtigst, original. Gulvplade, polyurethan eller skum under LED-strimmel passer perfekt til opgaverne. Den første type baguette er ret dyre forbrugsstoffer, mens den anden type af cornices kan kaldes den mest overkommelige. Kombinationen af ​​LED-bånd med disse forbrugsvarer er anerkendt som den mest optimale, både hvad angår fabrikabilitet og brandmæssig sikkerhed.

Hvilke typer loftsplinter er egnede til montering af dekorativ belysning

Begynd at gennemføre din plan for udstyr af lofter med kontur belysning, skal du omhyggeligt nærme valg af forbrugsstoffer. Ikke alle typer taggafler, baguetter og profiler er egnede til at løse opgaven. I den sædvanlige forståelse af soklen i loftet - det er fileter, som i virkeligheden er hjørnepladen, lukker krydset af væggene med loftoverfladen. I denne henseende spiller tagbjælkerne en teknologisk rolle, der virker som en del af færdiggørelsen.

Loftsplint under belysningen er et produkt med en anden konfiguration. Den væsentligste forskel fra konventionelle tagskiver er fraværet af disse elementer i en høj forkanten. Denne form for baguette giver uhindret passage af lys.

Bemærk: De fleste forbrugsvarer på markedet er egnede til LED-strimler. Hovedanvendelsen af ​​ikke-brændbare materialer.

Kriterier for udvælgelse af forbrugsstoffer

Her er valget ret simpelt. Med et begrænset budget skal du fokusere på polystyrenskum. Baguetter fra dette materiale er kendetegnet ved et stort udvalg af former og størrelser. Desuden er en sådan baguette absolut ikke svært at installere selv. Denne mulighed er egnet til arbejde med konventionelle lofter eller i kombination med gipspladerophængede systemer. LED stripe lagt på loftet under skum sokkel, vil se godt ud, især hvis soklen males i den passende tone.

For at belyse loftet i et andet design, er det bedre at bruge polyuretan gardin stænger. Sådanne forbrugsstoffer er perfekt kombineret med spændingssystemer. Polyurethan har en høj densitet, miljøvenlig og giver dig mulighed for at give loftets overflade ekstra stivhed. Forbrugsstoffer fremstillet af polyurethan i ren hvid version. Det kan bruges til selvinstallation af konturbelysning eller køb færdige produkter med lamper indbygget i dem.

Der er en nuance her. Lysstofrør, på trods af deres omkostningseffektivitet, giver ikke altid den ønskede effekt. I modsætning til LED eller neon strip, der giver et jævnt lys omkring rummets omkreds, giver lamperne punktlys. Derudover giver brugen af ​​LED'er som hovedkilden til lys mulighed for at justere lysstyrken, reducere eller forøge lysstyrken.

Til reference: Polyurethan sokler har fremragende fleksibilitet, kvalitet, der er meget nyttig ved udrustning af den øverste del af lokalerne med et komplekst layout og når man arbejder med højtliggende lofter.

Sokkelens design under baggrundslyset

Tanken om at kombinere cornice med belysningselementerne førte til, at loftplinten gennemgik nogle ændringer i designet. For større bekvemmelighed med at udføre elektrisk arbejde blev fyldeens standardform suppleret med en kanal til lægning af neonrør eller LED-strimmel. Således bliver loftsplinten med belysning det fuldt udviklede teknologiske produkt med bredere funktioner.

I dette tilfælde anvendes to meter fileter til at arbejde med lofter, som er kommercielt tilgængelige. Som i tilfælde af konventionelle tagskinner, skal du beregne mængden af ​​forbrugsmateriale inden installationen. Dette sker i henhold til en simpel formel: Rummets omkreds er divideret med længden af ​​en cornice. Det resulterende nummer vil være mængden af ​​materiale, der er nødvendigt til installation af produkter til lofter. Tilføj 1-2 stykker til denne værdi. baseboards bruges til at arbejde med hjørner og bruges som backup.

Lyskilder

Skum eller polyurethan bundplader, der specielt anvendes til loftet med baggrundsbelysning, kan udstyres med LED tape. Denne mulighed er den mest almindelige, foruden installationen af ​​forbrugsstoffer, og deres forbindelse til netværket tager ikke meget tid. Hvad er LED stripe er en fleksibel stemplet strimmel med en bredde på 8-20 mm og en tykkelse på 2-3 mm. På den er placeret, på en ligevægt afstand, lysdioder, mellem hvilke der er installeret modstande (modstand). Typisk har sådanne belysningsindretninger en længde på 5 m og sælges i ruller.

For at reducere spændingen, der leveres til båndet fra netværket, anvendes modstande i dets design. Derfor, når der tilsluttes fra et 220V netværk, er der brug for en ekstra ensretter - en strømforsyning (12 eller 24V). For at justere lysstyrken på lyset i enheden er controllere tilgængelige. Hvis det ønskes, kan du i dag købe LED-stripe med fjernbetjening.

Det er vigtigt! For udstyr belysning sokler omkring omkredsen af ​​rummet du har brug for i gennemsnit 5-6 segmenter. For at alle kan arbejde normalt, vælges en strømforsyning baseret på den samlede effekt. Jo flere bånd der er installeret i loftsplinterne, jo større bliver strømforsyningen, hvilket er vanskeligt at forklare. Det er bedre at bruge flere blokke, en-to på 2-4 bånd.

Til reference: Når du køber en LED-stripe til taggafler i loftet, skal du selv bestemme, om du har brug for en varm eller kold tonalitet af lys. For hovedbelysningen er en sådan lyskilde ikke egnet på grund af dårlig lysudgang.

At vide, hvordan man vælger et passende tape, og hvordan det passer, ved hvordan man laver din egen LED-baggrundsbelysning af dit loft under bordet. Denne opgave skal selvfølgelig ikke medføre særlige vanskeligheder. Det eneste punkt, som der skal tages hensyn til i denne situation, er forbindelsesstedet. Det er bedst at udstyre strømforsyningen i den øverste del af rummet ved hjælp af teknologiske kanaler til ledningsføring.

Gas neon fleksibelt rør har en lignende effekt. Det er hensigtsmæssigt at tale om et bredere farveskema for at skabe en kontur belysning.

Mindre almindeligt anvendes duralight-lamper eller spotbelysning til at udstyre konturbelysningsplinter. Disse er rør, hvor der er installeret små pærer. Denne mulighed er imidlertid ikke økonomisk. Glødepærer tændes ofte, og når du udskifter lampen, skal du skifte et helt stykke af røret. Udseendet af lysdioder har i høj grad forenklet situationen med duralight lamper, hvilket gør dem praktiske i drift og økonomisk.

Spotbelysning er fokuseret på installation af individuelle belysningskilder. Lamperne er jævnt fordelt langs hele taglængden. I modsætning til LED-tape - kan denne belysningsindstilling bruges som hovedkilden til lys. Ofte er denne baggrundsbelysning i kombination med LED-baggrundsbelysning.

fund

For at skabe en konturbelysning under lofterne i rummet - opgaven er ret enkel og forståelig for en person, der har en ide om loftdesign og drift af elektriske belysningsenheder. Fremhævning af loftet ved hjælp af LED-strimmel, lagt under bordpladen, er langt den nemmeste og mest overkommelige måde at løse problemet på. For at gøre alt korrekt og korrekt, bør du huske hotellets aspekter:

2. Til arbejde anvendes to slags forbrugsstoffer:

 • skum lister;
 • polyurethan baguetter.

3. Loftet skal være brandtæt.

4. Køb til forsyninger af kontur belysning specielle forbrugsvarer, udstyret med den passende måde.

5. LED-stripe er den nemmeste og mest overkommelige mulighed for at opnå det ønskede resultat.

6. Antallet af bånd pr. Rum må ikke overstige 3-4 stk.

7. Installation af sokler med LED-tape udføres på den sædvanlige måde.

Konturbelysningsloft: montering af bundplade til LED-bånd

Loftplinten bruges som et dekorativt element, som ikke kun hjælper med at supplere denne eller den indvendige stil, men også effektivt skjuler samlingen mellem loftet og væggene, hvilket gør overgangen mindre mærkbar. I dag har interiørdesignere med succes brugt loftsplint til LED-belysning for at skabe dekorative, zonede eller natbelysning.

Belysningsbånd kan placeres rundt om rummet, i et hjørne eller et separat segment i et bestemt område, og fremhæve og fokusere på et af indretningens objekter. Afhængigt af lysstyrken og andre båndparametre, samt baseboardets type og placering kan du oprette forskellige belysningsalternativer: diffus eller retningsbestemt, enkelt eller flerfarvet, dæmpet eller intens, kontur eller punkt.

Konturbelysning ser godt ud med enhver form for loft, herunder med stræk, multi-niveau, gipsplader.

Typer af loftstik til LED-strimmel

materiale

Dekorativ bundplade til loftet kan være lavet af forskellige materialer: MDF, PVC, massivt træ, polyurethan, plast, skum. Til dekorativ LED-belysning af loftet er en strimmel fremstillet af ubrændbart materiale, såsom polystyrenskum, duropolymer, polystyren eller polyurethan bedst egnet. I stedet for en sokkel kan du lave en skrå plank af gipsvægge, men det vil være lidt sværere at montere en sådan konstruktion end en almindelig filet.

Plint form

I modsætning til de klassiske fileter, der er tætte på hjørnet, har plankerne en udsparing eller specielle riller på indersiden. Afhængig af installationsmetoden kan dette bånd både indeholde båndet selv og ledninger samt andre lyskilder.

Med hensyn til profilen kan det være næsten alt: figureret, rektangulært, glat osv. Båndet kan samtidig fastgøres til en væg og til en baguette (sokkel).

Vigtigt: Strålens indfaldsvinkel afhænger af LED-strimlens placering og afstanden mellem den øverste kant af bundpladen og loftet og dermed lysets type: blødt diffus, lys retning osv.

Valg af LED strip til baggrundsbelysning

I dag er rækkevidde af LED'er ikke kun fantastisk, men får os også til at tænke på den akutte undersøgelse af specialiseret litteratur. Nå, hvis du ved hvad du har brug for til dine opgaver. Hvis ikke, så kan du bruge de mindste tips nedenfor. Så når du vælger lysdioder til loftbelysning, skal du være opmærksom på følgende kriterier:

 • Type LED: Den mest anvendte model SMD 3525 og SMD 5050, de adskiller sig i størrelsen af ​​dioderne og antallet af krystaller.
 • Antal farver: Der er monokrome bånd af forskellige nuancer samt RGB-modeller, hvor du kan skifte farver ved hjælp af en speciel controller (fjernbetjening).
 • Tæthed pr. 1 m: Lysstyrke og ensartethed af luminescens afhænger af densitet, oftest anvendes bånd med 30, 60, 120 og 240 LED'er / meter. Bånd med en høj densitet af dioder kan udføre ikke blot en dekorativ funktion, men også blive en ekstra kilde til belysning i rummet.
 • Fugtmodstand: IP-parameteren angiver graden af ​​beskyttelse, og både fugt- og almindelige modeller kan bruges til at belyse loftet med LED-strimmel under basispladen.

Du kan købe et færdigt bånd af den ønskede længde med en strømforsyningsenhed, eller du kan selv konfigurere kredsløbet, idet du tidligere har beregnet den nødvendige strømforsyningskapacitet, baseret på båndets længde.

For øvrig har du brug for en temmelig stor blok, der er svært at forklare, for at levere 5 meter tape, så du kan klippe båndet i stykker og forbinde dem med flere små strømforsyninger.

Belysning af loftet med LED-strimmel under bundkortet gør det selv

Først skal du måle rummet og beregne den ønskede optagelse af soklen og båndet, vælg strømforsyningen og køb alt, hvad du har brug for til installation. Hvis du køber stykker tape og selvstændigt forbinder alt i en enkelt kæde, så skal du passe på at isolere stederne med vedhæftning med krympeslanger.

1 trin. Bestem afstanden fra loftet til soklen: Jo større afstanden er, desto mere diffunderer lyset, og jo bredere lysstrimlen vil være på loftet. Følgelig er jo mindre spaltet, jo lysere baggrundsbelysningen vil være. Mindst afstanden mellem soklen og loftet er 50 mm! Maksimumet afhænger af lofterne i rummet og de ønskede lyseffekter, det er normalt ikke mere end 20 cm.

2 trin. Vi bestemmer fastgørelsesstedet for LED-strimmel: retningen af ​​lyskilden, refleksionsvinklen og dispersionsgraden afhænger af dette. Den kan monteres på: en væg, sokkel, loft (hvis soklen er fastgjort til loftet og lyset er rettet mod væggen). Eksemplet viser flere muligheder for placeringen af ​​lyskilder.

3 trin. Løs basispladen under LED-båndet kan være på flydende negle eller lim afhængigt af overfladetype. For at gøre dette skal du omhyggeligt påføre klæbemiddelsammensætningen på basispladen, og tryk derefter på den på en tidligere forberedt overflade, og hold den i et bestemt stykke tid (læs vejledningen til klæbemiddelsammensætningen).

LED-båndet kan fastgøres direkte til væggen, hvis afstanden mellem bundpladen og loftet er ret lille. Hvis der er mulighed for at gøre dette, efter at soklen er fastgjort, vil dette være en mere acceptabel løsning, da du selvstændigt kan justere båndets fikseringspunkt afhængigt af det ønskede resultat (intensitet og lysstyrke). Den anden mulighed er at fastsætte båndet på basispladen selv i en speciel rende.

Der er tape på bagsiden af ​​LED-båndet, men når man køber det, er det bedre at sikre sig dets kvalitet, da ikke alle producenter finder det nødvendigt at tage sig af styrken af ​​den fremtidige vedhæftning.

Plint loft til LED-strimmel: moderne design

Når du vælger en hængende loftsbeklædning, skal du være opmærksom ikke kun på det færdige materiale og dekorative elementer. En vigtig rolle er spillet af belysningen af ​​den suspenderede struktur. Udover de vigtigste belysning kan monteres i designet af loftet lys. For at udføre sådan arbejde skal du have en loftsplint til LED-strimmel. Lad os overveje mere detaljeret, hvordan installationen af ​​baggrundslyset udføres, og hvilke interessante baggrundsbelysningsmuligheder kan vælges.

Backlight Fordele

LED-strimlen i loftsplinten er en let, solid konstruktion, der giver nok lys til det rum, hvor det er installeret. Baggrundsbelysningen har følgende fordele:

 • båndet overophedes ikke og opvarmer ikke nærliggende overflader;
 • bånd kan skæres til montering i et rum af en vis størrelse;
 • enkel installation;
 • Baggrundsbelysning har indstillelige indstillinger;
 • holdbarhed;
 • energibesparelser;
 • ingen flimmer effekt.

Hvad er LED stripe

Baggrundsbelysningen i form af et bånd med LED'er fås i to versioner:

 1. åben, uden isolering. Denne mulighed anbefales ikke at installeres i rum med høj luftfugtighed;
 2. vandtæt med en speciel silikone belægning, der beskytter mod fugt.

Ved hjælp af LED år kan du belyse enkelte elementer: nicher, arbejdsområde, spejle. Men oftest bruges denne form for belysning til belysning til vægge og loftoverfladen. Og for at effektiv og korrekt udføre installationen af ​​LED-strimlen, skal du bruge loftsplinten.

Valg af sokkel

LED-båndet er fastgjort ved hjælp af en sokle, som beskytter den mod skader og tillader ikke at skrille af. Et andet navn til soklen er baguette eller filet. Cornices er lavet af følgende materialer:

Hvis du har til hensigt at lægge LED'erne rundt om omkredsen, skal du vælge en fleksibel udgave af kantningen, fordi væggene normalt ikke altid er helt glatte.

Skum er egnet i fravær af halvcirkelformede regioner.

Border med lave sider er egnede i tilfælde af understregning af overbelysningen i rummet.

Til spændingskonstruktioner egnet sokliste af polyurethan, der har en høj densitet. Polyurethanproduktet kan males på væggenes farve og hele loftdækket.
Du kan købe en allerede indbygget polyurethan loft sok med LED tape.

Til salg er der baseboards i udseende, der ligner en metalprofil. I et sådant produkt er det bekvemt at montere LED-baggrundsbelysningen.

Baseboards sælges i to meter længder. Deres længde bør falde sammen med rummets omkreds, hvor LED-strimlen vil blive installeret. Glem ikke, at du skal forlade et lager, fordi der er affald, når du skærer hjørner. Se hvordan loftsplinten til LED-båndet i billedet ser ud.

Samlingsarbejde

Metoden til at installere LED-belysning med en cornice afhænger af typen af ​​loftkonstruktion og basisbordet selv.

Polyuretan ledninger til LED belysning monteret kun på væggen.

Nu mere om hvordan man laver LED-belysningen under bordet:

 1. i nogle typer af tagriller er der tilvejebragt spor til lægning af ledning. For at montere soklen til LED-belysningen skal du derfor først lede ledninger. Hvis ledningerne allerede er der, skal den udskiftes med en ny;
 2. Hvis tagskægget nogle steder løst klæber til væggen, anbring et akrylbaseret fugemasse. Et sådant fugemasse fylder de eksisterende huller og små hulrum;
 3. Afstanden fra loftet til tagene skal installeres 8-10 cm.

LED strip selv er let at tilslutte. På den ene side behandles båndet med et specielt klæbemiddel, der er dækket af en beskyttelsesstrimmel. Før montering af baggrundsbelysning fjernes beskyttelsesstrimlen. For at LED-båndet skal holde fast og ikke skrælle under drift, skal du rengøre cornice fra akkumuleret støv før du monterer det.

LED-strimlen kan skæres, så den passer til baguettes størrelse. Se hvordan LED stripen under bundkortet ser på billedet.

Fordele ved loftet corners

Hvorfor bruger loftafskærmninger til at installere LED-belysning? Det er simpelt. Takfladerne på grund af dets design og dets sorter er i stand til at skjule LED'erne. Og for at understrege den buede form af loftoverfladen anvendes fleksible versioner af basisplader.

Fordelene ved loftsskovl omfatter følgende:

 • ingen grund til at bore yderligere huller i væggen og loftet;
 • det er muligt at samle en sokkel under enhver konfiguration af et loft (halvcirkelformet eller krøllet);
 • Du kan lave interessante designbeslutninger. For eksempel kan du montere en lysstang rundt omkredsen på et konventionelt loft (en sokkel med lav rand bruges);
 • tagskæggene kan males. Pastellfarver afspejler lys og mere mættet absorber
 • Der er muligheder med integrerede LED strimler.

Se på billedet af loftplinten under LED-strimlen. Sådan belysning er ikke svært at installere. Og for at LED-båndet skal vare længere, skal du ikke glemme at fjerne støv fra overfladen, før du monterer det på basispladen. Baggrundsbelysningen er limet til en helt ren overflade.

Funktioner fastgørelse cornice

Installation af LED-strimmel på loftet cornice har følgende nuancer:

 • Det anbefales at fastsætte bundpladen på en betonoverflade eller et gipslag. Det anbefales ikke at installere loftet baguette på tapetet. Hvis der er baggrundsblade, skal de fjernes før installationen.
 • Ved bestemmelse af belysningsniveauet skal man huske på, at afstanden mellem baguettens overkant og loftoverfladen skal være mindst 50-70 mm. Så belysningen bliver mere effektiv;
 • strimlen beregnet til fastgørelse af tagene er forrenset og behandlet med en penetrerende primer eller limopløsning;
 • hvis du har brug for at trimme loftsplinten, skal du udføre et sådant arbejde korrekt, korrekt tilslutte de ydre og indvendige hjørner. For at danne kanterne skal du bruge papeskabeloner;
 • trimning er ofte nødvendig, fordi hjørnerne i værelserne sjældent er perfekte. Efter trimning er væghjørnet forbundet uden klæbemiddel, hvis der skal foretages korrektion - brug en kniv;
 • klæbemiddel påføres på bunden af ​​soklen, hvorefter skråpladerne påføres væggen og holdes, indtil limen begynder at polymerisere.

Når installationen er færdig, skal du lade tagene gå i et par timer. Afslutningsvis skal du tørre sømmen mellem elementerne i loftplinten med et fugemasse.

Vi laver LED-belysning under bordet

Belysning spiller en stor rolle i det indre af rummet, både påført og dekorativt. En god måde at dekorere et værelse på er at lave et suspenderet loft på flere niveauer med belysning omkring omkredsen under soklen. Det hængende loft i sig selv forbedrer designet og adskiller visuelt væggene fra midten af ​​rummet.

Loftet kan fortsætte ideen om zoneinddeling et rum, der adskiller sine forskellige sektioner. Således er du ved hjælp af lys fokuseret på de funktionelle funktioner i hvert centimeter af rummet.

Fremhævning af loftet kan gøres på forskellige måder:

 1. Lav et gipsplang på flere niveauer med en niche til belysning;
 2. fremhæv taklampen fra bunden;
 3. Brug en stativ til LED belysning;

Grundlaget for LED-loftbelysning

Soklen er nødvendig for at skjule lysdioderne fra visning og kun bruge deres reflekterede lys. Dette vil forbedre effekten af ​​din belysning og lysets udseende.

LED-tape udsender lys i ret skarpe bjælker. På billedet nedenfor er det indlysende, hvordan lyset fra båndet ændres under polyurethan-bundpladen til loftet og uden det. Sammenlign belysningen på rammens venstre kant og til højre, hvor den ikke er skjult.

Derfor er det vigtigt at skjule LED-strimlen under loftsplinten. LED, i direkte lys, ligner glødende prikker, og reflekteret lys giver en ensartet glød.

Hvad er fordelene ved at bruge skørt til loftbelysning?

 • Let vægt giver dig mulighed for at montere den kun på væggen, i en afstand fra loftet;
 • evnen til at lave belysning uden suspenderet og strække loft
 • afstand til luftkonvektion og afkøling af lysdioder, hvilket vil sikre deres lange drift;
 • Et stort udvalg af former giver mulighed for at bruge både i højteknologiske og barokke interiører.

Tag et kig på en række forskellige modeller, de varierer i bredde og design, lige fra minimal til trendene i renæssancens paladsinteriør.

Alle sokler kombinerer en egenskab - tilstedeværelsen af ​​to monteringsplaner - til væggen og til loftet.

Hvordan laver man soklen?

Hvis du vedhæfter til et blødt materiale - træ, MDF eller gipsvæg - kan du rette det med selvlukkende skruer. Denne mount er pålidelig, men det vil være mærkbar. Selvom du lukker skruerne på skruerne med stik i farver, vil du stadig se.

Derfor skal du bruge mere elegante fastgørelsesdele.

Mulighed 1 - brug limen "Dragon". Det giver god kontakt og ret elastisk søm. Udseende - gennemsigtig gel. Det har en mærkbar ulempe - det tørrer meget lang. "Dragon" er ideel til polyurethan og skum.

Mulighed 2 - akrylklæbemiddel til polyurethan og skum. Det ligner en hvid pasta, efter tørring ligner den en kit. Det tørrer temmelig hurtigt, limestedet er tørt og hårdt.

Mulighed 3 - lim "Liquid negle" eller "Installation" - er meget populær blandt bygherrer, den er universel og passer til de fleste typer materialer. I udseende og egenskaber ligner den forrige.

Hvis du har erfaring med at bruge andre klæbende materialer - del i kommentarerne!

Lim skal anbringes enten i prikker eller en tynd strimmel over hele området, så du undgår at sænke soklen i nogle områder.

Mount til loft eller væg?

LED-taklamper kan laves i forskellige versioner:

Montering på væggen er en mere almindelig løsning. Stiften er fastgjort til en af ​​monteringsplanerne på væggen og lysstrimlen belyser loftet.

Installation til loftet - giver en lidt anden effekt. Lyset kommer ud under basispladen og er rettet ned ad væggen.

Installationsprocedure for sokkel med LED-baggrundsbelysning

At designe fungerede i lang tid og uden problemer - det skal være korrekt monteret.

Trin 1 - rengøringsoverflader. Stedet for limning skal være rent. Du skal tørre støvet fra væggen, hvorpå du vil limke baguetten under LED-strimlen. Især hvis overfladen har en udtalt tekstur (for eksempel vinyl tapet med præget mønster). Du kan bruge en våd børste til dette.

Polyurethan sokkel skal også være ren, både ved krydset med væggen og over hele overfladen, fordi LED-strimlen på den er fastgjort ved hjælp af et 3M klæbemiddel substrat. Ingen lim vil give pålidelig kontakt med en snavset overflade.

Trin to er at afskære basispladen på de rigtige steder for leddet i yder- og inderhjørnerne. Det vil ikke være overflødigt at klæbe leddene i to tilstødende dele.

For nemheds skyld, brug en gryderet - en form til kantskæring. Dens omkostninger er omkring 100-150 rubler.

Det tredje trin er at lægge lim på soklen og trykke den mod væggen. Så at det hænger jævnt på forhånd, lim små bæger til væggen for at slå ud af niveauet. Så det vil være mindre sandsynligt at fylde horisonten. Når limen tørrer, kan du nemt rive dem væk.

Den tid, som du skal trykke på soklen på væggen, afhænger af klæbemidlet. For eksempel til akryl nok fra 30 sekunder til 1 minut.

Det fjerde trin er at klæbe båndet til et forudvalgt sted, og at lægge elektriske kabler for at tænde belysningen i bundkortet. En god løsning ville være at købe en sokkel med en kabelkanal. Hvis afstanden til loftet er minimal - båndet er monteret, før soklen monteres.

Plint til loftafstand

Hvordan du monterer bundpladen og lægger båndet afhænger af lysstyrken og lysstrimlens lysstyrke. Jo længere væk fra loftet vil være LED-strimmel - jo mere diffust vil lyset falde i loftet.

Nedenfor kan du se resultatet af montering i forskellige højder. Overhold følgende princip: Hvis LED-lampen vil spille rollen som hovedbelysningen i rummet - sænk soklen nedenunder (150 + mm.). Hvis kun et dekorativt element - kan monteres tæt på loftet (5-20mm).

Ovenstående billede viser, at LED-strimmel på loftet under basispladen giver en god effekt selv uden ophængt gipsplader eller spændingsstrukturer.

Det er meget bekvemt at skjule ledningerne bag det suspenderede eller nedhængte loft. Det er bedre at lægge det i korrugeringen og klemme i klipene, som er monteret i beton med selvlukkende skruer. Hvis cornice er stor, med en bred kontaktplade, kan du også skjule ledningerne og endda strømforsyningen på corniceen.

Placeringen af ​​LED-strimmel i bundkortet

Slutresultatet afhænger også af placeringen af ​​selve båndet i soklen. Retningen af ​​lysstrømmen fra LED-strimlen påvirker både lysstyrken og ensartetheden af ​​belysningen. Lad os overveje hver af mulighederne.

Hvis du holder båndet på nederste del, med lysdioder på loftet, opnår du maksimal lysstyrke og let stivhed. Denne installation er tydeligt illustreret nedenfor.

Montering af båndet i hjørnet mellem væggen og loftet giver en bred belysning af loftet fra væggen til midten af ​​rummet. Lyset vil være ret diffunderet og lyst, du får en temmelig stor del af loftbelysningen. Sådan baggrundsbelysning kan meget godt erstatte hovedbelysningen.

Montering af soklen i loftet og fastgørelse af båndet med lysdioder på væggen giver et let tog, der strækker sig langs væggen til gulvet. Sådan belysning bruges ofte i prægede vægge og understreger bulkiness.

Der er hundredvis af formfaktorplader, der giver dig mulighed for at lave enhver form for belysning og formidle det ønskede humør til et værelse.

Nyttige tips

Klæbestoffet af LED-strimmel mister sine egenskaber over tid. Dette skyldes fugtighed, opvarmning af båndet selv og mekaniske effekter på den. For at forhindre, at båndet falder over tid, skal du bruge monteringsbeslag til LED-båndet.

De kan limes til væg eller loft (med samme klæbemiddel som soklen), spikret med små søm eller fastgøres med skruer, med plastdykler.

Monter disse beslag under LED-strimlen på polyurethanloftet soklen er endnu bedre med lim. Der er risiko for at gennembore polyurethan og ødelægge fordelen.

Hvis du ikke kunne finde en særlig beslag - brug en beslag til montering af eksterne ledninger. De er i et stort sortiment, der sælges i enhver butiksbygning eller elektriske materialer. De adskiller sig i den type produkt, der monteres (først var de beregnet til kabler) - flad og rund.

Strømforsyningen til dit baggrundslys er obligatorisk, mens det skal være skjult for nysgerrige øjne. Som jeg sagde ovenfor med tilstrækkelig styrke og højde på soklen, kan du skjule strømforsyningen direkte i nichen.

En anden mulighed er at lave en kryds kasse på et aflukket sted og lade det være, i hvilket tilfælde det bliver lettere at erstatte det, hvis det går i stykker.

Loftslamper kan hjælpe både med at dekorere almindelige lofter og fokusere på elegansen af ​​former for suspenderede strukturer. Der er så mange muligheder for at installere sådan baggrundsbelysning, at det er umuligt at samle alle ideerne i en artikel. Det hele afhænger af din fantasi og økonomiske muligheder.

LED Strip Ceiling Baseboard

Udvælgelse og installation af loftsplint til belysning

Stiften til LED-strimlen er en del af en indvendig løsning, der kan bruges til forskellige formål (dekorativ funktion eller yderligere belysning). Denne metode kræver ikke investeringer i kræfter og finanser, da installationen er meget enkel, og det er helt muligt at dekorere loftet med dine egne hænder på kort tid. Desuden kan baguetten installeres, selv efter reparationen er afsluttet, fordi der i dette tilfælde ikke er behov for at genopbygge lokalet specifikt til denne løsning.

Formålet med loftet lyser

Stiften til LED-strimlen begyndte at blive brugt for nylig, efter at belysningsindretningerne af denne type har fået stor popularitet. Hvis der tidligere var anvendt en central lyskilde til lyskilden til belysning, bruger de i dag forskellige typer af diodebaserede armaturer. I stedet for væg sconces og spot indbygget lysarmaturer installere skjult belysning.

LED stripen bag baguetten giver diffust lys ved at afspejle stråling fra loftoverfladen. Denne løsning har også en dekorativ funktion. Fordelene ved skjult loftsbelysning:

 • delvis åbent design giver luft adgang til naturlig konvektion;
 • evnen til at skjule lyskilden
 • Belysningen er spredt på grund af, at strålingen fra båndet er rettet mod loftet, og kun et bånd af reflekteret lys forbliver synligt;
 • Rummets højde forbliver den samme, da LED-strimlen kun monteres rundt om loftets omkreds.

En anden fordel ved denne løsning er den relativt lave omkostning. Båndet tilbydes til en overkommelig pris, soklen er også billig.

Og til montering af egne hænder vil der være brug for en minimumsmængde af materialer: ledninger til tilslutning af båndbånd, strømforsyning, controller (underlagt installation af en farvet LED-strimmel).

Typer af loftsplint

Dette element i indretningen hedder også en filet eller baguette. Der er flere versioner af soklen, der er forskellige i materiale:

 • skumprodukter;
 • polyurethan option;
 • Baguette af plast;
 • træprodukter.

Der er også forskellige versioner i længden (1,3 m, 1,5 m, 2 m) og bredde (ca. 2 til 8,5 cm). Eksperter anbefaler at vælge versioner af polyurethanskum på grund af sådanne materialegenskaber som modstand mod høje temperaturer, en tilstrækkelig grad af styrke.

For at lette installationen er det bedre at vælge en speciel loftsplint, hvor der er riller til kabelføring. Ved design afviger sådanne produkter fra standard soklen buet sideflade. LED-baggrundsbelysning kan orienteres til loft eller væg, afhængigt af placeringen af ​​dens installation bag basispladen.

Når du vælger, bør du overveje funktionerne i forskellige materialer. For eksempel, hvis væggene i rummet ikke er tilstrækkeligt glatte, er det tilrådeligt at være opmærksom på fleksible sokkler.

Det er nødvendigt at fokusere på rummets størrelse, fordi de normalt kun tilbyder nogle få muligheder for sådanne produkter, der er forskellige i længden. Dette vil gøre det muligt at undgå yderligere skæring af basispladen. Jo højere lofterne, jo større skal være bredden af ​​disse dekorative elementer, som visuelt reducerer rummet.

Installationsfunktioner

Installation af et loftlys med egne hænder er ikke anderledes kompleksitet. Først og fremmest er soklen limet. Hvis der er en kabelkanal på monteringssiden (en speciel rille langs hele længden af ​​produktet), skal du først lægge ledningerne i den. Denne funktion bestemmes af designet og er ikke obligatorisk for alle modeller.

Installations- og tilslutningsanvisninger

I tilfælde, hvor loftsplinten er løst fastgjort til væggen nogle steder, bruges en akrylforsegling til at fylde hullerne. Det er sædvanligt at finde bundpladerne i en afstand på 8-10 cm fra loftet.

Korrekt trimplint

Baggrundsbelysningen er meget let installeret på fileten: bagsiden af ​​LED-båndet er dækket af klæbemiddel og er beskyttet af en strimmel. Før montering fjernes beskyttelseslaget. Det er kun vigtigt at forklare loftsplinten fra støv, så båndet ikke skaler af. LED stripe er skåret i overensstemmelse med filets størrelse.

Belysningstips

Trådforbindelse udføres ved lodning. Hvis du tilslutter et enkeltfarvetape, skal du forbinde to ledninger fra hvert stripsegment. Hvis du planlægger at installere en flerfarvet version, skal du i dette tilfælde tilslutte fire ledninger fra båndet. Lyskilder af denne type er forbundet via en strømforsyning, som sænker netspændingen til 12 V.

Forskellige muligheder for baggrundsbelysning

Det er kun vigtigt at vælge en sådan enhed i overensstemmelse med belastningsniveauet (total effekt af alle tilsluttede belysningsenheder). Multicolor belysning kræver brug af en controller, der er forbundet til båndet på den ene side og strømforsyningen på den anden.

Således er denne mulighed for loftbelysning det nemmeste at implementere, og det vil også være billigere end andre løsninger, f.eks. Ved hjælp af en gipsvægsstøbning. For at konstruktionen skal vare i lang tid, er det nødvendigt at rengøre overfladen inden installationen af ​​bundpladen, og udfylde alle lækager med fugemasse. LED stripen skal også limes til en ren overflade.

Vi laver loftsplinten med lys uafhængigt

På billedet er en af ​​mulighederne for belysning af loftet omkring omkredsen.

For at skabe et smukt loft i dit hus er det ikke nok bare at vælge hvilket materiale der skal bruges til dets udsmykning. Det er nødvendigt at tænke på, hvad belysningen vil være.
Og selv ikke så meget hovedbelysningen, som baggrundslyset. Med sin hjælp kan du dekorere og genoplive selv det mest almindelige, uhyggelige loft.
Det vil hjælpe med at løse dette problem, der fremhæver loftplinten. Og hvis loftet er suspenderet, med en interessant konfiguration, kan du give dig fri for din fantasi.
Vi vil for vores del forsøge at hjælpe dig, hvilken belysningsmulighed der skal vælges og hvordan man gør det selv.

Typer af lyskilder

LED elementer

Populariteten af ​​denne type kunstig belysning skyldtes udviklingen og implementeringen af ​​LED'er med usædvanlig lysstyrke. Det mest vægtige argument til deres fordel er blevet, usædvanligt for andre lamper, omkostningseffektivitet.
Strømforbruget af lamper fra den foregående generation (glødelamper, lysbuer, fluorescerende) er 5-6 gange højere end forbruget af LED-lamper med samme belysningskvalitet. Deres relativt lave pris spiller også en rolle.
Og selv dette er ikke det vigtigste! LED-lampernes levetid er således, at besparelserne på deres udskiftning overstiger besparelsen af ​​elektrisk energi.
Dette er meget mærkbart i masseanvendelse (for eksempel: i gadebelysning).

 • De har mange fordele. Dette er tilstrækkelig styrke, og en lille varmeoverførsel, og en lille størrelse, der giver mulighed for at installere dem overalt.
  I disse lamper er der ingen kviksølv, meget lave niveauer af infrarød og ultraviolet stråling.
 • Nu produceret loftsplint af polyurethan med LED lamper. Alternerende lamper i forskellige farver, du kan få effekten af ​​festlig belysning.

Der er en bred vifte af former og farver af LED lamper.

Derfor har designerne enstemmigt taget LED'erne i brug, ikke kun for gaden, men også for indvendig belysning af værelserne såvel som belysning af lofter og andre elementer i interiøret. For eksempel er loftplanker med belysning så originale, at dit loft kan være ret simpelt i design og ser rig ud.
LED'er bruges til belysning, både i form af spotlights og i form af LED-stripe. Dette bånd ser godt ud på suspenderede, især flere niveauer lofter - stretch eller gipsplader.

LED loft fler niveauer loft

For at gøre interessant belysning er det slet ikke nødvendigt at lave et så komplekst loftdesign. Det ville være rart at bare montere loftsplinten med belysning.
Dette er måske den mest budgetmulighed. Hvis der ikke er planlagt andre reparationer i dit hjem, vil arbejdet i forbindelse med installation af lysdioder omkring loftet ikke tage mere end to dage.
Den mest acceptable måde at belyse tagene på er at bruge LED stripe. kan kombineres med lamper. Lidt senere vil vi tale om, hvilken slags loftsplint til LED-belysning der er behov for.

Hvad er LED stripe

Den er fleksibel, monteret fra de lige fjerne LED'er, bord. Båndet, en længde på 5 m, sælges rullet op i bugten.
Dens standarddimensioner er 3 mm tykke og 1 cm brede.

Det ligner LED tape

For at begrænse mængden af ​​indgående strøm tilvejebringer det elektriske kredsløb af båndet tilstedeværelsen af ​​en modstand på den. Det virker fra en likestrøm på 12 volt, undertiden 24 V. En strømforsyningsenhed er nødvendig for at forbinde båndet til en fælles stikkontakt.

Tip! Kapaciteten af ​​alle brugte bånd afhænger også af blokens kapacitet. Hvis denne mængde overstiger 50 watt, vil strømforsyningen være stor og vanskelig at skjule.
Bedre anvende et par små blokke.

 • Fremhævning af loftet under soklen - dets lysstyrke og farve er reguleret af styreenheder monteret i båndet. Det er meget bekvemt, at dette kan gøres ved hjælp af fjernbetjeningen.
 • Monteringen af ​​LED-strimlen er meget enkel: På bagsiden af ​​dette produkt er der et universalklæbebånd, der gør det muligt at klare det på en hvilken som helst flad og glat overflade.
 • Der er to anvendte båndformer: enfarve og tofarve. I dette tilfælde kan farvemætningen være fra kold til varm tone.
  Som hovedbelysning kan en sådan enhed ikke anvendes på grund af den lille lysstyrke.

Lamper duralight

De er et rør med små pærer inde. Tidligere var disse almindelige glødelamper.
De så originale, men var ikke forskellige i længden af ​​levetiden. På grund af en lyspære var det nødvendigt at ændre et rørstykke med tilstødende lyspærer.
Med fremkomsten af ​​lysdioder har situationen ændret sig dramatisk. De blev brugt i duralight, hvilket signifikant øgede rørets levetid, strømforbrug og lysstyrke.

Spotlys

Spot-armaturer kan ikke kun bruges som separate lyskilder fordelt langs loftplanet. De kan være hjælpelysere til at korrigere lysstrømmen fra LED-strimlen.

Hjælpepunkt og hovedlampe lyser under loftsplinten

De kan monteres ikke kun på overfladen af ​​loftet, men også lige under baguetten. Loftplinten med LED-belysning af to typer lamper gør konturerne i rummet usædvanligt bløde og spektakulære.
Samtidig er lysekronen, der er kendt for alle, som hovedkilden til lys, ikke blevet aflyst.

Fleksibel neonrør

Gasrøret har langt flere farveindstillinger. Det kan ligesom LED-båndet skubbes rundt om loftets omkreds, ved hjælp af loftsplinten til at belyse det.
Og du kan lave et lyst mønster af enhver konfiguration i selve loftets design. Der er ingen grundlæggende forskelle i denne belysningsmetode fra båndudgaven.
I dette tilfælde kræver vejledningen til arbejde med udstyr til installation en omhyggelig undersøgelse. Endnu bedre, den elektriske del af baggrundslysinstallationen skal overlades til en specialist.

 • For at opnå den største harmoni i det indre af rummet er neonlamper placeret ikke blot i lofterne (se lofter indvendig: vi træffer det rigtige valg), men også på andre strukturelle elementer: søjler, væggener, karrevinduer.

Neonlys af hele loftet

Det mest harmoniske sokkelloft med belysning omkring omkredsen ser i loftslofter, især med tekstil- eller satinstof, samt med mat PVC-film. Hvis loftet er blankt, skal lyskilderne være dækket ovenfra, så de ikke afspejler PVC-lærredet.

Valg af loftsplint til belysning

 • Du besluttede alligevel at indse din plan på stuenes konturbelysning (se Indretningsloft: originale indstillinger), hall eller køkken. Og endda besluttet på valget af lyskilder.
  Det er fortsat at vælge den rigtige sokkel.
 • Det er muligt at bruge loftsplinten under baggrundslyset, men ikke alle former for det er egnet til dette formål. Den sædvanlige sokkel, der ellers kaldes fileten, er i sig selv en vinkelbetræk, der tæt dækker leddene mellem væggene og loftet.
  Og du skal bruge en lidt anden konfiguration.
 • Skærmene, som vil blive installeret med den efterfølgende installation af baggrundslyset, burde ikke have høje sider. Det er nødvendigt for uhindret passage af lys.
 • At vælge en loftsplint til LED-strimmel er let. Her er flere muligheder.
  Det vigtigste er at bruge produkter fremstillet af ikke-brændbare materialer.
 • Dette kan være en baguette af skum eller polystyren skum. Disse typer af materialer er billigere, de er lette i vægt og nem at montere.
  Et sådant valg er helt acceptabelt, hvis loftsplinten til belysning anvendes i gipsplader eller plastloftdesign.

Skum polystyren neon baggrundsbelyst

 • Ofte er baggrundsbelysningen lavet til lofter. Polyurethan bundplade er bedst egnet til dette formål.
  Den polymer, hvorfra den er fremstillet, har en høj densitet og fuldstændig kemikaliesikkerhed.
 • Det er meget fleksibelt, hvilket er meget praktisk, hvis rummets omkreds har en kompleks konfiguration. Denne cornice bruges ikke kun til loftet, men også til efterbehandling af dør og vinduesåbninger.

Afslutning af alle strukturelle elementer i rummet med polyurethan bundplade

 • Baguette lavet af polyurethan har en hvid farve, men den kan males så tæt som muligt på loftet eller vægdekorationens skygge.
 • Polyuretanloft med belysning kan købes i færdig form. Lampe er simpelthen indbygget i loftet cornice.
  Nogle gange anvendes fluorescerende lamper til dette, de er økonomiske. Men det ser ikke altid smukt ud, da lyskilderne ligger i en vis afstand fra hinanden.

Gardinstang med indbygget belysning

 • Det er meget mere bekvemt at bruge loftsplinten under LED-strimlen eller neonrøret. De oplyser cornice i hele rummet i rummet jævnt.
  Og LED'erne giver også mulighed for at justere lysstyrken.
 • Producenter af cornices har længe tænkt på, hvordan de gør dem mest egnede til elektrisk arbejde. For at gøre dette blev den normale form af fileten noget modificeret, den har et lille hak i kroppen for placeringen af ​​LED-strippen eller neonrøret i den.

Polyuretan loft sok til LED strip

 • Loftslister til belysning kan formes som en metalprofil. I en sådan cornice kan du arrangere ikke kun båndet, men også nogen lamper.

Polyuretanafskærmninger med en vinkelprofil

 • Sælg fileter to meter segmenter. Når de køber, skal deres samlede længde svare til rummets omkreds plus en margen for affald, der opstår ved skæring af hjørner.

Og nu, alle de nødvendige materialer købt. Nu kan du komme til arbejde.

Montering af fileter

Når installationen af ​​gardinbelysning er planlagt, monteres loftslister til belysning lidt anderledes: ikke tæt på loftets og væggenes samlinger, men i afstand af dem ikke over 20 cm. Denne værdi afhænger af rummets højde.

Fastgørelse af tagskinner til installation af lyskilder

Vedhæftningsmetoden vælges afhængigt af sokkelstypen og overfladestrukturen, som den skal monteres på. Til et træ eller MDF kan filet skrues med skruer.
Til beton og gipsvæg - gå i løbet af kitt og lim. Lettere typer af tagskærme perfekt fastgjort med lim "flydende negle".
Ved hjælp af en monteringspistol anbringes den pænt på bagsiden af ​​soklen og presses mod væggen. Konventionelle polyurethan sokler skal fastgøres til væggen og til loftet på grund af den store vægt.
Men vi har brug for adgang til dets indre hulrum for at installere båndet.
Polyuretan gardin stænger, der er specielt designet til belysningsanordningen, er kun fastgjort til væggen på grund af deres design.
De for nylig gik på salg.

Det er sådan, at tagpladerne og LED-stripen monteres på væggen

 • LED tape klæbende side er limet til væggen under loftet soklen, vil baggrundslyset fungere, så snart du forbinder båndsegmenter, der er loddet til hinanden til strømforsyningen. Eller du kan ikke lodde, men brug en stik for at forbinde dem.
 • Med en neonrør er det endnu nemmere. Det er simpelthen lagt inden i tagskægget.
  Her ligger vanskelighederne andre steder: for nuværende transducere laves særlige nicher inden arbejdet påbegyndes. Og der skal du anvende spænding. Sådan gør du dette, du kan se mere detaljeret på videoen.

Hvis du indser, at dit værelse har brug for belysning, skal du under ledningsplinten lede ledningerne eller udskifte en eksisterende. Og udskift også de gamle kontakter med nyere modeller (mindst 3 nøgler).
Dette vil spare dig for efterfølgende reparationer i mange år.

Plint loft til LED-strimmel: moderne design

Plint loft til LED-strimmel: moderne design

Når du vælger en hængende loftsbeklædning, skal du være opmærksom ikke kun på det færdige materiale og dekorative elementer. En vigtig rolle er spillet af belysningen af ​​den suspenderede struktur. Udover de vigtigste belysning kan monteres i designet af loftet lys. For at udføre sådan arbejde skal du have en loftsplint til LED-strimmel. Lad os overveje mere detaljeret, hvordan installationen af ​​baggrundslyset udføres, og hvilke interessante baggrundsbelysningsmuligheder kan vælges.

Backlight Fordele

LED-strimlen i loftsplinten er en let, solid konstruktion, der giver nok lys til det rum, hvor det er installeret. Baggrundsbelysningen har følgende fordele:

 • båndet overophedes ikke og opvarmer ikke nærliggende overflader;
 • bånd kan skæres til montering i et rum af en vis størrelse;
 • enkel installation;
 • Baggrundsbelysning har indstillelige indstillinger;
 • holdbarhed;
 • energibesparelser;
 • ingen flimmer effekt.

Ved hjælp af indstillinger kan du ikke kun tænde og tænde for baggrundslyset, men også ændre lysets mætning.

Hvad er LED stripe

Baggrundsbelysningen i form af et bånd med LED'er fås i to versioner:

 1. åben, uden isolering. Denne mulighed anbefales ikke at installeres i rum med høj luftfugtighed;
 2. vandtæt med en speciel silikone belægning, der beskytter mod fugt.

Ved hjælp af LED år kan du belyse enkelte elementer: nicher, arbejdsområde, spejle. Men oftest bruges denne form for belysning til belysning til vægge og loftoverfladen. Og for at effektiv og korrekt udføre installationen af ​​LED-strimlen, skal du bruge loftsplinten.

Valg af sokkel

LED-båndet er fastgjort ved hjælp af en sokle, som beskytter den mod skader og tillader ikke at skrille af. Et andet navn til soklen er baguette eller filet. Cornices er lavet af følgende materialer:

Når du vælger en LED-sokkel til loftet, skal du være opmærksom på dets styrke og modstand mod forhøjede temperaturer.

Hvis du har til hensigt at lægge LED'erne rundt om omkredsen, skal du vælge en fleksibel udgave af kantningen, fordi væggene normalt ikke altid er helt glatte.

Skum er egnet i fravær af halvcirkelformede regioner.

Border med lave sider er egnede i tilfælde af understregning af overbelysningen i rummet.

Til spændingskonstruktioner egnet sokliste af polyurethan, der har en høj densitet. Polyurethanproduktet kan males på væggenes farve og hele loftdækket.
Du kan købe en allerede indbygget polyurethan loft sok med LED tape.

Til salg er der baseboards i udseende, der ligner en metalprofil. I et sådant produkt er det bekvemt at montere LED-baggrundsbelysningen.

Baseboards sælges i to meter længder. Deres længde bør falde sammen med rummets omkreds, hvor LED-strimlen vil blive installeret. Glem ikke, at du skal forlade et lager, fordi der er affald, når du skærer hjørner. Se hvordan loftsplinten til LED-båndet i billedet ser ud.

Samlingsarbejde

Metoden til at installere LED-belysning med en cornice afhænger af typen af ​​loftkonstruktion og basisbordet selv.

For eksempel kan lette gardin stænger monteres ved hjælp af flydende negle. Til en træbelægning som tilbehør monteres skruer. Til gipsvæg og betonflader bruger specielle klæbemidler og kitt.

Polyuretan ledninger til LED belysning monteret kun på væggen.

Nu mere om hvordan man laver LED-belysningen under bordet:

 1. i nogle typer af tagriller er der tilvejebragt spor til lægning af ledning. For at montere soklen til LED-belysningen skal du derfor først lede ledninger. Hvis ledningerne allerede er der, skal den udskiftes med en ny;
 2. Hvis tagskægget nogle steder løst klæber til væggen, anbring et akrylbaseret fugemasse. Et sådant fugemasse fylder de eksisterende huller og små hulrum;
 3. Afstanden fra loftet til tagene skal installeres 8-10 cm.

LED strip selv er let at tilslutte. På den ene side behandles båndet med et specielt klæbemiddel, der er dækket af en beskyttelsesstrimmel. Før montering af baggrundsbelysning fjernes beskyttelsesstrimlen. For at LED-båndet skal holde fast og ikke skrælle under drift, skal du rengøre cornice fra akkumuleret støv før du monterer det.

LED-strimlen kan skæres, så den passer til baguettes størrelse. Se hvordan LED stripen under bundkortet ser på billedet.

Fordele ved loftet corners

Hvorfor bruger loftafskærmninger til at installere LED-belysning? Det er simpelt. Takfladerne på grund af dets design og dets sorter er i stand til at skjule LED'erne. Og for at understrege den buede form af loftoverfladen anvendes fleksible versioner af basisplader.

Fordelene ved loftsskovl omfatter følgende:

 • ingen grund til at bore yderligere huller i væggen og loftet;
 • det er muligt at samle en sokkel under enhver konfiguration af et loft (halvcirkelformet eller krøllet);
 • Du kan lave interessante designbeslutninger. For eksempel kan du montere en lysstang rundt omkredsen på et konventionelt loft (en sokkel med lav rand bruges);
 • tagskæggene kan males. Pastellfarver afspejler lys og mere mættet absorber
 • Der er muligheder med integrerede LED strimler.

Ved installation af et flerfarvet LED-tape er det nødvendigt at installere controlleren. Regulatoren tilsluttes selve baggrundslyset og strømforsyningen.

Se på billedet af loftplinten under LED-strimlen. Sådan belysning er ikke svært at installere. Og for at LED-båndet skal vare længere, skal du ikke glemme at fjerne støv fra overfladen, før du monterer det på basispladen. Baggrundsbelysningen er limet til en helt ren overflade.

Funktioner fastgørelse cornice

Installation af LED-strimmel på loftet cornice har følgende nuancer:

 • Det anbefales at fastsætte bundpladen på en betonoverflade eller et gipslag. Det anbefales ikke at installere loftet baguette på tapetet. Hvis der er baggrundsblade, skal de fjernes før installationen.
 • Ved bestemmelse af belysningsniveauet skal man huske på, at afstanden mellem baguettens overkant og loftoverfladen skal være mindst 50-70 mm. Så belysningen bliver mere effektiv;
 • strimlen beregnet til fastgørelse af tagene er forrenset og behandlet med en penetrerende primer eller limopløsning;
 • hvis du har brug for at trimme loftsplinten, skal du udføre et sådant arbejde korrekt, korrekt tilslutte de ydre og indvendige hjørner. For at danne kanterne skal du bruge papeskabeloner;
 • trimning er ofte nødvendig, fordi hjørnerne i værelserne sjældent er perfekte. Efter trimning er væghjørnet forbundet uden klæbemiddel, hvis der skal foretages korrektion - brug en kniv;
 • klæbemiddel påføres på bunden af ​​soklen, hvorefter skråpladerne påføres væggen og holdes, indtil limen begynder at polymerisere.

Når installationen er færdig, skal du lade tagene gå i et par timer. Afslutningsvis skal du tørre sømmen mellem elementerne i loftplinten med et fugemasse.

 • Din himmel
 • Potolki812
 • Potolki hus
 • Leningrad vinduer og lofter
 • Potolki-hjælp
 • Loft Alliance