Pvc wall baguette

Baguette væg plast præmie. Tillader brug af harpuner og indsatser fra næsten enhver fabrikant. Længde 2,5 m Farve: hvid. Emballage: HDPE film 12,5 m. Vægt 160 g / m. Mindste part 100 meter.

Baguette Pvc væg Type nummer 2 (standard)

Baguette væg plast klasse standard. Den bedste kombination af pris og kvalitet. Med alle fordelene ved baguette type № 1 billigere med 1 rubel. Længde 2,5 m Farve: hvid. Emballage: PVD film 12,5 m. Vægt 160 g / m. Mindste masse 100 meter.

Baguette Pvc væg Type nummer 3 (komfort)

Baguette væg PVC type nummer 3 (letvægts). Ved at reducere højden af ​​den ikke-arbejdende del af baguetten, nemlig den øvre monteringsplads, blev vægten reduceret fra 160 gram pr. Lineær meter til 140 gram pr. Lineær meter.

Perforeret baguette

Den perforerede plastposuette er praktisk til brug for dem der bekymrer sig om arbejdshastigheden i murstenbetonhuse og lejligheder, hvilket er 80 kopere dyrere end normalt.

PVC separation baguette

PVC dividerende baguette: Den bruges også ved installation af to niveauer, det er meget bekvemt for små cirkelrør - det kræver ikke såning. Farve: hvid. Emballage: film af PND på 12,5 m. Vægt 340 gr / m. Minimumsbeløb på 50 meter.

Opdeling af baguette aluminium

Opdeling af baguette aluminium: Den påføres på to klud af et strækloft ved overlapning af de store områder. Profillængden er 2,5 meter.

Aluminum loft baguette

Det bruges til at fastgøre lærredens strækloft til alle vandrette overflader. Mindste tab af lofthøjde er 2 cm. Det bruges, når det er umuligt at fastgøre til væggene, og hvor det er nødvendigt at reducere tabet af højden til et minimum. Profillængde 2,5 meter.

Aluminiums wall baguette

Til montering af loftet på rummets omkreds - tilvejebringes et system til kompensering af forskellen i tryk i hovedrummet og i rummet over loftet. Længde 2,5 m Emballage: 100 m. Vægt 170 g / m. Mindste part 100 meter.

8-800-550-51-18 (gratis til Rusland)
8-937-477-51-18 (Watsapp, Viber)

Republikken Bashkortostan:
Ufa, Flower 5/1, Index: 450112

Hvad er forskellen mellem aluminium og plastpose

Typer af wall baguette

I dag vil vi tale om profilen til installation af lofter. Det er monteret på montering platforme under lamperne. Især om en form: en wall baguette til et harpun loft system. I dag er der kun 2 typer vægpose: plast og aluminium. Selvfølgelig er der i første og i andet tilfælde forskellige produkter i kvalitet. Sammen med højkvalitetsprofiler af primære råmaterialer er der også lavkvalitetsprodukter fremstillet af råvarer af sekundær og mere forarbejdning.

I form er begge typer baguette i princippet ikke forskellige. I de fleste tilfælde er de universelle, og derfor kompatible med enhver type harpun fra alle populære producenter. På grund af patentbegrænsninger på rettighedshavere kan profilens form være en smule forskellig, og der kan også forekomme uoverensstemmelser på nogle få millimeter. Men det er alle teksterne. Næsten alle plast- og aluminiumsbakker er kompatible med alle typer harpuner.

Mest sandsynligt, et klart svar på spørgsmålet om hvad der er bedst kan ikke gives. Men vi vil alligevel overveje alle plus og minuser, både fra installatører og fra kunder. Og så begynder vi.

Plusser af plastpose

En af de ubestridelige fordele er fleksibiliteten af ​​PVC-produkter. I værelser med ujævne vægge, eller når den fastgøres til gipsplankbuer, er denne egenskab af baguetten uerstattelig. Profilens fleksibilitet gør det muligt at montere det uden unødvendige problemer på forholdsvis små radius. Det passer godt til alle gruber på ujævne vægge.

Den anden utvivlsomme fordel er prisen. Men ikke kun plastpåsukker er meget billigere end aluminium. At transportere en sådan profil på grund af lettere vægt er også mere rentabel. Den lave pris påvirker også omkostningerne ved installation af stræklofter og dermed omkostningerne ved det endelige produkt til kunderne af tjenesten.

På trods af sin fleksibilitet har plastemballagen bagved tilstrækkelig stivhed. Han er i stand til at modstå en forøget procentdel af krympningen af ​​lærredet. Tillader dig at installere lofter op til 50 kvadratmeter. Men med sådanne ikke-standardiserede løsninger, skal du stadig bruge profil og baguette fra en producent, så krogen kunne være maksimal.

Lad os ikke glemme de andre fordele ved plastik. I plastik er det lettere at stramme skruerne, men ikke borer profilen, f.eks. Når den er monteret på gipsplader eller trævægge. PVC-baguette er nem at installere. Dette gælder især ved installation af et strækloft i værelser fyldt med møbler. Chancerne for at ridse møbler eller nyt tapet med en plastisk ende er næsten umulige.

Ulemper PVC-baguette

Mærkeligt nok, men fleksibiliteten af ​​plastprofilen kan tilskrives minuserne. Dette gælder især for repræsentanter af lavere kvalitet. For meget bløde plastledninger, når du installerer, når skruerne skrues fast. Han vil lede, når du strækker lærredet på grund af varmen. Nogle gange kan de beklagelige konsekvenser af en for blød profil være skjult med en loftspolyurethan sokkel, men du kan ikke montere et specielt tape, der er komplet med et loft til loftet.

Den anden ekstreme af PVC er profilens overdrevne stivhed. Dette produkt er det samme uegnet til installation af høj kvalitet. Først og fremmest bryder den i hjørnerne, i stedet for skruer. Når man strækker sig, bliver stykker af den forreste hylde afskåret fra 2-3 centimeter til 10-12 i længden. Hvad der er meget ubehageligt, øger installationstiden på strækloftet, er fyldt med ekstra omkostninger til stewtøjet og fastgørelseselementerne. Og på de videre præstationsegenskaber ved sådanne produkter er det bedre ikke at tænke overhovedet.

Holdbarheden af ​​profiler og PVC råmaterialer kan stilles spørgsmålstegn ved. Selvfølgelig, hvis du ikke demonterer lærredet, må du ikke skrue baguetten fra væggen, lad ikke lægge yderligere belastninger. Baguetten af ​​normal kvalitet varer 10-15 år. Men efter 5-7 år, hvis du skal udskifte filmen, bliver du nødt til at ændre profilen selv.

Et stort antal forslag gav anledning til en dumpingpolitik til fremme af deres varer blandt producenterne. I sidste ende førte dette til et kraftigt fald i produktkvaliteten. Aldrig baguette til den laveste pris vil ikke være af høj kvalitet! Mest sandsynligt vil det blive fremstillet af råmaterialer, der forarbejdes til anden, tredje og fjerde gang.

Plusser af aluminiums baguette

Som PVC er aluminiums baguette af forskellig kvalitet. God, ikke let profil er meget holdbar. Det er så stærkt, at det er svært at bøje eller på anden måde deformere. Med ikke helt glatte vægge holder aluminium perfekt takets horisontlinie.

Stræklofter af næsten enhver størrelse kan installeres på en aluminiumsprofil. Området af en sådan halvton er kun begrænset af filmens vægt og kan nemt nå 100 kvadratmeter.

Dekorative indsats passer perfekt ind i aluminiumsprofilen, hvilket skaber et æstetisk og komplet udseende af strækloftet. Den hårde profil giver den bedste pasform til væggen.

Også fordelene kan tilskrives besparelser på fastgørelseselementer: dowels og skruer. Den hårde profil giver dig mulighed for at montere huller rez, snarere end på plastik.

Holdbarhed. Ikke uoverensstemmelse plus aluminiumprofilens levetid. Metal over tid mister ikke dens egenskaber, er ikke udsat for alvorlig skade. Og selv efter 10-15 år forårsager udskiftningen af ​​internettet ikke store problemer.

Ulemper med aluminium profil

Overdreven stivhed baguette. Men på ujævne vægge fastgør aluminiumsproblemerne problematisk. Helt gentage hele reliefen af ​​væggene er svært.

Pris. I dag er metalprofilen dyrere, og endda en letvægtsbaguette er 3 gange dyrere end plast. Transport på grund af den store vægt er dyrere. Derudover under transport baguette er genstand for deformation, det er let at bøje det. Og rette det i fremtiden vil være problematisk.

Elektrisk strøm. Aluminium er metal, og metallet, som er godt gennemtrængeligt for elektrisk strøm. Situationer, hvor ledningerne ligger i væggene på niveauet af installationen af ​​et strækloft er et ret hyppigt fænomen. Alle disse er murstenhuse af sovjetisk konstruktion, hvor ledningerne ikke ændrer sig før montering af loftkonstruktioner. Hvad sker der, hvis skruen kommer i kablet under montering af profilen? Den første skrue i neutralen, og efter to meter den næste skrue i fasen? Ud over fyrværkeri fra gnisterne er der også elektrisk stød.

Fastgørelse på gips. Når du installerer en aluminiums baguette på væggene beklædt med gipsplader, skal du ofte perforere profilen. Og det er en stigning i installationstiden.

Afmontering af lærredens strækloft er meget vanskeligere at udføre fra aluminiumprofilen. Også under demontering bøjer baguettens forreste hylde lidt, men det vender ikke tilbage. I fremtiden opstår der problemer ved installation af en dekorativ hætte.

Hvad er bedre i sidste ende?

Et entydigt svar på dette spørgsmål kan ikke gives. Det vurderes, at det er optimalt at bruge hver type baguette individuelt i hvert enkelt tilfælde. Hvis et højkvalitets værelse bliver renoveret ved hjælp af moderne materialer og moderne teknisk design af rummet, så vil en aluminiumsprofil være relevant. Omvendt, hvis det er en hurtig genopretning, med besparelser på alt og alle, vil en plastikpose blive retfærdiggjort.

For de fleste kunder er prisen en vigtig faktor. Med PVC-profil er det lettere at spare på omkostningerne ved arbejde, og derfor er det lettere at give et mere fordelagtigt tilbud. Hvert firma, hver installatør eller en mester, der arbejder for sig selv, bestemmer det segment, hvor man skal arbejde. Og allerede på baggrund af kundens behov vælger han hvad han skal bruge.

Hvis vi ignorerer alle eksterne faktorer: priser, installationstid, margen, efterfølgende demontering - installationer. Hvis du distraherer fra alt dette, vil brugen af ​​en aluminiums baguette være en pålidelig og korrekt løsning. Du bør ikke glemme kvaliteten i forfølgelsen af ​​besparelser.

Standardlængden på en taske med pisk er 2,5 meter. Men for at lette logistik er produktionen af ​​en 2 meter lang profil ved at få fart. Derudover blev det muligt at bestille en allerede perforeret profil direkte fra fabrikken. Afstanden mellem hullerne vil blive gennemsnittet. 10-12 cm til PVC-baguette og 12-15 cm til aluminium.

Artiklen var ret voluminøs. Offentliggjort emnet eller ej, det er svært at sige. Med erfaringerne med at bruge begge typer profiler har hver mester sin egen mening, dels afhængig af vane. En ting er sikkert: Brug en profil fra primære råmaterialer, ikke let, spar ikke på kvalitet. Over tid strømmer kvaliteten til en stabil indkomst.

Læs også anmeldelser om lasertapeforanstaltninger til måling af strækloftet RZ40 og Skil Xact 0530.

Baguette PVC væg

Baguette PVC til harpunmonteringssystem, lavet af råmaterialer af høj kvalitet, hvilket gør det muligt at opnå en balance af stivhed og elasticitet, perfekt kombineret med vores harpun og indsats.

beskrivelse

Prisen gælder for 1 løbende meter.

HARPOUNT PROFIL TIL STRÆKTE BELØB (VÆGG)

Baguette PVC til harpunmonteringssystem, lavet af råmaterialer af høj kvalitet, hvilket gør det muligt at opnå en balance af stivhed og elasticitet, perfekt kombineret med vores harpun og indsats.

profiler

Profil KRAAB 3.0, gapløs system, 2 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Profil for lofter uden maskebånd

Profil "kontur" PF 5642, flydende linjer, 2 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Profil for konturbelysning med udvidet rille.

Aluminiums vægprofil 2,5m Standard

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Profil til montering af loftet med et harpunsystem

Profilvæg aluminium harponsystem perforeret letvægts (2,5m)

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Perforeringstrin: 5 cm

Profilvæg aluminium harpoon tung (2,5m)

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

H-formet tung profil

Profilvæg aluminium harpoon tung med huller (2,5 m)

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

H-formet tung perforeret profil

Profil loft aluminium harpun system 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Aluminiums loftsprofil for harpun.

Aluminiumprofil 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg, loft

Universal profil til installation.

PVC profil væg harpun system 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

PVC vægprofil for harpunsystem

PVC profil væg harpun system perforeret 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: Væg

PVC Profil "Tøj Peg" væg Descor, Clipso 2,6m

Udnævnelse: Til stoflofter

Fastgørelsestype: væg

PVC vægprofil til stoflofter

PVC-profil "Clothes Peg" væg med huller Descor, Clipso 2,6m

Formål: Klipsystem

Fastgørelsestype: Væg

PVC Profil "Tøj Peg" loft Descor, Clipso 2,6m

Udnævnelse: Til stoflofter

Fastgørelsestype: loft

PVC-profil "klædespids" loft til stof.

Profil "PVC" Clothespin "loft med huller Descor, Clipso 2,6m

Udnævnelse: Til stoflofter

Fastgørelsestype: loft

PVC-profil "klædespids" loft til stof.

Aluminium profil shtapikovy standard 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

Aluminiums vægprofilstandard til.

Aluminium shtapik lette profil 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

Aluminium vægprofil letvægt til.

Profil shtapikovy U-formet perforeret 2 m

Formål: Shtapikovaya / Wedge system

Fastgørelsestype: Væg

Profil shtapikovy aluminium h-formet 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

H-formet aluminiums vægprofil til.

Shtapikovy profil h-formet perforeret 2m

Formål: Shtapikovaya / Wedge system

Fastgørelsestype: Væg

Profil shtapikovy PVC 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

PVC vægprofil til kilesystem

PVC hvid perle 1m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

PVC-perle til fastgørelse af banen c.

PVC-kilefiksering til separation baguette 2,6 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgør kile til opdelingsprofil

Profil dividende skrå 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Profil adskiller sig tilbøjelig til installation.

Aluminiumdelingsprofil 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Separationsprofil til montering af lofter.

Profil dividende "vinkel" aluminium 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg, loft

Profil dividende vinkel for.

PVC profil kile dividere 2,6m

Formål: kilesystem

Fastgørelsestype: loft

PVC kile profil

PVC sokkel til en ahornseparation baguette hvid 2,6 m

Fastgørelsessystem: Shtapikovaya system

Profil forbinder aluminium vertikal SP2 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Tilslutningsprofil til loftinstallation.

Profil for niveauovergang med belysning NP-5 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Aluminiums vægprofil for trin.

Profil for niveauovergang med baggrundsbelysning KP-2 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Aluminium stelprofil med lys

Stretch ceiling profiler i online butik

Vores online butik tilbyder en bred vifte af profiler til stræklofter. Her finder du alle former for baguetter til fremstilling af væv og filmrammer, enkelt- og flerniveau systemer.

Online bestilling er en mulighed for hurtigt, komfortabelt og billigt at købe en baguette til stretchlofter engros og detailhandel. Vi tilbyder kun produkter af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Profil sortiment

Vores online butik sælger aluminium- og PVC-profiler til spændingsstrukturer.

PVC profil til hængende lofter

Polyvinylchlorid-baguetter er fleksible, så de er uundværlige ved montering af lofter på buede overflader. Tæt adhærer ujævne vægge, PVC-profiler skjuler deres defekter.

Installeringsteknologien i Clipo og Descor luksustofter er baseret på brug af PVC-pin-baguetter. Fastgørelsesklips baguettes holder stoffet sikkert. Deres brug reducerer installationstiden og gør det muligt at aflevere maskeringstape.

Vi tilbyder PVC-kile- og kilefordelingsprofiler, kiler, bundplader og vvs-stifter, tøjnåle (lofter og væg) baguetter, perforerede og forstærkede harpunprofiler, stødstop og også glasperler.

Aluminiumprofil til lofter

Metal baguetter er holdbare og pålidelige, holdbare og lette, derfor giver de høj kvalitet og holdbare lofter. Derfor er det aluminiumsprofiler, der er designet til at skabe originale lofter i design og multi-tierede strukturer af forskellige former med eller uden belysning.

I vores butik finder du aluminium harpun-baguetter til svævende lofter, der giver dig mulighed for at skabe en særdeles spektakulær LED-baggrundsbelysning og gør det nemt at udskifte ledbåndet, der er monteret i slidserne under plastik gennemsigtige indlæg.

Multi-level konstruktioner er samlet som designer takket være elementer som loft og væg harpoon profiler til klapløs overgang, gearkasser til KP til belysning, loft stopper med et tværsnit i form af bogstaverne Z og Y.

Samlinger og overgange i komplekse lofter er skabt ved brug af harpun vinkel og universal, opdeling og tilslutning, skrå og lodret baguetter, og en aluminium band-bandage sikrer pålidelig fiksering.

For elskere af indenlandsk teknologi tilbyder vi hæftemetal baguetter (standard, perforeret og letvægts). Blandt de nye produkter i intervallet er Anvend applikationer (0; 0,5 og 40) til udskårne lofter. Og for en skjult hængsel gardiner og lambrequins, vi har et metal loft cornice.

At købe en baguette til stræklofter

Samarbejde med os er rentabel og praktisk. Efter at have valgt synlige eller skjulte, harpoon eller bezgarpunnye, PVC eller aluminium baguetter i vores katalog, kan du betale dem på nogen måde bekvemt for dig:

 • hvis du er i Moskva - i kontanter på vores kontor eller efter levering af kurer;
 • Nonresident-brugere kan bruge Yandex.Money-systemet eller via Alfa-Bank.

Vi udfører levering af profiler og andre komponenter i Moskva og til transportselskabet (med en ikke-hjemmehørende ordre) fra 8-00 til 21-00. Ved bestilling af mere end 30 tusinde rubler er leverancen GRATIS.

Effektivitet og ansvar for godets integritet - garanteret! I Moskva leverer vi ved vores egen transport (uden at løfte varer til gulvet). For levering af varer i Rusland samarbejder vi med mange leveringstjenester: "Business Lines", "PEK", "Baikal Service", "ZheldorAlyans", "SeverKim", "ZhelDorEkspeditsiya" "Elite Trans" osv.

Forsigtig, plastik (PVC) baguette!

Kære venner, jeg vil advare dig mod at bestille stræklofter på en plastik (PVC) ramme.

For at reducere omkostningerne ved den endelige pris bruger nogle installatører PVC-baguette (profil) i konstruktionen af ​​strækloftet. Levetiden for et sådant loft er 3 til 5 år. I betragtning af at strækningstakets virkelige liv kan være 15-20 år.

Køb en billig en, du sparer et øre beløb, men du får et produkt af uanstændig kvalitet.

Ideelt set skal rammen af ​​strækloftet være lavet af aluminium, kun i dette tilfælde kan levetiden beregnes i årtier.

Hvorfor PVC-profilen ikke er egnet til hængende loft?

 1. Deformeret under installationen. Ved tilspænding skubbes skruerne undertiden gennem profillegemet med dannelsen af ​​revner. Og da dette element er usynligt, vil du aldrig vide om mulige fejltagelser under installationen.
 2. Deformeret under strækning (opvarmning). PVC-baguette blødgør, når den opvarmes, dvs. at blive mere elastisk, hvilket under visse omstændigheder gør det svært at reparere nettet. Med en stærk spænding i lærredet kan han også bøje sig ned fra væggen. Med aluminium guider sker dette ikke;
 3. På grund af manglen på den nødvendige stivhed i profilen er det ekstremt svært at lave en perfekt flad loftsramme, men rammen er grundlaget for både lærredet og maskeringsbåndet (soklen). Som følge heraf har både loftlinjen og indsatsen uregelmæssigheder og bøjninger. Slutresultatet kan ikke være over gennemsnittet;
 4. Plastic baguette over tid ændrer sine egenskaber (for at blive mere skrøbelige), hvilket reducerer dets kvalitetskarakteristika. Dette skyldes tilstedeværelsen i sammensætningen af ​​flygtige stoffer (blødgørere, fyldstoffer osv.). Og da en baguette i brug bærer konstant koncentreret belastning, skal dens styrke over hele levetiden være konstant;
 5. Ofte er PVC baguette af økonomiske årsager lavet af affaldsmaterialer, hvilket påvirker strækloftets miljømæssige egenskaber negativt.
 6. Strækloftets levetid på PVC-rammen er i det mindste halveret. Der er tilfælde, hvor baguetten bogstaveligt smuldrede i hænderne, da man forsøgte at demontere et relativt ungt loft.

Hvad siger de i fagfolk?

Mest sandsynligt vil du aldrig høre åben kritik af PVC-baguette fra eksperter. De, der arbejder med ham, genkender aldrig højst de mangler i materialet, der bringer dem en stabil indkomst.

Men på sidelinjen, som de siger, indbyrdes, mange installatører karakteriserer denne profil negativt. Det skal udbores oftere, det deformeres, når det skrues i en skrue, nogle gange bryder det, der er en sandsynlighed for en bøjningsbrud, den deformeres under strækning under opvarmning mv. Den eneste fordel er prisen.

Denne baguette er kun gavnlig for ejere af virksomheder med en stor omsætning, da den er mindst dobbelt så billig som aluminium. Til alle de andre bærer han kun skade. Som følge heraf lider installatøren, som har brug for at arbejde med denne og den almindelige køber, der, som man tror at han sparer, får billige forbrugsvarer med et negativt levetid.

For en privat mester, på grund af den beskedne mængde, kan han ikke rigtig spare penge, og derfor er der ingen mening at snavse sit gode navn på grund af en bagatell.

Spørgsmål om dette emne:

Men trods alt giver store virksomheder en garanti på 10-20 år på materialer, er det værd at bekymre sig om loftets levetid?

Selv som det står. En stor garanti er bare en grund til at tænke. PVC baguettes ikke mere end 3 år til stede på vores marked, hvordan kan et firma give ham en så stor garanti? Dette er et trick. Mange virksomheder med bestemte mellemrum lukker og åbner nye under samme mærke. Virksomheden ændrer den juridiske enhed. Din garanti brænder, og selskabet fortsætter med at malkke de nye "garanti elskere". I vores land, garantier, hidtil kun på papir. Faktisk arbejder de ikke i 99% af sagerne. Beklager, men det er sandt.

Hvorfor er aluminiums baguette bedre end PVC-baguette?

Alu-baguetten er stærkere, den vil ikke skrumpe, vil ikke knække, den har høj viskositet, trækstyrke, det påvirkes ikke af høje / lave temperaturer, det holder sin form perfekt. 25 års brug af aluminiumsprofiler i konstruktionen af ​​et strækloft viste, at selv efter mange år kan det genanvendes med praktisk taget de samme tekniske egenskaber. Og på grund af tilstedeværelsen af ​​en oxidfilm på overfladen påvirker det ikke miljøet, i modsætning til PVC.

Er det virkelig umuligt at bruge PVC-baguette?

Det kan bruges i værelser med små dimensioner, såsom badeværelser, omklædningsrum, smalle korridorer - hvor webspændingen ikke er så stor. Det kan også bruges, hvis det er nødvendigt at montere strækloftet på ujævne overflader, for eksempel hvis væggene ikke har været plaster og i buede strukturer. Men i dette tilfælde skal begrebet "kan bruges" opfattes som acceptabelt, måske, men ikke som "anbefalet". Under alle omstændigheder kan det ikke være en tilsvarende erstatning for en aluminiums baguette.

konklusion

Situationen med PVC-profilen har udviklet sig i overensstemmelse med det allerede udviklede mønster, når en god idé ved første øjekast er kommet til absurditet. En plastikprofil kunne være et værdifuldt alternativ til aluminium, men på grund af grådigheden hos markedsdeltagere mislykkedes denne ide.

For at reducere omkostningerne begyndte PVC-baguetter at blive fremstillet af affaldsmaterialer uden sikkerhedsmargin uden beregninger og korrekt design. Nogle underholdende forhandlere købte ekstrudere og begyndte at producere en profil næsten i kunstige forhold uden at overholde produktionsstandarderne.

I konkurrencekampen ser det ud til, at virksomhederne bør forbedre kvaliteten af ​​deres produkter og serviceniveauet, men det omvendte sker. De reducerer omkostningerne på grund af lav pris, ikke bekymrer sig om kvaliteten af ​​slutproduktet.

Denne artikel er bare min mening, baseret på personlig erfaring (såvel som erfaringerne fra mine bekendte kolleger) uden krav på den ultimative sandhed. Hvis du har lyst til at gøre indsigelse mod eller udfordre disse oplysninger, bedes du skrive til mig via e-mail. Jeg er altid åben for at diskutere dette problem.

Ud over mine ord fandt jeg en video, der i alle farver bekræfter det jeg skrev ovenfor (videoen er ikke min).

PVC-baguetter til hævede lofter.

Baguettevæg | PVC

PVC-baguette har stor popularitet. Denne mulighed er forskellige budgetomkostninger og acceptabel kvalitet. Denne type produkt kan kombineres med forskellige typer indsatser.

Materiale: PVC plast.

Producent: Dial Plus, Rusland.

Passer til alle typer harpun. At købe

Baguette til 3D lofter | PVC

Baguette 3D PVC - en speciel profil, der bruges ved montering af 3D-lofter. Det er en profil med to hylder under harpunen, mellem dem kan du placere LED stripen for at fremhæve første niveau.

Materiale: PVC plast.

Passer til alle typer harpun. At købe

Baguette til svævende lofter | PVC

Baguette plast til svævende lofter (væg). Ideen om et flydende loft indebærer indledningsvis oprettelsen af ​​en halo på væggen fra 10 til 20 cm. Dette opnås ved at placere lyskilden i en vis vinkel. Dette blev gjort muligt takket være den flydende profil. Profilen tilbydes med en speciel gennemskinnelig indsats, som har et særligt oversættelseslag (overfører 90% af lyset, forsinker ultraviolet, ensartet dispersion). Samt den unikke fordel ved profilen er muligheden for montering og demontering af LED stripen.

Materiale: PVC plast.

Passer til alle typer harpun. At købe

Baguette sømløs væg "tøjspænde" | PVC

Baguette PVC væg "tøjskive" er designet til installation af stofstræklofter. Profilen er fastgjort til væggen og giver hurtig, bekvem og pålidelig fastgørelse af lærredet. Det er en fremragende løsning til installation af stofstræklofter.

Materiale: PVC plast.

Baguette sømløs loft "klædepinde" | PVC

Loftsprofil PVC "klædespids" er designet til installation af stofstræklofter. Baguette er lavet af fleksibel PVC. Fastgjort til loftet. Praktisk taget tager ikke højden af ​​rummet. Det er en fremragende løsning til installation af stofstræklofter.

Materiale: PVC plast.

Separation baguette | PVC

Adskillelsesprofilen har mange fordele. Baguette bruges til at omgå kolonnerne, dækspændingsstoffer, styrke spændingsstrukturen, hvis loftet er installeret i store områder.

Materiale: PVC plast.

Z-formet bump | PVC

Z-formet bump bruges til montering af fladniveau stræklofter. Baguette giver krøllede overgange og kinks af loftet struktur. Det letter og accelererer installationen af ​​et strækloft.

Stræklofter

Blandt andre måder at afslutte overflade dominans i dag for strakte paneler. En vigtig komponent når man køber et strækloft er baguettekvaliteten, fordi det er bærerdelen af ​​hele ophængningssystemet, som er monteret på loftet eller vægge, og skal derfor modstå en enorm spændingskraft uden at deformere på samme tid. Lad os tale i dag om typer af profiler til loftet af gipsplader og strækstof.

Indhold:

Funktioner af loftprofilen

Stræklofter er konstruktionen af ​​kluden, som er fastgjort på en plast eller metal baguette (profil) under hovedloftet. Stræklofter blev først leveret til verden i 1984 i Frankrig og senere optrådte på det russiske marked i 1995. Spændbeklædningsgenstande blev oprindeligt brugt i lejligheder og kontorer, hvor det var ret vanskeligt at fastsætte forskellige loftfejl.

Måske er baguetten den vigtigste komponent i spændingsdukken. Dette er en speciel profil designet til at sikre loftet. Fabrikken baguette længde er normalt 2,5 meter, men om nødvendigt kan den skæres på installationsstedet ved hjælp af en kværn i segmenter af den ønskede længde.

Processen med at installere stretchklude begynder med fastgørelse af baguetten rundt om rummets hele omkreds, og først efter at de fixerer og strækker PVC-folien. Når PVC-profilen er monteret og banen er fastgjort i den mellem filmen og væggen, forbliver kun to millimeter af den synlige del af den hvide bane. Baguette har særlige egenskaber, der gør det muligt for profilen at blive brugt i rollen som "tuck", det vil sige en film til en spændingsstruktur er indsat i den.

En sådan tilknytning er så stærk, at den kan modstå en belastning på 20 kg per kvadratmeter af loftet, hvilket giver mulighed for at hænge malerierne er ret store (Nogle kilder op til 100 kg!) - 6 til 12 meter og mere, mens der sikres pålidelig profil. Med denne metode til montering af filmen kan du demontere og installere stoffet ret hurtigt, det er muligt at justere stræklofterne under installationen.

Genanvendelig brug af en PVC-profil til et strækloft gør det muligt at reparere loftet, udskifte filmen, dræne vandet om nødvendigt, når dine naboer oversvømmer dig. Evnen til at installere og fjerne filmen i profilen kommer op til otte gange!

Typer af baguette til strækloft

Baguetter til PVC film er af disse typer: loft, væg, adskillelse og speciel.

 1. Universal profil er designet til at arbejde med tredimensionelle og krøllede designs.
 2. Wall baguette er egnet til fastgørelse af lærredet langs omkredsen af ​​rummet til vægkonstruktionen (svarende til monteringen af ​​profilen af ​​hævede lofter).
 3. Ved hjælp af loftet baguette fastgøres lærredet ved sine kanter til overfladen af ​​det stationære loft, hvis der ikke er mulighed for fastgørelse til væggene.

Der er også specielle typer af profiler, der afhængigt af systemet er designet til specifikke forbindelser, design kompleksitet og installationssted.

Separate baguetter kan bruges med et for stort område i rummet - over 60 kvadratmeter, når der er mulighed for at sænke under lærredets vægt. Separate profiler giver dig mulighed for at udstyre stræklofterne i flere installationsafsnit. En separationsprofil anvendes også, når der tilsluttes to forskellige dåser, overlapper store områder og omgå kolonner.

Den separate skrå profil eller dobbelt giver chancen for at klare to klæder på én gang. Det anvendes hovedsagelig til loftkonstruktioner, der er vanskelige at fremhæve, for eksempel hvis der anvendes gennemsigtige lærred. Dette kan skabe en stjerneklar himmel effekt.

Hjørneprofilen har i sit design to dele, som er forbundet under installationen. Bruges til at skabe alle slags loftkonstruktioner på flere planer, den vinkelforbindelse af malerier og bypass-bygningselementer. Også brugt til dette formål er en speciel konstruktion profil til multi-level stretch lofter.

Der er også strukturelle og vinkelprofiler med ensartede filer, så det er nemt at bøje. De er vant til at installere buen på flere niveauer og installere buede lofter.

Også baguetten til en spændeklæde er opdelt i usynlig og synlig, det vil sige, den er klassificeret ifølge en sådan indikator som usynligheden eller synligheden af ​​baguetten under kanten af ​​kluden, der blev installeret.

Plast PVC Baguette

Plastpose af PVC er universel til installation af stræklofter og kan kombineres med næsten enhver lofts harpoon. Den nederste del af slottet gentager næsten al den geometri, der findes i aluminiums baguette til hængende lofter.

Synlig PVC profil er designet til fastgørelse til lærredets væg samt til forskellige vertikale planer. Monteringstrinet er 10-20 centimeter. Den synlige del er hvid, halvmattet, 26 mm bred. Hvis der anvendes en sådan baguette, er den installeret med en synlig klingeharpe, og der er ingen grund til at bruge maskeringstape. Det mindste tab af højden er 3 centimeter.

Usynlig PVC-profil til loftet i dag er en ret almindelig baguette, som bruges til fastgørelse til lærredets væg samt til forskellige vertikale overflader. Sådanne profiler kan gentage alle uregelmæssigheder af væggene. Mounten skal ikke være mere end 10-20 centimeter.

Kun ved hjælp af en usynlig baguette kan buede sektioner af lofter uden synlige trin, hvis radius er mindre end 200 millimeter. En sådan afbøjning som vandret udføres uden at skære bagvæggen. Mindste tab af lofthøjde er ca. 2,5 centimeter. De huller, der dannes mellem loftet og væggen, dækkes normalt med maskeringsbånd.

Aluminiumprofil

Aluminiumsprofilen, der er designet til montering af spændeklude med harpunteknologi, gør det muligt på meget kort tid at færdiggøre installationen samt at hurtigt demontere PVC-folien. Takket være en temmelig grusom profil sikres holdbarheden og pålideligheden af ​​fastgørelsen, og også vinklen holder sig godt, når den skæres. Frontvæggen har en optimal tykkelse af profilerne, hvilket gør det muligt at modstå spændingskraften på nettet ganske godt.

Loft aluminium baguette er designet til at fastgøre dit spændingsstof til loftet samt forskellige vandrette overflader. Minimum højde tab op til 2 centimeter. Spaltet mellem panelet og væggen er dækket af et maskebånd.

Den universelle aluminiumsprofil til et strækloft er beregnet til at fastgøre filmen på forskellige planer, der har høj stivhed. Det følger heraf, at fastgørelse er mulig til loftet og væggen i trin på op til 50 centimeter. Mindste tab af lofthøjde når 3 centimeter. Mellemrummet mellem loftoverfladen og væggen er også dækket af et maskebånd.

Væg aluminiums baguette er designet til fastgørelse af spændevævet til forskellige vertikale overflader og vægge. Har også stivhed uden at gentage de små uregelmæssigheder af væggen, monteret i intervaller på 15-20 centimeter. Samtidig når det mindste tab af lofthøjden 3,5 centimeter. Mellemrummet mellem loftet og væggen dækkes normalt med et maskeringsbånd.

Aluminiumsdeleren til strækloftet er designet til at forbinde to spændingsbaner, hvis du skal omgå kolonnerne såvel som overlapper forholdsvis store områder. Tabet af loftets højde er ca. 2 centimeter. Gabet, der dannes mellem dåserne, er også dækket af et maskeringsbånd.

Typer af monteringsspændeskiver

I dagens tid for nedhængte lofter er der tre temmelig almindelige metoder til fastgørelsesdele: kil, harpun og hæftning. Disse typer af fastgørelsesanordninger har forskellige ulemper og fordele.

Hæfteknologi

Den billigst og overkommelige russiske fastgørelsesteknologi spændingsstof. Med denne type PVC-fastgørelse er lærredet taget lidt større end hovedloftet. Baguetter er monteret på vægge meget tæt på bundfladen. Afstanden mellem hoved- og strækloftet er kun et og et halvt centimeter. Filmen er fastgjort til profilen som en sokkel, som er skum eller plast.

Det er også muligt at tilslutte ved hjælp af fleksible indsatser, hvis flyene på svingene har små krumninger. Med denne type montering er det let at komme til hovedloftet, hvis det er nødvendigt (for at reparere loftet, ledninger og fjernelse af oversvømmelser). På en sådan montering kan du også installere et forholdsvis let, sømløst stof.

Wedge teknologi

Den hollandske kile type mount viser en temmelig god kombination af kvalitet og pris. For det første er en metalfastgørelsesprofil til loftet installeret omkring rummets omkreds i en afstand af 3 centimeter fra hovedloftet. Derefter opvarmes lærredet, og ved hjælp af specielle kiler fastgøres kanvasens kanter i profilen. Så når den afkøles stramt strækker den sig og danner således en perfekt flad overflade.

Så er overskydende PVC trimmet eller gemmer sig bag dekorative sokkler. Selvfølgelig er kileteknologien dyrere end shtapikovoyen, men giver en ret høj pålidelighed af forbindelsen af ​​filmen med profilen og tillader baguetten at ligge på ujævne overflader. Denne teknologi giver dig også mulighed for hurtigt og nemt at adskille loftet til lægning af kommunikation og reparationer.

Harpun teknologi

Harpunteknologi er en af ​​de mest pålidelige og dyre teknologier til fastgørelse af spændingsmaterialet. Her er hvad harpunteknologien består af: En kant er lavet rundt om PVC-filmens omkreds i form af en krog lavet af ret stærkt metal. Ved hjælp af en sådan grænse er nettet fastgjort i profilen. Denne teknologi gør det muligt at reducere lærredets størrelse, fordi filmens spænding er færdig på fastgørelsestidspunktet.

Filmen opvarmes før spænding, og så indsættes den i profilsporet til fastgørelse. Først trækkes filmen diagonalt, og først efter det - rundt om loftets omkreds. Derefter afkøles og strækker filmen og danner en flad overflade. Den største fordel ved harpunteknologi er, at du kan bruge enhver form for profil til et strækloft, og det er heller ikke nødvendigt at installere sokler på væggene - det vil sige, at hele fastgørelsessystemet af PVC-folien er skjult.

Loftprofil montering

Inden du vedhæfter loftprofilen til loftet, skal du vælge det. Det er bedre at give deres fortrin til fordel for aluminiumsprofiler, de er stærkere, mere pålidelige, mere holdbare og ser meget mere solide ud. Men plastprofiler til stræklofter bruges meget sjældnere.

Det mest rimelige køb vil være skjult vægprofil. Denne profil giver mulighed for at skabe lige og buede former. En loftsprofil anvendes hyppigere for et strækloft, som er fastgjort direkte til loftoverfladen selv og er U-formet.

Når du har valgt en baguette, skal du beslutte, hvilken type fastgørelse nettet skal være på de profiler, du vil installere. De monteringsmuligheder vi har beskrevet ovenfor. Den mest populære mulighed er harpun. Producenter, der stadig er i fremstillingsfasen af ​​PVC-film, svejses til lærredens særlige harpuner. Og baguetten har vedhæftede dockningselementer, tøjnåle og stik. Alle disse elementer skal vælges i forvejen under hensyntagen til størrelsen af ​​spændevævet.

Under fastgørelsen af ​​profilen er det vigtigt at sikre, at der ikke er skjulte ledninger i stedet for fastgørelsen. Derefter er det nødvendigt at finde den laveste vinkel, langs omkredsen af ​​rummet et vandret niveau springer ud af det, idet loftets position indstilles under hensyntagen til baguettens højde. Profilen kan i det mindste næsten ligge imod gulvpladerne eller være placeret i en vis højde fra dem.

Endene af profilen i hjørnerne skal skæres i en vinkel på 45 grader. Og mellem 2 baguetter skal efterlade et teknologisk hul på ca. 5-8 millimeter. Ifølge størrelsen af ​​loftsophænget laver de en krydsfinerbund og laver derefter pantelåner til lysekronen. Og fastgørelsen af ​​punktbokse gøres på en anden overkommelig måde, hvilket gør det muligt at sænke dem direkte ind i planet på nettet ved hjælp af et laser- eller hydroniveau.

Når du bruger en laser, kan du også overføre mærker til overfladen af ​​gulvet, du kan finde de steder, hvor lysene er placeret. På steder, hvor gardinerne er fastgjort, er det nødvendigt at organisere de indlejrede elementer med pålidelig fastgørelse til pladen.

Det er bedre ikke at bruge loftsbøjler, fordi de ikke skelnes af tilstrækkelig stivhed. Derfor er det nødvendigt at foretrække træstænger, der er op til niveauet af spændingsvævet i højden. Og efter at du strækker PVC-folien, vil alle monterede elementer blive fastgjort til deres pånekuponer. På steder med punktering af kluden for troskab skal du holde plastikskiver.

Således forstår du, hvorfor det er så vigtigt, at man nærmer sig valget af loftprofilen, fordi hele strækloftet holder fast på det! Og det er ikke længere en vittighed, da det kan modstå op til 100 kg vægt pr. 1 kvadratmeter, så kan du forestille dig, hvor holdbar baguetten skal være.

Pvc baguette produktion

form
tilbagemeldinger

Vi producerer

Wall baguette farve hvid

Baguette usynlig mur til harpunsystem fra firmaet "OLEMAR" på det russiske marked er den mest almindelige type profil til montering af spændingslofter. Den samlede geometri baguetten giver dig mulighed for nemt at tilslutte en baguette fra forskellige pakker, selvom det er en anden navneprofil. Et centralt element i vores profil er dens alsidighed ved udvælgelsen af ​​en harpun og maskeringstape (indsæt). Vores kvalitetsstandarder giver dig mulighed for at holde kendte typer af "bløde" komponenter og kræver ikke, at du søger efter nye leverandører yderligere. For at øge hastigheden og bekvemmeligheden ved installationen producerer vi også perforeret PVC-baguette med allerede forberedte monteringshuller til montering på væggen.

Wall baguette farve i vægt

Ved at tage højde for kvaliteten frigør vi ikke den lette baguette under noget navn, da en eventuel reduktion i profilens masse fører til ustabilitet under installationen og manglende evne til at klare den rette belastning, som dannes under lærredets spænding. Vores sortiment giver dig mulighed for, selv inden for et begrænset budget, at købe det ønskede antal af en profil uden tab af kvalitet. Den reducerede pris for en del af produkterne var en naturlig konsekvens af vores succesfulde arbejde med leverandører af farvede råmaterialer, som i deres fysiske egenskaber er næsten lige så gode som hvide. De endelige produkter passerer de relevante tests for skrøbelighed og elasticitet for hvert parti af råmaterialer. De optimale testværdier, som vi bruger til at vurdere kvaliteten af ​​vores produkter, indebærer ikke forskelle i farve på baguetten, hvilket igen fører til udseendet af et begrænset udbud af kvalitet baguette til de forbrugere, der søger det mest succesrige pris / ydelsesforhold.

PVC separation baguette til andet niveau

Med udbredelsen af ​​lofter på flere niveauer blev problemet med manglen på en partition baguette og PVC-bump stop tydelig. Et ægte gennembrud på markedet for denne type komponent var frigivelsen af ​​vores adskilte baguette og vores chipper, der udrydder de mangler, der er forbundet med den tidligere generation af denne type PVC-materialer, som syntes som følge af mindlessly kopiering af geometrien af ​​aluminiumanaloger. Når vi udviklede vores linje af multilevelprofiler, tog vi højde for den lavere stivhed af PVC i sammenligning med aluminium, hvilket førte til tilsætning af en speciel stiver i separationsbaguen. Et sådant skridt tillod os at undgå bøjningsseparatoregenskaberne for andre PVC-prøver under installationen, hvilket førte til den upålidelige fastgørelse af harpunen og plugens ende. Kombinationen af ​​de L-formede og Z-formede typer af bumpen eliminerer muligheden for at vride dette element i en multi-level struktur, når du installerer den krumme ramme af det fremtidige loft. Denne tilgang tillod os ikke kun at bevare plastik, der er ejendommelig for PVC-profiler, men også for at øge installeringshastigheden for flere niveauer uden kvalitetsforringelse, for ikke at nævne de besparelser, som alle deltagere modtager for at skabe et færdigt loft.

Også blandt de vigtigste fordele ved separationsbaguetten og PVC-chipperen fra OLEMAR-selskabet skal tilskrives, at profilen ikke deformeres under transport, kræver ikke skæring i små radier og ikke mindst billigere end sine aluminiummodeller med 2 gange.

PVC kofanger type LZ

Med udbredelsen af ​​lofter på flere niveauer blev problemet med manglen på en partition baguette og PVC-bump stop tydelig. Et ægte gennembrud på markedet for denne type komponent var frigivelsen af ​​vores adskilte baguette og vores chipper, der udrydder de mangler, der er forbundet med den tidligere generation af denne type PVC-materialer, som syntes som følge af mindlessly kopiering af geometrien af ​​aluminiumanaloger. Når vi udviklede vores linje af multilevelprofiler, tog vi højde for den lavere stivhed af PVC i sammenligning med aluminium, hvilket førte til tilsætning af en speciel stiver i separationsbaguen. Et sådant skridt tillod os at undgå bøjningsseparatoregenskaberne for andre PVC-prøver under installationen, hvilket førte til den upålidelige fastgørelse af harpunen og plugens ende. Kombinationen af ​​de L-formede og Z-formede typer af bumpen eliminerer muligheden for at vride dette element i en multi-level struktur, når du installerer den krumme ramme af det fremtidige loft. Denne tilgang tillod os ikke kun at bevare plastik, der er ejendommelig for PVC-profiler, men også for at øge installeringshastigheden for flere niveauer uden kvalitetsforringelse, for ikke at nævne de besparelser, som alle deltagere modtager for at skabe et færdigt loft.

Også blandt de vigtigste fordele ved separationsbaguetten og PVC-chipperen fra OLEMAR-selskabet skal tilskrives, at profilen ikke deformeres under transport, kræver ikke skæring i små radier og ikke mindst billigere end sine aluminiummodeller med 2 gange.

Wall baguette - typer, omfang og installation

Baguette - et element af indretning og kun et element af indretning. Han spiller rollen som understreger eller fremhæver enten et særskilt element, for eksempel et dørkar eller et helt rum, for eksempel et værelse eller en hel lejlighed.

Der er to hovedtricks:

 • rammevalg;
 • Valg lukket sløjfe.

Foto træ dekoration element.

Denne vejledning vil fortælle dig om tricks, typer af baguetter og hvordan de er rettet.

Typer, omfang

Indvendige dekorative detaljer har flere fundamentale forskelle, som ikke kun omfatter et andet omfang, men også en prisbestanddel og fastgørelsesmetoder.

En vigtig division er den type materiale, hvorfra baguetten er lavet:

 • metalprodukter (hovedsagelig aluminium);
 • træ baguettes;
 • plastanaloger;
 • gipsprodukter.

Ved placering:

Den samme teknik kan udstedes træbue.

For information! Der er en designteknik, der giver dig mulighed for at bestemme tykkelsen af ​​produktet til forskellige rum. Hvis lofterne i værelserne er høje, er dekorationen lavet med brede lameller, hvis lofterne er standard, mindre end 3 m, så anvendes en smal baguette. En wall baguette bruges til udformning af døråbninger, en bred er valgt, og som uafhængige elementer kan f.eks. Rammer - smalt materiale anvendes.

Træ på væggene

Det er meget logisk at antage, at trægrænsen bruges i de værelser, der oprindeligt var dekoreret med træplank eller træpaneler. Derudover er brugen af ​​træ tilladt i mange klassiske versioner af stilarter eller deres kombinationer.

Her kan du også lave en division med vægt på pris:

 • billige produkter fremstillet af fyr eller gran;
 • gennemsnit for prisen - birk, cedertræ eller lærk;
 • VIP dekorative elementer: mahogni, kirsebær, eg, valnød - deres pris vil være høj for mange.

Valget af træ som basismateriale skyldes meget mange faktorer, der forlader denne baguette ret bred niche.

 • Materialet er miljøvenligt, forårsager ikke allergier og kan anvendes i alle lokaler;
 • et stort antal farve- og teksturløsninger af naturlig oprindelse. Ved påføring af lak og plet på en billig fyrbase kan du reproducere næsten enhver slags træ;
 • Relativ let teknologi til fastgørelse af produkter til enhver overflade: træ, sten eller beton.

Rammer skabe stil.

Sammen med positive kvaliteter har dekorative baguetter til trævægge en række ulemper:

 • På vægge med ekstraordinær geometri er fiksering af træfileter ret problematisk. Det er nødvendigt, enten specielt blødgøring af træ eller adskillelse af lamellen i fragmenter, hvilket vil forværre udseendet af hele ensemblet;
 • Pris korridoren for træ vil være højere end for plast. PVC-baguetter er billigere, og de løser helt det første problem;
 • træ er underkastet rådner, krakning og andre deformationsprocesser, især hvis brættet blev brugt til produktion af naturlig fugt.

Naturligvis har andre materialer ikke disse ulemper. Imidlertid er træ altid et varmt materiale, og det er en trævægs baguette, der giver hjemmet komfort og varme.

Fastgørelse til forskellige materialer

Fastgørelse af materialet til træet er ikke vanskeligt, selvom fastsættelse til andre grunde ikke er meget vanskeligere.

Hele processen sker som sådan:

 • lamellerne samles langs hele omkredsen, overskydende materiale skæres af med en regelmæssig hacksav med en klud på træ, minisirkelsav eller stiksav;
 • Kulstofkonstruktioner er det nemmeste og mest kvalitative at danne med en mini cirkelsav, kaldet en drage;

Fastgør træet til væggen.

Tip! Hvis du ikke har en cirkelsag, er dette ikke så stort problem. Skæring ved 45 grader er ret simpelt. På detaljerne tegnes en firkant med en side svarende til baguettens bredde.

På firkanten er diagonalen tegnet således, at den øverste del er ved at skære det ydre forbindelsessted, og den nederste del er den indre. Wall baguette ret let savet med en hacksaw og rengøres med Emery papir.

 • Baguette på væggen til en træbase er fastgjort med konventionelle skruer. I dette tilfælde indsættes hylshullerne 1 mm ind i delens krop;
 • Hul under skruen er forseglet med en speciel kitt på træ. Efter tørring opstår slibning af lameller og fyldninger. Produkter med sæler er lakeret.
 • lidt hårdere er at fastgøre en træsukker til en betonbase eller mursten. I dette tilfælde, i væggen er det nødvendigt at forberede hullerne til dowels.

Skær i en vinkel.

Til dine oplysninger! Produkterne selv er ikke fyldt med ekstra funktioner; yderligere elementer, såsom ure, malerier mv. Er ikke fastgjort til dem, så for at fastgøre en baguette til væggene er der nok små dowels med en minimumslængde. Fastgørelsestrin 50-60 cm.

Detaljerne med mindre længde er fastgjort på to selvdrejende skruer. En reduktion i monteringshøjden er tilladt, hvis væggen har en halvcirkelform eller anden kompleks geometri, som en træplade kan klare.

Sammenlign, anvend

Aluminium vil klare loftet.

Træ er ikke det eneste materiale, som markedet tilbyder som dekorative elementer til vægge og lofter. I bogstavelig forstand indånder plastik og PVC i træets bagside. Til sammenligning vender vi hen til bordet:

 • Meget lys;
 • let fastgjort med lim på væggen eller til loftet med egne hænder;
 • vægten af ​​en pakke baguette eller loft vil være minimal;
 • Produkter kan males, især polystyren skum.
 • Plastprodukter er ikke miljøvenlige;
 • brænde godt;
 • den anvendes sammen med lim, som har toksicitet;
 • Under installationen, i tilfælde af klemning på delene, dannes der buler, som ikke fjernes, en ny del skæres ud.
 • Naturligt holdbart materiale;
 • det kan bruges ikke kun til silkebriller, tagskærme, men også til stræklofter;
 • materiale brænder ikke;
 • fiksering af produktet er det samme som træmodstanden.
 • I mangel af dekorative bånd med efterligning af andre naturlige materialer har aluminiumprodukter et ret kedeligt udseende;
 • Aluminium kan anvendes til et meget begrænset udvalg af stilarter og stilarter;
 • Prisklassen af ​​produkter er sammenlignelig med et træ, hvilket efterlader nogle sten langt bagud.
 • Rimelig holdbar og miljøvenlig;
 • giver dig mulighed for at genskabe ikke kun den krævede størrelse, men også dekorative mønstre på selve produkterne;
 • i pris korridoren vil være billigere end træ.
 • Materialet er skrøbeligt, når det brydes af fragmenterne, kræver hele delen udskiftning;
 • forfatterens værker er dyre;
 • baguetter er bange for fugt.

Tip! Det er nok at feste hjørnetakstrukturen kun med den ene side til loftet eller til væggen, og ikke to.

Generelle regler for valg

På trods af det store udvalg af produkter efter materialer og pris er der generelle regler for valg af baguetter:

 1. Vi nævnte tykkelsen i begyndelsen. Derudover vil jeg gerne fokusere din opmærksomhed på følgende punkt: Der er en bred loftsplint, som har en speciel rynke og en fortykning af vægdelen for stærkere fiksering.

Alle disse designfunktioner foreslår et specielt lyskabel, som giver yderligere belysning til loftet. Den er monteret i en afstand fra loftet. I værelser med små lofter vil denne baguette og lys se lidt nalyapisto.

 1. Prægede sokler. Dette er ikke længere en skrig af mode, men kun et smykke til mange, der er kommet til smag. Udvælgelsen af ​​produkter forudsætter en korrespondance mellem formularerne på lokalerne, de genstande der er placeret der og den relief, der er trykt på baguetterne.

Vi tilbyder en neutral form.

Vores hjælp! Hvis alt, fra tæpper og efterbehandling med møbler, er firkantet i form, så skal du ikke lim eller fixe baguetter med runde prægede former.

 1. Der er et par mere visuelle tricks til at udvide og øge boliger. Hvis du køber plastpose og male dem i loftets farve, bliver loftet visuelt højere. Spejlvæg eller en del af det, omgivet af træposuetter, kan visuelt udvide rummet.

Nogle gange bliver visuelle effekter mere udtalte, hvis skørtpladen fremhæves i en kontrastfarve, men glem ikke lovens harmoni. Alle baseboards skal være i harmoni med væggene og loftet.