Opdele aluminiums baguette

Baguette væg plast præmie. Tillader brug af harpuner og indsatser fra næsten enhver fabrikant. Længde 2,5 m Farve: hvid. Emballage: HDPE film 12,5 m. Vægt 160 g / m. Mindste part 100 meter.

Baguette Pvc væg Type nummer 2 (standard)

Baguette væg plast klasse standard. Den bedste kombination af pris og kvalitet. Med alle fordelene ved baguette type № 1 billigere med 1 rubel. Længde 2,5 m Farve: hvid. Emballage: PVD film 12,5 m. Vægt 160 g / m. Mindste masse 100 meter.

Baguette Pvc væg Type nummer 3 (komfort)

Baguette væg PVC type nummer 3 (letvægts). Ved at reducere højden af ​​den ikke-arbejdende del af baguetten, nemlig den øvre monteringsplads, blev vægten reduceret fra 160 gram pr. Lineær meter til 140 gram pr. Lineær meter.

Perforeret baguette

Den perforerede plastposuette er praktisk til brug for dem der bekymrer sig om arbejdshastigheden i murstenbetonhuse og lejligheder, hvilket er 80 kopere dyrere end normalt.

PVC separation baguette

PVC dividerende baguette: Den bruges også ved installation af to niveauer, det er meget bekvemt for små cirkelrør - det kræver ikke såning. Farve: hvid. Emballage: film af PND på 12,5 m. Vægt 340 gr / m. Minimumsbeløb på 50 meter.

Opdeling af baguette aluminium

Opdeling af baguette aluminium: Den påføres på to klud af et strækloft ved overlapning af de store områder. Profillængden er 2,5 meter.

Aluminum loft baguette

Det bruges til at fastgøre lærredens strækloft til alle vandrette overflader. Mindste tab af lofthøjde er 2 cm. Det bruges, når det er umuligt at fastgøre til væggene, og hvor det er nødvendigt at reducere tabet af højden til et minimum. Profillængde 2,5 meter.

Aluminiums wall baguette

Til montering af loftet på rummets omkreds - tilvejebringes et system til kompensering af forskellen i tryk i hovedrummet og i rummet over loftet. Længde 2,5 m Emballage: 100 m. Vægt 170 g / m. Mindste part 100 meter.

8-800-550-51-18 (gratis til Rusland)
8-937-477-51-18 (Watsapp, Viber)

Republikken Bashkortostan:
Ufa, Flower 5/1, Index: 450112

Hvordan vælger en stew for et strækloft?

Stretch loft giver dig mulighed for at skabe en perfekt flad overflade. Det vil se godt ud i indretningen, skjule alle fejl i gulvpladerne og uregelmæssigheder som følge af forskellen i strukturer. Men det er umuligt at strække loftet uden en baguette - strimler, der giver dig mulighed for at strække lærredet på strækloftet, presse sine kanter mod væggene og forsegle det.

Baguette - ikke mindre vigtig del af strækloftets design end selve lærredet. Det er netop på sin kvalitet, at den ideelle fladhed af overfladen, fraværet af sagging i tilfælde af nødsituationer, afhænger muligheden for at rense loftet uden at forårsage skade.

Hvad er det for?

På gulvet ovenfor kan der opstå en ulykke, og vand fra naboens lejlighed vil sprænge på loftet. Loftet kan holde vand, fordi det behandles med forskellige løsninger. Men i dette tilfælde kan det deformeres, og alle skønheden i spændingsstrukturerne bliver forkælet.

Når du installerer kvalitetsskinner, vil nettet ikke hænge, ​​selvom det oversvømmes ovenfra. Derfor er valget af baguette - en meget ansvarlig virksomhed.

Virksomheder fremstiller ofte design komplet med stof til lofter. Derfor kan du altid vælge komponenterne i strækloftet fra samme fabrikant, så begge dele af designet passer perfekt til hinanden.

Fremstil et stort antal profiler baguette til hævede lofter. Afhængigt af kundens ønsker kan du vælge en eller anden mulighed, der passer til et bestemt design.

Ifølge monteringsstedet er der loft, væg og universal baguetter. Reiki kan placeres på loftet eller på væggen. Valget af et bestemt sted afhænger af baguetten selv og det indre af det rum, hvor loftet er spændt. Der er også en universal baguette, der passer til placering overalt. Det bruges ofte til at designe nøjagtigt buede vægge i rummet.

Der er specielle typer af baguette: separat, kantet og fleksibelt. De bruges til komplekse lofter, hvor enkle lameller er uundværlige.

Separat baguette bruges i store rum med et areal på mere end 60 kvadratmeter. Der kan lærredet sag, hvis det er holistisk. Derfor er der i midten af ​​rummet en separat baguette fastgjort i loftet, i konstruktionen, hvor der er to mekanismer, der retter stoffet. Således i et stort rum er strækloftet skabt af flere lærrede, men det ser ideelt ud som en helhed.

Corner baguette fastgjort samtidig til væg og loft. I sine to låsespor er stoffet fastgjort på forskellige måder. Et lærred er monteret vandret, det andet - lodret. Vanskeligheder opstår, når der opstår en usædvanlig flerniveaukonstruktion af loftet, og to dåser fastgøres samtidigt i en baguette. Også i hjørnet kan baguette fastgøres og et lærred skiftevis på forskellige niveauer, hvilket får en buet geometrisk overflade af loftet.

Den fleksible baguette er oprindeligt skabt af materialer, der kan bøjes. Derudover er der klip på det, der tillader at bøje det uden problemer i overensstemmelse med enhver form. Anvendelsen af ​​fleksible skinner udvider brugen af ​​stræklofter. Selv i et lille rektangulært rum kan du oprette et to-niveau loft, hvor et af niveauerne kan have en bølgeagtig eller buet form. Dette giver mulighed for implementering af designeksperimenter i interiøret.

Ifølge materialet er der aluminium og PVC-baguetter.

Aluminium kontur baguette er meget holdbar. Den kan monteres overalt. Der er lameller specielt lavet til lofter eller vægge, der er universelle konstruktioner egnet til enhver placering. Men sådan en profil er vanskelig at installere, fordi før installation er det nødvendigt at lave huller i det.

Aluminiumsplader falder ikke på krumme vægge, så om nødvendigt stræk lærredet på et buet rums udformning, skal aluminiums baguette skæres i separate stykker, hvorfra kurvekonturen spredes. Det er ret tungt og dyrt.

PVC-baguette er fleksibel og lettere i vægt.

Det er nemt at bruge på buede overflader. Det er billigt, men kan bøje under belastning. På listen over baguetter af denne type er der synlige og usynlige muligheder, som også giver dig mulighed for at vælge design efter eget valg.

Afhængigt af, hvordan lærredet er fastgjort til baguetten, er der fire typer skinner:

I baguette-snoren fastgør loftet lerret med en ledning. Denne mount er meget slidstærkt og giver dig mulighed for ikke at sænke loftet, selv under moderate belastninger.

I kile-baguetten er stoffet fastgjort med kiler, som gør det muligt at oprette strukturer på flere niveauer. Sådanne muligheder kan med fordel anvendes i indretning.

I fastgørelsen baguette er fastgørelsesanordningerne tøjspidserne, som meget fast klemmer banen.

Når du bruger dem, kan du være sikker på, at stoffet ikke glider ud af foden. Og cam baguette har slammende mekanismer på profilen.

Du kan vælge en kludfri baguette, som ser meget stilfuld ud. Det skaber indtryk af et "flydende loft" og er et godt opdelingselement.

dimensioner

Der er mange baguetteprofiler til stræklofter. Afhængigt af designfunktionerne er baguetten kendetegnet ved sine tal. Hvert nummer har sin egen rackkonfiguration og flere andre underarter.

Den fulde liste omfatter følgende sorter:

 • Profil nr. 1 giver dig mulighed for at fastsætte belægningen til vertikale strukturer. Det ligner et hjørne og har en synlig del. Standard profillængde er 3 meter, fastgørelse er påkrævet efter 10 cm.
 • Profil nr. 2 tillader også stoffet at blive fastgjort til vertikale strukturer. Den har form af en lodret langstrakt profil. Der er synlige og usynlige muligheder. Standardlængden er 2,5 m, fastgørelsen er op til 15 cm. Usynlige indstillinger har fire sorter, der afviger af designfunktionerne og strålevægten.
 • Profil nummer 3 giver dig mulighed for at vedhæfte et lærred til vandrette overflader. Synlig profil ligner et hjørne. Der er et mellemrum mellem den synlige del og væggen, som kan dækkes med maskebånd. Standardlængde - 2,5 m, kræves fastgørelse op til 30 cm.
 • Profil nummer 4 er universelt. Med det kan du vedhæfte et strækloft til både lodrette og vandrette overflader. Det er ret stift, derfor kræver det en bredere vedhæftning - op til 50 cm. Standardlængden er 2,5 m, der er et mellemrum mellem den synlige del og væggen, som skal dækkes med maskebånd.
 • Profil nummer 5 gør det muligt at fastgøre lærredet til væggen. Profilkonstruktionen strækkes i lodret retning. Standardlængden er 2,5 m. Profilen er ret stiv, men kræver fastgørelse op til 20 cm og har et mellemrum mellem den synlige del og væggen, som skal dækkes med maskebånd.
 • Profil nummer 6 er lavet i form af bogstavet "T", bruges til sammenføjning af to dåser og har to fikseringsspor. Der er et hul, der skal dækkes med maskeringstape. Længde - 2,5 m.
 • Profil nr. 18, der er lavet i form af en ensartet trekant, bruges til at forbinde individuelle lærred i loftet og har to riller til fastgørelse af stoffet. Spalten skal lukkes med maskeringsbånd. Længde - 2,5 m.
 • Profil nr. 9 er kraftigt udvidet lodret. Det bruges til at installere to niveauer lofter, så profilen har to riller til stoffet på forskellige niveauer. Længde - 2,5 m.
 • Profil nr. 8 RV / RN og profil nr. 16 RV / RN er kasseformede fleksible lameller, der anvendes til buede strukturer. De kan bøjes udad (med mærket RN) eller indad (med mærket RV). Længde - 1 m, der er også visse maksimalt tilladte bøjningsradius.
 • Profilnummer 8 N har udseende af en boks. Dette er en fleksibel profil, der bruges til at skabe buede stræklofter. Skinnen har en næse for nem bøjning. Længde - 2,5 m.
 • Profil nr. 16 N har et æskelignende udseende med felter og tjener til krøllede spændingsstrukturer. Længde - 2 m.
 • Profil nr. 19 ligner bogstavet "G" og tjener til at binde stoffet til væggene. Højden og bredden af ​​dette produkt måles ekstremt præcist.

design

Tidligere blev stræklofter brugt oftest, da det var nødvendigt at skjule et utilsigtet design. Men med udvidelsen af ​​rækkevidde af stræklofter begyndte de at blive brugt som indretning til realisering af designideer. Nu kan du eksperimentere med belægningenes farve. Streklofter kan opretholdes i enhver rækkevidde - fra den traditionelle hvide farve til lysrød eller endog sort. Takket være dette farve ensemble er der skabt en meget usædvanlig type interiør.

Der er et bredt udvalg af dekorative elementer under loftet lameller, så du kan skabe et interiør i forskellige stilarter. Der er også et rigt udvalg af loftstrukturer. Spændingen af ​​lærredet selv kan ikke være flad, men kompleks i form. Tilføjelsen af ​​en cornice med baggrundsbelysning giver dig mulighed for at vælge stilen på rummet og skabe en fantastisk atmosfære.

Stretch loftsplader kan være synlige eller usynlige. Usynligt design, når du installerer skjult bag lærredens strækloft. Usynlige lameller skaber et perfekt lige loft, der dækker væggene.

Synlige strukturer er ikke helt skjulte bag lærredet. Web fastgørelsessystemet har også en dekorativ del, der dækker strukturelle lameller. Den er monteret separat under den baguette, der holder lærredet, har et æstetisk tiltalende look og ligner en smuk cornice.

Baguette til stræklofter

Du bør ikke forveksle en baguette til stræklofter med almindelige stifter, vi laver ofte en sådan fejltagelse. De bruges til konventionelle lofter og gipsvægskonstruktioner, mens en baguette faktisk er en ramme til stræklærred. Desuden rammer rammen ikke bare loftet som et billede, men som et fikseringselement til kluden.

På billedet af fastgørelsessystemet af hævede lofter og baguetter, der anvendes til dette

Typer af baguetter afhængigt af typen af ​​skruer

Baguette til stræklofter - det er en plast eller aluminiumsprofil, som er sikkert fastspændingspanel. Profilen kan fastgøres til væggen eller til loftet. Som du allerede ved, er der flere måder at fastgøre spændingsdugen på:

 • harpoon fastgørelsesanordninger;
 • cam forbindelse
 • shtapikovy mekanisme af fixture.

For hver type strækloft anvendes en bestemt type fiksering, og også til baguetter. Lad os overveje hver især mere detaljeret.

Sekvensen af ​​montering baguette og stretch loft

Baguette til stræklofter med harpoon fastgørelsesanordninger

Dette design af baguetter adskiller sig i sådanne egenskaber:

 1. Baguette med harpoon fastgørelsesanordninger kan være lavet af både aluminium og plast. På grund af sin fleksibilitet kan det gentage de glatte konturer af væggene. Men der må ikke være store forskelle på loftet, da lærredet er monteret i baguetteinstallationens plan.
 2. Til fastgørelse i sådan baguette skal kluden leveres med en speciel lodning - en harpun. Harpoon lodning har en lille plasticitet, som det let kan komprimeres og glider ind i baguetten. Der retter hun sig rettet og fastgør lærredet i profilen.
 1. Hvis det er nødvendigt, fra baguetten med harpoon fastgørelseselementer, kan du nemt frigøre lærredet. For at gøre dette presses den elastiske del af harpunen med en spatel, og lærredet forsynes forsigtigt fra rillen.
 2. Den eneste ulempe ved harpoon fastgørelsespose baguette er umuligheden af ​​dens uafhængige brug. Dette skyldes behovet for at udføre lodning (harpun) rundt om kludets omkreds, og dette kan kun gøres på fabrikken.
 3. Baguette til stræklofter med harpoon mount - den mest pålidelige og hyppigt anvendte profiltype til fastgørelse af PVC-stof.

Harpoon monteringsprincip

Plastic baguette til stræklofter

Baguette med kile fastgørelseselementer

Kile eller hæfteklammer, der passer bedst til selvmontering af lærredet. Baguette til stræklofter med en kile mekanisme til fastspænding af nettet har følgende særpræg:

 1. Wedge fasteners er velegnet til montering af stofplader. Til fiksering foldes kanten af ​​kluden halvt og indsættes i baguettesporet. Derefter indsættes en kil i spalten mellem stoffets folder, som sikkert fastgør lærredet i baguetten. De fremspringende rester af kluden er klipet. Derefter installeres en dekorativ strimmel på baguetten, som desuden presser kilen.

Wedge fastgøringsmekanisme

 1. Installationen af ​​en sådan aluminiums baguette gør det muligt at fremskynde installationen af ​​spændingssystemet, fordi der ikke er behov for at udføre lodning på kanten af ​​kluden.
 2. Baguette til stræklofter med kilefastgørere er ideel til selvinstallation af flere årsager. For det første kræver det ikke præcis opskæring af stoffet på fabrikken (det gøres hjemme med et lille tillæg til installation). For det andet giver en baguette med en kile mount dig mulighed for at indsætte og fjerne kluden op til sin perfekte stretch så mange gange som du vil.
 3. Baguette til stræklofter med kilefastgørelser giver dig mulighed for at genbruge et panel uden risiko for at ødelægge det.

Baguette til kamlofter

Denne lukning er den nemmeste. Dens kendetegn er:

 1. Profilen med cam fastgørelsen er designet som en plade med to kameraer, hvoraf den ene er bevægelig og den anden er stift fast. I det øjeblik du lægger kluden mellem kamrene presser det bevægelige element endnu mere imod den stationære og pålideligt klæber kluden i baguetten.
 2. Et sådant fastgørelsessystem har en ulempe - dårlig fastgørelse af kluden, så disse profiler anvendes bedst i små rum, hvor strækloftet ikke er mere end 20 firkanter.

OBS: Ved brug af en profil med cam fastgørere er det værd at bruge en ekstra fiksering af kluden. Til dette formål kan du bruge overhead lysekroner med en konsol i loftet sinus.

Hvis du vil bruge cam-baguetten i et rum med et stort område, så er det bedre at desuden bruge delingsprofiler for at beskytte kluden mod sagging. De vil beskytte materialet mod rynke.

Vægprofil til montering af spændingsark

Baguette klassifikation

Baguette til hævede lofter kan opdeles ikke kun af den type låsekobling, der anvendes i den, men også af andre funktioner. Klassifikationsbagetter, størrelser og anvendelsesmuligheder er vist i nedenstående tabel.

Skjult fra opmærksomhed: studere baguette til hævede lofter

Hvorfor baguette til stræklofter gør mig så ekstraordinær forening? Det er meget enkelt. Der er i filmen "DMB" en meget mousserende dialog om gopheren, som ikke er synlig, men samtidig er det. På samme måde er der i det ovennævnte loft overfor alles øjne en smuk PVC- eller tekstildug, og formålet med den ufattelige filet forbliver ikke afsløret.

Og det er meget uretfærdigt, for i modsætning til konventionelle lofter, hvor sokkel hovedsagelig kun spiller en dekorativ funktion, er det takket være ham, at hele gulvet holdes sammen. Så jeg vil rette op på sådan en arrogant ignorering af dette strukturelle element og fortælle om dens typer, formål og installationsfunktioner.

Fotofileter i udformningen af ​​strækloftet i sektionen

Enhed og formål

Kort sagt er strækloftet et lærred, strækket og fastgjort under hovedbetonloftfladen ved hjælp af en ramme med specielle baguetter. Derfor underskriver fileterne, for hvis vi for eksempel tegner paralleller med kunst, så beundrer alle her maleriet selv og ikke dets indramning.

Men det er kun fra et visuelt synspunkt, men hvis vi begynder at tale om praktisk og holdbarhed, så begynder basispladerne allerede i et helt nyt lys, da de faktisk er den støttende del af hele strukturen.

Ordning der demonstrerer principperne for installationsteknologi stræklofter ved hjælp af plet

Diagrammet viser, at baguetten til stræklofter består af følgende dele:

 • Direkte profilen selv, som kaldes baguette. Det er en slags bolig, hvor alle andre monteringselementer er forbundet;

Speciel filet til fastgørelse af PVC eller tekstilstof

 • Anker. En plastiklåsforsegling, der omslutter kanten af ​​det spændte lærred og allerede er fastgjort i baguettens hulrum;
 • Dekorativ strimmel. Men dette fragment tjener som en klassisk loftsplint, maskerer og udsmykker forbindelsen mellem loftet og væggen.

Sorter i overensstemmelse med materialet til fremstilling

Først og fremmest vil jeg tale om de materialer, hvorfra de pågældende produkter er lavet. Og der er kun to af dem:

aluminium

Aluminiums baguette til installation af strækloft

I begyndelsen begyndte det at bruge metalprøver, og til dato har nogle herrer præference for dem på grund af de høje styrkeegenskaber.

Aluminiumsrammen vil utvivlsomt kunne klare store belastninger og garantere pålideligheden af ​​at fastgøre PVC eller tekstilstof, men samtidig har det nogle negative kvaliteter:

 1. Nok høj pris. Aluminiumprodukter adskiller sig ikke billigt, og de bliver nødt til at gå til ekstra affald ved installation af et strækloft
 2. Manglende fleksibilitet. Krumme vægge bliver nødt til at lide, da metalfilet ikke gentager deres bøjninger og efterlader mærkbare huller;
 3. Kompleksiteten af ​​installationen arbejder med deres hænder.

Der er to hovedfaktorer, der forårsager ulejlighed:

 • Relativt store vægtprodukter. Lange metalplader er ikke lette at manøvrere, mens de står på en trinladder;

Jeg anbefaler at installere metalfileten sammen. Alene vil du ikke blot blive tortureret for at "kæmpe" med en tung profil, men også du kan ikke være i stand til at sætte det lige.

Installation af aluminiums baguette udført af to

 • Behovet for forboring. Det er ikke sikkert at montere en skrue og skrue den ind med en skruetrækker, da aluminium er meget slidstærk, som jeg allerede har nævnt ovenfor. Så det bliver først nødvendigt at bore huller i det, hvilket selvfølgelig øger opgavets kompleksitet;

Boring af metalfilet

Alle disse ulemper medførte brugen af ​​materialet, som er aggressivt indbefattet generelt på alle byggepladser og i vores liv. Vi taler om plastik.

plast

Plast loft baguette til stretch lofter

PVC-produkter er ikke kun omkring os hjemme og på arbejdspladsen. De har en række fremragende kvaliteter.

Hvad angår fileterne, skal der noteres sådanne funktioner:

 1. Cheapness. Polyvinylchlorid er meget mindre end noget metal, hvilket vil påvirke dit familiebudget positivt.

Bare overdriv det ikke i økonomiske spørgsmål. Da plastmodeller allerede er billige, bruger i det mindste penge på et kvalitetsprodukt fra et pålideligt mærke. Hvis du køber en helt "billig" sokkel, så kan den simpelthen ikke modstå spændingen på det installerede web. Som et resultat, enten flytte væk fra væggen, skabe et stort hul, eller helt rive væk

 1. Fleksibilitet. Plastposer til stræklofter under installationen passer nemmere til væggen, bøjer om nødvendigt og gentager alle dets mulige bøjninger, derfor er der ikke sprækker

PVC sokkel følger konturerne af en buet væg

 1. Elementarnayainstruktsiyamontazha. Det hele kommer faktisk til at sætte fileter på væggen på det rigtige sted og fastsætte det med selvlukkende skruer. Samtidig mangler alle de vanskeligheder, som jeg har nævnt i forbindelse med metalprøver, fordi plastik er let og let trænger gennem selvdrejende skruer;

Pristavil og skruet, hvad kunne det være lettere?

Generelt kan vi derfor sige, at plastikbagetter er fri for aluminium. Selvfølgelig er de dårligere i styrke, men også en, der er tilstrækkelig nok til at holde en PVC eller tekstil i en strakt tilstand.

Varianter i overensstemmelse med designfunktionerne

Her kan du også observere en række forskelle, så du kan vælge de mest optimale varianter af baguetter til bestemte situationer.

Med hensyn til strukturelle egenskaber er fileter til hævede lofter:

 • Wall. De er meget ens i deres konfiguration til de vejledende profiler, der anvendes i installationen af ​​gipsplader loftsstrukturer. De er fastgjort med dykker og skruer til væggene i en afstand af mindst fem centimeter fra hovedloftet, og så sidder kanterne af banen med ankre ind i dem;

Vægmonterede prøver

 • Loft. Der er tilfælde, hvor væggene er for rystede til installation af en spændingsstruktur, og så hjælper de fileter af denne type, der er fastgjort direkte til hovedloftet. Brug af dem er lidt vanskeligere, men udover den beskrevne fordel tillader de også lærredet at blive placeret kun to centimeter fra loftoverfladen;

Men disse "fyre" er fastgjort direkte på hovedloftet

 • Universal. Disse fileter kan fastgøres til væggene såvel som til loftet. Men sådanne manipulationer er kun mulige på grund af tilstedeværelsen af ​​yderligere "vinger", som også øger omkostningerne ved produkter. Derfor er det bedre, ikke desto mindre, at simpelthen tænke på forhånd, hvordan man laver lærredene og køber loft- eller wall baguettes;

Universal sokkel til fastgørelse af PVC lærred

 • Adskillelse. Det vil være nødvendigt i tilfælde hvor arbejdet udføres i et stort rum, hvor der er fare for at lægge lærredet under vægten. Det er med deres hjælp, at flere stykker er forbundet, hvilket forresten selv kan være af forskellige farver og danne et bestemt mønster. Fastgørelse af sådanne fileter sker til loftbunden eller indlejrede elementer.

Eksempel på separation baguette til strækloft

Store tilbud

Så hvilken slags filet til stræklofter findes på hylderne i specialbutikker?

Jeg vil give dig nogle specifikke eksempler:

 • PVC loft baguette:

profiler

Profil KRAAB 3.0, gapløs system, 2 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Profil for lofter uden maskebånd

Profil "kontur" PF 5642, flydende linjer, 2 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Profil for konturbelysning med udvidet rille.

Aluminiums vægprofil 2,5m Standard

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Profil til montering af loftet med et harpunsystem

Profilvæg aluminium harponsystem perforeret letvægts (2,5m)

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Perforeringstrin: 5 cm

Profilvæg aluminium harpoon tung (2,5m)

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

H-formet tung profil

Profilvæg aluminium harpoon tung med huller (2,5 m)

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

H-formet tung perforeret profil

Profil loft aluminium harpun system 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Aluminiums loftsprofil for harpun.

Aluminiumprofil 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg, loft

Universal profil til installation.

PVC profil væg harpun system 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

PVC vægprofil for harpunsystem

PVC profil væg harpun system perforeret 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: Væg

PVC Profil "Tøj Peg" væg Descor, Clipso 2,6m

Udnævnelse: Til stoflofter

Fastgørelsestype: væg

PVC vægprofil til stoflofter

PVC-profil "Clothes Peg" væg med huller Descor, Clipso 2,6m

Formål: Klipsystem

Fastgørelsestype: Væg

PVC Profil "Tøj Peg" loft Descor, Clipso 2,6m

Udnævnelse: Til stoflofter

Fastgørelsestype: loft

PVC-profil "klædespids" loft til stof.

Profil "PVC" Clothespin "loft med huller Descor, Clipso 2,6m

Udnævnelse: Til stoflofter

Fastgørelsestype: loft

PVC-profil "klædespids" loft til stof.

Aluminium profil shtapikovy standard 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

Aluminiums vægprofilstandard til.

Aluminium shtapik lette profil 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

Aluminium vægprofil letvægt til.

Profil shtapikovy U-formet perforeret 2 m

Formål: Shtapikovaya / Wedge system

Fastgørelsestype: Væg

Profil shtapikovy aluminium h-formet 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

H-formet aluminiums vægprofil til.

Shtapikovy profil h-formet perforeret 2m

Formål: Shtapikovaya / Wedge system

Fastgørelsestype: Væg

Profil shtapikovy PVC 2 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

PVC vægprofil til kilesystem

PVC hvid perle 1m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgørelsestype: væg

PVC-perle til fastgørelse af banen c.

PVC-kilefiksering til separation baguette 2,6 m

Formål: Shtapikovaya system

Fastgør kile til opdelingsprofil

Profil dividende skrå 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Profil adskiller sig tilbøjelig til installation.

Aluminiumdelingsprofil 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Separationsprofil til montering af lofter.

Profil dividende "vinkel" aluminium 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg, loft

Profil dividende vinkel for.

PVC profil kile dividere 2,6m

Formål: kilesystem

Fastgørelsestype: loft

PVC kile profil

PVC sokkel til en ahornseparation baguette hvid 2,6 m

Fastgørelsessystem: Shtapikovaya system

Profil forbinder aluminium vertikal SP2 2,5m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Tilslutningsprofil til loftinstallation.

Profil for niveauovergang med belysning NP-5 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: væg

Aluminiums vægprofil for trin.

Profil for niveauovergang med baggrundsbelysning KP-2 2,5 m

Formål: Harpun system

Fastgørelsestype: loft

Aluminium stelprofil med lys

Stretch ceiling profiler i online butik

Vores online butik tilbyder en bred vifte af profiler til stræklofter. Her finder du alle former for baguetter til fremstilling af væv og filmrammer, enkelt- og flerniveau systemer.

Online bestilling er en mulighed for hurtigt, komfortabelt og billigt at købe en baguette til stretchlofter engros og detailhandel. Vi tilbyder kun produkter af høj kvalitet til en overkommelig pris.

Profil sortiment

Vores online butik sælger aluminium- og PVC-profiler til spændingsstrukturer.

PVC profil til hængende lofter

Polyvinylchlorid-baguetter er fleksible, så de er uundværlige ved montering af lofter på buede overflader. Tæt adhærer ujævne vægge, PVC-profiler skjuler deres defekter.

Installeringsteknologien i Clipo og Descor luksustofter er baseret på brug af PVC-pin-baguetter. Fastgørelsesklips baguettes holder stoffet sikkert. Deres brug reducerer installationstiden og gør det muligt at aflevere maskeringstape.

Vi tilbyder PVC-kile- og kilefordelingsprofiler, kiler, bundplader og vvs-stifter, tøjnåle (lofter og væg) baguetter, perforerede og forstærkede harpunprofiler, stødstop og også glasperler.

Aluminiumprofil til lofter

Metal baguetter er holdbare og pålidelige, holdbare og lette, derfor giver de høj kvalitet og holdbare lofter. Derfor er det aluminiumsprofiler, der er designet til at skabe originale lofter i design og multi-tierede strukturer af forskellige former med eller uden belysning.

I vores butik finder du aluminium harpun-baguetter til svævende lofter, der giver dig mulighed for at skabe en særdeles spektakulær LED-baggrundsbelysning og gør det nemt at udskifte ledbåndet, der er monteret i slidserne under plastik gennemsigtige indlæg.

Multi-level konstruktioner er samlet som designer takket være elementer som loft og væg harpoon profiler til klapløs overgang, gearkasser til KP til belysning, loft stopper med et tværsnit i form af bogstaverne Z og Y.

Samlinger og overgange i komplekse lofter er skabt ved brug af harpun vinkel og universal, opdeling og tilslutning, skrå og lodret baguetter, og en aluminium band-bandage sikrer pålidelig fiksering.

For elskere af indenlandsk teknologi tilbyder vi hæftemetal baguetter (standard, perforeret og letvægts). Blandt de nye produkter i intervallet er Anvend applikationer (0; 0,5 og 40) til udskårne lofter. Og for en skjult hængsel gardiner og lambrequins, vi har et metal loft cornice.

At købe en baguette til stræklofter

Samarbejde med os er rentabel og praktisk. Efter at have valgt synlige eller skjulte, harpoon eller bezgarpunnye, PVC eller aluminium baguetter i vores katalog, kan du betale dem på nogen måde bekvemt for dig:

 • hvis du er i Moskva - i kontanter på vores kontor eller efter levering af kurer;
 • Nonresident-brugere kan bruge Yandex.Money-systemet eller via Alfa-Bank.

Vi udfører levering af profiler og andre komponenter i Moskva og til transportselskabet (med en ikke-hjemmehørende ordre) fra 8-00 til 21-00. Ved bestilling af mere end 30 tusinde rubler er leverancen GRATIS.

Effektivitet og ansvar for godets integritet - garanteret! I Moskva leverer vi ved vores egen transport (uden at løfte varer til gulvet). For levering af varer i Rusland samarbejder vi med mange leveringstjenester: "Business Lines", "PEK", "Baikal Service", "ZheldorAlyans", "SeverKim", "ZhelDorEkspeditsiya" "Elite Trans" osv.

Opdele aluminiums baguette

Baguette væg plast præmie. Tillader brug af harpuner og indsatser fra næsten enhver fabrikant. Længde 2,5 m Farve: hvid. Emballage: HDPE film 12,5 m. Vægt 160 g / m. Mindste part 100 meter.

Baguette Pvc væg Type nummer 2 (standard)

Baguette væg plast klasse standard. Den bedste kombination af pris og kvalitet. Med alle fordelene ved baguette type № 1 billigere med 1 rubel. Længde 2,5 m Farve: hvid. Emballage: PVD film 12,5 m. Vægt 160 g / m. Mindste masse 100 meter.

Baguette Pvc væg Type nummer 3 (komfort)

Baguette væg PVC type nummer 3 (letvægts). Ved at reducere højden af ​​den ikke-arbejdende del af baguetten, nemlig den øvre monteringsplads, blev vægten reduceret fra 160 gram pr. Lineær meter til 140 gram pr. Lineær meter.

Perforeret baguette

Den perforerede plastposuette er praktisk til brug for dem der bekymrer sig om arbejdshastigheden i murstenbetonhuse og lejligheder, hvilket er 80 kopere dyrere end normalt.

PVC separation baguette

PVC dividerende baguette: Den bruges også ved installation af to niveauer, det er meget bekvemt for små cirkelrør - det kræver ikke såning. Farve: hvid. Emballage: film af PND på 12,5 m. Vægt 340 gr / m. Minimumsbeløb på 50 meter.

Opdeling af baguette aluminium

Opdeling af baguette aluminium: Den påføres på to klud af et strækloft ved overlapning af de store områder. Profillængden er 2,5 meter.

Aluminum loft baguette

Det bruges til at fastgøre lærredens strækloft til alle vandrette overflader. Mindste tab af lofthøjde er 2 cm. Det bruges, når det er umuligt at fastgøre til væggene, og hvor det er nødvendigt at reducere tabet af højden til et minimum. Profillængde 2,5 meter.

Aluminiums wall baguette

Til montering af loftet på rummets omkreds - tilvejebringes et system til kompensering af forskellen i tryk i hovedrummet og i rummet over loftet. Længde 2,5 m Emballage: 100 m. Vægt 170 g / m. Mindste part 100 meter.

8-800-550-51-18 (gratis til Rusland)
8-937-477-51-18 (Watsapp, Viber)

Republikken Bashkortostan:
Ufa, Flower 5/1, Index: 450112

Profil for stretchloft engros og detailhandel

Interesseret i en profil til montering af strækloftet? Du kan købe det i firmaet "Nebosvod". Vi har fantastiske priser, et omfattende produktsortiment og garanteret høj kvalitet!

Vi holder jævnligt kampagner og tilbyder interessante rabatter for både nye og eksisterende kunder. At samarbejde med os er enkel og komfortabel, varerne kan sælges både i Moskva og leveres til enhver region i Den Russiske Føderation.

Eventuelt salg af baguette til hævede lofter engros og detailhandel til private og erhvervskunder. Bliv vores forhandler og få eksklusive salgsbetingelser!

For at få en smuk og holdbar konstruktion er det nødvendigt, at alle dets elementer er af høj kvalitet, og det gælder ikke kun filmen, men også tilbehør. Især er loftprofilen for strækloftet af stor betydning. Det afhænger af ham, hvor godt og hvor længe nettet vil blive strakt, samt hvordan det vil se i færdig form. Her finder du produkter til enhver smag, designet til PVC-film og stofmaterialer fra enhver fabrikant.

Tilgængeligt sortiment

I virksomheden "Nebosvod" kan du i øjeblikket købe en baguette til stræklofter i det mest omfattende sortiment. Med det kan du oprette enkelt- og flerniveau loftsstrukturer af enhver konfiguration.

Generelt er profiler:

Loft - fastgjort til loftet

Vægmonteret på vægge

Adskillelse - til forbindelse af malerier

Desuden kan alle produkter af denne type opdeles i to brede kategorier i henhold til fremstillingsmaterialerne.

aluminium

Aluminiumprofil for hævede lofter er mere pålidelig som enhver anden metalprodukt. Valget i hans favør er en garanti for optimal webspænding og fraværet af sagging over tid. Derudover giver det dig mulighed for at minimere afstanden mellem lærredet og overlapningen op til 2-4 cm, så højden af ​​rummet forbliver næsten uændret.

plast

Den største fordel ved denne type baguette til stræklofter er prisen, som er mere overkommelig end aluminiumsprodukter. Dette er et budget, men samtidig praktisk og holdbar mulighed for de fleste typer loftkonstruktioner. Derudover er den fleksibel og giver dig mulighed for at skabe buede strukturer med et eksklusivt design.

Tilbehør til montering af strækloftet.

baguetter

Wall baguette - aluminiumsprofil, fastgjort til rummets vægge. Bruges til at fastgøre lærredens strækloft. Den mest almindelige profilvisning.

Spjæld (Fig. Nedre til venstre) - Aluminiumprofil bruges til at bøje niveauet i flerniveaustrukturer (fladniveau stræklofter).

Loft baguette (fig. Over højre) - aluminium profil. Udnævnelsen er den samme som baguetten på væggen. Vedhæftet til bundloftet.

Universal baguette (fig. Nedre venstre) - aluminium profil. Udnævnelsen er den samme som baguetten på væggen. Fastgørelse er muligt både til en væg og til et grundloft.

Separering af baguette (Fig. Oven til højre) - Anvendes ved sammenføjning af to baner, når det ikke er teknisk muligt at udføre installationen med en kniv

perron

Platforme bruges til at fastgøre de ophængte elementer på overfladen af ​​strækloftet. De er fastgjort til bundloftet med stansebånd og forbliver gemt bag strækloftet.

Plader til loftkronen bruges til at fastgøre sidstnævnte til overfladen af ​​strækloftet - til venstre. Til højre - en platform under en lang lampe.

Universal platforme bruges til at fastgøre de hængende elementer på overfladen af ​​strækloftet. De er fastgjort til bundloftet med stansebånd og forbliver gemt bag strækloftet.

Termiske ringe

Thermo ringe (figur nedenfor) Anvendes ved installation af lysekroner, spotlights, brandalarmer, videokameraer mv. Samtidig tjener de begge til at forstærke udskæringen i strækloftets lærred og for at forhindre, at projektørens varme overflade kommer i kontakt med lærredet på strækloftet. Termiske ringe vælges på en sådan måde, at de forbliver skjult bag ophængningselementet.

Båndet til røromkoblingen (Fig. Over højre) bruges til at forstærke udskæringerne til rør, der passer til loftet.
PVC-plast - tjener også som termisk isolering - for ikke at beskadige loftet med et varmt rør.

Dekorative tape eller kantning (kantning)

Bruges til kantning af loftet omkring omkredsen, således at afstanden mellem strækloftet og væggen ikke ville være synligt. Der er to typer, - L-formet (venstre): båndet er installeret flush med væggen
og // T-formet (højre): Båndets kant går langs væggen.

Stræklofter

Blandt andre måder at afslutte overflade dominans i dag for strakte paneler. En vigtig komponent når man køber et strækloft er baguettekvaliteten, fordi det er bærerdelen af ​​hele ophængningssystemet, som er monteret på loftet eller vægge, og skal derfor modstå en enorm spændingskraft uden at deformere på samme tid. Lad os tale i dag om typer af profiler til loftet af gipsplader og strækstof.

Indhold:

Funktioner af loftprofilen

Stræklofter er konstruktionen af ​​kluden, som er fastgjort på en plast eller metal baguette (profil) under hovedloftet. Stræklofter blev først leveret til verden i 1984 i Frankrig og senere optrådte på det russiske marked i 1995. Spændbeklædningsgenstande blev oprindeligt brugt i lejligheder og kontorer, hvor det var ret vanskeligt at fastsætte forskellige loftfejl.

Måske er baguetten den vigtigste komponent i spændingsdukken. Dette er en speciel profil designet til at sikre loftet. Fabrikken baguette længde er normalt 2,5 meter, men om nødvendigt kan den skæres på installationsstedet ved hjælp af en kværn i segmenter af den ønskede længde.

Processen med at installere stretchklude begynder med fastgørelse af baguetten rundt om rummets hele omkreds, og først efter at de fixerer og strækker PVC-folien. Når PVC-profilen er monteret og banen er fastgjort i den mellem filmen og væggen, forbliver kun to millimeter af den synlige del af den hvide bane. Baguette har særlige egenskaber, der gør det muligt for profilen at blive brugt i rollen som "tuck", det vil sige en film til en spændingsstruktur er indsat i den.

En sådan tilknytning er så stærk, at den kan modstå en belastning på 20 kg per kvadratmeter af loftet, hvilket giver mulighed for at hænge malerierne er ret store (Nogle kilder op til 100 kg!) - 6 til 12 meter og mere, mens der sikres pålidelig profil. Med denne metode til montering af filmen kan du demontere og installere stoffet ret hurtigt, det er muligt at justere stræklofterne under installationen.

Genanvendelig brug af en PVC-profil til et strækloft gør det muligt at reparere loftet, udskifte filmen, dræne vandet om nødvendigt, når dine naboer oversvømmer dig. Evnen til at installere og fjerne filmen i profilen kommer op til otte gange!

Typer af baguette til strækloft

Baguetter til PVC film er af disse typer: loft, væg, adskillelse og speciel.

 1. Universal profil er designet til at arbejde med tredimensionelle og krøllede designs.
 2. Wall baguette er egnet til fastgørelse af lærredet langs omkredsen af ​​rummet til vægkonstruktionen (svarende til monteringen af ​​profilen af ​​hævede lofter).
 3. Ved hjælp af loftet baguette fastgøres lærredet ved sine kanter til overfladen af ​​det stationære loft, hvis der ikke er mulighed for fastgørelse til væggene.

Der er også specielle typer af profiler, der afhængigt af systemet er designet til specifikke forbindelser, design kompleksitet og installationssted.

Separate baguetter kan bruges med et for stort område i rummet - over 60 kvadratmeter, når der er mulighed for at sænke under lærredets vægt. Separate profiler giver dig mulighed for at udstyre stræklofterne i flere installationsafsnit. En separationsprofil anvendes også, når der tilsluttes to forskellige dåser, overlapper store områder og omgå kolonner.

Den separate skrå profil eller dobbelt giver chancen for at klare to klæder på én gang. Det anvendes hovedsagelig til loftkonstruktioner, der er vanskelige at fremhæve, for eksempel hvis der anvendes gennemsigtige lærred. Dette kan skabe en stjerneklar himmel effekt.

Hjørneprofilen har i sit design to dele, som er forbundet under installationen. Bruges til at skabe alle slags loftkonstruktioner på flere planer, den vinkelforbindelse af malerier og bypass-bygningselementer. Også brugt til dette formål er en speciel konstruktion profil til multi-level stretch lofter.

Der er også strukturelle og vinkelprofiler med ensartede filer, så det er nemt at bøje. De er vant til at installere buen på flere niveauer og installere buede lofter.

Også baguetten til en spændeklæde er opdelt i usynlig og synlig, det vil sige, den er klassificeret ifølge en sådan indikator som usynligheden eller synligheden af ​​baguetten under kanten af ​​kluden, der blev installeret.

Plast PVC Baguette

Plastpose af PVC er universel til installation af stræklofter og kan kombineres med næsten enhver lofts harpoon. Den nederste del af slottet gentager næsten al den geometri, der findes i aluminiums baguette til hængende lofter.

Synlig PVC profil er designet til fastgørelse til lærredets væg samt til forskellige vertikale planer. Monteringstrinet er 10-20 centimeter. Den synlige del er hvid, halvmattet, 26 mm bred. Hvis der anvendes en sådan baguette, er den installeret med en synlig klingeharpe, og der er ingen grund til at bruge maskeringstape. Det mindste tab af højden er 3 centimeter.

Usynlig PVC-profil til loftet i dag er en ret almindelig baguette, som bruges til fastgørelse til lærredets væg samt til forskellige vertikale overflader. Sådanne profiler kan gentage alle uregelmæssigheder af væggene. Mounten skal ikke være mere end 10-20 centimeter.

Kun ved hjælp af en usynlig baguette kan buede sektioner af lofter uden synlige trin, hvis radius er mindre end 200 millimeter. En sådan afbøjning som vandret udføres uden at skære bagvæggen. Mindste tab af lofthøjde er ca. 2,5 centimeter. De huller, der dannes mellem loftet og væggen, dækkes normalt med maskeringsbånd.

Aluminiumprofil

Aluminiumsprofilen, der er designet til montering af spændeklude med harpunteknologi, gør det muligt på meget kort tid at færdiggøre installationen samt at hurtigt demontere PVC-folien. Takket være en temmelig grusom profil sikres holdbarheden og pålideligheden af ​​fastgørelsen, og også vinklen holder sig godt, når den skæres. Frontvæggen har en optimal tykkelse af profilerne, hvilket gør det muligt at modstå spændingskraften på nettet ganske godt.

Loft aluminium baguette er designet til at fastgøre dit spændingsstof til loftet samt forskellige vandrette overflader. Minimum højde tab op til 2 centimeter. Spaltet mellem panelet og væggen er dækket af et maskebånd.

Den universelle aluminiumsprofil til et strækloft er beregnet til at fastgøre filmen på forskellige planer, der har høj stivhed. Det følger heraf, at fastgørelse er mulig til loftet og væggen i trin på op til 50 centimeter. Mindste tab af lofthøjde når 3 centimeter. Mellemrummet mellem loftoverfladen og væggen er også dækket af et maskebånd.

Væg aluminiums baguette er designet til fastgørelse af spændevævet til forskellige vertikale overflader og vægge. Har også stivhed uden at gentage de små uregelmæssigheder af væggen, monteret i intervaller på 15-20 centimeter. Samtidig når det mindste tab af lofthøjden 3,5 centimeter. Mellemrummet mellem loftet og væggen dækkes normalt med et maskeringsbånd.

Aluminiumsdeleren til strækloftet er designet til at forbinde to spændingsbaner, hvis du skal omgå kolonnerne såvel som overlapper forholdsvis store områder. Tabet af loftets højde er ca. 2 centimeter. Gabet, der dannes mellem dåserne, er også dækket af et maskeringsbånd.

Typer af monteringsspændeskiver

I dagens tid for nedhængte lofter er der tre temmelig almindelige metoder til fastgørelsesdele: kil, harpun og hæftning. Disse typer af fastgørelsesanordninger har forskellige ulemper og fordele.

Hæfteknologi

Den billigst og overkommelige russiske fastgørelsesteknologi spændingsstof. Med denne type PVC-fastgørelse er lærredet taget lidt større end hovedloftet. Baguetter er monteret på vægge meget tæt på bundfladen. Afstanden mellem hoved- og strækloftet er kun et og et halvt centimeter. Filmen er fastgjort til profilen som en sokkel, som er skum eller plast.

Det er også muligt at tilslutte ved hjælp af fleksible indsatser, hvis flyene på svingene har små krumninger. Med denne type montering er det let at komme til hovedloftet, hvis det er nødvendigt (for at reparere loftet, ledninger og fjernelse af oversvømmelser). På en sådan montering kan du også installere et forholdsvis let, sømløst stof.

Wedge teknologi

Den hollandske kile type mount viser en temmelig god kombination af kvalitet og pris. For det første er en metalfastgørelsesprofil til loftet installeret omkring rummets omkreds i en afstand af 3 centimeter fra hovedloftet. Derefter opvarmes lærredet, og ved hjælp af specielle kiler fastgøres kanvasens kanter i profilen. Så når den afkøles stramt strækker den sig og danner således en perfekt flad overflade.

Så er overskydende PVC trimmet eller gemmer sig bag dekorative sokkler. Selvfølgelig er kileteknologien dyrere end shtapikovoyen, men giver en ret høj pålidelighed af forbindelsen af ​​filmen med profilen og tillader baguetten at ligge på ujævne overflader. Denne teknologi giver dig også mulighed for hurtigt og nemt at adskille loftet til lægning af kommunikation og reparationer.

Harpun teknologi

Harpunteknologi er en af ​​de mest pålidelige og dyre teknologier til fastgørelse af spændingsmaterialet. Her er hvad harpunteknologien består af: En kant er lavet rundt om PVC-filmens omkreds i form af en krog lavet af ret stærkt metal. Ved hjælp af en sådan grænse er nettet fastgjort i profilen. Denne teknologi gør det muligt at reducere lærredets størrelse, fordi filmens spænding er færdig på fastgørelsestidspunktet.

Filmen opvarmes før spænding, og så indsættes den i profilsporet til fastgørelse. Først trækkes filmen diagonalt, og først efter det - rundt om loftets omkreds. Derefter afkøles og strækker filmen og danner en flad overflade. Den største fordel ved harpunteknologi er, at du kan bruge enhver form for profil til et strækloft, og det er heller ikke nødvendigt at installere sokler på væggene - det vil sige, at hele fastgørelsessystemet af PVC-folien er skjult.

Loftprofil montering

Inden du vedhæfter loftprofilen til loftet, skal du vælge det. Det er bedre at give deres fortrin til fordel for aluminiumsprofiler, de er stærkere, mere pålidelige, mere holdbare og ser meget mere solide ud. Men plastprofiler til stræklofter bruges meget sjældnere.

Det mest rimelige køb vil være skjult vægprofil. Denne profil giver mulighed for at skabe lige og buede former. En loftsprofil anvendes hyppigere for et strækloft, som er fastgjort direkte til loftoverfladen selv og er U-formet.

Når du har valgt en baguette, skal du beslutte, hvilken type fastgørelse nettet skal være på de profiler, du vil installere. De monteringsmuligheder vi har beskrevet ovenfor. Den mest populære mulighed er harpun. Producenter, der stadig er i fremstillingsfasen af ​​PVC-film, svejses til lærredens særlige harpuner. Og baguetten har vedhæftede dockningselementer, tøjnåle og stik. Alle disse elementer skal vælges i forvejen under hensyntagen til størrelsen af ​​spændevævet.

Under fastgørelsen af ​​profilen er det vigtigt at sikre, at der ikke er skjulte ledninger i stedet for fastgørelsen. Derefter er det nødvendigt at finde den laveste vinkel, langs omkredsen af ​​rummet et vandret niveau springer ud af det, idet loftets position indstilles under hensyntagen til baguettens højde. Profilen kan i det mindste næsten ligge imod gulvpladerne eller være placeret i en vis højde fra dem.

Endene af profilen i hjørnerne skal skæres i en vinkel på 45 grader. Og mellem 2 baguetter skal efterlade et teknologisk hul på ca. 5-8 millimeter. Ifølge størrelsen af ​​loftsophænget laver de en krydsfinerbund og laver derefter pantelåner til lysekronen. Og fastgørelsen af ​​punktbokse gøres på en anden overkommelig måde, hvilket gør det muligt at sænke dem direkte ind i planet på nettet ved hjælp af et laser- eller hydroniveau.

Når du bruger en laser, kan du også overføre mærker til overfladen af ​​gulvet, du kan finde de steder, hvor lysene er placeret. På steder, hvor gardinerne er fastgjort, er det nødvendigt at organisere de indlejrede elementer med pålidelig fastgørelse til pladen.

Det er bedre ikke at bruge loftsbøjler, fordi de ikke skelnes af tilstrækkelig stivhed. Derfor er det nødvendigt at foretrække træstænger, der er op til niveauet af spændingsvævet i højden. Og efter at du strækker PVC-folien, vil alle monterede elementer blive fastgjort til deres pånekuponer. På steder med punktering af kluden for troskab skal du holde plastikskiver.

Således forstår du, hvorfor det er så vigtigt, at man nærmer sig valget af loftprofilen, fordi hele strækloftet holder fast på det! Og det er ikke længere en vittighed, da det kan modstå op til 100 kg vægt pr. 1 kvadratmeter, så kan du forestille dig, hvor holdbar baguetten skal være.