Bagetnye taggrunde til gardiner

Det er muligt at købe baguette gardinskinner til gardiner i Moskva i Decolux online butik med levering i Rusland. Vi sender det bedste sortiment af bedste baguetter til gardiner af naturligt træ eller dekorativt polystyren fra førende russiske og europæiske producenter af transportvirksomheder.

Loftsbelægninger til gardiner (med lister til lister) mister ikke popularitet og kan anvendes i enhver stil af interiør - fra minimalisme til luksuriøs ædel stil. 1, 2 og 3-rækkede plastdæk eller aluminiumsprofiler med svævefly ("løbere") kan bruges som linjer til hængende gardiner i baguetteafskærmninger. Ifølge fastgørelsesmetoden er der et baguette-loftskærm og væglister.

Baguetter til gardiner

På trods af at traditionelle gardinstænger nu bruges ganske sjældent på grund af fremkomsten af ​​nye, mere attraktive arter, er slat-cornice et hyppigt valg. Baguetter gør det godt med den dekorative funktion, og har også en række fordele.

Hvad er det?

Baguette er en dekorativ strimmel, der dækker loftet og loftet. Loft baguetter kommer i forskellige stilarter, former, farver, størrelser. De adskiller sig i fastgørelsesmetode og de materialer, de er fremstillet af. Et stort udvalg af forskellige variationer lavede baguetter et af de foretrukne designelementer.

Ud over den dekorative rolle bærer baguetter en funktionel belastning. En af deres funktioner er at skjule fejl og uregelmæssigheder på væg og loft. De skjuler effektivt sådanne fejl, mens du tager opmærksomheden væk.

Normalt bruges baguette strimler, når det er nødvendigt at trække opmærksomheden på toppen af ​​gardinerne. Der kan være flere grunde til dette, idet de vigtigste er følgende.

 • Den øverste del af gardinerne er indrammet af lambrequins, broderi eller andre lyse vigtige elementer;
 • For at aflede opmærksomheden fra eventuelle fejl i det indre, skal du lægge stor vægt på ikke-tilstødende dele.

Baguetter vælges ikke kun for den overordnede stil af interiøret, men også til gardiner. Dette spørgsmål er særligt relevant i tilfælde, hvor den eklektiske retning er valgt som hoveddysistik. Da pickup under stilen af ​​baguetten ikke går, styres de af gardinernes udseende.

Baguetter kan lukke ikke kun tagene til klassiske gardiner, men også til modeller med løftemekanisme, for eksempel rulleskodder.

Loft baguetter produceret til en meget overkommelig pris. På lige fod med dem er der også meget dyre modeller lavet til ordre.

værdighed

Sammenlignet med en almindelig cornice har baguette-version flere fordele. For det første er monteringen mellem loftet og baguetten diskret. Normalt monterer en professionel konstruktionen strukturen, så det ser ud til at være en fortsættelse af loftet, hvilket giver rummet et majestætisk udseende.

For det andet varierer baguettes størrelse efter dit ønske. Han kan kraftigt komme frem og fokusere aktivt på vinduesåbningen og kan kun udleveres lidt og skjule den ubehagelige cornice. Højden varierer også: det er muligt at lukke folderne på gardinet dannet med tape.

En række farver, mønstre og materialer er fantastiske. Det handler kun om imiterende belægninger. Marmor, træ, selv smedning - alle de dele der bruges i indretningen kan gentages, og baguetten selv vil ikke veje meget eller være dyrt.

Prisen på baguette strimler er ganske attraktiv. Ofte er brugen af ​​baguette cornice meget billigere end udstyrs niche for at skjule cornice.

Baguetter tilføje visuelt højde til loftet, hvilket er vigtigt for små værelser. For at gøre designet ikke ser massivt ud, skal du være klogt at vælge sin størrelse og udsmykning.

Baguette cornices er velegnede til dekoration af vinduer af kompleks form, for eksempel buglister. På sådanne vinduer ser de passende og harmoniske ud, samtidig med at de understreger rammens usædvanlige karakter eller omvendt visuelt balancerer det.

Sådanne lameller installeres ofte som en alkove over sengen. En sådan løsning er mere egnet til soveværelser af klassiske stilarter, men det ser meget imponerende ud.

Nogle gange kan kun støbeformen monteres i et rum med lofter (f.eks. Hvis du skal installere for lange beslag til traditionelle hjørner).

arter

Baguetter er kendetegnet ved den type, materiale, metode til fastgørelse af taggrunde, gardiner og antallet af rækker.

I udseende:

 • Dekorative - separate strimler uden taggrunde;
 • Fastgørelse - lath sammen med tagene.

Af materiale:

Ved montering af tagene:

 • Vægmonteret. Vægudgaven er fastgjort på væggen ved hjælp af specielle fastgørelser af åbne eller lukkede typer;
 • Loft. Loftet cornice er fastgjort til loftet. Til stræklofter skal loftbelægningen som hovedregel behandles i planlægningsfasen af ​​installationen.

Ved metoden til fastgørelse af gardinerne:

 • Rod. Under baguetten er en klassisk rund cornice;
 • String. Den moderne version, der er et stålkabel, strækkes mellem de to klemmer;
 • Rail. Klassiske U-formede profiler, hvor kroge er bygget, "kører" i profilen som på skinner.

Med antallet af rækker:

 • Enkelt række;
 • Multi-række (normalt 2 eller 3 rækker).

Ud over ornamenterne er der elementer, der kan dekoreres baguette lister. Den mest populære af disse er diademen - et udskårne konvekse ornament i midten af ​​baguetten.

At vælge en baguette, skal du sørge for at fokusere på typer af design. Vi må ikke glemme det materiale, hvorfra det er lavet.

Materialer til produktion

Den mest populære mulighed for fremstilling af dekorative baguetter i dag anerkendt polyurethan. Dette fleksible og slidstærke materiale åbner masser af plads til at arbejde med forskellige former for baguetter. Det er let, og i polyurethan-baguetter er der ofte lavet specielle huller til montering af elektriske mekanismer, såsom belysning. Også til fremstilling af dekorative strimler anvendes gips og skum.

Wooden baguettes ser pompøse og majestætiske ud. De er næppe velegnede til indretning i moderne stil, men for traditionelle koloniale og klassiske interiør er træmodeller bare en gave. Det skal huskes, at træprodukter ikke kan installeres i et rum med svingninger i fugtighed, da træet måske begynder at rådne. Træ modeller er ret dyre og tunge, så de er monteret hovedsagelig på væggen.

Varianter af metal er et bredt udvalg af forskellige taggrunde. Metal stang, snor eller aluminium profil - alle disse jern modeller. Ud over de klassiske typiske modeller af bred produktion kan du bestille eksklusive smedet strukturer, der udføres under et bestemt rum for hånd. Deres omkostninger er ret høje.

Plast bruges overalt til at efterligne forskellige ædle materialer. Dens lave omkostninger, høj styrke og evne til at genskabe forskellige teksturer og ornamenter gjorde det til et af de mest efterspurgte moderne materialer. Ofte er det plastikkonstruktionen, der er fastgjort til stræklofterne, så du kan straks købe dem med en speciel rille.

Måder at fastgøre gardiner

Til dato er en af ​​de mest almindelige en to-træk dæk cornice. Når du vælger en lignende løsning, kan planken enten være dekorativ eller leveres straks med dækket. Rail fastgørelse af tyll og gardin er en klassiker til både traditionelle stilarter og moderne.

I de senere år er snorede hjørner blevet udbredt, så gardinerne kan monteres på ringe, magneter, klip og løkker. Denne type fastgørelse er velegnet til lysgardiner, fordi den ikke kan bære meget vægt. Stang gardin stænger er ret kompakte, så en lille bar til deres design er helt muligt at gøre.

Stænger på et niveau med dæk anvendes til fastgørelse af tunge portier. Skjulte rørformede gardinstænger er normalt lavet af plast til større økonomi. Begge monteringsmuligheder er mulige: på væggen og i loftet. Komplet med baguette er sådanne designs ikke kun pålidelige, men også smukke.

Vær opmærksom på, at til fastgørelse på samme tid bruger voilevovy gardiner og tætte portieres dæk tagger. Multi-row sucker strukturer er ikke let at gemme under baguette, og de strengede taggrene er ikke i stand til at modstå vægten af ​​tunge gardiner. Det er bedst at vælge takmonteringer, men til stræklofter, hvis der er plads nok mellem vinduesåbning og loft, anvendes væggardinstænger.

Farvevalg

Baguettes farve afhænger af indretningens overordnede design, såvel som stilens stil og design af gardinerne.

Følg disse retningslinjer for at vælge den bedste mulighed:

 • En win-win design option baguette er valget af farven på loftet. Denne metode giver dig mulighed for visuelt at øge højden af ​​rummet, især hvis loftet er lavet i lyse farver.
 • At vælge imiteringsmaterialer, være opmærksom på kvaliteten af ​​det udførte arbejde. Dårlig falsk kan ødelægge hele udseendet af rummet.
 • Hvis du beslutter dig for at hænge en træmodel af baguetten, skal du være opmærksom på den generelle indretning og designelementer. Det træ, hvorfra baguetten er lavet, skal være af samme race som den, der allerede er brugt.
 • Udover monokrome modeller af lameller kan du vælge med et billede. Ser smukt ud, når mønsteret på baguetten kopierer dem, der allerede er brugt i interiøret, for eksempel på tekstiler.
 • Hvis du vælger en to-farve baguette, skal du forblive i de mest harmoniske kombinationer. Hvis du ikke stoler på din kunstneriske forstand, stop ved at kombinere hvid med andre nuancer: hvid med sort, hvid med fersken og så videre.
 • Stærkt dekoreret konsoller ser upassende ud i minimalistisk interiør, men denne regel kan omgåes, hvis basen er ren hvid og baguetten suppleres med udskårne mønstre.

Hvordan installeres?

For at gøre installationen af ​​baguette cornice, følg de samme regler som for fastsættelse af den sædvanlige traditionelle cornice.

Hvis du vil hænge en dekorativ stang, skal du bruge følgende instruktioner:

 • Først skal du vedhæfte baguetten til det sted, hvor planen fastgør foringen, og kontroller for tilstedeværelsen af ​​store revner. Hvis der er synlige huller mellem væggen og planken, skal væggene udjævnes og installeres først, når kittet tørrer ud. Hvis der ikke er revner eller de næppe er mærkbare, kan du forlade alt som det er - overfladen er velegnet til montering.
 • Hvis du planlægger at hænge hjørnet baguette, skal du klippe stangen af ​​den ønskede længde i en 45 graders vinkel for den fremtidige hjørne dock. Den mest hensigtsmæssige måde for sådanne savsmuld er at bruge en stak. Til direkte fastgørelse, trim baren over.
 • Rengør savsmulden med sandpapir, medium eller lav slidstyrke.
 • Påfør lim forsigtigt langs hele længden af ​​baguetten og ind i udskæringsstedet, tryk det på fastgørelsesstedet. Fastgør konstruktionen med scotch tape for at forhindre, at baguetten "glider" ned under sin egen vægt.
 • Fjern enhver løs lim rundt på planken med din finger eller en fnugfri klud. Vent, indtil strukturen er helt tør.
 • Putty på små sprækker, hvis nogen. Lad tørre helt.
 • Behandle baguettes overflade med sandpapir.
 • Farve baguette.

Sådan monteres og installeres en baguette med egne hænder, se følgende video.

Montering af lister - valg af holdere til gardiner

Gardiner og gardiner udsmykker altid vinduerne, skaber et hjem komfort. Eaves design vil hjælpe med at give dem et komplet udseende. Sådanne produkter fortjener ikke mindre opmærksomhed end tekstiler til vinduer.

Stilfulde baguette cornices betragtes som den mest succesfulde mulighed for sikker vedhæftning og skabe et smukt dekorativt billede. Dette kræver dog, at baguetten selv skal give det endelige udseende til bjerget. Hvad er en strimmelstøbning til gardiner, hvilken funktion udfører den?

Bagetnye taggrunde til gardiner

Enhver form for gardiner eller gardiner, gardiner skal fastgøres sikkert over vinduesåbningen.

Ofte til dette formål gælder baguette taggrunde med et særpræg element - et dekorativt niveau. Det dækker alle de interne elementer i loftet struktur. Baguette cornices fortjener særlig opmærksomhed, fordi de spiller en vigtig rolle.

En regelmæssig cornice holder en klud ved hjælp af ringe eller andre elementer, hjælper kluden til at bevæge sig. Eaves med en baguette bar udfører to funktioner:

 • praktisk del
 • dekorativt design.

Hovedrollen i sådanne produkter udfører baguettebånd. Dette designelement i form af en strimmel skal vælges omhyggeligt og korrekt.

Indtrykket af hele vinduesammensætningen afhænger af kombinationen af ​​gardinstangen og gardinerne eller gardinerne. Denne effekt er opnået takket være slats mangfoldighed og usædvanlige former. Ud over kroge og andre elementer i tagskægget gemmer baguette forskellige uregelmæssigheder, der kan forblive efter reparation.

Se også: Gardiner på døre og døråbninger

Baguette udfører rollen som en æstetisk komponent i interiøret.

Disse produkter er efterspurgte, så producenterne tilbyder et stort udvalg af produkter. Blandt dem er meget interessante og usædvanlige muligheder. De er lavet af forskellige materialer:

Ved hjælp af en baguette bar kan du skjule forskellige typer af cornices - snor, træ, runde, metal eller plast.

Rammerne består ofte af 1-3 rækker strenge, som er dækket af sagen. Normalt er den lavet af hvid plast. En dekorativ strimmel dækker den ovenfra.

Trærammer er fremstillet af naturligt træ, MDF, fineret. De fremhæver med succes værelset i en klassisk stil og i mange moderne designløsninger.

Sådanne produkter er malet, derefter lakeret og også nødvendigvis behandlet med specielle imprægneringer. Men de har brug for omhyggelig pleje. De koster dyrt i sammenligning med muligheder fra andre materialer.

Metal baguette cornices passer til futuristisk eller techno stil i det indre af rummet. Aluminiumsemballager kan være pulverlakeret, forgyldt eller forsølvet. De er ideelt til metalstængeraksler.

Se også: Anvendelsen af ​​loftet tagger i indretningen

Den mest populære løsning er plastprodukter. De har stor efterspørgsel hos de fleste købere.

Dette skyldes en rimelig pris og en bred vifte. Et sådant materiale kan efterligne overfladen af ​​træ, tekstiler, natursten, ædle metaller. De kan have en glat og præget overflade.

Typer af fastgørelse af stellister til gardiner

Ifølge dens funktion er baguetter fastgørende og dekorative. Den første mulighed bruges i forbindelse med et falsk loft. Dekorativt anvendt som et selvstændigt element i det indre.

På fastgørelsesstedet er baguetter af to typer - væg og loft. Vægmonteret over vinduesåbningen.

Loft version af produkterne installeret på loftet over loftet over væggen med et vindue. Dette giver dig mulighed for at øge væggenes højde. Det lader til, at gardinerne falder direkte fra loftet.

For store værelser vælges baguette muligheder, som består af flere elementer. De adskiller sig i farve og tekstur, men sammen skaber de et enkelt designelement. Ofte lavede tagger af stof til at matche gardinerne eller mere kontrastfarve.

Se også: Typer og montering af loftsplanker under loftet

For at installere en væg cornice, skal du kende strukturens nøjagtige dimensioner. Baguette skal stå godt ud fra væggen, så sørg for at være opmærksom på bredden af ​​vindueskarmet. Vægkonstruktioner reducerer loftets højde på grund af, at den synlige del af væggen forbliver under loftet.

Baguette cornices i interiøret

Sådanne produkter anvendes til indretning i forskellige stilarter. Smukke og originale træversioner ser godt ud i klassisk stil, i værelser med en rig finish. Universelle og enklere modeller er velegnede til registrering af landstil eller Provence, øko-stil understreges godt.

Ved at skabe det indre af køkkenet er det bedre at vælge et plastikprodukt eller under træet. Under forholdene i en køkkenzone vil sådanne tagger tjene og se bedre ud.

For værelser i orientalsk stil er det tilrådeligt at vælge strimler til cornice med egyptiske eller marokkanske mønstre. Indramning af metalstrukturer vil være en god løsning til design af moderne stilarter.

Enhver form for baguette-taghuler hjælper med at skjule alle fejl i reparations- og byggearbejder samt at kunne simulere rummets rum. Især godt at bruge sådanne produkter i værelser af lille størrelse, fordi de giver volumen, øger væggenes højde og gør vinduet æstetisk færdigt.

Opmærksomhed, kun i dag!

Valg af gardinestang til gardiner kan ikke kun påvirke indretningen af ​​rummet, men også dens størrelse: en velvalet cornice kan visuelt "løfte" loftet, "udvide" en for smal væg, tilsæt lydstyrken til et lille rum.

Gardiner skal altid matche den valgte stil i interiøret, match farverne og komplementere det samlede billede. De spiller en vigtig rolle i indretningen af ​​rummet, men ikke mindre vigtige og cornices. Bortset fra at cornice har en konstruktiv opgave - at holde gardinerne, for at sikre deres pålidelige drift, lukning og åbning, skal den også stilistisk falde sammen og harmonisk passe ind i interiøret.

Anbefalinger til valg af taggrunde

For at vælge den rigtige gardinstang til gardiner, skal du overveje følgende faktorer:

 1. Hver gardinstang er designet til specifikke belastninger, så estimer gardinens vægt groft og juster gardinestængerne, så de svarer til denne indikator.
 2. Beslut om monteringer til gardiner. De skal passe til det valgte stof, bevæge sig let på banen, uden at klamre og ikke "fast", og der skal ikke være lyde.
 3. Til lysgardiner, der passer til enhver form for montering af hjørner, både loft og væg. For tunge materialer er det bedre at foretrække loftmontering - det tåler mere vægt.
 4. Valget af cornice er påvirket af placeringen af ​​batteriet, varmeledninger, samt vinduesbrændets størrelse og bredde. Intet bør forstyrre den frie hængning af gardiner. Derfor skal du tage disse elementer i betragtning, når du sætter taggen på taggen.

Rådet. Husk, at en korrekt valgt cornice kan visuelt ændre opfattelsen af ​​rummet, rette fejlene og fremhæve fordelene:

 • Smal vindue Hvis vinduet har en lille bredde, kan du "forstørre" den - til dette skal du hente en lang cornice, så gardinerne hænger på den, dækker ikke kun vinduet, men også en del af væggen ved siden af ​​den.
 • Lofter. Loftet kan visuelt "hæves", hvis du vælger en cornice med loftmontering: et gardin hængende fra loftet til gulvet vil bidrage til at "forlænge" afstanden mellem dem.
 • Vinduet er for stort. For at rette opfattelsen af ​​vinduet, skal du vælge tagbøjlerne med en længde nøjagtigt bredden af ​​vinduesåbningen.

Eaves og værelse stil

Af de mange muligheder for gardinstænger på markedet, vælg de der passer bedst til din interiør.

 • Til udsmykningen af ​​lokalerne i en klassisk stil tilbydes baguette lister. Runde kroge ser også godt ud, især hvis de er træ.
 • Populær i dag minimalisme eller hi-tech kan suppleres med en cornice-streng eller rund metal gardin stænger.
 • Næsten alle "landsby" stilarter, hvad enten det er amerikanskt land eller fransk Provence, bruger smedede produkter som dekorative elementer. Smedede smedet hjørner passer til dem - både metalets naturlige farve og malet.
 • De japanske og romerske gardiner er godt kombineret med tagger fra aluminiumsformen.

Eaves Length

Den samlede længde af cornice omfatter længden af ​​tværstangen og to dekorative tips. Men før du begynder at måle længden af ​​corniceen, skal du bestemme, hvor det vil være, og hvordan du skal fastgøre det.

 • Når man vælger en gardinstang til gardiner, der dækker hele væggen med vinduet som helhed, skal gardinestangens længde være to til tre centimeter mindre end afstanden fra væggen til væggen. I dette tilfælde skal du bemærke, at fastgørelsespunkterne på en så lang kronkage skal være mindst tre!
 • Hvis tagene skal placeres nøjagtigt over vinduet, skal de beslag, der er monteret, ligge bag vinduesåbningen, ellers kan du ikke åbne vinduet helt, og de åbnede gardiner dækker en del af vinduet. I dette tilfælde bør kanten af ​​længden være tredive til fyrre centimeter mere end bredden af ​​vinduesåbningen.

beslag

Vær opmærksom på, at parenteserne har forskellige længder.

Hvis denne længde er større end afstanden fra vinduets åbning til loftet, vil konsollen over vinduet ikke passe. Nogle gange i sådanne tilfælde er de fastsat under vinduets åbning, så kaldes et sådant arrangement "delvis over vinduet". Hvis tagskæggene har en længde på mere end to meter, skal den monteres på tre beslag, hvis mindre - to er nok.

Ideelt set bør afstanden mellem beslagene ikke være mindre end en og en halv og mere end to meter. I dette tilfælde vil cornice holde fast, dets stænger vil ikke blive deformeret, og gardinetæppet vil sænke.

Eaves Dimensions

For at vælge gardinstangen til gardiner, dens design og placering er det nødvendigt at foretage følgende målinger (i cm):

 • Længden af ​​væggen med et vindue fra den ene sidevæg til den anden.
 • Bredden af ​​selve vinduet.
 • Afstanden, som gardinerne bliver adskilt fra væggen.
 • Højde fra vinduet åbner til loftet.

Typer af monteringer

Hver type vinduet gardin har sine armaturer til hængende gardiner. Overvej de mest almindelige muligheder.

Profil systemer

Aluminiumsprofilen har guider, en eller flere, langs hvilke kroge glider - gardiner klæber til dem.

Fordele. Aluminium er stærkt nok, men det er plastik, hvorfra det er muligt at lave afrundede taggrene til dekoration af nicher, karrevinduer, lancet eller andre ikke-standardiserede vinduer. Derudover er det profil gardinet stænger, der normalt giver automatiske styresystemer for gardinens position, hvilket er meget bekvemt, især hvis rummet har højt til loftet.

Der er også profil systemer lavet af plast, tiltrækker lav pris. De er kun egnet til lette stoffer, da tunge gardiner med deres vægt forårsager deres deformation.

Kroge til profilsystemer er lavet af gennemsigtig plastik - så de er mindre mærkbare. På toppen af ​​systemet til dekorative formål er normalt planker knyttet "under træet", "under stenen", "under huden". Installation og installation af sådanne strukturer er enkle og kræver ikke meget tid.

Hvis du har brug for flere rækker til gardinstænger, er profil det bedste valg.

De kan bestå af gardiner i to, tre og endda fire rækker. For eksempel i den nærmeste profil til vinduet er gennemsigtig tyll fastgjort, den næste har et tykt gardin, og den ekstreme er en lambrequin. Eller for alle rækker kan du fastgøre gennemsigtig tyll af forskellige farver, hvilket vil give mulighed for at variere stemningen i lysstrømmen og dens skygge.

Rullende gardiner, japanske gardiner, romerske gardiner og persienner, der er populære i dag tilhører profilsystemerne og har et fælles grundlag, selv om der er strukturelle forskelle mellem dem.

Classic cornice

Den mest traditionelle type af vinduesafskærmninger - rørformede strukturer. De kan være lavet af træ eller metalrør. Jo større diameter corniceen er, jo tungere gardinerne kan den modstå.

Fastgørelser til sådanne gardiner kan være som følger:

 • Magnetiske klip, som ikke kun tjener som fastgørelsesanordninger, men også som dekoration. Kan være af forskellige former og farver.
 • Tøjsløjfer.
 • Øjenhår (huller i stoffet, kantet med metal eller plastik).
 • Ringe lavet af træ eller metal, hvortil gardiner er fastgjort med kroge. Tulle og organza kan rive på fastgørelsesdele, og det vil ikke holde tætte stoffer. Denne mulighed er kun egnet til mediumdensitetsstoffer.

Hvis du vælger en gummibelægning eller ringer som fiksering, når du vælger en gardinstang til gardiner, skal du kontrollere diameteren på kronen - den skal være mindre end fastgørelsesringen, ellers vil gardinet ikke glide langs styret.

Typisk har klassiske hjørner en eller to rørformede strukturer - de kan hænges med tyll og tykke gardiner. Det er også muligt at erstatte en af ​​strukturerne med en snor - den mest velegnede montering til tyll og snit. Klassiske tagkanter passer til ethvert interiør, det er kun vigtigt at vælge det rigtige materiale, som de er lavet af.

Smedede hjørner

Hvis du vil vælge en gardinstang til gardiner, der vil dekorere rummet i barokke, rokoko, imperium, land eller Provence stilarter, skal du stoppe med at se på smedede produkter. Afhængigt af hvilke tips de slutter, og hvilke stoffer der bruges til gardiner, ser disse lister helt anderledes ud.

Elegante imperium krøller og fløjl eller satin gardiner skabe en atmosfære af luksus i barok stil, og blomsterelementer af smedning og bomuldsgardiner i en lille blomst overfører Provence til en varm sommer.

Braketter smedede sig selv - indretning.

Den ideelle mulighed er at bestille dem individuelt for at maksimere dine personlige præferencer og skabe et unikt udseende af dit hjem. Smedede hjørner bruger metalrør eller stænger som hjælpelinjer, og her ligner de de klassiske. Der kan også være flere guider, normalt ikke mere end tre.

String gardin stænger

Strenge cornices bruges som guider strakt metal wire - "string". Montager til gardiner - det samme som i den klassiske cornice, men mindre i størrelse.

Magnetiske klip ser bedst ud på dette design. Plastikstrenge bruges også - de er velegnede til lysdækker af tule eller organza. En sådan cornice er næsten usynlig, og der er en følelse af, at tyllen flyder i luften uden nogen støtte.

Af alle muligheder for gardinstænger er denne mulighed den mest "lette" - den vil ikke holde tunge gardiner. Mere end andre er det velegnet til udsmykning af lokaler i højteknologi, minimalisme, i moderne såvel som kombinerede stilarter. Sådanne cornices med korrekt udvælgelse af beslægtede elementer er mest egnede til maskering af rummets mangler.

Baguette Cornices

Baguette cornices er ens i design til profilen, men i dem er fastgørelserne altid lukket med en dekorativ strimmel - en baguette. Baguette kan være bred eller smal, af forskellige former, størrelser, farver.

Gardinprofiler kan have fra en til tre rækker. I første række har man ofte en strimmel - "Velcro" for at sikre lambrequin. Når du vælger en baguette cornice, skal du styre baguetteens farve og form, og det er trods alt det vigtigste dekorative element og skal organisk passe ind i dit indre.

Et vigtigt element i indretning er gardinerne, der giver rummet et komplet udseende. Imidlertid vil udsmykningen af ​​gardinerne ligne i den endelige version, afhænger i vid udstrækning af tagene og metoden til fastgørelsen.

Typer af cornices

I dag fremstilles et ret forskelligartet sortiment af tagbøger, der rammer sin elegance og originalitet, som kan grupperes med respekt for en bestemt egenskab.

Klassificering af cornices efter materiale

 • Plast - den mest almindelige løsning på grund af overflod af forskellige former, farver og lave omkostninger. Men under tyngde af tunge gardiner er deformation af tagskæggene med tiden ikke udelukket.
 • Træ - en kombination af funktionalitet, pålidelighed, æstetik. Eaves lavet af træ, produceret i de mest varierede former, kan desuden dekoreret med dekorative udskæringer. Derudover opretholder de perfekt vægten af ​​tunge gardiner uden nogen form for deformation.
 • Metalafskærmninger - lavet af stål, messing eller aluminium og kan dekoreres med plast eller træelementer. Samtidig kan stål- og messingkornene modstå selv tunge teatralske gardiner, mens aluminium er designet til en lettere version af gardiner. Særlig opmærksomhed i denne kategori fortjener smedejernsskårer, som kendetegnes af deres specielle styrke og unikke design.

Klassificering af gardinstænger med designfunktioner

Profil cornices er lavet af aluminium, plast, med en hvilken som helst metode til fastgørelse af cornice, forskellig i små dimensioner, lav pris og nem installation. Derudover kan profilskårerne simpelthen gemmes i loftnichen, enten draperet med lambrequins eller ved at hænge en baguette strimmel. Profil cornices er opdelt i:

 • stive tagskinner med en indre skinne - består af en enkelt række lath, og også låse til fastgørelse til arme. For at oprette yderligere rækker udfyldes lignende tagblade med dekorative modeller;
 • fleksible tagskinner med en ekstern skinne - den udstedes kun en række, men det er let at bøje, skære det, der fremmer enkel installation. For flere rækker er det ønskede antal profiler sat parallelt;
 • fleksible tagskinner med indvendig skinne - bøjningen af ​​tagskægget er fastgjort på fabrikken, der danner formen af ​​et karrudsvindue, buen eller en kombination af et karrudsvindue og en bue. Desuden kan tagbøjlerne med buet bøjning være to-rækker, og kun en-rækkede tagbøjninger svarer til bugladsvinduet og bue-buen bøjning;
 • dæk gardin stang - umuligt at bøje. For at opnå en buglængde er der imidlertid også anvendt et forbindende svingelement.

2. Bagetnye - lavet i form af en dekorativt dekoreret strimler, der sikkert skjuler beslag.

Hvad angår andre arter, har baguette cornices en lav pris. Selv om de ikke er underordnede i forhold til design eller stangafskærmninger.

3. Rod tagskinner - præsenteret i form af en rektangulær, cirkulær eller figuren sektion. Fremstillet af træ eller metal.

Pakken indeholder normalt beslag, gardinholdere og tip. Til montering af stangen til væggen giver loftet åbne eller lukkede beslag.

String - bruges til letvægte tylgardiner. Dette er en relativt billig indstilling af alle de tilgængelige kategorier, og den mest upålidelige, da selv under en lille vægt begynder snoren at sænke med tiden og skal strammes konstant.

Klassificering af tagbøjler i forhold til antallet af rækker

 1. Enkeltrækkende hjørner - til fastgørelse af en enkelt tyll eller gardiner.
 2. Dobbelt række - designet til fastgørelse af gardiner og tyll.
 3. Tre-rækkede cornices - åbne mulighed for at dekorere indretningen af ​​rummet som en tule, gardin gardin og lambrequin.

Klassificering ved fastgørelsesmetode

Fastgørelsen af ​​tagskæggene afhænger direkte af det materiale, der bruges til at afslutte loftet og væggene.

1. Lofter, der fastgøres direkte til loftet, giver mulighed for at skabe et originalt design.

De er især uundværlige i nærværelse af høje vinduer, der ikke giver plads til fastsættelse af væggardinstænger. Derudover tillod udseendet af loftet tagfugler at løse mange problemer, der opstår, når du bruger en væg taggrunde.

Fordelene ved loftkorn i forhold til væggen:

 • bidrage til en visuel forøgelse af rummets rum
 • stort udvalg af farver;
 • Mulighed for den skjulte installation
 • evnen til at modstå en stor vægt af gardiner;
 • vilkårlig udvælgelse af afstanden fra væggen til tagene, hvilket gør det muligt at skjule rørene og radiatorerne bag gardinerne;
 • muligheden for at gemme små fejl efter loftet;
 • lav pris
 • beskedent design;
 • begrænset installation med direkte arrangement af pærer i et gipsplankloft.
 • umulighed af installation i nærværelse af stræklofter, med ikke udstyret plads til gennemførelse af fastgørelsesanordninger.

Væg gardin stænger, der først blev produceret for flere århundreder siden, er stadig i høj efterspørgsel. Desuden kræver dekorativiteten af ​​moderne vægafskærmninger sig ikke at skjule deres udseende i tagskægget.

Fordele ved vægkanter foran loftet:

 • bred vifte af farver;
 • originalitet af design
 • rentabilitet ved at reducere forbruget af stof til syning af gardiner;
 • Mulighed for fastgørelse til væggen i loftet niche;
 • nem installation;
 • høj pris i forhold til loftet taggrunde.
 • visuelt reducere højden af ​​rummet
 • behovet for omhyggelig måling af den nødvendige længde af beslaget for at undgå efterfølgende bøjning af gardinerne på de udragende varme radiatorer, hjørnerne af vinduesfremspringene.

Således afhænger valget af designet af loftet eller vægkornet stort set på indretningsstil, type gardiner, samt fastsættelse af de færdige gardiner til cornice.

Montering af loftsplanker

I dag er lofterne kittet efterfulgt af maleri, gipsplader, strækning af loftsbeklædning. På denne baggrund er metoderne til fastgørelse af tagene til loftet også væsentligt forskellige fra hinanden. Den optimale placering af loftet tagger er valgt ud fra følgende faktorer:

 • længden af ​​tagskæggene skal være 30-50 cm længere end vinduets åbning;
 • når lukket, bør gardinerne ikke røre ved de fremspringende vægelementer.

Til betonloftet eller gipsvæggen

Hvis det er en dæk-type cornice, så:

 1. Mål og skær den ønskede længde af tagene.
 2. Sæt på kroge, hvis modellerne af tagskæggene ved kanterne er forsynet med buede dele.
 3. Bor et hul i midten af ​​dækket ved hjælp af 2 øvelser med forskellige diametre. For det første gør en boremaskine, der lidt overstiger skruen eller skruens diameter, et hul på forsiden af ​​corniceen, så hætten sænker lidt ved bunden af ​​corniceen. Derefter bores hullet med en mindre borekrone.
 4. Med en stigning på 50-60 cm, bor lignende huller langs hele længden af ​​cornice. Men med en enkelt række cornice er det nok at lave et hul i første række, og i tilfælde af en række i en række i to rækker eller zigzags.
 5. Fastgør cornice til det sted der er markeret for det på loftet.
 6. Brug en blyant til at markere centerhullet og bore det til dybden af ​​dowel.
 7. Dowel dowel i hullet med en hammer.
 8. Fastgør dækket til midtermonteringen og mærk hele dækets længde.
 9. Bor de resterende huller og sæt dækket op i loftet.

I tilfælde af et gipspladens falske loft anvendes en dowel "butterfly" i stedet for de sædvanlige dowels. Når man skruer ind og falder ind i det tomme rum, åbner dowel "butterfly" som en paraply, hvilket øger belastningsområdet på gipsvæggen.

Ved brug af loftsplanker, der fastgøres til loftet ved hjælp af parenteser, er opgaven meget lettere, da parenteserne har klare huller. Det forbliver:

 • samle tagskæggene
 • Lav et loft mærke på stederne for fastgørelse af beslagene;
 • fastgør den monterede cornice til markeringerne på loftet;
 • mærke og bore huller
 • Vedhæft cornice til loftet ved hjælp af almindelige dowels eller dowels, sommerfugle.

At strække loftet

Fastgørelse af loftet tagger til stræk loft indebærer fastgørelse til pant bar placeret mellem hovedstaden og stretch loftet. I dette tilfælde skal realkreditobjektet være sikkert fastgjort til hovedloftet inden måling af strækloftet.

Størrelsen af ​​stangen skal svare til rammens højde, der kræves ved spænding af plastbanen. Således vil måleren på skemaet angive placeringen af ​​den fremtidige cornice og i fremstillingen af ​​loftet, vil lærredet på dette sted blive yderligere styrket. Efter installation af strækloftet:

 1. Markér på den strakte film inden for rammerne af realkreditbjælkens vedhæftning af tagbøjlerne.
 2. Før boring skal hullerne i strækloftet først styrkes med polymerringe og derefter brænde igennem.
 3. Bor huller til dybden af ​​dowels.
 4. Installer tagbøjlerne.

Montering af vægkornet

Alle typer tagskinner, hvoraf fastgørelser forudsætter vægmontering, installeres næsten ens. Korrekt montering af vægkornet indebærer følgende betingelser:

 1. Eaves skal udstikke 30-50 cm på begge sider af vinduesåbningen, så at sollyset når gardinerne ind i rummet gennem hele vinduets åbning.
 2. Den mindste afstand fra loftet til de installerede tagger samt fra vinduet til taggrænserne er mindst 5-10 cm.
 3. Opvarmning af radiatorer og andre elementer, der rager ud fra væggen, må ikke forstyrre den frie hængning af gardiner. Derfor er det nødvendigt at vælge parenteser med fokus på denne faktor.
 4. For pålidelig fastgørelse af cornice, beregnet til gardiner af mellemvægt, skal beslagene placeres hver 1,5 m og for tyngre gardiner 1 meter.

Mod væggen

Alle beslag har klare huller til fastgørelse af corniceen, så du har brug for:

 1. Forbind tagpladerne med beslag.
 2. Fastgør til væggen og marker pladsen til boring af huller.
 3. Bor, indsæt de sædvanlige dowels eller dowels - "butterfly", baseret på efterbehandling materiale.
 4. Fastgør tagskæggene.

Mellem vægge

Ved fastgørelse af tagene mellem væggene måles afstande på hver side af væggen omhyggeligt:

 • fra loftet til niveauet for montering af tagene;
 • fra væggen med et vinduesåbning til stedet for fastgørelsen af ​​tagene.

Dette er nødvendigt for at undgå afvigelser fra den vandrette position.

 1. Marker de fremtidige hullers steder.
 2. Bor huller langs længden af ​​dowels.
 3. Recess dowel.
 4. Fastgør beslagene og monter dem på dem.

Skjult installation af loft, væg cornice

Flush montering indebærer montering af en cornice i en niche, der tidligere var forberedt, inden du installerede stræk- eller gipsplader.

 1. Monter dækslerne, baseret på fastgørelsesmetoden, til væggen eller loftet.
 2. Afgang fra tagbøjlerne på 0,5-1 cm, fastgør til hovedloftet loftsbjelken som svarer til rammens højde til montering af gipsvæg eller stræklofter.
 3. For at installere spændingsvævet eller sheathe gipsvæggen til det maksimale lukkede realkreditlån.

Således at montere gardin stænger til gardiner er ikke sådan en umulig opgave som det forekommer ved første øjekast. Det vigtigste er, at før installation er det nødvendigt at tage højde for alle nuancer forbundet med det materiale, som fastgørelsen vil blive lavet.

Vedhæftede muligheder gardiner på cornice

Et mangfoldigt sortiment af loft- og vægkanaler indebærer brugen af ​​visse armaturer til gardiner, der passer til en bestemt cornice.

1. Med baguette er profilloftens tagblade, mindre ofte med suckerstænger, ideelt kombineret:

 • særlige kroge for at lette let glidende på tagskægget. Til dette syes tekstilsløjfer dekoreret med for eksempel knapper eller et gardinbånd med færdige sløjfer på det på syltetøj;
 • Flere klemmer fastgjort til tagene på forskellige måder.

2. For skygger af et shtangovy udseende anvendes:

 • ringene går komplet med tagskærme. I dette tilfælde syes ringene til gardinerne og derefter spændes på stangen eller gardinerne hænger på kroge fastgjort til ringene;
 • klipene fastgøres på ringe. I dette tilfælde sættes ringene på stangen, hvorefter gardinerne fastgøres til skinnen ved hjælp af klemmer. Brug af ringe med klip gør det nemt at justere gardinens længde.
 • Grommets, der ligger i den øverste del af gardinerne, tjener ikke kun som en måde at fastgøre gardiner på, men også udføre en dekorativ funktion, der helt eller delvis skjuler vægkornet. Når du laver gardiner, fastgøres gummierne direkte til stoffet, og når gardinerne ligger på dækkene, falder gardinerne i voluminøse, lige foldninger;
 • sting på bånd Gardiner syes fra forsiden eller bagsiden, og derefter bundet på stangen. Se godt ud i børnehaven, men det er svært nok at flytte / skubbe gardinerne med sådanne forankringer.
 • Løbegang. I den øverste del af gardinet anvendes en strimmel, der tjener som en "stor" løkke til at trille stangen ind i den. Den nemmeste måde at løse på, forårsager ulejligheden under driften, da sådanne gardiner er vanskelige at bevæge sig på tagene.

3. For snor gardin stænger passer:

 • ringe af ringe størrelse fastgjort til tyll eller ringe med klip;
 • magneter. Tillad dig at ændre design af gardiner til enhver tid, det er nok bare at adskille magneterne.

4. For enhver form for gardinstænger:

 • velcro loop. Denne type fastgørelse af gardiner tillader ikke at bevæge dem langs tagskægget, derfor bruges den kun til fastgørelse af dekorative gardiner, lambrequins.

På baggrund af ovenstående skal du selv vælge om der skal vælges vægge eller lofter, samt gardinens fastgørelse på de fremtidige taggrunde, inden du går videre til den direkte fæstning.

 • podborshtor.ru
 • vseshtory.com
 • design-homes.ru
 • stroiremdoma.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Eaves med en baguette bar

Eaves med en baguette strimmel, eller baguette taggrunde - dette er en fantastisk mulighed for dem, for hvem der er ingen baggrunde i det indre, der ikke er værd at opmærke. Disse tagger vil ikke kun blive en stærk og pålidelig montering til gardiner, men også et uafhængigt element af interiøret, hvilket giver det fuldstændighed.

Den udsøgte cornice med en baguetteplade lavet af metal, træ eller plast, harmonisk kombineret med gardiner og den overordnede stil i rummet, tiltrækker opmærksomhed og giver dig mulighed for at demonstrere din udsøgte smag og opmærksomhed på detaljer. En luksusplank lavet af naturligt træ passer perfekt ind i et etnisk eller antik interiør. En cornice med en baguetteplade af metal bliver et elegant supplement til et højteknologisk rum, og plast kan på grund af sin alsidighed og tilgængelighed kaldes velegnet til ethvert rum.

I kataloget over vores firma, der præsenteres på stedet, kan du finde gardinstænger med en baguettebar til enhver smag og budget. Alle produkter er af høj kvalitet og garanteres at servicere dig i lang tid, og hvis det er nødvendigt, er vi klar til at levere service til installation af gardinstænger.

Dekorativ strimmel til loftet taggrunde

Dekorativ slat (hætte) til loftet cornice

Stil i hele værelset sætter et smukt indrettet vindue. Selvfølgelig spiller gardinerne en afgørende rolle, men deres skønhed og elegance kan simpelthen falme på grund af mislykket valg af cornice. "Decor (Blenda, Baguette)" hjælper med at løse problemet med valget af den mest succesfulde mulighed for dig.

Hvad er en hætte

Blend (baguette plade) - er den ydre forreste del af tagbøjlen, smukt indrettet i forskellige stilarter. Sådan et smykke begyndte at blive brugt ikke så længe siden. I starten var det bare en hvid baggrund, og derefter begyndte tyske producenter at anvende farvefilm, efterligne træ, marmor eller tegning.

I det moderne interiør begyndte flere og flere at bruge dekorationen i græsk stil med farvning i guld.

Fordelene ved moderne tagger

Den største fordel ved moderne tagruter, utvivlsomt i deres skønhed, men der er stadig en række fordele, som det er nødvendigt at være opmærksom på:

 • Materialet til fremstilling har sådanne uerstattelige egenskaber som holdbarhed, miljøvenlighed og modstandsdygtighed mod fugt og temperaturudsving. Det deformerer eller taber ikke farve;
 • Takket være profilen med to rækker og tre rækker er de meget nemme at bruge og giver dig mulighed for at udføre alle design ideer i vinduets design.
 • emhætte kan have en anden bredde (55mm og 68mm) og være lavet i de mest forskellige farver og design. Den dekorative stripe til en plastisk cornice kan styles som et græsk mønster, marmor eller træ;
 • Takket være brugen af ​​dekorative plastikbånd vil ethvert gardin blive perfekt. Dette design tåler selv de tyngste gardiner. Baguette gardiner og gardiner vil se aristokratiske, samt understrege elegancen af ​​lys gardiner;
 • nem montering og montering, de kan let monteres både på væggen og i loftet. Den ønskede størrelse kan justeres direkte under installationen.
 • pleje af plastikstænger er meget simpelt, børstes kun støvet af med en fugtig klud. Hvis det ønskes, kan du sikkert bruge en række vaskemidler;
 • Det er meget bekvemt at fjerne og lægge gardinerne på, samtidig med at der er stik i begge ender af cornice for at undgå utilsigtet krog falder. Gardin kan fjernes med kroge.

Loftsplader af plast kan udføres i sådanne muligheder:

 • dobbelt række profil;
 • tre-rækken profil;
 • lige linje;
 • med et twist;
 • med plastikbåndholder.

Ring nu på telefon (347) 277-44-11 Ufa

Eller ring et opkald tilbage, og vores ledere ringer tilbage.

 • Klar gardin stænger til gardiner
  • Metal Wall Cornices
  • Loftsplader af plastik
 • Gardin Tilbehør
  • Klip, klip, magneter
  • Øjer, bånd og slag
   til gardiner
 • Komponenter til metal. tagudhæng
  • tips
  • beslag
  • Rør og profiler
  • Ringe, kroge, klip
  • Universal tilbehør
 • Loft komponenter
  plast gardin stænger
  • Dæk "Rusland"
  • Blends
  • Beslag, beslag
 • artikler
  • Gardininstallation
  • Typer af gardinstænger til gardiner

Særtilbud for grossister,
ring til os og få din rabat!

Vejviser
Hent katalog i PDF

Prisliste
Download prisliste, PDF

Copyright © Karniz Lux Decor LLC, 2015

Adresse: Ufa, 47/1 Industrial Highway, tlf. (347) 277-44-11

Advarsel. Når du vælger en farve, anbefales det at bruge rigtige prøver siden mulig afvigelse af tekstur og farve fremgår af katalogets illustrationer.

Kopiering af materialer og fotos fra hjemmesiden er kun tilladt med henvisning til det officielle websted karnizufa.ru

Til alle priser 30% rabat på prisen i prislisten,
grossister endnu større procentdel af rabatter,
Detaljer pr. Telefon (347) 277-44-11

Rammer til gardiner: loft, træ, plast

Moderne loftrammer på gardinerne - dette er et traditionelt suspensionssystem, lukket med en dekorativ strimmel. Operationsprincippet ligner almindelige parenteser, og derfor dekorerer de både klassisk og moderne interiør med sådanne modeller.

Typer af støbegods

Ud over de materialer, hvorfra planken er lavet - gardinstænger til gardiner med en baguette er lavet af forskellige strukturer - modeller er klassificeret efter følgende egenskaber:

 1. Monteringsmetoder. De er opdelt i loftlister til gardiner og væggardiner. For den første mulighed er fremspringets længde og dimensioner vigtige - mere end tykkelsen af ​​vindueskarmet, ellers vil gardinerne ikke hænge nøjagtigt, men ligger på vinduesåbningen. Vægge beregnes således, at strimlen over tagene forbliver proportional med højden af ​​hele rummet, ellers vil rummet falde.
 2. Overfladestrukturen er glat, konkav, konveks, præget. Takket være dette er det let at vælge en cornice til gardiner af forskellige typer vinduesåbninger. De dekorere buer, karrevinduer, dørvinduer.
 3. Status. Modeller er opdelt i simple og elite. Den første er glatte striber. Den sidstnævnte er henholdsvis rigeligt dekoreret - udskæring, indlæg med guldblad eller anden belægning. Yderligere tilbehør til gardinstænger og gardiner gør designet til en luksusmodel.
 4. Udseende. Monotone, polychrome, farvede modeller med efterligninger til byggematerialer - sten, træ, marmor. Metal baguettes er lavet under træet og omvendt. Som tilbehør anvendes foring med tråd, stuck og andre lækkerier.
 5. Materialer - de er stadig vigtige at overveje. Rammerne er fremstillet af spånplader, plastik, metal, især aluminium. Hvert råmateriale har sine egne fordele. For eksempel har et metal, hovedsagelig aluminium, forøget styrke, selv med en lav vægt af hele baghugget baguette.

Træ er det mest almindelige materiale, det er dekoreret med farvet glas eller gennemsigtig lak. Som regel bruges til fremstilling af tagskærme faste materialer, MDF, krydsfiner og meget mere. Indvendigt indeholder trærammer til gardiner metalstrimler.

Billige plastlister til gardiner har fordelen i fleksibiliteten af ​​lange modeller, der kan dekorere karosserier eller åbninger af stor størrelse. Sådanne modeller falmer og har ingen holdbarhed. Ikke desto mindre er de populære, fordi prisen på baguette cornice til gardiner er 500 rubler. - omkostningerne er demokratiske

Styrenråmaterialer - polyurethan, propylensammensætninger. Progressive materialer er nemme at installere og vedligeholde. De er holdbare og ikke ringere end aluminium. Men det er værd at vide, at de ikke er sikre i brandplanen, da de ikke brænder, men smolder og frigiver giftige gasser inde i rummet. Over tid bliver polyurethan baguetter gule.

Udskårne indramningsrammer

Gips. Baguette indstilling er smuk og ikke billig, da den er lavet for hånd. Det har en stor brølhed, så det er ikke populært i typiske lejligheder. De besluttede at dekorere haller af museer, kunstgallerier og andre besøgte kulturelle steder.

Det er nødvendigt at vælge væg- eller loftsrammestøbning efter din smag og den generelle stil i rummet. Hvis det første problem eller usikkerhed, så brug råd fra fagfolk.

Det er nemt at hente en baguette cornice-model, hvis målet allerede er defineret, og den indvendige stil er i overensstemmelse med de hjemlige. Ikke alle elsker rummets identitet - og baguetter, gardinstænger til gardiner, er hende.

fordele

Loft, samt væg lister til gardiner, har en række fordele i forhold til andre designs, hvorfor de blev populære. Flere detaljer:

 • Eaves er i stand til at holde flere lag klæder, uanset type og vægt af stof. Sådanne "feats" kan f.eks. Ikke være i stand til tynde søjler, da de kræver flere rækker, og endnu mere så strængerne - de sager selv fra et stykke bomuld.
 • Jernbanespor gør det muligt for tekstilstrukturer at bevæge sig let i forskellige retninger uden at sætte sig fast inde. Det er vigtigt at sikre, at antallet af kroge er nok selv for små folder - du skal kun indsætte det i øvrigt ved at fjerne strukturen.
 • Udseendet er smukt. Specielt valgt bredde giver dig mulighed for at skjule de uhensigtsmæssige kanter af gardiner eller udragende kroge samt ulemperne ved væggen eller dækket.
 • Gardinholdere kommer i forskellige former, hvilket gør det nemt at ramme en ikke-standard åbning. For eksempel buer, karre vinduer og andre arkitektoniske lækkerier.
 • På grund af lydstyrken vil gardineskinnen til gardiner forøge pladsen, hvis du vælger loftindstillingen og reducerer den - ellers. Sådanne indstillingsholdere til gardiner lettere manøvrer rummets visuelle vision.

Intet design vil gøre uden ulemper. Støbningen til cornice savner dem heller ikke, selvom der er få minuser:

 1. Rammeholdere er ikke egnede til alle indretningstilstande. For eksempel accepterer minimalisme eller højteknologi generelt ikke denne type. Eksperimentering med enkle stropper, en stram form og farve, men brede strimler passer ikke ind i rummets generelle koncept - en rustfri stang eller streng passer bedst til. Med pleje påført baguette plade i det indre af landet eller rustik stil. Den bedste mulighed for cornice baguette er klassisk, retro, moderne, imperium og andre stilarter, hvor luksus er velkomne.
 2. Det er svært at hænge gardiner under en baguette træ taggrunde. For at gøre dette er foldene først dannet, inden du fastgør lærredet på tagskæggene, de spaltes med clips om nødvendigt og derefter hænges op. Også sådanne muligheder for gardiner er ikke egnede til valg af indehavere - pufa, de østrigske klæder. Flerlags draperi vil gøre strukturen så tung, at opmærksomheden konstant skifter til vinduesåbningen. Den bedste mulighed - lige canvases til gulvet uden lagdeling. Passe på traditionelle tekstiler. Hvis gardinstrimlen af ​​stof til gardiner udføres i en enkelt version, anses dette kit som det mest vellykkede til en vinduesåbning.

Under alle omstændigheder skal du vælge en cornice-baguette til dine egne vinduer, omhyggeligt gennemgå mulighederne. Deres mangfoldighed sammenlignes med det ønskede lærred og derefter træffe en beslutning.

For at etablere en støbegods skal du ikke ty til fagfolk, da dette er et job, der kun kræver kvalitativ mærkning. For at gøre dette skal du bestemme den ønskede højde af gardinerne, korrelere den med loftets parameter. Hvis du bruger loftet til fastgørelse, er det vigtigt at trække sig ud af vinduet, der åbner en afstand mere end karmen, ellers vil et sæt gardiner falde på det, og der bliver ingen skønhed.

 • Tag metaldele, plastik eller trædele ud i gardinskinnerne fra emballagen og rengør dem fra bygningsstøv. Det er vigtigt at færdiggøre udstyret og et tilstrækkeligt antal kroge, så senere ville der ikke være nogen mangel på dem, ellers skulle de genopkøbe og hænge dem på baren, demontering af strukturen.
 • Den første til at montere rammerne af den fremtidige cornice. For at gøre dette, skal du på huller, der er markeret tidligere, bore huller og fastsætte beslag - for en standardvindueslængde på 1200 mm kræves 2 stykker. Alt det mere end denne parameter kræver en stigning i fastgørelseselementer. Baguettes kanter forbliver 10-15 cm fri.
 • Stram skruerne på loftet eller over vinduesåbningen, forsegl det med mørtel, trælim, silikoneforsegling - afhængigt af husets væg. I denne egenskab anvendes selvlukkende skruer til specielt tunge konstruktioner - ankerbolte.
 • Hængedrammer, præmonteret design. Kontroller straks bevægelsen af ​​kroge indeni. De bevæger sig frit og kiler ikke. Efter fastgørelsen skal du kontrollere tavlen for styrke og skubbe den med indsats. Hvis alt passer, så gardinerne er hængt på plads, pre-draperet til deres egen smag.

Nå, som du kan se, er installationen af ​​støbegodsene ikke så forskellig fra montering af andre typer gardinholdere. Det sædvanlige værktøjs arbejde - en skruetrækker, bor og niveau, vil føre til et tilfredsstillende resultat.

Nu ved du meget om rammestøbningen til gardiner.

Stofskærme

Gardinstang i producentens online-butik

Vores fabrik tilbyder en dekorativ gardinstrimmel fremstillet af stof - et dekorativt element, som kan erstatte eller komplementere almindelige pelmets. Lacy lambrequinpladen med laserbehandling er et let, men ret stift lærred, hvor banden (fast base) og høj kvalitet gardinstof er fast forbundet. Hele længden af ​​gardinskinnen til gardiner er dækket med et mønsterskår på laseren. Laserbehandling giver mulighed for at opnå høj kvalitet, selv om små detaljer i mønsteret. Det er umuligt at gøre dette manuelt!

Nem vedhæftning af plank lambrequin

Eaves strip-lambrequin er fastgjort til loftet takflader, direkte til dets ydre kant. Ideen er meget enkel. Inkluderet med stroppen er et tape-klæbende tape på selvklæbende basis. Velcro er knyttet til corniceen, du skal blot vedhæfte en dekorativ strimmel til det!

Strimlen til gardiner på tagskægget vil ikke strække sig, vil ikke sakke - det er meget let, og belastningen på tape er ubetydelig. På grund af sammensætningen af ​​banden bliver åbningsbæltet helt færdigt lige efter at være fjernet fra kassen eller røret, hvilket betyder, at der ikke vil være "bølger", folder og buede kanter af produktet. Og vigtigst af alt behøver du ikke at sy kardborrel og andet tilbehør! Vi garanterer en så enkel fastgørelse til alle, der ønsker at købe en cornice bar til produktion af vores Factory.

Sortiment af tagbøger strimler fra stof

Samlet har samlingen 15 varianter af et åbent mønster til cornice stripen - til ethvert interiør. 21 farve muligheder: Alle de mest populære nuancer inden for gardin design. Vi bruger de populære, men billige gardinstoffer af Chanzelise (glat, med glitter) og Soft (fløjlsagtig, mat). To standardbredder af produktet - 15 eller 20 cm. Længde - helst: Du kan købe en cornice strimmel fremstillet af stof, hvilket angiver selv ikke-standardstørrelser - vi vil skære det til nærmeste centimeter!

For at bestille vil vi lave et taggarniveau for gardiner ifølge et billede af vægpapir, møbler, anden boligindretning. Vi skaber også plank lambrequins i henhold til dine skitser for hånd - designeren vil ændre dem til det ønskede format. Vi gennemfører individuelle projekter, herunder dem fra kundens materialer: de fleste moderne gardinstoffer er velegnede til laserbehandling. Resultaterne af vores arbejde kan ses i afsnittet "Galleri af interiør": Lav ikke en sådan gardinstrimmel af stof med egne hænder. Derfor er antallet af eksklusive ordrer kun lidt mindre end salget fra den færdige samling.

Køb fra producenten er altid rentabel!

Det er meget nemt og rentabelt at købe gardinstænger i vores online butik - du kan arbejde sammen med os uden formidlere. Hvis du vil se den laminerede lambrequin med dine egne øjne, før du køber, skal du kigge på en af ​​gardinernes gardiner i din by - til vores partnere. I kataloget præsenteres pickups til gardiner, lavet i et tema med plank lambrequins. Og de laced trims og kroge er altid tilgængelige, hvilket betyder at du kan samle hele sæt af dekorationer til vinduet på en gang.

Vi arbejder med enkeltpersoner og med grossister. Og hver kategori af kunder kan tilbyde gunstige betingelser for køb af dekorative strimler:

 • For detailkunder, når der bestilles på hjemmesiden, er der en "Free Shipping" -fremme. Derudover hjælper vi med valg af farve og størrelse på lambrequin-baren, et sæt pickups, en forklaring på, hvordan man skal hænge og hvordan man skal passe på produktet. Lederen sammen med dig beregner omkostningerne ved ordren og hjælper dig med at bestemme hvilken leveringsmetode der vil være optimal med hensyn til pris og tid.
 • Engros købere - butikker og saloner gardiner, design studios - vi tilbyder lave priser for alle produkter, ekstra rabatter med store ordrer og aktiv marketing support. For at bestille lammet lambrequins til engrospriser, bedes du kontakte vores leder via telefon. 8-800-500-10-72 eller via e-mail [email protected]

Levering af ledges og lambrequins

Vi accepterer ordrer for åbent korsetstrimmelstrimler i hele Rusland! De fleste større byer har vores udbudsordrer. Forudsat kurertilførsel af ordren til døren. Vi arbejder sammen med kendte og pålidelige transportvirksomheder samt aktivt samarbejder med Post of Russia.

Ved bestilling af gardinstænger (online butik eller via en leder) skal du angive den mest bekvemme leveringsmulighed: kurertjeneste, afhentning fra udstedelsesstedet, tjenester i det russiske post.

Betalingsordre

Vi tilbyder dig at købe en gardinstrimmel fra stof, openwork lambrequin og andre produkter fra vores fabrik til de mest overkommelige priser. Du kan betale for køb gennem banken (detaljer bliver bedt om af vores chef). For onlinebetalinger er der passende visa eller mastercard kort, betalingsterminaler i kommunikationssaloner, elektroniske tegnebøger. Kontant betaling leveres til afhentning og kurertilførsel.

Ønsker du at være den første til at vide om nye modeller, tilbud og rabatter?
Tilmeld dig nyhedsbrevet