Bagetnye taggrunde til gardiner

Et smukt og harmonisk interiør består af småblade. Hvis du vil skabe et attraktivt miljø, skal du være ansvarlig i valget af alle detaljer. I dag taler vi om tagene. Der er flere sorter af disse funktionelle elementer, men en af ​​de smukkeste og mest elegante er baguette-modeller.

Hvad er det, og hvorfor er det nødvendigt?

Baguette cornices er en meget interessant og elegant dekorative teknik, som bruges til design af vinduesåbninger. På nuværende tidspunkt er indramningstrimler meget populære, for med deres hjælp kan du effektivt komplimentere interiøret eller gøre vinduet lyst accent.

Oversat fra fransk, "baguette" er oversat som "bar". Disse varer er beklædt med tekstiler, gips, metal, træ osv. På indersiden af ​​en baguette er der oftest en bar med guide detaljer, flere strenge og en profil.

design

Rammelister kan have forskellige mønstre og flere fremspring.

 • Til modeller med en rund cornice er baren bag på baguetten.
 • Hvis vi taler om en strengede taggrunde, så ligger kablerne bag baguette baren.
 • I profildækslodser udfører baguetten funktionen af ​​en camouflagedel for en strukturprofil.

Tværbjælken tagbøjler er single-row, double-row og triple-row. Produkter med tre rækker vil være ideelle i tilfælde, hvis gardinens sammensætning indeholder forskellige dekorative elementer eller lambrequin. Enkeltside gardinstænger er designet til montering af et enkelt vævet gardinstof. Det vil ikke være muligt at lave en interessant og volumetrisk sammensætning af den, som for eksempel i tilfælde af to- eller tre-rad-varianter.

I træfremspring er der ofte præcis to-rækkede strukturer. Dette skyldes, at flere rækker vil gøre stangen for bred og ubelejligt at bruge.

Der er flere sorter af baguette lister.

 • Loft. Sådanne rammesuspensioner er fastgjort til loftet. Eksternt skaber disse strukturer en smuk effekt af en jævn overgang af væggen til loftet. Sådanne typer af design til gardiner kan visuelt ændre indretningen af ​​rummet. For eksempel, hvis du tilføjer dem med luksuriøse lange gardiner, vil rummet virke mere rummeligt, og lofterne - højt.
 • Vægmonteret. Disse lister er fastgjort til væggene i en vis afstand fra gulvet. Der er valgmuligheder, der er installeret tæt på væggen. Anvendelsen af ​​sådanne sorter er berettiget, hvis der er et suspenderet eller hængslet loft på værelset.

Funktionerne adskiller montering og dekorative baguette cornices.

 • Fastgørelsesmodeller kommer oftest komplet med loftslofter.
 • Dekorative typer af cornices er separate enheder af interiøret, der udfører funktionen af ​​en lys accent eller spektakulære dekoration.

stilarter

Elegante modeller med baguette stropper ser attraktive ud i mange ensembler. Disse dele er lavet i forskellige stilarter.

 • Til en traditionel indstilling i klassisk stil passer baguette-modeller perfekt. Home interior designers anbefaler at vælge naturlige træprodukter til sådanne ensembler. De kan dekoreres med smukke udskårne detaljer eller forgyldte indviklede mønstre.
 • Sådanne attraktive detaljer vil se organisk og i et trendy provencalsk interiør. Det er værd at overveje, at stilen i den franske Provence giver tilstedeværelse i rummet af ting lavet af naturlige og miljøvenlige materialer. Eaves i en lignende vene varierer attraktivt og æstetisk design, samt rolige og subtile toner.
 • I det luksuriøse interiør af barok eller renæssance kan du bruge gardinstænger med baguette kunst og dekorative lameller. De kan fremstilles af både naturlige og syntetiske materialer. De er ofte til stede med udsøgte ornamenter eller prægede indviklede interweaving mønstre.
 • For mere moderne ensembler er det tilrådeligt at vælge metal gardin stænger. Det anbefales ikke at vælge baguette lister fra naturligt træ til sådanne interiører.

materialer

Chic baguette cornices er lavet af en række forskellige materialer. Moderne producenter tilbyder et udvalg af købere modeller af forskellig pris og design.

Traditionelt og miljøvenligt er naturlige træplader. Disse prøver er dyre, men ser virkelig luksuriøse ud og tjener i meget lang tid. Modeller af naturligt træ kan forvandle interiøret i ethvert rum. Især organisk kombineres de med klassiske eller rustikke ensembler.

Sådanne produkter er som regel fremstillet af eg, bøg, billig birk, fyr eller alder.

Hvis du vælger at dekorere interiøret med en sådan detalje, skal du vide, at det vil kræve særlig pleje. Naturligt træ skal behandles med særlige imprægneringer.

De vil beskytte materialet mod udtørring, fading, revner og træparasitter. Hvis du er ligeglad med træplankerne, vil de miste deres præsentation: De vil knække og blive blege.

Træ modeller i dag er meget populære ikke kun på grund af den høje kvalitet og fremragende præstationsegenskaber, men også på grund af deres smukke design. Ganske ofte er der taggrunde dekoreret med indviklede udskæringer eller ornamenter.

Hvis du vil dekorere indretningen af ​​rummet med en interessant detaljer, så skal du få en stucco cornice med et mønster. Skulpturets udsmykning af støbegodsene er en modetrend de seneste år. Lignende elementer kan bruges til at dekorere private huse og lejligheder. En sådan udsmykning vil aldrig være kedelig og vil altid tiltrække opmærksomhed for sig selv.

Listerne er dekoreret med luksuriøse billedmaleri eller smuk relief. Hovedelementet ved sådanne modeller er, at de kan males i enhver farve og ændre udseendet af tagskæggene alene.

De stærkeste og mest holdbare metalstrimler er. Sædvanligvis købes sådanne tagskiver til køkkenindretning. Når du vælger sådanne dele, er det nødvendigt at være opmærksom på tilfældigheden af ​​farver af tilbehør og interiørartikler. Som regel er der i metalprodukter ikke mere end to guider. Dette skyldes, at de er mere åndbare og derfor mere holdbare.

Denne kendsgerning er især vigtig, når det kommer til køkkenets design. Metalafskærmninger tjener så længe som muligt. De modstår selv de største belastninger. På sådanne modeller kan du hænge tykke og tunge gardiner uden frygt for at blive bøjet.

Sådanne sorter af cornices ser særligt harmonisk ud i interiøret, lavet i moderne stilarter. Dette kan være en lakonisk moderne diskret minimalisme, high-tech eller loft. For sådanne ensembler anbefales det at vælge produkter, hvor der ikke er unødvendige dekorative elementer, lyse mønsterindsatser og andre lignende detaljer.

Den billigste er indramning lister lavet af plast. Eksperter anbefaler at vælge modeller fra miljøvenligt og sikkert materiale. I øjeblikket findes plastprofiler i forskellige farver. Desuden kan sådanne detaljer på et hvilket som helst tidspunkt males i den skygge, du kan lide.

Plastprodukter kan modelleres efter eget ønske. De er fleksible, så de får ofte en rund, oval eller rektangulær form. Sådanne elementer er særligt relevante, når det gælder design af værelser med ikke-standard layout.

Farver og design

Ved hjælp af velvalgte baguette cornices, kan du tilføje specielle chic til det indre af rummet. I butikkerne kan man i dag finde tagbøger med baguette strimler af forskellige farver.

De mest populære modeller er klassiske nuancer. For eksempel vil hvide, brune, beige eller grå versioner se organisk ud i mange ensembler.

Men hvis vi taler om et interiør lavet i mørke farver, anbefales det ikke at supplere det med tagger af for mørke farver. De risikerer at slå sammen med udsmykningen og gå vild på den generelle baggrund.

Farverne på cornice bør vælges i overensstemmelse med gardinens skygge. Det skal overlappe med mindst en farve af gardinstof. Disharmonious tandems kan ødelægge udseendet af selv meget dyre og luksuriøse modeller. Hvis cornice er suppleret med indlæg eller andre dekorative elementer, så er det generelle koncept ønskeligt at modstå i en stil.

Gammeldags varer og modeller med sølv og gyldne detaljer er dyre og luksuriøse. Lignende modeller kan dekorere fancy interiører.

Indramning gardin stænger kan have forskellige finish.

De smukkeste og mest populære modeller er med:

 • stuk;
 • tekstil trim;
 • luksuriøse indlæg;
 • forgyldt;
 • indsatser fra forskellige metaller, keramik og glas.

Ideer til vinduesdekoration i indretningen

Et luksuriøst loftkornet med en baguetteplade vil se spektakulært ud langs en af ​​væggene i soveværelset over de to vinduer. Dekorer det med creme gardiner med blomsterprint og binde dem tættere på bunden. Ved siden af ​​vinduerne er der en dobbeltseng med et træfodtræ og et mønstret hovedgavl, træborde og to klassiske stole med pastellbetræk og mørk kant på armlæn og ryglæn. Væggene i et sådant soveværelse skal være færdige med lette gips, og på gulvet lå et lysebrunt laminat og beige tæppe.

Hvide baguette taggrunde med mønstre kan dekoreres vindue i spisepladsen. Anbring et luksuriøst lysbord med en blank overflade og mønstre svarende til et baguette mønster foran en vinduesåbning. Arrangere langs bordet elegante hvide stole med let buede ryg og bløde sæder. Hæng i dette værelse gennemskinnelig tule og gardiner af gylden nuance. Dekorer væggene med hvid gips og gulvet - med et mørkt brunt gulvbræt.

Et luksuriøst loftkornet med en stor og mønstret sort baguette vil se spektakulært sammen med tykke fløjlgardiner af sort og gylden nuance. Denne detalje skal dekorere indersiden af ​​stuen med grå vægge og et blankt mælkefarvet gulv. Placer et sæt lysaske sofa og stole med mønstrede ben og armlæn, suppleret med gyldne detaljer foran vinduet. Resultatet skal være et aristokratisk og kunstnerisk ensemble.

I sådanne interiører vil der også se spektakulære tre-rækkers og to-rækkede hjørner. Ved hjælp af sådanne elementer vil det vise sig at udgøre meget interessante elegante kompositioner fra gardiner.

I et luksuriøst værelse med pejs, samt hvide vægge og lysebrune gulve, vil der være træramme gardin stænger med lange side detaljer. De kan suppleres med hvide tyll og kaffegardiner. Læg en bourgogne sofa med mønstrede linjer foran pejsen, to mørke lilla lænestole med høje ryg og et par ottomaner med møblerne. Mellem disse indvendige emner skal du placere et mørkt træbord. Lav et let tæppe på gulvet.

Du kan dekorere vinduet i et lille køkken med en hvid støbt tagskinne. Komplet det med creme lys gardiner. En sådan detalje vil ligge organisk mod en hvid væg. Et lyst køkkenaggregat og et lyst rødt køleskab kan sættes på baggrund af en accentvæg dekoreret med dekorative mursten. Gulvet bør trimmes med grå fliser med geometriske lyskilder.

Bagetnye taggrunde til gardiner

Det er muligt at købe baguette gardinskinner til gardiner i Moskva i Decolux online butik med levering i Rusland. Vi sender det bedste sortiment af bedste baguetter til gardiner af naturligt træ eller dekorativt polystyren fra førende russiske og europæiske producenter af transportvirksomheder.

Loftsbelægninger til gardiner (med lister til lister) mister ikke popularitet og kan anvendes i enhver stil af interiør - fra minimalisme til luksuriøs ædel stil. 1, 2 og 3-rækkede plastdæk eller aluminiumsprofiler med svævefly ("løbere") kan bruges som linjer til hængende gardiner i baguetteafskærmninger. Ifølge fastgørelsesmetoden er der et baguette-loftskærm og væglister.

Baguetter til gardiner

På trods af at traditionelle gardinstænger nu bruges ganske sjældent på grund af fremkomsten af ​​nye, mere attraktive arter, er slat-cornice et hyppigt valg. Baguetter gør det godt med den dekorative funktion, og har også en række fordele.

Hvad er det?

Baguette er en dekorativ strimmel, der dækker loftet og loftet. Loft baguetter kommer i forskellige stilarter, former, farver, størrelser. De adskiller sig i fastgørelsesmetode og de materialer, de er fremstillet af. Et stort udvalg af forskellige variationer lavede baguetter et af de foretrukne designelementer.

Ud over den dekorative rolle bærer baguetter en funktionel belastning. En af deres funktioner er at skjule fejl og uregelmæssigheder på væg og loft. De skjuler effektivt sådanne fejl, mens du tager opmærksomheden væk.

Normalt bruges baguette strimler, når det er nødvendigt at trække opmærksomheden på toppen af ​​gardinerne. Der kan være flere grunde til dette, idet de vigtigste er følgende.

 • Den øverste del af gardinerne er indrammet af lambrequins, broderi eller andre lyse vigtige elementer;
 • For at aflede opmærksomheden fra eventuelle fejl i det indre, skal du lægge stor vægt på ikke-tilstødende dele.

Baguetter vælges ikke kun for den overordnede stil af interiøret, men også til gardiner. Dette spørgsmål er særligt relevant i tilfælde, hvor den eklektiske retning er valgt som hoveddysistik. Da pickup under stilen af ​​baguetten ikke går, styres de af gardinernes udseende.

Baguetter kan lukke ikke kun tagene til klassiske gardiner, men også til modeller med løftemekanisme, for eksempel rulleskodder.

Loft baguetter produceret til en meget overkommelig pris. På lige fod med dem er der også meget dyre modeller lavet til ordre.

værdighed

Sammenlignet med en almindelig cornice har baguette-version flere fordele. For det første er monteringen mellem loftet og baguetten diskret. Normalt monterer en professionel konstruktionen strukturen, så det ser ud til at være en fortsættelse af loftet, hvilket giver rummet et majestætisk udseende.

For det andet varierer baguettes størrelse efter dit ønske. Han kan kraftigt komme frem og fokusere aktivt på vinduesåbningen og kan kun udleveres lidt og skjule den ubehagelige cornice. Højden varierer også: det er muligt at lukke folderne på gardinet dannet med tape.

En række farver, mønstre og materialer er fantastiske. Det handler kun om imiterende belægninger. Marmor, træ, selv smedning - alle de dele der bruges i indretningen kan gentages, og baguetten selv vil ikke veje meget eller være dyrt.

Prisen på baguette strimler er ganske attraktiv. Ofte er brugen af ​​baguette cornice meget billigere end udstyrs niche for at skjule cornice.

Baguetter tilføje visuelt højde til loftet, hvilket er vigtigt for små værelser. For at gøre designet ikke ser massivt ud, skal du være klogt at vælge sin størrelse og udsmykning.

Baguette cornices er velegnede til dekoration af vinduer af kompleks form, for eksempel buglister. På sådanne vinduer ser de passende og harmoniske ud, samtidig med at de understreger rammens usædvanlige karakter eller omvendt visuelt balancerer det.

Sådanne lameller installeres ofte som en alkove over sengen. En sådan løsning er mere egnet til soveværelser af klassiske stilarter, men det ser meget imponerende ud.

Nogle gange kan kun støbeformen monteres i et rum med lofter (f.eks. Hvis du skal installere for lange beslag til traditionelle hjørner).

arter

Baguetter er kendetegnet ved den type, materiale, metode til fastgørelse af taggrunde, gardiner og antallet af rækker.

I udseende:

 • Dekorative - separate strimler uden taggrunde;
 • Fastgørelse - lath sammen med tagene.

Af materiale:

Ved montering af tagene:

 • Vægmonteret. Vægudgaven er fastgjort på væggen ved hjælp af specielle fastgørelser af åbne eller lukkede typer;
 • Loft. Loftet cornice er fastgjort til loftet. Til stræklofter skal loftbelægningen som hovedregel behandles i planlægningsfasen af ​​installationen.

Ved metoden til fastgørelse af gardinerne:

 • Rod. Under baguetten er en klassisk rund cornice;
 • String. Den moderne version, der er et stålkabel, strækkes mellem de to klemmer;
 • Rail. Klassiske U-formede profiler, hvor kroge er bygget, "kører" i profilen som på skinner.

Med antallet af rækker:

 • Enkelt række;
 • Multi-række (normalt 2 eller 3 rækker).

Ud over ornamenterne er der elementer, der kan dekoreres baguette lister. Den mest populære af disse er diademen - et udskårne konvekse ornament i midten af ​​baguetten.

At vælge en baguette, skal du sørge for at fokusere på typer af design. Vi må ikke glemme det materiale, hvorfra det er lavet.

Materialer til produktion

Den mest populære mulighed for fremstilling af dekorative baguetter i dag anerkendt polyurethan. Dette fleksible og slidstærke materiale åbner masser af plads til at arbejde med forskellige former for baguetter. Det er let, og i polyurethan-baguetter er der ofte lavet specielle huller til montering af elektriske mekanismer, såsom belysning. Også til fremstilling af dekorative strimler anvendes gips og skum.

Wooden baguettes ser pompøse og majestætiske ud. De er næppe velegnede til indretning i moderne stil, men for traditionelle koloniale og klassiske interiør er træmodeller bare en gave. Det skal huskes, at træprodukter ikke kan installeres i et rum med svingninger i fugtighed, da træet måske begynder at rådne. Træ modeller er ret dyre og tunge, så de er monteret hovedsagelig på væggen.

Varianter af metal er et bredt udvalg af forskellige taggrunde. Metal stang, snor eller aluminium profil - alle disse jern modeller. Ud over de klassiske typiske modeller af bred produktion kan du bestille eksklusive smedet strukturer, der udføres under et bestemt rum for hånd. Deres omkostninger er ret høje.

Plast bruges overalt til at efterligne forskellige ædle materialer. Dens lave omkostninger, høj styrke og evne til at genskabe forskellige teksturer og ornamenter gjorde det til et af de mest efterspurgte moderne materialer. Ofte er det plastikkonstruktionen, der er fastgjort til stræklofterne, så du kan straks købe dem med en speciel rille.

Måder at fastgøre gardiner

Til dato er en af ​​de mest almindelige en to-træk dæk cornice. Når du vælger en lignende løsning, kan planken enten være dekorativ eller leveres straks med dækket. Rail fastgørelse af tyll og gardin er en klassiker til både traditionelle stilarter og moderne.

I de senere år er snorede hjørner blevet udbredt, så gardinerne kan monteres på ringe, magneter, klip og løkker. Denne type fastgørelse er velegnet til lysgardiner, fordi den ikke kan bære meget vægt. Stang gardin stænger er ret kompakte, så en lille bar til deres design er helt muligt at gøre.

Stænger på et niveau med dæk anvendes til fastgørelse af tunge portier. Skjulte rørformede gardinstænger er normalt lavet af plast til større økonomi. Begge monteringsmuligheder er mulige: på væggen og i loftet. Komplet med baguette er sådanne designs ikke kun pålidelige, men også smukke.

Vær opmærksom på, at til fastgørelse på samme tid bruger voilevovy gardiner og tætte portieres dæk tagger. Multi-row sucker strukturer er ikke let at gemme under baguette, og de strengede taggrene er ikke i stand til at modstå vægten af ​​tunge gardiner. Det er bedst at vælge takmonteringer, men til stræklofter, hvis der er plads nok mellem vinduesåbning og loft, anvendes væggardinstænger.

Farvevalg

Baguettes farve afhænger af indretningens overordnede design, såvel som stilens stil og design af gardinerne.

Følg disse retningslinjer for at vælge den bedste mulighed:

 • En win-win design option baguette er valget af farven på loftet. Denne metode giver dig mulighed for visuelt at øge højden af ​​rummet, især hvis loftet er lavet i lyse farver.
 • At vælge imiteringsmaterialer, være opmærksom på kvaliteten af ​​det udførte arbejde. Dårlig falsk kan ødelægge hele udseendet af rummet.
 • Hvis du beslutter dig for at hænge en træmodel af baguetten, skal du være opmærksom på den generelle indretning og designelementer. Det træ, hvorfra baguetten er lavet, skal være af samme race som den, der allerede er brugt.
 • Udover monokrome modeller af lameller kan du vælge med et billede. Ser smukt ud, når mønsteret på baguetten kopierer dem, der allerede er brugt i interiøret, for eksempel på tekstiler.
 • Hvis du vælger en to-farve baguette, skal du forblive i de mest harmoniske kombinationer. Hvis du ikke stoler på din kunstneriske forstand, stop ved at kombinere hvid med andre nuancer: hvid med sort, hvid med fersken og så videre.
 • Stærkt dekoreret konsoller ser upassende ud i minimalistisk interiør, men denne regel kan omgåes, hvis basen er ren hvid og baguetten suppleres med udskårne mønstre.

Hvordan installeres?

For at gøre installationen af ​​baguette cornice, følg de samme regler som for fastsættelse af den sædvanlige traditionelle cornice.

Hvis du vil hænge en dekorativ stang, skal du bruge følgende instruktioner:

 • Først skal du vedhæfte baguetten til det sted, hvor planen fastgør foringen, og kontroller for tilstedeværelsen af ​​store revner. Hvis der er synlige huller mellem væggen og planken, skal væggene udjævnes og installeres først, når kittet tørrer ud. Hvis der ikke er revner eller de næppe er mærkbare, kan du forlade alt som det er - overfladen er velegnet til montering.
 • Hvis du planlægger at hænge hjørnet baguette, skal du klippe stangen af ​​den ønskede længde i en 45 graders vinkel for den fremtidige hjørne dock. Den mest hensigtsmæssige måde for sådanne savsmuld er at bruge en stak. Til direkte fastgørelse, trim baren over.
 • Rengør savsmulden med sandpapir, medium eller lav slidstyrke.
 • Påfør lim forsigtigt langs hele længden af ​​baguetten og ind i udskæringsstedet, tryk det på fastgørelsesstedet. Fastgør konstruktionen med scotch tape for at forhindre, at baguetten "glider" ned under sin egen vægt.
 • Fjern enhver løs lim rundt på planken med din finger eller en fnugfri klud. Vent, indtil strukturen er helt tør.
 • Putty på små sprækker, hvis nogen. Lad tørre helt.
 • Behandle baguettes overflade med sandpapir.
 • Farve baguette.

Sådan monteres og installeres en baguette med egne hænder, se følgende video.

Baguette Cornices

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farvebøg. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er valnød. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Wenge farve. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Kirsebærfarve. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farve eg. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Kirsebærfarve. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er valnød. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farvebøg. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er valnød. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Wenge farve. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Mokka farve. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farve malachit. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er guld. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farve ceder. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er sort. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er grå. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er sort. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er grå. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er grå. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Man-fre 10:00 til 21:00
Lør-søn fra kl. 10.00 til 18.00

Baguette Cornices

Baguette cornice er ikke kun et sikkert monteret til gardiner, men også en original dekoration til indretningen, som kan være en værdig ende på designidéen og det endelige tryk i udseendet af rummet. Vores firma tilbyder et bredt udvalg af baguette taggrunde i Moskva til overkommelige priser, med levering og installationstjenester.

Baguette cornice er lavet ved hjælp af en særlig baguette slat, hvilket giver konstruktionen et effektivt og udtryksfuldt udseende: det er snarere en dekorativ cornice end en utilitaristisk. Slat til baguette cornice kan være træ, metal eller plast, monofonisk eller dekoreret med skær og en interessant finish, så når du vælger en dekorativ cornice har du mange muligheder for enhver smag og budget. Metalrammerne ser virkelig originale ud i moderne og minimalistisk stil, og træ passer perfekt ind i lokalet, indrettet i en luksuriøs barokstil. Plaststøbning lister er alsidige og passer til enhver lejlighed på grund af de ubegrænsede muligheder for dekoration, hvilket giver mulighed for at lytte til naturmateriale.

Når du vælger en dekorativ cornice, skal du altid tage hensyn til ikke kun dine egne præferencer og prisen på produktet, men også typen af ​​vægge i rummet og gardinens materiale - jo tyngre stof, desto stærkere skal gardinet være.

Alle baguette cornices, som du kan vælge og købe på vores virksomheds hjemmeside, er af højeste kvalitet, pålidelighed og holdbarhed samt overkommelige priser for kunder.

Bagetnye taggrunde til gardiner

Gardiner - selv om hovedelementet i indretningsvinduets sammensætning, men ikke den eneste. Gardiner, gardiner, gardiner, muslin, gardiner, tyl, pelmet - alt dette skal på en eller anden måde være fast over vinduesåbningen. Blandt forskellige fastgørelsesdele vælger mange baguette lister til gardiner. Hvordan er de forskellige fra de sædvanlige?

Indhold:

Hvad er baguette cornice?

Dette er en cornice, hvor fastgørelseselementer er skjult af den såkaldte baguette bar. Hvis du vælger en cornice, skal du beslutte, om det kun vil udføre en praktisk funktion (at holde gardinbanen og organisere deres bevægelse) eller at spille en fuld rolle i vinduesindretningen. Det er en baguette bar, der fungerer som et designelement til en cornice. Hvor omhyggeligt og vellykket passer til hinanden gardiner og cornice, afhænger af indtryk af hele vinduesammensætningen.

Når du har brug for en fleksibel gardinstang til gardiner? Find ud af, hvilke typer, tilslutningsmetoder, priser, samt mine ideer om ansøgningen, læs her → http://2okna.net/cornice/gibkij-karniz-dlya-shtor.html

Baguette Cornice Materiale

Baguette bar kan lukke enhver cornice - runde, snor, træ, plast eller metal. Men oftest er rammekornet 1-3 rækker strenge klædt i en hvid plastikpose og dækket af en dekorativ strimmel.

Typer af baguette strimler:

 • Wood. Fremstillet af naturligt træ, MDF, fineret sådanne baguetter vil være en god tilføjelse til interiøret i klassisk eller landlig stil, samt passe ind i de moderne lakoniske designløsninger. Rammerne er åbnet med lak, malet, behandlet med specielle imprægneringer, men alligevel kræver en sådan cornice en omhyggelig håndtering og særlig pleje. Dette er en relativt dyr løsning - den gennemsnitlige pris på 1000 rubler per meter baguette cornice, mens cornices af andre materialer er to gange billigere - 500-600 rubler.

 • Metal. Disse lameller understøtter technostilen eller den futuristiske stil i interiøret. Aluminiums baguette kan maleres pulverlakeret, forgyldt, forsølvet. Metal baguetter bruges oftest i kombination med snor gardin stænger lavet af samme materiale.

 • Plast. Den mest populære type baguette strimler. Den demokratiske pris plus det bredeste udvalg gør disse cornices ekstremt efterspurgt. Plast efterligner overfladen af ​​træ, natursten, ædle metaller, tekstiler, for ikke at nævne de forskellige farvede baguetter i forskellige nuancer. Produkterne er lavet både glatte og med reliefelementer.

  Typer af fastgørelse baguette cornices:

  1. Loftsrammer. Cornice er fastgjort til loftet for visuelt at øge væggenes højde. Gardinerne synes at falde lige fra loftet. I store værelser er indramning af kroge lavet af flere elementer, der er forskellige i farve og tekstur, hvilket skaber et afbalanceret designelement. Taket cornice med baguette strimler, dækket af stof - ser det samme som gardinens farve eller i kontrast til dem.

 • Vægrammer. Hvis du installerer en sådan cornice, skal du nøjagtigt beregne dens størrelse. Baguette tallerken skal stikke nok ud fra væggen, vær særlig opmærksom på bredden af ​​vindueskarmet. Væglisten efterlader en synlig vægstrimmel under loftet, som visuelt reducerer rummets højde.

  Fotogalleriet vil gøre dig bekendt med mulighederne for design af baguette taggrunde og vil hjælpe med at vælge elementet i det opdaterede interiør.

  Bagetnye taggrunde til gardiner

  Dobbelt og tredobbelte loftkorn med en baguette lavet af massivt træ. Eaves kan fastgøres både til loftet og til væggen ved hjælp af parentes (bestilles separat).

  Onlinebutik Karnizy.ru foreslår at købe baguetteafskærmninger til gardiner fra et naturligt træ i bredt sortiment og et bredt udvalg af længder. Designfunktionen er, at fastgørelsesprofilen til loftet eller væggene samt gardiner til gardiner forbliver skjult for visning. Denne metode til installation gør det muligt at gøre indretningen af ​​vinduer pæne og præsentable, og designen af ​​rummet - komplet.

  Stort udvalg af baguette taggrunde lavet af naturligt træ

  Kataloget indeholder cornices i en bred vifte af farver med en overvejelse af udsøgte nuancer af træ. Du kan vælge et passende produkt i farve, i harmoni med andre indvendige emner - møbler, døre, dørplader. Du kan købe en billig cornice med os, udstyret med en baguette bar i et komplet sæt, så du straks kan starte installationen. Hvert sæt har:

  • loft plastprofil (dobbelt eller tredobbelt);
  • dekorative baguette fra massivet af et naturligt træ;
  • kroge;
  • ende caps;
  • fastgørelsesdele (dowels, skruer).

  Ifølge fastgørelsesmetode kan der være væg og loft. Dette påvirker ikke pålideligheden og holdbarheden af ​​monteringerne, hvis du bruger de standardfastgørere, der følger med sættet.

  Gå ikke glip af muligheden for at købe en rammeformning til gardiner i vores online butik i Moskva. De skelnes af rimelig pris, høj kvalitet og alsidigt design. De ser godt ud i et klassisk og moderne interiør og passer harmonisk ind i de overordnede omgivelser. Vælg kvalitets tilbehør til gardiner fra en betroet sælger!

  Baguette Cornices

  Har du besluttet at købe en baguette cornice til gardiner med levering i Moskva og Moskva regionen, eller besluttede at bestille en engrosbatch, der skal sendes til regionerne i Den Russiske Føderation?

  I kabinegardinerne ARMANDI finder du mere end 300 baguette strimler af forskellige former, farver og omkostninger - i hallen, i stuen, til køkkenet - loftet eller væggen, med plastfyldning eller kvalitetsaluminium, for at bestille til dine individuelle størrelser.

  Her finder du kun baguette cornices med fotos og detaljerede egenskaber valgt af pris / kvalitet forhold, og kun dem, der virkelig fortjener god feedback fra vores kunder!

  Vi tilbyder også levering til døren, og installation af taggrunde. Du kan få en gratis konsultation på telefon 8 (495) 778-26-48.

  Træramme lister

  Træafskærmninger med et bagetny-niveau - mere end 100 muligheder for former og nuancer til enhver form for gardiner. Eaves af denne samling ser godt ud i ethvert interiør og med nogen gardiner.

  Pris: fra 1656 rubler / pm

  Klassiske rammer

  Samlingerne af Versailles, Uffizi, Prado, Louvre og Notre Dame-fragmenterne af listerne er en luksus af materialer og præcision af verificerede former, forgyldt overtræk og magiske mønstre. Eksklusive baguette cornices er en moderne udførelse af udsøgte cornices, der blev brugt i den traditionelle udsmykning af hermene i Hermitage, Versailles og andre monumenter i den klassiske æra.

  Pris: fra 2550 rubler / pm

  Eaves "Scandinavia"

  Baguetteskiver af Scandinavia-kollektionen er lavet ved hjælp af barbering - et nyt ord i produktion af cornices. Den lyse fordeling af de årlige ringe af værdifulde træ afspejler den skandinaviske stil, mættet i sin enkelhed.

  Pris: fra 3140 rubler / pm

  Eksklusive klassiske tagbøjler med baguettebælte

  Samlingen af ​​baguette cornices Hermitage, Colosseum, Monplaisir - udførelsen af ​​palads klassikere i en moderne version. Den kunstneriske kombination af stucco elementer med dyrebare skove samt muligheden for at male i farver fra Tikkurila og RAL katalogerne er nøglen til succesen i denne eksklusive serie.

  Pris: fra 4648 rubler / pm

  Eco Cornices

  Eco cornices med en baguette plade - en eksklusiv serie med en træplank af værdifulde racer med tonet høj styrke lak. Cornices er dekoreret med to aluminiumsindsatser, lavet i tre farver: eg, wenge og rover.

  Pris: fra 3020 rubler / pm

  Eaves "Civilization"

  Indramning gardin stænger Civilisation - gardin stænger lavet af værdifulde træ.

  Ornamenter, der absorberede det bedste af verdens kulturer, er lavet af polymere materialer efterfulgt af farvning.

  Tinting af høj kvalitet lak forlænger levetiden af ​​taggrene.

  Pris: fra 3304 rubler / pm

  Eaves "Harmony"

  Baguette cornices samling "Harmony" er lavet af ædle træ. Baguette design er lavet ved hjælp af naturlige motiver, der bringer harmoni ind i det indre af huset.

  Pris: fra 2712 rubler / pm

  Plastaksler "Line" og "Sparta"

  Plastskiver med en baguettebar er en fremragende budgetløsning til udsmykning af værelser med et stort antal vinduer i børnehaver, skoler, offentlige institutioner samt i landejendomme i økonomiklasse. Listerne fås i 3 størrelser og 18 varianter, herunder en smuk udseende og en guld patina.

  Pris: fra 872 rubler / pm

  Fordele ved baguette taggrunde

  Hvorfor har sådan en simpel enhed så stor variation og popularitet?

  Svaret er simpelt: Alt er dækket af en række fordele, der gør det ikke kun en konstruktion detaljer, men et vigtigt funktionelt og dekorativt element:

  • Usynlighed. Kroge, gardiner og guider, som de bevæger sig på, vil være sikkert gemt under en smuk indrammeband.
  • Masking. Hvis der i fremstilling af gardiner blev lavet fejl, der ødelægger udseendet af den øvre kant, kan de forklæbes på en simpel måde - hent en baguette i samme stil med interiøret.
  • Style. Alle ved, at skønheden er i detaljerne: Takket være det omfattende katalog på vores butik kan du hente en baguette, der bliver en vigtig del af interiøret, harmonisk supplerer det og fuldender billedets integritet.
  • Ændring. Du skal dekorere et værelse ikke kun med et gardin, men med en sammensætning af flere typer gardiner, behøver du kun en indvendig løsning - installationen af ​​en dobbelt-række baguette cornice. Vi har også etableret produktion af single-row og three-row modeller.
  • Materialer. Fra ædelt naturligt træ til praktisk metal og letvægtsplast.
  • Farve. Restrained creme, kortfattet hvid, lys valnød eller bronze? Det er op til dig at beslutte, fordi sortimentet omfatter hele rækken af ​​farver til materiale fremstillet.
  • Mount. Hvis du har lave lofter, kan du spare plads ved at vælge et loftkorn. For ejere af rummelige lejligheder og huse med højt til loftet, kan du vælge at fastsætte støbningen på væggen.

  Vigtigt: Vælg mellem 9 kollektioner og hundredvis af designs til ethvert interiør: klassisk, Provence, minimalisme, Art Deco, neoklassicisme og hi-tech. Dette er kun en lille del af de indvendige stilarter, som du kan vælge den rigtige modelformning.

  Ring på telefon 8 (495) 778-26-48, og vi vil straks svare på dine spørgsmål!

  Bagetnye taggrunde til gardiner

  Ved køb fra 10 varer
  Rabat 10%

  Ved køb fra 3 stk.

  Rabat 5% Køb

  Ved køb fra 10 varer
  Rabat 10%

  Ved køb fra 3 stk.

  Rabat 5% Køb

  Ved køb fra 10 varer
  Rabat 10%

  Ved køb fra 3 stk.

  Rabat 5% Køb

  Ved køb fra 10 varer
  Rabat 10%

  Ved køb fra 3 stk.

  Rabat 5% Køb

  Ved køb fra 10 varer
  Rabat 10%

  Ved køb fra 3 stk.

  Rabat 5% Køb

  Ved køb fra 10 varer
  Rabat 10%

  Ved køb fra 3 stk.

  Rabat 5% Køb

  Ved køb fra 10 varer
  Rabat 10%

  Ved køb fra 3 stk.

  Rabat 5% Køb

  Ved køb fra 10 varer
  Rabat 10%

  Ved køb fra 3 stk.

  Rabat 5% Køb

  Ved køb fra 10 varer
  Rabat 10%

  Ved køb fra 3 stk.

  Rabat 5% Køb

  Ved køb fra 10 varer
  Rabat 10%

  Ved køb fra 3 stk.

  Rabat 5% Køb

  Ved køb fra 10 varer
  Rabat 10%

  Ved køb fra 3 stk.

  Rabat 5% Køb

  Ved køb fra 10 varer
  Rabat 10%

  Ved køb fra 3 stk.

  Rabat 5% Køb

  Ved køb fra 10 varer
  Rabat 10%

  Ved køb fra 3 stk.

  Rabat 5% Køb

  Ved køb fra 10 varer
  Rabat 10%

  Ved køb fra 3 stk.

  Rabat 5% Køb

  Ved køb fra 10 varer
  Rabat 10%

  Ved køb fra 3 stk.

  Rabat 5% Køb

  Ved køb fra 10 varer
  Rabat 10%

  Ved køb fra 3 stk.

  Rabat 5% Køb

  Ved køb fra 10 varer
  Rabat 10%

  Ved køb fra 3 stk.

  Rabat 5% Køb

  Ved køb fra 10 varer
  Rabat 10%

  Ved køb fra 3 stk.

  Rabat 5% Køb

  Ved køb fra 10 varer
  Rabat 10%

  Ved køb fra 3 stk.

  Rabat 5% Køb

  Ved køb fra 10 varer
  Rabat 10%

  Ved køb fra 3 stk.

  Rabat 5% Køb

  Ved køb fra 10 varer
  Rabat 10%

  Ved køb fra 3 stk.

  Rabat 5% Køb

  "Provence" - baguette cornices til gardiner. Basiset af cornice er loftet plastikflise (loftdæksel) suppleret med en baguetteplade lavet af et polymermateriale. En serie af kronikker "Provence" har et attraktivt og æstetisk udseende, det ser elegant ud i det indre, domineret af klassisk barok, renæssance, rokoko.

  "Sonnet" - tagger med en baguette bar. Den dekorative strimmel er præsenteret i et smukt design og farve. Baguette cornices "Sonnet" giver værelset charme og unik farve, tjener som en "endelig touch" i vinduets udsmykning og i det indre som helhed.

  Montering af lister - valg af holdere til gardiner

  Gardiner og gardiner udsmykker altid vinduerne, skaber et hjem komfort. Eaves design vil hjælpe med at give dem et komplet udseende. Sådanne produkter fortjener ikke mindre opmærksomhed end tekstiler til vinduer.

  Stilfulde baguette cornices betragtes som den mest succesfulde mulighed for sikker vedhæftning og skabe et smukt dekorativt billede. Dette kræver dog, at baguetten selv skal give det endelige udseende til bjerget. Hvad er en strimmelstøbning til gardiner, hvilken funktion udfører den?

  Bagetnye taggrunde til gardiner

  Enhver form for gardiner eller gardiner, gardiner skal fastgøres sikkert over vinduesåbningen.

  Ofte til dette formål gælder baguette taggrunde med et særpræg element - et dekorativt niveau. Det dækker alle de interne elementer i loftet struktur. Baguette cornices fortjener særlig opmærksomhed, fordi de spiller en vigtig rolle.

  En regelmæssig cornice holder en klud ved hjælp af ringe eller andre elementer, hjælper kluden til at bevæge sig. Eaves med en baguette bar udfører to funktioner:

  • praktisk del
  • dekorativt design.

  Hovedrollen i sådanne produkter udfører baguettebånd. Dette designelement i form af en strimmel skal vælges omhyggeligt og korrekt.

  Indtrykket af hele vinduesammensætningen afhænger af kombinationen af ​​gardinstangen og gardinerne eller gardinerne. Denne effekt er opnået takket være slats mangfoldighed og usædvanlige former. Ud over kroge og andre elementer i tagskægget gemmer baguette forskellige uregelmæssigheder, der kan forblive efter reparation.

  Se også: Gardiner på døre og døråbninger

  Baguette udfører rollen som en æstetisk komponent i interiøret.

  Disse produkter er efterspurgte, så producenterne tilbyder et stort udvalg af produkter. Blandt dem er meget interessante og usædvanlige muligheder. De er lavet af forskellige materialer:

  Ved hjælp af en baguette bar kan du skjule forskellige typer af cornices - snor, træ, runde, metal eller plast.

  Rammerne består ofte af 1-3 rækker strenge, som er dækket af sagen. Normalt er den lavet af hvid plast. En dekorativ strimmel dækker den ovenfra.

  Trærammer er fremstillet af naturligt træ, MDF, fineret. De fremhæver med succes værelset i en klassisk stil og i mange moderne designløsninger.

  Sådanne produkter er malet, derefter lakeret og også nødvendigvis behandlet med specielle imprægneringer. Men de har brug for omhyggelig pleje. De koster dyrt i sammenligning med muligheder fra andre materialer.

  Metal baguette cornices passer til futuristisk eller techno stil i det indre af rummet. Aluminiumsemballager kan være pulverlakeret, forgyldt eller forsølvet. De er ideelt til metalstængeraksler.

  Se også: Anvendelsen af ​​loftet tagger i indretningen

  Den mest populære løsning er plastprodukter. De har stor efterspørgsel hos de fleste købere.

  Dette skyldes en rimelig pris og en bred vifte. Et sådant materiale kan efterligne overfladen af ​​træ, tekstiler, natursten, ædle metaller. De kan have en glat og præget overflade.

  Typer af fastgørelse af stellister til gardiner

  Ifølge dens funktion er baguetter fastgørende og dekorative. Den første mulighed bruges i forbindelse med et falsk loft. Dekorativt anvendt som et selvstændigt element i det indre.

  På fastgørelsesstedet er baguetter af to typer - væg og loft. Vægmonteret over vinduesåbningen.

  Loft version af produkterne installeret på loftet over loftet over væggen med et vindue. Dette giver dig mulighed for at øge væggenes højde. Det lader til, at gardinerne falder direkte fra loftet.

  For store værelser vælges baguette muligheder, som består af flere elementer. De adskiller sig i farve og tekstur, men sammen skaber de et enkelt designelement. Ofte lavede tagger af stof til at matche gardinerne eller mere kontrastfarve.

  Se også: Typer og montering af loftsplanker under loftet

  For at installere en væg cornice, skal du kende strukturens nøjagtige dimensioner. Baguette skal stå godt ud fra væggen, så sørg for at være opmærksom på bredden af ​​vindueskarmet. Vægkonstruktioner reducerer loftets højde på grund af, at den synlige del af væggen forbliver under loftet.

  Baguette cornices i interiøret

  Sådanne produkter anvendes til indretning i forskellige stilarter. Smukke og originale træversioner ser godt ud i klassisk stil, i værelser med en rig finish. Universelle og enklere modeller er velegnede til registrering af landstil eller Provence, øko-stil understreges godt.

  Ved at skabe det indre af køkkenet er det bedre at vælge et plastikprodukt eller under træet. Under forholdene i en køkkenzone vil sådanne tagger tjene og se bedre ud.

  For værelser i orientalsk stil er det tilrådeligt at vælge strimler til cornice med egyptiske eller marokkanske mønstre. Indramning af metalstrukturer vil være en god løsning til design af moderne stilarter.

  Enhver form for baguette-taghuler hjælper med at skjule alle fejl i reparations- og byggearbejder samt at kunne simulere rummets rum. Især godt at bruge sådanne produkter i værelser af lille størrelse, fordi de giver volumen, øger væggenes højde og gør vinduet æstetisk færdigt.

  Opmærksomhed, kun i dag!

  Valg af gardinestang til gardiner kan ikke kun påvirke indretningen af ​​rummet, men også dens størrelse: en velvalet cornice kan visuelt "løfte" loftet, "udvide" en for smal væg, tilsæt lydstyrken til et lille rum.

  Gardiner skal altid matche den valgte stil i interiøret, match farverne og komplementere det samlede billede. De spiller en vigtig rolle i indretningen af ​​rummet, men ikke mindre vigtige og cornices. Bortset fra at cornice har en konstruktiv opgave - at holde gardinerne, for at sikre deres pålidelige drift, lukning og åbning, skal den også stilistisk falde sammen og harmonisk passe ind i interiøret.

  Anbefalinger til valg af taggrunde

  For at vælge den rigtige gardinstang til gardiner, skal du overveje følgende faktorer:

  1. Hver gardinstang er designet til specifikke belastninger, så estimer gardinens vægt groft og juster gardinestængerne, så de svarer til denne indikator.
  2. Beslut om monteringer til gardiner. De skal passe til det valgte stof, bevæge sig let på banen, uden at klamre og ikke "fast", og der skal ikke være lyde.
  3. Til lysgardiner, der passer til enhver form for montering af hjørner, både loft og væg. For tunge materialer er det bedre at foretrække loftmontering - det tåler mere vægt.
  4. Valget af cornice er påvirket af placeringen af ​​batteriet, varmeledninger, samt vinduesbrændets størrelse og bredde. Intet bør forstyrre den frie hængning af gardiner. Derfor skal du tage disse elementer i betragtning, når du sætter taggen på taggen.

  Rådet. Husk, at en korrekt valgt cornice kan visuelt ændre opfattelsen af ​​rummet, rette fejlene og fremhæve fordelene:

  • Smal vindue Hvis vinduet har en lille bredde, kan du "forstørre" den - til dette skal du hente en lang cornice, så gardinerne hænger på den, dækker ikke kun vinduet, men også en del af væggen ved siden af ​​den.
  • Lofter. Loftet kan visuelt "hæves", hvis du vælger en cornice med loftmontering: et gardin hængende fra loftet til gulvet vil bidrage til at "forlænge" afstanden mellem dem.
  • Vinduet er for stort. For at rette opfattelsen af ​​vinduet, skal du vælge tagbøjlerne med en længde nøjagtigt bredden af ​​vinduesåbningen.

  Eaves og værelse stil

  Af de mange muligheder for gardinstænger på markedet, vælg de der passer bedst til din interiør.

  • Til udsmykningen af ​​lokalerne i en klassisk stil tilbydes baguette lister. Runde kroge ser også godt ud, især hvis de er træ.
  • Populær i dag minimalisme eller hi-tech kan suppleres med en cornice-streng eller rund metal gardin stænger.
  • Næsten alle "landsby" stilarter, hvad enten det er amerikanskt land eller fransk Provence, bruger smedede produkter som dekorative elementer. Smedede smedet hjørner passer til dem - både metalets naturlige farve og malet.
  • De japanske og romerske gardiner er godt kombineret med tagger fra aluminiumsformen.

  Eaves Length

  Den samlede længde af cornice omfatter længden af ​​tværstangen og to dekorative tips. Men før du begynder at måle længden af ​​corniceen, skal du bestemme, hvor det vil være, og hvordan du skal fastgøre det.

  • Når man vælger en gardinstang til gardiner, der dækker hele væggen med vinduet som helhed, skal gardinestangens længde være to til tre centimeter mindre end afstanden fra væggen til væggen. I dette tilfælde skal du bemærke, at fastgørelsespunkterne på en så lang kronkage skal være mindst tre!
  • Hvis tagene skal placeres nøjagtigt over vinduet, skal de beslag, der er monteret, ligge bag vinduesåbningen, ellers kan du ikke åbne vinduet helt, og de åbnede gardiner dækker en del af vinduet. I dette tilfælde bør kanten af ​​længden være tredive til fyrre centimeter mere end bredden af ​​vinduesåbningen.

  beslag

  Vær opmærksom på, at parenteserne har forskellige længder.

  Hvis denne længde er større end afstanden fra vinduets åbning til loftet, vil konsollen over vinduet ikke passe. Nogle gange i sådanne tilfælde er de fastsat under vinduets åbning, så kaldes et sådant arrangement "delvis over vinduet". Hvis tagskæggene har en længde på mere end to meter, skal den monteres på tre beslag, hvis mindre - to er nok.

  Ideelt set bør afstanden mellem beslagene ikke være mindre end en og en halv og mere end to meter. I dette tilfælde vil cornice holde fast, dets stænger vil ikke blive deformeret, og gardinetæppet vil sænke.

  Eaves Dimensions

  For at vælge gardinstangen til gardiner, dens design og placering er det nødvendigt at foretage følgende målinger (i cm):

  • Længden af ​​væggen med et vindue fra den ene sidevæg til den anden.
  • Bredden af ​​selve vinduet.
  • Afstanden, som gardinerne bliver adskilt fra væggen.
  • Højde fra vinduet åbner til loftet.

  Typer af monteringer

  Hver type vinduet gardin har sine armaturer til hængende gardiner. Overvej de mest almindelige muligheder.

  Profil systemer

  Aluminiumsprofilen har guider, en eller flere, langs hvilke kroge glider - gardiner klæber til dem.

  Fordele. Aluminium er stærkt nok, men det er plastik, hvorfra det er muligt at lave afrundede taggrene til dekoration af nicher, karrevinduer, lancet eller andre ikke-standardiserede vinduer. Derudover er det profil gardinet stænger, der normalt giver automatiske styresystemer for gardinens position, hvilket er meget bekvemt, især hvis rummet har højt til loftet.

  Der er også profil systemer lavet af plast, tiltrækker lav pris. De er kun egnet til lette stoffer, da tunge gardiner med deres vægt forårsager deres deformation.

  Kroge til profilsystemer er lavet af gennemsigtig plastik - så de er mindre mærkbare. På toppen af ​​systemet til dekorative formål er normalt planker knyttet "under træet", "under stenen", "under huden". Installation og installation af sådanne strukturer er enkle og kræver ikke meget tid.

  Hvis du har brug for flere rækker til gardinstænger, er profil det bedste valg.

  De kan bestå af gardiner i to, tre og endda fire rækker. For eksempel i den nærmeste profil til vinduet er gennemsigtig tyll fastgjort, den næste har et tykt gardin, og den ekstreme er en lambrequin. Eller for alle rækker kan du fastgøre gennemsigtig tyll af forskellige farver, hvilket vil give mulighed for at variere stemningen i lysstrømmen og dens skygge.

  Rullende gardiner, japanske gardiner, romerske gardiner og persienner, der er populære i dag tilhører profilsystemerne og har et fælles grundlag, selv om der er strukturelle forskelle mellem dem.

  Classic cornice

  Den mest traditionelle type af vinduesafskærmninger - rørformede strukturer. De kan være lavet af træ eller metalrør. Jo større diameter corniceen er, jo tungere gardinerne kan den modstå.

  Fastgørelser til sådanne gardiner kan være som følger:

  • Magnetiske klip, som ikke kun tjener som fastgørelsesanordninger, men også som dekoration. Kan være af forskellige former og farver.
  • Tøjsløjfer.
  • Øjenhår (huller i stoffet, kantet med metal eller plastik).
  • Ringe lavet af træ eller metal, hvortil gardiner er fastgjort med kroge. Tulle og organza kan rive på fastgørelsesdele, og det vil ikke holde tætte stoffer. Denne mulighed er kun egnet til mediumdensitetsstoffer.

  Hvis du vælger en gummibelægning eller ringer som fiksering, når du vælger en gardinstang til gardiner, skal du kontrollere diameteren på kronen - den skal være mindre end fastgørelsesringen, ellers vil gardinet ikke glide langs styret.

  Typisk har klassiske hjørner en eller to rørformede strukturer - de kan hænges med tyll og tykke gardiner. Det er også muligt at erstatte en af ​​strukturerne med en snor - den mest velegnede montering til tyll og snit. Klassiske tagkanter passer til ethvert interiør, det er kun vigtigt at vælge det rigtige materiale, som de er lavet af.

  Smedede hjørner

  Hvis du vil vælge en gardinstang til gardiner, der vil dekorere rummet i barokke, rokoko, imperium, land eller Provence stilarter, skal du stoppe med at se på smedede produkter. Afhængigt af hvilke tips de slutter, og hvilke stoffer der bruges til gardiner, ser disse lister helt anderledes ud.

  Elegante imperium krøller og fløjl eller satin gardiner skabe en atmosfære af luksus i barok stil, og blomsterelementer af smedning og bomuldsgardiner i en lille blomst overfører Provence til en varm sommer.

  Braketter smedede sig selv - indretning.

  Den ideelle mulighed er at bestille dem individuelt for at maksimere dine personlige præferencer og skabe et unikt udseende af dit hjem. Smedede hjørner bruger metalrør eller stænger som hjælpelinjer, og her ligner de de klassiske. Der kan også være flere guider, normalt ikke mere end tre.

  String gardin stænger

  Strenge cornices bruges som guider strakt metal wire - "string". Montager til gardiner - det samme som i den klassiske cornice, men mindre i størrelse.

  Magnetiske klip ser bedst ud på dette design. Plastikstrenge bruges også - de er velegnede til lysdækker af tule eller organza. En sådan cornice er næsten usynlig, og der er en følelse af, at tyllen flyder i luften uden nogen støtte.

  Af alle muligheder for gardinstænger er denne mulighed den mest "lette" - den vil ikke holde tunge gardiner. Mere end andre er det velegnet til udsmykning af lokaler i højteknologi, minimalisme, i moderne såvel som kombinerede stilarter. Sådanne cornices med korrekt udvælgelse af beslægtede elementer er mest egnede til maskering af rummets mangler.

  Baguette Cornices

  Baguette cornices er ens i design til profilen, men i dem er fastgørelserne altid lukket med en dekorativ strimmel - en baguette. Baguette kan være bred eller smal, af forskellige former, størrelser, farver.

  Gardinprofiler kan have fra en til tre rækker. I første række har man ofte en strimmel - "Velcro" for at sikre lambrequin. Når du vælger en baguette cornice, skal du styre baguetteens farve og form, og det er trods alt det vigtigste dekorative element og skal organisk passe ind i dit indre.

  Et vigtigt element i indretning er gardinerne, der giver rummet et komplet udseende. Imidlertid vil udsmykningen af ​​gardinerne ligne i den endelige version, afhænger i vid udstrækning af tagene og metoden til fastgørelsen.

  Typer af cornices

  I dag fremstilles et ret forskelligartet sortiment af tagbøger, der rammer sin elegance og originalitet, som kan grupperes med respekt for en bestemt egenskab.

  Klassificering af cornices efter materiale

  • Plast - den mest almindelige løsning på grund af overflod af forskellige former, farver og lave omkostninger. Men under tyngde af tunge gardiner er deformation af tagskæggene med tiden ikke udelukket.
  • Træ - en kombination af funktionalitet, pålidelighed, æstetik. Eaves lavet af træ, produceret i de mest varierede former, kan desuden dekoreret med dekorative udskæringer. Derudover opretholder de perfekt vægten af ​​tunge gardiner uden nogen form for deformation.
  • Metalafskærmninger - lavet af stål, messing eller aluminium og kan dekoreres med plast eller træelementer. Samtidig kan stål- og messingkornene modstå selv tunge teatralske gardiner, mens aluminium er designet til en lettere version af gardiner. Særlig opmærksomhed i denne kategori fortjener smedejernsskårer, som kendetegnes af deres specielle styrke og unikke design.

  Klassificering af gardinstænger med designfunktioner

  Profil cornices er lavet af aluminium, plast, med en hvilken som helst metode til fastgørelse af cornice, forskellig i små dimensioner, lav pris og nem installation. Derudover kan profilskårerne simpelthen gemmes i loftnichen, enten draperet med lambrequins eller ved at hænge en baguette strimmel. Profil cornices er opdelt i:

  • stive tagskinner med en indre skinne - består af en enkelt række lath, og også låse til fastgørelse til arme. For at oprette yderligere rækker udfyldes lignende tagblade med dekorative modeller;
  • fleksible tagskinner med en ekstern skinne - den udstedes kun en række, men det er let at bøje, skære det, der fremmer enkel installation. For flere rækker er det ønskede antal profiler sat parallelt;
  • fleksible tagskinner med indvendig skinne - bøjningen af ​​tagskægget er fastgjort på fabrikken, der danner formen af ​​et karrudsvindue, buen eller en kombination af et karrudsvindue og en bue. Desuden kan tagbøjlerne med buet bøjning være to-rækker, og kun en-rækkede tagbøjninger svarer til bugladsvinduet og bue-buen bøjning;
  • dæk gardin stang - umuligt at bøje. For at opnå en buglængde er der imidlertid også anvendt et forbindende svingelement.

  2. Bagetnye - lavet i form af en dekorativt dekoreret strimler, der sikkert skjuler beslag.

  Hvad angår andre arter, har baguette cornices en lav pris. Selv om de ikke er underordnede i forhold til design eller stangafskærmninger.

  3. Rod tagskinner - præsenteret i form af en rektangulær, cirkulær eller figuren sektion. Fremstillet af træ eller metal.

  Pakken indeholder normalt beslag, gardinholdere og tip. Til montering af stangen til væggen giver loftet åbne eller lukkede beslag.

  String - bruges til letvægte tylgardiner. Dette er en relativt billig indstilling af alle de tilgængelige kategorier, og den mest upålidelige, da selv under en lille vægt begynder snoren at sænke med tiden og skal strammes konstant.

  Klassificering af tagbøjler i forhold til antallet af rækker

  1. Enkeltrækkende hjørner - til fastgørelse af en enkelt tyll eller gardiner.
  2. Dobbelt række - designet til fastgørelse af gardiner og tyll.
  3. Tre-rækkede cornices - åbne mulighed for at dekorere indretningen af ​​rummet som en tule, gardin gardin og lambrequin.

  Klassificering ved fastgørelsesmetode

  Fastgørelsen af ​​tagskæggene afhænger direkte af det materiale, der bruges til at afslutte loftet og væggene.

  1. Lofter, der fastgøres direkte til loftet, giver mulighed for at skabe et originalt design.

  De er især uundværlige i nærværelse af høje vinduer, der ikke giver plads til fastsættelse af væggardinstænger. Derudover tillod udseendet af loftet tagfugler at løse mange problemer, der opstår, når du bruger en væg taggrunde.

  Fordelene ved loftkorn i forhold til væggen:

  • bidrage til en visuel forøgelse af rummets rum
  • stort udvalg af farver;
  • Mulighed for den skjulte installation
  • evnen til at modstå en stor vægt af gardiner;
  • vilkårlig udvælgelse af afstanden fra væggen til tagene, hvilket gør det muligt at skjule rørene og radiatorerne bag gardinerne;
  • muligheden for at gemme små fejl efter loftet;
  • lav pris
  • beskedent design;
  • begrænset installation med direkte arrangement af pærer i et gipsplankloft.
  • umulighed af installation i nærværelse af stræklofter, med ikke udstyret plads til gennemførelse af fastgørelsesanordninger.

  Væg gardin stænger, der først blev produceret for flere århundreder siden, er stadig i høj efterspørgsel. Desuden kræver dekorativiteten af ​​moderne vægafskærmninger sig ikke at skjule deres udseende i tagskægget.

  Fordele ved vægkanter foran loftet:

  • bred vifte af farver;
  • originalitet af design
  • rentabilitet ved at reducere forbruget af stof til syning af gardiner;
  • Mulighed for fastgørelse til væggen i loftet niche;
  • nem installation;
  • høj pris i forhold til loftet taggrunde.
  • visuelt reducere højden af ​​rummet
  • behovet for omhyggelig måling af den nødvendige længde af beslaget for at undgå efterfølgende bøjning af gardinerne på de udragende varme radiatorer, hjørnerne af vinduesfremspringene.

  Således afhænger valget af designet af loftet eller vægkornet stort set på indretningsstil, type gardiner, samt fastsættelse af de færdige gardiner til cornice.

  Montering af loftsplanker

  I dag er lofterne kittet efterfulgt af maleri, gipsplader, strækning af loftsbeklædning. På denne baggrund er metoderne til fastgørelse af tagene til loftet også væsentligt forskellige fra hinanden. Den optimale placering af loftet tagger er valgt ud fra følgende faktorer:

  • længden af ​​tagskæggene skal være 30-50 cm længere end vinduets åbning;
  • når lukket, bør gardinerne ikke røre ved de fremspringende vægelementer.

  Til betonloftet eller gipsvæggen

  Hvis det er en dæk-type cornice, så:

  1. Mål og skær den ønskede længde af tagene.
  2. Sæt på kroge, hvis modellerne af tagskæggene ved kanterne er forsynet med buede dele.
  3. Bor et hul i midten af ​​dækket ved hjælp af 2 øvelser med forskellige diametre. For det første gør en boremaskine, der lidt overstiger skruen eller skruens diameter, et hul på forsiden af ​​corniceen, så hætten sænker lidt ved bunden af ​​corniceen. Derefter bores hullet med en mindre borekrone.
  4. Med en stigning på 50-60 cm, bor lignende huller langs hele længden af ​​cornice. Men med en enkelt række cornice er det nok at lave et hul i første række, og i tilfælde af en række i en række i to rækker eller zigzags.
  5. Fastgør cornice til det sted der er markeret for det på loftet.
  6. Brug en blyant til at markere centerhullet og bore det til dybden af ​​dowel.
  7. Dowel dowel i hullet med en hammer.
  8. Fastgør dækket til midtermonteringen og mærk hele dækets længde.
  9. Bor de resterende huller og sæt dækket op i loftet.

  I tilfælde af et gipspladens falske loft anvendes en dowel "butterfly" i stedet for de sædvanlige dowels. Når man skruer ind og falder ind i det tomme rum, åbner dowel "butterfly" som en paraply, hvilket øger belastningsområdet på gipsvæggen.

  Ved brug af loftsplanker, der fastgøres til loftet ved hjælp af parenteser, er opgaven meget lettere, da parenteserne har klare huller. Det forbliver:

  • samle tagskæggene
  • Lav et loft mærke på stederne for fastgørelse af beslagene;
  • fastgør den monterede cornice til markeringerne på loftet;
  • mærke og bore huller
  • Vedhæft cornice til loftet ved hjælp af almindelige dowels eller dowels, sommerfugle.

  At strække loftet

  Fastgørelse af loftet tagger til stræk loft indebærer fastgørelse til pant bar placeret mellem hovedstaden og stretch loftet. I dette tilfælde skal realkreditobjektet være sikkert fastgjort til hovedloftet inden måling af strækloftet.

  Størrelsen af ​​stangen skal svare til rammens højde, der kræves ved spænding af plastbanen. Således vil måleren på skemaet angive placeringen af ​​den fremtidige cornice og i fremstillingen af ​​loftet, vil lærredet på dette sted blive yderligere styrket. Efter installation af strækloftet:

  1. Markér på den strakte film inden for rammerne af realkreditbjælkens vedhæftning af tagbøjlerne.
  2. Før boring skal hullerne i strækloftet først styrkes med polymerringe og derefter brænde igennem.
  3. Bor huller til dybden af ​​dowels.
  4. Installer tagbøjlerne.

  Montering af vægkornet

  Alle typer tagskinner, hvoraf fastgørelser forudsætter vægmontering, installeres næsten ens. Korrekt montering af vægkornet indebærer følgende betingelser:

  1. Eaves skal udstikke 30-50 cm på begge sider af vinduesåbningen, så at sollyset når gardinerne ind i rummet gennem hele vinduets åbning.
  2. Den mindste afstand fra loftet til de installerede tagger samt fra vinduet til taggrænserne er mindst 5-10 cm.
  3. Opvarmning af radiatorer og andre elementer, der rager ud fra væggen, må ikke forstyrre den frie hængning af gardiner. Derfor er det nødvendigt at vælge parenteser med fokus på denne faktor.
  4. For pålidelig fastgørelse af cornice, beregnet til gardiner af mellemvægt, skal beslagene placeres hver 1,5 m og for tyngre gardiner 1 meter.

  Mod væggen

  Alle beslag har klare huller til fastgørelse af corniceen, så du har brug for:

  1. Forbind tagpladerne med beslag.
  2. Fastgør til væggen og marker pladsen til boring af huller.
  3. Bor, indsæt de sædvanlige dowels eller dowels - "butterfly", baseret på efterbehandling materiale.
  4. Fastgør tagskæggene.

  Mellem vægge

  Ved fastgørelse af tagene mellem væggene måles afstande på hver side af væggen omhyggeligt:

  • fra loftet til niveauet for montering af tagene;
  • fra væggen med et vinduesåbning til stedet for fastgørelsen af ​​tagene.

  Dette er nødvendigt for at undgå afvigelser fra den vandrette position.

  1. Marker de fremtidige hullers steder.
  2. Bor huller langs længden af ​​dowels.
  3. Recess dowel.
  4. Fastgør beslagene og monter dem på dem.

  Skjult installation af loft, væg cornice

  Flush montering indebærer montering af en cornice i en niche, der tidligere var forberedt, inden du installerede stræk- eller gipsplader.

  1. Monter dækslerne, baseret på fastgørelsesmetoden, til væggen eller loftet.
  2. Afgang fra tagbøjlerne på 0,5-1 cm, fastgør til hovedloftet loftsbjelken som svarer til rammens højde til montering af gipsvæg eller stræklofter.
  3. For at installere spændingsvævet eller sheathe gipsvæggen til det maksimale lukkede realkreditlån.

  Således at montere gardin stænger til gardiner er ikke sådan en umulig opgave som det forekommer ved første øjekast. Det vigtigste er, at før installation er det nødvendigt at tage højde for alle nuancer forbundet med det materiale, som fastgørelsen vil blive lavet.

  Vedhæftede muligheder gardiner på cornice

  Et mangfoldigt sortiment af loft- og vægkanaler indebærer brugen af ​​visse armaturer til gardiner, der passer til en bestemt cornice.

  1. Med baguette er profilloftens tagblade, mindre ofte med suckerstænger, ideelt kombineret:

  • særlige kroge for at lette let glidende på tagskægget. Til dette syes tekstilsløjfer dekoreret med for eksempel knapper eller et gardinbånd med færdige sløjfer på det på syltetøj;
  • Flere klemmer fastgjort til tagene på forskellige måder.

  2. For skygger af et shtangovy udseende anvendes:

  • ringene går komplet med tagskærme. I dette tilfælde syes ringene til gardinerne og derefter spændes på stangen eller gardinerne hænger på kroge fastgjort til ringene;
  • klipene fastgøres på ringe. I dette tilfælde sættes ringene på stangen, hvorefter gardinerne fastgøres til skinnen ved hjælp af klemmer. Brug af ringe med klip gør det nemt at justere gardinens længde.
  • Grommets, der ligger i den øverste del af gardinerne, tjener ikke kun som en måde at fastgøre gardiner på, men også udføre en dekorativ funktion, der helt eller delvis skjuler vægkornet. Når du laver gardiner, fastgøres gummierne direkte til stoffet, og når gardinerne ligger på dækkene, falder gardinerne i voluminøse, lige foldninger;
  • sting på bånd Gardiner syes fra forsiden eller bagsiden, og derefter bundet på stangen. Se godt ud i børnehaven, men det er svært nok at flytte / skubbe gardinerne med sådanne forankringer.
  • Løbegang. I den øverste del af gardinet anvendes en strimmel, der tjener som en "stor" løkke til at trille stangen ind i den. Den nemmeste måde at løse på, forårsager ulejligheden under driften, da sådanne gardiner er vanskelige at bevæge sig på tagene.

  3. For snor gardin stænger passer:

  • ringe af ringe størrelse fastgjort til tyll eller ringe med klip;
  • magneter. Tillad dig at ændre design af gardiner til enhver tid, det er nok bare at adskille magneterne.

  4. For enhver form for gardinstænger:

  • velcro loop. Denne type fastgørelse af gardiner tillader ikke at bevæge dem langs tagskægget, derfor bruges den kun til fastgørelse af dekorative gardiner, lambrequins.

  På baggrund af ovenstående skal du selv vælge om der skal vælges vægge eller lofter, samt gardinens fastgørelse på de fremtidige taggrunde, inden du går videre til den direkte fæstning.

  • podborshtor.ru
  • vseshtory.com
  • design-homes.ru
  • stroiremdoma.ru

  Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.