Bagetnye taggrunde til gardiner

Det er muligt at købe baguette gardinskinner til gardiner i Moskva i Decolux online butik med levering i Rusland. Vi sender det bedste sortiment af bedste baguetter til gardiner af naturligt træ eller dekorativt polystyren fra førende russiske og europæiske producenter af transportvirksomheder.

Loftsbelægninger til gardiner (med lister til lister) mister ikke popularitet og kan anvendes i enhver stil af interiør - fra minimalisme til luksuriøs ædel stil. 1, 2 og 3-rækkede plastdæk eller aluminiumsprofiler med svævefly ("løbere") kan bruges som linjer til hængende gardiner i baguetteafskærmninger. Ifølge fastgørelsesmetoden er der et baguette-loftskærm og væglister.

Baguetter til gardiner

På trods af at traditionelle gardinstænger nu bruges ganske sjældent på grund af fremkomsten af ​​nye, mere attraktive arter, er slat-cornice et hyppigt valg. Baguetter gør det godt med den dekorative funktion, og har også en række fordele.

Hvad er det?

Baguette er en dekorativ strimmel, der dækker loftet og loftet. Loft baguetter kommer i forskellige stilarter, former, farver, størrelser. De adskiller sig i fastgørelsesmetode og de materialer, de er fremstillet af. Et stort udvalg af forskellige variationer lavede baguetter et af de foretrukne designelementer.

Ud over den dekorative rolle bærer baguetter en funktionel belastning. En af deres funktioner er at skjule fejl og uregelmæssigheder på væg og loft. De skjuler effektivt sådanne fejl, mens du tager opmærksomheden væk.

Normalt bruges baguette strimler, når det er nødvendigt at trække opmærksomheden på toppen af ​​gardinerne. Der kan være flere grunde til dette, idet de vigtigste er følgende.

 • Den øverste del af gardinerne er indrammet af lambrequins, broderi eller andre lyse vigtige elementer;
 • For at aflede opmærksomheden fra eventuelle fejl i det indre, skal du lægge stor vægt på ikke-tilstødende dele.

Baguetter vælges ikke kun for den overordnede stil af interiøret, men også til gardiner. Dette spørgsmål er særligt relevant i tilfælde, hvor den eklektiske retning er valgt som hoveddysistik. Da pickup under stilen af ​​baguetten ikke går, styres de af gardinernes udseende.

Baguetter kan lukke ikke kun tagene til klassiske gardiner, men også til modeller med løftemekanisme, for eksempel rulleskodder.

Loft baguetter produceret til en meget overkommelig pris. På lige fod med dem er der også meget dyre modeller lavet til ordre.

værdighed

Sammenlignet med en almindelig cornice har baguette-version flere fordele. For det første er monteringen mellem loftet og baguetten diskret. Normalt monterer en professionel konstruktionen strukturen, så det ser ud til at være en fortsættelse af loftet, hvilket giver rummet et majestætisk udseende.

For det andet varierer baguettes størrelse efter dit ønske. Han kan kraftigt komme frem og fokusere aktivt på vinduesåbningen og kan kun udleveres lidt og skjule den ubehagelige cornice. Højden varierer også: det er muligt at lukke folderne på gardinet dannet med tape.

En række farver, mønstre og materialer er fantastiske. Det handler kun om imiterende belægninger. Marmor, træ, selv smedning - alle de dele der bruges i indretningen kan gentages, og baguetten selv vil ikke veje meget eller være dyrt.

Prisen på baguette strimler er ganske attraktiv. Ofte er brugen af ​​baguette cornice meget billigere end udstyrs niche for at skjule cornice.

Baguetter tilføje visuelt højde til loftet, hvilket er vigtigt for små værelser. For at gøre designet ikke ser massivt ud, skal du være klogt at vælge sin størrelse og udsmykning.

Baguette cornices er velegnede til dekoration af vinduer af kompleks form, for eksempel buglister. På sådanne vinduer ser de passende og harmoniske ud, samtidig med at de understreger rammens usædvanlige karakter eller omvendt visuelt balancerer det.

Sådanne lameller installeres ofte som en alkove over sengen. En sådan løsning er mere egnet til soveværelser af klassiske stilarter, men det ser meget imponerende ud.

Nogle gange kan kun støbeformen monteres i et rum med lofter (f.eks. Hvis du skal installere for lange beslag til traditionelle hjørner).

arter

Baguetter er kendetegnet ved den type, materiale, metode til fastgørelse af taggrunde, gardiner og antallet af rækker.

I udseende:

 • Dekorative - separate strimler uden taggrunde;
 • Fastgørelse - lath sammen med tagene.

Af materiale:

Ved montering af tagene:

 • Vægmonteret. Vægudgaven er fastgjort på væggen ved hjælp af specielle fastgørelser af åbne eller lukkede typer;
 • Loft. Loftet cornice er fastgjort til loftet. Til stræklofter skal loftbelægningen som hovedregel behandles i planlægningsfasen af ​​installationen.

Ved metoden til fastgørelse af gardinerne:

 • Rod. Under baguetten er en klassisk rund cornice;
 • String. Den moderne version, der er et stålkabel, strækkes mellem de to klemmer;
 • Rail. Klassiske U-formede profiler, hvor kroge er bygget, "kører" i profilen som på skinner.

Med antallet af rækker:

 • Enkelt række;
 • Multi-række (normalt 2 eller 3 rækker).

Ud over ornamenterne er der elementer, der kan dekoreres baguette lister. Den mest populære af disse er diademen - et udskårne konvekse ornament i midten af ​​baguetten.

At vælge en baguette, skal du sørge for at fokusere på typer af design. Vi må ikke glemme det materiale, hvorfra det er lavet.

Materialer til produktion

Den mest populære mulighed for fremstilling af dekorative baguetter i dag anerkendt polyurethan. Dette fleksible og slidstærke materiale åbner masser af plads til at arbejde med forskellige former for baguetter. Det er let, og i polyurethan-baguetter er der ofte lavet specielle huller til montering af elektriske mekanismer, såsom belysning. Også til fremstilling af dekorative strimler anvendes gips og skum.

Wooden baguettes ser pompøse og majestætiske ud. De er næppe velegnede til indretning i moderne stil, men for traditionelle koloniale og klassiske interiør er træmodeller bare en gave. Det skal huskes, at træprodukter ikke kan installeres i et rum med svingninger i fugtighed, da træet måske begynder at rådne. Træ modeller er ret dyre og tunge, så de er monteret hovedsagelig på væggen.

Varianter af metal er et bredt udvalg af forskellige taggrunde. Metal stang, snor eller aluminium profil - alle disse jern modeller. Ud over de klassiske typiske modeller af bred produktion kan du bestille eksklusive smedet strukturer, der udføres under et bestemt rum for hånd. Deres omkostninger er ret høje.

Plast bruges overalt til at efterligne forskellige ædle materialer. Dens lave omkostninger, høj styrke og evne til at genskabe forskellige teksturer og ornamenter gjorde det til et af de mest efterspurgte moderne materialer. Ofte er det plastikkonstruktionen, der er fastgjort til stræklofterne, så du kan straks købe dem med en speciel rille.

Måder at fastgøre gardiner

Til dato er en af ​​de mest almindelige en to-træk dæk cornice. Når du vælger en lignende løsning, kan planken enten være dekorativ eller leveres straks med dækket. Rail fastgørelse af tyll og gardin er en klassiker til både traditionelle stilarter og moderne.

I de senere år er snorede hjørner blevet udbredt, så gardinerne kan monteres på ringe, magneter, klip og løkker. Denne type fastgørelse er velegnet til lysgardiner, fordi den ikke kan bære meget vægt. Stang gardin stænger er ret kompakte, så en lille bar til deres design er helt muligt at gøre.

Stænger på et niveau med dæk anvendes til fastgørelse af tunge portier. Skjulte rørformede gardinstænger er normalt lavet af plast til større økonomi. Begge monteringsmuligheder er mulige: på væggen og i loftet. Komplet med baguette er sådanne designs ikke kun pålidelige, men også smukke.

Vær opmærksom på, at til fastgørelse på samme tid bruger voilevovy gardiner og tætte portieres dæk tagger. Multi-row sucker strukturer er ikke let at gemme under baguette, og de strengede taggrene er ikke i stand til at modstå vægten af ​​tunge gardiner. Det er bedst at vælge takmonteringer, men til stræklofter, hvis der er plads nok mellem vinduesåbning og loft, anvendes væggardinstænger.

Farvevalg

Baguettes farve afhænger af indretningens overordnede design, såvel som stilens stil og design af gardinerne.

Følg disse retningslinjer for at vælge den bedste mulighed:

 • En win-win design option baguette er valget af farven på loftet. Denne metode giver dig mulighed for visuelt at øge højden af ​​rummet, især hvis loftet er lavet i lyse farver.
 • At vælge imiteringsmaterialer, være opmærksom på kvaliteten af ​​det udførte arbejde. Dårlig falsk kan ødelægge hele udseendet af rummet.
 • Hvis du beslutter dig for at hænge en træmodel af baguetten, skal du være opmærksom på den generelle indretning og designelementer. Det træ, hvorfra baguetten er lavet, skal være af samme race som den, der allerede er brugt.
 • Udover monokrome modeller af lameller kan du vælge med et billede. Ser smukt ud, når mønsteret på baguetten kopierer dem, der allerede er brugt i interiøret, for eksempel på tekstiler.
 • Hvis du vælger en to-farve baguette, skal du forblive i de mest harmoniske kombinationer. Hvis du ikke stoler på din kunstneriske forstand, stop ved at kombinere hvid med andre nuancer: hvid med sort, hvid med fersken og så videre.
 • Stærkt dekoreret konsoller ser upassende ud i minimalistisk interiør, men denne regel kan omgåes, hvis basen er ren hvid og baguetten suppleres med udskårne mønstre.

Hvordan installeres?

For at gøre installationen af ​​baguette cornice, følg de samme regler som for fastsættelse af den sædvanlige traditionelle cornice.

Hvis du vil hænge en dekorativ stang, skal du bruge følgende instruktioner:

 • Først skal du vedhæfte baguetten til det sted, hvor planen fastgør foringen, og kontroller for tilstedeværelsen af ​​store revner. Hvis der er synlige huller mellem væggen og planken, skal væggene udjævnes og installeres først, når kittet tørrer ud. Hvis der ikke er revner eller de næppe er mærkbare, kan du forlade alt som det er - overfladen er velegnet til montering.
 • Hvis du planlægger at hænge hjørnet baguette, skal du klippe stangen af ​​den ønskede længde i en 45 graders vinkel for den fremtidige hjørne dock. Den mest hensigtsmæssige måde for sådanne savsmuld er at bruge en stak. Til direkte fastgørelse, trim baren over.
 • Rengør savsmulden med sandpapir, medium eller lav slidstyrke.
 • Påfør lim forsigtigt langs hele længden af ​​baguetten og ind i udskæringsstedet, tryk det på fastgørelsesstedet. Fastgør konstruktionen med scotch tape for at forhindre, at baguetten "glider" ned under sin egen vægt.
 • Fjern enhver løs lim rundt på planken med din finger eller en fnugfri klud. Vent, indtil strukturen er helt tør.
 • Putty på små sprækker, hvis nogen. Lad tørre helt.
 • Behandle baguettes overflade med sandpapir.
 • Farve baguette.

Sådan monteres og installeres en baguette med egne hænder, se følgende video.

Baguette Cornices

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farvebøg. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er valnød. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Wenge farve. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Kirsebærfarve. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farve eg. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Kirsebærfarve. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er valnød. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farvebøg. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er valnød. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Wenge farve. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Mokka farve. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farve malachit. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er guld. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farve ceder. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er sort. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er grå. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er sort. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er grå. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Lavet i Rusland.
Materialet er plastik. Farven er grå. 3 rækker.
Extras. Service: installation af tagskinner

Vælg det rigtige produkt

Én klik ordre

Man-fre 10:00 til 21:00
Lør-søn fra kl. 10.00 til 18.00

Bagetnye taggrunde til gardiner

Et smukt og harmonisk interiør består af småblade. Hvis du vil skabe et attraktivt miljø, skal du være ansvarlig i valget af alle detaljer. I dag taler vi om tagene. Der er flere sorter af disse funktionelle elementer, men en af ​​de smukkeste og mest elegante er baguette-modeller.

Hvad er det, og hvorfor er det nødvendigt?

Baguette cornices er en meget interessant og elegant dekorative teknik, som bruges til design af vinduesåbninger. På nuværende tidspunkt er indramningstrimler meget populære, for med deres hjælp kan du effektivt komplimentere interiøret eller gøre vinduet lyst accent.

Oversat fra fransk, "baguette" er oversat som "bar". Disse varer er beklædt med tekstiler, gips, metal, træ osv. På indersiden af ​​en baguette er der oftest en bar med guide detaljer, flere strenge og en profil.

design

Rammelister kan have forskellige mønstre og flere fremspring.

 • Til modeller med en rund cornice er baren bag på baguetten.
 • Hvis vi taler om en strengede taggrunde, så ligger kablerne bag baguette baren.
 • I profildækslodser udfører baguetten funktionen af ​​en camouflagedel for en strukturprofil.

Tværbjælken tagbøjler er single-row, double-row og triple-row. Produkter med tre rækker vil være ideelle i tilfælde, hvis gardinens sammensætning indeholder forskellige dekorative elementer eller lambrequin. Enkeltside gardinstænger er designet til montering af et enkelt vævet gardinstof. Det vil ikke være muligt at lave en interessant og volumetrisk sammensætning af den, som for eksempel i tilfælde af to- eller tre-rad-varianter.

I træfremspring er der ofte præcis to-rækkede strukturer. Dette skyldes, at flere rækker vil gøre stangen for bred og ubelejligt at bruge.

Der er flere sorter af baguette lister.

 • Loft. Sådanne rammesuspensioner er fastgjort til loftet. Eksternt skaber disse strukturer en smuk effekt af en jævn overgang af væggen til loftet. Sådanne typer af design til gardiner kan visuelt ændre indretningen af ​​rummet. For eksempel, hvis du tilføjer dem med luksuriøse lange gardiner, vil rummet virke mere rummeligt, og lofterne - højt.
 • Vægmonteret. Disse lister er fastgjort til væggene i en vis afstand fra gulvet. Der er valgmuligheder, der er installeret tæt på væggen. Anvendelsen af ​​sådanne sorter er berettiget, hvis der er et suspenderet eller hængslet loft på værelset.

Funktionerne adskiller montering og dekorative baguette cornices.

 • Fastgørelsesmodeller kommer oftest komplet med loftslofter.
 • Dekorative typer af cornices er separate enheder af interiøret, der udfører funktionen af ​​en lys accent eller spektakulære dekoration.

stilarter

Elegante modeller med baguette stropper ser attraktive ud i mange ensembler. Disse dele er lavet i forskellige stilarter.

 • Til en traditionel indstilling i klassisk stil passer baguette-modeller perfekt. Home interior designers anbefaler at vælge naturlige træprodukter til sådanne ensembler. De kan dekoreres med smukke udskårne detaljer eller forgyldte indviklede mønstre.
 • Sådanne attraktive detaljer vil se organisk og i et trendy provencalsk interiør. Det er værd at overveje, at stilen i den franske Provence giver tilstedeværelse i rummet af ting lavet af naturlige og miljøvenlige materialer. Eaves i en lignende vene varierer attraktivt og æstetisk design, samt rolige og subtile toner.
 • I det luksuriøse interiør af barok eller renæssance kan du bruge gardinstænger med baguette kunst og dekorative lameller. De kan fremstilles af både naturlige og syntetiske materialer. De er ofte til stede med udsøgte ornamenter eller prægede indviklede interweaving mønstre.
 • For mere moderne ensembler er det tilrådeligt at vælge metal gardin stænger. Det anbefales ikke at vælge baguette lister fra naturligt træ til sådanne interiører.

materialer

Chic baguette cornices er lavet af en række forskellige materialer. Moderne producenter tilbyder et udvalg af købere modeller af forskellig pris og design.

Traditionelt og miljøvenligt er naturlige træplader. Disse prøver er dyre, men ser virkelig luksuriøse ud og tjener i meget lang tid. Modeller af naturligt træ kan forvandle interiøret i ethvert rum. Især organisk kombineres de med klassiske eller rustikke ensembler.

Sådanne produkter er som regel fremstillet af eg, bøg, billig birk, fyr eller alder.

Hvis du vælger at dekorere interiøret med en sådan detalje, skal du vide, at det vil kræve særlig pleje. Naturligt træ skal behandles med særlige imprægneringer.

De vil beskytte materialet mod udtørring, fading, revner og træparasitter. Hvis du er ligeglad med træplankerne, vil de miste deres præsentation: De vil knække og blive blege.

Træ modeller i dag er meget populære ikke kun på grund af den høje kvalitet og fremragende præstationsegenskaber, men også på grund af deres smukke design. Ganske ofte er der taggrunde dekoreret med indviklede udskæringer eller ornamenter.

Hvis du vil dekorere indretningen af ​​rummet med en interessant detaljer, så skal du få en stucco cornice med et mønster. Skulpturets udsmykning af støbegodsene er en modetrend de seneste år. Lignende elementer kan bruges til at dekorere private huse og lejligheder. En sådan udsmykning vil aldrig være kedelig og vil altid tiltrække opmærksomhed for sig selv.

Listerne er dekoreret med luksuriøse billedmaleri eller smuk relief. Hovedelementet ved sådanne modeller er, at de kan males i enhver farve og ændre udseendet af tagskæggene alene.

De stærkeste og mest holdbare metalstrimler er. Sædvanligvis købes sådanne tagskiver til køkkenindretning. Når du vælger sådanne dele, er det nødvendigt at være opmærksom på tilfældigheden af ​​farver af tilbehør og interiørartikler. Som regel er der i metalprodukter ikke mere end to guider. Dette skyldes, at de er mere åndbare og derfor mere holdbare.

Denne kendsgerning er især vigtig, når det kommer til køkkenets design. Metalafskærmninger tjener så længe som muligt. De modstår selv de største belastninger. På sådanne modeller kan du hænge tykke og tunge gardiner uden frygt for at blive bøjet.

Sådanne sorter af cornices ser særligt harmonisk ud i interiøret, lavet i moderne stilarter. Dette kan være en lakonisk moderne diskret minimalisme, high-tech eller loft. For sådanne ensembler anbefales det at vælge produkter, hvor der ikke er unødvendige dekorative elementer, lyse mønsterindsatser og andre lignende detaljer.

Den billigste er indramning lister lavet af plast. Eksperter anbefaler at vælge modeller fra miljøvenligt og sikkert materiale. I øjeblikket findes plastprofiler i forskellige farver. Desuden kan sådanne detaljer på et hvilket som helst tidspunkt males i den skygge, du kan lide.

Plastprodukter kan modelleres efter eget ønske. De er fleksible, så de får ofte en rund, oval eller rektangulær form. Sådanne elementer er særligt relevante, når det gælder design af værelser med ikke-standard layout.

Farver og design

Ved hjælp af velvalgte baguette cornices, kan du tilføje specielle chic til det indre af rummet. I butikkerne kan man i dag finde tagbøger med baguette strimler af forskellige farver.

De mest populære modeller er klassiske nuancer. For eksempel vil hvide, brune, beige eller grå versioner se organisk ud i mange ensembler.

Men hvis vi taler om et interiør lavet i mørke farver, anbefales det ikke at supplere det med tagger af for mørke farver. De risikerer at slå sammen med udsmykningen og gå vild på den generelle baggrund.

Farverne på cornice bør vælges i overensstemmelse med gardinens skygge. Det skal overlappe med mindst en farve af gardinstof. Disharmonious tandems kan ødelægge udseendet af selv meget dyre og luksuriøse modeller. Hvis cornice er suppleret med indlæg eller andre dekorative elementer, så er det generelle koncept ønskeligt at modstå i en stil.

Gammeldags varer og modeller med sølv og gyldne detaljer er dyre og luksuriøse. Lignende modeller kan dekorere fancy interiører.

Indramning gardin stænger kan have forskellige finish.

De smukkeste og mest populære modeller er med:

 • stuk;
 • tekstil trim;
 • luksuriøse indlæg;
 • forgyldt;
 • indsatser fra forskellige metaller, keramik og glas.

Ideer til vinduesdekoration i indretningen

Et luksuriøst loftkornet med en baguetteplade vil se spektakulært ud langs en af ​​væggene i soveværelset over de to vinduer. Dekorer det med creme gardiner med blomsterprint og binde dem tættere på bunden. Ved siden af ​​vinduerne er der en dobbeltseng med et træfodtræ og et mønstret hovedgavl, træborde og to klassiske stole med pastellbetræk og mørk kant på armlæn og ryglæn. Væggene i et sådant soveværelse skal være færdige med lette gips, og på gulvet lå et lysebrunt laminat og beige tæppe.

Hvide baguette taggrunde med mønstre kan dekoreres vindue i spisepladsen. Anbring et luksuriøst lysbord med en blank overflade og mønstre svarende til et baguette mønster foran en vinduesåbning. Arrangere langs bordet elegante hvide stole med let buede ryg og bløde sæder. Hæng i dette værelse gennemskinnelig tule og gardiner af gylden nuance. Dekorer væggene med hvid gips og gulvet - med et mørkt brunt gulvbræt.

Et luksuriøst loftkornet med en stor og mønstret sort baguette vil se spektakulært sammen med tykke fløjlgardiner af sort og gylden nuance. Denne detalje skal dekorere indersiden af ​​stuen med grå vægge og et blankt mælkefarvet gulv. Placer et sæt lysaske sofa og stole med mønstrede ben og armlæn, suppleret med gyldne detaljer foran vinduet. Resultatet skal være et aristokratisk og kunstnerisk ensemble.

I sådanne interiører vil der også se spektakulære tre-rækkers og to-rækkede hjørner. Ved hjælp af sådanne elementer vil det vise sig at udgøre meget interessante elegante kompositioner fra gardiner.

I et luksuriøst værelse med pejs, samt hvide vægge og lysebrune gulve, vil der være træramme gardin stænger med lange side detaljer. De kan suppleres med hvide tyll og kaffegardiner. Læg en bourgogne sofa med mønstrede linjer foran pejsen, to mørke lilla lænestole med høje ryg og et par ottomaner med møblerne. Mellem disse indvendige emner skal du placere et mørkt træbord. Lav et let tæppe på gulvet.

Du kan dekorere vinduet i et lille køkken med en hvid støbt tagskinne. Komplet det med creme lys gardiner. En sådan detalje vil ligge organisk mod en hvid væg. Et lyst køkkenaggregat og et lyst rødt køleskab kan sættes på baggrund af en accentvæg dekoreret med dekorative mursten. Gulvet bør trimmes med grå fliser med geometriske lyskilder.

Bagetnye taggrunde til gardiner

Gardiner - selv om hovedelementet i indretningsvinduets sammensætning, men ikke den eneste. Gardiner, gardiner, gardiner, muslin, gardiner, tyl, pelmet - alt dette skal på en eller anden måde være fast over vinduesåbningen. Blandt forskellige fastgørelsesdele vælger mange baguette lister til gardiner. Hvordan er de forskellige fra de sædvanlige?

Indhold:

Hvad er baguette cornice?

Dette er en cornice, hvor fastgørelseselementer er skjult af den såkaldte baguette bar. Hvis du vælger en cornice, skal du beslutte, om det kun vil udføre en praktisk funktion (at holde gardinbanen og organisere deres bevægelse) eller at spille en fuld rolle i vinduesindretningen. Det er en baguette bar, der fungerer som et designelement til en cornice. Hvor omhyggeligt og vellykket passer til hinanden gardiner og cornice, afhænger af indtryk af hele vinduesammensætningen.

Når du har brug for en fleksibel gardinstang til gardiner? Find ud af, hvilke typer, tilslutningsmetoder, priser, samt mine ideer om ansøgningen, læs her → http://2okna.net/cornice/gibkij-karniz-dlya-shtor.html

Baguette Cornice Materiale

Baguette bar kan lukke enhver cornice - runde, snor, træ, plast eller metal. Men oftest er rammekornet 1-3 rækker strenge klædt i en hvid plastikpose og dækket af en dekorativ strimmel.

Typer af baguette strimler:

 • Wood. Fremstillet af naturligt træ, MDF, fineret sådanne baguetter vil være en god tilføjelse til interiøret i klassisk eller landlig stil, samt passe ind i de moderne lakoniske designløsninger. Rammerne er åbnet med lak, malet, behandlet med specielle imprægneringer, men alligevel kræver en sådan cornice en omhyggelig håndtering og særlig pleje. Dette er en relativt dyr løsning - den gennemsnitlige pris på 1000 rubler per meter baguette cornice, mens cornices af andre materialer er to gange billigere - 500-600 rubler.

 • Metal. Disse lameller understøtter technostilen eller den futuristiske stil i interiøret. Aluminiums baguette kan maleres pulverlakeret, forgyldt, forsølvet. Metal baguetter bruges oftest i kombination med snor gardin stænger lavet af samme materiale.

 • Plast. Den mest populære type baguette strimler. Den demokratiske pris plus det bredeste udvalg gør disse cornices ekstremt efterspurgt. Plast efterligner overfladen af ​​træ, natursten, ædle metaller, tekstiler, for ikke at nævne de forskellige farvede baguetter i forskellige nuancer. Produkterne er lavet både glatte og med reliefelementer.

  Typer af fastgørelse baguette cornices:

  1. Loftsrammer. Cornice er fastgjort til loftet for visuelt at øge væggenes højde. Gardinerne synes at falde lige fra loftet. I store værelser er indramning af kroge lavet af flere elementer, der er forskellige i farve og tekstur, hvilket skaber et afbalanceret designelement. Taket cornice med baguette strimler, dækket af stof - ser det samme som gardinens farve eller i kontrast til dem.

 • Vægrammer. Hvis du installerer en sådan cornice, skal du nøjagtigt beregne dens størrelse. Baguette tallerken skal stikke nok ud fra væggen, vær særlig opmærksom på bredden af ​​vindueskarmet. Væglisten efterlader en synlig vægstrimmel under loftet, som visuelt reducerer rummets højde.

  Fotogalleriet vil gøre dig bekendt med mulighederne for design af baguette taggrunde og vil hjælpe med at vælge elementet i det opdaterede interiør.

  Rammer til loftet cornice (8 billeder)

  Det indre af rummet er vigtigt at give originalen og vigtigst et komplet udseende. For at gøre dette skal du smukt arrangere vinduepladsen. Baguette til loftet cornice er bare nødvendigt for stoffets sammensætning at have et smukt færdigt udseende. Denne indretningsdetalje hjælper med at skabe en bestemt stil i rummet. De laver baguetter af forskellige modeller, som gør det muligt for ejere at skabe et raffineret interiør. I denne artikel vil vi fortælle alt om træklister til gardiner.

  Hvad er baguettes

  Moderne taghuller repræsenterer et bestemt system af suspensioner af gardiner, der er dækket af en dekorativ strimmel. Dette giver dig mulighed for at dekorere, og klassisk og trendy interiør.

  Hvad er baguette cornices

  Ud over det materiale, hvorfra dekorative strimler fremstilles, klassificeres de efter en række andre indikatorer, nemlig:

  • Type struktur. Baguetter kan have en anden overflade - glat spejl, præget, granulært, konveks og konkav. En sådan sort gør det muligt at tilfredsstille de æstetiske behov hos en række mennesker. Dette materiale kan også bruges til at dekorere buer, ovenlysvinduer, karosserier.
  • Monteringsmetode. Rammefliser er loft og væg. For den første type er projektionsstørrelsen vigtig - den skal være større end vindueskarmets bredde, ellers vil gardinerne blive refraheret af vindueskarmens fremspring. I vægmodeller er det vigtigt at beregne suspensionens højde korrekt - jo tættere på loftet, desto større er rummets højde visuelt øget.
  • Status. Dekorative lameller er opdelt i simple og elite. Den første har ofte en glat overflade, simpel ikke fyldig indretning. Den anden er dekoreret med udskæringer, indlæg, forgyldning og andre elementer. Med hjælp af ekstra tilbehør tager gardinstængerne et virkelig luksuriøst udseende.
  • Udseende. Det moderne marked tilbyder modeller af forskellige typer: monokromatisk, polychrom, farvet, efterligner forskellige naturlige materialer - sten, træ, marmor. Alt dette suppleres ved vilje med udskæring, stucco og andre lækkerier.
  • Materialet til fremstilling. Baguetter til loftkorn er lavet af spånplader, plastik, polyurethan, aluminium. Hvert materiale har sine egne fordele.

  Plastophængssystemer er interessante, fordi de er fleksible og har en større længde. De kan dekorere karnapperne samt store åbninger.

  Polyurethan. Sådanne modeller er nemme at installere og vedligeholde. Med hensyn til styrke er de ikke mindre end aluminiumstrukturer. Men det er værd at overveje, at disse modeller er usikre i tilfælde af brand, da giftige stoffer frigives under smoldering. Over tid bliver de også gule.

  Gips. Disse modeller er spektakulære og ikke billige, da de ofte laves for hånd. Ulemperne omfatter skrøbelighed, fordi de i sjældne tilfælde anvendes i boligområder. Dybest set pryder de haller af museer, kunstgallerier og andre kulturelle steder. Der baguette har en rent dekorativ anvendelse, hvorfra risikoen for skade er meget lavere end i lejligheder, hvor gardinerne bevæger sig dagligt.

  Det er nødvendigt at samle et dekorativt lath for tagskægget i henhold til rummets generelle stil og også i betragtning af egen smag.

  fordele

  Baguette cornices har mange fordele, takket være, at de har fået så bred popularitet. Flere detaljer:

  • Eaves sikkert holde de flerlags gardiner opsamlet fra forskellige typer stof. For eksempel er stræk gardin stænger ikke i stand til dette.
  • Takket være skinnebanerne bevæger gardinerne sig uden at sætte sig fast inde.
  • Præsentabel udseende. Den korrekte valgte bredde af lamellerne vil skjule de ufuldkomne kanter af gardiner, kroge og andre mangler.
  • Suspended systemer kommer i forskellige former, så du nemt kan arrangere selv en ikke-standard store åbning.
  • Tillad at justere rummet. Afhængigt af placeringen og typen af ​​baguette kan du visuelt øge eller formindske rummet. Volumetrisk loftkornet vil forøge pladsen, og den samme vægindstilling vil falde. Jo tættere til loftet, du placerer, suspenderet system, rummet vil virke højere.

  Der er en designløsning og ulemper:

  • Denne indretning er ikke acceptabel for alle stilarter. For eksempel er det i stil med minimalisme eller højteknologi acceptabelt at bruge kun meget enkle lameller, fastholdt form og farve. Bedst af alt for sådanne interiører passer stålstang eller streng. I landlige og rustikke stilarter er også ikke relevante baguetter.

  Når du vælger en ramme til dine vinduer, skal du omhyggeligt gennemgå de eksisterende designløsninger, så du kan finde noget af dit eget.

  installation

  Til installation af baguette cornice behøver ikke hjælp fra eksperter. Dette er et simpelt spørgsmål, det vigtigste er at gøre en klar markering. For at gøre dette skal du bestemme den ønskede højde af gardinerne og længden af ​​selve hullet. Hvis du stoppede i loftet, er det vigtigt at arrangere tagskægget, så gardinerne ikke rører ved vindueskarmets kant, ellers vil det skabe en brydning af stoffet, og der bliver ikke mere skønhed.

  Nøglepunkter for installation:

  • Fjern tagskæggene fra emballagen, aftør støv og kontroller udstyret omhyggeligt. Overvej at langt fra alle ophængningssystemer kan du nemt tilføje kroge uden at adskille strukturen, fordi deres nummer er bedre at kontrollere, før du installerer systemet. Ingen problemer kroge er kun tilføjet til profilen (jernbane) systemer. Kort sagt, så du ikke behøver at afmontere det nyinstallerede system, er det bedre at kontrollere alt før installationen.
  • Først og fremmest etablere en ramme af taggrene. For at gøre dette skal du gøre markeringen ved hjælp af bygningens niveau, bore huller på de markerede steder og fastsætte beslag.
  • Fastgørelsesanordninger twist, øger styrken af ​​adhæsion af bygningen blanding eller træ lim. For fastgørelsesanordninger skal du bruge skruer eller ankerbolte - hvis du planlægger at hænge i tunge flerlags stof.
  • Etablere taggrunde, der tidligere har indsamlet alt system. Når du har fastgjort det på overfladen, skal du kontrollere krogenes fremskridt - hvis de ikke er kile, kontrollerer de også styrken af ​​installationen og trykker ned på konstruktionen med indsats. Hvis alt er godt, så hæng gardinerne og draper dem efter eget valg.

  Som du kan se, er støberammen til loftet cornice simpelthen monteret og kræver ikke nogen særlig viden eller besværlige værktøjer. Alt du behøver er nøjagtighed, opmærksomhed. Fra de værktøjer, du har brug for: en skruetrækker eller bare en skruetrækker, bor og konstruktion. Fastgørelsesskruer kommer som regel komplet med en cornice, hvis du har brug for en stærkere fixering til tunge gardiner, køb ankerbolte.

  Brug af baguette tagskærme til gardiner i interiøret

  Stilfuld baguette cornice til gardiner - det endelige tryk i design af vinduesåbninger. Dette er ikke kun et design til fastgørelsesgardiner, men et originalt tilbehør, der fremhæver skønhedens skønhed og sætter tonen til hele interiøret. Deres sortiment på markedet er forskelligt og gør det muligt for hver enkelt sag at finde en model, der passer til design, konstruktion og pris.

  Hvad er baguetter til gardiner

  Baguette til gardiner på tagskægget og er højdepunktet der giver den indvendige individualitet, understreger sin stil, kombinerer forskellige elementer til en enkelt sammensætning. Gå til butikken for ham, du skal forstå, at han kun adskiller sig fra lignende produkter i nærværelse af en dekorativ strimmel, der gemmer hele den "tekniske" del.

  Eaves med en baguette strimmel er meget populære og kan passe ind i enhver indretning - fra minimalisme til en luksuriøs ædel stil.

  Ved hjælp af et dekorativt taggrænse kan du løse en række opgaver:

  • visuelt justere vinduesåbningens proportioner og hæve loftet
  • skjule små konstruktioner og arkitektoniske fejl;
  • skjul fester og fejl, der gøres ved at sy gardiner under planken;
  • æstetisk glædeligt at kombinere multi-lag gardiner i en komplet sammensætning;
  • Baguetter er ikke kun rektangulære, men også konkave til udsmykning af karmevinduer, eller beregnet til bestilling.
  Forstøbt støbning i karet vinduet

  Takket være baguetten til gardiner er det ubemærket at montere tagskægget, det ser ud til at være en fortsættelse af loftet, som ser meget æstetisk ud. Praktisk design giver dig mulighed for at bruge dem til gardiner af enhver model og layering, arrangement af vinduesåbninger med ekstraordinær konfiguration.

  Passende kan størrelsen af ​​baguetter vælges efter ønske. For eksempel at gøre det til en fremadrettet accent detalje eller et lille, ikke alt for mærkbart, med et mål i tankerne er at skjule en ikke for attraktiv cornice.

  Forskellige typer af baguetter til gardiner

  Som nævnt er den eneste forskel mellem sådanne cornices og de andre tilstedeværelsen af ​​en dekorativ strimmel, som skaber en vis design effekt i kombination med gardiner. Hun kan dække ethvert design. Så i store baguette lister til gardiner er bedst opdelt i to typer:

  1. planker uden taggrunde
  2. lameller med gardinstænger.

  I det første tilfælde sælges dekorationsstrimlen separat og vælges under den eksisterende mount. Dette er praktisk, fordi det ikke er begrænset til valget af dets design. I det andet tilfælde går indretningen sammen med fastgørelsessystemet, og ved køb er det nødvendigt at tage hensyn til ikke kun korrespondancen mellem baguettes design og indretningstilstanden, men også hvordan mønsterets design passer til bestemte gardiner.

  1, 2 og 3-rækkede plastdæk eller aluminiumsprofiler med svævefly - løbere kan bruges som linjer til hængende gardiner i baguetteafskærmninger.

  De vigtigste indikatorer, der er orienteret, når du vælger baguetter til gardiner - materialet til fremstilling og overensstemmelse med design af rummet. Overvej dem mere detaljeret.

  Hvilke materialer gør baguetter på tagskægget

  Omkostningerne og udseendet af tagskæggene afhænger primært af materialet i dets fremstilling. På denne baggrund udmærker sig følgende typer baguetter:

  • polyurethan;
  • skum;
  • plast;
  • træ;
  • metal;
  • Gips.

  Alle ovennævnte materialer kan med succes bruges til fremstilling af æstetisk attraktiv høj kvalitet gardinbane.

  Baguetteafskærmninger fra polyurethan

  Polyurethan er et højteknologisk, fleksibelt, letvægts polymermateriale, der i vid udstrækning anvendes i konstruktion og indretning. Fra polyurethan modtager fleksible, slidstærk, slidstærk produkter. Ved støbning kan de få nogen form. Især støbes forskellige lister (bas-reliefs, loftlister) og baguetter under lister fra den. Hertil kommer, at polyurethanmodeller ofte fremstiller huller til installation af kabel eller belysning.

  Fleksible plastloftlister

  Modeller af skum og plast - den næstmest populære. Alle former for ornamenter ser også godt ud på dem, de bruges oftest sammen med stræklofter og sælges ofte med en speciel loftsspor. Men i kvalitet er de væsentligt ringere end polyurethan - plast bliver gul, og skummet smelter under drift. Den største fordel ved lamellerne af disse materialer - lave omkostninger.

  Udadtil ser alle tre slags baguetter sig om det samme. Derudover har fabrikanterne lært at male dem i forskellige farver, herunder dem der efterligner metal og træ. Slats til gardiner kan være polstret med stof, dekoreret med farvede keramiske eller glasindsatser.

  Stilfulde og lakoniske træstøbningsklodser

  Varianter af naturligt træ ser dyre og ædle ud. Dette er et rigtigt fund for klassiske interiører. Om nødvendigt kan træet males i enhver farve, belagt med guld, kunstigt ældet eller efterladt i sin naturlige tilstand og lakeret. Et andet plus af træ er økologisk renlighed, så det er helt naturligt, at dets omkostninger er højere end materialer skabt kunstigt. Metal cornice med læderbeklædning

  Metalstrimler er hovedsageligt lavet af letvægts aluminiumlegering eller tynde plader af rustfrit stål. De er meget stærke, holdbare. I massesalg er det typisk typiske modeller med en jævn eller jaget overflade. Men i specialiserede værksteder kan du bestille et luksuriøst og unikt smedet produkt på et enkelt projekt.

  Gips muligheder er lavet for hånd, specialfremstillede. Den originale baguetteplade lavet af gips, skiller sig ud for sin ekstraordinære dekorativitet, men kræver omhyggelig behandling og periodisk restaurering. Gipsplankernes høje omkostninger og skrøbelighed begrænser deres brug i boligområder. De er primært erhvervet til at dekorere vinduer i kunstgallerier, museer, teatre og lignende kulturinstitutioner.

  Når du vælger en dekorativ cornice, skal du altid tage hensyn til ikke kun dine egne præferencer og prisen på produktet, men også typen af ​​vægge i rummet og gardinens materiale - jo tyngre stof, desto stærkere skal gardinet være.

  Design tips til brug af eaves baguettes i interiører

  Gardiner med frodige festoons, frilly draperier er dårligt kombineret med baguetter. Den bedste mulighed - klassiske gardiner og tyll uden ekstra folder. Men der er undtagelser, som i billedet ovenfor.

  Universal løsning - loft baguette i loftets farve. Denne teknik giver rummet et visuelt rumfang, især i tilfælde hvor lofterne er hvide eller lyse pastelfarver.

  Originale udseende modeller med et mønster, der duplikerer mønsteret på tekstiltilbehør eller tapet, der bruges i rummet.

  Til lakonisk interiør (minimalisme, techno, high-tech, loft) er det bedste valg lige metalstænger uden yderligere dekorationer. Stærk, slidstærkt design af enkel rektangulær form lavet af letmetal understreger den sofistikerede og ekstravagante karakter af disse stilarter.

  Klassiske stilarter indebærer brug af dyre materialer, så det mest hensigtsmæssige her vil være træværk, med efterligning af ædle træ- eller metalversioner med patina, belagt med guld eller bronze.

  For nylig er budgetsamlinger af blødt træ-gardinplader dekoreret med polyvinylchloridfilm, der efterligner den oprindelige tekstur af ædle træ, blevet populære.

  Et luksuriøst aristokratisk udseende vil tilføre rummet en baguette af ædle træ dekoreret med indviklede udskæringer eller et udførligt smedet produkt lavet til ordre.

  En bred vifte af plastplader gør det lettere at bruge dem i interiøret af enhver stil. De kræver ikke særlig pleje, de forbløffer med formularer, farvepalet og evnen til at efterligne teksturer af naturlige materialer.

  Konstruktioner af budgentræ, finer eller MDF er ideelt til moderne økologiske interiører såvel som forskellige landdistrikter (Provence, Land, Rustik, Chebbi-Chic).

  For den "moderne" stil er præget af varme farver. Det ser harmonisk ud træ eller plast, efterligner træplanker af mørke farver.

  Hvis du vælger en træpose, skal du være opmærksom på, at resten af ​​træindretningen skal svare til farve og tekstur.

  bagetnye

  Designfunktioner af baguetteafskærmninger til gardiner

  Baggrunden for hver baguette tagskærm til gardiner, der tilbydes i online-butikken, er en plastikprofil, der har fra 1 til 3 strimler. Styrken af ​​en bestemt model afhænger direkte af stangets tværsnitsareal. I slutningen af ​​støbegodsene sættes dekorative detaljer højde på 9 cm - det dækker helt gardinens fastgørelseselementer.

  Efter installationen ser produktet næsten ud som træmodellen. Nogle modeller af baguette tre-træk cornices til tykke gardiner er desuden udstyret med tape, der er designet til sikker fastgørelse af lambrequin. Alle tilbudte produkter er udstyret med en prop, det nødvendige antal dowels og rullekroge. Komplet med nogle lister til gardiner, kan du købe tasker med lameller, som desuden er installeret på siderne af strukturen.

  At købe plastlister på vores hjemmeside er meget billigt. Derudover har disse modeller andre fordele:

  • Høj modstandsdygtighed over for eventuelle bivirkninger. Sådanne strukturer svulmer ikke og springer ikke på grund af temperaturfald eller høj luftfugtighed, de er ikke modtagelige for dannelse af svampe.
  • Nem installation og mobilitet - takket være den lette plastik kan alle lister med en baguetteplade, der præsenteres i online butikskataloget, geninstalleres flere gange.

  Bestil baguette cornices fra os - vi leverer varerne i Moskva og regionen.

  Ønsker du at vælge et produkt i lang tid nu?
  Vi ringer dig tilbage i åbningstiden!

  Vores konsulent ringer til dig og henter dine varer personligt.
  For at gøre dette skal du forlade dit telefonnummer.

  Du har ikke valgt loft baguettes til gardiner, så vi går til dig

  Når man vælger tagbøjlerne til et bestemt sæt gardiner, vil lejlighedsejere som regel gerne vise skønhedens skønhed selv, idet man ikke betaler opmærksom på indehaverne. Dette er forkert, da alt i interiøret skal være smukt. Baguetter til gardiner er skabt til en komplet søgning - en imponerende rektangulær slat gemmer gardinens øvre kanter og bliver en selvstændig indretningspost. Når man ser sådanne takflader, lyser mange af ejerne for at få dem. Men for indretning med dem er et rimeligt valg påkrævet - vi vil tale om det.

  Hvad er loft baguettes til gardiner

  Dette er en slags cornices, udjævner mellemrummet mellem væggen og loftet i en. Nu bliver de mere og mere populære end nogensinde, da nye konstruktionsteknologier - suspenderede eller nedhængte lofter kræver særlig behandling. Loftet baguette til gardiner vil udjævne uregelmæssigheder eller vægfejl, hvilket giver ingen ledig plads mellem indvendige genstande.

  Fordele ved baguette taggrunde

  Anvendelsen af ​​tagg af denne type er begrundet i et stort antal fordele. Blandt dem er:

  1. En visuel forøgelse i rummet på grund af dåserne i gulvet og en glat overgang til loftet uden en vægåbning. Således kan ejerne af en lille lejlighed nemt ændre indretningen af ​​rummet. Dette er vigtigt for typiske "Khrusjtjov", "lastbil" og andre arkitektoniske ideer i kommunismens æra.
  2. Brug af baguetter til gardiner er berettiget, hvis der simpelthen ikke er plads til at montere vægkornet. For eksempel er vinduesåbninger høje, der strækker sig ind i loftet. At dekorere dem på den sædvanlige måde er svært, sådan et gardin risikerer at flyve fra sin plads. Alt fordi, som regel er dukkene tunge i en sådan højde - de er ikke vant til at lave korte vinduer til en høj.

 • Til brede vinduesåbninger er baguette til gardiner til loftet en fremragende udvej, da der ikke altid er en gardinstang af tilstrækkelig længde. Hvis du bruger snoren - gardinerne, savner saggard for nogle stoffer. Rammer af træ, metal eller polymer vil ikke bøjes under gardinens vægt.
 • Hvis ejerne af soveværelset har lyst til at arrangere en alkove over sengen, så er loftet baguettes til gardiner vej ud uden kompliceret opførelse af baldakiner. I dette tilfælde er det vigtigt at tage hensyn til de resterende åbnings overensstemmelse - brugen af ​​andre muligheder for gardinstænger er allerede uhensigtsmæssig.
 • Anvendelsen af ​​japanske panelgardiner er kun anvendelig med baguette lister - åbningen er lettere, og lærredens øvre kant forbliver usynlig for øjet, hvis der er fejl i bjerget. Forresten, sådanne gardiner anvendes ikke kun som vinduet gardiner, med deres hjælp de sætter skillevægge i soveværelserne.
 • Panel japanske gardiner

  Der er endnu en vigtig fordel, der bærer et praktisk formål - baguetter og gardinstænger til varme opretholder varme. Dette skyldes luftrummet mellem vinduerne og stoffet. Som du ved, er den bedste leder af varme luft, og vinduesåbninger er dens store forbrugere. Derfor bliver balancen respekteret.

  Typer af baguetter og materiale

  At vælge de rigtige baguetter til gardiner, er det vigtigt at overveje deres typer. Kvaliteten er imidlertid forskelligt, ligesom funktionerne i hver cornice. Altså:

  Traditionelt er enhver gardinstrimmel lavet af metal, træ eller plast. Hvert råmateriale har fordele og ulemper. For eksempel:

  1. Metal. Brugt rustfrit stål, aluminium - som en budgetmulighed. Der er mange fordele - styrke, pålidelighed, ikke-modtagelighed for korrosion. Metal baguette til gardiner som en mulighed - veje, men det begrunder sit formål.
  2. Wood. Varmt og ædle råmaterialer. Derudover er miljøvenlig. Men før du hænger en baguette til gardiner fra den ind i rummet, er det vigtigt at tage højde for rummets fugtighed. Par er i stand til at påvirke træet - tagene vil svulme, det bliver tungt. Så når fugtigheden vender tilbage til normal, vil den tørre ud og knække langs hele længden. Det er klart, at sådanne muligheder ikke er til badeværelser og køkkener.

 • Plast. Loftet dækker for gardiner fra det ikke for stærk konstruktion. Men det har en anden fordel - kronen bøjer og de tegner de udragende dele af loftet, hvor gardinindretning er nødvendig - buer, karvevinduer, trapezier. Plastpose er designet til lette stoffer - tyll, silke, taft.
 • Der er også dekorative baguetter - gips, forskellige polyurethanforinger. De er kun af design natur og anvendes ikke til praktiske formål - Gipsbagetter er skrøbelige, syntetiske er farvede og gulede.
 • Anvendelse af gipsvariant

  Valget af cornice til materialet er lavet på basis af et specifikt rum og stoffer til rådighed. Men at købe loftbagetter er for tidligt - der er stadig mange forhold.

  Gardinfastgørelsesmetode

  Stoffastgørelser er placeret under lukkestrimlen. De er af følgende typer:

  • Rod. Produkterne er som regel designet til væv - lette, tunge. Universelt valg til en lejlighed - stue, køkken, soveværelse.
  • String. De hænger kun på tulle, hvilket også er tilfældet over tid. Manglende vedhæftning - konstant redigering og stramning. Den ideelle løsning til at anvende denne mulighed for køkkenet med gardinvinkel.
  • Rail. Skjulte kroge i slidserne. Flere riller giver mulighed for en flerlags gardin sammensætning - traditionelle sengetøj, tyll, pelmet. Det er nødvendigt at tænke på forhånd, hvor mange stoffer og materialer der skal bruges som basis.

  Vælg en mulighed i henhold til fastgørelsesmetode skal allerede være under de færdige gardiner - form, farve. Det er vigtigt at straks estimere antallet af kroge, klip eller andre fastgørelsesdele for ikke at få skarpe gardiner.

  Antal gardiner

  På denne baggrund er baguette typer opdelt i en, to og tre rækker. Udnævnelsen er tydelig - det følger af forrige afsnit - antallet af malerier. Grundlaget er tunge gardiner, indvendige sengetøj - tulle, dekorative - lambrequins, swags, bånd.

  Efter at have noteret sig de krævede kvaliteter, erhverver de den nødvendige variant af loftet cornice. Det er vigtigt at forudbestemme stilen i de fremtidige lokaler - baguetter er ikke egnede til noget andet end klassisk, moderne, land eller retro.

  Montering af loftet bagagerum baguette

  Hjemmehandlere kan lave baguetter til gardiner med egne hænder. Som regel er de lavet af træ. Hvad kræves for processen:

  1. Eaves plank fremtidige baguette. Det er ikke svært at lave en baguette fra et bord til gardiner - det skal være glat og poleret fra alle sider. Længden og bredden vælges individuelt.
  2. Beslag til fastgørelse af baguetter og holdere til gardiner, der passer på bagsiden af ​​baren. Udvælgelsen er beskrevet ovenfor.
  3. Fastgørelsesanordninger - skruer, plastindsatser i hullerne på betonvæggen.
  4. Lac.

  Processen er ikke vanskelig og udføres, hvis prisen på baguetter til gardiner af træ ikke passer til ejerne. I gennemsnit er det fra 2500 rubler for naturlige råvarer, fra 1500 - til aluminium og fra 500 til plastik muligheder.

  Baguette forberedelse

  Træbræt kræver ingen specielle problemer - det er poleret og imprægneret med vandafvisende forbindelser. Efter tørring er holderne til gardinerne - strenge, stænger på beslagene symmetrisk monteret på indersiden. At gøre riller til skinnekroge er vanskeligere, så vi vil dvæle på de beskrevne.

  Der kræves et særligt forhold mellem sidedelen af ​​støbegodsene - de skal lukke strukturen og helt klæbe til væggen. De sættes på lim eller fastgørelsesdele. Den sidste mulighed er mere pålidelig, men det kræver specielle uklare fastgørelseselementer - selvskærende skruer med skjulte hoveder, negle uden hætter. Det er vigtigt at bestemme sidedelenes dimensioner. Forberedt karton lak.

  installation

  For at hænge en baguette til gardiner skal du først markere loftet. Selvfølgelig vil cornice ikke blive hængt på det, men du bliver nødt til at orientere langs linjen for ikke at gøre plads, før vinduet allerede er lagt. For den korrekte position, 10 cm væk fra kanten af ​​vindueskarmet + tykkelsen af ​​brættet. Størrelsen er afsat i henhold til baguettesiden. Efter at have markeret og boret huller, er det stadig at samle en baguette til gardiner. Først installeres sidedelene, så midten.

  Positionens rigtighed kontrolleres efter niveau. Dette gøres på forhånd, inden skråningerne er fastgjort langs linjerne, og efter at baguetten er faldet på plads. Hvis niveauaflæsningerne er de samme, så bliver der ingen omarbejdning. Fix nogle fejl, måske - i dette øjemed hældes snegllim i hullerne i den ene eller den anden kant og fastgør beslaget igen.

  Montering af dekorative cornice

  Hvis det naturlige udseende ikke passer til ejerne af lejligheden, er træbagetterne dekoreret med polyuretanlister til stucco. For at gøre dette skal du vælge den passende bredde. Det er kun at lime baguetter under gardinerne. Det er vigtigt ikke at bruge aceton eller alkoholholdige klæbemidler til dette formål, ellers vil de brænde overfladen af ​​syntetiske stoffer.

  Farve og stil

  Baguette cornice er et luksuriøst interiør tilbehør og det bruges i passende stilarter - klassisk, moderne, land. Det er muligt at anvende det i et rustikt interiør ved hjælp af valg af massivt træ eller dækker lamellerne med gardinstof. Farverne i malerierne vælges som følger:

  • Mørkblå, sort, mørkegrøn til soveværelset sammen med tagskæggene, dækket af stoffet i en af ​​lærredene. Hvis du vælger lys tulle til dette formål, vil interiøret spille godt på kontraster.
  • Gul, fløde, salat - til køkkenet. Kornet er så mørkere end lærredet - brun terracotta, naturlægemidler. Røde nuancer i køkkenet, som i ethvert andet rum, er uønskede, da dette er aggressionsfarve, forværrer det humør og appetit. Der kan kun være flekker - lille print, kant.

 • I stuen er det dejligt med mørke kaffebaggrunde baguetter og delikat fløde eller pastellgardiner. Forresten er det ikke nødvendigt at lave et traditionelt design - asymmetri i form af svagi eller hjørne gardiner ser smukt ud på en baguette.
 • Så, efter at have analyseret de grundlæggende regler for udvælgelsen af ​​baguette taggrunde, beslutter man sig for en eller anden mulighed.

  Men reglen - måle syv gange, et skåret - det er også relevant her: konstant højtidelighed, dæk.