Hvad er en baguette?

Forklarende ordbog Ushakov. DN Ushakov. 1935-1940.

Se, hvad "BAGET" findes i andre ordbøger:

baguette - Lang fransk brød * * * (Kilde: "Kombineret ordbog med kulinariske termer") Baguette (baguette de pain) Fransk brød i form af lange brød med en sprød skorpe og blød dej indeni. Dette brød er anderledes, fordi de bager... Culinary Dictionary

Baguette - Baguette er en glat eller profileret plank til fremstilling af rammer og gardinstænger til malerier, grafiske værker, fotografier samt i byggeri. Det kan være singleton eller bestå af flere forbundet med hinanden. Hvad giver...... Wikipedia

baguette - a, m. baguette f., det. Bacchetta. 1. sjældent i det 18. århundrede. Pisk, stok. Med dronningen selv på højre hånd, siger stormesteren milord duc Boutinghaim <så> han stod med sin baguette eller pisk i sine hænder, og på hans venstre hånd en stor Chambelland min herre med...... Den historiske ordbog for det russiske sprog gallicisms

BAGUET - (fransk baguette, fra latin. Baculetia stick). En smal, lang, poleret og ofte forgyldt plank, der bruges i stedet for en kant på vægpapir, også til portrætrammer; gardiner er ofte negles til baguette. Ordbog af fremmedord... Ordbog af fremmed ord af det russiske sprog

BAGUET - Træprofileret stang til fremstilling af rammer af malerier, spejle mv., Mindre ofte til færdiggørelse af rummets vægge (for eksempel i stedet for kantsten). Baguette kan være glat eller med kunstnerisk relief ornament, udskåret af træ, støbt eller støbt, med...... En kort encyclopædi af husstanden

BAGUET - BAGUET, eh, mand. Plank til rammer og cornices. | adj. baguette, åh, åh. Ordbog Ozhegova. SI Ozhegov, N.Yu. Shvedova. 1949 1992... Ozhegov ordbog

baguette - n., antal synonymer: 2 • baguette (4) • plade (24) ASIS Synonym Dictionary. VN Trishin. 2013... Synonymer Dictionary

Baguette - - En smal poleret træplade eller bar, behandlet til en mere eller mindre kompleks profil, kan kunstnerisk forarbejdes, dækket af modellering. [STB 1725 2007] Rubrik af betegnelse: Træprodukter Encyclopædi rubrikker: Abrasive...... Encyclopædi af begreber, definitioner og forklaringer af byggematerialer

baguette - a, m. 1) Kunstnerisk trimmet bar til fremstilling af rammer og gardinstænger. Baguettes tekstur. Bestil baguetter. 2) Ramme, tagbøjler fra en sådan rem. Vælg en baguette til akvarel. • Relaterede ord: bug / tachik, bug / tny (baguette workshop), bug / toviy...... Populær ordbog af det russiske sprog

Baguette - Skåltype: Kategori: Opskrift til madlavning... Encyclopedia of recipes

Hvad er en baguette?

indhold

Hvad er en baguette og baguette ramme?

Du har sikkert bemærket, at billedet i det samme interiør kan se helt anderledes ud. Nogle gange kan det omdanne det omkringliggende rum, og i nogle tilfælde ser ud af sted. Og til og med sonoriteten af ​​navnet på sin skaber eller prisen på verdensmarkedet vil ikke hjælpe. Så hvorfor er "skønheden" af et billede integreret i en eller anden indvendige løsning afhængig af? Det viser sig, at et stort aftryk på dette pålægger det rigtige valg af rammestellet og måtten.

Baguette er en glat overgang fra billedet til indretningen, hvor hovedrollen ligger bag billedet. Dette er et element i tilføjelsen af ​​et kunstværk, en spektakulær overgang fra vores tredimensionale til den imaginære verdens todimensionale, med vægt på arbejdsbufferzonen. Hvad bare ikke give ham definitionen af ​​fagfolk! Men alt dette er faktisk en direkte afspejling af den slående virkning af baguetten på seeren. Derfor er det så vigtigt at tage alvorligt spørgsmålet om valg af ramme. Hvad skal det være? Lad os prøve at overveje dette problem mere detaljeret.

Strukturen af ​​den trykte reproduktion i en baguette

Udtrykket "rammeramme" eller "baguette" forstås normalt som en træindrettet profil. Kaldet til at fungere som et element i en jævn overgang fra selve billedet til det rum, der omgiver det, er det ikke mindre lykkedes at klare opgaven med at fortsætte forfatterens plot.

Hvilket materiale at vælge en baguette?

En træbaguette er en standard, der normalt går godt med ethvert billede eller billede. Derfor elsker vi hos Muse især hende og anvender det, når vi laver indrammede billeder, stiliserede portrætter og reproduktioner. Opkaldt til at fungere som en effektiv ramme for et kunstnerisk lærred, samtidig er han forpligtet til at beskedne skæbnesværdets laureller mod selve arbejdet og fremhæve sine fordele. Selv om der nogle gange er situationer, hvor den kedelige, men kære til billedets hjerte skal gives lysstyrke, og så kan du klare det velvalgte baguette-stel. Eller tværtimod, ved hjælp af en simpel træbaguette til noget muffe lyst, lyst arbejde. Rammerne af træ kræver særlig pleje, men resultatet er værd at bruge penge og indsats.

En af de mest populære i dag baguetter til design af grafik, trykte fotos, plakater, plakater og måske akvareller er aluminiumsrammer. De har en klassisk, stram profil, der ofte mangler dekorative elementer og stuckaturer. De er et letvægtsdesign, som i lang tid kan modstå store belastninger og aktivt modstår deformation. I kombination med en mat eller blank finish fortsætter denne teknologi med at vinde popularitet.

Baguette lavet af polystyren kan ofte ikke skelnes fra en baguette ramme lavet af træ fra en afstand. Og alt sammen fordi i fremstillingen bruger de samme dekorative elementer. Efterspørgslen efter en sådan baguette skyldes en attraktiv lav pris. Men samtidig anbefales det ikke at tegne billeder og fotografier af et stort format eller værker, der er påvirket af solen, da polystyren er genstand for deformation og ikke kan genoprettes.

Polystyren Baguette

Baguette i profil?

En flad profil er en model med ingen eller en lille højdeforskel, og også med ringe eller ingen relief. Ofte finder den sin brug i udformningen af ​​moderne kunst og fotografier.

Den klassiske profil er en model, der kan genkendes af den karakteristiske høje yderkant og falder visuelt til bunden. Med en sådan baguette tiltrækkes seerens øje direkte på billedet. Velegnet til udsmykning af rumlige billeder, er det et værktøj til at forbedre effekten af ​​perspektiv.

Den omvendte profil er det direkte modsatte af profilen af ​​den klassiske type. Karakteriseret af en forøgelse i tykkelse fra den ydre ramme til det indre, syntes han at give et billede til seeren. Omvendt profil er fantastisk til indramning af forskellige dekorative værker og spejle.

På baggrund af ovenstående typer af profiler har nye, men tre hovedpersoner vist sig og vises.

Style Secrets

Hvis vi tager den indvendige design stil som basis, så her alle baguetter kan opdeles i traditionelle og moderne. Den første type er repræsenteret af klassiske forgyldte, sølv eller træ (valnød-farvede, mahogni) rammer, der passer perfekt ind i interiøret af sådanne stilarter som klassisk, skandinavisk eller moderne.

Art Nouveau Art Nouveau

Hvad angår de "moderne" baguetter, der er karakteriseret ved overhovedet af sorte og andre farver i rammens design, vil de være mere passende i indretningen af ​​loft stil, hytte, art deco.

Hvilken bredde skal du vælge en baguette?

Lige så vigtigt, når du vælger en rammeramme, er dens størrelse. Hvis vi taler om udformningen af ​​et stort billede, anbefaler eksperter, at de foretrækker en bredformat baguette. Med et lille billede er alt lige det modsatte - en tynd, elegant ramme vil se mere harmonisk ud. Ikke ødelægge kunstværker af beskeden størrelse, det er den ideelle løsning til dannelsen af ​​originale malerier på væggen.

Baguetter i forskellige stilarter

Dybde, ornament og farve accent af baguette

Normalt er en stretcher under lærredet ca. 2 cm, så vær opmærksom på dybden af ​​rammen. Underrammen vil ikke være synlig, hvis baguetten er dybere end bredden.

Jeg kunne godt lide artiklen - støtte projektet, lignede eller lide.

Yderligere rabat for blog læsere -5%! I kommentarerne til ordren skriv "Blog"

Hvad er en baguette og hvordan den bruges i indretningen?

Når man opretter en smuk, stilfuld og original atmosfære i en lejlighed eller et hus, er det til tider ikke nok at klæde over vægge med tapet, dække gulvet med parket eller laminat og købe møbler. Nogle gange er der i første øjekast et behov i mindre mærkbare dekorative elementer, der ikke alene vil komplementere interiøret med æstetik, men også forbinde større elementer, der adskiller sig i form, farve og andre visuelle egenskaber. Således vil situationen i huset være mere harmonisk og komplet. Sådanne elementer kan godt blive en moderne baguette, i dag er dens forskellige typer i stigende grad brugt til at dekorere forskellige dele og detaljer af interiøret.
I dag i artiklen kommer vi til kendskab til dette dekorative element, find ud af hvad det er, hvad sker der og hvordan en baguette bruges i indretningen af ​​moderne lejligheder.

INDHOLD:

 1. Hvad er en baguette
 2. Hvad er lavet og hvad er en baguette
 3. Hvordan man bruger baguetter i det indre
 4. Baguette i det indre billede
Baguette i det indre billede

Hvad er en baguette?

Som det blev konstateret i starten af ​​artiklen, har vores baguette intet at gøre med et kulinarisk produkt med samme navn. Derfor har baguetten, der bruges i indretningen, sin egen definition. Navnlig er dens moderne hovedfunktion udsmykningen af ​​noget element og som et resultat af selve interiøret samt at give en separat detalje til et færdigt udseende. Men historien siger, at det for mange århundreder siden kun havde en praktisk funktion, nemlig at den kun blev brugt som ramme for et værdifuldt kunstværk under transport for at beskytte det mod skader. I moderne Wikipedia gives følgende koncept til en baguette - det er en glat eller profileret bar, hvorfra den nødvendige indretning senere laves. Fra det franske ord oversættes baguette som en pind, plank eller ramme. For første gang begyndte han som dekorativt element at blive brugt til de samme malerier - et yderligere dekoreret smukke lærred med en ikke mindre æstetisk ramme understregede billedets værdighed og samtidig gav det kunstneriske arbejde fuldstændighed og værdi. I dag tjener baguetten stadig som et komplement til sammensætningen, en ramme til billeder, fotos mv. Og giver dem et mere dekorativt, færdigt udseende. Med spejlet i dagligdagen, ved hjælp af en baguette, begyndte de også at gøre en smuk kant, og spejlet blev desuden mere sikkert at bruge, da baguetten gemte skarpe traumatiske hjørner og kanter af glaspladen. I dag er baguette brugt til indretning i større udstrækning. Spejl i en baguette i et billede af et billede

Hvad er der lavet, og hvad er en baguette?

Oftest bruges til fremstilling af baguette i dag følgende materialer - et træ, metal, plast, polyurethan. Alt i alt betragtes træ som den mest ædle. Men det skal siges, at der er forskellige muligheder for brug af baguetter, og det forklarer de forskellige materialer, der fremstilles. For at skabe en ædle ramme til dyre malerier, anvendes træ oftest, og råvarer som indonesisk ramin, afrikanske ayos bruges som råvarer. På grund af dens tæthed og ensartethed af tekstur tjener rammerne af dem i meget lang tid og gør deres udseende endnu dyrere for et kunstværk. Også til dette formål gælder det reneste udvalg af fyr, eg, valnød. Wooden baguette foto baguette til et fotospil spejl

Matellic baguette er ofte lavet af aluminium, og det kan enten være malet eller i naturlig farve. Det er bedre at bruge det til moderne interiør med en bias i abstraktionisme, minimalisme, for at designe stuer, klasseværelser og badeværelser. Det er værd at sige, at denne mulighed for alle de mest holdbare. Baguette aluminium væg

Billigere muligheder er lavet af plast til sammenligning - det koster 30-40% billigere end træ, men den største fordel er ubegrænset sort, størrelser, farver og former. Et andet stort plus er, at plastik ikke er bange for fugt, og derfor kan det bruges i badeværelser. Ofte efterligner plastikmetoder forgyldte og forsølvede overflader. Baguette plast foto

Polyurethan look tilhører også kategorien ikke dyrt, det er en god mulighed for at spare penge uden tab af udseende. Det er indrettet på den mest varierede måde, ofte har farven et blik af mørket bronze, sølv, klassiske guld nuancer og blot farve og hvid er også ejendommelig for det. Denne type baguette bruges oftest ikke til dekoration af malerier, men til andre indvendige detaljer.

Baguetter kan også have forskellige former, men de lameller, hvorfra den er lavet, kan have en anden profil, og for det andet et andet ansigtsdesign. Profilen kan være almindelig, dobbelt - det bruges ofte til at dekorere museets historiske malerier. Den dekorative baguette del kan være flad, konveks eller omvendt. I dag er baguetter til klassisk interiør med imiteret udskæringer - en smuk ornament er populær.

Ramme fra baguette foto Baguetter til billeder foto

Hvordan man bruger baguetten i interiøret?

Den moderne interiørdesignindustri gør meget brug af baguetten til indretning og er ikke begrænset til den klassiske ramme for malerier og spejle. Moderne og fashionable trends i interiøret er udtrykt i æstetisk originalitet, så baguetten i dag fungerer ofte som et selvstændigt dekorativt element. Det er meget fashionabelt at dekorere væggene med tomme rammer fra en smuk eller simpel kostbar baguette lavet af værdifulde træer. Sammensætningen på en af ​​stuen vægge af flere lignende rammer, af samme eller forskellige størrelse, vil bringe en atmosfære af originalitet eller høj æstetik ind i interiøret. Baguette på væggen

Det er ikke ualmindeligt i dag, at der udøves en anden vægdesignmetode - når et billede er skabt på det ved hjælp af maleri, fotopapir eller andre midler - der efterfølgende er dannet omkring omkredsen, valgt med en baguette - dette er en moderne og original tilgang til vægindretning.

Baguette i det indre billede

Også hvid polyurethan baguette er meget udbredt til at dekorere moderne lejligheder - smukke zoneinddeling er lavet på væggene ved hjælp af det, så baguette på væggen vil hjælpe med at fremhæve området til et tv i stuen mv. De er ofte indrammet af væglamper. Baguette fra en bred profil kan godt tjene som en væghylde - som med succes kan rumme små malerier og billeder i rammen. Ceiling baguette foto Ceiling baguette

Der er også en loftspose fremstillet af polyurethan - den bruges ved installation af LED-belysning samt til skabelse af to niveauer i kombination med stræklofter. Loftet baguetter i det indre, de kaldes også loftslister, kan bære en praktisk funktion - ved hjælp af dem kan du nemt gemme fejlene ved vægge og loftets kryds. Ikke sjældent er baguette brugt til at dekorere møbler - sengens hoved, tagene til garderobeskabe, køkken sæt osv.

Baguetter på væggene i interiøret med et billede

Når det kommer til baguetter, vises kunstgallerier straks foran øjnene for flertallet af publikum. Dette er selvfølgelig korrekt, men i dag har dette element fundet en helt ny anvendelse.

Designere er meget involveret i udsmykningen af ​​lokalerne. Baguette i interiøret - det er prestigefyldt og moderigtigt. De dekorerer ikke kun væggene, men også loftet. Tilstedeværelsen af ​​sådanne overflader forårsager ægte glæde. Ønsket om at få noget lignende i dit eget hjem opstår allerede i forbindelse med at se billeder af baguetter i interiøret. Så hvorfor ikke gøre drømmen til virkelighed, fordi den ikke er så dyr som det kan virke? Interesseret? Så lad os bekendtgøre baguetter nærmere.

oprindelse

En gang baguetter kaldte den skårne skovl af træ, som udelukkende gik til fremstilling af billedrammer. Gradvist udvides anvendelsesområdet for sin ansøgning, og i dag omfatter dette koncept:

Ved hjælp af disse typer baguetter i indretningen organiserer de rummet, udsmykker væggene og lofterne, gør åbningerne i almindelighed anbragte accenter.

Døråbning dekoration baguette

Udvalget af moderne lister er ret forskelligartet. Alene i udseende, de er næsten identiske med baguetter af svundne dage, med den gave, de nogle gange er lavet af rene syntetiske stoffer. Andre er forbundet med rumteknologi ved deres metalliske glans. Se på billedet af baguetter i det indre: Du finder ikke to identiske løsninger. På fremstilling af lameller i dag er et træ, skum, gips og ikke kun. Hvert materiale er godt på sin egen måde, men stadig ved, at dets ledende egenskaber ikke vil være overflødige. Dette vil hjælpe med at vælge en baguette af netop den kvalitet i det indre, der passer ind i den generelle stil og vil ikke ødelægge indtryk af reparation om et par måneder. Så lad os blive bekendt.

Baguette i interiøret

Wooden baguettes

Træ betragtes som et materiale, der er i stand til at bære unik komfort og særlig hygge i atmosfæren. Ofte producerer loftfileter fra det. Men baguetter af træ i det indre er ansvarlige ikke kun for dekoration, men også for at skabe et helbredende mikroklima. Den sidste opgave håndteres perfekt af produkter fremstillet af gran og fyr. Baguetter af dem er gode i alle henseender, herunder prisen. Dog er de ikke tilladt i luksuslejligheder. Her har du brug for noget mere elegant, der hæver interiørets prestige til transcendentale højder. Sammenlign hvordan baguetterne i interiøret, lavet af blødt træ og valnød eller kirsebær ser på billedet. Forskellen vil være ret mærkbar. Hvad skal man sige om friser af mahogni og lignende materialer!

Wooden baguettes vil give speciel komfort

Men tilbage til de originale specifikationer. De positive kvaliteter af træsuetter kan overvejes: deres miljøvenlighed, nem installation, muligheden for at implementere forskellige designideer.

Blandt ulemperne er det værd at bemærke den lave plasticitet, såvel som tendensen til at rotte og deformere baguetter i interiører med høj luftfugtighed.

Wooden baguette er ikke egnet til våde værelser

Gipsfileter

Produkter har ikke ulemperne ved træstrukturer. I dag bruges de ofte til at designe rige interiører, hvor du skal implementere de mest komplekse designudviklinger. Ofte har gipsfrieset udseende af meget kunstnerisk stuck, og er derfor i stand til at gøre rammerne elegante og dyre. Ligner et foto på en gipsbagus i indretningen.

Gipspose i interiøret

Fordelen ved at arbejde med gips er evnen til at kaste de fileter af enhver dekorativ kompleksitet.

Blandt manglerne skal det bemærkes, at sådanne baguetter er tunge og skrøbelige. Dette tvinger de professionelle bygherrer til at samle indretningen.

Plastlister

Denne kvalitet baguette i interiøret supplerer ofte gipsplankloftkonstruktionerne og rammer rammerne. Eksternt - dette er remmen med låsespor. Dybest set fremstilles produktet i hvidt. Dette er praktisk, fordi det giver dig mulighed for at tilpasse finishen til enhver indvendig palette. Til salg kan du også finde dekorative versioner af lister, efterligne tekstur af træ og marmor.

Plast loft baguette

Plastmodeller er lette, billige, æstetiske. På sidstnævnte viser tydeligt billeder af baguetter i interiøret. Derudover er listerne homogene strukturer, ikke bange for ultraviolet stråling, ikke tilbøjelige til at falme, må ikke rådne. De er nemme at skære, bare passer og klar til at tjene i århundreder.

Plastpose har en lang levetid.

Aluminum Baguetter

Lysmetalstrukturer anvendes til udsmykning af moderne interiører. En sådan baguette er særligt relevant inden for hi-tech, pop art, avant-garde, hvor der er behov for at fordybe krumme former. I aluminium-baguetten i det indre "kjole" ikke kun lofter eller vægge: de er dekoreret med spejle, plakater, fotografier.

Aluminiums baguette passer ideelt til et moderne interiør

Skumlister

Produktet har en misundelsesværdig popularitet på grund af dens lave omkostninger og gode dekorative kvaliteter, men ikke smigre dig selv. Skum baguette - en midlertidig løsning, da materialet har tendens til at smuldre. Indretningen mister sin attraktivitet og forkæler udseendet af resten af ​​situationen.

Skumlister kan smuldre over tid.

Polyuretanfileter

Meget populært materiale. I modsætning til gips og træ er polyurethan lys, men det forhindrer det ikke i at blive slidstærkt, og baguetten fremstillet af polyurethan, der har optrådt i interiøret, vil vare i mange år. Målet er ikke bange for eksponering for fugt og tør luft, og for arbejdet med at samle det kræver ingen specifikke færdigheder. Da cornicesne er bemærkelsesværdige for deres fantastiske fleksibilitet, kan de let monteres på lofterne af den mest komplicerede konstruktion eller monteres fra dem indviklede former på vægflader. Hvordan vil sammensætningen af ​​polyurethan baguette på væggene i interiøret se på billedet.

Polyuretanfileter vil vare i mange år

Friser fra sådant materiale er fremragende i maleri, så de vil ikke være vanskelige at tilpasse sig situationen. Forbrugerne vil sætte pris på de mange forskellige produkter. Der er modeller til moderne og classicisme, imperium og rokoko.

Polyuretanfrieser kan males i enhver farve

Loft dekoration

"Baguetter i indretningen kan være involveret i at organisere belysningen"

Baguette i interiøret, der anvendes i loftets design, bærer en dobbelt belastning. Hans opgaver omfatter:

1. Forkæle væggen og loftoverfladen.

2. Dekorer rummet.

Baguette loft dekoration

At montere indretningen er enkel. Detaljer lagt på limen. Sammensætningen behandles og den del og overfladen, til hvilken den vil blive fikset. Hvis du ikke vil trimme hjørnerne, kan du købe hjørne modeller af lister.

Installation af loftet baguette

Baguetter i interiøret kan være involveret i tilrettelæggelsen af ​​belysning. Sådan loftsplinten adskiller sig i en fortykkelse i den nederste del og på en måde, der skal monteres. Det fastgøres ikke tæt på overfladen, men afviger fra det 20 centimeter. Tidligere løber LED-strimmel langs lofterens omkreds. Se på billedet af baguetter i interiøret, hvor interessant det ser ud.

Belyset loftsplint

Væg design

I udsmykningen af ​​disse overflader manifesterer baguette al sin mangfoldighed og mangfoldighed. Hans opgaver er også tvetydige. Han skal da henlede opmærksomheden på et bestemt område, for eksempel et fotogalleri, og derefter blive et element i rumzonering. I sidstnævnte tilfælde maskerer man samlingen ved krydset af den diversificerede udsmykning af sektorerne, hvilket gør interiøret mere harmonisk.

Baguette væg indretning

Hvis du nøje ser på fotoet af baguetter på væggene i indretningen, så vil din originalitet af nicheindretning ikke undslippe din opmærksomhed. Denne enkle måde klarer at fremhæve den arkitektoniske integration og præsentere den i en mystisk og romantisk form. Ud over lister i niche-tilføjelsesbelysningen. Afslutningen vil være udseendet af et elegant gardin af letvægtsmateriale.

Baguette niche trim

Det er svært at overraske nogen med opfyldelsen af ​​situationen med malerier og forskellige indhold med plakater. Derfor skal du i rummets design gå videre og ikke fokusere på standarddekorerne. Lad kun baguetter være fra dem i interiøret. Som en ramme af væggene kan de laves af ethvert materiale i overensstemmelse med stilen af ​​den samlede løsning.

Baguetter kan fremstilles vægkomposition, samle tre eller flere rammer af A3 format og sikre dem i en lille afstand i en geometrisk eller kaotisk rækkefølge. Som ramme kan du tage hele væggen. Denne teknik bruges ofte i klassiske miljøer. Mulige muligheder for at bruge baguetter på væggene i indretningen bliver bedt om af et foto.

Baguette væg sammensætning

Indramning af dekorelementer

Alt der skal gøre interiøret levende og attraktivt, har brug for en designforbedring. Kun engravings hængende på væggene, spejle, gobeliner - kan ikke formidle ideen om deres udseende i miljøet, og vil blive betragtet af udlændinge på væggene. Men det er nødvendigt at ramme dem med en dekorativ baguette, og de vil mirakuløst transformere. Tilbehør finder en ny lyd og passer ind i rummet uden problemer.

Billeder i en baguette vil give interiøret et færdigt udseende.

Se eksempler på at bruge baguetter i det indre på billedet og forsøg at udføre et simpelt eksperiment. Tag et almindeligt og rent rektangulært spejl og lav en ramme til det, simpelthen ved at skære og indsætte baguette strimler til overfladen af ​​den passende størrelse. Læg det igen på plads og vurder resultatet. Du vil bemærke, hvordan det omkringliggende rum ændres.

Spejl indrammet med baguette

Et par designtips til brug af baguetter i interiøret

"Samlede baguetter i det indre af små værelser ser latterligt ud, og de mærkbart vejer rummet ned og præsenterer det endnu tættere"

Behovet for korrektion af indendørs rum opstår ofte. Vidste du, at lister kan tiltrækkes til at løse dette problem? Smalle loftmodeller vil gøre rummet højere. Baguette, fyret på væggene lodret, vil gøre situationen mere streng og officiel. I den vandrette installation tilføjer han rumdynamik til atmosfæren.

Lodrette baguetter tilføjer dynamik til interiøret.

Store fileter skal dekorere de rummelige værelser. Dimensionelle baguetter i det indre af små værelser ser latterligt ud, og de mærkbart svækker rummet og gør det endnu tættere.

Hvor ofte ser vi billeder af interiører med baguetter på væggene i præget design! For at afhente noget, der ligner din situation, styres af den indvendige dekorations farve, struktur og stil. Det skal bemærkes, at de hvide lister er universelle. De kan tilføjes til indretningen med enhver baggrund. Hvis der er et ønske om at bruge farvede baguetter i indretningen, skal du derefter, før du vedhæfter dem, lave prøveversion. Mal et lille stykke af planken i den valgte nuance, fastgør den til overfladen og se hvad der sker.

Farve baguette i interiøret

Når du tilføjer baguetter til interiøret, skal du observere foranstaltningen, tage hensyn til det indrettede rums design stil, analysere den rastløse fantasi, og så er der ingen grund til at fortryde indsatsen og pengene. Den resulterende effekt vil være i stand til at behage øjet i mange år.

Baguette i et stilfuldt interiør: skabe et harmonisk rum

I dag betragtes baguetten som den vigtigste nuance af en indretning. Det oprindelige design af elementet vil være let at passe ind i det overordnede interiørkoncept og kan endda blive en accentdetalj i designrummet. Komplet overholdelse af ideen om en designidee vil hjælpe ham med at fungere som et økologisk supplement. Det vil sige baguettes farvestoffer, dets teksturformat, skal være i overensstemmelse med den stilistiske beslutning i rummet.

Se på billedet af baguetter i interiøret. Hvor subtilt lægger de vægt på, at en stil tilhører en eller anden retning. Du vil aldrig forveksle land med barok eller moderne med klassikerne. Desuden kan du i en sådan udsmykning ramme ikke kun malerier, men også:

Original design af bogreoler baguette

Og det er ikke hele listen over ideer til brug. Hvordan kan du stadig bruge baguetter på væggene i det indre, se på billedet, men for nu vil vi forsøge at overveje illustrative eksempler på indretningen af ​​værelserne løst i de mest populære stilarter.

klassisk

Stilen er elegant og viser sin rigdom levende. For at blive en organisk bestanddel af et sådant interiør skal en baguette i det mindste være en værdig udførelsesform for glemt luksus. Den ideelle løsning kan betragtes som en træbaguette belagt med stucco og malet med guld eller mælkemaling overflade.

Baguette til soveværelset i klassisk stil

barok

Baguette i barokens indre - et symbolsk element, der understreger rigdom og position i samfundets ejer af huset. Da stilen er en slags symbiose af den klassiske tendens og modernitet i sine bedste manifestationer, herunder kompleksitet og forværring af små detaljer, skal de baguetter, der vises i det, være slående i deres høje omkostninger, luksus og skønhed. Det er under kraften af ​​produkter fra dyrebare skove. Hvordan skal der ligne baguetter på væggene i barokens indre, se på billedet.

Baguette i det indre af barokken fremhæver luksusen af ​​situationen

Moderne avantgarde

Værelset, dekoreret i avant-garde retning af design, puffy. Det skiller sig ud for beslutternes dristighed, modet af deres indsendelse. Alt der vises i indstillingen er en skrigende protest mod traditionerne, og en baguette bliver hovedelementet i ødelæggelsen af ​​de sædvanlige stereotyper.

Bright baguette passer perfekt ind i det moderne interiør

Den orientalske model af rammen i et lyst saftigt farveskema med dekorative sorte eller guldprægning passer perfekt ind i situationen. Kig på billedet af baguetter i det indre af kitsch og papirkurven. At være enkel fladt, de tager lysstyrken af ​​farver. Indretningen kan fremstå i en skarlagen og rig grøn tone eller en farvet cocktail med effekten af ​​spildt maling, der tiltrækker strangenheden ved at blande gul med cornflower-blue og violet.

Minimalistisk konsistens

Harmonisere plads, stramning, vil være en grafisk baguette. Rammens laconisme, enkelhedens form og den maksimale lysstyrke vil gøre det muligt at forfine de spejle, der er til stede i indretningen, moderne kunstværker, grafiske tegninger, moderne billeder i dag i retrospiritus og samtidig ikke krænke det grundlæggende stilistiske koncept.

Laconic baguette harmonerer minimalistisk rum

Usædvanlige ideer om at bruge baguette i interiøret

Den menneskelige fantasi er utrættelig, og den konstante søgning efter nye løsninger giver nogle gange uventede resultater. I forhold til baguetter er der også mange interessante udviklinger. For eksempel er en sådan designteknik i dag ved at blive populær som baguetteindretning af dør- og vinduesåbninger. Det viste sig at være et glimrende alternativ til huset og harmonisk harmoniserer med vinduesdækslet. Hvordan ser baguetten i denne rolle i det indre, se på billedet.

Baguette vinduesåbninger

En anden ikke-trivial brug af materialet - akvariernes design. Efterligning af træstøbninger fremhæver positivt dekorativiteten af ​​hjemmedammen og bringer endnu tættere på skønnernes overvejelser til naturen.

Baguette understreger dekorative akvarium

Bare ser dejligt dupliceret af en anden linje af loftet baguette. Modtagelse er utrolig effektiv, men den kan kun bruges i lejligheder med højt til loftet.

Hvordan er det gjort? Se billeder af baguetter på væggene i interiøret. 5-10 centimeter trækkes tilbage fra loftet og en ekstra tynd, jævn lysstribe lister lanceres rundt om rummet. Diskret sammensætning ser elegant og tilføjer adel til interiøret uden at gå ud over den koncise begrænsning.

Duplicate baguette til værelser med højt loft

konklusion

Ser man på billedet af baguetter i indretningen, kan man ubevidst forstå, at et virkelig storslået værktøj er blevet givet i vores hænder, korrekt håndtering, som man kan forestille sit hus i det mest fordelagtige og attraktive lys.

Baguetter til loftet: hvordan man vælger og installerer?

Når reparationen er næsten forbi, ser man på hjørnerne, hvor loftet går ind i væggene og de ujævne kanter af det hængte tapet, vil jeg nå færdiggørelsen. I dette tilfælde vil baguetter og baseboards hjælpe. De skjuler helt alle uregelmæssigheder og supplerer det overordnede interiør.

Når du vælger typen baguetter og deres nummer, skal du være opmærksom på flere nuancer:

 • rum dimensioner;
 • loft og væg materiale;
 • baguette materiale.

Hvert materiale, hvorfra baguetten er lavet, har sine egne fordele og ulemper. Du skal kende dem, så arbejdet når du limer produkter er hurtigt. Dette kræver nogle færdigheder, men alle kan mestre denne videnskab. Hvis væggene og loftet har store uregelmæssigheder, anbefales det at holde fast i masteren.

Baguette eller sokkel?

I dag på internettet kan du finde to begreber: baguette og sokkel. Spørgsmålet opstår: Hvad er forskellen mellem dem? Disse to begreber angiver stort set samme indre detaljer.

Hovedforskellen mellem de to er bredden. Baguette - et produkt med en bredde på mere end 5 cm, som er lavet af gips, træ, skum. Et andet af dets vigtigste egenskaber er relief relief mønster, ovaler. Soklen er normalt lavet af skum uden mønster, dens bredde er mindre end 5 cm.

Typer af loft baguettes

Det moderne marked er bredt, når man vælger dette produkt efter model, størrelse, materiale, topografi og farve. Det kan have en kortfattet form eller udskåret modellering. Limet tæt til loftet og væggen. Men hvis du planlægger at udføre LED-belysning, så limes den kun til væggen med et par centimeter fra loftet.

Laconic kombination betragtes som den samme tone i loftet og baguette. Men der er mange stilarter, hvor du kan vælge farve til at matche vægge eller tapet. Eller i almindelighed kan du udføre finishen, som med held vil skelne mellem vægge fra loftet. Under alle omstændigheder skal du vælge denne del af indretningen, så i sidste ende får du et harmonisk udseende af interiøret.

 • Gips er monteret på alabaster. Produktet er ikke ønskeligt at male. Materialet har god fugtighedsbestandighed.
 • Træ. Dette materiale er fastgjort med negle eller selvlukkende skruer, hvis hætter er maskeret med et kit, og det lægges på en speciel lim. Produktet kan males. Pas på høj luftfugtighed. Materialet er holdbart og miljøvenligt, det giver interiøret et rigt udseende.
 • Polyurethan. Når du stikker dette materiale ved hjælp af silikoneforseglingsmiddel. Der vil ikke være nogen problemer med små uregelmæssigheder. Disse baguetter limes, før vægge og loft er lavet helt. Materialet er ikke bange for fugt og temperatur ekstremer. Polyuretanmateriale er den perfekte løsning, når du planlægger din LED-baggrundsbelysning. Til prisen er det lidt dyrere end de andre, men det ser mere raffineret ud.
 • Skum. Hvis uregelmæssighederne er større, så er det bedre at bruge et skumprodukt. Store huller på samme tid fyldt med et kit. Du kan vedhæfte produktet til kitt eller lim. De har god fugtighedsbestandighed. Om nødvendigt kan du male materialet. Det er lyst som i vægt og har et anstændigt udseende til en lav pris.
 • Plast. For at installere plastikpose skal du have metal eller træplader. De er vedhæftet baguettes med skruer. Materialet er letvægts, fugtbestandigt og giver mulighed for maling. På grund af sin fleksibilitet anbefales det til konstruktioner med ovale og buede linjer. For prisen på en sådan baguette er ret overkommelig.

Tre grundlæggende trin, før du klæber

 • Trin 1. Det første trin er at beregne mængden af ​​hele materialet. For at gøre dette skal du kende omkredsen af ​​det rum, som det er beregnet til. Størrelser af baguetter er forskellige. For et overordnet rum vil det være mere praktisk at tage en større længde for at danne færre samlinger. For en mindre omkreds af rummet og længden vil have mindre.

Det er bedre at købe det rigtige beløb med en lille margen. Når alt kommer til alt, har noget arbejde mangler, og der kan opstå et ulempe med arbejdsmaterialet - en sammenbrud, skade eller mangel på et meget lille stykke.

Til kvalitetsarbejde har du brug for specialværktøjer: en blyant til mærkning, en kniv med et skarpt blad, en hacksaw og metal sag samt passende lim til det anvendte materiale.

 • Trin 2. Når overfladerne allerede er beklædt med gips eller kittet, malet, dækket med tapet, er det lukningen af ​​limning. Hvis baguetten efterfølgende males med loftet, skal der påføres en primer på fastgørelsesstedet. Ellers er der ikke behov for yderligere arbejde.

Hvis du planlægger at udføre LED-belysning over basispladen, skal du lave en mærkning langs bundlinjen. For at gøre dette, hammer neglene ind i hjørnerne af rummet med den nødvendige indrykning fra loftet. Derefter mellem tilstødende søm, skal du strække ledningen langs væggen, fastgør soklestangen til ledningen og læg mærke på væggen med en blyant.

 • Trin 3. Forskær ikke materialet. Det er bedre at gøre det under arbejdet, for ikke at forveksle i størrelse. Kanten af ​​produktet, der når hjørnet, skal du skære ved hjælp af kroppen. Dette sikrer den korrekte skæringsvinkel, hvilket ikke fører til huller i leddene.

Hvis hullerne stadig er dannet, kan du forsegle dem med et kit eller skjule under dekorative indsatser. De kan maske leddene i de ydre og indre hjørner. Denne mulighed er ret passende, hvis du ikke er bange for unødvendige udgifter. To-niveau loft er bedst udført på denne måde.

Stick dig selv. Trin for trin

For at kunne klare sig så hurtigt som muligt skal du følge instruktionerne.

Polyuretan og skummateriale er fastgjort i flere faser:

 • Klistermærket skal starte fra indgangen til rummet. Ved leddene og på kanterne af loftet sokleslim er påført, soklen anbringes i henhold til markeringen på væggen og presses imod det i et stykke tid. Det er bedre at straks fjerne overskydende klæbemiddel med en fugtig klud.
 • Hver næste baguette måles, overskydende er afskåret og lignet på samme måde. Det er vigtigt at trykke produktet med din håndflade, ikke dine fingre. Ellers kan du efterlade diger på det.
 • Når alt limning er færdigt, er alt, hvad der er tilbage, at sætte leddene og lade hele strukturen tørre. Putty steder efter tørring skal tørres med fint emery papir. Derefter er baguetten belagt med maling, hvis den leveres.

træ

Med dette materiale bliver nødt til at tinker. Men den hele tidskrævende proces er berettiget af det udsøgte og luksuriøse udseende af en sådan finish.

Det er vigtigt at følge algoritmen for arbejdet:

 • Glat overflade af væggene.
 • Markup er færdig.
 • Samlinger og kanter skal måles godt, og derefter skæres af i kassen.
 • Letvægts lille baguette kan limes til de flydende negle. Men det brede og det tunge er bedre at fastgøre med skruer. Tidligere kan du gribe den med lim for at gøre det lettere at arbejde. Hvert næste stykke måles i den ønskede længde, kanten er trimmet med en hacksav, og hjørnedelen er i mousse.
 • Spidserne og hovedet af neglene er pudset med et kit. Du skal lade det tørre og derefter sandpapir.
 • Leddene skal males over med lak eller maling for at matche træets farve.

Nogle gange anvendes følgende teknologi: Særlige små træhjørner er fastgjort til væggen i en afstand på ca. 40 cm fra hinanden. Baguetten er allerede fastgjort til disse understøtninger i trinene beskrevet ovenfor.

PVC loftplade

I de fleste tilfælde anvendes dette materiale i badeværelser og køkkener, hvor der er høj luftfugtighed. I sådanne produkter er der en speciel rille til forbindelse med plastpaneler, som ofte sælges i sættet. Panelerne udsmykker væggene eller loftet. Plast er meget praktisk. Den bliver ikke gul over tid, let at rengøre. Installation sker først efter montering af paneler i de tilsvarende spor. Klippet PVC-baguette har brug for et hacksav til metal.

Det anbefales at udføre følgende handlinger:

 • Fastgør rammens skinne til overfladen afhængigt af, hvor panelerne er placeret.
 • Baguette er fastgjort til rammen med hæfteklammer eller skruer. Kanterne skæres i miteren med en hacksav. De huller, der dannes under installationen, er dækket af silikone.

Gips baguetter

Et sådant materiale betragtes som den dyreste og tunge, men samtidig meget skrøbelige. Det er bedre at overlade arbejdet med et sådant produkt til erfarne håndværkere.

Valg af lim

Et universelt middel til limning af en baguette kan betragtes som flydende polypropylen eller akryl negle. De retter produktet på et øjeblik. Så det er ikke nødvendigt at holde designet med dine hænder, indtil det griber.

Efter reparationsarbejde forbliver sædvanligvis kittet. Nogle herrer bruger det som et klæbemiddel til baguetter. I løbet af limning kan du straks forsegle revner og huller, der danner mellem væggen og baguetten. Men eksperter foretrækker klæbemiddelopløsningen. Han greb hurtigt og holder varen fast i lang tid. Den eneste ulempe er, at opløsningen ikke er egnet til skumpose. Silikoneforseglingsmiddel kan også bruges som et klæbemiddel. Kun her er det umuligt at male det senere.

Klistermærke med strækloft

I nærværelse af stræklofter fastgøres baguetten strengt til væggen, og lukker kun fugen mellem væggen og loftet. Ellers kan du håbløst ødelægge ikke blot udseendet af to-niveau strækloftet, men også selve lærredet. Lim har tendens til at stramme overfladen og efterlader bølger og pletter på den. Sparsomme midler til fastgørelse virker heller ikke. Den glatte overflade af banen kræver en forholdsvis aggressiv lim med god grebstyrke. Derfor er det svært at klæbe noget at strække lofter.

En anden vigtig regel ved montering af loftbagetter er, at strækloftet skal være perfekt. Ellers vil der i nærvær af baguetter være den mindste ujævnhed i lærredet, hvilket ikke bliver løst. Når alt kommer til alt, vil kittespalt mellem spændingsstof og baguette desværre ikke fungere. Derfor, hvis der ikke er 100% tillid til loftets fladhed, er det bedre at nægte limning af baguetter, ellers vil alle defekter være synlige.

Baguettes hvad er det

BAGET-, a, m. Skåret eller malet stribe til fremstilling af rammer og cornices.

Kilde (trykt udgave): Ordbog af det russiske sprog: B 4 t. / RAS, In-t sproglig. forskning; Ed. A.P. Evgenieva. - 4. udgave, Sr. - M.: Rus. lang.; Polygraphs, 1999; (elektronisk version): Fundamentalt elektronisk bibliotek

Baguette - en glat eller profileret stang til fremstilling af rammer og gardinstænger til malerier, grafiske værker, fotografier, spejle samt i byggeri. Det kan være single-element, eller bestå af flere sammenkoblede, hvilket giver rammen et bredt, attraktivt udseende og tillader brugen af ​​flere ornamenter i træk.

BAGE'T, a, m. [Fr. baguette, breve. coli]. Skåret eller malet plank til fremstilling af rammer eller dekorative vægge.

Kilde: "Forklarende ordbog af det russiske sprog" redigeret af D. N. Ushakov (1935-1940); (elektronisk version): Fundamentalt elektronisk bibliotek

Gør ordet kort bedre sammen

Hilsner! Jeg hedder Lampobot, jeg er et computerprogram, der hjælper med at lave et ordkort. Jeg ved, hvordan man tæller perfekt, men så vidt forstår jeg ikke, hvordan din verden virker. Hjælp mig med at finde ud af det!

Tak! Jeg blev lidt bedre forstået verden af ​​følelser.

Spørgsmål: forslag - er det forbundet med følelser, følelser, følelser (skub af latter, retfærdig indignation, glædeligt smil)?

Loft baguette i moderne design

Hver del i rummet skal være indrammet, have klare grænser og bære en komplet tanke. For at opnå dette sætter vi indvendige døre, vinduesrammer, gulvstifter. Men vi må ikke glemme loftet. Der er mange måder at ramme dette rum på. Den mest almindelige er brugen af ​​loft baguette (et andet navn "loftsplint").

Baguetter til loftet bruges ofte i moderne interiør i forskellige variationer. Du kan oprette en elegant Provence-stil, eller lave en streng minimalistisk design. Og for alt dette skal du bruge loftet baguette.

Loft baguetter bruges meget ofte.

Denne vare er blevet brugt i lang tid. Husk det XVIII århundrede - århundredet af dominans af den aristokratiske kultur, være opmærksom på de luksuriøse stuer i paladserne. De gnistre med guld, og i lofterne kan du se gips lister. Siden da har en sådan ramme undergået nogle ændringer, og loftslister anvendes i stedet for stucco. Men de har det samme udseende, og kan genskabe stemningen i den æra. Vi finder også et stort udvalg af loft baguette. Du har mulighed for at vælge en sokkel til ethvert formål og for hvert budget.

I moderne design baguetter til lofter udføre en stor æstetisk og praktisk rolle. Ud over at dekorere rummet med hjælp af denne del, du vil skjule nogle af de fejl i reparation (ujævne søm tapet krumning vinkler, etc.), en glidende overgang af farver loft og væg af tapet, at foretage en jævn overgang mellem væggene og loftet.

Som du kan se i det moderne interiør loft baguette er en meget bekvem ting, der bruges ganske ofte. Overvej alle nuancer af brug, og bestem valg.

Vi kan opdele disse produkter i flere typer i henhold til mange kriterier: udseende, vedhæftningsmetode, fremstillingsmateriale, omkostninger mv. Men klassificeringen i henhold til materialet vil være den mest rentable, da både vedhæftningsmetode og egenskaber ved pleje og andre faktorer vil afhænge af det.

Evnen til at bruge i budget reparation

Ikke miljøvenlig, kan passere fugt

Praktisk, let at rette

Høj nok pris, stor vægt

Billig, nem at bruge

Slår gul med tiden

Vil give et ædelt kig på værelset, holdbart

Høj pris, du kan ikke undvære en guiden når du installerer

Praktisk, relativt lav pris.

Giftig, der er nogle problemer i plejen

Drejer dybere på fordelene af alle slags, og de vanskeligheder, som vi kan forvente at bruge.

 1. PVC
  Dette materiale bruges ofte i loftsdesign. Det er ret nemt at installere og kræver ikke særlig pleje. Det har også en lav pris, som gør det muligt at bruge det til budgetreparationer. Sammenlignet med andre billige materialer, er denne den mest holdbare og langvarige.

PVC-baguetter anvendes meget ofte. De kræver minimal vedligeholdelse og monteres uden problemer.

 • polyurethan
  Det er også nok at køre i brugen af ​​materiale. Det er let at installere, og giver dig mulighed for at legemliggøre intrikate ideer, da det bøjer let og gør det godt for enhver behandling. Den kan males med enhver form for maling og udsættes for våd rengøring - det absorberer ikke vand og bliver ikke et hotbed af muld. Men med stor vægt er en ansvarlig tilgang til fastgørelsesmetoden.

  Denne baguette kan males i enhver farve.

 • Polyfoam (polystyren)
  Sådanne baguetter slog rekorder under brug. Billighed gør dem tilgængelige for alle, de har også en bred vifte, nem at bruge og pleje, ikke mugne. Skummet har dog en række ulemper: et billigt look, fraværet er ikke fugtighedsbestandigt og bliver i sidste ende gul. Derfor skal der regelmæssigt opdateres skumpose til dit loft, og det sker ganske ofte.
 • Udvidet polystyren (ekstruderet)
  Betegner den samme gruppe som skum - polystyren. Forskellene mellem dem er i produktionsform og i de tekniske egenskaber. De har et fælles grundlag, så begge har en lav pris (polystyren er dyrere i denne tandem). De tekniske egenskaber ved dette materiale er tættere, det har ingen hulrum indeni, som kan fyldes med fugt, så det er fugtbestandigt (i modsætning til skumplast). Generelt er denne base lidt forskellig fra det skønnede skum, dets egenskaber er bedre, og prisen er højere.

  Denne baguette er forskellig fra skummet, fordi den er mere fugtbestandig

 • gips
  En af de dyreste og elegante baguetter. Med den kan du lave stucco. Ofte bruges til pompøse stilarter i middelalderenes ånd. Dens ulemper omfatter kun den høje pris og vægt. Ofte erstattes denne mulighed med polyurethaner. Det bliver billigere, og giver dig mulighed for at efterligne gipsplejeplad. Men hvis du ønsker at få så tæt som muligt på originalen, og ikke billigt udseende af interiøret, vil gips være den bedste løsning.

  Denne baguette er den dyreste og mest elegante

 • træ
  Endelig kom til den mest ædle slags. Træet er et rent økologisk produkt. Hvis du vil reducere antallet af skadelige dele i finishen, skal du vælge et træ. Du kan afhente enhver sort: aske, fyr, eg osv. Det er bedre at bruge sådanne produkter indendørs, hvor de fleste detaljer er lavet af træ for at supplere den generelle strømning. Denne type baguette til loftet har den højeste pris, men det er berettiget af produktets kvalitet.
 • Brug træbaguette i værelser, hvor der er meget træ.

  Monteringsfunktioner

  Installation af baguetter på loftet er et ansvar, uanset om du gør det selv eller stoler på en professionel arbejde. Installationen afhænger i vid udstrækning af installationen, da det under arbejdet er muligt at beskadige tapetet (hvis det er fastgjort efter limning) eller strækloftet, og generelt vil ukorrekt installation blive synlig i stærkt lys.

  Installationsmetoden afhænger først og fremmest af fremstillingsmaterialet og påvirker endvidere formen på monteringsbasis, størrelsen af ​​baguetten.

  Metoden til fastgørelse afhænger af det materiale, hvorfra baguetten er lavet.

  Den nemmeste måde at arbejde med polystyren (skum og ekstruderet), polyurethan og polystyren. Disse materialer er lette, kræver ikke yderligere fastgørelsesdele. Grundlæggende er lim brugt til at installere dem. Nogle gange er de knyttet, inden tapetet limes, så bliver de plantet på en våd kitt.

  Mindre vanskeligt er situationen med planker af træ og gipsplader. De er tunge, derfor kræver de speciel vedhæftning. Til installation bruges ofte dowels (ekstra fastgørelseselementer).

  Til gips og træ baguette brug dowels

  Generelt anvendes polymerlim til fastgørelsesanordninger. Det er nødvendigt at arbejde med ham omhyggeligt for ikke at plette tapetet eller lærredens strækloft.

  Der skal lægges særlig vægt på hjørnerne. Installation baguette på dette sted er ret kompliceret. Først skal du skære produktet i henhold til målingerne, og derefter behandle udskæringsstedet og derefter rette det. Du skal være forsigtig med de ydre hjørner, så i dette tilfælde skal du tilføje to bredder af soklen, når du måler, mens den nødvendige baguette længde for det indre hjørne måles langs længden af ​​væggen uden at tilføje centimeter.

  Det skal bemærkes, at sokkelbasen forarbejdes før installationen. Det er nødvendigt at omhyggeligt justere væggene og loftet. Du kan skjule mindre fejl ved hjælp af en baguette, men ikke store fejl.

  Vær særlig opmærksom på hjørnerne, de skal være glatte.

  Farve og størrelse

  Med den tekniske del fundet ud. Lad os nu tale om baguetteens æstetiske rolle. Ud over at skjule nogle fejl og gøre en jævn overgang fra loftet til væggene, kan en sådan detalje helt ændre stemningen i rummet. Korrekt udvalgte baguette er i stand til at supplere ideen, for at give rigor, elegance, gøre rummet lekkert, lyst og farverigt. Og på den anden side kan en mislykket beslutning helt ødelægge designet og den forkerte vedhæftning mere og mere. Derfor bør valget af farve og størrelse på loftsplinten kontaktes med fuldstændig alvorlighed.

  Baguette spiller en vigtig rolle i det indre af rummet

  Alt skal være passende. Baguette - en mindre detaljer i designet, så det skal vælges til hovedstrømmen af ​​designet. I trærummet vil skumplinten se upassende ud, det samme skal siges i den modsatte situation.

  I den moderne verden er der et stort udvalg af loft baguette. De varierer i form, indretning, materiale og farve. Du kan vælge produktet af den farve du har brug for eller male det selv. Med tekstur er det endnu nemmere. Du kan vælge den, du har brug for i kataloget, eller bestille produktionen efter dit ønske.

  Produktets størrelse afhænger af højden af ​​loftet og gulvpladsen. Jo højere loftet, jo bredere baguetterne skal være. Denne korrespondance fungerer i modsat fald.

  Hvis lofterne er høje, skal du bruge store baguetter.

  Særegenheder af pleje

  De fleste lister kan vådt rengøres. Men at gøre det, skal du være forsigtig, fordi der på plasterne kan polystyrenskum og polyurethan forblive pletter. Derfor bør lommen være lidt fugtig og ikke våd. Dette er den eneste regel værd at huske. Pas på loftet baguettes er ret simpelt. Glem ikke at tørre støvet fra disse produkter, og gør det omhyggeligt for ikke at plette tapetet eller lærredens strækloft.