Loft baguette i et moderne interiør

Brugen af ​​loftbagetter i udsmykning arbejder med at skjule nogle fejl i reparation og opnå perfektion af interiøret, hvilket giver rummet et færdigt udseende.

Væggene med vægge med loftet kan sjældent kaldes ideelle, så det dekorative design gør dem ikke skade. Baguetter kaldes undertiden loftslister. Deres væsentligste forskelle kan betragtes som bredden og tilstedeværelsen af ​​figurerede ornamenter.

Skirtboards er normalt mindre i størrelse og har en glat overflade. Selv om det ikke er så vigtigt. De er lavet af de samme materialer, teknologien i deres installation er ikke anderledes, og de og andre kan males.

Hvad er baguettes

På byggemarkedet er der to typer baguetter:

Deres forskel er, at loftet baguette har en side og top limning plan, og væggen man har kun en. Desuden kan wall baguette limes til lodrette og vandrette overflader, hjørner og led, der anvendes i form af en frise eller dekorative elementer. Loft baguette er hovedsagelig designet til at afslutte leddene i loftet med en væg. Selvom de ofte dækker de indvendige hjørner eller laver rammer til paneler og spejle, samt udforme arkitektoniske elementer og nicher til gardiner.

Baguetter og loftrør kan laves af forskellige materialer. Dette giver dig mulighed for at vælge den mest passende mulighed for indretningen af ​​rummet.

De mest populære er:

 • plast eller polyvinylchlorid
 • skum eller polystyrenskum
 • polyurethan
 • træ
 • gips
 • aluminium

Mere om sorten af ​​baguetter

Plast loft baguette bruges til stræklofter og indramning af PVC paneler. Det er en profil bundplade med riller, som kan være hvid, i tone med loftkonstruktion eller efterligning i marmor og træ.

Den billigste i dag er dekorative skum baguetter. Men på trods af prisen har de et ret æstetisk og attraktivt udseende, der nemt passer ind i alle typer lofter - malet, indsat, suspenderet. Teknologien til montering af sådanne bundplader er ganske enkel, og du kan male dem i enhver passende farve.

Den mest populære polyurethan loft baguette. På grund af kvaliteter som styrke og fleksibilitet anvendes den ikke kun på glat, men også på krumme overflader. Det er også vigtigt, at polyurethan er meget lys. Derfor kan du kun lime soklen på den ene side - til væggen. Dette er meget bekvemt, når der arrangeres stretchkonstruktioner eller belysning.

Det er vigtigt! Nogle typer er lavet med en fortykket bund og en speciel rille designet til at lægge LED stripe.

Træplanker til lofter vil aldrig gå ud af mode. Men de ser ikke altid godt sammen med moderne materialer. Den ideelle løsning ville være deres kombination med PVC eller MDF paneler belagt "under træet" med naturlig foring, trævinduer og døre samt massive møbler. At male en baguette i dette tilfælde giver ikke mening - det vil være billigere at købe en skumplint, og at installere det er meget lettere end træ en.

Gips er et af de første materialer, der er blevet brugt til fremstilling af dekorative elementer. I dag bruges den også til indretning. Men med fremkomsten af ​​moderne materialer er gipsbagetter på loftet kun installeret for at understrege rummets betydning og vægt. Det er ret vanskeligt at arbejde med gips, og produkterne fra det viser sig tung og skrøbelig. Derudover er de dyre og bange for fugt.

Aluminiums baguetter anvendes til hævede lofter. En sådan profil er ret fleksibel og kan let gentage konturen af ​​næsten ethvert profilloft.

Hvad skal man kigge efter, når man vælger

Frise (loftsplint, baguette) af skum.

Udover at baguetter er lavet af forskellige materialer, har de stadig en anden farve, relief og bredde.

Det er nødvendigt at tage højde for det faktum, at en smal loftsplint visuelt løfter væggene, og selve rummet vil gøre det strengere. En bred baguette er bedre egnet til et stort rum og højt til loftet, da det "vægter" et lille rum.

Relief er valgt i overensstemmelse med stilen, indvendige detaljer, egne prioriteter, men farven skal være særlig opmærksom. Ofte i butikkerne sælger hvide baseboards. Det er ikke overraskende - de fleste af dem kan males for at matche væggene eller loftet. I dette tilfælde vil loftet tiltrække opmærksomhed. For at få det til at virke højere, skal soklen have samme farve som den. For klare kontrasterende linjer skal du vælge eller male en baguette i en farve, der er forskellig fra væggene og loftet. Men skyggen skal kombineres med den.

Hvad du behøver at vide om montering af baguetter

Afhængigt af materialet i loftet baguette er dets installation lavet på:

 • silikone lim
 • kit
 • alabast
 • selvdrejende skruer

Polyfoam og polyurethan

Fastgør skum og polyurethan loftsprodukter kan enten være lim eller silikoneforseglingsmiddel og efterbehandlingstætningen. Valget her vil afhænge af vægternes fladhed, arbejdsstad og ønsker fra ejeren af ​​rummet.

Hvis overfladen af ​​væggene er langt fra ideel, ville den bedste løsning være at fastsætte baguetten på kittet inden den endelige afslutning af væggene og loftet. I dette tilfælde vil alle slags huller blive fyldt med kittet forbindelse. Overskuddet er simpelthen fjernet med en spatel.

Hvis færdiggørelsen allerede er udført, vil baguetterne limes til loftet - video med trinvise instruktioner kan nemt findes på internettet.

træ

Oftere er træbagetter fastgjort på væggens overflade med skruer eller negle, hvis hætter er dækket med kitt. Men hvis produkterne ikke skal males efter installationen, så limes de til loftet.

Produkter fremstillet af dette materiale er monteret på alabast eller kitt. Samlinger og sprækker dækker med samme løsning.

Det er vigtigt! Det er nødvendigt at tage højde for, at de under deres vægt kan skrælle og falde, så det anbefales at lave yderligere fastgørere ved hjælp af selvlukkende skruer af hvidt stål.

plast

Loftplinten beregnet til PVC af paneler monteres komplet med dem. Det er fastgjort til en metal eller træ ramme - skinne, installeret under loftet. Plastic baguette er fastgjort til det med metal clips ved hjælp af en hæftemaskine eller selvdrejende skruer.

aluminium

Monteret aluminiums baguette med skruer. Hvis det ikke er muligt at fastgøre det på væggen på grund af svage gips eller skjulte ledninger af elektriske ledninger, kan installationen udføres direkte til loftet.

Sådan skæres et hjørne

Sådan skæres et hjørne

Tilpas loftsplinten på samme teknologi som gulvet. Det vigtigste her er at skære hjørnet korrekt. Der er flere måder at gøre dette på:

 1. Ofte bruges en speciel enhed. Den er lavet i form af en bakke med riller lavet af plastik, aluminium eller træ. Sporene er placeret i visse vinkler og er guider til hacksagbladet. Baguette er fastgjort i sin installation og afskåret i en vinkel på 45 grader. For at passe på plads, kan stangen trimmes med fint smørklud eller en skarp kniv, hvis der anvendes skum eller polyurethan bundplader. Men det skal gøres omhyggeligt, så materialet ikke smuldrer. Til trækonstruktion brug fil.
 2. Kroppen kan fremstilles uafhængigt i form af en bakke af tre brædder. Ved hjælp af en grader er en vinkel på 45 grader planlagt på to planker, der er vinkelret på bunden, og rillerne er savet igennem. Derefter bliver det klart, hvordan man skærer loftlister.
 3. Skuffe uden slot kan være lavet af tykt papir, bedre - fra pap. Dette mønster er forberedt, hvis vinklen ikke er helt vinkelret. Skabelonen er knyttet til hjørnet og tegner en linje langs, hvilke to produkter der skal tilsluttes. Baguetten er placeret på pap og afskåret langs den markerede lige linje.
 4. Som skabelon kan du bruge enhver improviseret overflade, for eksempel et bord skubbet til hjørnet. På loftet og væggen markerer en imaginær linje, der skal skære begge tilstødende baguetter. Ved at fokusere på risici skæres unødvendige dele og holder hacksagen strenge lodret.

Mellem to vinkler måles længden af ​​planken som følger:

 • til det indre hjørne - afstanden mellem væggene
 • for det ydre hjørne - afstanden fra hjørnet til væggen steg med baguettens bredde

Der er flere anbefalinger om, hvordan man limer baguetter til loftet. Loftplinten skal fastgøres efter montering af hjørnet af den tilstødende skinne. Kontroller, at leddets korrekthed kan være på gulvet og sætte elementerne på væggene i højre hjørne. Mest sandsynligt skal leddene rydde op.

Små huller i hjørnerne er ikke skræmmende. De er gode kitt. Undtagelsen er træ, så du skal være tålmodig med det, så samlingen ser perfekt ud. Meget ofte på salg kan du finde hjørneindsatser, især til plastposer. Deres tilstedeværelse vil spare dig for unødvendige handlinger for at passe. Vinkelret klippe strimler er simpelthen indsat i hjørnerne.

Hvordan og hvad at male loftet baguette

For ikke at plette tapet eller færdige vægge anbefales skum og polyurethan bundplader at male før den endelige vægindretning. Mal dem i væggenes eller loftets farve for at forhindre gulning, mørkning og translucens.

 • vil maskere buler og mindre ridser
 • vil give styrke og præsentation
 • vil øge fugtmodstanden
 • vil muliggøre lettere rengøring
 • dækker led og hjørner
 • vil hjælpe med at få skyggen af ​​væggene eller loftet

Træstokke er lakeret og malet med olie eller anden maling efter tømning. Til polyurethan og skum anvendes vandbaserede farvesammensætninger. Malinger i dåser vil hjælpe med at udføre maleriet hurtigere og bedre - uden pletter og pletter.

Forberedelse af en baguette til maling består i at eliminere alle defekter. Denne puttying spild huller og led. Overdreven sammensætning fjernes let med en fugtig svamp eller en blød klud. Efter at have ventet på fuld tørring er det nødvendigt at udjævne ruheder med en lille hud.

Hvis baguetten er limet på de allerede færdige vægge, er det nødvendigt at beskytte overfladen ved siden af ​​den med maskebånd eller et ark tyndt karton, plast eller en bred spatel, der tæt påføres først til bundkanten og derefter til toppen.

For ikke at skjule baguettes prægede overflade påføres malingen med en børste i et tyndt lag. Efter tørring, om nødvendigt, er den malet igen.

konklusion

Før du køber en loftsplint eller baguette, anbefales det at undersøge dens funktioner nøje. Fra udseendet og kvaliteten af ​​installationen vil afhænge af nøjagtigheden og fuldstændigheden af ​​færdiggørelsen. Det er nødvendigt at behandle baguetteinstallationen meget ansvarligt, da enhver ændring kun bringer skuffelse.

Skørt på loftet - hvordan man vælger? (105 billeder i interiøret)

Enhver reparation skal have et færdigt udseende, som i høj grad afhænger af sådanne småblade som en sokkel på loftet, stucco eller side.

Dette er ikke en vigtig detalje, skjuler manglerne ved væggen og loftindretningens overgang, giver et komplet udseende og understreger stilen i indretningen.

Bag loftsfileterne er tråden ofte skjult, hvor sammenhængen mellem tapet og trimning af strækloftet konvergerer, hvis det ikke var muligt at gøre det omhyggeligt.

Loftsstøbning er fremstillet af forskellige materialer, og det er vigtigt at forstå dette problem for at træffe det rigtige valg.

Hvad skal der være bredden af ​​loftsplinten ved krydset af væggene

Afslutningsplader, sokkel til loftet, skumsiden, baguette, lagt på loftsplanker eller stucco - såkaldte fileter til afslutning af samlingen. Deres standardlængde varierer fra 1,5-2 m.

Farve, mønster og bredde afhænger af design og materiale. Gipsstøbning tilbydes i form af kortere lige eller figurerede segmenter. Der er baguetter fra skum fra 2 cm til 20 cm, og valget af bredde afhænger af mange faktorer.

Hvis indretningen er rig på rig indretning og dekorativ dekoration, er det bedre at vælge et loftstøbning mere beskedent for ikke at distrahere opmærksomheden fra resten af ​​pragt.

En bred sokkel med spektakulært stucco fremhæver indretningen i historiske stilarter:

 • renæssance;
 • barok;
 • rokoko;
 • Manierisme;
 • Imperium mv

En træplade baguette med gennemsnitlig bredde er passende i et studierum indrettet i en konservativ eller victoriansk stil. Strenge engelske klassikere tolererer ikke overskydende og fantasifulde detaljer.

En bred baguette er en nødvendig nødvendighed, når det er vigtigt at skjule brede fastgørelseselementer eller defekter ved forbindelsen mellem loft og vægge. Det sker, at gulvpladerne er lagt med store fejl, du skal lave en bred sokkel på et strækloft for at skjule niveauforskellene.

I tilfælde af at lejligheden i panelhuset har forskelle i væggenes højde, er det ikke nødvendigt at klæbe tapet med store mønstre, der vil afsløre disse fejl, attraktive elementer skal tilføjes i hjørnerne.

Kanterne af hævede lofter med belysningsindretninger er maskeret af brede fileter af ubrændbare materialer.

Med højt til loftet er en bred sokkel tilladt, og i lave lofter sænker klare fileter visuelt det visuelt. Det er nødvendigt at evaluere fotosokkelene i loftet bredt og smalt.

I et lille rum, hvis du ønsker at få effekten af ​​en åben himmel, skal du indsætte over væggene og loftet med det samme lyseblå tapet. Det er værd at nægte en støbning overhovedet, og at udføre en tapetgren så præcist som muligt.

Når du køber denne type finish, skal du tage højde for rummets samlede proportioner og hvordan bredden af ​​loftet baguette korrelerer med bundpladen til gulvet og andre parallelle og vinkelrette linjer i finishen.

De vigtigste materialer i loftet sokkel

Polystyrenfileter er godt kombineret med mange materialer - fra plast til teksturerede kittetyper. Det lægger stor vægt på byggemel og andre fælles løsninger. Dette materiale er fremstillet af råmaterialer under varmebehandling. Det er muligt at opnå forskellige overflade teksturer, hvilket er vigtigt at overveje, når man vælger en loftstøbning:

 • relief med et mønster;
 • glat lakfilet
 • uslebne matte.

Polystyren er lidt dyrere end polystyren, men det understøtter ikke brænding. Det er vigtigt at afmontere overflader, hvor der passeres et elektrisk ledningsnet, monteres belysningsenheder.

Men når der er en høj temperatur i flammen af ​​en brand spredning fra meget brandfarlige stoffer, vil soklen stadig brænde.

Skumfiletter er det mest overkommelige, forskellige store sortiment. Blød baguette er let at skære med en skarp kniv eller stor sakse, det er nemt at montere soklen i loftet, limen anvendes, andelen af ​​polymerer. Men skummet betragtes som brandfarligt materiale, når det brændes giver en kaustisk damp.

Blødt materiale knuses let og mister sin form under mekanisk belastning. Hvis der er tryk eller stød på overfladen, er det bedre at bruge en finish lavet af hårde materialer. En af fordelene - skummet kan males.

Polyuretanfileter, fleksible og slidstærke, anses for at være det ideelle materiale til konstruktionen af ​​krydset af vægge og loft. Denne egenskab er meget værdifuld ved udformning af afrundede overflader og ødelagte loftlinjer.

Polyurethan er fugtfast, så det bruges i et rum, hvor der er åbne beholdere med vand. For alle dens dyder skal betale dyrt. Før du klæber soklen i loftet, skal du fylde med lim til polymerer.

Gipsfileter og stucco tilhører den smukkeste loftindretning. Ofte udføres de af ægte kunstnere for hånd på en individuel bestilling, men du kan købe en færdig baguette. Gips er et formbart materiale, så du kan lave ethvert mønster, endda gentage prydningen af ​​paladsets skulptur.

Dette er et miljøvenligt materiale, uden hvilket paladsstilens udsmykning, imperiet stil, renæssancen, barok og Rococo ikke kan gøre. Ulempen er materialets skrøbelighed, sådan en baguette er uønsket i sænke bygninger og seismisk aktivitetszone.

Det er muligt at forbinde støbning og baguette detaljer til krydset af loftet og væggen kun med gipsmørtel eller med en tykk konsistens kit.

Polyvinylchlorid eller PVC fileter - en fælles finish ved krydset af vægge og loft, overkommelig og praktisk materiale. Eaves tilbydes i forskellige farvevariationer, med et mønster til enhver indretning.

Det er en slags plastik, og den laminerede overflade imiterer ethvert materiale, herunder træ eller marmor. En sådan plastikplade er let at montere i loftet med et specielt klæbemiddel. Materialet er modstandsdygtigt mod ekstreme temperaturer. Baguetten fastgjort på skruerne tjener som grundlag for fastgørelse af efterbehandlingspanelerne.

Træet bruges sjældent til loftet baguette, men det ser godt ud. Den eneste ulempe er den mærkbare led i segmenterne på grund af forskellen i træets tekstur. Dette er den dyreste finish, der bruges til et elit klassisk interiør, der bruger dyre materialer. En sådan firewall krævede brandbehandling.

Ceiling cornice farve

Den mest almindelige er den hvide farve på loftplinten, men det er ikke en forudsætning. Efter færdiggørelsen af ​​reparationen kan du vælge loftet takkanten ifølge farven på loftet eller væggene.

En fremragende løsning er den ensartede farve og bredde af loftet baguette og sokkel på gulvet, især når det er et sort og hvidt interiør.

Baguette kan hente op til loftet og gøre den generelle LED-baggrundsbelysning - en fantastisk effekt.

Valget af loftet baguette er et smagsspørgsmål, men du bør ikke gøre det som "alle andre", der erhverver en primitiv "hvid side" af skumplast, når der er det bredeste valg af finish på brølet. Vurdere designernes forslag i illustrationerne for at dekorere dit interiør med en ikke-triviel løsning.

Hvilket loft baguette er bedre at vælge, og hvordan man vedhæfter det til loftet

Det endelige trin i efterbehandlingsarbejdet kan kaldes til perfektion de steder, hvor loftet går ind i væggene, samt maskering af de ujævne kanter af det indsatte tapet. Løsningen på disse problemer er baguetter og baseboards, der gemmer alle fejl og gør det samlede interiør komplet.

Når du vælger baguetter og bestemmer deres nummer, skal følgende punkter tages i betragtning:

 • Dimensioner af rummet hvor installation af baguetter.
 • Materialet hvorfra væggene og loftet.
 • Materialet bruges til at lave baguetten selv.

Indsætning af baguetter kan gøres på egen hånd, afhængig af tilgængeligheden af ​​visse færdigheder og ideer om, hvad baguetterne til loftet. Før du lægger en baguette, er det nødvendigt at studere alle fordele og ulemper ved det materiale, hvorfra det er lavet. Dette vil medvirke til at fremskynde arbejdsgangen og ikke gøre blunders. Men for at arbejde med overflader, der har betydelige fejl, er det bedre at invitere en specialist.

Forskelle mellem soklen og baguetten

I betragtning af materialerne i byggemner kan du støde på koncepter som baguette og sokkel. For en simpel håndværkere er det vigtigt at vide, hvad en baguette ligner, og hvad er forskellen på produkterne.

Generelt, baguette og sokkel - dette er et og samme element i indretningen, den største forskel ligger i produktets bredde og tilstedeværelsen af ​​reliefmønsteret. Baguettens bredde kan være mere end 5 cm, til fremstilling deraf anvendes gips, træ og skum. På forsiden af ​​baguetten er præget mønster og ovaler. Til fremstilling af sokkel anvendes i de fleste tilfælde skummet, dets bredde overstiger ikke 5 cm, soklens forflade er glat uden tegninger.

Typer af baguetter på loftet

Modellerne af loftbagetter præsenteret på det moderne marked har forskellige størrelser, overfladeaflastning og farve. Det kan være et produkt af en lakonisk form eller med udskåret modellering. Derudover kan forskellige materialer anvendes til deres fremstilling, herunder en fleksibel baguette.

I de fleste tilfælde er baguetten limet fast til loftet og væggen, men ved brug af LED-belysning er produktet kun fastgjort på væggen med en lille indrykning fra loftet.

Farveafgørelsen afhænger af ejerens præferencer, baguetten kan vælges i en tone med loftet, såvel som i væggenes eller tapetens tone. Derudover kan trimme skelnes mellem vægge og loft. Under alle omstændigheder skal slutresultatet være et harmonisk interiør.

Gipsemballager er stærkt modstandsdygtige over for fugt, men de anbefales ikke at blive malet. Fastgørelse af gipsprodukter sker med alabaster.

Wooden baguettes er holdbare og miljøvenlige produkter, ved hjælp af hvilket interiøret tager et ret rigt udseende. Træet kan males, men beskyttes mod fugt. Til fastgørelse af træposuetter opnås der specielle klæbemiddelsammensætninger, men de kan fastgøres med negle eller selvdrejende skruer, idet de pletterer hætten med kitt.

Loftet baguette af polyurethan er limet med silikoneforseglingsmiddel, mens de limes, inden afslutningen af ​​væggene og loftet. Disse elementer kan maskere mindre overfladefejl. Polyurethan er modstandsdygtig over for høj luftfugtighed og temperatur ekstremer. Polyurethan baguetter er gode til at dekorere LED belysning. Omkostningerne ved sådant materiale er lidt højere end for andre arter, men det har et udsøgt udseende.

Baguetter fra skum kan kaldes en ideel mulighed for overflader med betydelige defekter. Imidlertid bør de eksisterende store revner først dækkes med kitt. Fordelene ved skumplastik kan skelnes ved god fugtbestandighed, let vægt, anstændigt udseende og lave omkostninger. Skum baguette kan males, som giver dig mulighed for at bruge dem i enhver design ideer. Fastgørelse af skumprodukter sker med kitt eller speciel lim.

Plastpose er egnet til dekoration af ovale og buede strukturer, da de har god fleksibilitet. Derudover er produkterne lette, modstandsdygtige over for høj luftfugtighed og er ikke særlig dyre. Ved installation af en fleksibel baguette til loftet skal du bruge metal- eller træplader, hvor baguetterne er fastgjort med skruer.

Forberedelse til limning af baguetter

Før du begynder at klæbe baguetteloftet eller skørtet, er det nødvendigt at udføre flere forberedende aktiviteter:

 • Bestem først mængden af ​​materiale, der kræves til arbejde. Til dette formål må rummets omkreds måles. Baguetter kan være af forskellige størrelser, for at dekorere store rum anbefales det at bruge lange genstande, og i mindre rum er det bedre at holde kortere baguetter. Under alle omstændigheder købes materialet med en lille margen i tilfælde af en uventet sammenbrud eller anden ubehagelig situation. Du kan kun holde baguetter med specialværktøjer, især en blyant, en skarpt skærpet kniv og en hacksav til metal. For korrekt afskæring af hjørnerne er det nødvendigt at forberede en blok.
 • Det er muligt at klæbe baguette loftet soklen umiddelbart efter udjævning af overfladen med kitt eller gips, samt efter maling eller efterbehandling med tapet. Ved måling af loftet og baguetten samtidig skal fastgørelsesstedet behandles med en primer. I tilfælde af LED belysning foretages der yderligere markeringer, der definerer bundlinjen for limning af baguetten. Til dette måles den ønskede afstand fra loftet, og negle er hamret på hvert hjørne på dette niveau. Yderligere mellem dem trækker en snor eller et reb, og gør også mærker på en væg en blyant.
 • For bedre limning anbefales skærebagetter under arbejdet. Den korrekte snitvinkel kan laves med kroppen. I dette tilfælde er der ingen mellemrum på grænsefladen. Hvis dannelsen af ​​huller ikke kunne undgås, så kan du løse dette problem med en kitt eller dekorative indsats. Det samme element maskerer forbindelsen mellem ydre og indre hjørner.

Steg-for-trin instruktioner til selvklæbende baguetter

For hurtigere og bedre arbejde skal du følge visse instruktioner.

Pasta af baguette til polyurethan og skumloft udføres i henhold til følgende skema:

 • Arbejdet begynder ved indgangen til lokalerne. Klæbemiddelsammensætningen påføres på baguettes og leddets kanter, så påføres produktet på overfladen, klæber til de fremførte markeringer og presses tæt. Overskydende lim fjernes straks med en fugtig klud.
 • Det næste designelement måles først, overskydende del afskæres og limes derefter først. Hvis du trykker på baguetten på overfladen, skal du være forsigtig, da et stærkt punkt presser forårsager dannelsen af ​​buler.
 • Efter at have klæbet alle elementer i konstruktionen af ​​leddene tæt på kittet og lad det tørre helt. Efter denne kittet gnides med fint smaragdpapir. Færdig dekoration, om nødvendigt dækket af maling.

Montering af træsukker

At lave et loft med et træloft baguette anses for at være en ret hård proces, men det er berettiget af et luksuriøst og sofistikeret udseende. Arbejdet udføres i henhold til følgende algoritme:

 • Overflader justere.
 • Lav den korrekte markering.
 • Mål den ønskede længde af baguetten og skær elementer i kluden.
 • Til fastgørelse af lette baguetter anvendes flydende negle. Bred og tungere produkter er fastgjort med skruer, for nemheds skyld kan du få dem med lim.
 • Hver baguette måles i længden, den lige kant skæres med en hacksav, hjørnedelen skæres i kluden.
 • Fastgørelsespunkterne og leddene er dækket af kittet, de venter på, at de tørrer ud og de rengøres med fint sandpapir.
 • I nogle tilfælde monteres træbagetter med specielle hjørneelementer placeret i en afstand på ca. 40 cm. Baguetten er fastgjort direkte til dem.

Elementer til udsmykning af loftet af PVC

I værelser med høj luftfugtighed, f.eks. I et badeværelse eller et køkken, anbefales det at installere en plastpladeformning. I de fleste tilfælde er sådanne elementer udstyret med en speciel rille til forbindelse til et plastpanel. Paneler bruges til at dekorere loftet eller væggene. Plast er praktisk, evnen til at opretholde den oprindelige farve og kræver ikke særlig pleje. Til skæring af baguetter fra polyvinylchlorid brug en hacksav til metal.

Installationsarbejde indebærer følgende trin:

 • Skinnerammen er fastgjort på overfladen på panelets placering.
 • Ved hjælp af skruer eller specialbeslag fastgøres baguetten og skærer kantene i kluden.
 • De resulterende huller er dækket af silikoneforseglingsmiddel.

Gipsbagetter

Gipselementer til loftets udsmykning - det er ret dyrt, tungt og meget skrøbeligt materiale. Derfor anbefales det at invitere en erfaren mester til installation.

Valget af klæbemiddelsammensætning

Lim plastic baguettes til lofter med flydende polypropylen eller akryl negle. Ved brug af denne sammensætning er der ikke behov for at holde baguetten til vedhæftning med overfladen, fiksering udføres øjeblikkeligt.

Meget ofte, som en lim til baguetter, anvendes kittet, som forbliver efter udførelse af grundlæggende reparationsarbejde. I færd med at klæbe baguetter på samme tid lukke sammen krydset af elementer, samt hullerne mellem baguette og væggen.

Specielle klæbemidler giver dig mulighed for at skabe stærke og slidstærke design, men de kan ikke bruges til skumplastiketter.

Ved anvendelse af silikoneforseglingsbagetter holder man også fast på overfladen, men en sådan klæbemiddelsammensætning er ikke genstand for maling.

Baguetter til strækloft

Fastgørelse af baguetter ved registrering af strækloftkonstruktioner udføres kun til væggen. Med deres hjælp maskerer krydset af loft og væg. Limning af baguetter til det strakte lærred er ikke tilladt, da dette kan medføre beskadigelse af lærredet.

En forudsætning for montering af baguetter med strækloft er en perfekt flad arbejdsflade. Selv den mindste fejl bliver tydelig i nærværelse af baguetter.

Fleksible baguetter

Baguetter med god fleksibilitet er gode til runde former og kurver. For at give den ønskede form baguette skum, kan du bruge følgende metoder:

 • Hak bagsiden af ​​produktet på flere steder.
 • Skær hele baguette i flere stykker og saml igen.
 • Opvarm produktet med en bygnings hårtørrer og bøj det rigtige sted. Derefter afkøles produktet i koldt vand.
 • Polyurethan baguette til lofter kan let bøjes uden brug af specialværktøj.
 • Wooden baguettes bøjes under indflydelse af damp, det dampede produkt bøjer og fastgør positionen, indtil den køler helt.

Specialister Tips og anbefalinger

Høje kvalitet loft dekoration med polyurethan loft baguette kan opnås, med forbehold af erfarne håndværkere. Især handler det om følgende:

 • Installation af en bred baguette reducerer visuelt højden af ​​rummet. En lignende effekt opnås ved montering af mørke baguetter.
 • Det anbefales ikke at installere produkter med surround relief i små rum.
 • Når du installerer baguetter i højt til loftet, skal du lave et lille indtryk fra loftet.

Baguetter til loftet: størrelser, materialer og funktioner

Ved installationen kan loftet ikke uden baguetten - en speciel sokkel, der giver designet et komplet udseende. Dette er et særligt element, der afviger afhængigt af den funktion, der udføres. Vi vil lære ham bedre at kende, finde ud af dens sorter, fremstillingsmaterialer, populære størrelser og funktioner gennem fordele og ulemper.

Hvad er det her?

Baguetter er en fantastisk måde at skjule visuelle reparationsfejl på. Disse er strimler af en vis størrelse og tykkelse, som anvendes i efterbehandlingstrinnet af efterbehandlede loftsystemer. Ofte kaldes de loftsplint. Men i virkeligheden er de forskellige i bredde og tilstedeværelsen af ​​figurerede ornamenter. De er mere sokkel, som er kendetegnet ved en glat form. Ved at forbinde sammen omkring loftsstrukturens perimeter skaber de rammens udseende.

Typer og funktioner

Eksisterende sorter kan opdeles i dekorative og montering. Den første er mere æstetisk appel. De er beregnet til fastsættelse til lofter eller vægge. Sidstnævnte er et skjult udvalg. De er holdbare og fleksible.

Ifølge fastgørelsestype monteres de i væggen med fastgørelseselementer eller limes til en meget stærk lim. I det første tilfælde er en stans, skruer og en skruetrækker tilstrækkelig til dette. I det andet kan flydende negle anvendes. Baguette presses til væggen og holder i et par sekunder. Det kan have en fortykket bund, samt en speciel rille til montering af en fleksibel LED-strimmel.

Loftet baguette adskiller sig fra væg analog. Den har to sider af limning: side og væg. Ud over hovedapplikationen anvendes den som dekorative rammepaneler, spejle til færdiggørelse af arkitektoniske elementer. Ved maleri ser det meget dyrt ud. Dette giver dig mulighed for betydeligt at øge anvendelsesområdet.

Godbidder

Baguetter til loftet er en populær form for dekoration af loftkonstruktioner (enkeltniveau, to niveauer, flerniveau). Vi angiver deres vigtigste fordele.

 • De skelnes af æstetisk appel. Denne finish er i stand til at tilføje elegance og fuldstændighed til konstruktionen af ​​loftet struktur.
 • I de fleste arter er de resistente over for temperaturændringer. Materialet vil ikke blive deformeret, vil ikke ødelægge det samlede udseende af loftet struktur.
 • Baguette smuldrer ikke og falmer ikke i solen. Dens overflade vil holde et attraktivt udseende i lang tid. Du behøver ikke at ændre det, før du demonterer loftet.
 • Denne finish er kompatibel med alle typer lofter og konfigurationer. Hvis det er nødvendigt, kan du afhente nogen form for materiale.
 • Det giver dig mulighed for at skabe udseende af relief i enkeltniveau strukturer af loft strukturer. Så du kan gøre noget lakonisk design interessant, hvilket sparer det fra kedsomhed.
 • Baguetter er ikke begrænset i den stilistiske beslutning. Med en lang række valg kan du vælge mulighederne for klassiske, moderne, etniske og vintage design grene.
 • Afhængigt af hvilken type materiale der anvendes, giver de dig mulighed for at indstille et skjult båndlampe. Med lav strøm og lavdensitets diodetape vil ikke smelte fileter.
 • Baguetter er i stand til at bringe det ønskede humør ind i rummet ved at understøtte den valgte stil ved hjælp af identiske figurer i form af et billede.
 • De er nemme at installere. Det vil tage et minimum af tid, og processen kræver ikke involvering af en specialist udefra.

Baguetter til loftet: hvordan man vælger og installerer?

Når reparationen er næsten forbi, ser man på hjørnerne, hvor loftet går ind i væggene og de ujævne kanter af det hængte tapet, vil jeg nå færdiggørelsen. I dette tilfælde vil baguetter og baseboards hjælpe. De skjuler helt alle uregelmæssigheder og supplerer det overordnede interiør.

Når du vælger typen baguetter og deres nummer, skal du være opmærksom på flere nuancer:

 • rum dimensioner;
 • loft og væg materiale;
 • baguette materiale.

Hvert materiale, hvorfra baguetten er lavet, har sine egne fordele og ulemper. Du skal kende dem, så arbejdet når du limer produkter er hurtigt. Dette kræver nogle færdigheder, men alle kan mestre denne videnskab. Hvis væggene og loftet har store uregelmæssigheder, anbefales det at holde fast i masteren.

Baguette eller sokkel?

I dag på internettet kan du finde to begreber: baguette og sokkel. Spørgsmålet opstår: Hvad er forskellen mellem dem? Disse to begreber angiver stort set samme indre detaljer.

Hovedforskellen mellem de to er bredden. Baguette - et produkt med en bredde på mere end 5 cm, som er lavet af gips, træ, skum. Et andet af dets vigtigste egenskaber er relief relief mønster, ovaler. Soklen er normalt lavet af skum uden mønster, dens bredde er mindre end 5 cm.

Typer af loft baguettes

Det moderne marked er bredt, når man vælger dette produkt efter model, størrelse, materiale, topografi og farve. Det kan have en kortfattet form eller udskåret modellering. Limet tæt til loftet og væggen. Men hvis du planlægger at udføre LED-belysning, så limes den kun til væggen med et par centimeter fra loftet.

Laconic kombination betragtes som den samme tone i loftet og baguette. Men der er mange stilarter, hvor du kan vælge farve til at matche vægge eller tapet. Eller i almindelighed kan du udføre finishen, som med held vil skelne mellem vægge fra loftet. Under alle omstændigheder skal du vælge denne del af indretningen, så i sidste ende får du et harmonisk udseende af interiøret.

 • Gips er monteret på alabaster. Produktet er ikke ønskeligt at male. Materialet har god fugtighedsbestandighed.
 • Træ. Dette materiale er fastgjort med negle eller selvlukkende skruer, hvis hætter er maskeret med et kit, og det lægges på en speciel lim. Produktet kan males. Pas på høj luftfugtighed. Materialet er holdbart og miljøvenligt, det giver interiøret et rigt udseende.
 • Polyurethan. Når du stikker dette materiale ved hjælp af silikoneforseglingsmiddel. Der vil ikke være nogen problemer med små uregelmæssigheder. Disse baguetter limes, før vægge og loft er lavet helt. Materialet er ikke bange for fugt og temperatur ekstremer. Polyuretanmateriale er den perfekte løsning, når du planlægger din LED-baggrundsbelysning. Til prisen er det lidt dyrere end de andre, men det ser mere raffineret ud.
 • Skum. Hvis uregelmæssighederne er større, så er det bedre at bruge et skumprodukt. Store huller på samme tid fyldt med et kit. Du kan vedhæfte produktet til kitt eller lim. De har god fugtighedsbestandighed. Om nødvendigt kan du male materialet. Det er lyst som i vægt og har et anstændigt udseende til en lav pris.
 • Plast. For at installere plastikpose skal du have metal eller træplader. De er vedhæftet baguettes med skruer. Materialet er letvægts, fugtbestandigt og giver mulighed for maling. På grund af sin fleksibilitet anbefales det til konstruktioner med ovale og buede linjer. For prisen på en sådan baguette er ret overkommelig.

Tre grundlæggende trin, før du klæber

 • Trin 1. Det første trin er at beregne mængden af ​​hele materialet. For at gøre dette skal du kende omkredsen af ​​det rum, som det er beregnet til. Størrelser af baguetter er forskellige. For et overordnet rum vil det være mere praktisk at tage en større længde for at danne færre samlinger. For en mindre omkreds af rummet og længden vil have mindre.

Det er bedre at købe det rigtige beløb med en lille margen. Når alt kommer til alt, har noget arbejde mangler, og der kan opstå et ulempe med arbejdsmaterialet - en sammenbrud, skade eller mangel på et meget lille stykke.

Til kvalitetsarbejde har du brug for specialværktøjer: en blyant til mærkning, en kniv med et skarpt blad, en hacksaw og metal sag samt passende lim til det anvendte materiale.

 • Trin 2. Når overfladerne allerede er beklædt med gips eller kittet, malet, dækket med tapet, er det lukningen af ​​limning. Hvis baguetten efterfølgende males med loftet, skal der påføres en primer på fastgørelsesstedet. Ellers er der ikke behov for yderligere arbejde.

Hvis du planlægger at udføre LED-belysning over basispladen, skal du lave en mærkning langs bundlinjen. For at gøre dette, hammer neglene ind i hjørnerne af rummet med den nødvendige indrykning fra loftet. Derefter mellem tilstødende søm, skal du strække ledningen langs væggen, fastgør soklestangen til ledningen og læg mærke på væggen med en blyant.

 • Trin 3. Forskær ikke materialet. Det er bedre at gøre det under arbejdet, for ikke at forveksle i størrelse. Kanten af ​​produktet, der når hjørnet, skal du skære ved hjælp af kroppen. Dette sikrer den korrekte skæringsvinkel, hvilket ikke fører til huller i leddene.

Hvis hullerne stadig er dannet, kan du forsegle dem med et kit eller skjule under dekorative indsatser. De kan maske leddene i de ydre og indre hjørner. Denne mulighed er ret passende, hvis du ikke er bange for unødvendige udgifter. To-niveau loft er bedst udført på denne måde.

Stick dig selv. Trin for trin

For at kunne klare sig så hurtigt som muligt skal du følge instruktionerne.

Polyuretan og skummateriale er fastgjort i flere faser:

 • Klistermærket skal starte fra indgangen til rummet. Ved leddene og på kanterne af loftet sokleslim er påført, soklen anbringes i henhold til markeringen på væggen og presses imod det i et stykke tid. Det er bedre at straks fjerne overskydende klæbemiddel med en fugtig klud.
 • Hver næste baguette måles, overskydende er afskåret og lignet på samme måde. Det er vigtigt at trykke produktet med din håndflade, ikke dine fingre. Ellers kan du efterlade diger på det.
 • Når alt limning er færdigt, er alt, hvad der er tilbage, at sætte leddene og lade hele strukturen tørre. Putty steder efter tørring skal tørres med fint emery papir. Derefter er baguetten belagt med maling, hvis den leveres.

træ

Med dette materiale bliver nødt til at tinker. Men den hele tidskrævende proces er berettiget af det udsøgte og luksuriøse udseende af en sådan finish.

Det er vigtigt at følge algoritmen for arbejdet:

 • Glat overflade af væggene.
 • Markup er færdig.
 • Samlinger og kanter skal måles godt, og derefter skæres af i kassen.
 • Letvægts lille baguette kan limes til de flydende negle. Men det brede og det tunge er bedre at fastgøre med skruer. Tidligere kan du gribe den med lim for at gøre det lettere at arbejde. Hvert næste stykke måles i den ønskede længde, kanten er trimmet med en hacksav, og hjørnedelen er i mousse.
 • Spidserne og hovedet af neglene er pudset med et kit. Du skal lade det tørre og derefter sandpapir.
 • Leddene skal males over med lak eller maling for at matche træets farve.

Nogle gange anvendes følgende teknologi: Særlige små træhjørner er fastgjort til væggen i en afstand på ca. 40 cm fra hinanden. Baguetten er allerede fastgjort til disse understøtninger i trinene beskrevet ovenfor.

PVC loftplade

I de fleste tilfælde anvendes dette materiale i badeværelser og køkkener, hvor der er høj luftfugtighed. I sådanne produkter er der en speciel rille til forbindelse med plastpaneler, som ofte sælges i sættet. Panelerne udsmykker væggene eller loftet. Plast er meget praktisk. Den bliver ikke gul over tid, let at rengøre. Installation sker først efter montering af paneler i de tilsvarende spor. Klippet PVC-baguette har brug for et hacksav til metal.

Det anbefales at udføre følgende handlinger:

 • Fastgør rammens skinne til overfladen afhængigt af, hvor panelerne er placeret.
 • Baguette er fastgjort til rammen med hæfteklammer eller skruer. Kanterne skæres i miteren med en hacksav. De huller, der dannes under installationen, er dækket af silikone.

Gips baguetter

Et sådant materiale betragtes som den dyreste og tunge, men samtidig meget skrøbelige. Det er bedre at overlade arbejdet med et sådant produkt til erfarne håndværkere.

Valg af lim

Et universelt middel til limning af en baguette kan betragtes som flydende polypropylen eller akryl negle. De retter produktet på et øjeblik. Så det er ikke nødvendigt at holde designet med dine hænder, indtil det griber.

Efter reparationsarbejde forbliver sædvanligvis kittet. Nogle herrer bruger det som et klæbemiddel til baguetter. I løbet af limning kan du straks forsegle revner og huller, der danner mellem væggen og baguetten. Men eksperter foretrækker klæbemiddelopløsningen. Han greb hurtigt og holder varen fast i lang tid. Den eneste ulempe er, at opløsningen ikke er egnet til skumpose. Silikoneforseglingsmiddel kan også bruges som et klæbemiddel. Kun her er det umuligt at male det senere.

Klistermærke med strækloft

I nærværelse af stræklofter fastgøres baguetten strengt til væggen, og lukker kun fugen mellem væggen og loftet. Ellers kan du håbløst ødelægge ikke blot udseendet af to-niveau strækloftet, men også selve lærredet. Lim har tendens til at stramme overfladen og efterlader bølger og pletter på den. Sparsomme midler til fastgørelse virker heller ikke. Den glatte overflade af banen kræver en forholdsvis aggressiv lim med god grebstyrke. Derfor er det svært at klæbe noget at strække lofter.

En anden vigtig regel ved montering af loftbagetter er, at strækloftet skal være perfekt. Ellers vil der i nærvær af baguetter være den mindste ujævnhed i lærredet, hvilket ikke bliver løst. Når alt kommer til alt, vil kittespalt mellem spændingsstof og baguette desværre ikke fungere. Derfor, hvis der ikke er 100% tillid til loftets fladhed, er det bedre at nægte limning af baguetter, ellers vil alle defekter være synlige.

Baguetter på væggene i interiøret med et billede

Når det kommer til baguetter, vises kunstgallerier straks foran øjnene for flertallet af publikum. Dette er selvfølgelig korrekt, men i dag har dette element fundet en helt ny anvendelse.

Designere er meget involveret i udsmykningen af ​​lokalerne. Baguette i interiøret - det er prestigefyldt og moderigtigt. De dekorerer ikke kun væggene, men også loftet. Tilstedeværelsen af ​​sådanne overflader forårsager ægte glæde. Ønsket om at få noget lignende i dit eget hjem opstår allerede i forbindelse med at se billeder af baguetter i interiøret. Så hvorfor ikke gøre drømmen til virkelighed, fordi den ikke er så dyr som det kan virke? Interesseret? Så lad os bekendtgøre baguetter nærmere.

oprindelse

En gang baguetter kaldte den skårne skovl af træ, som udelukkende gik til fremstilling af billedrammer. Gradvist udvides anvendelsesområdet for sin ansøgning, og i dag omfatter dette koncept:

Ved hjælp af disse typer baguetter i indretningen organiserer de rummet, udsmykker væggene og lofterne, gør åbningerne i almindelighed anbragte accenter.

Døråbning dekoration baguette

Udvalget af moderne lister er ret forskelligartet. Alene i udseende, de er næsten identiske med baguetter af svundne dage, med den gave, de nogle gange er lavet af rene syntetiske stoffer. Andre er forbundet med rumteknologi ved deres metalliske glans. Se på billedet af baguetter i det indre: Du finder ikke to identiske løsninger. På fremstilling af lameller i dag er et træ, skum, gips og ikke kun. Hvert materiale er godt på sin egen måde, men stadig ved, at dets ledende egenskaber ikke vil være overflødige. Dette vil hjælpe med at vælge en baguette af netop den kvalitet i det indre, der passer ind i den generelle stil og vil ikke ødelægge indtryk af reparation om et par måneder. Så lad os blive bekendt.

Baguette i interiøret

Wooden baguettes

Træ betragtes som et materiale, der er i stand til at bære unik komfort og særlig hygge i atmosfæren. Ofte producerer loftfileter fra det. Men baguetter af træ i det indre er ansvarlige ikke kun for dekoration, men også for at skabe et helbredende mikroklima. Den sidste opgave håndteres perfekt af produkter fremstillet af gran og fyr. Baguetter af dem er gode i alle henseender, herunder prisen. Dog er de ikke tilladt i luksuslejligheder. Her har du brug for noget mere elegant, der hæver interiørets prestige til transcendentale højder. Sammenlign hvordan baguetterne i interiøret, lavet af blødt træ og valnød eller kirsebær ser på billedet. Forskellen vil være ret mærkbar. Hvad skal man sige om friser af mahogni og lignende materialer!

Wooden baguettes vil give speciel komfort

Men tilbage til de originale specifikationer. De positive kvaliteter af træsuetter kan overvejes: deres miljøvenlighed, nem installation, muligheden for at implementere forskellige designideer.

Blandt ulemperne er det værd at bemærke den lave plasticitet, såvel som tendensen til at rotte og deformere baguetter i interiører med høj luftfugtighed.

Wooden baguette er ikke egnet til våde værelser

Gipsfileter

Produkter har ikke ulemperne ved træstrukturer. I dag bruges de ofte til at designe rige interiører, hvor du skal implementere de mest komplekse designudviklinger. Ofte har gipsfrieset udseende af meget kunstnerisk stuck, og er derfor i stand til at gøre rammerne elegante og dyre. Ligner et foto på en gipsbagus i indretningen.

Gipspose i interiøret

Fordelen ved at arbejde med gips er evnen til at kaste de fileter af enhver dekorativ kompleksitet.

Blandt manglerne skal det bemærkes, at sådanne baguetter er tunge og skrøbelige. Dette tvinger de professionelle bygherrer til at samle indretningen.

Plastlister

Denne kvalitet baguette i interiøret supplerer ofte gipsplankloftkonstruktionerne og rammer rammerne. Eksternt - dette er remmen med låsespor. Dybest set fremstilles produktet i hvidt. Dette er praktisk, fordi det giver dig mulighed for at tilpasse finishen til enhver indvendig palette. Til salg kan du også finde dekorative versioner af lister, efterligne tekstur af træ og marmor.

Plast loft baguette

Plastmodeller er lette, billige, æstetiske. På sidstnævnte viser tydeligt billeder af baguetter i interiøret. Derudover er listerne homogene strukturer, ikke bange for ultraviolet stråling, ikke tilbøjelige til at falme, må ikke rådne. De er nemme at skære, bare passer og klar til at tjene i århundreder.

Plastpose har en lang levetid.

Aluminum Baguetter

Lysmetalstrukturer anvendes til udsmykning af moderne interiører. En sådan baguette er særligt relevant inden for hi-tech, pop art, avant-garde, hvor der er behov for at fordybe krumme former. I aluminium-baguetten i det indre "kjole" ikke kun lofter eller vægge: de er dekoreret med spejle, plakater, fotografier.

Aluminiums baguette passer ideelt til et moderne interiør

Skumlister

Produktet har en misundelsesværdig popularitet på grund af dens lave omkostninger og gode dekorative kvaliteter, men ikke smigre dig selv. Skum baguette - en midlertidig løsning, da materialet har tendens til at smuldre. Indretningen mister sin attraktivitet og forkæler udseendet af resten af ​​situationen.

Skumlister kan smuldre over tid.

Polyuretanfileter

Meget populært materiale. I modsætning til gips og træ er polyurethan lys, men det forhindrer det ikke i at blive slidstærkt, og baguetten fremstillet af polyurethan, der har optrådt i interiøret, vil vare i mange år. Målet er ikke bange for eksponering for fugt og tør luft, og for arbejdet med at samle det kræver ingen specifikke færdigheder. Da cornicesne er bemærkelsesværdige for deres fantastiske fleksibilitet, kan de let monteres på lofterne af den mest komplicerede konstruktion eller monteres fra dem indviklede former på vægflader. Hvordan vil sammensætningen af ​​polyurethan baguette på væggene i interiøret se på billedet.

Polyuretanfileter vil vare i mange år

Friser fra sådant materiale er fremragende i maleri, så de vil ikke være vanskelige at tilpasse sig situationen. Forbrugerne vil sætte pris på de mange forskellige produkter. Der er modeller til moderne og classicisme, imperium og rokoko.

Polyuretanfrieser kan males i enhver farve

Loft dekoration

"Baguetter i indretningen kan være involveret i at organisere belysningen"

Baguette i interiøret, der anvendes i loftets design, bærer en dobbelt belastning. Hans opgaver omfatter:

1. Forkæle væggen og loftoverfladen.

2. Dekorer rummet.

Baguette loft dekoration

At montere indretningen er enkel. Detaljer lagt på limen. Sammensætningen behandles og den del og overfladen, til hvilken den vil blive fikset. Hvis du ikke vil trimme hjørnerne, kan du købe hjørne modeller af lister.

Installation af loftet baguette

Baguetter i interiøret kan være involveret i tilrettelæggelsen af ​​belysning. Sådan loftsplinten adskiller sig i en fortykkelse i den nederste del og på en måde, der skal monteres. Det fastgøres ikke tæt på overfladen, men afviger fra det 20 centimeter. Tidligere løber LED-strimmel langs lofterens omkreds. Se på billedet af baguetter i interiøret, hvor interessant det ser ud.

Belyset loftsplint

Væg design

I udsmykningen af ​​disse overflader manifesterer baguette al sin mangfoldighed og mangfoldighed. Hans opgaver er også tvetydige. Han skal da henlede opmærksomheden på et bestemt område, for eksempel et fotogalleri, og derefter blive et element i rumzonering. I sidstnævnte tilfælde maskerer man samlingen ved krydset af den diversificerede udsmykning af sektorerne, hvilket gør interiøret mere harmonisk.

Baguette væg indretning

Hvis du nøje ser på fotoet af baguetter på væggene i indretningen, så vil din originalitet af nicheindretning ikke undslippe din opmærksomhed. Denne enkle måde klarer at fremhæve den arkitektoniske integration og præsentere den i en mystisk og romantisk form. Ud over lister i niche-tilføjelsesbelysningen. Afslutningen vil være udseendet af et elegant gardin af letvægtsmateriale.

Baguette niche trim

Det er svært at overraske nogen med opfyldelsen af ​​situationen med malerier og forskellige indhold med plakater. Derfor skal du i rummets design gå videre og ikke fokusere på standarddekorerne. Lad kun baguetter være fra dem i interiøret. Som en ramme af væggene kan de laves af ethvert materiale i overensstemmelse med stilen af ​​den samlede løsning.

Baguetter kan fremstilles vægkomposition, samle tre eller flere rammer af A3 format og sikre dem i en lille afstand i en geometrisk eller kaotisk rækkefølge. Som ramme kan du tage hele væggen. Denne teknik bruges ofte i klassiske miljøer. Mulige muligheder for at bruge baguetter på væggene i indretningen bliver bedt om af et foto.

Baguette væg sammensætning

Indramning af dekorelementer

Alt der skal gøre interiøret levende og attraktivt, har brug for en designforbedring. Kun engravings hængende på væggene, spejle, gobeliner - kan ikke formidle ideen om deres udseende i miljøet, og vil blive betragtet af udlændinge på væggene. Men det er nødvendigt at ramme dem med en dekorativ baguette, og de vil mirakuløst transformere. Tilbehør finder en ny lyd og passer ind i rummet uden problemer.

Billeder i en baguette vil give interiøret et færdigt udseende.

Se eksempler på at bruge baguetter i det indre på billedet og forsøg at udføre et simpelt eksperiment. Tag et almindeligt og rent rektangulært spejl og lav en ramme til det, simpelthen ved at skære og indsætte baguette strimler til overfladen af ​​den passende størrelse. Læg det igen på plads og vurder resultatet. Du vil bemærke, hvordan det omkringliggende rum ændres.

Spejl indrammet med baguette

Et par designtips til brug af baguetter i interiøret

"Samlede baguetter i det indre af små værelser ser latterligt ud, og de mærkbart vejer rummet ned og præsenterer det endnu tættere"

Behovet for korrektion af indendørs rum opstår ofte. Vidste du, at lister kan tiltrækkes til at løse dette problem? Smalle loftmodeller vil gøre rummet højere. Baguette, fyret på væggene lodret, vil gøre situationen mere streng og officiel. I den vandrette installation tilføjer han rumdynamik til atmosfæren.

Lodrette baguetter tilføjer dynamik til interiøret.

Store fileter skal dekorere de rummelige værelser. Dimensionelle baguetter i det indre af små værelser ser latterligt ud, og de mærkbart svækker rummet og gør det endnu tættere.

Hvor ofte ser vi billeder af interiører med baguetter på væggene i præget design! For at afhente noget, der ligner din situation, styres af den indvendige dekorations farve, struktur og stil. Det skal bemærkes, at de hvide lister er universelle. De kan tilføjes til indretningen med enhver baggrund. Hvis der er et ønske om at bruge farvede baguetter i indretningen, skal du derefter, før du vedhæfter dem, lave prøveversion. Mal et lille stykke af planken i den valgte nuance, fastgør den til overfladen og se hvad der sker.

Farve baguette i interiøret

Når du tilføjer baguetter til interiøret, skal du observere foranstaltningen, tage hensyn til det indrettede rums design stil, analysere den rastløse fantasi, og så er der ingen grund til at fortryde indsatsen og pengene. Den resulterende effekt vil være i stand til at behage øjet i mange år.

Baguette i et stilfuldt interiør: skabe et harmonisk rum

I dag betragtes baguetten som den vigtigste nuance af en indretning. Det oprindelige design af elementet vil være let at passe ind i det overordnede interiørkoncept og kan endda blive en accentdetalj i designrummet. Komplet overholdelse af ideen om en designidee vil hjælpe ham med at fungere som et økologisk supplement. Det vil sige baguettes farvestoffer, dets teksturformat, skal være i overensstemmelse med den stilistiske beslutning i rummet.

Se på billedet af baguetter i interiøret. Hvor subtilt lægger de vægt på, at en stil tilhører en eller anden retning. Du vil aldrig forveksle land med barok eller moderne med klassikerne. Desuden kan du i en sådan udsmykning ramme ikke kun malerier, men også:

Original design af bogreoler baguette

Og det er ikke hele listen over ideer til brug. Hvordan kan du stadig bruge baguetter på væggene i det indre, se på billedet, men for nu vil vi forsøge at overveje illustrative eksempler på indretningen af ​​værelserne løst i de mest populære stilarter.

klassisk

Stilen er elegant og viser sin rigdom levende. For at blive en organisk bestanddel af et sådant interiør skal en baguette i det mindste være en værdig udførelsesform for glemt luksus. Den ideelle løsning kan betragtes som en træbaguette belagt med stucco og malet med guld eller mælkemaling overflade.

Baguette til soveværelset i klassisk stil

barok

Baguette i barokens indre - et symbolsk element, der understreger rigdom og position i samfundets ejer af huset. Da stilen er en slags symbiose af den klassiske tendens og modernitet i sine bedste manifestationer, herunder kompleksitet og forværring af små detaljer, skal de baguetter, der vises i det, være slående i deres høje omkostninger, luksus og skønhed. Det er under kraften af ​​produkter fra dyrebare skove. Hvordan skal der ligne baguetter på væggene i barokens indre, se på billedet.

Baguette i det indre af barokken fremhæver luksusen af ​​situationen

Moderne avantgarde

Værelset, dekoreret i avant-garde retning af design, puffy. Det skiller sig ud for beslutternes dristighed, modet af deres indsendelse. Alt der vises i indstillingen er en skrigende protest mod traditionerne, og en baguette bliver hovedelementet i ødelæggelsen af ​​de sædvanlige stereotyper.

Bright baguette passer perfekt ind i det moderne interiør

Den orientalske model af rammen i et lyst saftigt farveskema med dekorative sorte eller guldprægning passer perfekt ind i situationen. Kig på billedet af baguetter i det indre af kitsch og papirkurven. At være enkel fladt, de tager lysstyrken af ​​farver. Indretningen kan fremstå i en skarlagen og rig grøn tone eller en farvet cocktail med effekten af ​​spildt maling, der tiltrækker strangenheden ved at blande gul med cornflower-blue og violet.

Minimalistisk konsistens

Harmonisere plads, stramning, vil være en grafisk baguette. Rammens laconisme, enkelhedens form og den maksimale lysstyrke vil gøre det muligt at forfine de spejle, der er til stede i indretningen, moderne kunstværker, grafiske tegninger, moderne billeder i dag i retrospiritus og samtidig ikke krænke det grundlæggende stilistiske koncept.

Laconic baguette harmonerer minimalistisk rum

Usædvanlige ideer om at bruge baguette i interiøret

Den menneskelige fantasi er utrættelig, og den konstante søgning efter nye løsninger giver nogle gange uventede resultater. I forhold til baguetter er der også mange interessante udviklinger. For eksempel er en sådan designteknik i dag ved at blive populær som baguetteindretning af dør- og vinduesåbninger. Det viste sig at være et glimrende alternativ til huset og harmonisk harmoniserer med vinduesdækslet. Hvordan ser baguetten i denne rolle i det indre, se på billedet.

Baguette vinduesåbninger

En anden ikke-trivial brug af materialet - akvariernes design. Efterligning af træstøbninger fremhæver positivt dekorativiteten af ​​hjemmedammen og bringer endnu tættere på skønnernes overvejelser til naturen.

Baguette understreger dekorative akvarium

Bare ser dejligt dupliceret af en anden linje af loftet baguette. Modtagelse er utrolig effektiv, men den kan kun bruges i lejligheder med højt til loftet.

Hvordan er det gjort? Se billeder af baguetter på væggene i interiøret. 5-10 centimeter trækkes tilbage fra loftet og en ekstra tynd, jævn lysstribe lister lanceres rundt om rummet. Diskret sammensætning ser elegant og tilføjer adel til interiøret uden at gå ud over den koncise begrænsning.

Duplicate baguette til værelser med højt loft

konklusion

Ser man på billedet af baguetter i indretningen, kan man ubevidst forstå, at et virkelig storslået værktøj er blevet givet i vores hænder, korrekt håndtering, som man kan forestille sit hus i det mest fordelagtige og attraktive lys.