Bagetnye taggrunde til gardiner

Gardiner - selv om hovedelementet i indretningsvinduets sammensætning, men ikke den eneste. Gardiner, gardiner, gardiner, muslin, gardiner, tyl, pelmet - alt dette skal på en eller anden måde være fast over vinduesåbningen. Blandt forskellige fastgørelsesdele vælger mange baguette lister til gardiner. Hvordan er de forskellige fra de sædvanlige?

Indhold:

Hvad er baguette cornice?

Dette er en cornice, hvor fastgørelseselementer er skjult af den såkaldte baguette bar. Hvis du vælger en cornice, skal du beslutte, om det kun vil udføre en praktisk funktion (at holde gardinbanen og organisere deres bevægelse) eller at spille en fuld rolle i vinduesindretningen. Det er en baguette bar, der fungerer som et designelement til en cornice. Hvor omhyggeligt og vellykket passer til hinanden gardiner og cornice, afhænger af indtryk af hele vinduesammensætningen.

Når du har brug for en fleksibel gardinstang til gardiner? Find ud af, hvilke typer, tilslutningsmetoder, priser, samt mine ideer om ansøgningen, læs her → http://2okna.net/cornice/gibkij-karniz-dlya-shtor.html

Baguette Cornice Materiale

Baguette bar kan lukke enhver cornice - runde, snor, træ, plast eller metal. Men oftest er rammekornet 1-3 rækker strenge klædt i en hvid plastikpose og dækket af en dekorativ strimmel.

Typer af baguette strimler:

 • Wood. Fremstillet af naturligt træ, MDF, fineret sådanne baguetter vil være en god tilføjelse til interiøret i klassisk eller landlig stil, samt passe ind i de moderne lakoniske designløsninger. Rammerne er åbnet med lak, malet, behandlet med specielle imprægneringer, men alligevel kræver en sådan cornice en omhyggelig håndtering og særlig pleje. Dette er en relativt dyr løsning - den gennemsnitlige pris på 1000 rubler per meter baguette cornice, mens cornices af andre materialer er to gange billigere - 500-600 rubler.

 • Metal. Disse lameller understøtter technostilen eller den futuristiske stil i interiøret. Aluminiums baguette kan maleres pulverlakeret, forgyldt, forsølvet. Metal baguetter bruges oftest i kombination med snor gardin stænger lavet af samme materiale.

 • Plast. Den mest populære type baguette strimler. Den demokratiske pris plus det bredeste udvalg gør disse cornices ekstremt efterspurgt. Plast efterligner overfladen af ​​træ, natursten, ædle metaller, tekstiler, for ikke at nævne de forskellige farvede baguetter i forskellige nuancer. Produkterne er lavet både glatte og med reliefelementer.

  Typer af fastgørelse baguette cornices:

  1. Loftsrammer. Cornice er fastgjort til loftet for visuelt at øge væggenes højde. Gardinerne synes at falde lige fra loftet. I store værelser er indramning af kroge lavet af flere elementer, der er forskellige i farve og tekstur, hvilket skaber et afbalanceret designelement. Taket cornice med baguette strimler, dækket af stof - ser det samme som gardinens farve eller i kontrast til dem.

 • Vægrammer. Hvis du installerer en sådan cornice, skal du nøjagtigt beregne dens størrelse. Baguette tallerken skal stikke nok ud fra væggen, vær særlig opmærksom på bredden af ​​vindueskarmet. Væglisten efterlader en synlig vægstrimmel under loftet, som visuelt reducerer rummets højde.

  Fotogalleriet vil gøre dig bekendt med mulighederne for design af baguette taggrunde og vil hjælpe med at vælge elementet i det opdaterede interiør.

  Baguetter til gardiner

  På trods af at traditionelle gardinstænger nu bruges ganske sjældent på grund af fremkomsten af ​​nye, mere attraktive arter, er slat-cornice et hyppigt valg. Baguetter gør det godt med den dekorative funktion, og har også en række fordele.

  Hvad er det?

  Baguette er en dekorativ strimmel, der dækker loftet og loftet. Loft baguetter kommer i forskellige stilarter, former, farver, størrelser. De adskiller sig i fastgørelsesmetode og de materialer, de er fremstillet af. Et stort udvalg af forskellige variationer lavede baguetter et af de foretrukne designelementer.

  Ud over den dekorative rolle bærer baguetter en funktionel belastning. En af deres funktioner er at skjule fejl og uregelmæssigheder på væg og loft. De skjuler effektivt sådanne fejl, mens du tager opmærksomheden væk.

  Normalt bruges baguette strimler, når det er nødvendigt at trække opmærksomheden på toppen af ​​gardinerne. Der kan være flere grunde til dette, idet de vigtigste er følgende.

  • Den øverste del af gardinerne er indrammet af lambrequins, broderi eller andre lyse vigtige elementer;
  • For at aflede opmærksomheden fra eventuelle fejl i det indre, skal du lægge stor vægt på ikke-tilstødende dele.

  Baguetter vælges ikke kun for den overordnede stil af interiøret, men også til gardiner. Dette spørgsmål er særligt relevant i tilfælde, hvor den eklektiske retning er valgt som hoveddysistik. Da pickup under stilen af ​​baguetten ikke går, styres de af gardinernes udseende.

  Baguetter kan lukke ikke kun tagene til klassiske gardiner, men også til modeller med løftemekanisme, for eksempel rulleskodder.

  Loft baguetter produceret til en meget overkommelig pris. På lige fod med dem er der også meget dyre modeller lavet til ordre.

  værdighed

  Sammenlignet med en almindelig cornice har baguette-version flere fordele. For det første er monteringen mellem loftet og baguetten diskret. Normalt monterer en professionel konstruktionen strukturen, så det ser ud til at være en fortsættelse af loftet, hvilket giver rummet et majestætisk udseende.

  For det andet varierer baguettes størrelse efter dit ønske. Han kan kraftigt komme frem og fokusere aktivt på vinduesåbningen og kan kun udleveres lidt og skjule den ubehagelige cornice. Højden varierer også: det er muligt at lukke folderne på gardinet dannet med tape.

  En række farver, mønstre og materialer er fantastiske. Det handler kun om imiterende belægninger. Marmor, træ, selv smedning - alle de dele der bruges i indretningen kan gentages, og baguetten selv vil ikke veje meget eller være dyrt.

  Prisen på baguette strimler er ganske attraktiv. Ofte er brugen af ​​baguette cornice meget billigere end udstyrs niche for at skjule cornice.

  Baguetter tilføje visuelt højde til loftet, hvilket er vigtigt for små værelser. For at gøre designet ikke ser massivt ud, skal du være klogt at vælge sin størrelse og udsmykning.

  Baguette cornices er velegnede til dekoration af vinduer af kompleks form, for eksempel buglister. På sådanne vinduer ser de passende og harmoniske ud, samtidig med at de understreger rammens usædvanlige karakter eller omvendt visuelt balancerer det.

  Sådanne lameller installeres ofte som en alkove over sengen. En sådan løsning er mere egnet til soveværelser af klassiske stilarter, men det ser meget imponerende ud.

  Nogle gange kan kun støbeformen monteres i et rum med lofter (f.eks. Hvis du skal installere for lange beslag til traditionelle hjørner).

  arter

  Baguetter er kendetegnet ved den type, materiale, metode til fastgørelse af taggrunde, gardiner og antallet af rækker.

  I udseende:

  • Dekorative - separate strimler uden taggrunde;
  • Fastgørelse - lath sammen med tagene.

  Af materiale:

  Ved montering af tagene:

  • Vægmonteret. Vægudgaven er fastgjort på væggen ved hjælp af specielle fastgørelser af åbne eller lukkede typer;
  • Loft. Loftet cornice er fastgjort til loftet. Til stræklofter skal loftbelægningen som hovedregel behandles i planlægningsfasen af ​​installationen.

  Ved metoden til fastgørelse af gardinerne:

  • Rod. Under baguetten er en klassisk rund cornice;
  • String. Den moderne version, der er et stålkabel, strækkes mellem de to klemmer;
  • Rail. Klassiske U-formede profiler, hvor kroge er bygget, "kører" i profilen som på skinner.

  Med antallet af rækker:

  • Enkelt række;
  • Multi-række (normalt 2 eller 3 rækker).

  Ud over ornamenterne er der elementer, der kan dekoreres baguette lister. Den mest populære af disse er diademen - et udskårne konvekse ornament i midten af ​​baguetten.

  At vælge en baguette, skal du sørge for at fokusere på typer af design. Vi må ikke glemme det materiale, hvorfra det er lavet.

  Materialer til produktion

  Den mest populære mulighed for fremstilling af dekorative baguetter i dag anerkendt polyurethan. Dette fleksible og slidstærke materiale åbner masser af plads til at arbejde med forskellige former for baguetter. Det er let, og i polyurethan-baguetter er der ofte lavet specielle huller til montering af elektriske mekanismer, såsom belysning. Også til fremstilling af dekorative strimler anvendes gips og skum.

  Wooden baguettes ser pompøse og majestætiske ud. De er næppe velegnede til indretning i moderne stil, men for traditionelle koloniale og klassiske interiør er træmodeller bare en gave. Det skal huskes, at træprodukter ikke kan installeres i et rum med svingninger i fugtighed, da træet måske begynder at rådne. Træ modeller er ret dyre og tunge, så de er monteret hovedsagelig på væggen.

  Varianter af metal er et bredt udvalg af forskellige taggrunde. Metal stang, snor eller aluminium profil - alle disse jern modeller. Ud over de klassiske typiske modeller af bred produktion kan du bestille eksklusive smedet strukturer, der udføres under et bestemt rum for hånd. Deres omkostninger er ret høje.

  Plast bruges overalt til at efterligne forskellige ædle materialer. Dens lave omkostninger, høj styrke og evne til at genskabe forskellige teksturer og ornamenter gjorde det til et af de mest efterspurgte moderne materialer. Ofte er det plastikkonstruktionen, der er fastgjort til stræklofterne, så du kan straks købe dem med en speciel rille.

  Måder at fastgøre gardiner

  Til dato er en af ​​de mest almindelige en to-træk dæk cornice. Når du vælger en lignende løsning, kan planken enten være dekorativ eller leveres straks med dækket. Rail fastgørelse af tyll og gardin er en klassiker til både traditionelle stilarter og moderne.

  I de senere år er snorede hjørner blevet udbredt, så gardinerne kan monteres på ringe, magneter, klip og løkker. Denne type fastgørelse er velegnet til lysgardiner, fordi den ikke kan bære meget vægt. Stang gardin stænger er ret kompakte, så en lille bar til deres design er helt muligt at gøre.

  Stænger på et niveau med dæk anvendes til fastgørelse af tunge portier. Skjulte rørformede gardinstænger er normalt lavet af plast til større økonomi. Begge monteringsmuligheder er mulige: på væggen og i loftet. Komplet med baguette er sådanne designs ikke kun pålidelige, men også smukke.

  Vær opmærksom på, at til fastgørelse på samme tid bruger voilevovy gardiner og tætte portieres dæk tagger. Multi-row sucker strukturer er ikke let at gemme under baguette, og de strengede taggrene er ikke i stand til at modstå vægten af ​​tunge gardiner. Det er bedst at vælge takmonteringer, men til stræklofter, hvis der er plads nok mellem vinduesåbning og loft, anvendes væggardinstænger.

  Farvevalg

  Baguettes farve afhænger af indretningens overordnede design, såvel som stilens stil og design af gardinerne.

  Følg disse retningslinjer for at vælge den bedste mulighed:

  • En win-win design option baguette er valget af farven på loftet. Denne metode giver dig mulighed for visuelt at øge højden af ​​rummet, især hvis loftet er lavet i lyse farver.
  • At vælge imiteringsmaterialer, være opmærksom på kvaliteten af ​​det udførte arbejde. Dårlig falsk kan ødelægge hele udseendet af rummet.
  • Hvis du beslutter dig for at hænge en træmodel af baguetten, skal du være opmærksom på den generelle indretning og designelementer. Det træ, hvorfra baguetten er lavet, skal være af samme race som den, der allerede er brugt.
  • Udover monokrome modeller af lameller kan du vælge med et billede. Ser smukt ud, når mønsteret på baguetten kopierer dem, der allerede er brugt i interiøret, for eksempel på tekstiler.
  • Hvis du vælger en to-farve baguette, skal du forblive i de mest harmoniske kombinationer. Hvis du ikke stoler på din kunstneriske forstand, stop ved at kombinere hvid med andre nuancer: hvid med sort, hvid med fersken og så videre.
  • Stærkt dekoreret konsoller ser upassende ud i minimalistisk interiør, men denne regel kan omgåes, hvis basen er ren hvid og baguetten suppleres med udskårne mønstre.

  Hvordan installeres?

  For at gøre installationen af ​​baguette cornice, følg de samme regler som for fastsættelse af den sædvanlige traditionelle cornice.

  Hvis du vil hænge en dekorativ stang, skal du bruge følgende instruktioner:

  • Først skal du vedhæfte baguetten til det sted, hvor planen fastgør foringen, og kontroller for tilstedeværelsen af ​​store revner. Hvis der er synlige huller mellem væggen og planken, skal væggene udjævnes og installeres først, når kittet tørrer ud. Hvis der ikke er revner eller de næppe er mærkbare, kan du forlade alt som det er - overfladen er velegnet til montering.
  • Hvis du planlægger at hænge hjørnet baguette, skal du klippe stangen af ​​den ønskede længde i en 45 graders vinkel for den fremtidige hjørne dock. Den mest hensigtsmæssige måde for sådanne savsmuld er at bruge en stak. Til direkte fastgørelse, trim baren over.
  • Rengør savsmulden med sandpapir, medium eller lav slidstyrke.
  • Påfør lim forsigtigt langs hele længden af ​​baguetten og ind i udskæringsstedet, tryk det på fastgørelsesstedet. Fastgør konstruktionen med scotch tape for at forhindre, at baguetten "glider" ned under sin egen vægt.
  • Fjern enhver løs lim rundt på planken med din finger eller en fnugfri klud. Vent, indtil strukturen er helt tør.
  • Putty på små sprækker, hvis nogen. Lad tørre helt.
  • Behandle baguettes overflade med sandpapir.
  • Farve baguette.

  Sådan monteres og installeres en baguette med egne hænder, se følgende video.

  Stilfuldt baguetter til gardiner: egenskaber og valgregler

  Baguette cornices bruges, hvis den overordnede indre idé kræver at placere accenter på vinduesåbninger Baguette er en stribe af træ, plast, skum eller andet materiale, der gemmer loftet af loftet med væggen. Et andet navn til dette design er loftet cornice. Baguetter til gardiner med et strækloft gemmer stedet for fastgørelse af gardiner, hvilket gør det muligt visuelt at øge loftets højde. Loftets solide lysplan ser attraktivt og elegant ud.

  Baguette til gardiner: typer og fordele

  Hvad er fordelene ved baguette til gardiner i sammenligning med traditionelle tagblade? En ubemærket monolitisk loftkonstruktion, evnen til at male en baguette i enhver passende farve og uafhængigt vælge længden af ​​beslaget.

  Hvad er baguetter på deres funktion:

  • Fastgørelsesanordninger anvendes komplet med falsk loft
  • Dekorative bruges som et selvstændigt element i interiøret.

  Til baguette under gardinerne harmonisk hældes i en enkelt stil af interiøret, skal du vælge det materiale, hvorfra corniceen er lavet

  Hvad er baguettes på fastgørelsesstedet:

  • Vægmonteret over vinduesåbningen;
  • Loft monteret på loftet over loftet over væggen med et vindue.

  Til vægmonterede baguetter kræves der en beslag, der fremspring fremad, hvilket bærer gardinerne til den ønskede afstand fra vinduet. Loft baguetter behøver ikke beslag, de er fastgjort til boltene direkte til loftet. Loft baguetter giver mulighed for at skelne et værelse overalt, og ikke bare lukke vinduet. Derfor er de aktivt brugt i restauranter, caféer og andre haller med et stort område. Den bageste del af baguetten kan lukkes med en cornice, et dekorativt panel.

  For at bestille, kan du lave en baguette af noget materiale, selv guld. Af de modeller, der er til salg, er de mest populære baguetter af polyurethan, gips og plast.

  Disse materialer er nemmeste at male i tone til rummet, de er de billigste, mest holdbare og praktiske. Overfladen af ​​tagskæggene kan være lagdelt, fladt eller præget. Already malet og hvide baguetter er til salg og kan tones selvstændigt, hvis det ønskes.

  Oversigt over gardinstænger (video)

  Sådan hentes en baguette til gardiner: nuancer og hemmeligheder

  Før du køber en baguette, skal du lave en grov plan for gardiner på vinduet. Baguetter kommer i form af strenge, rør eller lameller. Stropperne er sædvanligvis plastik, strængerne er metal, og rørene kan være fra ethvert materiale, for eksempel aluminium.

  Ved antallet af skinner kan baguettebåndet være:

  • Med en række skinner, designet til et enkelt stykke stofgardiner eller to ark, i lige store mængder, der dækker vinduet;
  • Dobbelt række, hvor to gardiner kan bevæge sig uafhængigt af hinanden;
  • Tre-rækker, der anvendes til flerlags gardiner eller gardiner foret med tyll.

  For stilfulde interiører med elegante raffinerede gardiner er der brug for gardinstænger med høj æstetiske egenskaber. Baguette cornice i dette tilfælde passer bedst

  Baseret på gardinmodellen skal du vælge en baguette med den rigtige mængde skinner. String baguettes er kun to parenteser, hvorigennem et antal strings strækkes, normalt 2. Et sådant design kan kun bruges til gardiner lavet af let stof, enhver betydelig belastning på strenge kan føre til sagging. Alle andre baguetter er et rør, hvorigennem ringe med gardiner passeres. I daglig tale kaldes denne type "gardin".

  Gardinens fastgørelsesmekanisme er skjult under baguettebrættet. Baguetten selv kan være loft eller væg

  Sådan beregnes de ideelle parametre i baguetten:

  • Baguette bør gå ud over vinduets åbning mindst 15 cm eller til hjørnet af rummet;
  • Hvis du planlægger at bruge en vægmonteret baguette, skal du hente beslagene, som er trykte gardiner 10 - 15 cm fra væggen.

  Moderne baguetter produceres ikke kun i lige linjer, men også i hjørne modeller, der kan installeres i nicher. Bevidst valg baguette vil gøre vinduet dekoration værelse.

  Baguette til baggrundsbelyste gardiner (video)

  Installation af en baguette til gardiner med egne hænder: hvordan man hænger korrekt

  For at samle en baguette skal du have en trinladder og et sæt værktøjer.

  Værktøjssætet skal omfatte:

  • Perforator og skruetrækker;
  • Dowels og skruer;
  • Niveau, roulette, blyant for mærker.

  Billedet viser de parametre, der skal tages i betragtning, når du vælger eller bestiller en baguette til gardiner, samt når du installerer det

  Baguette installation har følgende parametre:

  • Symmetrisk arrangement i midten af ​​vinduesåbningen;
  • Baguettes kanter strækker sig ud over vinduesåbningens konturer med 10-25 cm;
  • Afstanden fra vindueskarmets fremspring i vandret plan er mindst 2-5 cm.

  Vindueskarme kommer i forskellige bredder. Og når du installerer en vægmonteret baguette, skal du tage højde for hvor langt parenteserne har gardinerne fremad. Loft baguette skal også placeres i den korrekte afstand fra væggen.

  Hvis vindueskarmet er meget bredt, er beslagene korte eller loftet baguette er installeret for tæt på væggen, vil gardinerne hænge ujævnt.

  Til målinger kan du tage en tråd med enhver vægt, for eksempel en møtrik. Fra stedet for den påståede fastgørelse af baguetten trækker tråden ned med møtrikken. Hvis afstanden fra tråden til vindueskarmens fremspring er 2-5 cm - alt er i orden. Hvis tråden rører vindueskarmet, skal du øge afstanden fra væggen.

  Montering af wall baguette, trin for trin instruktioner:

  • Bor et hul punch 2-3 huller i væggen;
  • Indsæt en dowel i hvert hul;
  • Brug skruerne til at fastsætte beslagene;
  • Indsæt baguette baren, hvis stangen med ringe - sæt ringene på forhånd;
  • Hvis baguetten har dekorative ventilationskanaler, skal du installere dem sidst.

  Når du lægger støbt cornice, skal du tage højde for gardinens vægt, da designet vil bære denne belastning dagligt. For tunge gardiner skal du vælge forstærket hardware

  Trin for trin instruktioner til installation af loftet baguette:

  • Bor 2-3 huller i loftet med en perforator;
  • Installer dowel og fiks baguette bar med skruer;
  • Hæng gardinerne og nyd den store udsigt over rummet.

  Antallet af monteringshuller varierer efter model. Hvis du planlægger at hænge meget tunge gardiner, skal du lave yderligere huller i baguetten, ellers kan lykken ved en ny reparation ramme hovedet i det mest uventede øjeblik.

  Hvad ligner en baguette til gardiner med eyelets

  Eyelets er ringe, der sættes direkte ind i gardinbanen. Grommets anvendes tykke og tætte stofgardiner. Baguette med grommets er bare en slat, som gardinet er sat på.

  Monteringen af ​​en baguette med eyelets laves samtidig med gardinerne.

  Når du vælger en baguette til gardiner på grommen, er det vigtigt at overveje rørets bredde og diameteren af ​​ringene.

  Grommets beskytter gardinet mod alle skader, designet er ekstremt enkelt og nemt at bruge. Gardiner glider langs sletten let, uden anstrengelser og forsinkelser.

  Hvordan man vælger baguetter til gardiner til strækloftet

  Hvis reparationen finder sted ved installation af et strækloft, skal du passe på, hvordan du laver gardinerne. Loftet baguette kræver installation af en træplade til fastgørelse, selv før du strækker loftet. Herefter skrues skruerne ind i denne bar.

  For at beregne den nøjagtige placering af den indlejrede struktur, når du installerer et strækloft, skal du gå videre

  En lettere løsning er at installere en wall baguette i et værelse med et strækloft. Det vil ikke være svært, selvom reparationen allerede er gennemført.

  Sådan lukker du baguetten til gardiner

  Den bageste del af baguetten kan dækkes med et dekorativt panel, cornice.

  Loft og vægkorn er lavet af forskellige materialer:

  • Polyvinylchlorid plast;
  • Træ fra et naturligt træ og presset træskæring;
  • gips;
  • polyurethan;
  • Stof, kommer med gardiner, normalt lavet af samme stof.

  Stretchloft med baguette til gardiner: installation (video)

  Hvordan man vælger en passende tagbøjle, beder om den overordnede stil på rummet. Eaves skal harmonisk passe ind i interiøret og skabe det rigtige indtryk, når man ser på vinduesåbningen.

  Bagetnye taggrunde til gardiner

  Det er muligt at købe baguette gardinskinner til gardiner i Moskva i Decolux online butik med levering i Rusland. Vi sender det bedste sortiment af bedste baguetter til gardiner af naturligt træ eller dekorativt polystyren fra førende russiske og europæiske producenter af transportvirksomheder.

  Loftsbelægninger til gardiner (med lister til lister) mister ikke popularitet og kan anvendes i enhver stil af interiør - fra minimalisme til luksuriøs ædel stil. 1, 2 og 3-rækkede plastdæk eller aluminiumsprofiler med svævefly ("løbere") kan bruges som linjer til hængende gardiner i baguetteafskærmninger. Ifølge fastgørelsesmetoden er der et baguette-loftskærm og væglister.

  Du har ikke valgt loft baguettes til gardiner, så vi går til dig

  Når man vælger tagbøjlerne til et bestemt sæt gardiner, vil lejlighedsejere som regel gerne vise skønhedens skønhed selv, idet man ikke betaler opmærksom på indehaverne. Dette er forkert, da alt i interiøret skal være smukt. Baguetter til gardiner er skabt til en komplet søgning - en imponerende rektangulær slat gemmer gardinens øvre kanter og bliver en selvstændig indretningspost. Når man ser sådanne takflader, lyser mange af ejerne for at få dem. Men for indretning med dem er et rimeligt valg påkrævet - vi vil tale om det.

  Hvad er loft baguettes til gardiner

  Dette er en slags cornices, udjævner mellemrummet mellem væggen og loftet i en. Nu bliver de mere og mere populære end nogensinde, da nye konstruktionsteknologier - suspenderede eller nedhængte lofter kræver særlig behandling. Loftet baguette til gardiner vil udjævne uregelmæssigheder eller vægfejl, hvilket giver ingen ledig plads mellem indvendige genstande.

  Fordele ved baguette taggrunde

  Anvendelsen af ​​tagg af denne type er begrundet i et stort antal fordele. Blandt dem er:

  1. En visuel forøgelse i rummet på grund af dåserne i gulvet og en glat overgang til loftet uden en vægåbning. Således kan ejerne af en lille lejlighed nemt ændre indretningen af ​​rummet. Dette er vigtigt for typiske "Khrusjtjov", "lastbil" og andre arkitektoniske ideer i kommunismens æra.
  2. Brug af baguetter til gardiner er berettiget, hvis der simpelthen ikke er plads til at montere vægkornet. For eksempel er vinduesåbninger høje, der strækker sig ind i loftet. At dekorere dem på den sædvanlige måde er svært, sådan et gardin risikerer at flyve fra sin plads. Alt fordi, som regel er dukkene tunge i en sådan højde - de er ikke vant til at lave korte vinduer til en høj.

 • Til brede vinduesåbninger er baguette til gardiner til loftet en fremragende udvej, da der ikke altid er en gardinstang af tilstrækkelig længde. Hvis du bruger snoren - gardinerne, savner saggard for nogle stoffer. Rammer af træ, metal eller polymer vil ikke bøjes under gardinens vægt.
 • Hvis ejerne af soveværelset har lyst til at arrangere en alkove over sengen, så er loftet baguettes til gardiner vej ud uden kompliceret opførelse af baldakiner. I dette tilfælde er det vigtigt at tage hensyn til de resterende åbnings overensstemmelse - brugen af ​​andre muligheder for gardinstænger er allerede uhensigtsmæssig.
 • Anvendelsen af ​​japanske panelgardiner er kun anvendelig med baguette lister - åbningen er lettere, og lærredens øvre kant forbliver usynlig for øjet, hvis der er fejl i bjerget. Forresten, sådanne gardiner anvendes ikke kun som vinduet gardiner, med deres hjælp de sætter skillevægge i soveværelserne.
 • Panel japanske gardiner

  Der er endnu en vigtig fordel, der bærer et praktisk formål - baguetter og gardinstænger til varme opretholder varme. Dette skyldes luftrummet mellem vinduerne og stoffet. Som du ved, er den bedste leder af varme luft, og vinduesåbninger er dens store forbrugere. Derfor bliver balancen respekteret.

  Typer af baguetter og materiale

  At vælge de rigtige baguetter til gardiner, er det vigtigt at overveje deres typer. Kvaliteten er imidlertid forskelligt, ligesom funktionerne i hver cornice. Altså:

  Traditionelt er enhver gardinstrimmel lavet af metal, træ eller plast. Hvert råmateriale har fordele og ulemper. For eksempel:

  1. Metal. Brugt rustfrit stål, aluminium - som en budgetmulighed. Der er mange fordele - styrke, pålidelighed, ikke-modtagelighed for korrosion. Metal baguette til gardiner som en mulighed - veje, men det begrunder sit formål.
  2. Wood. Varmt og ædle råmaterialer. Derudover er miljøvenlig. Men før du hænger en baguette til gardiner fra den ind i rummet, er det vigtigt at tage højde for rummets fugtighed. Par er i stand til at påvirke træet - tagene vil svulme, det bliver tungt. Så når fugtigheden vender tilbage til normal, vil den tørre ud og knække langs hele længden. Det er klart, at sådanne muligheder ikke er til badeværelser og køkkener.

 • Plast. Loftet dækker for gardiner fra det ikke for stærk konstruktion. Men det har en anden fordel - kronen bøjer og de tegner de udragende dele af loftet, hvor gardinindretning er nødvendig - buer, karvevinduer, trapezier. Plastpose er designet til lette stoffer - tyll, silke, taft.
 • Der er også dekorative baguetter - gips, forskellige polyurethanforinger. De er kun af design natur og anvendes ikke til praktiske formål - Gipsbagetter er skrøbelige, syntetiske er farvede og gulede.
 • Anvendelse af gipsvariant

  Valget af cornice til materialet er lavet på basis af et specifikt rum og stoffer til rådighed. Men at købe loftbagetter er for tidligt - der er stadig mange forhold.

  Gardinfastgørelsesmetode

  Stoffastgørelser er placeret under lukkestrimlen. De er af følgende typer:

  • Rod. Produkterne er som regel designet til væv - lette, tunge. Universelt valg til en lejlighed - stue, køkken, soveværelse.
  • String. De hænger kun på tulle, hvilket også er tilfældet over tid. Manglende vedhæftning - konstant redigering og stramning. Den ideelle løsning til at anvende denne mulighed for køkkenet med gardinvinkel.
  • Rail. Skjulte kroge i slidserne. Flere riller giver mulighed for en flerlags gardin sammensætning - traditionelle sengetøj, tyll, pelmet. Det er nødvendigt at tænke på forhånd, hvor mange stoffer og materialer der skal bruges som basis.

  Vælg en mulighed i henhold til fastgørelsesmetode skal allerede være under de færdige gardiner - form, farve. Det er vigtigt at straks estimere antallet af kroge, klip eller andre fastgørelsesdele for ikke at få skarpe gardiner.

  Antal gardiner

  På denne baggrund er baguette typer opdelt i en, to og tre rækker. Udnævnelsen er tydelig - det følger af forrige afsnit - antallet af malerier. Grundlaget er tunge gardiner, indvendige sengetøj - tulle, dekorative - lambrequins, swags, bånd.

  Efter at have noteret sig de krævede kvaliteter, erhverver de den nødvendige variant af loftet cornice. Det er vigtigt at forudbestemme stilen i de fremtidige lokaler - baguetter er ikke egnede til noget andet end klassisk, moderne, land eller retro.

  Montering af loftet bagagerum baguette

  Hjemmehandlere kan lave baguetter til gardiner med egne hænder. Som regel er de lavet af træ. Hvad kræves for processen:

  1. Eaves plank fremtidige baguette. Det er ikke svært at lave en baguette fra et bord til gardiner - det skal være glat og poleret fra alle sider. Længden og bredden vælges individuelt.
  2. Beslag til fastgørelse af baguetter og holdere til gardiner, der passer på bagsiden af ​​baren. Udvælgelsen er beskrevet ovenfor.
  3. Fastgørelsesanordninger - skruer, plastindsatser i hullerne på betonvæggen.
  4. Lac.

  Processen er ikke vanskelig og udføres, hvis prisen på baguetter til gardiner af træ ikke passer til ejerne. I gennemsnit er det fra 2500 rubler for naturlige råvarer, fra 1500 - til aluminium og fra 500 til plastik muligheder.

  Baguette forberedelse

  Træbræt kræver ingen specielle problemer - det er poleret og imprægneret med vandafvisende forbindelser. Efter tørring er holderne til gardinerne - strenge, stænger på beslagene symmetrisk monteret på indersiden. At gøre riller til skinnekroge er vanskeligere, så vi vil dvæle på de beskrevne.

  Der kræves et særligt forhold mellem sidedelen af ​​støbegodsene - de skal lukke strukturen og helt klæbe til væggen. De sættes på lim eller fastgørelsesdele. Den sidste mulighed er mere pålidelig, men det kræver specielle uklare fastgørelseselementer - selvskærende skruer med skjulte hoveder, negle uden hætter. Det er vigtigt at bestemme sidedelenes dimensioner. Forberedt karton lak.

  installation

  For at hænge en baguette til gardiner skal du først markere loftet. Selvfølgelig vil cornice ikke blive hængt på det, men du bliver nødt til at orientere langs linjen for ikke at gøre plads, før vinduet allerede er lagt. For den korrekte position, 10 cm væk fra kanten af ​​vindueskarmet + tykkelsen af ​​brættet. Størrelsen er afsat i henhold til baguettesiden. Efter at have markeret og boret huller, er det stadig at samle en baguette til gardiner. Først installeres sidedelene, så midten.

  Positionens rigtighed kontrolleres efter niveau. Dette gøres på forhånd, inden skråningerne er fastgjort langs linjerne, og efter at baguetten er faldet på plads. Hvis niveauaflæsningerne er de samme, så bliver der ingen omarbejdning. Fix nogle fejl, måske - i dette øjemed hældes snegllim i hullerne i den ene eller den anden kant og fastgør beslaget igen.

  Montering af dekorative cornice

  Hvis det naturlige udseende ikke passer til ejerne af lejligheden, er træbagetterne dekoreret med polyuretanlister til stucco. For at gøre dette skal du vælge den passende bredde. Det er kun at lime baguetter under gardinerne. Det er vigtigt ikke at bruge aceton eller alkoholholdige klæbemidler til dette formål, ellers vil de brænde overfladen af ​​syntetiske stoffer.

  Farve og stil

  Baguette cornice er et luksuriøst interiør tilbehør og det bruges i passende stilarter - klassisk, moderne, land. Det er muligt at anvende det i et rustikt interiør ved hjælp af valg af massivt træ eller dækker lamellerne med gardinstof. Farverne i malerierne vælges som følger:

  • Mørkblå, sort, mørkegrøn til soveværelset sammen med tagskæggene, dækket af stoffet i en af ​​lærredene. Hvis du vælger lys tulle til dette formål, vil interiøret spille godt på kontraster.
  • Gul, fløde, salat - til køkkenet. Kornet er så mørkere end lærredet - brun terracotta, naturlægemidler. Røde nuancer i køkkenet, som i ethvert andet rum, er uønskede, da dette er aggressionsfarve, forværrer det humør og appetit. Der kan kun være flekker - lille print, kant.

 • I stuen er det dejligt med mørke kaffebaggrunde baguetter og delikat fløde eller pastellgardiner. Forresten er det ikke nødvendigt at lave et traditionelt design - asymmetri i form af svagi eller hjørne gardiner ser smukt ud på en baguette.
 • Så, efter at have analyseret de grundlæggende regler for udvælgelsen af ​​baguette taggrunde, beslutter man sig for en eller anden mulighed.

  Men reglen - måle syv gange, et skåret - det er også relevant her: konstant højtidelighed, dæk.

  Baguette Cornices

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farvebøg. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er valnød. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Wenge farve. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Kirsebærfarve. 3 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farve eg. 3 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Kirsebærfarve. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er valnød. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er hvid. 3 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farvebøg. 3 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er valnød. 3 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Wenge farve. 3 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Mokka farve. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farve malachit. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er guld. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er hvid. 3 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farve ceder. 3 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er sort. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er grå. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er hvid. 2 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er sort. 3 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er grå. 3 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Lavet i Rusland.
  Materialet er plastik. Farven er grå. 3 rækker.
  Extras. Service: installation af tagskinner

  Vælg det rigtige produkt

  Én klik ordre

  Man-fre 10:00 til 21:00
  Lør-søn fra kl. 10.00 til 18.00

  Loft baguetter til gardiner fra praktiske materialer


  På trods af de mange forskellige design af tagbøjler forbliver loftbagetter til gardiner på toppen af ​​populariteten. Det kan antages, at loftkonstruktionerne er mere alsidige og praktiske at bruge, men en detaljeret undersøgelse afslører en række vigtige fordele.

  Baguette brug og fordele

  For at corniceen skal harmonisk kombineres ikke kun med gardinsammensætningen, men også med hele indretningen af ​​rummet, skal man ved valg af et design tage højde for rummets specifikke arkitektoniske og indvendige egenskaber. I nogle tilfælde er dekorative cornice af afgørende betydning, overskygger funktionaliteten og anvendeligheden af ​​designet.
  For moderne interiører i boligområder er fordelene ved loftsystemer indlysende.

  • Med deres hjælp kan du opnå den maksimale visuelle effekt ved at øge vinduernes højde i værelser med lave lofter.
  • Deres brug er berettiget i tilfælde, hvor de øverste vægge mellem vinduerne og loftet er for små til at fastgøre væggardinstænger.
  • Mulighed for brug i værelser med hængende og stræklofter, hvor andre typer gardinstænger er uhensigtsmæssige.
  • Gardinerne på sådanne tagruter lukker helt vinduerne i tilfælde af brede vindueskarme, da væggrænserne kræver for lange beslag.
  • Velegnet til vinduer af komplekse konstruktioner eller fastgørelsesgardiner i værelser med udragende arkitektoniske elementer.
  • Uundværlig for indretningen af ​​gardinvæggen inde i stuen eller alkov over sengen.
  • Designet slynger ikke og bøjer profilen, når der fastgøres tunge flerlags gardiner med mange gardiner (franske eller engelske gardiner).
  • Praktisk, når du bruger panel japanske gardiner, der helt dækker vinduesåbningen fra gulv til loft eller drej skærmen til en lys skillevæg.

  For nogle regioner er en vigtig fordel den fuldstændige isolering af rummet fra vinduet og blokering af adgang til kold luft. Sommetider er loftbagetter den eneste måde at placere en forhængssammensætning på i et værelse med strakte PVC- eller stoflofter.

  Typer af baguette

  I dag til fremstilling af cornices anvendes talrige traditionelle og moderne kunstige materialer, der forbedrer funktionaliteten eller forbedrer de dekorative egenskaber af produkter.

  Ved typen af ​​materiale kan indramning opdeles i:

  I henhold til den type konstruktion, som fastgørelsesgardinerne afhænger af, er gardinstængerne opdelt i tre hovedtyper:

  Ved antallet af gardiner holdt, som kan danne en gardin sammensætning:

  Normalt for et simpelt gardin eller gardin af tilstrækkelig enkelt række cornice. For komplekse gardin systemer, hvor der er en lys tule, gardin og pelmet, skal du vælge en tre-rækken design.

  Mange fabrikanter udfører ordrer til fremstilling af flerlags tagskinner til flerlags gardiner i henhold til individuelle størrelser.

  Wooden baguettes

  Trælovsuger er traditionelle stangkonstruktioner, der er fastgjort til loftet med to eller tre beslag med dekorative bælte, der dækker gardinfastgørelsespunkter, kroge, ringe og andre dele. Alle baguette trims leveres komplet med endeelementer, som giver hele sammensætningen et færdigt udseende. Wooden baguettes er en dekorativ del af loftet cornice, som kan kombineres med tekstilens struktur eller med møbler i rummet.

  Metal Baguettes

  Metal gardin stænger har en ret bred vifte, som kan opdeles i grupper efter type design, ved fremstillingsmetode, ved materiale.

  • Runde tagskinner er mønstre fra en, to eller tre stænger, der fastgøres ved hjælp af separat eller den generelle arm til et loft. Glatte metalstænger er pålidelige og praktiske, der er i stand til at modstå tungt lærred af stor længde.
  • String loftsskiver består af metal strenge, spændt med skruer indlejret i parentes. Den eneste ulempe ved strengstrukturer er, at de ikke tåler tunge stoffer, draperede gardiner og til sidst sag. Men for lys gardiner fra et slør, tulle, organza i et værelse med stræklofter, er dette en ideel mulighed med den laveste pris.
  • Skinne gardiner - fremstillet hovedsageligt af aluminium og repræsenterer en profil med flere spor til bevægelse af gardiner. Normalt har jernbaneprofilen en baguette bar på forsiden, som kan dekoreres af producenten eller forbrugeren.

  Smedemetal loft lister er eksklusive håndlavede varer, der er lavet til bestilling for et bestemt værelse og tjene som en rig dekoration, der matcher stilen af ​​dekoration.

  Plastic baguettes

  Plastic baguette cornices består af en multi-ræk jernbane profil med løbere. Typisk indbefatter designet en PVC-strimmel med riller, svingelementer, endehætter og en plastrammeformning, som er fastgjort til forkanten af ​​tagene. Baguettens bredde er valgt ud fra typen af ​​gardinsammensætning, typen af ​​fastgørelse af lærredene og tilstedeværelsen af ​​en løfte- eller glidemekanisme.
  Du kan vælge eller bestille et loftstøbning med den ønskede dekorative overflade til enhver plastikbase:

  • under et naturligt træ
  • med farve design
  • i form af en trappet strimmel;
  • i form af en halvcirkelformet strimmel.

  Praktisk set gennemfører alle erhvervsorganisationer baguettesystemer på købers anmodning under hensyntagen til længden, antallet af drejningselementer, ruller og stik.

  Tilstedeværelsen af ​​en baguette giver en nem måde at ændre dekorationen af ​​cornice og gardin kompositionen - simpelthen udskift baguette bar med en ny.

  Dekorative baguetter

  Den dekorative loft baguette er lavet af samme materiale som cornice. Men ofte træbagetter har det mest interessante udseende:

  • halvcirkelformet eller trappet;
  • med bas-relief eller gevind
  • med virkningen af ​​aldring, forsølvning eller forgyldning;
  • med efterligning af stucco.

  Dekorative strimler vælges afhængigt af gardinens design eller indretningen af ​​rummet, møblerne, væggene, for ikke at forstyrre harmonien af ​​den overordnede indre linje. Moderne træpose er fremstillet af højkvalitets flerlags krydsfiner, som om nødvendigt støbes. Efterligning af stucco udføres på en træbaguette ved støbning af polymere materialer efterfulgt af manuel maling eller udsmykning. I landlige stiler i landlig stil er gardinstænger med baguetter, der er dækket af stof, brugt i soveværelser eller børneværelser. Baguette ramme med stofdæksel er fastgjort til de "bløde" plast hjørner, der er stift monteret på tagskægget.

  Brug af baguette tagskærme til gardiner i interiøret

  Stilfuld baguette cornice til gardiner - det endelige tryk i design af vinduesåbninger. Dette er ikke kun et design til fastgørelsesgardiner, men et originalt tilbehør, der fremhæver skønhedens skønhed og sætter tonen til hele interiøret. Deres sortiment på markedet er forskelligt og gør det muligt for hver enkelt sag at finde en model, der passer til design, konstruktion og pris.

  Hvad er baguetter til gardiner

  Baguette til gardiner på tagskægget og er højdepunktet der giver den indvendige individualitet, understreger sin stil, kombinerer forskellige elementer til en enkelt sammensætning. Gå til butikken for ham, du skal forstå, at han kun adskiller sig fra lignende produkter i nærværelse af en dekorativ strimmel, der gemmer hele den "tekniske" del.

  Eaves med en baguette strimmel er meget populære og kan passe ind i enhver indretning - fra minimalisme til en luksuriøs ædel stil.

  Ved hjælp af et dekorativt taggrænse kan du løse en række opgaver:

  • visuelt justere vinduesåbningens proportioner og hæve loftet
  • skjule små konstruktioner og arkitektoniske fejl;
  • skjul fester og fejl, der gøres ved at sy gardiner under planken;
  • æstetisk glædeligt at kombinere multi-lag gardiner i en komplet sammensætning;
  • Baguetter er ikke kun rektangulære, men også konkave til udsmykning af karmevinduer, eller beregnet til bestilling.
  Forstøbt støbning i karet vinduet

  Takket være baguetten til gardiner er det ubemærket at montere tagskægget, det ser ud til at være en fortsættelse af loftet, som ser meget æstetisk ud. Praktisk design giver dig mulighed for at bruge dem til gardiner af enhver model og layering, arrangement af vinduesåbninger med ekstraordinær konfiguration.

  Passende kan størrelsen af ​​baguetter vælges efter ønske. For eksempel at gøre det til en fremadrettet accent detalje eller et lille, ikke alt for mærkbart, med et mål i tankerne er at skjule en ikke for attraktiv cornice.

  Forskellige typer af baguetter til gardiner

  Som nævnt er den eneste forskel mellem sådanne cornices og de andre tilstedeværelsen af ​​en dekorativ strimmel, som skaber en vis design effekt i kombination med gardiner. Hun kan dække ethvert design. Så i store baguette lister til gardiner er bedst opdelt i to typer:

  1. planker uden taggrunde
  2. lameller med gardinstænger.

  I det første tilfælde sælges dekorationsstrimlen separat og vælges under den eksisterende mount. Dette er praktisk, fordi det ikke er begrænset til valget af dets design. I det andet tilfælde går indretningen sammen med fastgørelsessystemet, og ved køb er det nødvendigt at tage hensyn til ikke kun korrespondancen mellem baguettes design og indretningstilstanden, men også hvordan mønsterets design passer til bestemte gardiner.

  1, 2 og 3-rækkede plastdæk eller aluminiumsprofiler med svævefly - løbere kan bruges som linjer til hængende gardiner i baguetteafskærmninger.

  De vigtigste indikatorer, der er orienteret, når du vælger baguetter til gardiner - materialet til fremstilling og overensstemmelse med design af rummet. Overvej dem mere detaljeret.

  Hvilke materialer gør baguetter på tagskægget

  Omkostningerne og udseendet af tagskæggene afhænger primært af materialet i dets fremstilling. På denne baggrund udmærker sig følgende typer baguetter:

  • polyurethan;
  • skum;
  • plast;
  • træ;
  • metal;
  • Gips.

  Alle ovennævnte materialer kan med succes bruges til fremstilling af æstetisk attraktiv høj kvalitet gardinbane.

  Baguetteafskærmninger fra polyurethan

  Polyurethan er et højteknologisk, fleksibelt, letvægts polymermateriale, der i vid udstrækning anvendes i konstruktion og indretning. Fra polyurethan modtager fleksible, slidstærk, slidstærk produkter. Ved støbning kan de få nogen form. Især støbes forskellige lister (bas-reliefs, loftlister) og baguetter under lister fra den. Hertil kommer, at polyurethanmodeller ofte fremstiller huller til installation af kabel eller belysning.

  Fleksible plastloftlister

  Modeller af skum og plast - den næstmest populære. Alle former for ornamenter ser også godt ud på dem, de bruges oftest sammen med stræklofter og sælges ofte med en speciel loftsspor. Men i kvalitet er de væsentligt ringere end polyurethan - plast bliver gul, og skummet smelter under drift. Den største fordel ved lamellerne af disse materialer - lave omkostninger.

  Udadtil ser alle tre slags baguetter sig om det samme. Derudover har fabrikanterne lært at male dem i forskellige farver, herunder dem der efterligner metal og træ. Slats til gardiner kan være polstret med stof, dekoreret med farvede keramiske eller glasindsatser.

  Stilfulde og lakoniske træstøbningsklodser

  Varianter af naturligt træ ser dyre og ædle ud. Dette er et rigtigt fund for klassiske interiører. Om nødvendigt kan træet males i enhver farve, belagt med guld, kunstigt ældet eller efterladt i sin naturlige tilstand og lakeret. Et andet plus af træ er økologisk renlighed, så det er helt naturligt, at dets omkostninger er højere end materialer skabt kunstigt. Metal cornice med læderbeklædning

  Metalstrimler er hovedsageligt lavet af letvægts aluminiumlegering eller tynde plader af rustfrit stål. De er meget stærke, holdbare. I massesalg er det typisk typiske modeller med en jævn eller jaget overflade. Men i specialiserede værksteder kan du bestille et luksuriøst og unikt smedet produkt på et enkelt projekt.

  Gips muligheder er lavet for hånd, specialfremstillede. Den originale baguetteplade lavet af gips, skiller sig ud for sin ekstraordinære dekorativitet, men kræver omhyggelig behandling og periodisk restaurering. Gipsplankernes høje omkostninger og skrøbelighed begrænser deres brug i boligområder. De er primært erhvervet til at dekorere vinduer i kunstgallerier, museer, teatre og lignende kulturinstitutioner.

  Når du vælger en dekorativ cornice, skal du altid tage hensyn til ikke kun dine egne præferencer og prisen på produktet, men også typen af ​​vægge i rummet og gardinens materiale - jo tyngre stof, desto stærkere skal gardinet være.

  Design tips til brug af eaves baguettes i interiører

  Gardiner med frodige festoons, frilly draperier er dårligt kombineret med baguetter. Den bedste mulighed - klassiske gardiner og tyll uden ekstra folder. Men der er undtagelser, som i billedet ovenfor.

  Universal løsning - loft baguette i loftets farve. Denne teknik giver rummet et visuelt rumfang, især i tilfælde hvor lofterne er hvide eller lyse pastelfarver.

  Originale udseende modeller med et mønster, der duplikerer mønsteret på tekstiltilbehør eller tapet, der bruges i rummet.

  Til lakonisk interiør (minimalisme, techno, high-tech, loft) er det bedste valg lige metalstænger uden yderligere dekorationer. Stærk, slidstærkt design af enkel rektangulær form lavet af letmetal understreger den sofistikerede og ekstravagante karakter af disse stilarter.

  Klassiske stilarter indebærer brug af dyre materialer, så det mest hensigtsmæssige her vil være træværk, med efterligning af ædle træ- eller metalversioner med patina, belagt med guld eller bronze.

  For nylig er budgetsamlinger af blødt træ-gardinplader dekoreret med polyvinylchloridfilm, der efterligner den oprindelige tekstur af ædle træ, blevet populære.

  Et luksuriøst aristokratisk udseende vil tilføre rummet en baguette af ædle træ dekoreret med indviklede udskæringer eller et udførligt smedet produkt lavet til ordre.

  En bred vifte af plastplader gør det lettere at bruge dem i interiøret af enhver stil. De kræver ikke særlig pleje, de forbløffer med formularer, farvepalet og evnen til at efterligne teksturer af naturlige materialer.

  Konstruktioner af budgentræ, finer eller MDF er ideelt til moderne økologiske interiører såvel som forskellige landdistrikter (Provence, Land, Rustik, Chebbi-Chic).

  For den "moderne" stil er præget af varme farver. Det ser harmonisk ud træ eller plast, efterligner træplanker af mørke farver.

  Hvis du vælger en træpose, skal du være opmærksom på, at resten af ​​træindretningen skal svare til farve og tekstur.