Polyurethan baguette: egenskaber, applikationer og installationsfunktioner

Produkter fremstillet af polyurethan er omkostningseffektive og meget praktiske. Det samme gælder baguetter, hvis anvendelse ikke er begrænset til skabelsen af ​​en harmonisk forbindelse af væggen med loftet.

Dernæst ser vi nærmere på polyuretanfileter.

Billede af polyurethan baguette

Fordele og ulemper

Først og fremmest skal vi se på de positive og negative sider af polyurethan bundplader:

værdighed

 1. Lav pris Denne type materiale er ret billig i produktionen, hvilket gør det muligt at bruge det selv med et meget begrænset budget;
 2. Lav vægt. Det er muligt at nægte eventuelle særlige fastgørelsessystemer, det vil være nok at bruge passende lim. Derudover er en høj belastning på væggene udelukket, og selv det længste produkt kan let løftes af en person;

Selv en storformet polystyren-baguette kan nemt holdes med den ene hånd.

 1. Enkel installationsvejledning.

Det beskrevne produkt er meget nemt at bruge, hvilket lettes af følgende faktorer:

 • Den lille masse, som vi allerede har nævnt ovenfor. Enig, med en let polyurethanfilet er det meget lettere at klare det end træ eller metal;
 • Nem behandling. For eksempel til at skære et produkt, vil en almindelig brevpapir kniv være tilstrækkelig;
 • Fremragende vedhæftning til enhver form for overflade, tapet, maling, kitt eller andet;

Installation af loftplinten gør det selv

 1. Vandmodstand. Polyurethanskum baguette kan bruges selv i områder som badeværelset og køkkenet med deres vanddamp. Dette materiale er absolut ikke modtageligt for råtning og meldug;

Polyurethan loft baguette på badeværelset

Mønstret polystyren loft baguette

Du har besluttet at købe en dekorativ baguette lavet af polystyren, og du har et spørgsmål: Hvordan skal du klippe og tilslutte det korrekt, så at baguettens pynt er en i leddene og ikke ser sjusket ud? DECOMASTER selskabet tilbyder høj kvalitet polystyren baguette, og vores baguette værksted kan skære eller arrangere dit arbejde på højeste niveau.

Fordele ved Polystyren Baguette

Polystyren dekorative baguette DECOMASTER kombinerer de egenskaber, der gør det til en god løsning til design af malerier:

 • Han ser luksuriøse og ædle ud. Du kan vælge mellem flere designindstillinger og vælge den ønskede farve fra sorten af ​​kataloget;
 • Materialet vil vare længe - det er modstandsdygtigt over for høj fugtighed, svampe, skimmel, insekter er ikke interesserede i dem;
 • Vores fabrik fremstiller produkter med en meget præcis tegning af elementerne i billedet. Klare linjer gør den dekorative baguette ser meget dyr ud.

En sådan baguette vil understrege indretningen og skønheden af ​​malerierne, hvis ramme det vil tjene. Du kan nemt navigere i kataloget, fordi fotografiet af hvert produkt er forsynet med dets beskrivelse med angivelse af dimensioner, længde, artikelnummer og andre egenskaber.

Saw baguette lige under dit billede

Med os bestiller du ikke bare dekorative varer. I DECOMASTER kan du købe en dekorativ polystyren-baguette samt omgående vende tilbage til et baguette-værksted.

Vores herrer vil lave et stykke, samt dekorere noget produkt i din valgte baguette. Rammen fra værkstedet er den perfekte kombination af farver og stilarter, hvor maleriet selv er vedvarende, en baguette, en paspartu - ægte harmoni, som kun fagfolk kan opnå. Det vil sige, at du får både en smuk ramme og service fra specialister på ét sted.

Hvis du har spørgsmål - du kan spørge dem ved at ringe til vores kontor eller enhver salon nærmest dig. Du vil blive underrettet og vil forberede en foreløbig beregning af varer og tjenesteydelser i rammearbejdsværket.

Polyurethan Baguette

På fransk har baguette flere betydninger, bl.a. "stick", "bar" og "rake". Derfor er definitionen i den russiske praksis baguette som en slat, glat eller profileret, som oftest anvendes i indretning. Rammer er lavet af baguette til kunstgenstande, spejle, bruges til at dekorere vægge og som en cornice og loft sokkel.

Traditionelle materialer til fremstilling af baguette har altid været træ og gips. Moderne teknologier gjorde det muligt at forenkle og billigere fremstillingsprocessen af ​​disse elementer, hvilket gjorde dem på den ene side overkommelige for en bred vifte af forbrugere, og på den anden side forenklet arbejde med færdige baguetter, deres opskæring og installation. F.eks. Er der fremstillet lommetørklæder fremstillet af polyurethan, som er præsenteret i vores katalog, som en loftsplint eller på væggen ved hjælp af speciel lim, og når de monteres på krøllede overflader, fastgøres de desuden med skruer.

Den ubestridelige fordel ved polyurethan baguette som et element af indvendig støbning er universel. Disse produkter kan være brede og smalle, med forskellige størrelser i tværsnit, glat og med et enkelt ornament. Derfor er baguette let at kombinere med andre former for stucco dekoration, der skaber indretning i samme stil. For eksempel er en af ​​de smukke løsninger brugen af ​​et tier system af flere loftspolyurethan baguetter (det samme eller forskelligt i bredden). Denne type finish bruges ofte i værelser med højt til loftet for at skabe en jævn overgang fra væg til loft. Du kan også finde brug af polyurethan baguette som gulvstiften.

Du kan sætte pris på kvaliteten og skønheden af ​​polyurethan-loftet baguette i udstillingslokalerne i House of Decor. Derudover er det praktisk at købe disse og andre elementer af stucco (interiør, facade) via vores hjemmeside. Vi leverer ordrer i Moskva, Moskva-regionen og i regionerne i Rusland.

Loftspose med en glat profil

polyurethan loft baguette

Loftet baguette med en glat profil er et dekorativt element, der har en flad overflade uden et mønster, der bruges til at dekorere loftet. Det er en bar med en flad konkav eller konveks overflade for hele længden, i nogle modeller er den kombineret (konveks-konkav). Ofte suppleres formularen med et eller flere trin, hvilket giver produktet en original, ekstra stil. For nylig er det svært at forestille sig et værelse uden dette æstetiske, men utvivlsomt praktisk løsning, der ikke kun kan skjule fugen mellem loftet og væggen, men også at indføre en vis charme ind i det indre rum.

Denne mulighed er perfekt til en bred vifte af forskellige interiører fra klassisk til moderne. Som det fremgår af øvelsen, er det tagskægget med en glat profil, der oftest bruges til at skabe og afslutte vægge og lofter.

På vores hjemmeside af online-butikken "Stucco Deco" kan du også vælge og købe loftet baguette lavet af polyurethan, der passer til din størrelse.

Polyurethan Baguette

Baguetter bruges i indretningen til indramning af noget, som regel et sæt skinner eller lameller af forskellige længder og bredder, dekoreret med ornamenter eller stuccoelementer. Moderne polyurethan baguetter er meget praktiske, de er lette og holdbare, de er nemme at vedligeholde og de forbliver i deres oprindelige form i lang tid. Baguette lavet af polyurethan slår ikke fugt eller temperaturændringer, har vandafvisende egenskaber og brænder ikke godt.

En spektakulær tilføjelse til det stilfulde interiør

Polyurethan baguette passer perfekt ind i enhver indretningstilstand, hvis du bruger dem til loftet eller indramning malerier og spejle, kan du skabe et interessant og originalt interiør. Det viser sig således at skjule nogle af de fejl på væggene, der kunne opstå under færdiggørelsen. Som andre polyuretanprodukter kan baguetter males og dekoreres, så det kan indføres i et hvilket som helst farveskema af interiøret.

Polyurethan baguetter giver det indre elegance og elegante, de kan bruges ikke kun i de rummelige værelser i et privat hus, de vil se godt ud i et lille rum i en moderne lejlighed. Baguetter, ligesom andre produkter fremstillet af polyurethan, går næsten ikke ud af mode, hvis du ændrer deres finish, kan du opdatere interiøret.

Bredt udvalg til enhver smag

Du finder den brede vifte af produkter fra polyurethan til en indretning i vores virksomheds katalog. En række kolonner, bundplader, pilasters, lister giver dig mulighed for at skabe et unikt interiør, der ikke kan ignoreres af dine gæster. Har du spørgsmål vedrørende vores produkter, kan du altid spørge vores konsulenter, som altid er klar til at hjælpe. Lav en ordre på vores hjemmeside og køb dine yndlings dekorative genstande er meget enkel - bare tilføj produktet til vognen og bestil en bestilling.

baguetter

Ifølge erfarne bygherrer kan selv en uforberedt person udføre højkvalitets reparationer og arrangement af enhver bolig i dag. Det vigtigste er at bruge gode værktøjer og materialer af høj kvalitet, for eksempel charmerende baguetter af polyurethan. Alt er meget enkelt og ligetil.

Til alle indenlandske forbrugere tilbyder vi absolut i enhver mængde til at købe meget smukke og raffinerede produkter, hvorved du kan:

 • give rumene kongelige chic;
 • opdele de grå og kede vægge i separate zoner;
 • at bringe med polyurethan baguetter i indretningen mere maling og liv.

Uden megen besvær kan køberne perfekt dekorere ethvert værelse med stukkestøbning: børne- og spisestuer, soveværelser.

Faktisk kan vi med hjælp fra vores erfarne ledere hurtigt finde den mest rentable og attraktive mulighed for et bestemt hjem:

 • fine rillede modeller;
 • sofistikerede glatte sorter
 • unikke forgyldte og indlagt polyurethan baguetter.

Når man vælger sådanne varer, er det værd at afgøre på forhånd på det færdige rums område for ikke at overbetale det overskud, der er unødvendigt for nogen.

Baguette loft: alle strålende - bare

 • Gipsemballage - et utroligt smukt produkt, som du har brug for den rigtige omhu. Fra tid til anden begynder gipsen at smuldre, forringes og blive gul og kræver derfor omhyggelig behandling, rettidig fornyelse og reparation. Det skal bemærkes, at gipsstuck er ret dyrt, og tung vægt og behovet for omhyggelig installation tillader ikke altid, at tilbehøret fastgøres til en højde;
 • Polyurethan loft baguette er den bedste og rette løsning til ethvert loft. Kendetegnet ved misundelsesværdig styrke, vil materialet aldrig miste sine unikke kvaliteter: det er ikke deformeret, slides ikke og bliver ikke gult. Dekorer det med guld, materiale eller sten, loftstøbningen af ​​polyurethan bliver kun stærkere og smukkere.

En klar fordel ved polyuretanstukken over enhver anden - prisen! Udgifterne til det valgte produkt vil være meget lavere end det samme tilbehør fremstillet af træ, gips eller metal. Men kvalitetskendetegnene til trods for den overkommelige pris opfylder de højeste standarder.
Kigger gennem tilbudene fra producenterne, og vælger en rund baguette runde, lige, smal eller bred, være opmærksom på omfanget af en online butik af polyurethan lister.

 • Samlinger Dekomaster og Gaudi dekor;
 • Loftfilet, fleksibel skørt og fleksibel støbning til loftet;
 • Polyuretanafskærmninger med loftsbelysning;
 • Polyuretan bjælker til træ og semi-antikke bjælker.

Her finder du alle samlinger fra de bedste producenter. Høj kvalitet, sundhedssikkerhed, lang levetid og rimelig pris er indlysende fordele for at vælge varer fra en online butik af polyuretanlister. Et stort valg vil ikke forlade nogen ligeglade, og upåklagelig udførelse vil give dig mulighed for at dekorere dit hus som du drømte.

Polyurethan loftplade: installationsfunktioner

For nylig er loftsplinter blevet anvendt i vid udstrækning i boligindretningen af ​​lejligheder, der bruges til at give perfektion til det ydre af loftet.

Takket være dem opnår indretningen af ​​værelser en vis respekt, loftets hjørner glattes, rummets funktionelle egenskaber fremhæves, rummet bliver visuelt øget eller reduceret.

For at være en ægte udsmykning af ethvert rum, dets organiske del og integreret tilsætning skal materialet, der anvendes til fremstilling af loftsplint, have et pletfri udseende og have fremragende egenskaber.

Disse egenskaber har baguetter lavet af polyurethan.

Tekniske egenskaber af polyurethan loftsplint

Således at læseren ikke har indtryk af, at han har en sløret annonce foran øjnene, lad os begynde med at påpege den største ulempe ved polyurethan-baguetter.

Sådanne baguetter er meget dyrere end lignende produkter fra noget andet materiale.

Selvfølgelig er prisparameteren ikke teknisk, men ofte foretrækker folk at ofre kvalitet for at have mindst en lille besparelse ved køb.

Beslutter at installere en loftsplint, er det bedre at afholde sig fra sådanne besparelser.

Overbevisende beviser for denne erklæring er de tekniske egenskaber, som vi for større klarhed præsenterer for polyurethan baguetter i sammenligning med skumplastik:

De to første parametre nævnt ovenfor taler for sig selv.

Den tredje er lidt forklaret.

Den ekstremt høje fleksibilitet, der er forbundet med polyuretanprodukter, gør det muligt at installere loftlister selv på steder, der har en meget kompleks geometri.

Den er ideel til dekoration af de halvcirkelformede vægge.

Fleksibiliteten og holdbarheden af ​​et sådant produkt sikres takket være gummiet i dets sammensætning, hvilket desuden giver produktets vægt og større densitet.

Denne tæthed gør baguetten helt ikke hygroskopisk, så den kan monteres selv i de mest "våde" rum.

Fastgøring af remmen er lavet med lim.

Forbrugeregenskaber af baguetter lavet af polyurethan

Ovennævnte tekniske egenskaber er udtrykt i disse egenskaber og de muligheder, som polyurethan sokler giver til folk, der beslutter at installere dem i deres lejligheder.

Polyurethans holdbarhed eliminerer husets ejer fra behovet for regelmæssigt at udskifte soklen.

Når du har installeret en sådan loftstøbning, kan du aldrig genkalde det, forudsat selvfølgelig, at der ikke var noget ønske om at renovere indretningen af ​​lejligheden.

Styrken og stabiliteten af ​​strukturen af ​​polyurethan baguetter garanterer fraværet af støvdannelse, som det for eksempel sker med gipslister.

Immunitet mod fugt og lugt gør det muligt at montere sådanne dekorative elementer i køkken, badeværelse og toilet.

Ofte udadtil at være næsten en komplet analog gipsdekoration, er polyurethan soklen meget lettere end den, hvilket også letter installationsarbejdet.

Har en storslået glansoverflade og ikke behøver at male, polyurethan-baguetter har imidlertid fremragende farvningsevne, hvilket giver rigelige muligheder for deres farvenistiske tilpasning til det overordnede farveskema i lejlighedens indretning.

Hvis vi sammenligner polyurethan bundplader med skumplast, er de meget tungere og dyrere.

Men de har så bemærkelsesværdig kvalitet som elasticitet.

Det er simpelthen umuligt at bøje skum lister med en sådan radius som polyurethan dem - de vil briste.

Sammenlignet med polystyren er polyurethan meget mere holdbart.

Det smuldrer ikke og bryder ikke, hvilket er af stor betydning under installationen.

Ud fra forbrugerens synsvinkel er det også vigtigt, at polyurethan loftsplinter kan være af to typer:

 • glat;
 • med et volumetrisk mønster, der ligner stucco.

Tidligere, hvis du ønsker at tilføje nogle kunstarter til stilen af ​​indretning, blev kun gipsprodukter brugt.

Med fremkomsten af ​​nye teknologier har gips et godt alternativ, da enhver lettelse på polyurethan ser meget klarere ud.

Og selve produktet fra dette materiale er uforligneligt mere holdbart, stærkere og lettere.

Sådan vælges en polyurethan sokkel

På nuværende tidspunkt er der ingen problemer med erhvervelsen af ​​polyurethan sokkel.

På markedet er der en vellykket konkurrence mellem europæiske, kinesiske og indenlandske producenter.

Vurderingen af ​​sidstnævnte har længe været ledet af Evroplast-selskabet, som er den ubestridte leder i produktionen og salget af dette produkt.

Historien om dette selskab begyndte mere end et årti og en halv siden, da det åbnede produktionen af ​​skumgummi og bløde møblerelementer.

Udvikler side retninger, selskabet kom til frigivelse af loftet taggrunde, som blev på nuværende tidspunkt dens hovedaktivitet.

Hvordan så i et så bredt sortiment at gøre det rigtige og rimelige valg, så loftplinten passer perfekt ind i hjemmet og giver det endnu mere charme?

Efter at have undersøgt egenskaberne af polyurethan, kan vi konkludere, at dette materiale er det bedste valg til næsten alle forhold.

Ja, fordi i kombination med ophængte lofter er sådanne strimler simpelthen umulige at bruge.

Dette forklares ved, at en tilstrækkelig tung polyurethan baguette nødvendigvis skal være fastgjort til både væggene og loftet.

Sidstnævnte er dog ikke mulig, hvis loftet er suspenderet.

I kombination med det er bedre at bruge baguetter fra skum.

Når man vælger en loftsplint, spiller en rigtig valgt bredde, som afhænger af rummets højde, en stor rolle.

Så i en højde på op til 250 cm bør lister ikke være mere end 2,5 cm brede.

Højden af ​​lofterne reduceres visuelt i nærvær af en bred sokkel.

Hvordan man laver en diode loftbelysning, kan du finde på linket. Hvilke lyskilder er der brug for og hvordan man monterer baggrundslyset.

Læs om teknologien i loftet af gipsplader her. På samme sted om fordele ved dette materiale og typer af lofter.

Hvis du vælger en sokkel, skal du også overveje følgende anbefalinger:

 • Baguette stor bredde er egnet til værelser, hvis højde er mindst 270 cm;
 • mørke farvestrimler anbefales ikke, når der udsmykes værelser med lille højde;
 • Man bør huske på, at vanskelige multi-baguetter er ret vanskelige at skære og deltage i hjørnerne, så arbejdet vil blive forkælet, hvis det ikke er muligt at opnå justering af reliefen i hjørnet
 • Hvis gipsplankloftet er lavet på flere niveauer, så kan du gøre uden soklen eller installere et meget smalt element (ellers vil designet virke for tungt og besværligt).

galleri

Pris af produkter

Prisen på polyurethan baguetter og dekorative elementer er utvetydig, da det afhænger både af producenten og afsætningen, hvor produktet er købt, samt om deres sortiment og dimensionelle egenskaber.

For at få en generel ide om prisparametrene for baguetter og polyurethanelementer, vil vi separat overveje nogle af deres kategorier.

Vi angiver, at standardlængden af ​​hver baguette som regel er 2400 mm.

Glatte baguetter

Produkter, der ikke har et reliefmønster, er de billigste.

Afhængig af profilens bredde og kompleksitet kan prisen variere fra 300 til 4 500 rubler per stykke.

Relief trim strip

Sådanne baguetter, på grund af deres designers rigtighed, ligner gipsformaturerne tidligere i stor efterspørgsel.

Det er klart, at prisen på sådanne produkter skyldes både kompleksiteten af ​​formularerne og deres bredde.

Omkostningerne varierer fra 400 til 4 000 rubler pr. Enhed.

Yder- og indvendige hjørner

En af de sværeste operationer ved montering af loftlister er skære- og dockinghjørner.

Disse vanskeligheder kan undgås, hvis du allerede har købt færdige hjørne strukturer.

Deres omkostninger spænder fra 500 til 900 rubler pr. Vare.

Hjørneindretning

En fremragende tilføjelse til loftplinterne lavet af polyurethan er hjørne dekorative elementer, hvis pris varierer meget bredt - fra 200 til 3.500 rubler for et element.

Funktioner montage loft lister

Udarbejdelsen af ​​polyurethan baguette til installation og selve installationen udføres i overensstemmelse med den generelle metode til montering af loftsplinter.

Samtidig medfører nogle funktioner i baguetter fra dette materiale visse nuancer, som nogle gange påvirker lindringen og undertiden komplikationen af ​​de udførte operationer.

Disse funktioner omfatter frem for alt større vægt og stor fleksibilitet.

Effekten af ​​vægten på installationsprocessen

Da polyurethan er et tæt og vægtigt materiale, skal alle produkter fremstillet af det forsigtigt fastgøres under monteringsoperationer.

Dette indebærer også en begrænsning af brugen af ​​polyurethan bundplader: Som allerede nævnt kan de ikke installeres sammen med stræklofter, fastgørelse, som er umuligt.

Anvendelse af polyurethan fleksibilitet

Denne egenskab af polyurethanprodukter forenkler deres installation meget.

Dette vedrører især dekoration med deres hjælpede afrundede hjørner og afrundede loftsformer.

Ved hjælp af dette formål, for eksempel en baguette lavet af skumplastik, skal den skæres i mange små stykker, med hvilken rundheden er lagt ud.

Stiften af ​​polyurethan er frit buet i overensstemmelse med formen af ​​det dekorerede område og fastgjort i det ved hjælp af lim.

Det er klart, at installationens kvalitet i dette tilfælde er betydeligt højere end ved brug af bundplader fremstillet af andre materialer.

Video om installationen af ​​loftsplint af polyurethan:

Således er loftsplintene lavet af polyurethan et glimrende efterbehandlingsmateriale, som giver dig mulighed for at tilføje ekstra charme til ethvert værelse, samtidig med at der skabes maksimal komfort under arbejdet.

Polyuretan skørt til loftet - vi lim korrekt (7 billeder)

Begynder at reparere opholdsrummet, vælger du selv den type loftdesign. Kvaliteten af ​​afslutningen af ​​loftdelen afhænger ikke kun af de anvendte materialer, men også af overholdelse af en bestemt teknologi. Efter at have færdiggjort hovedfronten af ​​arbejdet, hvilket bringer loftets overflade til den rigtige form, vil det tage endnu et skridt, så det samlede billede inde i værelserne vil erhverve færdige former og konturer. Det handler om at installere loftplanker. Galteli, der bruges i dag til sådanne værker, kan være meget forskellig, bred og smal, med en regelmæssig profil eller med en kompleks relief.

Produkterne varierer også i det materiale, de er fremstillet af, installation og anvendelsesområde. Overvej i denne artikel loftet baguette lavet af polyurethan. Hvor interessant er denne tekniske løsning til lofter og hvad er dens vigtigste træk.

Plinths, cornices, baguettes og grænser lavet af polyurethan - hvad det er

Loftsplanker, på trods af at de ikke er de vigtigste elementer i loftstrukturen, fortjener lidt opmærksomhed. Dette gælder især i efterbehandlingsfasen, når der er et spørgsmål om at give et bestemt kig på det færdige loft. På dette stadium spiller fakta om, hvilket materiale fodboldene er lavet af, en rolle, om de er i stand til at løse spørgsmålet om lofternes design på den måde, som interiøret kræver. Polyurethan skørt til loftet i denne henseende giver et bredt område til aktivitet. Fremragende og varieret design, nem installation og overkommelige omkostninger sætter disse forbrugsvarer på lige fod med produkter som skumafslutningsprodukter.

Reference: Materialet har en høj slidstyrke. Ydelsesegenskaber gør det muligt for soklen i områder, hvor temperaturområdet varierer i et bredt område fra -60 0 til 80 grader.

 • færdige produkter har høj styrke, hvilket sikrer baseboards integritet og beskytter dem mod deformation;
 • miljøvenligt materiale, så det kan bruges aktivt i boligområder (dette er især vigtigt for udlejning af lofter i børnenes værelser);
 • polyurethan sokler, loftkonstruktioner af dem, er modstandsdygtige over for skiftende temperaturforhold (brug af produkter til badeværelsesudstyr, badeværelser og køkken);
 • installation af baguetter på lofter er enkel og nem installation;
 • Højproducerbarhed af materialet giver dig mulighed for at arbejde sammen med ham med almindelige hjemmeværktøjer;
 • På grund af polyurethanens plasticitet har efterbehandling materialer en fremragende teknologisk egenskab - fleksibilitet, som udvider anvendelsesområdet for denne type bundplader stærkt;
 • færdige fabriksprodukter har en bred farvepalet;
 • Polyurethan lister er ideelle til maling, som gør det muligt for dem at gentilde gentagne gange for at matche det ændrede interiør;
 • holdbarhed af produkter installeret på loftet.

Bemærk: Fleksibiliteten af ​​polyuretanskanaler gør det muligt at afslutte kugleformede overflader af enhver krumning. Fleksibel polyurethan loft sokkel giver dig mulighed for at arbejde med formede lofter, søjler, buer og derved skabe en smuk og original indramning af strukturer. Ved hjælp af baguetter af denne type var det muligt at fuldstændigt afstive gipsstøbningen fra forsiden af ​​efterbehandlingsarbejdet.

Anbefalinger, faktisk

Det er vigtigt at huske, at sådanne forbrugsstoffer har stor vægt, så det skal løses ikke kun med lim til loftoverfladen, men også til væggene. Ellers kan den installerede tagskinne strimmel falde under egen vægt.

Til reference: Loftplinten lavet af polyurethan bør ikke anvendes til indramning af stræklofter.

I handelsnetværket er polyuretanloftkornet repræsenteret af produkter, hvis bredde kan variere i størrelsesordenen 5-20 cm. Kornets overflade kan dekoreres med et ornament, og produktets nedre kant kan have et udseende. Produktets længde er som regel standard - 1,5; 2 og 2,5 meter.

Installation af sådanne tagskinner vil kræve en vis færdighed, især når det kommer til at arbejde med hjørner indendørs.

Arbejde med installation af polyurethan sokkel

Sokkelloftet polyurethan har et bredt anvendelsesområde. Færdige produkter er perfekt kombineret med udsmykningen af ​​vægge med keramiske fliser, der anvendes sammen med plastpaneler. Til gipsophængede systemer, især til lofter på flere niveauer, er sådanne fileter en rigtig "magic wand", så du kan skabe loftoverflader af enhver krumning.

Metoder til installation af forbrugsstoffer har nogle forskelle fra traditionelle teknologier til installation af loftsplinter. Som regel anvendes polymerbaseret lim til installation, som påføres på kanten af ​​profilen ved siden af ​​væggen og til loftoverfladen.

Det er vigtigt! Hovedkravet til lim - stoffet skal tørre hurtigt, så den monterede del af tagpladerne hurtigt fastgøres i den ønskede position. Brug til dette formål lim "Moment" eller flydende negle. Silikoneforseglingsmidler kan i dette tilfælde være et godt alternativ til klæbemidlet.

Ifølge eksperter inden for lejlighed design, den bedste måde at installere polyurethan loft fileter er kit. I denne situation vil både loftet og tagene og væggene være en konstruktion i ét stykke, der skjuler alle fejl og uregelmæssigheder, der er lavet under installationen. Når du limer tapetet i rummet for at fjerne cornices behøver du ikke.

Udvælgelse af materialer

Før du begynder arbejde på loftet med efterbehandling, er det nødvendigt at bestemme mængden af ​​forbrugsmateriale, hvilken du vælger en loftpose og hvilken form.

Forbruget er taget fra beregningen: Rummets omkreds er opdelt i længden af ​​en slat. For eksempel: P / L, hvor:

P - omkredsen af ​​rummet

L - En baguettes længde.

Som følge heraf opnår vi: 20/2 = 10 stk. For at udstyre lofter i et rum med en omkreds på 20 m, kræves 10 basisplader med en længde på 2 meter. Men glem ikke at du altid har brug for reservedele. Så, du kan tilføje en anden sokkel til resultatet, som en reservedel. Dette vil være den ideelle mængde forbrugsstoffer, der er nødvendige for jobbet.

Hvad er levering af forbrugsstoffer? Sagen er, at når man skærer hjørner, forbruges den omkring 10 cm af produktet, fra hver kant.

Som et supplement til ovenstående skal du mindes om omhyggelig håndtering af materialer. Når du transporterer, skal du forsøge at undgå at påvirke materialet og kraftige bøjninger. Før arbejdet skal et forbrugsstof fremstillet af polyurethan, der er klar til montering, efterlades en dag i lokalet, hvor installation og montering af loftsplint af polyurethan vil blive udført. Denne forholdsregel skyldes, at materialet vil genoprette sin naturlige form og tilpasse sig de interne temperaturforhold.

Der er en bemærkning: I færdiggørelsesarbejderne, når man arbejder med polyuretanrør, skal den adskilles af produkter efter den type hjørner, der dannes under installationen af ​​tagringene. Som regel sælges færdige produkter med vinkler på 30,45 og 60 grader. En sådan gradering i hjørnerne gør det muligt at vælge mere præcist færdige produkter til montering ved vægge og loftoverfladen. Derudover kan du i tillæg til de færdige produkter altid købe separate hjørnesegmenter, takket være, at du kan få den perfekte forbindelse af baguetter til krydsningspunkterne.

Direkte montering af baguette på loftet

Når alle de brugt fragmenter af den fremtidige cornice er forberedt og lagt ud på gulvet omkring omkredsen af ​​rummet, er det fashionabelt at fortsætte med deres installation. For at forstå, hvordan man limer en polyurethanloftsokkel, lagt i fragmenter, følg den traditionelle, beprøvede teknologi.

Lægning af baguetter til afslutning af loftet udføres kun på tørre og rene paneler. Forbered de nødvendige værktøjer og inventar på forhånd. Du kan ikke undvære en monteringskniv, hacksav, metal, to typer lim, en spatel og fintkornet sandpapir.

Installation starter fra væggen og fra hjørnet, der ligger overfor indgangen til rummet. På bagsiden af ​​produkterne er der specielle riller - hylder til lægning af lim der. Efter påføring af limskørtet trykt på installationsstedet. På grund af den hurtige tørring af klæbemiddelet sker koblingen af ​​det monterede fragment til væggene øjeblikkeligt. Efter at have savnet slutdelen af ​​det installerede element fortsætter vi med at anvende klæbende sammensætninger til et nyt stykke sokul. På denne måde er loftsplinten lavet af polyurethan omkring rummets omkreds.

Bemærk: I tilfælde af store huller mellem tagskægget og væggen skal du heller ikke prøve at skubbe en ny del lim ind i hullerne. Lad det for senere! Efter færdiggørelsen af ​​arbejdet for at behandle kløften.

Der skal lægges særlig vægt på montering af hjørner. Når du arbejder med stusl, pas på og brug ikke for meget indsats på materialet. Ursaven skærer en baguette fra polyurethan ret godt og rent. Klippet på steder drak, håndter monteringskniv og fint sandpapir. Hvis du ikke havde en flip-flop på hånden, skal du bruge en skabelon lavet i form af hjørnerne på dit værelse.

Afslutningsvis

Har du en ide om, hvordan fragmenter af cornice er skåret, hvilken metode bruges til at lægge de færdige elementer i lærredet og hvad der skal limes til polyurethanloftets sokkel, kan du komme til arbejde.

Du kan forlade den færdige kant som den er, eller male den i nogen af ​​de valgte farver. Til sådanne værker anvendes akrylmaling og latexmaling. Malingen skal påføres i to lag, uanset hvilken lim og kittestoffer der vises. Som følge heraf har vi følgende fakta at huske:

2. Polyurethan bundplader er holdbare og fleksible, velegnede til arbejde med radiale overflader.

3. Polyuretanskanaler har følgende egenskaber:

 • miljøvenligt materiale;
 • bekvem og nem installation
 • brugbarhed og holdbarhed
 • forholdsvis overkommelig pris.

4. For montering af taggitter skal du have det rigtige sæt værktøjer:

 • samling kniv;
 • nedstryger;
 • to typer lim;
 • miter box;
 • sandpapir;
 • kit.

5. Efter installationen af ​​tagskægget er de dannede revner fyldt med et kit

6. Til måling af baguetter anvendte akrylmaling.

polyurethan baguette til malerier

Hovedkriteriet i valget af baguette er materialet. Dette tager højde for stilen, hvor billedet blev malet, dets dimensioner og specificiteten af ​​det indre, hvor lærredet placeres. I Moskva og regionen tilbydes forskellige typer rammer, så du kan vælge, styret af grundlæggende krav. Den mest populære baguette lavet af polyurethan til malerier. Disse produkter har mange klare fordele, der medfører stor efterspørgsel. I vores butiks online-butik kan indbyggerne i Moskva og regionen købe flotte og smukke rammer i forskellige stilarter.

Polyurethan baguette til malerier, dens funktioner

I høj grad populariteten af ​​polyurethan baguette på grund af overkommelige omkostninger. Den traditionelle træramme udsmykker klassisk sengetøj. Men disse eliteprodukter kan kun købe ejere af høje indkomster. Plastanalog polyurethan er mange gange billigere, er tilgængelig for hver forbruger.

Polyurethan baguette til billeder tiltrækker købere ikke kun lav pris. Det har mange kvaliteter, der giver fordele, selv i sammenligning med træprodukter. Polyuretan rammer:

 • besidder minimumsvægten
 • de er yderst modstandsdygtige over for ydre påvirkninger;
 • Fås i et stort udvalg.

Let polyurethan skaber ikke en belastning. Et billede kantet med en sådan ramme kan hænge på enhver væg. Som enhver anden plastik forringes ikke polyurethan fra udsættelse for fugt eller temperaturchok. Rammen af ​​dette materiale bevarer sit oprindelige udseende i lang tid på badeværelset, i landet, på terrassen mv.

Polyurethan er perfekt støbt og malet, hvilket giver mulighed for at producere produkter i et stort sortiment. Den dekorative baguette kan hentes til ethvert interiør. I rækken er der forskellige typer rammer fra dette materiale.

Glatte og præget rammer passer perfekt til koncise moderne stilarter. Det klassiske billede kan indrammes i en udgave med en efterligning af udskæring, stucco osv. De moderne teknologier, der anvendes i dette område, gør det muligt at opnå den maksimale lighed af polyurethanrammer med analoger af træ.

Professionelt design i polyurethanramme

Det er vigtigt ikke blot at vælge rammen korrekt, men også at tegne lærredet i overensstemmelse med reglerne for udførelse af dette arbejde. Polyurethan er et slidstærkt materiale, men i håndtering kræver det visse færdigheder. Du kan bestille en webdesign af kvalificerede specialister fra vores værksted.

Vi tilbyder en polyurethan baguette til malerier i et stort sortiment. mestre:

 • vil hjælpe dig med at vælge rammen med billedstilen, indvendige funktioner;
 • hvis det er nødvendigt, vil blive valgt til registreringsmåtte
 • pænt, kvalitativt sæt lærredet i rammen.

De lave omkostninger ved polyurethan, moderate takster for tjenester vil give dig mulighed for at arrangere et lærred med anstændige omkostninger uden betydelige omkostninger. Vores værksted leverer ordren til distrikterne i hovedstaden og Moskva-regionen.