Loftet med bjælker, hvordan man slår det syntes højere

God tid på dagen, kære elskere og fagfolk. I den nye lejlighed i rammemuren i midten af ​​hallen på loftet er der sådan en betonbjælke. Hvad skal man gøre med det? Er der nogen lignende oplevelse? Jeg ville være taknemmelig, hvis du deler.

Eksperter besvarede spørgsmålet

Bedste svar

Interessante tilbud

Andre spørgsmål om dette emne

De begyndte at lave reparationer i maj, så det var vendingen til lofterne, se, hvad de skitserede for os, og del din mening: mit værelse er min søns rum, hovedbelysningen vil være intern, dvs. Der vil være en LED stripe på kanterne af hc bokse, måske et eller andet sted.

Min mand og jeg besluttede at diversificere lejligheden på en eller anden måde. Nu er hun på scenen for at bygge vægge (huset blev bestilt, bare et frit layout). Og så fandt jeg ud af glasblokke på internettet. Jeg kunne godt lide ideen. Vores køkken-stue er simpelthen ikke meget lys. Her er vi.

hjælp, pozhalousta ideer. i stuen er jeg en søjle med en bredde på 110 cm. Jeg vil virkelig bygge der noget som en dekorativ pejs med en mantelpiece mv.

Hej, vi løser nu problemet med layoutet af lejligheden. Der er et foreløbigt layout. Det er nødvendigt at adskille soveværelse og stue. Hvilket materiale er bedre at lave denne partition? Vi antog - en mursten, men vores reparatører anbefaler os.

Hej alle sammen! Har du brug for rådgivning, hvor er det bedre at bestille stræklofter i Tyumen? I hvilket selskab. Til høj kvalitet og billig. Hvem har oplysninger, vær venlig at dele den, vi har brug for meget!

Bjælke på loftet: Eksempler på hvordan det kan smukt slået

Du må ikke antage, at overlapningen kun er nødvendig for installation og styrkning af bygningen. Hvis du ved hvordan man kan slå bjælken i loftet, kan den blive en selvstændig del af interiøret og en smuk dekoration. I vores artikel har vi samlet de bedste ideer til design af bjælker som designelement.

Fordelene ved at bruge bjælker i design

Bjælken på loftet kan ikke kun være dekoration. Dens brug har en række fordele, som vil tjene som en bonus til det originale interiør:

 • Hvis du beslutter dig for at lægge et gipsplankloft, vil strålen bidrage til at skjule leddene mellem arkene. Dette vil have en positiv effekt på overtrækets overordnede udseende.
 • Hulbjælker giver dig mulighed for at skjule ledninger, rør og andre kommunikationer i dem.
 • Hvis du ønsker det, kan du bruge dem til at installere yderligere belysning - for eksempel at montere den direkte i bjælken eller gøre den til en slags ramme til LED-bånd.
 • Brug af lofter som et element i indretningen giver dig mulighed for at understrege stilen på rummet;
 • Suspended strukturer såsom lamper, dekorationer og endda fjernsyn kan fastgøres til bjælker af slidstærke materialer (sten, træ, metal).

Selvfølgelig bør vi ikke glemme hovedfunktionen - transportøren, især i private hjem. Men i moderne design benyttes bjælker i stigende grad som en stilistisk enhed. Vi foreslår at blive bekendt med vores fotosamling for at forstå, hvad implementeringen af ​​en sådan ide kan se ud.

Eksempler på brugen af ​​bjælker i det indre

Der er mange design ideer, der giver dig mulighed for at dreje en stråle fra et strukturelt element til en smuk dekoration.

Lige træbjælker, der er kontrasterende i farver med loftet, ser meget godt ud i et klassisk interiør. De tilføjer monumentality, samtidig med at rummet bliver bredere.

Loftet ser tykt ud og præges, og yderligere kilder til spotbelysning hjælper med at forbedre effekten.

Grove bjælker af naturligt træ kan fremhæves ved efterligning af en sten på væggen - så rummet vil se frisk og usædvanligt ud.

Prøv dog at undgå mørke overlappende toner - de kan virke grove.

Bærebjælken understreges positivt af tyndere vinkelret tværsnit med kontrastfarver. Fremhæv det med spotlights for mere effekt.

Denne teknik er god til både store og små værelser - det giver visuelt plads og det ser godt ud. Det er bedst at bruge det mellem køkkenet og den åbne balkon - så du kan effektivt zone værelser.

Forresten er det ikke nødvendigt at holde fast i lige linjer. Hvis strålen bruges som et element af indretning, og ikke som en understøttende struktur, kan det godt regnes.

Denne løsning vil skjule ledningerne og ser bare smuk ud. Det vigtigste er at omhyggeligt designe mønsteret, så det er i harmoni med resten af ​​rummet.

Som eksempel valgte vi multidirektionelle stråler, der afviger fra hesteskorammen lampen - en simpel men effektiv teknik, der giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet.

Til indretningen i stil med højteknologiske metalbjælker passer. De ser usædvanlige ud, og du kan vælge næsten enhver form. En sådan luftig relief stråle som i billedet er mere velegnet til rummelige værelser - det gemmer meget af rummets højde.

En god bonus: Metal er et af de stærkeste materialer. Derfor kan du bruge designet til at hænge lysekroner og dekorative elementer.

Men i det klassiske interiør kan metalbjælker se smukke og passende - det vigtigste er at vælge koncise lige linjer og en diskret skygge.

I dette tilfælde er det bedre at vælge et træloft - kontrasten af ​​de to materialer ser meget imponerende og stilfuldt ud.

Det er bedre ikke at forsøge at eksperimentere med farve - ikke hver maling vil falde godt på metalen, og det er ret svært at finde den rigtige løsning.

Åben loftsbjælker er mere velegnet til stuer og haller i et to-etagers hus - det vil sige værelser hvor deres brug tillader højde.

Volumen figurerede elementer ser stilfulde ud og føjer varme og komfort til rummet. Brug dem som ramme til små pærer - effekten bliver simpelthen magisk.

Hvis du ønsker, kan du droppe en søjle fra samme materiale fra loftet - en simpel men elegant modtagelse.

Åbningsbjælker til konkave stræklofter ville være passende i et privat hus og i en lejlighed med høje vægge. De ser meget usædvanlige og originale ud, samtidig med at de tilføjer rummelighed og luftighed visuelt.

Det er bedre at bruge kontrasterende toner af en gamma - varm eller kold, for ikke at skabe en visuel modsigelse mellem dem.

Spredt over bjælker spotlights, vil denne effekt intensivere. Denne metode er god til store værelser i klassisk stil. Men at eksperimentere med farver kan du finde en løsning til mere moderne designtyper.

Ikke nødvendigvis begrænset til standard træ nuancer eller irriterende sort og hvid. Du kan nemt male bjælker i enhver farve du kan lide - eller endda nogle få! Men i dette tilfælde skal du følge et par regler:

 • Sørg for, at den valgte palette kombineres med hinanden.
 • Husk at i et harmonisk interiør skal der ikke bruges mere end tre eller fire hovedtoner. I modsat fald bliver designet for motiveret og kedeligt for øjnene.

Ellers afhænger alt af din fantasi!

I et privat hus af træbjælker kan designes... hele loftet. Volumetrisk reliefrum, belyst indefra - en temmelig usædvanlig designteknik. Husk dog, at højden af ​​væggene skal være passende.

Som du kan se, er brugen af ​​bjælker i den moderne byggevirksomhed ikke kun en nødvendighed, men også en elegant designteknik, som gør det muligt at supplere atmosfæren i næsten ethvert rum.

Sådan slår du bjælken på loftet. Arter. Bjælker i forskellige stilarter af interiør. dekoration

Vil du lave et design i stil med et landsted? Et af kendetegnene ved dette interiør er bjælker. Hvis mange mennesker i lejligheder er bange for at bruge dette element af indretning, så i landet huset er stedet for dem!

Nogle gange sker det også, at du skal maskere de eksisterende understøtninger i loftet, som stærkt rager nedad. Du spekulerede sikkert på hvordan man slår takstrålen? I dag vil vi tale om det.

Hvordan man laver bjælker i loftet.

Varianter af dekorative bjælker

Bjælker er lavet af træ, metal eller polyurethan.

 • Den klassiske version - træbjælker til loftet er lavet af egetræ, aske, fyr. De kan være integrerede eller hule indvendige, hvilket er særligt godt til at gemme forskellige kommunikationer under dem.
 • Metal bjælker, som regel, er meget tunge, så de skal fastgøres "tæt".
 • Polyuretanbjælker har en forholdsvis lille vægt, de kan frit fastsættes uafhængigt. Fordelen ved dette materiale er, at den ikke er bange for fugt og ikke absorberer lugt, så du kan bruge den i næsten ethvert rum. Derudover kan polyurethan efterligne mange teksturer og farver, såsom træ.

Design med brug af dekorative bjælker

I begyndelsen blev bjælkerne brugt som en støtte til loftet og tog hele belastningen på sig selv. Over tid begyndte de at skjule under loftet, men i det seneste har mange designere begyndt at bruge i deres interiør.

Bjælker vil organisk passe ind i designet:

Tip! Deres antal og størrelse skal vælges afhængigt af rummet i rummet.

Zoning lokaler ved hjælp af bjælker.

Af den måde kan selv den mest almindelige dekorative loftbjælke udføre nyttige funktioner. Du kan vedhæfte usædvanlige lamper eller lysekroner hængende fra kæder på den. Du kan også zone et stort værelse med velplacerede bjælker i loftet.

Bjælker i forskellige stilarter af interiør

Træbjælker bruges normalt i stilarter domineret af træ dekorative elementer:

 • skandinavisk;
 • Village;
 • Country musik;
 • Eco;
 • viktoriansk;
 • Provence;
 • Middelhavsstil...

Til højteknologisk stil anvendes der normalt metalbjælker, som understreger den præcise og praktiske indretning af rummet.

Skjul eksisterende bjælker

Nogle mennesker tænker på, hvordan man laver en loftstråle, mens andre "heldige" forvirrer sig over, hvordan man skjuler det.

Lad os se på muligheder for at slå bjælkerne i loftet.

 1. Det første der kommer til at tænke på er at lave usædvanlig belysning på dem. På bjælkerne selv kan du installere de indbyggede lamper eller vedhæfte dem til fjederbelægningerne.

Sådan skjuler du bjælken på loftkassen med belysning.

Tip! For at strålen ikke skal skille sig ud, gør den den samme farve som loftet. Hjørner kan udjævnes med en loftsplint.

 1. Udover belysning kan strålen påføres tegning eller ornament til stilen på dit design. Til denne mulighed kan nævnes tapeter og spejle. De vil visuelt øge loftets højde.

Sådan lukkes en stråle i loftet med et spejl.

 1. Hvis strålen er i køkkenet, så kan du bruge den som en hænger til køkkenredskaber, der sikrer rækværket på det.
  Desuden kan du installere baren, og du får en ø i køkkenet. Denne metode kan ofte ses i fremmede film.

Hvordan gemmer bjælkerne på loftet i køkkenet.

 1. Hvis strålens størrelse ikke er meget stor, så kan du gemme den med en polyurethan falshbalki. Det vil se smukkere ud end standardbeton eller jern.

Sådan skjuler du bjælken på loftet ved hjælp af foringen.

 1. Halvdelen er oftest dekoreret med reb. Denne teknik bruges ofte i øko-stil, middelhav og land.


Men hvad skal man gøre, hvis strålen ikke ser æstetisk ud, og det er umuligt at forkæle det på nogen måde? Hvordan gemmer loftet bjælker helt?

I dette tilfælde vil den bedste løsning være at skjule det under et suspenderet eller nedhængt loft. Der er mange sorter af dem, og det er ikke nødvendigt at lave loftet helt, du kan bare lave en kasse med gipsplader. Rammen vil se i dette tilfælde i form af bogstavet P.

Det er nødvendigt at fastsætte rammens ramme til loftet, det er umuligt at bore huller i bjælken selv, ellers vil det miste dets egenskaber.

Vigtigt at vide! Mindste indrykning af gipsvæggen konstruktion fra bunden er 15-20 centimeter, og strækloftet er 2 centimeter.

Hvis du tillader bjælkens placering, kan du gøre sin ulempe til en fordel. Lav en indbygget garderobe og helt gem den. Meget nyttigt lagerplads vises.

Som du kan se, ved at bruge små detaljer ved første øjekast, skabes et smukt og behageligt interiør. Vis din fantasi til det maksimale, og du vil helt sikkert få en eksklusiv designerrenovering. Vi håber du finder en måde for dig selv at slå bjælken.

Bjælker i loftet - den oprindelige løsning af det moderne interiør (100 billeder)

I de seneste årtier har indbyggere forsøgt at bo udenfor byen så tæt som muligt på moderne infrastruktur. Ankommer efter en hård arbejdsdag fra en støjende storby, har folk en tendens til naturens naturlige skønhed, varmen i familiens ild og enkeltheden af ​​hjemmet komfort.

Rustik stil hjælper med at skabe en atmosfære af fred og ro i det indre. Det tiltrækker ikke kun indretningens originalitet og naturlighed, men også muligheden for at redde familiebudgettet, så meget der kan gøres med egne hænder.

Et særligt sted i dette indre er optaget af bjælker i loftet, der forvandler designet og positivt påvirker rummets mikroklima.

Hvilken stil er passende bjælker

Moderne designere mener, at dekorative bjælker på loftet vil dekorere interiøret i enhver stil. De passer perfekt i både klassisk og trendy design. Det er vigtigt at vælge den rigtige kombination. Foretrukne dekoratører giver følgende stilarter:

Klassisk interiør. Glatte, klare træbjælker i loftet vil tilføre sofistikeret, understreger enkelheden og sværhedsgraden af ​​møbler og gulv. Elegance vil give en kombination af mørke bjælker på et lyst loft samt malingselementer i delikate farver.

Stilens luksus vil fremhæve bjælkens dekoration med vignetter, udskæring eller maleri. Både lejer og dekorative designs vil gøre.

Moderne. Moderne design indebærer brugen af ​​klassiske modeller, malet i en lys kreativ farve. Oftere brugt falske bjælker. Velkommen til at installere baggrundslyset, så du kan zone i rummet.

Land (rustikke) indebærer brug af naturlige materialer (farvet træ, sten) eller dekorative strukturer, dekoreret under træet. Ofte gives materialet effekten af ​​aldring.

Victoriansk stil. Arkitektens aristokrati understreger bjælkerne fra mahogniet indrettet i den gamle stil.

Provence. Fans af fransk nåde passer perfekt perfekt hvide dekorative bjælker.

Loft og hi-tech. Bjælker imiteret som metal i kombination med murværk vil fremhæve stilheden og praktiske stil.

Husk at hovedfaktoren når du vælger en stil er rummet i rummet. En række strålekonstruktioner, der skaber en visuel effekt, kan både øge og formindske rummet.

Typer af strålekonstruktioner

Bjælkerne på loftet i indretningen er designet til at udføre to hovedopgaver: at dekorere rummet eller være en understøttende struktur. Materiale til deres fremstilling anvendes afhængigt af destinationen. Hvis rammen holder taget, er de normalt lavet af holdbare materialer.

Det er oftest et naturligt træ (masser af aske, fyr, gran, eg), metal eller beton. Deres ulempe er sværhedsgraden og de relative høje omkostninger ved konstruktion. Ofte kan sådanne mønstre findes i landhuse.

I lokalet i lejligheden type til at dekorere interiøret passer til mulighederne for materialer med efterligning af naturligt træ: polyurethan og gips. Produkterne er lette, hule indvendige, for at skjule kommunikation.

Nem fikseringssystem giver dig mulighed for at installere strukturer uden hjælp og spar budgeten betydeligt. Vandfaste egenskaber ved falske vægge tillader installation i rum med høj luftfugtighed.

Du kan simulere metalstrukturer med dekorative plast- og aluminiumstråler.

Nymodede og lave omkostninger i dekorationsverdenen betragtes som glasstråler fra naturligt og organisk glas. Med deres hjælp kan du arrangere loftet i det indre af enhver stil. De vil give airiness til rummet og fylde det med lys.

Farverne og placeringen af ​​bjælkerne

Dekorative bjælker i loftet er designet til at give tekstur og lindring til rummet. For at opnå denne effekt kan du bruge farvevariationer og den korrekte placering af loftkonstruktionerne.

I stuer ser parallelle bjælker sig godt ud i kontrast til loftets hovedfarve. En win-win design-løsning, perfekt til landehuse, vil være bjælker af naturligt træ i tone med loftet, andre indvendige genstande under træet vil være en vidunderlig tilføjelse.

For stuer og soveværelser passer bjælker af ethvert materiale, lagt med et gitter og et juletræ. Trenden i sidste gang - design af loftsrum på denne måde.

Når du vælger farve nuancer af bjælkelofter, kan du lade din fantasi strejfe. Den foreslåede farvepalette åbner mulighed for designere. Du kan bruge de klassiske farver og samtidig tilføje lyse trendy nuancer.

Du kan kombinere farven på loftkonstruktioner med væggenes farve, samt med en række tekstiler og andre dekorative elementer.

De mange muligheder for loftbjælker og designløsninger vil give mulighed for at legemliggøre nogen, selv de mest sofistikerede ideer.

Når du vælger farven på falske perler, husk at hvid gør pladsen vægtløs, mørke nuancer skaber besværlig og tung, sort giver rummet sværhedsgraden og rytmen, mens træstrukturer køler indretningen mens du giver en idyll.

For hvilke værelser er loft bjælker egnede

Moderne kunstnere meget ofte i moderne interiør foretrækker design af bjælker i loftet, og foretrækker ikke at skjule lejegulve.

Denne design løsning er velegnet til ethvert værelse, det være sig en lejlighed, et kontor eller et landhus. De vil perfekt dekorere køkkenet, vil tilføje en zest til stuen og soveværelset, organisk passe ind på kontoret og gangen.

Hvordan dekorere en stråle i loftet, hvilken type og hvor mange elementer der skal bruges, afhænger direkte af det anvendte rums areal. Især ofte er muligheden for bjælkelofter brugt til zoneinddeling.

Hvad er gode bjælker i interiøret

Bjælker på loftet kan ikke bare udføre en dekorativ funktion, men også blive en nyttig del af det. Dette fremgår tydeligt af billedet af bjælker på loftet. Hvad er de gode til? Overvej blot nogle eksempler:

Visuelt ændre størrelsen af ​​rummet, loftet og højden af ​​væggene. For at skabe en firkantet effekt placeres bjælker og parket parallelt med den korte væg. Tillade elementer af indretning på væggen, visuelt lave højt til loftet. Ændring af loftets geometri gør det muligt at placere bjælkerne sildben og søjler.

Tillader funktionelle områder. I stuen kan spisepladsen betegnes med et net af flere bjælker. Du kan opdele køkken og opholdsstue ved hjælp af en bar og en bjælke monteret over den.

Skjul kommunikation. Hulkonstruktion hjælper med at skjule ledninger og rør.

Bliv en del af belysningen, der fungerer som en æske til belysningsenheder, samt fixere til lysekroner. LED-belysning indbygget i bjælker ser harmonisk ud i interiøret, hvilket skaber effekten af ​​svingende strukturer.

Udfør fastgørelseselementer. De kan hænge en stol, gardin, der bruges som hylder, stande.

Bjælker i loftet - en fremragende designløsning. Det vigtigste er at beslutte om genopbygningen, og et behageligt og hyggeligt hjem vil være et godt sted at slappe af fra hverdagens trængsel og travlhed.

Sådan skjuler bjælker i loftet

> Reparer Blog> Nødvendig

Sådan slår du bjælkerne på loftet 2

Disse dage har længe været i fortiden, på et tidspunkt hvor bjælkerne i loftet kun var i landdistrikterne. Det skal også understreges, at de i dag ikke kun spiller rollen som støtte til taget, men også har en dekorativ funktion. Bare på grund af sidstnævnte foretrækker mange at installere dekorative bjælker, ikke kun i forstæder, men også i bylejligheder. De vil se unikke og usædvanlige, men kun hvis de er korrekt slået. Næsten om, hvordan man kan slå bjælkerne på loftet i en lejlighed og et forfalsket hus, vil vi fortælle i denne artikel.

Dekorative bjælker

For at supplere indretningen er det ikke nødvendigt helt at ombygge taget og starte en dyr reparation, det vil være nok at købe dekorative bjælker og installere dem på loftet. I en specialbutik er det muligt at finde bjælker af tre typer:

Den klassiske mulighed er træbjælker til loftet. De er lavet af aske, fyr og eg. De kan være faste eller hule indeni, hvilket vil tillade at skjule forskellige kommunikationer.

Tidligere blev bjælker maskeret, men nu indgår designere i indretningen af ​​forskellige rum, hvor de passer organisk. Det kan være:

En anden unik løsning vil være zoneinddeling af rummet. Dette gælder især for en studie lejlighed eller et landsted med store værelser. Det er nok at placere bjælkerne korrekt i loftet. Hvis du ser på stilarter, hvor træets elementer i indretningen indtager en ledende stilling, er det muligt at fremhæve:

 • skandinavisk;
 • land;
 • country musik;
 • øko;
 • Provence;
 • Middelhavet.

På bjælkerne er det desuden muligt at lave lamper eller lysekroner med kæder.

Design funktioner

Når du planlægger indretningen, skal du være opmærksom på alle detaljer, derudover den mindste. Når det kommer til bjælker, er der et par muligheder: at slå hele overfladen eller udstede den delvist ved at lave strenge designs. Det er muligt at lægge bjælker ved hjælp af forskellige metoder, mens du håber på din egen smag og skøn, så du bør ikke begrænse dig til reglerne.

Der er et par nuværende måder at afslutte træbjælker på loftet:

 1. Børstet. Denne teknologi gør det muligt at fremhæve træets tekstur. Masters efterligner udover spor af barkboblen. Bjælkerne forvandles efterhånden til anerkendelse, og ydersiden vil give indtryk af, at lejerne er i et forfalsket hus, der er mere end 200 år gammelt.
 2. Brandbehandling. Dette er teknologien for unaturlig træ aldring. En lodningslampe og specielle børster er nyttige til denne metode.
 3. Vintage stil. For at opnå det så loftet med bærende bjælker som en gammel, måske ved hjælp af specielle maling og lakker.
 4. Etnisk stil. Det er nødvendigt at inkludere smedede elementer og garn i interiøret.
 5. Klassisk stil. Et særpræg - enkelhed, det er det, der giver dig mulighed for at skabe en atmosfære af komfort og varme.

Nogle designs involverer overgange fra loftet til væggen. Sammen med dette vil bjælker kunne give en raffineret europæisk stil til et værelse.

I et forfalsket hus

Ofte i forstadsbygninger, som bruges i sæsonen (sommer), bliver færdig hurtigt ubrugelig og taber sit attraktive udseende. Dette er især almindeligt i et træhus, da træ er udsat for væske og fugt. For at kunne returnere et præsentabelt udseende til bjælker er det muligt:

 • demontere gamle bjælker og installere falske bjælker lavet af polyurethan (dette materiale efterligner trætekstur godt);
 • at dekorere strukturen med reb, skabe et interiør i nautisk stil;
 • skjul fejl på overfladen med maling eller lak;
 • i tilfælde af åbenlyse fejl, kitt og primer overfladen, i slutningen af ​​hvilken du vil anvende maling;
 • ikke bare male bjælkerne, men også anvende dem til at male manuelt eller med stencils.

Derudover er der et par anbefalinger vedrørende stilen på det indre rum. For eksempel blander den højteknologiske stil godt med jern nuancer, originalitet vil tilføje ledninger, som ikke skjuler, og enkle lyspærer til belysning. Hvis vi taler om landestil eller Provence, så vil et hvidkalket loft være mest hensigtsmæssigt mod kulisser af spændende bjælker.

Ved maling af bjælker er det ikke nødvendigt at give præference for naturlige (brune) og pastellfarver. Ved at vælge fængende farver er det muligt at tage en fængslende anklage på loftet.

Maskering af cementbjælker

Nu skal vi overveje de vigtigste måder, hvordan det er muligt at slå bjælker på et loft i huset under forskellige forhold.

 1. Bjælker i køkkenet. I dette tilfælde er det muligt at fortsætte som følger: bjælkerne sænkes under loftet og fastgøres i fast tilstand. Kroge er fastgjort til strukturen, hvor det er muligt at hænge opvasken, køkkenredskaber, produkter (hvidløg, løg eller ubehagelig peber), duftende urter, tørrede blomster og meget mere. Særligt godt vil det se ud i et hus med højt til loftet.
 2. Hvis strålen er i god stand, så er det muligt at fastsætte den hængende stol eller svinge på den. De passer perfekt ind i stuen. Det er grundlæggende vigtigt ikke at glemme, at hvis det kommer til imitation, så er denne mulighed uacceptabel.
 3. Belysningssystem I dette tilfælde skal du placere lamperne, der er lavet under gamle dage, for eksempel vil det se ud som enestående i den store hall af en lysekrone i form af et hjul med lyskilder i form af stearinlys. Derudover er det muligt at opgive den centrale lyskilde og bruge spotlights, som er monteret på alle bjælker eller gennem en.
 4. LED strip. Dette er en luksuriøs og moderne mulighed. LED-strimler er monteret ved krydset af bjælken og loftet for at gøre dem mindre mærkbare. Så det er muligt at tage loftets effekt op i luften.
 5. Falske bjælker. På et tidspunkt, hvor et eller et par elementer har mistet deres attraktivitet, og deres struktur er blevet ødelagt, er det muligt at erstatte dem med mere billige polyuretanmodeller. De efterligner træstrukturen godt.
 6. Tekstiler. Når det drejer sig om loftets design i soveværelset, er det muligt at bruge bjælkerne til at danne en baldakin. Her kommer de mest populære muligheder: cornice, ringe og tovværk. Det er muligt at hænge materialet på en kaotisk måde eller ifølge en planlagt ordning, f.eks. Nær sengen. Denne metode vil tilføje en følelse af lyshed, vægtløshed og romantik.
 7. Rope dekoration. Hvis det ikke er muligt at udføre andre muligheder, er det muligt at fastsætte dekorative reb langs konturen af ​​cementstrålen.

Muligheden for installation af LED-bånd vil være egnet til moderne stil eller til et barns værelse.

Hvad skal man gøre, hvis cementstrålen ikke kan forklæbes? Under disse forhold er det nødvendigt at udføre en suspenderet konstruktion af gipsplank eller strækloft. Det er muligt at lave en kasse i form af bogstavet "P" fra gipsvæggen. Løs denne kasse for at blive rettet specifikt til loftet og den tilstødende væg. Det anbefales ikke at bore ind i strålen, da det kan miste dets egenskaber.

Desuden kan denne ulempe omdannes til en fordel, hvis betonbjælken er placeret lodret. For eksempel lave en indbygget garderobe. Dette vil helt skjule den eksisterende stråle, og i et øjeblik vil der være en stor mængde lagerplads.

Fuldstændig eller delvis forklædning

Ofte beslutter ejerne helt at skjule bjælkerne fra udsigt, men det er kun muligt at lukke kun mellemrummet mellem bjælkerne og lave loftet. I dette tilfælde anvendes følgende typer lofter og materialer:

Den mest værdifulde og raffinerede er det coffered loft. Udover bjælkerne giver dette design mulighed for oprettelse af andre elementer, for eksempel celler, fordybninger og gardinstænger. Formularen af ​​patroner er mulig som helst:

Ved anvendelse af en delvis forklædning er det muligt at skjule fejl og mangler i loftet og samtidig forlade bjælkerne i det indre rum.

Hvis der i dit hus er loftbjælker, så er salvelse fra dem den værste beslutning. Da det er muligt at bringe en fremhævning til det indre af et værelse med minimal tid og penge, skal du bare rette de eksisterende konstruktive højdepunkter korrekt.

Læs ud over dette:

Mulighed for at afslutte loftet i huset

video

Alle faser af efterbehandling af træbjælker i følgende materiale: