Bjælke på loftet: Eksempler på hvordan det kan smukt slået

Du må ikke antage, at overlapningen kun er nødvendig for installation og styrkning af bygningen. Hvis du ved hvordan man kan slå bjælken i loftet, kan den blive en selvstændig del af interiøret og en smuk dekoration. I vores artikel har vi samlet de bedste ideer til design af bjælker som designelement.

Fordelene ved at bruge bjælker i design

Bjælken på loftet kan ikke kun være dekoration. Dens brug har en række fordele, som vil tjene som en bonus til det originale interiør:

 • Hvis du beslutter dig for at lægge et gipsplankloft, vil strålen bidrage til at skjule leddene mellem arkene. Dette vil have en positiv effekt på overtrækets overordnede udseende.
 • Hulbjælker giver dig mulighed for at skjule ledninger, rør og andre kommunikationer i dem.
 • Hvis du ønsker det, kan du bruge dem til at installere yderligere belysning - for eksempel at montere den direkte i bjælken eller gøre den til en slags ramme til LED-bånd.
 • Brug af lofter som et element i indretningen giver dig mulighed for at understrege stilen på rummet;
 • Suspended strukturer såsom lamper, dekorationer og endda fjernsyn kan fastgøres til bjælker af slidstærke materialer (sten, træ, metal).

Selvfølgelig bør vi ikke glemme hovedfunktionen - transportøren, især i private hjem. Men i moderne design benyttes bjælker i stigende grad som en stilistisk enhed. Vi foreslår at blive bekendt med vores fotosamling for at forstå, hvad implementeringen af ​​en sådan ide kan se ud.

Eksempler på brugen af ​​bjælker i det indre

Der er mange design ideer, der giver dig mulighed for at dreje en stråle fra et strukturelt element til en smuk dekoration.

Lige træbjælker, der er kontrasterende i farver med loftet, ser meget godt ud i et klassisk interiør. De tilføjer monumentality, samtidig med at rummet bliver bredere.

Loftet ser tykt ud og præges, og yderligere kilder til spotbelysning hjælper med at forbedre effekten.

Grove bjælker af naturligt træ kan fremhæves ved efterligning af en sten på væggen - så rummet vil se frisk og usædvanligt ud.

Prøv dog at undgå mørke overlappende toner - de kan virke grove.

Bærebjælken understreges positivt af tyndere vinkelret tværsnit med kontrastfarver. Fremhæv det med spotlights for mere effekt.

Denne teknik er god til både store og små værelser - det giver visuelt plads og det ser godt ud. Det er bedst at bruge det mellem køkkenet og den åbne balkon - så du kan effektivt zone værelser.

Forresten er det ikke nødvendigt at holde fast i lige linjer. Hvis strålen bruges som et element af indretning, og ikke som en understøttende struktur, kan det godt regnes.

Denne løsning vil skjule ledningerne og ser bare smuk ud. Det vigtigste er at omhyggeligt designe mønsteret, så det er i harmoni med resten af ​​rummet.

Som eksempel valgte vi multidirektionelle stråler, der afviger fra hesteskorammen lampen - en simpel men effektiv teknik, der giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet.

Til indretningen i stil med højteknologiske metalbjælker passer. De ser usædvanlige ud, og du kan vælge næsten enhver form. En sådan luftig relief stråle som i billedet er mere velegnet til rummelige værelser - det gemmer meget af rummets højde.

En god bonus: Metal er et af de stærkeste materialer. Derfor kan du bruge designet til at hænge lysekroner og dekorative elementer.

Men i det klassiske interiør kan metalbjælker se smukke og passende - det vigtigste er at vælge koncise lige linjer og en diskret skygge.

I dette tilfælde er det bedre at vælge et træloft - kontrasten af ​​de to materialer ser meget imponerende og stilfuldt ud.

Det er bedre ikke at forsøge at eksperimentere med farve - ikke hver maling vil falde godt på metalen, og det er ret svært at finde den rigtige løsning.

Åben loftsbjælker er mere velegnet til stuer og haller i et to-etagers hus - det vil sige værelser hvor deres brug tillader højde.

Volumen figurerede elementer ser stilfulde ud og føjer varme og komfort til rummet. Brug dem som ramme til små pærer - effekten bliver simpelthen magisk.

Hvis du ønsker, kan du droppe en søjle fra samme materiale fra loftet - en simpel men elegant modtagelse.

Åbningsbjælker til konkave stræklofter ville være passende i et privat hus og i en lejlighed med høje vægge. De ser meget usædvanlige og originale ud, samtidig med at de tilføjer rummelighed og luftighed visuelt.

Det er bedre at bruge kontrasterende toner af en gamma - varm eller kold, for ikke at skabe en visuel modsigelse mellem dem.

Spredt over bjælker spotlights, vil denne effekt intensivere. Denne metode er god til store værelser i klassisk stil. Men at eksperimentere med farver kan du finde en løsning til mere moderne designtyper.

Ikke nødvendigvis begrænset til standard træ nuancer eller irriterende sort og hvid. Du kan nemt male bjælker i enhver farve du kan lide - eller endda nogle få! Men i dette tilfælde skal du følge et par regler:

 • Sørg for, at den valgte palette kombineres med hinanden.
 • Husk at i et harmonisk interiør skal der ikke bruges mere end tre eller fire hovedtoner. I modsat fald bliver designet for motiveret og kedeligt for øjnene.

Ellers afhænger alt af din fantasi!

I et privat hus af træbjælker kan designes... hele loftet. Volumetrisk reliefrum, belyst indefra - en temmelig usædvanlig designteknik. Husk dog, at højden af ​​væggene skal være passende.

Som du kan se, er brugen af ​​bjælker i den moderne byggevirksomhed ikke kun en nødvendighed, men også en elegant designteknik, som gør det muligt at supplere atmosfæren i næsten ethvert rum.

Hvad skal man gøre med bjælken i loftet?

Købte en lejlighed 2-værelses. I en lang korridor på loftet strækker en stråle 40 cm bred og 30 cm høj over.
Vi laver reparationer, plasterarbejde foregår, og vi har brudt hovedet, vi ved ikke, hvordan vi skal slå den.

Eksperter besvarede spørgsmålet

Bedste svar

Interessante tilbud

Andre spørgsmål om dette emne

Faktisk er det interesseret i hvordan man vælger det, hvordan man arbejder med det, hvordan det opfører sig i årenes løb, så at sige osv. Vi ønsker typen af ​​sådanne teksturer

Jeg vil ramme tekstiler. Baggrundsmetal. Mosaik. Eller hvordan kan du skelne grænsen mellem forskellige tapet. Undtagen lister. Hvad er teknologierne til belægninger af forskellige niveauer?

Givet: 40 kvadratmeter. En-værelses lejlighed er det allerede blevet besluttet, at møblerne i rummet bliver lyse (jeg tror bøg), vær venlig at hjælpe mig med at vælge farven på dørene og basispladerne samt gulvets farve. På gulvet i gangen og i køkkenet vil jeg kombinere fliser og laminat.

Hjælp med at vælge. Så der er allerede en granit under træet, teksturen påføres. Facaden har valgt perlehvid MDF-glans. Designeren anbefaler at vælge en træbordplade, men træbordpladen er kun lavet af lamineret spånplader og mig.

God dag til alle! I december håber jeg at få de efterlængte nøgler fra min egen lejlighed. Jeg vil gerne flytte ind i mit eget så hurtigt som muligt (jeg har ikke længere styrken til at blive i en lejet lejlighed), men jeg kan ikke beslutte om mængden af ​​reparationer. Min.

Dekorative bjælker på loftet: typer, materialer, design, farve, valg af stil

Bjælkerne på loftet er stilfulde, men samtidig et hyggeligt element af indretning. De vil bringe så lidt atmosfære af rustik varme til interiøret. Det valgte materiale vil imidlertid understøtte den stilistiske ide og kan svare til både den moderne og den klassiske retning.

Funktioner clearance lav og højt til loftet

 • I indretningen med lave lofter vil loftbjælker af simpel konstruktion se harmonisk ud, f.eks. Langs eller på tværs af rummet.
 • I et kompakt rum er det bedre at udskifte træet med et bord eller en plastik. De vil spare plads.
 • Til loftet syntes ikke lavt, det er bedre at bruge en lyspalet.
 • I et værelse med højt til loftet vil det være hensigtsmæssigt at se sofistikeret design og mørk farvefinish.

Typer og materialer af loftbjælker

bærende

Denne variant af overlapning kan betragtes som "skelet" i en bygning, uden hvilken den ikke kan eksistere. Loftsbjælker kan være skjult eller slået i det indre af lejligheden.

Betonbundsplader

Bruges oftest i opførelsen af ​​byhus højhuse og industrielle lokaler. Loftbetonbjælke vil harmonisk se i interiøret med en moderne stil, som loft, grunge, minimalisme.

Trægulve

Sjældent anvendt til opførelse af byhus, ofte i hytter, sommerhuse eller individuelle reparationer. Massivt eller limet lamineret træ er firkantet. Det bruges oftest som et loft.

Loggen har en rund form. Materialet er dyrere end tømmer, men i det indre ser det bedre ud fra et æstetisk synspunkt.

Metal overlapning

Metal er stærkere og har længere levetid. I det indre af huset kan du dekorere eller gemme dem, i åben tilstand vil de harmonisk se i byens industrielle stil.

Billedet er et rummeligt loftsrum i højteknologisk stil, og loftsbjælkerne er lavet af metal.

efterligning

Bjælker, der fungerer som indretning, bør opretholde en generel stil.

træ

Loftsstænger af træ vil tilføje til det indre af rustikke komfort. Loftbjælker af træ ser luksuriøse og massive ud, det er bedre at bruge dem i et rummeligt værelse, da de er ret store og store strukturer vil tage meget plads.

Til efterbehandling af standardbylejligheder eller små værelser er det bedre at vælge brædder, de er mere kompakte. Også bestyrelsen kan indgå i designet, der er baseret på et solidt træ.

plast

Falske bjælker af polyurethan eller plastik kan være analoge med træ. Materialet er ikke miljøvenligt, men vinder i pris og sort. Visuelt vil sådanne bjælker afvige lidt fra naturligt træ.

gips gipsplader

Efter at have dekoreret loftet med gipsplader, kan du skjule kommunikation, samtidig med at du fremhæver den ønskede stil i det indre. Derudover er det muligt at installere armaturer i loftet på gips.

På billedet er loftbjælkerne fremstillet af gipsplader og dekoreret med gips til beton.

Loftsmateriale

Spændingsdug

Strekak er et af de mest almindelige muligheder for efterbehandling. Popularitet på grund af nem installation, stort udvalg og relativt lave omkostninger. Spændingsdugen opvarmer op til 60 grader og fastgøres i hver side af rummet. Materialet kan have en blank og mat overflade, der giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed for stilen i interiøret.

Støbt

Træforing vil se harmonisk ud i et værelse med højt til loftet. I en bylejlighed kan vægpanelet males i en lys skygge, så det vil visuelt skjule minimumsrummet.

suspenderet

Gipspladens loft kan have en flad eller fladt overflade. Loftet vil blive dekoreret med bjælker, stucco eller indbyggede lamper afhængigt af stilistiske præferencer. Designet er lavet af en metalramme og plader af gipsvæg monteret på den.

maleri

Kræver en perfekt flad overflade. Denne metode til efterbehandling er nem at anvende og har en bred vifte af farver. Loftet vil blive dekoreret med bundplader, stucco eller tværstang.

Billedet er et stilfuldt minimalistisk soveværelse i øko-stil.

Til vægpapir har du også brug for en forberedt overflade. En interessant mulighed ville være fotomural trim.

Placering muligheder

tværs

Det tværgående arrangement af loftbjælkerne bringer visuelt rummet til formen af ​​en firkant og udvider væggene. I et rummeligt værelse kan du bruge en fuld bjælke, der supplerer billedet med lave lysekroner eller spotlights. I et kompakt rum vil der være nok brædder, der understøtter interiøret i den ønskede stil.

Langs

Længdeindretningen af ​​loftbjælkerne vil gøre rummet længere. Udsmykning af LED-flypanelet, du kan få effekten af ​​at flyde i luften.

diagonalt

Det diagonale arrangement af loftbjælkerne gør rummet mere rummeligt. Denne måde at efterbehandling ser interessant ud i et moderne stueinteriør. Tværbjælken kan placeres omkring loftets omkreds eller kun optage en del.

Halvdelen af ​​loftet

Loftsindretning delvist visuelt opdeler rummet i to zoner, samtidig med at området opretholdes. For eksempel i et køkken på denne måde er det muligt at adskille stedet til madlavning fra spisepladsen.

At lægge kryds på et kryds

Et sådant arrangement af loftbjælker vil gøre rummet rummeligt. For at understrege terrænet og den usædvanlige metode til placering, kan bjælkens farve gøres i kontrast til hovedfarven.

Opdele et værelse i zoner

En fantastisk måde at zoning plads. Loftkonstruktionen markerer det ønskede område eller deler rummet i to områder. For eksempel i en stuelejlighed kan bjælker placeres i kogezonen, hvorved resten af ​​rummet er adskilt, eller i soveværelset vil et komplekst design dekorere soveområdet, der betegner et soveområde.

Tagkonstruktioner

En interessant interiørløsning vil være konstruktionen på loftet af en bygning på grundlag af en tagkonstruktion, for eksempel en "rack" eller "gård". Sådanne strukturer er placeret under bygningens tag og holder den. Sådanne faciliteter er velegnede til indretning med højt skrånende lofter.

På billedet er det lyse køkken-stue, loftet lameller lavet på princippet om tagkonstruktion.

Usædvanlig måde at lægge på

Arrangementer kan være helt forskellige fra de smukke mønstre af komponenterne i ethvert mønster til komplekse geometriske former. Sofistikeret loftkonstruktioner vil harmonisk se ud i et værelse med højt til loftet.

Måder af indretning

Aging

Virkningen af ​​aldring er karakteristisk for mange stilarter, såsom Provence, shebbi-chic, rustikke. I interiøret ser sådanne genstande rustik og varm ud.

maleri

Du kan fremhæve loftskinnerne ved at male dem i en farve i kontrast til loftet, f.eks. På en lys baggrund, røde bjælker. På denne måde kan du slå ethvert tema eller lave nogle lyse detaljer i interiøret.

Lak belægning

Lakerede træloftbjælker bevarer et unikt træmønster. Lakning vil gøre materialet lysere og beskytte det mod skadelige påvirkninger. Sådan udsmykning er egnet til et interiør i stil med land, hems, hytte.

Mønstre, udskæring

Malede mønstre eller træsnit vil ikke bare se luksuriøst ud, men også unikt. Mønstre og openwork carving bliver ideelt kombineret med russisk stil. En mere fastgjort type tråd er velegnet til udsmykning af et klassisk interiør.

Farvevalg

hvid

Hvide loftsbjælker på en lys baggrund vil se meget blid ud. Lofter synes ikke at være lave, og designet vil få sin "zest". Hvide bjælker ser interessant ud på baggrund af pastellfarver.

På billedet ser tavlen på loftet meget blid ud, de passer harmonisk ind i soveværelset med pastelfarvepalet.

brun

Det klassiske design er brunt træloft bjælker mod et hvidt loft. På grund af farvernes kontrast kan du justere rummets rum.

På billedet er der et rummeligt køkken-spisestue. Loftet er lavet af hvide træplader og kontrasterende brune bjælker.

grå

Grå loftbjælker på en lys baggrund har ikke en stærk kontrast, men står stadig ud i det overordnede billede. Det ser interessant kombination af landdistrikterne detaljer og fashionable, nuværende farver i dag.

beige

Beige loft bjælker harmonisk ser ud på et fladt loft, og på skinnen. Lys skygge tæt på farven på naturligt træ vil dekorere indretningen af ​​huset eller badet i enhver stil.

sort

Kontrast sorte loft bjælker vil med succes supplere rummet i en moderne stil, overlapper med andre detaljer af dekoration eller møbler.

lyse

Loftsstænger med en lys skygge vil dekorere et moderne interiør eller et planteskole. Lys farve kan kombineres med andre detaljer i interiøret, såsom tekstiler, dekorative elementer eller små møbler.

Foto i det indre af lejligheden

køkken

Placering, farve og materiale af loftbjælker afhænger af køkkenets størrelse og stilistiske retning. I et kompakt rum vil minimalistiske lige tværstænger på en blank overflade harmonisk se ud. En anden måde at spare plads på er lyse loftbjælker. I et rummeligt køkken afhænger lokationen udelukkende af rummets indretning eller stilen i interiøret.

På billedet er der et køkkenindretning med et sort sæt. Delvis trimning af loftet med tværbjælker adskiller kogezonen.

Stue

Loftet i hallen vil dekorere bjælkerne mod en flad overflade. Afhængigt af rummets rum kan stængerne have en lyspalet, der er identisk med eller ligner loftsrammens hovedfarve. Eller til kontrast med den generelle baggrund, hvorved hovedrollens rolle i rummet spiller.

soveværelse

Træstænger gør soveværelset mere behageligt. Designet kan ligge rundt om loftet eller lige over sengen og betegner soveområdet. Farvefinish afhænger af stilen på rummet.

På billedet er et delikat soveværelse i pastelfarver. På loftet konstruktion af gipsplader og dekorative bjælker.

planteskole

I børnenes værelse vil loftbjælker understøtte tematisk dekoration, såsom marine eller øko-stil. Crossbars kan blive en del af billedet af et værelse.

Hall og korridor

Hvis rummet er en gang eller en korridor af lille størrelse og er uden naturlig lys, vil den bedste løsning være en beskeden takstruktur i form af flere tværstænger langs eller på tværs af rummet.

badeværelse

Ved indretningen skal badeværelset tage højde for den konstant skiftende luftfugtighed. Den bedste løsning ville være at bruge plastik eller polyurethan loft falske paneler, som også kan efterligne det ønskede materiale.

Billeder i det indre af huset

Med et tilstrækkeligt areal i et privat hus er der flere muligheder for at oversætte ideer. Der er ingen grund til at camouflere dem i tømmerhuse med lejebog eller brostensbelagte bjælker; efterbehandling i form af slibning eller maling vil være nok.

På billedet er et landsted i stil med en hytte. Efterbehandling og påfyldning er lavet af naturlige materialer.

Interiøret i en hytte eller et landhus med et højt skrånende loft vil dekorere en tredimensionel struktur af træbjælker og gentage tagkonstruktionen.

I landhuse og badeværelser vil naturligt trætræe se mest harmonisk ud og understrege naturens nærhed.

Efter at have strålet loftet, kan du oprette dit eget afsondrede hjørne, hvorfra du kan få et hyggeligt soveværelse eller et hvilested.

Badet vil også udstråle varmen og komforten i et rigtigt russisk bad; slibning og dækning af det med tilstrækkelig maling eller lak er nok til at bære bærende eller dekorative bjælker.

Egnede stilarter

Loftet stil er kendetegnet ved en minimal eller komplet mangel på dekorative trim. Hvis rummet har metal-, beton- eller træloftskinner, skal de være tilbage. I deres fravær vil hjælpe falske bjælker, som også kan justere rummet.

Provence

Interiøret i Provence-stil er lavet i lyse pastellfarver og hovedsagelig af naturlige materialer. Træbjælker kan males i en af ​​disse nuancer eller have den originale farve og tekstur af træ. Kunstigt ældede møbler og dekoration er karakteristiske for denne tendens.

På billedet er køkkenet i olivenfarve i stil med Provence. Loft dekoration er lavet i samme farve med virkningen af ​​aldring.

Country musik

Landstil er svært at forestille sig uden træbjælker. Det rummelige værelse vil blive dekoreret med komplekse træsorter, i et lille rum vil der være ret enkle træplanker i den rigtige retning.

skandinavisk

Interiøret i den skandinaviske stil har en lys, oftest hvid farveskala. Materialer til efterbehandling og påfyldning af værelset anvendes naturligt, såsom træ eller sten. Interiøret vil se harmonisk loftstråler af bleget træ.

moderne

Loftet i moderne stil kan dekorere bjælker af træ, metal eller gips. Arrangementet kan være enkelt eller danne en kompleks geometrisk form. Designet supplerer de stilfulde lamper, LED stripe eller spotlights.

klassisk

Interiøret i klassisk stil vil blive dekoreret med glatte træ- eller gipsbjælker. At lægge et kryds på et kors vil se harmonisk ud.

Chalet og rustikke

Chalet stil og rustikke karakteristisk for den hyggelige atmosfære i alpenhuset. Træ loftsskinner er ikke nødvendige for at male, den oprindelige farve, tekstur og træ mønster vil være mest velkommen. I et sådant design er det hensigtsmæssigt at anvende lamper med varmt lys, understreger indretningens komfort og varme.

Skiltet sommerhus stil. Efterbehandling er helt lavet af naturligt træ.

Belysning og baggrundsbelysning

Forskellige typer af belysning vil have helt forskellige resultater. Spotlights kan monteres i tværstangen eller mellem dem i loftet.

Mobilbelysningsarmaturer kan fastgøres direkte til bjælker til komplekse surroundstrukturer og om nødvendigt ændre deres position.

Lysekronen bør afspejle den generelle stilistiske ide, for eksempel i et landlig rum kan det være en lav smedejernslysekrone og i det indre er der en ryddelig Provence med flere tekstilfarver.

En usædvanlig effekt er skabt af LED-strimlen, der drukner i sidens dele af strålen, skaber følelsen af ​​at flyde i luften.

Gør det selv

Før du fortsætter med reparationen, er det nødvendigt at bestemme bjælkens størrelse og afstanden mellem dem. Afstanden mellem bjælker afhænger af området og højden af ​​rummet.

 • I et værelse med højt til loftet er det tilladt at placere bjælkerne tæt sammen, så rummet vil fremstå lidt lavere.
 • I et lille rum er det derfor bedre at fastsætte loftsbjælkerne i en tilstrækkelig afstand.
 • Bjælkens længde afhænger af ønsket om at dekorere rummet langs hele længden eller kun at vælge en del.

En af de nemmeste måder at bygge loft bjælker på er at gøre dem fra skum.

 1. Skumpladerne skæres i den rigtige størrelse og limes sammen i en bar.
 2. Herefter kan de klistres over med en film med efterligning af træ eller plast og fastgjort til loftet. Installation er hurtig og ubesværet.

Sådan fastgøres bjælker til loftet

Hvert materiale har en anden vægt og egenskaber henholdsvis, mounten er også anderledes.

 • Inden arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at reproducere markerne, hvor fremtidige stænger skal rettes, på loftet.
 • Til bjælkerne af skum nok væske negle.
 • For at være sikker på resultatet kan loftet primeres.

Træ dekorative bjælker er fastgjort ved hjælp af stænger, der er fastgjort til loftet i en afstand af 1 meter. Træstrålen er fastgjort på skruerne over stængerne.

Billedet viser installationen af ​​træ- og polyurethanbjælker.

Fotogalleri

Loftsindretning er en vigtig detalje i interiøret. Loftsdesign er en god måde at give en individualitet og karakter til et design. I en lejlighed med moderne stil kan loftet laves af plast eller metal i moderne og provinsielt design. Naturligt træ vil se harmonisk ud. Nedenfor er eksempler på brug af bjælker på loftet i værelser med forskellige funktionelle formål.

Bjælker i loftet - den oprindelige løsning af det moderne interiør (100 billeder)

I de seneste årtier har indbyggere forsøgt at bo udenfor byen så tæt som muligt på moderne infrastruktur. Ankommer efter en hård arbejdsdag fra en støjende storby, har folk en tendens til naturens naturlige skønhed, varmen i familiens ild og enkeltheden af ​​hjemmet komfort.

Rustik stil hjælper med at skabe en atmosfære af fred og ro i det indre. Det tiltrækker ikke kun indretningens originalitet og naturlighed, men også muligheden for at redde familiebudgettet, så meget der kan gøres med egne hænder.

Et særligt sted i dette indre er optaget af bjælker i loftet, der forvandler designet og positivt påvirker rummets mikroklima.

Hvilken stil er passende bjælker

Moderne designere mener, at dekorative bjælker på loftet vil dekorere interiøret i enhver stil. De passer perfekt i både klassisk og trendy design. Det er vigtigt at vælge den rigtige kombination. Foretrukne dekoratører giver følgende stilarter:

Klassisk interiør. Glatte, klare træbjælker i loftet vil tilføre sofistikeret, understreger enkelheden og sværhedsgraden af ​​møbler og gulv. Elegance vil give en kombination af mørke bjælker på et lyst loft samt malingselementer i delikate farver.

Stilens luksus vil fremhæve bjælkens dekoration med vignetter, udskæring eller maleri. Både lejer og dekorative designs vil gøre.

Moderne. Moderne design indebærer brugen af ​​klassiske modeller, malet i en lys kreativ farve. Oftere brugt falske bjælker. Velkommen til at installere baggrundslyset, så du kan zone i rummet.

Land (rustikke) indebærer brug af naturlige materialer (farvet træ, sten) eller dekorative strukturer, dekoreret under træet. Ofte gives materialet effekten af ​​aldring.

Victoriansk stil. Arkitektens aristokrati understreger bjælkerne fra mahogniet indrettet i den gamle stil.

Provence. Fans af fransk nåde passer perfekt perfekt hvide dekorative bjælker.

Loft og hi-tech. Bjælker imiteret som metal i kombination med murværk vil fremhæve stilheden og praktiske stil.

Husk at hovedfaktoren når du vælger en stil er rummet i rummet. En række strålekonstruktioner, der skaber en visuel effekt, kan både øge og formindske rummet.

Typer af strålekonstruktioner

Bjælkerne på loftet i indretningen er designet til at udføre to hovedopgaver: at dekorere rummet eller være en understøttende struktur. Materiale til deres fremstilling anvendes afhængigt af destinationen. Hvis rammen holder taget, er de normalt lavet af holdbare materialer.

Det er oftest et naturligt træ (masser af aske, fyr, gran, eg), metal eller beton. Deres ulempe er sværhedsgraden og de relative høje omkostninger ved konstruktion. Ofte kan sådanne mønstre findes i landhuse.

I lokalet i lejligheden type til at dekorere interiøret passer til mulighederne for materialer med efterligning af naturligt træ: polyurethan og gips. Produkterne er lette, hule indvendige, for at skjule kommunikation.

Nem fikseringssystem giver dig mulighed for at installere strukturer uden hjælp og spar budgeten betydeligt. Vandfaste egenskaber ved falske vægge tillader installation i rum med høj luftfugtighed.

Du kan simulere metalstrukturer med dekorative plast- og aluminiumstråler.

Nymodede og lave omkostninger i dekorationsverdenen betragtes som glasstråler fra naturligt og organisk glas. Med deres hjælp kan du arrangere loftet i det indre af enhver stil. De vil give airiness til rummet og fylde det med lys.

Farverne og placeringen af ​​bjælkerne

Dekorative bjælker i loftet er designet til at give tekstur og lindring til rummet. For at opnå denne effekt kan du bruge farvevariationer og den korrekte placering af loftkonstruktionerne.

I stuer ser parallelle bjælker sig godt ud i kontrast til loftets hovedfarve. En win-win design-løsning, perfekt til landehuse, vil være bjælker af naturligt træ i tone med loftet, andre indvendige genstande under træet vil være en vidunderlig tilføjelse.

For stuer og soveværelser passer bjælker af ethvert materiale, lagt med et gitter og et juletræ. Trenden i sidste gang - design af loftsrum på denne måde.

Når du vælger farve nuancer af bjælkelofter, kan du lade din fantasi strejfe. Den foreslåede farvepalette åbner mulighed for designere. Du kan bruge de klassiske farver og samtidig tilføje lyse trendy nuancer.

Du kan kombinere farven på loftkonstruktioner med væggenes farve, samt med en række tekstiler og andre dekorative elementer.

De mange muligheder for loftbjælker og designløsninger vil give mulighed for at legemliggøre nogen, selv de mest sofistikerede ideer.

Når du vælger farven på falske perler, husk at hvid gør pladsen vægtløs, mørke nuancer skaber besværlig og tung, sort giver rummet sværhedsgraden og rytmen, mens træstrukturer køler indretningen mens du giver en idyll.

For hvilke værelser er loft bjælker egnede

Moderne kunstnere meget ofte i moderne interiør foretrækker design af bjælker i loftet, og foretrækker ikke at skjule lejegulve.

Denne design løsning er velegnet til ethvert værelse, det være sig en lejlighed, et kontor eller et landhus. De vil perfekt dekorere køkkenet, vil tilføje en zest til stuen og soveværelset, organisk passe ind på kontoret og gangen.

Hvordan dekorere en stråle i loftet, hvilken type og hvor mange elementer der skal bruges, afhænger direkte af det anvendte rums areal. Især ofte er muligheden for bjælkelofter brugt til zoneinddeling.

Hvad er gode bjælker i interiøret

Bjælker på loftet kan ikke bare udføre en dekorativ funktion, men også blive en nyttig del af det. Dette fremgår tydeligt af billedet af bjælker på loftet. Hvad er de gode til? Overvej blot nogle eksempler:

Visuelt ændre størrelsen af ​​rummet, loftet og højden af ​​væggene. For at skabe en firkantet effekt placeres bjælker og parket parallelt med den korte væg. Tillade elementer af indretning på væggen, visuelt lave højt til loftet. Ændring af loftets geometri gør det muligt at placere bjælkerne sildben og søjler.

Tillader funktionelle områder. I stuen kan spisepladsen betegnes med et net af flere bjælker. Du kan opdele køkken og opholdsstue ved hjælp af en bar og en bjælke monteret over den.

Skjul kommunikation. Hulkonstruktion hjælper med at skjule ledninger og rør.

Bliv en del af belysningen, der fungerer som en æske til belysningsenheder, samt fixere til lysekroner. LED-belysning indbygget i bjælker ser harmonisk ud i interiøret, hvilket skaber effekten af ​​svingende strukturer.

Udfør fastgørelseselementer. De kan hænge en stol, gardin, der bruges som hylder, stande.

Bjælker i loftet - en fremragende designløsning. Det vigtigste er at beslutte om genopbygningen, og et behageligt og hyggeligt hjem vil være et godt sted at slappe af fra hverdagens trængsel og travlhed.

Designloft i korridoren

Hall - mødested for gaden og lejligheden. Zatevaya reparation i dit hjem, er det vigtigt ikke at glemme, at gangen og korridoren skal være en organisk del af lejligheden, funktionelt bekvemt, æstetisk tiltalende og individuelt unik. Løsningen af ​​disse problemer vil fungere som en veldesignet arbejdsplan, omhyggeligt gennemtænkt detaljer, materialer af høj kvalitet. Og så vil reparationen af ​​gangen og korridoren blive et smukt fedtpunkt ved reparationen af ​​hele lejligheden, og konstruktionen af ​​loftet i korridoren vil spille en vigtig rolle i formuleringen.

Ifølge designets kompleksitet er der flere typer lofter.

Suspenderet (spænding). De tilhører dyre måder at afslutte værelserne på, men de har mange fordele. Materialet til fremstilling er tungt og flammefast polymert stof på stof eller PVC-baseret. Til montering af strukturen skal du først montere en rackramme rundt om rummet, og et polymert ark strækkes på det med en varmluftsstråle. Tekstilklæder er uigennemsigtige og har en høj pris. PVC-basen er mere overkommelig, har en blank overflade og en bred vifte af farver.

Fordelene ved materialet omfatter et fremragende æstetisk udseende, som ikke behøver understøttes af omhyggelig pleje. Stretch loft giver dig mulighed for at indlejre forskellige typer lamper, hvilket giver plads. Overfladen af ​​teksturer og farver giver et bredt felt til designernes fantasi.

Suspenderet. Forskelligt i designkompleksitet: Til montering konstruerer de en galvaniseret stålramme, hvorpå finishen er monteret. Det anvendte materiale er metal- eller træplader, men oftere er det gipsplader. Suspended lofter anbefales kun at installeres i høje værelser, da de "spiser op" 15-20 cm plads.

Rack (en slags suspenderet). Ideel mulighed for boliger, værelser med høj luftfugtighed eller manglende opvarmning. Sådanne lofter er fugtbestandige, de er ikke bange for temperaturændringer og er holdbare. Rammernes konstruktion bruges mere i private hjem end i lejligheder. Materialet er en speciel tynd aluminium slats, som kan have en række farver, være blank eller mat. Forgyldte, bronze og krom versioner er særligt populære.

To-niveau loft. Det er en struktur, der skaber to forskellige højder i samme rum. Med andre ord er det kendetegnende ved dette design et markant trin på loftet. Sådan dekorationsteknik sætter ikke kun stilen på rummet, men løser også hverdagens opgaver. Bag loftsbeklædningen på to niveauer kan du skjule ledninger, ventilationshuller og andre boliger. En væsentlig fordel ved designet er muligheden for zoneinddeling af gangen og korridoren.

Multilevel. De adskiller sig fra de tidligere med kompliceret geometri og antal niveauer. Disse er design, der kan kombinere flere typer materialer.

Afslutningsmuligheder og materialer

Materialet til loftindretning af korridoren skal være praktisk, slidstærk og harmonisk kombineret med rummets generelle stilbeslutning.

PVC plader. Denne metode er omkostningseffektiv ved afslutning af loftet, fordi skumpladerne er billige og monteres ved hjælp af konventionel lim. Materialet giver en perfekt præpareret overflade, og udsmykningsprocessen er hurtig og enkel. For elskere af "dyre og rige" er ikke en passende efterbehandlingsmulighed, loftet ser lidt gammeldags ud. Grundlaget for pladerne kan tjene som polystyren, som er mere tæt i tekstur. En væsentlig fordel ved materialet er et stort farveområde og evnen til at klæbe pladerne på en ikke-fyldt base.

Vi bør også fremhæve fliserne med spejlfilm - dette er en billig analog af spejlloftet, som visuelt øger rummet og tilføjer højden til rummet.

 • Plastpaneler. Bommen på dette materiale var for ti år siden. I dag anvendes paneler til kontorindretning eller til indretning af badeværelser. Men hvis du korrekt vælger farverne og placeringen af ​​lamellerne, kan du få et interessant design af korridoren. For eksempel giver beige-brune paneler overfladen en træ effekt og blander harmonisk ind i rummet.

Og hvis du styrer lamellerne over en smal korridor, kan du visuelt udvide rummet. Montering af plastpaneler udføres på bøjler eller direkte på bunden ved hjælp af selvlukkende skruer eller flydende negle. Loftet er let at bruge.

 • Tape tapet. Nu anvendes denne metode sjældent på grund af materialernes høje konkurrenceevne. I mellemtiden er det en miljøvenlig og billig indstilling til værelseindretning. Den eneste ulempe: Du skal grundigt rengøre overfladen fra den gamle belægning. Moderne tapet til klæbende lofter er tæthed og tekstur, der ofte bruges til maleri. Der er papir eller non-woven base. Tekstil (stof) versioner er til salg, som ser mest fordelagtige ud, selv om du ikke kan vaske og rengøre dem.
 • Gipsplader. Konstruktioner af dette materiale er mest relevante for færdiggørelse af gangen og korridoren. Gipsvæg giver dig mulighed for at oprette flere niveauer i alle kompleksiteter med forskellige typer belysning, dygtigt at lege rundt i rummet. Forskellige buer, pilasters og dekorative søjler sætter en stilistisk orientering og er velegnet til zonering af et værelse. Materialet kræver ikke grundig overfladebehandling eller udjævning, og du kan skjule ledninger, ventilationssystemer eller andre kommunikationsobjekter bag gipsark.

Indbyggede lyskilder vil tilføje varme og komfort til rummet, skabe de nødvendige accenter i interiøret.

Gipsvæg har mange fordele:

 • hurtig installation;
 • rige farveinterval;
 • materiel fleksibilitet og evne til at tage enhver form
 • miljøvenlighed
 • holdbarhed og styrke
 • mulighed for kombination med andre materialer.

Indretning gipsvæg - en god mulighed for at give varme og lydisolering af lejligheden. Det skal tages i betragtning, at denne finish reducerer rummets højde, så det er relevant for højt til loftet.

Spejlede lofter. En fed og ukonventionel løsning på udformningen af ​​gangen og korridoren. Til montering af en ramme anvendes konstruktion, hvorpå spejlplader monteres. Denne finish giver dig mulighed for visuelt at øge højden, arealet af rummet, tilføje luftighed til det. Lyskilder afspejlet i spejle vil skabe en unik og uendelig belysning.

Dette er en miljøvenlig og holdbar måde at dekorere rummet, som er populært i dag. Men du skal være forberedt på, at du bliver nødt til at tage højde for loftet.

 • Fra et træ (brædder). Naturligt træ har mange positive kvaliteter, selvom det sjældent bruges til at dekorere korridorens loft. Dette er det mest miljøvenlige materiale, som perfekt absorberer lyde og giver komfort til ethvert rum. Den eneste ulempe er lav fugtighedsbestandighed. Derfor kræver træflader behandling med specielle imprægneringer.
 • Farvede ruder. Behandle elite muligheder for afslutning af værelser, den mosaik i farvet glas imponerer med skønhed og unikhed af et ornament. Uanset form for konstruktion vil et sådant loft passe ind i ethvert interiør, gøre det dyrere og elegantere. Korrekt opbygget belysning skaber en speciel atmosfære, hvilket giver rummet et vist farveskema, hvilket eliminerer behovet for at hænge en lysekrone. Udsmykning med glasmosaik ser organisk ud i forskellige stilarter af interiøret, det mest relevante for farvet glas: moderne, hi-tech, gotisk.

Farvet glasloft er kendetegnet ved simpelhed ved at forlade, høj fugtighedsbestandighed og det brede vifte af materialer. En sådan loftfinish er en af ​​de dyreste og stilfulde designløsninger. Men installationen af ​​strukturen under hver enkelt ejer, selvinstallation af et farvet glasloft vil spare mange penge uden at påvirke det endelige resultat.

farve

Hall - kortet af ethvert hjem. Det tillader en person, der kommer ind for at få et første indtryk af en bolig og dens indbyggere. En vigtig rolle i dette er spillet ved valget af farve løsning til loftsbeklædning af gangen. Når du vælger farven på loftet, skal du fortsætte med farven på møbler, vægge og gulv og selve teknologien i loftet.

Hvid. Klassisk genre - hvidt loft. Hvid farve er venlig med alle andre, understreger og skygger deres værdighed, uden at udklare deres utvivlsomme fordele. Associative serier med hvid farve - friskhed, renhed, modernitet, fornyelse. Lokaler i mørke farver bliver lysere og mere ekspressive, hvis loftet er hvidt. Kombinationen af ​​et snehvidt loft i gangen med hvide vægge vil give effekten af ​​visuel rummelighed, men det vil blive overskygget af foreningen med sygehuset.

Hvideprojekter: ethvert interiør og hallenes opbygning tåler et hvidt loft på et sådant loft, der dækker mindre synligt støv og andre forurenende stoffer. Den største fordel ved hvid farve er dets universelle evne til at blive kombineret med alle farver i ethvert design, hvilket gør det muligt at tage det i den valgte palette som grundlag eller som en ekstra farve. Egenskaben af ​​hvid for at udvide og uddybe rummet vil være en prioritet, når man vælger farver til loftet i en lille gang.

Sort. Den hvide antagonist er sort, det vil ikke tilføje plads og rumfang til rummet, hvis det ikke drejer sig om store rum. Udtrykket "alt er genialt er simpelt" er ret anvendeligt til den karakteristiske for sort farve, fordi den har evnen til at blive kombineret med ethvert interiør, der tilføjer til dem forfining og stil. For at undgå sorg, sørg, er det nok at tage ham i et par hvide eller andre spektrale farver. Manglen på et sort loft i gangen er behovet for at rengøre det ofte, fordi sort støv er mere mærkbart.

Brown. Som den hvide farve øger sandgul og lysebrune nuancer visuelt gangen, skaber hygge, fremmer ro og varme.

Farve. Brighter loft design muligheder kræver overvejelse af det omgivende interiør som helhed for at blande harmonisk ind i det og ikke forårsage dissonans. Så den himmelblå farve udvider ikke kun visuelt rummet, men har også en gavnlig indvirkning på psyken og den generelle tilstand hos gæster og medlemmer af husstanden. Denne tone er forbundet med kølighed, komfort og ro. I gangen er flasken grøn, der skaber, sammen med turkis, en oase af kulhed derhjemme i sommervarmen uden for vinduet, der er kendt og glædeligt for øjet. Skyggen betragtes som fyldig, venlig med klassiske træmøbler, med indvendige hvide, gule og sølvfarvede toner. Det grønne loft i gangen er en garanti for, at det vil være behageligt lyst og hyggeligt.

Under betingelserne for mangel på naturlig belysning i gangen vil solgul og orange toner ikke tillade tristhed og dysterhed, de vil støtte det i den kolde årstid, når lysdagen er kort. Orange vil give et godt humør, energize, skabe en følelse af behagelig, blød varme.

belysning

Kilder af lys i loftet rum bør ikke kun udføre sin direkte funktion, men også svare til stilen på rummet.

 • Spotlights er retningslys. Hjælp til at accentere det ønskede objekt i interiøret. Der er både væg og loft. Loftspletter er nemme at bruge: De giver almindeligt statisk lys, giver dig mulighed for at vælge retning af belysning og lysstyrken. Uundværlig i værelser med lave lofter - reducer ikke loftrummet.
 • LED baggrundsbelysning. LED strimler er gode, fordi de kan monteres både på væggene og på loftet. Bruges mere som ekstra belysning - til en dekorativ effekt. Hvis lyskilden er placeret rundt om rummets omkreds, giver den lysstyrke og effekten af ​​at skyde for hævede lofter.
 • Med pærer. Lysekroner med lysstofrør er stadig relevante i dag i belysningen af ​​loftsrummet på gangen. Det er værd at vælge lyspærer, hvis strøm er egnet til ikke-boligkorridorer.
 • Hylde. Usædvanlig moderne løsning - lamper, indbygget i loftet niche eller øverste hylde af møbler. Betydeligt spare plads og organisk se i interiøret.

design

Det er værd at tænke over loftets design på forhånd, så det harmonisk kombinerer med den generelle stilistiske beslutning af gangen og tilstødende værelser.

 • Soaring. Stretching svævende loft - den sidste squeak at dekorere loftet rum. Takket være de medfølgende lys omkring rummets omkreds synes den glansede finish at være flydende i luften.
 • Krøllede lofter giver mere plads til fantasi end flade overflader, giver dig mulighed for klart at formidle designerens ide. Som materialer til dekoration anvendes skum eller gips ofte. Mere eksklusive er krøllede stræklofter, der strækker rammen.
 • Matte loft er kombineret med ethvert interiør. Sådanne overflader anvendes vel i multilevelstrukturer i kombination med spotlights.
 • Glossy indstilling bruges til at gøre en lille plads visuelt højere. Glatte PVC-dofler anvendes hyppigere.
 • Med bjælker. Dette er en interessant og original løsning til moderne lejligheder. Et sådant loftbelægning er vigtigt for mange stilarter: Rustik, land, Provence, engelsk og endda loft stil. Bjælkerne kan hvide til takets tone, udseendet af naturligt træ eller være en metalunderstøttende konstruktion.

Hvilket design skal du vælge?

Hvilket design af loftet bedst gøres for deres lejligheder, beslutter kun ejeren, baseret på deres præferencer og rumplanlægning. Haller med forskellig højde, areal og funktionelle opgaver kræver deres designkoncept.

Til en lang korridor. Dette layout af gangen findes oftest i vores lejligheder. Loft dekoration bør løse følgende opgaver: visuelt udvide rummet og forkorte rummet. Det er bedre at vælge muligheder, hvor loftets farve vil se lysere ud end skyggen af ​​væggene. Den bedste hvide overflade overvejes. Volumenet vil skabe glatte lyse materialer, og de tværgående linjer udvider korridoren. Komplekse gipspladekonstruktioner på loftet i loftet og LED-belysning hjælper med til at jævne situationen.

 • Til en firkantet gang. Ideelle parametre til ethvert rum, hvor du har råd til at flyve design ideer og fantasi. Torget ved bunden af ​​korridoren giver mulighed for at bruge muligheder for efterbehandling og farve løsninger. For visuelt at komplicere rummet, tilføj geometri til det og skabe dynamik i interiøret, kan du bruge flere niveauer konstruktioner lavet af gipsvæg og kompleks belysning.

Hvordan afsluttes?

På spørgsmålet om hvordan man trimmer loftet på korridoren, er det umuligt at give et unikt korrekt svar. Det vil altid være subjektivt, afhænger af selve hallens størrelse, ejerens materielle evner og den generelle stil i rummet. For økonomi muligheder for efterbehandling omfatter maleri, wallpapering, indretning PVC plader. De kræver ikke særlige færdigheder, og med korrekt valg af farver og teksturer kan passe ind i forskellige stilarter. For elskere af stilen "øko" er passende at være naturligt træ. Lovers af neutral glat overflade, der ikke kræver særlig pleje, passende strækloft.

Den elite og dyreste muligheder omfatter lakeret lofter med integreret belysning, multi-level design i kombination af forskellige materialer. De understreger individualitet og status for ejeren af ​​lejligheden.

Interessante løsninger og smukke ideer til indgangen på gangen

Layoutet af lejligheder i forskellige huse på deres egen måde påvirker loftets endelige design.

For "Khrusjtsjov". Haller i "Khrusjtjov" har deres egne detaljer. Først og fremmest har de et meget lavt loft, som næsten ikke overstiger 2,5 meter. Og selve området er beskedent i størrelse. Tilsæt lys og plads kan strække loftet af blank PVC film med en lys farve. Et stort antal indbyggede lamper fylder korridoren med lys og hæver loftet visuelt.

For "brezhnevki." Funktion af lejligheden - en lang og smal korridor. En interessant løsning til loftet kan fungere som træ- eller spejlstrimler, tværgående striber vil give effekten af ​​et bredt og kort rum. Ikke mindre vellykket er et kassette loft, med eller uden spejle. En lang gang med gipspladens tværgående bjælker i loftet vil se original. Denne teknik vil dele rummet i stykker og udjævne ubalancen.

I en moderne lejlighed. I dag udmærker lejlighederne sig med et vellykket indretning og brede, fuldgyldige gange. I sådanne korridorer er forskellige designteknikker og metoder tilladt. Hvis fantasi og materielle midler tillader det, kan du bruge en kombination af flere typer materialer, strukturer på flere niveauer. For eksempel en blanding af gipsvæg og farvet glasloft.

For yderligere design muligheder for lofter i gangen, se den næste video.

Dekorative loft bjælker i interiøret

På grund af lofternes lave højde er design med bjælker svært at forestille sig i en almindelig bylejlighed. Det er skabt i et rummeligt landsted, hvor bjælkerne i interiøret ser mere passende ud. Men det hele afhænger af designerens fantasi og området af boligen. Da selv en stor lejlighed med moderne planlægning kan dekoreres med dette element af indretning. Dekorative bjælker er nemme at passe ind i enhver stil. De bruges til at skelne mellemrummet, placeringen af ​​designerlamper, visuel udvidelse af området. Multifunktionelle produkter skaber en unik atmosfære i rummet. Derfor ser vi nærmere på egenskaberne ved denne ultramoderne modtagelse i husets udformning og fordelene ved brugen af ​​det følgende.

Fordelene ved indretning med bjælker

 1. At skabe en bestemt atmosfære i huset. Disse hængende produkter giver en følelse af sikkerhed og fred, da de er forbundet med kraftige træhuskonstruktioner;
 2. Visuel ændring af rummet i rummet. På trods af faldet i volumen udvides det visuelt. Designere er glade for at bruge denne optiske teknik;
 1. Dekorative elementer bliver hovedfokus i indretningen. Bjælker i loftet tiltrækker opmærksomhed og med korrekt design kan blive centrum for kunstsammenstillingen;
 2. Home forbedring bjælker muligt at gennemføre sin egen.

Brug af loftkonstruktioner

Deres tilstedeværelse i private hjem er underforstået a priori, da strukturerne er et integreret element i loftet. I dette tilfælde kan ejeren overlade overlapningen i sin naturlige form og kan skjule den samme gipspladepartition. Det hele afhænger af den valgte stil i rummet. Passende brug af loftkonstruktioner kan lave et individuelt designprojekt, hvor den strenge stil vil blive kombineret med de praktiske mål for zoneinddeling i rummet.

Så bjælker kan nemt skjule de mulige ulemper ved layoutet. For eksempel ujævne led, når du slutter med gips. Også i loftkonstruktionerne er det muligt at forestille placeringen af ​​ingeniørkommunikation (for at opbygge dekorative belysninger udføres elektriske ledninger i bjælkerne).

Stråler kan bruges som grundlag for at fastgøre andre designelementer, det være sig dekorative lamper eller endda moderne plasma. Den almindeligt anerkendte indretning hænger tørrede urter på loftprodukter. Især hvis de er placeret i køkkenet. Du kan også levere kroge til placeringen af ​​køkkenværktøj eller glasvarer.

Indvendig zoneinddeling

Funktionel designløsning indebærer kompetent zonering af rummet i rummet. Lad os prøve at nævne de mål, der kan opnås på denne måde:

 • Enkel zoneinddeling gøres ved at placere en imponerende stråle mellem to produktionsområder i rummet;
 • Forlængelse af rummet er visuelt muligt ved at placere strålen parallelt med den brede væg;
 • Udvidelse af rummet opnås visuelt ved arrangement af dekorative produkter over hele loftets bredde;
 • Loftreduktion sker ved fastsættelse af produkter på modstående vægge;
 • Forøgelsen af ​​rummets rumfang sker ved simpelthen at placere strålen under loftet;
 • Loftets volumen vil give en struktureret farve, der passer til loftet;
 • Det oprindelige indretning er muligt at organisere takket være udformningen af ​​de dekorative bjælker af et skrånende loft eller loftsrum;
 • Brugen af ​​lakkerede pasteller med en glat overflade hjælper med at designe en klassisk design stil;
 • En lidt anden type farve udgør en allerede modernistisk design stil. Du skal bruge produkter med kontrasterende sort / hvid toner;
 • Til registrering af sådanne stilarter som Provence, Country eller Shebbi-Chic, anvendes materialets lyse struktur. Den mest eftertragtede indretning er i soveværelset.

materialer

Til fremstilling af loftprodukter anvendes en række forskellige materialer. At have et valg giver dig mulighed for at designe et værelse eller en hall i en konceptuel stil, hvad enten det er etno eller gotisk. Det hele afhænger af ejerens smag og mængden af ​​midler. Der er også universelle materialer til at skabe enhver indretning. Et stort plus er, at du selv kan installere dem. Derefter præsenterer vi hver enkelt af dem i detaljer.

 1. Træ. Det er en tidløs klassiker og det mest eftertragtede materiale på markedet for loftkonstruktioner. En stor del af dens fordele beregnes ikke udelukkende af skønhed eller miljøvenlighed. Naturligt, sikkert og ekstremt nemt at installere materiale er ekstremt populært til køkkenfaciliteter. Normalt er nåletræer taget til produktion, men også hårdttræ.

De skal behandles yderligere med antiseptisk middel.

Den eneste ulempe ved træ kan betragtes som omkostningerne ved produkter, fordi kvaliteten først og fremmest er. Velhavende ejere kan lide at bestille loftsdesign fra eksotiske træarter (for eksempel meraboo eller meranti). Så er der en behandling (toning, sprøjtning) og installation ved hjælp af skruer. Også muligheder med hule bjælker, som kan fastgøres ved hjælp af limbinding, er tilladt.

 1. Metal. Til dekorative formål anvendes letmetal, såsom aluminium. Dens popularitet skyldes moderne krav til nye efterbehandling materialer samt relevans i nogle design stilarter. Højteknologiske eller industrielle interiørtyper kan ikke undvære disse dekorative bjælker. Desuden er mønstrene dekoreret med trendy lamper med fordelagtige fremhævning af rummets funktionelle områder.

Soveværelse er den bedste mulighed for at arrangere sådan indretning.

 1. Polyurethan. Gælder også for moderne efterbehandling materialer, som med korrekt behandling det imiterer perfekt tekstur af naturlige elementer. Det er let og relativt billigt i forhold til tidligere teksturer. Brugervenlighed af sådant materiale er ubegrænset valg af ethvert design - kunstige bjælker af alle variationer og farver vil pålideligt overføre strukturen af ​​den ønskede belægning. Produkterne fra det adskiller sig i fugtighedsbestandighed og holdbarhed, plus er let etableret af egne hænder.
 1. Glasfiber. Det er den bedste løsning, når du har brug for en profil af imponerende størrelse. Han er i stand til at skjule kommunikationen og efterlader usynlige tilslutningssømme. Dette opnås gennem specielle båndpakker. Derefter fjernes bjælkerne på bælter eller monteres med skruer.

Hvordan vælger du den rigtige løsning

Alle faktorer skal tages i betragtning ved valg af loftsstrukturer. Før du køber, er det nødvendigt at være opmærksom på parametrene i rummet selv. Den afgrænsning er loftets højde. Hvis det er lavt i huset, så er det bedre at glemme dekorative loftprodukter. Det samme gælder smalle, små værelser. Bjælker vil kun forbedre effekten af ​​klaustrofobi hos mennesker.

Det er også nødvendigt at kontrollere kompatibiliteten af ​​den valgte stil med loftstrukturerne. Pompøs barok passer næppe godt sammen med disse massive ting. Den brutale overlapning er heller ikke egnet til Rococo, hvor patos atmosfæren kræver helt forskellige typer af overflader. Stråler mere til stramme, stilfulde, endda modige interiører. Hvor naturlighed og den naturlige skygge af materialet er værdsat overhovedet, og pomp er absolut ubrugelig.

Meget afhænger af det budget, der er afsat til at skabe det ønskede design. Baseret på mængden af ​​midler valgt optimalt materiale. For eksempel anbefales det at forblive på kunstige polyurethanbjælker med begrænsede ressourcer. Hvis loftet er højt, vil ingen bemærke udskiftningen af ​​en naturlig modstykke til en falsk stråle.

Nuancer af registrering

 1. Hvis det indre af et landhus hovedsagelig er træ, så er det tilrådeligt at bestille strålekonstruktioner fra træ. Stue med et lignende design vil skabe den ønskede atmosfære af komfort og varme, hvilket vil være rart at samle med venner. Træ kan også dekorere indretningen af ​​køkkenet;
 2. Hvis vi taler om en forholdsvis lille lejlighed, anbefales det at vælge afklarede bjælker med hvidvask. Det vil således være muligt at undgå det undertrykkende indtryk, som mørke produkter kunne producere. Rummet bliver også lysere, lykkeligere;
 3. Rustikke elementer vil se meget originale ud, hvis de kombineres med den valgte stil. Ubehandlet træ går godt med en nautisk stil og græsk indretning
 4. En win-win se valgmulighed med brugen til fremstilling af bjælker allerede kendt materiale. For eksempel den, hvorfra møblerne er lavet;
 5. Ganske prætentiøst ser færdige soveværelser på loftet. Selv den ujævne overflade af loftet vil være berettiget i dette tilfælde;
 6. Men den mest universelle er den sne-hvide version af strålekonstruktioner. Da den kan males, er den velegnet til enhver indretningsfarve, passende i et moderne interiør;
 7. Der er eksempler på hvordan badeværelset blev designet med loftkonstruktioner. By til sådanne escapades er ikke egnet, men badeværelset i et landhus på alle måder bidrager til forsøgene. Samtidig er det nødvendigt at huske om fugtighedsbestandig imprægnering, så træet ikke roter før tiden. For nylig anvendes materiale - polyurethan til sådanne formål.

Design af stilistik

Dekorative loft bjælker i interiøret kan dekoreret med smag, det vigtigste for at bestemme den passende stil. Der er typer af stilistikker til den mest harmoniske brug af hængende produkter:

Klassisk stil

En af de bedste muligheder for dette formål. Designere gerne understrege det rige interiør med dekorative bjælker i loftet. Det fremhæver positivt luksusmøbler og trægulv af naturligt træ.

Bedst af alt i harmoni med den mørke farve af træbjælker med et let loft.

Når budgettet er begrænset, er det værd at henvende sig til polyurethan, som perfekt efterligner en struktureret overflade. Elegant udskæring kan meget om status for ejerne sige.

moderne

Mere budget mulighed, fordi det giver mulighed for fri brug af kunstige produkter. Loftbjælker i interiøret er lavet i en så lys farve, som naturligt træ ikke har. Derefter er zone belysning etableret for at skelne funktionelle områder. Deres nummer er givet til ejerne.

Victoriansk stil

Det luksuriøse interiør i denne stil understreges positivt af ædle træarter (rødt), som desuden behandles semi-antikke.

Provence

Fransk stil passer perfekt sammen med hvidkalkede dekorative bjælker. Ifølge budgettet bruges naturligt træ eller falske bjælker. Sidstnævnte er let at installere personligt, da installationen ikke kræver nogen specielle færdigheder.

moderne

På toppen af ​​populariteten er nu højteknologisk og loft. For at oprette denne stil anvendes polyuretan eller aluminiumstråler. Murværkene i det indre og det klargjorte loft vil harmonisk eksistere sammen med de metalophængede strukturer.

Country musik

Grov, brutal stil betyder kun naturligt træ, hvor installationen ikke er let at håndtere. Det vil kræve hjælp fra en ven.

konklusion

Loftbjælker kan og bør bruges i arrangementet af et rummeligt hus. Dette unikke designelement kan være den vigtigste højdepunkt i interiøret og understrege respekten for ejerne af huset. Ovennævnte anbefalinger er nok til at forsøge at gøre installationen selv.