Sådan slår du bjælken i rummet af panelhuset P44T

I sidste ende lejlighederne af panelhuset P44T, nemlig i en dobbeltvest på de sidste øverste etager, er der en stråle midt i rummet. Det skræmmer nogle af dem, og nogen ser i denne stråle en interessant tilgang til rumdesign. Det er godt, når der er design ideer i hovedet, men hvad skal beboere, der ikke har deres eget design look gøre. Så for dine naboer venner, foreslår vi at se på nogle ideer og muligheder for hvordan lejere slog strålen i rummet.

Den nemmeste mulighed er at male malrummet med strålen. Det ser ganske smukt ud.

En anden malet stråle, slå bjælken ovenfra, du kan soklen til loftet

En anden simpel løsning er at holde tapetet på bjælken. I denne lejlighed bruges to typer af tapet. Den sovende del af rummet med tapet i mønsteret, og selve bjælken og området med et trekantet karnap i det stribede tapet. Det er bedre at vælge tapet som i billedet, så bandene ville slå op. Takket være denne design teknik, vil et rum med en stråle virke højere og ikke knuse.

I denne lejlighed brugte lejere en designløsning og hang en lampe på rumstrålen. Det viste sig smukt.

Du kan prøve at slå bjælken eller stenfliserne. Ser godt ud og interessant.

En stenflise var ikke nok, og en dekorativ kant blev fastgjort til bjælken. Hvilket kan bruges til forskellige formål. I øjeblikket lægger de en blomst på ham

Her er blot nogle få eksempler på interiøret, hvordan man kan slå bjælken i rummet. Jeg håber dette vil føre dig til interessante fantasier og ideer, som du anvender i dine reparationer.

Bjælker i loftet - den oprindelige løsning af det moderne interiør (100 billeder)

I de seneste årtier har indbyggere forsøgt at bo udenfor byen så tæt som muligt på moderne infrastruktur. Ankommer efter en hård arbejdsdag fra en støjende storby, har folk en tendens til naturens naturlige skønhed, varmen i familiens ild og enkeltheden af ​​hjemmet komfort.

Rustik stil hjælper med at skabe en atmosfære af fred og ro i det indre. Det tiltrækker ikke kun indretningens originalitet og naturlighed, men også muligheden for at redde familiebudgettet, så meget der kan gøres med egne hænder.

Et særligt sted i dette indre er optaget af bjælker i loftet, der forvandler designet og positivt påvirker rummets mikroklima.

Hvilken stil er passende bjælker

Moderne designere mener, at dekorative bjælker på loftet vil dekorere interiøret i enhver stil. De passer perfekt i både klassisk og trendy design. Det er vigtigt at vælge den rigtige kombination. Foretrukne dekoratører giver følgende stilarter:

Klassisk interiør. Glatte, klare træbjælker i loftet vil tilføre sofistikeret, understreger enkelheden og sværhedsgraden af ​​møbler og gulv. Elegance vil give en kombination af mørke bjælker på et lyst loft samt malingselementer i delikate farver.

Stilens luksus vil fremhæve bjælkens dekoration med vignetter, udskæring eller maleri. Både lejer og dekorative designs vil gøre.

Moderne. Moderne design indebærer brugen af ​​klassiske modeller, malet i en lys kreativ farve. Oftere brugt falske bjælker. Velkommen til at installere baggrundslyset, så du kan zone i rummet.

Land (rustikke) indebærer brug af naturlige materialer (farvet træ, sten) eller dekorative strukturer, dekoreret under træet. Ofte gives materialet effekten af ​​aldring.

Victoriansk stil. Arkitektens aristokrati understreger bjælkerne fra mahogniet indrettet i den gamle stil.

Provence. Fans af fransk nåde passer perfekt perfekt hvide dekorative bjælker.

Loft og hi-tech. Bjælker imiteret som metal i kombination med murværk vil fremhæve stilheden og praktiske stil.

Husk at hovedfaktoren når du vælger en stil er rummet i rummet. En række strålekonstruktioner, der skaber en visuel effekt, kan både øge og formindske rummet.

Typer af strålekonstruktioner

Bjælkerne på loftet i indretningen er designet til at udføre to hovedopgaver: at dekorere rummet eller være en understøttende struktur. Materiale til deres fremstilling anvendes afhængigt af destinationen. Hvis rammen holder taget, er de normalt lavet af holdbare materialer.

Det er oftest et naturligt træ (masser af aske, fyr, gran, eg), metal eller beton. Deres ulempe er sværhedsgraden og de relative høje omkostninger ved konstruktion. Ofte kan sådanne mønstre findes i landhuse.

I lokalet i lejligheden type til at dekorere interiøret passer til mulighederne for materialer med efterligning af naturligt træ: polyurethan og gips. Produkterne er lette, hule indvendige, for at skjule kommunikation.

Nem fikseringssystem giver dig mulighed for at installere strukturer uden hjælp og spar budgeten betydeligt. Vandfaste egenskaber ved falske vægge tillader installation i rum med høj luftfugtighed.

Du kan simulere metalstrukturer med dekorative plast- og aluminiumstråler.

Nymodede og lave omkostninger i dekorationsverdenen betragtes som glasstråler fra naturligt og organisk glas. Med deres hjælp kan du arrangere loftet i det indre af enhver stil. De vil give airiness til rummet og fylde det med lys.

Farverne og placeringen af ​​bjælkerne

Dekorative bjælker i loftet er designet til at give tekstur og lindring til rummet. For at opnå denne effekt kan du bruge farvevariationer og den korrekte placering af loftkonstruktionerne.

I stuer ser parallelle bjælker sig godt ud i kontrast til loftets hovedfarve. En win-win design-løsning, perfekt til landehuse, vil være bjælker af naturligt træ i tone med loftet, andre indvendige genstande under træet vil være en vidunderlig tilføjelse.

For stuer og soveværelser passer bjælker af ethvert materiale, lagt med et gitter og et juletræ. Trenden i sidste gang - design af loftsrum på denne måde.

Når du vælger farve nuancer af bjælkelofter, kan du lade din fantasi strejfe. Den foreslåede farvepalette åbner mulighed for designere. Du kan bruge de klassiske farver og samtidig tilføje lyse trendy nuancer.

Du kan kombinere farven på loftkonstruktioner med væggenes farve, samt med en række tekstiler og andre dekorative elementer.

De mange muligheder for loftbjælker og designløsninger vil give mulighed for at legemliggøre nogen, selv de mest sofistikerede ideer.

Når du vælger farven på falske perler, husk at hvid gør pladsen vægtløs, mørke nuancer skaber besværlig og tung, sort giver rummet sværhedsgraden og rytmen, mens træstrukturer køler indretningen mens du giver en idyll.

For hvilke værelser er loft bjælker egnede

Moderne kunstnere meget ofte i moderne interiør foretrækker design af bjælker i loftet, og foretrækker ikke at skjule lejegulve.

Denne design løsning er velegnet til ethvert værelse, det være sig en lejlighed, et kontor eller et landhus. De vil perfekt dekorere køkkenet, vil tilføje en zest til stuen og soveværelset, organisk passe ind på kontoret og gangen.

Hvordan dekorere en stråle i loftet, hvilken type og hvor mange elementer der skal bruges, afhænger direkte af det anvendte rums areal. Især ofte er muligheden for bjælkelofter brugt til zoneinddeling.

Hvad er gode bjælker i interiøret

Bjælker på loftet kan ikke bare udføre en dekorativ funktion, men også blive en nyttig del af det. Dette fremgår tydeligt af billedet af bjælker på loftet. Hvad er de gode til? Overvej blot nogle eksempler:

Visuelt ændre størrelsen af ​​rummet, loftet og højden af ​​væggene. For at skabe en firkantet effekt placeres bjælker og parket parallelt med den korte væg. Tillade elementer af indretning på væggen, visuelt lave højt til loftet. Ændring af loftets geometri gør det muligt at placere bjælkerne sildben og søjler.

Tillader funktionelle områder. I stuen kan spisepladsen betegnes med et net af flere bjælker. Du kan opdele køkken og opholdsstue ved hjælp af en bar og en bjælke monteret over den.

Skjul kommunikation. Hulkonstruktion hjælper med at skjule ledninger og rør.

Bliv en del af belysningen, der fungerer som en æske til belysningsenheder, samt fixere til lysekroner. LED-belysning indbygget i bjælker ser harmonisk ud i interiøret, hvilket skaber effekten af ​​svingende strukturer.

Udfør fastgørelseselementer. De kan hænge en stol, gardin, der bruges som hylder, stande.

Bjælker i loftet - en fremragende designløsning. Det vigtigste er at beslutte om genopbygningen, og et behageligt og hyggeligt hjem vil være et godt sted at slappe af fra hverdagens trængsel og travlhed.

Loftbjælker i interiøret - et dekorativt element eller arkitektonisk træk

Loftet med bjælker giver en følelse af komfort og varme i hjemmet. Uanset om bjælkerne er strukturelle egenskaber i rummet eller udfører en udelukkende dekorativ funktion, bliver designet af et sådant rum transformeret. Loftet med bjælker lavet i farve kontrasterende i forhold til hele overfladen af ​​loftet vil tiltrække opmærksomhed og skabe en særlig optisk effekt af interiøret. Men selv elementerne i gulvene, der er malet i en tone med loftet, forbliver ikke uden opmærksomhed. På grund af dens strukturelle og karakteristiske tekstur bliver loftbjælker af træ eller andre materialer et fremragende element i ethvert interiør.

Tilstedeværelsen af ​​bjælker på loftet kan skyldes forskellige årsager:

 • I private huse af bjergarter af by eller land er en integreret del af bygningsstrukturen, elementerne i rammestellet til støtte af loftet eller loftet.
 • Ønsket om at give interiøret til en bestemt stil (f.eks. landestil, landdistrikter, øko, chebbi-chic eller Provence ledsages ofte af et lignende loft trim);
 • evnen til at skjule fejlene i loftet - at placere bjælker ved leddene af gipsvæg ark reducerer væsentligt omkostningerne ved den endelige overfladefinish;
 • I hule loftbjælker kan forskellige tekniske kommunikation maskeres - fra rør til elektriske ledninger kan belysningselementer indlejres i hulrummet af sådanne bjælker:
 • Forskellige elementer i interiøret kan fastgøres til bjælker af træ, metal eller sten - fra vedhængslamper til fjernsynsapparater.

Så vi besluttede at bjælkerne i loftet kan være dekorative eller udføre helt oplagte støttefunktioner. Men fra hvilke materialer kan de laves? Som sædvanligt kan alle materialer til udførelse af bjælker til loftet opdeles i naturlige og kunstige:

 • Træ - en af ​​de mest almindelige, men ikke billige materialer til fremstilling af bjælker. For landhuse og private huse, beliggende i byen mest almindeligt anvendte nåletræ arter, men der er også muligheder for løvfældende arter af træbjælker (for landstil eller øko denne type efterbehandling loftet er mest relevant);
 • Metalbjælker af stål eller aluminium anvendes ofte i loft, industrielle og højteknologiske interiører (belysningselementer er ofte knyttet til sådanne strukturer, men dekorative anvendelser er lige så sjældne);
 • polyurethan - dette kunstige materiale er i stand til at efterligne næsten enhver overflade - fra træ til sten. Et væsentligt kendetegn ved polyurethanbjælker er produktets lave vægt. Selvfølgelig er prisen på kunstige efterbehandling elementer under deres naturlige modparter. Sådanne bjælker kan anvendes i indretningen af ​​ethvert stilistisk tilbehør, alt afhænger af lokalernes størrelse og kvaliteten af ​​efterligningen af ​​"træ" eller andre materialer.

Følgende faktorer vil påvirke valg af materiale, udseende og konfiguration af bjælker i forhold til loftet:

 • Rummets dimensioner og formen af ​​loftet (en vandret overflade eller et hvælvet loft, en flerniveau eller en lille højde i rummet - alle disse faktorer skal tages i betragtning ved valg af loftelementer);
 • stilen på værelse design - klassisk stil eller avanceret hi-tech vil kræve en anden tilgang i valget af loft bjælker;
 • reparationsbudgettet - omkostningerne ved bjælkerne kan variere flere gange afhængigt af materialet til fremstilling, størrelse og kompleksitet ved ændring af strukturer.

Bjælke på loftet: Eksempler på hvordan det kan smukt slået

Du må ikke antage, at overlapningen kun er nødvendig for installation og styrkning af bygningen. Hvis du ved hvordan man kan slå bjælken i loftet, kan den blive en selvstændig del af interiøret og en smuk dekoration. I vores artikel har vi samlet de bedste ideer til design af bjælker som designelement.

Fordelene ved at bruge bjælker i design

Bjælken på loftet kan ikke kun være dekoration. Dens brug har en række fordele, som vil tjene som en bonus til det originale interiør:

 • Hvis du beslutter dig for at lægge et gipsplankloft, vil strålen bidrage til at skjule leddene mellem arkene. Dette vil have en positiv effekt på overtrækets overordnede udseende.
 • Hulbjælker giver dig mulighed for at skjule ledninger, rør og andre kommunikationer i dem.
 • Hvis du ønsker det, kan du bruge dem til at installere yderligere belysning - for eksempel at montere den direkte i bjælken eller gøre den til en slags ramme til LED-bånd.
 • Brug af lofter som et element i indretningen giver dig mulighed for at understrege stilen på rummet;
 • Suspended strukturer såsom lamper, dekorationer og endda fjernsyn kan fastgøres til bjælker af slidstærke materialer (sten, træ, metal).

Selvfølgelig bør vi ikke glemme hovedfunktionen - transportøren, især i private hjem. Men i moderne design benyttes bjælker i stigende grad som en stilistisk enhed. Vi foreslår at blive bekendt med vores fotosamling for at forstå, hvad implementeringen af ​​en sådan ide kan se ud.

Eksempler på brugen af ​​bjælker i det indre

Der er mange design ideer, der giver dig mulighed for at dreje en stråle fra et strukturelt element til en smuk dekoration.

Lige træbjælker, der er kontrasterende i farver med loftet, ser meget godt ud i et klassisk interiør. De tilføjer monumentality, samtidig med at rummet bliver bredere.

Loftet ser tykt ud og præges, og yderligere kilder til spotbelysning hjælper med at forbedre effekten.

Grove bjælker af naturligt træ kan fremhæves ved efterligning af en sten på væggen - så rummet vil se frisk og usædvanligt ud.

Prøv dog at undgå mørke overlappende toner - de kan virke grove.

Bærebjælken understreges positivt af tyndere vinkelret tværsnit med kontrastfarver. Fremhæv det med spotlights for mere effekt.

Denne teknik er god til både store og små værelser - det giver visuelt plads og det ser godt ud. Det er bedst at bruge det mellem køkkenet og den åbne balkon - så du kan effektivt zone værelser.

Forresten er det ikke nødvendigt at holde fast i lige linjer. Hvis strålen bruges som et element af indretning, og ikke som en understøttende struktur, kan det godt regnes.

Denne løsning vil skjule ledningerne og ser bare smuk ud. Det vigtigste er at omhyggeligt designe mønsteret, så det er i harmoni med resten af ​​rummet.

Som eksempel valgte vi multidirektionelle stråler, der afviger fra hesteskorammen lampen - en simpel men effektiv teknik, der giver dig mulighed for visuelt at udvide rummet.

Til indretningen i stil med højteknologiske metalbjælker passer. De ser usædvanlige ud, og du kan vælge næsten enhver form. En sådan luftig relief stråle som i billedet er mere velegnet til rummelige værelser - det gemmer meget af rummets højde.

En god bonus: Metal er et af de stærkeste materialer. Derfor kan du bruge designet til at hænge lysekroner og dekorative elementer.

Men i det klassiske interiør kan metalbjælker se smukke og passende - det vigtigste er at vælge koncise lige linjer og en diskret skygge.

I dette tilfælde er det bedre at vælge et træloft - kontrasten af ​​de to materialer ser meget imponerende og stilfuldt ud.

Det er bedre ikke at forsøge at eksperimentere med farve - ikke hver maling vil falde godt på metalen, og det er ret svært at finde den rigtige løsning.

Åben loftsbjælker er mere velegnet til stuer og haller i et to-etagers hus - det vil sige værelser hvor deres brug tillader højde.

Volumen figurerede elementer ser stilfulde ud og føjer varme og komfort til rummet. Brug dem som ramme til små pærer - effekten bliver simpelthen magisk.

Hvis du ønsker, kan du droppe en søjle fra samme materiale fra loftet - en simpel men elegant modtagelse.

Åbningsbjælker til konkave stræklofter ville være passende i et privat hus og i en lejlighed med høje vægge. De ser meget usædvanlige og originale ud, samtidig med at de tilføjer rummelighed og luftighed visuelt.

Det er bedre at bruge kontrasterende toner af en gamma - varm eller kold, for ikke at skabe en visuel modsigelse mellem dem.

Spredt over bjælker spotlights, vil denne effekt intensivere. Denne metode er god til store værelser i klassisk stil. Men at eksperimentere med farver kan du finde en løsning til mere moderne designtyper.

Ikke nødvendigvis begrænset til standard træ nuancer eller irriterende sort og hvid. Du kan nemt male bjælker i enhver farve du kan lide - eller endda nogle få! Men i dette tilfælde skal du følge et par regler:

 • Sørg for, at den valgte palette kombineres med hinanden.
 • Husk at i et harmonisk interiør skal der ikke bruges mere end tre eller fire hovedtoner. I modsat fald bliver designet for motiveret og kedeligt for øjnene.

Ellers afhænger alt af din fantasi!

I et privat hus af træbjælker kan designes... hele loftet. Volumetrisk reliefrum, belyst indefra - en temmelig usædvanlig designteknik. Husk dog, at højden af ​​væggene skal være passende.

Som du kan se, er brugen af ​​bjælker i den moderne byggevirksomhed ikke kun en nødvendighed, men også en elegant designteknik, som gør det muligt at supplere atmosfæren i næsten ethvert rum.

Dekorative bjælker på loftet: typer, materialer, design, farve, valg af stil

Bjælkerne på loftet er stilfulde, men samtidig et hyggeligt element af indretning. De vil bringe så lidt atmosfære af rustik varme til interiøret. Det valgte materiale vil imidlertid understøtte den stilistiske ide og kan svare til både den moderne og den klassiske retning.

Funktioner clearance lav og højt til loftet

 • I indretningen med lave lofter vil loftbjælker af simpel konstruktion se harmonisk ud, f.eks. Langs eller på tværs af rummet.
 • I et kompakt rum er det bedre at udskifte træet med et bord eller en plastik. De vil spare plads.
 • Til loftet syntes ikke lavt, det er bedre at bruge en lyspalet.
 • I et værelse med højt til loftet vil det være hensigtsmæssigt at se sofistikeret design og mørk farvefinish.

Typer og materialer af loftbjælker

bærende

Denne variant af overlapning kan betragtes som "skelet" i en bygning, uden hvilken den ikke kan eksistere. Loftsbjælker kan være skjult eller slået i det indre af lejligheden.

Betonbundsplader

Bruges oftest i opførelsen af ​​byhus højhuse og industrielle lokaler. Loftbetonbjælke vil harmonisk se i interiøret med en moderne stil, som loft, grunge, minimalisme.

Trægulve

Sjældent anvendt til opførelse af byhus, ofte i hytter, sommerhuse eller individuelle reparationer. Massivt eller limet lamineret træ er firkantet. Det bruges oftest som et loft.

Loggen har en rund form. Materialet er dyrere end tømmer, men i det indre ser det bedre ud fra et æstetisk synspunkt.

Metal overlapning

Metal er stærkere og har længere levetid. I det indre af huset kan du dekorere eller gemme dem, i åben tilstand vil de harmonisk se i byens industrielle stil.

Billedet er et rummeligt loftsrum i højteknologisk stil, og loftsbjælkerne er lavet af metal.

efterligning

Bjælker, der fungerer som indretning, bør opretholde en generel stil.

træ

Loftsstænger af træ vil tilføje til det indre af rustikke komfort. Loftbjælker af træ ser luksuriøse og massive ud, det er bedre at bruge dem i et rummeligt værelse, da de er ret store og store strukturer vil tage meget plads.

Til efterbehandling af standardbylejligheder eller små værelser er det bedre at vælge brædder, de er mere kompakte. Også bestyrelsen kan indgå i designet, der er baseret på et solidt træ.

plast

Falske bjælker af polyurethan eller plastik kan være analoge med træ. Materialet er ikke miljøvenligt, men vinder i pris og sort. Visuelt vil sådanne bjælker afvige lidt fra naturligt træ.

gips gipsplader

Efter at have dekoreret loftet med gipsplader, kan du skjule kommunikation, samtidig med at du fremhæver den ønskede stil i det indre. Derudover er det muligt at installere armaturer i loftet på gips.

På billedet er loftbjælkerne fremstillet af gipsplader og dekoreret med gips til beton.

Loftsmateriale

Spændingsdug

Strekak er et af de mest almindelige muligheder for efterbehandling. Popularitet på grund af nem installation, stort udvalg og relativt lave omkostninger. Spændingsdugen opvarmer op til 60 grader og fastgøres i hver side af rummet. Materialet kan have en blank og mat overflade, der giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed for stilen i interiøret.

Støbt

Træforing vil se harmonisk ud i et værelse med højt til loftet. I en bylejlighed kan vægpanelet males i en lys skygge, så det vil visuelt skjule minimumsrummet.

suspenderet

Gipspladens loft kan have en flad eller fladt overflade. Loftet vil blive dekoreret med bjælker, stucco eller indbyggede lamper afhængigt af stilistiske præferencer. Designet er lavet af en metalramme og plader af gipsvæg monteret på den.

maleri

Kræver en perfekt flad overflade. Denne metode til efterbehandling er nem at anvende og har en bred vifte af farver. Loftet vil blive dekoreret med bundplader, stucco eller tværstang.

Billedet er et stilfuldt minimalistisk soveværelse i øko-stil.

Til vægpapir har du også brug for en forberedt overflade. En interessant mulighed ville være fotomural trim.

Placering muligheder

tværs

Det tværgående arrangement af loftbjælkerne bringer visuelt rummet til formen af ​​en firkant og udvider væggene. I et rummeligt værelse kan du bruge en fuld bjælke, der supplerer billedet med lave lysekroner eller spotlights. I et kompakt rum vil der være nok brædder, der understøtter interiøret i den ønskede stil.

Langs

Længdeindretningen af ​​loftbjælkerne vil gøre rummet længere. Udsmykning af LED-flypanelet, du kan få effekten af ​​at flyde i luften.

diagonalt

Det diagonale arrangement af loftbjælkerne gør rummet mere rummeligt. Denne måde at efterbehandling ser interessant ud i et moderne stueinteriør. Tværbjælken kan placeres omkring loftets omkreds eller kun optage en del.

Halvdelen af ​​loftet

Loftsindretning delvist visuelt opdeler rummet i to zoner, samtidig med at området opretholdes. For eksempel i et køkken på denne måde er det muligt at adskille stedet til madlavning fra spisepladsen.

At lægge kryds på et kryds

Et sådant arrangement af loftbjælker vil gøre rummet rummeligt. For at understrege terrænet og den usædvanlige metode til placering, kan bjælkens farve gøres i kontrast til hovedfarven.

Opdele et værelse i zoner

En fantastisk måde at zoning plads. Loftkonstruktionen markerer det ønskede område eller deler rummet i to områder. For eksempel i en stuelejlighed kan bjælker placeres i kogezonen, hvorved resten af ​​rummet er adskilt, eller i soveværelset vil et komplekst design dekorere soveområdet, der betegner et soveområde.

Tagkonstruktioner

En interessant interiørløsning vil være konstruktionen på loftet af en bygning på grundlag af en tagkonstruktion, for eksempel en "rack" eller "gård". Sådanne strukturer er placeret under bygningens tag og holder den. Sådanne faciliteter er velegnede til indretning med højt skrånende lofter.

På billedet er det lyse køkken-stue, loftet lameller lavet på princippet om tagkonstruktion.

Usædvanlig måde at lægge på

Arrangementer kan være helt forskellige fra de smukke mønstre af komponenterne i ethvert mønster til komplekse geometriske former. Sofistikeret loftkonstruktioner vil harmonisk se ud i et værelse med højt til loftet.

Måder af indretning

Aging

Virkningen af ​​aldring er karakteristisk for mange stilarter, såsom Provence, shebbi-chic, rustikke. I interiøret ser sådanne genstande rustik og varm ud.

maleri

Du kan fremhæve loftskinnerne ved at male dem i en farve i kontrast til loftet, f.eks. På en lys baggrund, røde bjælker. På denne måde kan du slå ethvert tema eller lave nogle lyse detaljer i interiøret.

Lak belægning

Lakerede træloftbjælker bevarer et unikt træmønster. Lakning vil gøre materialet lysere og beskytte det mod skadelige påvirkninger. Sådan udsmykning er egnet til et interiør i stil med land, hems, hytte.

Mønstre, udskæring

Malede mønstre eller træsnit vil ikke bare se luksuriøst ud, men også unikt. Mønstre og openwork carving bliver ideelt kombineret med russisk stil. En mere fastgjort type tråd er velegnet til udsmykning af et klassisk interiør.

Farvevalg

hvid

Hvide loftsbjælker på en lys baggrund vil se meget blid ud. Lofter synes ikke at være lave, og designet vil få sin "zest". Hvide bjælker ser interessant ud på baggrund af pastellfarver.

På billedet ser tavlen på loftet meget blid ud, de passer harmonisk ind i soveværelset med pastelfarvepalet.

brun

Det klassiske design er brunt træloft bjælker mod et hvidt loft. På grund af farvernes kontrast kan du justere rummets rum.

På billedet er der et rummeligt køkken-spisestue. Loftet er lavet af hvide træplader og kontrasterende brune bjælker.

grå

Grå loftbjælker på en lys baggrund har ikke en stærk kontrast, men står stadig ud i det overordnede billede. Det ser interessant kombination af landdistrikterne detaljer og fashionable, nuværende farver i dag.

beige

Beige loft bjælker harmonisk ser ud på et fladt loft, og på skinnen. Lys skygge tæt på farven på naturligt træ vil dekorere indretningen af ​​huset eller badet i enhver stil.

sort

Kontrast sorte loft bjælker vil med succes supplere rummet i en moderne stil, overlapper med andre detaljer af dekoration eller møbler.

lyse

Loftsstænger med en lys skygge vil dekorere et moderne interiør eller et planteskole. Lys farve kan kombineres med andre detaljer i interiøret, såsom tekstiler, dekorative elementer eller små møbler.

Foto i det indre af lejligheden

køkken

Placering, farve og materiale af loftbjælker afhænger af køkkenets størrelse og stilistiske retning. I et kompakt rum vil minimalistiske lige tværstænger på en blank overflade harmonisk se ud. En anden måde at spare plads på er lyse loftbjælker. I et rummeligt køkken afhænger lokationen udelukkende af rummets indretning eller stilen i interiøret.

På billedet er der et køkkenindretning med et sort sæt. Delvis trimning af loftet med tværbjælker adskiller kogezonen.

Stue

Loftet i hallen vil dekorere bjælkerne mod en flad overflade. Afhængigt af rummets rum kan stængerne have en lyspalet, der er identisk med eller ligner loftsrammens hovedfarve. Eller til kontrast med den generelle baggrund, hvorved hovedrollens rolle i rummet spiller.

soveværelse

Træstænger gør soveværelset mere behageligt. Designet kan ligge rundt om loftet eller lige over sengen og betegner soveområdet. Farvefinish afhænger af stilen på rummet.

På billedet er et delikat soveværelse i pastelfarver. På loftet konstruktion af gipsplader og dekorative bjælker.

planteskole

I børnenes værelse vil loftbjælker understøtte tematisk dekoration, såsom marine eller øko-stil. Crossbars kan blive en del af billedet af et værelse.

Hall og korridor

Hvis rummet er en gang eller en korridor af lille størrelse og er uden naturlig lys, vil den bedste løsning være en beskeden takstruktur i form af flere tværstænger langs eller på tværs af rummet.

badeværelse

Ved indretningen skal badeværelset tage højde for den konstant skiftende luftfugtighed. Den bedste løsning ville være at bruge plastik eller polyurethan loft falske paneler, som også kan efterligne det ønskede materiale.

Billeder i det indre af huset

Med et tilstrækkeligt areal i et privat hus er der flere muligheder for at oversætte ideer. Der er ingen grund til at camouflere dem i tømmerhuse med lejebog eller brostensbelagte bjælker; efterbehandling i form af slibning eller maling vil være nok.

På billedet er et landsted i stil med en hytte. Efterbehandling og påfyldning er lavet af naturlige materialer.

Interiøret i en hytte eller et landhus med et højt skrånende loft vil dekorere en tredimensionel struktur af træbjælker og gentage tagkonstruktionen.

I landhuse og badeværelser vil naturligt trætræe se mest harmonisk ud og understrege naturens nærhed.

Efter at have strålet loftet, kan du oprette dit eget afsondrede hjørne, hvorfra du kan få et hyggeligt soveværelse eller et hvilested.

Badet vil også udstråle varmen og komforten i et rigtigt russisk bad; slibning og dækning af det med tilstrækkelig maling eller lak er nok til at bære bærende eller dekorative bjælker.

Egnede stilarter

Loftet stil er kendetegnet ved en minimal eller komplet mangel på dekorative trim. Hvis rummet har metal-, beton- eller træloftskinner, skal de være tilbage. I deres fravær vil hjælpe falske bjælker, som også kan justere rummet.

Provence

Interiøret i Provence-stil er lavet i lyse pastellfarver og hovedsagelig af naturlige materialer. Træbjælker kan males i en af ​​disse nuancer eller have den originale farve og tekstur af træ. Kunstigt ældede møbler og dekoration er karakteristiske for denne tendens.

På billedet er køkkenet i olivenfarve i stil med Provence. Loft dekoration er lavet i samme farve med virkningen af ​​aldring.

Country musik

Landstil er svært at forestille sig uden træbjælker. Det rummelige værelse vil blive dekoreret med komplekse træsorter, i et lille rum vil der være ret enkle træplanker i den rigtige retning.

skandinavisk

Interiøret i den skandinaviske stil har en lys, oftest hvid farveskala. Materialer til efterbehandling og påfyldning af værelset anvendes naturligt, såsom træ eller sten. Interiøret vil se harmonisk loftstråler af bleget træ.

moderne

Loftet i moderne stil kan dekorere bjælker af træ, metal eller gips. Arrangementet kan være enkelt eller danne en kompleks geometrisk form. Designet supplerer de stilfulde lamper, LED stripe eller spotlights.

klassisk

Interiøret i klassisk stil vil blive dekoreret med glatte træ- eller gipsbjælker. At lægge et kryds på et kors vil se harmonisk ud.

Chalet og rustikke

Chalet stil og rustikke karakteristisk for den hyggelige atmosfære i alpenhuset. Træ loftsskinner er ikke nødvendige for at male, den oprindelige farve, tekstur og træ mønster vil være mest velkommen. I et sådant design er det hensigtsmæssigt at anvende lamper med varmt lys, understreger indretningens komfort og varme.

Skiltet sommerhus stil. Efterbehandling er helt lavet af naturligt træ.

Belysning og baggrundsbelysning

Forskellige typer af belysning vil have helt forskellige resultater. Spotlights kan monteres i tværstangen eller mellem dem i loftet.

Mobilbelysningsarmaturer kan fastgøres direkte til bjælker til komplekse surroundstrukturer og om nødvendigt ændre deres position.

Lysekronen bør afspejle den generelle stilistiske ide, for eksempel i et landlig rum kan det være en lav smedejernslysekrone og i det indre er der en ryddelig Provence med flere tekstilfarver.

En usædvanlig effekt er skabt af LED-strimlen, der drukner i sidens dele af strålen, skaber følelsen af ​​at flyde i luften.

Gør det selv

Før du fortsætter med reparationen, er det nødvendigt at bestemme bjælkens størrelse og afstanden mellem dem. Afstanden mellem bjælker afhænger af området og højden af ​​rummet.

 • I et værelse med højt til loftet er det tilladt at placere bjælkerne tæt sammen, så rummet vil fremstå lidt lavere.
 • I et lille rum er det derfor bedre at fastsætte loftsbjælkerne i en tilstrækkelig afstand.
 • Bjælkens længde afhænger af ønsket om at dekorere rummet langs hele længden eller kun at vælge en del.

En af de nemmeste måder at bygge loft bjælker på er at gøre dem fra skum.

 1. Skumpladerne skæres i den rigtige størrelse og limes sammen i en bar.
 2. Herefter kan de klistres over med en film med efterligning af træ eller plast og fastgjort til loftet. Installation er hurtig og ubesværet.

Sådan fastgøres bjælker til loftet

Hvert materiale har en anden vægt og egenskaber henholdsvis, mounten er også anderledes.

 • Inden arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at reproducere markerne, hvor fremtidige stænger skal rettes, på loftet.
 • Til bjælkerne af skum nok væske negle.
 • For at være sikker på resultatet kan loftet primeres.

Træ dekorative bjælker er fastgjort ved hjælp af stænger, der er fastgjort til loftet i en afstand af 1 meter. Træstrålen er fastgjort på skruerne over stængerne.

Billedet viser installationen af ​​træ- og polyurethanbjælker.

Fotogalleri

Loftsindretning er en vigtig detalje i interiøret. Loftsdesign er en god måde at give en individualitet og karakter til et design. I en lejlighed med moderne stil kan loftet laves af plast eller metal i moderne og provinsielt design. Naturligt træ vil se harmonisk ud. Nedenfor er eksempler på brug af bjælker på loftet i værelser med forskellige funktionelle formål.

Alt om installation og reparation
lofter med egne hænder

Enhver bolig kræver nogle forandringer på en måde en "opgradering" for at en person skal føle sig godt tilpas i den. Disse ændringer er mulige på niveau med design, farve løsninger eller dekoration.

Noget kan ændres indledningsvis, men med noget, du skal sætte op, slår du på en eller anden måde i formatet af den valgte stil. Store bjælker bliver nogle gange en hindring, når man vælger og designer en stil til værelset. I dag deler vi med dig tips om, hvordan man kan slå bjælken i loftet, hvilket gør det til en højdepunkt i interiøret.

Det første billede viser, hvordan du visuelt kan skjule problemområdet med maling. Neutrale vægge og nogle få farveovergange på loftbjælkerne vil også se originale, og alt dette kan gøres med egne hænder.

Sig "Nej!" Rutine

 • Dette design kan kaldes køligt, fordi der er en kraftig styling og virkelig ikke-standard tilgang til interiøret. Selvfølgelig ikke-industrielle lokaler udstyret med metal søjler og bjælker, der ser godt ud på en baggrund af sølvvægge og et let loft.
 • En vigtig dekorativ komponent er igen en konstruktiv og farve tilgang. Interiøret kombinerer sølvkulden og et let træs varme.
 • Et stort rum, der rummer alt, hvad der er nødvendigt for en behagelig eksistens, er ikke begrænset til zonering, skillevægge (se. Skillevægge og lofter lavet af gipsplader: den korrekte installation), ændre stil eller indretning. Alt er klart, enkelt og stilfuldt.
 • Noget lys gammelt og tysk forestiller sig at se på dette loft. Mørke klumpede bjælker på loftet er trimmet, så belægningen ikke skjuler deres grove struktur og respektable alder (selv om dette måske alle er en illusion udført af en dygtig designer). Alt dette mirakel ligger under et højt dobbelt hældningstag.
 • Monokromatisk lys gulv, som et blankt lærred, fremhæver denne skabelse, og klassiske mørke møbler fuldender effekten af ​​et hus i de alpine bjerge, hvilket skaber de nødvendige kontraster.
 • Moderne interiør: lette betonvægge, fliser på gulvet. Passer perfekt ind i det samlede billede af tæppet med samme mønster som møblerne. Lys sofaen har samme skygge som flisen og fortynder alle indlæg fra et lys træ.
 • Mørkt træ med naturlige træagtige "effekter" er smukt dekoreret på et snehvidt loft, og der tilføjes meget lyse glaslysekroner på en metalkæde. Alt dette sammen nedsænker os i atmosfæren i en fransk landsby.

Loftbjælker på loftet

Hvis der er et loftsgulv i dit hus, kan du give det til din elevdatter, som til tider kommer til at besøge hendes slægtninge. Grå-pastell gamma - hvad du skal slappe af efter en spændt session.

Bjælker kan indskrives på forskellige måder, fremhæve dem som accentdetaljer, eller omvendt, hvilket gør dem så ubetydelige som muligt. Afslutningen af ​​disse elementer kan godt kombineres med gulv- og vægpaneler eller andre finish.

Og det er netop tilfældet, når enkelhed ikke er uden lur. Ved første øjekast er interiøret meget ukompliceret, selv om det indeholder mange farvede pletter, men tekstiler og små dekorative småblade dekorere det endnu mere.

Enkle sengeborde af lakeret træ, smukke tekstiler, pastelfarver, blomster og en elegant hvid gulvlampe - flot, smagfuldt. Bjælkerne, selvom de ikke er tydeligt markeret, er stadig synlige.

Værelset er perfekt til piger, eller damer, der elsker Jane Austen. Problemet med mangel på dagslys er uden virtuositet - alt i dette rum er underlagt lovene i denne stil.

Eklektisk tilgang til loftet bjælker indretning

Disse er ekkoer af rige tider, da der var store pejse i stenslotte, og lyset trængte gennem store vinduer. Loftet er bygget i form af et gitter af massive bjælker med broer placeret på forskellige niveauer.

I midten af ​​billedet er der en væg trimmet med kunststen. Bjerget landskab uden for vinduet kan ikke undlade at tiltrække opmærksomhed. Overraskende nok var det nok for komfort i dette interiør at kaste et gammelt uldtæppe på gulvet, som allerede har lille farve.

En meget interessant lysekrone uden lampe nuancer og fyldt med pærer blev brugt. Fraværet af mange dekorative elementer indebærer skabelsen af ​​ledig plads.

Hvide glatte vægge, shaggy grå tæppe, samme sofa med hvide pyntede puder og endda et tæppe - denne romantik "trækker" på Norge. Efterbehandling dette udseende er træ bjælker på det mørke loft med en blank finish. De er perfekt kombineret med et snehvidt loft og gulvbelægning.

Selvfølgelig trækker indretningen af ​​denne spisestue sig ikke i en fuldt udbygget hytte med en brændeovn, hvidkalkede vægge, men følelsen af ​​vestlige ukrainske eller antikke polske etnikker er stadig til stede. Designeren besluttede at "fortynde" interiøret ved hjælp af ukomplicerede lamper, der tydeligvis tyder på nutiden.

Bjælker ser ubehandlet i øjnene af deres naturlighed og naturlighed. Mosaic murværk på gulvet i små flerfarvede sten og massive træmøbler fuldender transfiguration effekten af ​​dette rum.

Jul glæde: indretning i en festlig

I vest er der designere involveret i at dekorere lokalerne til ferien. Dette praktiseres ikke i vores land, da det er mere en del af familietraditionen. At dekorere juletræet med børnene, og at forberede huset til nytårsferien er hellig.

Men vores designere bekymrede sig ikke om, hvordan man slår strålen i loftet, når den vigtigste julfarve er rød. De bragte glæden ved ferien til det kolde, næsten vinterrum, dekoreret juletræet med røde bolde og hængte dem på træbjælker. Stilfuld, lys, original.

Når loftet danner den indvendige stil

Hvis du ser på flere dokumentarer, kan du se katakomberne brolagt med gamle mursten i dem. Designet af dette værelse er baseret på lysebrune nuancer. Træbjælker er malet i mørk farve, så de skiller sig ud mod baggrunden af ​​en lysere rødlig mursten.

Tip! En interessant løsning er lindring af murværk, der danner rundheden i loftet, dens "bølger". På internettet er der en videoinstruktion, hvorefter du kan bane loftet i halv mursten.

Her er nogle flere tips:

 • De snehvide loftbjælker skiller sig ud rigtigt mod baggrunden af ​​neutrale trædør, der kan bruges til at afslutte overfladen;
 • Store fans er velegnede til landscener;
 • Glas, træ og tekstiler gør interiøret festligt;
 • Eksperimenter med farvning hjælper dig med at gøre en virkelig unik reparation - prisen på en sådan løsning er minimal.

Vi håber, at denne artikel vil bidrage til at bringe juiciness og originalitet til dit interiør. Forsøg og nyd kreativitet!

Sådan slår du bærebjælken i interiøret

Lad os tale om, hvordan du kan slå tilstedeværelsen af ​​bærebjælken, som kan blive hovedpine for ejerne af lejligheder på grund af det upræcise syn. Det er umuligt at fjerne dette strukturelle element i huset, så du er nødt til at opfinde forskellige muligheder, så strålen ikke ødelægger interiøret.

En tværstang eller bærestråle er et vigtigt element i opførelsen af ​​lejlighedsbygninger og private huse. De er normalt lavet af solid beton, inde i stålforstærkning, men kan være træ. I bund og grund er bjælken en bærende væg, eller rettere dens øverste del. Lejebolte kan ikke nedrives! De er baseret på overlapningen mellem gulvene, så demontering af strålen vil medføre problemer i hele huset. Der kan være revner på væggene og gulvene, og i værste fald - sammenbrud af strukturer vil forekomme.

Derfor er det nødvendigt at opfinde designmuligheder for bærebjælker, som ved første øjekast kun ødelægge udseendet på rummet og forstyrre. Samtidig findes bærende bjælker ikke kun i "Stalin", huse af gamle bygninger, men også i nye bygninger. Nogle gange kan ejerne finde ud af, om der kun er bærebjælker, hvis de begynder ombygning. For eksempel beslutter de at tilføje en loggia til en stue eller kombinere en stue med køkken.

Den nemmeste mulighed er ikke at skjule bærebjælken, lad den være som den er. Men dette er kun egnet til brutale industrielle interiører, højteknologiske stilarter og loft.

For alle andre stilarter af designrum, er en afdækket støttebjælke uden trim klart et ekstra element.

Den anden måde er at "løse" bærebolten i rummet så meget som muligt. Du kan simpelthen gips det og male det i loftets farve eller indsætte det med samme tapet for ikke at fange øjet. Muligheden er enkel og ikke dyr, men det rektangulære fremspring vil stadig være mærkbart. Ifølge designerne skal bjælken i dette tilfælde afbalanceres af andre elementer, for eksempel et lagringssystem med samme form.

Sædvanligvis lejer bjælkerne gipsvæggen. I dette tilfælde kan du sætte kassen rundt omkredsen af ​​rummet for at skabe et komplet billede. Derudover giver kappeplastbjælker dig mulighed for at bruge på hendes baggrundsbelysning, det vil sige til et funktionelt element i interiøret.

Forresten, muligheden, når bolten er helt skjult under strækningen eller det falske loft, kritiserer designerne aktivt. For meget plads vil blive "spist", loftet skal sænkes betydeligt.

En anden mulighed er at tilføje dekorative bjælker for at afbalancere tilstedeværelsen af ​​bolten og gøre den til en del af loftindretningen. Vi har allerede skrevet om, hvordan stråler kan bruges til at dekorere loftet.

Spejle opløses bogstaveligt i bjælken i rummet. De kan skære bolten, som simpelthen er skjult bag reflekserne. Derudover hjælper spejle altid med at tilføje lys og plads til rummet.

Som en mulighed - kan strålen blive et element i ruminddeling, hvis det har flere funktioner. For eksempel adskille spisestuen fra køkkenet.

Desuden overvejer designere rummet under bærestrålen et ideelt sted til at arrangere skillevægge. I dette tilfælde bliver bolten en del af hele strukturen og vil blive harmonisk indrettet.

Generelt, som designerne siger, bør du ikke bekymre dig om tilstedeværelsen af ​​bærebjælken i rummet. Dette strukturelle element i huset kan omdannes til en lys og nyttig indvendig detalje, der tilføjer dynamik til det kedelige loft.

Dekorative loft bjælker i interiøret

På grund af lofternes lave højde er design med bjælker svært at forestille sig i en almindelig bylejlighed. Det er skabt i et rummeligt landsted, hvor bjælkerne i interiøret ser mere passende ud. Men det hele afhænger af designerens fantasi og området af boligen. Da selv en stor lejlighed med moderne planlægning kan dekoreres med dette element af indretning. Dekorative bjælker er nemme at passe ind i enhver stil. De bruges til at skelne mellemrummet, placeringen af ​​designerlamper, visuel udvidelse af området. Multifunktionelle produkter skaber en unik atmosfære i rummet. Derfor ser vi nærmere på egenskaberne ved denne ultramoderne modtagelse i husets udformning og fordelene ved brugen af ​​det følgende.

Fordelene ved indretning med bjælker

 1. At skabe en bestemt atmosfære i huset. Disse hængende produkter giver en følelse af sikkerhed og fred, da de er forbundet med kraftige træhuskonstruktioner;
 2. Visuel ændring af rummet i rummet. På trods af faldet i volumen udvides det visuelt. Designere er glade for at bruge denne optiske teknik;
 1. Dekorative elementer bliver hovedfokus i indretningen. Bjælker i loftet tiltrækker opmærksomhed og med korrekt design kan blive centrum for kunstsammenstillingen;
 2. Home forbedring bjælker muligt at gennemføre sin egen.

Brug af loftkonstruktioner

Deres tilstedeværelse i private hjem er underforstået a priori, da strukturerne er et integreret element i loftet. I dette tilfælde kan ejeren overlade overlapningen i sin naturlige form og kan skjule den samme gipspladepartition. Det hele afhænger af den valgte stil i rummet. Passende brug af loftkonstruktioner kan lave et individuelt designprojekt, hvor den strenge stil vil blive kombineret med de praktiske mål for zoneinddeling i rummet.

Så bjælker kan nemt skjule de mulige ulemper ved layoutet. For eksempel ujævne led, når du slutter med gips. Også i loftkonstruktionerne er det muligt at forestille placeringen af ​​ingeniørkommunikation (for at opbygge dekorative belysninger udføres elektriske ledninger i bjælkerne).

Stråler kan bruges som grundlag for at fastgøre andre designelementer, det være sig dekorative lamper eller endda moderne plasma. Den almindeligt anerkendte indretning hænger tørrede urter på loftprodukter. Især hvis de er placeret i køkkenet. Du kan også levere kroge til placeringen af ​​køkkenværktøj eller glasvarer.

Indvendig zoneinddeling

Funktionel designløsning indebærer kompetent zonering af rummet i rummet. Lad os prøve at nævne de mål, der kan opnås på denne måde:

 • Enkel zoneinddeling gøres ved at placere en imponerende stråle mellem to produktionsområder i rummet;
 • Forlængelse af rummet er visuelt muligt ved at placere strålen parallelt med den brede væg;
 • Udvidelse af rummet opnås visuelt ved arrangement af dekorative produkter over hele loftets bredde;
 • Loftreduktion sker ved fastsættelse af produkter på modstående vægge;
 • Forøgelsen af ​​rummets rumfang sker ved simpelthen at placere strålen under loftet;
 • Loftets volumen vil give en struktureret farve, der passer til loftet;
 • Det oprindelige indretning er muligt at organisere takket være udformningen af ​​de dekorative bjælker af et skrånende loft eller loftsrum;
 • Brugen af ​​lakkerede pasteller med en glat overflade hjælper med at designe en klassisk design stil;
 • En lidt anden type farve udgør en allerede modernistisk design stil. Du skal bruge produkter med kontrasterende sort / hvid toner;
 • Til registrering af sådanne stilarter som Provence, Country eller Shebbi-Chic, anvendes materialets lyse struktur. Den mest eftertragtede indretning er i soveværelset.

materialer

Til fremstilling af loftprodukter anvendes en række forskellige materialer. At have et valg giver dig mulighed for at designe et værelse eller en hall i en konceptuel stil, hvad enten det er etno eller gotisk. Det hele afhænger af ejerens smag og mængden af ​​midler. Der er også universelle materialer til at skabe enhver indretning. Et stort plus er, at du selv kan installere dem. Derefter præsenterer vi hver enkelt af dem i detaljer.

 1. Træ. Det er en tidløs klassiker og det mest eftertragtede materiale på markedet for loftkonstruktioner. En stor del af dens fordele beregnes ikke udelukkende af skønhed eller miljøvenlighed. Naturligt, sikkert og ekstremt nemt at installere materiale er ekstremt populært til køkkenfaciliteter. Normalt er nåletræer taget til produktion, men også hårdttræ.

De skal behandles yderligere med antiseptisk middel.

Den eneste ulempe ved træ kan betragtes som omkostningerne ved produkter, fordi kvaliteten først og fremmest er. Velhavende ejere kan lide at bestille loftsdesign fra eksotiske træarter (for eksempel meraboo eller meranti). Så er der en behandling (toning, sprøjtning) og installation ved hjælp af skruer. Også muligheder med hule bjælker, som kan fastgøres ved hjælp af limbinding, er tilladt.

 1. Metal. Til dekorative formål anvendes letmetal, såsom aluminium. Dens popularitet skyldes moderne krav til nye efterbehandling materialer samt relevans i nogle design stilarter. Højteknologiske eller industrielle interiørtyper kan ikke undvære disse dekorative bjælker. Desuden er mønstrene dekoreret med trendy lamper med fordelagtige fremhævning af rummets funktionelle områder.

Soveværelse er den bedste mulighed for at arrangere sådan indretning.

 1. Polyurethan. Gælder også for moderne efterbehandling materialer, som med korrekt behandling det imiterer perfekt tekstur af naturlige elementer. Det er let og relativt billigt i forhold til tidligere teksturer. Brugervenlighed af sådant materiale er ubegrænset valg af ethvert design - kunstige bjælker af alle variationer og farver vil pålideligt overføre strukturen af ​​den ønskede belægning. Produkterne fra det adskiller sig i fugtighedsbestandighed og holdbarhed, plus er let etableret af egne hænder.
 1. Glasfiber. Det er den bedste løsning, når du har brug for en profil af imponerende størrelse. Han er i stand til at skjule kommunikationen og efterlader usynlige tilslutningssømme. Dette opnås gennem specielle båndpakker. Derefter fjernes bjælkerne på bælter eller monteres med skruer.

Hvordan vælger du den rigtige løsning

Alle faktorer skal tages i betragtning ved valg af loftsstrukturer. Før du køber, er det nødvendigt at være opmærksom på parametrene i rummet selv. Den afgrænsning er loftets højde. Hvis det er lavt i huset, så er det bedre at glemme dekorative loftprodukter. Det samme gælder smalle, små værelser. Bjælker vil kun forbedre effekten af ​​klaustrofobi hos mennesker.

Det er også nødvendigt at kontrollere kompatibiliteten af ​​den valgte stil med loftstrukturerne. Pompøs barok passer næppe godt sammen med disse massive ting. Den brutale overlapning er heller ikke egnet til Rococo, hvor patos atmosfæren kræver helt forskellige typer af overflader. Stråler mere til stramme, stilfulde, endda modige interiører. Hvor naturlighed og den naturlige skygge af materialet er værdsat overhovedet, og pomp er absolut ubrugelig.

Meget afhænger af det budget, der er afsat til at skabe det ønskede design. Baseret på mængden af ​​midler valgt optimalt materiale. For eksempel anbefales det at forblive på kunstige polyurethanbjælker med begrænsede ressourcer. Hvis loftet er højt, vil ingen bemærke udskiftningen af ​​en naturlig modstykke til en falsk stråle.

Nuancer af registrering

 1. Hvis det indre af et landhus hovedsagelig er træ, så er det tilrådeligt at bestille strålekonstruktioner fra træ. Stue med et lignende design vil skabe den ønskede atmosfære af komfort og varme, hvilket vil være rart at samle med venner. Træ kan også dekorere indretningen af ​​køkkenet;
 2. Hvis vi taler om en forholdsvis lille lejlighed, anbefales det at vælge afklarede bjælker med hvidvask. Det vil således være muligt at undgå det undertrykkende indtryk, som mørke produkter kunne producere. Rummet bliver også lysere, lykkeligere;
 3. Rustikke elementer vil se meget originale ud, hvis de kombineres med den valgte stil. Ubehandlet træ går godt med en nautisk stil og græsk indretning
 4. En win-win se valgmulighed med brugen til fremstilling af bjælker allerede kendt materiale. For eksempel den, hvorfra møblerne er lavet;
 5. Ganske prætentiøst ser færdige soveværelser på loftet. Selv den ujævne overflade af loftet vil være berettiget i dette tilfælde;
 6. Men den mest universelle er den sne-hvide version af strålekonstruktioner. Da den kan males, er den velegnet til enhver indretningsfarve, passende i et moderne interiør;
 7. Der er eksempler på hvordan badeværelset blev designet med loftkonstruktioner. By til sådanne escapades er ikke egnet, men badeværelset i et landhus på alle måder bidrager til forsøgene. Samtidig er det nødvendigt at huske om fugtighedsbestandig imprægnering, så træet ikke roter før tiden. For nylig anvendes materiale - polyurethan til sådanne formål.

Design af stilistik

Dekorative loft bjælker i interiøret kan dekoreret med smag, det vigtigste for at bestemme den passende stil. Der er typer af stilistikker til den mest harmoniske brug af hængende produkter:

Klassisk stil

En af de bedste muligheder for dette formål. Designere gerne understrege det rige interiør med dekorative bjælker i loftet. Det fremhæver positivt luksusmøbler og trægulv af naturligt træ.

Bedst af alt i harmoni med den mørke farve af træbjælker med et let loft.

Når budgettet er begrænset, er det værd at henvende sig til polyurethan, som perfekt efterligner en struktureret overflade. Elegant udskæring kan meget om status for ejerne sige.

moderne

Mere budget mulighed, fordi det giver mulighed for fri brug af kunstige produkter. Loftbjælker i interiøret er lavet i en så lys farve, som naturligt træ ikke har. Derefter er zone belysning etableret for at skelne funktionelle områder. Deres nummer er givet til ejerne.

Victoriansk stil

Det luksuriøse interiør i denne stil understreges positivt af ædle træarter (rødt), som desuden behandles semi-antikke.

Provence

Fransk stil passer perfekt sammen med hvidkalkede dekorative bjælker. Ifølge budgettet bruges naturligt træ eller falske bjælker. Sidstnævnte er let at installere personligt, da installationen ikke kræver nogen specielle færdigheder.

moderne

På toppen af ​​populariteten er nu højteknologisk og loft. For at oprette denne stil anvendes polyuretan eller aluminiumstråler. Murværkene i det indre og det klargjorte loft vil harmonisk eksistere sammen med de metalophængede strukturer.

Country musik

Grov, brutal stil betyder kun naturligt træ, hvor installationen ikke er let at håndtere. Det vil kræve hjælp fra en ven.

konklusion

Loftbjælker kan og bør bruges i arrangementet af et rummeligt hus. Dette unikke designelement kan være den vigtigste højdepunkt i interiøret og understrege respekten for ejerne af huset. Ovennævnte anbefalinger er nok til at forsøge at gøre installationen selv.