Klassisk køkken fra en række på 10 kvm. med loft bjælker

Din repost vil ændre internettet :)

Til at begynde med er "køkkenets oplevelse" mere end to år, og hele tiden bruger vi det med stor glæde. Projektet og alle reparationer blev udført uafhængigt. Før vi flyttede ind i lejligheden besluttede vi os for et køkken af ​​træ.

Ønsket faldt sammen med virkeligheden! Skabe bestilt af lamineret spånplader. Facader lavet af solid og tonet med olie. I princippet er hele køkkenet skabelsen af ​​min ægtefælle: ideen, projektet, forsamlingen, træfacaderne, den farvning, han selv har lavet. Nå, jeg antager den beskedne rolle, som en inspirator og en vis rådgiver.

Jeg er enig i, at facadernes overflade kan være lidt ukonventionel, men det har på trods af den tilsyneladende upraktiske karakter vist sig meget godt. Køkkenoverfladen selv kræver minimal vedligeholdelse. Der er mere end nok arbejdsflade til mig.

Køkken tilbehør selskab "Blum". På grund af det faktum, at skabene er lavet op til loftet, er der masser af lagerplads, og der er ikke overskydende støv på toppen. Ventilationskanalen i køkkenet er indbygget i gipspladen.

Fliser på gulvet - praktisk og praktisk. Ingen brydeplader mv. (det afhænger af, at hånden er mere sandsynlig), flisen er simpel i forlader og uhøjtidelig. "Rug" lagt ud med forskydning under hensyntagen til placeringen af ​​køkkenet og det planlagte spiseplads. Forklæde plukket op i køkkenet. Forresten, fliserne på gulvet og på forsiden af ​​den hviderussiske produktion.

Væggene er dækket af tapet til maling og malet i neutral varm beige. Jeg var oprindeligt imod en sådan ide, men ægtefællen insisterede på hans, som jeg stadig ikke fortryder. To unge børn derhjemme og tapetet blev engang "opdateret" med et nyt lag maling. Det ser godt ud, som om man lige er færdig med færdigbehandling.

Højdepunktet i køkkenet er loftbjælker. Lavet af træ. Gjorde og malede sig selv. Også befæstet med min mand... måtte udmærke sig og komme op med disse løftemekanismer, fordi massive bjælker.

Hjørne køkken med hvid top

Belysning i køkkenet fra tre kilder: LED-lys under kabinetene, indbyggede lamper i bjælkerne og en lampe over spisepladsen. Lys varm gul for ekstra komfort.

Det tekniske udstyr er stort set normalt, og jeg er tilfreds med det. Indbygget komfur og ovn. Vi bruger ofte mikrobølgeovnen, den er bekvemt placeret og tager ikke plads.

Køleskabet synes at være "syet" i køkkenet, det ser harmonisk ud og skiller sig ikke ud. Men jeg var nødt til at bryde mit hoved, så dørene ville åbne helt, fordi allerede efter at køkkenet var installeret, og det var nødvendigt at sætte køleskabet på plads, viste det sig, at vindueskarmet forhindrede at åbne den nederste dør helt.

Men de kom ud: vindueskarmet købte krøllede former, og gardinerne i køleskabets nedre dør blev flyttet til den anden side. dvs. bunden åbner fra vinduet. Træ skodder blev hængt på vinduet. vi har solsiden og de hjælper os ofte ud.

Dekorative bjælker i køkkenet

Måske har vi stadig brug for tekstiler til ekstra komfort, men tankerne i mit hoved er endnu ikke modnet om design og type stof.

Spisepladsen er ikke helt klar endnu. Bordet er lavet af samme materiale som køkkenbordet, benene og kantene er oliebehandlet. Der er allerede lavet et træbænkeprojekt, som vil blive implementeret i den nærmeste fremtid, og bløde sædemåtter og dekorative puder venter i vingerne. Tekstiler besluttede at afhente i nuancer af grønne - saftige og friske!

Ualmindeligt loft: bjælker i køkkenet

Køkkenindretningen med dekorative bjælker på loftet appellerer ikke kun til kreative mennesker, men også til mere jordige mennesker. Dette element får straks øjet, det ser meget usædvanligt og interessant ud. En sådan kreativitet er lige hvad en moderne person har brug for, absorberet i byens travlhed.

Bjælker på loftet i køkkenets indre

Loftet i køkkenet i bjælker er interessant og giver køkkenet en varm landsstil

På landskabet bjælker på loftet vil ikke overraske nogen. Der er de bærende søjler i hele huset. I byboliger bruges de hovedsagelig til dekorative formål i landlig køkken. Ved hjælp af bjælker opnår designere originalitet i køkkeninteriør. Ofte til disse formål anvendes polyurethan falshbalki. Denne egenskab har sine fordele og ulemper. Og det er ikke egnet til ethvert køkken. Derfor er du nødt til at klogt henvende dig til valg af dekorative bjælker, så de bemærkelsesværdigt supplerer loftdesignet.

Fordele og ulemper

Fordelene ved bjælker i loftet:

 • loft bjælker er i stand til at understrege rummets rum, såvel som dets ledige plads, du skal tage hensyn til højden af ​​køkkenet;
 • for stort køkken bliver mere hyggeligt, hvis bjælkerne ligger på et lavt niveau under loftet. I dette tilfælde glattes dissonansen af ​​rummets proportioner ud;
 • ledninger eller anden kommunikation kan gemmes i de hule elementer. Kan bruges som kasser til belysningsenheder;
 • loft bjælker - en vidunderlig mulighed for gennemførelsen af ​​de mest usædvanlige design ideer;
 • vægten af ​​disse attributter er lille, installationen kræver ikke meget indsats;
 • polyurethan lameller i loftet er resistente mod parasitter og rådne;
 • polyurethan bjælker perfekt efterligne træ;
 • Dekorative loftselementer præsenteres i en bred palette af nuancer. Du kan vælge den perfekte farve til ethvert køkken;
 • Prisen på disse indvendige tilbehør er til rådighed.

Nå passer denne stil ind i stilen af ​​hytter, land og andre etniske interiører

Fordelene ved bjælker i køkkenet er ubestridelige, men de har en ulempe.

Hvis de anvendes ukorrekt, kan disse elementer visuelt reducere rummet. Dette gælder for køkkener med lave lofter.

Typer og materialer til fremstilling heraf

Stråler i køkkenets indre, se løsningen i vores video:

Bjælker kan være en del af den samlede opførelse af et landsted eller kun udføre en dekorativ rolle. I den første udførelsesform kombinerer bjælken fuldstændigt lagerelementets funktion og æstetiske opgave. Sådanne attributter er lavet af træ.

træ

Pine og gran bruges oftest som materialer til bjælker i et køkkenprojekt. Mindre ofte, men der er også aske, eg.

 • Solid bjælker er helt naturlige, de er miljøvenlige og sikre produkter;
 • Giv køkkenet komfort, genforenet med naturen.
 • Lejlighederne anvendes omhyggeligt: ​​er udsat for temperaturændringer, fugt.
 • For nogle køkkeninteriør ser sådanne finishmaterialer som træbjælker sig for massive.

Prisen på træbjælker er meget højere end attributterne af andre materialer. Træ gennemgår yderligere behandling. Hvis dette ikke er gjort, vil det ikke tjene i lang tid. Glem ikke om omkostningerne ved at gøre træet til et dekorativt udseende.

Gipsvægsfalshbalki

Disse bjælker kan males i enhver farve.

I bygningsbutikkerne kan du finde færdige gipsvæggebjælker. Hvis det ønskes, skal du vælge varer med imiteret træ i enhver skygge.

 • De har meget lidt vægt, så installationen vil ikke skabe problemer.
 • Ser som en kasse til elektriske ledninger, de er monteret køkkenlamper.
 • De er ikke bange for at ændre temperaturregimet, høj luftfugtighed.
 • Modstandsdygtig mod udtørring.
 • Ikke modtagelig for råd, parasitter og svampe.

Ulempen ved produkterne er en: de er ikke resistente over for mekanisk belastning.

Fra metalrør og skinner

Metal bjælker vil gøre dit køkken mere industrielt

Bjælker fra metalrør ser stilfulde og imponerende på grund af den specielle glans. De kan få nogen nuance med maling. Men for at udføre installationen af ​​et sådant produkt skal der være mindst to personer på grund af strukturens imponerende vægt. Ved installation af en øjehætte tjener metalbjælker også som kanal.

Loft bjælker i køkkenets stil

Stråler kan dekorere indretningen af ​​køkkenet af enhver stil, du skal korrekt vælge deres design, farve og materiale af fremstillingen. Detaljer kan males i en enkelt farve eller skabe en kontrast med loftet. I mange tilfælde vil loftbjælker være en glimrende mulighed for zonering af køkken og stue.

Land, Provence, Chalet

Land eller Provence loft bjælker er meget ofte brugt

I køkkenet i landets stil er der maksimalt naturlige materialer. Loftsprodukter er lavet af træ, behandlet sten. Passer også på polyurethanbjælker, der efterligner disse materialer. Træprodukter kan kunstigt alder.

Stråler på farveskemaet skal være i harmoni med et strejf af møbler og tilbehør.

Til udformning af lille køkken Provence skal du bruge træbjælker, forbleget eller malet i lys farve. Du kan forlade træet en naturlig skygge, så det vil være interessant at se på kontrast af lyset og mørke bjælker. Træet kan være fyr, såvel som rødt eller sort træ.

Boligen er lidt ligesom slot stil.

Chalet (Alpine stil) - er originalitet, komfort og romantik. For at skabe et spektakulært loft i stil med en hytte, bjælker er arrangeret parallelt med væggene, tværs eller i forskellige vinkler til hinanden. Disse elementer i interiøret skal være lavet af træ. Imitation er ikke særlig ønskelig, det vil bryde billedet af varme og privatliv. Bjælkerne selv er grove, massive, lavet af nåletræer. Over tid er det muligt at frigive harpiksen, og strålen bliver en mørk skygge.

Russisk og japansk

Etnostater med loftstænger er almindelige

Den russiske stil i køkkenets indretning indebærer lyse vægge, træmøbler, masser af stearinlys og lamper samt enkle lamper med enkle former for lampeskærme. Blandt de færdige materialer er præference givet til træ. Brugt gran, fyr, eg. Loftsbjælker er lavet af naturligt træ.

Forskellen fra land og hytte er, at loftet i den russiske stil er lavet af polerede bjælker, forsætligt udformet eksternt.

Sådan laves bjælker med dine egne hænder, læs her:

Farvepaletten er fælles for japansk køkken. Lys nuancer i rummet er kontrasteret med mørke loft bjælker. Disse elementer kan dekoreres med lakonisk blomstermønster med pæne og tydelige spor. Bjælker til loftet er lavet af træ, du kan gøre efterligning af polyurethan eller endda skum. Også til dette formål anvendes slats eller lameller.

Et karakteristisk træk ved det japanske loft i dens segmentering: En uundværlig figur, der bør pryder det japanske stilloft er et rektangel eller firkant. Den billigste og nemmeste løsning: malet træpladerne i en mørk farve og fyld dem på lyset i henhold til din egen skitse.

Moderne: loft, hi-tech

Højteknologi loft og andre moderne stilarter kan bruge bjælker lavet af gipsplader eller metal, selv om træ er ret enkle at passe ind i interiøret

Metal bjælker med en blank overflade passer perfekt til moderne interiør. Farver egnede grå, hvid eller sort. Sådanne produkter understreger sværhedsgraden og koncistensen af ​​køkkenet.

Loft-stil køkkener i en lejlighed er en slags industrielt interiør med et minimum af møbler, fraværet af lyse elementer og dekorative egenskaber.

Den grove tekstur af køkkenvægge går godt med metalbjælker eller med åbne armerede betonkonstruktioner på loftet.

Metal bruges som materiale til højteknologiske køkkenbjælker, det kan bedst understrege originaliteten og minimaliteten af ​​interiøret i denne stil. Elementer kan være lavet af træ, men de skal males i en metallisk farve.

Selv et rå loft ser godt ud.

Pleje, restaurering

Bjælkerne på loftet vil tjene i lang tid, hvis du giver dem passende pleje.

Nå, hvis bjælkerne på loftet overlapper gulvet og vægindretningen

 • Træprodukter imprægneres årligt med voks eller speciel lak.
 • Træbjælker rengøres med en tør eller let fugtig klud. Det er bedre at opgive aggressive rengøringsmidler.
 • Brug opløsningsmidler med forsigtighed, da træ kan ændre farve.
 • Tørvægsbjælker tørres af med en tør, ren klud. Hun bør ikke forlade en lur. På vanskelige steder kan du bruge en støvsuger, børsten forvaskes med sæbevand og tørres grundigt.
 • Metal bjælker tørres af støv med en fugtig klud. Stædigt snavs fjernes med sæbevand.

restaurering

Restaurering er ikke kun eliminering af fejl, det er en proces med reel omdannelse af træ, tilbagevenden af ​​sin tidligere nåde.

 • Rubbing og små ridser er maskeret med en retouchering felt-tip pen. Han maler simpelthen over fejlen. Normalt solgt i supermarkeder.
 • Dyb ridser og flisebjælker, som på træhylder, fjernes med møbelvoks. Forvarm det, og fyld derefter voksen med en ridse. Gør det en jævn cirkulær bevægelse. Efter brug af en gennemsigtig voks skal du male malingen med emalje eller lakbelægning.
 • Væsentlige defekter på strålemaskering kittetræ. Den påføres i flere tynde lag, hvert nyt lag - efter tørring af den forrige. Derefter behandles stedet for indslag eller spaltning med Emery, dækket af klude og et lag lak.
 • Pletter på træbjælker af forskellig oprindelse kan elimineres med benzin, hvilket er et vidunderligt opløsningsmiddel. For at gøre dette, er en fille fugtet i benzin, pletten forsigtigt udslettet. Du kan gentage proceduren, når benzinen er helt tør. Når pletten fjernes, poleres overfladen af ​​strålen med en tør klud.
 • For at opdatere produktet kan du male det med akryl. Til brug for forbrugere er emalje tilgængelig som en spray. Påfør belægningen i flere lag.

Interessant russisk fusion med loftbjælker:

Bjælker på loftet til køkkenet - en interessant og original idé. Sådanne bjælker kan ændre køkkenets overordnede udseende. Med passende omhu tjener disse elementer i interiøret dig, så længe du selv ikke vil slippe af med dem. Mere information om hvilket loft i køkkenet er bedre, du kan læse i vores artikel. Se også oplysninger om fugtbestandigt laminat til køkkenet.

Bjælker i loftet - den oprindelige løsning af det moderne interiør (100 billeder)

I de seneste årtier har indbyggere forsøgt at bo udenfor byen så tæt som muligt på moderne infrastruktur. Ankommer efter en hård arbejdsdag fra en støjende storby, har folk en tendens til naturens naturlige skønhed, varmen i familiens ild og enkeltheden af ​​hjemmet komfort.

Rustik stil hjælper med at skabe en atmosfære af fred og ro i det indre. Det tiltrækker ikke kun indretningens originalitet og naturlighed, men også muligheden for at redde familiebudgettet, så meget der kan gøres med egne hænder.

Et særligt sted i dette indre er optaget af bjælker i loftet, der forvandler designet og positivt påvirker rummets mikroklima.

Hvilken stil er passende bjælker

Moderne designere mener, at dekorative bjælker på loftet vil dekorere interiøret i enhver stil. De passer perfekt i både klassisk og trendy design. Det er vigtigt at vælge den rigtige kombination. Foretrukne dekoratører giver følgende stilarter:

Klassisk interiør. Glatte, klare træbjælker i loftet vil tilføre sofistikeret, understreger enkelheden og sværhedsgraden af ​​møbler og gulv. Elegance vil give en kombination af mørke bjælker på et lyst loft samt malingselementer i delikate farver.

Stilens luksus vil fremhæve bjælkens dekoration med vignetter, udskæring eller maleri. Både lejer og dekorative designs vil gøre.

Moderne. Moderne design indebærer brugen af ​​klassiske modeller, malet i en lys kreativ farve. Oftere brugt falske bjælker. Velkommen til at installere baggrundslyset, så du kan zone i rummet.

Land (rustikke) indebærer brug af naturlige materialer (farvet træ, sten) eller dekorative strukturer, dekoreret under træet. Ofte gives materialet effekten af ​​aldring.

Victoriansk stil. Arkitektens aristokrati understreger bjælkerne fra mahogniet indrettet i den gamle stil.

Provence. Fans af fransk nåde passer perfekt perfekt hvide dekorative bjælker.

Loft og hi-tech. Bjælker imiteret som metal i kombination med murværk vil fremhæve stilheden og praktiske stil.

Husk at hovedfaktoren når du vælger en stil er rummet i rummet. En række strålekonstruktioner, der skaber en visuel effekt, kan både øge og formindske rummet.

Typer af strålekonstruktioner

Bjælkerne på loftet i indretningen er designet til at udføre to hovedopgaver: at dekorere rummet eller være en understøttende struktur. Materiale til deres fremstilling anvendes afhængigt af destinationen. Hvis rammen holder taget, er de normalt lavet af holdbare materialer.

Det er oftest et naturligt træ (masser af aske, fyr, gran, eg), metal eller beton. Deres ulempe er sværhedsgraden og de relative høje omkostninger ved konstruktion. Ofte kan sådanne mønstre findes i landhuse.

I lokalet i lejligheden type til at dekorere interiøret passer til mulighederne for materialer med efterligning af naturligt træ: polyurethan og gips. Produkterne er lette, hule indvendige, for at skjule kommunikation.

Nem fikseringssystem giver dig mulighed for at installere strukturer uden hjælp og spar budgeten betydeligt. Vandfaste egenskaber ved falske vægge tillader installation i rum med høj luftfugtighed.

Du kan simulere metalstrukturer med dekorative plast- og aluminiumstråler.

Nymodede og lave omkostninger i dekorationsverdenen betragtes som glasstråler fra naturligt og organisk glas. Med deres hjælp kan du arrangere loftet i det indre af enhver stil. De vil give airiness til rummet og fylde det med lys.

Farverne og placeringen af ​​bjælkerne

Dekorative bjælker i loftet er designet til at give tekstur og lindring til rummet. For at opnå denne effekt kan du bruge farvevariationer og den korrekte placering af loftkonstruktionerne.

I stuer ser parallelle bjælker sig godt ud i kontrast til loftets hovedfarve. En win-win design-løsning, perfekt til landehuse, vil være bjælker af naturligt træ i tone med loftet, andre indvendige genstande under træet vil være en vidunderlig tilføjelse.

For stuer og soveværelser passer bjælker af ethvert materiale, lagt med et gitter og et juletræ. Trenden i sidste gang - design af loftsrum på denne måde.

Når du vælger farve nuancer af bjælkelofter, kan du lade din fantasi strejfe. Den foreslåede farvepalette åbner mulighed for designere. Du kan bruge de klassiske farver og samtidig tilføje lyse trendy nuancer.

Du kan kombinere farven på loftkonstruktioner med væggenes farve, samt med en række tekstiler og andre dekorative elementer.

De mange muligheder for loftbjælker og designløsninger vil give mulighed for at legemliggøre nogen, selv de mest sofistikerede ideer.

Når du vælger farven på falske perler, husk at hvid gør pladsen vægtløs, mørke nuancer skaber besværlig og tung, sort giver rummet sværhedsgraden og rytmen, mens træstrukturer køler indretningen mens du giver en idyll.

For hvilke værelser er loft bjælker egnede

Moderne kunstnere meget ofte i moderne interiør foretrækker design af bjælker i loftet, og foretrækker ikke at skjule lejegulve.

Denne design løsning er velegnet til ethvert værelse, det være sig en lejlighed, et kontor eller et landhus. De vil perfekt dekorere køkkenet, vil tilføje en zest til stuen og soveværelset, organisk passe ind på kontoret og gangen.

Hvordan dekorere en stråle i loftet, hvilken type og hvor mange elementer der skal bruges, afhænger direkte af det anvendte rums areal. Især ofte er muligheden for bjælkelofter brugt til zoneinddeling.

Hvad er gode bjælker i interiøret

Bjælker på loftet kan ikke bare udføre en dekorativ funktion, men også blive en nyttig del af det. Dette fremgår tydeligt af billedet af bjælker på loftet. Hvad er de gode til? Overvej blot nogle eksempler:

Visuelt ændre størrelsen af ​​rummet, loftet og højden af ​​væggene. For at skabe en firkantet effekt placeres bjælker og parket parallelt med den korte væg. Tillade elementer af indretning på væggen, visuelt lave højt til loftet. Ændring af loftets geometri gør det muligt at placere bjælkerne sildben og søjler.

Tillader funktionelle områder. I stuen kan spisepladsen betegnes med et net af flere bjælker. Du kan opdele køkken og opholdsstue ved hjælp af en bar og en bjælke monteret over den.

Skjul kommunikation. Hulkonstruktion hjælper med at skjule ledninger og rør.

Bliv en del af belysningen, der fungerer som en æske til belysningsenheder, samt fixere til lysekroner. LED-belysning indbygget i bjælker ser harmonisk ud i interiøret, hvilket skaber effekten af ​​svingende strukturer.

Udfør fastgørelseselementer. De kan hænge en stol, gardin, der bruges som hylder, stande.

Bjælker i loftet - en fremragende designløsning. Det vigtigste er at beslutte om genopbygningen, og et behageligt og hyggeligt hjem vil være et godt sted at slappe af fra hverdagens trængsel og travlhed.

Dekorative bjælker på loftet: typer, materialer, design, farve, valg af stil

Bjælkerne på loftet er stilfulde, men samtidig et hyggeligt element af indretning. De vil bringe så lidt atmosfære af rustik varme til interiøret. Det valgte materiale vil imidlertid understøtte den stilistiske ide og kan svare til både den moderne og den klassiske retning.

Funktioner clearance lav og højt til loftet

 • I indretningen med lave lofter vil loftbjælker af simpel konstruktion se harmonisk ud, f.eks. Langs eller på tværs af rummet.
 • I et kompakt rum er det bedre at udskifte træet med et bord eller en plastik. De vil spare plads.
 • Til loftet syntes ikke lavt, det er bedre at bruge en lyspalet.
 • I et værelse med højt til loftet vil det være hensigtsmæssigt at se sofistikeret design og mørk farvefinish.

Typer og materialer af loftbjælker

bærende

Denne variant af overlapning kan betragtes som "skelet" i en bygning, uden hvilken den ikke kan eksistere. Loftsbjælker kan være skjult eller slået i det indre af lejligheden.

Betonbundsplader

Bruges oftest i opførelsen af ​​byhus højhuse og industrielle lokaler. Loftbetonbjælke vil harmonisk se i interiøret med en moderne stil, som loft, grunge, minimalisme.

Trægulve

Sjældent anvendt til opførelse af byhus, ofte i hytter, sommerhuse eller individuelle reparationer. Massivt eller limet lamineret træ er firkantet. Det bruges oftest som et loft.

Loggen har en rund form. Materialet er dyrere end tømmer, men i det indre ser det bedre ud fra et æstetisk synspunkt.

Metal overlapning

Metal er stærkere og har længere levetid. I det indre af huset kan du dekorere eller gemme dem, i åben tilstand vil de harmonisk se i byens industrielle stil.

Billedet er et rummeligt loftsrum i højteknologisk stil, og loftsbjælkerne er lavet af metal.

efterligning

Bjælker, der fungerer som indretning, bør opretholde en generel stil.

træ

Loftsstænger af træ vil tilføje til det indre af rustikke komfort. Loftbjælker af træ ser luksuriøse og massive ud, det er bedre at bruge dem i et rummeligt værelse, da de er ret store og store strukturer vil tage meget plads.

Til efterbehandling af standardbylejligheder eller små værelser er det bedre at vælge brædder, de er mere kompakte. Også bestyrelsen kan indgå i designet, der er baseret på et solidt træ.

plast

Falske bjælker af polyurethan eller plastik kan være analoge med træ. Materialet er ikke miljøvenligt, men vinder i pris og sort. Visuelt vil sådanne bjælker afvige lidt fra naturligt træ.

gips gipsplader

Efter at have dekoreret loftet med gipsplader, kan du skjule kommunikation, samtidig med at du fremhæver den ønskede stil i det indre. Derudover er det muligt at installere armaturer i loftet på gips.

På billedet er loftbjælkerne fremstillet af gipsplader og dekoreret med gips til beton.

Loftsmateriale

Spændingsdug

Strekak er et af de mest almindelige muligheder for efterbehandling. Popularitet på grund af nem installation, stort udvalg og relativt lave omkostninger. Spændingsdugen opvarmer op til 60 grader og fastgøres i hver side af rummet. Materialet kan have en blank og mat overflade, der giver dig mulighed for at vælge den bedste mulighed for stilen i interiøret.

Støbt

Træforing vil se harmonisk ud i et værelse med højt til loftet. I en bylejlighed kan vægpanelet males i en lys skygge, så det vil visuelt skjule minimumsrummet.

suspenderet

Gipspladens loft kan have en flad eller fladt overflade. Loftet vil blive dekoreret med bjælker, stucco eller indbyggede lamper afhængigt af stilistiske præferencer. Designet er lavet af en metalramme og plader af gipsvæg monteret på den.

maleri

Kræver en perfekt flad overflade. Denne metode til efterbehandling er nem at anvende og har en bred vifte af farver. Loftet vil blive dekoreret med bundplader, stucco eller tværstang.

Billedet er et stilfuldt minimalistisk soveværelse i øko-stil.

Til vægpapir har du også brug for en forberedt overflade. En interessant mulighed ville være fotomural trim.

Placering muligheder

tværs

Det tværgående arrangement af loftbjælkerne bringer visuelt rummet til formen af ​​en firkant og udvider væggene. I et rummeligt værelse kan du bruge en fuld bjælke, der supplerer billedet med lave lysekroner eller spotlights. I et kompakt rum vil der være nok brædder, der understøtter interiøret i den ønskede stil.

Langs

Længdeindretningen af ​​loftbjælkerne vil gøre rummet længere. Udsmykning af LED-flypanelet, du kan få effekten af ​​at flyde i luften.

diagonalt

Det diagonale arrangement af loftbjælkerne gør rummet mere rummeligt. Denne måde at efterbehandling ser interessant ud i et moderne stueinteriør. Tværbjælken kan placeres omkring loftets omkreds eller kun optage en del.

Halvdelen af ​​loftet

Loftsindretning delvist visuelt opdeler rummet i to zoner, samtidig med at området opretholdes. For eksempel i et køkken på denne måde er det muligt at adskille stedet til madlavning fra spisepladsen.

At lægge kryds på et kryds

Et sådant arrangement af loftbjælker vil gøre rummet rummeligt. For at understrege terrænet og den usædvanlige metode til placering, kan bjælkens farve gøres i kontrast til hovedfarven.

Opdele et værelse i zoner

En fantastisk måde at zoning plads. Loftkonstruktionen markerer det ønskede område eller deler rummet i to områder. For eksempel i en stuelejlighed kan bjælker placeres i kogezonen, hvorved resten af ​​rummet er adskilt, eller i soveværelset vil et komplekst design dekorere soveområdet, der betegner et soveområde.

Tagkonstruktioner

En interessant interiørløsning vil være konstruktionen på loftet af en bygning på grundlag af en tagkonstruktion, for eksempel en "rack" eller "gård". Sådanne strukturer er placeret under bygningens tag og holder den. Sådanne faciliteter er velegnede til indretning med højt skrånende lofter.

På billedet er det lyse køkken-stue, loftet lameller lavet på princippet om tagkonstruktion.

Usædvanlig måde at lægge på

Arrangementer kan være helt forskellige fra de smukke mønstre af komponenterne i ethvert mønster til komplekse geometriske former. Sofistikeret loftkonstruktioner vil harmonisk se ud i et værelse med højt til loftet.

Måder af indretning

Aging

Virkningen af ​​aldring er karakteristisk for mange stilarter, såsom Provence, shebbi-chic, rustikke. I interiøret ser sådanne genstande rustik og varm ud.

maleri

Du kan fremhæve loftskinnerne ved at male dem i en farve i kontrast til loftet, f.eks. På en lys baggrund, røde bjælker. På denne måde kan du slå ethvert tema eller lave nogle lyse detaljer i interiøret.

Lak belægning

Lakerede træloftbjælker bevarer et unikt træmønster. Lakning vil gøre materialet lysere og beskytte det mod skadelige påvirkninger. Sådan udsmykning er egnet til et interiør i stil med land, hems, hytte.

Mønstre, udskæring

Malede mønstre eller træsnit vil ikke bare se luksuriøst ud, men også unikt. Mønstre og openwork carving bliver ideelt kombineret med russisk stil. En mere fastgjort type tråd er velegnet til udsmykning af et klassisk interiør.

Farvevalg

hvid

Hvide loftsbjælker på en lys baggrund vil se meget blid ud. Lofter synes ikke at være lave, og designet vil få sin "zest". Hvide bjælker ser interessant ud på baggrund af pastellfarver.

På billedet ser tavlen på loftet meget blid ud, de passer harmonisk ind i soveværelset med pastelfarvepalet.

brun

Det klassiske design er brunt træloft bjælker mod et hvidt loft. På grund af farvernes kontrast kan du justere rummets rum.

På billedet er der et rummeligt køkken-spisestue. Loftet er lavet af hvide træplader og kontrasterende brune bjælker.

grå

Grå loftbjælker på en lys baggrund har ikke en stærk kontrast, men står stadig ud i det overordnede billede. Det ser interessant kombination af landdistrikterne detaljer og fashionable, nuværende farver i dag.

beige

Beige loft bjælker harmonisk ser ud på et fladt loft, og på skinnen. Lys skygge tæt på farven på naturligt træ vil dekorere indretningen af ​​huset eller badet i enhver stil.

sort

Kontrast sorte loft bjælker vil med succes supplere rummet i en moderne stil, overlapper med andre detaljer af dekoration eller møbler.

lyse

Loftsstænger med en lys skygge vil dekorere et moderne interiør eller et planteskole. Lys farve kan kombineres med andre detaljer i interiøret, såsom tekstiler, dekorative elementer eller små møbler.

Foto i det indre af lejligheden

køkken

Placering, farve og materiale af loftbjælker afhænger af køkkenets størrelse og stilistiske retning. I et kompakt rum vil minimalistiske lige tværstænger på en blank overflade harmonisk se ud. En anden måde at spare plads på er lyse loftbjælker. I et rummeligt køkken afhænger lokationen udelukkende af rummets indretning eller stilen i interiøret.

På billedet er der et køkkenindretning med et sort sæt. Delvis trimning af loftet med tværbjælker adskiller kogezonen.

Stue

Loftet i hallen vil dekorere bjælkerne mod en flad overflade. Afhængigt af rummets rum kan stængerne have en lyspalet, der er identisk med eller ligner loftsrammens hovedfarve. Eller til kontrast med den generelle baggrund, hvorved hovedrollens rolle i rummet spiller.

soveværelse

Træstænger gør soveværelset mere behageligt. Designet kan ligge rundt om loftet eller lige over sengen og betegner soveområdet. Farvefinish afhænger af stilen på rummet.

På billedet er et delikat soveværelse i pastelfarver. På loftet konstruktion af gipsplader og dekorative bjælker.

planteskole

I børnenes værelse vil loftbjælker understøtte tematisk dekoration, såsom marine eller øko-stil. Crossbars kan blive en del af billedet af et værelse.

Hall og korridor

Hvis rummet er en gang eller en korridor af lille størrelse og er uden naturlig lys, vil den bedste løsning være en beskeden takstruktur i form af flere tværstænger langs eller på tværs af rummet.

badeværelse

Ved indretningen skal badeværelset tage højde for den konstant skiftende luftfugtighed. Den bedste løsning ville være at bruge plastik eller polyurethan loft falske paneler, som også kan efterligne det ønskede materiale.

Billeder i det indre af huset

Med et tilstrækkeligt areal i et privat hus er der flere muligheder for at oversætte ideer. Der er ingen grund til at camouflere dem i tømmerhuse med lejebog eller brostensbelagte bjælker; efterbehandling i form af slibning eller maling vil være nok.

På billedet er et landsted i stil med en hytte. Efterbehandling og påfyldning er lavet af naturlige materialer.

Interiøret i en hytte eller et landhus med et højt skrånende loft vil dekorere en tredimensionel struktur af træbjælker og gentage tagkonstruktionen.

I landhuse og badeværelser vil naturligt trætræe se mest harmonisk ud og understrege naturens nærhed.

Efter at have strålet loftet, kan du oprette dit eget afsondrede hjørne, hvorfra du kan få et hyggeligt soveværelse eller et hvilested.

Badet vil også udstråle varmen og komforten i et rigtigt russisk bad; slibning og dækning af det med tilstrækkelig maling eller lak er nok til at bære bærende eller dekorative bjælker.

Egnede stilarter

Loftet stil er kendetegnet ved en minimal eller komplet mangel på dekorative trim. Hvis rummet har metal-, beton- eller træloftskinner, skal de være tilbage. I deres fravær vil hjælpe falske bjælker, som også kan justere rummet.

Provence

Interiøret i Provence-stil er lavet i lyse pastellfarver og hovedsagelig af naturlige materialer. Træbjælker kan males i en af ​​disse nuancer eller have den originale farve og tekstur af træ. Kunstigt ældede møbler og dekoration er karakteristiske for denne tendens.

På billedet er køkkenet i olivenfarve i stil med Provence. Loft dekoration er lavet i samme farve med virkningen af ​​aldring.

Country musik

Landstil er svært at forestille sig uden træbjælker. Det rummelige værelse vil blive dekoreret med komplekse træsorter, i et lille rum vil der være ret enkle træplanker i den rigtige retning.

skandinavisk

Interiøret i den skandinaviske stil har en lys, oftest hvid farveskala. Materialer til efterbehandling og påfyldning af værelset anvendes naturligt, såsom træ eller sten. Interiøret vil se harmonisk loftstråler af bleget træ.

moderne

Loftet i moderne stil kan dekorere bjælker af træ, metal eller gips. Arrangementet kan være enkelt eller danne en kompleks geometrisk form. Designet supplerer de stilfulde lamper, LED stripe eller spotlights.

klassisk

Interiøret i klassisk stil vil blive dekoreret med glatte træ- eller gipsbjælker. At lægge et kryds på et kors vil se harmonisk ud.

Chalet og rustikke

Chalet stil og rustikke karakteristisk for den hyggelige atmosfære i alpenhuset. Træ loftsskinner er ikke nødvendige for at male, den oprindelige farve, tekstur og træ mønster vil være mest velkommen. I et sådant design er det hensigtsmæssigt at anvende lamper med varmt lys, understreger indretningens komfort og varme.

Skiltet sommerhus stil. Efterbehandling er helt lavet af naturligt træ.

Belysning og baggrundsbelysning

Forskellige typer af belysning vil have helt forskellige resultater. Spotlights kan monteres i tværstangen eller mellem dem i loftet.

Mobilbelysningsarmaturer kan fastgøres direkte til bjælker til komplekse surroundstrukturer og om nødvendigt ændre deres position.

Lysekronen bør afspejle den generelle stilistiske ide, for eksempel i et landlig rum kan det være en lav smedejernslysekrone og i det indre er der en ryddelig Provence med flere tekstilfarver.

En usædvanlig effekt er skabt af LED-strimlen, der drukner i sidens dele af strålen, skaber følelsen af ​​at flyde i luften.

Gør det selv

Før du fortsætter med reparationen, er det nødvendigt at bestemme bjælkens størrelse og afstanden mellem dem. Afstanden mellem bjælker afhænger af området og højden af ​​rummet.

 • I et værelse med højt til loftet er det tilladt at placere bjælkerne tæt sammen, så rummet vil fremstå lidt lavere.
 • I et lille rum er det derfor bedre at fastsætte loftsbjælkerne i en tilstrækkelig afstand.
 • Bjælkens længde afhænger af ønsket om at dekorere rummet langs hele længden eller kun at vælge en del.

En af de nemmeste måder at bygge loft bjælker på er at gøre dem fra skum.

 1. Skumpladerne skæres i den rigtige størrelse og limes sammen i en bar.
 2. Herefter kan de klistres over med en film med efterligning af træ eller plast og fastgjort til loftet. Installation er hurtig og ubesværet.

Sådan fastgøres bjælker til loftet

Hvert materiale har en anden vægt og egenskaber henholdsvis, mounten er også anderledes.

 • Inden arbejdet påbegyndes, er det nødvendigt at reproducere markerne, hvor fremtidige stænger skal rettes, på loftet.
 • Til bjælkerne af skum nok væske negle.
 • For at være sikker på resultatet kan loftet primeres.

Træ dekorative bjælker er fastgjort ved hjælp af stænger, der er fastgjort til loftet i en afstand af 1 meter. Træstrålen er fastgjort på skruerne over stængerne.

Billedet viser installationen af ​​træ- og polyurethanbjælker.

Fotogalleri

Loftsindretning er en vigtig detalje i interiøret. Loftsdesign er en god måde at give en individualitet og karakter til et design. I en lejlighed med moderne stil kan loftet laves af plast eller metal i moderne og provinsielt design. Naturligt træ vil se harmonisk ud. Nedenfor er eksempler på brug af bjælker på loftet i værelser med forskellige funktionelle formål.

Loftbjælker i interiøret - et dekorativt element eller arkitektonisk træk

Loftet med bjælker giver en følelse af komfort og varme i hjemmet. Uanset om bjælkerne er strukturelle egenskaber i rummet eller udfører en udelukkende dekorativ funktion, bliver designet af et sådant rum transformeret. Loftet med bjælker lavet i farve kontrasterende i forhold til hele overfladen af ​​loftet vil tiltrække opmærksomhed og skabe en særlig optisk effekt af interiøret. Men selv elementerne i gulvene, der er malet i en tone med loftet, forbliver ikke uden opmærksomhed. På grund af dens strukturelle og karakteristiske tekstur bliver loftbjælker af træ eller andre materialer et fremragende element i ethvert interiør.

Tilstedeværelsen af ​​bjælker på loftet kan skyldes forskellige årsager:

 • I private huse af bjergarter af by eller land er en integreret del af bygningsstrukturen, elementerne i rammestellet til støtte af loftet eller loftet.
 • Ønsket om at give interiøret til en bestemt stil (f.eks. landestil, landdistrikter, øko, chebbi-chic eller Provence ledsages ofte af et lignende loft trim);
 • evnen til at skjule fejlene i loftet - at placere bjælker ved leddene af gipsvæg ark reducerer væsentligt omkostningerne ved den endelige overfladefinish;
 • I hule loftbjælker kan forskellige tekniske kommunikation maskeres - fra rør til elektriske ledninger kan belysningselementer indlejres i hulrummet af sådanne bjælker:
 • Forskellige elementer i interiøret kan fastgøres til bjælker af træ, metal eller sten - fra vedhængslamper til fjernsynsapparater.

Så vi besluttede at bjælkerne i loftet kan være dekorative eller udføre helt oplagte støttefunktioner. Men fra hvilke materialer kan de laves? Som sædvanligt kan alle materialer til udførelse af bjælker til loftet opdeles i naturlige og kunstige:

 • Træ - en af ​​de mest almindelige, men ikke billige materialer til fremstilling af bjælker. For landhuse og private huse, beliggende i byen mest almindeligt anvendte nåletræ arter, men der er også muligheder for løvfældende arter af træbjælker (for landstil eller øko denne type efterbehandling loftet er mest relevant);
 • Metalbjælker af stål eller aluminium anvendes ofte i loft, industrielle og højteknologiske interiører (belysningselementer er ofte knyttet til sådanne strukturer, men dekorative anvendelser er lige så sjældne);
 • polyurethan - dette kunstige materiale er i stand til at efterligne næsten enhver overflade - fra træ til sten. Et væsentligt kendetegn ved polyurethanbjælker er produktets lave vægt. Selvfølgelig er prisen på kunstige efterbehandling elementer under deres naturlige modparter. Sådanne bjælker kan anvendes i indretningen af ​​ethvert stilistisk tilbehør, alt afhænger af lokalernes størrelse og kvaliteten af ​​efterligningen af ​​"træ" eller andre materialer.

Følgende faktorer vil påvirke valg af materiale, udseende og konfiguration af bjælker i forhold til loftet:

 • Rummets dimensioner og formen af ​​loftet (en vandret overflade eller et hvælvet loft, en flerniveau eller en lille højde i rummet - alle disse faktorer skal tages i betragtning ved valg af loftelementer);
 • stilen på værelse design - klassisk stil eller avanceret hi-tech vil kræve en anden tilgang i valget af loft bjælker;
 • reparationsbudgettet - omkostningerne ved bjælkerne kan variere flere gange afhængigt af materialet til fremstilling, størrelse og kompleksitet ved ændring af strukturer.

Pro Håndlavet

Træbjælker... Vi skrev om dem for nylig, men vi kan stadig ikke rive os væk fra processen med beundrende interiør med en sådan udsmykning. Træbjælker giver individualitet til ethvert interiør. Og det er ikke så vigtigt, om de er virkelige, restaureret, kunstigt alderen eller endda uvirkelige... Køkken med træbjælker ser fantastisk ud, fantastisk som køkkener i en drøm. Det vil være hjertet af huset, hvor alle vil tilbringe en masse tid på at slappe af og socialisere sig med resten af ​​familien.

Tror ikke, at bjælkerne kun er gode til gården stil, Provence stil, russisk land stil. De vil passe ind i ethvert interiør, der ville være et ønske. Minimalisme, glamour, mandlige eller kvindelige interiør, Art Deco og så videre. Afhængigt af hvordan de ser ud, kan bjælker perfekt dekorere alt. Og det er ikke nødvendigt, at de virkelig er i dit køkken. Det er helt muligt at tage falshbalki og arrangere køkkenet med dem.

Vær også opmærksom på de lodrette bjælker! Disse elementer fortsætter indretningens semantiske stil, forener alt sammen i ét rum og samtidig kan køkkenet opsondres - i spisepladsen og i madlavningsområdet ser det godt ud. Her er en stor samling til inspiration. Hvilken indstilling passer til dit hjem eller lejlighed? Og hvad der især er smukt er, at lodrette bjælker kan placeres i et lille køkken, de kræver ikke højt til loftet - en uundværlig betingelse for træloftbjælker... Men her er ideerne. Så er alt i dine hænder!

Gør det selv

Selv en ikke-professionel designer vil være i stand til interessant at slå træbjælkerne i interiøret, især hvis du først undersøger de allerede implementerede ideer, i en række præsenteret på billedet.

Funktionen af ​​træbjælkerne i interiøret

Afhængig af hvilke funktioner der er tildelt gulvet, er måderne at bruge bjælker i udsmykningsrum forskellige. Således kan de understøttende strukturer ikke flyttes, mens du ved hjælp af dekorative dele med succes kan zone rummet.

Power Elements

Disse omfatter log og bjælke - de elementer, der understøtter gulvet og taget. For at give de bærende tværbjælker den nødvendige sikkerhedsmargen, brug stænger eller logs med meget større tykkelse end i alle andre strukturer.

Dette giver dig mulighed for at skabe et helt unikt interiør - med massive lysekroner og lysekroner på kæderne, en pejs og skind af kunstigt dræbte kunstige bjørne.

Men hvis overlapningen på anden sal stadig kan stå i sikte, vil det i virkeligheden af ​​det lokale klima ikke forlade det røde tag på loftet. Trods alt er tykkelsen af ​​isolering i de fleste tilfælde lig med tykkelsen af ​​stifteren, eller endda lidt over den.

Så kun de indbyggere i striben med et varmt klima har råd til at nyde loftet i sin oprindelige og vilde stil? Selvfølgelig ikke! Du kan jo jo simulere denne stil!

Dekorative barer

Mærkeligt, da det kan lyde, kan lags og spærre stikker ud af loftet kunstigt. Det ser ud til, hvem har brug for det? Mange hvem! Beboere i bylejligheder, trætte af trængsel og travlhed, men ikke at have et sommerhus, bringer en smule hygge til et rigtigt landhus til deres hjem.

Ejerne af samme ramme huser drøm om massive tømmerhuse, og de har en god mulighed for at få det, de ønsker uden dyr konstruktion. For at gøre dette er det nok at rette flere barer på strategiske steder, som vil efterligne massive bærende logfiler.

Du bør ikke være bange for lave lofter, selvom lejligheden er meget lille. På trods af, at bjælkerne ser meget imponerende ud i luften og åbent rum, kan selv et lille loft være et fantastisk sted.

Stråle materialer

Valget af materialer til bærende gulve er lille - træ, metalkanal eller I-bjælke og beton.

Men den dekorative tværstang kan virkelig gøre alt! På samme tid bestemme den "falske" vilje kun ved at hænge på den. Efter alt, selv "støbejern smedning" er realistisk lavet af gummi.

Naturligt træ

Naturligvis anvendes kun tørt træ. Ellers kan det ved tørring begynde at vride, hvilket ikke kun påvirker udseendet, men kan også skade indvendig trim. Men kvaliteten gør ikke noget, fordi jo flere knuder og revner - jo mere farverige udseende.

Den dekorative stråle kan ikke laves nødvendigvis af et enkelt træ. Edged boards, monteret med bogstavet P og fastgjort til loftet, vil helt forsvinde for ægte lag. Bygningen selv er meget lettere, og kommunikation kan gemmes inde i sådanne "bokse".

Kunstige imitationer

For ikke at forstyrre dig selv, kan du købe færdige polymerimitationer af bjælker. En række farver og teksturer kan bedrage selv en sofistikeret gæst!

Hvis du vil spare så meget som muligt, er der en fantastisk hjemmelavet indstilling:

 • Stænger med den krævede bredde skæres af skumisolering;
 • limet sammen med lim til den ønskede længde, og leddene er fastgjort med tape
 • limet omkring perimeteren af ​​en selvklæbende film med efterligning af træ;
 • klæb på limen til loftplinten på de ønskede steder.

Du kan også oprette originale designs fra gipsvæg.

For eksempel et coffered loft med spotlights.

Relevansen af ​​bjælkerne i interiøret

Afhængigt af rummets fremtidige stil er det nødvendigt at vælge den type bjælker, så den favoriserer det valgte design positivt.

Klassisk og Moderne

Her passer en træforhandler med strenge linjer perfekt ind i de samme bjælker og høj kvalitet, men strenge møbler.

Land og Provence

For rustik landsstil er råmaterialer, ru møbler og søde puder velegnede.

Men den franske "Provence" kræver et let loft, pastelfarver og bindende gardiner.

Loft og hi-tech

Fælles funktioner omfatter højt til loftet, moderne teknologi og kontrasterende farver. Men hvis der er plads til boliger i loftet, er det nødvendigt at afsætte defiantly råvægge og en rude af hætten udsættes, så for højteknologi skal alt være smukt og funktionelt.

Dekorative loft bjælker i interiøret

På grund af lofternes lave højde er design med bjælker svært at forestille sig i en almindelig bylejlighed. Det er skabt i et rummeligt landsted, hvor bjælkerne i interiøret ser mere passende ud. Men det hele afhænger af designerens fantasi og området af boligen. Da selv en stor lejlighed med moderne planlægning kan dekoreres med dette element af indretning. Dekorative bjælker er nemme at passe ind i enhver stil. De bruges til at skelne mellemrummet, placeringen af ​​designerlamper, visuel udvidelse af området. Multifunktionelle produkter skaber en unik atmosfære i rummet. Derfor ser vi nærmere på egenskaberne ved denne ultramoderne modtagelse i husets udformning og fordelene ved brugen af ​​det følgende.

Fordelene ved indretning med bjælker

 1. At skabe en bestemt atmosfære i huset. Disse hængende produkter giver en følelse af sikkerhed og fred, da de er forbundet med kraftige træhuskonstruktioner;
 2. Visuel ændring af rummet i rummet. På trods af faldet i volumen udvides det visuelt. Designere er glade for at bruge denne optiske teknik;
 1. Dekorative elementer bliver hovedfokus i indretningen. Bjælker i loftet tiltrækker opmærksomhed og med korrekt design kan blive centrum for kunstsammenstillingen;
 2. Home forbedring bjælker muligt at gennemføre sin egen.

Brug af loftkonstruktioner

Deres tilstedeværelse i private hjem er underforstået a priori, da strukturerne er et integreret element i loftet. I dette tilfælde kan ejeren overlade overlapningen i sin naturlige form og kan skjule den samme gipspladepartition. Det hele afhænger af den valgte stil i rummet. Passende brug af loftkonstruktioner kan lave et individuelt designprojekt, hvor den strenge stil vil blive kombineret med de praktiske mål for zoneinddeling i rummet.

Så bjælker kan nemt skjule de mulige ulemper ved layoutet. For eksempel ujævne led, når du slutter med gips. Også i loftkonstruktionerne er det muligt at forestille placeringen af ​​ingeniørkommunikation (for at opbygge dekorative belysninger udføres elektriske ledninger i bjælkerne).

Stråler kan bruges som grundlag for at fastgøre andre designelementer, det være sig dekorative lamper eller endda moderne plasma. Den almindeligt anerkendte indretning hænger tørrede urter på loftprodukter. Især hvis de er placeret i køkkenet. Du kan også levere kroge til placeringen af ​​køkkenværktøj eller glasvarer.

Indvendig zoneinddeling

Funktionel designløsning indebærer kompetent zonering af rummet i rummet. Lad os prøve at nævne de mål, der kan opnås på denne måde:

 • Enkel zoneinddeling gøres ved at placere en imponerende stråle mellem to produktionsområder i rummet;
 • Forlængelse af rummet er visuelt muligt ved at placere strålen parallelt med den brede væg;
 • Udvidelse af rummet opnås visuelt ved arrangement af dekorative produkter over hele loftets bredde;
 • Loftreduktion sker ved fastsættelse af produkter på modstående vægge;
 • Forøgelsen af ​​rummets rumfang sker ved simpelthen at placere strålen under loftet;
 • Loftets volumen vil give en struktureret farve, der passer til loftet;
 • Det oprindelige indretning er muligt at organisere takket være udformningen af ​​de dekorative bjælker af et skrånende loft eller loftsrum;
 • Brugen af ​​lakkerede pasteller med en glat overflade hjælper med at designe en klassisk design stil;
 • En lidt anden type farve udgør en allerede modernistisk design stil. Du skal bruge produkter med kontrasterende sort / hvid toner;
 • Til registrering af sådanne stilarter som Provence, Country eller Shebbi-Chic, anvendes materialets lyse struktur. Den mest eftertragtede indretning er i soveværelset.

materialer

Til fremstilling af loftprodukter anvendes en række forskellige materialer. At have et valg giver dig mulighed for at designe et værelse eller en hall i en konceptuel stil, hvad enten det er etno eller gotisk. Det hele afhænger af ejerens smag og mængden af ​​midler. Der er også universelle materialer til at skabe enhver indretning. Et stort plus er, at du selv kan installere dem. Derefter præsenterer vi hver enkelt af dem i detaljer.

 1. Træ. Det er en tidløs klassiker og det mest eftertragtede materiale på markedet for loftkonstruktioner. En stor del af dens fordele beregnes ikke udelukkende af skønhed eller miljøvenlighed. Naturligt, sikkert og ekstremt nemt at installere materiale er ekstremt populært til køkkenfaciliteter. Normalt er nåletræer taget til produktion, men også hårdttræ.

De skal behandles yderligere med antiseptisk middel.

Den eneste ulempe ved træ kan betragtes som omkostningerne ved produkter, fordi kvaliteten først og fremmest er. Velhavende ejere kan lide at bestille loftsdesign fra eksotiske træarter (for eksempel meraboo eller meranti). Så er der en behandling (toning, sprøjtning) og installation ved hjælp af skruer. Også muligheder med hule bjælker, som kan fastgøres ved hjælp af limbinding, er tilladt.

 1. Metal. Til dekorative formål anvendes letmetal, såsom aluminium. Dens popularitet skyldes moderne krav til nye efterbehandling materialer samt relevans i nogle design stilarter. Højteknologiske eller industrielle interiørtyper kan ikke undvære disse dekorative bjælker. Desuden er mønstrene dekoreret med trendy lamper med fordelagtige fremhævning af rummets funktionelle områder.

Soveværelse er den bedste mulighed for at arrangere sådan indretning.

 1. Polyurethan. Gælder også for moderne efterbehandling materialer, som med korrekt behandling det imiterer perfekt tekstur af naturlige elementer. Det er let og relativt billigt i forhold til tidligere teksturer. Brugervenlighed af sådant materiale er ubegrænset valg af ethvert design - kunstige bjælker af alle variationer og farver vil pålideligt overføre strukturen af ​​den ønskede belægning. Produkterne fra det adskiller sig i fugtighedsbestandighed og holdbarhed, plus er let etableret af egne hænder.
 1. Glasfiber. Det er den bedste løsning, når du har brug for en profil af imponerende størrelse. Han er i stand til at skjule kommunikationen og efterlader usynlige tilslutningssømme. Dette opnås gennem specielle båndpakker. Derefter fjernes bjælkerne på bælter eller monteres med skruer.

Hvordan vælger du den rigtige løsning

Alle faktorer skal tages i betragtning ved valg af loftsstrukturer. Før du køber, er det nødvendigt at være opmærksom på parametrene i rummet selv. Den afgrænsning er loftets højde. Hvis det er lavt i huset, så er det bedre at glemme dekorative loftprodukter. Det samme gælder smalle, små værelser. Bjælker vil kun forbedre effekten af ​​klaustrofobi hos mennesker.

Det er også nødvendigt at kontrollere kompatibiliteten af ​​den valgte stil med loftstrukturerne. Pompøs barok passer næppe godt sammen med disse massive ting. Den brutale overlapning er heller ikke egnet til Rococo, hvor patos atmosfæren kræver helt forskellige typer af overflader. Stråler mere til stramme, stilfulde, endda modige interiører. Hvor naturlighed og den naturlige skygge af materialet er værdsat overhovedet, og pomp er absolut ubrugelig.

Meget afhænger af det budget, der er afsat til at skabe det ønskede design. Baseret på mængden af ​​midler valgt optimalt materiale. For eksempel anbefales det at forblive på kunstige polyurethanbjælker med begrænsede ressourcer. Hvis loftet er højt, vil ingen bemærke udskiftningen af ​​en naturlig modstykke til en falsk stråle.

Nuancer af registrering

 1. Hvis det indre af et landhus hovedsagelig er træ, så er det tilrådeligt at bestille strålekonstruktioner fra træ. Stue med et lignende design vil skabe den ønskede atmosfære af komfort og varme, hvilket vil være rart at samle med venner. Træ kan også dekorere indretningen af ​​køkkenet;
 2. Hvis vi taler om en forholdsvis lille lejlighed, anbefales det at vælge afklarede bjælker med hvidvask. Det vil således være muligt at undgå det undertrykkende indtryk, som mørke produkter kunne producere. Rummet bliver også lysere, lykkeligere;
 3. Rustikke elementer vil se meget originale ud, hvis de kombineres med den valgte stil. Ubehandlet træ går godt med en nautisk stil og græsk indretning
 4. En win-win se valgmulighed med brugen til fremstilling af bjælker allerede kendt materiale. For eksempel den, hvorfra møblerne er lavet;
 5. Ganske prætentiøst ser færdige soveværelser på loftet. Selv den ujævne overflade af loftet vil være berettiget i dette tilfælde;
 6. Men den mest universelle er den sne-hvide version af strålekonstruktioner. Da den kan males, er den velegnet til enhver indretningsfarve, passende i et moderne interiør;
 7. Der er eksempler på hvordan badeværelset blev designet med loftkonstruktioner. By til sådanne escapades er ikke egnet, men badeværelset i et landhus på alle måder bidrager til forsøgene. Samtidig er det nødvendigt at huske om fugtighedsbestandig imprægnering, så træet ikke roter før tiden. For nylig anvendes materiale - polyurethan til sådanne formål.

Design af stilistik

Dekorative loft bjælker i interiøret kan dekoreret med smag, det vigtigste for at bestemme den passende stil. Der er typer af stilistikker til den mest harmoniske brug af hængende produkter:

Klassisk stil

En af de bedste muligheder for dette formål. Designere gerne understrege det rige interiør med dekorative bjælker i loftet. Det fremhæver positivt luksusmøbler og trægulv af naturligt træ.

Bedst af alt i harmoni med den mørke farve af træbjælker med et let loft.

Når budgettet er begrænset, er det værd at henvende sig til polyurethan, som perfekt efterligner en struktureret overflade. Elegant udskæring kan meget om status for ejerne sige.

moderne

Mere budget mulighed, fordi det giver mulighed for fri brug af kunstige produkter. Loftbjælker i interiøret er lavet i en så lys farve, som naturligt træ ikke har. Derefter er zone belysning etableret for at skelne funktionelle områder. Deres nummer er givet til ejerne.

Victoriansk stil

Det luksuriøse interiør i denne stil understreges positivt af ædle træarter (rødt), som desuden behandles semi-antikke.

Provence

Fransk stil passer perfekt sammen med hvidkalkede dekorative bjælker. Ifølge budgettet bruges naturligt træ eller falske bjælker. Sidstnævnte er let at installere personligt, da installationen ikke kræver nogen specielle færdigheder.

moderne

På toppen af ​​populariteten er nu højteknologisk og loft. For at oprette denne stil anvendes polyuretan eller aluminiumstråler. Murværkene i det indre og det klargjorte loft vil harmonisk eksistere sammen med de metalophængede strukturer.

Country musik

Grov, brutal stil betyder kun naturligt træ, hvor installationen ikke er let at håndtere. Det vil kræve hjælp fra en ven.

konklusion

Loftbjælker kan og bør bruges i arrangementet af et rummeligt hus. Dette unikke designelement kan være den vigtigste højdepunkt i interiøret og understrege respekten for ejerne af huset. Ovennævnte anbefalinger er nok til at forsøge at gøre installationen selv.