Bjælker i loftet - den oprindelige løsning af det moderne interiør (100 billeder)

I de seneste årtier har indbyggere forsøgt at bo udenfor byen så tæt som muligt på moderne infrastruktur. Ankommer efter en hård arbejdsdag fra en støjende storby, har folk en tendens til naturens naturlige skønhed, varmen i familiens ild og enkeltheden af ​​hjemmet komfort.

Rustik stil hjælper med at skabe en atmosfære af fred og ro i det indre. Det tiltrækker ikke kun indretningens originalitet og naturlighed, men også muligheden for at redde familiebudgettet, så meget der kan gøres med egne hænder.

Et særligt sted i dette indre er optaget af bjælker i loftet, der forvandler designet og positivt påvirker rummets mikroklima.

Hvilken stil er passende bjælker

Moderne designere mener, at dekorative bjælker på loftet vil dekorere interiøret i enhver stil. De passer perfekt i både klassisk og trendy design. Det er vigtigt at vælge den rigtige kombination. Foretrukne dekoratører giver følgende stilarter:

Klassisk interiør. Glatte, klare træbjælker i loftet vil tilføre sofistikeret, understreger enkelheden og sværhedsgraden af ​​møbler og gulv. Elegance vil give en kombination af mørke bjælker på et lyst loft samt malingselementer i delikate farver.

Stilens luksus vil fremhæve bjælkens dekoration med vignetter, udskæring eller maleri. Både lejer og dekorative designs vil gøre.

Moderne. Moderne design indebærer brugen af ​​klassiske modeller, malet i en lys kreativ farve. Oftere brugt falske bjælker. Velkommen til at installere baggrundslyset, så du kan zone i rummet.

Land (rustikke) indebærer brug af naturlige materialer (farvet træ, sten) eller dekorative strukturer, dekoreret under træet. Ofte gives materialet effekten af ​​aldring.

Victoriansk stil. Arkitektens aristokrati understreger bjælkerne fra mahogniet indrettet i den gamle stil.

Provence. Fans af fransk nåde passer perfekt perfekt hvide dekorative bjælker.

Loft og hi-tech. Bjælker imiteret som metal i kombination med murværk vil fremhæve stilheden og praktiske stil.

Husk at hovedfaktoren når du vælger en stil er rummet i rummet. En række strålekonstruktioner, der skaber en visuel effekt, kan både øge og formindske rummet.

Typer af strålekonstruktioner

Bjælkerne på loftet i indretningen er designet til at udføre to hovedopgaver: at dekorere rummet eller være en understøttende struktur. Materiale til deres fremstilling anvendes afhængigt af destinationen. Hvis rammen holder taget, er de normalt lavet af holdbare materialer.

Det er oftest et naturligt træ (masser af aske, fyr, gran, eg), metal eller beton. Deres ulempe er sværhedsgraden og de relative høje omkostninger ved konstruktion. Ofte kan sådanne mønstre findes i landhuse.

I lokalet i lejligheden type til at dekorere interiøret passer til mulighederne for materialer med efterligning af naturligt træ: polyurethan og gips. Produkterne er lette, hule indvendige, for at skjule kommunikation.

Nem fikseringssystem giver dig mulighed for at installere strukturer uden hjælp og spar budgeten betydeligt. Vandfaste egenskaber ved falske vægge tillader installation i rum med høj luftfugtighed.

Du kan simulere metalstrukturer med dekorative plast- og aluminiumstråler.

Nymodede og lave omkostninger i dekorationsverdenen betragtes som glasstråler fra naturligt og organisk glas. Med deres hjælp kan du arrangere loftet i det indre af enhver stil. De vil give airiness til rummet og fylde det med lys.

Farverne og placeringen af ​​bjælkerne

Dekorative bjælker i loftet er designet til at give tekstur og lindring til rummet. For at opnå denne effekt kan du bruge farvevariationer og den korrekte placering af loftkonstruktionerne.

I stuer ser parallelle bjælker sig godt ud i kontrast til loftets hovedfarve. En win-win design-løsning, perfekt til landehuse, vil være bjælker af naturligt træ i tone med loftet, andre indvendige genstande under træet vil være en vidunderlig tilføjelse.

For stuer og soveværelser passer bjælker af ethvert materiale, lagt med et gitter og et juletræ. Trenden i sidste gang - design af loftsrum på denne måde.

Når du vælger farve nuancer af bjælkelofter, kan du lade din fantasi strejfe. Den foreslåede farvepalette åbner mulighed for designere. Du kan bruge de klassiske farver og samtidig tilføje lyse trendy nuancer.

Du kan kombinere farven på loftkonstruktioner med væggenes farve, samt med en række tekstiler og andre dekorative elementer.

De mange muligheder for loftbjælker og designløsninger vil give mulighed for at legemliggøre nogen, selv de mest sofistikerede ideer.

Når du vælger farven på falske perler, husk at hvid gør pladsen vægtløs, mørke nuancer skaber besværlig og tung, sort giver rummet sværhedsgraden og rytmen, mens træstrukturer køler indretningen mens du giver en idyll.

For hvilke værelser er loft bjælker egnede

Moderne kunstnere meget ofte i moderne interiør foretrækker design af bjælker i loftet, og foretrækker ikke at skjule lejegulve.

Denne design løsning er velegnet til ethvert værelse, det være sig en lejlighed, et kontor eller et landhus. De vil perfekt dekorere køkkenet, vil tilføje en zest til stuen og soveværelset, organisk passe ind på kontoret og gangen.

Hvordan dekorere en stråle i loftet, hvilken type og hvor mange elementer der skal bruges, afhænger direkte af det anvendte rums areal. Især ofte er muligheden for bjælkelofter brugt til zoneinddeling.

Hvad er gode bjælker i interiøret

Bjælker på loftet kan ikke bare udføre en dekorativ funktion, men også blive en nyttig del af det. Dette fremgår tydeligt af billedet af bjælker på loftet. Hvad er de gode til? Overvej blot nogle eksempler:

Visuelt ændre størrelsen af ​​rummet, loftet og højden af ​​væggene. For at skabe en firkantet effekt placeres bjælker og parket parallelt med den korte væg. Tillade elementer af indretning på væggen, visuelt lave højt til loftet. Ændring af loftets geometri gør det muligt at placere bjælkerne sildben og søjler.

Tillader funktionelle områder. I stuen kan spisepladsen betegnes med et net af flere bjælker. Du kan opdele køkken og opholdsstue ved hjælp af en bar og en bjælke monteret over den.

Skjul kommunikation. Hulkonstruktion hjælper med at skjule ledninger og rør.

Bliv en del af belysningen, der fungerer som en æske til belysningsenheder, samt fixere til lysekroner. LED-belysning indbygget i bjælker ser harmonisk ud i interiøret, hvilket skaber effekten af ​​svingende strukturer.

Udfør fastgørelseselementer. De kan hænge en stol, gardin, der bruges som hylder, stande.

Bjælker i loftet - en fremragende designløsning. Det vigtigste er at beslutte om genopbygningen, og et behageligt og hyggeligt hjem vil være et godt sted at slappe af fra hverdagens trængsel og travlhed.

Dekorative bjælker på loftet gør det selv

Hvordan man laver et loft med bjælker

Bjælker på loftet er en god måde at skjule ledninger, grimme steder i interiøret. De skaber et unikt interiør i rummet, det virker som om du er på det gamle skib eller du er i fortiden.
I gamle træhuse er bjælker på loftet ofte til stede i deres nuværende form. Lofter med bjælker kan dekoreres ved at tilføje falske logfiler og fx fastgør inventar i dem. Overvej de grundlæggende detaljer i, hvordan man laver bjælker i loftet med egne hænder og fremhæver interiøret. Loftet med bjælker er en struktur lavet af hule П eller Г-formede strukturer, de giver ikke en betydelig belastning, men de giver et meget effektivt udseende.

Bjælker i loftet

Arbejdsforberedelse

Før du begynder, skal du forberede og styrke loftet, især hvis elementerne er lavet af metal eller træ.

Vi skal bruge følgende materialer og værktøjer:

 • cirkulære eller håndsav;
 • hæftemaskine, kniv;
 • lim (til et bælte);
 • negle, hammer, kvadratisk målebånd;
 • stang 30x40 mm;
 • dekorative bælte (jeg brugte imitation smedning, antik).

Før arbejdet er det meget vigtigt at få briller og en speciel maske til at beskytte dine øjne og luftveje fra tømrerstøv.

Efter arbejdet havde jeg støv i munden, jeg kunne trække på briller, men jeg forsømte stadig ofte denne enkle regel selv, men da jeg forsøgte at anvende det, fortrykte jeg det ikke, som jeg anbefaler til alle.

Typer af falske bjælker

De eksisterer mange, alt fra traditionelt træ, som giver varme til ethvert interiør og loft, der slutter med polyurethan og gipsplader, som adskiller sig i overkommelig pris, en lang periode med drift.
Træ er ikke det billigste materiale, men de giver dig mulighed for at lave et unikt semi-antikke interiør. På trods af prisen er loftet falske logfiler af træ populært på grund af materialets miljømæssige venlighed, praktiske og meget effektive udseende, som intet kan sammenligne.

Falshbalki fra træ

Metal giver loftet effekten af ​​en moderne bygning, men på samme tid er der ikke den gamle varme, der mærkes i landsbyhuse med lervægge og smukke gamle lofter.
Polyuretan er nem at bruge, praktisk, sådan lags i loftet kan efterligne forskellige materialer, hvilket er meget bekvemt, men de er skadelige og brandfarlige.

At lave en træ dekorativ stråle gør det selv

Jeg fortæller dig om en interessant måde at lave dine egne træbjælker på loftet smukke. Vi har brug for: en økse og dyser på "bulgarsk": en hård metalbørste, en tynd dyse med smaragdpapir, en blød metalbørste, jeg bruger diske fra det populære firma "Brigadier", som varer længere, selv om de koster lidt mere, skal de også have maling, fint kornet lakpapir, lak eller plet.

Ældre træbjælke

Til at begynde med laver vi hak og flis med den skarpe vinkel på øksen (som også kan gøres fra det stærkt beskadigede gamle træ, som barkbaglerne spiste), hvorefter vi løber en hård børste langs fibrene for at fjerne eventuelle uregelmæssigheder, som efterlader små riller, der også ser imponerende ud.
Så fjerner vi et lille lag med smaragdpapir, hvor der er burrs og uregelmæssigheder, vi maler med sort maling, så tager vi fint kornet spånpapir, selv et lille stykke passer og let fjerner overfladelaget over malingen, lakker det. Det viser sig en smuk monolitisk stang, hvorfra du derefter kan lave et loft falsklag i loftet og skære kernen ud.

For at lave en falsk stråle skal en cirkelsav klippes fra tre sider af træet til tre plader, hvorefter de skal indstilles 90 graders vinkel og fastgøres med skruer, leddene og hætterne er maskeret med træstikket.
Hvis der er en lodret metalstøtte, kan den også være beklædt med 4 plader på selvlukkende skruer, kittespidser, hvorefter der tages en tyk dyse, den kan endda være gammel med en belægning af beton og passere den langs fibrene.
Også hvor tegningen af ​​fibre ender - vi fortsætter det på et andet bord, ikke opmærksom på leddene, du bør prøve at kopiere den naturlige struktur ellers bliver det et unaturligt interiør, så maler vi, det viser sig meget pænt, plus vi sparer tid på rengøring og forberedelse.
Nogle gange spørger kunderne om et originalt loft med bjælker, der ville nitte øjnene, for jeg trimmer loftet med brændt clapboard diagonalt, hvilket visuelt forstørrer rummet. Herefter polstret jeg først med en bar på en afstand på 30-40 cm fra hinanden, og så monterer jeg bjælkerne i loftet.

Bjælker og loft med klapbræt

Dernæst vil jeg skrive hemmeligheder om, hvordan man laver en stråle med mine egne hænder:

 • Gabet kan fyldes med voks ved hjælp af en spatel, så effekten af ​​en iriserende glans på loftet er til stede;
 • Tilfældige huller er lavet med en boremaskine, som om spor af barkbilleer, huller skal laves i en vinkel for at maksimere efterligning af naturlighed;
 • Hjørnerne kan børstes med en metalstiv børste, for før de var lige med en økse;
 • En banal men forsigtig brænding med en blowtorch vil give et unikt indtryk til ejeren af ​​et sådant loft;
 • Pinotex interiør gnides i overfladen med en klud, der giver træet et særligt gammelt udseende, er det vigtigt at huske på, at dette ikke er en lak, men en indretning, og den skal påføres med en klud i et minimum.

Ved gnidning af sammensætningen er det vigtigt at gøre det omhyggeligt, så der ikke er striber, træet bør absorbere sammensætningen på en naturlig måde, og må under ingen omstændigheder males med en børste, makaroni.

Derefter, hvis der ikke er nogen specielle "chips" i form af voks, maler jeg bjælkerne i loftet med to lag Tikkurila-maling. Det viser interiøret med skibets loft, når gulvet er på bjælker, understreger det meget effektivt interiøret i overgangszoner og korridorer.

Interiør med skibloft

Det udføres meget hurtigt i loftet med egne hænder, på trods af råd fra mange firmaer, der leverer sådanne tjenester.
For at fastsætte falske bjælker i loftet, er en bar 30 til 40 mm først monteret ved "hurtig installation" til loftet på begge sider. Det vil sige, at for at fastgøre den L-formede lag i soklens rolle, skal du fastsætte to lameller i loftet og væggen, en falsk stråle er fastgjort til dem, og skinnen er fastgjort til den u-formede del langs hele længden af ​​fremtidens tåge i loftet.

Med en markør matchet til farven er det muligt at maskere chipsene på enderne. Ved montering med selvdrejende skruer kan du også skjule hætterne, idet de tidligere har boret ud med små dyser - kroner på stedet; stik er fjernet fra dysen, som efter installation er sat ind i spalterne og dækket af tætningsmiddel, der matcher farven på loftbjælkerne.
Derefter bliver det normalt fastgjort til stængerne, ledninger kan være gemt under det, og lamper skal placeres. Disse muligheder bør tænkes på forhånd, og leddene er skjult med et dekorativt bælte eller venstre som det er.
Som vi kan se, bør du ikke skynde dig med at installere bjælker i loftet, hvilket er meget hurtigere end andre måder at effektivt dekorere indretningen af ​​rummet, men det er værd at tænke på selve loftlagsmaterialet, fordi du nemt kan pynte det med dine egne hænder.

Vi anbefaler også at læse:

Krydsfinerloft Løsning af et kontroversielt problem: Første strækloft eller tapet Sådan laver du et hårdt loft på træbjælker med egne hænder Design ideer til loftsmålinger Do-it-yourself loftindretning fra A til Z

Hvordan man laver bjælker på loftet: tips mestere

Når du er færdig med loftet, kan du bruge denne teknik som bjælker loft trim. Denne mulighed bruges i udsmykningen af ​​værelset i landets stil, populært blandt velhavende ejendomsejere.

I moderne huse og lejligheder spiller bjælker under loftet en dekorativ rolle. Nogle gange er dette element ikke kun en udsmykning af et interiør i huset, men udfører også det funktionelle formål.

Montering af bjælker i loftet med egne hænder er ikke så svært som det ser ud ved første øjekast. Først og fremmest er det nødvendigt at bestemme det sted, hvor de vil blive installeret, og derefter erhverve alle de nødvendige materialer til fremstilling af dekorative elementer.

Hvordan man laver bjælker i loftet afhænger af rummets visuelle opfattelse:

 • træelementer langs længden af ​​loftoverfladen gør rummet mere aflangt;
 • tværgående installation af loftbjælker udvider visuelt rummet
 • krydset arrangement af disse dekorative bjælker på loftet vil ikke ændre rummets geometri;
 • Værelset virker højere takket være de strukturer, der bevæger sig fra loftet til væggen.

De mest almindelige materialer til fremstilling af loftbjælker afhænger af deres funktionelle formål er gipsplader, polyurethan og naturligt træ.

Naturligt træ loft bjælker

Afslutning af loftbjælkerne fra massivt træ træ udføres under opførelsen af ​​huset. Sådanne designs har ikke kun stor vægt, de er dyre. Deres installation er kun berettiget, når det er yderst nødvendigt. Installationsarbejde kan kun udføres af fagfolk.

Hvis du ønsker at lave et loft med åbne bjælker af naturligt træ (se billede), kan du vælge muligheden for at montere et falsk loft fra brædder. Et sådant dekorativt element på loftet ser meget imponerende ud. For at udføre arbejdet er det nødvendigt at bruge godtørret træ, da varm luft altid stiger op til loftet, og efter et stykke tid mellem brædderne fremkommer der et hul ved fugen.

På mange måder afhænger udseendet af falske bjælker af den måde, hvorpå brædderne er sammenføjet. Umuligt er muligheden, når de er sammenføjet i en vinkel, for denne kant skæres i 45 graders bias. Sandt nok kan dette arbejde udføres med specielt udstyr. Det er lettere at bruge stængerne til at forbinde pladerne - denne mulighed, hvordan man laver bjælker i loftet, kræver ikke meget arbejdskraft og specialværktøjer.

For at lave et loft med bjælker med egne hænder, har du brug for følgende værktøjer og byggematerialer:

Montering sekvens af falske bjælker

 1. For at sikre, at den nederste del og sidevægge af strukturen passer tæt sammen til maksimumet, justeres sidepanelernes ende med et plan og brug papirpapir.
 2. Stænger skruer er fastgjort til sidepanelerne med en pitch på 15-20 centimeter.

 • For at fiksere den nederste del af bjælkerne i stængerne med en boremaskine, bor huller hver 15-20 centimeter. De er lavet vinkelret på skruerne, som forbinder stangen til siden i en afstand af 5 cm fra dem.
 • Steder hvor dele er sammenføjet, smurt med lim - det bruges i overensstemmelse med producentens anvisninger.
 • Komponenterne i de falske bjælker er forbundet og snoet med skruer.
 • Til installation af disse strukturer udfører rollen som imiteringsbjælker i loftet. i loftet med visse mellemrum fastgøres træblokke, hvor bredden svarer til den indvendige dimension af bokens hule, og selvdrejende skruer bruges til at fastgøre I nogle tilfælde, inden du laver et loft med bjælker, oprettes en kasse på den af ​​en metalprofil eller stænger. Til installation med skruer.

  Polyuretanbjælker

  Der er en nem måde at lave bjælker på loftet - det er at installere polyuretan færdige bjælker af forskellige farver og størrelser, som tilbydes af producenterne. Selvfølgelig ser træbjælkerne på loftet mere imponerende ud, men de dekorative elementer af polyurethan har en lille vægt, deres installation er enkel, og de har heller ikke brug for yderligere efterbehandling. De kan forklæde telefonledninger, ledninger og kommunikationsrør med lille diameter. Produktets størrelse og afstanden mellem loftbjælkerne er valgt ud fra rummets design og den effekt, der skal opnås.

  For at installere polyurethanbjælker skal du have:

  • blyant og målebånd;
  • bore;
  • skruetrækker;
  • dykker og skruer;
  • kilestænger;
  • lim.

  Montering af polyurethanbjælker

  1. Mærkning anvendes til loftet, ifølge hvilket polyurethanbjælker vil blive installeret.
  2. På linjer med en tonehøjde på højst 1 meter er kilestænger fastgjort ved hjælp af dykker og lange skruer. Standardlængden af ​​en polyurethanstråle er 3 meter. For at installere det skal du bruge 3 kiler. Før de monteres, bores huller med en diameter på 2 millimeter mindre i dem i midten end i skruerne. Derefter skrues bjælkerne til loftet (læs også: "Sådan slår du bjælker i loftet: interessante ideer").
  3. Om nødvendigt forbinder forbindelsen af ​​produkter ved krydset en kil.

 • Særlig lim, for eksempel "Moment" påføres kilerne og fastgøres til bunden af ​​bjælken.
 • Selvmonterede bjælker monteret på kilestængerne.
 • Under bjælken for at forbedre den dekorative effekt, kan du installere konsollen.
 • For at skjule ledningerne i strålen er der lavet et langsgående snit i kilestængerne, hvor de er fastgjort.
 • Gipsplankbjælker

  Det er muligt at dekorere rummet ved hjælp af gipsvægge bjælker. Før du afslutter bjælkerne på loftet med en kitt og dermed giver dem udseendet af et træprodukt, skal du rette bunden. Til dette kan du også bruge gipsplader.

  I dette tilfælde bliver den hævede stråle det andet niveau på et loft med to niveauer.

  Før klargøringen af ​​gipsplankloftet færdiggøres, udarbejdes følgende værktøjer og materialer:

  • bore eller skruetrækker;
  • Punch;
  • blyant og målebånd;
  • hacksaw eller mølle til at skære profilen;
  • skarp kniv;
  • skruer og dowels;
  • metal profil;
  • montering;
  • drywall.

  Montering af polyurethanbjælker på loftet, se på videoen:

  Er det værd at nævne, at det mest slående element i enhver landstil i køkkenet er træbjælker i loftet?

  Jeg drømte også om dem i lang tid og forgæves. Men er endelig i provinsen i sin nye gamle lejlighed og beslutter at arrangere det i Provence stil. Jeg besluttede bestemt på en eller anden måde, men jeg vil finde ud af, hvordan man laver disse bjælker.

  Naturligvis bjælker af ægte træ er det usandsynligt, at nogen i dag bliver fastgjort til loftet på en bylejlighed. Disse bjælker sælges i hardware butikker i færdig form, og de er lavet af polyurethan. Smukt, let og slidstærkt materiale, men slet ikke billigt.

  Min credo er at gøre alt kun med mine egne hænder og fra improviserede midler, derfor passer denne mulighed mig ikke overhovedet. Men jeg lavede sådanne bjælker, hvilket ikke var så svært. Men alt i orden.

  Så, som et ideal til at stræbe efter, valgte jeg et foto, som denne meddelelse begynder, men i virkeligheden var udgangspunktet det her:

  Loftet på mit køkken på øverste etage og fra naturen var ikke helt glat, men derudover var lækager, der skete, før taget blev repareret og "squatted" det, så det buler mod midten.

  Den forrige ejer pudsede den med skumgummietegler, som mine reparatører meget anbefalede mig ikke at røre ved, for hvad der var under det ville overstige min værste frygt.

  Jeg har også tilføjet det aserbajdsjanske elektriske gæstebag til mit loft, der styrer det elektriske reparationsmarked i vores by, og baner et nyt ledningsnet til en af ​​sine klare baner.

  Derudover var der langs skråtets lofter skrånende og forbundet med væggene på forskellige steder i forskellige vinkler.

  Dommen blev vedtaget enstemmigt. Mit køkken kan kun have suspenderet eller nedhængt loft.

  Men da feberen var forbi og alle assisterende efterlod mig sikkert, besluttede jeg at mit loft simpelthen var dømt til at have bjælker. De vil være i stand til at tage al den opmærksomhed og skabe den perfekte dekoration for ham.

  For en start sætter jeg simpelthen og uden visdom hele loftet, som det er med hvidt tapet. Desuden skar jeg tapetet i stykker, der var behagelige for mig og forstyrrede ikke nogen regler.

  Langs omkredsen limede jeg det samme tapet som på væggene.

  Det viste sig her:

  Så tog jeg skumpladerne, som blev efterladt med mig fra isoleringen af ​​balkonen. De sælges i hardware butikker og er billige. Mine ark var 5 cm tykke.

  Jeg skærer disse plader i strimler, længden og bredden, jeg har brug for:

  Fragmenter af strimlerne limes sammen med superlim med PVA lim, og ikke at vente til limen "greb" greb joderne med scotch tape:

  Så tog hun en selvklæbende film, som hun tidligere havde købt. En sådan film med et stort udvalg sælges i tapetbutikker.

  Og indsat denne film fra alle sider resulterende bjælker.

  Jeg må sige, at filmen var ret vanskelig at klæbe. Hun søger konstant at holde sig sidelæns eller med folder. Derfor lim jeg ikke straks hele bjælken med et enkelt stykke, men skar filmen i fragmenter. I sidste ende var det helt ubemærket.

  Hvis du vil gøre alt perfekt, så er det bedre at gøre det sammen.

  Jeg klæbte den første stråle på en væg i den højde, jeg havde brug for. Han målte gulvets højde, fordi det i modsætning til loftet var ens.

  Jeg stakkede bjælker på superlim til lim. For mig er det mere bekvemt at bruge end flydende negle. Imidlertid er det nødvendigt at tage højde for, at det ikke "griber" på en gang, ligesom flydende negle, men kræver at de limede overflader er under pres i nogen tid.

  Skumbjælkerne er dog så lette at hvis det er korrekt at beregne mængden af ​​klæbemiddel påført og trykke bjælken mod væggen i ca. tre minutter, så alt "sætter" godt.

  Jeg taler om den korrekte beregning af limen, fordi hvis dens lag er for tyndt, vil strålen ikke "gribe" med væggen, og hvis der er for meget af det, vil strålen simpelthen glide langs væggen.

  Jeg har beregnet det empirisk. Jeg smør ikke muren med lim, som det blev anbefalet i instruktionerne, og jeg smed kun strålen, men rigeligt.

  Og mere. På den anden side af bjælken, som vender mod væggen, er det ikke nødvendigt at klæbe den dekorative film.

  På samme måde limede jeg den anden stråle til den modsatte væg. Jeg forlod åbningen, som kan ses mellem bjælkerne, på det sted, hvor min udstødningshætte er planlagt.

  Derefter sætter jeg bare en krydsstråle på dem. Krydsbjælker kunne limes, men det gjorde jeg ikke. Disse bjælker gik ret stramme. Og jeg forlod muligheden for at flytte dem om nødvendigt.

  Hvis du beslutter dig for at limme bjælkerne, så gør det bedre, når de er alle lagt, og du vil se, at de er lige.

  Og så lagde jeg lige alle de andre bjælker i den rigtige afstand til mig:

  Nå, det er alt sammen. Nu har jeg endelig bjælker på loftet i køkkenet. Og som jeg forventede, er de så tiltrukket opmærksomhed ved indgangen, at alle fejl i loftet bare falmede i baggrunden og blev helt usynlige.

  Nu kan du gøre og lampe. Jeg ved allerede, hvad det skal være, men jeg vil fortælle dig det, når det er klart.

  Jeg ønsker dig held og lykke i dine mest modige eksperimenter!

  Loftbjælker i interiøret - et dekorativt element eller arkitektonisk træk

  Loftet med bjælker giver en følelse af komfort og varme i hjemmet. Uanset om bjælkerne er strukturelle egenskaber i rummet eller udfører en udelukkende dekorativ funktion, bliver designet af et sådant rum transformeret. Loftet med bjælker lavet i farve kontrasterende i forhold til hele overfladen af ​​loftet vil tiltrække opmærksomhed og skabe en særlig optisk effekt af interiøret. Men selv elementerne i gulvene, der er malet i en tone med loftet, forbliver ikke uden opmærksomhed. På grund af dens strukturelle og karakteristiske tekstur bliver loftbjælker af træ eller andre materialer et fremragende element i ethvert interiør.

  Tilstedeværelsen af ​​bjælker på loftet kan skyldes forskellige årsager:

  • I private huse af bjergarter af by eller land er en integreret del af bygningsstrukturen, elementerne i rammestellet til støtte af loftet eller loftet.
  • Ønsket om at give interiøret til en bestemt stil (f.eks. landestil, landdistrikter, øko, chebbi-chic eller Provence ledsages ofte af et lignende loft trim);
  • evnen til at skjule fejlene i loftet - at placere bjælker ved leddene af gipsvæg ark reducerer væsentligt omkostningerne ved den endelige overfladefinish;
  • I hule loftbjælker kan forskellige tekniske kommunikation maskeres - fra rør til elektriske ledninger kan belysningselementer indlejres i hulrummet af sådanne bjælker:
  • Forskellige elementer i interiøret kan fastgøres til bjælker af træ, metal eller sten - fra vedhængslamper til fjernsynsapparater.

  Så vi besluttede at bjælkerne i loftet kan være dekorative eller udføre helt oplagte støttefunktioner. Men fra hvilke materialer kan de laves? Som sædvanligt kan alle materialer til udførelse af bjælker til loftet opdeles i naturlige og kunstige:

  • Træ - en af ​​de mest almindelige, men ikke billige materialer til fremstilling af bjælker. For landhuse og private huse, beliggende i byen mest almindeligt anvendte nåletræ arter, men der er også muligheder for løvfældende arter af træbjælker (for landstil eller øko denne type efterbehandling loftet er mest relevant);
  • Metalbjælker af stål eller aluminium anvendes ofte i loft, industrielle og højteknologiske interiører (belysningselementer er ofte knyttet til sådanne strukturer, men dekorative anvendelser er lige så sjældne);
  • polyurethan - dette kunstige materiale er i stand til at efterligne næsten enhver overflade - fra træ til sten. Et væsentligt kendetegn ved polyurethanbjælker er produktets lave vægt. Selvfølgelig er prisen på kunstige efterbehandling elementer under deres naturlige modparter. Sådanne bjælker kan anvendes i indretningen af ​​ethvert stilistisk tilbehør, alt afhænger af lokalernes størrelse og kvaliteten af ​​efterligningen af ​​"træ" eller andre materialer.

  Følgende faktorer vil påvirke valg af materiale, udseende og konfiguration af bjælker i forhold til loftet:

  • Rummets dimensioner og formen af ​​loftet (en vandret overflade eller et hvælvet loft, en flerniveau eller en lille højde i rummet - alle disse faktorer skal tages i betragtning ved valg af loftelementer);
  • stilen på værelse design - klassisk stil eller avanceret hi-tech vil kræve en anden tilgang i valget af loft bjælker;
  • reparationsbudgettet - omkostningerne ved bjælkerne kan variere flere gange afhængigt af materialet til fremstilling, størrelse og kompleksitet ved ændring af strukturer.

  Træloft: foto, video, isolering og efterbehandling af trælofter

  Træloft i huset: valget af kvalitetsbelægning og teknologisk arrangement

  Træ anses for at være et af de bedste efterbehandlingsmaterialer til et landhus. Det er miljøvenligt og sikkert for mennesker. Af denne grund kan du i træet i huset se et billede af moderne interiør. Afslutningsarbejde er nemt at gøre med dine egne hænder. Denne artikel vil bidrage til at præcisere spørgsmålet om, hvilke materialer der bedst passer til disse formål, samt vælge den mest optimale måde at designe loftet på.

  Træbeklædning er den bedste løsning, da det er miljøvenligt og vil give mulighed for at holde et gunstigt mikroklima i huset

  Træloft i huset: muligheder

  Træ på grund af sin lave varmeledningsevne bevarer perfekt varme i huset, hvilket skaber indendørs mikroklimatiske forhold, der er behagelige til at leve. Afslutning af loftet med træ har andre fordele, herunder en høj dekorativ effekt, en hyggelig atmosfære, og den naturlige lugt af materialet har en gavnlig effekt på menneskekroppen.

  Der bør gives fortrinsret til naturlige materialer, der er i stand til at tilvejebringe tilstrækkelig luftcirkulation inde i loftet.

  Design af lofter i træhuse: fotos af moderne interiør

  Der er et stort udvalg af efterbehandling materialer på markedet. Derfor har forbrugerne brug for mere tid til at beslutte, hvad de skal gøre med loftet i et træhus. Den første ting at overveje er stilen i rummet samt dens funktionelle formål. I stuen og soveværelset skal atmosfæren være afslappende og stille til ro. Indretningen af ​​kabinettet, tværtimod, bør stimulere en person til produktive aktiviteter.

  I moderne interiør kan du ofte finde hvide trælofter. Denne farve anses for universel og går aldrig ud af mode. Den hvide skygge er diskret og luftig, det giver rummet en følelse af lyshed og rummelighed. Denne løsning er ikke kun egnet til lofter - det kan også bruges til at dekorere vægge. Hvide farver ser lige så godt ud i både soveværelse og køkken.

  Gode ​​råd! Når du har malet væggene i rummet hvide, kan du tilføje visuelt rum til rummet og visuelt udvide rummet. Kontrasterende eller lyse dekorelementer og tilbehør vil bidrage til at fortynde monotoni af situationen.

  Det er nødvendigt, at materialer til afslutning af loftet er i harmoni med væggene, skaber et enkelt design og gør værelserne hyggelige og attraktive.

  På trods af budgetmaterialet ser billeder af lofter i et træhus af foring ikke mindre attraktivt ud. Racking kan bruges til at skabe et unikt design. Hertil kommer, at ejeren af ​​huset til enhver tid for at ændre farven på loftet for at diversificere og opdatere interiøret.

  Takket være moderne teknologier til behandling af råvarer kan du lave lofter på badeværelset i et træhus af træ. Imprægneringer af høj kvalitet beskytter overfladen mod de negative følgevirkninger af høj luftfugtighed. Derfor er forbud mod brugen af ​​naturlige materialer i værelser med tilsvarende driftsforhold længe blevet løftet. Det vigtigste er at følge alle regler og krav i installationsteknologien samt at bestemme den relevante type træ og vælge en farvestofforbindelse til den.

  At lave trælofter i indretningen: Billeder af værelser i forskellige stilarter

  Træ som færdigbehandling og byggemateriale har fundet bred anvendelse. Det er pålideligt og æstetisk, giver dig mulighed for at skabe et naturligt og samtidig moderne rumdesign. Dette materiale er alsidigt og nemt at behandle, så det er ofte muligt at finde online billeder af trælofter i værelser indrettet i forskellige stilarter.

  Træ går godt med designområder som:

  Når man vælger at skære loftet, er det nødvendigt at overveje ikke kun kvaliteten og omkostningerne ved materialer, men også den overordnede stil på rummet

  • højteknologi;
  • øko;
  • country musik;
  • Japansk stil;
  • Nouveau.

  Mange stilarter stiller deres egne krav til efterbehandling, så det er meget nemmere at afgøre, hvad der skal gør loftet i rummet. For eksempel er højteknologisk stil baseret på en klart defineret geometri. Det er ønskeligt at undgå strenge grænser. Tilstedeværelsen af ​​træ i et sådant interiør er mere af en bymæssig natur.

  Eksistensen af ​​landstil, tværtimod, er utænkelig uden brug af træ som en finish. Til disse formål vil enhver form for materiale være egnet, begyndende med foring og paneler, der slutter med et groft bord. I kurset er endda træ tapet. I kombination med natursten vil en sådan udsmykning give respekt for rummet.

  Hvis landet er baseret på brugen af ​​naturlige materialer, kan den moderne stil kombinere i indretningen af ​​naturlig og kunstig oprindelse. Designet anbefales at tage træ, som du ikke kun kan arrangere lofterne i et privat hus, men også vægge og gulve. Det vigtigste er ikke at forstyrre rummets generelle harmoni.

  Loftene i et træhus skal være i overensstemmelse med den overordnede stil og have et anstændigt udseende.

  Gode ​​råd! Det er ikke nødvendigt at skære hele loftet med træ. Du kan bruge smukke mønstre lavet af dette materiale, der vil dekorere en monotont overflade og bringe harmoni ind i rummet.

  Chalet stil stammer fra Frankrig og Schweiz. På trods af enkeltheden af ​​træhuse, der er typiske for dette område, er denne retning ikke uden sin charme.

  At bestemme, hvordan man skal dække loftet i dette tilfælde, er tilstrækkeligt at studere stilens farveområde, som omfatter følgende nuancer:

  Chalet - en stil, der for nylig har fået særlig popularitet, er baseret på overvejende naturlige materialer.

  Chaletens stil er baseret på overvejende naturlige materialer og nuancer, så det er bedre at nægte at bruge lyse farver eller bruge dem med stor forsigtighed. De samme principper styres af øko-retningen, hvis palette skal være så tæt som muligt på det naturlige. Overholder samme stil, kan du undgå pludselige overgange mellem funktionelle zoner.

  Japansk stil er mere eksotisk, selv om det er efterspurgt blandt dekoratører. De vigtigste efterbehandling materialer er sten og træ. Loft i dette tilfælde skal gives særlig opmærksomhed. De kan være beklædt med træpaneler eller bræt, malet i mørk farve.

  Hvordan man laver et loft i et træhus: metoder til at organisere loftrummet

  For at undgå fejl og ubehagelige konsekvenser i fremtiden, begyndende at organisere loftet med egne hænder, er det nødvendigt at omhyggeligt studere sit design. Rummets loftdel er en flerlags kage, hvor hvert element udfører en bestemt funktion.

  Trælofter har deres egne egenskaber og er flerlagsstrukturer lavet af bjælkegulve og gulve monteret fra planker.

  Mange er interesserede i spørgsmålet om, hvordan man laver et loft i et træhus. For at gøre dette skal du følge disse instruktioner:

  1. Installer overlapning.
  2. Organiser vand og dampspærre.
  3. Installer isoleringen.
  4. Pave engineering kommunikationssystemer (ventilation, belysning, kommunikation).
  5. Udfør indvendig trim.

  Anvendelsen af ​​træ som byggemateriale til konstruktion af strukturer ledsages af visse begrænsninger. Denne type råmateriale er dårligt kombineret med nogle teknologier. Det anbefales ikke at lægge gulve i et træhus, så loftet skal have en let konstruktion. I betragtning af dette krav er ikke alle færdigmaterialer egnede til arbejde.

  Loftsoverflader skal være lette, holde varme og give lydisolering.

  Vær opmærksom! Træbygninger har ikke altid de nødvendige betingelser for brug af traditionelle finish. For at opnå et højt og pålideligt resultat er det meget vigtigt at overholde dataene i projektdokumentationen. Det anbefales ikke at forsømme beregninger og på bekostning af styrke for at stole på dekorativitet.

  Suspenderede og nedhængte lofter i et træhus: billeddesign

  Den mest almindelige måde at organisere loftrummet på - Opbygningen af ​​en spænding eller ophængt konstruktion. Med disse teknologier kan du hurtigt danne loftet inde i rummet. Til fremstilling af rammelementer bruges ofte træ. På toppen af ​​den færdige bygningsinstallation af materialer til afslutning af lofterne. Resultatet skal være en solid belægning.

  Disse teknologier adskiller sig kun i den måde, hvorpå det grundlæggende er organiseret. Suspended lofter har brug for en pålidelig og holdbar ramme. Som base kan du bruge det gamle loft med træbjælker eller genopbygge basisen af ​​aluminiumsprofiler. Til montering af spændingsstrukturen er det nok at montere rammen kun rundt om rummets omkreds. Denne mulighed er mere velegnet til huse og bygninger, loftet og gulvfladerne er ikke så holdbare.

  Efterbehandling strækloft i kombination med træ er ikke meget vanskeligt at installere

  Til afslutning af falske lofter kan du bruge:

  • naturligt træ;
  • panel;
  • materialer efterligner træ.

  Valg af finish afhænger af ejerens budgetkapacitet. For at købe et træloft, skal man bruge mere end at købe plastikplader, der efterligner dette materiale. Naturligt træ bruges bedst til udsmykning af lokaler med et lille areal, ellers vil omkostningerne være høje.

  Trængte lofter gør det lettere at installere belysningssystemet i huset. Elektriske ledninger og anden kommunikation kan gemmes i det ledige rum inde i rammedelen. Dette åbner mulighed for at organisere forskellige muligheder for kunstig belysning. Den strakte film eller stofbeklædning fuldstændig skjuler alle disse elementer. Desuden kan lofter i et træhus laves i en hvilken som helst farve, så de passer perfekt ind i enhver indretningstilstand.

  False lofter har brug for en pålidelig og holdbar træramme

  Brugen af ​​spændings- og suspensionsdesign giver dig mulighed for at opgive en så tidskrævende proces som overfladens overfladebehandling. Alle defekte og uinteressante dele gemmer sig lige under rammen.

  Det er vigtigt! Det anbefales at installere lofter i et tømmerhus, især hvis bygningen er ny og krymper. På grund af fraværet af en stiv ramme over hele overfladen maksimeres spændingen af ​​stoffet eller filmen. Suspenderede strukturer er mere acceptable for gamle træhuse. Denne teknologi kan bruges til at reparere eller renovere et værelse.

  Podshivny lofter i et træhus med bjælker: billeder og funktioner i organisationen

  Hvis rummet ikke har betingelserne for opbygningen af ​​rammen til indretning af den ophængte struktur, kan du hæve loftet på træbjælkerne. Denne teknologi anvendes i tilfælde, hvor styrken af ​​interfloor lofter er meget lav, hvilket er typisk for landhuse og gæstehuse.

  Hvis loftet er lille, kan du bruge plastpaneler, der efterligner naturligt træ eller MDF-plader. Men i dette tilfælde er det nødvendigt at forberede pletteringen på træbjælkerne i trækloftet.

  Åbne bjælker på loftet vil bidrage til at skabe en unik stil i et landsbyhus, for eksempel en af ​​landets retninger

  I denne situation kan du bruge to metoder til afslutning:

  1. Beam gulve er simpelthen dækket med MDF paneler eller krydsfiner ark.
  2. Mellemrummet mellem bjælkerne bruges som et af designelementerne.

  Overlappende bjælker med plademateriale og paneler har sine fordele. I dette tilfælde kan belysningssystemet have nogen konfiguration. Desuden er sådanne lofter fra den tekniske side meget velegnede til lægning af kommunikation. I det ledige rum kan du nemt skjule telefon-, tv- og internetkabler. Den anden mulighed i denne henseende er mindre praktisk. Men på billedlofterne med træbjælker ser meget mere imponerende ud.

  Til arkivering af loftet i landhuse er der normalt brugt sådanne materialer:

  • krydsfiner;
  • plastplader efterligner en træoverflade;
  • MDF ark.

  Loftet kan være den mest usædvanlige del af interiøret, hvis det er beklædt med massive bjælker af træ.

  Med deres hjælp kan du sikkert og hurtigt hænge loftet på rummet. I dette tilfælde er det muligt at få nogen farve. Denne teknologi har ulemper. Designet kan vise sig geometrisk ufuldstændigt. På grund af svage overlapninger eller uregelmæssigheder på væggene vil det være sværere at gennemføre projektet, og proceduren for arkivering af loftet med bestyrelsen bliver slet ikke rationel.

  Egenskaber ved tilrettelæggelsen af ​​gipsplader i et træhus

  Gipsvæg er særlig populær på forbrugermarkedet. Ved hjælp af dette materiale kan du realisere de mest dristige og originale projekter.

  Fordelene ved denne metode til at afslutte loftet:

  1. Materialet har et optimalt niveau af luftgennemtrængelighed, så du kan glemme sådanne problemer som kondensatakkumulering. Gipsplanklofter opretholder et normalt fugtighedsniveau i rummet.
  2. Ved hjælp af dette materiale kan du hurtigt og nemt skjule alle uregelmæssigheder og defekter i loftet.
  3. Gipsplader er perfekte til maskering af ingeniørkommunikation.

  Ved hjælp af gipsvæg, i kombination med træ, kan du lave et smukt projekt af huset med et individuelt design

  Som med alle andre materialer har gipsvæggen ulemper. For det første kan arkene ikke fastgøres på træloftet i et rammebolig uden yderligere forberedelse. Til installation skal du bygge en ramme af metalprofiler. For det andet kan gips ikke betragtes som den vigtigste mulighed for at afslutte loftet i et træhus. Sørg for at bruge ekstra materialer til at skabe en finishbelægning.

  Vær opmærksom! Over tid kan gipspladestrukturer gennemgå deformationelle ændringer, så holdbarheden af ​​sådanne plettering bliver sat i tvivl.

  Arrangement af træpladelofter i huset

  For at lave en lath trim kan du købe materialet i færdig form eller bestille sin produktion på et savværk. Valget af råmaterialer til fremstilling af beklædninger af denne type er ret forskelligartet. Hver køber vil kunne vælge en belægning, der matcher hans smag præferencer og økonomiske muligheder. Dimensionsparametrene på stativet kan være forskellige.

  Før du konstruerer loftet på træplader, skal du omhyggeligt inspicere materialet. Træ skal behandles med træfarve samt forbindelser, der giver brandfaste egenskaber til det. Nogle gange i festen kan man få lavkvalitetsdele med defekter. For at fjerne uregelmæssigheder er det nok at polere panelet.

  Facing med lameller i en retning er mere egnet til små værelser, da i et rummeligt værelse vil de se ensformigt og kedeligt

  Montering af skinner udføres på kassen. Skruer eller negle kan bruges som fastgørelseselementer. Hvis materialet er udstyret med slidsede led, er samlingen af ​​belægningen meget enklere. Det vil være nok at dokke alle elementer sammen. Efter montering af slattedækket er det vigtigt at behandle det med en lak eller vandbaseret maling.

  Gode ​​råd! For at spare på køb af byggemateriale kan du give fortrins til standard træarter. Disse omfatter aspen, elm og poppel.

  Sådan sættes loftet i et træhus: krav til beklædning og materialer, der er nødvendige for arbejde

  Før du går til butikken for køb af efterbehandling materialer til loftet, skal du sørge for, at trimmen opfylder alle krav.

  Den vigtigste forudsætning for at skabe et loft af høj kvalitet er sikkerhed. Resultatet skal være pålideligt og stærkt. Desuden skal belægningen overholde alle brandsikkerhedsbestemmelser. Det er ikke tilladt at anvende materialer, der frigiver farlige eller skadelige stoffer til mennesker i luften. Desuden gælder dette krav til finishen, som er under normale driftsforhold, samt at blive udsat for varme.

  Materialet til afslutning af lofterne i huset skal være i harmoni med andre elementer i rummet og skabe et enkelt design

  Holdbarhed er ikke mindre vigtigt, når man bygger et landhus. Jo længere loftet bevarer sine operationelle og tekniske egenskaber, desto mindre er behovet for reparation eller restaurering. Der skal lægges særlig vægt på den dekorative komponent. De materialer, der vil blive brugt som færdiggørelse af trælofter i en lejlighed eller et hus, skal være i harmoni med andre elementer i rummet og skabe et enkelt design.

  Da landhuse kan bruges ikke kun til sæsonbestemt, men også til permanent bopæl, er spørgsmålet om varmebevarelse ekstremt vigtigt. Ifølge fysikkens love stiger termisk energi med opvarmet luft. Derfor skal du sørge for at lære at opvarme loftet i et træhus korrekt for at reducere varmeomkostningerne.

  Sådan hæver loftet på træbjælker: valget af materiale

  Naturligt træ betragtes som det mest optimale efterbehandlingsmateriale til forstæder. Byggemarkedet tilbyder snesevis af beklædningsmuligheder til lofter i et træhus med bjælker. De mest budgetmæssige af dem er foring, den dyreste finish anses for at være naturligt træ. Valget af materiale afhænger derfor ikke kun af personlige præferencer, men også på boligejers økonomiske muligheder.

  Den mest prestigefyldte type finish til bjælker er naturligt træ, som er fremstillet i form af praktiske praktiske paneler.

  Hvis du ønsker, kan du kombinere forskellige typer af overflader for at få et unikt og unikt resultat. Brug af krydsfiner som dækker er tilladt. Også trælofter i interiøret kan dekoreres ved hjælp af tømmer trim.

  Til disse formål anvendes følgende træarter:

  Som finish passer og træ tilhører nåletræer. Alle disse materialer er forskellige i farve, tekstur og mønster.

  Hvis du kombinerer forskellige typer af finish, kan du få et unikt og unikt loft.

  Populære nåletræer:

  Det er vigtigt! Hvis du vælger tømmer til efterbehandling af lofter, skal du kontrollere fugtighedsniveauet. Den maksimale sats for naturligt råmateriale er 16%. Hvis der anvendes vådt materiale i arbejde, vil det tørre ud over tid og blive alvorligt deformeret.

  Karakteristika for beklædningslofter: fotos og materialespecifikitet

  Foring er et bord, der går gennem en særlig behandling procedure. Den er udstyret med riller og en langsgående tunge, hvilket i høj grad forenkler installationsprocessen. Dette materiale er kendetegnet ved høj styrke, holdbarhed, miljømæssig renlighed og fremragende lydisoleringsegenskaber. Foring har en naturlig oprindelse, fordi finishen i loftet "trækker vejret". Desuden gør den overkommelige pris denne type materiale til en af ​​de mest attraktive muligheder.

  Foring er et bord, der er specielt behandlet og har en rille og en tunge for lettere installation.

  Til afslutning af loftklappladen anvendes materialer af forskellige klasser:

  1. Extra - et materiale af høj kvalitet, der ikke har fejl i form af uregelmæssigheder og knuder. Dyrt træ bruges til fremstilling af denne foring.
  2. Klasse A og B - paneler og lameller har mindre defekter, der ikke påvirker materialets styrkeegenskaber.
  3. Klasse C - til fremstilling af materiale er brugt træ billige arter, tilladt tilstedeværelsen af ​​et stort antal knuder og uregelmæssigheder. Foring af denne klasse tilhører budgetkategori.

  I modsætning til de billigere materielle muligheder er Eurol klasse Extra udstyret med et højkvalitets låsesignal. Design ved hjælp af denne finish kan være meget forskelligartet. Hvis monteringen af ​​vægpanelet udføres i rummet mellem bjælkerne, kan loftet opdeles i zoner. For at gøre dette er det nok at lægge materialet i en anden retning og vælge foringen af ​​forskellige nuancer til arbejde.

  I rum af den lille størrelse er det bedre at lægge foring i en retning. Det anbefales ikke at anvende en sådan teknik i rummelige lokaler, fordi interiøret bliver for monotont og kedeligt.

  Gode ​​råd! For at gøre en solid overflade af vægpanelet interessant kan belægningen blive dekoreret med maling eller udskæring. Dette design ser meget elegant ud og bruges ofte i gamle huse til at skabe et farverigt interiør.

  Vægpanelens karakteristiske træk er styrke og holdbarhed, det er en god lydisolator

  Egenskaber ved at afslutte lofterne i et træhus ved hjælp af krydsfiner

  Selvom krydsfiner er meget mindre almindelig end andre materialer, der anvendes som loftsfinish, kan et attraktivt design skabes på grundlag heraf, hvilket forhindrer ekstraomkostninger. Der er mange sorter og typer krydsfiner på markedet. Først og fremmest er arkene klassificeret i henhold til antallet af lag, der er limet.

  Derudover er materialet opdelt i kategorier i henhold til følgende egenskaber:

  1. Gradering - fem typer krydsfiner kan bruges som beklædning.
  2. Graden af ​​fugtighedsbestandighed - denne indikator mærkes på et tidspunkt, hvor huset ikke opvarmes, så fugtmodstanden bør gives særlig opmærksomhed ved valg af materiale.
  3. Trætype - det øverste lag af krydsfinerark er normalt lavet af alder, birk eller ahorn, blødt træ bruges til produktion af mellemstore niveauer.
  4. Metode til behandling - hvis reparationen udføres i et landsted, kan du begrænse brugen af ​​rå krydsfiner. Hvis rummet betjenes året rundt, er det bedre at give præference for plader, der kun er formalet på den ene side. Krydsfiner og med dobbeltsidet slibning er også til salg, men i dette tilfælde er der ikke brug for sådant materiale.
  5. Dekorative kvaliteter - krydsfinerplader kan dekoreres med plastik, asbestpapir, træmønsterimitation eller mønster.

  Krydsfiner er et billigt og praktisk materiale, der er tilrådeligt at bruge til at forme loftet

  Før du afslutter loftet med krydsfiner, skal du bygge en kassekonstruktion af træplader eller metalprofiler. Bladmateriale er fastgjort til rammen med negle eller skruer. Derefter er alle ledd fyldt med kitt eller maskeret med dekorative bånd. Krydsfinerplader er ideelle til indretning af lofter på loftsrummet, selvom dette materiale også kan bruges til at afslutte andre værelser.

  Gode ​​råd! Hvis du dækker krydsfinerpladerne med laminat, vil fugtbestandigheden af ​​belægningen øges betydeligt.

  Specificiteten af ​​loftet trim panelerne: finerede elementer og træ array

  Den mest prestigefyldte efterbehandling er naturligt træ. Den er lavet i form af praktiske og praktiske paneler.

  Denne type materiale har mange nyttige egenskaber og egenskaber:

  • lang levetid
  • høj sikkerhedsmargen
  • æstetisk udseende;
  • høj kvalitet, som direkte afhænger af de valgte træarter
  • enkelt og nemt installationssystem takket være det integrerede låsesystem.

  Finer kan efterligne udseendet af noget værdifuldt træ, afhængigt af hver enkelt præference

  Til fremstilling af træpaneler til loftet anvendes sædvanligvis løvtræ, som har de nødvendige egenskaber.

  Hvis køb af massivt træmøbler ikke er overkommelig, kan du begrænse dig til at købe finérpaneler. Disse elementer er lavet i form af lameller. Udefra er de dækket af et tyndt lag af naturfiner, hvilket er ret realistisk efterligner enhver slags træ. Udvalget af lignende produkter er forskelligt og giver dig mulighed for at vælge panelet af ethvert design eller farve. Udgifterne til fineret belægning er lidt højere end prisen på foring, men denne finish har mange flere muligheder for dekorativt design.

  Maling af træloft og alfreynaya-finish

  Alframe trim kaldes loftmaleri. Denne type design anvendes i øjeblikket meget sjældent, men eksperter anbefaler ikke at forsømme denne metode til indretning af lofter.

  Ved hjælp af Alfresco-maleri kan du radikalt ændre udseendet af huset og begrænse dig til små omkostninger. Og det er slet ikke nødvendigt at male hele loftet med mønstre. Tegninger kan lokaliseres lokalt eller omkring omkredsen, hvilket skaber et specifikt design.

  Maling af et træloft er en vigtig procedure, der udvider sin service.

  Alfresco kunst dekoration udføres på forskellige måder:

  • ved at trimme en formalet overflade;
  • knurled mønster ved hjælp af en rulle;
  • tegning af panelerne
  • fyldningsmønstre ved hjælp af stencils.

  Vær opmærksom! Alframe finish er velegnet til værelser med klassisk design, stiliseret antik. Kunstmaleri anbefales ikke at kombinere med moderne designretninger.

  Gennemsnitlige priser for alframe maleri