Dekorative træbjælker, antikke lofter

Antiqued massivt træ loft bjælker er et godt køb for dit hjem eller virksomhed. De vil utvivlsomt tiltrække dine gæster og give dig en masse æstetisk nydelse.
Virksomheden "Rarity-furniture" tilbyder dig et bredt udvalg af bjælker af kunstigt ældet træ. Vi realiserer dit projekt, eller tilbyder dig hjælp fra vores designere, som vil hjælpe dig med at skabe et unikt interiør for dig til en gunstig pris og på kortest mulig tid. Du kan bestille antikke loftbjælker på vores hjemmeside eller på et af vores salgssteder i Moskva.

Ring nu! +7 (915) 111-88-39 og vi vil fortælle dig alt.

Eller lad dit nummer være, vi vil kontakte dig på et passende tidspunkt for dig!

Antik falshbalki / 4 produkter.

Aged board

Aged board lavet af solid eg / fyr.

Ring for pris +7 (804) 333-67-53

U-formet falshalka

U-formet falshbalka fra massiv eg / fyr..

Hulplads

Falshbalka-pladsen fra massen af ​​en eg / fyr..

G-formet falshalka

L-formet falshbalka fra massiv eg / fyrretræ..

Om virksomhed

Online supermarked "Bryst" giver den bedste service til at vælge enhver model af møbler "antik", der produceres i Rusland.

Giver information og teknisk support 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Det bekymrer sig om pris- og garantipolitikken fordelagtig for køberen.

KONTAKTINFORMATION

8 (804) 333-67-53

Loft falske bjælker: indretning og installationsfunktioner

Dekorative bjælker er originale i farve og tekstur detaljer, der kan installeres i det indre af enhver stil. De kan være lavet af forskellige materialer. De er interessante, fordi de ikke repræsenterer en tung konstruktion, da de kun bærer en dekorativ funktion. Hvordan vælges og installeres dem i interiøret?

Valg af materiale

Der er forskellige materialer, der giver dig mulighed for at lave loftsbjælker. Det specifikke valg er bestemt af personlige præferencer og stilistiske træk i huset. Så du kan vælge en indretning i stil med gotisk, land, Provence eller etno. Moderne tendenser kræver nye efterbehandling materialer.

Til højteknologi eller konstruktivisme er aluminiumprofiler egnede. Til enhver stil egnet polyurethan og glasfiber. De gør det muligt at efterligne naturlige materialer og sætte dem på egen hånd. Træet er egnet til et klassisk interiør. Hvis der allerede er loftlofter i rummet, kan de simpelthen være dekoreret eller malet.

polyurethan

Dette er et af de nemmeste materialer. Polyuretanloftbjælker er modstandsdygtige over for ændringer i fugt og temperatur. Og takket være brugen af ​​moderne råmaterialer og nye teknologier opnås en fuldstændig lighed med træstrukturer. Moderne producenter efterligner præcist tekstur af valnød, ahorn, kirsebær og eg. De er nemme at installere med egne hænder. Du kan vælge design lavet i alderen træ med potholes og chips. De kan efterligne en metaloverflade.

træ

Dette er et ædelt og traditionelt materiale. Træbjælker er ofte lavet af eg, alder, fyr, lærk eller kirsebær. Dyre eksotiske racer bruges også, som et meranti-træ med en lyserødfarve. De kan ikke kun være integrerede, men også hule. I sidstnævnte tilfælde taler vi om falske bjælker. Til afslutning af brugt toning, ætsning, gnidning og sprøjtning. Montering på loftets overflade udføres ved hjælp af dykker eller skruer. En lille tykkelse af elementer er tilladt at klæbe med lim.

glasfiber

Dette materiale anvendes til dem, der har brug for en temmelig stor profil. Dette er en ideel løsning, der giver dig mulighed for at skjule tekniske kommunikation. Installation af individuelle elementer er mulig, så leddene er usynlige. Endene til dette fastgør specielle bandage. Designet kan fastgøres med skruer eller bælter.

aluminium

Dette er et let og let materiale. Moderne designtendenser er utænkelige uden metalelementer. Aluminium er et forholdsvis holdbart og letvægtsmateriale. Det kan repræsenteres af falske bjælker, der udfører en dekorativ rolle. Men de kan tjene som en overlapning.

stilarter

Hvis du planlægger at bruge dekorative bjælker i loftet, er det vigtigt at vælge den rigtige stil. De skal være perfekt kombineret med alt der er i huset. Du kan slå dem i næsten enhver stil, hvis du vælger den rigtige. Det kan ikke kun være falske bjælker, men også højtydende overlapninger.

Der er følgende stilarter, der kan foretrækkes til dekoration af bjælker og gulve:

 • klassisk stil;
 • Art Nouveau;
 • Victoriansk stil;
 • Provence;
 • country musik;
 • loft;
 • high tech

Overvej hver enkelt af dem mere detaljeret.

Klassisk stil

Klassisk stil har et karakteristisk design. Træbjælker fremhæver udsøgte møbler og gulve. Det bliver en sand klassiker. Mørkt træ ser perfekt ud på en let loftoverflade. Installation er vigtigt at udføre med forsigtighed for ikke at beskadige materialet. Respektabilitet vil tilføje maleri eller udskæring, hvis interiøret er simpelt nok. Men du kan bruge polyuretan design, der efterligner træ.

moderne

Moderne involverer installation af falske bjælker, malet i lyse farver. Indenfor kan du indstille baggrundsbelysningen og fremhæve de individuelle zoner i interiøret med lyse accenter. Deres størrelser kan være forskellige afhængigt af rummets dimensioner. Installation varierer afhængigt af elementernes form og dimensioner.

Victoriansk stil

Victorian stil ser ikke kun aristokratisk, men også luksuriøs. Af denne grund udføres montering af antikke mahogni bjælker. Men du kan bruge loftet installeret i huset.

Provence

Provence er perfekt til elskere af fransk stil. Her ser helt glatte og hvidmalede falske elementer godt ud. Sådanne loftelementer vil være det bedste supplement til den franske stil. Og du kan installere dem med dine egne hænder, da de er meget lyse og ikke kræver særlig viden og komplekse vedhæftede filer.

Loft og hi-tech er især populære i dag. Polyuretanbjælker ser godt ud i dette interiør. De skal efterligne metal. Ideelt, hvis de supplerer det lyse loft og vægge af murværk.

Country musik

Landestil karakteriseres af en vis ruhed af træbeklædning, hvilket understreger den naturlige struktur. Den bedste løsning ville være loftbjælker lavet af naturligt træ. Installation kan gøres manuelt, men brug for hjælp.

Hvordan til at dekorere gamle bjælker?

Installation af falske bjælker kræver ikke specielle færdigheder og meget tid. Næsten alle kan klare installationsarbejdet. Men hvis interiøret har overlappende eller gamle bjælker, kan de få et velplejet og æstetisk tiltalende udseende. De kan males, forfyldes og primeres. Pasta med spejl eller glasfliser, samt dekoration med reb i havets indre er muligt. Rails kan fastgøres til bjælkerne i køkkenet. De kan bruges til at huse køkkenredskaber, tallerkener og krydderier.

Hvis du skal camouflere loftbjælker eller tilgængelige lofter, kan du bruge følgende overflader:

 • Stretch lærred ved hjælp af en to-tier design.
 • Gipsloft, når rammen og arkene er fastgjort ikke til bjælken og loftet.
 • Caisson design er præsenteret af en elegant, men dyr konstruktion i huset.
 • Vægpanel er den nemmeste måde at installere med egne hænder.

Det er vigtigt! Loftbjælker kan være fuldstændig maskeret, hvis rummet er højt nok. Ellers vil du fjerne 15-20 cm i højden, hvilket vil påvirke rummets højde betydeligt og påvirke rummets opfattelse.

Beam installationsfunktioner

Polyuretan dekorative bjælker er nemme at installere med hånden. Fordelen ved at installere falske designs i interiøret er forbundet med effektivitet og lethed. Vægten af ​​strukturen er ret lille. For fastgørelseselementer af standardlængde, der er 3 meter, anvendes. Der kræves kun tre kilestænger til installation.

Når du installerer, skal du overholde følgende procedure:

 • Først skal du lave et mærke på loftet.
 • Bor et hul i kilestangen med en diameter, der vil være 2 mm mindre end skruernes diameter.
 • Skru emnet til loftets overflade, hold hældningen op til en meter.
 • Hvis du skal docke elementerne, skal du rette kilen i stedet for kajen.
 • Overfladen af ​​kilerne behandles omhyggeligt med en klæbemiddelsammensætning.
 • Tilføj derefter en falsk stråle. Til pålidelighed kan falske bjælker desuden sikres med selvlukkende skruer.

Advarsel! Hvis du planlægger at skjule kommunikation bag loftbjælkerne, skal du lave snit i stængerne. Det er gennem dem at ledninger er lagt. Men for sikkerheden skal de placeres i korrugerede rør.

konklusion

Således kan dekorative loftbjælker installeres i ethvert interiør. I dette arbejde kan man lave hånden. Og hvis der er gulve i rummet, kan de blive dekoreret. Men det er vigtigt at vælge størrelsen på de enkelte elementer.

Loftbjælker i interiøret - et dekorativt element eller arkitektonisk træk

Loftet med bjælker giver en følelse af komfort og varme i hjemmet. Uanset om bjælkerne er strukturelle egenskaber i rummet eller udfører en udelukkende dekorativ funktion, bliver designet af et sådant rum transformeret. Loftet med bjælker lavet i farve kontrasterende i forhold til hele overfladen af ​​loftet vil tiltrække opmærksomhed og skabe en særlig optisk effekt af interiøret. Men selv elementerne i gulvene, der er malet i en tone med loftet, forbliver ikke uden opmærksomhed. På grund af dens strukturelle og karakteristiske tekstur bliver loftbjælker af træ eller andre materialer et fremragende element i ethvert interiør.

Tilstedeværelsen af ​​bjælker på loftet kan skyldes forskellige årsager:

 • I private huse af bjergarter af by eller land er en integreret del af bygningsstrukturen, elementerne i rammestellet til støtte af loftet eller loftet.
 • Ønsket om at give interiøret til en bestemt stil (f.eks. landestil, landdistrikter, øko, chebbi-chic eller Provence ledsages ofte af et lignende loft trim);
 • evnen til at skjule fejlene i loftet - at placere bjælker ved leddene af gipsvæg ark reducerer væsentligt omkostningerne ved den endelige overfladefinish;
 • I hule loftbjælker kan forskellige tekniske kommunikation maskeres - fra rør til elektriske ledninger kan belysningselementer indlejres i hulrummet af sådanne bjælker:
 • Forskellige elementer i interiøret kan fastgøres til bjælker af træ, metal eller sten - fra vedhængslamper til fjernsynsapparater.

Så vi besluttede at bjælkerne i loftet kan være dekorative eller udføre helt oplagte støttefunktioner. Men fra hvilke materialer kan de laves? Som sædvanligt kan alle materialer til udførelse af bjælker til loftet opdeles i naturlige og kunstige:

 • Træ - en af ​​de mest almindelige, men ikke billige materialer til fremstilling af bjælker. For landhuse og private huse, beliggende i byen mest almindeligt anvendte nåletræ arter, men der er også muligheder for løvfældende arter af træbjælker (for landstil eller øko denne type efterbehandling loftet er mest relevant);
 • Metalbjælker af stål eller aluminium anvendes ofte i loft, industrielle og højteknologiske interiører (belysningselementer er ofte knyttet til sådanne strukturer, men dekorative anvendelser er lige så sjældne);
 • polyurethan - dette kunstige materiale er i stand til at efterligne næsten enhver overflade - fra træ til sten. Et væsentligt kendetegn ved polyurethanbjælker er produktets lave vægt. Selvfølgelig er prisen på kunstige efterbehandling elementer under deres naturlige modparter. Sådanne bjælker kan anvendes i indretningen af ​​ethvert stilistisk tilbehør, alt afhænger af lokalernes størrelse og kvaliteten af ​​efterligningen af ​​"træ" eller andre materialer.

Følgende faktorer vil påvirke valg af materiale, udseende og konfiguration af bjælker i forhold til loftet:

 • Rummets dimensioner og formen af ​​loftet (en vandret overflade eller et hvælvet loft, en flerniveau eller en lille højde i rummet - alle disse faktorer skal tages i betragtning ved valg af loftelementer);
 • stilen på værelse design - klassisk stil eller avanceret hi-tech vil kræve en anden tilgang i valget af loft bjælker;
 • reparationsbudgettet - omkostningerne ved bjælkerne kan variere flere gange afhængigt af materialet til fremstilling, størrelse og kompleksitet ved ændring af strukturer.

Dekorative semi-antikke træbjælker, træloft falske bjælker.

Lad os lave træ dekorative bjælker fra et træ, træ falshbalka semi-antikke, bjælker af massivet. Lad os lave dine størrelser. Individuel tilgang. Du kan stille dine spørgsmål på telefon: 8-495-720-92-13, 8-916-750-87-38 eller via email [email protected]

Produktion af strand af enhver størrelse fra fyr, lork, oak, strand, ash.

Lofter træbjælker kom fra fjerne middelalderen. De blev fastgjort med antikke trækroner med elementer af smedning og sengegardiner. Derfor er det værd at huske om den vigtigste egenskab - dekorative træbjælker, der ønsker at gøre dit hjem til et slot. Den vigtigste kvalitet af dekorative loft bjælker fra array er en visuel stigning i rummet. Værelset hvor der er disse træ dekorative falser af fyr og andre arter ser altid rektangulære ud.

Varianter af loft bjælker

Vi mener: dekorative falske bjælker, eller som de også kaldes dekorative bjælker lavet af massiv fyr, eg, lærk, er lavet af naturligt træ, såsom træ, og også af gipspap, hvor et tyndt lag træ syes. Gipsvæg er imidlertid ikke et meget evigt materiale. Men takket være innovationer i design er det nogle gange svært at skelne fra hinanden, men hvis dette indretningselement ikke er fra en bar, så kan det ikke være en bærer til tunge genstande.

Det er også værd at huske om de dekorative elementer af andre materialer: metal og polyurethan. Så metalelementer er kun egnet til moderne stilarter, hvilket tyder på koldheden i interiøret. Og polyurethan er en termoplast og giver en blank dukke til rummet.

Dekorativt element og dets rolle inden for indretning

Loft træholdere findes i alle typer design: middelalderen, skandinavisk, Provence, victoriansk, rezenta, middelhavsland, land og højteknologi. De er lavet af forskellige træarter, og til forskellige designs vælges i overensstemmelse med det valgte materiale.

Lavet af eg, ask eller fyr. Hvis du foretrækker skønheden i naturlige, miljøvenlige materialer, så vælg eg eller fyr. Dette forudbestemmer klare og koncise former. I det klassiske eller middelalderlige interiør ser flotte gamle alderen bjælker.

Men stemningsstilerne foretrækkes af bleget træ eller en varmere, legende skygge af træ - fyr eller aske. Foretrukken Provence eller Maritime stil giver du designeren en indstilling til at lege med udseende eller form af en falsk træbjælke.

Skønheden af ​​lige linjer.

Hvis du ikke er ejer af et hus af træ, vil de dekorative loftbjælker af træ se helt ud på dit loft udefra og hule indefra. Denne kvalitet tiltrækker flere og flere kendere til træ dekorative bjælker.

Ethvert ledningsnet kan være gemt i løbet af få minutter, fordi der for store køkkener, studiekøkkener og stuer er forbundet med vinterhave, er dette element af interiøret en godsend.

Træfalshbalki giver dig mulighed for at gøre interiøret rigt, karakteristisk og, hvis det ønskes, med en klar accent.

Taler om træplade dekorative bjælker, er det værd at huske, at deres rimelige placering er et design job. Og udseendet og varigheden af ​​brugen af ​​denne indretning er helt afhængig af kvaliteten af ​​træ og dokumenterede leverandører.

Derfor er vores firma din uerstattelige allierede i at skabe loftmesterværket. Takket være os, vil du i mange år nyde træbjælken i dit hus.

DECORATIVE CEILING BEAMS

Dekorative loftsbjælker

Dekorative træloft bjælker kan drastisk ændre interiøret i et landhus eller en lejlighed, der giver dem et respektabelt og solidt udseende. Dette er en simpel og ikke kræver særlig indsats under installationen, en måde at forvandle boligareal til at lave et lavt loft visuelt højt, og et smalt rum er ret voluminøst.

Designere bruger i stigende grad dette element af indretning, som kom til os fra antikken, i et forsøg på at ændre geometrien i boligarealet, zone værelser og fylde den moderne bolig med atmosfæren i et hyggeligt traditionelt hus.

Loftsbjælker har forskellige egenskaber og udfører ikke kun en dekorativ rolle, men har en funktionel belastning. De bruges til skjult loft kommunikation, de er bekvemt monteret ledninger, belysning, ventilation, rør.

Træ dekorative bjælker af fyr bruges i loftet.

Priser for dekorative loft bjælker

Til fremstilling af loft dekorative bjælker bruger Buy Furniture moderne udstyr til at producere produkter af forskellige former, farver, størrelser og profiler til huse, lejligheder, hoteller, restauranter til overkommelige priser. Ved bestilling fra 30 s. Og prisen pr. Kvadratmeter færdiggjort produkter 1300 rubel.

Erfaringen har vist, at loftbjælker fremstillet af nåletræer, cedertræ og aske er i den største efterspørgsel.
De, der foretrækker styrke, pålidelighed, kraft og naturlig skønhed, vælger dekorative eg og lærkbjælker. De høje omkostninger ved sådanne bjælker er berettiget af fremragende præstation.

De mest overkommelige priser er forskellige falske bjælker lavet af naturligt træ eller gipsplader, dækket af et tyndt trælag. I udseende er de ikke forskellige fra stængerne, men underordnet dem i styrke, hvilket bør overvejes, når de anvendes.

Køb dekorative loftbjælker i Moskva

Virksomheden "Køb møbler", der specialiserer sig i produktion af semi-antikke møbler og tilbyder et bredt udvalg af dekorative loftbjælker af forskellige karakteristika: bærende og obligation. Derudover kan vores specialister udvikle et individuelt design af dekorative bjælker til ethvert interiør fra traditionelle klassikere til moderne high tech.

DECORATIVE BEAMS

Loft dekorative semi-antikke bjælker, ud over den vigtigste funktion - understøtter taget, har en æstetisk funktion. Denne tilføjelse kan give et enkelt træhus et solidt udseende og målestok. Desuden vil sådanne bjælker kunne dekorere en lejlighed eller et murstenhus, hvilket giver en særlig komfort til indretningen.

Ligger direkte under loftet kan de skabe en følelse af særligt rummeligt rum. Bruges til at dekorere for højt til loftet, vil de hjælpe med at reducere deres niveau og gøre pladsen mere komfortabel. Antikke dekorative bjælker er et simpelt og overkommeligt middel til at omdanne et værelse.

Dekorative bjælker på loftet under træet til indretning

Dekorative bjælker

Dekorative bjælker i loftet - et billigt alternativ til træbjælker

logfiler

Polyuretanbjælker til træ - Smuk og billig indretning

konsol

Konsoller lavet af polyurethan - en farverig accent i indretning

Lysekroner / armaturer

Lysekroner antikke - originale lamper til interiør

Dekorative bjælker i loftet, samt logfiler, konsoller og trælamper vil fylde rummet med stilfuldt hygge i ånden i middelalderlig romantik og ridderkunst.

Den mest imponerende i sådanne interiører ser dekorative bjælker til loftet.

I udseende er de ikke anderledes end træ, men har en række fordele.

Polyuretan dekorative bjælker - 7 fordele

Montering af polyurethanbjælker er nemt at gøre med dine egne hænder, et professionelt værktøj
og du behøver ikke særlige færdigheder - lim bare indretningen til overfladen af ​​væggen eller loftet med polyurethanlim.

Dekorative træbjælker kan installeres på gipspladerlofter og lette ikke-bærende skillevægge, da vægten af ​​polyurethanprodukter er meget mindre end træ.

Polyuretanbjælker påvirkes ikke af træbordere, skimmel og mugg, som træ.

Polyurethan indretning er slidstærk, fugttæt, varmebestandig og kræver ikke særlig pleje som lignende produkter fra den naturlige matrix.

U-formet, hult inde i designet af de falske bolde af polyurethan giver dig mulighed for at skjule kommunikationsrørene og elektriske ledninger.

Til forskel fra træ tilhører polyurethan klassen af ​​brandsikrede materialer og giver et højt brandniveau.

Dekorative bjælker af polyurethan perfekt efterligner træ, men deres omkostninger er meget lavere end prisen på en træbar.

Køb dekorative bjælker på loftet
til nedsatte priser

Online butik "Dekorative bjælker" inviterer dig til at købe dekorative bjælker i loftet, logfiler, bindingsværkshuse, konsoller og lysekroner lavet af polyurethan til nedsatte priser. Udgifterne til polyurethanindretning til loftet og væggene er væsentligt lavere end for træ, og i form af skønhed er tekstureret og malet polyurethan på ingen måde dårligere end naturligt træ. Takket være dette vil du være i stand til at spare betydeligt ved at købe dekorative træelementer uden at gå på kompromis med interiørets æstetik.

Køb i online butik "Dekorative bjælker" -
det er rentabelt og praktisk

Stamtavle og omdømme er ikke kun blandt mennesker, men også blandt virksomheder.

Vi sætter stor pris på vores kunders tillid og gør alt for at sikre, at vores online-samling altid er opdateret, og ordrebehandling og levering sker så hurtigt som muligt.

Erfarne designere

Vores designere ved alt om indretningen af ​​polyurethan - de vil hjælpe dig med at træffe det rigtige valg, der passer bedst til dit interiør.

Overkommelige priser

Vores priser er overkommelige - med anstændig kvalitet er omkostningerne ved polyurethanprodukter lave.

Hurtig levering

Vores leveringstjeneste fungerer som et ur - klart og effektivt.

Betalingsmuligheder

Forskellige former for betaling giver dig mulighed for at foretage et køb på den mest bekvemme måde for dig.

anbefales

Væglampe med loft 500x200 mm.

Efterligning af en gammel væglampe lavet af polyurethan. Fuld illusion af naturligt træ og metal..

Dekorativ stråle 90x60 (Classic)

Dekorative loftbjælker af høj klasse vil være en glimrende måde at fremhæve stilen på rummet.

Lysekrone "Hjul" diameter 920 mm.

Lysekrone "Hjul". Tekstur af overflade og maling skaber virkningen af ​​ægte træ og smedede dele.

Dekorativ stråle "Classic" (190x130)

Falske bjælker til loftet og væggene gentager helt naturligt træets tekstur og farve. Prisbillig pris..

Bjælker i loftet - den oprindelige løsning af det moderne interiør (100 billeder)

I de seneste årtier har indbyggere forsøgt at bo udenfor byen så tæt som muligt på moderne infrastruktur. Ankommer efter en hård arbejdsdag fra en støjende storby, har folk en tendens til naturens naturlige skønhed, varmen i familiens ild og enkeltheden af ​​hjemmet komfort.

Rustik stil hjælper med at skabe en atmosfære af fred og ro i det indre. Det tiltrækker ikke kun indretningens originalitet og naturlighed, men også muligheden for at redde familiebudgettet, så meget der kan gøres med egne hænder.

Et særligt sted i dette indre er optaget af bjælker i loftet, der forvandler designet og positivt påvirker rummets mikroklima.

Hvilken stil er passende bjælker

Moderne designere mener, at dekorative bjælker på loftet vil dekorere interiøret i enhver stil. De passer perfekt i både klassisk og trendy design. Det er vigtigt at vælge den rigtige kombination. Foretrukne dekoratører giver følgende stilarter:

Klassisk interiør. Glatte, klare træbjælker i loftet vil tilføre sofistikeret, understreger enkelheden og sværhedsgraden af ​​møbler og gulv. Elegance vil give en kombination af mørke bjælker på et lyst loft samt malingselementer i delikate farver.

Stilens luksus vil fremhæve bjælkens dekoration med vignetter, udskæring eller maleri. Både lejer og dekorative designs vil gøre.

Moderne. Moderne design indebærer brugen af ​​klassiske modeller, malet i en lys kreativ farve. Oftere brugt falske bjælker. Velkommen til at installere baggrundslyset, så du kan zone i rummet.

Land (rustikke) indebærer brug af naturlige materialer (farvet træ, sten) eller dekorative strukturer, dekoreret under træet. Ofte gives materialet effekten af ​​aldring.

Victoriansk stil. Arkitektens aristokrati understreger bjælkerne fra mahogniet indrettet i den gamle stil.

Provence. Fans af fransk nåde passer perfekt perfekt hvide dekorative bjælker.

Loft og hi-tech. Bjælker imiteret som metal i kombination med murværk vil fremhæve stilheden og praktiske stil.

Husk at hovedfaktoren når du vælger en stil er rummet i rummet. En række strålekonstruktioner, der skaber en visuel effekt, kan både øge og formindske rummet.

Typer af strålekonstruktioner

Bjælkerne på loftet i indretningen er designet til at udføre to hovedopgaver: at dekorere rummet eller være en understøttende struktur. Materiale til deres fremstilling anvendes afhængigt af destinationen. Hvis rammen holder taget, er de normalt lavet af holdbare materialer.

Det er oftest et naturligt træ (masser af aske, fyr, gran, eg), metal eller beton. Deres ulempe er sværhedsgraden og de relative høje omkostninger ved konstruktion. Ofte kan sådanne mønstre findes i landhuse.

I lokalet i lejligheden type til at dekorere interiøret passer til mulighederne for materialer med efterligning af naturligt træ: polyurethan og gips. Produkterne er lette, hule indvendige, for at skjule kommunikation.

Nem fikseringssystem giver dig mulighed for at installere strukturer uden hjælp og spar budgeten betydeligt. Vandfaste egenskaber ved falske vægge tillader installation i rum med høj luftfugtighed.

Du kan simulere metalstrukturer med dekorative plast- og aluminiumstråler.

Nymodede og lave omkostninger i dekorationsverdenen betragtes som glasstråler fra naturligt og organisk glas. Med deres hjælp kan du arrangere loftet i det indre af enhver stil. De vil give airiness til rummet og fylde det med lys.

Farverne og placeringen af ​​bjælkerne

Dekorative bjælker i loftet er designet til at give tekstur og lindring til rummet. For at opnå denne effekt kan du bruge farvevariationer og den korrekte placering af loftkonstruktionerne.

I stuer ser parallelle bjælker sig godt ud i kontrast til loftets hovedfarve. En win-win design-løsning, perfekt til landehuse, vil være bjælker af naturligt træ i tone med loftet, andre indvendige genstande under træet vil være en vidunderlig tilføjelse.

For stuer og soveværelser passer bjælker af ethvert materiale, lagt med et gitter og et juletræ. Trenden i sidste gang - design af loftsrum på denne måde.

Når du vælger farve nuancer af bjælkelofter, kan du lade din fantasi strejfe. Den foreslåede farvepalette åbner mulighed for designere. Du kan bruge de klassiske farver og samtidig tilføje lyse trendy nuancer.

Du kan kombinere farven på loftkonstruktioner med væggenes farve, samt med en række tekstiler og andre dekorative elementer.

De mange muligheder for loftbjælker og designløsninger vil give mulighed for at legemliggøre nogen, selv de mest sofistikerede ideer.

Når du vælger farven på falske perler, husk at hvid gør pladsen vægtløs, mørke nuancer skaber besværlig og tung, sort giver rummet sværhedsgraden og rytmen, mens træstrukturer køler indretningen mens du giver en idyll.

For hvilke værelser er loft bjælker egnede

Moderne kunstnere meget ofte i moderne interiør foretrækker design af bjælker i loftet, og foretrækker ikke at skjule lejegulve.

Denne design løsning er velegnet til ethvert værelse, det være sig en lejlighed, et kontor eller et landhus. De vil perfekt dekorere køkkenet, vil tilføje en zest til stuen og soveværelset, organisk passe ind på kontoret og gangen.

Hvordan dekorere en stråle i loftet, hvilken type og hvor mange elementer der skal bruges, afhænger direkte af det anvendte rums areal. Især ofte er muligheden for bjælkelofter brugt til zoneinddeling.

Hvad er gode bjælker i interiøret

Bjælker på loftet kan ikke bare udføre en dekorativ funktion, men også blive en nyttig del af det. Dette fremgår tydeligt af billedet af bjælker på loftet. Hvad er de gode til? Overvej blot nogle eksempler:

Visuelt ændre størrelsen af ​​rummet, loftet og højden af ​​væggene. For at skabe en firkantet effekt placeres bjælker og parket parallelt med den korte væg. Tillade elementer af indretning på væggen, visuelt lave højt til loftet. Ændring af loftets geometri gør det muligt at placere bjælkerne sildben og søjler.

Tillader funktionelle områder. I stuen kan spisepladsen betegnes med et net af flere bjælker. Du kan opdele køkken og opholdsstue ved hjælp af en bar og en bjælke monteret over den.

Skjul kommunikation. Hulkonstruktion hjælper med at skjule ledninger og rør.

Bliv en del af belysningen, der fungerer som en æske til belysningsenheder, samt fixere til lysekroner. LED-belysning indbygget i bjælker ser harmonisk ud i interiøret, hvilket skaber effekten af ​​svingende strukturer.

Udfør fastgørelseselementer. De kan hænge en stol, gardin, der bruges som hylder, stande.

Bjælker i loftet - en fremragende designløsning. Det vigtigste er at beslutte om genopbygningen, og et behageligt og hyggeligt hjem vil være et godt sted at slappe af fra hverdagens trængsel og travlhed.

Dekorative træbjælker

Pris på falshbalki fra Angarsk Pines.

Pris på falshbalki fra Angarsk Pines (børstet)

Pris på falshbalki fra Angarsk Pines (børstet) malet med olie: OSMO, ZAR

Kære kunder! I prislisten er standardstørrelsen af ​​de produkter, vi producerer. Du kan bestille hjørner, bjælker af enhver størrelse og forskellige længder fra os. Desuden giver en bred vifte af farver dig mulighed for at udføre et udvalg af farver. På kortest mulig tid vil vi fremstille og om nødvendigt levere det færdige produkt. Du kan diskutere detaljer og leveringstid via telefon, via e-mail og på vores udstilling.

Falshbalki landsby Petruhino

Falshbalki i det indre af en bylejlighed

Hvad angår størrelsen, producerer vores produktion visse størrelser, der står på strømmen, og på kortest mulig tid vil vi fremstille strålen til din størrelse. De samme bjælker kan være i forskellige versioner: børstet, antik, glat, med en knude, ingen knude. Limning af vinklede dele, portaler, søjler er mulig.

Maling eller forberedelse til maling udføres individuelt for hver klient. En række forskellige OSMO maling samlinger og en række farver giver dig mulighed for at vælge enhver farve.

© Drev-Dekor Company er et handelsselskab, der specialiserer sig i salg af produkter til dekoration og dekoration.