Dekorative semi-antikke træbjælker, træloft falske bjælker.

Lad os lave træ dekorative bjælker fra et træ, træ falshbalka semi-antikke, bjælker af massivet. Lad os lave dine størrelser. Individuel tilgang. Du kan stille dine spørgsmål på telefon: 8-495-720-92-13, 8-916-750-87-38 eller via email [email protected]

Produktion af strand af enhver størrelse fra fyr, lork, oak, strand, ash.

Lofter træbjælker kom fra fjerne middelalderen. De blev fastgjort med antikke trækroner med elementer af smedning og sengegardiner. Derfor er det værd at huske om den vigtigste egenskab - dekorative træbjælker, der ønsker at gøre dit hjem til et slot. Den vigtigste kvalitet af dekorative loft bjælker fra array er en visuel stigning i rummet. Værelset hvor der er disse træ dekorative falser af fyr og andre arter ser altid rektangulære ud.

Varianter af loft bjælker

Vi mener: dekorative falske bjælker, eller som de også kaldes dekorative bjælker lavet af massiv fyr, eg, lærk, er lavet af naturligt træ, såsom træ, og også af gipspap, hvor et tyndt lag træ syes. Gipsvæg er imidlertid ikke et meget evigt materiale. Men takket være innovationer i design er det nogle gange svært at skelne fra hinanden, men hvis dette indretningselement ikke er fra en bar, så kan det ikke være en bærer til tunge genstande.

Det er også værd at huske om de dekorative elementer af andre materialer: metal og polyurethan. Så metalelementer er kun egnet til moderne stilarter, hvilket tyder på koldheden i interiøret. Og polyurethan er en termoplast og giver en blank dukke til rummet.

Dekorativt element og dets rolle inden for indretning

Loft træholdere findes i alle typer design: middelalderen, skandinavisk, Provence, victoriansk, rezenta, middelhavsland, land og højteknologi. De er lavet af forskellige træarter, og til forskellige designs vælges i overensstemmelse med det valgte materiale.

Lavet af eg, ask eller fyr. Hvis du foretrækker skønheden i naturlige, miljøvenlige materialer, så vælg eg eller fyr. Dette forudbestemmer klare og koncise former. I det klassiske eller middelalderlige interiør ser flotte gamle alderen bjælker.

Men stemningsstilerne foretrækkes af bleget træ eller en varmere, legende skygge af træ - fyr eller aske. Foretrukken Provence eller Maritime stil giver du designeren en indstilling til at lege med udseende eller form af en falsk træbjælke.

Skønheden af ​​lige linjer.

Hvis du ikke er ejer af et hus af træ, vil de dekorative loftbjælker af træ se helt ud på dit loft udefra og hule indefra. Denne kvalitet tiltrækker flere og flere kendere til træ dekorative bjælker.

Ethvert ledningsnet kan være gemt i løbet af få minutter, fordi der for store køkkener, studiekøkkener og stuer er forbundet med vinterhave, er dette element af interiøret en godsend.

Træfalshbalki giver dig mulighed for at gøre interiøret rigt, karakteristisk og, hvis det ønskes, med en klar accent.

Taler om træplade dekorative bjælker, er det værd at huske, at deres rimelige placering er et design job. Og udseendet og varigheden af ​​brugen af ​​denne indretning er helt afhængig af kvaliteten af ​​træ og dokumenterede leverandører.

Derfor er vores firma din uerstattelige allierede i at skabe loftmesterværket. Takket være os, vil du i mange år nyde træbjælken i dit hus.

Dekorative træbjælker, antikke lofter

Antiqued massivt træ loft bjælker er et godt køb for dit hjem eller virksomhed. De vil utvivlsomt tiltrække dine gæster og give dig en masse æstetisk nydelse.
Virksomheden "Rarity-furniture" tilbyder dig et bredt udvalg af bjælker af kunstigt ældet træ. Vi realiserer dit projekt, eller tilbyder dig hjælp fra vores designere, som vil hjælpe dig med at skabe et unikt interiør for dig til en gunstig pris og på kortest mulig tid. Du kan bestille antikke loftbjælker på vores hjemmeside eller på et af vores salgssteder i Moskva.

Ring nu! +7 (915) 111-88-39 og vi vil fortælle dig alt.

Eller lad dit nummer være, vi vil kontakte dig på et passende tidspunkt for dig!

Dekorative bjælker

Dekorative bjælker fra gammelt træ fra firmaet "Starina Mebel"

Prøver af aldringsbjælker, hakket 10% dyrere

Bjælker beregnes til prisen: 3 000 rubler. kvm (Standard aldring)

Prisen inkluderer:

Aging wood, farvning, priming, lakering.

For bestilling er det muligt at fremstille enhver størrelse undtagen begrænsningerne anført nedenfor.

Restriktioner: den er lang 4 000 mm. Bredde 450 mm. Højden er 450 mm. Pris: 3 000 gnid. kvm (Pine) (Vægt: 2,5 kg. Sq. M.)

Dekorative bjælker er lavet til kundens størrelse.

12 måneders garanti

Vi er sikre på kvaliteten af ​​vores møbler.

Gratis måling

Vi opkræver ikke for arbejdet med at måle lokalerne.

Gratis design projekt

Vi laver designprojekter gratis.

Egen produktion

Alle møbler produceres kun i vores firma af erfarne fagfolk.

Miljøvenlige materialer

Uafhængigt høst af massivt træ, brug kun miljøvenlige materialer.

Du har set

Bjælker er lavet af naturligt massivt træ uden brug af kunstige materialer. Malingsprodukter fra firmaet "Sayerlack" (Italien).

Højkvalitetslak Sayerlack (Italien) beskytter produkter på en forsvarlig måde mod fugtindtrængning, giver dem allergivenlige og anti-statiske egenskaber. Med en sådan belægning kan træmøbler betjenes på gaden, det er let aftørret og rengøres, en holdbar glat overflade er ikke ridset.

Loftbjælker af massivt træ - et af de mest synlige elementer i det gamle interiør. Brugt i middelalderen til at opretholde lofter i mange lande rundt omkring i verden, har bjælker indarbejdet funktioner i en række forskellige stilarter - fra det amerikanske land og middelhavs-Provence til russisk landsstil. Afhængigt af den stilistiske orientering af det indre af et landhus eller sommerhus, en restaurant, bar eller hotel, kan loftbjælkerne "klare" at bringe forskellige accenter og fornemmelser. For nogle kan det være lyden af ​​havet og den knirkende havne vinsjer, for nogen den sydlige solens pacificerende varme, for nogen, der er en brand i pejsen.

Vores håndværkere skaber dekorative bjælker og konsoller med effekten af ​​aldring for enhver smag og præferencer, dekoreret i leddene med stilfulde smedede bånd-strips til sølv, kobber og bronze. Massive og brutale, men samtidig elegante og elegante, binder de sammen det indre interiør med antikke møbler, afbalanceret og harmonisk. Ideelt kombineret med metal og træ vedhæng og væglamper, udgør loftbjælker en unik original atmosfære i rummet, giver mange foreninger med malerier og graveringer af kunstnere fra tidligere epoker.

Du kan købe loft bjælker på, Moskva regionen. Schelkovsky rn, landsbyen Bear Lake hus 65A

Virksomheden "Old Furniture" producerer gamle dekorative bjælker fra massivt træ til ordre, og det er også muligt at købe produkter, der er på lager.

Køb antikke møbler på:

Moskva-regionen Schelkovsky distriktet,
D. Bear Lake House 65A

Antik falshbalki / 4 produkter.

Aged board

Aged board lavet af solid eg / fyr.

Ring for pris +7 (804) 333-67-53

U-formet falshalka

U-formet falshbalka fra massiv eg / fyr..

Hulplads

Falshbalka-pladsen fra massen af ​​en eg / fyr..

G-formet falshalka

L-formet falshbalka fra massiv eg / fyrretræ..

Om virksomhed

Online supermarked "Bryst" giver den bedste service til at vælge enhver model af møbler "antik", der produceres i Rusland.

Giver information og teknisk support 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen.

Det bekymrer sig om pris- og garantipolitikken fordelagtig for køberen.

KONTAKTINFORMATION

8 (804) 333-67-53

Dekorative træbjælker

Stilfuldt og praktisk materiale

Træ dekorative bjælker i loftet kom i et moderne design fra interiøret i slotte i middelalderen. Men hvis de i disse dage blev brugt udelukkende til praktiske formål, som støtter massive vaults af rummet, er det nu en udelukkende dekorative detaljer.

Dette element af dekoration bruges ikke kun til at skabe en slotstil i indretningen af ​​hytter og private huse, men også i restauranter med "middelalderlige" møbler og endda i store firmaers kontorer. I øjeblikket dekorative bjælker - dette er den mest populære trend i verden af ​​indretning. Det er et miljøvenligt, sikkert og slidstærkt materiale, der opfylder alle kravene i europæiske kvalitetsstandarder.

Træbjælker: de vigtigste fordele

Du kan nemt købe og vælge dekorative træbjælker på vores hjemmeside. Du behøver ikke at gå på markedet af byggematerialer og bruge meget tid på at søge det rigtige materiale. Vores firma tilbyder at købe dekorative bjælker fra producenten og garanterer en række produktfordele:

Høj kvalitet. Anvendelsen af ​​moderne teknologi kombineret med de bedste materialer sikrer lang levetid. Træet rotner ikke, er ikke bange for skadedyr, udsender ikke giftige stoffer og forårsager ikke allergier.

Kræver ikke konstant forarbejdning.

Opretholder forskelle i temperaturer og høj luftfugtighed.

Prisen på dekorative træbjælker vil afhænge af det træ, som elementet er lavet af, hvilken form og sektion den har, hvilke maling eller træpletter der blev brugt. Imidlertid er alle omkostninger betalt af bjælkens lange levetid og deres høje kvalitet.

På grund af det brede udvalg af farver og materialevalg kan sådanne bjælker passe ind i næsten enhver stil. Lærk er perfekt til land og til provencalsk stil: det vigtigste er at vælge den rigtige farvekombination. En anden god bonus for kødere af høj kvalitet indretning er det faktum, at træfalshbalki kan skjule alle ledninger uden at forstyrre rummets sammensætningstilstand.

På anmodning fra klienten kan vores firma lave bjælker fra forskellige træarter: fyr, lærk, eg, mahogni eller fra eksotisk og sjældent træ. I dette tilfælde kan bjælkerne være både enkle og dækket af ornamenter. Størrelsen af ​​sektionen, længde og form vælges også individuelt, baseret på kundens præferencer og ønsker.

Ved brug af børsteteknologien opdager vi skovenes skønhedskunst, som ikke kun kan ses, men også føltes ved berøring. De maler, pletter og olier, vi bruger til at opsuge træet, vi bruger, leveres i et stort udvalg. Vi vælger den skygge, du har brug for, og sæt bjælkerne allerede dækket med den ønskede maling. I dette tilfælde vil selv den mest usædvanlige og ikke-standardbestemte ordre vi producerer på kort tid, og bjælker af standardstørrelser og sektioner er altid tilgængelige.

Udover bjælker tilbyder vi også vores kunder dekorative bælter: en speciel type fastgørelse, der giver dig mulighed for at skabe en unik interiørstil, mens du skjuler leddene mellem bjælkerne.

Dekorative træbjælker

Moderne interiør mode vender tilbage til traditionelle stilarter, der vender tilbage til den hyggelige atmosfære i et traditionelt landsted. Stilene af land, hytte, grunge eller Provence er efterspurgte ikke kun i udformningen af ​​landhuse, men også i bylejligheder. Et af de vigtigste formative elementer, der bruges til at oprette alle disse stilarter, er træloftbjælker. I kataloget for firmaet "Our Style" finder du dekorative træbjælker, som hjælper med at genoprette den særlige komfort i et landhus eller den romantiske atmosfære i en bjerghytte. Wooden aged bjælker - en af ​​de bedste muligheder for design af loftet i pejseværelset.

Bjælker vil ikke kun være ekspressive indretning. Ved hjælp af disse elementer kan du visuelt ændre rummets proportioner, understrege zoneinddeling, skjule kommunikation, der passerer gennem loftet. Stråler af den U-formede profil er ideelle til maskering af loftkommunikation. Bag dem kan du strække elektriske ledninger (i specielle metal- eller plastrør), luftkanaler og anden kommunikation.

Dekorative træbjælker bruges også i avantgarde-interiør, bygget på en blanding af stilarter. Her kan gammelt træ sameksistere med forkromede metal- og plastoverflader, hvilket skaber usædvanlige visuelle effekter. Kataloget indeholder bjælkerne i den U-formede og L-formede profil samt elementer af en lukket firkantdel, der anvendes som kolonner. En bred vifte af størrelser giver dig mulighed for at vælge den rigtige indstilling baseret på proportionerne i et bestemt rum. Prisfalshbalki afhænger af den valgte finish. Du kan købe bjælker hos os, der er forberedt på at male og male dem på objektet og vælge farven selv. Den anden mulighed er at bestille et fuldt færdigt produkt ved at vælge den passende farve i vores katalog. I dette tilfælde koster bjælkerne lidt mere. I spektret af standardfarver er der toner af letbleget træ samt forskellige nuancer af brun.

Udover dekorative bjælker tilbyder vi også antikke brædder, der kan bruges både i boliginteriør og i design af haller af caféer og restauranter. Sådanne elementer er velegnede ikke kun for interiører i landstil. Gamle brædder og bjælker vil genskabe atmosfæren i en gammel ridders slot. De blander harmonisk med smedejerns tilbehør, tæppebelægninger og naturstensklædning.

Dekorative træbjælker

Dekorative bjælker af træ - et smukt og praktisk element af indretning. Bjælkerne er nemme at installere, kan poleres og males i enhver farve, du kan lide eller er ældre ved brug af børsteteknologi. Dette åbner mulighed for brugen af ​​forfalsket træ fra forskellige interiørformer.

Vores firma har forarbejdet træ i årevis. Og en af ​​KRONWOODs nye aktiviteter er fremstilling af dekorative træbjælker af alle størrelser og konfigurationer, både glatte og antikke. Du kan købe dekorative bjælker fra fyr og lærk fra os, der tidligere har foretaget en ordre i størrelse.

Strukturelt er dekorative bjælker et hulelement, som vejer meget lidt med tilstrækkeligt store dimensioner i forhold til massivt træ. Da de dekorative bjælker ikke bærer nogen belastning på bygningselementerne, kaldes de ved folket som "falske bjælker". Men de udfører ikke kun dekorative funktioner. Hule elementer kan gemme sig indenfor forskellige tekniske kommunikation: rør, ledninger, kabler af informationsnetværk.

Hvad er børstet falshbalki

Ovenstående blev nævnt en ny metode til træforarbejdning. Vi fortæller dig mere om det, så du har en ide om, hvad det er.

Børstning (teksturering) er en moderne teknik for dekorative træforældelser. Teknologien er enkel nok til at give træet den ønskede tekstur, hårde træbørster bruges til at fjerne bløde træfibre fra overfladen. Derefter er overfladen poleret med en blød slibebørste eller smørepapir. Afslutter processen med farvning.

Efter børstning bliver trætekstur klarere. Et træ tager et "alderen" udseende, for hvilket det ville tage mere end et årti at gå under naturlige forhold.

Vores firma har sit eget værksted, hvor vi fremstiller træprodukter. Alt arbejde udføres manuelt. Som i færd med at arbejde med træ, indså vi, at den eneste måde at få en rigtig høj kvalitet overflade med en smuk, veldefineret træstruktur. Udover at børste dekorative bjælker er vi "aldrende" dækbrætter, parketbrædder, klapbræt, plank og andre byggematerialer fra træ.

DECORATIVE CEILING BEAMS

Dekorative loftsbjælker

Dekorative træloft bjælker kan drastisk ændre interiøret i et landhus eller en lejlighed, der giver dem et respektabelt og solidt udseende. Dette er en simpel og ikke kræver særlig indsats under installationen, en måde at forvandle boligareal til at lave et lavt loft visuelt højt, og et smalt rum er ret voluminøst.

Designere bruger i stigende grad dette element af indretning, som kom til os fra antikken, i et forsøg på at ændre geometrien i boligarealet, zone værelser og fylde den moderne bolig med atmosfæren i et hyggeligt traditionelt hus.

Loftsbjælker har forskellige egenskaber og udfører ikke kun en dekorativ rolle, men har en funktionel belastning. De bruges til skjult loft kommunikation, de er bekvemt monteret ledninger, belysning, ventilation, rør.

Træ dekorative bjælker af fyr bruges i loftet.

Priser for dekorative loft bjælker

Til fremstilling af loft dekorative bjælker bruger Buy Furniture moderne udstyr til at producere produkter af forskellige former, farver, størrelser og profiler til huse, lejligheder, hoteller, restauranter til overkommelige priser. Ved bestilling fra 30 s. Og prisen pr. Kvadratmeter færdiggjort produkter 1300 rubel.

Erfaringen har vist, at loftbjælker fremstillet af nåletræer, cedertræ og aske er i den største efterspørgsel.
De, der foretrækker styrke, pålidelighed, kraft og naturlig skønhed, vælger dekorative eg og lærkbjælker. De høje omkostninger ved sådanne bjælker er berettiget af fremragende præstation.

De mest overkommelige priser er forskellige falske bjælker lavet af naturligt træ eller gipsplader, dækket af et tyndt trælag. I udseende er de ikke forskellige fra stængerne, men underordnet dem i styrke, hvilket bør overvejes, når de anvendes.

Køb dekorative loftbjælker i Moskva

Virksomheden "Køb møbler", der specialiserer sig i produktion af semi-antikke møbler og tilbyder et bredt udvalg af dekorative loftbjælker af forskellige karakteristika: bærende og obligation. Derudover kan vores specialister udvikle et individuelt design af dekorative bjælker til ethvert interiør fra traditionelle klassikere til moderne high tech.

Loft falske bjælker: indretning og installationsfunktioner

Dekorative bjælker er originale i farve og tekstur detaljer, der kan installeres i det indre af enhver stil. De kan være lavet af forskellige materialer. De er interessante, fordi de ikke repræsenterer en tung konstruktion, da de kun bærer en dekorativ funktion. Hvordan vælges og installeres dem i interiøret?

Valg af materiale

Der er forskellige materialer, der giver dig mulighed for at lave loftsbjælker. Det specifikke valg er bestemt af personlige præferencer og stilistiske træk i huset. Så du kan vælge en indretning i stil med gotisk, land, Provence eller etno. Moderne tendenser kræver nye efterbehandling materialer.

Til højteknologi eller konstruktivisme er aluminiumprofiler egnede. Til enhver stil egnet polyurethan og glasfiber. De gør det muligt at efterligne naturlige materialer og sætte dem på egen hånd. Træet er egnet til et klassisk interiør. Hvis der allerede er loftlofter i rummet, kan de simpelthen være dekoreret eller malet.

polyurethan

Dette er et af de nemmeste materialer. Polyuretanloftbjælker er modstandsdygtige over for ændringer i fugt og temperatur. Og takket være brugen af ​​moderne råmaterialer og nye teknologier opnås en fuldstændig lighed med træstrukturer. Moderne producenter efterligner præcist tekstur af valnød, ahorn, kirsebær og eg. De er nemme at installere med egne hænder. Du kan vælge design lavet i alderen træ med potholes og chips. De kan efterligne en metaloverflade.

træ

Dette er et ædelt og traditionelt materiale. Træbjælker er ofte lavet af eg, alder, fyr, lærk eller kirsebær. Dyre eksotiske racer bruges også, som et meranti-træ med en lyserødfarve. De kan ikke kun være integrerede, men også hule. I sidstnævnte tilfælde taler vi om falske bjælker. Til afslutning af brugt toning, ætsning, gnidning og sprøjtning. Montering på loftets overflade udføres ved hjælp af dykker eller skruer. En lille tykkelse af elementer er tilladt at klæbe med lim.

glasfiber

Dette materiale anvendes til dem, der har brug for en temmelig stor profil. Dette er en ideel løsning, der giver dig mulighed for at skjule tekniske kommunikation. Installation af individuelle elementer er mulig, så leddene er usynlige. Endene til dette fastgør specielle bandage. Designet kan fastgøres med skruer eller bælter.

aluminium

Dette er et let og let materiale. Moderne designtendenser er utænkelige uden metalelementer. Aluminium er et forholdsvis holdbart og letvægtsmateriale. Det kan repræsenteres af falske bjælker, der udfører en dekorativ rolle. Men de kan tjene som en overlapning.

stilarter

Hvis du planlægger at bruge dekorative bjælker i loftet, er det vigtigt at vælge den rigtige stil. De skal være perfekt kombineret med alt der er i huset. Du kan slå dem i næsten enhver stil, hvis du vælger den rigtige. Det kan ikke kun være falske bjælker, men også højtydende overlapninger.

Der er følgende stilarter, der kan foretrækkes til dekoration af bjælker og gulve:

 • klassisk stil;
 • Art Nouveau;
 • Victoriansk stil;
 • Provence;
 • country musik;
 • loft;
 • high tech

Overvej hver enkelt af dem mere detaljeret.

Klassisk stil

Klassisk stil har et karakteristisk design. Træbjælker fremhæver udsøgte møbler og gulve. Det bliver en sand klassiker. Mørkt træ ser perfekt ud på en let loftoverflade. Installation er vigtigt at udføre med forsigtighed for ikke at beskadige materialet. Respektabilitet vil tilføje maleri eller udskæring, hvis interiøret er simpelt nok. Men du kan bruge polyuretan design, der efterligner træ.

moderne

Moderne involverer installation af falske bjælker, malet i lyse farver. Indenfor kan du indstille baggrundsbelysningen og fremhæve de individuelle zoner i interiøret med lyse accenter. Deres størrelser kan være forskellige afhængigt af rummets dimensioner. Installation varierer afhængigt af elementernes form og dimensioner.

Victoriansk stil

Victorian stil ser ikke kun aristokratisk, men også luksuriøs. Af denne grund udføres montering af antikke mahogni bjælker. Men du kan bruge loftet installeret i huset.

Provence

Provence er perfekt til elskere af fransk stil. Her ser helt glatte og hvidmalede falske elementer godt ud. Sådanne loftelementer vil være det bedste supplement til den franske stil. Og du kan installere dem med dine egne hænder, da de er meget lyse og ikke kræver særlig viden og komplekse vedhæftede filer.

Loft og hi-tech er især populære i dag. Polyuretanbjælker ser godt ud i dette interiør. De skal efterligne metal. Ideelt, hvis de supplerer det lyse loft og vægge af murværk.

Country musik

Landestil karakteriseres af en vis ruhed af træbeklædning, hvilket understreger den naturlige struktur. Den bedste løsning ville være loftbjælker lavet af naturligt træ. Installation kan gøres manuelt, men brug for hjælp.

Hvordan til at dekorere gamle bjælker?

Installation af falske bjælker kræver ikke specielle færdigheder og meget tid. Næsten alle kan klare installationsarbejdet. Men hvis interiøret har overlappende eller gamle bjælker, kan de få et velplejet og æstetisk tiltalende udseende. De kan males, forfyldes og primeres. Pasta med spejl eller glasfliser, samt dekoration med reb i havets indre er muligt. Rails kan fastgøres til bjælkerne i køkkenet. De kan bruges til at huse køkkenredskaber, tallerkener og krydderier.

Hvis du skal camouflere loftbjælker eller tilgængelige lofter, kan du bruge følgende overflader:

 • Stretch lærred ved hjælp af en to-tier design.
 • Gipsloft, når rammen og arkene er fastgjort ikke til bjælken og loftet.
 • Caisson design er præsenteret af en elegant, men dyr konstruktion i huset.
 • Vægpanel er den nemmeste måde at installere med egne hænder.

Det er vigtigt! Loftbjælker kan være fuldstændig maskeret, hvis rummet er højt nok. Ellers vil du fjerne 15-20 cm i højden, hvilket vil påvirke rummets højde betydeligt og påvirke rummets opfattelse.

Beam installationsfunktioner

Polyuretan dekorative bjælker er nemme at installere med hånden. Fordelen ved at installere falske designs i interiøret er forbundet med effektivitet og lethed. Vægten af ​​strukturen er ret lille. For fastgørelseselementer af standardlængde, der er 3 meter, anvendes. Der kræves kun tre kilestænger til installation.

Når du installerer, skal du overholde følgende procedure:

 • Først skal du lave et mærke på loftet.
 • Bor et hul i kilestangen med en diameter, der vil være 2 mm mindre end skruernes diameter.
 • Skru emnet til loftets overflade, hold hældningen op til en meter.
 • Hvis du skal docke elementerne, skal du rette kilen i stedet for kajen.
 • Overfladen af ​​kilerne behandles omhyggeligt med en klæbemiddelsammensætning.
 • Tilføj derefter en falsk stråle. Til pålidelighed kan falske bjælker desuden sikres med selvlukkende skruer.

Advarsel! Hvis du planlægger at skjule kommunikation bag loftbjælkerne, skal du lave snit i stængerne. Det er gennem dem at ledninger er lagt. Men for sikkerheden skal de placeres i korrugerede rør.

konklusion

Således kan dekorative loftbjælker installeres i ethvert interiør. I dette arbejde kan man lave hånden. Og hvis der er gulve i rummet, kan de blive dekoreret. Men det er vigtigt at vælge størrelsen på de enkelte elementer.

Træ dekorative bjælker

Vi bringer opmærksom på luksuriøse semi-antikke bjælker. I dag er ældre træ i et hurtigt tempo ved at blive bred popularitet, både hos udenlandske og indenlandske udviklere. Storslåede indvendige genstande bliver nøgleformede dekorative elementer af både bolig og offentligt rum. Derudover giver den kunstige metode til aldring møblerprodukter, samt bygningsstrukturer, et uovertruffen antik udseende, som fylder ethvert rum med aristokratisk farve. Adskilte genstande eller elementer af interiør, indrettet på denne måde, ligner produkter, der er ældre på en naturlig måde. Antikke træbjælker er i stand til at bringe en uforlignelig indretning til det indrettede interiør i forskellige, til tider uforudsigelige, stilistiske retninger. Det mest anvendte træ til dette formål er birk, eg, bøg, ahorn og aske.

Mange kunder i vores firma er interesserede i, hvordan den "gamle træ" -effekt er dannet? Det skal bemærkes, at vores kabinetter kun bruger den mekaniske metode til disse formål. Det adskiller sig ved, at det er blandt de mest miljøvenlige metoder til behandling af træagtige overflader. Vi undgår forskellige kemiske metoder, der ikke påvirker råmaterialerne ganske positivt. Den semi-antikke stråle i løbet af en bestemt forarbejdningsproces tager en naturlig farveskærm. Tekstilens tekstur bliver originalt. Teksten erhverver indviklede og unikke konturer. Hvad angår råmaterialernes naturlige egenskaber, kan vi med sikkerhed hævde, at de forbliver uændrede i kvalitet.

Den antikke træbjælke er "alderen" af børstningsmetoden - en fantastisk mekanisk metode. Under behandlingen vælges bløde trælag ved hjælp af specielle børster. Børstningsteknikken indebærer at fjerne den bløde fibrøse del af træet med en metalbørste. Den er monteret på kværnen, en specialmaskin eller en boremaskine. Virksomhederne i vores virksomhed anvender i nogle tilfælde den såkaldte "rå" træbearbejdning. Det skal bemærkes, at træbjælkens aldring giver udseende af antikvitet og aristokratisk luksus til en række forskellige rum uanset deres formål. I dette tilfælde udføres der grov bearbejdning inden børstning med en økse, rasp eller planer. For at efterligne skader anvender specielle træborere langsgående passager til den træagtige bane, der ligner barkbillepasninger. I nogle tilfælde anvendes sådan "skade" ved hjælp af en ale eller en boremaskine.

Ofte opnår en gammel træbjælke en luksuriøs efterligning af billedet af "ar" fra spyd, knive og andre skarpe genstande såvel som pile. Til dette drives forskellige skarpe produkter ind i træet. Efter gennemførelsen af ​​ovenstående trin er overfladen af ​​lærredet dækket af speciel lakfarve, og fremhæves derefter af emery. Derefter påføres primer på den og poleret. Sluttrinnet er "finish" maling belægning.

De træbjælker, der var gamle, kan behandles på forskellige måder. Inkluderet metoden til farvning af trælinnede under den gamle eg eller i efterligning af detaljer om den "grå eg". Der er en unik teknologi til at bruge patina, med en bred vifte af farveskærme. Efter metoden til slibning af jorden i træets porer forbliver en uovertruffen farvekombination. Gennemførelse af den betragtelige dekoration af lærred dækker vores håndværkere mange designs med emalje. Interiøret får således raffinerede og ædle nuancer. På den måde får gamle træbjælker det ægte udseende af en gammeldags, eksklusiv, sjælden ting, der er skabt af en elit slags træagtige lærred. I dette tilfælde påføres først det primære malings- og laklag på træoverfladen, som i tørringsprocessen er dækket af et mere flydende malingslag af forskellig skygge. I processen med flere lagdelinger af emalje ses dets nederste lag, som genskaber en slags illusion af en "stilfuld slidt overflade" på vægge, lofter eller gulve i et rum.

Aged træbjælke er monteret ved hjælp af traditionelle håndværktøjer, herunder et målebånd, bor, hacksav, snedkerens hjørne, blyant, skruer og skruetrækker. Vi tilbyder dig, uden at spilde tid, vende sig til vores fagfolk og gøre din drøm til en realitet og bringe det antikke, mystiske og tidløse æstetik til det omgivende rum!