Er der nogen hemmeligheder med at lægge loftbjælker i et træhus? Hvor skal man se billedet?

Er der nogen hemmeligheder med at lægge loftbjælker i et træhus? Hvad er de

Der er ingen specielle hemmeligheder, der er en vis teknologi til montering af loftbjælker i et træhus.

Umiddelbart vil jeg bemærke, at loftbjælkerne er grundlaget for loftet, alt begynder med dem, det er på loftbjælkerne, at bjælkerne er monteret.

Tømmer bruges oftest i form af loftbjælker i et træhus, men det skal tørres (dette er et vigtigt punkt), endnu bedre, hvis det er limet lamineret træ, det er meget stærkere end "kollegaer".

Strålens tværsnit, alt er individuelt, du skal tage højde for belastningen på overlapningen og afstanden mellem bjælkerne og så videre.

Og endnu vigtigere passer de to øvre kroner (logs) i loghuset ikke til de er lavet, de såkaldte "nedskæringer" til loftbjælkerne.

Her er et par muligheder for sådanne "nedskæringer".

En anden form for "hemmeligheder" kan tilskrives antiseptisk i slutningen af ​​strålen, der vil blive tætskåret i loggen.

Selvfølgelig lægges bjælkerne strengt i horisonten, fastgjort til væggen (stifter, søm og så videre).

Fastgøring af træbjælker til bjælkens vægge

Denne artikel vil fortælle dig, hvordan du klargør træbjælker til væggene i et badhus fra et tømmerhus, og også mulige måder at få deres forbindelse på gives. Ved opførelse af et tømmerhus eller et hus er der ofte et spørgsmål om korrekt fastgørelse af lofterne til tømmervæggene. Derfor overholder vi det her mere detaljeret.

Sektion profiler af træ bjælker til log loft

Afhængigt af badets projekt kan profilerne af træbjælkerne være af forskellige typer. Hvis en profilstang f.eks. Anvendes til overlapningen, har dens tværsnit en rektangulær form. Når du anbringer undergulvet i badet, bliver rektangulære stænger fastspændt på disse bjælker, hvorpå undergulvbrædderne lægges. Hvis der dog anvendes logfiler, vil der blive brugt en afrundet eller solid log og derefter for at understøtte det sorte gulv i dem kan du vælge sporene på en sådan måde, at lagret ligner et omvendt "T" brev.

Nedenfor ses eksempler på profiler til trægulve, lofter og loftsrum.

Metoder til fastgørelse af træbjælker til tømmervæggene

Når man lægger fælge for at sikre deres vandrette stilling, kan man anvende byggeværdier af forskellige typer: vand, laser og standardvæske. Det er vigtigt at lægge logerne ordentligt, begyndende med den første krone, ellers vil der være store problemer senere.

For at kunne fjerne bjælkerne til reparation eller udskiftning, skæres de i vejen i en "halvkegle" og presses med trækile fra enden og langs loggen. Til demontering er det nok at slå ud disse kiler og fjerne strålen. Det er vigtigt at montere bjælken på en sådan måde, at bjælken har en frihjul langs sin længdeakse. Derfor bør sædet i stævnen have et mellemrum mellem bjælkens ende og rillen, så når den forskydes langs aksen, forlader den ene ende helt væggen. Det vil sige, at længden af ​​rillerne i de modsatte vægge skal være større end længden af ​​svalehalehalerne i bjælkerne.

I ikke-sammenfoldelige samlinger anvendes metoderne til "stegepande", og for de ekstreme bjælker - "halvpande" (se eksempler på tømmer af træ).

Fastgørelse af træbjælker i en krone

Som regel bruges de nederste bjælker i et træhus som en logbog, hvorpå installationen af ​​udkast og efterbehandling er lavet. Hvis de er lavet af logs, så til installation af undergulvet skæres langsgående riller i dem: for den ekstreme - på den ene side og for de interne - på begge.

Hovedbetingelsen for at skære de nedre bjælker er ikke at løsne afdækningskransen, som bærer hele badets vægt. Derfor, hvis der er en søjle eller stribe fundament over stedet for den tilsigtede forbindelse, så kan strålen fastgøres til en krone. Ellers foretages forbindelsen ikke lavere end den anden krone. Men den bedste mulighed ville være, hvis lagene ikke overhovedet monteres på indstillingsfeltet.

I modsætning til de overliggende kroner er det ikke tilladt at fjerne enderne af de nedre bjælker (lag) ud over vægternes ydre dimensioner. Klippet er døvet, hvor lagret bag enderne skal forblive mindst ¼ af tykkelsen af ​​væggen.

Metoder til fastgørelse af bjælker til øverste etage

De øverste bjælker kan vises som for væggenes dimensioner, det vil sige med "hvile" og skære i bjælkerne. Hvis bjælkerne fjernes med en "rest", så kan deres udragende konsoller bruges til at fastgøre tagbøjlen.

For at rammens øvre krone ikke skal bøjes og ikke rulles, er bjælkens ende fremstillet i form af en T-formet ende, og den tilsvarende rille er skåret i væggen. De udragende dele af bjælken tillader ikke, at den øvre krone bliver deformeret både inde i badet og ud.

Ved anvendelse af "rester" (konsoller) som understøtningselementer i tagspærre, er den øvre krone strammet af en eller flere logs, der desuden er fastgjort med stifter til den nederste kronelog. Dette er gjort for at sikre styrken af ​​bjælkehuset i stærke vinde. Ellers er der en mulighed for, at taget i tilfælde af stærke vindstød kan simpelthen nedrives.

Så vi har overvejet det vigtige spørgsmål om fastgørelse af træbjælker, når vi bygger et bad fra et tømmerhus. Der er også andre muligheder for montering og montering af bjælker, som ikke blev nævnt i denne artikel. For eksempel ved hjælp af stålholdere, som vist i denne korte video:

Flere artikler om hvordan man bygger et bad:

Kære venner! Hvis ikke svært, del disse sociale netværk med dine venner. Tak!

Bjælkebjælker i et træhus

Hej Semenych. Jeg planlægger at bygge et bad med mulighed for midlertidig bopæl. Størrelse 6x6 m. Materiale bar 150x150, naturlig fugtighed. Den femte væg - en skillevæg - en bar 150x100, på en kant. Gulvbjælkerne fra første sal (150x100 på kanten) Jeg planlægger at støtte midten med den femte væg.

Andrei, Moskva.

Hej Andrei fra Moskva!

I dit tilfælde betragter jeg den mest optimale anvendelse af 150 * 150 mm til en bærende vægvæggevæg. 50 mm tab af det samlede rumfang af et badhus med en størrelse på 6 * 6 meter vil bare være noget. På den anden side vil krympningen være næsten ensartet over alle bjælkehusets vægge, og der vil ikke være behov for at bruge penge på krympekompensatorer og tabe tiden på deres installation med yderligere justering.

(Glem ikke, at monteringen af ​​bjælkerne på indersiden anbefales med deres slips i ydervæggen!)

Overlappende bjælker kan anvendes og tværsnit på 150 * 100 mm med installation på kanten.

Andre spørgsmål om loghuse:

Udskiftning af logfiler i loghuse

Om caulking log hytter

Alt om tømmerhytter

Loghuse og deres vedligeholdelse

Stil et spørgsmål til Semenych (forfatter af materialer)

Vores hjemmeside opdateres jævnligt med interessante og unikke materialer og artikler om tømmer, byggematerialer og arbejde, giver forfatterens mening og kendskab til en ægte shabashnik med erfaring fra mere end 15 år. Der er en sektion - sjove historier shabashniki. Hvis du ønsker at modtage oplysninger om dette, skal du abonnere på nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Ikke-overførsel af din adresse til tredjepart er garanteret.

Hvordan man laver et loft i badet af logfiler

Alle, der begyndte at bygge et bad med egne hænder, vidundere - hvordan man laver loftet? Microklimaet i et dampbad, vaskerum eller hvileværelse vil trods alt være direkte afhængig af dets design.


Højden af ​​loftet i badet

For at badeprocedurer skal være behagelige, skal man overholde visse accepterede normer angående valg af indretningens højde.

Figuren nedenfor viser årsagen til at vælge en sådan højde:


Hvad skal loftet være?

Egenskaber i mikroklimaet bestemmer stort set kravene til badets loft. Den varme, der dannes under badprocedurer, høj luftfugtighed, varm damp, stiger op - alt dette bør overvejes under konstruktionen.

 • evne til at bevare varmen godt
 • modstand mod høj temperatur og fugtighed
 • tilstrækkelig styrke
 • æstetisk udseende.


Hvis loftet er dårligt for at holde det varmt, så vil det meste bare gå ingen steder. Med andre ord vil du opvarme luften omkring badet. For at forhindre dette bliver loftet lavet så energieffektivt som muligt ved brug af varmeisolerende og vandtætningsmidler, der sikrer den normale drift.

Loftets styrke er nødvendigt for at opretholde et isolationslag uden deformationer, som kan have en betydelig masse.

Du bør også tage sig af det smukke udseende af loftet. Det afhænger trods alt det samlede indtryk af badprocedurer. Det er meget mere behageligt at dampe dig selv eller invitere familie og venner til badet, hvis interiøret ser æstetisk glædeligt ud, som kaldes "behageligt for øjet".


Hvilket materiale er bedre at lave et loft i et logbad?

Et andet vigtigt spørgsmål i opførelsen af ​​loftet er valget af materiale.

Det er ikke ønskeligt at lave et loft fra nåletræer på grund af deres høje harpiksindhold. Ved opvarmning bliver harpiksen flydende og kan dryppe ned, forårsage alvorlige forbrændinger, når det kommer i kontakt med huden.

For at forhindre træet i at rive, før de begynder at designe loftet, skal alle træelementer omhyggeligt behandles med antiseptisk og brandhæmmende middel. Den antiseptiske vil forhindre træ spist af træborere og vil forhindre rot og skimmel at sprede sig. en flammehæmmende vil bidrage til at reducere risikoen for brandskovstrukturer betydeligt.


Loftkonstruktion

Taket er som regel i bjælkehytter lavet af brædder, der er hæmmet til bjælker eller lagt på dem. Det er nok bord 40 mm tykt. Dens styrke er ganske nok til at opretholde sin egen vægt og vægt af isolering.


Sådan isoleres loftet?

Opvarmning af loftet - et af de vigtigste stadier af sin konstruktion. Det er kvaliteten af ​​isolering spiller en vigtig rolle i at skabe det nødvendige mikroklima, så du kan nyde badprocedurerne.

I tilfælde af krænkelse af damp eller vandtætning vil savsmuld absorbere våd damp, og snart kan rot blive vist i laget af en sådan isolering, hvilket vil være meget vanskeligt at slippe af med.

Meget mere pålidelige moderne mineralske materialer produceret i form af ruller og plader. De er ikke brændbare, er lavet af sten eller glas, er et fuldstændigt harmløst miljøvenligt materiale med en høj koefficient for varmeoverføringsresistens, som giver dig mulighed for perfekt at opbevare varmen i rummet.

 1. Lav vægt, hvilket reducerer belastningen på bygningskonstruktioner.
 2. Støtter ikke spredningen af ​​skimmel og meldug.
 3. Det spises ikke af træopdrættere og andre skadelige insekter.
 4. Brænder ikke og understøtter ikke brænding.


Den eneste ulempe ved mineraluld er dens evne til at absorbere fugt. Derfor bør du passe på enheden pålidelig damp og vandtætning.

 • høj mekanisk styrke;
 • høj varmeoverførsel modstand, der giver høj varmeisolering egenskaber;
 • frost modstand
 • ubrændbarhed og brandmodstand
 • kemisk inertitet, miljøvenlighed;
 • holdbarhed.


Du bør ikke lave termisk isolering af skumbadet. På trods af dets høje varmeisoleringsegenskaber bør dette materiale ikke anvendes i badet på grund af udslip af skadelige stoffer under opvarmning. Derudover er polystyren brandfarlig og kan forårsage brand.


Hvad skal man lave en loftsdampbarriere?

Dampbarriere er nødvendig for at forhindre, at varm våd damp trænger ind i isolationslaget fra dampbadet.


Skaftene på dampspærrepladerne forsegles forsigtigt med et specielt tape, og selve dampspærren er fastgjort til gulvbjælkerne med en hæftemaskine.


Hvilket loft er bedre - gulvet eller smedet?

Som nævnt ovenfor - oftest er lofterne fladt eller hæmmende.

Sådan laves, isoleres og trimmer lofterne i et træhus

I øjeblikket stopper mange ejere af forstæder, ved at vælge det rigtige projekt til individuel opførelse af et privat hus med egne hænder, oftest deres valg på opførelse af bjælkehytter, huse fra limet træ eller præfabrikerede stelskærmhuse, der er samlet af europæisk eller canadisk teknologi.

I de fleste tilfælde skyldes denne beslutning højere byggesatser, bred tilgængelighed af materiale, god miljømæssig ydeevne og høj varmeisoleringsegenskaber for naturligt træ og ikke nødvendigt at opbygge et dyrt og stærkt fundament. Desuden er prisen på træ i mange regioner betydeligt billigere end omkostningerne ved mursten og monolitiske eller præfabrikeret beton.

Det indre af lokalerne i et to-etagers tømmerhus med trægulve.

Teknologiske aspekter af indretning af lofter i træhuse

Et af de vigtigste faser i opførelsen af ​​et trælandskab eller et tømmerhus er det kompetente arrangement af lofts- og loftslofter, da den korrekte bæreevne på overetagen eller loftet samt bygningens energibesparende egenskaber afhænger af det korrekte arbejde med dette arbejde.

For at enhver ejer af boliger under opførelse let kan klare denne vigtige opgave, vil senere i denne artikel blive overvejet i detaljer konstruktionen af ​​loftet i et træhus med egne hænder samt rækkefølgen af ​​udførelse af alle faser af selvmontering af loftet.

Strækloft i tømmerhuset.

Funktioner af loftets design

Strukturelt er loftet og loftet i loftet i et træhus en ret kompleks sammensætning bestående af forskellige byggematerialer, da dets konstruktion udfører flere vigtige funktioner på én gang.

 1. Bærende bjælker af loftet er lavet af tykke tømmer eller træ og bindes tæt til væggene i huset, som de opfatter den vigtigste vægtbelastning på taget, gulvet i loftet eller en øvre etage af bygningen.

Forbindelsen af ​​loftbjælkerne med tømmerhusets øvre krone.

 1. Et loftplade i et træhus på 25 m tykt, der tjener som grundlag for lægning af varme- og dampisolerende materialer, og også til fastgørelse af den dekorative dekoration til loftet, stråles fra under bjælkerne.
 2. På toppen af ​​understøtningsbjælkerne er plader også pakket med en tykkelse på 25-40 mm, hvilket er gulv på loftet eller grundlaget for fastgørelse af den færdige gulvbelægning på den øverste etage.
 3. Pladerisoleringsmateriale er anbragt i mellemrummet mellem de vandrette lastbærende lag. Som regel anvendes plader af mineraluld eller skum med en tykkelse fra 50 til 100 mm.

Billedet viser forskellige muligheder for at arrangere loftet.

Tip!
Når du bygger eller reparerer et loft i et træhus med egne hænder, skal du huske, at når du bruger isolering fra mineraluldspaneler, skal det lægges mellem to lag af en dampspærre, der er designet til at beskytte mod vanddampkondensation, da dens fugtisolerende egenskaber reduceres betydeligt, da fugt øges.

Montering af understøtningsbjælker

Bjælkebjælker på mellemgulv eller loftgulv er i de fleste tilfælde installeret under opførelsen af ​​huset, da de skal fastgøres fast mellem kronens kroner eller hvile på det øverste plan af bygningens ydre vægge.

 1. Når du vælger materialer til loftet i et træhus, skal du vide, at runde logs, helt ryddet af bark, limet eller massivt træ tømmer, samt storskærmsplader installeret på kanten bruges oftest som bærende vandrette lags.
 2. Til disse formål er det bedst at bruge faste bjælker, men hvis længden er utilstrækkelig, er det tilladt at tilslutte dem sammen med tykke plader fra brættet, som skal installeres på begge sider langs det vertikale ansigt.

Udsigt til loftet fra loftet.

 1. Enden af ​​hver stråle skal være mindst 60 mm udenfor ydervæggen, og afstanden mellem dem må ikke være mere end 1000 mm.
 2. Ved udførelse af loftets opførelse i et træhus skal bjælkerne på loftsbundet forbindes samtidigt med væggen og med skråstænger af taget, således at de danner en stiv trekantet struktur.

Støtte bjælker af tømmerhytteets loft (nederste kasse er normalt ikke vist).

Tip!
Tværsektionen af ​​loftsbjælkens vandrette bjælker skal beregnes under hensyntagen til virkningen af ​​vægt-, vind- og snebelastninger på bygningens tag, som overføres til dem gennem de vertikale fastgørelsesbjælker af skrånende bjælker.

Montering af drejebænk, isolering og dampspærre

Efter at alle lejebogene er monteret og fastgjort til bygningens vægge og tagkonstruktionen, er det nødvendigt igen at sørge for, at de matcher horisonten ved hjælp af et hydraulisk niveau, og derefter fortsæt til installationen af ​​det nederste lag af trækasser.

 1. Oftest er konstruktionen af ​​loftet lathing samlet fra uplanede planker 25-30 mm tykke, tvinge dem til bunden af ​​lag med en lille kløft mellem dem.
 2. Som et alternativ, kan der i stedet for kladder i bjælkerne indføres loftslag i et træhus med OSB-plader eller tykk krydsfiner, hvilket yderligere letter installationen af ​​materialer til afslutning af loftet.

Arkivering af nederste del af loftet med plader af krydsfiner.

 1. Når alle de vandrette bjælker er syet nedenfra, skal de være forsynet med en dampspærrefilm og derefter fastgjort med en hæftemaskine, så den ligger frit i mellemrummet mellem lagene.
 2. I de formede lommer mellem loftbjælkerne i et træhus tæt på hinanden lægges i et eller to lag varmeisolerende materiale til loftet i et træhus (mineraluld, skumplast, EPPS), således at når tolag, der lægger leddene i panelerne, adskilles fra hinanden og er forskellige steder.
 3. Efter påfyldning af alle hulrum med isolering skal du dække det over hele området med et andet lag af dampspærremembran, og fastgør det med en hæftemaskine til træunderstøttende strukturer.
 4. Det øverste lag på loftet eller overfladen er gulvpladen, der er fastgjort til de horisontale bjælkeres øvre plan og tjener som et gulv til loftet eller som grundlag for montering af det færdige gulvbelægning på øverste etage.

Figuren viser den korrekte procedure til lægning af mineraluldspaneler på dampbarriemembranen.

Tip!
Før installation skal alle trækonstruktion elementer omhyggeligt forarbejdes med flammehæmmere og antiseptiske forbindelser, der vil øge deres antændelsestemperatur, samt beskytte dem mod skader fra skimmel svampe og insekter ved skadedyr.

Efterbehandling dekoration

Den sidste fase af arrangementet af loftet på et træhus er en dekorativ finish, som hvert boligejer kan lave af forskellige materialer, afhængigt af deres egen smag og personlige præferencer inden for indretning.

 1. Oftest til udsmykning af vægge og lofter i træhuse anvendes brædderforing, lavet af fyrretræ, aspen eller dyrebare skove. I dette tilfælde fastgøres det ved hjælp af små negle gennem en tunge-og-rille rille ved sin ende direkte til de nederste beklædningsplader, mens den nuværende reparation og udskiftning af loftet i et træhus ikke frembyder nogen vanskeligheder.

Headliner board clapboard.

 1. Ikke mindre almindelig finish er også sømplader af gipsvæg, som skal monteres på en forudinstalleret ramme af galvaniserede metalprofiler. Denne metode giver dig mulighed for at udføre arbejde på kort tid, men i dette tilfælde vil den samlede lofthøjde i et træhus falde på grund af tykkelsen af ​​metalrammen.

Afslutning med plader af gipsvæg.

Tip!
Ved udførelse af dekorative efterbehandling lofter eller planlagt vedligeholdelse i et træhus, anbefales det at anvende indre drywall, der har en reduceret tykkelse (9 mm), men på grund af mindre vægt er velegnet til installation suspenderet strukturer.

konklusion

Ud over de præsenterede metoder til dekorative efterbehandling anvendes også ofte loftslofter, hvilket gør det muligt at opnå en jævn, ensartet overflade, der har absolut ingen led i hele området. De er en kontinuerlig sømløs klud af forstærket vinyl stof, som er monteret på en speciel ramme rundt om rummet og strækkes efter opvarmning med en varmepistol.

Flere oplysninger om denne teknologi findes i videoen, der findes i denne artikel eller i lignende informationsmaterialer på vores hjemmeside.

Lofter i loghuse: hvordan loftplader laves

adgang

Træhusbygning har altid været populær i vores land. På trods af de konstant nye teknikker til individuel boligbyggeri fortsætter træarkitekturen med at indtage en ledende stilling i den private sektor i forbindelse med opførelsen af ​​loghuse.

Konkurrence af logget og hakket tømmerhytter

En tvist om, hvilken tømmerhus er bedre, en logramme fra et afrundet log eller hakket tømmerhus har ingen tilladelse. Der er meninger om, at de hakkede tømmerhuse er varmere, selvom logens varme afhænger af typen af ​​låsekobling af træbjælkerne og kvaliteten af ​​forsamlingen. Det menes, at det afrundede tømmerhus er nemmere at montere, selvom fabrikkens produktion af logs ikke garanterer deres præcise passform under montage.

På spørgsmålet, hvilket hus fra en log http://domizbrevna.com er bedre, hakket eller afrundet, eller måske et tømmerhus, kan besvares til tiden, bygge kvaliteten af ​​tømmerhuset og overholdelse af byggeteknologier.

Overlapninger i opførelsen af ​​bjælkehuset

Et tømmerhus er en konstruktion af logs lagt med kroner og fastgjort sammen ved at låse leddene skæres i kanterne og langs længden af ​​bjælkerne. I sig selv er logens design stærk nok. Låse og langsgående riller i træbjælkerne binder fast loghuset, og det tillader ikke, at logrammen smelter.

Imidlertid er vægten af ​​loghuset selv kun en lille del af de belastninger, der er til stede i loghuset. Taget med eget rafter system og belastningen på gulvene på loftet eller loftet i huset udøver en stor belastning på loghuset.

Overlapning er et element i bygningskonstruktionen af ​​et hus, der jævnt fordeler de lodrette belastninger på gulve på forskellige niveauer af huset.

Ud over belastningsfordelingen foretages gulv for at skabe en kunstig barriere for indtrængning af støj, kulde og varmetab mellem et niveaus (etager) niveauer.

I betragtning af sidstnævnte bliver det klart, at overlapningen mellem gulvene ikke bør være varmeisolerende, kun lydisolering er nok. Men overlapningen af ​​første og sidste etage er det bedre at gøre med lag af støj og varmeisolering.

Der lægges særlig vægt på lagene på første sal over kælderen. I dette design er der et lag af vandtætning, der adskiller første sal i huset fra indtrængning af fugt fra kælderen eller koldt kælder.

Opførelsen af ​​loftet i logens huse

Udformningen af ​​rammens overlapning består af bærende elementer, der accepterer den lodrette hovedbelastning, kaldet bjælker. Standardstørrelsen af ​​bjælker lagt gennem 400-600mm, 50mm i tykkelse og 150-180mm i højden. Overlapningsstrålen er lagt på siden af ​​50 mm.

Mellem gulv bjælker er lavet trægulve, professionelt kaldet reel. Monterede skjolder ruller på kranestængerne (huller), fastspændt på lejebjælkerne.

Bjælker er dækket af fine trægulve. Bunden af ​​bjælkerne tjener som grundlag for fastsættelse af loftplader eller andet materiale til loftet.

Rummet mellem strøget og det færdige gulv er opnået i form af en slags lange nicher. Denne plads tjener som et sted til at lægge isoleringsmaterialer, for at holde varme og gennemtrængende støj.

Hvordan bjælker er knyttet til rammen af ​​loghuset

I fysikken er det klart, at den maksimale overlapningsbelastning vil være ved krydset af bjælken og bjælkens vægge. Det er umuligt at nagle bjælken på dette sted eller fastgør den med monteringsvinkler. Her er det muligt og teknologisk begrundet, kun en forbindelse. I kronen skæres rillen til bjælkens højde, og strålen passer ind i denne rille.

Det skal bemærkes, at fastgørelsen af ​​bjælkerne til skillevægge inde i huset kan gøres uden at skære på understøttende (kraniet) søjler.

Vandtætning og imprægnering af gulvbjælker

Bjælkerne i træhuset er ofte gemt. På første sal kan bjælkerne lægges på fundamentet eller mellemliggende understøtninger.

Det er vigtigt! Tillad ikke træbjælkens kontakt med beton (mursten) grunde. Bjælker skal lægges på to lag glasin eller tagmateriale. Derudover er det rimeligt under alle bjælker at lægge stykker gummi til lydisolering af gulvet.

Regulatory floor structure

Sammenfatning og tilføjelse af ovenstående tilføjelser om isoleringslagene, støjisolering og dampspærre kan vise 8 lag af etager i et træhus af logfiler.

Faktisk kan dette design, selv om det er normativt, ændre sig afhængigt af de anvendte moderne materialer.

I slutningen

Afslutningsvis er det værd at bemærke, at der er teknologier til mellemliggende montering af bjælker på poler, der giver dig mulighed for at skabe store åbne rum i et træhus.

Derudover skal man huske på, at ethvert tømmerhus med undtagelse af et tømmerhus fra tørt limt træ krymper inden for et år. Dette skal tages i betragtning ved konstruktion af gulve og ved brug af andre forbindelser end skæringen.

Gulvbelægning i badet

Dette er ikke at sige, at gulvlofter ofte findes i badehuse. Moderne byggeteknologier gør det muligt at lave lofter bedre og hurtigere. Sådanne lofter var typiske for gamle badbygninger med små størrelser.

Gulvbelægning i badet

Du kan også finde bade, hvor lofterne er lavet af ashlar, et sådant loft kræver ikke længere ekstra isolering. Det skal rigtigt bemærkes, at ingen i disse dage nogensinde kunne have troet, at det billigste byggemateriale til rådighed for alle klasser (naturligt træ) i vores tid vil blive en meget dyr fornøjelse, at det naturlige foder vil koste flere gange mere end plastik.

Damprum med loft

Hvad er lofter? Fra arkitektonisk synspunkt er disse alle typer lofter, under konstruktionen, hvor brædderne ligger ovenpå (lagt) på understøtningsstrukturer, og er ikke hæmmet til dem nedenunder.

Billeder af loftet

Lægning af vandløb kan ligge direkte på tømmerhusets vægge (til små værelser), på loftets bjælkebjælker (dimensionerne af værelserne kan stige) eller på bærebjælkerne omkring rummets omkreds (til små bade). Hver type loft har individuelle konstruktionsfunktioner, vi vil fortælle om dem nedenfor.

Billeder af installerede bærende bjælker på hvilke loftsplader vil blive lagt

Disse lofter har begge deres fordele og ulemper. Det vil være muligt at tale om dem, efter at du er bekendt med metoderne til konstruktion. Lad os begynde med graden af ​​kompleksitet - fra gulvtaket langs kronerne, så vil vi fortælle dig, hvordan gulvbelofterne er bygget i henhold til loftbjælkerne og afslut med de enkleste skinner.

Flydende lofter på badets krone

Bare sig, at sådanne lofter kræver meget fysisk arbejde, evnen til at arbejde med en økse og motorsav.

Evnen til at arbejde med en økse er nyttig i loftets arrangement

Anvendes til små værelser, må loftets længde ikke overstige 2,5 meter.

Naturlige loftplader bruges til at dække loftet, tykkelsen afhænger af længden af ​​rummet. Vi anbefaler ikke at tage tykkantede plader på 50 mm, det er meget mere rentabelt at bruge kantede plader med en tykkelse på 25 mm.

På grund af forbindelsen fordeles spids- / spærbelastningen til et øget antal brædder, idet lejens karakteristika for lofter øges. Og ved at reducere tykkelsen af ​​pladerne får du næsten dobbelt så mange besparelser af materialet uden at reducere lofternes bæreevne.

Gulvbelægning tak omkring kronerne af et rillet plank

Gulvbelægning på fælgerne af et tykt kanthus

Der er originale designløsninger til gulvlofter - de er anbragt i to lag ubeskåret kantede brædder, mellemrummene mellem de spidsede kanter af brædderne i det første niveau af loftet er dækket af bræt af andet niveau. Designene ser ganske smukke ud, hvad angår deres operationelle egenskaber, er det svært at finde positive kvaliteter om dette.

Uncut gulv loft

Gulvloft på kronekronen - foto

Overvej trin for trin muligheden for at opbygge loftet på loftet langs kronekronen.

Bredden på den platform, som brædderne ligger på, skal ikke være mindre end fem centimeter. I modsat fald kan enderne forårsage revner under deres fiksering, hvilket reducerer deres bæreevne betydeligt. Denne regel vedrører for det meste flertallet af bestyrelsen. Vi tager højde for at højden af ​​lofterne i badet varierer inden for to meter. Ingen forbyder at gøre dem højere eller lavere, men en ændring i højden medfører forskellige konsekvenser, både positive (det er mere hensigtsmæssigt at acceptere procedurerne) og negativt (det tager mere tid og energi at opvarme badet).

Ordningen med at skære sporet til lægning af loftplader

Valg af en rille i loggen

Hvis du ikke har en masse øvelse - anbefaler vi stærkt mod savning på denne måde. Du ødelægger ikke kun loggen, men risikerer også dit helbred. Skæringen skal styres både langs den markerede linje og dybden af ​​savning "ved øjet". Det er meget svært.

Sav til savning

Hvis nedskæringerne er lavet, skal du sætte en mejsel eller en økse ind i dem og begynde at skære de savede sektioner af loggen. Arbejdet vil ikke gå så hurtigt som du vil, meget afhænger af, hvordan du præcist lavede to vinkelret stykker.

Det er ønskeligt, at de alle er forbundet med samme linje i logens krop. Men det er svært, du har brug for en masse øvelse og erfaring med en benzinsave. Ujævnheden af ​​den vandrette platform skal trimmes med en økse. Ingen grund til at opnå perfekt renhed, små uregelmæssigheder fuldstændig beroliget intervenøs isolering.

Hvis du er bange for at arbejde med en motorsav - hugge jorden med en økse. Og dette job kræver meget erfaring, dygtighed og fysisk styrke. Øksen skal være skarp og skærpet i den rigtige vinkel. I logs med stor diameter er det svært at vælge den udskårne del, du skal foretage flere yderligere nedskæringer i hver sektor.

Nogle artikler på internettet om gulvlofter hævder, at arbejdet er "gjort meget let og tilgængeligt for alle", men man bør ikke acceptere disse ord bogstaveligt og ubetinget for at stole på dem.

Meget lettere arbejde med forberedelse af sæder til loftplader i savne stænger. Til savning kan du bruge en elektrisk bærbar sav.

At lave en rille motorsav

Juster skæredybden og styr savbladet præcist langs den markerede linje. Vær særlig forsigtig, når du begynder at klippe, ikke dykk for hurtigt ind i træet.

En anden meget vigtig at vide. Alle elværktøjer på det tekniske pas har maksimal effekt, denne effekt opnås ved de højeste belastninger. Aldrig arbejde i lang tid med sådanne belastninger, de forårsager alvorlig overophedning af stator- og rotorviklingene.

Hvis du er heldig og der ikke er nogen kortslutning, så for instrumentet vil sådanne belastninger ikke passere uden spor. Overophedning af viklingen reducerer isolationsmodstanden, el-motorens levetid reduceres væsentligt. Det er bedre at gøre en sav flere passerer på samme sted med en lille dybde.

Er vigtigt. Det er umuligt at fastgøre rafterbenene på de savne stænger, og du bliver nødt til at lægge en ekstra en eller to rækker af et træhus. Bør forsigtigt huller under neglene, de kan opdele gulvloftets plader, du skal ændre dem.

Vi laver hak mezhventsovogo forbindelser

Kontroller den korrekte installation af loggen

På billedet ses isoleringen mellem kronerne - mos

Kogeplader

På billedet ses gulvbelægningens laid boards.

Sav til skærebræt

Opvarmning af alle gulvlofter produceret af samme algoritme. Overvej først faser af opførelsen af ​​andre typer gulvlofter, og så vil vi tale om metoderne til isolering.

Video - Loft over kroner

Flydende badelofter på gulvbjælker

Denne type af strømmer har ikke længere strenge begrænsninger på lokalernes størrelse, universel brug, og om nødvendigt er det muligt hurtigt at omdanne et almindeligt loftsrum til en udnyttet. Nogle bygherrer bruger denne metode til at indrette lofter som et dekorativt element - udseendet af rummet er forbedret, saunaen ligner en gammel bygning.

Dekorative gulv loft bjælker

Trin 1. Klargør loftsbjælker.

Valget af bjælker for overlapningen er direkte afhængig af den efterfølgende værdi af belastningen

På billedet er et eksempel på bjælker til loft

Det skal tages i betragtning, at disse strukturer vil være åbne, bør omhyggeligt behandles eksterne synlige overflader.

Man bør huske på, at det eksisterende lakering ikke anbefales i badets høje temperatur og fugtighed. Vi råder over to måder at løse problemet på.

 1. Den første er, at bjælkens overflade kun skal slibes og ikke længere berøres. Lad dem ændre deres farvetone på en naturlig måde med tiden, nu er det på mode.

Denne metode vil gøre det muligt for træet i lang tid at opretholde dets oprindelige udseende. Der er selvfølgelig andre metoder til indretning af bjælker, træffe beslutninger alene eller efter rådgivning med designere. For eksempel i eksklusive bade, er nogle indvendige elementer gennemblødt med naturlig bivoks - duften i værelserne er fantastisk. Bare forveksl ikke med paraffin.

Trin 2. Hvis bjælkerne er runde, skal du lave et fladt område under loftpladerne.

Log loft bjælker

Der er to muligheder for udjævning af stedet: på savværket eller manuelt med en økse. Begge metoder har ret til livet, du skal vælge en, der vil skabe mindre besvær. Erfarne bygherrer kan forsigtigt afskære et rundkantsegment på en almindelig cirkelsav. For dette er linjen afskåret, materialet leveres kun med hånden. Et andet ubehageligt øjeblik - du skal fjerne beskyttelsesdækslet for sikkerheden, det begrænser signifikant synligheden af ​​snitlinjen. Og arbejde uden det anbefales ikke. For dine oplysninger arbejder alle træbearbejdningsværktøjer med høje hastigheder. Ifølge statistikker optager skaderne af tømrere et af de første steder i alvorligheden af ​​konsekvenserne af skader blandt andre arbejds specialiteter. Husk altid dette, ikke føl dig som et ess efter et par timers arbejde. Vi siger ikke, at værktøjer skal frygtes, vi opfordrer til at respektere dem.

Eksempel på savet langs en log

Trin 3. Monter loftbjælkerne på plads i træhuset. Kontroller forsigtigt højden af ​​hver i de øvre plan. Ikke langs de nederste planer, som det gøres under installation af bjælkerne til loftspladen nedenunder, nemlig langs de øvre. Afstanden mellem bjælkerne på mindst en meter, ellers vil de visuelt betydeligt reducere højden og så lave bade.

Trin 4. Til gengæld lå loftsbjælker på bjælkerne. Til et dampbad er det ønskeligt at anvende tungematerialer, de har bedre tæthedsegenskaber. Selv efter en betydelig ændring af størrelsen tillader spids- / rilleleddet ikke, at de gennemgående huller i loftet vises.

Plader kan anvendes forskelligt, tykkelsen vælges under hensyntagen til afstanden mellem bjælkerne.

Video - Belagt loft

Video - Installation (installation) af trægulvbjælker

Flydende lofter på skinnerne

Der er ekstremt sjældne, oftest under omdannelsen af ​​eksisterende små lokaler under badet. Betydende forenkle og accelerere arbejdet, kan loftrum ikke bruges. At lave sådanne lofter er simpelt. For det første skal du måle højden af ​​lofterne på væggene i rummet ved hjælp af et hydroniveau og slå de vandrette linjer ud af niveau.

Det er bedre at lægge tavlerne på kortsiden af ​​rummet, og alt skæremateriale anvendes. Længden af ​​brædderne må ikke overstige 2 ÷ 2,5 meter, ekstra håndgribelige belastninger i loftet er forbudt. Gulvbrædderne er lagt på træplader, fastgjort med negle eller skruer på badets vægge. For at eliminere muligheden for sprængning af skinnerne før fiksering anbefales det at bore huller i dem, diameteren af ​​hullerne er lidt mindre end skruen eller negleens diameter. Afstanden mellem hullerne i intervallet 25 ÷ 30 centimeter.

Flydende lofter på skinnerne

For at forbedre udseendet af lamellerne kan du behandle figured cutter, men den resulterende profil skal ikke reducere materialets styrke væsentligt. Fastgørelsen af ​​pladerne udføres i sin tur fra siden af ​​rummet, og det er nødvendigt at sikre, at skruerne til fastgørelse af pladerne ikke falder ind i fastgørelsespunkterne af slangen til badets væg.

Mulighed for et dekorativt gulvloft

Opvarmning af loftet

På grund af det faktum, at de fleste baderums badeværelser med gulvlofter ikke er planlagt at blive betjent, er isoleringsprocessen noget forenklet: isoleringslaget er ikke lukket med gulvbelægning. Til isolering kan du bruge følgende materialer:

 • Valset eller presset mineraluld.

Mineraluld. Roller og plader

Fremragende isolator, i alle henseender fuldt ud opfylder eksisterende krav. Den er udført med en tykkelse på 50 mm og 100 mm. For en effektiv termisk beskyttelse af saunarum er det nødvendigt at varme det op med et lag på mindst 100 mm. Specifikke værdier vælges under hensyntagen til den klimatiske zone af bygningens placering

 • polyfoam og dets "slægtninge".

  Prisen er meget billigere end mineraluld, hvad angår varmeledningsevne er den næsten lige så god som den er. Den største ulempe er frigivelsen i luften af ​​skadelige kemiske forbindelser. I tilfælde af isolering af lofterne spiller denne ulempe ikke en rolle, skadelige forbindelser stiger til taget ved hjælp af varme luftstrømme og vises på gaden. Men skummet har et andet ubehageligt problem - det er beskadiget af gnavere, og sandsynligheden for gnavere i badet er meget høj;

  Gnavere som skumplast

  For alle varmere bør der anvendes beskyttende dampbarrierer, varm damp bør ikke forsvinde i isolering. Som dampspærre kan du bruge både moderne dyre belægninger og billig polyethylenfilm.

  Isolering i loftlofterne lukker ikke, hvilket gør det muligt, selv om kondensatindgangen tørrer relativt hurtigt.

  Opvarmning af et loftloft

  Nogle praktiske tips om, hvordan man opbygger et loft

  Som du kan se, "hurtig og nem" kan du kun lave gulvbelægninger på skinner. Men deres kvalitet og pålidelighed er den laveste, hvis der er mulighed for at sætte mere pålidelige lofter - brug ikke denne metode. Under enhver konstruktion af badet skal du kigge efter et par år fremad. Ingen ved, hvordan forholdene kan ændre sig, hvordan ejeren vil rekonstruere bygningen, og denne metode reducerer mulighederne for genopbygning.

  For at gøre loftet udnyttet i fremtiden, tillader kun gulvbelægninger på gulvbjælkerne, dette er den mest praktiske måde at udføre arbejdet på. Alle andre metoder udelukker en stigning i gulvarealet, eller det vil kræve betydelige meromkostninger.

  Et eksempel på et loft med loftbjælker

  Gulvlofter har ikke høje bærende egenskaber, hvilket kan medføre vanskeligheder under isoleringsarbejdet. Det anbefales stærkt ikke at kontrollere deres styrke "eksperimentelt". Det er bedre at øge området og ensartetheden af ​​belastningen, fordel den fra et bord til flere. Det er nemt at gøre dette - læg stykker af plader om en meter lang under dine fødder, et stykke af brættet skal ligge på tværs af flere loftsplader. Denne enkle løsning fordeler jævnligt belastningen på flere lofter, hvilket garanterer deres integritet.

  Isoleret loft

  Husk på, at det er umuligt at lave et hul på loftet i gulvloftet, og loftet er altid helt fri. Dette er meget ubelejligt, men der er stadig mange redskaber, besætninger osv. Opbevaret i bade på badeværelserne. Derudover opstår der problemer, hvis det er nødvendigt at revidere trussystemets status eller opdage lækage af tagdæksler.

  Enheden af ​​loftet i badet af logs

  Hvem af ejerne af et landsted mindst en gang tænkte ikke på at bygge deres eget bad? Men før du gør dine drømme og ideer til virkelighed, bør du lære mere om funktionerne i badhusets opbygning, som er ganske få på grund af bygningens specifikke karakter. Inklusive de vedrører enhedens loft, som skal modstå høj temperatur og fugtighed, hjælpe med at opretholde det nødvendige mikroklima i dampbadet og ikke lade varmen gå i spilde. I denne artikel finder du finesser og nuancer af loftet i et logbade og få trin for trin instruktioner til fremstilling.

  Enheden af ​​loftet i badet af logs

  Hvad skal loftet være i badet

  Først og fremmest er det nødvendigt at forstå betingelserne for, at loftet er i badet, og allerede på grundlag heraf udarbejder de krav, som det skal opfylde. Sammenlignet med et bolighus, kan forholdene i dampbadet kaldes ekstremt - temperaturen stiger til 80-90 grader Celsius og derover, og dette er ved ekstrem høj luftfugtighed. Og den varme luft og fugt, der adlyder fysikens love, skynder sig op til loftet. Derfor kræver sidstnævnte modstand mod høje temperaturer. Derudover har han brug for god varmeisolering, fordi op til to tredjedele af varmetabet falder på loftet. Og jo mindre energi går tabt "til ingen steder", jo lettere er det at bevare mikroklimaet i dampbadet. Kvalitetsisolering af loftet i badet sparer penge i fremtiden.

  Nu skal du være opmærksom på problemet med fugtighed. Her er niveauet meget højt, mens fugtigheden ikke skal trænge ind i loftet og varmeisoleringen. Ellers vil isoleringen miste sine egenskaber, og fugt vil påvirke styrken og holdbarheden af ​​hele strukturen negativt. Derudover skaber høj luftfugtighed et behageligt miljø for udseendet af svampe og skimmel.

  Det er vigtigt! Husk, at fugt trænger ikke kun ned fra dampbadet, men også ovenfra, med regn og sne.

  Derfor bør loftet i badet ud over god varmeisolering have høj kvalitet damp og vandtætning.

  Badekarets lofthøjde

  Det næste spørgsmål er styrken af ​​strukturen. I sig selv har loftet af træ en betydelig masse, såvel som massen af ​​isolering tilsat den. Fordi loftets konstruktion skal være holdbar og i stand til at modstå sådanne belastninger. Og hvis rummet under badets tag bliver brugt som et loft eller loft, er kravene til holdbarhed og sikkerhed endnu strengere.

  Og den sidste (men ikke mindst) karakteristika for loftet i badet er udseendet. Du må indrømme, at det er mere behageligt at være i dampbadet, når alt omkring ser smukt ud, herunder loftet. Derudover vil badet, attraktivt udefra og indefra, give dig grund til at være stolt af din husstand og gæster, fordi du gjorde alt dette selv, med dine egne hænder. Derfor skal du huske ikke kun isoleringen og styrken, men også om skønheden ved at bygge et loft i badet.

  Opvarmning af loftet i badet

  Loftet i badet: Vælg materialet

  Det næste spørgsmål, der skal løses, er, hvad loftet er lavet i badet, og først og fremmest handler det om beklædningen. Da dampbadet, i modsætning til det sædvanlige opholdsstue, opvarmer op til 80-90 grader, forsvinder forskellige plaster: Ved sådanne temperaturer frigiver de stoffer i omgivende luft, der er farlige for mennesker. Sommetider deformeres polymerpanelerne selv under sådanne forhold. Og den del af loftet, der er lavet af plastik, der omgiver skorstenen, smelter eller endda brænder.

  Forskellige typer krydsfiner og spånplader kan ikke tilskrives materialer, der passer til loftet i badet - de er for følsomme over for fugt og under påvirkning ændrer deres form og mister deres styrke. Selvfølgelig kan de beskyttes med maling eller lak, men sådanne overtræk ved høje temperaturer udgør den samme fare som den ovennævnte plastik.

  Hvad skal man lave loftet i badet

  Derfor er den eneste bedste mulighed for at dække loftet på badet træ, men ikke noget. Nåletræ er bedre at bruge til disse formål - ved opvarmning frigives harpiks fra det, hvis dråber falder på huden, forårsager ubehag og efterlader smertefulde forbrændinger. Vælg et træ med lav harpiks, modstandsdygtighed mod forfald og virkningerne af temperatur og fugt. Et eksempel på et ideelt materiale til loftplettering i et bad er et vægpanel lavet af linden, aspen eller alderen.

  Tip! Eventuelle træstrukturer i badet skal behandles med antiseptisk og brandhæmmende middel. Så du beskytter dem mod de vigtigste "fjender" af træ - svampe, skimmel, råd og ild.

  Udover plettering skal boligejer vælge en varmelegeme, som han vil bruge til at installere loftet i badet.

  Følgende materialer anvendes til dette:

  Udvidet ler er en crumb med en porøs struktur. Det er ekstremt nemt at bruge, har en gennemsnitlig varmeisolering og relativt høj vægt, så loftet med en lignende varmelegeme skal være særdeles holdbar. Kræver højkvalitets dampspærre på begge sider.

  Mineraluld - den mest almindelige version af isolering til loftet i badet. Minvat er let, brænder ikke, rotter ikke, beskytter godt mod varmetab og er billigt. Det anbefales at købe basaltuld til badet, da det indeholder et minimum (eller ikke indeholder) tilsætningsstoffer og bindende materialer, der kan være skadelige for mennesker i form af dampe. Mineraluld er tilbøjelig til at absorbere fugt, så det kræver god vandtætning.

  Mineraluld - den mest almindelige variant af isolering til loftet i badet

  Den største fordel ved økologi er tydelig fra sit navn - det er et sikkert og miljøvenligt materiale fremstillet af cellulose med tilsætning af borsyre og imprægneringer, der beskytter isoleringen mod gnavere, insekter, rådner og brændende. Ecowool har fremragende varmeisoleringsegenskaber, men til installationen skal du have specialudstyr og en specialist, der kan arbejde med det.

  Polyfoam er næppe anvendelig på materialer, der er velegnet til bad. Ja, det er billigt og har lav varmeledningsevne, men samtidig er det ligesom enhver anden polymer ved høje temperaturer muligt at frigive skadelige stoffer. Desuden kan skummet ikke bruges ved siden af ​​skorstenen, da det er fyldt med ild.

  Savsmuld som varmelegeme kan kaldes den "gammeldags" metode, der selvfølgelig allerede er forældet. De bliver hurtigt fugtige, mus kan starte op i dem, savsmuld brænder godt og til sidst koagulerer. Den største og eneste fordel er, at de er billige: På nærmeste savværk kan de fås enten gratis eller til et nominelt gebyr.

  Isolering til loftet i badet

  For dampspærre loftet i badet kræver noget materiale. Den nemmeste og billigste løsning er at bruge tæt polyethylen. Men til en lav pris skal man lægge op på materielle defekter, blandt hvilke den primære er frigivelse af kondensat, der trænger ind i isoleringslaget.

  Polyethylen damp barriere film

  Et alternativ er forskellige membran damp barriere film, som vil blive en pålidelig hindring for fugt. Eksempler på sådanne materialer kan være NANOIZOL eller ISOSPAN. En anden mulighed for dampspærre er folierullisolering. Det er muligt at beskytte det termiske isoleringslag ved hjælp af de ovennævnte polyethylen- og membranfilm eller ved hjælp af tagbeklædning.

  Dampisoleringsmembraner ISOSPAN

  Der er tre typer loftdesign til badet - fladt, ark og panel. Nedenfor er trinvise instruktioner til oprettelse af hver af de tre typer.

  Video - Lofthøjde i bjælkehuset

  Hvordan man laver et gulvloft til et bad

  Med dette design lægges loftsbeklædningen direkte på bjælkehusets vægge. Denne mulighed er egnet til bade med en bredde på ikke over 2,5 meter og med lave lofter. Det menes at gøre det enkelt og hurtigt, men for en logbog af logs er opgaven betydeligt mere kompliceret. Først skal du forberede en platform, hvor bestyrelserne bliver lagt.

  Gulvbelægning loftslayout

  1. To modsatte kroner vælges, og vandrette linjer trækkes langs dem i en vis afstand fra gulvet. Disse linjer er niveauet for det fremtidige loft.
  2. Logs fjernes fra loghuset og overføres til et tidligere forberedt sted. Dernæst skal du måle linjer på de øverste dele af fælderne bredden af ​​platformen til gulvbelægning - den skal være mindst 5 centimeter.
  3. Linjer af logs mærket med linjer er savet og derefter udhulet med en økse og mejsel. "Hylde" skal være så niveau som muligt.
  4. Begge kroner lægges tilbage på tømmerhuset, pudenes højde kontrolleres også - det skal være det samme på begge tømmer langs hele længden.

  Først skal du forberede en platform, hvor bestyrelserne bliver lagt.

  Nu begynder forberedelsen af ​​brædder og lægning. Til loftsbeklædning anbefales det at bruge tunge-og-spånplader 2,5-5 centimeter tykke: Takket være sporetørret er de bedre monteret på hinanden. Desuden er styrken af ​​dette design højere.

  Trin 1. Målinger af badets bredde under hensyntagen til arealerne i kronerne. For nøjagtighed er det ønskeligt at lave så mange målinger som brædderne passer, med et interval langs deres bredde. Data registreres.

  Trin 2. Ifølge de opnåede bredder skæres brædderne af. Yderligere brædder er markeret med en blyant i rækkefølgen af ​​lægningen - så hvert bord bliver lagt på et sted på forhånd beregnet til det.

  Trin 3. Gulvbelægning behandles med antiseptisk og flammehæmmende middel.

  Trin 4. Et bord er taget, lagt på platformene på kronerne og spikret. Spidsens længde skal være 2-2,5 gange tykkelsen af ​​bordet. Hvis det er nødvendigt, bor huller på de rigtige steder, men du skal sørge for, at deres diameter er mindre end neglernes diameter.

  Trin 5. Kør et bord til et andet, udfør gulvbelægningen. Mest sandsynligt vil det sidste bord være bredere end nødvendigt, så du skal omhyggeligt afskære overskuddet fra det og sømme det til krankens spillesteder.

  Trin 6. En dampspærrefilm bør lægges oven på toppen og sørge for, at der ikke er tårer på det, og at leddene overlappes. Desuden er sømene limet med et specielt vandtætningsbånd.

  Trin 7. Monter derefter det isolerende materiale. Hvis det er fritflydende, som udvidet ler eller savsmuld, så er en kasse lavet af tømmer langs loften. Så du vil opnå en ensartet fordeling af materialet på gulvet.

  Gulvbelægning: muligheder og ordninger

  Trin 8. Den sidste fase - lægning af vandtætning. Som i tilfælde af en dampspærrefilm skal dette lag overlappes og limes med sømklæbebånd.

  Hvis det ønskes, kan konventionelle planede brædder anvendes i stedet for rillede brædder, men de bør indstilles meget nøje til hinanden. En anden mulighed - unedged boards, men altid i to lag. Så overlapper toplaget hullerne mellem bundpladerne. Resultatet vil være et ejendommeligt og ret smukt gulvloft.

  For tilstrækkeligt store badeplader lægges brædderne ikke på væggene, men på bjælkerne. For at gøre dette skal rillerne først lave riller, hvori de tværgående bjælker vil blive lagt. De er lavet af træ, som skal poleres, behandles med antiseptisk og flammehæmmende middel. Strålens tværsnit er valgt ud fra badets bredde, belastningen på overlapningen og afstanden mellem bjælkerne. For at gøre dette skal du bruge følgende tabeller.

  Ordningen med at skære sporet til lægning af loftplader

  Tabel nr. 1. Det krævede stangtværsnit for afstanden mellem bjælkerne er 50 cm.