Bambusplader

Dekorative bambusplader fremstilles med hånden, drejestrimler af bambuslinned og derefter presses dem sammen i et eller flere lag. De resulterende bambusplader (plader) bruges til at færdiggøre vægge og lofter samt ved fremstilling af møblerfacader. Ved indretning af interiør kombineres ofte paneler af bambus med forskellige vævemønstre.

Bambusplader er nemme at installere. De er anbragt på en plan overflade og fastgjort med lim. Sammensætningerne af bambusplader er normalt lavet med et layout lavet af bambuslameller, segmenter af delte bambuskuffer eller dekorative tovværk fremstillet af naturlige materialer.

Dekorative bambuspaneler er dækket af et lag beskyttelseslak og kræver ikke yderligere behandling, men du kan nemt ændre deres skygge med en farvende lak af den tilsvarende farve. Bambuspaneler er modstandsdygtige over for mekaniske skader, ikke stratificere, er ikke bange for udsættelse for fugt og direkte sollys.

Bambuspaneler (plader) skelnes mellem antallet af pressede lag (paneltykkelse) og formatet: firkantede fliser af loftpaneler og rektangulære plader af vægpaneler.

Bambus Loftfliser

BELYSNINGSPLADER FRA BAMBOO TESA (600 * 600 mm).

Vi kalder disse plader loft, fordi Vi oprindeligt udviklede dem som en integreret del af det udbredte "Armstrong" -ophængssystem til dem, der allerede er helt trætte af det allestedsnærværende hvide loft.

I dag leverer vi 12 typer af loftfliser, og vores designforskning har overbevisende vist, at disse plader er alsidige ved design af loft, vægge, udvendige paneler med møbler, vægskabe og forskellige indvendige detaljer.

Bambusloft: fordele og ulemper, typer af paneler, anbefalinger til installationsarbejde, anvendelsesmuligheder

Plade bambus paneler - en usædvanlig måde at designe indre af en bolig, som ikke alene vil give et smukt og unikt udseende, men også en usædvanlig følelse af at være tæt på naturen. Du kan stille glemme at du er i lejligheden.

Samtidig er bambus et miljøvenligt materiale.

Bambus i det indre af rummet

Fordele og ulemper ved bambusmaterialer

Alle kender til bambus unikke præstationsegenskaber, men det er ikke engang klar over nogle af de udbredte myter, der er relateret til det. Lad os se på de vigtigste af dem.

Bambusloft

Myte nummer 1 - Det antages, at bambus er et træ

Faktisk er bambus ikke et træ, men en stor plante af familien af ​​korn. Dens lange stamme er et hul stort halm.

Et særpræg ved bambusplanter er, at deres længde kan nå op til 30-40 meter, og diameteren - op til 30 centimeter.

Fordelene ved bambus

 1. Høj grad af styrke og hårdhed af materialet.
 2. Modstandsdygtighed over for UV-lys og høj luftfugtighed.
 3. Høj grad af materiale modstandsdygtighed over for dannelsen af ​​defekter, hvilket gør det muligt at anvende det under vanskelige driftsforhold.
 4. Bambus loftpaneler giver en simpel montering, der gør det muligt at udføre installationen selv.
 5. Oprindelige udseende.

Bambus i loftet

Bambus fejl

 1. I mangel af en speciel belægning på overfladen er materialet stadig bange for udsættelse for ultraviolet stråling og høj luftfugtighed.
  Dette gælder kun de tilfælde, hvor indflydelsen af ​​disse faktorer er betydelig og konstant. Derfor anbefales det ikke at bruge bambusmaterialer udendørs eller under høj luftfugtighed.
 2. Bambusplader fremstilles for hånden, hvilket fører til inhomogenitet af det skabte mønster, som måske ikke er geometrisk korrekt, og adskiller sig fra forskellige elementer. Denne type produktion og omkostningerne ved kildematerialet øger prisen for færdigvarer betydeligt.

På trods af disse negative punkter, som ikke er så meget, er materialet i stor efterspørgsel, især populære loftsplader lavet af bambusmateriale.

Typer af bambuspaneler

Typer af paneler

 1. Wall.
 2. Loft.

Størrelser af bambusplader og plader

 1. 100 x 190 cm
 2. 120 x 240 cm
 3. 60 x 60 cm

Loft bambus plade

Større materialer bruges oftest som vægpaneler, og små firkantede plader anvendes til loftkonstruktioner. Bemærk, at jo mindre lagene, jo lettere elementet og jo lettere det er at klæbe det.

Typer af paneler

Bambusloft kan bestå af følgende typer paneler:

 1. Enkelt lag.
 2. Dobbelt lag.
 3. Trelags.
 4. Fem-lag.
 5. Syv-lagede.

Tykkelsen af ​​panelerne ligger i intervallet 1 - 7 mm og afhænger af antallet af lag. Blandt de kendetegnende karakteristika ved bambus noterer vi høj styrke. Ved installation er det vigtigt at overveje, at tynde plader kan skæres med stor sakse, men for andre muligheder - brug en savsås eller en cirkelsav.

Anbefalinger til installationsarbejde

Installationsprocessen for installation af loftet på bambus er ret simpelt, og du kan nemt udføre det selv. For at gøre dette skal du læse omhyggeligt de fremlagte regler og anbefalinger. Overvej de grundlæggende trin i installation af bambuspaneler.

Forberedelse af bunden af ​​loftet til installationsarbejde

 1. Påfør primer til loftet, og vent på, at den tørrer helt.
 2. Vurder tilstanden af ​​overlapningsoverfladen. Hvis højdeforskellen er mindre end 2 cm, skal du bruge et kit til at niveauere det.
  For store værdier af uregelmæssigheder anbringes en gipsmørtel på det forstærkede maske, og efter det tørrer, gå på overfladen med en kitt.

Juster loftets overflade

Panelinstallation

 1. Tegn et diagram over montering af paneler i rummet på et stykke papir i kassen og bestemm det ønskede nummer. For at gøre dette skal du bestemme type og parametre for materialer (bredde, længde, tykkelse).
  Gå til hardwarebutikken, hvor købet er planlagt, og sørg for at se, hvordan hver af bambuspanelerne ser ud til at "leve".
 2. Anbring markeringer på loftet for fastgørelse af panelerne. For at gøre dette korrekt og så, uden at skære en stor mængde overskydende materiale, skal du være særlig opmærksom på dette problem, selv når du tegner en tegning på papir.
 3. Fastgør bambusplader til det forberedte loft med speciel lim eller "flydende negle". Installationsteknologi er ret simpel.
  Lige før du starter arbejdet, læs omhyggeligt metoden til at bruge klæbemidler og anbefalinger fra deres producenter.

Vær opmærksom! For at opnå en højklæbende vedhæftning af materialet med bunden af ​​loftet, skal panelets overflade og bunden behandles ved hjælp af fintkornet sandpapir.

 1. Påfør lim på panelets overflade, og tryk derefter på den i bunden af ​​loftet i henhold til den tidligere udførte markering. For nemheds skyld, tag dig selv nogle hjælpere. Når du anvender klæbemidlet, skal du huske at du ikke skal bruge det i for store mængder, men hvis overskuddet stadig stikker på forsiden af ​​materialet, skal du straks fjerne det uden at vente på, at de tørrer.
  Når du har trykket på panelet, skal du rette det i en fast position, indtil limen går i stykker. Det tager normalt et par minutter.

Det er vigtigt! Lim eller "flydende negle" vælges baseret på typen af ​​substrat og den anvendte type materiale.

Det sidste stadium af loftet

Bambusplader behandles med en speciel lak på produktionsstadiet. Men for at sikre høj miljøvenlighed minimeres mængden af ​​harpiksbaserede materialer.

Hvis det er nødvendigt, kan du anvende ekstra lakbelægning på bambus. Til dette arbejde anbefales det at bruge sprøjtepistolen, og i tilfælde af fravær - håndværktøj (specialrulle, børste).

I betragtning af teknologien for installationsarbejde skal det bemærkes, at det slet ikke er svært, og det kan gøre for næsten enhver person. Bambuspaneler kan installeres i loftet på en dag, når man arbejder med to eller tre personer. Selvfølgelig, hvis du ikke behøver at forudse overfladen med gips.

Vær opmærksom! Udover at lime bambusplader, kan du også bruge en simpel mekanisk fastgørelse til træoverflader.

Funktioner ved brugen af ​​bambusplader

Når du bruger denne type materiale, er der flere nuancer, der burde være kendt.

De er små og indlysende, men det vil ikke være overflødigt at minde dem om og fokusere opmærksomhed:

 1. Til efterbehandling i visse dele af rummet skal du bruge forskellige paneler af bambus: loft, væg og andre overflader.
 2. Hver af de to sider af materialet kan være ansigtsfuldt, og derfor skal man omhyggeligt inspicere alle elementer for tilstedeværelsen af ​​overfladefejl, inden arbejdet påbegyndes.

Forsigtig! Alt arbejde med at skære bambusplader skal udføres med handsker, og når du bruger en elektrisk sav, skal du være sikker på at bære sikkerhedsbriller.

Beregning af den omtrentlige pris for et bambusloft

Nu ved du de vigtigste fordele og teknologier ved montering af bambusmaterialer, men det ville ikke være overflødigt at gøre sig bekendt med den økonomiske komponent i en sådan reparation. Måske er det det eneste der kan stoppe de fleste af dem, der ønsker at vælge dette materiale.

Prisen for et dobbeltlags panel med dimensioner på 0,6 ved 0,6 meter starter i gennemsnit fra 160 rubler. til 1 stk., men hvis du køber mere end 50 stk. - kun 129 rubler.

Omkostningerne ved nogle typer bambus loftfliser

Den gennemsnitlige omkostninger ved installationsarbejde er også ret høj - fra $ 10 per kvadratmeter. Nøjagtige beregninger skal udføres under hensyntagen til tykkelsen af ​​lagene og materialetypen. Hvis du tilføjer prisen på en god lim her, så kan en kvadratmeter bambusdække koste dig mere end $ 22.

At kende størrelsen af ​​rummet, lav en konklusion om de omtrentlige omkostninger ved sådant arbejde. Dette er slet ikke billigt, så for at reducere prisen på bambus trim skal du selv installere panelerne.

Det er vigtigt! Ved omhu for bambusbelægninger skal du tørre dem med en let fugtet blød klud eller støvsuger med en børste.

Resumé af

Så lad os opsummere hvad bambus er:

 1. Miljøvenligt materiale, der passer til næsten ethvert interiør, og det kan bruges i udformningen af ​​væggene og loftet på et planteskole, soveværelse og andre værelser.
 2. Bambus anvendes til produktion af parket, tapet, persienner, paneler, plader. Nogle elementer bruges i dekorative originale lamper og møbler.
 3. Materialet har unikke præstationsegenskaber, har et originalt design, er ganske nemt at bruge, men det er ret dyrt.
 4. Gør installationen af ​​et bambusloft med egne hænder, i henhold til de anbefalede anbefalinger, kan du spare på dette.

Bambus loftplade 0,6 H0,6m

Bambuspladerne i dette afsnit omfatter 23 arter og har et format på 0,6x0,6 m.

Crocus (CT II) tolags bambusplade 0,6 x0,6m

Prisen er for 1 stk.

Bredde: 600 mm
Længde: 600 mm
Tykkelse: 2mm

Kimono (XL) enkeltlag, 600x600 mm, bambusplade

Prisen er for 1 stk.

Bredde: 600 mm
Længde: 600 mm
Tykkelse: 1 mm

Kimono (XL) to-lag, 600x600 mm, bambusplade

Prisen er for 1 stk.

Bredde: 600 mm
Længde: 600 mm
Tykkelse: 2mm

Plante bambus. Kolibri (K) 1-et lag 0,6H0,6m

Prisen er for 1 stk.

Bredde: 600 mm
Længde: 600 mm
Tykkelse: 1 mm

Plante bambus. Kolibri (K) 2-lags 0,6H0,6m

Prisen er for 1 stk.

Bredde: 600 mm
Længde: 600 mm
Tykkelse: 2mm

Lotus (HTK) dobbeltlags, 600x600 mm, bambusplade

Prisen er for 1 stk.

Bredde: 600 mm
Længde: 600 mm
Tykkelse: 2mm

Sakura (9H) enkeltlag, 600x600 mm, bambusplade

Prisen er for 1 stk.

Bredde: 600 mm
Længde: 600 mm
Tykkelse: 1 mm

Sakura (9H) dobbeltlags, 600x600 mm, bambusplade

Prisen er for 1 stk.

Bredde: 600 mm
Længde: 600 mm
Tykkelse: 2mm

Blomster (HD) dobbeltlags, 600x600 mm, bambusplade

Prisen er for 1 stk.

Bredde: 600 mm
Længde: 600 mm
Tykkelse: 2mm

Blok (S) enkeltlag, 600x600 mm, bambusplade

Prisen er for 1 stk.

Bredde: 600 mm
Længde: 600 mm
Tykkelse: 1 mm

Blok (S) dobbeltlags, 600x600 mm, bambusplade

Prisen er for 1 stk.

Bredde: 600 mm
Længde: 600 mm
Tykkelse: 2mm

Perle (O) enkeltlag, 600x600 mm, bambusplade

Prisen er for 1 stk.

Bredde: 600 mm
Længde: 600 mm
Tykkelse: 1 mm

Perle (O) dobbeltlags, 600x600 mm, bambusplade

Prisen er for 1 stk.

Bredde: 600 mm
Længde: 600 mm
Tykkelse: 2mm

Lotus (HTK) enkeltlag, 600x600 mm, bambusplade

Prisen er for 1 stk.

Bredde: 600 mm
Længde: 600 mm
Tykkelse: 1 mm

Origami (S1 / 2) enkeltlag, 600x600 mm, bambusplade

Prisen er for 1 stk.

Bredde: 600 mm
Længde: 600 mm
Tykkelse: 1 mm

Origami (S1 / 2) dobbeltlags, 600x600 mm, bambusplade

Prisen er for 1 stk.

Bredde: 600 mm
Længde: 600 mm
Tykkelse: 2mm

Blomster (HD) enkeltlag, 600x600 mm, bambusplade

Prisen er for 1 stk.

Bredde: 600 mm
Længde: 600 mm
Tykkelse: 1 mm

Stjerner (COX) enkeltlag, 600x600 mm, bambusplade

Prisen er for 1 stk.

Bredde: 600 mm
Længde: 600 mm
Tykkelse: 1 mm

Væg og loft bambus paneler - friskheden af ​​træet i dit værelse

Efter arbejde og bevægelse i en støjende by fuld af biler, vil jeg slappe af i stilhed og trække vejret i luften. Denne mulighed giver naturlige efterbehandling materialer. Ledende blandt dem er bambus paneler. Store rektangulære lærred designet til vægge. Loftsplader er firkantede. Denne division er betinget.

Bambus - græs af kornfamilien

Vadik kom igen til mig med spørgsmål. Han var interesseret i materialet til væggene og loftet, hvilket vil skabe en atmosfære af komplet hvile til kropp og sjæl - afslapning. Jeg tøvede ikke med at ringe bambuspanelerne. Dette er det mest miljøvenlige og naturlige efterbehandling materiale. De er tilgængelige til vægge og lofter. Bruges til fragmentarisk udsmykning af møbler.

Væg dekoration med bambus paneler

Bambus vokser op til 40 meter højt over mange sorter af træer. Faktisk er det et flerårigt græs, mere præcist en plante af familien af ​​korn. Det er svært at forestille sig, men bambuskammers struktur er det samme som hvede og rug, kun skalaerne er noget anderledes.

Interiøret anvender kun nogle få arter af 1200 sorter af fantastiske urter. Miniaturearter anvendes som indendørs planter. Gigantiske kufferter er omarbejdet til dekoration, der er lavet vægge i sydlige lande, og der laves tage. Gamle civilisationer lavede deres første akvedukt fra en hul bambusstamme, der er resistent over for vand.

Paneler naturlig bambus til vægge

Af alle færdige materialer til vægge er bambusplader det reneste. De tillader væggene at trække vejret og rense luften i rummet. Der er paneler fremstillet på forskellige måder:

 • kurvepaneler til vægge og lofter;
 • fra ekstruderet bambusfiner;
 • 3D plader.

Indvendig væg dekoration med bambus paneler

Et tyndt øverste lag fjernes fra bagagerummet med striber. Han går til fremstilling af de to første typer af materialer til væggene. Resten er knust eller dispergeret i fibre. Fra det får mange forskellige produkter, herunder 3D paneler, stoffer, tråde.

Bambuspaneler i køkkenets indre

Den mest populære blandt forbrugerne modtog bambuspaneler. De er lavet af håndvævede bånd og er meget udbredt i interiøret, facadebeklædning og møbelproduktion.

Grundlaget for bambus klud vævet med hånden. Forskellige mønstre er skabt af alternerende finérstrimler fra forsiden og indersiden, ved hjælp af nuancer af græs. Resultatet er en måtter med et dobbeltsidet mønster. Herefter tilsættes vegetabilsk lim, og arkene passerer gennem pressen. Flerlags tøj limes sammen. Efter lakering er bambusplader med unikke mønstre klar.

Dekorerer loftet med bambusplader

Firkantede plader med en side på 60 cm er lavet til loftet. De limes direkte på loftet. Efterbehandlingstrinene er enkle, og reparationer er lette at gøre med dine egne hænder efter enkle regler:

 1. Overfladen af ​​loftet og væggene skal være fladt. Store dråber er justeret med gips. Endelig udjævning gjort kittet. Adhæsion og overfladestyrke vil blive forstærket af en primer.
 2. Revider bambuspanelerne og fastgør ansigtet. Tilbage lidt let sandpapir for at grove det.
 3. Påfør speciel lim eller flydende negle med tynde zigzags og tryk panelet mod loftet.
Bambus vægpaneler

Vadik har allerede mestret tilpasningen af ​​overfladen med forskellige blandinger og forberedt loftet selv. Så besluttede vi at forenkle vores arbejde og flyttede markeringen fra den skitse, vi lavede til at beregne materialet til loftet. En af mine venner udviklede en sofistikeret kombination af bambusfliser.

Mellemplanet blev bestemt af skæringspunktet mellem diagonalerne. Startet med centralpanelet. Det skal være vinklet til væggene. Påvirkende flydende negle lagde de pressede matkanter præcist på linjen. Det er nødvendigt at trykke straks over hele overfladen. De bad om hjælp fra deres hustruer, da der var få fire hænder selv med udstrakte fingre.

Ekstreme paneler blev skåret med stor skræddersyende saks. Derefter limes et specielt reb af bambusfibre langs leddene. Du kan bruge dekorative strimler designet til dette. Til sidst anvendte jeg et lag vandbaseret lak fra sprøjtepistolen, hvilket gav loftet en gylden nuance.

Presset bambus og finer efterbehandling materiale

Klippede strimler fra bagagerummets overflade bruges også til at skabe paneler og tapet fra presset bambus. Fineer er skåret i lige planke og presset. Stol derefter på stoffet. Panelerne er firkantede med sider på 90 og 180 cm. Bredden af ​​lamellerne er hovedsagelig 50 mm.

Tapetet er tynd finer. Ved hjælp af forskellige nuancer af trunker, skaber du mønstrende mønstre. De skelnes af naturlig natur og originalitet.

Paneler, universelle til enhver stil i et interiør, 3D paneler fra en bambus

3D bambus vægpaneler er lavet af jord bambus med tilsætning af cellulosefibre og rier. Homogen blanding presses i figurer. Resultatet er et tredimensionelt mønster på forsiden. Det er belagt med vandbaserede maling.

Bambuspaneler til køkkenet

Ligesom alle bambus efterbehandling materialer, 3D paneler:

 • har høj dampgennemtrængelighed
 • fugt resistente;
 • miljøvenlige, kun naturlige ingredienser;
 • let at anvende
 • holdbar;
 • afstød støv og vask let
 • kombineret med moderne interiør stilarter.

3D-paneler kan males i enhver farve. Lav nuancer med en struktureret overflade. Dette sker ved en sprøjtestråle i en spids vinkel på overfladen, rullerne og en børste. I det indre af overfladen slippe helt og fragmentarisk ud. Bambuspaneler kan let kombineres med andre materialer.

En af mine venner lavede et værelse til afslapning.

At gøre Vadik til at gøre det selv betyder at involvere mig, en professionel bygherre, som konsulent og som hjælpearbejder.

Installation af bambuspaneler selv

Jeg beskrev loftet ovenfor. Vi lavede væggene os selv uden at tiltrække kvinder. Brugte ekstruderede plader til afslutning af bunden. Øverst på toppen indsatte tre lag paneler. Langs overgangslinjen installerede de en støbning fra et enkelt stykke bambus skåret langs bagagerummet.

Yderligere design min ven var engageret i sig selv. Da jeg gennem tiden kom til ham, blev jeg glædeligt overrasket. På vinduerne i de romerske gardiner af en tynd mat. Møbler med facader dekoreret med bambusplader. Kurvstoler. Værelset virkelig afslappet krop og sjæl.

Vadik på dette tidspunkt panelerede de ydre vægge på terrassen i 7 lag. Fugtbestandigt materiale virker perfekt som en facadebeklædning. Kun på sydsiden, hvor solen hele tiden skinner, er det tilrådeligt ikke at sætte det - det vil brænde ud.

Dekorative bambusplader på loftet

En helt ny måde at dekorere interiøret på er at klippe loftet med dekorative paneler af bambus. Denne løsning gør det muligt ikke blot at dekorere loftrummet, men også at komme tættere på naturen. Samtidig er materialet miljøvenligt, hvilket er meget vigtigt i dag.

fordele

Alle kender udførelsen af ​​bambus, men få forstår hvor myterne og hvor de virkelige egenskaber.

For eksempel er der en opfattelse af, at dette er et træ. I virkeligheden er bambus en plante af kornfamilien. Dens stilk er et strå med tomhed indeni. En sådan plante kan have en diameter på flere tituscentimeter og en højde på flere tiere meter.

Materialet har en god indikator for hårdhed og styrke. Dette er en vigtig parameter, der sikrer sin popularitet i ansøgningen om arrangement af boligområder.

Bambus er også resistent over for forhøjede niveauer af fugt og ultraviolet stråling. Samtidig er det modstandsdygtig overfor dannelsen af ​​defekter, og kan derfor bruges under komplicerede forhold.

Installation af sådanne strukturer kan udføres uafhængigt, da det indebærer en simpel fastgørelse.

Lige så vigtigt, når man afslutter lokalerne - et unikt udseende.

mangler

Materialet er ikke særlig godt ved høj luftfugtighed og ultraviolet stråling, hvis den ikke er dækket af en speciel sammensætning. Det betyder noget, hvis sådanne faktorer virker konstant og i høj grad.

Da materialet er lavet for hånd, vil mønsteret under alle omstændigheder være uensartet. Samtidig koster råvaren meget. Som følge heraf er prisen på produktet ret høj.

Sådanne ulemper reducerer imidlertid ikke væsentligt fordelene ved dette materiale, hvilket sikrer en stor efterspørgsel efter det som et færdiggørelsesmateriale til lofter.

Bambusplader kan fremstilles i flere størrelser: 60x60 cm, 120x240 cm, 100x190 cm. De kan være:

De mindre bruges til lofter, resten er til vægge.

Materialet kan også have flere lag: fra en til syv.

Tykkelsen af ​​materialet - varierer fra 1 til 7 millimeter.

Ved installationen skal det bemærkes, at tyndt materiale kan skæres med saks, men i andre tilfælde anbefales en sav eller en hacksav.

Installationstips

Installationsstrin er relativt enkle. Derfor kan de gøres selvstændigt. Det er kun vigtigt at tage hensyn til alle anbefalingerne, se billedet. Derfor betragter vi en fasedeproces.

uddannelse

Først skal du forberede loftet selv. Det er nødvendigt at anvende en primer på den, vent på, at den tørrer. Hvis overfladen er tilstrækkelig glat, men den er defekt, vil spackling være tilstrækkelig. Ellers vil tilpasning med gips og forstærkningsnet være påkrævet (som et resultat vil der stadig være et lag af kittet).

montering

I første omgang anbefales det at lave en monteringsplan ved hjælp af grafpapir eller et rutet ark. På dette stadium skal materialet allerede defineres. Derefter skal du sætte et mærke på loftet for at fastgøre materialet. Og ordningen er kun nyttig til korrekt distribution af materialet: Der skal være et minimum af rester.

Hvis basen er forberedt, kan du begynde at fastsætte bambuspladerne. For at gøre dette har du brug for "flydende negle" eller lim. Men før du bruger dem, er det værd at rengøre overfladen af ​​loftet og paneler med sandpapir. Dette sikrer korrekt greb. Det skal tages i betragtning, hvis loftets hovedloft er træ, så kan materialet også fastgøres mekanisk.

Lim påføres først på panelet, som derefter presses til loftet. Gør det bedre alene. Hvis der efter påføring af panelet forekommer overskydende lim på forsiden, skal den straks fjernes. Derefter skal du trykke panelet på overfladen (tid - i henhold til vejledningen).

Sluttrin

I produktionen er materialet overtrukket med lak, men harpiksindholdet i det er minimalt for ikke at forstyrre panelernes høje økologiske kompatibilitet. Om nødvendigt kan du ansøge om og yderligere dækning. Dette kan gøres med en pensel, rulle eller sprøjtepistol.

Panelinstallation - enkel opgave

Næsten alle vil være i stand til at gøre denne installation med egne hænder. Hvis flere personer er forbundet med denne proces, vil deres installation kun tage en dag (uden hensyntagen til forberedelsen af ​​loftoverfladen). Således udføres opgaven hurtigt og nemt. Og i loftet vil der være et attraktivt og hyggeligt design.

BAMBOO PANELS

Bambuspaneler er lavet af naturlig bambus. Bambus blomstrer på fibrene, hvorfra panelerne væves manuelt. Ved forarbejdningsprocessen bliver fibrene yderligere bearbejdet og presset. Bambus er svagt påvirket af temperatur og fugt, så det kan bruges i næsten ethvert rum. Bambuspaneler er opdelt i to lag og enkeltlag.

Enkeltlags paneler af bambus har en tykkelse på 1 mm, ret fleksibel. De påføres på glatte og buede overflader af vægge og lofter. Tolags bambusplader har en tykkelse på 2 mm. Anvendes som dekorative paneler ARMSTRONG på loftet og utilstrækkelig overfladekvalitet.

Bambuspaneler behøver ikke yderligere behandling, men kan om ønsket behandles med farvende lakker for at give den ønskede farve. Udseendet af bambuspaneler understreger stilen på dit interiør.

Hvad er et bambusloft?

I lang tid blev træet påført dekorative efterbehandling af værelser. På grund af det faktum, at træet er meget nemt at behandle, begyndte det at blive brugt overalt og dekorere deres hjem. Næsten alle træarter blev brugt til dekoration. Ser meget flot ud i bambus design. Den blev brugt både i sin naturlige form og i form af paneler monteret fra små skud eller dele af kufferter. Der skal lægges særlig vægt på, hvad loftet på bambus ser ud.

Hvad er bambus

I modsætning til den ret almindelige overbevisning om, at denne plante er et træ, er det slet ikke bambus. For at være præcis er den repræsentativ for en enorm familie af korn. Simpelthen - højt græs. I højden kan individuelle skud nå 40 meter, og deres diameter når ofte 25-30 centimeter. Samtidig er styrken af ​​stilkene meget høj.

Stænglerne er runde og hule indeni. Dette komplicerer noget deres brug som dekorativt materiale. Derfor er det meste af indretningen ikke udført med hele kufferter og kurveskærme.

Lavet med brug af denne plante detaljer kan anvendes som en dekorativ belægning til alle overflader. Dybest set anvendes sætningselementer, som er sammenvævede bambusstrimler. Du kan arrangere værelset og naturlige trunker. Ofte kan denne indretning ses på offentlige steder - restauranter, barer og andre lignende steder.

Alle stængler har deres egen unikke form, hvilket gør det vanskeligt at opnå en homogen overflade, hvilket er vanskeligt at danne fra hele dele af kufferter med forskellige former. Det er derfor, de mest almindelige i udsmykningen af ​​huse modtog vævet stof.

Med hensyn til størrelse og tykkelse kan disse lærred være af flere typer. Bolle tykke og store dele bruges til at dekorere vægge, og lettere og tynde skjold går til designet af loftoverflader. Både vægge og lofter dækker hele dele af kufferten.

Fra de tyndere strimler, der opnås fra den ydre del af kufferten, laver man en dekorativ belægning til andre typer dekorative paneler. De mest almindelige gulve er dækket med laminat med det øverste dekorative lag samt køkkenplader, der har en tilsvarende finish.

Grundlæggende egenskaber

Den vigtigste egenskab af denne plante og alle mulige dele af den vil være høj miljøvenlighed af de resulterende overflader. Naturlige naturlige materialer trækker vejret, hvilket forbedrer atmosfæren i rummet.

Uheldigvis er ubehandlede stængler i sin naturlige form bange for fugt. De skal dækkes med specielle forbindelser, så fugt ikke beskadiger dem. I bygningsmarkederne har størstedelen af ​​bambusdele allerede en tilsvarende beskyttende belægning.

Vægskærme og pressede væv er ikke bange for fugt og er meget holdbare. Fugt vil ikke være bange og hele trunker af planten, hvis de er dækket af en særlig forbindelse.

Tegningen af ​​hver ny detaljer vil være unik. Og årsagen til dette er ikke kun det faktum, at hver plante er forskellig fra de andre. De samme vævede klæder kan ikke være, fordi de alle er lavet for hånd. Dette har meget påvirket den endelige pris på sådanne vævede paneler - de er ret dyre.

Et alternativ til stålpressede plader. Dette er en billigere mulighed for efterbehandling, da de fremstilles i mekaniserede fabrikker, hvilket reducerer de samlede omkostninger.

Alle bambusplader er flerlagede. De kan være enten syv-lag eller enkeltlag. Mere end syv lag gør det ikke, fordi både vægten og omkostningerne ved produkterne er ganske imponerende, og der er ingen mening at gøre mindre, da de bliver for skøre.

Fokus på tykkelsen og dimensionerne af pladerne, kan du finde dem passende anvendelse. Jo tykkere pladen er, jo stærkere og sværere er den. Et træk ved denne type dekorative belægninger er også det faktum, at pladerne kan monteres af enhver side. Specielt har for- eller bagsiden af ​​sådanne plader ikke.

ansøgning

Som en af ​​måderne at dekorere overflader er denne plante meget attraktiv. Du kan samle et plan af tynde hele stængler og anvende det som et loft eller vægbeklædning. Et eksempel på hvordan et bambusloft kan se ud er på billedet nedenfor.

Ser meget autentisk ud. Ikke slående i udseende design ser imidlertid meget dyrt og originalt ud.

Du kan bruge lærredet, rekrutterede hele stilke eller halvdele og have en mere velkendt form og udseende. De er nemme at montere, selv alene, på grund af den lille vægt af dele.

Wicker kan bruges til indretning i kolonistil. Det bedste materiale til denne indretning findes ikke. I kombination med malede vægge ser denne finish bare fantastisk ud.

Generelle indtryk

Bambus er meget slidstærk, smuk og original, som en måde at dekorere overflader på. Hvis du har brug for at arrangere et værelse i strand stil, så er det bedste materiale ikke fundet. Det ser godt ud i loftets udsmykning.

Fordelen ved denne udsmykningsmetode er nem montering, nem behandling af materialet og evnen til at give den den ønskede form. Imidlertid vil den betydelige pris af en sådan dækning være den væsentligste ulempe.

Bambusloft

Bambusloft - miljøvenlig skønhed

Ud over de klassiske stræklofter er der andre måder at lofte trim på. Et af alternativene i dette spørgsmål er bambusloftet.

Om fordelene ved bambus er kendt fra oldtiden. Stænglerne af denne plante i tusinder af år er blevet brugt af mennesket helt i forskellige felter. Fra det blev der bygget huse, broer, lavede våben, husholdningsartikler.

Vi fortæller om fordelene ved at bruge bambus som et materiale til loftindretning.

Miljøvenlighed

Den største fordel ved bambuslofter er deres miljøvenlighed baseret på materialets naturlige oprindelse.

styrke

Høj grad af styrke og hårdhed, som gør det muligt for materialet effektivt at modstå ydre påvirkninger.

Vandmodstand

Bambuslofter tåler helt fugt. I asiatiske lande blev bambus brugt som materiale til lægning af VVS.

dimensioner

Dimensionen af ​​stammen, der når 40 meter, giver mulighed for at dække store områder af lokalerne, hvilket øger brugernes variabilitet betydeligt.

originalitet

Originalitet af design. Det gør det muligt at skabe lofter med usædvanlig lindring, hvilket giver komfort og hygge til huset.

Anvendelsen af ​​bambus til beklædning af loftet

Der er flere typer af design til loft trimning ved hjælp af denne plante.

 • Vægtak
 • Lofter fra faste kufferter;
 • Bambuspaneler til lofter;

Solid Barrel lofter

Brugen af ​​faste trunker - den mest almindelige mulighed for at skabe et loft på bambus.

Denne metode består i montering af bambusstængler med den ønskede diameter og længde. Stængerne er indstillet på stænger af naturlige materialer. Du kan klæbe stænglerne sammen for at få en tæt overflade eller arrangere dem i en vis afstand fra hinanden. Brugen af ​​en bambusstamme i en todelt loftkonstruktion ser meget harmonisk ud.

Ved parallel dekoration ved brug af lange bambusstængler er det bedre at vælge tykkere kufferter for at undgå at falde, eller at skabe yderligere punkter af støtte i form af vinkelret trægulve.

Bambus loftspaneler

Grundlaget for denne metode til at skabe et loft på bambus er plader fremstillet af ekstruderet stamme.

Plader kan fastgøres til træflader eller limes til den gamle bund af loftet.

Som det er tilfældet med brug af stængler, afhængigt af længden af ​​pladerne, er det nødvendigt at vælge deres stivhed for at undgå sagging og deformation af strukturerne.

Vævede loftpaneler

I lighed med den tidligere type bambusloft er brugen af ​​plader baseret på plexus af tynde bambusplader.

Dimensionerne af pladerne eller mellemrummene mellem lamellerne vælges individuelt afhængigt af dit ønske.

Alle tre typer af design kan bruges sammen, hvilket i høj grad øger mulighederne for dekoration.

Billeder af bambuslofter viser klart variationen i delingen af ​​materialetyper.

Lad os opsummere

Bambusloftet er en ideel øko-indretning til ethvert værelse, det være sig bolig eller kommercielt, så du kan løse en række udsmykningsopgaver. Bambus er harmonisk kombineret med forskellige materialer, både naturlige og kunstige. Bambusloft er den eneste løsning på loftproblemet.

Skypro beskæftiger sig med dekoration af loftkonstruktioner ved hjælp af materialer fra bambus i Moskva og regionen.

Allerede er det dig, der kan blive den stolte ejer af et bambusloft!

Væg og loft bambus paneler - friskheden af ​​træet i dit værelse

Efter arbejde og bevægelse i en støjende by fuld af biler, vil jeg slappe af i stilhed og trække vejret i luften. Denne mulighed giver naturlige efterbehandling materialer. Ledende blandt dem er bambus paneler. Store rektangulære lærred designet til vægge. Loftsplader er firkantede. Denne division er betinget.

Bambus - græs af kornfamilien

Væg dekoration med bambus paneler

Vadik kom igen til mig med spørgsmål. Han var interesseret i materialet til væggene og loftet, hvilket vil skabe en atmosfære af komplet hvile til kropp og sjæl - afslapning. Jeg tøvede ikke med at ringe bambuspanelerne. Dette er det mest miljøvenlige og naturlige efterbehandling materiale. De er tilgængelige til vægge og lofter. Bruges til fragmentarisk udsmykning af møbler.

Bambus vokser op til 40 meter højt over mange sorter af træer. Faktisk er det et flerårigt græs, mere præcist en plante af familien af ​​korn. Det er svært at forestille sig, men bambuskammers struktur er det samme som hvede og rug, kun skalaerne er noget anderledes.

Interiøret anvender kun nogle få arter af 1200 sorter af fantastiske urter. Miniaturearter anvendes som indendørs planter. Gigantiske kufferter er omarbejdet til dekoration, der er lavet vægge i sydlige lande, og der laves tage. Gamle civilisationer lavede deres første akvedukt fra en hul bambusstamme, der er resistent over for vand.

Paneler naturlig bambus til vægge

Indvendig væg dekoration med bambus paneler

Af alle færdige materialer til vægge er bambusplader det reneste. De tillader væggene at trække vejret og rense luften i rummet. Der er paneler fremstillet på forskellige måder:

 • kurvepaneler til vægge og lofter;
 • fra ekstruderet bambusfiner;
 • 3D plader.

Et tyndt øverste lag fjernes fra bagagerummet med striber. Han går til fremstilling af de to første typer af materialer til væggene. Resten er knust eller dispergeret i fibre. Fra det får mange forskellige produkter, herunder 3D paneler, stoffer, tråde.

Bambuspaneler i køkkenets indre

Den mest populære blandt forbrugerne modtog bambuspaneler. De er lavet af håndvævede bånd og er meget udbredt i interiøret, facadebeklædning og møbelproduktion.

Grundlaget for bambus klud vævet med hånden. Forskellige mønstre er skabt af alternerende finérstrimler fra forsiden og indersiden, ved hjælp af nuancer af græs. Resultatet er en måtter med et dobbeltsidet mønster. Herefter tilsættes vegetabilsk lim, og arkene passerer gennem pressen. Flerlags tøj limes sammen. Efter lakering er bambusplader med unikke mønstre klar.

Dekorerer loftet med bambusplader

Bambus vægpaneler

Firkantede plader med en side på 60 cm er lavet til loftet. De limes direkte på loftet. Efterbehandlingstrinene er enkle, og reparationer er lette at gøre med dine egne hænder efter enkle regler:

 1. Overfladen af ​​loftet og væggene skal være fladt. Store dråber er justeret med gips. Endelig udjævning gjort kittet. Adhæsion og overfladestyrke vil blive forstærket af en primer.
 2. Revider bambuspanelerne og fastgør ansigtet. Tilbage lidt let sandpapir for at grove det.
 3. Påfør speciel lim eller flydende negle med tynde zigzags og tryk panelet mod loftet.

Vadik har allerede mestret tilpasningen af ​​overfladen med forskellige blandinger og forberedt loftet selv. Så besluttede vi at forenkle vores arbejde og flyttede markeringen fra den skitse, vi lavede til at beregne materialet til loftet. En af mine venner udviklede en sofistikeret kombination af bambusfliser.

Mellemplanet blev bestemt af skæringspunktet mellem diagonalerne. Startet med centralpanelet. Det skal være vinklet til væggene. Påvirkende flydende negle lagde de pressede matkanter præcist på linjen. Det er nødvendigt at trykke straks over hele overfladen. De bad om hjælp fra deres hustruer, da der var få fire hænder selv med udstrakte fingre.

Ekstreme paneler blev skåret med stor skræddersyende saks. Derefter limes et specielt reb af bambusfibre langs leddene. Du kan bruge dekorative strimler designet til dette. Til sidst anvendte jeg et lag vandbaseret lak fra sprøjtepistolen, hvilket gav loftet en gylden nuance.

Presset bambus og finer efterbehandling materiale

Klippede strimler fra bagagerummets overflade bruges også til at skabe paneler og tapet fra presset bambus. Fineer er skåret i lige planke og presset. Stol derefter på stoffet. Panelerne er firkantede med sider på 90 og 180 cm. Bredden af ​​lamellerne er hovedsagelig 50 mm.

Tapetet er tynd finer. Ved hjælp af forskellige nuancer af trunker, skaber du mønstrende mønstre. De skelnes af naturlig natur og originalitet.

Paneler, universelle til enhver stil i et interiør, 3D paneler fra en bambus

Bambuspaneler til køkkenet

3D bambus vægpaneler er lavet af jord bambus med tilsætning af cellulosefibre og rier. Homogen blanding presses i figurer. Resultatet er et tredimensionelt mønster på forsiden. Det er belagt med vandbaserede maling.

Ligesom alle bambus efterbehandling materialer, 3D paneler:

 • har høj dampgennemtrængelighed
 • fugt resistente;
 • miljøvenlige, kun naturlige ingredienser;
 • let at anvende
 • holdbar;
 • afstød støv og vask let
 • kombineret med moderne interiør stilarter.

3D-paneler kan males i enhver farve. Lav nuancer med en struktureret overflade. Dette sker ved en sprøjtestråle i en spids vinkel på overfladen, rullerne og en børste. I det indre af overfladen slippe helt og fragmentarisk ud. Bambuspaneler kan let kombineres med andre materialer.

En af mine venner lavede et værelse til afslapning.

Installation af bambuspaneler selv

At gøre Vadik til at gøre det selv betyder at involvere mig, en professionel bygherre, som konsulent og som hjælpearbejder.

Jeg beskrev loftet ovenfor. Vi lavede væggene os selv uden at tiltrække kvinder. Brugte ekstruderede plader til afslutning af bunden. Øverst på toppen indsatte tre lag paneler. Langs overgangslinjen installerede de en støbning fra et enkelt stykke bambus skåret langs bagagerummet.

Yderligere design min ven var engageret i sig selv. Da jeg gennem tiden kom til ham, blev jeg glædeligt overrasket. På vinduerne i de romerske gardiner af en tynd mat. Møbler med facader dekoreret med bambusplader. Kurvstoler. Værelset virkelig afslappet krop og sjæl.

Vadik på dette tidspunkt panelerede de ydre vægge på terrassen i 7 lag. Fugtbestandigt materiale virker perfekt som en facadebeklædning. Kun på sydsiden, hvor solen hele tiden skinner, er det tilrådeligt ikke at indstille - udbrænde