Sådan isoleres loftet på badet

Et velisoleret saunaloft er 50% af dets fremragende funktion. Derfor bør særlig opmærksomhed i badets opførelse betales til loftets isolering. Desuden stiger den varme luft altid, og gennem et dårligt isoleret loft kommer det ud af badet. Dette vil være et alvorligt problem for damprummets normale funktion. Loftets design har direkte indflydelse på effektiviteten af ​​dets isolering. I denne artikel vil vi se på flere måder at ordentligt isolere loftet på badet med egne hænder.

Loftet i badet uden loftet

Hvis dit bad er indbygget i rummet, så er det naturligvis blottet for et loft. Loftet i et sådant bad består af et dampbarriere materiale, foringskort, bjælkebjælke, isoleringsmateriale, belægning.

Loftet på badet med et loft

Loftet saunaer med loftsrum har et andet design i modsætning til de indbyggede bade. Bord af bade med loftsrum er fugtet i cement, så påføres ler på dem med et lag på 2 cm, og træflis hældes i spalten. Det giver varmeisolering af saunaens loft. Hvis du tager andre materialer, skal dæklaget være mindst 20 cm, ellers vil der blive dannet kondens på loftet, hvilket vil medføre en hurtig fejl i systemet.

Loftsbjælker

Bjælker er det grundlæggende led i loftet i badet. De lægges, så de laver deres ender på badets vægge. Afstanden mellem bjælkerne afhænger af deres tykkelse. Monter bjælker på bjælkerne, som vil blive understøttet af rulleskærmen. De vil blive lagt lag af isolering, og loftet vil blive fastgjort til dem nedenunder.


Hvis badets vægge er mursten, skal bjælkens ender være hermetisk forseglet. Hvis du ikke gør det, risikerer du at få kondensat ved kontaktpunktet mellem strålen og murstenen, hvilket vil føre til deres tidlige svigt. Reparation koster meget mere end at forsegle bjælkerne. Nesten, hvor de er anbragt, skal være mindst 10 cm og gnides med cementmørtel indeni.

Til fremstilling af paneler rull kan bruge lav-grade træ. Efter at have lavet skjold, stable dem. Afstanden mellem bjælkerne og overlapningsskærmen må ikke overstige 1 cm.

Paneltype Loft

Denne version af loftet for et bad er nu det mest populære og bedste. Processen med at installere isolering og vandtætning sker allerede under badets installation, hvilket reducerer tidspunktet for samlingen i høj grad. Montering af panelloftet er opdelt i følgende trin:

 • installation af loftpaneler;
 • installation af dampspærre materiale
 • installation af isolering.

Isoleringsmateriale

Der er mange forskellige isoleringsmaterialer til badets loft:

 • mineraluld er lavet af kunstige fibre, er holdbar, brandhæmmende, hygroskopisk;
 • Ecowool er lavet af cellulose. Økologisk isolering kræver professionelt, specielt udstyr og dermed økonomiske omkostninger. Hvis du beslutter dig for at gøre dette, vil du få et miljøvenligt materiale med høj varmeisolering;
 • Penoizol - skum i flydende tilstand. Som i økologisk uld har du brug for professionelt, specielt udstyr. Fordel: når installationen fylder alt det tomme rum, lav pris;
 • polystyrenstivet skumplast. Fordel: Meget let materiale, derfor er det praktisk til installation og transport, let at skære, det er helt egnet til alle overflader.

Tips til isolerende badelofter

For at isolere loftet på badet, kan du bruge en række forskellige materialer. Det vigtigste er at gøre dette arbejde med den laveste pris for dit budget.
Den mest budgetmæssige mulighed er at varme med ler og halm:

 1. Fastgør skinnerne til bjælkerne ved hjælp af negle eller selvskærende skruer i en afstand på 25-30 cm.
 2. Hak halm, og bland det derefter med ler, i en andel på 2/3, hvis det er nødvendigt, kan du tilføje vand.
 3. Den resulterende blanding fordeles mellem bjælkerne til toppen af ​​deres niveau.
 4. Efter at blandingen tørrer, kan den vare en hel måned, det er nødvendigt at lukke de revner, der er kommet op.
 5. Monter krydsfiner, med folie fastgjort til den, til bjælkerne.

Du kan se, at der er mange muligheder for opvarmning af saunaens loft. Det vigtigste er at vælge højkvalitets isoleringsmateriale og følge alle monteringsregler, og det endelige resultat af arbejdet med isolering af loftet i badet afhænger af det.

Sådan isoleres loftet i badet: en guide til begynderebyggere

Alle ved, at varm luft stiger, og kold luft går ned.

Til badet spiller denne fysiske lov en negativ rolle, og derfor er det nødvendigt at rette op på dette problem ved at gøre badets loftisolering.

Således vil der være fremragende varmeisolering i badet. Opførelse af dette rekreative område bør udføres omhyggeligt. Du kan ikke gå glip af vigtige punkter, ellers bliver der flere og flere nye problemer, hvis løsning vil kræve yderligere investeringer. I denne artikel vil vi se på, hvordan man isolerer badets loft.

Et korrekt opvarmet bad vil holde varmen godt. For det russiske bad er ca. 90 ° C.

Bygningen af ​​loftet på badet

Designet af loftet på badet.

Den vigtigste og vigtigste forbindelse i loftet på hvert bad er en stråle. Den er lagt på en særlig måde for at støtte begge ender gik til væggen. Lægningsintervallet kan variere afhængigt af bjælkens tykkelse. Støtten til rulleskærme er typisk stænger udlagt i en række. Belastningen af ​​hvert isoleringslag overtages af disse skærme. Loftet selv er fastgjort til bunden af ​​stængerne. Murvægge tvinger hermetisk til at forsegle bjælker, ellers vil der komme kondens på grund af varm luft. Hvis du ignorerer denne kendsgerning, vil kondensatet skade skaderne. Derfor vil det være mere økonomisk og simpel løsning at forsegle bjælker på forhånd.

Andre materialer anvendes i hver etage:

 • bord;
 • mineraluld som isolering,
 • ankre;
 • kraniale bar;
 • loft arkivering;
 • damp og vandtætning;
 • rulle op skjold.

Hvilken slags materiale kan vi tage for at isolere badets loft? Hvordan kan jeg vælge det korrekt? Vi overvejer de mest almindelige og varmebestandige muligheder, da isoleringen af ​​badets loft er en vigtig proces, der giver dig mulighed for at få den maksimale effekt fra dette rekreative område.

Materialer til isolering af loftet på badet

Mineraluldslabkonstruktion.

Dette materiale består af forskellige kunstige fibre, såsom diabase, dolomit, basalt og kalksten. Vi forfølger målet om at lave et varmt loft i badet. I denne situation behøver henholdsvis et fremragende isolerende materiale. Det er et materiale, der består af klipper, der anses for at være den mest egnede til opvarmning af varmen. Mineraluld - et populært materiale til fremstilling af disse værker, kendt for sine fremragende egenskaber: det er slidstærkt, absorberer let fugt, stærkt ildfast.

Ecowool rotter ikke og brænder ikke, og giver samtidig høj varmeisolering

Et sådant materiale består af en række fine træfibre. For at bruge økould skal du have specielt udstyr og speciel viden. Dette kan medføre ulejligheden, især hvis du er ny til denne virksomhed. Ecowool er karakteriseret som et miljøvenligt materiale, der opbevarer varme godt og ikke er meget dyrt.

Det er bedre kendt som flydende skum. Hvis du er begrænset i økonomi, vil dette materiale være egnet, da det ikke er bemærkelsesværdigt for dets høje omkostninger, på trods af dets gode kvalitet. At bygge med det bliver meget økonomisk. Penoizol er kendt for sine lydisoleringsegenskaber. Det fylder tomt rum og forskellige vanskelige steder. Når tørring begynder, begynder penoizol ikke at stige eller udvide sig.

Forberedende arbejde inden isolering startes

Byggeri er et meget omhyggeligt spørgsmål, hvor du skal tænke gennem hvert trin ellers i fremtiden skal du investere flere penge i det.
Hvis der ikke er isolering, bliver trægulvene simpelthen våde og gradvist sammenbrud.
Det er nødvendigt at vise ansvar og forberede alt materiale på forhånd for at opbygge et fremragende bad. Termisk isolering er en vigtig del af næsten alle strukturer: døre, vinduer, lofter.

Isoleringsprocessen: interessante tips

For at isolere loftet på badet bruger vi varmeisolerende materiale i ruller. Denne rulle er skåret i halve, så bredden af ​​hver af dem var 600 mm. Det er nødvendigt at installere dem i en træramme næsten perfekt. Folieisolering udfører to funktioner på én gang: effektiv varmebeskyttelse og dampspærre. Og det vil også betydeligt reducere installationstiden. Dette materiale skal installeres mellem batten guides, og leddene er limet med aluminium tape. Det vil tjene til mere pålidelig varmeisolering. Takket være alt dette vil badet hurtigt opvarme og køle i lang tid. Få mennesker ved, hvordan man isolerer loftet på badet. Dette er en meget enkel proces, så det er nemt at gøre det selv.

Der er underarter af badet: med et loft og uden et loft

Varmeisolering bad uden loftsrum

Skemaisolering bade tag uden loftet.

Denne proces kan også gøres manuelt. Først skal du være opmærksom på trin-for-trin teknologi:

 1. Først skal du rette stængerne med en sektion på 5x5 cm hver. Det er nødvendigt at bygge videre på det faktum, at hvert trin svarer til isolationsmaterialets størrelse.
 2. Isolér overfladen ved hjælp af materialeplader.
 3. Vi lægger vores materiale mellem stængerne. Samlinger bedre lim aluminium tape.

Til varmeisolering af badets loft kan du bruge foliepapir, som du også kan installere med dine egne hænder. At varme loftet i badet er simpelt. Sekvensen er defineret som:

 1. Stænger er monteret på tværs.
 2. Folie overlapper hinanden.
 3. Ved hjælp af en speciel hæftemaskine, fastgør den til stængerne.
 4. Derefter limes sømme med tape.

Varmeisolering bad med loftsrum

Ordningen med isolering af tage med loftsrum.

Strukturen af ​​et sådant bad er lidt anderledes. Metoden til isolering af loftet for et sådant bad afsluttes i overensstemmelse med følgende punkter:

 1. Det er nødvendigt at belægge loftpladerne med ler. Laget skal være så tykt som muligt.
 2. Det er bedre at udfylde alle revner med træflis. Men før det er du nødt til at fugte dem med en cementopløsning. Dybden skal være ca. 20 cm.
 3. Gulv bør falde i søvn i 2 eller endda 3 lag.

Dette antal lag forhindrer dannelsen af ​​unødvendigt kondensat. En træchip kan erstattes af et andet isolerende materiale, f.eks. Halm. Efter arbejde med ler skal det vente næsten en måned, indtil det tørrer. Denne tidsperiode er helt afhængig af omgivelsestemperaturen, da varme bidrager til tørringen.

Opvarmning af badets loft er ikke så svært arbejde, at du kan gøre med dine egne hænder. Men på trods af at det ikke er svært, skal du være opmærksom. Det ville være bedre at rådføre sig med eksperter eller andre kyndige mennesker, før der startes konstruktion. Hvis du nærmer dig denne opgave med fuldt ansvar, får du det ønskede resultat, som vil glæde øjet igen og igen.

Sådan isoleres loftet i badet?

Gennemførelse af badprocedurer heler og styrker hele kroppen. Fans af denne handling foretrækker at få deres eget bad på stedet. Badehuset skal ligesom alle andre strukturer opvarmes på væggene, loftet og gulvet. Da den opvarmede luft stiger til loftet, er isoleringen af ​​loftet og loftet nødvendigt. Det vil tillade at holde behagelig varme indendørs.

Hvorfor gør det

De største rum i det russiske bad er dampbadet og omklædningsrummet. I dampbadet opretholdes et højt niveau af temperatur og damp. Opvarmet fugtig luft har tendens til at undslippe gennem huller i loftet og væggene. Det er umuligt at lave et lufttæt dampbad ud af træ. En stor varmeudslip forekommer gennem loftet, da varm luft stiger. For at reducere udstrømningen af ​​varme, installer isolering. Varmeisolerende materiale fungerer som en barriere og beskytter dampbadet mod hurtig afkøling. Termisk isolering af dampbadet vil reducere varmetab.

Det er muligt at varme loftet fra loftet eller fra bunden. Teknologien for varmeisoleringsværker omfatter enheden af ​​en flerlagsstruktur. Resultatet af højkvalitetsisolering af loftet vil være en reduktion af omkostningerne ved opvarmning og en forøgelse af den tid, der kræves for at opretholde behagelig varme i rummet.

Typer af loft strukturer

Bad kan bygges uden eller loftsrum. Tilstedeværelsen af ​​et loft er afhængig af typen af ​​tag. Fladt tag indebærer ikke konstruktion af et loftsrum. Hvis taget er pitchet, kan du arrangere en kold loftsrum eller loft på anden sal. Til loftet tagtype er der brug for kraftige bjælker. For et bad udføres korrekt isolering uden for loftet.

Ifølge anordningens metode er loftsstrukturer:

Påfyldningsloftet er beklædt med trimmede eller tunge og spalteplader i bunden af ​​loftbjælkerne. I dette tilfælde fordeles belastningen på bærerbjælkerne. Om installationen af ​​ekstra drejning er nødvendig, afhænger vægten af ​​træpladerne med hvilke lofterne er syet. Korrekt monterede brædder kan efterlades som efterbehandling. Arkivering udføres inde i badeværelset.

Den positive side af loftet fra indersiden:

 • høj styrke;
 • egnet til forskellige områder af rummet;
 • arrangement af et penthouse er muligt;
 • loftet rum forbliver funktionelt.

Paneltak er et sæt dele lavet af paneler eller paneler. Hvert panel er udstyret med et varmeisoleringslag. På loftet bjælker fastgjort ramme af kasser. Derefter beskytter skjoldene hele rummet i rummet. Den fugtighedsbestandige tætning lægges i leddene. I dampbadet forsegles sømme meget forsigtigt.

Gulvlofter kan arrangeres, hvis badehusets bredde ikke overstiger 2,6 meter, da loftet ligger på væggene. Installation er enkel - tykke brædder lægges oven på lejevægge. Med gulvlofter kan loftet ikke bruges til opbevaring af tunge og store genstande, da designet ikke tåler meget vægt. Gulvbelægning betragtes som den billigste type loftkonstruktion.

Valg af materiale

Badet er et specifikt rum, hvor et højt niveau af temperatur fører til øget brandfare. Alle byggematerialer kræver streng overholdelse af brandsikkerhed. Træstrukturer behandles af brandbeskyttelsesforbindelser.

Til varmeapparatet pålægger også øgede krav:

 • Brandsikkerhed. Isolering bør ikke opretholde brænding.
 • Økologisk renhed. Isolering bør ikke indeholde giftige stoffer.
 • Vandmodstand. Høj luftfugtighed fører til ødelæggelse af byggematerialer.
 • Biopersistens. I isolationen bør ikke udvikle svampe, bosætte gnavere og insekter.
 • Beskyttelsesfunktioner. Varmeisolatoren skal ikke passere kold luft fra loftet i dampbadet. Isolering er en barriere for varme, holder den inde.

Til isolerende bade fra loftet anvendes varmeisolatorer i form af plader, ruller og løs materiale.

hovedparten

Til bulkisolering omfatter:

 • vermiculit;
 • polyurethanskum;
 • luftbeton.

Deres brug er effektiv, for under installationen er der ingen led, som kan blive koldbroer og reducere isolerende funktioner. Roller producerer mineraluld og polyethylenskum. Materialer i form af plader til badfaciliteter benyttes ikke ofte - det er skum og penopleks.

Udvidet ler er en porøs bagt ler af forskellige fraktioner.

Til saunabygninger betragtes det som en ideel isolering, da den udviser følgende egenskaber:

 • høj styrke sikrer lang levetid
 • ikke brandfarlig, modstandsdygtig overfor høje temperaturer;
 • det er et miljøvenligt naturligt råmateriale;
 • det er bekvemt at fylde, ikke støv, behøver ikke forberedende forberedelser;
 • det starter ikke gnavere, ikke støber, påvirkes ikke af svampen;
 • Dette er et overkommeligt billigt materiale.

Et stort antal positive kvaliteter af ekspanderet ler eliminerer ikke de mangler, der skal tages i betragtning under installationen. Sammenlignet med kunstige varmeisolatorer har ekspanderet ler 2 gange højere ydeevne for termisk ledningsevne. Denne kendsgerning tages i betragtning, og laget på 25-35 cm er dækket af claydite, hvilket gør det muligt at opnå en god varmebesparende effekt.

Lejgranulerne selv er lette, men tykkelsen af ​​backfilllaget er tung.

For at modstå betydelig vægt har vi brug for kraftige loftsbjælker og stærke hæmmende lofter. Ved bygning beregnes det på forhånd.

Det næste træk ved claydite er vandmodtagelighed. Under sintring på granuler af claydite dannes en glasagtig film. Dette reducerer vandabsorptionskapaciteten af ​​det naturlige materiale. Men stadig for en varmeisolator er fugtabsorptionshastigheden på 10-20% ret høj. For at undgå akkumulering af fugt i materialet, hvorved vægten øges, påføres vandtætning. Ved overholdelse af alle driftsbetingelser vil opvarmning ved udvidet ler blive sikkert og holdbart.

Opvarmning af savsmuld - den sædvanlige måde at varmeisolere badelofter på, som er relevant i vores tid. Savsmuld er et økologisk naturligt naturmateriale som følge af træforarbejdning. Dette er den billigste og mest overkommelige måde at isolere loftet fra loftet på.

Savsmuld har negative egenskaber:

 • effektiviteten af ​​termisk isolering afhænger af tykkelsen og tykkelsen af ​​laget af savsmuld;
 • høj grad af brandbarhed og brandbarhed;
 • højt fugtabsorptionsniveau
 • mus kan lukke op;
 • savsmuld kræver arbejdskrævende forberedelse og yderligere materialer.

For at reducere de brændbare og hygroskopiske kvaliteter er rent savsmuld ikke lagt på loftet, men blandet med cement og opstillet en flerlags konstruktion. Bunden er udjævnet med ler, og våd savsmuld blandet med cement og kalk er placeret næste. For at forhindre, at det foregående lag knækker ved tørring, kan du dække hele med jord. Således viser det sig "åndbar" isolering, resistent over for vand og ild.

Moderne isolering til bad - økologi. Den består af cellulosefibre med kemiske additiver, der forbedrer materialets egenskaber.

Opvarmende ecowool bade berettiget, fordi det har mange positive aspekter:

 • brandhæmmende tilsætningsstoffer gør det ikke-brandfarligt;
 • økologisk renhed på grund af den naturlige sammensætning
 • Termisk isolering er sammenlignelig med kunstig isolering;
 • Borsyre i økologi tillader ikke gnavere at vokse og mikroorganismer formeres;
 • lav vægt giver dig mulighed for at anvende et lag af enhver tykkelse;
 • i tilfælde af befugtning efter tørring bevarer dets isolerende egenskaber på samme niveau;
 • lang levetid.

Ved brug af ecowool er god ventilation af loftet nødvendigt. Dette er nødvendigt for at reducere fugtindholdet i isoleringen, da fugtabsorptionsniveauet kan være op til 20%. Ecowool kan påføres vådt og tørt.

Bedre isolering med mindre tykkelse giver en våd metode ved hjælp af sprøjteudstyr. Dette kan være en begrænsning ved anvendelse af økologisk uld.

Vermiculit består af glimmerråmateriale, eksfolieret ved en temperatur på 900 grader. Ifølge dets egenskaber ligner vermikulit ekspanderet ler. Det er brandsikkert, pålideligt, letvægts, biostabilt, miljøvenligt. Men niveauet af dets varmeisolering er højere og kan sammenlignes med mineralulden. Vermiculit absorberer let vand og fordamper damp, når det ventileres uden at miste dets egenskaber.

Polyurethanskum bruges sjældent som badvarmer på grund af dets høje omkostninger. Men denne varmelegeme er pengene værd, fordi den ikke har negative driftsegenskaber. Det er en flydende plast sprøjtet med en speciel enhed. Det monolitiske og hermetiske lag er oprettet. Polyurethanskum har den laveste termiske ledningsevne, det er ikke udsat for ild og vand. Begrænser brugen af ​​polyurethanskum til høj pris ved at tiltrække tredjepartsorganisationer til installation.

ruller

Valset mineraluld er en udbredt fiberisolering, der bruges til at isolere forskellige strukturer. Sammensætningen varierer afhængigt af typen af ​​mineraluld. Glasuld er lavet af glaslegering. Råmaterialer til stenuld er mineraler af sten.

En begrænsning af brugen af ​​glasuld er installationens vanskelighed. En type kamnevaty - basaltuld, opvarmes ofte uafhængigt. For et dampbad er det værd at vælge en indstilling med folie limet på den ene side af rullen.

Blandt fordelene ved at bruge badet er:

 • uld brænder ikke, men smelter, når der opstår en ild;
 • høj varmeisolering
 • lav vægt lægger ikke loftet op
 • Det er praktisk at varme mineralulden på grund af sin blødhed og elasticitet, det kan lægges på en ujævn base;
 • Der er ikke næringsmedium til mus og insekter i bomuldsuld.

Den største ulempe ved mineraluld er hygroskopicitet - fugtabsorption kan være op til 40%. Da bademiljøet er fugtigt, bliver lægning af højkvalitets vandisolering og dampbeskyttelse en nødvendighed. Tvivlsom og miljømæssig kvalitet af basaltuld. At forbinde fibrene i produktionen af ​​kemiske stoffer, der er skadelige for menneskers sundhed.

Som dampspærre og for at øge badets opvarmning anvendes reflekterende folieruller af skummet polypropylen eller polyethylen. Materialet har vist sig på den gode side, fordi den har lav vægt, vandafvisende egenskaber og lav varmekonduktivitetskoefficient. Det betragtes som et miljøvenligt materiale, der er modstandsdygtigt over for UV-lys og kemiske opløsningsmidler. Når brænding bryder op i vand, udsender kuldioxid. Polypropylen er modstandsdygtig over for temperaturer op til 200 grader, polyethylenskum - op til 120 grader.

plader

Effektiv billig komfurisolering - skumplastik, den anvendes ikke til badbygninger, fordi temperaturen stiger over 70 grader, deformerer og smelter materialet for at producere ætsende giftig røg.

For at erstatte skummet kommer Penoplex-ekstruderet polystyrenskum. Det har fremragende varmeisoleringsdata og hydrofobe kvaliteter. Lette vægt og størrelse på pladerne 60 * 120 cm giver dig mulighed for hurtigt at varme loftet. Materialeplader må ikke komme i kontakt med det varme rør. Det er også modtageligt for destruktion under påvirkning af ultraviolet. Ulempen ved penoplex er dens lave miljøvenlighed, derfor er brugen af ​​loftet for isolering i badet en kontroversiel beslutning.

Plader kan fremstilles mineraluld. Det bevarer alle rulleversionens egenskaber, den eneste forskel er i stivhed.

Dampbarriere og vandtætning

Behovet for at arrangere damp og vandtætning afhænger af typen af ​​varmeisolator. Installation af beskyttende lag er nødvendig for mineraluld, økologi, udvidet ler, savsmuld. Der er en specifik regel for placeringen af ​​lag. Det første lag er lagt dampspærre, så isolering. Toppen er lukket med vandtætning med en ventilationsafstand på 2-5 cm.

Et højt fugtindhold i badet indebærer lægning af højkvalitets dampspærre. Det udfører to funktioner på én gang - det beskytter dig mod indånding af damp fra rummet til hydrofob isolering. Barrieren tillader ikke, at fugt absorberes i varmeisoleringen, øger vægten og forringer termisk ledningsevne. Dampbeskyttelse tillader ikke, at fugt trænger ind i loftsrummet, hvilket forårsager kondensdannelse på trækonstruktioner.

Dampbarriere kan installeres fra loftet eller indeni. I tilfælde af intern beskyttelse er dampspærrematerialet fastgjort mellem det hårde loftbeklædning og det ydre trim. Ekstern dampspærre spredes over loftet og bjælkerne.

Hovedopgaven under installationen er at skabe det mest hermetiske dampspærrelag.

Følgende dampbarrierematerialer anvendes:

 • 2-3 cm tykt ler;
 • asfalt;
 • proolifenny pap;
 • vokspapir;
 • tagdækning;
 • dampbarriere membran;
 • Kraft papir folie base;
 • glasfolie folie;
 • folie baseret på lavsan.

Vandtætning er nødvendig, så fugt fra siden af ​​en kold loftsovn ikke kommer ind i isoleringen. Vand kan danne sig som følge af kondens, hvis loftet ikke er tilstrækkeligt ventileret. Taglækage kan også forekomme. Det øverste lag af vandtætning beskytter isoleringen mod at blive våd.

Til vandtætning gælder en film af tykt polyethylen, tagmateriale eller moderne vandtætningsfilm.

Walkthrough

I overensstemmelse med den anvendte type isolering og typen af ​​loftkonstruktion er metoderne til montering af isolering forskellige. Valget af loftets opbygning afhænger af badets størrelse, budgettet, antallet af "arbejdere", typen af ​​isolering.

Gulvbelægningskonstruktion er egnet til små badbygninger. Dette er en praktisk og billig metode. Loftet er lagt på væggene. Et sådant loft kan være med et loft, men oftere er det lavet uden et loft. Gulvene kan være tømmer med riller eller almindelig ubearbejdet, men veludstyrede plader med en tykkelse på mere end 4,5 cm.

Rullisolatorer passer godt til gulvlofter.

Ved brug af mineraluld vil isolationen se sådan ud:

 • En dampspærre spredes over trægulve. En god løsning ville være at bruge folieret polyethylenskum eller polypropylen. Det vil give yderligere isolerende egenskaber til det isolerende lag. Leddene er stramt fast.
 • Mineraluld er lagt på toppen i en rulle. Hvis der er installeret basaltuld, som har folie på den ene side, kan du undgå at lægge en dampspærrefilm. Ved anvendelse af polypropylen kan tykkelsen af ​​mineraluldlaget reduceres med 20%.
 • Derefter er mineraluld dækket af vandtætningsmateriale.
 • I slutningen ligger det hårde bordgulv.

For gulvloft må der ikke anvendes tunge isoleringsmaterialer, såsom ekspanderet ler. Det er nødvendigt, at det isolerende lag var lille, mindre end 15 cm. Hvis laget overskrider vægens højde, er det nødvendigt at konstruere en beskyttende kanal over væggen og udvide hele konstruktionen.

Du kan også bruge den traditionelle måde - at opvarme loftet med en opilcocement-blanding. Til forberedelsen tages en spand tør savsmuld og en halv liter cement. Denne blanding omrøres, gradvist tilsættes vand i små portioner. Resultatet skal være en fugtig, homogen, løs blanding.

Gradvist dække dette materiale hele overfladedykkelsen på 10 cm, godt tampet. Efter tørring dannes en monolitisk struktur. Hvis der opstår revner på grund af ujævnt fordampning af væsken, smøres de med flydende ler. På toppen kan du ikke lægge vandtætning, og bunden skal lægges dampspærre lag.

Bygningen af ​​loftet under loftet kan laves med hånden uden hjælp. I dette tilfælde er træbjælker placeret på væggene. Robuste bjælkelofter kan danne grundlag for loftet med loftet. Loftet hæmmes til bundens nederste side, og den øverste side bliver et loftsgulv. Mellem bjælkerne passer isolering.

Som varmeisolator kan du bruge alle typer bulkisolering, mineraluldsruller og -plader.

Hvis der vælges opladningsmaterialer, udføres installationsarbejdet i denne rækkefølge:

 • På bunden af ​​bjælkerne er pakket billigt tømmer.
 • På bunden af ​​de ru plader ruller filmdampspærren, der fastgør en træplade.
 • Efter beskyttelse mod damp er loftet trimmet med klapbræt, installeret med et hul på 2 cm.
 • På siden af ​​loftet opnås overflade, divideret med bjælker af overlapning. I denne kasse hældte isolering krævede tykkelse. Hvis en varmelegeme opvarmes i hulrummet på loftet, skal de være dækket op. Varmeisolatorlaget skal være 2-4 cm under bjælken. Dette er et naturligt ventilationsgab.
 • Loftet gulve er lagt på bjælker af brædder eller brædder. Hvis udvidet ler anvendes til isolering, er der brug for en vandtætning under gulvet.

Mineraluld i ruller og plader er monteret i henhold til følgende algoritme:

 • Vinkelret på bjælkerne fastgør laths dampspærret fra siden af ​​rummet.
 • Derefter installeres loftet trim. Anvendt foring, kantede plader eller rillet træplanker.
 • Mineraluld er placeret i et mellemrum mellem gulvbjælkerne. Når størrelsen af ​​rullen eller pladen ikke svarer til bredden mellem bjælkerne, skal bunden bygges til rack eller netvalg. Hvis uldens tykkelse er større end strålen, er det nødvendigt at øge træpladerne til den manglende højde. Du kan klare den manglende højde på en alternativ måde - et mindre lag af bomuldsuld kan kompenseres ved at lægge penoplexet i øverste niveau.
 • På toppen af ​​bjælkerne overlappes ethvert vandtætningsmateriale lægges.
 • På vandtætningen spikrede ru plader, der tjener som et gulv til et loft.

Vi opvarmer badets loft korrekt

Hvis du beslutter dig for at bygge et bad alene, skal du grundigt forsøge at få denne struktur til at udføre sine funktioner som det skal. Badet vil kræve mange ting, der ikke behøver et boligbyggeri. I dag vil vi tale om, hvordan man skal opvarme badets loft indvendigt og udad, så du virkelig nyder resultatet af arbejdet.

Behovet for arbejde

I det klassiske russiske bad skal alle overflader være velisolerede, ellers vil strukturen være uegnet. Det samme gælder loftet. Hvis du ikke leverer højkvalitets termisk isolering, vil fysisk damp ifølge den fysiske lovgivning strømme opad, afkøle der og lægge sig på overfladen i form af kondensat. Under badprocedurer vil dette koldt vand dryppe ned på dig, og det er ikke den mest behagelige følelse.

Korrekt isoleret loft giver dit bad et fremragende klima.

Derudover vil venteværelset altid være koldt og fugtigt. Resultatet er en form og skimmel på overfladerne.

Hvis loftisoleringen udføres kvalitativt, så:

 • den tid der er nødvendig for at opvarme rummet reduceres væsentligt;
 • brændstof er reddet (træ);
 • varme og damp varer længere
 • levetiden for et sådant loft, hvilket betyder hele badet, stiger.

Du skal korrekt planlægge og udføre alt arbejde på vejrtrækning for at sikre et stabilt indre mikroklima, samt at forbedre rummets æstetiske og operationelle kvaliteter.

Egnede materialer

Til isolering af loftet anvendes materialer af følgende typer:

Når du vælger et materiale, skal du være opmærksom på, hvad loftkonstruktionen er lavet af og hvilken grad af slid det har. Disse data er grundlaget for, hvad der skal være sammensætningen af ​​det isolerende "loft", og hvad du skal vælge installationsteknologi.

Lad os se på mulighederne for varmeisoleringsmaterialer, der anvendes til varmeisolering.

 1. Ofte bruges klassisk mineraluld. Mellem sine basaltfibre er der et væld af luftfyldte hulrum, der bevarer varme. Ulemperne er det faktum, at mineraluld mister sine isolerende egenskaber, når de er våde. Det er derfor meget vigtigt, at taget er perfekt beskyttet mod lækage. Til dette anbringes der om nødvendigt et vandtætningslag oven på isoleringen, hvilket efterlader et mellemrum mellem dem. Mineraluld
 2. Ofte på loftet på badet stack moderne materiale - skum eller skummet super-let polypropylen. Dette materiale, lamineret med folie, var specielt designet til isolering af bad, sauna og andre rum til sådanne formål. Det varmer ikke kun: dets folieoverflade, som et spejl, afspejler strømmen af ​​termisk energi, hvilket forkorter varmetiden for rummet flere gange. Penotherm isolering
 3. Udvidet ler anvendes traditionelt i store badstrukturer. Det ekspanderede lerlag, der kræves til varmeisolering, er 30 cm. Selvom selve materialet er ret let, øger mængden signifikant vægten af ​​loftstrukturen. På grund af porøsitet er claydite, som mineraluld, modtagelig for fugt, så du skal også være vandtæt. Isolering med udvidet ler
 4. Ler har længe været vant til at isolere bade, herunder lofter. Det første element i denne varmeisolering er et to-centimeter lag af krøllet ler. Det kan erstattes med en blanding af tørv og chernozem, chips, blanding af savsmuld, ler og sand hældt med cementmørtel. Et tæppe af tørre blade eller savsmuld lægges over et sådant lag, hvorefter et lag tør jord er lagt på 15 cm. Tørre blade bruges ofte til varmeisolering.
 5. Polyfoam - måske det mest almindelige materiale til varmeisolering af enhver overflade. Det er meget let, både i vægt og i arbejde. Fremragende varmeopbevaring og modstandsdygtig over for fugt. Men han har sine ulemper. For det første henviser skummet til brændbare materialer. For det andet frigives det, når det opvarmes, giftige stoffer.
 6. Voksende luftbeton - en nyhed blandt de varmeisolerende materialer. Det er ikke brandfarligt, har fremragende isolerende egenskaber og lægger ikke loftet op.

Detaljer om udendørsisolering

En sådan isolering kan kun kaldes eksternt betinget, da isoleringen er placeret inde på loftet. Denne løsning løser optimalt problemet med varmetab. I dette tilfælde udsættes de materialer, der udgør isolationssystemet, ikke for de aggressive virkninger af damp og varm luft, og faren for kondensering på loftoverfladen og mellem lagene i varmeisoleringssystemet elimineres.

Ekstern isolering af loftet på badet udføres fra loftet

Inden du går videre til isolering af loftet udenfor, skal du grundigt rengøre gulvet på loftet fra snavs og snavs. Undersøg loftkonstruktionen for skader, reparér om nødvendigt og udskift beskadigede dele.

Sørg for at behandle overfladen af ​​basen med en primer og en antiseptisk (om nødvendigt - med mastik) for at beskytte dem mod virkningerne af svampe, skimmel og skadelige insekter.

Der er flere måder at isolere badeloftet på.

Våd måde

Gulvet på loftet, som er ydersiden af ​​loftet, forbereder og fyldes med den såkaldte varme blanding. Du kan købe det i færdig form i specialbutikker eller tilberede det selv. De komponenter, der udgør denne blanding, giver høj varmeisoleringsegenskaber:

 • udvidet ler;
 • skum crumb;
 • træaffald - savsmuld, flis, spåner;
 • slagge.

Start installationen af ​​isolering med forarbejdningsområderne af krydset. Disse er pedimenter, trussystem, skorsten. Når blandingen hærder, dække den med et vandtæt materiale - mastik, speciel væske, filmcoating.

Hvis du bruger membranark, skal du sørge for at beskytte dem mod mekanisk skade.

Vær opmærksom! Det anbefales ikke at bruge polyethylenfilm som et middel til beskyttelse. Polyethylen er pålidelig for at beskytte isoleringen mod fugt udefra, men tillader ikke fugt at fordampe indefra.

Et sådant arbejde er meget nemt at gøre alene, det er dets fordel. Ulemperne er det faktum, at det er meget vanskeligt at reparere gulve til demontering, hvis det er nødvendigt.

Tør måde

Denne mulighed anses for at være den nemmeste. Du skal blot fylde overfladen på loftet med alle bulkmaterialer: slagge, vermikulit, udvidet ler, træaffald. Brug af træaffald indebærer, at du skal grundigt behandle skorstensforbindelsesområderne med materialer, der er modstandsdygtige over for fugt.

Sav og ekspanderet ler kan hældes direkte på bunden af ​​gulvet eller mellem lagene, der tidligere var lagt på overfladen. Lags er nødvendige for at gøre det lettere at senere planlægge lægningen af ​​plademateriale oven på toppen, hvis du planlægger at lægge det.

 1. Fordelene ved denne metode i sin enkelhed, lav pris og genanvendeligt materiale. Hvis savsmuld undergår under drift, kan du fylde den udvidede ler eller andre "løs".
 2. Ulemper: Fyldning af materialet kan kræves meget ofte. Derudover skal du forsøge at rydde området til den ønskede tilstand, når reparationer er påkrævet.

Ved hjælp af denne metode kan du isolere badebluset med mineraluld i plader eller ruller. Hvis du bruger glasuld til isolering, så overvej at du skal forsyne dig med personlige værnemidler: handsker, overall, briller og åndedrætsværn eller maske. Derudover kan mineralulden stå åben, og glasulden skal lukkes.

Blandet version

Ved at kombinere tør og våd installationsteknik med isolering vil du udvide mulighederne for at bruge byggematerialer betydeligt.

Juster overfladen på forhånd, dækker den med mineraluld eller dækker den med ekspanderet ler. Ovenfor laves en fugtsikker kobler. Det kan også monteres på et blødt eller løst opvarmningsmateriale.

Når du bruger dette materiale, må du ikke spare på forstærkning, selvom du ikke planlægger at bruge loftet senere.

Moderne teknologi

Grundlæggende nye materialer anvendes i moderne konstruktionsteknologier:

 • ecowool;
 • sprøjtning af polyurethanskum;
 • keramisk isolering;
 • polymerisolering.

Eksperter mener, at de to sidste materialer ikke er effektive nok.

Isolatorer i flydende form kan være meget krævende under opbevaringsforhold. Hvis de for eksempel fryser, vil deres isolerende egenskaber gå tabt.

For at isolere loftet på badet ved hjælp af polyuretanskumspraying, skal du have særligt udstyr, så det er ret svært at håndtere sådan arbejde selv. Desuden vil den resulterende monolitiske struktur være ubelejligt, hvis reparationer og demontering er påkrævet.

Intern isolering

Inden du går videre til isoleringen af ​​saunaloftet indefra, skal du forsigtigt forberede basen. Rengør det af snavs og snavs, niveau det, reparér det om nødvendigt, og sørg for at behandle det med beskyttelsesudstyr: en primer og antiseptika.

Intern isolering har en ulempe: der er risiko for, at fugt vil akkumulere inde i isolationssystemet. Vær særlig opmærksom på valg af materialer til efterbehandling. Det er bedst at vælge et træ til dette: Det er miljøvenligt, nemt at behandle, billigt.

Træ absorberer ikke kun, men giver også let op fugt. Prøv at passe vægpanelet eller bordet så tæt som muligt, så vand ikke får komme til isoleringen.

På grund af at træ har høje isoleringsegenskaber, er muligheden for overophedning af de materialer, der er en del af isoleringen, udelukket.

montering

Som du ved, bygger vi et bad i overensstemmelse med deres ønsker og evner. Derfor kan strukturen være med eller uden et loft. Og installationen af ​​loftisolering er signifikant anderledes i første og andet tilfælde.

Standard plan for varmeisolering af badeloftet

Bad med et magert tag uden loftet

Dette bad skal også opvarmes. Gør det nemt. Du skal bare ofre nogle få tommer rumhøjde.

 1. Først skal du trykke på stængerne eller plankerne nedenunder til det eksisterende loft. Deres tykkelse afhænger af tykkelsen af ​​det anvendte isoleringsmateriale, sædvanligvis fra 50 til 100 mm.
 2. Vælg afstanden mellem bjælkerne i overensstemmelse med lagens bredde. Så du vil undgå overforbrug af materialer og et stort antal af restene.
 3. Fastgør dampspærren til strukturen ved hjælp af en hæftemaskine. Til dette kan du bruge folierede materialer eller vokspapir.
 4. Nu skal du arrangere isoleringsmåtter, for eksempel basalt eller mineraluld. Hvis du vælger et materiale med lavt brandhæmmende egenskaber, skal du sætte en kasse omkring skorstensrøret og fylde den med ubrændbar isolering. Lægning af de varmeisolerende måtter på et design fra en bar
 5. Læg dampspærren igen, fastgør den med en hæftemaskine til de udragende loftelementer. Isoler sømme.
 6. Begynd at indsende et lag af planede brædder. Deres tykkelse kan være lille, fra 25 mm. Men hvis det er muligt, foretrækker tykkere brædder at give yderligere varmeisolering. Brædde opvarmet loft

Der er endnu en måde at isolere saunaloftet nedenfor. Spik stængerne til overfladen af ​​loftet 50 mm tykt, sæt en dampspærre på dem efterfulgt af en passende tykkelse af isolering og igen et lag af dampspærre.

Til den resulterende "kage" slå en anden 50 mm tykk stang vinkelret på det første lag, igen en varmelegeme, et lag af folie dampspærre. Denne mulighed er mere tidskrævende, men effektiv.

Bad med loftsrum

I dette tilfælde er opgaverne med opvarmning forenklet. Det er meget nemmere at installere isolering, når der er ekstra plads over loftet.

 1. Ved tagets konstruktionsfase skal man lægge bjælker på 10 x 15 cm i størrelse på sine indvendige vægge og observere et trin på 1-1,5 meter. Sy på dem brædder 50-60 mm tykke. Disse muligheder er ubetingede. Du kan ændre dem afhængigt af de valgte materialer til opvarmning.
 2. Læg paroizoliruyuschy materiale.
 3. Hæld et lag af isolering (eller læg måtterne). Derefter kontrolleres der regelmæssigt kondens på overfladen af ​​isoleringen under drift. Hvis laget er vådt i hele tykkelsen, så er det ikke til brug. Det er nødvendigt enten at øge det eller at supplere det med en anden varmelegeme.
 4. Vær særlig opmærksom på området omkring skorstenen. Der bør anvendes brandbestandig isolering. Du kan også bygge en betonplade oven på den.

Video: Et eksempel på isoleringen af ​​loftet på badet

Badets konstruktion og finish, herunder isolering, er ikke et let arbejde, men det er det værd. Når alt kommer til alt, får du nu en god mulighed for at bruge din fritid med glæde og gavn for kroppen. Det vigtigste er at gøre alt rigtigt og ikke at lave fejl. Vi håber, at vores råd vil hjælpe dig med dette. Del med os din erfaring eller spørgsmål om dette emne i kommentarerne. Held og lykke til dig!

Overlappende loft på badet

Korrekt udførelse af loftlofter garanterer ikke kun den interne varmebesparelse, men også dens sikkerhed, lang levetid og omkostningseffektivitet.

 1. Materiale til lofter.
 2. Loft i loftet.
 3. Isolering, som en del af loftet.
 4. Enheden lofter lofter bad uden loftet.
 5. Betonplader.
 6. Loft i nærvær af loftet.
 7. Loftsgulve.
 8. Rulle op skjold.

Strukturelt afhænger loftet i badet direkte af typen af ​​opførte vægge. Deres produktion kan udføres fra stort set ethvert materiale, men der gives normalt præference eller trækonstruktioner.

Loftsmateriale

Ved opførelse af træbad er gulve lavet af træ. De loftsbjælker, der danner deres grundlag, skæres mellem den sidste og den sidste, men en krone af tømmerhuset på tidspunktet for væggene. Badekarets loft under konstruktionen er en særlig opmærksomhed zone, da det er på ham, at varmenes opbevaring af hele rummet og objektets funktionelle effektivitet afhænger.

Detaljerne i gulvene - plader, plader, plader, er lavet af træ, der er godt tørret og interneret. Næste trin er deres imprægnering med linolie, hvorefter træstrukturerne er godt tørrede og dækket med oliemaling. Hvis arbejdet i løbet af arbejdet skal placeres under gips, er de ikke skråt.

Loft i loftet


Badeværelserne udføres som regel i to retninger - bade med loftsrum og badehuse bygget uden et loftsrum. Der er ingen særlige forskelle mellem lofterne i panel- eller tømmerbade, med undtagelse af den øverste belægning, der i nærvær af et loft udføres som et tag.

Loft loft på et bad består af:

 • plader med navnet "trækloft"
 • strålebjælke;
 • rulle op trim;
 • isolering;
 • dampspærre.

Tip!

Afhængigt af hvor omhyggeligt loftet er lavet, er badets levetid direkte proportional.

Alle varme, fugtige luftstrøg under dampbadets loft. Hovedopgaven for kagehuset i badehusloftet er at forhindre dampen i at undslippe udenfor og skabe en "termoseffekt" for ikke at frigive varmen fra dampbadet. Det er meget vigtigt at udføre arbejde for at skabe en barriere med damp- og varmeisoleringsmaterialer.

Isolering, som en del af loftet

Polyfoam, udvidet ler, mineraluld i ruller eller blokke, er standardtyper af isolering, der anvendes til opførelse af bad og indgår som en del af loftloftet. Grundlaget for opgaven med at bruge dem er at forhindre, at det isolerende lag bliver vådt på driftstidspunktet, så materialet ikke mister sine funktionelle evner og varmeisoleringsegenskaber.

Til disse formål anvendes dampbarrierematerialer. Disse kan være:

 • en blanding af rige ler med savsmuld eller hakket halm;
 • glasfiber klud;
 • standard polyethylen eller polyvinylchloridfilm;
 • moderne polyethylenmembranfilm.

Formålet med at bruge dampspærre er at sikre, at damp ikke siver gennem loftlofter i isolationslaget, men danner ikke kondensat, der fremmer vædning af isoleringslaget, og holder også isolationen tørt.

Enheden lofter lofter bad uden loftet

Før du lægger støttebjælkerne, er det nødvendigt at markere placeringen af ​​hvert rede i hvilket de vil blive lagt. Mærkerne anbringes på den rejste mur udlagt til niveauet af den antatte bund af loftet. Bredden af ​​stikkontakten beregnes ud fra strålens bredde med tilsætning af mindst 50 mm til isolering.

Efter anbringelsen af ​​mærkningen er væggen færdig med to rækker murværk under hensyntagen til de påtænkte reden. Reder er lagt i to lag af isolerende materiale - tjære, ruberoid eller pergament. Efter installation af bjælkerne er nestet forseglet med en limeopløsning med fortsættelse af vægkonstruktionen til deres højde.

Betonplader

Til denne type gulve anvendes letbeton med pimpsten, udvidet ler eller slagge som fyldstof. Før betonen lægges, skal badets loftsoverflade forstærkes fra bunden. Til disse formål anvendes rulletråd med en diameter på 5 mm eller forstærket stål med en tykkelse på op til 10 mm.

Før du installerer et betonloft, er badets loft omgivet af fordybning. I hendes stak tyk pap. Denne teknik giver dig mulighed for at give en jævn overflade af loftet.

Efter manipulationerne lægges et lag af forstærkning oven på toppen, som forstærkes fra bunden med stiver for at forhindre metaldeformation, og der er et hul på ca. 50 mm mellem armeringen og fordybningen. Et sådant betonglag ligger som regel mellem 250 og 300 mm.

Loft i nærvær af loftet

I tilstedeværelsen af ​​et loft over badehuset er det nødvendigt at opvarme det ordentligt og effektivt udføre arbejde på dampen og varmeisoleringen på loftet.

Det er muligt for disse formål at anvende den populære metode. På loftpladerne, som en dampspærre, skal du lægge glasfiber eller PVC-film, hvor ca. 30 mm ler-sandblanding hældes. Træflis, fugtet i en cementopløsning med en tykkelse på mindst 150 mm, hældes på dette lag.

Imidlertid vil ethvert andet materiale fra det bredeste udvalg af moderne bygningsbutikker være egnet som isolering.

Dette er vigtigt!

Kontaktstedet mellem loftet og loftet skal forsigtigt isoleres med flere lag ruberoyda og dækkes med et tykt lag tørt slagge, så varmen opbevares i rummet så længe som muligt.

Bjælker, som hovedelementet i gulvets understøttende strukturer, hviler med deres ender mod badets rejste vægge. Materialet til bjælkerne er nåletræer - gran eller fyr.

Før de lægges bjælker, er de tidligere dækket af et lag antiseptisk. Sidefladerne på bjælkens ender omhyggeligt indpakkes med et dobbeltlag af tagplader, hvorved enderne er åbne.

Bjælkerne i væggen er fremstillet på en sådan måde, at når badet fungerer, er de helt isolerede fra varmluftstrømmen, fordi kondensat straks aflejres, hvilket fører til rotting af trækonstruktionerne i kontakt med den ydre forkølelse af reden.

Til installation af overløbspaneler, der bærer damp- og varmeisolerende lag, understøttes stænger langs bjælkerne. De er fastgjort til loftet på loftet fra bunden af ​​loftet.

Loftsgulve

Loftgulvlofter kan på grundlag af deres specificitet kun lægges til mindre konstruktion, hvor objektets bredde ikke overstiger 2,5 meter. Dette design kan udføres uafhængigt uden at søge hjælp fra professionelle bygherrer.

Til buen anvendes et 50 mm tykt kantplade. Det sværeste øjeblik i dette værk er at passe tavlerne på en sådan måde, at der praktisk talt ikke er huller mellem dem. Den øverste del af badets loft skal isoleres og isoleres.

Tip!

Loftgulv anvendes ikke som et loft i bygninger, hvor der ikke er nogen loftsplads.

Rulle op skjold

De laver overlejrede skjolde af de nederste klasse brædder. Forbered dem på forhånd, samtidig med at der laves en plan for skilders layout med betegnelsen af ​​deres størrelser på gulvene. I overensstemmelse med planen er brædderne markeret og anbragt på kranestængerne under hensyntagen til, at afstanden mellem bjælkerne og pladerne ikke må overstige 10 mm.

Roll-up paneler er en fejl i to rækker af vinkelret hældende brædder dækket med et lag af antiseptisk. Brandbeklædning anvendes efter montering af paneler på loftet på loftet.

Tip!

For at gøre det bekvemt og hurtigt at samle strukturen, foldes foldepladerne i omvendt rækkefølge af deres mærkning.

Lag af dampspærre er fyldt på rullepanelerne på tidspunktet for deres fremstilling, og isoleringen er lagt på loftet på loftet efter alt arbejde på enheden, og isoleringen af ​​badets tag vil blive afsluttet.