produkter

Byggemarkedet er fyldt med efterbehandling materialer til enhver smag. Falske lofter er i stor efterspørgsel og gode anmeldelser. De dekorerer overfladen, forbedrer de isolerende egenskaber og akustikken. Du behøver ikke bruge store mængder penge og fysisk styrke.

Typer af materiale

Populære vundet rackdesign, der er kendt for fugtmotstand - det er Bard lofter. De er lavet af aluminium, og dette materiale ruster ikke og rotner ikke. Installer dem i de rum, hvor der er et fugtigt miljø.

Racklofter Bard

Dimensionerne af Bard-type loftkomponenter tillader panelet at blive monteret i standardværelser med et lille areal (køkkener, badeværelser). De udarbejdes på forhånd i henhold til de krævede parametre, og alle elementer til installation er inkluderet i kittet. Kits leveres med detaljerede instruktioner til installation.

Størrelserne af strimler i et sæt tilbydes forskellige, efter eget valg. Med deres hjælp laves buede åbninger mv. I sortimentet er der tre typer lofter: tysk, hollandsk, italiensk. Forskelle mellem dem i panelernes størrelse og rum, for hvilke et sådant loft er egnet.

Suspended lofter Bard præsenteret i forskellige versioner:

 • En serie af PPR-84. Omfatter lameller af forskellige farver, som omfatter belægninger, der efterligner naturlige materialer. Interiøret med sådanne paneler vil være farverigt og saftigt.
Loftet af serien PPR-83
 • PPR-83 serien. Velegnet til dem der foretrækker høj kvalitet. Velegnet til installation i kontorer eller forretningslokaler.
 • En serie af PPR-149. De bruges i værelser med store områder: jernbanestationer, produktionsfaciliteter eller endda lufthavne. Sådanne lofter - dette er en rentabel finish mulighed, kun gode anmeldelser om dem. På grund af strimlernes store bredde reduceres mængden af ​​indkøbt materiale. Loftet af denne type stilfuld, multifunktionel. Ser godt ud i teatrets lokaler eller forskellige underholdningsfaciliteter.
 • PPR-KF serien. Inkluderer lameller af forskellige farver og modifikationer. Bredden af ​​båndene varierer fra 25 til 150 mm, og dette tillader eksperimenter ikke kun med nuancer, men også med et rytmisk mønster.
Loftserie PPR-KF

Komplet sæt

Et sæt skrålofter omfatter:

 • Reiki af forskellige længder og bredder;
 • suspensioner;
 • profil;
 • Stringere eller specielle dæk;
 • Sokkel.

fordele

Fordele ved sladderlofter fra aluminiumstrimler:

 • Lang levetid, det er mindst 20 år;
 • Letvægts;
 • styrke;
 • Økologisk renhed: Skader ikke miljøet og indeholder ikke toksiner;
 • Muligheden for en to-tier installation;
 • Frostresistens: panelerne bruges udenfor bygningen;
 • Opfyldelse af bånd på rækkefølge;
 • Efter oversvømmelse er reparation ikke nødvendig, da materialet ikke korroderer;
 • Når der installeres, er der ingen sagging, fordi båndene har den rigtige balance mellem vægt og tykkelse.

Ud over de ovennævnte fordele, tilføj et moderne design og tykkelse, som gør det muligt for materialet at gøre fleksible.

mangler

Bard-systemet efter oversvømmelse behøver ikke udskiftes, men det vil ikke være i stand til at bevare vand, og det vil være nødvendigt at rette vægge og gulvbelægning, der vil blive forringet.

Materiale beregning

Til at begynde med beregner du loftets areal, bestemmer den ønskede størrelse af panelerne. Herefter er det nemt at beregne det ønskede antal skinner. Hvis du måler længden af ​​perimeteren, finder du længden af ​​hjørneprofilen, som er fastgjort til væggene.

Antallet af strengere beregnes efter at have anbragt linjer på overfladen med et interval på 1 meter 20 centimeter parallelt med hinanden. Beregn den totale længde af de angivne linjer - sådan er antallet af krævede stringers frigivet.

For at finde ud af antallet af suspensioner beregnes følgende: For en stringer er der 2 suspensioner i trin på højst 1 meter 20 centimeter, afstanden fra suspensionen til væggen er mindst 30 centimeter. Efter beregningerne er der erhvervet et Bard-type loft med en lille margen.

Når du installerer loftet selv, skal du omhyggeligt se på vedhæftet ordning. Fabrikanter har forudset brugen af ​​metal af forskellig tykkelse. Lofter er udformet på en sådan måde, at overfladen kan modstå de krævede fysiske belastninger. Når du bruger forskellige typer komponenter, er det muligt at installere dem i store rum, designede og sømløse design.

Rack loft klar Bard

Nem og bekvemmelighed

Enkelheden af ​​Bard-design og bekvemmelighed gør det muligt at montere dem i forskellige planer. Det er praktisk at bruge sådanne systemer i lokaler, hvor der kræves konstant luftudveksling. I dette tilfælde tjener åben overlapning både som ventilationsgitter og som indretning.

Installation er hurtig, nem, især hvis du bruger interpanel profil. Denne metode giver dig mulighed for at skjule uregelmæssigheder.

instrumenter

Systemer sælges i sættet til nogle værelser: badeværelse, badeværelse. Men hvis de ikke passer i størrelse, skal du selv gennemføre elementerne. Dette vil kræve:

 • Skarpe saks;
 • Puncher;
 • Byggekniv med reservehjul;
 • niveau:
 • blyant;
 • Et sæt skruetrækkere i figurer;
 • tænger;
 • skruetrækker;
 • Dyvler.

Før du begynder at arbejde, skal du bestemme, hvilken type installation der skal udføres: åben eller lukket.

montering

Påfør en vandret linje til loftet med en markør eller blyant, og niveau det med et niveau. Dette er en etiket til montering af hardware. Løs profilen langs denne linje. Hulene til fastgørelsesanordningerne skal laves med en perforator med en boremaskine til keramik. Dowel-negle fastgør dem til overfladen. Fastgør målte og ordentligt skårede strimler til det installerede dæk. På steder, hvor der vil være lamper, tegne blyanten en cirkel med den passende diameter, og derefter installere dem der.

Loft med lamper

Lav et hul midt i boret og skær en jævn cirkel ud med en saks. Ved hjælp af en skruetrækker sænkes dækene, så strimlerne hviler på profilen.

Den sidste fase af installationen vil være montering mellempanel strimler.

Sådan udfører du korrekt installationen af ​​loftet vist i videoen:

Racklofter BARD

OBS: I prisen er engrospriserne, når du køber fra 100 000 rubler

OBS: I prisen er engrospriserne, når du køber fra 100 000 rubler

Rack lofter

Kassettelofter

2. sal, indkøbscenter "kvadratmeter"

 • 8 (800) 555-79-05
 • +7 (495) 666-29-52
 • [email protected]
 • Volgogradsky Prospect 32k25. Indkøbscenter "kvadratmeter" 2 etage, pav. №81
 • Beslægtede ressourcer

Læs sikkerhedspolitikken og vilkårene for aftale i vores butik i de relevante afsnit.

Rack-hæmmede lofter BARD

OPLYSNINGER PPR-084

Typen af ​​rackloft er den mest populære type produceret af Bard. Loftet er repræsenteret af det største antal farvekombinationer og findes i alle DIY-sæt og sæt.

OPLYSNINGER PPR-083

Dette er den ældste type af loft, der er produceret af virksomheden. Tysk design, pålidelighed, strenghed af linjer, kvalitet og forholdsvis lav pris er de karakteristiske træk ved SPR rackloftet - 083.

OPLYSNINGER PPR-149

Denne type rackloft har ingen analoger og produceres kun af Bard. Det er interessant, at panelet har en afrundet kant, som i CPD -084. Men dette loft er mere økonomisk, på grund af den større bredde af lamellerne.

OPLYSNINGER PPR KF

Loftet på CF er repræsenteret af tre typer af paneler og er usædvanligt, fordi alle lamellerne kan samles sammen på en enkelt stringer, skiftevis ikke blot i bredde men også i farve. Ideel til lyse og usædvanlige loftsdesign.

CEILING PROF COMBI

Rack cuboid loft Kombi - analog multi-panel loft Luxalon. Combi paneler er præsenteret i to typer og er ikke kun forskellige i bredde men også i højde og kan monteres på en bærer samt loftet KF.

UNIVERSITETLIG

En UNIQUE type slattedæksel, udviklet af Bard-specialister. Den usædvanlige loftkonstruktion er et tredimensionelt konstruktionspanel bestående af tre dele, som hver især kan have forskellige farver.

CEILING PPR-165 DUO

Loftets konstruktion eliminerer fuldstændigt huller mellem panelerne. Loftet er hurtigt og nemt installeret, opfylder alle brandkrav og sanitære standarder.

Interessant om lofter:

Produceret af firmaet "BARD" nedhængte lofter, lavet af aluminium lameller og er højteknologiske og vigtigst af høj kvalitet produkter. Disse lofter er fremstillet af stærk AMG-2, som yderligere styrkes ved hjælp af mekaniske strukturer. Alle produkter fremstilles på det metallurgiske anlæg, der er beliggende i byen Samara, og er fremstillet under varemærket "Russian Aluminum".

Til farvning af aluminiumstrimler anvendes en metode svarende til den, der anvendes til fremstilling af fødevareprodukter. Produktionssystemet med lofter har fået et internationalt kvalitetscertifikat. Brug af certificerede komponenter giver dig mulighed for at hænge sådanne lofter selv i medicinske institutioner, for hvilke firmaet har fået et hygiejnisk certifikat.

Aluminiumslofter "BARD" er desuden ikke brandfarlige, hvilket er en konsekvens af brugen af ​​antitoksiske materialer. Reiki loft dækket med malemateriale på begge sider. Efter maling med lak, skal være dækket med dekorative emalje. Hvert element indgår i loftspakken har fået sit eget individuelle tekniske kvalitetscertifikat i overensstemmelse med standarderne.

Racklofter "Bard" er repræsenteret af flere typer.

Rackophængt lofter "Bard" anvendes perfekt i alle slags lokaler. De har helt vænnet sig til kontorer og børnepasningsfaciliteter i butikker og hospitaler. De er installeret i kontorlokaler, i køkkener og i badeværelser. De testes for overholdelse af standarder, som garanterer deres fulde sikkerhed for menneskers sundhed.

Strukturen af ​​dette design som suspenderet slattedlofter "Bard" omfatter aluminiumsbeklædningspaneler, profilstrengere, interpanelprofiler (for tilfælde, hvor lukkede lofter er lavet), endeprofiler eller hjørner, justeringsnåle og fjedre, hvorved loftet er fastgjort på overfladen.

Hoveddelen af ​​det hængende loftsophæng er et panel af aluminiumstrimmel, hvis tykkelse er 0,33 mm. En kvadratmeter vejer omkring en og en halv kg.

Stringere - bæreprofiler. De er lavet af jernholdigt metal og belagt med zink.

Profilerne, både mellempanel og ende, er lavet af samme materiale som lærredet, dvs. fra aluminium. Deres tykkelse, sammen med en dekorativ belægning på 0,33 mm.

Fjedre og strikkepinde, som snorre, er lavet af galvaniseret, men deres anvendelse er valgfri. I tilfælde hvor overfladen og projektet tillader det, skal du undvære dem. I det tilfælde, hvor projektet sørger for installation af lamper, skal installationen foretages med suspensionen.

Loftets geometri og belægningen af ​​elementer beregnes på en sådan måde, at det udelukker elektrokorrosion ved kontakt af aluminium og stål.

De teknologiske egenskaber ved elementerne i slitlofterne "BARD" omfatter først og fremmest manglen på behovet for at fastgøre endeprofilerne med det U-formede tværsnit til væggen. De er monteret tæt på væggen eller, når de er dækket med vægge eller strukturer (farvet glas, gardinstænger, persienner) med uregelmæssigheder, i en vis afstand fra dem. Takket være sådanne profilegenskaber er det muligt at justere og justere loftet i højden på hvert trin af arbejdet.

Samtidig er fastgørelsesmaterialet gemt, og også installationstiden er reduceret. Elementer af "BARD" racklofterne, i modsætning til traditionelle hjørner, fastgør enderne af skinnerne og forhindrer dem i at blive forladt fra loftet, og giver dig også mulighed for at organisere attraktive og teknologiske samlinger af loftpanelerne langs hele længden.

Anvendelsen af ​​særlige suspensioner muliggør en jævn indstilling af lofternes højde. Anvendelsen af ​​et specielt design af fjederstringerens lås gør det umuligt for spontane fald i sladderlofter under kraftig ryster og vibrationer.

Størrelsen af ​​fjedrene er valgt på en sådan måde, at det er nemt at montere spotlights i interceilrummet ved montering uden brug af striknåle.

Ved installation og transport af dekorative overflader skal der sikres en pålidelig beskyttelse. Til dette påføres en beskyttende film på den forreste overflade af interpanelprofilen og panelerne. Det medfører ikke ulejlighed og fjernes let, når alt reparationsarbejde er færdigt fra det monterede loft.

Komponentloft "BARD" har følgende standardlængder: 2m, 3m, 4m. Efter kundens skøn er der mulighed for at lave alle elementer i loftet i overensstemmelse med dets størrelse, op til 6m.

Længden af ​​egerne i slattedækket "BARD" er - 250 mm, 500 mm, 1 m. Mekanisk bearbejdning af materialet under installation og transport er forenklet ved at reducere strukturen. Alle aluminium loftselementer er lavet af en 0,33mm strimmel. Vægten på en 1mkv enhed er 1,5 kg, og dette er 20-40% lettere end de samme produkter fra forskellige producenter. Racklofter "BARD" kan bruges til udvendig dekoration, på trods af strukturens lette vægt.

Takket være en særlig konfiguration, buede åbninger, to niveauer lofter og drop-over lofter, vil designeren være i stand til at designe ved hjælp af alle sine muligheder. Specielt til store områder, der bruger forskellige standarder for komponenter, er mulighederne næsten sømløse loft.

Bard slattedlofter

Rackloft Bard - fejlfri ydeevne og æstetisk udseende af det italienske loftsystem PPR-84 vil altid tiltrække øjet og dekorere det indre af ethvert rum. Samlingen præsenterer et stort udvalg af nuancer og færdigdesignede designløsninger.

farve

beskrivelse

Efter køberens valg tilbydes åbne og lukkede systemer ved brug af forbindelsesprofiler, der forhindrer støv og fugt i at komme ind i underloftrummet. Racklofter af den åbne type Bard (med en afstand mellem 9 og 16 mm paneler) giver naturlig ventilation og kan bruges til installation i rum med strenge krav.

På grund af de fremragende præstationer og æstetiske kvaliteter af slattedele kan PPR-84 monteres i bolig- og administrationslokaler. Ud fra et synspunkt om sikkerhed er værdifulde egenskaber: Materialets ubrændbarhed, minimal vedligeholdelse, fraværet af skadelige komponenter og toksiner i råmaterialerne.

Bard loftssystemet installeres på kortest mulig tid og kræver ikke særlig overfladebehandling. Stringer er universel og bruges til alle båndserier (PPR-83, PPR-84)

Bard slattedlofter

Vores regnemaskine arbejder døgnet rundt.
Bestil via telefon kan du placere:

Man-fre: 8:00 til 17:00
;

 • Lofter /
 • Kontakt os

/// Kontakter:

 • Sælger Navn:
  LLC FIRMA BARD
 • TIN: 7707075074
  KPP: 771901001
 • Telefon: +7 (495) 223-92-97
 • Producent Adresse: 105173, Rusland, Moskva, s. Vostochny, Zapadnaya str., 13, s. 4, Firma BARD LLC, www.bard.su

Betal opmærksomhed!

I øjeblikket er kun afhentning gyldig, levering er ikke mulig!

Og lidt mere interessant:

 • Leveringsbetingelser og betaling af varer, garantibetingelser, regler for brug af varer samt oplysninger om retur af varer her.
 • Livslængden af ​​slattedækslet er 5 år fra fremstillingsdatoen.
 • Garantiperiode på 12 måneder fra datoen for salg af varer.

Vi er i kontakt

Hvis du har kommentarer, klager eller forslag, kan du forlade dem ved at udfylde nedenstående formular.

/// Bestil nu!

/// Om Potolok-online

Potolok-online er en praktisk online butik, der kan tilbyde dig den største samling af lofter i byen! Vores team forsøger at gøre alt for at gøre det nemt for køberen at købe vores produkter.

Fordele og ulemper ved indstillet loftloft Bard

Indenlandsk lath loft Bard ikke så længe siden på markedet, men har allerede formået at vinde tillid og vække forbrugernes interesse. For mange synes en sådan designmulighed at være ikke-standardiseret, innovativ og samtidig overkommelig og praktisk. Faktisk viser lofter ubestridelige fordele, endnu mere håndgribelige over for baggrunden for det mindste antal ulemper og en acceptabel pris.

Funktioner metal bard lofter

Produkter af dette mærke anses med rette for det bedste på det russiske marked. Til fremstilling af dem anvender fabrikanten aluminiumslegering som følge af brugen af ​​højteknologisk udstyr. Tykkelsen af ​​arket ved udgangen overstiger ikke 0,33 mm, på trods af at driftsegenskaberne ikke er ringere end mere tætte modstykker.

Moderne udstyr af fabrikken til fremstilling af lofter bragte virksomheden "Bard" i spidsen, men vigtigst af alt - det var tilladt at reducere omkostningerne ved strukturelle elementer, samtidig med at der opretholdes høj kvalitet.

Systemets profilelementer implementeres i standardstørrelser, kendetegnes ved holdbarhed og stabilitet. I områder med maksimal belastning bruger fabrikanten et specielt fortykket metal for at øge niveauet af strukturel pålidelighed.

Rack aluminium loft mærke Bard opfylder lovmæssige krav, egnet til brug i aggressive miljøer. Webvægt pr. Kvadratmeter overstiger ikke 1,5 kg.

På grund af en række positive kvaliteter og fremragende præstationer anvendes Bard-lofter til aktiv udsmykning af lokaler af enhver art. Disse kan være:

 • stue;
 • et soveværelse;
 • børns;
 • badeværelse;
 • administrative og kontorlokaler mv.

Den dekorative belægning af skinner gør det muligt at bruge dem lige så godt til både boliger og offentlige rum. En simpel måde at diversificere billedet af lærredet på er at bruge lameller af forskellige farver og bredder, derudover "fortynder" designet med lys.

Varianter af design Bard rack type

Hvert falsk loft fra firmaet Bard opfylder hygiejniske og hygiejniske standarder. For at gøre det lettere for kunderne har fabrikanterne arbejdet med at udvide udbuddet af design, og tilbyder et udvalg af individuelle lofter og sæt.

Følgende muligheder er tilgængelige på markedet:

 1. Kits. Velegnet til små værelser med standardparametre, herunder badeværelser og køkkener. Kits er dannet i henhold til rummets størrelse, suppleret med fastgørelsesanordninger og instruktioner til installation.
 2. Separate elementer til dekoration af loftsystemer med ikke-standardmæssige proportioner. Det kan være komponenter til at skabe et tysk, hollandsk og italiensk loft baseret på paneler, der er forskellige i størrelse og tekstur.
 3. Loft i flere typer af ændringer. Denne serie: PPR-84, PPR-83, PPR-149. Den første er præget af en række nuancer og en overflade, der efterligner det naturlige. Den anden er velegnet til et lakonisk interiør, den tredje er passende i udformningen af ​​store områder på grund af de øgede dimensioner af skinnerne.

Ved at studere firmaets officielle hjemmeside kan du vælge de bedste muligheder fra de eksisterende eller placere en ordre for loftet på et enkelt projekt.

Fordele og ulemper ved malerier

Titlen på lederen af ​​Bardlofterne var ikke bare. Designerne har virkelig en række ubestridelige fordele. Disse omfatter:

 • evnen til at maskere manglerne på den uslebne base
 • fugtmodstand og høj brandbeskyttelse;
 • universalitet - produkter er velegnet til indretning i enhver stil;
 • række farver og teksturer;
 • sikkerhed;
 • enkel installation;
 • holdbarhed;
 • rimelig pris (farve slats fra 62 til 232 r pr. lineær meter, sæt - fra 2591 rubler)
 • manglende pleje i plejen.

Desuden er lamellerne kendetegnet ved en superfine overflade, som signifikant øger fleksibilitetsniveauet.

Af minuserne er det kun værd at bemærke kun manglende evne til at bevare vand under oversvømmelse, ligesom strækningsfarver gør.

Det er tilladt at montere strukturer i alle fly. Særligt relevant vil være brugen af ​​systemer i udsmykning af lokaler med øgede krav til driften af ​​ventilationssystemet.

Installationsvejledning til loftet: de vigtigste faser

Forenkle installationen af ​​loftet vil kunne bruge interpanel profil til maskering uregelmæssigheder. Start installation med markering for montering af profiler. Ifølge etiketterne fastgøres profiler ved hjælp af en perforator til at arrangere huller.

Loftsstrimler er monteret på en monteret ramme med metalskær til trimning. På samme tidspunkt klippe huller til lamper. Afslutningsarbejdet vil være installationen af ​​interpanelstrimler.

Afslutningsvis er det fortsat at bemærke, at Bardlofterne er yderst positive. Købere deler deres indtryk af installationsprocessen, som for første gang var muligt at gøre med egne hænder uden meget besvær og tidskrævende, perfekte præstationsegenskaber og ualmindeligt udseende.

Rack loft Bard-versioner, fordele og priser

Den høje popularitet af slattede aluminiumlofter har ført til, at flere producenter af disse produkter nu konkurrerer på markedet for loftkonstruktioner.

En af dem er Bard LLC. Den ubestridelige fordel ved virksomheden er dens russiske oprindelse. Dette er et indenlandsk selskab, der er i stand til at tilfredsstille de mest krævende smag af kunder, der fokuserer på russernes behov. Lave priser, konsekvent høj kvalitet og et stort udvalg af produkter fra denne fabrikant gjorde navnet på dette firma til et mærke, og de loftstrukturer, den lancerede, begyndte at blive kaldt slatted lofter bard.

Mere om dem, vi er klar til at fortælle dig nedenfor.

Varianter af lofter Bard

Selskabets nuværende produktsortiment består af fem typer produkter:

Oprindelsen af ​​tallene i titlen er let forklaret - dette er bredden på et aluminiumspanel, udtrykt i millimeter.

Ud over forskellen i geometrien varierer de i design: Virksomheden udfører produkter både i sin egen stil og i tysk, fransk og italiensk design, som er elsket af fans.

Under hensyntagen til de forskellige monteringsmuligheder er der følgende typer konstruktion af BARD-slattede loftkonstruktioner:

 • åben type - mellem lamellerne er smalle rum, der bidrager til yderligere luftstrøm, sikrer uafbrudt cirkulation.

Det kan fungere som et dekorativt ventilationsgitter og bruges i højt, oftere lukkede områder i et stort område.

Hvis dette ikke er nødvendigt, kan intervallerne mellem panelerne fyldes med specielle indlæg i forskellige farver, hvilket giver en ekstra mulighed for at skabe et individuelt design på forbrugerens anmodning.

 • lukket type - lamellerne er forbundet med hinanden med dannelsen af ​​en fast overflade, der er ingen grund til at bruge lathindsatser. Her kan du også opnå forskellige farvekombinationer ved hjælp af lameller af forskellig bredde og nuancer.
 • sømløs loft er godt at bruge i store rum. Dens installation på grund af brug af specielle traverser er utrolig hurtig og enkel.

Væsentlige forskelle i det hængende loft BARD

Fabrikanter har leveret produkter med en række fordele, der ikke kan ignoreres, når de vælger:

I Bard-systemer defineres punkter med maksimal modstand. Disse steder er lavet af dobbelt tykkelse, hvilket sikrer systemets pålidelighed og holdbarhed og gør det muligt at klare tunge belastninger.

De har alle de nødvendige certifikater for overensstemmelse og kvalitet, der er certificeret af Statens brandvæsenets EMERCOM-kontor i Rusland som brandfarlig, brandfarlig og flammebestandig.

Alle komponenter er lavet af miljøvenlige materialer. Aluminium, som er en del af dem, anvendes, også i fødevareindustrien, såvel som farvestoffer.

 • tilpasningsevne til forskellige forhold

Udviklerne testede produkterne i forskellige klimazoner, herunder panelerne til udvendig dekoration.

Loftene viste fremragende termo-, fugt-, støvfaste egenskaber, og ingen temperaturforskelle svarede tilstrækkeligt.

Der ydes også specielle tilbehør til særlige forhold. For eksempel med rum med højt vibrationer anvendes fastgørelseselementer med øget styrke.

 • nem pleje og drift

En særlig belægning af sådanne lofter giver dem nem pleje - tør dem med en almindelig klud med de sædvanlige rengøringsmidler, og de glitter igen. Takket være dette, i mindst et dusin år, vil du ikke tænke på at ændre loftet på grund af tab af udseende eller slid.

Hvor kan man købe et slattedæksel?

Vores websted indeholder et stort udvalg af virksomheder i forskellige byer i landet, der arbejder med Bard LLC.

Du kan finde din by og virksomhed for at købe et loft af høj kvalitet her - http://potolkyy.ru/category/companies/.

Loft Anmeldelser

Den lange tilstedeværelse af Bard LLC på markedet for byggematerialer har givet det tillid og yderst positiv feedback på sine produkter.

Kvinder noterer sig de visuelle fordele ved disse lofter, "fuldstændig omdannelse af lokalerne", lethedpleje og anden iboende kvalitet.

Mænd tiltrækkes af enkelhed og lethed til selvinstallation af strukturen ("som en Lego"), anstændige kvalitetskomponenter og det faktum, at installationen bruger de mest almindelige værktøjer som saks til metal, øvelser mv., Som gør det muligt for dig at gøre arbejdet personligt, ikke tilgodese tjenester af specialister.

Installation af loftet bard

Suspended Ceiling Aluminiumsloftet på et bardæk loft er en konstruktion af en understøtende metal ramme i form af et gitter og en række beklædningselementer-moduler af standard dimensioner fastgjort til det.

I vores online butik, der installerer Ceiling 24, kan du købe den billigste aluminium rack loft bard ved at vælge fra en bred vifte til de laveste priser i Nizhny Novgorod.

At lave reparationer i deres hjem eller kontor, mange mennesker ønsker at understrege ikke kun skønheden og originaliteten af ​​interiøret, men frem for alt nøjagtigheden. Dette kan opnås gennem ophængte lofter Bard. Disse lofter har klare konturer, der giver endnu større nøjagtighed og skaber en følelse af glatte og lige linjer.

Sådanne lofter er særligt attraktive, og de har også gode præstationsegenskaber, som omfatter miljøvenlighed, holdbarhed, brandsikkerhed. På grund af at de består af aluminium- og stålplader, er loftet fugtfast.

På hjemmesiden for firmaets installation af loftet 24 kan du vælge loftet, du kan lide Bard. Vi forsøger løbende at opdatere vores produktsortiment. Selv den mest kræsne og krævende køber vil helt sikkert finde i vores onlinebutik, og det har længe været på udkig efter!

Suspenderede konstruktioner til efterbehandling lofter er ikke længere en sjældenhed i dag og udgør mere end halvdelen i massen af ​​efterbehandling materialer. En af varianterne af sådanne systemer, Bard racklofterne kan købes i Moskva til en forholdsvis lav pris i "Ceiling Bureau". Lav pris på varer, her er resultatet af en ny produktionsteknologi, og ikke afvigelser fra normerne eller brugen af ​​materialer af lav kvalitet.

Ubegrænset anvendelsesområde, fra stuer til medicinske institutioner, sportscentre og medicinske institutioner på grund af aluminiums egenskaber.

 • Gruppe KM1 betyder fuldstændig brandsikkerhed af det materiale, der tåler opvarmningstemperaturer over 100˚є;
 • Miljøvenlighed, bekræftet af resultaterne af undersøgelser;
 • Rustbeskyttelse på grund af metalets naturlige beskyttelsesegenskaber og yderligere behandling under produktionsprocessen;
 • Den fremragende vandmodstand gør det muligt at montere loftsystemer i rum med variabel og støt høj luftfugtighed.

Sortimentet af produkter fra producenten stiger konstant, men allerede i dag tilbydes Bard aluminiumspladetak i de fire mest populære versioner.

 • PPR-83 med stramt design af paneler med en tykkelse på op til 0,5 mm. Velegnet til åbne lofter.
 • PPR-84 med flade paneler til åbne og lukkede trimmer.
 • PPR = 149, den mest attraktive mulighed for underholdning.
 • CF, varieret i farvedesign loftsdesign, slidstærk og letvægt design.

Gennemførelse af loftloft loftet Bard i dag er muligt engros-og detailhandel, og endda individuelt. Men et færdigt sæt, der tager højde for normerne for fjederafstand, det optimale antal fastgørelseselementer og paneler, er det bedste valg. Dette er en garanti for, at du ikke skal kigge efter og købe flere skinner, som ikke var nok på grund af dimensionernes dimensioner, når du installerer i ikke-standard i størrelse og form af lokalerne.

VÆLG ET KATEGORI (ved at klikke på det relevante billede)

Det er svært at argumentere for, at kontorets indre har en konkret indflydelse på medarbejderne og de besøgende.

Det har længe været kendt, at folk, der arbejder i smukke og komfortable lokaler, viser højere arbejdskraftproduktivitet end dem, der skal arbejde i langt uberørte kabinetter. Så hvert element af kontoret skal gives tilstrækkelig opmærksomhed. Undgå at tabe lofterne.

De er trods alt den logiske konklusion af ethvert rum. Og hvis vi i et rum med fremragende reparation og smukke møbler ser et gammelt peeling loft, er indtryk af det langt fra det mest behagelige. Så hvilket loft at vælge?

Ledere i mange virksomheder beslutter at installere et smukt hævet loft på deres kontor. Dette er forståeligt, da det hængende loft og andre modeller af lofter har flere fordele. Den vigtigste er deres lave omkostninger.

Men de er meget hurtigt monteret. Herudover kan du skjule alle tekniske kommunikation.

Suspended lofter kan være af forskellige design: gips-corton lofter, kassette: mineraluldsplader og metallofter.

Et stort udvalg af lofter fra forskellige producenter er på markedet: et økofonloft, et rokfonloft, et armstrongophæng.

Afhængigt af formålet med rummet har lofterne også en brugsretning: medicinsk loft, kontorloft, produktion og forretningsområder med almindeligt udseende.

falsk loft kan købes på:

Ekaterinburg, st. Tatishcheva, 53, indgang Premier Capital, kontor 208.

Aluminiumsklodlofter "Bard" er blandt de bedst afsatte systemer på hjemmemarkedet af efterbehandling materialer. Produkter fra den russiske producent har en række fordele:

 • funktionelt rackloft "Bard" skjuler eventuelle fejl i bundfladen, elektriske ledninger, ventilationselementer og andre kommunikationssystemer;
 • aluminiumbasen tændes ikke i tilfælde af brand, så lofterne er egnede til genstande med høje brandkravskrav;
 • dekorative belægning har fugtbestandige og støvafvisende egenskaber, hvilket øger panelernes levetid og letter vedligeholdelsen af ​​loftoverfladen;
 • Produkterne er egnede til lokaler med ethvert formål, da temperaturændringer, fugtighedsniveauer og jævn oversvømmelse ikke er forfærdelige for metalplader;
 • Aluminium lofter "Bard" fås i forskellige versioner, som giver dig mulighed for at vælge individuelle dimensioner af udstyr;
 • Systemkomponenter er lavet af miljøvenlige allergivenlige materialer, der forhindrer udvikling af skimmel og svampe.
 • installationen af ​​ophæng og paneler kræver ikke forudgående arbejde med udjævning af bundloftfladen, udføres på kort tid og kræver minimale økonomiske udgifter.

Typer af aluminium suspenderede lofter Bard

Typer af aluminium hævede lofter

Panelbredde - 84 mm (panel længde - 3, 4, 5 meter).

Den fulde version af loftet (PPR-084/1) omfatter en interpanelprofil med en tykkelse på 16 mm. Til internt arbejde anvendes åbne modifikationer af PPR-084/2 og PPR-084/3 med en interpanelafstand på henholdsvis 16 mm og 6 mm.

Den universelle bæreprofil (stringer) PPR-083/084 bruges til både "italiensk" og "tysk" lofter. Den er fremstillet med et modul på 100 mm til modifikation / 1 og / 2, et modul på 90 mm - til 3. modifikation.

Panelbredde er 83 mm (panel længde - 3, 4, 5 meter).

Den fulde version af loftet (PPR-083/1) indeholder en interpanelprofil med en tykkelse på 17 mm. Til internt arbejde anvendes åbne modifikationer af PPR-083/2 og PPR-083/3 med en interpanelafstand på henholdsvis 17 mm og 7 mm.

På grund af den lave pris er åbne lofter almindeligt anvendt til efterbehandling af store arealer (butikker, lufthavne mv.).

Komplement til produktlinjen "Bard" loft PPR-149 - panel bredde 149 mm med interpanel profil "italiensk design." Standard panel længde - 3, 4, 5 m.

Den bruges hovedsagelig i store (over 30 kvm.) Lokaler og korridorer.

Ud over den fulde version af PPR-149/1-loftet med en interpanelprofil, anvendes en åben version af PPR-149/2 med et mellemstykkehul på 14 mm til indvendig arbejde.

Loftet på det nederlandske design med en panelbredde på 150 mm (længden af ​​panelerne er 3, 4, 5 meter), bruges hovedsagelig til indvendigt arbejde i store (over 30 kvadratmeter).

m.) værelser og korridorer. En særlig teknologisk kløft mellem panelerne (med korrekt installation af strengere ikke overstiger 1 mm) bruges til at kompensere for temperaturforskelle og ventilation af loftet og muliggør om nødvendigt demontering af individuelle paneler.

Det optimale forbrug af materiale til fremstilling af loftet PPR-150 gør det mest økonomisk i klassen af ​​lukkede lofter.

Karakteristika for aluminiumplade lofter "Bard"

Panelerne er lavet af aluminiumslegering på højteknologisk metalrulleudstyr.

Efter forarbejdning får aluminiumpladen en tykkelse på 0,3-0,33 mm, men har samtidig de samme kvalitetsindikatorer som i tykkere og tyngre analoger. Takket være moderne maskiner har Bard nået den billigste produktion af aluminiumsplader og var i stand til at reducere omkostningerne til skærmelementer betydeligt.

Profilkomponenterne af hæmmede loftssystemer "Bard" fremstilles i standardrammestørrelser, har høj stabilitet og stor sikkerhedsmargin. På de punkter, hvor strukturen udsættes for maksimal belastning, anvender fabrikanten et metal med dobbelt tykkelse, hvilket signifikant øger systemets pålidelighed.

Aluminiumsloftlofter "Bard" opfylder alle lovkrav.

Ved udviklingen af ​​et konstruktivt produktdesign blev der taget hensyn til brugen af ​​metalophængede lofter i områder med forskellige klimaer, og der blev også udført vindtest. Ved at reducere forbruget af materialer reducerede producenten produktionsomkostningerne, men bevarede samtidig de funktionelle egenskaber, der var forbundet med metalophængssystemer.

Anvendelsen af ​​slattedlofter "Bard"

Lyspaneler (vægt 1 m2 er 1,5 kg) anvendes med succes både til montering af lofter og til færdiggørelse af lodrette overflader (vægge, arkitektoniske elementer, facader). På grund af hygiejne og sikkerhed er produkterne egnede til alle genstande, herunder boliger.

På grund af de dekorative dækpaneler ser godt ud endda i stuen, indrettet i en moderne indretningsstil. Diversificere designet af loftoverfladen kan skifte skinner af forskellige farver og bredder, såvel som ved brug af indbyggede armaturer.

Det komplette sæt af lofter for Bard varemærket er præsenteret i forskellige muligheder. For genstande, hvor der kræves konstant luftcirkulation, kan du købe et åbent aluminiumspladetak, der ikke blot udfører en dekorativ funktion, men fungerer også som et ventilationsgitter.

For værelser med stort areal producerer fabrikanten lofter med næsten ingen sømme, hvor lamellerne passer tæt sammen med hinanden. Også i produktets sortiment er der specielle produkter, som kan tage komplekse former og er velegnede til konstruktion af buede åbninger.

Installationen af ​​"Bard" reolloftet er forenklet ved brug af interpanelprofiler. I rum med høj vibration anbefales det at anvende et stift monteringssystem på bærebøjlerne.

Installation af lofter

Installationen (installation) af slattedlofter kan kun begynde, efter at beton og gips i rummet er helt tørre, og alt gulvafslutningsarbejde er afsluttet.

Efter markering af grænserne for det fremtidige loft er det nødvendigt at fastgøre de elektriske kabler med specielle kabler.

Før du starter installationen, skal du kontrollere om der er ledninger eller rør under overfladen for ikke at beskadige dem ved hjælp af selvlukkende skruer. Installering af hævede lofter begynder med "strapping" af rummets omkreds.

Det første skridt er at vedhæfte strengere (bæreprofiler) til overfladen, som om nødvendigt skal være niveau, ved hjælp af suspensioner, selvdrejende skruer og dowels. For at vælge afstanden mellem dem skal du tage hensyn til rummets indretning og belastningsniveauet på forskellige områder.

Langs rummets omkreds skal styrkes endeprofiler, der ikke kræver vedhæftning til væggen på grund af deres design.

Dernæst er det nødvendigt at fjerne beskyttelsesfilmen fra skinnen, og hvis der er planlagt installation af loftlamper, skal der udskæres egnede huller.

Det er nu kun at hænge skinnen på stringer. Hvis det er i besiddelse af arbejde, bliver det snavset, så kan du blot tørre det med en ren, fugtig svamp.

Brug de praktiske og visuelle instruktioner til installation af slattedlofter. Instruktionen er klikbar, du kan udskrive det åbnede billede ved blot at trykke på højre museknap!

GC "WORLD OF CEILINGS" arbejder tæt sammen med producenten og tilbyder konkurrencedygtige priser på slanger af aluminiumtænger. Kataloget præsenterer en bred vifte af paneler, der giver dig mulighed for at vælge loftet for ethvert interiør.

For at købe et "Bard" -loftloft eller at konsultere en specialist, ring 8 (495) 933-61-08, ring et opkald eller udfyld et feedback-formular.

Belysning til hængende lofter Specialister i vores firma vil rådgive den bedste version af lamperne til dine genstande og udføre professionel installation. Vi installerer både vores virksomheds lamper og kundeudstyr.

Alle billeder | RIVERLØSNINGER

Jeg er involveret i levering af byggematerialer til store genstande. Jeg har samarbejdet med dette firma i mere end ti år, og jeg har ikke til hensigt at ændre det. Ledere er rigtige fagfolk. I sidste uge tog han fra dem Bard-selskabets racklofter. Materialet er ikke det billigste, men af ​​høj kvalitet og holdbar. Anton rådgav mig, viste prøverne og selve materialet. Der var den rigtige mængde på lager, så handlen gik hurtigt og uden hitch. Dokumenter for varerne er også aldrig nogen problemer, for mig er de vigtige, da jeg sender materialerne til entreprenørerne, er det nødvendigt, at alle papirerne er i orden. Vi ledte efter et budget og høj kvalitet falsk loft til badeværelset. I din virksomhed blev vi anbefalet at bruge Bardloftet som en mulighed for et godt forhold mellem kvalitet og pris. Fremstillet i Rusland, men ikke ringere end udenlandske kolleger. Vi og internettet kiggede alt om dem, anmeldelser var generelt positive. Han er ikke bange for fugt, og han er ikke bange for høje temperaturer, og oversvømmelse er ikke forfærdelig for ham, og der opstår ingen svampe eller skimmelsvamp. Vi bruger tre måneder, ingen klager, så jeg bekræfter: lofterne hos firmaet Bard er pålidelige, af høj kvalitet, de ser super ud, og de er enkle omhu. Efter at have læst mange anmeldelser om Bard online loftloft, besluttede jeg at installere disse i mit hjem. Mit hus er ret stort, så jeg var interesseret i engroskøb. En bekendt anbefalede firmaets loftsloft til mig. Da jeg ringede for at afklare tilgængeligheden af ​​den model, jeg havde brug for, bekræftede lederen, at varen var på lager. Jeg var meget glad for dette, da jeg ikke var sikker på tilgængeligheden af ​​denne model. Jeg kørte til denne butik, en sælger kontaktede mig og gav svar på alle mine spørgsmål. Og forresten viste omkostningerne ved loftet sammen med installationen sig at være lave.

Installation af et strækloft er et krævende job, der kræver erfaring, og ofte specielt udstyr. Du bør ikke spare på service fra specialister - så vil resultatet glæde dig i mange år. Armstrong seismiske lofter Jordens overflade består af en række tektoniske plader, der bevæger sig i forhold til hinanden. Flytning af plader og stress kan føre til udbredelse af stødbølger i skorstenen, hvilket medfører beskadigelse af bygninger, strukturer, kommunikations- og ingeniørnet osv.

 • montazh-potolka24.ru
 • buro-potolkov.ru
 • ekb-ccp.ru
 • www.potolki.ru

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Racklofter / "Bard"

Hængende loftloft "Bard": skinne PPR-100, hvidglans

Hængende loftloft "Bard" -
Type: rail ppr-100
Farve: hvidglans
Størrelse, mm: 3 eller 4
Pris pr. Meter

Hængende loftloft "Bard": ppr-100 lath, hvid matt

Hængende loftloft "Bard" -
Type: rail ppr-100
Farve: hvid matt
Størrelse, mm: 3 eller 4
Pris pr. Meter

Suspended loft loft "Bard": rail prop-150, hvidglans

Hængende loftloft "Bard" -
Type: jernbane ppr-150
Farve: hvidglans
Størrelse, mm: 3 eller 4
Pris pr. Meter

Hængende loftloft "Bard": Rack PPR-150, hvid matt

Hængende loftloft "Bard" -
Type: jernbane ppr-150
Farve: hvid matt
Størrelse, mm: 3 eller 4
Pris pr. Meter

Hængende loftloft "Bard": skinne PPR-150, metallisk sølv

Hængende loftloft "Bard" -
Type: jernbane ppr-150
Farve: sølv metallisk
Størrelse, mm: 3 eller 4
Pris pr. Meter

Hængende loftloft "Bard": Rail CPR-149, hvidglans

Hængende loftloft "Bard" -
Type: jernbane ppr-149
Farve: hvidglans
Størrelse, mm: 3 eller 4
Pris pr. Meter

Suspended ceiling loft "Bard": rail prop-149, hvid matt

Hængende loftloft "Bard" -
Type: jernbane ppr-149
Farve: hvid matt
Størrelse, mm: 3 eller 4
Pris pr. Meter

Sænket loft loft "Bard": jernbane CPR-149, sølv metallisk

Hængende loftloft "Bard" -
Type: jernbane ppr-149
Farve: sølv metallisk
Størrelse, mm: 3 eller 4
Pris pr. Meter

Afhængigt loft loft "Bard": rail prop-025, hvid matt

Hængende loftloft "Bard" -
Type: rail prop-025
Farve: hvid matt
Størrelse, mm: 3 eller 4
Pris pr. Meter

Hængende loftloft "Bard": skinne PPR-025, krom spejl

Hængende loftloft "Bard" -
Type: rail prop-025
Farve: krom spejl
Størrelse, mm: 3 eller 4
Pris pr. Meter

Hængende loftloft "Bard": lath ppr-083, 084, hvidglans

Hængende loftloft "Bard" -
Type: rake ppr-083, 084
Farve: hvidglans
Størrelse, mm: 3 eller 4
Pris pr. Meter

Hængende loftloft "Bard": lath ppr-083, 084, hvid matt

Hængende loftloft "Bard" -
Type: rake ppr-083, 084
Farve: hvid matt
Størrelse, mm: 3 eller 4
Pris pr. Meter

Hængende loftloft "Bard": rake ppr-083, 084, superchrome (spejl)

Hængende loftloft "Bard" -
Type: rake ppr-083, 084
Farve: superchrome (spejl)
Størrelse, mm: 3 eller 4
Pris pr. Meter

Hængende loftloft "Bard": jernbane PPR-083, 084, metallisk sølv

Hængende loftloft "Bard" -
Type: rake ppr-083, 084
Farve: sølv metallisk
Størrelse, mm: 3 eller 4
Pris pr. Meter

Afhængigt loftloft "Bard": stringer, zn

Hængende loftloft "Bard" -
Type: stringer
Farve: zn
Størrelse, mm: 3 eller 4
Pris pr. Meter

Afhængigt loftloft "Bard": stringer 100, zn

Hængende loftloft "Bard" -
Type: stringer 100
Farve: zn
Størrelse, mm: 3 eller 4
Pris pr. Meter

Afhængigt loftloft "Bard": Indsæt ppr-084, 149, hvidglans

Hængende loftloft "Bard" -
Type: indsættelse ppr-084, 149
Farve: hvidglans
Størrelse, mm: 3 eller 4
Pris pr. Meter

Sænket loftloft "Bard": indsæt ppr-084, 149, superchrome (spejl)

Hængende loftloft "Bard" -
Type: indsættelse ppr-084, 149
Farve: superchrome (spejl)
Størrelse, mm: 3 eller 4
Pris pr. Meter

Hængende loftloft "Bard": Indsæt ppr-084, 149, hvid matt

Hængende loftloft "Bard" -
Type: indsættelse ppr-084, 149
Farve: hvid matt
Størrelse, mm: 3 eller 4
Pris pr. Meter

Afhængigt loftloft "Bard": Indsæt PPR-084, 149, sølvmetallisk

Hængende loftloft "Bard" -
Type: indsættelse ppr-084, 149
Farve: sølv metallisk
Størrelse, mm: 3 eller 4
Pris pr. Meter

Vi gennemfører konstruktionen. Uopsættelig levering til webstedet. Fra fundamentet til højderyggen.

Billigere at bestille alt på ét sted:
8-919-99-33-288
8-917-56-22-622

Email: [email protected]

Minimumsordre:
5000 r.

15 år på markedet for byggetjenester.

Mere end 90 tusinde stroytovarov. Vi har alle byggematerialer. Ring og spørg.

Bulk billigere. Bestil mere - vi vil lave priser for dig mindre!

Armstrong plade 28 rubler. pr. pc

 • Lageradresse:

Ostashkovskoe motorvej d.59

Levering Moskva og omegn:

Moskva (Zelenograd, Troitsk, Shcherbinka, Balashikha, Bronnitsy), Volokolamsk distrikt (Volokolamsk), Resurrection district (Voskresensk, Dzerzhinsk), Dmitrov district (Dmitrov Dolgoprudnyj Domodedovo Dubna), Yegoryevsk District (Egorievsk, Zhukovsky), Zaraysk District ( Zaraysk, Zvenigorod Ivanteyevka) Istrinskiy rayon (Dedovsk Istra) Kashirsky rayon (Kashira) Klin region (Klin, Kolomna, Korolev, Krasnoarmiisk) Krasnogorskij rayon (Krasnogorsk Nahabino, Krasnoznamensk), Leninsky rayon (fremtrædende, Lobnya Losino-Petrovsky), Lukhovitsky-distriktet (Lukhovitsy, Lytkarino) Lyuberetskiy område (Lubertsy) Mozhajskij rayon (Mozhaysk) Mytishchinsky rayon (Mytisci) Naro-Fominsky rayon (Aprelevka, Naro Fominsk) Noginsky rayon (Noginsk, Gammel Kupavna Electrougli) Odintsovsky rayon (Golicyno, Kubinka Odintsovo, Orekhovo) Pavlovo-Posadsky distrikt (Pawlowski Posad) Podolsk (Klimovsk, Protvino) Pushkinskiy rayon (Pushkino Puschino) Ramenskii rayon (Ramenskoye Reutov) Ruzsky rayon (Ruza) Sergievo-Posadskiy område (Sergiev Posad, Khotkovo, Serpukhov), Solnechnogorsk-distriktet (Solnechnogorsk), Stupinsky-distriktet (Stupi Men Fryazino, Khimki, Chernogolovka), Chekhov-distriktet (Chekhov), Shatura-distriktet (Shatura), Schelkovsky-distriktet (Schelkovo, Elektrostal).