Hvordan vælger man en tørretumbler på badeværelset?

Hver værtinde ved, at et frit område på flere kvadratmeter i et rum med tør luft er påkrævet for at tørre det vaskede vaskeri. At finde sådan plads i en lille lejlighed er svært. Hastigheden af ​​tørretøj på altanen eller loggien afhænger af vejrforholdene. Desuden skaber typen af ​​linnedørring foran forbipasserende personer et indtryk af begrænsede levevilkår. Tørringsmaskiner er dyre og kræver ekstra plads på badeværelset. En praktisk og budgetmulighed er at bruge vaskemaskinen på badeværelset.

Typer af tørretumbler

Producenter af husholdningsapparater tilbyder et stort antal muligheder for tilbehør til tørring af tøj. De adskiller sig fra hinanden i følgende egenskaber:

 • installationsmetode;
 • konstruktion;
 • muligheden for bevægelse;
 • område der kræves for at organisere tørring af linned.

Mængden af ​​en last af vaskemaskinen afhænger af størrelse og design af den valgte model. Hvis vaskemaskinen er kompakt og dens maksimale belastning ikke overstiger 4 kg, kan du vælge et vægmonteret produkt, en model monteret på badekarets sider eller på en radiator.

For små lejligheder er der muligheder for væg- og lofttørrer, så du ikke kan røre balkonen med tørretøj.

etage

Sådanne modeller er bekvemme, idet de kan overføres fra et sted til et andet. Denne egenskab giver dig mulighed for at vælge et værelse med en lav luftfugtighed til tørring af tøj eller med en god luftstrøm for at påvirke proceshastigheden. Et stort antal strings giver dig mulighed for at hænge ud meget rent linned.

Klassiske tørrere gulvkonstruktioner i udfoldet form tager meget plads, og hvis plads tillader det, kan du få dig selv denne nemme at bruge model. For små lejligheder er der kompakte versioner af tørretumbler, der, når de udfoldes, trækkes ind i brusekabinen.

Materialet, som tørretumbleren er fremstillet af, bestemmer produktets holdbarhed. Holdbar er en bøjle af træ og stål. Et sådant produkt modstår meget vådt linned. Plast- og aluminiumsmodellerne er designet til lave belastninger, så de betragtes ikke som holdbare.

Vægmonteret

Når du vælger en vægmonteret vaskemaskine på badeværelset, skal du vide, hvilke typer af deres design der er:

 1. Foldingskonsol med en kombination af sideelementer i form af et accordeon. Afhængig af modifikationen kan denne bøjle bestå af 5-10 sektioner til tørring af ting. Den er monteret på vægkonsollen og kan modstå op til 5 kg vådt linned.
 2. Rope med strengspænder. Denne mulighed er et bedre alternativ til tøjlinjen fra den sovjetiske fortid. Designet af denne tørretumbler er koncist, regulatoren giver dig mulighed for at forhindre sagning af reb.
 3. Inertial foldning. Dette er en variant af den tidligere model, som giver dig mulighed for at installere reb for kun at tørre tøj, når det er nødvendigt. Designet består af en spole suspenderet i en passende højde med tove viklet omkring den fastgjort på den modsatte væg med holdere. Denne bøjler modstår en belastning på 5 kg.
 4. Teleskopisk med stænger, der bevæger sig langs guider. Størrelsen af ​​denne model skal vælges i overensstemmelse med badeværelsens dimensioner, så styrene kan fastgøres til væggene. Hvis længden af ​​en sådan bøjle er mindre end badets størrelse, vil guiderne "hænge i luften" og skabe forstyrrelse.

Falsk

Lofttørrer er den mest efterspurgte model blandt købere på grund af pladsbesparelse, brugervenlighed og holdbarhed. Sammenlignet med rebet gør dette design det muligt at placere tøjet på en behagelig højde i skulderhøjde, og efter at have hængt stængerne med ting, du kan løfte for at frigøre det nyttige område af badeværelset. Disse modeller kaldes lianas.

Liana er som anerkendt leder ikke kun egnet til lejligheder med højt til loftet, men også til små værelser, da det tillader at tørre tøj på et niveau højere end en persons højde.

Bad tørretumbler

Badtørret er lille og kan bruges som et ekstra sted til vådt vaskeri. Da badeværelset altid har høj luftfugtighed, er det nødvendigt at finde ud af, om der er korrosionsbeskyttelse til en sådan bøjle.

En tørretumbler placeret på karret horisontalt vil tillade dig at tørre delikat strik, der ikke kan presses efter vask. Når man vælger en sådan model, er det nødvendigt at kende størrelsen af ​​skålen på badet.

elektrisk

Elektriske tørretumbler er velegnet til familier med små børn og for dem der har lidt fritid. På sådanne tørretumbler tørres jakker, tæpper og børns bløde legetøj hurtigt.

Udvalget af elektriske bøjler omfatter gulv, loft, vægmodeller. Nogle takmodifikationer, der er nemme at bruge, leverer de indbyggede lamper og hårtørrer til ventilation.

Vægmuligheder sparer betydeligt plads og gør et godt stykke arbejde med deres hovedopgave, selvom de er små. Gulvtørrere er i form af hylder, stativer med dæksler, transformere.

De nyeste tekniske innovationer præsenteres af modeller på fjernbetjening, muligheder med en timer og evnen til at bestemme tørringstilstanden.

glidende

Sådanne bøjler er kompakte modeller, hvilket giver betydelige besparelser i rummet i en lille lejlighed. Længden af ​​disse tørretumbler varierer fra 50 til 120 cm, og bredden reduceres væsentligt efter færdigbehandling af linned på grund af muligheden for foldning. Sådanne produkter kan være lavet af metal eller træ.

Folding

Disse modeller kan tjene både til tørring af tøj og som håndklædeholdere. Folding tørretumbler er et foldbart design, der er egnet til brug i det mindste badeværelse.

Fordele og ulemper

Enhver model af tørretumbleren har fordele og ulemper, som bør overvejes i detaljer:

 1. Gulvbelægninger kræver ikke en fast montering, deres installation er ikke svært, de kan rumme en stor mængde tørretøj. Ulemperne er behovet for at allokere plads til installation og opbevaring, når de foldes.
 2. Vægmonterede tørretumbler er nemme at bruge og tager ikke meget plads. Ulempen er behovet for at udføre komplekse installationsarbejde på installationen af ​​tørretumbleren. Støttebeslagene er fastgjort til væggen med pålidelige fastgørelsesdele. Ulemperne omfatter evnen til at modstå lave belastninger.
 3. Lofttørrere giver dig mulighed for at bruge badeværelset og samtidig tørre vasketøjet. De er nemme at bruge, holdbare. Ulemperne omfatter deres komplekse installation til loftet og processen med at samle produktet, hvor kompleksiteten er passagen af ​​blonder gennem rullen og styreenheden af ​​stængernes bevægelse. Inden montering af rullerne på beslagene er det nødvendigt at bore huller i loftet svarende til mærkerne på holderen. Dette vil medvirke til at undgå fejl ved montering af hængeren.
 4. Elektriske tørretumbler. På trods af deres største fordel - høj tørringstid - dette husholdningsapparat har betydelige ulemper:
  • behovet for at overholde sikkerheden ved valg af installationssted og videre drift
  • yderligere el omkostninger;
  • høje omkostninger;
  • Ikke egnet til tørring af visse typer stoffer.

Tips til valg

Når du vælger en tøjhænger, skal du tage højde for mængden af ​​en last af vaskemaskinen, størrelsen på det sted at installere og bruge, produktets materiale, kvaliteten af ​​forbindelsesbeslagene og yderligere fastgørelsesdele.

Før du vælger en passende model, er det værd at udforske de ekstra nuancer:

 1. Før du køber bør du være opmærksom på afstanden mellem stængerne eller stængerne, som vil tørre ting. På konstruktionen med strenge på en afstand på mindre end 7 cm forbliver vasken langsomt våd.
 2. Materialet på stavens overflade - en anden indikator for produktets kvalitet, fordi linnedet ikke bør forblive pletter af dem. Linned vil altid være rent efter tørring på træ- og metalstænger med emaljeret eller galvaniseret belægning.
 3. Tilstedeværelsen af ​​instruktioner til installation, produktkonfiguration, information om producenten angiver et højt kvalitetsniveau for den valgte model.

Hvordan man laver en tørretumbler med egne hænder

Hvis tilbehør, der sælges i butikkerne på badeværelset, ikke passer til generelle parametre, design eller pris, kan en tørretumbler fremstilles uafhængigt.

Spændingsbøjler, som er den mest budgetmæssige løsning, er ubelejlige, fordi de ikke falder, når tøjet skal hænges op eller fjernes. Linjehænger af metalrør kræver et stramt udvalg af råmaterialer.

Der er en måde at lave en original foldet tørretumbler lavet af træ, der nemt kan passe ind i ethvert interiør og vil tage lidt plads, selv når de udfoldes. For at installere en tørretumbler i badeværelset skal du have følgende materialer:

 • træstænger til fremstilling af rammen, hvis længde er valgt i overensstemmelse med tørretumblerens størrelse;
 • Træstænger af rund sektion;
 • krydsfinerark (hængerbase) - et rektangel, hvis korte side er 3 cm længere end den korte side af tørrerammen;
 • møbler hængsler;
 • møbler foldning mekanisme;
 • fastgørelsesanordninger;
 • låse til fastgørelse (møbler lås).

Fremstillingsprocessen består af 9 enkle trin:

 1. Såg alle dele, idet der tages hensyn til tørrens tidligere gennemtænkte dimensioner.
 2. Bor i 2 sidestænger symmetrisk arrangeret blinde runde huller på lav dybde. Diameterne af hullerne skal svare til diameteren af ​​de runde stænger.
 3. Indsæt stængerne i hullerne.
 4. Saml rammestrukturen af ​​de to lange bjælker og den resulterende billet. Fastgør rammen ved hjørnerne med skruer eller negle.
 5. Fastgør rammen til krydsfinerpladen (bunden) ved hjælp af møbler hængsler, der afgår fra bundens lange kant på 2 cm.
 6. At behandle en ramme og basis med akrylmaling eller lak.
 7. Vedhæft 2 foldemekanismer på den ene side til rammens sidesplader og på den anden side til bundens sider.
 8. Installer låselåsen i midten af ​​strukturens overside.
 9. Styr tørretumbleren på væggen.

fund

Når du vælger en tørretumbler, skal du fokusere på badeværelsens planlægningsfunktioner, tilstedeværelsen eller fraværet af ledig plads i den. Korrekt valgt tørretumbler i badet er ikke kun funktionelt og praktisk, men også en æstetisk attraktiv vare.

Tørretumbler på badeværelset - Komfortable stilarter til enhver plads på 76 fotos

Sengetørrer til badeværelset, hver kvinde skal tørre sit tøj efter vask.

Nogen bruger funktionen til at tørre tøj i vaskemaskiner, nogen hænger ting på batteriet.

Til dato kommer kommercielt tilgængelige design, der giver dig mulighed for at gøre processen praktisk og effektiv.

Varianter af linned tørretumbler

Tørretumblerne varierer i form af konstruktion og fastgørelsesmetode til overfladen.

Tørretumbleren er monteret i loftet, designet er en metalstang, suspenderet ved hjælp af en rullemekanisme og reb. Monteret under loftet.

Alternativt kan du sænke hver bar ned, hænge linned og løfte op. Dette design kan modstå omkring 20 pund af rå linned.

Tørretumbleren med loftsmontering passer til høje værelser samt små værelser med standardlofter.

Vægmonteret tørretumbler:

Stang - dette design af tørretumbleren er monteret på en af ​​væggene, handlingsprincippet svarer til tørretumbleren med fastgørelse til loftet. Velegnet til tørring af produkter fremstillet af uld samt de produkter, der ikke anbefales at folde for at undgå deformation.

Rope - det har en bred fordeling. Det har evnen til at kontrollere spændingen af ​​rebet og manglen på regulering af deres højde. Lavhængende vasketøj gør det sværere at bruge badeværelset, og overplacering af tovene vil tvinge dig til konstant at bruge en stol.

Console - egnet til brug, du skal skubbe den vedhæftede i form af en accordeon stang. Denne formular er egnet til små badeværelser. Efter tørring af linnedet foldes det og sneges tæt mod den vedhæftede væg. Tillader dig at øge det anvendelige område betydeligt.

Den er ideel til tørring af små genstande (håndklæder, T-shirts, børnetøj), men det er ikke praktisk at tørre store ting (sengetøj, tæppe).

Gulvmonteret tørretumbler

Tørretumbleren er installeret på gulvet. Ved udfoldning har en stor arbejdsflade. Det kan installeres i ethvert rum med ledig plads. Den folder let og bevæger sig fra hinanden.

Kan fjernes i et smalt rum. Gulvmonterede tørretumbler tager lidt plads, når de foldes. I et lille rum kan en sådan tørretumbler tage hele det ledige rum op.

Elektrisk drevet tørretumbler

For personer med begrænset tid er en elektrisk tørretumbler ideel. Den positive side er evnen til hurtigt at tørre tøj, men ikke egnet til alle typer stoffer.

Nogle stoffer bliver let deformeret af overophedning og mister deres æstetiske kvaliteter. Levetiden for sådanne stoffer reduceres hurtigt.

Tørring af ting på batteriet

Forskellige tørre tøj ved hjælp af temperatur. Yderligere installation er ikke påkrævet. Linnedet er bare hængt på batteriet.

Store ting tørre på batteriet er svært, men er ideel til små ting.

Med denne type tørring er det nødvendigt at omhyggeligt behandle produkter, der kræver temperatur.

Tørre ting i badet

Med denne type tørring er valgt design, hvilket er let at installere og fjerne.

Det optager badets arbejdsflade, men frigør plads på gulvet. Når du anbringer en sådan tørretumbler på badeværelset, vil det være umuligt at bruge det.

Hvordan bestemmer man designet til tørring af tøj?

Når du vælger en tørretumbler, skal du selvfølgelig bestemme, hvor og hvordan du nemt kan tørre ting.

Er det bekvemt for dig at tørre dem i badeværelset, har du nok plads til tørring i stuen, eller er det muligt at flytte tørretumbleren til altanen - alt dette afgør det typiske design af tørretumbleren.

Hvis du foretrækker at tørre ting i små satser, behøver du ikke at vælge en stor gulvtørrer.

Hvis du bor i en lille lejlighed, er konsol- eller lofttørrere bedre egnet, da de ikke vil tage meget plads når de foldes. Gulvtørrere bruges bedst i rummelige værelser.

Ved valg af tørretumbler skal der lægges vægt på det materiale, der anvendes i konstruktionen.

På grund af den konstante høj luftfugtighed skal metalstrukturen behandles med en rustfrit stålforbindelse. Du kan vælge en rustfrit stål tørretumbler. Sådan en tørretumbler vil tjene dig i lang tid og vil ikke miste sit udseende.

Alle fittings tørretumbler bør udføres godt. Fastgørelsesanordninger og hængsler bør holde tørretumbleren godt på overfladen eller i udfoldet tilstand. Spændetov skal have en glat overflade.

Når man vælger en bestemt tørretumbler, er det nødvendigt at tage hensyn til badeværelsens egenskaber og tilstedeværelsen af ​​ledig plads i den. Korrekt valgt tørretumbler vil dekorere badeværelset.

Tørretumbler på badeværelset

Linen tørretumbler, hvis popularitet er markant forøget, tillader dig at undgå mange ulemper: du behøver ikke at hænge vaskede tøj over hele lejligheden, de tørrer hurtigere, de smuldrer mindre og blander sig ikke. Tørretidens brugervenlighed afhænger stort set af selve designet, dets størrelse, funktionalitet, fremstillingsmateriale.

Tørretumbler på badeværelset

For at vælge den bedste løsning, bør du lære mere om varianterne af tørretumblere, deres fordele og ulemper samt installeringsmetoder.

Varianter af linned tørretumbler

Moderne tørretumbler er præsenteret i en bred vifte - fra standard tværstænger på stativer til elektriske modeller med flere temperaturregimer. De adskiller sig ikke kun i form og størrelse, men også i installationsmetoden. Desuden er hver tørretumbler designet til specifikke belastninger. De fleste modeller er lavet af aluminium, rustfrit stål og plast, selv om træprodukter også er ret efterspurgte.

Billedet loft tørretumbler

Afhængigt af designet kan tørretumbleren installeres på gulv eller sider af badet, monteret på væg eller loft. Det er installationsmetoden, der er det vigtigste kriterium ved valg af model, og for ikke at blive forvekslet er det bedre at studere på forhånd de grundlæggende egenskaber for hver type.

Gulvmodeller

Folding gulv tørretumbler

Gulvtørreren er som regel en folderamme med vandrette stænger eller strakte metalstrenge, hvor vasken er hængt. I den udfoldede form tager tørretumbleren op til en masse plads (specielt design med ekstra moduler), men det giver dig mulighed for bekvemt at placere et stort antal ting. I samlet tilstand overstiger tykkelsen af ​​tørretumbleren ikke 10 cm, og den kan let skubbes mellem badekar og vaskemaskine. I gennemsnit modstår sådanne modeller ca. 20 kg vådt tøjvask, og vægten af ​​selve konstruktionen er ikke mere end 3,5-4 kg.

Gulv Vertikal Tørretumbler

Ud over de standard vandrette tørreapparater, kommercielt tilgængelige multilagmodeller af typen hylder, som også er foldet og udstyret med hjul til nem bevægelse. Når de udfoldes, tager de mindre plads end vandrette og er ideelle til tørring af små ting - undertøj, strømper, trøjer, bluser og så videre.

Tørretumbler i form af hylder

Fordele ved udendørs konstruktioner:

 • brugervenlighed og holdbarhed;
 • lille vægt;
 • fremragende kapacitet;
 • tørretumbleren kan placeres på ethvert passende sted;
 • Du behøver ikke at montere en vedhæftet fil.

Den eneste ulempe ved sådanne tørrere er, at de besætter et brugbart område, og for en lille lejlighed er dette et meget presserende problem.

Vægmodeller

Vægmonteret foldetørrer

Tørretumbler monteret på væggen er meget mere praktisk at bruge. De er hjælpelinjer med tværstænger til hængende tøj. Vægstrukturer er teleskopiske, glidende, med justerbare tværstænger i højden. Der er kompakte modeller med en fjeder tromme i sagen, som giver dig mulighed for at strække strængerne mellem modstående vægge. Hung på toppen af ​​tingene forstyrrer ikke brugen af ​​badeværelset, hvis det kun er strøelse, og efter montering af tørretumbleren passer harmonisk ind i interiøret og gør ikke ømme øjne.

Tørretumbler tørretumbler

 • kompakt størrelse;
 • lethed og bekvemmelighed i drift
 • lav pris;
 • æstetisk udseende.

En sådan inertiel enhed ødelægger ikke det indre af rummet og giver dig mulighed for hurtigt at trække tøjlinjen

 • lille kapacitet;
 • maksimal belastning bør ikke overstige 7-10 kg afhængigt af modellen;
 • Til installation er det nødvendigt at bore væggene.

Suspended modeller

Overhead tørretumbler med bøjler

Ved design ligner lofttørrerne væggen, kun guiderne, som de lægger til loftet. Længden af ​​lamellerne er indstillelig, når du hænger vasketøjet, kan de let sænkes til det ønskede niveau og derefter trækkes op igen. Desuden kan hver tværstang bevæge sig uafhængigt af de andre, hvilket gør driften af ​​tørretumbleren mere praktisk. Sådanne konstruktioner er som regel monteret over badet for at forhindre, at puddene drypper fra det våde vaskeri på gulvet.

Tørretæppe med træplader

 • hængende ting besætter ikke nyttig plads og næsten ikke forstyrrer brugen af ​​badeværelset;
 • tørretumbler har en kompakt størrelse og æstetisk udseende;
 • design er praktisk at bruge.

Ulempen ved sådanne tørrere kan kaldes installationens kompleksitet. Fastgørelser skal være så stærke og pålidelige som muligt, såvel som overlapninger, så hele strukturen ikke falder ned under vægten af ​​våde ting.

Automatisk Elektronisk Tørretumbler

Badekåber

Tørretumbler på badets side

Disse tørretumbler er foldende lysrammer med tynde rør eller strenge. De kan lægges i vandret stilling oven på badet eller vinkles på modsatte sider. At stå ikke glide af, de har specielle plastikholdere. Der er også modeller, der er hængt på siden eller på radiatoren. De er meget små og bruges hovedsagelig til tørring af håndklæder, strømper og undertøj.

Bad tørretumbler

Tørretumbler om bord på et bad

Fordelene ved sådanne tørrere kan kun tilskrives lav vægt og brugervenlighed, for så vidt angår bekvemmelighed og funktionalitet, taber de mærkbart. Mange af disse designs er ikke hængt, de er ikke egnede til tørring af sengelinned. Derudover er der ikke mulighed for at tage et bad, mens tøjet er tørt, da tørretumbleren er placeret direkte over det.

Tørring til sarte emner på badet

Elektriske tørretumbler

Elektriske tørretumbler er ikke mindre efterspurgte end konventionelle, selv på trods af de høje omkostninger. De er uerstattelige, hvis du hurtigt skal tørre en jakke, en varm sweater, et tæppe og andre lignende ting, som under normale forhold tørrer i flere dage. Elektriske modeller er også meget forskellige og kan være gulv, væg, hængende. De fleste af dem er udstyret med termostater, som giver dig mulighed for at vælge den optimale tørretype afhængigt af typen af ​​linned. Der er også tørretumbler med elektroniske timere, hvilket gør det muligt at justere varigheden af ​​enheden. Disse tørretumbler bruger meget lidt elektricitet, arbejder næsten lydløst, modstår belastninger på ca. 15 kg.

Elektrisk foldetørrer

 • hurtig og ensartet tørring
 • brugervenlighed;
 • Når det er foldet, tager tørretumbleren op til et minimum af plads.

Forskellige typer gulvmonterede elektriske tørreapparater

 • høj pris;
 • ekstra energikostnader
 • behovet for at overholde sikkerhedsforskrifterne.

Populære modeller af linnedtørrere

Tørretumbler Gimi Rotor-6

Lofttørrer "Liana"

Tørretumbler Leifheit TELECLIP

Tørretumbler Siena

GIMI ALABLOCK Outboard Tørretumbler

Alcona SBA-A4-FX Elektrisk Tørretumbler

Anbefalinger til valg af tørretumbler

Ved valg af tørretumbler skal der lægges særlig vægt på materialet til fremstilling. De mest praktiske og holdbare produkter betragtes som rustfrit stål. Over tid mister de ikke deres udseende, tåler de største belastninger, må ikke efterlade pletter på ting og gøres rent af plaque.

Rustfrit Stål Tørretumbler

Aluminiumsmodeller med pulverlakering ser også godt ud i starten, men med intensiv brug begynder belægningen at skrælle, og mørke spor af linned forbliver på aluminium.

Aluminiums gulvtørrere

Plastprodukter er de mest overkommelige og attraktive udseende, kun de har et ret begrænset levetid. Ja, og en stor belastning på dem kan ikke være, ellers vil plastikhuset hurtigt gå i stykker. Over tid mister disse tørreapparater deres attraktive udseende, plast bliver gult, slingende strings.

Tørretumbler gulv af plast

Med hensyn til trætørrere med passende pleje kan de tjene meget lang tid. Desuden har sådanne modeller ofte en original form og ser harmonisk ud i badeværelset. Men hvis man skal vaske det ofte og i store mængder, er det bedre at opgive trætørret til fordel for metalet.

Tørretumbler lavet af træ

Den oprindelige foldetørrer træ

Når du vælger, skal du være opmærksom på kvaliteten af ​​forbindelserne, belægningens tæthed, den nemme bevægelse af elementerne. Strenge eller kviste bør ikke være for tykke: Den optimale afstand er 7-10 cm, hvis den er mindre, så tingene berører hinanden og tørrer længere. På tørreapparatets ramme bør der ikke være skarpe fremspring, spor af svejsning, pletter, ruhed. Hvis basen skinner gennem belægningen, er det bedre at nægte et sådant køb - meget snart begynder malingen at skille af.

I en højkvalitets tørretumbler har alle elementer en glat farve, en glat flad overflade, rørene fra enderne lukkes med stik samt leddene. På pakken skal angives udstyr, alle størrelser, vægt, er nødvendige for at være vejledningen til installation.

Mulighed for at installere en tørretumbler på badeværelset

For at installere tørretumbleren i badeværelset kræver ikke særlig viden og færdigheder, så håndtere installationen er ikke svært. Ordren af ​​fastgørelseselementer kan variere lidt afhængigt af produktets design, så før installationen skal du omhyggeligt læse producentens anvisninger. Ofte tages der fejl ved installation af lofttørrere, og derfor overveje mulighederne for deres installation mere detaljeret.

Installation af tørretumbleren "Liana"

Før arbejdet påbegyndes, skal alle dele af tørretumbler spredes ud på bordet og tjekke udstyret. Fastgørelseselementer er normalt inkluderet i kittet, men de er ikke altid pålidelige, og mange håndværkere foretrækker at købe dem separat. Ud over selve tørretumbleren skal du have en blyant, en hammer og en boremaskine med passende boringer - til beton og fliser.

Trin 1. Vælg tørrers optimale placering og sæt mærker på loftet med blyant. For at gøre dette skal du tage beslagene med ruller, anvende dem i loftet og markere punkter gennem monteringshullerne. Beslagene skal være parallelle med hinanden på samme niveau, og afstanden imellem dem skal svare til længden af ​​tørretumblerne.

Trin 2. Bor huller i loftet, blæs støv ud, hammerspidser tæt. Derefter fastgør beslagene med skruer og luk sporene fra fastgørelseselementerne med specielle stik indgår i pakken.

Trin 3. Til væggen parallelt med beslagene, fastgør beslaget til fastgørelse af ledningerne. Den skal placeres ca. i en højde på 1,3-1,5 m fra gulvet, strengt vandret. Fastgørelsen er den samme: Marker punkterne for fastgørelseselementer gennem hullerne, bor, indsæt dykker og skruer i skruer. Hvis væggen er foret med fliser, skal du tage et spydformet bor med pobedit lodning, ellers kan flisen bryde.

Fastgøringsbeslag

Trin 4. Placer forsigtigt ledningerne på en plan overflade, og begynd at fastgøre dem skiftevis til hver stang. For at gøre dette er en stram knude bundet i enden, ledningen er placeret i en rille på stangen, og knuden strammes indad med indsats. Også reparere og alle andre ledninger.

Trin 5. Start samlingen af ​​tørretumbleren. Træk snoren gennem hullerne i begge beslag. Hvis fastgørelsesbeslaget er placeret på højre side, begynder samlingen med venstre beslag og omvendt. Selve ledningen er ikke særlig let at skubbe ind i hullet, så det er nemt at bruge et stykke wire, bøje det i form af en krog eller en lang sløjfe. Den ledige ende af ledningen trækkes gennem to låsehætter.

Trin 6. Den første stang er strammet op, hvorefter den øverste hætte fastgøres med en knude på ledningen og bringes i udskæringen på beslaget. Gentag handlingen med de andre suspensioner, så alle er placeret på samme niveau.

Trin 7. Herefter bestemmer du det nederste niveau af stængernes placering, hvor det er bedst at hænge vasketøjet og binde en anden knude. Knuderne trækkes ind i de nederste hætter, og de resterende stykker af ledninger skæres af. Herefter trækkes suspensionerne igen til den oprindelige position.

Installation af tørretumbleren "Fortuna"

"Fortune" -modellen er en konstruktion af metalbeslag med ruller, hvorpå to bevægelige aluminiumsprofiler er monteret. Ved hjælp af en simpel mekanisme og stålkabler kan profiler let hæves og sænkes til den ønskede højde og uafhængigt af hinanden. I profilerne langs hele længden er der specielle huller til bøjlerne, hvor det er bekvemt at tørre tøj.

Beslagene er fastgjort til loftet, og føringsrullen og styreenheden er anbragt på væggen. Først skal du vælge den mest hensigtsmæssige placering af tørretumbleren i forhold til badet, så vandet fra linnedet strømmer direkte ind i det og danner ikke pytter på gulvet. Derefter kan du fortsætte direkte til installationen.

Trin 1. På loftet med en blyant markeres fastgørelsespunkterne for beslagene, 2 hver. De skal danne et rektangel med sider på 1,8-2 m og 0,4-0,6 m. På væggen markerer man også fastgørelsesstedet på styreenheden og føringsrullen strengt langs den samme vertikale linje.

Monteringsruller og styreenhed

Trin 2. Mærkerne er boret med huller af passende dybde, og ved hjælp af ankre fixerer de beslagene med ruller og styreenheden.

Trin 3. Stålkabels ende er forsigtigt trukket ind i holderen (krabbe), en stærk knude er bundet i enden og strammet indvendigt. Træk den anden ende af kablet i plastholderen og foringen, der følger med tørretumbleren, og træk det derefter gennem rullen på modsat side af styreenheden.

Binde en knude og passere ind i en krabbe

Trin 4. Puden trykkes tæt på rullen, fastspændt med en lås op til stopet, og krabben strammes opad, så den hviler fast mod låsen. Derefter føres kablet udefra af dobbeltrullen og gennem styrrullen.

Træk kablet gennem klemmen og puden

Trin 5. På styreenheden skrues låget af, så låseskiven, som er inde, ikke falder ud. Den ledige ende af kablet er gevind gennem denne hætte, foldet i form af en løkke og ledet ud gennem det samme hul. Nu trækkes kablet i modsat retning, men fra indersiden af ​​begge ruller. Samtidig skal dobbeltrullen drejes mod retningen.

Træk kablet gennem rullen

Pinned rulle og kabel trækker

Trin 6. Alternativt fastgør dekorative plader under hver rulle, sæt derefter krabber og juster længden af ​​kablet, så når afstanden mellem styreenheden og midten af ​​sløjfen ikke overstiger 10 cm. Derefter skæres den frie ende af kablet.

Vi strammer rebet med en krabbe

Processen med at trække tove

Trin 7. Midt i løkkeindsatsen låseskiven og hold den med fingrene og stram kablet i hætten. Ved hjælp af håndtaget på styreenheden er kablet let afviklet, så at hætten kan skrues på.

Hvordan vælger man en behagelig tørretumbler på badeværelset?

Mange moderne lejligheder har ikke balkoner, hvor det ville være muligt at hænge tøj til tørring. Det er ikke meget rimeligt at røre stuer eller køkken med fugtigt tøj, hvilket forringer deres udseende og øger fugtigheden i lejligheden.

Og hvis der ikke er mulighed for at hænge tøjet på gaden, så er der et godt alternativ tilbage - et badeværelse. Som regel er der i ethvert badeværelse ventilation, så tørringsprocessen strækker sig ikke i lang tid.

Det er kun at vælge dette en egnet tørretumbler, fordi deres mangfoldighed er ret stor.

indhold

Typer af tørretumbler ^

Sortimentet af moderne udstyr til tørring er nu så stort, at den rigtige model vælges hovedsagelig på basis af badeværelsens dimensioner. Det vil være nyttigt at kende alle typer tørreapparater, der kan bruges til et lille rum.

Kære besøgende og besøgende!

Hvis du ved, hvordan du tæller penge og regelmæssigt køber ting på internettet, anbefaler vi, at du læser vores artikel om, hvordan du kan returnere nogle af de penge, du brugte ved køb ved hjælp af de såkaldte cashback-tjenester.

Vi afhente de 3 bedste muligheder, du kan returnere op til 30-40% af prisen på ting købt via internettet (tøj, tasker, sko, uanset)!

Så læs vores artikel "Top 3 cashback service (penge tilbage), når du køber tøj og tilbehør i onlinebutikker" og spar dine penge, fordi de gemte penge er essensen af ​​de tjente penge.

Vi anbefaler også at du gør dig bekendt med vores artikel om de 3 bedste onlineforretninger til køb af minkfrakker, du kan spare meget, når du køber, ikke på bekostning af kvaliteten af ​​ting, især da det er tid til salg!

Gulvkonstruktion

Denne mulighed anses for at være den nemmeste. Den bruges, når badeværelsens dimensioner gør det muligt at installere armaturet direkte på gulvet.

Ifølge sin enhed består gulvmodellen af ​​metalfoldestop, mellem hvilke der er strenge eller stænger.

Alle anvendte materialer er modstandsdygtige over for fugt. Med design kan tørretumbleren være vandret eller lodret.

I det andet tilfælde er de lavet i henhold til typen af ​​hylder eller lodrette stativer, hvilket sparer plads på gulvet. For eksempel er den tyske model "Leifheit Condor Tower 19081435" værd $ 52.

Når behovet opstår, udfolder gulvgitteret, og efter tørring er det foldet op og trækker sig tilbage mod væggen eller kan flyttes til et andet rum. Et eksempel på en gulvversion er den kinesiske model "Stabilo 18M", som koster $ 8-9.

 • Kræver ikke installation.
 • Det har en lille vægt.
 • Let at folde og trække sig tilbage efter brug.
 • Det kan bruges til ethvert andet rum.
 • En lille mængde linned, der kan hænges.
 • Hvis badeværelset er lille, kan du ikke bruge gulvversionen.
 • Enheden skal konstant folde og foldes.

Hvad er fordelene og ulemperne ved Kärcher-strygesystemet? Funktioner af drift.

Omkostninger og egenskaber ved de mest populære trådløse strygejern findes i denne artikel.

Bad tørretumbler

Dette er en foldet metal eller metal-plast konstruktion bestående af en ramme og stænger. Den installeres direkte på badet, hvorefter der vaskes en vask på den. Når tøjet tørrer, fjernes tørretumbleren fra badet.

 • Det tager lidt plads, så det kan bruges selv i meget små badeværelser.
 • Den udvikler og installeres meget hurtigt.
 • Vandet, der strømmer fra det våde linned falder ikke på gulvet, men går ind i badet.
 • Det er umuligt at placere en stor mængde linned, samt at tørre plader og andet dimensionelt tilbehør.
 • Mens vasken tørrer, kan badeværelset ikke bruges.

Vægmodel

Indretninger monteret på væggen fås i forskellige versioner:

 • Fast på modsatte vægge. Mellem armaturer bruges flere ledninger til at hænge tøj. Sådanne indretninger kan fjernes på den ene side.
 • Fast på samme væg. Disse er beslagene med flere punkter i forbindelse med væggen. De stikker ud fra muren omkring 30-50 cm, og mellem dem er der stænger eller reb. For eksempel koster den tyske model "Leifheit Telefix 70" med slats på 0,6 m hver $ 34. Nogle modeller kan have et teleskopisk design, der udvider efter behov. Der er også konsol modeller, der foldes på accordeonprincippet.
 • Næsten ingen plads.
 • Perfekt til ethvert badeværelse design.
 • Kan modstå lysvægt, normalt op til 10 kg. Det drejer sig især om de strukturer, der er fastgjort på en væg.
 • Lille brugbart område.

Loft tørretumbler

Apparater til tørring, der er fastgjort til loftet, anvendes hovedsagelig i nærværelse af højt til loftet. I dette tilfælde vil hængende tøj generelt være ude af syne.

Strukturelt består disse tørreapparater af plastophæng med ruller. Ruller bruges til at flytte stængerne. Antallet af stænger, der anvendes, kan variere fra 4 til 6. Deres løft og sænkning styres med tove fastgjort på en af ​​væggene. Stangmateriale - metal med plastbelægning eller holdbar plastik.

Fordelene ved loftet mulighed:

 • Kunne forblive ubekymret, når den ikke er i brug.
 • Vedligeholde op til 20 kg vægt.
 • Sænkning af stængerne kan gøres, så det er bekvemt at arbejde med dem.
 • Vanskeligheder kan opstå ved montering til falskloft.
 • Hængende oversize kan forårsage ubehag under badning.

Elektrisk eller batteri ^

Tørringshastigheden kan forbedres væsentligt ved hjælp af apparater med opvarmning. Dette kan være en stand-alone stand med en tværstang, tilsluttet en stikkontakt eller en vedhæftet fil, der er suspenderet fra et varmt batteri. Ved brug af sådanne apparater er det nødvendigt at omhyggeligt overvåge deres opvarmningstemperatur for ikke at ødelægge tøjet.

Elektrisk tørring kan købes i forskellige versioner. En god kvalitet har modellen "Luna AL" lavet i Kina. Dens omkostninger er omkring $ 55.

Hvilken er bedre at vælge? ^

For at vælge den rigtige model til dit badeværelse er det tilrådeligt at følge de følgende retningslinjer:

 • Tage hensyn til badeværelsens dimensioner. Hvis lejligheden og badeværelset selv er små i størrelse, ville den foretrukne løsning være at bruge en væg- eller lofttørrer samt et badekar. Med et stort badeværelse kan du vælge enhver indstilling, herunder en gulvmodel.
 • Også meget afhænger af tempoet og mængden af ​​vask. Hvis vasken sjældent vaskes, og i små portioner, vil enheden have brug for lidt.
 • Kompleksiteten af ​​installationen. Den nemmeste ting at gøre er med gulvmodellen eller med designet installeret oven på badet eller batteriet. Det er sværere at installere monteringer på væggen. Til dette har du brug for et seriøst værktøj. Og det største problem er vedhæftningen af ​​konstruktionen til loftet. Der er allerede svært at undvære mesterens hjælp.
 • Kend funktionerne i det materiale, som tørretumbleren er fremstillet af. Aluminium enheder har lave omkostninger og lav vægt. Aluminium er imidlertid et skørt metal, der kan bøje eller endda bryde med tiden. Stålprodukter er mere pålidelige, men er underlagt korrosion, så det er vigtigt at sikre, at de er belagt med en beskyttende belægning. Den bedste løsning ville være rustfrit stål, som har styrke, fugt modstand og et attraktivt udseende.
 • Tilstedeværelsen af ​​de nødvendige hardware og fastgørelsesdele. Kvalitetsudstyr indebærer tilgængeligheden af ​​et komplet sæt til hurtig installation samt installationsanvisninger.

Skal jeg købe et dampstrygejern til lodret strygning? Lær om fordele og ulemper ved produktet.

I denne artikel kan du læse meninger og anmeldelser om hånd otparivatel til tøj.

Tørretumbler i badeværelset: 5 erstatninger til altaner og udendørs linnetov

Vask tøj behøver et sted at tørre. Ejere af private huse er stille strækket i deres område af tøjlinier til dette formål, og beboere i højhuse vil bruge balkoner. Men hvad man skal gøre med de lykkelige ejere af første sal lejligheder, hvor der ikke er nogen balkoner, og på gaden at forlade deres ejendele i lang tid uden opsyn er ganske farligt.

Det er så, at tørretumblerne kommer til undsætning, som er stille placeret i badeværelserne. Faktisk forhindrer sådant udstyr ikke, at hver ejer har det, da det er billigt, men det tillader en at klare den nævnte opgave i tilfælde, hvor balkonrummet ikke kan bruges, og det regner udenfor. Yderligere vil jeg gøre dig bekendt med en sådan enhed mere detaljeret.

Tørretumbler på badeværelset er den eneste mulige vej ud i nogle tilfælde.

Lidt om motivation

Til at begynde med vil jeg stadig dvæle lidt mere detaljeret om fordelene ved driften af ​​vasketøjstørrere i badeværelser:

 1. Intet behov for en gratis balkon.

Men der kan være følgende situationer:

 • Han er slet ikke, ikke den fri;

Som du kan se, har ikke alle lejligheder loggier og balkoner.

 • Den bruges som opbevaringsrum, og gamle ski har ikke det bedste kvarter, der vaskes. Ja, og du selv vil være ubelejligt at hænge noget;

Ikke det mest bekvemme sted til hængende tøj

 • Det er udstyret med et kontor. Hvis din computer eller andet elektronisk udstyr er kært for dig, er det bedre at holde kilder til fugt væk fra det;

I en sådan loggia at hænge vådt kan ting ikke

 • Du forventer at ryge gæster. Hvor vil de gå til at ryge? Lige på balkonen. Og der er ikke behov for folk til at beundre dit vasketøj, hvilket i øvrigt vil blande sig godt, og selve vasketøjet må ikke blive gennemblødt med tobaksrøg;
 1. Sikkerhed. I nærheden af ​​højhuse kan man også ofte finde spændte linnedledninger. Men det betyder, at enhver forbipasserende i virkeligheden vil kunne fjerne de ting, du har bogført og bære dem til dit hjem. Dette gælder selvfølgelig ikke for private tomter, de har et stærkt hegn på vagt og nogle gange en vred hund;

Ting på gaden er meget usikre.

 1. Mulighed for tørring selv i regnvejr. Dette vedrører igen brugen af ​​garnslørledninger og "hits" selv på ejerne af deres eget indhegnet jord, da det ikke er ligeglad med hegn og vrede hunde.

I dette vejr tørrer undertøj ikke

arter

Så hvilke slags tørretumbler kan effektivt erstatte loggier og udendørs tøjlinier? Nu vil jeg fortælle om alt:

Stedfortræder nr. 1: vægmonteret tørretumbler

Som navnet antyder, taler vi om en struktur, der er knyttet til væggen og kan have to fortolkninger:

 1. Reb. Det er et reb strækket over badeværelset fra den ene væg til den anden i lignelsen af ​​dem, der hænger på gaden.

Til gengæld kan der også være to typer:

 • Stationær - to strimler forbundet med tøjledninger. Prisen på sådanne produkter er den laveste og praktisk talt ikke "ramt" på dit familiebudget;

Elementær stationær reb tørretumbler til badeværelse

 • Aftagelig - en fjederbelastet tromle, hvor rebene er viklede, og en indtrækbar stang med deres andre ender. Den første del er fastgjort på væggen med hængsler og skruer, og den anden er fastgjort på de forud monterede ringe modsatte. Når krogen fjernes, drejes mekanismen om igen;

Princippet om det aftagelige reb tørretumbler

Jeg anbefaler kun at købe en vridningsmodel, hvis du virkelig planlægger at bruge denne funktion. Faktum er, at at komme til kanten af ​​badet for at løsne kroge er ikke særlig bekvemt og tidskrævende. I den henseende forlader de fleste brugere simpelthen tovene i en udfoldet tilstand og derved overbetaler ekstra penge til at have en uanmeldt mekanisme.

 1. Sammenfoldelig. Det er endnu nemmere at installere sådanne enheder med egne hænder end dem, der er beskrevet ovenfor. Det er nok at fastgøre hovedpanelet på en af ​​væggene over skrifttypen ved hjælp af alle de samme skruer og dowels. Derefter kommer designet af metal- eller plastlameller ud som et accordeon, der er hængt med vådt linned.
  Den største ulempe ved et sådant system er, at det på grund af manglende understøttelse af den anden kant ikke vil være i stand til at bære betydelig vægt, så det er bedre for en stor familie at erhverve et reb eller loftprøve, som jeg vil diskutere nedenfor.

Spredning af "accordion" foldet væg tørretumbler

Følgende modeller af vægtørrere findes på hylder af specialbutikker:

 • Model "Gimi Brio Super 120":

Prøvemodel "Gimi Brio Super 120"

 • Rollquick 210 83006 model:

Rollquick 210 83006 Model Sample

Stedfortræder nummer 2: lofttørrer

Loftmonteret badeværelse tørretumbler

Denne type tørretumbler i badeværelset til et badeværelse passer perfekt.

Det omfatter:

 • To beslag, der er fastgjort til loftoverfladen med dykker og skruer;
 • Flere barer. De hænger faktisk tøj;
 • Træer, sænker og hæver stangen. I nogle modeller har tovsystemet en ekstra fastgørelse til væggen.

Som et resultat kan vi tale om fordelene ved denne byggeløsning:

 • Sparer plads. Hvis du ikke behøver at tørre dit tøj, skal du blot løfte skinnerne op til loftet;
 • Modstand mod tung belastning. Lodret montering er i stand til at modstå en mærkbar stor vægt;
 • Praktiske betjeningsinstruktioner. Du skal bare sænke en tværstang, hænge den med det nødvendige linned, blandt hvilke der endda kan være et stort dynebetræk, og så trække bare tovet og sende det våde stof til loftet. Den største bekvemmelighed er, at du ikke behøver at nå op med dine egne hænder, alle manipulationer finder sted lige foran dig;
 • Muligheden for at tørre ting, der ikke kan bøjes. Du kan slippe alle søjlerne på et niveau, hvilket som et resultat vil give dig et behageligt bord, hvor en uldtrøje eller anden lækker ting i denne plan vil blive perfekt placeret.

Generelt købte jeg og installerede netop sådan en tørretumbler i mit badeværelse. Men alle er fri til at træffe deres egne valg.

I processen med shopping kan du få sådanne repræsentanter for dette udstyr:

Tørring på badeværelset (76 billeder): Smarte elementer og ideer til installation

Processen med at tørre tøj på badeværelset er forenklet og bekvemt for forskellige tørremodeller på badeværelset, som kan passe ind i ethvert interiør uden at forstyrre det overordnede designkoncept.

Eksisterende tørretumbler

Det moderne sortiment af tørretumbler på badeværelset er meget forskelligt. Der er også kompakte kopier til tørring af småblade og meget rummelige modeller af foldetypen.

For at vælge den rigtige model skal du tage højde for flere nuancer, så det harmonerer harmonisk ind i rummets og designets dimensioner.

Gulvmodeller

Sådanne designs til tørring, som er installeret på gulvet i rummet, er meget bekvemme. Faktisk, i det øjeblik, hvor der ikke er behov for at tørre, bliver de rengjort på et aflukket sted og påvirker ikke badeværelset.

Gulvmonterede "clamshell dryers" passer til dem, der vasker et par gange om ugen, og har et rummeligt badeværelse, hvor tørretumbleren kan passe i udfoldet form.

Vertikale gulvmodeller er de mest kompakte, når de monteres, passer de let i hjørnet af et rum. Disse modeller er velegnede til dem, der hænger godt presset vaskeri tørre, så dråber falder ikke på de nederste etager.

Vægmodeller

Tørring i badeværelset væggen på grund af sin størrelse og monteringsmetode tager ikke meget plads, udover det tændes og virker ret hurtigt.

Men et stort antal ting at placere på det virker ikke. Disse designs er velegnede til familier, hvor vask foregår i små partier og ofte.

Loft linned tørring

Moderne modeller har erstattet det sædvanlige reb til tørring af tøj på badeværelset. I dag er de repræsenteret af stationære kopier og foldede strukturer.

Hvis du bruger dette design, kan selv meget våde ting, hvorfra dråber af vand drypper, sikkert placeres til tørring.

De eneste negative loftmodeller - begrænser muligheden for at bruge badeværelset i tørreprocessen.

Valg af linned tørring

Udover selve produktets form er det vigtigt at være opmærksom på fremstillingsmaterialerne. Da fugtigheden i badeværelset er forøget, og tværstængerne er konstant i kontakt med vådt tøj, skal alle komponenter og fiksering af tørring være modstandsdygtige overfor korrosionsvirkningerne.

En af de mest holdbare er rustfrit stål. Aluminium tørring i badeværelset er bedre at vælge, når de bruges til at tørre lette ting.

Ofte er der modeller af stål, som er beskyttet af et lag af emalje eller pulver typer farvestoffer. Men sådanne forekomster er kortvarige, da emaljeelementer er dækket af mikro-revner og forringes.

Billige og små modeller af tørretumblere kan nogle gange have plastiske elementer. Men man bør ikke regne med en lang levetid.

Gå til butikken for tøj tørring, det er værd at tage et målebånd. Først og fremmest vil det hjælpe dig med at finde ud af produktets dimensioner op til en millimeter og tillade dig også at beregne afstanden mellem tilstødende tværstænger, som er mindre end 60 mm. I en anden udførelsesform kan ting ved tørring komme i kontakt, farve hinanden og øge varigheden af ​​tørringen.

Elektrisk tørretumbler

For dem der ikke kan lide at vente på tørret tøj i lang tid, vil elektriske modeller gøre. På sådanne strukturer tørrer små ting i 40 minutter, mens bulk sovesæt og tæpper tørrer fra 2 til 4 timer.