Stræklofter produceret i Belgien

På grund af den succesfulde kombination af tilgængelighed og kvalitet bliver belgiske stræklofter stadigt mere populære. De lave priser på belgiske stræklofter gør opmærksom på et stigende antal købere. På trods af at stræklofterne i Belgien er betydeligt billigere end tysk og fransk, er deres holdbarhed og kvalitet næsten lige så god.

Strekklofter fra belgiske producenter - ideel til sommerhuse, landehuse, fælles kontorlokaler, cateringvirksomheder, kontorbygninger, skoler, hospitaler mv. Den fremragende kvalitet og miljøvenlighed i lærredet sikrer en lang levetid.

Polyplast - den universelle løsning til alle typer interiører

PTMC Polyplast er et belgisk firma, der har produceret stræklofter i over 20 år og er kendt over hele verden for sine fremragende kvalitetsprodukter.

Mistral - en nyhed på stretchmarkedet

Virksomhedens produkter Mistral har høj kvalitet, og malerierne fra den belgiske producent har stor modstand mod mekaniske skader.

Belgiske stræklofter: producenter, priser og installationsfunktioner

Emnet for vores artikel er belgiske stræklofter. Hvad er de producenter og typer af lærred repræsenteret på det russiske marked? Hvad er forskellen mellem det belgiske strækloft og den kinesiske modstykke? Lad os prøve at finde ud af det.

Før os er et sømløs loft oprindeligt fra Belgien. Hvad kan du sige om ham?

Producenter og typer lærred

Så strække lofter produktion Belgien. Hvem laver loftet i Belgien? Lad os starte med en kort gennemgang af producenterne.

Faktisk vil det faktisk være kort. Produkter fra alle to virksomheder importeres til det russiske marked.

POLYPLAST

Under PTCM Polyplast-mærket tilbyder vi PVC-film til harpoon og bezgarpunnuyu fastgørelsessystem med en bredde på 3,2 meter inklusive; Derudover var sømløse lærred op til 5,5 meter brede kendt.

Det sømløse lærred er populært ikke så meget på grund af den faktiske mangel på sømme (med moderne svejseteknologi er de næsten umærkelige og bestemt ikke slående), men på grund af deres holdbarhed og større arbejdstemperaturer (se Seamless PVC stretch lofter: typer af installation).

Hvis PVC-folien er designet til en stuetemperatur ikke højere end 60 grader (og i køkkenet under loftet kan det godt være mere) og ikke mindre end +5, så vil polyestervævet med polyurethanimprægnering perfekt holde form og udseende i saunaen, og på den loggiske barske vinter.

Faktisk er det netop som et land, der producerer billige og højkvalitets sømløse stræklofter - Belgien og er kendt på dette marked.

Selvfølgelig vil fabrikanten af ​​loftet ikke undlade at nævne materialets europæiske oprindelse.

mistral

En anden producent fra Belgien, tændte på det russiske marked - Mistral. Igen beskæftiger vi os med en leverandør af sømløse stoffer, der ikke kræver opvarmning under installationen.

Hvilke andre egenskaber ved et sådant loft kan nævnes?

 • Lerret kan monteres både på en baguette (vægprofil) og på en ramme på basis af diagonale loftmonteringer (den såkaldte samling langs linjer).
 • Lerret er et slidstærkt polyesternøgle på 0,4 mm tykt imprægneret med flydende polyurethan. At bryde det med vilje vil ikke være let arbejde. Der er ikke tale om utilsigtet skade.
 • Den specifikke vægt af strækloftet Mistral - 250 gram pr. Kvadratmeter overflade.
 • Yderligere forstærkning af lærredet udføres ved at ramme den vævede basis med en nylonfisklinie. Således er lærredet forbedret, hvor det berører metalgenstande: linjen beskytter loftets overflade fra gradvis slid. Lærredet tøver under indflydelse af udkast.
 • Bredden af ​​kluden - 250 eller 320 centimeter.

Så vi kan opsummere de foreløbige resultater.

Hvad er belgiske stræklofter?

 • En bred vifte af produkter. Som vi kan se leverer landet både hovedtyper af lærred - PVC og sømløs lærred. Eventuelle farver og teksturer er mulige; lærredet kan bruges til at anvende fotoudskrivning, for at skabe figurer, flertallede lofter eller til at installere skjult belysning som en stjerneklar himmel.

Imidlertid er hvidglans og mat lærred det mest populære.

 • Europæisk produktion - stræklofter Belgien overholder alle miljø- og holdbarhedsstandarder, der sammenligner sig positivt med kinesiske produkter.
 • Lave priser. Stretch belgiske lofter koster meget billigere end tyske og især franske kolleger. Priskonkurrence på det russiske marked kan de kun lave indenlandske eller kinesiske lærred.

Bemærk venligst: priserne på de endelige produkter bestemmes ofte ikke kun af omkostningerne ved materialer, men også af producentens prispolitik, som du ved kan være meget anderledes.

I den forstand er det fordelagtigt at arbejde med nybegyndere på strækloftmarkedet: de holder priser på alle produkter på et minimum. Forresten, uden at forblive på samme tid: marginen på kostprisen på strækloftet er sjældent mindre end 300%.

En halvtreds procent rabat er usandsynligt at blive lavet med tab.

Tricks og deres eksponering

Kære læser, har du været sympatisk over for belgiske produkter? Har du allerede mestret ønsket om at få europæisk kvalitet til en lav pris?

Lad os dø for en anden glæde og tænk på den økonomiske komponent i det belgiske mirakel. Belgien er et land med en høj levestandard og dermed med høje priser for arbejdskraft.

Det koster en times arbejde for en person i produktion, der gør det muligt for europæiske producenter at placere deres planter i tredjelandslandene. Det skyldes forskellen i lønnen. For eksempel er al computerhardware lavet i Kina, Vietnam eller Taiwan.

Vi er allerede så vant til en sådan indskrift på al digital teknologi, at vi ikke engang spørger, hvor enheden blev lavet.

Afklaring: I høj grad er den højteknologiske produktion af Intel og AMD stadig baseret i Californien, Israel og Tyskland. Produktion af komplekse krystaller fotolithography udviklere foretrækker ikke at stole på udenlandske partnere.

At forstå denne enkle sandhed fører os til spørgsmålet: Hvorfor er belgiske stræklofter så billige? Fuld automatisering af produktionen til årsagen eller fuldstændig fravær af told? (se Stræklofter - forretningsplan for produktion af PVC-film)

Hemmeligheden er enkel. Belgiske lofter - fiktion. De eksisterer ikke. Lerret er lavet i Kina; i Belgien, kun registreret juridisk adresse og mærke, hvorunder faktisk lærred og solgt. Ikke en enkelt plante til fremstilling af lærred til hævede lofter på et lille europæisk lands område.

Ikke desto mindre forbliver belgiske stræklofter et godt køb. Paradoksalt nok er dette af flere årsager (se Kontrakt for installation af hævede lofter - garanti for deres kvalitet).

 • Miljøcertifikater for alle produkter gør det fuldt ud i overensstemmelse med europæiske standarder. De såkaldte belgiske lofter, i modsætning til det meste af det kinesiske lærred, beholder den karakteristiske lugt ikke mere end et par timer efter installationen.

Hovedkriteriet for produktkvalitet er tilgængeligheden af ​​et miljøcertifikat.

 • Selv om priserne på produkter er højere end for almindeligt kinesisk linned (transport langs en kompleks rute er ikke gratis), er den meget lavere end dens franske kolleger.
 • På samme tid er bredden af ​​nettet større end den af ​​ægte europæiske producenter, hvilket er praktisk under installationen.

konklusion

Sammenfattende ovenstående: Hvis du beslutter dig for at installere belgiske stræklofter i hjemmet, er der ingen grund til at råde dig til at opgive denne ide. For os er virkelig høj kvalitet og billigt materiale. Succeser i reparation!

Belgiske stræklofter: produktionshemmeligheder, producenter og fordele

Handelsnetværk tilbyder en enorm mængde materialer til installation af hævede lofter. I dag betaler folk mere og mere opmærksomhed på innovative teknologier under indretningen. Stræklofter er meget populære på grund af sin alsidighed, nem installation og brug. Producenter fra alle lande konkurrerer og tilbyder kunderne lyse, slidstærke og komfortable materialer, der helt kan ændre indretningen af ​​lejligheden om et par timer.

Fordele ved belgiske stræklofter

 • Prisen på materialet er meget lavere end analogerne produceret i Tyskland og Frankrig, og kvaliteten svarer til de bedste europæiske analoger.
 • Det foreslåede produkt har oprindelsescertifikater og kvalitet, hvilket bekræfter, at filmen er lavet i overensstemmelse med europæiske sikkerhedsstandarder.
 • Brug af innovative teknologier og efterfølgende behandling af specielle ingredienser sikrer høj brandsikkerhed af belægningen.
 • Styrkens styrke sikrer holdbarhed og anvendelighed af installerede stræklofter.
 • En række forskellige farver. Lysstyrken og muligheden for at anvende et valgt mønster gør belgiske stræklofter mest populære på byggemarkedet.
 • Det sømløse materiale op til fem meter brede gør det muligt at ændre indretningen af ​​en lejlighed i standard størrelse uden at sy og svejs enkelte dele.
 • På grund af filmens høje styrke og fremragende elastik bruges belgiske stræklofter ofte af håndværkere til at lave kompositionsniveauer på flere niveauer.

Produktionshemmeligheder

I øjeblikket er der to hovedmaterialer til fremstilling af lofter.

 1. Polyvinylchloridfilm har en række positive kvaliteter, der bringer materialet til de bedste sælgere. Det er holdbart, passerer ikke vand og har ikke en høj pris. Filmlofter er lavet af PVC-materiale, som er elastisk og kan let udvides til den ønskede størrelse, hvilket ikke påvirker udseendet. Den mest populære og eftertragtede er glatte og matte lofter, men producenterne kan tilbyde enhver tekstur. Loftet kan ligne marmor eller træ, satin eller velour. Et stort udvalg af farver og nuancer. På forespørgsel fra klienten kan ethvert mønster påføres den glatte overflade ved hjælp af en fotoudskrivning, der udvider designmulighederne kraftigt.

Fabrikanter af de mest kendte mærker af stretchlofter

Blandt de mange forskellige producenter er der to vigtigste, der tager sig af deres navn og bruger de bedste råvarer til fremstilling af deres produkter.

POLYPLAST.

PTCM Polyplast varemærket tilbyder kunder et stort udvalg af film- og stofstræklofter designet til installation med harpoon og bezgarpunnymi-metoder. PVC-belægninger er tilgængelige i bredder på op til 3,2 meter, hvilket gør det muligt at installere dem i enhver lejlighed. Farvepaletten er så rig og varieret, at klienten ofte finder det svært at vælge en mulighed.

En sømløs lærred kaldes på grund af, at bredden op til 5,2 meter af stofbasen sikrer, at ethvert design til en standard lejlighed kan udskæres ud af et stykke. Den største fordel ved stofbelægningen er dens immunitet mod pludselige temperaturændringer. Filmen kan modstå varme op til plus seksti, hvorefter den kan miste form og sag. Stoffet modstår højere temperaturer, så dette loft kan sikkert bruges i køkkenet, hvor temperaturen under loftet kan nå 80 grader.

Derudover er polyesterimprægnerede polyestergarn ikke bange for pludselige temperaturudsving, så dette stof kan installeres i værelser uden centralvarme. Belgien har længe været kendt på byggemarkedet for sine billige produkter af fremragende kvalitet.

Mistral.

Commercial Arch, som er meget populær. "Mistral" tilbyder en bred vifte af produkter til fremstilling af hævede lofter uden opvarmning af stoffet. De vigtigste fordele ved sømløse design er.

 • Du kan installere ved hjælp af en baguette eller en speciel ramme
 • Lerret er faktisk et gitter af tæt sammenvævede kunstige tråde med polyvinyl-dobbeltsidet imprægnering. At opvarme dem selv ved hjælp af specialudstyr er ikke let. Et sådant materiale modstår fuldstændigt punkteringer og nedskæringer, der har høj styrke.
 • Vægten på et kvadratmeter strækloft "Mistral" overstiger ikke 250 gram.
 • En væsentlig tilføjelse til designet er brugen af ​​kanterne på fiskelinjen. Det forbedrer beskyttelsen mod slid på kontaktpunktet af stoffet med understøttende strukturer.
 • Bredden af ​​det foreslåede stof kan variere fra 2500 til 3200 millimeter.

Sammenfattende kan vi konkludere, at de belgiske stræklofter er af to hovedtyper. Kunstig sømløs klud og PVC film. Et stort udvalg af teksturer, farver, nuancer og mønstre gør det muligt at udnytte designerens fantasi fuldt ud.

Typer af belgiske stræklofter

Glossy. Besidder særlig glans og specularitet. Der er mere end hundrede typer af forskellige farver, som giver dig mulighed for at vælge en film til ethvert værelse. Giver mulighed for visuelt at forstørre rummet. Se godt ud i små lejligheder med lave lofter, hvis du bruger lyse varme farver. Når du installerer i store lokaler eller kontorbygninger, kan du anvende mørkere beroligende nuancer.

Matt. Har samme monofoniske struktur. Valget af farver er ikke godt. Hvide og lyse toner bruges oftest. I udseende ligner det et gipsplankloft malet med akrylmaling. Ser godt ud i værelser med et stort område med regelmæssige geometriske former. Når der rammes på overfladen af ​​loftet på forskellige belysninger, vises ikke blænding eller farveforvrængning.

Satin. Har en behagelig nacreous skygge og blødt lys refleksion. Tekstur ligner et tyndt naturmateriale og er lavet af et fint mesh belagt med en speciel belægning. Omkostningerne er lidt højere end for konventionelle stræklofter lavet af PVC-film, men prisforskellen kompenseres fuldt ud af et mere attraktivt udseende.

Med fotoudskrivning. På anmodning fra klienten kan du anvende et billede, der vil hjælpe med at give rummet yderligere dybde og tiltrækningskraft. Du kan arrangere på loftet den stjerneklare himmel eller løbende skyer. Populere med eksotiske sommerfugle eller fugle. Dekorer med et nationalt ornament eller på en anden måde for at vise din egen individualitet.

Hvordan skelne kinesisk hæftet loft fra belgiske

 • Belgisk materiale efter installation fortaber hurtigt sin karakteristiske syntetiske lugt.
 • Prisen er lidt højere end de kinesiske produkter af samme type.
 • Bredden af ​​lærredet er større end den anden producent.
 • Det har alle de nødvendige certifikater, der bekræfter varernes oprindelse og kvalitet.
 • Det strakte lærred afspejler perfekt billedet ved siden af ​​det.
 • Sømene, hvis nogen, er helt lige.
 • Farveområdet er fladt, uden dråber og mørke eller lyse pletter over hele overfladen.
 • Når du strækker, er tykkelsen af ​​banen den samme over hele overfladen.
 • God tåremodstand.

Der er ingen lignende indlæg, men der er flere interessante.

Belgiske stræklofter

Eksempler på arbejdet

personale

Medarbejdere i firmaet "People's Ceiling" hjælper med at besvare alle dine spørgsmål om køb og installation af hævede lofter.

Tekstur og farvevariationer af belgiske stræklofter

Belgien selskaber tilbyder en bred vifte af PVC belægninger. Du kan vælge producenten, bestille og installere blanke, matte eller satin muligheder, hvid eller farve.

En bred palette af farveløsninger (mere end 80) giver dig mulighed for præcist at vælge den ønskede skygge for at skabe et harmonisk interiør under hensyntagen til den valgte stilbeslutning.

Funktioner belgiske stræklofter Polyplast er en anerkendt belgisk producent. Det har fungeret siden 1993 og har to fabrikker i Belgien og Kina. Blandt de vigtigste træk ved PVC-strukturer er:

 • belgiske materialer af høj kvalitet;
 • gode priser;
 • evnen til at installere loftet uden sømme
 • Tilstedeværelsen af ​​to monteringssystemer (harpoon og bezgarpunnoy);
 • modstand mod ild;
 • tykkelse (0,18 mm);
 • bredde (3,50-5,50 m);
 • maksimalt tryk pr. 1 m 2 (100 liter vand);
 • frostbestandighed - fra 0 til -2 ° C.

Billeder af belgiske lofter - en levende demonstration af muligheder. Du kan bestille og købe nogen af ​​mulighederne!

De vigtigste krav til spændingsstrukturer - sikkerhed, pålidelighed, æstetik. Derfor har købere værdsat den sømløse ydeevne af strakte dåser. Produkterne i den belgiske kvalitet Polyplast har således en bredde på 3,2 - 5,5 meter og er perfekte til udsmykning af kontorer, lejligheder og landehuse. På grund af deres størrelse er det praktisk at montere dem.

Fordelene ved belgiske stræklofter

Også imponeret af den enkle vedligeholdelse af loftet (let at rengøre med konventionelle vaskemidler).

+7 (495) 784-99-35

fra 8:00 til 23:00 uden fridage

Lofter i belgien

 • Hjem /
 • Katalog /
 • Producenter /
 • Lofter i belgien

Stræklofter Belgien

På det moderne marked med stræklofter finder du produkter fra forskellige producenter. Et af de mest slående eksempler på lærred til strakte dåser, der svarer til priskvalitetsprincippet, er belgiske stræklofter. De kan henføres til budgetkategori stræklofter.

Belgiske stræklofter kan enten være klassiske - hvide eller farvede. Du kan se kataloget af farver stræklofter Belgien.
I de senere tid er sortimentet af farver blevet udvidet betydeligt. Strækloftet Belgien på fakturaen sker uigennemsigtigt, blankt og sættet.

Udseendet af strækloftet lavet i Belgien er fejlfrit, lærredet har en glat overflade og tæt tekstur. Betalingsbetingelserne for belgiske stræklofter når op til 25 år. Tøj er meget holdbare og pålidelige. De er giftfri og overholder alle brandsikkerhedsbestemmelser.

Dukkens bredde er op til 5 meter, hvilket betyder, at det er muligt at lave et strækloft uden sømme med et tilstrækkeligt stort område. Streklofter Belgien kan installeres i lokaler med kompleks konfiguration, fordi de er præget af høj plasticitet.

Du kan beregne prisen på belgiske stræklofter ved hjælp af vores regnemaskine.

Belgiske stræklofter

Moderne indretning indebærer brugen af ​​et stort antal nye materialer og teknikker, der kan gøre ethvert bolig- eller kommercielt rum så attraktivt og behageligt som muligt. Heldigvis tillader mange rumudsmykningsteknikker i dag ikke blot at opnå en forbedring af rummets æstetiske udseende, men øger også deres funktionalitet betydeligt, og en sådan effektiv teknik kan med stor tillid tilskrives stræklofter, som designere elsker at bruge, når de opretter deres designprojekter. Så er moderne stræklofter lavet af en film (PVC eller stof) af forskellige producenter fra Europa, Den Russiske Føderation og Kina.

Hvis du beslutter dig for at købe stretchlofter med et optimalt forhold mellem kvalitet og pris, skal du være opmærksom på produkterne fra det velkendte belgiske firma Polyplast, som du kan købe i firmaet "Stroy Service". Vores virksomhed er en anerkendt leder på stræklimmarkedet i Moskva, der har produceret usædvanligt højkvalitetsprodukter med lav pris i mere end 18 år, hvilket fremgår af talrige certifikater og licenser.

Priser fra 450 rub / m2 med installation

* prisen er angivet under hensyntagen til "rabat på lærred 60%"

Tekstur og farvevariationer af belgiske stræklofter

Billige belgiske stræklofter Polyplast har et optimalt forhold mellem pris og kvalitet for europæiske produkter, hvilket gør sådanne efterbehandlingsmaterialer meget populære blandt forbrugerne. Hvad angår omkostningerne er stræklofterne fra Belgien meget billigere end tyske eller franske kolleger (kun indenlandske og kinesiske stræklofter kan konkurrere med belgiske produkter). PVC lærred fra Belgien mærke Polyplast, hvis længde når 5 meter, kan strækkes uden tilstedeværelse af sømme i temmelig store rum.

I vores firma kan du købe følgende fakturaer af belgiske PVC lofter:

 • Matte (hvid / farvet);
 • Glans (hvid / farve);
 • Satin (hvid / farve).

Listen over farvevariationer af malerier består af mere end 100 emner, som giver dig mulighed for at vælge den skygge, der ideelt set vil blive kombineret med andre efterbehandling materialer og indvendige emner i rummet.

Funktioner belgiske stræklofter

I dag producerer Belgien stræklofter i fuld overensstemmelse med alle miljøstandarder, som adskiller belgiske produkter fra lignende produkter fra Kina og mange europæiske virksomheder. Belgiske lofter er fremstillet på europæisk udstyr, hvilket er nøglen til uovertruffen produktkvalitet.

Blandt de vigtigste træk ved de belgiske stræklofter er følgende punkter:

 • Rimelig pris for produkter af europæisk kvalitet
 • Økologisk renhed (produkterne opfylder europæiske kvalitetsstandarder og har certifikater fra Den Europæiske Union og Den Russiske Føderation);
 • Mulighed for installation uden sømme;
 • Lang levetid (op til 20 år);
 • Antistatisk (støv vil ikke slå sig ned på loftets overflade);
 • Let vedligeholdelse (om nødvendigt kan loftet vaskes med vand);
 • Høj styrke;
 • Vandtæthed og brandsikkerhed mv.

Fordelene ved at købe belgiske stræklofter i vores firma

Med hensyn til vores virksomhed kan du ikke kun regne med de laveste priser i hovedstaden, men også på den hurtigste service. Så for vores kunder tilbyder vi kvalitetsservice: "Fra måling af værelset til installation af loftet - kun 1 dag!" Kunden betaler ikke for teknikerens afgang, samt rådgivning fra vores ledere. Efter målingerne vil målerteknologen sikkert tilbyde dig at underskrive en formel samarbejdsaftale.

Installation af belgiske stræklofter udføres af vores erfarne installationsbesætninger. Under installationen af ​​hævede lofter bruger vi kun den mest moderne materialer og gasbalanceudstyr fra den norske producent (Ragasco), som sikrer fuldstændig sikkerhed fra eksplosioner på stedet. Vores erektion hold arbejder rent, så efter deres afgang vil du aldrig se bygningsaffald, snavs og endda støv i rummet.

Besøg kataloget "Build Service", hvor du altid kan finde alle de mest populære typer af stretchlofter:

 • PVC- og stoflofter, farve og tofarve;
 • Multi-level kombineret;
 • Lofter stjernehimlen, 3D, med fotoudskrivning;
 • Miljøvenlig, akustisk, antibakterisk, etc.

Billeder af belgiske stræklofter

Uanset kvaliteten af ​​strækloftet er der en række problemer, der kan opstå under driften (oversvømmelse af naboer, hævning, beskadigelse med gennemborende genstande osv.). Hvis der er sket en sådan gener, kan vores firmaets specialister altid udføre reparationer samt vedligeholdelse af vedligeholdelseslofter. Hvis du ønsker, kan du stole på vores kvalificerede designere til at hjælpe med at trække nyt liv ind i det farverige palette i dit stretchloft og udvikle et unikt designprojekt.

For at forbedre graden af ​​lydisolering af loftet vil specialpaneler "Shumostop S-2" hjælpe, og komfortabel indkvartering og beskyttelse mod uønskede skadelige mikroorganismer (skimmel, svampe) hjælper med til at skabe en antifungal behandling af strækloftet.

Belgiske strækloft pris

Virksomheden "Stroy Service" indtager en ledende position på listen over producenter af stretchlofter i Moskva og Moskva. Egen produktion giver os mulighed for at fastsætte konkurrencedygtige priser på certificerede produkter uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Den lave rekordpris, tilgængeligheden af ​​unikke rabatter og salgsfremmende tilbud samt muligheden for at udstede rentefrie afdrag på et strækloft gør et tilbud fra vores firma det mest rentable af alle eksisterende på markedet. For at finde ud af de omtrentlige omkostninger ved strækloftet, benyt online-kalkulatoren på vores hjemmeside og for mere detaljeret prisinformation, kontakt venligst vores ledere på telefon +47 495 222-95-45.

Belgiske stræklofter

For nylig er de belgiske stræklofter blevet et reelt hit på markedet for Moskva og Den Russiske Føderation som helhed. Mange sælgere tilbyder dem til deres kunder med fokus på fremragende kvalitet og overraskende lave priser. En sådan indsendelse af oplysninger kan dog kun betragtes som en del af sagen. Hvorfor? Fordi alle disse produkter faktisk produceres i Kina, har kun en formidlet holdning til Europa.

Der er kun 7 europæiske producenter på hjemmemarkedet, og alle er ikke nye til vores land, og der har ikke været nogen sensationelle nye produkter i de senere år. Kigger på deres officielle websteder, kan du se alle partnere i Rusland, nemlig:

Hvorfor er dette gjort? Hvem drager fordel af substitution af begreber? Strækstofmarkedet er underlagt enorm konkurrence, og for at holde fast på det, er nogle virksomheder tvunget til at ty til aggressiv markedsføring tæt på svig. De repræsenterer et mærke, der stort set ikke eksisterer.

Belgiske stræklofter "Polyplast" (Polyplast)

Brand "Polyplast" eksisterer virkelig, men Belgien producerer ikke stræklofter i princippet. Hovedkontoret for dette mærke er placeret i Bruxelles, men der er en anden, der ligger i Shanghai, hvor filmen er købt. Derudover sælges mange andre produkter under dette mærke, herunder:

 • møbler film;
 • Juletræer;
 • presenninger;
 • scotch og så videre.

Ifølge oplysninger fra betroede kilder er de sande producenter af sådanne belgiske stræklofter 100% kinesiske fabrikker:

 • Haylide;
 • Botai;
 • Longview.

Materialerne fra den mere kendte producent MSD "Polyplast" køber meget sjældent, da det for garanteret kvalitet er nødvendigt at betale for meget, men stadig for meget. Desuden betragtes MSD som den bedste kinesiske producent af sådanne produkter, hvis vi taler om økonomiklasse.

Advarsel. Belgiske stræklofter er en myte, og Polyplast er en brugt forhandler og eksportør, men på ingen måde en producent.

Kopiering af et europæisk mærke - hvorfor gør det?

Hvorfor blev ikke meget reelle belgiske lofter bragt på markedet? Svaret ligger i, at de allerede er ganske populære i vores land, selv om denne situation næppe vil blive langsomt. Sagen er det:

 • forbrugeren er meget mere villig til at købe produkter af europæiske mærker, da de er forbundet med kvalitet og pålidelighed;
 • tankevækkende, harmonisk branding, solid og smuk på alle sider, giver virksomheden mulighed for at få en fordel i forhold til andre virksomheder, der betaler mindre opmærksomhed på denne komponent.

De såkaldte belgiske stræklofter viser fuldt ud gyldigheden af ​​disse udsagn. Køberen, og ikke kun den indenlandske, er meget ofte så opsat på den "smukke wrapper", at det begynder for sent at vurdere kvaliteten af ​​hvad der ligger bag den.

Traditionelle film fra Kina præsenteres i form af promoverede mærker af virksomheder, der arbejder på dette område. Som regel er disse små virksomheder forsøger at spare på alt. En stor og veletableret organisation vil aldrig tage et sådant skridt, for det vil straks påvirke kundernes ry og tillid.

Belgiske stræklofter

Produktion og salg af stræklofter lavet af teknologi fra Belgien ved hjælp af europæisk udstyr af firmaet "Fabrik af lofter" fra Moskva. Ring og bestil det nedhængte loft fra Belgien 8 (495) 720-91-30.

Stretch Ceiling Priser

En komplet liste over priser for stræklofter findes her.

Som du ved, er alle produkter fremstillet i Europa de seneste år blevet bemærkelsesværdige for deres utrolige kvalitet til passende priser, og ingen har omgået spændingsloftet. Vi foreslår at overveje alle fordele og ulemper ved stræklofter. Belgiske lærred er blevet lavet i landet for nylig, men de har allerede etableret sig som store fagfolk. I dag bliver belgiske lofter populært i vores land, hvor forholdet mellem høj kvalitet og den lave pris på strækloftet er meget værdsat.

Sømløse Tæpper - Belgien

Fordelene ved stræklofter fra Belgien udgør en hel liste. For det første har strækloftet fra Belgien en bredde på op til 5 meter og kan strække op til 6. Det gør det muligt at installere lærredet i et stort rum uden søm i midten. Derfor er lærredet fra Belgien af ​​høj kvalitet, og det kan også kaldes universelt, da det kan placeres i enhver lejlighed uden brug af svejsning. Det viser sig, at uanset lejligheden er bred, får du et monolitisk lærred. Men for nylig kunne typerne af dåse på markedet ikke give et sådant resultat.

Hvis du ønsker at købe sømløs lærred fra Belgien, skal du være opmærksom på virksomheder som P.T.M.C Polyplast BVBA - dette er Belgiens repræsentant. Men fransk og tysk går under mærkerne - Lackfolie, Mattfolie, Translucid-Folie.

Franske lofter har et stort udvalg, men sortimentet af nedhængte lofter fra Belgien er ikke så stort. Det største plus, der krydser alle ulemperne er imidlertid den store bredde af strækloftet, som ingen virksomhed i Europa kan prale af. Produkter fra Belgien er ikke alle repræsenteret på vores hjemmemarked. Men det er værd at bemærke, at vores firma overholder stræklofter fra Belgien og har til formål at samarbejde med producenten.

Lad os se, hvad er forskellen mellem belgiske lofter fra tysk og fransk, fordi mange mennesker er bekymrede over dette problem. Som nævnt ovenfor er alle europæiske canvases kendetegnet ved en lille bredde og forskellige farvepaletter. Men mere praktiske kvaliteter, såsom miljøvenlighed, holdbarhed, temperaturbestandighed for alle producenter er næsten ens.

Stræklofter fra Belgien til Moskva billigt!

Loft fra Belgien er imidlertid meget praktisk, ligesom alle andre fra europæiske producenter. De er også velegnede til fotoudskrivning. Fotoprint er et nyt ord i produktion af en klud til lofter. Vores firma tilbyder dig mange variationer til ethvert interiør. Ledelsesniveauet for stretchlofter fra Belgien bliver mere udtalt på det europæiske marked. Udover det elegante udseende har deres produkt fremragende miljømæssige og operationelle kvaliteter.

Det skal imidlertid siges, at Belgien for nylig er blevet populært på hjemmemarkedet, så kvaliteten af ​​sine varer ikke er blevet fuldt ud undersøgt. Indtil nu har der ikke været nogen klager over stræklofter lavet i Belgien. Derfor kan du ikke frygte at bestille sådanne hævede lofter til den reelle pris i Moskva.

Hvilke bedre stræklofter fra Belgien?

I dag er det svært at overraske nogen med spændingsflader. De er de samme fælles måder at efterbehandle som maleri eller suspenderet gipsplader. Efter den første entusiasme for disse farverige konstruktioner faldt noget, har forbrugeren lagt mærke til produktets kvalitet, da prisen på den er faldet betydeligt i det seneste.

Gennem enkle undersøgelser af sortimentet af PVC-film blev det klart, at lederen i denne industri er stræklofter fra Belgien. Kvaliteten af ​​produkter fremstillet i dette europæiske land overskredet i mange henseender italienske stræklofter, tyske og franske produkter.

Hvad er kernen i dette lederskab, hvilke funktioner i den belgiske film er værdsat af forbrugerne, vil blive skrevet i denne artikel.

De belgiske maleriers dyder

For at blive førende blandt førsteklasses producenter er det nødvendigt at producere et produkt af højeste kvalitet, bedre end konkurrenter i alle henseender. Dette opnås ved hjælp af ny teknologi og moderne udstyr.

Så blandt fordelene ved stræklofter lavet i Belgien er følgende faktorer:

 1. Omfattende udvalg af materiale. Den har en utrolig farvepalet og et stort udvalg af filmens tekstur. Listen over farver består af mere end hundrede genstande og er i stand til at tilfredsstille smag og behov hos de mest sofistikerede kunder.
 2. Omkostninger. Som det er kendt spiller denne indikator en vigtig rolle i udvælgelsen af ​​materiale. Elastiske lofter lavet i Belgien, der har den højeste kvalitet, er meget billigere end analoger af de vigtigste europæiske konkurrenter.
 3. Størrelsen af ​​produktet. Webmaterialets bredde er af stor betydning for kunderne. Indikator 5.5 meter er tilstrækkelig til at sikre, at de sømløse spændingsdække fra Belgien er efterspurgt af beboere i højhuse, hvor bredden af ​​de fleste værelser ikke overstiger denne parameter. Hele lærredet har ikke kun det bedste udseende, men også betydeligt billigere end den svejsede.
 4. Økologisk renhed. Omsorg for dit eget helbred i urbaniseringsalderen og konstant stress er ikke kun en nødvendighed, men også en nødvendig nødvendighed. Ved fremstillingen af ​​deres malerier bruger de belgiske producenter kun bevist, sikre råvarer. Produkter fremstillet af det kan installeres sikkert ikke kun på offentlige steder, men også i soveværelser, stuer og børneværelser. Kvalitetsbeviser for Den Europæiske Union er tilstrækkeligt bevis for dette.
 5. Holdbarhed. Denne indikator er vigtig for kunderne. De betydelige omkostninger ved stræklofter indebærer deres lange levetid. Belgiske belægninger har en garanteret levetid på 25 år. I dag er der ingen lignende indikator for noget sådant materiale.
 6. Stabiliteten af ​​lærredet. Tid er den vigtigste fjende af noget materiale. Dette gælder især for spændingssystemer. PVC-film svækkes over tid, hvilket resulterer i sagging, som ikke dekorerer overfladen. Spændingsbelægninger fra Belgien mangler en lignende ulempe. Den vandrette af deres overflade er blevet opretholdt i årtier.
 7. Lærredens vægt. Materialet af belgisk kvalitet har en lille tykkelse og er meget lettere end analoger fra andre lande. Dette giver dig mulighed for at montere rammen til hængslet belægning af plastprofiler, som er meget billigere end aluminium.

Et helt logisk spørgsmål opstår: Hvorfor har et sådant unikt materiale sådan en pris? Belgien er et land med en af ​​de højeste indkomster pr. Indbygger i verden. Arbejdslønnen for arbejdstagere, der er inkluderet i vareomkostningerne, er ganske imponerende. Hvad er hemmeligheden?

Hemmeligheder og funktioner i produktionen

Svaret på dette spørgsmål ligger på overfladen. Det handler om konjunkturen af ​​markedet for byggematerialer og arbejdskraft. Nok til at bruge penge på udvikling af produktionsteknologi, byggemateriel og design. Alt andet kan gøres i de lande, hvor lønnen til arbejde er meget lavere. Toldudgifterne kan kompenseres af produktets høje kvalitet, hurtig omsætning og kompetent reklame.

Bemærk: I Belgien er der ingen anlæg til produktion af lofter. Alt holdes i Kina. Dette industrielle lokomotiv af modernitet er i stand til at producere ikke kun forbrugsgoder, men også førsteklasses varer.

Den overkommelige pris på premium stoffer er blevet en realitet takket være sådanne forretningsløsninger:

 1. Produktionsudstyret projiceres af europæisk specialister af højeste kvalitet og patenteret. Det beskytter produkter mod forfalskning og kopiering. Produktion, montering og prøvning af maskiner udføres på Mellemrigs fabriksanlæg under konstant og årvågen kontrol af virksomhedens repræsentanter.
 2. I lighed med fremgangsmåden i processen sker med fremstilling af malerier. På hvert produktionsstadium er der repræsentant for et eller andet østrigsk selskab. Dette tillader ikke den mindste mulighed for at bruge råmaterialer af ringe kvalitet eller forstyrre processen.
 3. Strenge tekniske inspektion passerer kun produkter, der opfylder EUs kvalitetsstandarder. Der anvendes passende udstyrs- og materialetestning.

Efter kontrol og pakning sendes produkter med lav hastighed, sædvanligvis til søs, til havne på alle kontinenter i verden.

Produktsortiment

De store udvidelser i Asien og ikke mindst de enorme menneskelige ressourcer gør det muligt for europæiske producenter ikke at begrænse sig i produktionsområdet og antallet af ansatte. Takket være denne tilgang har forfatterne af kendte mærker råd til at fremstille produkter af det mest forskelligartede sortiment.

Tilhængerne af et produkt af høj kvalitet har et ret logisk spørgsmål: hvilke belgiske stræklofter er bedre end andre. Overvågning af dette spørgsmål gav et klart svar. Disse er produkter fra det berømte belgiske firma "Polyplast". Den ideelle kombination af parametre som pris og kvalitet, i dag, er simpelthen ikke fundet.

I sortimentet af selskabet præsenteres sådanne grupper af varer:

 1. Stof lærred.
 2. Stretch polyvinylchloridfilm.

Ikke alle virksomheder kan prale muligheden for at producere sådanne grupper af produkter, der adskiller sig i egenskaber og produktionsmetode.

Stof lærred

Dette materiale har ikke kun visuel, men også ret reel og håndgribelig vævsstruktur og basis. Basen af ​​stoffet er en højstyrke og resistent over for deformation, nylon tråd. Det tillader ikke materialet at deformere og sænke i årtier. Imprægnering af stof med polyester giver det styrke og elasticitet. Tøjet lavet af dette materiale er vandtæt, modstandsdygtigt over for støbeform og vandtæt. Den største fjende af stræklofter - sagging, dette materiale gælder ikke.

Vigtige detaljer: Derudover har stofstrukturen høje æstetiske egenskaber. Overfladen har en karakteristisk silkeagtig tekstur, som er organisk kombineret med ethvert interiør.

Stoffet er imprægneret med et særligt stof, som forhindrer brænding. Dette er en ret relevant funktion, der gør det muligt at installere stofark selv i brandfarlige lokaler.

Polyvinylchloridfilm

Virksomheden "Polyplast" producerer PVC-film inden for alle eksisterende teksturer.

Køberen tilbydes dette valg af film:

 1. Glossy. Duftene fremstillet af sådant materiale skelnes af deres karakteristiske glans og fremragende refleksivitet. Graden af ​​spekularitet øges, da overfladen mørkner. Sorte fly på denne indikator er tæt på glas spejle. Glansfilm forstørrer visuelt rummet, hvilket giver dem højde og volumen.
 2. Matt. Denne type belægning kræves af tilhængere af klassikere og tilbageholdenhed i det indre. Loftet, som ikke afspejler lyset og ikke skaber blænding, er efterspurgt blandt cheferne for kontorer og offentlige institutioner.
 3. Sølv. Duv af denne type har en overflade, der med høj grad af nøjagtighed efterligner ædle metaller - guld og sølv. Deres refleksivitet når 95%.

Således har de belgiske producenter, der har vist en kreativ tilgang til virksomheden, med rette besat deres niche i strækmarkedet.

Stræklofter produceret i Belgien

På grund af den succesfulde kombination af tilgængelighed og kvalitet bliver belgiske stræklofter stadigt mere populære. De lave priser på belgiske stræklofter gør opmærksom på et stigende antal købere. På trods af at stræklofterne i Belgien er betydeligt billigere end tysk og fransk, er deres holdbarhed og kvalitet næsten lige så god.

Strekklofter fra belgiske producenter - ideel til sommerhuse, landehuse, fælles kontorlokaler, cateringvirksomheder, kontorbygninger, skoler, hospitaler mv. Den fremragende kvalitet og miljøvenlighed i lærredet sikrer en lang levetid.

Polyplast - den universelle løsning til alle typer interiører

PTMC Polyplast er et belgisk firma, der har produceret stræklofter i over 20 år og er kendt over hele verden for sine fremragende kvalitetsprodukter.

Mistral - en nyhed på stretchmarkedet

Virksomhedens produkter Mistral har høj kvalitet, og malerierne fra den belgiske producent har stor modstand mod mekaniske skader.