Stræklofter Belgien eller Tyskland, som er bedre

På det moderne marked er der en stor mængde lofter for indenlandsk og udenlandsk produktion. Hvert produkt har sine fordele og ulemper, lofter varierer i kvalitet og omkostninger, hvilket komplicerer forbrugernes valg. Lad os forsøge at sammenligne spændingsstrukturerne for de to stærkeste producenter: Tyskland og Belgien.

Tyske stræklofter

I Tyskland er der mange virksomheder, der specialiserer sig i produktion af strækstoffer, der hver især tilbyder produkter af mellem høj og høj kvalitet, og lærredens bredde adskiller sig.

Bredden af ​​strukturer kan variere fra 1,3 m til 3,25 meter, mens spændingen ikke tages i betragtning. Kvaliteten af ​​produkterne er ringere, for eksempel fransk, men den er meget højere end kvaliteten af ​​kinesiske produkter.

Fabrikanter af tyske lofter bruger materialer af høj kvalitet med høj densitet. Tøj har ikke en vedvarende ubehagelig lugt, hypoallergen, fordi de kan monteres både i kontorlokaler og haller fra forskellige institutioner og i boligområder, hvor børn og allergikere lever.

Kvaliteten af ​​det tyske loft er helt i overensstemmelse med prisen, det er ret overkommeligt for gennemsnitsforbrugeren.

På trods af alle fordele har designerne en betydelig ulempe: sømmen, der er på et blankt lærred, om end ubetydeligt, men mærkbart. Mange købere er ejere af lejligheder hvis bredde af værelser overstiger 3,25 meter, så det loft, der skal installeres, vil have en kosmetisk søm.

Blandt germanske materialer findes der sømløse lofter på op til 5,0 meter brede, læs mere om materialet på linket:

Belgiske stræklofter

Stræklofter Belgisk produktion - sømløs design, der gør det muligt at lave en smuk belægning uden fejl. Tekstilens bredde varierer fra 2 til 5 meter, bredden af ​​den maksimale strækning når 5,4 meter.

Det sømløse loft fra Belgien er lavet i sortiment - forbrugeren kan vælge enhver ønsket farve eller kombination.

Strukturer er installeret i lejligheder og ikke-boligområder. Belgiske producenter tilbyder blanke, satin, matte muligheder.

Belgiske produkter er ikke dårligere i tysk lærred, men en betydelig fordel i retning af manglende søm bliver afgørende for mange forbrugere. Problemfri design brød hurtigt ind på hjemmemarkedet for loftbelægninger til flere andre faktorer:

 • Fremragende slidstyrke
 • Ingen ubehagelig lugt;
 • Holdbarhed og holdbarhed
 • Let omhu;
 • Materialesikkerhed.

Sådanne belægninger er relevante, hvis rummets bredde er mere end 2,2 meter!

Belgiske stræklofter: producenter, priser og installationsfunktioner

Emnet for vores artikel er belgiske stræklofter. Hvad er de producenter og typer af lærred repræsenteret på det russiske marked? Hvad er forskellen mellem det belgiske strækloft og den kinesiske modstykke? Lad os prøve at finde ud af det.

Før os er et sømløs loft oprindeligt fra Belgien. Hvad kan du sige om ham?

Producenter og typer lærred

Så strække lofter produktion Belgien. Hvem laver loftet i Belgien? Lad os starte med en kort gennemgang af producenterne.

Faktisk vil det faktisk være kort. Produkter fra alle to virksomheder importeres til det russiske marked.

POLYPLAST

Under PTCM Polyplast-mærket tilbyder vi PVC-film til harpoon og bezgarpunnuyu fastgørelsessystem med en bredde på 3,2 meter inklusive; Derudover var sømløse lærred op til 5,5 meter brede kendt.

Det sømløse lærred er populært ikke så meget på grund af den faktiske mangel på sømme (med moderne svejseteknologi er de næsten umærkelige og bestemt ikke slående), men på grund af deres holdbarhed og større arbejdstemperaturer (se Seamless PVC stretch lofter: typer af installation).

Hvis PVC-folien er designet til en stuetemperatur ikke højere end 60 grader (og i køkkenet under loftet kan det godt være mere) og ikke mindre end +5, så vil polyestervævet med polyurethanimprægnering perfekt holde form og udseende i saunaen, og på den loggiske barske vinter.

Faktisk er det netop som et land, der producerer billige og højkvalitets sømløse stræklofter - Belgien og er kendt på dette marked.

Selvfølgelig vil fabrikanten af ​​loftet ikke undlade at nævne materialets europæiske oprindelse.

mistral

En anden producent fra Belgien, tændte på det russiske marked - Mistral. Igen beskæftiger vi os med en leverandør af sømløse stoffer, der ikke kræver opvarmning under installationen.

Hvilke andre egenskaber ved et sådant loft kan nævnes?

 • Lerret kan monteres både på en baguette (vægprofil) og på en ramme på basis af diagonale loftmonteringer (den såkaldte samling langs linjer).
 • Lerret er et slidstærkt polyesternøgle på 0,4 mm tykt imprægneret med flydende polyurethan. At bryde det med vilje vil ikke være let arbejde. Der er ikke tale om utilsigtet skade.
 • Den specifikke vægt af strækloftet Mistral - 250 gram pr. Kvadratmeter overflade.
 • Yderligere forstærkning af lærredet udføres ved at ramme den vævede basis med en nylonfisklinie. Således er lærredet forbedret, hvor det berører metalgenstande: linjen beskytter loftets overflade fra gradvis slid. Lærredet tøver under indflydelse af udkast.
 • Bredden af ​​kluden - 250 eller 320 centimeter.

Så vi kan opsummere de foreløbige resultater.

Hvad er belgiske stræklofter?

 • En bred vifte af produkter. Som vi kan se leverer landet både hovedtyper af lærred - PVC og sømløs lærred. Eventuelle farver og teksturer er mulige; lærredet kan bruges til at anvende fotoudskrivning, for at skabe figurer, flertallede lofter eller til at installere skjult belysning som en stjerneklar himmel.

Imidlertid er hvidglans og mat lærred det mest populære.

 • Europæisk produktion - stræklofter Belgien overholder alle miljø- og holdbarhedsstandarder, der sammenligner sig positivt med kinesiske produkter.
 • Lave priser. Stretch belgiske lofter koster meget billigere end tyske og især franske kolleger. Priskonkurrence på det russiske marked kan de kun lave indenlandske eller kinesiske lærred.

Bemærk venligst: priserne på de endelige produkter bestemmes ofte ikke kun af omkostningerne ved materialer, men også af producentens prispolitik, som du ved kan være meget anderledes.

I den forstand er det fordelagtigt at arbejde med nybegyndere på strækloftmarkedet: de holder priser på alle produkter på et minimum. Forresten, uden at forblive på samme tid: marginen på kostprisen på strækloftet er sjældent mindre end 300%.

En halvtreds procent rabat er usandsynligt at blive lavet med tab.

Tricks og deres eksponering

Kære læser, har du været sympatisk over for belgiske produkter? Har du allerede mestret ønsket om at få europæisk kvalitet til en lav pris?

Lad os dø for en anden glæde og tænk på den økonomiske komponent i det belgiske mirakel. Belgien er et land med en høj levestandard og dermed med høje priser for arbejdskraft.

Det koster en times arbejde for en person i produktion, der gør det muligt for europæiske producenter at placere deres planter i tredjelandslandene. Det skyldes forskellen i lønnen. For eksempel er al computerhardware lavet i Kina, Vietnam eller Taiwan.

Vi er allerede så vant til en sådan indskrift på al digital teknologi, at vi ikke engang spørger, hvor enheden blev lavet.

Afklaring: I høj grad er den højteknologiske produktion af Intel og AMD stadig baseret i Californien, Israel og Tyskland. Produktion af komplekse krystaller fotolithography udviklere foretrækker ikke at stole på udenlandske partnere.

At forstå denne enkle sandhed fører os til spørgsmålet: Hvorfor er belgiske stræklofter så billige? Fuld automatisering af produktionen til årsagen eller fuldstændig fravær af told? (se Stræklofter - forretningsplan for produktion af PVC-film)

Hemmeligheden er enkel. Belgiske lofter - fiktion. De eksisterer ikke. Lerret er lavet i Kina; i Belgien, kun registreret juridisk adresse og mærke, hvorunder faktisk lærred og solgt. Ikke en enkelt plante til fremstilling af lærred til hævede lofter på et lille europæisk lands område.

Ikke desto mindre forbliver belgiske stræklofter et godt køb. Paradoksalt nok er dette af flere årsager (se Kontrakt for installation af hævede lofter - garanti for deres kvalitet).

 • Miljøcertifikater for alle produkter gør det fuldt ud i overensstemmelse med europæiske standarder. De såkaldte belgiske lofter, i modsætning til det meste af det kinesiske lærred, beholder den karakteristiske lugt ikke mere end et par timer efter installationen.

Hovedkriteriet for produktkvalitet er tilgængeligheden af ​​et miljøcertifikat.

 • Selv om priserne på produkter er højere end for almindeligt kinesisk linned (transport langs en kompleks rute er ikke gratis), er den meget lavere end dens franske kolleger.
 • På samme tid er bredden af ​​nettet større end den af ​​ægte europæiske producenter, hvilket er praktisk under installationen.

konklusion

Sammenfattende ovenstående: Hvis du beslutter dig for at installere belgiske stræklofter i hjemmet, er der ingen grund til at råde dig til at opgive denne ide. For os er virkelig høj kvalitet og billigt materiale. Succeser i reparation!

"Belgiske stræklofter" eller "hvordan man fortynder klienten."

Belgiske stræklofter - en utrolig opdagelse af de sidste 2 år. Siden det var i de sidste 2 år bliver belgiske lærreder i stigende grad tilbød kunderne. De hævdes som regel af, at de er billigere end fransk eller tysk, men samtidig er dette "Europa", og derfor er kvaliteten værdig. Så lad os se - hvad en vidunderlig udsigt over stræklofter.

Generelt har EU meget vægt i forbrugernes øjne. Deres BMW er bedre end vores Lada, deres byggematerialer er bedre og så videre. Vi plejede at stole på kvalitet fra Europa. Men som de siger "tillid men verificere." Nå, lad os tjekke...

Til at begynde med vil jeg gerne lære af virksomheder, der beskæftiger sig med sådanne produkter: "Hvor er anlægget til produktion af stræklofter i Belgien?". Når man ringede til sådanne organisationer, gav ingen os et klart svar på, hvor denne fabrik er beliggende i Belgien. Selvom det er mærkeligt, fordi alle kender placeringen af ​​fabrikker i Frankrig og Tyskland.

Hvad der vil blive skrevet nedenfor, vil blive bekræftet af mange ærlige store virksomheder i forskellige byer i Rusland. Men der vil sikkert være dem, der med skumdannelse ved munden vil vise det modsatte, selv om de ikke har og kan ikke have bevis.

Og her er den russiske forretnings hårde sandhed...

Så planter til produktion af lofter i Belgien NEJ! Så hvor sikrer disse lofter og tillid til ledernes stemme, at dette er europæisk kvalitet kommer fra? Ordningen er enkel:

 • Loftfilm produceret i Kina.
 • Filmen går til Belgien.
 • Filmen går til Rusland.

Sådan viser det sig, at filmen til hængende lofter bare kørte gennem Belgien (og ofte ikke engang passerede, men blev simpelthen solgt til russiske forretningsmænd af belgiske kolleger og kom direkte fra Mellemriget), den kommer fra EU.

Her er en så simpel ordning med direkte bedrageri af kunder.

Vores anbefalinger til kunder - hvis du tilbydes belgiske stræklofter, kan du bare hænge op og lede efter et andet firma. Det er faktisk en ting, når de ærligt siger, at der er Europa, men der er Kina eller Rusland, eller når de forsøger at lyve for dig og sælge kinesisk kvalitet til en europæisk pris.

Og det vil være informativt for dig at lære at spare på kunder: Shtapikovaya system med stræklofter - super hvalross med tab af kvalitet.

Stræklofter Belgien: Ekspertanmeldelser

Emnet for vores artikel er belgiske stræklofter. Hvad er de producenter og typer af lærred repræsenteret på det russiske marked? Hvad er forskellen mellem det belgiske strækloft og den kinesiske modstykke? Lad os prøve at finde ud af det.

Stræklofter Belgien - fordele og egenskaber

Belgiske lofter vandt en førende position på markedet for efterbehandling materialer. Dette er ikke tilfældigt, for i tillæg til kvalitet har de mange andre fordele.

Strækloftproduktion Belgien. Nøglefordele:

 • Omkostningerne er mindre end for modparter fra Tyskland og Frankrig, og kvaliteten er ikke anderledes.
 • Produkterne har alle certifikater, der bekræfter, at filmen er lavet i henhold til europæiske standarder.
 • Belægningen har ildfaste egenskaber på grund af speciel behandling.
 • Lerret er holdbart, hvilket betyder, at det vil vare i mange år uden at miste sin visuelle appel.
 • Valget af farvepalet er meget stort. Derudover er det muligt at udskrive dit eget billede på lærredet. De belgiske lofter kan således bruges i alle lokaler og interiører.
 • Lærredet op til 5 meter har ingen sømme, som udelukker led og giver et mere æstetisk udseende.
 • Elastisk og holdbar, så de kan bruges til strukturer på flere niveauer.

Specialist anmeldelser

Som vi kan se, har dette materiale mange fordele. Dette bekræftes af talrige anmeldelser af eksperter på loftslofter fra Belgien.

Ivan, en indretningsarkitekt: "Jeg tilbyder mine kunder belgiske firmaer Polyplast. De er velegnede til ethvert interiør. Du kan altid vælge den ønskede farve eller ordreudskrivning på lærredet. I 5 års arbejde med dem har ingen klient nogensinde klaget over kvaliteten. "

Dmitry, mester for efterbehandling: "Vi har installeret belgiske lofter i mange år. De er meget nemme at bruge, lærredet er perfekt monteret, selvom du skal lave et multi-level design. Kvalitet på 5+. "

Leonid, direktør for et byggefirma: "I mit firma, Mistral, lavet i Belgien, bruges til indretning. De går uden søm, hvilket gør det muligt for et enkelt lærred at stramme dem i et rum med standardstørrelser. Efter mange år ser det samme ud som efter installationen. Alle vores kunder er tilfredse med valget af belgiske malerier. "

Typer af loftmalerier fra Belgien

I øjeblikket anvendes to materialer til fremstilling af en sådan belægning:

PVC film i første omgang, da det er billigt, men holdbart og passerer ikke vand. Det kan være mat eller blankt, nogle gange endda tekstureret. Materialet er derfor elastisk, om nødvendigt kan det udvides til den ønskede størrelse. En række farver, teksturer giver dig mulighed for at lave lofter i marmor, træ, satin, velour og andre materialer. Enhver tegning kan påføres på PVC film.

Tekstildugen består også af de kunstige tråde imprægneret med en polymer struktur. Et sådant materiale trækker vejret, der er naturlig ventilation, det er meget holdbart. Takket være imprægneringen brænder stoffet næsten ikke. Holdbare væv garner giver en sikker obligation. Selv små punkteringer eller nedskæringer vil være usynlige, og det påvirker ikke udseendet eller holdbarheden. Et sådant loft kan støvsuges, vaskes og endda males. Stoffet vil vare længere end PVC, men til prisen er det højere.

Typer af tøj til stræklofter.

De største producenter af belgiske lofter

Der er to førende producenter:

Hvis du vælger dem, kan du ikke tvivle på kvaliteten, holdbarheden og pålideligheden af ​​belægningen.

Pololypast er PVC filmbaner. Du kan montere dem på harpoon og bezgarpunnuyu system. Bredde op til 3,2 meter i de fleste tilfælde, men der er muligheder og op til 5,5 meter. Materialet har ingen sømme, så det ser æstetisk ud og kan modstå høje temperaturer.

Mistral er en anden leder. Belægninger er også sømløse, men deres installation kræver ikke engang opvarmning. Lavet af polyesternet, for større pålidelighed og brandmodstand, er den imprægneret med polyurethan. At bryde sådan et lærred er ret svært.

Ifølge sin tekstur er belgiske lofter opdelt i:

De kan være både farve og hvid. Hvid kan anvendes til enhver tegning, som udvider de indvendige løsninger betydeligt.

Loft fabrikant Polypast.

Hvilken er bedre: Spændingsdæksler fra Belgien eller Tyskland?

Nu er der en hel del spændingssystemer på byggemarkedet fra forskellige producerende lande: Belgien, Rusland, Frankrig, Kina, Tyskland mv. De er alle forskellige i kvalitet, pris og rækkevidde. Dette komplicerer i høj grad valget. Lad os sammenligne de to ledere: Tyskland og Belgien.

Der er mange tyske producenter. Forskelle i bredde: fra 1,3 til 3,25 meter. Kvaliteten er lidt lavere end fransk, men betydeligt højere end kinesisk. De materialer, der anvendes i produktionen, er meget tætte, har ingen ubehagelig lugt, må ikke forårsage allergiske reaktioner og er egnede til alle lokaler. Kvalitet svarer til prisen, der er tilgængelig for mange. Men der er en ulempe - sømmen, den er ikke slående, men stadig mærkbar.

I modsætning til tyskerne har belgierne ikke en søm. Bredde af klæder fra 2 til 5 meter. Stort udvalg af teksturer og farver. Belgiens kvalitet er ikke ringere end Tyskland og har alle de samme fordele: Ingen lugt, holdbarhed, sikkerhed, nem installation og vedligeholdelse. Mangel på søm spiller ofte en afgørende rolle i udvælgelsen.

Priserne på belgiske stræklofter er lavere end tyske. Hvis vi tager de gennemsnitlige omkostninger på markedet og sammenligner, får vi følgende:

Pris for 1 kvadratmeter med installation:

Matte PVC. Belgien - 440 rubler / m2

Matte PVC. Tyskland - 500 rubler / m2

Ved første øjekast er forskellen ikke så stor, men i forhold til kvadratmeter i rummet kan du spare meget ved at vælge de belgiske producenter. Så Belgien eller Tyskland strækker loftet: Hvilken skal du vælge? Faktisk er begge producenter kendetegnet ved holdbarhed, pålidelighed, holdbarhed.

Når de vælges, er det værd at styre deres egne præferencer, finansielle muligheder. Og husk også, at hvis rummet er mere end 3,5 meter bredt, så vælges en kosmetisk søm når man vælger tyske materialer.

Belgiske stræklofter

Moderne indretning indebærer brugen af ​​et stort antal nye materialer og teknikker, der kan gøre ethvert bolig- eller kommercielt rum så attraktivt og behageligt som muligt. Heldigvis tillader mange rumudsmykningsteknikker i dag ikke blot at opnå en forbedring af rummets æstetiske udseende, men øger også deres funktionalitet betydeligt, og en sådan effektiv teknik kan med stor tillid tilskrives stræklofter, som designere elsker at bruge, når de opretter deres designprojekter. Så er moderne stræklofter lavet af en film (PVC eller stof) af forskellige producenter fra Europa, Den Russiske Føderation og Kina.

Hvis du beslutter dig for at købe stretchlofter med et optimalt forhold mellem kvalitet og pris, skal du være opmærksom på produkterne fra det velkendte belgiske firma Polyplast, som du kan købe i firmaet "Stroy Service". Vores virksomhed er en anerkendt leder på stræklimmarkedet i Moskva, der har produceret usædvanligt højkvalitetsprodukter med lav pris i mere end 18 år, hvilket fremgår af talrige certifikater og licenser.

Priser fra 450 rub / m2 med installation

* prisen er angivet under hensyntagen til "rabat på lærred 60%"

Tekstur og farvevariationer af belgiske stræklofter

Billige belgiske stræklofter Polyplast har et optimalt forhold mellem pris og kvalitet for europæiske produkter, hvilket gør sådanne efterbehandlingsmaterialer meget populære blandt forbrugerne. Hvad angår omkostningerne er stræklofterne fra Belgien meget billigere end tyske eller franske kolleger (kun indenlandske og kinesiske stræklofter kan konkurrere med belgiske produkter). PVC lærred fra Belgien mærke Polyplast, hvis længde når 5 meter, kan strækkes uden tilstedeværelse af sømme i temmelig store rum.

I vores firma kan du købe følgende fakturaer af belgiske PVC lofter:

 • Matte (hvid / farvet);
 • Glans (hvid / farve);
 • Satin (hvid / farve).

Listen over farvevariationer af malerier består af mere end 100 emner, som giver dig mulighed for at vælge den skygge, der ideelt set vil blive kombineret med andre efterbehandling materialer og indvendige emner i rummet.

Funktioner belgiske stræklofter

I dag producerer Belgien stræklofter i fuld overensstemmelse med alle miljøstandarder, som adskiller belgiske produkter fra lignende produkter fra Kina og mange europæiske virksomheder. Belgiske lofter er fremstillet på europæisk udstyr, hvilket er nøglen til uovertruffen produktkvalitet.

Blandt de vigtigste træk ved de belgiske stræklofter er følgende punkter:

 • Rimelig pris for produkter af europæisk kvalitet
 • Økologisk renhed (produkterne opfylder europæiske kvalitetsstandarder og har certifikater fra Den Europæiske Union og Den Russiske Føderation);
 • Mulighed for installation uden sømme;
 • Lang levetid (op til 20 år);
 • Antistatisk (støv vil ikke slå sig ned på loftets overflade);
 • Let vedligeholdelse (om nødvendigt kan loftet vaskes med vand);
 • Høj styrke;
 • Vandtæthed og brandsikkerhed mv.

Fordelene ved at købe belgiske stræklofter i vores firma

Med hensyn til vores virksomhed kan du ikke kun regne med de laveste priser i hovedstaden, men også på den hurtigste service. Så for vores kunder tilbyder vi kvalitetsservice: "Fra måling af værelset til installation af loftet - kun 1 dag!" Kunden betaler ikke for teknikerens afgang, samt rådgivning fra vores ledere. Efter målingerne vil målerteknologen sikkert tilbyde dig at underskrive en formel samarbejdsaftale.

Installation af belgiske stræklofter udføres af vores erfarne installationsbesætninger. Under installationen af ​​hævede lofter bruger vi kun den mest moderne materialer og gasbalanceudstyr fra den norske producent (Ragasco), som sikrer fuldstændig sikkerhed fra eksplosioner på stedet. Vores erektion hold arbejder rent, så efter deres afgang vil du aldrig se bygningsaffald, snavs og endda støv i rummet.

Besøg kataloget "Build Service", hvor du altid kan finde alle de mest populære typer af stretchlofter:

 • PVC- og stoflofter, farve og tofarve;
 • Multi-level kombineret;
 • Lofter stjernehimlen, 3D, med fotoudskrivning;
 • Miljøvenlig, akustisk, antibakterisk, etc.

Billeder af belgiske stræklofter

Uanset kvaliteten af ​​strækloftet er der en række problemer, der kan opstå under driften (oversvømmelse af naboer, hævning, beskadigelse med gennemborende genstande osv.). Hvis der er sket en sådan gener, kan vores firmaets specialister altid udføre reparationer samt vedligeholdelse af vedligeholdelseslofter. Hvis du ønsker, kan du stole på vores kvalificerede designere til at hjælpe med at trække nyt liv ind i det farverige palette i dit stretchloft og udvikle et unikt designprojekt.

For at forbedre graden af ​​lydisolering af loftet vil specialpaneler "Shumostop S-2" hjælpe, og komfortabel indkvartering og beskyttelse mod uønskede skadelige mikroorganismer (skimmel, svampe) hjælper med til at skabe en antifungal behandling af strækloftet.

Belgiske strækloft pris

Virksomheden "Stroy Service" indtager en ledende position på listen over producenter af stretchlofter i Moskva og Moskva. Egen produktion giver os mulighed for at fastsætte konkurrencedygtige priser på certificerede produkter uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Den lave rekordpris, tilgængeligheden af ​​unikke rabatter og salgsfremmende tilbud samt muligheden for at udstede rentefrie afdrag på et strækloft gør et tilbud fra vores firma det mest rentable af alle eksisterende på markedet. For at finde ud af de omtrentlige omkostninger ved strækloftet, benyt online-kalkulatoren på vores hjemmeside og for mere detaljeret prisinformation, kontakt venligst vores ledere på telefon +47 495 222-95-45.

Belgiske stræklofter

For nylig er de belgiske stræklofter blevet et reelt hit på markedet for Moskva og Den Russiske Føderation som helhed. Mange sælgere tilbyder dem til deres kunder med fokus på fremragende kvalitet og overraskende lave priser. En sådan indsendelse af oplysninger kan dog kun betragtes som en del af sagen. Hvorfor? Fordi alle disse produkter faktisk produceres i Kina, har kun en formidlet holdning til Europa.

Der er kun 7 europæiske producenter på hjemmemarkedet, og alle er ikke nye til vores land, og der har ikke været nogen sensationelle nye produkter i de senere år. Kigger på deres officielle websteder, kan du se alle partnere i Rusland, nemlig:

Hvorfor er dette gjort? Hvem drager fordel af substitution af begreber? Strækstofmarkedet er underlagt enorm konkurrence, og for at holde fast på det, er nogle virksomheder tvunget til at ty til aggressiv markedsføring tæt på svig. De repræsenterer et mærke, der stort set ikke eksisterer.

Belgiske stræklofter "Polyplast" (Polyplast)

Brand "Polyplast" eksisterer virkelig, men Belgien producerer ikke stræklofter i princippet. Hovedkontoret for dette mærke er placeret i Bruxelles, men der er en anden, der ligger i Shanghai, hvor filmen er købt. Derudover sælges mange andre produkter under dette mærke, herunder:

 • møbler film;
 • Juletræer;
 • presenninger;
 • scotch og så videre.

Ifølge oplysninger fra betroede kilder er de sande producenter af sådanne belgiske stræklofter 100% kinesiske fabrikker:

 • Haylide;
 • Botai;
 • Longview.

Materialerne fra den mere kendte producent MSD "Polyplast" køber meget sjældent, da det for garanteret kvalitet er nødvendigt at betale for meget, men stadig for meget. Desuden betragtes MSD som den bedste kinesiske producent af sådanne produkter, hvis vi taler om økonomiklasse.

Advarsel. Belgiske stræklofter er en myte, og Polyplast er en brugt forhandler og eksportør, men på ingen måde en producent.

Kopiering af et europæisk mærke - hvorfor gør det?

Hvorfor blev ikke meget reelle belgiske lofter bragt på markedet? Svaret ligger i, at de allerede er ganske populære i vores land, selv om denne situation næppe vil blive langsomt. Sagen er det:

 • forbrugeren er meget mere villig til at købe produkter af europæiske mærker, da de er forbundet med kvalitet og pålidelighed;
 • tankevækkende, harmonisk branding, solid og smuk på alle sider, giver virksomheden mulighed for at få en fordel i forhold til andre virksomheder, der betaler mindre opmærksomhed på denne komponent.

De såkaldte belgiske stræklofter viser fuldt ud gyldigheden af ​​disse udsagn. Køberen, og ikke kun den indenlandske, er meget ofte så opsat på den "smukke wrapper", at det begynder for sent at vurdere kvaliteten af ​​hvad der ligger bag den.

Traditionelle film fra Kina præsenteres i form af promoverede mærker af virksomheder, der arbejder på dette område. Som regel er disse små virksomheder forsøger at spare på alt. En stor og veletableret organisation vil aldrig tage et sådant skridt, for det vil straks påvirke kundernes ry og tillid.

Stræklofter Belgien

Den belgiske produktion anses for at være meget overkommelig med hensyn til prispolitik med højeste europæisk kvalitet. Belgiens produktion er forholdsvis ung, og derfor introduceres de mest innovative teknologier her. Belgien og dets produkter inden for stræklofter bliver en universel mulighed, der giver mulighed for at opnå høj europæisk kvalitet til en overkommelig pris.

Fordelene og de positive kvaliteter af stræklofterne i belgisk produktion er indlysende. Først og fremmest skal det understreges, at den belgiske lærred til fremstilling af stræklofter har en bredde på op til 5 meter, hvilket garanterer at strække op til 6 meter, og dette er et meget vigtigt punkt, især når rummet er stort. Denne størrelse gør det muligt at installere det belgiske strækloft i stort set enhver version af en moderne lejlighed - og samtidig er der ikke behov for indledende svejsning. Du får et sømløst strækloft på et meget stort rum. Stor bredde af lærredet giver dig i nogle tilfælde mulighed for at installere hele lejligheden et enkelt monolitisk loft.

Sømløse stræklofter af den belgiske produktion præsenteres i Rusland af P.T.M.C Polyplast BVBA, og såvel fransk som tysk, går under de europæiske mærker Lackfolie, Mattfolie, Translucid-Folie. Valget af stræklofter i Belgien er meget rig og varieret. Antallet af farver og teksturer i belgienes lofter er naturligvis ringere end franskmændene, men ikke mindre end tyskerne. Dog er bredden af ​​lærredet den højeste blandt alle europæiske producenter, hvilket gør dem til de mest populære i Rusland. Vi skal også bemærke, at de belgiske produkter endnu ikke er fuldt repræsenteret på det russiske marked, men vores firma bevæger os mod en absolut præsentation af belgiske lofter for belgiske kunder.
Hvad er forskellen mellem belgiske stræklofter fra tysk eller fransk?

Hvad er forskellen mellem belgiske stræklofter fra tysk eller fransk? Dette er det oftest stillede spørgsmål. Vi har allerede nævnt i den forrige artikel, og vi bemærker endnu engang, at alle europæiske stræklofter kun adskiller sig i bredden af ​​lærredet og en lille farve nuance. Hvad angår de andre egenskaber, såsom miljøvenlighed, styrke, strækbarhed osv. - i alle europæiske producenter er disse egenskaber ens.

Belgiske stræklofter samt tysk og fransk er meget praktiske at bruge. De er også velegnede til fotoudskrivning. Fotoprint - en af ​​de nyeste modetrends i Europa - er repræsenteret af vores virksomhed i en række forskellige variationer og har været i stor efterspørgsel for nylig.

Faktisk har denne producent ingen ulemper. Alle miljømæssige og operationelle egenskaber falder sammen med andre europæiske producenter. Men det skal bemærkes, at Belgien inden for rammerne af nedlagte lofter på det russiske marked er forholdsvis nyligt, så operationstiden er endnu ikke fuldt ud forstået. Men statistikker på nuværende stadium giver ikke anledning til klager. Derfor konkluderer vi, at den belgiske producent virkelig er personificeringen af ​​det optimale forhold "priskvalitet".

Vores firma giver dig mulighed for at bekræfte dette personligt!

Anmeldelser Belgiske stræklofter

Strekklofterne for belgisk produktion kræver særlig opmærksomhed, for de er faktisk ikke produceret i Belgien, der er ingen fabrikker der, men i Kina, men ifølge belgisk teknologi og under deres kontrol.

Det handler om loven. I den henseende er det meget nemt at købe en kinesisk falsk, men hvis du bliver ejer af et belgisk lærred af høj kvalitet, vil du højst sandsynligt være tilfreds med resultatet. Og hvad købere siger om disse stræklofter, vendes vi til anmeldelserne.

Standard mat lærred

Alexander

Jeg vil gerne dele min mening med belgiske produktionsstrækninger. Hele processen med bestilling og installation tog 4 dage. Lugten fra det materiale, jeg havde hørt om, bemærkede ikke særlig. Efter at have installeret den i 20 minutter med vinduerne åbne, forsvandt den. Jeg bestilte det sædvanlige frostede loft, som hvidvaskning, det afspejler ikke noget og irriterer ikke. Loftet faldt med 5 cm, men du bliver hurtigt vant til det og føler dig ikke højden. Alt ser smukt ud, og vigtigst af alt, meget glat.

Michael

Jeg har et fransk loft, men min søster har en belgisk. Så hun buzzed alle mine ører, at de er vidunderlige og smukke, meget bedre end franskmændene. Og godt hvad præcis disse sæt. Faktisk så jeg ikke nogen forskel, da jeg så dette høje loft. Det er bare, at mange mennesker, herunder min søster, har en sådan karakter at gøre og ros. Ordsproget er sådan "hver bastard roser sin egen sump". Nå, det kan hun godt lide.

Karina

Ja, i dag vil du ikke overraske nogen med stræklofter og deres mangfoldighed. En kæreste rådede mig om et firma, hvor jeg valgte matte lofter lavet i Belgien. Umiddelbart besluttet at installere det samme i alle værelser, og det viste sig billigere. Farvepaletten er enorm, men jeg stoppede på hvidt, plus i køkkenet lavede jeg lidt billedudskrivning i form af kalk, generelt ser det godt ud. Sammenligning med det, der var fra sovjetiske tider, er forskellen slående.

På perimeteren i alle værelser klistret sokkel i stedet for et stik, jeg kan godt lide det mere, mere naturligt eller noget. I tre år med lofter er der næsten ikke sket noget. Værelserne er så gode som nye, men i køkkenet i området af pladen opsamles fede pletter, som skal fjernes med en våd svamp, ellers er denne spray meget mærkbar i stærkt lys. Selve materialet lider ikke af dette. Det er selvfølgelig bedre at tørre loftet med en klud end hvert år for at blanke eller periodisk male. Jeg anbefaler stræklofter.

Belgisk glans - hvad er det?

Anton

I en lejlighed købt på kredit, startede han en beskeden reparation. Langt valgte et strækloft, alle firmaer roser deres produkter, tilbyder rabatter og afdragsplaner. Men min kone og jeg blev ikke styret af nogen feedback fra internettet, men af ​​erfaringerne fra vores tætte venner, der for 4 år siden installerede deres egne elegante blanke lofter fra Reol (Belgien). Under operationen fandt de ikke ulemper. Derfor bestilte de loftet af dette firma kun for værelset satin, og i badeværelset blank. Installeret dem hurtigt, alt var billigt. Værelserne er blevet endnu mere hyggelige og mere komfortable. Vi kan ikke sige noget negativt.

Irene

Jeg kan ikke prale af deres strækloft i badeværelset belgisk produktion, måske er produktionen ikke belgisk, men kinesisk, eller gjorde noget galt med installationen. Faktum er, at mit badeværelse blev installeret for et par år siden, et blankt strækloft af mælkchokolade i farven på en flise på gulvet. Generelt syntes min glæde, hvor smukt alt så ud og så vidunderligt ud.

Men når jeg kom direkte fra hjemmet og gik ind i badet, så jeg en hængende vandboble, selvfølgelig overraskede det mig, for det er som regel i oversvømmelsen alt i vand og gulv og møbler. Men i det mindste var alt tørt, det er fordelene ved strækloftet. Gathering hendes tanker, hun fandt mesterens værelse og overtalte hende til at komme hurtigere for et beskedent gebyr. De dræbte vandet til mig, det syntes at de tørrede alt med en kanon, og loftet vendte tilbage til sin oprindelige form. Det var først efter et stykke tid på et sted, det sagged lidt, det er nu, ved første øjekast synes det ikke mærkbart, men der er stadig noget bundfald fra situationen.

Nogle klarer helt at returnere det oprindelige udseende til loftet, men jeg var ikke heldig. Sandsynligvis afhænger det hele af kvaliteten, hvilket er meget svært at finde nu. Generelt er der et loft og dets fordele og ulemper, men de kan sætte en rystende foursome. Bare sikkert du ikke skulle spare på firmaet, jeg hørte om den fremragende kvalitet af dyre tyske og franske lofter, det er nok, hvad jeg vil bestille i soveværelset.

Nikita

Jeg installerer selv stræklofter fra forskellige producenter, både franske og belgiske. Så forskellen er efter min opfattelse kun i pris og bredde af materialet. Blandt de belgiske er der en bredde på 5,5 m, hvilket er grunden til, at de nogle gange er foretrukne for ikke at lave led, specielt glanet lærred er efterspurgt. Så i min praksis var der ingen skuffelser i stræklofter, men de taler om nogle minusser, men de er ikke signifikante, alle er glade for at de ikke behøver at male eller hvidvaskes.

Jeg selv kun i køkkenet lavede loftet for den belgiske produktion (faktisk er det selvfølgelig en kvalitet Kina). Grade 5, godt tørret med en fugtig klud, fra varmen, dampen og andre ting sker der ingenting. Sæt og tøv ikke med.

Sammenfattende bemærker vi, at de fleste forbrugere gerne kvaliteten af ​​belgiske stræklofter til en rimelig pris. Farveskemaet og muligheden for fotoudskrivning gør det muligt at vælge selv en forbruger med den mest udsøgte smag.

Belgiske stræklofter

Produktion og salg af stræklofter lavet af teknologi fra Belgien ved hjælp af europæisk udstyr af firmaet "Fabrik af lofter" fra Moskva. Ring og bestil det nedhængte loft fra Belgien 8 (495) 720-91-30.

Stretch Ceiling Priser

En komplet liste over priser for stræklofter findes her.

Som du ved, er alle produkter fremstillet i Europa de seneste år blevet bemærkelsesværdige for deres utrolige kvalitet til passende priser, og ingen har omgået spændingsloftet. Vi foreslår at overveje alle fordele og ulemper ved stræklofter. Belgiske lærred er blevet lavet i landet for nylig, men de har allerede etableret sig som store fagfolk. I dag bliver belgiske lofter populært i vores land, hvor forholdet mellem høj kvalitet og den lave pris på strækloftet er meget værdsat.

Sømløse Tæpper - Belgien

Fordelene ved stræklofter fra Belgien udgør en hel liste. For det første har strækloftet fra Belgien en bredde på op til 5 meter og kan strække op til 6. Det gør det muligt at installere lærredet i et stort rum uden søm i midten. Derfor er lærredet fra Belgien af ​​høj kvalitet, og det kan også kaldes universelt, da det kan placeres i enhver lejlighed uden brug af svejsning. Det viser sig, at uanset lejligheden er bred, får du et monolitisk lærred. Men for nylig kunne typerne af dåse på markedet ikke give et sådant resultat.

Hvis du ønsker at købe sømløs lærred fra Belgien, skal du være opmærksom på virksomheder som P.T.M.C Polyplast BVBA - dette er Belgiens repræsentant. Men fransk og tysk går under mærkerne - Lackfolie, Mattfolie, Translucid-Folie.

Franske lofter har et stort udvalg, men sortimentet af nedhængte lofter fra Belgien er ikke så stort. Det største plus, der krydser alle ulemperne er imidlertid den store bredde af strækloftet, som ingen virksomhed i Europa kan prale af. Produkter fra Belgien er ikke alle repræsenteret på vores hjemmemarked. Men det er værd at bemærke, at vores firma overholder stræklofter fra Belgien og har til formål at samarbejde med producenten.

Lad os se, hvad er forskellen mellem belgiske lofter fra tysk og fransk, fordi mange mennesker er bekymrede over dette problem. Som nævnt ovenfor er alle europæiske canvases kendetegnet ved en lille bredde og forskellige farvepaletter. Men mere praktiske kvaliteter, såsom miljøvenlighed, holdbarhed, temperaturbestandighed for alle producenter er næsten ens.

Stræklofter fra Belgien til Moskva billigt!

Loft fra Belgien er imidlertid meget praktisk, ligesom alle andre fra europæiske producenter. De er også velegnede til fotoudskrivning. Fotoprint er et nyt ord i produktion af en klud til lofter. Vores firma tilbyder dig mange variationer til ethvert interiør. Ledelsesniveauet for stretchlofter fra Belgien bliver mere udtalt på det europæiske marked. Udover det elegante udseende har deres produkt fremragende miljømæssige og operationelle kvaliteter.

Det skal imidlertid siges, at Belgien for nylig er blevet populært på hjemmemarkedet, så kvaliteten af ​​sine varer ikke er blevet fuldt ud undersøgt. Indtil nu har der ikke været nogen klager over stræklofter lavet i Belgien. Derfor kan du ikke frygte at bestille sådanne hævede lofter til den reelle pris i Moskva.

Stræklofter produceret i Belgien

På grund af den succesfulde kombination af tilgængelighed og kvalitet bliver belgiske stræklofter stadigt mere populære. De lave priser på belgiske stræklofter gør opmærksom på et stigende antal købere. På trods af at stræklofterne i Belgien er betydeligt billigere end tysk og fransk, er deres holdbarhed og kvalitet næsten lige så god.

Strekklofter fra belgiske producenter - ideel til sommerhuse, landehuse, fælles kontorlokaler, cateringvirksomheder, kontorbygninger, skoler, hospitaler mv. Den fremragende kvalitet og miljøvenlighed i lærredet sikrer en lang levetid.

Polyplast - den universelle løsning til alle typer interiører

PTMC Polyplast er et belgisk firma, der har produceret stræklofter i over 20 år og er kendt over hele verden for sine fremragende kvalitetsprodukter.

Mistral - en nyhed på stretchmarkedet

Virksomhedens produkter Mistral har høj kvalitet, og malerierne fra den belgiske producent har stor modstand mod mekaniske skader.