Snyd med stræklofter

Metoder til at "behandle" klienten, som jeg vil fortælle, for det meste ikke er en hoax i deres reneste form. Disse er temmelig subtile marketing teknikker designet til dovenskab, uopmærksomhed, uvidenhed og uvillighed til at vide noget. Kunden søger altid en enkel måde at løse deres forbrugerproblemer på og lider af det.

Bedrag nummer 1. Kun pris for lærredet

Den mest almindelige metode til at snyde en klient er at angive en ufuldstændig pris for en tjeneste i reklame. Virksomheden skriver kostprisen til kun prisen for lærredens strækloft. Formelt, ingen snyd. Efter alt er lærredet det nedhængte loft. Kun her skal du ikke gå glip af et vigtigt punkt: det nedhængte loft består ikke kun af lærredet. Der er også en ramme, som den vil holde på, og det skal stadig monteres, hvilket betyder, at man lægger omkostningerne til installationsarbejdet sammen. Du skal lægge en sokliste langs omkredsen, og du skal ikke glemme installationen af ​​belysning i loftet. Hvert element i loftet er et tillægsgebyr. Alt dette betyder, at prisen for lærredet ikke afspejler den reelle værdi.

Spørg installatøren hvad der er inkluderet i den angivne pris.

Bedrag nummer 2 Det andet loft som gave, 50% rabat på andet værelse, loft på badeværelset gratis mv.

Essensen af ​​bedrag er den samme. I annoncen læser du: "Det andet loft som gave", i virkeligheden lyder det som følger: "Klæde til det mindste rum er gratis." Et gratis lærred eller frit loft er to forskellige ting. Som jeg sagde: "Loftet består ikke kun af linned." Og prisen på lærredet er ikke mere end 15% af prisen på det færdige strækloft. Den dyreste er arbejde, men du vil blive fortalt om denne linje af dine udgifter i slutningen, når du er klar til at bestille og nægte, vil det være ubelejligt.

Spørg sælgeren, hvad er det rigtige beløb, du sparer ved at bruge deres specialtilbud eller specialtilbud? Det er ikke ualmindeligt, at prisen med en aktie bliver dyrere end i et andet selskab til regelmæssige priser.

Snyd nummer 3. Ledergenerering

I forlængelse af emnet "defekte priser" vil jeg tilføje flere lignende typer bedrag.

Det sker så, at i annonceringsprisen angiver de prisen med lærredet og arbejdet, men uden profil eller uden en sokkel eller endda uden noget. Generelt er det meningen at undergrave reklameprisen. Hvis kun at lokke.

Dette kaldes lead generation, når reklamens prioritet er at opnå på nogen måde et kundesamtale eller modtage sin telefon. Herefter begynder aktiv klientbehandling.

Efter at have modtaget din telefon, vil de ringe til dig dagligt og spørg hvilken beslutning du har lavet. Afhængigt af dette vælger virksomheden en trykmetode. De kan tilbyde alle mulige tilbud og rabatter. Men de reelle fordele, du ikke får.

Hvis du bliver kaldt af irriterende medarbejdere hos sådanne virksomheder, så lad dem vide, at du allerede har installeret et hævet loft og ikke har brug for deres tjenester.

Bedrag nummer 4 Egne mærker

Nogle meget store virksomheder troede at snyde i stor skala. De regnede med, hvordan man kunne sælge til en præmie.

Essensen af ​​skilsmissen er, at disse virksomheder registrerer deres egne mærker og tildele dem almindelige billige kinesiske materialer. De kommer op med meget harmoniske navne på fremmedsprog, skaber smukke logoer af disse navne og giver dig som et kendt globalt mærke. Her er en liste over ægte mærker af hævede lofter!

Udover mærket modtager de et certifikat for dette materiale, som helt må overbevise dig om lærredets ægthed. Jeg minder dig om, at obligatorisk certificering af suspenderede lofter blev annulleret 1. januar 2010. Alle certifikater modtaget efter denne dato bør ikke tages alvorligt.

Naturligvis er prisen på sådanne lofter højere end gennemsnittet på markedet. Du tror, ​​at du får et branded stretch loft, men faktisk ligesom alle andre, kun i en smuk wrapper og meget dyrere.

Bed sælgeren om et link til webstedet for producenten af ​​det foreslåede mærke.

Bedrag nummer 5 Ændring af klæder

Dette er ren bedrag. Pretty common. Dirty-on-hand selskaber tilbyder dig tyske eller franske lærreder, og kinesere er bragt til forsamlingen (det betyder ikke, at kinesiske film er dårligt. Det er bare en bedrag i ansigtet. Men hvorfor skulle et anstændigt firma ty til bedrag).

Desværre har lærredene ingen markeringer eller indlysende forskelle, og du kan ikke forstå, hvad du præcist har trukket. Og det betyder, at du ikke kan bevise udskiftningen. For nylig for at bekæmpe svig begyndte firmaet Pongs (Tyskland) at mærke deres film (ikke alt er sandt). Fra lærredets seamy side kan du se bogstaver og tal på loftet tilbehør.

Selvom du er velbevandret i materialer til hævede lofter, har du stadig ikke en reel mulighed for at bevise din sag. Filmen er som regel ikke mærket, hvilket betyder at du kan gøre alt. Du kan f.eks. Præsentere et certifikat fra et materiale og installere et andet. Disse teknikker bruges af både store virksomheder og private forhandlere.

Det er helt umuligt at forsvare dig selv, hvis du ikke er ekspert inden for stræklofter. Men du bør være foruroliget over det faktum, at der ikke er kinesiske materialer i virksomhedens sortiment. Se på prislisten på firmaets websted, hvorfra du skal bestille loftet. Hvis du ser kun lærred fremstillet i Frankrig, Tyskland, og ikke en enkelt sætning fra Kina, bør du være forsigtig.

Bedrag nummer 6 Belgiske stræklofter

For flere år siden optrådte et nyt mærke af hævede lofter POLYPLAST i Rusland. Han producerede smarte film til stræklofter, af fremragende kvalitet og vigtigst af stor bredde, som på det tidspunkt var utroligt. Siden da har meget vand strømmet, og produktionen er flyttet til Kina. Nu er denne film lavet i Kina, ikke europæisk. Det er hele historien.

Tro ikke på, at Polyplast-film er lavet i Belgien. For Belgien har de ingen relation. Hvis sortimentet af firmaet har et sådant mærke, bør du ikke kontakte dem. Virksomheder, der vælger at snyde, som den vigtigste type strategi til at tiltrække kunder, kan være "urene" og i noget andet.

Snyd nummer 7. Spyd er bedre end perle

Denne metode er ikke en hoax, men en uretfærdig metode til konkurrence.

Mange virksomheder hævder, at harpuninstallationsteknologi er den bedste og eneste virkelige (europæiske), men i virkeligheden er det ikke. Jeg skrev allerede, i denne artikel om, hvilken teknologi der fastsætter strækloftet, er bedre. Husk, det er ikke loftets fastgørelsessystem, der er vigtigt, men masterens kvalifikationer installerer det. Det afhænger kun af, hvor længe det nye loft vil glæde dig.

Kig efter en rigtig mester af dit håndværk, ikke jage for billig. For at spare rublen risikerer du at miste alt. Og det betyder slet ikke, at prisen på en god specialist bliver dyrere. Det sker og omvendt.

Bedrag nummer 8 Kinesiske materialer er billige og dårlige

Jeg vil fortælle dig med det samme, kinesiske film er ikke så billigt, og nogle gange er de bedre end kendte europæiske materialer i kvalitet.

Markedet lever imidlertid sit eget liv og dikterer sine egne regler. Det skete så, at den, der skælder, at de skælder alt, betyder det, at han er i trend, det betyder at han er på markedet. Og nu forbande alle kinesiske fashionable. Kinesisk betyder dårlig, billig, lav kvalitet. Klienten ud af vane er enig i dette uden at tænke selv: "Er det virkelig så?".

Først var det. Når sommeren 2012 for første gang på det russiske marked dukkede kinesisk produktion 3,1-3,2 m bred ud for meget beskedne penge, var det en fornemmelse. Forud for dette var den bredeste film 2,7 m. Men på den tid var filmen ikke af meget god kvalitet, den havde pletter, oliefletter, en skarp syre lugt. Store virksomheder med deres dyre snævre europæiske bredder havde intet andet valg end at starte en stor kampagne for at forfølge kinesiske materialer. Internettet "råbte" om dårlig lugtende kinesiske stræklofter.

I 4 års tilstedeværelse på det russiske marked har kinesiske mærker lært ikke kun at producere film af fremragende kvalitet, men i nogle henseender er de bedre end de bedste europæiske materialer. Lugt, olie pletter langt i fortiden. Der var dåse 4,0 og 5,0 meter brede. Men tendensen er fortsat tendensen. Scold kinesiske stræklofter er stadig fashionable. Tellingly, den der kritiserer dem, installerer ofte dem selv under omslaget til fiktive mærker.

Kinesiske materialer til hævede lofter er længe produceret af fremragende kvalitet. Vær ikke bange for dem. Frygt er værd suturlofter, og virksomheder producerer stadig dem.

Bedrag nummer 10 Tag en forudbetaling og forsvinde

Som du kan forestille dig, er det bare en fidus. Personen synes at være en måler eller leder af et firma, men i virkeligheden er han en almindelig svindler.

Hvilket er typisk, vil du ikke gemme kontraktens indgåelse. Der er svindlere, der leverer hele pakken af ​​dokumenter. Det vil være et rigtigt firma (LLC, IP). Kun her vil du ikke se lofter.

Selvom du foretager en forudbetaling på kontoret, og du vil få en kasserer check, selv i dette tilfælde er du ikke beskyttet mod bedrageri. Der er tilfælde, hvor firmaet begyndte at installere, men afslutte det ikke af en eller anden grund. Under artiklen bedrager en sådan sag ikke længere. Du kan sagsøge, men det garanterer ikke dig en tilbagebetaling. Lad være med at belaste dig selv. Betal kun ved afslutning af arbejdet.

Det er umuligt at skelne en bedrager fra en ægte måler. Aldrig betale på forhånd. Brug tjenester fra virksomheder, der opererer uden forudbetaling. Personligt arbejder jeg uden forudbetaling. For det første strækker jeg loftet, og først efter at du har accepteret arbejdet, skal du betale for det.

Stræklofter Belgien eller Tyskland, som er bedre

På det moderne marked er der en stor mængde lofter for indenlandsk og udenlandsk produktion. Hvert produkt har sine fordele og ulemper, lofter varierer i kvalitet og omkostninger, hvilket komplicerer forbrugernes valg. Lad os forsøge at sammenligne spændingsstrukturerne for de to stærkeste producenter: Tyskland og Belgien.

Tyske stræklofter

I Tyskland er der mange virksomheder, der specialiserer sig i produktion af strækstoffer, der hver især tilbyder produkter af mellem høj og høj kvalitet, og lærredens bredde adskiller sig.

Bredden af ​​strukturer kan variere fra 1,3 m til 3,25 meter, mens spændingen ikke tages i betragtning. Kvaliteten af ​​produkterne er ringere, for eksempel fransk, men den er meget højere end kvaliteten af ​​kinesiske produkter.

Fabrikanter af tyske lofter bruger materialer af høj kvalitet med høj densitet. Tøj har ikke en vedvarende ubehagelig lugt, hypoallergen, fordi de kan monteres både i kontorlokaler og haller fra forskellige institutioner og i boligområder, hvor børn og allergikere lever.

Kvaliteten af ​​det tyske loft er helt i overensstemmelse med prisen, det er ret overkommeligt for gennemsnitsforbrugeren.

På trods af alle fordele har designerne en betydelig ulempe: sømmen, der er på et blankt lærred, om end ubetydeligt, men mærkbart. Mange købere er ejere af lejligheder hvis bredde af værelser overstiger 3,25 meter, så det loft, der skal installeres, vil have en kosmetisk søm.

Blandt germanske materialer findes der sømløse lofter på op til 5,0 meter brede, læs mere om materialet på linket:

Belgiske stræklofter

Stræklofter Belgisk produktion - sømløs design, der gør det muligt at lave en smuk belægning uden fejl. Tekstilens bredde varierer fra 2 til 5 meter, bredden af ​​den maksimale strækning når 5,4 meter.

Det sømløse loft fra Belgien er lavet i sortiment - forbrugeren kan vælge enhver ønsket farve eller kombination.

Strukturer er installeret i lejligheder og ikke-boligområder. Belgiske producenter tilbyder blanke, satin, matte muligheder.

Belgiske produkter er ikke dårligere i tysk lærred, men en betydelig fordel i retning af manglende søm bliver afgørende for mange forbrugere. Problemfri design brød hurtigt ind på hjemmemarkedet for loftbelægninger til flere andre faktorer:

 • Fremragende slidstyrke
 • Ingen ubehagelig lugt;
 • Holdbarhed og holdbarhed
 • Let omhu;
 • Materialesikkerhed.

Sådanne belægninger er relevante, hvis rummets bredde er mere end 2,2 meter!

Stræklofter Belgien: Ekspertanmeldelser

Emnet for vores artikel er belgiske stræklofter. Hvad er de producenter og typer af lærred repræsenteret på det russiske marked? Hvad er forskellen mellem det belgiske strækloft og den kinesiske modstykke? Lad os prøve at finde ud af det.

Stræklofter Belgien - fordele og egenskaber

Belgiske lofter vandt en førende position på markedet for efterbehandling materialer. Dette er ikke tilfældigt, for i tillæg til kvalitet har de mange andre fordele.

Strækloftproduktion Belgien. Nøglefordele:

 • Omkostningerne er mindre end for modparter fra Tyskland og Frankrig, og kvaliteten er ikke anderledes.
 • Produkterne har alle certifikater, der bekræfter, at filmen er lavet i henhold til europæiske standarder.
 • Belægningen har ildfaste egenskaber på grund af speciel behandling.
 • Lerret er holdbart, hvilket betyder, at det vil vare i mange år uden at miste sin visuelle appel.
 • Valget af farvepalet er meget stort. Derudover er det muligt at udskrive dit eget billede på lærredet. De belgiske lofter kan således bruges i alle lokaler og interiører.
 • Lærredet op til 5 meter har ingen sømme, som udelukker led og giver et mere æstetisk udseende.
 • Elastisk og holdbar, så de kan bruges til strukturer på flere niveauer.

Specialist anmeldelser

Som vi kan se, har dette materiale mange fordele. Dette bekræftes af talrige anmeldelser af eksperter på loftslofter fra Belgien.

Ivan, en indretningsarkitekt: "Jeg tilbyder mine kunder belgiske firmaer Polyplast. De er velegnede til ethvert interiør. Du kan altid vælge den ønskede farve eller ordreudskrivning på lærredet. I 5 års arbejde med dem har ingen klient nogensinde klaget over kvaliteten. "

Dmitry, mester for efterbehandling: "Vi har installeret belgiske lofter i mange år. De er meget nemme at bruge, lærredet er perfekt monteret, selvom du skal lave et multi-level design. Kvalitet på 5+. "

Leonid, direktør for et byggefirma: "I mit firma, Mistral, lavet i Belgien, bruges til indretning. De går uden søm, hvilket gør det muligt for et enkelt lærred at stramme dem i et rum med standardstørrelser. Efter mange år ser det samme ud som efter installationen. Alle vores kunder er tilfredse med valget af belgiske malerier. "

Typer af loftmalerier fra Belgien

I øjeblikket anvendes to materialer til fremstilling af en sådan belægning:

PVC film i første omgang, da det er billigt, men holdbart og passerer ikke vand. Det kan være mat eller blankt, nogle gange endda tekstureret. Materialet er derfor elastisk, om nødvendigt kan det udvides til den ønskede størrelse. En række farver, teksturer giver dig mulighed for at lave lofter i marmor, træ, satin, velour og andre materialer. Enhver tegning kan påføres på PVC film.

Tekstildugen består også af de kunstige tråde imprægneret med en polymer struktur. Et sådant materiale trækker vejret, der er naturlig ventilation, det er meget holdbart. Takket være imprægneringen brænder stoffet næsten ikke. Holdbare væv garner giver en sikker obligation. Selv små punkteringer eller nedskæringer vil være usynlige, og det påvirker ikke udseendet eller holdbarheden. Et sådant loft kan støvsuges, vaskes og endda males. Stoffet vil vare længere end PVC, men til prisen er det højere.

Typer af tøj til stræklofter.

De største producenter af belgiske lofter

Der er to førende producenter:

Hvis du vælger dem, kan du ikke tvivle på kvaliteten, holdbarheden og pålideligheden af ​​belægningen.

Pololypast er PVC filmbaner. Du kan montere dem på harpoon og bezgarpunnuyu system. Bredde op til 3,2 meter i de fleste tilfælde, men der er muligheder og op til 5,5 meter. Materialet har ingen sømme, så det ser æstetisk ud og kan modstå høje temperaturer.

Mistral er en anden leder. Belægninger er også sømløse, men deres installation kræver ikke engang opvarmning. Lavet af polyesternet, for større pålidelighed og brandmodstand, er den imprægneret med polyurethan. At bryde sådan et lærred er ret svært.

Ifølge sin tekstur er belgiske lofter opdelt i:

De kan være både farve og hvid. Hvid kan anvendes til enhver tegning, som udvider de indvendige løsninger betydeligt.

Loft fabrikant Polypast.

Hvilken er bedre: Spændingsdæksler fra Belgien eller Tyskland?

Nu er der en hel del spændingssystemer på byggemarkedet fra forskellige producerende lande: Belgien, Rusland, Frankrig, Kina, Tyskland mv. De er alle forskellige i kvalitet, pris og rækkevidde. Dette komplicerer i høj grad valget. Lad os sammenligne de to ledere: Tyskland og Belgien.

Der er mange tyske producenter. Forskelle i bredde: fra 1,3 til 3,25 meter. Kvaliteten er lidt lavere end fransk, men betydeligt højere end kinesisk. De materialer, der anvendes i produktionen, er meget tætte, har ingen ubehagelig lugt, må ikke forårsage allergiske reaktioner og er egnede til alle lokaler. Kvalitet svarer til prisen, der er tilgængelig for mange. Men der er en ulempe - sømmen, den er ikke slående, men stadig mærkbar.

I modsætning til tyskerne har belgierne ikke en søm. Bredde af klæder fra 2 til 5 meter. Stort udvalg af teksturer og farver. Belgiens kvalitet er ikke ringere end Tyskland og har alle de samme fordele: Ingen lugt, holdbarhed, sikkerhed, nem installation og vedligeholdelse. Mangel på søm spiller ofte en afgørende rolle i udvælgelsen.

Priserne på belgiske stræklofter er lavere end tyske. Hvis vi tager de gennemsnitlige omkostninger på markedet og sammenligner, får vi følgende:

Pris for 1 kvadratmeter med installation:

Matte PVC. Belgien - 440 rubler / m2

Matte PVC. Tyskland - 500 rubler / m2

Ved første øjekast er forskellen ikke så stor, men i forhold til kvadratmeter i rummet kan du spare meget ved at vælge de belgiske producenter. Så Belgien eller Tyskland strækker loftet: Hvilken skal du vælge? Faktisk er begge producenter kendetegnet ved holdbarhed, pålidelighed, holdbarhed.

Når de vælges, er det værd at styre deres egne præferencer, finansielle muligheder. Og husk også, at hvis rummet er mere end 3,5 meter bredt, så vælges en kosmetisk søm når man vælger tyske materialer.

Streklofter fra Tyskland, Frankrig, Belgien eller Kina

Mange virksomheder tilbyder at installere fransk, tysk, belgisk, russisk eller kinesisk PVC sengetøj at vælge imellem. Omkostningerne er forskellige, men er der nogen forskelle? Hvem producerer faktisk filmen og hvor?

Lad os starte i orden:

Frankrig

I begyndelsen af ​​markedet i Rusland blev PVC-film faktisk transporteret fra Europa, også fra Frankrig. Nu, så vidt det er kendt, næsten ingen.

Stræklofter fra Frankrig kan bestilles fra CTN. Men desværre kan dette også ses på leverandørens hjemmeside, den maksimale bredde på rullen er kun 2 meter, hvilket i de fleste tilfælde betyder suturbaner. Der er dog en stor position - det er en blank film 1,5 meter bred.

Dens særpræg er brandklasse B1 (M1) - det understøtter ikke forbrænding. Denne PVC kan installeres i institutioner, administrative bygninger og flugtveje, og det vil ikke forårsage klager under inspektioner af brandmandskab. Denne klasse af brandsikkerhed er højere end for maling. Men selv dette produkt er næsten aldrig bragt til os i Rusland på grund af rumprisen og et stort antal svejsninger, som ingen har brug for længe siden.

Men forrangen i selve teknologien i installationen tilhører egentlig franskerne. Et bestemt firma, der beskæftiger sig med aluminiumsprofiler, opfandt et system til fastgørelse af PVC-klæder tilbage i 60'erne af det sidste århundrede. I første omgang var det et ret valuta-produkt, der kun var tilgængeligt for meget velhavende herrer, men med tiden gjorde konkurrencen sit arbejde, og denne teknologi blev tilgængelig for alle.

Således har denne teknologi fra os i Rusland fået navnet på franske stretchlofter. Selv om det allerede ikke har noget at gøre med Frankrig, som den franske bolle fra en Moskva butik, blev det ikke nødvendigvis bagt i Paris...

Tyskland

Som regel handler det om Pongs produkter. Det er virkelig bragt til Rusland for os, men prisen for det er ekstremt højt, men de gør det stadig i Kina. Efter at filmen blev lavet i Kina, flyder den til Tyskland, hvor den rulles tilbage til små snoede ruller. Under denne proces påføres Pongs lasermærkning på bagsiden, hvilket kun kan ses på tidspunktet for selve loftets produktion.

I øjeblikket er dette produkt næsten helt ude af markedet i Rusland. Kvaliteten er den samme som den "kinesiske" og prisen er 2-3 gange højere. Vi er bekendt med leverandørerne af PVC fra Tyskland, og vi ved desværre, hvor dårligt de er nu. Vi har selv aktivt købt ruller i store mængder fra dem i mange år. Men kinesiske leverandører og producenter blev hurtigt genopbygget på det russiske marked og vandt konkurrencen fra den tyske bekymring PONGS, for hvilken filmen dog slet ikke var hovedfokus. Derfor bestiller du tyske stræklofter, vil du ende med et produkt fra Kina alligevel bare ved en oppustet pris.

Billedet viser en 3,25 meter tyk Pongs matte PVC film fra en kinesisk MSD plante. Medarbejdere og virksomhedsledelse gemmer ikke disse oplysninger.

Bekymring PongsTextil er faktisk placeret i Tyskland, men hovedaktiviteten er produktionen af ​​stoffer til bilinteriør. I denne produktion laves sømløse stofstoffer Descor. Nu på markedet er der tre typer af dette stof.

 • Descor Trevira er den dyreste løsning, men samtidig den højeste kvalitet, dens hovedtræk er systemet til sammenlægning af tråde ifølge det patenterede Trevira system. Denne teknologi blev opfundet i Indien, den har et meget stærkt stof produceret som et resultat.
 • Den anden mulighed er DescorFR. Det er et billigere produkt; Trevira teknologi bruges ikke i fremstillingen af ​​dette stof. Visuelt adskiller lærredene sig praktisk taget ikke fra originalen, og forbrugeren vil aldrig mærke forskellen overhovedet. Derfor er de primært repræsenteret i vores marked.
 • Og den billigste løsning er de kinesiske forfalskninger af stof stof Descor. Men kineserne har endnu ikke lært, hvordan man gør det ordentligt. Vi vil fortælle om de vigtigste problemer. De første - forskellige nuancer af stof af samme artikel fra forskellige ruller. Det vil være mærkbart, hvis du installerer stoffet i forskellige rum med forskellige ruller. Kigger på dem fra ét sted og sammenligner, siger fra korridoren - måske vil de være af forskellige nuancer. Det er bedre at sammenligne lærredet, mens de endnu ikke er installeret. En uensartet farve er også mulig - du vil se dette straks, striber eller striber vil blive mærkbare. Og på grund af den forkerte vævning af stoffet er det sandsynligt, at stoffet vil bryde under installationen. I fremtiden kan det strække sig ud og en mærkbar slap vises.

Fra sømløse stofstoffer er Clipso (Schweiz) og Cerutti (Italien) værd at bemærke. De tilhører en højere prisklasse end Descor.

Belgien

Den belgiske film, som vi sælger under mærket Polyplast, har den samme holdning til Europa, som måske de mest kendte mærker til dig, som: Bork, Polaris, Scarlett, Westland, Carnaby, Carlo Pazolini, Redmond. Listen kan fortsætte i lang tid, men essensen er meget enkel - i deres "hjemland" blev de ikke engang hørt om. "Belgiske" stræklofter - det er bare et smukt navn for dem, der ikke ønsker "Kina". Og en anden grund til dyrere salgs- og snydepriser. 100% Poliplast er lavet i kinesiske fabrikker. Men det betyder ikke, at denne film er af dårlig kvalitet.

Rusland

Den russiske film - den er virkelig produceret her i Rusland, og for at være mere præcis, i Moskva forstad Ramenskoye. Og alt ville ikke være noget, men de forsøger at gøre det på udstyr, der blev købt fra den lukkede Kazan Plante af Kunstlæder. Kalanderlinjen (akslerne) blev lavet tilbage i 70'erne af det sidste århundrede. Det er forældet ikke kun moralsk, men også kvaliteten af ​​produktet, som opnås ved produktionen, efterlader meget at ønske.

Vi forsøgte at købe denne PVC, men det er desværre umuligt at installere det uden klage. Hvis klienter insisterer på russiske stræklofter, skal de stadig installere smalle kinesiske suturklæder på dem.

porcelæn

I øjeblikket er der flere store fabrikker i Kina, der producerer høj kvalitet PVC, nemlig MSD, HALEAD, Botai, Longwei, Yuli og den nye Indigo-fabrik. Kvalitetskontrol udføres på alle planter, og du er mest bekendt med det - hvis du har set stræklofter installeret i de sidste 8-10 år, er de lavet af en film lavet i Kina.

Tidligere var virkelig kinesiske malerier ofte ildelugtende og stribet. Men som følge heraf opnåede russiske leverandører, uden vanskeligheder, den nødvendige kvalitet fra fabrikanterne i Kina. Selvom der nu er præcedenser, hvor leverandørerne som følge af lange handler formåede at opnå meget lave priser fra kineserne. Men de vil ikke arbejde uden fortjeneste og naturligvis begynde at spare på komponenterne i råmaterialet af PVC og tilsætningsstoffer til det. Resultatet er et meget modbydeligt produkt.

Derfor risikerer producenter i Rusland, som vi også, ikke at kontakte ubetydelige leverandører. Chasing en billig pris, du kan miste hele virksomheden, løbe ind i en flok klager.

Hvorfor fortæller vi sandheden?

Vi har en temmelig mærkelig situation i Rusland med oprindelsen af ​​PVC-film. Når alt kommer til alt, køber du en mikrobølge, ser du på mærket, ikke i fremstillingslandet. Du vælger Bosch-produkter, men du tænker ikke på det i Tyskland, Tyrkiet, Belgien, Kina eller Malaysia.

Vælg et installationsprogram, som ikke skal overbetales for det land, der angiveligt er producent af malerier.

Vi håber, at disse oplysninger ikke vil tillade dig at bedrage uærlige sælgere.

I vores firma kan du bestille installation af hævede lofter af højkvalitetsmaterialer. Den mest populære prispakke "Praktisk" - "nøglefærdig" 599 rubler. pr. m 2

Belgiske stræklofter: producenter, priser og installationsfunktioner

Emnet for vores artikel er belgiske stræklofter. Hvad er de producenter og typer af lærred repræsenteret på det russiske marked? Hvad er forskellen mellem det belgiske strækloft og den kinesiske modstykke? Lad os prøve at finde ud af det.

Før os er et sømløs loft oprindeligt fra Belgien. Hvad kan du sige om ham?

Producenter og typer lærred

Så strække lofter produktion Belgien. Hvem laver loftet i Belgien? Lad os starte med en kort gennemgang af producenterne.

Faktisk vil det faktisk være kort. Produkter fra alle to virksomheder importeres til det russiske marked.

POLYPLAST

Under PTCM Polyplast-mærket tilbyder vi PVC-film til harpoon og bezgarpunnuyu fastgørelsessystem med en bredde på 3,2 meter inklusive; Derudover var sømløse lærred op til 5,5 meter brede kendt.

Det sømløse lærred er populært ikke så meget på grund af den faktiske mangel på sømme (med moderne svejseteknologi er de næsten umærkelige og bestemt ikke slående), men på grund af deres holdbarhed og større arbejdstemperaturer (se Seamless PVC stretch lofter: typer af installation).

Hvis PVC-folien er designet til en stuetemperatur ikke højere end 60 grader (og i køkkenet under loftet kan det godt være mere) og ikke mindre end +5, så vil polyestervævet med polyurethanimprægnering perfekt holde form og udseende i saunaen, og på den loggiske barske vinter.

Faktisk er det netop som et land, der producerer billige og højkvalitets sømløse stræklofter - Belgien og er kendt på dette marked.

Selvfølgelig vil fabrikanten af ​​loftet ikke undlade at nævne materialets europæiske oprindelse.

mistral

En anden producent fra Belgien, tændte på det russiske marked - Mistral. Igen beskæftiger vi os med en leverandør af sømløse stoffer, der ikke kræver opvarmning under installationen.

Hvilke andre egenskaber ved et sådant loft kan nævnes?

 • Lerret kan monteres både på en baguette (vægprofil) og på en ramme på basis af diagonale loftmonteringer (den såkaldte samling langs linjer).
 • Lerret er et slidstærkt polyesternøgle på 0,4 mm tykt imprægneret med flydende polyurethan. At bryde det med vilje vil ikke være let arbejde. Der er ikke tale om utilsigtet skade.
 • Den specifikke vægt af strækloftet Mistral - 250 gram pr. Kvadratmeter overflade.
 • Yderligere forstærkning af lærredet udføres ved at ramme den vævede basis med en nylonfisklinie. Således er lærredet forbedret, hvor det berører metalgenstande: linjen beskytter loftets overflade fra gradvis slid. Lærredet tøver under indflydelse af udkast.
 • Bredden af ​​kluden - 250 eller 320 centimeter.

Så vi kan opsummere de foreløbige resultater.

Hvad er belgiske stræklofter?

 • En bred vifte af produkter. Som vi kan se leverer landet både hovedtyper af lærred - PVC og sømløs lærred. Eventuelle farver og teksturer er mulige; lærredet kan bruges til at anvende fotoudskrivning, for at skabe figurer, flertallede lofter eller til at installere skjult belysning som en stjerneklar himmel.

Imidlertid er hvidglans og mat lærred det mest populære.

 • Europæisk produktion - stræklofter Belgien overholder alle miljø- og holdbarhedsstandarder, der sammenligner sig positivt med kinesiske produkter.
 • Lave priser. Stretch belgiske lofter koster meget billigere end tyske og især franske kolleger. Priskonkurrence på det russiske marked kan de kun lave indenlandske eller kinesiske lærred.

Bemærk venligst: priserne på de endelige produkter bestemmes ofte ikke kun af omkostningerne ved materialer, men også af producentens prispolitik, som du ved kan være meget anderledes.

I den forstand er det fordelagtigt at arbejde med nybegyndere på strækloftmarkedet: de holder priser på alle produkter på et minimum. Forresten, uden at forblive på samme tid: marginen på kostprisen på strækloftet er sjældent mindre end 300%.

En halvtreds procent rabat er usandsynligt at blive lavet med tab.

Tricks og deres eksponering

Kære læser, har du været sympatisk over for belgiske produkter? Har du allerede mestret ønsket om at få europæisk kvalitet til en lav pris?

Lad os dø for en anden glæde og tænk på den økonomiske komponent i det belgiske mirakel. Belgien er et land med en høj levestandard og dermed med høje priser for arbejdskraft.

Det koster en times arbejde for en person i produktion, der gør det muligt for europæiske producenter at placere deres planter i tredjelandslandene. Det skyldes forskellen i lønnen. For eksempel er al computerhardware lavet i Kina, Vietnam eller Taiwan.

Vi er allerede så vant til en sådan indskrift på al digital teknologi, at vi ikke engang spørger, hvor enheden blev lavet.

Afklaring: I høj grad er den højteknologiske produktion af Intel og AMD stadig baseret i Californien, Israel og Tyskland. Produktion af komplekse krystaller fotolithography udviklere foretrækker ikke at stole på udenlandske partnere.

At forstå denne enkle sandhed fører os til spørgsmålet: Hvorfor er belgiske stræklofter så billige? Fuld automatisering af produktionen til årsagen eller fuldstændig fravær af told? (se Stræklofter - forretningsplan for produktion af PVC-film)

Hemmeligheden er enkel. Belgiske lofter - fiktion. De eksisterer ikke. Lerret er lavet i Kina; i Belgien, kun registreret juridisk adresse og mærke, hvorunder faktisk lærred og solgt. Ikke en enkelt plante til fremstilling af lærred til hævede lofter på et lille europæisk lands område.

Ikke desto mindre forbliver belgiske stræklofter et godt køb. Paradoksalt nok er dette af flere årsager (se Kontrakt for installation af hævede lofter - garanti for deres kvalitet).

 • Miljøcertifikater for alle produkter gør det fuldt ud i overensstemmelse med europæiske standarder. De såkaldte belgiske lofter, i modsætning til det meste af det kinesiske lærred, beholder den karakteristiske lugt ikke mere end et par timer efter installationen.

Hovedkriteriet for produktkvalitet er tilgængeligheden af ​​et miljøcertifikat.

 • Selv om priserne på produkter er højere end for almindeligt kinesisk linned (transport langs en kompleks rute er ikke gratis), er den meget lavere end dens franske kolleger.
 • På samme tid er bredden af ​​nettet større end den af ​​ægte europæiske producenter, hvilket er praktisk under installationen.

konklusion

Sammenfattende ovenstående: Hvis du beslutter dig for at installere belgiske stræklofter i hjemmet, er der ingen grund til at råde dig til at opgive denne ide. For os er virkelig høj kvalitet og billigt materiale. Succeser i reparation!

"Belgiske stræklofter" eller "hvordan man fortynder klienten."

Belgiske stræklofter - en utrolig opdagelse af de sidste 2 år. Siden det var i de sidste 2 år bliver belgiske lærreder i stigende grad tilbød kunderne. De hævdes som regel af, at de er billigere end fransk eller tysk, men samtidig er dette "Europa", og derfor er kvaliteten værdig. Så lad os se - hvad en vidunderlig udsigt over stræklofter.

Generelt har EU meget vægt i forbrugernes øjne. Deres BMW er bedre end vores Lada, deres byggematerialer er bedre og så videre. Vi plejede at stole på kvalitet fra Europa. Men som de siger "tillid men verificere." Nå, lad os tjekke...

Til at begynde med vil jeg gerne lære af virksomheder, der beskæftiger sig med sådanne produkter: "Hvor er anlægget til produktion af stræklofter i Belgien?". Når man ringede til sådanne organisationer, gav ingen os et klart svar på, hvor denne fabrik er beliggende i Belgien. Selvom det er mærkeligt, fordi alle kender placeringen af ​​fabrikker i Frankrig og Tyskland.

Hvad der vil blive skrevet nedenfor, vil blive bekræftet af mange ærlige store virksomheder i forskellige byer i Rusland. Men der vil sikkert være dem, der med skumdannelse ved munden vil vise det modsatte, selv om de ikke har og kan ikke have bevis.

Og her er den russiske forretnings hårde sandhed...

Så planter til produktion af lofter i Belgien NEJ! Så hvor sikrer disse lofter og tillid til ledernes stemme, at dette er europæisk kvalitet kommer fra? Ordningen er enkel:

 • Loftfilm produceret i Kina.
 • Filmen går til Belgien.
 • Filmen går til Rusland.

Sådan viser det sig, at filmen til hængende lofter bare kørte gennem Belgien (og ofte ikke engang passerede, men blev simpelthen solgt til russiske forretningsmænd af belgiske kolleger og kom direkte fra Mellemriget), den kommer fra EU.

Her er en så simpel ordning med direkte bedrageri af kunder.

Vores anbefalinger til kunder - hvis du tilbydes belgiske stræklofter, kan du bare hænge op og lede efter et andet firma. Det er faktisk en ting, når de ærligt siger, at der er Europa, men der er Kina eller Rusland, eller når de forsøger at lyve for dig og sælge kinesisk kvalitet til en europæisk pris.

Og det vil være informativt for dig at lære at spare på kunder: Shtapikovaya system med stræklofter - super hvalross med tab af kvalitet.

Belgiske stræklofter

Moderne indretning indebærer brugen af ​​et stort antal nye materialer og teknikker, der kan gøre ethvert bolig- eller kommercielt rum så attraktivt og behageligt som muligt. Heldigvis tillader mange rumudsmykningsteknikker i dag ikke blot at opnå en forbedring af rummets æstetiske udseende, men øger også deres funktionalitet betydeligt, og en sådan effektiv teknik kan med stor tillid tilskrives stræklofter, som designere elsker at bruge, når de opretter deres designprojekter. Så er moderne stræklofter lavet af en film (PVC eller stof) af forskellige producenter fra Europa, Den Russiske Føderation og Kina.

Hvis du beslutter dig for at købe stretchlofter med et optimalt forhold mellem kvalitet og pris, skal du være opmærksom på produkterne fra det velkendte belgiske firma Polyplast, som du kan købe i firmaet "Stroy Service". Vores virksomhed er en anerkendt leder på stræklimmarkedet i Moskva, der har produceret usædvanligt højkvalitetsprodukter med lav pris i mere end 18 år, hvilket fremgår af talrige certifikater og licenser.

Priser fra 450 rub / m2 med installation

* prisen er angivet under hensyntagen til "rabat på lærred 60%"

Tekstur og farvevariationer af belgiske stræklofter

Billige belgiske stræklofter Polyplast har et optimalt forhold mellem pris og kvalitet for europæiske produkter, hvilket gør sådanne efterbehandlingsmaterialer meget populære blandt forbrugerne. Hvad angår omkostningerne er stræklofterne fra Belgien meget billigere end tyske eller franske kolleger (kun indenlandske og kinesiske stræklofter kan konkurrere med belgiske produkter). PVC lærred fra Belgien mærke Polyplast, hvis længde når 5 meter, kan strækkes uden tilstedeværelse af sømme i temmelig store rum.

I vores firma kan du købe følgende fakturaer af belgiske PVC lofter:

 • Matte (hvid / farvet);
 • Glans (hvid / farve);
 • Satin (hvid / farve).

Listen over farvevariationer af malerier består af mere end 100 emner, som giver dig mulighed for at vælge den skygge, der ideelt set vil blive kombineret med andre efterbehandling materialer og indvendige emner i rummet.

Funktioner belgiske stræklofter

I dag producerer Belgien stræklofter i fuld overensstemmelse med alle miljøstandarder, som adskiller belgiske produkter fra lignende produkter fra Kina og mange europæiske virksomheder. Belgiske lofter er fremstillet på europæisk udstyr, hvilket er nøglen til uovertruffen produktkvalitet.

Blandt de vigtigste træk ved de belgiske stræklofter er følgende punkter:

 • Rimelig pris for produkter af europæisk kvalitet
 • Økologisk renhed (produkterne opfylder europæiske kvalitetsstandarder og har certifikater fra Den Europæiske Union og Den Russiske Føderation);
 • Mulighed for installation uden sømme;
 • Lang levetid (op til 20 år);
 • Antistatisk (støv vil ikke slå sig ned på loftets overflade);
 • Let vedligeholdelse (om nødvendigt kan loftet vaskes med vand);
 • Høj styrke;
 • Vandtæthed og brandsikkerhed mv.

Fordelene ved at købe belgiske stræklofter i vores firma

Med hensyn til vores virksomhed kan du ikke kun regne med de laveste priser i hovedstaden, men også på den hurtigste service. Så for vores kunder tilbyder vi kvalitetsservice: "Fra måling af værelset til installation af loftet - kun 1 dag!" Kunden betaler ikke for teknikerens afgang, samt rådgivning fra vores ledere. Efter målingerne vil målerteknologen sikkert tilbyde dig at underskrive en formel samarbejdsaftale.

Installation af belgiske stræklofter udføres af vores erfarne installationsbesætninger. Under installationen af ​​hævede lofter bruger vi kun den mest moderne materialer og gasbalanceudstyr fra den norske producent (Ragasco), som sikrer fuldstændig sikkerhed fra eksplosioner på stedet. Vores erektion hold arbejder rent, så efter deres afgang vil du aldrig se bygningsaffald, snavs og endda støv i rummet.

Besøg kataloget "Build Service", hvor du altid kan finde alle de mest populære typer af stretchlofter:

 • PVC- og stoflofter, farve og tofarve;
 • Multi-level kombineret;
 • Lofter stjernehimlen, 3D, med fotoudskrivning;
 • Miljøvenlig, akustisk, antibakterisk, etc.

Billeder af belgiske stræklofter

Uanset kvaliteten af ​​strækloftet er der en række problemer, der kan opstå under driften (oversvømmelse af naboer, hævning, beskadigelse med gennemborende genstande osv.). Hvis der er sket en sådan gener, kan vores firmaets specialister altid udføre reparationer samt vedligeholdelse af vedligeholdelseslofter. Hvis du ønsker, kan du stole på vores kvalificerede designere til at hjælpe med at trække nyt liv ind i det farverige palette i dit stretchloft og udvikle et unikt designprojekt.

For at forbedre graden af ​​lydisolering af loftet vil specialpaneler "Shumostop S-2" hjælpe, og komfortabel indkvartering og beskyttelse mod uønskede skadelige mikroorganismer (skimmel, svampe) hjælper med til at skabe en antifungal behandling af strækloftet.

Belgiske strækloft pris

Virksomheden "Stroy Service" indtager en ledende position på listen over producenter af stretchlofter i Moskva og Moskva. Egen produktion giver os mulighed for at fastsætte konkurrencedygtige priser på certificerede produkter uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Den lave rekordpris, tilgængeligheden af ​​unikke rabatter og salgsfremmende tilbud samt muligheden for at udstede rentefrie afdrag på et strækloft gør et tilbud fra vores firma det mest rentable af alle eksisterende på markedet. For at finde ud af de omtrentlige omkostninger ved strækloftet, benyt online-kalkulatoren på vores hjemmeside og for mere detaljeret prisinformation, kontakt venligst vores ledere på telefon +47 495 222-95-45.

Hvilke bedre stræklofter fra Belgien?

I dag er det svært at overraske nogen med spændingsflader. De er de samme fælles måder at efterbehandle som maleri eller suspenderet gipsplader. Efter den første entusiasme for disse farverige konstruktioner faldt noget, har forbrugeren lagt mærke til produktets kvalitet, da prisen på den er faldet betydeligt i det seneste.

Gennem enkle undersøgelser af sortimentet af PVC-film blev det klart, at lederen i denne industri er stræklofter fra Belgien. Kvaliteten af ​​produkter fremstillet i dette europæiske land overskredet i mange henseender italienske stræklofter, tyske og franske produkter.

Hvad er kernen i dette lederskab, hvilke funktioner i den belgiske film er værdsat af forbrugerne, vil blive skrevet i denne artikel.

De belgiske maleriers dyder

For at blive førende blandt førsteklasses producenter er det nødvendigt at producere et produkt af højeste kvalitet, bedre end konkurrenter i alle henseender. Dette opnås ved hjælp af ny teknologi og moderne udstyr.

Så blandt fordelene ved stræklofter lavet i Belgien er følgende faktorer:

 1. Omfattende udvalg af materiale. Den har en utrolig farvepalet og et stort udvalg af filmens tekstur. Listen over farver består af mere end hundrede genstande og er i stand til at tilfredsstille smag og behov hos de mest sofistikerede kunder.
 2. Omkostninger. Som det er kendt spiller denne indikator en vigtig rolle i udvælgelsen af ​​materiale. Elastiske lofter lavet i Belgien, der har den højeste kvalitet, er meget billigere end analoger af de vigtigste europæiske konkurrenter.
 3. Størrelsen af ​​produktet. Webmaterialets bredde er af stor betydning for kunderne. Indikator 5.5 meter er tilstrækkelig til at sikre, at de sømløse spændingsdække fra Belgien er efterspurgt af beboere i højhuse, hvor bredden af ​​de fleste værelser ikke overstiger denne parameter. Hele lærredet har ikke kun det bedste udseende, men også betydeligt billigere end den svejsede.
 4. Økologisk renhed. Omsorg for dit eget helbred i urbaniseringsalderen og konstant stress er ikke kun en nødvendighed, men også en nødvendig nødvendighed. Ved fremstillingen af ​​deres malerier bruger de belgiske producenter kun bevist, sikre råvarer. Produkter fremstillet af det kan installeres sikkert ikke kun på offentlige steder, men også i soveværelser, stuer og børneværelser. Kvalitetsbeviser for Den Europæiske Union er tilstrækkeligt bevis for dette.
 5. Holdbarhed. Denne indikator er vigtig for kunderne. De betydelige omkostninger ved stræklofter indebærer deres lange levetid. Belgiske belægninger har en garanteret levetid på 25 år. I dag er der ingen lignende indikator for noget sådant materiale.
 6. Stabiliteten af ​​lærredet. Tid er den vigtigste fjende af noget materiale. Dette gælder især for spændingssystemer. PVC-film svækkes over tid, hvilket resulterer i sagging, som ikke dekorerer overfladen. Spændingsbelægninger fra Belgien mangler en lignende ulempe. Den vandrette af deres overflade er blevet opretholdt i årtier.
 7. Lærredens vægt. Materialet af belgisk kvalitet har en lille tykkelse og er meget lettere end analoger fra andre lande. Dette giver dig mulighed for at montere rammen til hængslet belægning af plastprofiler, som er meget billigere end aluminium.

Et helt logisk spørgsmål opstår: Hvorfor har et sådant unikt materiale sådan en pris? Belgien er et land med en af ​​de højeste indkomster pr. Indbygger i verden. Arbejdslønnen for arbejdstagere, der er inkluderet i vareomkostningerne, er ganske imponerende. Hvad er hemmeligheden?

Hemmeligheder og funktioner i produktionen

Svaret på dette spørgsmål ligger på overfladen. Det handler om konjunkturen af ​​markedet for byggematerialer og arbejdskraft. Nok til at bruge penge på udvikling af produktionsteknologi, byggemateriel og design. Alt andet kan gøres i de lande, hvor lønnen til arbejde er meget lavere. Toldudgifterne kan kompenseres af produktets høje kvalitet, hurtig omsætning og kompetent reklame.

Bemærk: I Belgien er der ingen anlæg til produktion af lofter. Alt holdes i Kina. Dette industrielle lokomotiv af modernitet er i stand til at producere ikke kun forbrugsgoder, men også førsteklasses varer.

Den overkommelige pris på premium stoffer er blevet en realitet takket være sådanne forretningsløsninger:

 1. Produktionsudstyret projiceres af europæisk specialister af højeste kvalitet og patenteret. Det beskytter produkter mod forfalskning og kopiering. Produktion, montering og prøvning af maskiner udføres på Mellemrigs fabriksanlæg under konstant og årvågen kontrol af virksomhedens repræsentanter.
 2. I lighed med fremgangsmåden i processen sker med fremstilling af malerier. På hvert produktionsstadium er der repræsentant for et eller andet østrigsk selskab. Dette tillader ikke den mindste mulighed for at bruge råmaterialer af ringe kvalitet eller forstyrre processen.
 3. Strenge tekniske inspektion passerer kun produkter, der opfylder EUs kvalitetsstandarder. Der anvendes passende udstyrs- og materialetestning.

Efter kontrol og pakning sendes produkter med lav hastighed, sædvanligvis til søs, til havne på alle kontinenter i verden.

Produktsortiment

De store udvidelser i Asien og ikke mindst de enorme menneskelige ressourcer gør det muligt for europæiske producenter ikke at begrænse sig i produktionsområdet og antallet af ansatte. Takket være denne tilgang har forfatterne af kendte mærker råd til at fremstille produkter af det mest forskelligartede sortiment.

Tilhængerne af et produkt af høj kvalitet har et ret logisk spørgsmål: hvilke belgiske stræklofter er bedre end andre. Overvågning af dette spørgsmål gav et klart svar. Disse er produkter fra det berømte belgiske firma "Polyplast". Den ideelle kombination af parametre som pris og kvalitet, i dag, er simpelthen ikke fundet.

I sortimentet af selskabet præsenteres sådanne grupper af varer:

 1. Stof lærred.
 2. Stretch polyvinylchloridfilm.

Ikke alle virksomheder kan prale muligheden for at producere sådanne grupper af produkter, der adskiller sig i egenskaber og produktionsmetode.

Stof lærred

Dette materiale har ikke kun visuel, men også ret reel og håndgribelig vævsstruktur og basis. Basen af ​​stoffet er en højstyrke og resistent over for deformation, nylon tråd. Det tillader ikke materialet at deformere og sænke i årtier. Imprægnering af stof med polyester giver det styrke og elasticitet. Tøjet lavet af dette materiale er vandtæt, modstandsdygtigt over for støbeform og vandtæt. Den største fjende af stræklofter - sagging, dette materiale gælder ikke.

Vigtige detaljer: Derudover har stofstrukturen høje æstetiske egenskaber. Overfladen har en karakteristisk silkeagtig tekstur, som er organisk kombineret med ethvert interiør.

Stoffet er imprægneret med et særligt stof, som forhindrer brænding. Dette er en ret relevant funktion, der gør det muligt at installere stofark selv i brandfarlige lokaler.

Polyvinylchloridfilm

Virksomheden "Polyplast" producerer PVC-film inden for alle eksisterende teksturer.

Køberen tilbydes dette valg af film:

 1. Glossy. Duftene fremstillet af sådant materiale skelnes af deres karakteristiske glans og fremragende refleksivitet. Graden af ​​spekularitet øges, da overfladen mørkner. Sorte fly på denne indikator er tæt på glas spejle. Glansfilm forstørrer visuelt rummet, hvilket giver dem højde og volumen.
 2. Matt. Denne type belægning kræves af tilhængere af klassikere og tilbageholdenhed i det indre. Loftet, som ikke afspejler lyset og ikke skaber blænding, er efterspurgt blandt cheferne for kontorer og offentlige institutioner.
 3. Sølv. Duv af denne type har en overflade, der med høj grad af nøjagtighed efterligner ædle metaller - guld og sølv. Deres refleksivitet når 95%.

Således har de belgiske producenter, der har vist en kreativ tilgang til virksomheden, med rette besat deres niche i strækmarkedet.